Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Niki!

Gratula a sok fogacskához! :D
Tényleg nagyon ügyes Nonó, hogy nem szenved a fogacskáival. Stramm legény :D , a Ricsi meg teljesen kivan hogy nő a foga :(

Csak annyit mondott a doki, hogy " még a belső méhszájat fedi a lepény, de a terhesség előrehaladtával elmehet onnan. Így nem szülhetek csak császárral" semmi többet... Lehet csak picit van rajta, remélem azért nem firtatta. Vagy amúgy is tisztában van vele hogy van egy 15 hós rosszcsontom, kímélni magam nem tudnám és nem idegesít az ágynyugalommal :roll:

Köszi a tippet! Sajnos lépcsőznöm kell, emeleten lakunk... Bár már pedzegettem hogy kéne egy lift :lol: :roll:

Naptejet a gyógyszertárban bizti kapsz, ott forgalmazzák ezt a terméket ha jól tudom :)

Zsuzsa!

Nagyon jó volt veled beszélni :D :D

Barbi!

Köszi :D :oops: :D

Szerintem a fogacska ami van már napok óta :wink:

Belgyógyin felidegesített a doki, uh-zott és lement a babához és nézte, nézte, nézte de nem szólt egy kukkot sem. Gondolhatod mit gondoltam, talán két feje van szegénynek hogy így bámulja? :shock: :roll: Amúgy is pánikolok ha vérnyomást mérnek :oops: és tuti magas lesz, de még ez is, 140/80 at mért. Jövőhéten kedden, szerdán és csütörtökön is fel kell mennem belgyógyra :shock: :twisted: MIndegy, túl élem, a Ricsivel is végigjátszottuk anno, csak ilyen melegben marha jó lesz a gyerekkel babakocsizni az sztk-ba meg vissza :(

Na akkor nem is mondom hogy hány fok van a teraszon :lol: Kiakadt a hőmérő, 49 foknál megállt :shock: :shock: :lol: Ide süt reggeltől estig és le van polikarbonáttal tetőzve, elviselhetetlen a meleg odakint :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Vááááóóóó Tesóka, így jár aki ide sem dugja az orrát! :wink: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Mi ezt csináltuk a sivatagi körülményeket idéző teraszon :lol:

Kép
A víz mennyiségét ne nézzétek, elpárolgott :lol: na jó nem, nem hagyta a töki hogy többet hozzak bele, beleugrott és nem mertem otthagyni egyedül 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!!!

Egy csomót írtam, erre eltűnt!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na mindegy, most nem állok neki megint... :cry:

TALI???????? Nagyon várom!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Én arra gondoltam hogy mi lenne ha a talit este tartanánk és gyerekek nélkül . mondjuk beülhetnénk egy pizzára a ebatába vagy valahova .

Vagy ez butaság:?

Moni kösz beszélni azt tudok :oops:
anha

Tesóka, ne add fel! :wink: Velem is szórakozik mostanság a bnet :twisted:

Zsuzsa!

Nekem nem jó az este, addigra már hulla vagyok, meg van még jóéjt szopi :roll:
DE ha a többiek rábólintanak, menjetek, miattam nehogy kihagyjatok egy csajos estét!!!!!!!!!!!!! :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Merre vagytok?

Én is várom már a talit :D

Zsuzsa, nem olyan rossz ötlet az esti tali, majd szervezhetünk egy olyat is :)

Móni, mi is pancsiztunk a kertben, mármint a fiúk :D És milyen sovány a Ricsi, mármint sokat nyúlt szerintem :roll:

Képzeljétek Vince már a négykézlábból felülést gyakorolja, még nem megy tökéletesen :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Barbi!

De szuper hogy Vince ilyen szépen fejlődik :D :D Nagyon ügyes!
Fogacska?

Ezen a képen tényleg soványnak tűnik a Ricsi :shock: :lol: Pedig nem az, jó husis. A karjai izmosak :P de akkora pocakja van mint egy télapónak :lol:

Ti meddig adtatok Szilárdra magas szárú cipőt?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Kornélnál nem válozot az uh szoval semmi gond
a szemészet is jo lett.

és mamár 25 milit meg birt inni cumisüvegbol de után kidölt nagyon elfárat . napi egyszer probálkoznak . megetetni övegböl
anha

Zsuzsa!

De örülök! :D

Látod, nem törvényszerű, hogy a jó után rossz jön :wink:

Sikerült elkapnod az etetést? Remélem láthatod majd ébren is a picit :wink: Főleg cumisüvegből hamizni :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Miért nem ír senki??????????????? :roll:

Szisz!

Pár napja voltunk a corában és teli voltak 999 ft-ért bébi beleülős úszógumival, meg 1500 ft-ért bébi beülős csónakkal :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szia Moni

Igen láttam hogy etetik . Remélem énis etethetem nemsokára.
anha

Tényleg csajok merre vagytok? :roll:

Csilla! Boldog féléves szülinapot a fiúknak!!!!!!!!! :D Hogy vagytok?

Szisz, te is rég nem voltál :wink:

Móni! Köszi kérdésed, mára kibújt az egyik felső foga Vincének :D Szilárdnak már kb ilyenkor nyáron volt egy kis nike sportcipője, és nem volt magasszárú, de szandija az még rendesen tartotta a bokáját.

Zsuzsa! Örülök a jó híreknek :D

Kép

Kép
sbarbi

Jó reggelt!

Mi tegnap egész nap kint voltunk, utána meg hulla voltam írni. Ma jön anyósom, hogy én rendbe szedhessem a raktárt ;)

Jó ötlet a gyerekmentes babatali, csak nálunk is még elég anyásak a fektetések.. talán majd párhónap múlva... :roll:

Karcsika már nagyon stabilan ül és játszik mindennel, ami a kezébe akad.. távirányító, telefon, üres flakon... :lol:

Már nagyon várom a talit, mert egy-két babót igen régen láttam!!!! Gyertek már... csak hozzám nem akartoik jönni? :roll: :8

Na, megyek, mert fáj a fejem, szerintem megint 80/40 a vérnyomásom....

Merre vagytok? :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Encu! Megyünk :D 10-én, kedden lesz, nem? Hánykor? Igaz, nem mindenki reagált még rá :roll:
Ügyes Karcsika! :D

Kép

Kép
sbarbi

Barbi, lányok! Akkor 10-e jó???? Hááát, szerintem olyan 3-4kor kellene kezdeni, mert akkor már nincs olyan dögmeleg, meg UV sugárzás, nem? :roll: De várom a tippeket, lehet délelőtt is ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Gabó!
Te meddig adtál tápszert Flórának? Nem tom meddig adjak még Nonónak.... :roll: . Az egy dolog, hogy elvileg 3 éves korig ajánlott, de nem tom érdemes-e még adni neki, illetve, hogy mennyit! :roll:

Lányok!
Nem tudja valaki, hogy lehet itt a közelben kapni héliumos lufikat???

Nekem a 10-e jó, délután. :wink: Már nagyon várom!!!!!!!!! :D

Na megyek folytatom a takarítást. :cry:

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Hű, ma is elég meleg volt... alig volt kedvem élni.. Ti hogy vagytok ezzel?

Akkor mindenki jönne a talira? :D:D:D:D

Merre vagytok??

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

10.-e tökéletes :D :D

Tesóka, mi pancsiztunk egy hatalmasat ma :D Ricsi pacsált én meg ültem mellette és álltam a zuhét amit rám küldött :lol: Amúgy nálunk csak az emeleten van baromi meleg, lent jó hűs van. Ha felforr az agyunk megyünk le a lugas alá :wink:
Pont egy órája jöttünk be, a változatosság kedvéért megint mentünk fürödni :P most alszik a drágám :D
Karcsika is nagyon szépen fejlődik! :D

Barbi, én még nem merek nem magasszárút adni :oops: Bár már tökéletesen jár, de eléggé csámpa még mindig a járása a Ricsinek :?
Gratula a fogacskához :D

Niki, passz. Én is akartam a Ricsinek venni februárban de akkor sehol sem volt itt. Viszont most jó idő van, hátha.... A ligetben tuti van, pesten :wink: 8)

Megyek én is fürödni és aludni, jó éjt és jó hétvégét!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Kornél 45 millit megevet cumibol még mindig napi egyet kap csak nagyon elfáradt és 1840 g a súlya Kép Kép

és friss kép :wink:
anha

Úúúú, jó meleg volt ma is...

Kornél baba gyönyörű és nagyon látványosan fejlődik!!!! :) Gratula!!!!! :)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Most tudok nektek pár sort írni, mert haza jöttünk szülinapozni anyuékhoz.Sajna otthon nincs netünk és úgy néz ki egyenlőre nem is lesz!

Barbi!
Úgy emlékszem ti is váltottatok!Hová tudtatok átmenni, melyik szolgáltatóhoz?

Úgy néz ki a 10.-e nekünk is jó a talira!

Niki!
Flóra egy éves kora előtt egy pár héttel nem fogadta el a tápszert, így rátértünk a tejre és néha-néha iszik, csak a reggeli kakaó az állandó!
Igaz Flóra korán tápszere lett és azért gondolom, hogy nem kellett neki már akkorra! :?

Zsuzsa!
Kornél szépen fejlődik, gratulálok nektek! :lol:

Encu!
nagggyon csini vagy(irigyirigy :oops: ) és máskor is ha sétáltok gyertek, mi mostanában 5után szoktunk az utcában triciklizni! :wink:
megyek még pár dolgot intézek a neten!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Nem is volt bekapcsolva a sz.gép egész hétvégén, rég volt ilyen, sőt szerintem még sosem volt mióta van netünk :lol:
Ki mit csinált ebben a nagy melegben?

Zsuzsa!

Nagyon édes Kornél!

Ricsi mai produkciója:
Kép Kép
KépKép

Bocsi, ha valakit nem érdekel :oops: Nekünk felejthetetlen volt :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Moni
ez nagyon jo kép imádom amikor koszosak a gyerekek ilyen modon .

Nekem nem nagyon lehetett gyerekoromba ilyet csinálni

A lányoknak bármit lehet nálunk is
fölleg ilyen melegbe .
anha

Sziasztok!!!

Péntekre már besokalltam, hogy alig volt 5 percem...erre hétvégére Vince újra a régi lett :D Szombaton mi délelőtt császkáltunk a camponában, vásárolgattunk, tegnap meg jöttek vendégek, úgyhogy nem volt pihenős a hétvége.

Gabó! Igen mi váltottunk a fibernetről, t-online-ra, így telefon internet és tv együtt van, kb 12 ezerért, még eddig nem jött számla :shock: Amit reklámoznak t-home tv-nk van, az összes csudi szolgáltatásával. Nekünk bevált :)

Móni, szuper a koszos fiad :lol:

Többiek???

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok lányok!

Eléggé pangás volt a hétvégén ;) Gondolom mindenki kihasználta a szép időt..

Karcsikának egyszerre jön ent a két foga, ahogy látom, elég rosszul alszik, meg egész nap olyan, mint egy felhúzott játék... csak pörög-pörög-pörög... :lol: Nem nagyon tudok mást csinálni, mint vele foglalkozni... :)

Tesóka!! ÉÉÉdes a Ricsi!! MEgzabálom!! Csak hozd már erre!!! ;) És milyen butaság az, hogy nem érdekelnek a képek??? Ne viccelj már!!!
És mindenki, akinek vannak képei, pakolja szépen fel ide!!!!! (én is fogok, csak legyen időm... :oops: )

Gabó! Köszi szépen, ari vagy, de én meg irigyirigyirigy, amiért neked meg ilyn hiperszuper esküvőd lesz...és biztosan csodaszép leszel...ha nem szebb!!! Már én is tök izgulok, mesélj majd sokat!!!!!! ;)

Barbi! Jó neked, hogy helyrejött Vince..ezek szerint kint van a fogica? Ti sem unatkoztatok hétvégén ;)

Szisz, Csilla!!! Merre vagytok?

Zsuzsa!! Nagygyon várom ám, hogy Kornél baba is jöjjön talikra!!! Ugye minden rendben? Hát persze, naná! Erős legényke!

És végül Niki!!!! [size=18]NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NONÓNAK!!!!!!!!![/size]
Remélem ma látom!!! ;) És végre elintézhetjük a dolgainkat ;) !!!!

NA,hív az anyamegmozgatógépezetem :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Most visszajött a netünk, de nemtom meddig! :evil:

Niki!
Nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Nonónak és persze szép visszaemlékezést Nonó születésére nektek!

Encu!
Én szebb?? :shock: Na neeemá' :? :lol:
Ha nem lesz net délutánig átmehetek, mert átutalást kell intéznem??? :oops:

Móni!
Jajjj, de édes Ricsi és mennyit nyúlt!!!

Kép
gabriel79

Niki! Boldog szülinapot Nonónak! Kérünk képeket a buliról :D Miket kapott?

Encu! Kint van Vincének az egyik felső, de még a másik hátravan :)

Móni, örülök, hogy összefutottunk :D

Megyek, mert romokban a lakás, és mosnom is kell, Vince meg úgysem alszik nappal, úgyhogy majd segít nekem :wink: :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Köszönjük szépen!!! :D Hihetetlen, hogy már egy éves!!! :shock: :roll:

Dobok pár képet! :lol:

Kép
Kép Kép Kép Kép

Ez volt a belemászós tortánk, hát nem sok maradt belőle! :lol:

Barbi!
Kapott chicco járássegítőt (amivel az apja játszott) :lol: , fisher price-os bilit, medencét, mesekönyveket, nike szandit, asszem kb. ennyit! Ezeket szerettük volna most neki szülinapjára, így összedobta a család a pénzt. :wink:

Kép
niki+baba

Niki

Boldog 1 évet .
anha

Gabó! Gyere, báűr nem garantálok jó netet...

Niki! Édes volt Nonó, látszik, hogy élvezte ;)

Kép
Kép
encu

Nahát...!

Merre vagytok?? :lol: :8

Kép
Kép
encu

Napfényes jó reggelt mindenkinek!

Azt hiszem rájöttem a nyugodt éjszakai alvás titkára! Meg kell etetni a manókat éjszaka 11 körül és akkor hagyják aludni anyát 1/2 6-ig! Utálok korán kelni, de inkább a korán kelés, mint a hajnali félálomban történő etetés... Csodálkozok, hogy nem estek ki eddig a kezemből, mert minden hajnalban együtt aludtam kaja ürügyén Dáviddal! :lol: :lol:

Kiborítottam a szekrényemet és nosztalgiázva ülök felette, hogy mennyivel könnyebb dolgom volt egy éve! Akkor felvettem a kismama cuccokat és meg volt oldva az öltözködés! Most persze semmi nem jó rám a szülés előttről! --> Kiszámoltam, hogy 3 hónap alatt kb. 8 kg-ot kellene fogynom! Valakinek van ötlete hogyan csináljam? (Bár ha este nem ennék mézespuszedlit lehet, hogy könnyebb lenne... :oops: :oops: )

Ma a legnagyobb melegben kell vinnem a gyerekeket csípő UH-ra! Az egyiknek 11:50-re a másiknak 12:00-ra van időpontja! Nem tudom hogyan zajlik a vizsgálat, de baromi gyorsnak tűnik az egész! Azért reménykedem, hogy semmit nem fognak találni, mert ebben a gyatya rohasztó időben még egy terpeszpelus kitolás a gyerekekkel!
rnecsi

Sziasztok!

Bocsi, h nem voltam mostanában, de szorgalmasan olvastam ám :)
Napközben mostanába Marci nem sok időt hagy nekem. Amikor meg írnék, akkor vagy a net vagy a bnet vacakol :?

Niki
Nonónak utólag is Boldog 1. Szülinapot!!!!!

Encu
Nekünk is jó a 10. délután... :) Már ha mehetünk mi is... :oops: :lol:

Móni
Édes a Ricsi a képeken :) Én is mindig imádtam sarazni :D (az utolsó alkalom kb. 3 éve volt... khm... :lol: )

Csilla
A csípő uh tényleg hamar megvan!!! :wink:
Gratulálok az éjszakai alváshoz!

Mi ma megyünk tanácsadásra, kb. 10kor indulunk.

szisszka

Sziasztok!!!

Csilla! Nagyon ügyes vagy :) Remélem minden rendben van a fiúk csípőjével!

Szisz! Mekkora már Marci? Hogy izlenek neki a kaják, miket eszik már?

Majd még benézek, de nyöszörgünk

Kép

Kép
sbarbi

Elaludt Vince :)
Olyan anyás most, hogy ha lerakom, akkoris jön utánam, mint egy kiskutya :lol: Egyébként nagyon be van durranva a másik felső foga is...

Jaj már úgy várom a talit :D

Niki! Jók a képek :D Nonó már lépeget egyedül is, vagy csak megáll? Mindenképpen ügyes nagyon :D

Kép

Kép
sbarbi

Megjöttünk tanácsadásról :D
Marci 6460 gramm és 65 cm :)

Barbi
Hát folyamatosan kóstolgatunk :)
Esszük az almát, banánt, krumplit, sárgarépát eddig.
Ma sütőtök lesz :) Aztán most már elkezdjük a husikat is.
Vacsira pedig szokott kapni tejpépet.
Vince miket eszik már?

Csilla
Na, mi volt a csípő uh-n? Remélem minden rendben!

Móni
Te ma mész megint belgyógyira, nem? vagy rosszul emlékszem? :oops:

Na, megyek, mert anyahiány van....

szisszka

Megjöttünk csípő UH-ról. Mind a két gyerek rendben van, bár Bálintnak van egy kis eltérés, de az életkori sajátosság, így nem kell visszavinni egyiket sem. A doki meg volt lepődve, mikor egyedül megjelentem a két hordozóval! Kérdezte, hogy hol van a másik felnőtt, mert általában egy gyereket is ketten visznek. Neki nem logikus, hogy egy gyerekhez két felnőtt, két gyerekhez egy felnőtt tartozik! Szóval közölte a fiúkkal, hogy legyenek büszkék az anyukájukra! :oops: :oops: :oops:
Bálint szépen véigcsinálta, de Dávid lepisilte a "bölcsöt". :roll: :wink:
Lépek mert Dávid sirdogál...
rnecsi

Csilla
Nagyon örülök, hogy minden rendben a fiúkkal! :wink: Ez szuper!!!! :wink:
Bizony, nem semmi, hogy egyedül ilyen ügyesen bánsz a két gyerkőccel! :wink: Én sokszor az eggyel is bénázok!!!! :oops:

szisszka

Néhány üdítő kép ebben a nagy melegben! :lol: :lol:
(Móni megsúghatnád, hogy hol csináltad a Ricsi sztárfotóit, amelyikek az iwiw-en vannak! :roll: )

Kép Bálint és a cumik

Kép Bálint

Kép Bálint alszik

Kép Dávid

Kép Új a kalapom! :D

Kép Apa és a fiúk
rnecsi

hu ezek nagyon jo képek .

honnan van az a forgo énis ijet szeretnék ?

Kornél 1920g és már kétszer kapot üvegböl ugin eszi monta a növér hogy megprobálja a fél hármas etetést is
anha

Zsuzsa!
A zenélő forgót a Regió játékáruházban vettük! Nagyon tuti, mert a teteje lyukacsos és be lehet kapcsolni egy kis égőt, ami a falra/plafonra vetíti ki a formákat!
rnecsi

Csilla!!! Hogy mekkorát nőttek a fiúk!!! Dávid igazi nagyfiú!! :D:D

Kép
Kép
encu

Zsuzsa! Akkor hip-hop itthon lesztek!!!! De jó!!! :D:D

Kép
Kép
encu

Jó reggelt!

Csilla! Nagyon jók a képek :D

Zsuzsa! Nagyon szépen hízik Kornél :D

Képzeljétek tegnap este Vince el kezdett felkapaszkodni a konyhaszekrényre :shock: Szóval nemsokára felállás lesz belőle, pont jókor amikor lassan vége az ovinak, és Szilárd is itthon lesz :lol: Nem lesz uncsi az biztos, így sem tudom, hol áll a fejem :oops:

Valaki közületek rendelt már kaját foodexpress vagy hasonlóktól? Szerintetek melyik ehető? :roll:

Megyek, mert készülődünk az oviba :)

Kép

Kép
sbarbi

Szép jó reggelt!

Barbi!
A food-tól és a gastroyaltól is rendeltünk már és szerintem finom volt, csak apának kevés a mennyisége! :?
Gratulálok, hát az biztos, hogy elkezdődik az élet és Barbi nagyon ügyi anyuci vagy csak csodállak!

Kép
gabriel79

Jó reggelt!!

Csilla
Szépek a fiúk, aranyosak a képeken nagyon! Jó nagyot nőttek már ők is!

Barbi
Sztem a food expressz egy próbát megér :wink: Lehet, h mi is rendelünk megint, mert ilyen melegben főzni... :shock:
Mi ettünk régen Norbisat, Béres Alexandrásat, meg gastroyalt. Ezekből a gastroyalt nem igazán ajánlom... egy ideig jó volt, de aztán többet ettek belőle a kutyák mint mi...

Most megyek,mert nyivák van... és fáj a fejem is... :?
Ú, de durva ez az eső :shock:

szisszka

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket a fiúk nevében is! :lol:

Én mióta itthon vannak a fiúk a Csónakházból hozatom magamnak az ebédet. Egész tűrhető és az ára sem rossz (leves+valami 550Ft). Nézegettem én is a többi kajaszállítót, de nem igazán győztek meg. A battainak az az egyetlen hátránya, hogy nincs választási lehetőség! Illetve annyi, hogy kéred a másnapi vagy nem... :roll: :roll: :roll:
rnecsi

Sziasztok

Csilla budaörsön van ez a bolt
:?:
anha

Zsuzsa!

Biztos van ott is, mi Miskolcon vettük.
rnecsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?