Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Még én is egyben. Szerintem meg is várjuk a tervezett császár idejét. Szerdán vonulok be a kórházba v. a klinikára, de még nem eldöntött. Pénteken lesz valószínű a császár. Ez anyósom szülinapja is. :-)

Tegnap családi összejövetel volt nálunk, a férjem szülinapját ünnepeltük. Málnatortákat sütöttem (egy sohasem elég), kettőt. Estére már jól elfáradtam, pedig anyukám és anyósom mindent kivettek a kezemből, amit lehetett (szerencsére én mindkettővel nagyon jó, baráti viszonyban vagyok).

Mostanában eléggé ödémás kezem-lábam, meg érzem is, hogy majd szét durranok a víztől. Zoknit meg sem tűrök ilyenkor a lábamon, pedig előtte nagyon fázós fajta voltam. A pihenés és a sómentes táplálkozás kicsit segít rajta, de amint virgonckodok egy kicsit, visszajön. A vérnyomásom és a vizeletem viszont rendben, így nem kell komolyabb veszélyektől tartanom. Na még ez a pár nap, ezt még kibírjuk...

Hajnalonként sokat fentvagyok. Felébredek, és egyszerűen nem tudok visszaaludni. Tünde, maximálisan átérzem a te átvirrasztott hajnalaidat, én is hasonló cipőben járok szerintem, mint te anno. Pedig nem alszom napközben soha. Jó, ha összejön napi 6-7 óra alvás.

Puszi mindenkinek, megyünk Apucival sétálni,hét ágra süt a nap.

Sziasztok
Gabici (38)
gabici

Gabik! nagy drukk nektek és izgatottan várjuk majd a hireket!

Enikö! Orsi csak tejet kap, szerencsére van elég. Ha néha kell potlás akkor is a tejcsimet kapja. Hát igen ö lassabban gyarapszik de jo kedvü, mosolygos, egészséges. Addig meg nem érdekel mit mondanak a rendelöben. Csak már nagyon bosszant.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő: Van még Gabi, de új a ruhája. Mi Elmex-et szoktunk venni. Kicsit drága, de írtó sokáig kitart.

Keményedéseim azóta is vannak, de nem túl komolyak. Már írogatom, 15-20 percenként, van hogy 10 percenként is, de amint mozgok egy kicsit elmúlnak. Kép És már teljesen kivagyok. Türelmetlen és kibírhatatlan. Nem szeretnék túl nagy babát, de mesterségesen beindítani sem szeretném. Megpróbálom összeszedni magam. Pedig nem szoktam ilyen lenni.

Gabici: Én tudok aludni. Nem romlott el az alvókám, akkor legalább nyugis vagyok. Nem feszült. Kép

Gabi3(38+3)
inecsg

Sziasztok!
Március 22-én 0.20-kor megszületett Izbéki Bátor Levente. A súlya: 3250g, hossza: 50cm. Már szopizik és ha nincs mit akkor jó az ujja is.
Üdv:
a Bátor apuka
inecsg

Sziasztok!
Nagy-nagy gratula Batornak es boldog szuleinek!Kép Nagyon szep a sulya! KépVarjuk a tovabbi reszleteket!

Agi
agi77

Nagy gratula Gabinak, Bátornak, és az apukának!!!

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szisztok!

Hatalmas gratula a Bátor szülőknek!!! Sok tejcsit és mineden extra szépet, jót kívánok nektek!!!

Gabici
gabici

Csatlakoznánk az előttenk szólókhoz Kép Millió gratula, ügyesek voltak KépKép Soksok bolodgságot, jó egészséget kívánunk az egész családnak Kép

Puszka
Enikő és Bogi

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gabi3! Sztem nem ezen a pár napon múlik a baba súlya. Az utolsó időkben állítólag már nem is nő, nyugiKép. A nővérem pont így van, mint Te, jönnek a fájások napok óta, de rendszertelenek. Volt már, hogy beállt 10percesre, de elmúltKép. Sztem az is lehet, hogy terminusra szültök:DDD. Mindkettőtöknek vissza kellett tartani, most meg már szülni akartokKép

.:Angi:.
angiszeged

BocsánatKép)). Reggel kapcsoltam be, azóta írtam ezt a reagálástKép. NEm ártott volna nyomni egy frissítést:D

NAgy nagy gratula az egész családnakKépKépKép! Képet, képet, képet kérünk Apuka!
.:ANGI:.

angiszeged

Gabi3!

Nagy-nagy gratula Bátorhoz!!! Kép Kép Kép

(Azért jó, hogy először egy hozzászólás, hogy milyen türelmetlen vagy már, az utána következő meg már a jó hír.) Kép

Ildianyu
ildianyu

Gabi3 és Bátor apuka, nagy gratula Babókához!!!Kép(Gabi, az éjszakai szülés bejött, reméljük nyugis is volt!)Kép

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Én is gratulálok!!!!
Minden jót, egészséget és boldogságot az Izbéki családnak!!
B
babamama

Sziasztok!

Először is nagy gratula Gabiéknak! Jó egészséget kívánok az egész családnak!

Enikő!
Köszi a Cebion-cseppről az infót. Múlt héten olyan ideges voltam, hogy elfelejtettem megkérdezni, de ma voltunk, és rákérdeztem. Ő is javasolta. Ma megvettem, és már el is kezdtük használni.
Nem tudom, miért múlik el viszonylag nehezen a sárgaság, olvastam olyat is, hogy az anyatej is fenntarthatja a sárgaságot (ezen nagyon csodálkozom), meg hogy a fiúk hajlamosabbak az elhúzódó sárgaságra. De továbbra sincs semmi más tünet (nem aluszékony, jól eszik).
Amúgy ma nagyon örülök, mert voltunk a doktornőnél, és ő is megállapította, hogy csökkent a sárgaság. Nem is küldött bennünket vérvételre. Pénteken újra megyünk, addig csináljuk az itthoni fénykezelést. A gyerekszobában és a hálóban 30 fok van, nekem már mindenféle kiütéseim vannak a melegtől, de mindegy. A lényeg, hogy javul!!! Meg nagyon bízom a C-vitaminban is.
Ja, egyszer megírom már a szüléstörténetet is, csak ugye úgy vagyok, hogy ha Tomi alszik, én is szaladok aludni. Egyébként az utolsó 2 éjszaka 1 óra után óránként, fél óránként ébredt fel. Pedig nem szokott. Így rájöttem, hogy el tudok aludni fél órára is.
Amúgy egyre szebb, egyre jobban figyel. Már a fürdést is szereti (Apa nagyon profin csinálja).

Jó éjszakát mindenkinek!
PTünde+Tomi
ptünde

Hatalmas gratula az Izbéki családnak!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Tettem föl az albumba új képeket
Neve:
Szalontai Tomi albuma

Pontos elérhetőség a profilomban.

PTünde
ptünde

Sziasztok!

Gratulálok Izbéki Bátornak és a mamának, kívánok nektek sok-sok egészséget és boldogságot.

Gabicinak pedig kitartást, hamarosan neked is meg lesz a babód.

Mostmár azután majd én következem valamikor. Tegnap voltam CTG-n, még csak kismértékű méhösszehúzódásaim voltak. A gyógyók szedését ma végre befejezem. Már Seduxent tegnap óta nem kell szednem. Aztán, hogy Zolika mikor bújik ki, ez már csak igazán rajta múlik. Még van ideje benn mocorogni, amit igen ki is szokott használni. Persze a CTG-n mindig úgy kell felébreszteni, mert horpaszt nagyokat, aztán alig, hogy leveszik az elektródákat megint mocorog. Mondtuk is a férjemmel, hogy ravasz kis csóka, még ki sem bújt, de már szórakozik az emberrel. Kép

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!

Sz.Emese

Kép

Kép
easabo
Szeged

Én is gratulálok az Izbéki családnak!

Gabici! eldölt már hogy fogsz szülni és altatás vagy EDA lesz?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!
Gabi3-ékról tudtok valami infót??? Beszélt velük valaki????? Remélem jól vannak!

Vasárnap volt Benedek névnap. Elnézést de megfeledkeztem róla. Minden Benedeknek így utólag is boldog névnapot kívánunk!!!

SzEmese: Drukk KépKép+++++++ Ez most hanyadik heted????

PTündi: Szivesen, remélem fog hatni a c vitamin, nektek is megy ez ügyben, a drukk Kép Ezt nem tudtam, hogy a kisfiúk tovább maradhatnak sárgák, na de, hogy ennyi ideig??? És az is gáz, hogy az anyatej fenntarthatja.... Ezek szerint csak nagyon nagyon lassan csökken a szint a vérében!!! Nem baj, ez legyen a lenagyobb bajotok Kép

Puszka
Enikő és Bogi

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikő: Köszönjük a köszöntést, nagyon aranyos vagy. Babamama gondolom a Centrummal szembeni órásboltra gondolhatott. Lassan Ti is ünnepeltek , ugye?

Babamama: Nagyon ügyes vagy, hogy magad csinálod a babaszobát, biztosan szép lett! Én sajna nem érzek még magamban annyi energiát, hogy ilyenbe fogjak, na meg persze nekünk kéne hozzá még plussz két szoba...Talán majd ha egyszer elköltözünk...
Kármen: Azért ez az utóbbi gyarapodás már igen szép szerintem, és igazad van, ha egészséges, vidám ,akkor ez a súly megfelelő lehet.
Tünde: Aranyos baba Tomika!
Gabici, Emese kitartás!
Miden jót mindenkinek!
Erika

gerika

Sziasztok!

Teljesen rendben volt a mai ctg-m is. A császár miatt reggel megyek be a kórházba, és több, mint valószínű, hogy pénteken meg is lesz a nagy dolog. Altatni fognak, (a doki ezt ajánlotta), állítólag csak kb. egy órát alszom tőle. Mondjuk, én is ódzkodom egy kicsit az epiduráltól.

A magzatvíz mennyisége egy kicsit kevesebb már, így a doki szerint jobb, is, ha egy kicsit előbb lesz a szülés a kiírt időponttól (9 nappal). A farfekvés is ezt indokolja.

Remélem minden rendben megy majd. Már alig várom, hogy meglássam és a kezembe vehessem a mocorgómat.

Férjem jelenteni fogja a híreket nektek!!!
Minden jót!

Gabici
gabici

Gabici!

Nagyon sokat gondolok rátok, minden rendben lesz és egészséget kívánok nektek!!!!

Enikő!

Én most 36+3-ban vagyok. Mától nem szedek gyógyszert, majd meglátjuk, mi lesz ekkor. Sokat fáj a hasim és mintha a babó is lelassult volna, de lehet, hogy csak sokat alszik. Még jó lenne neki odabenn min. a jövő hétig. Bár, ami igaz, semmire sem vágyom jobban én is, mint Gabici, meglátni és megcsodálni a legszebb dolgot a világon, akit az ember a szíve alatt hordott, féltett oly hosszú ideig és akire olyan sokat vártam. A férjem is nagyon aranyos, minden nap megkérdi, nem kell még menni. Na meg persze azt is tudja, még jobb lenne egy kicsit benn kuksolnia a manonak odabenn.

Gondolom mindenki így van ezzel, amikor közel kerül a szüléshez. Kép

Vigyázzatok magatokra!
Sz. Emese

Kép

Kép
easabo
Szeged

Gabici, mi is nagyon szoritunk! Kép Biztos minden rendben lesz. Kép

Emese, Angi, lassan csak Ti maradtok a ringben. Kép

Agi
agi77

Gabici! Sok sikert, pénteken megy a drukk ezerrelKép.
Ági méltem tegnap! MEgkaptad? NEm sürgetésből, hanem mert asszem megint szarakodik a levelezőmKép

angiszeged

Angi, most valszoltam. Kép Nem a levelezoddel van baj, hanem en vagyok lusta. Kép
agi77

Lányok, csatlakozzatok a csipet csapathoz! Tavaly úgyis olyan kevés baba született Mo-n ! Én már egy kicsit beelőztem, úgyhogy kimaradnék egy körből..., de Nektek csak hajrá!

Benedeket mostanában rászoktattam a körtére, ezt jobban szereti ,mint az almát( ugyanúgy lereszelem egyébként ).Az almával kapcsolatban meg rájöttem, hogy a régi fajták, mint pl a starking ,milyen sokáig nem barnulnak meg, ha lereszelem, nem úgy mint pl az idared. Így tovább jó ízű, ha le van reszelve, ráadásul egészségesebb is, több benne az antioxidáns, ami rákvédő hatású. Nekünk (felnőtteknek) is ajánlatos almát enni.

Mi újság veletek?

Kár ,hogy így elromlott az idő, remélem azért jókedvetek van!Kép

Pussz:Erika

gerika

Sziasztok!

Ha nem bánjátok, csatlakoznék a csapathoz! Mariann vagyok, 27 hetes kismama és nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a topicot! Ez az első babám és biztos, hogy sokmindent másképp képzelek el, mint ahogy az majd történni fog. Szóval, biztos fogok majd tanácsokat kérni Tőletek! Remélem, nem nagy baj!

Mindenkinek szép napot kívánok!
marcsababa

Üdv Mariann! Írj magadról még!
Kérdezz nyugodtan, jó kis csapat van ittKép

angiszeged

Sziasztok!

Gabici!
Minden rendben lesz! Szorítok!

Mariann!
Üdvözlet!

Mi jól vagyunk, kinlódunk a 30 fokban, Tomi továbbra is egy szál pelenkában a kék lámpa alatt, de a védőnő szerint is csökkent a sárgasága. Csak az a baj, hogy jobban szeret betakarva aludni, ezért azt csinálom, hogy mikor beteszem az ágyába, betakarom, aztán később suttyomban leveszem róla a takarót, és rákapcsolom a lámpát. Ma napközben nem jött be. Most végülis elaludt a mózeskosarában.
Egyre okosabb, már néha ébren is mosolyog, figyel arra, aki szól hozzá. Van egy nagy színes pillangó játék, azt beteszem a kiságyba, nagyon sokáig elnézegeti.
Ja, tegnap megmértük: egy hét alatt hízott 170 grammot.

Angi!
Elmúlt már a rosszulléted?

Enikő!
Veled mi van? (Egészségileg)

Mindenkinek minden jót kivánunk!
PTünde+Tomi
ptünde

Mariann!

Én nem ide szoktam írni, hanem a 2004. nyári topikba csak olvasom a lányokat. Én is szegedi vagyok és most töltöttem be a 28. hetet. Hol fogsz szülni kórházban vagy a klinikán?
A másik topikban is szívesen látunk!
Puszi Mindenkinek
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Gabi gratula!

Mariann, üdv!

Ági! Bepenészedett a szekrényetek? Kaptok kártérítést? Még mindig vizesek a falak?

Léna a 2 hónapos oltásnál egy csöppet se volt lázas, sőt a lába se fájt nagyon. Igaz, nekem pont akkor volt mellgyulladásom, így a tejben jutott neki is a panadolból (gondolom).
Megvan a véreredménye is, enyhén vérszegény. (Hematokrit 0.26, hemoglobin 86) Ha mond valakinek ez valamit. Angi? Így kapott vasat, folsavat. Szóval egész csomó dolgot kell bevennie; 1 csepp Vigantol olaj, 6 csepp Maltofer, 6 csepp Cebion és fél folsav, meg hetente egyszer 1 Konakion. Karmen, Gigi, Tünde és a többi anyuka, a ti babáitok is kapnak ilyeneket?
Egyébként szemmel láthatóan jól érzi magát Lénám. Rengeteget mosolyog és dumál. Olyan aranyos; amikor nem túl éhes szopi közben is beszélget velem; és mi bizony csomószor kihallunk a gügyögéséből szavakat. Pl. anya, igen, de. Kép A csöppet sem elfogult szülők. Kép
Imád kint lenni, óriásiakat alszik séta közben.

Nóri
norcee

Ja, képek:
http://www.tar.hu/pataxi/

És, igyekszünk folyamatosan frissíteni, habár most is jól elvagyunk maradva.
norcee

Halihó!

Angi! Magamról még annyit, hogy február óta táppénzen vagyok, előtte tanítottam, biológia-körny.tan szakos vagyok.Tavaly augusztusban volt az esküvőnk, úgyhogy nagyon gyorsan teherbe estem. Igaz, még későbbre terveztük, de nagyon örülünk a babcinak. Voltak rémálmaim, hogy nem lehet gyerekem stb. de mostmár megnyugodtam. Most éppen azzal vagyunk elfoglalva, hogy elköltözzünk, ugyanis a főbérlő-ahogy megtudta, hogy jön a baba-közölte, hogy el kell költöznünk, babával nem adja ki tovább a lakást. A sajátunk majd csak november közepén lesz kész, ha minden jól megy, így addig lakni kell valahol. A babát meg június 22-re várjuk. Úgy nagyvonalakban ennyi! Ja és félek a szüléstől! Nem tudom, ez el fog-e múlni vagy csak erősödik!

Mucska! Köszi, majd meglátogatlak benneteket a másik topicon! De melyiken is? A klinikán fogok szülni, csak az a gondom, hogy nem ismerek szülésznőt és nem tudom, kit válasszak. Tudom, hogy ez nem kötelező, de mégis jobbnak látom, ha nem csak a dokit ismerem. Tudsz ajánlani valakit? Voltunk szülőszobát látogatni, de sajnos pont akkor mindegyik foglalt volt, nem tudtuk megnézni! Még szülés előtt mindenképpen be szeretnék jutni! Apás szülést szeretnénk, úgyhogy a férjem is kíváncsi rá. És te, hol fogsz szülni?

Mariann
marcsababa

MAriann!

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/index.html
Ez az anyaságról, cimszónál a 2004 nyári babák. Itt velünk teljesen egyidős anyukák vannak.
Én jún 16-ra vagyok kiírva. Szintén klinika és Szűcs Julianna a szülésznő. NAgyon aranyos volt velem. A múltkor felhívtam, hogy dolgozik e akkor amikor épp uh-n voltam és rögtön bevitt a szülőszobára délelőtt, elmagyarázott mindent. Részleteket inkább privátban írnék. Ha van kedved akkor írj a címemre.
Örülnék, ha találnék végre szegedi olyan idős kismamát, mint én, mert már november óta próbálkoztam ebben a topikban, de mindenki sokkal előrébb van. Amúgy ha bármi gondom volt akkor itt is szívesen segítettek a lányok. Én csak azért írok oda, mert ott teljesen egyformák a gondjaink, hisz egyidősek vagyunk.
Puszi: Mucska (Andi)

Andi
Kép
mucska

Nóri!
Tomi Vigantol olajat kap napi 2 cseppet és Konakiont hetente egyszer. Most Cebion cseppet is kap, de ezt a sárgaság miatt.
Meg akartam nézni a képeiteket, de nem tudok az oldalon lejjebb menni, így csak a jan. eleji képeket látom. Biztos nagyon béna vagyok.

Ma kipróbáltam egy negyedik fajta mellszívó szerkezetet, ami szintén nem múködik nálam. Nem azért, mintha fejni akarnék, de azért megnyugtató volna, ha lenne legalább egy olyan ketyere, amivel szükség esetén tudnék valamit produkálni. Már a fél szekrény mellszívókkal van tele, de egyik sem ér nekem semmit.

Megyek, mert Tomi elaludt, nekem is ilyenkorra kell időzíteni.

Jó éjszakát!
PTünde
ptünde

PTünde!
Az én kislányom már elmúlt 2 éves és 20 hónapos koráig szopott, nekem az AVENT kézi melszívója vált be, ha van lehetőséged próbáld ki.
Sokaknál ez bevált hátha tudtam segíteni.

Norcsi
norcsisze

Sziasztok!
Mariann szijjja KépKépKép Üdvözlet!!! Tudjátok már a baba nemét??? Mesélj magadról kicsit Kép Hol tanítasz/tottál??

PTÜndi: Írtam mélt.

Mucska: Neked is! Kép

Holnap hazautazunk, puszka mindenkinek. Remélem szép lesz az idő, és ki tudtok majd menni a picikkel sétálni a friss levegőre!!! Mi lehet elmegyünk az állatkertbe, Bogi nagyon szeretiKép. Meg aztán nagyon sétálhatnékom van Kép
Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Nóri! Ez nem vészes vérszegénység, de kell a vas. Asszem 30-35 körül ok. Szóval ez nem veszélyes!!!
A cebion C vitamin, nem árt. A Vigantolt minden baba kapja, asszem 3éves korig. A konakion K vitamin, azt is kap minden baba, hetente, 2hetente, gyerekorvostól függ. A maltofer pedig a vas. EZeket beadhatod egyben is, nem kell elosztogatni több részletre (szerintem). Szóval csupa vitamin "csak", ne aggódjKép

Atyavilág Léna milyen gyönyörűKép. Kis hurkás csaj lett belőle. Eszméletlen mekkoraKép. Súly?

MAriann! Hát ez nem szép a főbérlőtőlKép. Hol építkeztek? (ha nem titok)

angiszeged

TÜnde! Még mindig rosszul vagyokKép(. 14.hetes vagyok, lányaimmal 16.héten kezdett jobb lenni, 18ra múlt el. Asszem ezennel is így leszKép

angiszeged

Tünde!
Én utálok fejni, nem is fejtem csak amíg muszáj volt. Nekem is az Avent kézi mellszívó jött be, (amit éppen a héten adtam oda Gabicinak) meg később kézzel fejtünk (férjem segített nagyon sokat, és neki jobban is ment, mint nekem), ha csomók voltak a mellemben.

Angi!
Köszi, biztos voltam benne, hogy te vágod a témát.

Nóri
norcee

Enikő! Boginak boldog szülinapot! Érezzétek jól magatokat otthon!

Mariann! Üdv itt közöttünk! Írj gyakran!

Nóri! Felnőtteknél a htk 40-45 körül normális, babáknál lehet, hogy más értékek a jók.
A Konakiont 3 hós korig szokták adni.

Angi! Akkor lehet , hogy ő is lány lesz? Nekem a 9. hétre mindíg elmúlt a rosszullét, és ált.azt mondják, lányokkal tovább szoktak émelyegni az anyukák...

Legyen szép napotok!

Erika

gerika

Sziasztok!

Mariann, de jo, hogy idetalaltal! Kép

Nori, vegre sikerult megnezni Lena kepeit. Gyonyoru!!!KépKép
A peneszedest meg mi benaztuk el, mert a szekreny ele teregettem, a szelloztetest meg hanyagoltuk. Na errol ennyit. Kép

Agi
agi77

Nóri! Most olvastam, hogy a htk érték legmagasabb a megszületéskor, 2-4 hós korra eléri a legalacsonyabb értékeket, majd fokozatosan emelkedik.

Pussz:Erika

gerika

Eniko, mi is nagyon boldog szulinapot kivanunk Boginak! KépKépKép

Agi es Kristof
agi77

Erika! A nővérem ennél sokkal rosszabbul volt mindhárommal, a 3. a napokban fog meszületni, Ő fiúKép

angiszeged

Enikő! Boldog születésnapot BoginakKép!

angiszeged

Nóri! Orsi napi 1 csepp Vigantolt kap (korábban 2 csepp volt) meg heti 1x Konakiont. Mást nem szed.

Tünde! nekem chicco elektromos mellszivom van, nekem bevált. Bár én csak napi 1-2x vagyok hajlando fejni, igy is sok a tej, nem tudom eladni, tele van az anyatejgyüjtö. De szerintem jo ez a fejö.

Enikö! Boginak boldog szülinapot!! Akkor végül most babát vársz vagy mégsem? Közben lemaradtam, bocs.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KArmen! Szólj a védőnőnek, és tutitutituti, hogy talál rá anyukát!!! VAgy a gyerekorvosnak szólj! KApsz literjéért 1800ftot, jó kis gyedkiegészítés lehet... meg segítség.
Tele az anyatejgyűjtő? Hát ilyet sem hallottam még. Mikor mi voltunk, midnig panaszkodtak, hogy kevés a tej, azért nem tudnka többet adni. Elképzelhetetlennek tartom, hogy annyira kevés legyen, hogy a klinikán, korházban, állami gondozott babáknak ne tudnák elosztani a "felesleges" mennyiséget tápszer helyettKép(. GRRRRRRRRRRRRR
Feltétlen keress vkit, akinek szüksége van rá, nagyon hálás lesz érteKép

angiszeged

Karmen!

Írtam mélt! Tudok valakit, akinek kellene. Kép

Ildianyu
ildianyu

Szijasztok!

Tegnap voltam a klinikai szülésre felkészitö tanfolyamon és találkoztam Gabi3-mal, és láttam Bátor babát is. Gyönyörű kisfiú, Gabi is nagyon jól nézett ki. Megmutatta a szobát, ahol vannak, tényleg nagyon jó a fizetős szoba. Mondta, hogy Bátor 40 perc vajúdás után 10 perc alatt született meg, még az ágyat átalakitani sem volt nagyon idő. Flóra nagyon örül az öcsinek, simizi, fogni akarja. A tejecske is lassan kezd beindulni.

Szijasztok, Lara(33+3)
lara

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?