Új privát üzeneted érkezett!

Csajok! Köszönöm a tippeket :)

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Megint elég rosszul aludtunk, de ez még istenes volt...

Barbi! Ahogy Gabó mondaná: irigyirigy!!! Karcsika olyan kis lusta... :P
Most hálistennek elaludt a kiságyában, ami nagyon ritka..úgy látszik, elnyomta az idő, meg a rossz alvás. Kivi vagyok, meddig bírja...

Zsuzsa! Mit mondtak, mikor hozhatod haza Kornélt?

Mit csináltok ebben a szépséges időben? :roll: :lol:
Remélem jövőhéten szebb lesz ;)

Kép
Kép
encu

Encu! Vince is most a kiságyban alszik, max félórát szokta bírni :( Pedig most mi sem aludtunk túl jól...éjféltől 2ig ment a kiságyban forgolódás, mászás, közben néha egy kis hami, mindegy nem panaszkodom, mert éjjel azért le szoktuk húzni a 8 órát.
Ne legyél irigy, Karcsika is majd beindul, meglásd :wink: Vince is még csak mindent majdnem tud, majdnem mászik, majdnem felül, elkezd felállni, úgyhogy még kb 2 hét szerintem mire tényleg menni fog neki :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Encu 2400g a suly aminél kiadják

meg akkor ha végre rendezödik a levegövétele
minnél késöb keröl ki az inkubátorbol annál késöb jöhet haza ,

talán féléves koára hazahozhatom .
anha

encu

Egyre Roszabul látom a hejzetet. Fogy a türelmem
anha

Zsuzsa!

Nem nem és nem!
Hipiszupi csaj vagy és igenis bírod, mert csakis a cél lebegjen a szemed előtt!!!
Szorítok és küldöm a pozitív energiákat, hogy bírjad!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Encu!
Ne irigykedj, met Kiskarcsi is nagyon ügyi! :wink: Elég hüle idő van.

Mi Flórával kint voltunk fél1- egészen fél4-ig triciklizni, meggyet csenni és játszózni és olyan fullasztó dög meleg lett, hogy manócska már alszik is! :shock:

megyek olvasni

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Egyszerűen nincs időm netezni :? Hihetetlen hogy mennyit tud menni a Ricsi :shock: nekem meg muszáj folyamatosan a nyomában lennem mert ahogy nem figyelek egyből valami csínytevésen töri a fejét :lol: Drágám élelmes, beáll a cserkófa alá és szedegeti lefelé a cseresznyét, imádja, van hogy fél kilát is bevág belőle :D
Majdnem elfelejtettem :oops: Köszönjük szépen, ha felkel átadom a kismalacnak a sok-sok dícséretet :wink: :D

Csilla!

Örülök, hogy rendben vannak a fiúk! Tényleg büszkék lehetnek az anyukájukra!
Szuper hogy rájöttél az éjszakai alvás megoldására :D Ne aggódj azon hogy aludtál, az éjszakai szopikat ha még van, a mai napig átalszom, Ricsi szopik én meg bólogatok felette 8)
Szépen gömbölyödnek a fiúk, aranyosak! :D
Jöttök a talira??????????????????????

A képeket egy orosz oldalon csináltam, már nem tudom hogy hol, hogy de ha lesz időm megkeresem :wink:

Niki!

Utólag is: Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk Nonónak!

Szupik a képek, az utcsó a kedvencem. Annyira vagi pasi, nagyon helyes! És nagyon csinos is! :D

Szisz!

Én is imádok koszolni :lol: Örök gyerekek.... :wink:

Szépen nő Marci, ügyik vagytok :D

Igen, voltam belgyógyin kedden, tegnap és ma is megyek :( Remélem ma már az utcsó lesz jó sokáig :roll: kiváncsi vagyok mit mond a vérnyomásomra...

Zsuzsa!

Milyen gyorsan nő a súlya Kornélnak :shock: :D SZUPER!!!!!
Ne aggódj pesszimistatesó :wink: Szerintem ez a hülye idő hozza ki belőlünk megint, mert én is elég sok negatívra gondolok... :?
Méghogy fél éves lesz mire hazahozod????? Zsuzsa!!!!!!!!!! Hogy gondolhatsz ilyenre???????????? Irgum-burgum!
Az hogy ilyen szépen nő a súlya Kornélnak, azt jelenti, hogy szépen erősödik, fejlődik!

Barbi!

Én is örülök, hogy taliztunk!! :D
Vince szuper baba, remélem hasonló kistesónk lesz 8)
Szuper baba, szuper anyuval! Irigykedem mert tényleg nagyon ügyesen csinálod!
Gratula a szekrénybefelkapaszkodáshoz! :D

Mi még nem rendeltünk sehonnan, van egy jól bejáratott anyós-apa szakácspárunk :oops: :D

Tesóka!

Miért lenne lusti Karcsika? :roll: Szerintem ő is szépen fejlődik, semmiben sincs lemaradva! :wink:

Gabó!

Hű, mindjárt esküvő :shock: :D :D

A triciklit még lábtartóval használjátok vagy már anélkül? :roll:

Felkelt a Ricsi mennem kell, már a fürdőben matat :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Sziasztok

Igen lehet hogy az idö teszi. Moni nem is a sulya a gond hanem az hogy amig bármilyen segitség kel ahoz hogy levegöt vegyen nem veszi ki az inkbátorbol . és annál késöb oghatom ami az én véleményem szeint sokat segitene neki .
anha

Zsuzsa, értelek és egyetértek! Tuti hogy igazad van, biztos sokat segítene neki anya közelsége!
Remélem hamar elhagyhatja a légzés támogatást!
Kornél is ezen van, látod, próbál erőre kapni, eszeget már! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Ma voltunk tanácsadáson (ha valakit érdekel...), 9790gramm, és 78 cm Nonó! :)
Beadattuk neki a meningococcust, azt mondta a doktornő, hogy ő ajánlja nyaralás előtt, így beadattuk gyorsba. A pneumot, meg megvárjuk, hogy ősszel tényleg ingyenes lesz-e. :roll:
A tápszert még nyár végéig adom Nonónak reggel meg este.
Viszont én nem is tudtam, hogy a vigantol még egy év után is kell. :roll: Azt mondták , hogy most nyáron nem kell, de ősszel majd kell adni. :? (Pedig én tök sokszor elfelejtem beadni).

Móni!
Köszi, ari vagy!!! :lol:
Megnézték a kukiját is Nonónak, most két hétig mindennap fürdés előtt és után is húzógatnunk kell, mert nem tudta hátrahúzni a doki. :shock: Azt mondta, hogy ő nem úgy látja, hogy igazi szűkűlete lenne, hanem csak le vannak a nem tom milyen hártyák tapadva, de 2 hét alatt állítólag helyrejön, ha nem akkor urológia. :(

Encu!
Nektek már megjött az útlevél?
Nekünk már megjött! :lol:

Barbi!
Az a kép csalóka amin áll, mert még magától nem tud állni sokáig, csak pár másodpercig. :wink:
Meg akkor lépeget amikor fogjuk a kezét. :roll:

Zsuzsa!
Kitartás!!! :wink:

Kép
niki+baba

Móni!
Még lábtartóval használjuk, de már nagylányosan a pedálra rakja, csak még nem egészen ér el odáig a lábacskája!
Éppen akartam mondani, csak mindig elfelejtem, hogy Ricsi nagyon megnyúlt.
Esküvő!Igen nagyon szalad az idő néha annyira azon jár a fejem, hogy mit kell még elintéznem és mi lesz a sorrend stb., hogy alig tudok este elaludni. :oops:

Niki!
Nos, hát, izééé... :oops: Én is sokszor elfelejtettem adni a vigantolt, de igyekeztem sk olyan ételt adni amiben van d-vitamin és mi sokat voltunk mindíg levegőn! :?
Naggyon csini Nonó, minden méret tökéletes! 8) :lol:

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Ma voltam vissza Bálinttal a szemészetre. A helyzet változatlan (a bal szemén éleslátás nincs, perifériás látás sem teljes - a lézer miatt; a jobb szemén az éleslátás jó, perifériás látás nem teljes). Állítólag nem lehet vele semmit tenni, de ez engem nem nyugtat meg!
Most találtam egy helyet, ahol kifejezetten csecsemőkkel és gyerekekkel foglalkoznak.
Elég húzós az ára, de nekem ennyit megér a két gyerek!
http://www.babaszemesz.hu/index.php
1212678833.7444.doc

Nem érdekel esetleg valakit közületek?
... vagy nem ismertek olyanokat, akik esetleg érdeklődnének?
(7 vagy több gyermek vizsgálatát az általunk választott helyszínen is elvégezik.)
Ha nem muszáj nem vinném őket Pestre! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
rnecsi

SZIA CSILLA

ÉN BENNE VAGYOK
anha

Sziasztok

Képzeljétek a Zoé kakilt a bilibe probálkozunk leszokni a pelusrol . Én nagyon örültem .
ű
Bocsi az intim témáért :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
anha

Sziasztok!

Zsuzsa!
Nagy-nagy gratula! :lol: :wink:

Akkor én is mondom: ma Flóra kiabált, hogy kaki-kaki és belepisilt a bilibe! :lol:
Mi is haladunk.

Csilla!
Mi voltunk, így hát most ezt nemtudom bevállalni.
Csak egy kérdés, nekem ot azt mondták, hogy egyenlőre azt lehet szűrni egy éves korban, hogy kancsal-e és később tudják a látás élességét vizsgálni, amikor már beszél! :oops: :?
Akkor most hogy van ez? :oops:

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Vérnyomim tökéletes, az alsó határt üti :D Napi itthoni mérés, havi belgyógyi kontroll az előzményeket figyelembe véve. Remélem minden ok lesz továbbra is :D

Csilla!

Mi benne lennénk, de azt írják hogy 1,2,...évesen kell elvégeztetni így most 1,5 évesen nem látom értelmét :roll: De ha pont mi kellünk hogy meglegyen a létszám ok :wink:

Na mennem is kell majd még jövök...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Flora nagyon ügyi . Na mi is járunk ide a Livivel is meg a Zoéval is

Söt a sogornömnek meg már félévesen azt monták hogy a gyerek nem használja rendesen az egyik szemét .
anha

Lányok

én nekem ojan rossz érzésem van ma elmegyek bulizni este kerti parti lesz .

nem tudom hogy menjk e .
anha

Zsuzsa, Gabó! Gratulálok a bilizéshez!!!! :D :D :D Ügyik a csajszik :D :D

Zsuzsa!

Ezt neked kell érezned, hogy akarsz e menni vagy sem.
De ha van ki vigyázzon a lányokra, elég nagyok már, szerintem kibírják nélküled egy kicsit. Aki miatt max. otthon maradhatnál az Kornél, de szerintem neki is jobb ha egy picit kisimultabb lesz az anyuja és kizökken az állandó aggódásból, rohangálásból...szerintem. Majd ha hazajön, eleget lehetsz újra otthon :wink: Én mennék a helyedben 8) 8)

Tesóka!

Mi a helyzet, miért nem írsz???????? :roll:

Mindjárt jövök hív a Ricsi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!!

Vééégre jól aludtunk, egész magamhz tértem!!

Kicsit kevesebb időm van mostanában, mert a gyerek nagyon igényel, meg állandóan sétálnánk, közben rohan a ház, de azért megvagyunk ;)

Nagyon ügyesek a csajszik, meg ti is, anyukák!!! :D

Móni, tök jól nézel ki! Látszik, hogy jól viseled a terhességet! :) Szóval miért is ne legyen lány??? :lol: :lol: :lol:

ALIG VÁROM A 10-ÉT!!!!! :D:D:D Ki jön???

Kép
Kép
encu

Én megyek

Moni

a lányokkal nincs gond .

A livi a keresztmamánál lesz a Zoé meg az uncsitesommal megszokot banda

Nekem és eddig nagyon vártam bár kismama ként akartam menni .

A férjem cége csinálja vagyis ahol melozi tavaj isteni volt

Szoval az a fura hogy a fiam dmig korházba van anya meg mulat .

és tudom nem ártok neki és attol se lesz jobban ha én ithon maradok .

csak tudoda az az érzés belül hogy izé szoval rossz vagyok valami ijesmit érzak

elég hülye vagyok mi
anha

Sziasztok!

Még én is gondolkodok a szemészeti vizsgálaton... :roll: :roll: :roll:
Tud valaki esetleg ajánlani egy szemészt, aki foglalkozik ilyen mimimanókkal? Ti hová hordjátok a gyerköcöket?
Muszáj megmutatnom valakinek a két gyereket, hogy nyugodt legyek!
Dávidnak a féléves vizsgálaton elhúztak egy kulcscsomót a szeme előtt és közölték, hogy 1 évesen vigyem legközelebb...

Ma Dávidnak kétoldali kiságy undora van, nem hajlandó benne maradni, de ha felveszem akkor isvcsak abban az esetben van csendben, ha járkálok vele. A kezem márv fáj, úgyhogy most a derekamat készítem ki, mert kengurúban hurcolom... :roll: :roll: :roll: :roll:
rnecsi

Csilla! A sétálgatás nálunk is menő, csak úgy tud elaludni a lakásban Vince, és a lassan 9 kilós gyerektől nekem is fájni szokott a karom :wink:

És most Vince irtó anyás, már ha 5 centinél távolabb vagyok, virnyítás van :roll: Mondjuk mi fogzunk...

Encu, mi megyünk :D

Kép

Kép
sbarbi

Encu! Boldog hófordulót Karcsikának :D

Szisz! Boldog féléves szülinapot Marcinak :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Csilla!
Szerintem a heim pál kórházba, vagy a madarászba is megnézetheted a fiúk szemeit, ott bizti profibbak, hiszen mindennap babákkal dolgoznak.
Vagy mindenképp magánhoz akarsz menni? :roll:

Zsuzsa!
Szerintem menj el a kerti partira, neked is kell egy kis kikapcsolódás szerintem. :wink: Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, hiszen jó anya vagy!

Kép
niki+baba

Niki!
Természetesen ha megoldható lenne ingyé, akkor nem fizetnék feleslegesen! :wink: :wink:
Utána fogok érdeklődni és ha foglalkoznak ilyennel, akkor inkább oda viszem őket!

Encu!
Eddig úgy tűnik, hogy 10-én nincs semmi dolgunk, így valószinűleg mi is megyünk! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa!
Én biztos elmennék a kerti partyra! Egy kis kikapcsolódás kell neked is, és ahogy írtad is, Kornélnak nem segítesz azzal, ha otthon ülsz! :roll: :roll:

Móni!
Egyszer (több héttel, sőt talán hónappal is) írtál egy játékról a T-com oldalán. Akkor játszottam és ma hozta a postás a jengát! :lol: :lol: :lol:

Barbi!
Nem tudom mi van Dáviddal, de szerintem őt is piszkálja a foga, mert egyfolytában a szájában van valami (legtöbbször az egész ökle :lol: ) és a kiságya mindig úszik a nyáltól! :roll: :roll: :roll:

Gabo!
Javasolták fél éves korban is a vizsgálatot és azt mondták, hogy a gép állítólag beméri, hogy milyen jelenleg a látása. Ha ti már voltatok, akkor valószinűleg az ott elhangzott a valós, hisz biztos nem elűzni, hanem viszontlátni szeretnék a megvizsgált gyerekeket! :roll: :roll: :roll:
rnecsi

Sziasztok!

Csilla!

Mi is megkaptuk a jengát! :lol: :lol: :lol: a Ricsi szállítmányozik is vele, ki-be pakolja a dömpibe és fuvaroz :lol:

Kitartás a fogzáshoz :wink:

Mi az sztk-s szemészeten voltunk :roll: De teljesen igazad van, hogy vinni akarod őket másik szemészhez is. Én is ezt tenném ha gond lenne nálunk! :wink:

Zsuzsa!

Irány a parti! Ne rágódj rajta, látod mindenki menne :wink:
Kikapcsolódás mindenkinek jár, ragadd meg az alkalmat mert aztán lehet sokáig nem tudsz majd menni ha itthon lesz Kornél. Meg otthon mit csinálnál, néznéd a tv-t , keseregnél...Jót fog tenni a társaság, menjél!

Niki!

Akkor hajrá húzogatás :D Remélem megoldódik :wink: Az jó ha nem lát szűkületet csak letapadást. Persze a letapi sem jó, de jobb egy fokkal mint a szűkület :)

Tesóka!

Nem volt rajtad szemüveg??????? :shock: Még hogy jól nézek ki, noooormális vagy??? :shock: :wink: De azért köszi :D Kis hazudós :wink:
Hát ha talizunk mindent jól viselek :wink: :D Karcsika meg kevésbé :oops:

Fú már én is nagyon várom a talit, mi megyünk, mind a hárman :wink: :D

Hánykor lesz, du. 3 ?? :roll:

Boldog hófordulót Karcsikának!

Szisz!

Fél éves Marci :shock: Sok-sok boldogságot!

Ja vigantol, most jutott eszembe hogy akartam erről írni 8)
Amíg csak szopott a Ricsi, volt hogy egy hétig sem kapott, szintén elfelejtettem :oops: Most sem adom azt mondták hogy nyáron nem kell, de amikor fogzik én adok neki napi 2 cseppet. Azt vettem észre hogy gyorsabban kinőnek a fogai ha kapja, aztán lehet hülyesség 8) :lol:

Most megyek rámolni, hátha eszembe jut hogy még mit akartam írni :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Köszi a megnyugtatást

Ja És KORNÉL KIN VAN AZ INKUBÁTORBOL egy orán keresztül ringatam :cry: :cry: :cry: meg bögtem
anha

Zsuzsa!

Gratulálok!!!! Jajj de szupiiiii :D :D

Ne haragudj, elfelejtettelek visszahívni :oops: :oops:

Érezd magad jól a bulin!

Szép estét, és jó hétvégét mindenkinek! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kép Kép
anha

Kép Kép Kép

Sziasztok egy pár kép ha nem baj
anha

Zsuzsa!!! Már tündéri kerek a kis pofija!!!! :D:D:D:D Nemsokára hazajön, meglátod!!!! :D Jaj, de örülök!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Zsuzsa!
Jajj, de gyönyörűűűűű!!!
És milyen szupi, hogy kivehettétek az inkubátorból.
Látod már most vagány kis pasi! :wink:

Encu!
Hogyan alszotok?

Móni!
Olyan bunkónak érzem magam, mert mindíg elfelejtem :oops: megkérdezni, hogy TE hogy vagy? Jól viseled a babavárást?Szoktad Ricsinek mondogatni, hogy ő lesz a "nagy és okos bátty"!?

Képzeljétek ma Flóra csak egyszer pisilt be a többit bilibe produkálta!
Csak alváshoz vettük fel a pelust!Olyan jó érzés, hogy majd kiugrok a bőrömből! 8)

Tegnap megvettük apának az öltönyét és a kiegészítőket naggyon csini lesz!

Csilla!
Ti hogyan vagytok?
Egyébként a helyedben én is elmennék másik szemészhez!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Gabó!

Gratula Flórának! Nagyon ügyi csaj!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
irigy :oops:

NEM vagy bunkó! :wink: Köszi kérdésed, egész jól csak ne lennék állandóan fáradt és még mindig sz@rakszik a gyomrom :?
Mondjuk a Ricsinek, hogy anya hasában van a Kistesó :D Apa belerakta :lol: Tudja, mutatja hogy hol van a hasamban. Nagyon tetszik neki, vigyorog ezerrel ha meghallja a kistesós dumát :D :D És volt már olyan, hogy ettünk vaníliás karikát, hozott nekem, mondtam nem kell már elég volt, de nem tágított. Kérdeztem, hogy kistesónak kell? Vigyorgott és mégjobban tolta a számba, és utána még hozott vagy 10-et alíg lehetett leállítani :D :D De volt "kiakasztó" is, találtunk egy hajasbabát és odaadtam neki mint kistesó változatott. Kitekerte a kezét, kinyomta a szemeit és jól földhözcsapta :shock: :lol:

Zsuzsa!

Gyönyörűek vagytok!!!! Hatalmasat nőtt Kornél!! Szép kerek pofija van :D :D
Hétfőn pótolom hiányosságom, annyira kiváncsi vagyok hogy milyen volt, hogy élted át, meg mindenre :oops: Majd hívlak! :wink:

Most megyek, kellemes vasárnapot mindenkinek! Éés napsütést!!!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Gabó!

Nem részleteznéd hogy biliztek, hogy indultatok neki? :oops:
És még tudod mire vagyok nagyok kiváncsi :oops: Akkor mi van ha mentek valahova, akkor sem fog kapni pelust Flóra? Ezen filózok, hogy ha mi is elkezdjük és talán menne is valahogy, akkor mi van ha megyünk valahova, mert ugye az visszalépés ha megint ráadnám a pelust, vagy nem?... :roll: :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla!

http://www1.photofun.od.ua itt volt az oldal de már nem találom :evil:

Majd nézek másikat, már láttam másik topikban új képeket, ha megint ráakadok beírom a címét :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szép jó reggelt!
Naggyon rossz éccakánk volt, úgy néz ki most fognak kibújni Flóra szemfogai! :shock:

Móni!
Ha ide a közelbe megyünk triciklizni, akkor nem adok pelust, mert ha szól lehúzzuk és guggol egy bokor, vagy fa alá, na meg ha mégis baleset van közel vagyunk, de ha hosszabb útra megyünk, akkor természetesen még kell a pelus!És alvásokhoz i8s.

Én már hónapok óta mondogatom neki, hogy a nagyok bilibe vagy wc-be pisilnek kakilnak és szóljon, ha érzi, hogy jön.
Na meg őszintén bevallom a "Ni csak kibeszél 2." részében van egy bilidal, amit mi megtanultunk apával és elénekeltük neki egy csomószor (jja, de ciki) :oops: :oops: :oops: és elkezdett rá-rá ülni, de az elején nem értette mit is kéne csinálni és fokozatosan sok bepisilés után -mert ahogy jött a jó idő nem adtam rá pelust csak bugyit- rájött, hogy mit is kell éreznie.
Nálunk így volt.
Szerintem semmivel nem vagytok lekésve és én is úgy voltam vele, ha nem idén nyáron, akkor majd jövőre csak eldöntöttem, hogy próbálkozni fogok, de nem erőltetem.

Írtam egy kis regényt. :? 8) :shock: :lol:

Kép
gabriel79

Bili téma: Szerintem a lányok ügyesebbek ebben, másfél évesen Szilárd marhára nem értette mit akarunk...rá egy évre simán leszokott a pelusról, már csak alváshoz kellett, meg kakilni, aztán elhagytuk 3 éves korára teljesen :)

Gabó! Flóra szuper ügyes :D :D :D

Kép

Kép
sbarbi

Gabó!

Kitartás a fogzáshoz! :wink:
Nálunk is aktuális a szemfogzás :twisted: Lassan egy hónapja gyötri a Ricsit, egy kibújt, egy áttört picit és megállt a másik kettő meg úton van.

Köszi a részletezést! :D :D
Eddig még a bilit szóba sem hoztam :oops: Nálunk wc-re járunk. Tudja a Ricsi hogy pisilni-kakilni a wc-re kell menni, teljesen egyértelmű a számára hogy mi oda járunk. A pisit eddig kétszer sikerült elcsípni mikor nem volt rajta pelus. Egyszer a padlószőnyeget célozta meg, és jókat mulatott rajta. Másodszorra meg fürdött és abbahagyta a játékot és elkezdett csurgatni. Nagyon tetszett neki ahogy örömködtem hogy pisil a Ricsi :lol: 8) A kakival hadilábon állunk. :? Eddig olyan ügyesen mondta hogy ha bekakilt hogy kaka, most meg elvonul és úgy nyom, utána meg letagadja és elszalad. Az a baj hogyha elkezd nyomni és megzavarom, abbahagyja és később tér vissza rá. Hát lehet még korai lesz, de azért próba szerencse :D Amúgy én is a jövő nyarat lőttem be hogy akkor leszokunk a pelusról, most csak próbálkozunk :P Na majd meglátjuk... :)

Barbi!

Mikortól lesz nyáriszünet az oviban? Készülsz rá? :P

Szoktak együtt játszani a fiúk vagy csak inkább még eljátszanak egymás mellett? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Timci!

Ha esetleg erre járnál...

Atticynek nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk! Boldog első szülinapot! :wink: :D

Ki mit csinált a hétvégén?? Két nap múlva tali!!!!! :D :D :D :D 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Háát, nem alszunk túl jól, Gabó, sajnos Karcsika sokszor felsír.. jön a foga, de csak éjjel viseli meg... Ez hogy lehet? Napközben nagoyn jókedvű, mosolygós...

Akkor ezek szerint mindenki jön a talira??? :D:D:D:D:D De jó!!!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Tesóka, az éjszakázás miatt vagy ilyen bőbeszédű? :roll:

Ezt hívják pechnek :wink:
Nálunk mostanában fordítva műkszik, hál'istennek, nappal gáz éjjel csucsuka :P tuti most kiabáltam el :lol: Kitartás! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziaztok

Apad a tejem de nagyon mit csináljak segitsetek . :cry: cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
anha

Zsuzsa!

Hát nehéz ügy :? Igyál sokat, 4-5 litert / nap. Fejjél sokat, és ne aggódj ezen, az még ront a szitun. VAnnak csodaszerek, tejserkentők.

Lehet csúnyán fogsz nézni, de szerintem nincs semmi ha elapad a tejcsid :roll: Nabumm, kap tápit Kornél.
:roll: :oops:

Tesóka!

Nem piszkából írtam ám hogy keveset írsz!
De tényleg keveset írsz mostanában :roll: Mi van ? :roll: :oops:

A Ricsi még a délutáni alvását aludja :shock: :shock: :shock: :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szia
Moni
nem baj csak hátha jobban fejlödik töle van sok a hütöbe még egy 2 hete kitart ha kell meg még hátha visszajön .
anha

Most jutott eszembe, az éjszakai fejés nagyon fontos! Legalább egyszer fejjél éjjel!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kép

Zoé kapot mocit a sogornöméktöl a szülcsinapjára
anha

Hosszú idő óta most aludtunk egybe 9 órát :D :D :D Persze Vincének már kibújt a 4. foga is :) :wink:

Zsuzsa! Kitartás, fejjél, aztán ha majd tud szopizni Kornél, jobb lesz, ezen ne emészd magad, nem fog éhen halni :)

Holnap tali :D :D

Móni! Már csak a héten van ovi, aztán szeptemberig szünet. Jó nehéz lesz :) Vince mindenhova követné a bátyját, és bírkózna is vele, de Szilárd nem igazán játszik vele, csak 5 percet esetleg.

Kép

Kép
sbarbi

Tesóka, kint vagyunk a kertben, meg vendégsereg volt tegnap, arra készültem, és utána pakoltam...

Holnap TALi!!!!!!!!!!!!!! Ha szép idő van, hozzatok fürdőrucit ;) Adjunk a barnaságnak ;)
Akkor mindenki jön???? :D:D:D:D:D Én olyan 2-3 körülre gondoltam...az jó??

Zsuzsa! Nagyon tündér a Zoé!

Kép
Kép
encu

Mi 3 után érkezünk, mert 3kor megyek Szilárdért, ha nem gond :)

Kép

Kép
sbarbi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?