Új privát üzeneted érkezett!

Ja,

mi nem jartunk tanacsadasra Jazminnal, kijart hozzank a dokineni havonta, kb. 9 honapos koraig. Simcivel meg eyaltalan nem jartunk tanacsadasra, csak az injekciokra kihivtam a dokinenit. Ja es ha betegek, akkor sem viszem oket dokihoz, hanem kihivom. Persze ennek anyagi vonzata van, de 2 gyerkoccel elmenni huzos es en is mindig attol feltem, hogy mas betegseget is osszeszedunk. Jo a Jazmin 15 honaposat mar a tanacsadason adtak be, de Simon 13 honapos es meg 1x sem voltunk. Van itthon merlegem.Kulonben a tanacsadas pedig nem kotelezo.

g.
gabomamo

Angi: Nekünk a klinikán írták fel egy papírra, (amikor kiengedtek és még igen sárga volt Bogi), hogy cebion cseppeket adjak neki sárgaság ellen és helyezzem a kiságyat az ablakhoz, hogy érje a napfény! Én adtam is Boginak a cseppeket kb 1 hétig, utána el is múlt a sárgaság és nem volt baja tőle. Utána is pont olyan hasfájós volt, mint előtteKép
Szóval én nem tudom mikortól lehet adni, de Bogi 5 naposan!! kapta, a klinikai gyermekgyógyász javaslatára. Még a mai napig megvan az üveg ami kimaradt, néha ha eszembe jut cseppentek magamnak, neki már nem merek a szavatosság miatt!

Nóri: Ügyi ez a Léna. Akkor biztosan szépen kerekedik!! Kép

Edelweiss: Mi Gabi fogkrémet használunk és Bogi imádja!

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Nóri! Ez remek! SZépen fejlődik a lányKép, nagyon ügyes!!!

Gabomamo! A súlya miatt nem is aggódom. És a kutacs miatt sem, mert a csonteredmények jók... És érződik, h húzódik össze, szóval folyamatos a fejlődés.

Enikő! Ezt bírom. Egyik doki ezt mondja, másik meg azt. És döntse el kedves ANyuka! Kép

.:Angi:.
angiszeged

Most hazamegyünk a nyagyiékhoz, majd hétfőn jövünk! Mindenkinek kellemes hosszú hétvégét és szép ünnepet kívánunk!
Enikő és Bogi

Kép

ceniko
Szeged

Kép

ceniko
Szeged

Ági! majdnem elfelejtettem, Kristófnak Boldog névnapot hétfőre Kép
Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Eniko, koszi, aranyos vagy, es jo utat!Kép

Nori, nagyon ugyes Lena! Kép

A tanacsadashoz csak annyit tennek hozza, hogy nem sokat er (nekunk). A gyerek ugy ordit, hogy nem lehet megmerni, meg pucer, de az asszisztensno mar kuld ki minket, mert persze mindig sokan vagyunk. 2 ertelmes mondatot nem tudunk valtani a dokinonvel. Ha megint cirkusz lesz Kristof reszerol, akkor mi is kihagyjuk majd neha.

Agi
agi77

Ágci! Megkaptam a leveled, összeszedem az infót és hamarosan jelentkezem.

El vagyok buggyanva, 5 hét múlva vizsgázom újra.

Láttátok a szerdai szülőszobát? Az állva szülés szenzációs volt.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Nálunk most minden rendben, úgy tűnik. A gyogyik elhagyása miatt nem sűrűsödteka a keményedések. Már sokkal kevesebbet fekszem, erősebbnek is érzem magam. Úgy érzem szükségem is lesz rá. Kis sétákat is teszünk kint a férjemmel, nagyon jól esik kicsit kimozdulni a sok fekvés után. A kezem és a lábam kicsit ödémás. Néha jobban, néha kevésbé, pedig nagyon ügyelek a só kerülésére. A múlt heti tanácsadáson nézték vérnyomásomat és a vizeletemet, mindkettő rendben van.

A babaágy már nálunk is bekerült a helyére, meg mostmár minden szükséges kelléket beszereztünk úgy érzem. A babarucik mind kimosva, kivasalva sorakoznak a szekrényben, a babakocsit is megvettük. Majd teszek föl képeket.

Kedden megyek majd ctg-re és dokihoz. Remélem nem lesz rohanó a tempó és nyugodtan meg tudjuk beszélni a szülés részleteit, a császi időpontját, körülményeit.

Mindenkinek szép napot! Finom idő van kint, megyünk is kicsit sétálni!

Gabici (36+6)
gabici

Enikő
Akkor megpróbálok beszerezni Gabi fogkrémet, bár azt még nem is láttam a boltban. Csak olyan flancosakat mint a Colgate és társai.

Karmen
Mi épp most váltottuk ki Gergőnek az agyhártyagyuszi elleni oltást. Hát mit mondjak, 70%-os támogatással is 3.000 Ft volt, de 1 éves kor után tényleg csak 1 kell belőle, viszont érdemes még előtte felíratni és kiváltani.

Angi
Már nem emlékszem mi a normál AFP érték, de a doki mondta hogy ha 100-120 körül van akkor semmi gond, nem kell megijedni, mert ikreknél ez még normális. Ugye Te is a Keresztúrihoz jársz? Jó a profilodban az e-mail cím? Szeretnék majd valamit megkérdezni.

Más. Szerintetek mikor érdemes felébredni szülésznő ügyileg. Úgy gondolom augusztus közepéhez még időben vagyok, de nem szeretnék lemaradni az Enikőről, mert Gergő is nála született és nagyon szimpi és rendes volt.

Képzeljétek, olyan jót szórakoztam tegnap a kisfiamon. Elmentünk sétálni és most előszőr vettük ki a babakocsiból, hogy tipegjen egy kicsit. Hát azt látni kellett, hogy mennyire élvezte. Jól megnézte a lányokat is. Meg is jegyezték a járókelők, hogy még ki sem nőtt a földből, már a csajokat nézi. KépKép Tényleg, hol lehet aránylag elfogadható áron normális cipőcskét kapni? Mert az a bébitopánka amit eddig használtunk a lakásban, nem igazán az utcára való.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!
Köszi a megnyugtatást. Úgy látjuk, javul Tomi sárgasága. A cumit meg szerencsére nagyon gyorsan kiköpte. Azóta nem próbálkozom. Marad a szopi.
Tettem föl az albumába 3 új képet
Szalontai Tomi albuma (pontos cím a profilomban).
Kicsit fáradt vagyok, mert Tomi éjszaka kivételesen 3-szor is fölébredt, így félálomban szoptattam.
További jó hétvégét!
PTünde
ptünde

Gabici: De jó, hogy nem keményedsz és már kicsit kimerészkedsz az utcára is. Én is megengdem magamnak egy kis kiruccanást. Megnéztük a házikónkat. Tudtam utána aludni. De az éjszakáim egyre rosszabbak. Ma kezdtem csökkenteni a gyogyót, én sem vettem észre, hogy többet keményedne a hasam.

Nóri:Gratu Léna súlyához!

Gabi3
inecsg

Gabi! és hol laktok most amig felépül a ház?

Edelweiss! köszi, azt hiszem mégis most kérjük a 2 szurit. Legyünk tul rajta. Irtam mail-t!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt ez a hosszú hétvége!
Nekem kisebb-nagyobb keményedéseimtől eltekintve jól.
Készítettem egy még be nem fejezett albumot a leendő babó én várandósságunkról. Majd, ha meg lesz Zolika, akkor folyt köv. A profilomban a helyét megtalálja, akit érdekel.
SzEmese

Kép

Kép
easabo
Szeged

Sziasztok!
Nemrég jöttünk haza. Bogi most alszik. Lesznek még ma programok Szegeden az ünnep keretein belül? Tudtok valamit? Néztem a DM honlapját de elég vérszegényKép!
Olyan szép idő van, megyünk Bogival turnézni a városba ha felébredKépKép

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Karmen: Addig albiban lakunk, a volt saját lakásunkban, így nem kellett kétszer költözni, ráadásul addíg maradunk, amíg el ksézül a ház!
Flóra is a 3x-i agyhártyaellenit kapta.

Holnap megyünk megint dokibácsihoz! Meint csökkenti az adagot. Már kezdődnek az seduxen elvonási tünetek. Kép Ma már virgonckodtam. Lementünk a közeli jáccóra. Persze én végig ültem. De tök jó volt végre a friss levegőn.

Flóra ma este akkorát esett az ágyról...Azt hittem átszakad a beton, akkorát koppant a feje. De viszonylag gyorsan megnyugodott. De hát kell neki az ágyon ugri-bugrizni, hiába voltunk ott mellette. Kép

Gabici: Te hogy vagy?

Gabi3
inecsg

Lányok volt valaki már közületek Gyulán a gyógyfürdőben? Vagy a Majsaiban, Mórahalmiban? Szállással együtt persze! Vélemények? Hova küldjük a szüleimet? 30. házassági évfordulójuk lesz KépKépKép!
Köszke
Enikő

ceniko
Szeged

Enikő!

Szerintem inkább GYulára! Bár attól függ, hány napra külditek. NAygon jó a majsai, de ott nincs annyi látnivaló, ha nem egy napra mennek szerintem.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,
volna néhány eladó kis ruhánk. 62-es-től 86ig. Plüss, pamut tipegők, kétrészesek, nyári napozók...Ha valakit érdekel küldök fényképet. 500-1500,- között, szépek, nem túl elhasználtak.
Kellemes napot:
Ági

Kép
Ágci

Sziasztok!

Gabi, köszi jól vagyok, én is ma megyek dokibácsihoz és ctg-re, lehet, hogy összefutunk?
Remélem mindent rendben talál velünk, és a császárt is meg tudjuk beszélni. Én délre megyek.
Ti hogy vagytok? Méhszájad rendben, nem nyíltál tovább?

Enikő, a gyulai fürdő nagyon szép, parkos, idősebb embereknek ideális szerintem. Van sok látni való is, ha kedvelik a szüleid a történelmi nevezetességeket. A majsai ezzel szemben most épült, új, modern (élményfürdővel). Előnye, hogy a fürdő közelében van egy üdülőfalu, ahol nagyon szép, felszerelt házikókban meg lehet oldani viszonylag olcsón a szállást. A helység nagyon kicsi, nevezetesség a fürdőn kívül nincs. Mi tavaly ide küldtük a szüleinket 4 napra, nagyon tetszett nekik.

Ágci, szerintem tedd fel a képeket a rucikról. Lehet, hogy én is vevő leszek egy s másra.

Mindenkinek szép napot, mentem ctg-re.

Gabici (37+1)
gabici

Ági! Kristófnak boldog névnapot utólagKép!

Melinda! Nekem is tetszett az állva szülés!! Szuper voltKép

Gabici! Most esett le, hogy pont egyidős vagy a nővéremmelKép. Ő nem hiszem, h húzza áprilisigKép. Te korház, vagy klinika? Nem emlékszem. Nővérem korház.

Edelweiss! Igen, hozzá, kérdezz nyugodtan, Ági is hozzá jár, neki is küld el a levelet, Ő már szült is nála, engem csak császározott, és akkor még nem volt hivatalosan az orvosom. Ma direkt megkérdeztem terhestanácsadáson, anno 160 volt nekem, és az pont a 2szerese a normál értéknek, ami jó!! Szóval nehogy megijedj, ha magasabb lesz 120nál.
anya@kissvirag.hu ra írj!

Gabi3! Szuper vagyKép. Milyen a házikó?

Emese! Szép lesz a babó szobája nagyon.

Nekünk is új weboldalunk van, lessétek meg!
www.kissvirag.hu

MA voltam végre tanácsadáson, és így 13.hetesen lett kiskönyvem isKép. Upszi. De így megúsztam egy adag vérvételt, elég lesz 16.héten mennem az AFPsre. VAsat írtak fel anélkül is, mert vérszegény tuti vagyok, sápadt, aluszékony...
Szép napot mindenkinek!
.:ANGI:.

angiszeged

Sziasztok!

Megjöttem ctg-ről, minen rendben. Persze a babám nem fordult meg, így mostmár biztos a császi.

A dokim szerint a klinikán az a szokásrend, hogy először a hüvelyi szülést próbálják meg, és ha nem megy a dolog, akkor 1-2 napi vajúdás után kezdik a császárt. Ezt pedig ő nem igazán szeretné, mert állítólag senkinek sem jó. Úgyhogy nagyon a kórházra próbált rábeszélni. Én rábólintottam, de még majd megbeszéljük a dolgot.

Angi, akkor lehet, hogy találkozom a nővéreddel? Milyen vastablettát írtak föl neked? Mert nekem van itton 2 fölös dobozzal (nekem székrekedést okozott, így nem szedtem be). 2x30 db MAltofer Fol rágótabletta, állítólag az egyik legjobb fajta a vasak közül.

Gabici
gabici

Sziasztok!

Angi, koszonjuk a koszontest! Nagyon aranyos Virag!Kép
Nekem csak 16 volt az AFP-m, nem tudom miert, mert amugy minden ok volt.

Gabici, a klinikan sem feltetlenul probalkoznak a huvelyi szulessel faros babanal, legalabbis nem az en dokimnal.

Ma rengeteget setaltunk, 11-tol este 6-ig, csak 1x jottunk haza enni kozben. Lejartam a labam, de szuper ido volt.

Jo ejt! Agi
agi77

Sziasztok Csajok!

Gabici: Sajnálom,hogy nem fordult be a babókád. Mi mindig délután megyünk, mert Flórát nem nagyon tudom kire hagyni, egyedül nem indulok el vele, így a Papa hurcolász minket. Meg így kényelmesebb is, mert du. nincs senki a ctg-n. Méhszáj ua. Csak írtóra nyom a kölök feje. Tuti nem lesz magzatvízelfolyás, én elméletem csak.

Szóval ctg-n két jó kis keményedés rugdalás nélkül. Azt mondta a doki bácsi, hogy ezen a héten meg lesz a babóci. Kép

De a tegnap éjszaka...este 11-kor 10 perces összehúzódások...még a gyogyó előtt két órával. Szegény dokibácsit éjfélkor ébresztettem, azt mondta vegyem be most, azaz akkor. El is múltak. De tegnap előtt éjjel meg 130-as volt a pulzusom. Azt hittem kieseik a szívem.

Ülni már nem jó, felkelni meg még úgy sem, pedig most már lehetne! Vannnak sejtéseim, hogy néhány nap múlva már nem írogatok itt ücsörögve nektek. Kép De hírt kaptok Rólunk!

Enikő:Szerintem Gyula sokkal jobb idősebbeknek. Nincs tapasztalatom, csak sejtem.

Ágci:Engem érdekelne egy-két dolog, csak most egy kicsit nem érek rá. De visszatérhetünk később, ha még hagynak egy két jó rucit a csajszik?!

Gabi3
inecsg

Angi: Tök szupi a honlap! Kistesónak is lesz, ugye!

Gabi3
inecsg

GAbici! Igen, ha korházban szülsz könnyen lehet, hogy találkoztok. Neki rendszertelen, de erős fájásai vannak. Ebből bármi lehet, de még 1-2hét jó lenne... Most tölti a 37. hetet. A maltofert írta fel Kanyó, de nem váltottam ki, mert 1380ft (2doboz). Mondom vasért ennyi pénzt? És ez a fajta erős székrekedést okoz, így iratok fel a házidokimmal ferofolgammát, az nekem korábban bevált, és emlékeim szerint olcsóbb is. Köszönöm, aranyos vagy, de kiváltom sztem ezt. Viszont ne add oda senkinek Te sem, szoptatás alatt még kellhet!! Én akkor is szedtem vasat.
Te pontosan mikorra vagy kiírva? Te is Sári? Remélem nem Gabi3mal egyidőben:D

Gabi 3! Még ezen a héten??? ATyavilág, akkor érted is lehet izgulni... Sok sok puszi, ügyes legyél, és írj még, ha tudsz!

Biztos lesz kistesónak is weboldalaKép. Köszi a dícséreteket.

angiszeged

Sziasztok!

Gabi3, szorítok nektek, hogy minden rendben menjen a szülésnél!!! Izgulok értetek!!!

Angi, igen, én is Sári. Elméletileg Gasbi3-mal mindketten április elejére vagyunk kiírva (3 nap különbséggel), de úgy néz ki, hogy mindketten előbb szülünk. Reméljük nem egyidőben.

Karmen, kérni szeretnélek, hogy írd meg nekem (akár priviben) a kórházi császár körülményeit. Arra lennék kíváncsi, hogy a műtét után hol feküdtél, meddig, bemehetett-e Apuka, megfoghatta-e a babát... ilyen apróságokra, ami számunkra most nagyon lényegesnek tűnik. A császár után mennyi időre kerültél át a rendesen szültek közé?
Köszi előre is!

Menjetek ki sétálni, gyönyörű az idő!!!
Gabici
gabici

Sziasztok!

Gabi3, szorítok nektek, hogy minden rendben menjen a szülésnél!!! Izgulok értetek!!!

Angi, igen, én is Sári. Elméletileg Gasbi3-mal mindketten április elejére vagyunk kiírva (3 nap különbséggel), de úgy néz ki, hogy mindketten előbb szülünk. Reméljük nem egyidőben.

Karmen, kérni szeretnélek, hogy írd meg nekem (akár priviben) a kórházi császár körülményeit. Arra lennék kíváncsi, hogy a műtét után hol feküdtél, meddig, bemehetett-e Apuka, megfoghatta-e a babát... ilyen apróságokra, ami számunkra most nagyon lényegesnek tűnik. A császár után mennyi időre kerültél át a rendesen szültek közé?
Köszi előre is!

Menjetek ki sétálni, gyönyörű az idő!!!
Gabici
gabici

Angi! Tényleg nagyon klassz KisVirág honlapja Kép Apa csinálta? Ügyes!

Gabici:
"A dokim szerint a klinikán az a szokásrend, hogy először a hüvelyi szülést próbálják meg, és ha nem megy a dolog, akkor 1-2 napi vajúdás után kezdik a császárt. Ezt pedig ő nem igazán szeretné, mert állítólag senkinek sem jó. " Ez nagyon durva, tényleg így van??? Kép Én azt hittem ha baj van rögtön császár, mivel életmentő beavatkozás!!! Tudom, hogy hüvelyi úton is meg lehet szülni a faros babát (mondjuk én nem tudom elképzelni, hogy hogyan), de a baba és a mama érdekében én nem is próbálkoznék ezzel. Inkább csaszi!
Egyébként időpontot beszéltetek a dokiddal???

Gabi3: Drukkkkkok mennek ezerrel!!!!!Kép Most hány hetes is vagy? Vigyázz magatokra!

Megbeszéltük tesómmal és Gyulára küldjük ősöket! Igaz, hogy elég drága. Én lehidaltam amikor meghallottam mennyibe kerül, ennyi pénzből amit itt 4 éjszakáért kell fizetni, 1 hétig ellennénk az Adrián utazással! De mindegy, Adrián már sokat voltunk/voltak, Gyulán még viszont sosem! Kép

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Gabici:Szerintem én hamarabb megszülök. Neked vannak keményedéseid? Mert nekem vannak. Azt mondta a doki bácsi, hogy amint elhagyom az összes gyogyót meg is indul. Meg már nagyon nyom a feje. Van hogy alig bírok felkelni, anyira fáj. Pedig most már akár fejen is állhatok nem kell feküdnöm, meg cigánykereket is vethetek. Kép

Tegnap éjjel jó rendszeres 10 percesek voltak. Be is mentünk, de jósló fájásokkal hazaküldtek, mert a méhszáj igaz már 3 ujjnyi, de nem érett még. Kemény. Hajnali 3-ra értünk haza. Szegény Zoli aludt vagy 3 órát. Az ügyis doki... megállapította, hogy 3100-as a méhszájam. Kép Sárit felhívták és a Csillával megnézette még egyszer. Hát nem annyi volt. Hogy milyen keze van annak a dokinak?! De még életemben nem láttam. Kép

Ja és azt hiszem a nyákdugóm is elment. Flórával vasárnap ment el és kedd reggel meg is lett. Úgy hogy anyósom már inkább eljött, hogy ne kelljen 80 km-t autózni akcióban. Így azért kicsit jobb.

Angi: Anyai megérzéseim szerint péntekre meg lesz a babóca. Jó lenne éjjel szülni. Az olyan nyugis.

Köszi az izgulást!

Gabi3
inecsg

Ma beíratkoztunk a Vitéz utcai bölcsibe. Vége lesz a babakornak. Tecccik a bölcsi, Lottus nem akart eljönni.

április 23-án vizsgázom.

Gabi3! Ügyi légy nagyon. Drukk ezerrel tőlünk nektek.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Gabi! Szorítok Neked! Nekem mindhárom kölöknél 1-2 nappal hamarabb távozott a nyákdugó, úgy hogy most már tényleg bármelyik órában szülhetsz!!! Sok erőt és egy könnyű szülést kívánok Neked!

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!
Bocs, hogy a bajaimmal már megint benneteket traktállak, de kérdezni szeretnék valamit.
Szeretnék venni a Bogi szobájába egy szép színes faliórát. Nem feltétlenül Micimackósat, vagy Disney figurásat, hanem pl napocskás, vagy akármilyen jó lenne, csak színes és kedves legyen! Néztem pár helyen (tecsó,pláza) de nem tetszettekKép. Szóval ha valahol láttok, valami tuti jó kis órát, ami egy zöld,bükk tónusú szobába jól mutatna (pl sárga,kék tulajdonképpen mindegy csak vidám színek legyenek) és nektek tetszik is, akkor légyszi riadóztassatokKép!!!!! Jövő héten lesz a szülinapja, arra gondoltam az alkalomból kapná (mást is persze, de egy órát is, mert tikk-takk mániás a lányKép)

Köszike!!!
Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok,
Enikő,
óra:
Madách utca Faktum gyerekbolt.

Zsófi,
nem is írtad, hogy műtik Bencét.

Gabi3,
ügyes legyél!Kép

Sziasztok,
Ági

Kép
Ágci

Enikő: Én is a Faktumot ajánlom, de a Micimackóban is vannak ilyen órák! De a aFaktumban nagyobb a választék.

Köszi mindenkinek a bíztatást! Nem csak nekem kell ügyinek lenni, hanem Bátornak is! Kép Már nem fáj ha fel kell kelnem, lehet, hogy puhul a méhszájam...

Gabi3
inecsg

Lányok, mi újság? Nagy a csend...Gondolom mindenki kint volt a levegőn és élvezte ezt a gyorsan jött nyári időt. Én is kint voltam délelőtt vásárolgattam meg Benedeket meghintáztattam a játszótéren. Nagyon élvezte!

Ági, mi újság a kislánnyal?
Enikő, sikerült megvenni az órát?
Angi, jó a honlapotok, nem semmi ,hogy min mentetek keresztül. De fő, hogy Virág jól van.
Nővéreddel mi újság? Bátyámék is babát várnak.
Ágci, megkaptad a múltkori levelemet?
Gabi, fájdogálsz?
Gabici,Emese, Ti hogy vagytok?
Nóri, Léna még mindig maratoni szopást tart este?
Benci is este hosszabban szopizott, de már leszokott róla, nem is alszik azóta olyan jól...
Babamama, Tolkienben nincs most könyv. Elmúlt Lucának az ekcémája?
Tünde, mi újság a sárgasággal?
Kármen, gyarapodtok?
Na jó sok kérdést tettem fel, most már írhatnátokKép

Puszi, Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!
Óra ügyben lejártam a lábam. Voltam a Faktumban is és megnéztem őket. Nagyon jól néznek ki, de sokallom az árát, mert dettó ilyet (még a gyártó is ez volt) vettem tesómnak, napocskásat és 2000.- forint volt Pesten a karácsonyi vásárban!!! A Faktumban meg 3500.- a Micimackóba meg 3690.-! Úgyhogy holnap kimegyek a Corába szétnézni, mert kaptam egy fülest, hogy ott is vannak jók Kép Hátha találok olcsóbban Kép
Köszi a tippeket! A Faktumban viszont találtam Boginak való 16 darabos fa puzzle-t, amit nagyon szeret rakosgatni Kép És az 1690.- volt, 4 különböző képet lehet kirakni belőle (egy lovacskás, egy kutyusos, egy cicás és egy nyuszis). Már a második alkalom után, hogy megmutattam neki, kirakta KépKép Pedig 3 éves kortól adható és a barátnőm 4 éves fia nem tudta kirakni, úgyhogy okos a Bogim, avagy jók a logikai képességei!Kép

Puszka Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Még egyben. A mai ctg majdnem tök egyenes volt, egy kis keményedés volt, de jobban éreztem. Vannak már sorozatos keményedéseim, de ha kicsit mozgok elmúlnak.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Bocs, Erika, hogy nem írtam, de dolgoztam. Tényleg nem találtam meg a könyvet, majd kinézünk a Plázába, ott sokminden kapható.

Gabi, ez a babus tudja, hogy jobb neki bent:-))) Bár amilyen szép idő van, nyugodtan kibújhatna.

Enikő, az árát ugyan nem tudom, de a tisza l. krt/károlyi utca sarkán van egy órás bolt, ott nagyon aranyos dolgokat láttam valamelyik nap.

Egyébként nagyon szép babaszobát csináltam és arra vagyok a legbüszkébb, hogy minden saját készítésű. Még figurás centit is csináltam a falra és hungarocelből mindenféle mesefigurákat, kaptunk széljátékot is és már a saját kuckójában lakik az asszonyság. Nagyon klassz a falra festett maci és törpike, bár ez nem az én érdemem.

Meglepődtem, milyen gyorsan átszokott és végigalussza az éjszakát is. Elmúlt az ekcéma, bár a múltkori falatnyi túrórudi kicsapta, de nyilván a pici csoki csinálta.

És végre kitavaszodik, lehet menni sétálni, játszani, ismerősökkel találkozni.
Szép az élet, nem? :-)))
B
babamama

Babamama: Remélem ez a szép idő kicsalogatja... Kép Mert még mindig egyben vagyok. Nem is kímélem magam. Már a Flórát is emelgetem, de csak óvatosan.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Szokás szerint nincs időm visszaolvasni. Remélem, mindenki jól van. Mi is elég jól vagyunk. Ma vagyunk 3 hetesek!!! Tomi szépen növöget, egy szenvedélye van: a szopi. Ha ébren van, csak ez érdekli. Nagyon aranyos, egyre szebb baba.
Egy gondunk van: a sárgaság még nem múlt el. Szerdán voltunk vérvételen a gyerekkórházban. 230 volt az értéke (ennyi volt 4 napos korában is a legmagasabb). Bent akarták tartani fénykezelésen, de én nem vittem be, mert azt mondták, hogy én nem lehetek ott vele, hanem napközben bejárhatok szoptatni. De mégis hogyan?? Amikor igény szerint szopik. Ráadásul imád szopizni. Amikor mondtam a kórházi gyerekorvosnak,hogy ez nagyon megviselné, azt mondta :"Hát egy kicsit megviseli". Neki ugye mindegy. Darab-darab. Aztán megbeszéltem a házi gyerekorvossal, hogy itthon továbbra is napoztatjuk, kék lámpa alá tesszük, és hétfőn megint megnézi. De amúgy semmi más baja nincs. Nem aluszékony és jól eszik. Semmiképp nam akarom kórházba vinni. Csak akkor, ha feltétlenül szükséges lenne, és ha ott lehetek mellette mindig.
Szóval emiatt kicsit ideges vagyok.
Meg azért persze kicsit fáradt is, pedig a férjem és az anyukám továbbra is segít. Ráadásul Tomi éjjel jól alszik, sokszor én riadok föl, és rohanok megnézni, hogy mi van vele. Persze nyugodtan alszik. Néha fölébred, szopizik, aztán visszaalszik. Bezzeg napközben annál nehezebb elaltatni. Most hogy bejött a jó idő, a séta a legjobb módszer.
Csak az a furcsa, hogy az ember nem akkor alszik, amikor álmos, hanem amikor a baba alszik.
Az azért hiányzik, hogy nem tudlak benneteket naponta olvasni.
Mindenkinek jó éjszakát kivánunk:
PTünde+Tomi (aki kivételesen jól bealudt).
ptünde

Sziasztok!

Hogy vagytok? Gondolom mindenkinek jólesik ez a szép idő. Én szerdán kicsit megviseltem, életem legrosszabb napja volt, még a klinikán is jártam, azt hittem megszülök (35+3). Jó alaposan megvizsgáltak (CTG stb, aztán hazaengedtek.)Teltház volt ott, gondolom a front miatt. Másnap még 1 CTG, ott a dokim meglepődött, hogy milyen méhösszehúzódásaim vannak. Gyorsan emelt a gyogyóimon, hogy legalább még egy hétig a babó bennt maradjon, a tüdeje és veséje érése érdekében. Úgyhogy most ágynyugalom, vasárnapig szedem a Seduxent, hétfőn újra CTG, kedden az utolsó MagneB6 és a többi már a babó dolga, hogy mikor is akar kibújni. Apukája teljesen bezsongott a dologtól, mármint attól, hogy hamarosan kezünkben tarthatjuk a nagy csodát. Olyan jó látni a lelkesedését és törődését. (Bár még igazán lenne 1 hónapunk a szülésig) Ha a jövő héten, vagy bármikor megszületik a babó, majd megkérem írja meg nektek, hogy vagyunk.
Gabici végül hol fogsz szülni?
Addig is Gabi3, Gabici nektek is jó várakozást! Szorítok nektek és magamnak is Kép)
A többieknek pedig szép hétvégét! Kép

Kép

Kép
easabo
Szeged

Sziasztok

Tünde, gratulálok a kisfiadhoz, megnéztem az albumot is, nagyon aranyos. Kép Remélem gyorsan kikeveredtek a sárgaságból.

Kissé elvesztem.
Mi még mindig a szopival szórakozunk, Virág még mindig lassan szív, és bealszik, másfél óránál is hosszabbra nyúlt némelyik evés, most kísérletezgetünk, hátha lehetne rövidíteni rajta.
Egyre többet mosolyog, és már dumálgat, eöö, höö Kép.

Nekünk jövő héten esedékes a 2 hónapos szuri. Szerintetek kell kúp, vagy valami? Mennyire viselte meg a babátokat ez a szuri.

A névnaposoknak és szülinaposoknak elmaradt a köszöntést, utólag is sok boldogságot. Kép

Gabi, Gabici, Emese gyors és könnyű szülést kívánok.

Gigi
gigi1

Gabi3, Gabici, Emese, szoritok, hogy minden rendben menjen!Kép

Tunde, remelem hamar elmulik a sargasag!

Erika, koszi az erdeklodest, hazaengedtek a kislanyt, ciszta van a petefeszkeben, ezt majd rendszeresen ultrahangozzak, de semmit nem tud az uncsitesom. Nem ertem miert nem kerdezi meg, mik az alternativak.

Gigi, en mindig raktam fel 1 kupot szuri elott. Bar a 2 honapos allitolag nem viseli meg a gyerekeket.

Mi sokat setalunk, alig vagyunk itthon, a gephez meg alig ferek be, mert bepeneszedett a szekreny es ki van huzva a szoba kozepere. Es tele van a szoba dobozzal.
Kibujt az elso fogacskank, es kuszik a gyerek, pillanatok alatt eleri a szekrenyt. KépKép

Sziasztok: Agi
agi77

CSak miattatok jöttem pocakosokKép. OK, mindenki egyben még, hajrá, ügyesek legyetek, szorítok!

angiszeged

Ági! EZ nem semmiKép)) Gratula a nagylegénynek a kúszáshoz!!! Milyen ügyes!
Láttalak Benneteket tegnap sétálni, de már épp jöttünk haza. Mi is egész nap kint vagyunk.

angiszeged

Erika! tegnap mértük Orsi 3730g volt. Másfél hét alatt most 380g hizott. Ez duplája mint a korábbi 2 hét. Amugy mi mindig eszünk ha ébren van, nálunk is másfél-2 ora a szopi. Néha kell potlás is mert bealszik és amikor nem adtam akkor hizott keveset. Hiába probáltuk nem evett többet, igy viszotn félálomban is megissza a tejcsit.

Angi! ez nem semmi, nem ismertem a történeteket, Virágnak nagy gratula hogy ilyen csodálatos, erös, kitarto kislány. Nagyon tetszik a weboldal megvallom én nem birtam ki sirás nélkül!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szasztok4

Még egyben, pedig nem kímélem magam. Néha vannak időszakok, hogy 15-20 percenként vannak keményedéseim, de nem kellemetlenek. Nem úgy néz ki, hogy most akar kibújni a krapek. A végén még kihúzom a 40. hétig....Kép

Pussz: Gabi3
inecsg

Gabi3: Azért csak óvatosan!!!!! Nagyon drukkkk++++Kép

Karmen: Orsi ilyen lassan de biztosan stílust vett fel gyarapodás ügyben, úgy tűnikKép! Mit adsz neki pótlásnak?

Gigi: Dejó, hogy végre jelentkeztél Kép Vannak új képek Virágról?? Rakhatnál fel! Vagy küldhetnél mélbe! Bogi belázasodott a 2 hónapostól. (majdnem mindtől) én adtam neki kúpot, egy felet rögtön amikor hazaértünk a doki nénitől, a másik felét meg este. Célszerű borogatni hideg vizes textilpelussal, képes néha jól bedagadni az oltás körül Kép Sok sikert hozzá!++++ Remélem nem viseli meg nagyon Virágot!

Ági: Kislány anyuci télleg furcsán viszonyul ehhez a szörnyűséghez. Én biztos, hogy kifaggatnám a dokit és az összes lehetséges fórumból megpróbálnék informálódni! Nem vagyunk egyformák!
Kristóf kúszik? Hát amikor itt voltatok már akkor stabilnak tűnt ahogy pl ült. Olyan kis markáns erős kisfiú, nagyon ügyes és nagyon széééééééép KépKépKép

Babamama: Miből gondolod, hogy a Rudiból a csoki csapta ki, a túró nem lehetett a hibás??? Mondjuk ha a csoki volt, akkor megkoppaszva adhatsz neki Rudit Kép Ha viszont a túró akkor inkább ne...ki kell tapasztalni! Gyógyulást!+++++
Melyik az Tisza L krt/Károlyi u sarok? Úr ISten nem is hallottam róla Kép Gőzöm sincs hol lehet!!! Azért nagyon-nagyon köszi az infót!

Tündi: Kérdezted a háziorovst a sárgaságra a Cebion cseppekkel kapcsolatban??? És tényleg mi a magyarázata, hogy ilyen sokáig sárga???
Jól tetted, hogy nem hagytad bent Tomit a kórházban.
Én sem fogom legközelebb ha beteg lesz Bogi. Mindegy a második gyerekkel az ember már tapasztaltabb minden téren mint az elsővel.

Pocakosok kitartás és sok szerencsét! Nagy kalappal....Kép

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Lányok a Gabi termékcsaládot beszüntették? Csak mert fogkrémet akartam volna venni Boginak, és néztem a tecsóba meg a korába is és nem volt. De még sampon és fürdető sem volt a polcokon. Így kénytelen voltam kolgétet venni Kép
Ti láttatok valahol? Én Gabit szeretnékKép, annak jó a vonalkódjaKépKépKép!!!!
Köszke
Enikő

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?