Gabi3: Azért csak óvatosan!!!!! Nagyon drukkkk++++
Karmen: Orsi ilyen lassan de biztosan stílust vett fel gyarapodás ügyben, úgy tűnik
! Mit adsz neki pótlásnak?
Gigi: Dejó, hogy végre jelentkeztél
Vannak új képek Virágról?? Rakhatnál fel! Vagy küldhetnél mélbe! Bogi belázasodott a 2 hónapostól. (majdnem mindtől) én adtam neki kúpot, egy felet rögtön amikor hazaértünk a doki nénitől, a másik felét meg este. Célszerű borogatni hideg vizes textilpelussal, képes néha jól bedagadni az oltás körül
Sok sikert hozzá!++++ Remélem nem viseli meg nagyon Virágot!
Ági: Kislány anyuci télleg furcsán viszonyul ehhez a szörnyűséghez. Én biztos, hogy kifaggatnám a dokit és az összes lehetséges fórumból megpróbálnék informálódni! Nem vagyunk egyformák!
Kristóf kúszik? Hát amikor itt voltatok már akkor stabilnak tűnt ahogy pl ült. Olyan kis markáns erős kisfiú, nagyon ügyes és nagyon széééééééép
Babamama: Miből gondolod, hogy a Rudiból a csoki csapta ki, a túró nem lehetett a hibás??? Mondjuk ha a csoki volt, akkor megkoppaszva adhatsz neki Rudit
Ha viszont a túró akkor inkább ne...ki kell tapasztalni! Gyógyulást!+++++
Melyik az Tisza L krt/Károlyi u sarok? Úr ISten nem is hallottam róla
Gőzöm sincs hol lehet!!! Azért nagyon-nagyon köszi az infót!
Tündi: Kérdezted a háziorovst a sárgaságra a Cebion cseppekkel kapcsolatban??? És tényleg mi a magyarázata, hogy ilyen sokáig sárga???
Jól tetted, hogy nem hagytad bent Tomit a kórházban.
Én sem fogom legközelebb ha beteg lesz Bogi. Mindegy a második gyerekkel az ember már tapasztaltabb minden téren mint az elsővel.
Pocakosok kitartás és sok szerencsét! Nagy kalappal....
Puszka
Enikő