Új privát üzeneted érkezett!

Kép Mostanság

Kép
Kép
encu

És még pontot is ért!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Tesóka, gyönyörű!!!!!!!!!!! :D Még, még, még sok-sok-sok képet!!!!!! Annyira tündéri pasi Karcsika :D :D

Az meg természetes hogy kevesebb a tejed mint volt, hisz már eszik, iszik mást Karcsika, így az nem termelődik meg amit nem fogyaszt el :wink: És tényleg, akkor sincs semmi ha elapad, nem fog éhenhalni Karcsika :D

Ne feledd!!! MÉg kérünk képet!!! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Tesóka, a Te kedvedért ;)

Kép Elgondolkodva a járókámban :)

Kép
Kép
encu

NAháááát!! Halihóó! Merre vagytok? Mindenki sétál? :D

Kép
Kép
encu

:shock: :shock: 8) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!
Szerintem hozzátok megyünk hétfőn, mert akkor Karcsikával te ne cuccolj át, mert nekem Tamás vigyáz Flórára én meg addig tudok lenni a vejemmel, míg masszíroznak. :wink:
3-engem és fél5-től téged.Jó az úgy?Vagy fordítsunk az időponton?

Szinte egésznap kint voltunk este fél8-kor jöttünk be.

Mindenkinek szép álmokat és sok álommanót kívánok!

Kép
gabriel79

Jóó reggelt!!

Gabó! Hogyhogy nálunk? :) De persze nyugodtan!!!

Mostanában nem alszik túl jól Karcsika...kicsit be van pirosodva felül az ínye...lehet, hogy jön a foga?? Vagy csak a frontok..?

Merre vagytok??

Kép
Kép
encu

Úúúú, 2000 hozzászólás ;) Bár mondjuk Tesókát nehéz lesz lekörözni ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Elég gyér a forgalom :roll: :wink:

Tesóka!

Gratula a 2000-ik hez :wink: :D Mennyit írtunk már :shock: :lol: Simán utol érsz :wink:

Köszi a képet! Nagyon aranyos Karcsika :D :D

Este eszembejutottál...hétfőn ünnep van, nehogy elmenj tanácsadásra :lol: :wink: :lol:

Gabó!

Mi is kint vagyunk egész nap szinte :wink: :D
Tele lett a Ricsi keze szálkával, na meg a könyöke is tiszta seb. Mi lesz majd ha már rövidgatyóban fog szaladgálni :shock: :lol:

Néha úgy elgondolkozom mikor sétálunk a Ricsivel... Mi mindketten rövidujjúban és jön velünk szemben egy babakocsi és azon meg rajta a téli lábzsák :shock: :shock: , meg beöltöztetve a gyerek plusz betakarva :shock: :roll: Szegény baba, néha úgy beszolnék hogy megfő az a gyerek :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Húúúúúú, azta sikerült ám ragoznom :shock: :oops: :lol:

így akartam, 2000-hez :roll: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Légyszike valaki segítsen!!!! :oops: plííííííííííz

http://www.tickerclub.com/ innen nem tudok beilleszteni vonalzót, pedig a bbc kódot írom be de csak a kódot írja ki a bnet :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

na mindegy, jó lesz ez így is :D 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!! Tejóóóóééég!! Már a 9.héten vagy???? :shock: :shock: Minnyá megszülsz!!!!! :lol: :lol: Nem semmi.... de tééényleg!!!

Nekem meg elméletileg most kellett volna megjöjjön vagy 8 vagy 9-én, de nem jött...én remélem még nem babázok ;)

Nagyon jó idő van! Mi is most értünk haza, Karcsika egy nagyot aludt (volt vagy 1 óra :) ) a babakocsiban !!

Gabó! Nem is voltatok kint, pedig arra mentem ;)

Niki! Nonó élvezte tegnap a jóidőt? Kivi vagyok mit szólak majd a manók a tengerhez ;)

Barbi! Láttam, hogy ti is kint nyomjátok a kertben! Gondolom Szilárd rohangál, a Vincét már leteszed a fűbe? Mármint pokrócra... ;) Én most ezen gondolkodom... :)

MERRE vagytok? :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!
Igen nagyon élvezte, 7-re értünk haza! :lol: Sétáltunk, hintáztunk, meg kézenfogva is sétált, szóval nagyon jól elvolt. :D
Ma meg Pesten voltunk anyuéknál, meg tesóm is ott volt a csajszikkal, délután meg lementünk sétálni, meg persze hintázni! :wink:

Házhoz jön nektek a masszőr??? :roll:
Tök jóóóóóóó!!!!!! Vagy én értettem félre? :roll:

Na megyek vacsizni, meg filmet nézni!

Kép
niki+baba

Encu!
Azért nem voltunk kint vasárnap, mert a keresztszüleimnek vittük a meghívót erdőkertesre, de fél1-ig így is kint voltunk az udvaron.
Jöhettek hozzánk is, csak azért gondoltam, hogy neked kényelmesebb, így.

Niki!
Holnap 5-re megyek tornázni.Jössz?

Kép
gabriel79

Jó reggelt! :D

Niki! Igen, Gabó masszőre ilyen nagyon jó fej!!! :)
Akkor nektek is jól telt a mozgalmas nap! ;)

Gabó! Szerintem mi mennénk, mert én még régebben lebeszéltem mára a régi fodrász csajszimmal egy sétát (nem mellesleg van egy 5 és fél hónapos kisfia :D:D ) és le tudnám mondani, de ha mehetünk, akkor nem mondom le... :roll: De csak ha tényleg nem gond!!!!!!!!

Szisz! Hogy vagytok? Fogak?? Rég voltál!

Zsuzsa!!!! Mi van Kornél babával??

És Mindenki!! MErre vagytok?

Kép
Kép
encu

Gabó!!! De lehet úgy is, hogy először hozzátok menjen Anikó, aztán hozzánk... De tényleg, nekem mindegy!!! Csak akkor beszéljükm meg most, hogy tudjam! :)

Kép
Kép
encu

Encu!
Akkor várlak titeket!
Azért nem küldözgetem Ancsát, mert az ágy 20kg és időt is veszítene!
Akkor sok szeretettel várlak titeket fél 5-re!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Tesóka!

Most lebuktál :wink: :lol: Láttunk mocizni :wink: :D Még hogy fodrász csajszi :lol: :wink: :wink: Hiányoltam ám valamit!!! Hol volt az oldalkocsi???? :wink: :D

Jaja, 9. hét, hihetetlen hogy rohan az idő. Nincs is időm azzal foglalkozni hogy terhes vagyok, ha nem lesz hányingerem lehet el is felejtem :oops: :lol:

Szerintem már nyugodtan kiteheted Karcsikát egy plédre, csak vigyázz a napszúrással meg hőgutával. Szóval árnyék, persze ez csak az én véleményem :roll: :wink:

Niki!

Boldog névnapot Nonónak!!
Ünnepeltek? :D

Barbi!

Mi is láttunk titeket kint, tegnap :D Rámozdult a szembenlévő padra a Ricsi és láttam a fiúkat ahogy locsoltak :D Láttam egy nőcit is de túl sötét volt a haja, nem mertem szólni :roll: 8) Vagy te voltál az? :oops: :roll: :lol:

Többiek???????

Tegnap volt nálunk egy nőci és ilyet kérdez, hogy fiú vagy lány lesz a kistesó? :shock: pedig senki nem mondta neki hogy terhes vagyok :shock: mondtam neki hogy ez még háj amit lát, nézett rám hülyén :lol:

Szerintem megmérgezték a macskánkat. Az előbb ásta el anyós, vergődött egész nap aztán megdöglött. Ezzel kinyírták az egész családját. Először a tesóját, utána eltűnt az apja, megölték az anyját és most őt is. Szép környék...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Gabó! Ez jó volt ;) Komolyan mondom, újjászülettem!! És Anikó nagyon jófej!

Tesóka! Igen, lebuktam ;) De nem baj...jó volt nagyon!!! Jó Apával kicsit suhanni itt-ott ;)

Jesszus! Tényleg, micsoda környék!!! Kinek ártottak a macskáitok?? Basszus... :shock: :(

Többiek??

Kép
Kép
encu

Kép

Szisztok
egy kép nem olan vészes a helyzet mint aminek látszik szépen hizik a héten lehet hogy fel tudják hozni fehérvára és orszszondán keresztül is megprobálják hátha megy neki a légzés már most is önnáloan csinálja ugyhogy javulo félbe van remélem . oránkét 15 ml kap . tápszer meg anyatej felváltva jol megy neki megemészti .

nekem meg ugy gondolom jo a tejadagom 400-450ml fejek le naponta a két ciciböl az jo nem :? :lol:
anha

Zsuzsa!!! Nagyon erős kislegény Kornél baba!!! És nagyon szép is! Neked mennyi tejed van... :shock: :shock: !!!! De nagyon jó!!! Fagyasztod le a maradékokat, ugye? Az nagyon jó lesz később!

Még kérünk majd képet!!

Csilla!! Veletek mi a helyzet???

Kép
Kép
encu

Encu

Igen lefagyasztom . Nagyon nem tudok más képet mert mindenhol igy néz ki majd ha lekerül a masina rolla. :wink:
anha

Zsuzsa! Akkor jó! Reméljük hamar lekerül a masni a kicsi fiadról és jöhettek haza!!! Most hány kiló? Úgy örülök ám, hogy ilyen sok tejcid van!!! :):):)

Valaki séta????

Kép
Kép
encu

Encu komoly sulya van 1350 g már

hát énis mert a lányoknál nem volt jo hogy ilyen profi gépem se volt medela elektromos szivo nagyon kis prof . mondjuk majdnem hanyatestem mikor meglátam az árát de most ese érdekel . csak a babának jo legyen
anha

Sziasztok!

Zsuzsa! Gratula ennek a kis legénynek, hogy ilyen jól hízik :D És mennyi tejed van :shock: :D :D :D

Encu! Édes Karcsika, ezek a kék szemek :D Persze, hogy fogy a tejed, de ez így jó, hogy folyamatosan, ahogy egyre több egyebet eszik Karcsika, annál kevesebb tejre lesz szüksége :) Vince kedvence most a banán, csak villával összenyomva, úgy tömi befelé...
Mi már plédeztünk kint :wink:

Móni! Anyósomat láthattad, volt nálunk a hétvégén :wink: Ez már csak így lesz, sebek, foltok mindenhol, még Szilárdnak is, mondjuk ő meg már mindent kipróbál, azt hol sikerül, hol nem...

Csilla, Szisz, merre vagytok?

Szerencsére most Szilárd ment oviba, olyan pörgős két gyerekkel, azt hiszem elég is kettő, egyre inkább így gondolom, pedig Vince szuper jó:)
Tegnap felmentünk anyuékhoz a lakóra, Szilárd görkorizott, és a csodájára jártak, hogy milyen ügyes :)

Mennem kell

Kép

Kép
sbarbi

Barbi

köszi
És képzeljétek hogy ma már gép sincs most beszéltem a korházzal már csak szonda van amin jön a levegö hogy ne azt a meleget szivja mert ügye ott ben 35 fok van az inkubátorba

és hogy valami rosszat is mondjak Zoénak megin 40.2 a láza egy hete ment bölcsibe . nem is tudom igy hogy megyek majd be a korházba holnap de nem akarok bacit vinni .
anha

Sziasztok!

Nnna, végre szundizik kicsit Marci (csak el ne kiabáljam)

Vééégreee mi is 3 napos hétvégét tartottunk, Apája nem ment szombaton dolgozni, meg mondták neki, h mehetne hétfőn is :shock: de nem ment! Éééés olyan jó volt végre ennyi időt együtt tölteni :)

Encu
Édes Karcsika!!! Milyen nagyfiú már! Milyen nagyot nőtt mióta láttam!!!
Hú, de jó lehetett a masszázs!!!!
Marcinak nincsenek még fogai, elmúlt a nyűgösség is most. Előbb-utóbb csak lesznek :D

Móni
Az a nőci durva lehetett :shock:
Szegény macskák :( Én imádom a macskuszokat!

Zsuzsa
Köszönjük a képet! :) Nagyon szép baba Kornél!
És milyen erős!!!! Szépen is hízik!!!!
Hú, és gratula a sok sok tejcihez! Zoénak jobbulást!!!!! Mi baja van?

Barbi
Édes lehet Vince ahogy tömi a banánt :)
Szilárd akkor nagyon ügyes görkoris lehet!!!
Én mindig akkorákat estem, nem is lett a szivem csücske a görkori, viszont a jégkorit imádtam!

Na, megyek megfőzöm az ebédet, ideje már :D

szisszka

A koraszülés rendszerint úgy jön, mint derült égből a villámcsapás. A szülés és az újszülöttgondozás még olyan távolinak tűnik, hogy a szülő nő még nem is tudott lelkileg felkészülni az eseményre. Aztán egyszer csak szembe kell néznie a tényekkel: kicsi és törékeny gyermeke kábelekkel és csövekkel teletűzdelve fekszik az inkubátorban, és még hozzáérni is csak kivételesen lehet. Akkor és ott örökkévalóságnak tűnik az az idő, amíg az apróságból egészséges és megfelelő súlyú csecsemő válik, mégsem szabad csüggedni.

És milyen igaz remélem nem baj hogy beraktam :cry:
anha

Zsuzsa!
Tudom mit érzel mikor olvasod és átéled ezeket a sorokat!

Kép Anya és a fiúk Kép Dávid szomjas :) Kép Kipróbáljuk a verdát!
rnecsi

Csilla

szépek a fiuk . :lol: :lol: :lol:
anha

Csilla!! Édesek vagytok nagyon!!! :):)
Nem sétáltok valamikor? Odaadnáma pelust! 8)

Szisz! Szerintem te is próbáld ki a banánt, én ahogy olvastam, hogy Barbi azt adott Vincének, én is adtam Karcsikának, én még plusszba csöpögtettem rá egy kevés bababaracklevet, és nagyon ízlett Nudlimnak!!! :D

Többiek merre vagytok? :)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Annyira jó, hogy ilyen szép idő van, és hétvégére még melegebbet mondanak! :lol:
Ilyenkor úgy sajnálom, hogy nekünk nincs kertünk! :cry:

Móni!
Ma van Nonó névnapja! De azért nagyon köszi!!!!!! :D
Hétfőn anyuéknál megtartottuk, ma meg anyósoméknál! :wink:

Zsuzsa!
Tök jó, hogy ennyi tejed van!!! :D
És örülök, hogy szépen fejlődik Kornél baba!!! Helyes kis pasi!!! :wink:

Csilla!
Nagyon szépek vagytok!!!! :D :D

Encu!
Akkor most már nem fáj a hátad ugye?! :wink: :lol:

Kép
niki+baba

Niki!!!

Nagyon boldog névnapot NONÓNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Már nem fáj annyira a hátam és hála Istennek minden héten ilyen csodálatos massszázsban lesz részem ;)

Gyertek le Nonóval kertelni hozzánk napközben!!!! Bizti élvezni fogja!

Ja, és nekem is visszajött a tejem! Jó sok van ;) KOPKOPKOP :)

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Niki Utolag is boldog Névnapot Nononak . :wink:
anha

Jó reggelt!

Hát mi nem aludtunk túl jól, Marci többször is felsírt éjszaka, meg olyan nyugtalan volt :( De most is olyan kis nyugtalan, nem tudom mi van...

Niki
Nonónak utólag is Boldog Névnapot!

Encu
Akkor kipróbáljuk mi is a banánt, bár mi még barackot sem kóstoltunk. Még csak az almánál járunk.
Egy kajcsizáskor Marci kb. egy negyed almát eszik meg, és utána még szopi van.

Csilla
Tündériek a fiúk nagyon! Viszont az első kép a kedvencem, ahol 3-an vagytok! Olyan szép, olyan megható, annyira sikerült elkapni a pillanatot, azon a fotón minden ott van (legalábbis nekem)!!!!

szisszka

SZIASZTOK

HÁT ANYIRA MOST NINCSENEK JO HIREIM . VOLT ULTRAHANGON A BABA ÉS NEM TÁVOZIK AZ AGYVIZ MOST MA GERINCCSAPOLÁST VÉGEZNEK ÉS MAJD ELDÖ HOGY MI LESZ TOVÁB MÜTÉT VAGY NEM .
anha

Zsuzsa
Mennek a drukkok a kicsi Kornél babának, hogy minden a legjobban alakuljon!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++

szisszka

Sziasztok!

Mi ma egy nagyonnagyot sétáltunk 11től 2ig :)

Merre van mindenki???

Zsuzsa!!! Nagyon sok gyógyangyal megy Nektek!!!! És várjuk a híreket!!!!!!!!!

Szisz! Próbálkozz mással is szerintem...hátha lesz kedvenc ;) Én mindenféléket adok neki, csak annyi, hogy figyelni kell, nehogy valamire allergiás legyen a gyerkőc...

Halihóóóóóó!!

Kép
Kép
encu

Lányooook!! Mi történt? Mindenkit elfújt a szél???
:shoc: :shock:

De íme néhány mai kép:
Kép Nézek
Kép De már mosolygok ;)

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
encu

Jó reggelt!!!! :)

Zsuzsa
Szólj, ha tudsz már valami eredményt!
++++++++++++++++++
Zoé meggyógyult???

Encu
Tegnap adtam Marcinak banánt, imádta! Egy felet be is nyomott belőle :)
Ajj,de jó lehetett a nagyséta :) :wink: Ma mi is megyünk mindenképp, a tegnapot sajnos ki kellett hagyni :(

Többiek??? Merre kószáltok????

szisszka

Encu
Édes Karcsika a képeken :wink:
Az a mosoly... :lol: :D

szisszka

Sziasztok!

Csilla!

Szuperek a képek! :D Az első az tényleg nagyon ott van, szépek vagytok együtt!

Zsuzsa!

Kitartás! Nagyon aranyos Kornél! Remélem hamar jösz a jó hírekkel!
++++++++++++++++++++++++++++++++
MIt mondtak a dokik, lesz műtét?

Tesóka!

Édes Karcsika!!!! Nagyon megnyerő a mosolya! :D :D

Nincs melegetek a déli órákban? :roll: Mi akkor ki sem megyünk, nem bírja a Ricsi ezt a nagy meleget meg féltem is már a naptól, elég erős :? 8)

Szisz!

Marci is jó étvágyú baba :lol: :lol: Fél banán, ejha :shock: :D

Barbi!

Akkor még jó hogy nem kiabáltam be neked, nem is te voltál 8) :lol:

Elhiszem hogy elégnek érzed a két gyereket, elképzelni sem merem hogy milyen lesz majd kétfelé rohanni :shock: :roll:

Gabó, Niki?????

Tegnap ránkszóltak hogy túl sok popsikrémet használunk, egy hónapban max. 4 tubust lehet iratni :shock: Nektek mennyi fogy egy hét alatt abból amit a doki ír fel? Mi általában 1 vagy 1 és felet használunk el :roll: Ha egyáltalán használja azt még valaki 8) Jó, nekünk tényleg sok fogy de nem napi 4 pelenkázás van ahogy elvárják ebben a korban, általában 3-4 óránként cserélek mert sokat pisil a Ricsi, meg ha fogzik akkor kicsípi a cucc a fenekét és olyankor nagyon vastagon kell kennem hogy ne csípje tovább és ez krémzabáló időszak :roll: És állandóan fogzik ez a gyerek, most is jön mind a négy szemfoga, bár most szerencsére kifolyik a nyál így nem marja szét a fenekét. :P És a legjobb, jó, akkor írja a havi 4 tubust, de azt sem írja fel! Egyszerre csak max. hármat ír ki! :evil: :shock: Legszívesebben a hajába kenném és tartsa meg a krémét, de recept nélkül meg elég drágák ezek a cuccok :? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Átjött hozzánk aludni a Ricsi :lol: Lefektetem a sátrában, ha felkel, átcsoszog, felmászik az ágyunkra és szunyázik tovább :lol:

Lassan le kell cserélni a Ricsi ruhatárát :? Tavaly nyár óta 86-os a mérete, örültem is hogy megússzuk az idei nyarat a tavalyi szerkókkal. Erre nyúlt egy nagyot egyik hétről a másikra. Már csak a nagyobb 86-osok jók rá, elkezdtük a 92-es rucikat :cry: :D 92-es meg alig van a boltokban :? És megkapta a 3. szandiját is, 23-ast! :shock: :D
Valamelyik nap döbbentem rá, hogy már nem baba, hiába az én kisbabám, már kisfiú :( :(

basszus, itt írogatok, és nincs kajája a Ricsinek... :oops: megyek is..... :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni
Most az előbb is benyomott egy fél banánt :)

Hát nekünk popsikrémből a doki 3-at szokott felírni.
Nekünk most úgy tűnik, h a 3 tubus 2 hónapra elég.

Én a pelusoktól vagyok már kiakadva, múlt hónapban vettem egy nagycsomagos pamperst 86 db-osat, meg egy 52? db-os huggiest, na ez nekünk 1 hónapra nem volt elég :shock: Kéne egy pelenkagyár :lol: :lol:

szisszka

Szisz!

3 tubus 2 hónapra ??? :shock: Akkor mi tényleg ipari fogyasztók vagyunk :lol: :oops:
Pelusból a pampers jumbot használjuk, az 62 db-os (5-ös) és abból két teli csomag fogy egy hónapban. Ha meg a liberót, abból is a legnagyobbat vesszük és abból meg másfél csomi/hó.
És ha már erről beszélünk, nálunk a popótörlő is nagyon fogy 8) 72 db/ 2nap
Hát nem spórolok :oops: :roll: :lol: :oops:

Ügyi Marci, szépen falatozgat :D Banános kép nincs? :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

egyenlöre figyelik hogy megy az agyviz hátha nem kell müteni .
egyedül lélegzik és mi hepi

Hogy Megfoghatam olyan jo volt majd este rakok fel képet :lol:

Zoénak meg csak egy napos rosszuléte vol

ja és Kornélt felhozák holnap fehérvára
anha

Zsuzsa!

Hipp-hipp-hurrá!!!!! :D :D :D
Gratulálok pici fiadnak, nagyon ügyesen veszi az akadályokat! :wink: :D
Várjuk a képet! :wink:
Örülök, hogy Zoé is jól van. A lányok is látták a kistesót?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!!

Ma egész nap kint voltunk! :) Karcsika nagyon élvezte! :)

Zsuzsa!!! Ez csodás hír!!!!!! Várjuk a képeket!!!! :D:D:D:D:D:D

Tesóka, mi csak vészesetben használunk popsikrémet, tehát értsd mondjuk 2hetente egyszer, mert csodaszép a popsija, egyáltalán nem piros :)
De iratok fel hétfőn és megkaphatod, ha gondolod ;)

Mit szóltok ehhez a szép időhöz? :D

Csilla! Mi van veletek?

Gabó?? Niki??????????

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?