Új privát üzeneted érkezett!

Barbi! Dehogy gond!! :)

Kép
Kép
encu

JAj, de rég volt pontom ;)

Egyébként kicsit megnyugodtam, mert Karcsika tegnap hiperlazán egyszercsak hasra fordult :lol: Csak akkor hajlandó erre a műveletre, ha valami olyan van a láthatáron, ami nagyon érdekli... pl: távirányító, telefon, nyaklánc, óra... :P Szóval csak lusta a lelkem, de képes rá :)

Várom már nagyon a holnapot!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tesóka!

Örülök, hogy nincs gond :D :wink: :D

2-3, majd ahogy sikerül, minden a Ricsitől függ, hogy alszik és eszik 8) Kint leszünk? Mert akkor úgy készülök, napolaj meg hasonlók :wink: 8) úúúúúúúúúúgy várom!!!!! :D 8) :D

gratu a ponthoz, így kell ezt csinálni :wink: :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Encu!

Ha a fiúk is úgy akarják, akkor megyünk!
Mit vigyünk?? (Fürdőruhám - olyan ami rám jönne :oops: - nincs! :roll: :roll: )
rnecsi

Encu!

Mi tuti megyünk ezerrel és fürdőrucival :lol: 8)

Kérek mindenkit kösse fel a haját és ezer köszi és bocsi! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
gabriel79

Encu

Mi is megyünk ám :D
Mit vigyünk???

szisszka

Sziasztok!

Zsuzsa, Ti is jöttök?

Encu úgy látszik nagyon készülődik :D

Csilla!

Nyugi, én sem leszek fürdőruciban. :wink:
Sőt napra sem megyek, nagyon nem bírom jelenleg :?

Nahát igen, mit hozzunk? Tesóka, hahóóóóó! :wink:
Mivel nem írsz, hozok hideg üdcsiket, plédet, sajtostallért (apa most sütötte) :D

Gabó!

:D Ne aggódj a Ricsi sem tud ellenállni sokmindennek :wink: :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Lányok!

Csatlakozok Gabohoz, és én is kérek mindenkit, hogy a saját érdekében fogja fel a haját! A fiúk, főleg Dávid nem tud ellenállni a lelógó hajnak!! :oops: :oops:
rnecsi

Csajok ne parázzatok! Természetes hogy hajat tépnek a babák!

Csilla!

Most jutott az eszembe hogy van egy másik képszerkesztős progi a neten. Nem olyan szupi mint az az orosz, de ari képeket lehet kihozni belőlük...nézd meg hátha tetszik ez is :wink:

http://frameshow.com/ecards.htm

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja, Marcinak is szokása mostanában a hajtépés... :oops:

Móni, Csilla
Nem ezt az ukrán oldalt kerestétek???
http://www.photofun.od.ua/

szisszka

DE EZT :D :D :D

Köszi!!!!!!! :D

Na de akkor én mit írtam ide :roll: mindjárt meg is nézem :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Oh, a www-k után odaírtam egy 1 -est :twisted:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csajok!

Lesz buli? Eltűnt a háziasszony!!! :? :?
rnecsi

LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

KArcsika kint alszik a babakocsiban, rohangálok ki-be, hogy minden ok-e, és közben ezerrel várlak Titeket!! Tökjó, hogy ilyen sokan leszünk!!!!

Kép
Kép
encu

Encu!

Valahol lehet, hogy már írtad, de hová is kell mennünk??? :oops: :oops: :oops:
Nem kellene úgy nekiindulnom Fürednek, hogy lövésem sincs merre menjek... :oops: :oops: :oops:
... és még mindig él a kérdés: Mit vigyünk??

Többiek!
Ha tudjátok hohy jutok el Encuékhoz írjátok meg vagy legalább a címét dobja át valaki pű-ben! Köszike! :wink: :wink:
rnecsi

Csilla
Küldtem privit :)

szisszka

Lányok!

Most kezdünk enni, kicsit (kb. 1 órát :lol: ) késni fogunk!
rnecsi

LÁnyok, ez [size=18]JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ[/size] volt!!! :D:D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sosem tudom leírni, ahogy akarom ;)

Kép
Kép
encu

Encu!!!

Ez tényleg jóóóóóóóóóóóóóóóóó volt!
Nagyon jól éreztük magunkat Flórával és bocsi, hogy habtestemet mutogattam, de ebben az időben úgy, de úgy olvad a bálnazsírom! :oops: 8)

Fantasztikus, hogy majdnem mindannyian itt voltunk!

Köszönjük Encu a vendéglátást!

Kép
gabriel79

Gabó, ne viccelj már!! Tökjó fíling volt, hogy fürdőruciban nyomattuk! :) És lányos zavarodban itt felejtetted a napkrémét Flórának, majd bedobom :P
Csak Zsuzsa hiányzott, de a legközelebbire már bizti eljön, és hozza a pici Kornélt is! :) Remélem legalábbbis!!!!

Megint többször felébredt Karcsika éjjel, kezdek kicsit kifáradni..nem tudom mit csináljak vele, mert mindig cicizik...

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!
Köszi a kerti partyt! Nagyon jól éreztük magunkat! Mikor hazaértünk szerttünk volna adni a fiúknak gyümölcslevet, de Dávid nem ivott szinte egy kortyot sem, mert nézte nagy szemekkel Viktort és mesélte neki az élményeit! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa!
Kár, hogy nem tudtatok jönni, veletek lett volna teljes a csapat! De nem baj! Rövidesen hazakerül Kornél és léegközelebb már ő is erősíti a pasik táborát! :lol: :lol:

Szisszka!
Örülök, hogy megismerhettelek titeket!
rnecsi

Encu! Köszönjük a vendéglátást :D :D :D Szuper, hogy ennyien voltunk :D
Mi jól éreztük magunkat, csoda, hogy a nagyfiam eddig bírta :lol: 8)

Kép

Kép
sbarbi

:) Úgy látszik mindenki piheni a fáradalmakat ;)

De most komolyan! MErre vagytok??? Karcsika megint 3x volt fent éjjel.... Kezdek merülni... mit csináljak???????

Kép
Kép
encu

:shock: :shock: :shock: :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Encu! Nincs tippem :oops: Nálunk most újra alszik éjjel Vince, mióta kijött a foga :) Attól függ, hogy Karcsika miért kel, lehet szomjas, éhes, fogzás, anyahiány, ki tudja :roll: És mennyi ideig van fent, vagy szopi, és már alszik is vissza? Azt elhiszem, hogy már nehezen bírod, én már biztos nem bírnám :oops:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Van, hogy szopizik, és alszik, de van, hogy 1 órát is fent van...

Kép
Kép
encu

Encu!

Mi is köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat!
Nálunk az ébredés abbamaradt, amióta Marci kap este elalvás előtt tejpépet. Egyébként nincs tippem... :oops:

Csilla
Mi is örülünk, h megismerhettünk Titeket!

Na, most megyek robotolni, kivételesen alszik napközben a gyerekem. Reggel 8 óta sikerült beágyaznom, és az egyik szobát felporszívózni, úgyhogy bele kell húznom!

szisszka

Merre vagytok???? :shock:

Ki hova megy nyaralni?

Ma az utsó nap az oviban, és csak délig, hát nem tudom hogy fogom bírni, mármint ennyi ideig nem fog tudni Szilárd egyedül játszani, hiányozni fognak neki a barátai...2és fél hónap.

Azért néha benézhetnétek :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Jó reggelt! :)

Most ébredtem :lol: Marci még húzza a lóbőrt, kiváncsi vagyok meddig :) Én itt a sulisok énekére ébredtem hehe Szerintem most próbálják a ballagást, csak elég hangos a zene :D Húúú, de rég ballagtam :shock:

Barbi
Először biztosan furcsa lesz Szilárdnak, de aztán beleszokik majd a nyárba :wink: Meg most soknak tűnik, de aztán olyan gyorsan elszalad az a két és fél hónap!!!!!

Nyaralás:
Hát valószínűleg mi maradunk a seggünkön idén... Valószínűleg majd ilyen egy-egy napos strandolás, Balcsi, Velencei tó, stb. ilyenek lesznek. Bár ha már megint elézem ezt az időt... :roll:

szisszka

Jó reggelt!

KArcsika megint 2-3 óránként ébredt, pedig megpróbáltam ezt a tejpépes dolgot, és mégis...minden alkalommal cicizett és jó sokat evett... Kicsit kivagyok..lehet, hogy a foga viseli meg? MErt még nem bújt ki neki, viszont bedagadva meg nincs... Na, nemtom, lehet, hogy este adok neki egy homeopátiás bogyót, ami direkt a fogzásra van, aztán meglátjuk...

Kár, hogy ilyen ramaty idő van...

Barbi! Mi megyünk Olaszba Nikiékkel júliusban, aztán 3 napra megyünk merülni Horvátba. Meg talán a Balcsira-Velenceire egy-egy napra fürdeni. Ti?

Szisz! Fini volt a süti! Be is toltam már ;) Híztam is egy kilót ;)

Többiek? Senki más nem alszik rosszul? És ki hogy van?

Zsuzsa!!!!! Rég voltál!!

Kép
Kép
encu

Encu! Sajnálom, hogy rosszul alusztok :( Mi július elején megyünk Alsópáhokra, és biztos mi is megyünk még fürödni erre-arra. Aztán, ha jól sikerül a nyaralás, lehet, hogy még megyünk valahova hétvégézni,mert valószínű még lesz üdülési csekkünk, de leginkább kettesben mennénk, dehát mire leszokik Vince a szopiról, lejár az üdülési csekk :lol:
Csak vízzel itatni nem próbáltad éjjel, vagy követeli a cicit? Én biztos kipróbálnám, mégis már 7 hónapos...

Most ittjárt nálunk az Anna, valami kérdőívet kellett kitölteni, és Vince bemutatta a mozgástudományát :) :wink:

Szisz! Ezek szerint Marcit is nyomja ez az idő, legalábbis Vince érezhetően jobban alszik, ha esik, vagy esőre áll :) De én azért jobban örülnék valami normálisabb időnek...

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Tényleg klassz volt a tali, hogy ilyen sokan voltunk! :lol: Kár, hogy nem jöttél Zsuzsa! :(
És mindenkitől bocsi, akit letámadott Nonó! :oops: :lol:

Encu!
Nincs melege Karcsikának? Nonó is eddig azért kelt sokszor mert melege volt, meg szomjas volt. Most már csak inni kel fel párszor :roll:

Barbi!
Ti Alsópáhokra mentek nyaralni ugye, ha jól emlékszem! :wink:
Mikor mentek?

Mi Olaszba megyünk Encuékkal, de ezt már írta látom. :lol:
Egy hétvégére szeretnénk elmenni még apával Abádszalókra vagy Hajdúszoboszlóra, még nem döntöttük el.
Meg persze egy-egy napokra Agárdra , meg Balcsira.

Kép
niki+baba

Barbi!
Látom már le is írtad a választ! :lol:

Kép
niki+baba

Sziasztok

nincs valakinek elado pelenkázo betétje az a müanyag ?
anha

lányok mi kehet a babának mert jövöhéten jövünk haza
és fogamam sincs mi kell
nem forog az agyam várom az ötleteket
anha

Zsuzsa!
Nekünk van egy felesleges!
Ha érdekel és erre jársz gyere fel megmutatom!

Lányok!
Mi azt hiszem, hogy Borsod megyébe megyünk egy eldugott kis faluba, ahol egész nap sötétség van a lakosság miatt! :lol: Szóval valószinűleg csak a szüleimig fogunk eljutni...
rnecsi

Sziasztok!

Niki! Szerintem nincs melege, mert nekem sincs, mikor nála vagyok, és nincs túlöltöztetve... Mikor vízzel próbálkoztam, majdnem szemberöhögött... Csak a cici megy. Ma is nagyon hisztis volt, de ez az időjárás botrányos volt ma...

Csilla! Miért van sötétség??? :D

Kép
Kép
encu

Mert hasonló a lakosság összetétele, mint Ercsiben.
rnecsi

Sziasztok!

Tesóka!

Mi is köszönjük a vendéglátást! Még sehol sem fáradtunk le ennyire mint Nálatok :lol: :oops: Végre elmúlt a nyomiságom is, elég ramatyúl éreztem magam, a hülye frontok :twisted: A fa ugye túlélte??? 8)

Alvás: ha neked nincs meleged attól még Karcsikának lehet :wink: Nálunk én mindig fázok a Ricsi meg izzad :roll: De szerintem mint írtad, a fogacska lehet a nemalvásotok hátterében. Ezek szerint a bogyók nem segítettek? Panadolt is lehet adni, nekünk az vált be ilyenkorra. Ha viszont nem a fogzás miatt kell Karcsika, akkor nyugodtan leszoktathatod az éjszakai cicikről. Ha kap rendes vacsit estére, -mi nem tejpépeztünk soha, főzit kap a Ricsi, ezt is kipróbálhatod- akkor ki kell bírnia Karcsikának reggelig kaja nélkül. Ilyekor az éjszakai szopik már csak megszokás vagy szomjas.

Felkelt a Ricsi mennem kell, még jövök

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ma 7 után keltünk, biztos, mert Marci este 8kor már aludt! Most épp tv-t néz :shock: (az előbb a Hupikék törpikék ment, most meg a Pokémon) közben kiabál és kacag...

Móni
Azért nem semmi vagy, hogy szaladsz a Ricsi után! :wink:
A Ricsi meg édes nagyon, Marci olyan nagy szemekkel nézte, amikor pancsolt!!! Örülök, hogy veletek is találkozhattunk! :)

Meg a többieknek is örülök ám, remélem legközelebb több alkalmunk lesz beszélgetni!

Zsuzsa
Jajj, de jó, várom, hogy Kornél baba itthon legyen már! :wink:

Encu
Na, hogy aludtatok???
Marcival sem lehetett ám bírni tegnap, volt hiszti is meg minden, aludni sem volt hajlandó napközben... de túléltük. Mondjuk én is extra türelmetlen voltam... tuti frontok voltak, viszont ma fáj a fejem :?

vmit akartam még....

szisszka

Sziasztok
most van egy kis idöm irni. Szoval elnézést kérek hogy nem mentem de Kornél és a lakás keresés elveszi minden idömet de most már megtaláltuk a lakást amit megvennénk . aztán költözunk . A Kornél is ithon lesz . és ha mindenen tul vagyunk . akkor akár mindenkit egyenként meglátogatok ha nem zavarok de a következö talin ott leszek mind a három gyerekkel és akkor reszkesetek . :lol: :lol: :lol:

Ja és ha minden jol megy . akkor legkésöbb csütörtökön ithon leszünk .

Csilla köszön a felajálást de közbe apunak a barátnöje vett nekünk egyett . ja és Közeleb költözunk hozzátok az Irinyibe .

Ja és lányok képzeljétek Kitünö lesz a Livia . :lol: :lol: :lol:

Ja és a kornél nagyon szépen eszik a saját cumisüvegéböl ez valami speciális cihcco cumisüveg kifejezeten koraszülött sokat bukos babaáknak . fél vagyon de jo :lol: :lol:

ugyhogy lassan talán minden okés lesz . de ezt csak halkan mondom nagyon halkan
anha

Sziasztok!

Zsuzsa!

Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok!
Lívinek nagy-nagy gratuláció, büszke lehetsz, mert ez a te érdemed is! :wink:

Encu!
Csak egy tipp.Vannak babák akik lábfázósak, ezért akármit adsz rá éjszakára zoknit mindíg adj a lábára, van aki azt mondja vizes legyen a zokni, mert mégjobban melegít :shock: , de azért ezt mégsem javasolnám.Ja és azért írtam, mert hátha jobban alszik!
Egyébként biztos azis megzavarja, hogy most hidegfront csütörtöktől meg meleg jön :x

Menek...

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Zsuzsa!

Nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk Zoénak!!!

Livinek meg gratula! Nagyon okos lány! :D

Keresztben van az összes újjam, annyira szorítok a max. csüt. miatt :wink: :D :D :D :D

Sikerült összeszedned a gondolataidat, hogy mi kell egy baba hazahozatalához? :wink:

Elindítom a macát és jövök...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Itt is vagyok :D vajon mit akartam írni :roll:

Szisz!

Én is örülök, hogy végre taliztunk :D
Teljesen máshogy képzeltek el :oops: :lol:

Tesóka!

Na milyen volt az éjszakátok?
Ma mi is 3szor keltünk :?

Barbi!

Izgi lesz a nyaratok :lol:
Jó hosszú ez a szünet :shock: Mi van ha a szülők dolgoznak, akkor ki vigyáz ennyi ideig a gyerekre :roll:

CSilla!

:lol: :lol: :lol:

Mi nem hiszem hogy megyünk nyaralni idén, és jövőre sem...

Nem tudom mit akartam még írni :roll:

2.trimeszter :!: :D :D :D :D :D :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Moni gratula a 2 trimeszterhez

Köszi a köszöntést.

Mi se megyünk sehova .Babázunk
anha

Sziasztok!

Mostanában -az elmúlt 2 éjszaka- jobban aludtunk, szerintem a frontok viselték meg Karcsikát. Képes volt pl este 8tól másnap reggel 10ig aludni (igaz, keltünk), tehát gondolom azért kipihente magát rendesen ;)

Rettentő sokat dumál, be nem áll a szája :lol:

TEsóka! HAppy 2. trimesztert!!! :D Már nincs sok hátra... Izgulsz? :D

Gabó! Megnézegettem, nem volt még csak hűvöske sem a lába.. Talán a foga, vagy növekedési ugrása van...azt olvastam, hogy olyankor kicsit nyugtalanabbak..

Na, megyek, megpróbálom magam utolérni...

Végre szebb idő van!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Köszi :D
Már nagyon várom, mennék szülni 8) :D Beleolvastam a 2008nyári kismamikba és úúúúúgy irigylem őket :oops: :lol: Na de decemberig nem megyek szülni, majd a télapóval megyünk :P

Tesóka!

Na végre hogy alszotok!!!! :wink: :D :D :D :D Szupíííí :D

Ricsinek meg áttört a 14-15. foga is :D Már csak 5 van hátra és várhatjuk hogy potyogjanak :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Mi most nagyon rosszul aludtunk. :( Egész éjjel forgolódott Nonó, pedig most nem is volt olyan meleg éjszaka idebent.

Hogy telt a hétvégétek?

Mi szombaton moziba voltunk, megnéztük a Narnia 2.-t. :D Szerintem tök jó volt, bár kicsit vontatott a film.
Tegnap meg itt voltak barátnőmék, ő júli 17-ére van kiírva szülésre (pont akkor leszünk olaszba). Akkora hasa van, mint nekem volt a 41. héten :shock: , pedig még csak 35. hetes :lol: . És eléggé be vannak már dagadva a lábai is, lehet előbb fog jönni a baba. :roll:

Megyek megetetem lurkót, nehogy itt éhen haljon. :lol:

Kép
niki+baba

Sziasztok

Na mégse minden hepi

mert a kornél megint vérszegény . és
ezért vért kel kapnija
ezért nem jöhet haza
ugyhogy tele van a tököm az egész egéségügyel meg a dr ekkel meg a mindenel. én meg itt egész hétvégén szerveztem hogy jövünk haza ugyhogy szar az egész ugy ahogy van
anha

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?