Sziasztok!
Niki!
Gratula a sok fogacskához!
Tényleg nagyon ügyes Nonó, hogy nem szenved a fogacskáival. Stramm legény
, a Ricsi meg teljesen kivan hogy nő a foga
Csak annyit mondott a doki, hogy " még a belső méhszájat fedi a lepény, de a terhesség előrehaladtával elmehet onnan. Így nem szülhetek csak császárral" semmi többet... Lehet csak picit van rajta, remélem azért nem firtatta. Vagy amúgy is tisztában van vele hogy van egy 15 hós rosszcsontom, kímélni magam nem tudnám és nem idegesít az ágynyugalommal
Köszi a tippet! Sajnos lépcsőznöm kell, emeleten lakunk... Bár már pedzegettem hogy kéne egy lift
Naptejet a gyógyszertárban bizti kapsz, ott forgalmazzák ezt a terméket ha jól tudom
Zsuzsa!
Nagyon jó volt veled beszélni
Barbi!
Köszi
Szerintem a fogacska ami van már napok óta
Belgyógyin felidegesített a doki, uh-zott és lement a babához és nézte, nézte, nézte de nem szólt egy kukkot sem. Gondolhatod mit gondoltam, talán két feje van szegénynek hogy így bámulja?
Amúgy is pánikolok ha vérnyomást mérnek
és tuti magas lesz, de még ez is, 140/80 at mért. Jövőhéten kedden, szerdán és csütörtökön is fel kell mennem belgyógyra
MIndegy, túl élem, a Ricsivel is végigjátszottuk anno, csak ilyen melegben marha jó lesz a gyerekkel babakocsizni az sztk-ba meg vissza
Na akkor nem is mondom hogy hány fok van a teraszon
Kiakadt a hőmérő, 49 foknál megállt
Ide süt reggeltől estig és le van polikarbonáttal tetőzve, elviselhetetlen a meleg odakint