Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Az orvosom átküldött mailen két babafotót és ebből az egyiket (a másik ugyanez csak nagyítva) sikerült felraknom a profilomban a képek közéKép)) Nagyon boldog vagyok, hogy most már "személyesen" is bemutathatom életem boldogságát és értelmét nektekKép Profilból látható és éppen alszik a drága. Éppen 24 hetes és 4 napos. Annyira szép! Ugye megnézitek?
Puszi, Sylke
sylke

Sziasztok!

Kata!
Szorítok!!!
Lehet, hogy megpróbálom vezetgetni. Vagy legalább megmutatni, hogy másképp is lehet közlekedniKép!
De most nem, szegény nagyon gyenge. 38 fok alá nem megy a láza.

Koda, Emese, Zsuzsa!
Köszönöm a biztatástKép! 3400 volt a születési súlya. Szóval Ő TÉNYLEG KICSI. 74 cm. Az első két hónapban átlagosan fejlődött, aztán lelassult a gyarapodása. DE a fejkörfogata 10 cm-t nőtt egy év alatt (pedig mikor született akkor se volt kicsi, 36-os), úgyhogy Ő egy ilyen lassú gyarapodású baba. A családban sincsenek égimeszelők. Sőt! És mindenki vékony volt gyerekkorában.

Zsuzsa!
Szerintem se aggódj! Látod, Gerda éppen ekkora, csak 6 hónappal idősebbKép.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

KataKép
Mi volt a tárgyaláson? Minden rendben??

BettiKép
Én nem akarlak fárasztani, remélem nem haragszol, hogy lovagolok a témán, de szeretnélek tovább nyugtatni! Marci pontosan 75 cm!!!! volt, tehát 1 centikév több mint Gerda. és azt mondták a dokik, hogy ez tökéletes méret, különösen ha figyelembe veszik a szülőket, akik maguk sem túl nagyok. Nekem mindíg mondák, hogy hova akarok én ettől nagyobb gyereket?:-) Most meg úgy megnyúlt, hogy a 98-104-es ruhák a kényelmesek 19 hónaposan.

SylkeKép
Örülök, hogy személyesen is megismerhettem BabucitKép Gondolom látni még nagyobb élmény volt!

ZsuzsaKép
Nincs semmi baj a nagyfiúval! Ahogy Pamacs is írta, tudja ő, hogy hogy fejlődjönKép Majd ha elindul, úgy is leugráljaKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Lányok!

V Í R U S V E S Z É L Y a számcsigépen! Átmásoltam az e-mailben kapott infót.

Remélem eddig még nem szedtétek össze!

Sziasztok

Bea

10:57:44] <[OP]Gyurmó_work> A CNN ( McAfee ) egy, a történelem
legveszélyesebb vírusát fedezte fel a hálón múlt vasárnap délután.
A merevlemez ZERO-szektorát semmisíti meg totálisan, azt, ahol a működéshez
szükséges virtuális memória található.

A vírus a következőképpen terjed: minden, a levelezési listán található
e-mail címre automatikusan elküldi önmagát, mely

a "A Virtual Card for You" névre hallgat!!!

Ha véleletlenül megnyitod ezt a levelet, a gép kötelezni fog arra, hogy
manuálisan CTRL+ALT+DEL-lel indítsd újra a gépet.

Amikor a gép újraindul, totálisan és véglegesen semmisíti meg a
merevlemezt!!!!

SOHA NE NYISSÁTOK KI A "A Virtual Card for You" megnevezesű leveleket!!! Még
akkor sem, ha ismeritek a címet ahonnan a levél érkezett!!

Adjátok át ezt az informáciot mindenkinek, aki használja a webet, mert így
nem csak az ő gépüket, de a sajátotokat is megmentitek!!!
nyuszkó2

Sziasztok!

BettiKép
Hát jól rádijesztett a doki! Gondoltam, hogy öreg lehet! A járáshoz nem tudok tanácsot adni, viszont anyukám elmondása alapján a hugom is 1,5 évesen indult el! Az 1 éves kontrollon nekem is azt mondta a doki, hogy az anyatejnek ilyenkor már semmi tápértéke! Elengedtem a fülem mellett!
Szerencsére éjszakai helyzet jobb, már csak 1-2x ébred, akkor is gyorsan visszaalszik.

MelindaKép
Látom, téged is utolért a végzet!Kép Már ami a fogat illeti! Voltál dokinál?

SylkeKép
Láttam a képet, de mit is kell nézni rajta?Kép

KataKép
Tárgyalás? Régebben igértél egy mailt...

Na, megyek, Attila felkelt!

D.

Kép

Kép
ditta76

Pontosabban a neten, nem a gépen.

Bocsi
nyuszkó2

Sziasztok!

Köszönöm, hogy szorítottatok.Kép
Megvolt az eredménye. Minden úgy zajlott, ahogy szerettük volna, Anita hivatalosan is nálunk lakik, sőt mivel egyikünk sem fellebbezett, a végzés mától jogerős.KépKép

Ditta!
Emil lényege már megvan, most már csak egy kis idő kellene még befejezni. Nem feledkeztem ám el rólad, hidd el.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

SziasztokKép

Kismamák! Tudtok itt Miskolcon 4D-s uh-ot?? Mintha említettétek volnaKép Egy 30 hetes terhes barátnőm kérdezi. Azt kéri, ha tudtok valami infót, légyszi írjátok már meg nekemKép
KöszönömKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Van 4ds uh a Semmelweisben a Litoterápiás részlegen 12ezerbe kerül. Msot nyilt a Vasgyáriban is, ott 9ezer forint. Hivjátok fel őket be kell előre jelentkezni.

Kép

KépKép
búzaszem

Koda!
Van 4ds uh a Semmelweisben a Litoterápiás részlegen 12ezerbe kerül. Msot nyilt a Vasgyáriban is, ott 9ezer forint. Hivjátok fel őket be kell előre jelentkezni.

Kép

KépKép
búzaszem

Búzaszem!
Egy tündér vagy!!!!!!! Nagyon fog a barátnőm örülni a hírnekKép Köszönöm szépenKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Csak gyorsan, pont ma voltam a Vasgyáriban, ott még gond van a géppel, szerintem azzal még érdemes várni, mert cserélni akarják (vagy nem tudják kezelniKép)

Kata!
Nagyon szurkoltam és nagyon örülökKép

Pá, Marika

marika

MarikaKép
Húú! Köszi neked is az infót! na majd akkor telefonon kiderítjük! PusziKép

Koda

Kép

Kép
koda

Helló!
Íme egy kedves Kép anyóssztori.
Olivér sokat van megfázva Kép Folyik az orra, aztán köhög, aztán hörög, majd lázas lesz.Éppen elég baj ez nekem, keresem-kutatom magamban a hibát..nem vigyáztam rá, felfázott,megfázott stb.-tudjátok.Erre drága jó anyósom a múltkor azt mondta, hogy a gyerek az én "fajtám", merhogy az ögyerekei sosem voltak betegek.Hát nem édes.?!Kép

Melinda
adnilem

Melinda!

Meg se halljad amit mond...
neva

Sziasztok!

Kata!
Jóóóó!! Akkor most már élvezd a lányaid társaságátKép!

Koda!
Dehogy fárasztassz! Sőt, annyira jólesik, hogy nyugtatgatsz!Kép
Képzeld, egy ismerős házaspárnak a kisfia kb. annyi idős, mint Zsuzsa Benije. A múltkor náluk jártunk és a kisfiú sírt, mire felvettem (előtte mamától engedélyt kértemKép). Hát jól meglepődtem... Olyan nehéz volt, mint Gerda. 7 hónappal fiatalabb. Na, mindegy!

Sylke!
Ha azt látom, amit kell, nagyon szép kislányod vanKép! Akarom mondani leszKép!

Melinda!
Fogd fel úgy, hogy igaza van az anyósodnak és micsoda szerencse, hogy Olivér nem rá hasonlítKép!
Különben se vagy Te a hibás, ha jön egy vírus vagy baci nem csaphatod csak úgy agyon. Egy sornyi kórokozóval meg kell ismerkedni, Ő majd oviban már kevesebbet lesz beteg.

Ditta!
Én engedem a fülem mellett, de mégis bánt. Mert egy térfélen játszunk...
Meg azt szeretem, ha egy orvosban maximálisan megbízhatok. Mint például a szülészünkben. Benne 150%-ig bízom.

Lányok!
Mi történt! Tegnap mégiscsak elballagtunk a dokihoz. Gerda a vizsgálóasztalon a vizsgálat után felállt (fogta a kezemet), aztán leguggolt, aztán felállt, leguggolt... Párszor elismételte. Erre doki mondta, talán inkább mégse menjünk a rehabra. Csak masszírozgassam. Történetnek itt vége. Pedig már kezdtem pozitívan hozzáállni: járhatunk jó kis ingyen babatornára.

Jó éjt!
Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

BettiKép
Már épp kérdezni akartam, hogy Gerdát végülis vitted -e orvoshoz a láz miatt. És mit mondtak?
Mert Attila is belázasodott estére, és most nem tudom, mit tegyek, egyéb kisérő tünet (köhögés, orrfolyás nincs)! Megvárom, hogy alakul a közérzete reggelre, most adtam neki egy Germicidet, nemrég aludt el.
Hát igen, fontos a bizalom, nálam is áll a 150%!!

MelindaKép
AnyósKépKép
De jó, hogy én ebből kimaradtam! Nem tudom, milyen menynek lenni.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Melinda: pedig az ő gyereke csinálta. Kép

Betti: úgy látszik Gerda nem akar tornára járni. annyira érzik az ilyeneket a kicsik. Mire orvoshoz indulnánk mindig jobban vannak az én gyerkőceim is.
pamacs

Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásotokat a papás szülés témához!! Úgy néz ki döntöttünk, és együtt szülünk!!!Kép
A gyereksarok is a szobánkban egészen alakul már (itt is az ideje!!). És ami a legjobb benne, hogy a fiam rendezte be! Az egyik nehéz vizsgéja után, amikor hazajött, és látta, hogy én a centimézerrel tétovázok, azt mondta, hogy most benne rengeteg energia és ötlet van, és ha engedem, ő berendezi, ahogy gondolja! Persze, hogy engedtem!!! És tényleg jó lett! Olyan "édes" volt, mert egy pólyával végigpróbálta, hogy mindenre van-e hely a szobában, amit a babával kell csinálni! Még arra is gondolt, hogy a fotelban tudok-e majd mind a két oldalról szoptatni!! Kép A páromnak ez nem jutna az eszébe!!! A kiságy mellé meg beállított egy széket, és amikor kérdeztem, hogy az meg minek, azt felelte, hogy onnan fogunk gyönyörködni a gyerekben!! Teljesen meghatódtam! Az idő megtette a maga hatását, mégiscsak beletörődött a helyzetbe! Egyenlőre! Most is vizsgázik amúgy, analízisből, brrrr... szörnyű lehet, ahogy a jegyzeteit nézetem!!!
A negatívum az egész szobarendezésben az volt, hogy amikor a párom hazajött, egyáltalán nem osztotta a lelkesedésemet! Azt állította, hogy mi eleve ebben a variációban egyeztünk meg, ami nem is igaz! Ráadásul úgy nézett ki, hogy egy kissé féltékeny arra, hogy mindezt Ádám csinálta és nem ő!! Már régóta sejtettem, de most már szinte biztos vagyok benne, hogy ezek a fiúk riválisoknak tekintik egymást!!! Őrület!! Mennyi felesleges energiát pazarolnak el a versengéssel!! Ráadásul ez engem még el is szonorít egy cseppet!! Kép De ne szóljak semmit, most egész jó a helyzet!!! Kép
Ma megyek fontos vizsgálatokra, és az is kiderül, hogy befektet-e a doki a jövő héten, vagy nem! Nem is bánnám annyira, ha bent tartana, bár felesleges óvintézkedésnek érzem! De ha a benti WCkre gondolok, akkor úgy érzem egy feleslsges napot sem bírok ott ki!!! De azzal biztatom magam, hogy hátha javultak a viszonyok e téren is az elmúlt 18 évben !?!?!

Melinda!
Elhiszem, hogy fájók az ilyen anyós-megjegyzések! Nem is értem, minek szánják ezeket, amikor egyáltalán nem építő jellegűek, rombolni pedig direkt minek!?! Én ilyenkor arra gondolok, hogy jól megjegyzem a tanulságot, és majd én nem követem el ezt a marhaságot, elvégre én is leszek anyós! Kép

Kata!
Bár nem vagyok egészen "képben" a szituációddal kapcsolatban, csak sejtem, mi is lehetett! Az a lényeg, hogy számodra happy enddel zárult, így én is osztom örömödet!! Kép

Betti!
Ne aggódj! Minden gyerek más és más! Az a lényeg, hogy okosodik, fejlődik, jól megértsétek egymást!!
A barátnőm kislány 17 hónapos és még nrm jár!!! Igaz, hogy nagy baba, de én már izgulnék a helyében! De ő tök nyugis! Viszont a kislány szól, ha kakilnia kell, és a bilibe csinálja, ami eléggé nagy teljesítmény az ő koréban!! Szóval ebben meg megelőzi társait!
Az én fiam is mindig kisebb és könnyebb volt, mint a kortársai, sőtt annak idején én is! Most meg nézd meg, hogy milyen szép fiú lett!!! Kép

Búzaszem!
Remélem te is jól vagy! A"kellemetlen" velejárók ellenére(aranyér lábgörcs stb Kép) Kár, hogy nem egyszerre leszünk a kórházban! Nem baj, majd megyünk az én Zalánommal udvarolni a te Hannádnak (nagyon tetszik a neve!)!! Bár ha a családi tradiciókat követi, akkor az idősebb nőket fogja kedvelni! A fiam barátnője is 2 évvel idősebb nála, ami most már nam annyira gázos, mióta a fiam is egyetemista. De amíg Jucus főiskolás volt, a fiam pedig harmadikos gimis, a nagyszülők nem volt elragadtatva a kapcsolatuktól! Attól meg végképp nem, hogy megengedtem, hogy itt aludjon nálunk! De az a véleményem, hogy ha az igény felmerül bennük, akkor úgyis megteszik! És ha itt nem zavarnak senkit, meg őket sem senki, akkor miért ne? Majd meglátjátok milyen érdekes érzés, ha az ember lánya tudja, hogy már a fia is "férfi"!!! Kép Pedig olyan aranyosak együtt, és nem is látszik semmi a korkülönbségből, és már három éve együtt vannak! A "kismenyem" jó lesz bébiszityónak, mert óvónőként végez az idén!! Kép Azt, hogy az én párom mennyivel fiatalabb, mint én, azt már el sem árulom!!! (70es) Majd teszek már fel képeket rólunk, mert az "anyósom" olyan jó képeket csinál rólam és rólunk, amilyeneket még eddig senki sem! Még én is tetszem magamnak rajtuk! Kép

Ennyi a mese mára! Majd megírom, mit mondott a doki!
Sziasztok!
Andrea
ania62

Sziasztok!

Ditta!
Matyinak is, Gerdának is magas lázzal kezdődött. Két napig semmi egyéb. Ráadásul a 39 fokos láz ellenére teljesen jól voltak, nem látszottak betegnek, virgoncak voltak. Én már rég' kifeküdtem volna a 39 foktól. Aztán elkezdtek köhögni, orrfolyás orrdugulás stb. Mikor az orvoshoz mentünk Matyi már felülfertőződőtt, Gerda tegnep reggelre. Úgyhogy kell Nekik az AB. Itt járt tegnap a védőnő, azt mondta sok a tüdőgyulladás szövődmény.
Szerintem figyelgesd és ha nem javul, vigyed.

Pamacs!
Hát igen, lehet, hogy nem akar tornázniKép!

Panka!
Tegnap eset néztem meg a postaládámat. KösziKép, nem ismerem. Majd beszámolok, mit szóltak.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Andrea: a férjem is holnap megy analízisből.hát nem néz ki valami jól. miért van erre szükség?
Hol fogsz szülni? A Semmelweist most újították fel, amikor bent voltam. A mi kórtermünkben már volt WC + zuhanyzó.
pamacs

Sziasztok!

DodusKép
Köszi, a sok dicséretet.Kép

BettiKép
GerdaKépKép
Ha jól emlékszem Sylkének kisfia lesz.Kép

MelindaKép
A beájulós képek nagyon jók.Kép
Anyós, veled érzekKép Az én taktikám: egyik füleden be, a másikon ki.Kép

BúzaszemKép
Örülök, hogy jól vagytok.Kép Nem viselt meg most ez az összevissza időjárás?

KataKép
Elolvastam.Kép Csak azt sem akarom, hogy utána meg féljen a bilitől, mert ilyenkor ha le akarom ültetni elkezd sírni és feláll. Na de majdcsak megoldjuk valahogy a dolgot.Kép
A Zsuzsa féle husit én almával szoktam csinálni, úgy is nagyon fini.Kép
Nagyon örülök, hogy a tárgyaláson minden rendben volt. Biztos nagyon jó érzés lehet, hogy mostmár minden ok.Kép

ZsuzsaKép
Várjuk majd a beszámolót. Mikor kezdel újra dolgozni?

SylkeKép
Ilyen rendes orvosod van, hogy még mailt is küld neked?Kép Ugye nem haragszol meg, de én nem sok mindent tudok kivenni a képből.Kép

MarikaKép
Csak nem a tesóprojekt miatt voltál a dokibácsidnál?Kép És mit mondott?

DittaKép
Hogy van Attila?

AndiKép
Gyereksarokról fotó?Kép Várjuk a beszámolót a vizsgálatokról.Kép
A kellemetlen velejárókat én írtam és nem BúzaszemKép Még szerintem lehettek Búzaszemmel egyszerre a kórházban, az a 10 nap semmi.Kép

Tegnap este és éjszaka úgy fájtak a csontjaim az alsó felemen, hogy csak na. Benivel csak az utolsó hetekben volt ilyen, remélem most csak a hó miatt volt.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

OoooÓ!! Sylke, bocs! Erre nincs mentség! Szóval értsd a kisfiadraKép!
Mikor Matyit lánynak nézték, utána hozzátetták, csak azért mert olyan szép lányos az arcaKép! Szóval olyan szép az arca. (Ha az az arca, amit én annak gondolokKép)

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Sajnos keddtől be kell feküdnöm! Pedig minden OK, csak szem előtt akarnak tartani! Pedig egy megállónyira lakom csak a kórháztól! Pedig a konyhaablakból rálárok a szülészetre! A doki azt mondta a vizsgálat után, hogy nem jön hamarabb a baba, sőtt lehet, hogy később, 12. körül! Az két hét karantén!! Na mindegy! Van egy halom jó könyvem, meg egy halom "igazi" levelezőtársam, akiknek "papír" leveleket kell írnom....majd eltelik az az idő is!!!
Talán megbízom valamelyik "életem értelmét" itthon, hogy írjon nektek néha infót! De nem biztos, hogy rávehetők erre!

Panka!
Bocs, hogy összekevertelek titeket! A csontjaim nekem is fájnak ott, már három napja. Meg úgy általában nem vagyok olyan fitt, mint eddig!

Pamacs!
A fiam megbukott ma, de ebből még csak először! Eddig minden vizsgája másodszorra sikerült! De őt ez nem töri le egyáltalán. Engem sem, én nem is ragaszkodom igazán az egyetemhez, csak valamihez! Tehát találjon magának valami munkát, amit szívesen csinál, ha kell hozzá diploma, ha nem!És persze az is jó lenne, ha meg is élne belőle! Én csak a szüleimet sajnálom, mert ők teljesen kivannak! Persze abban teljesen igazuk van, hogy egyáltalán nem tanul eleget. Hozzászokott, hogy a gimiben elég volt a jó feje, meg hogy időnként figyelt! Itt ez most messze nem elég, de eddig még mindig tanult a saját hibáiból, most is talán így lesz! Reménykedjünk!
Örömmel hallom, hogy van fürdőszoba és WC. Akkor tök havajj lesz nem?!? Kép

Sziasztok:
Andrea
ania62

Panka!

Még egyszer köszi a pelust. Ma már sikerült is belepisilnie Laurának Kép
Várjuk az eredményt
neva

nem pelus.....bugyi!!! Kép

Közben képet is cseréltem a profilomban.
neva

Sziasztok!

BettiKép
Megtelt a postafiókod, lehet, hogy attól, amit a múltkor küldtem? Bocsi.Kép
Matyi melyik oviba jár? Amelyik a kórház oldalában van vagy a kórházzal szembe?

AndiKép
Nézd a dolgok pozitív oldalát, így legalább szem előtt leszel mégjobban.Kép Ha a fiúkat nem tudod rávenni az írásra nekem is küldhetsz sms-t és én majd továbbítom ide a lányoknak. Számom a táblázatban megtalálod. És persze ha megszületik babuci azt is újságold el majd nekünk.Kép

NevaKép
Mi is kipróbáltuk ma, ráadtam este Benire, hát a drágám egy akkorát kakilt bele (pedig este soha nem szokott), hogy ahogy vettem le róla még a talpa is kakis lett.Kép
Nem is tudtam, hogy Laurának Boglárka a 2. neve.Kép

Többiek merre jártok? Mindenki szánkózik? Mi is voltunk kint ma 2× is, csak az a baj, hogy Beninek az tetszett nagyon ha szaladtam vele, csak az már nem megy nekem annyira.Kép Ha csak simán húztam az uncsi volt neki. Na de majd hétvégén az apja jól megszánkóztatja.Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Panka!
Küldtél valamit? Én törölgettem a postaládámból, de úgy látszik a kukát nem ürítettem.
Mi itt kuksolunk bent, egyáltalán nem szánkózunkKép. Szobafogság. Szegény Matyi állandóan kérdezgeti meddig tart még a tél. Persze, mert a Franklin és a zöld lovag-ot nézi állandóan. Neki ráadásul együtt jött a hó a betegséggel. Na, ahogy elnézem nem fog ez elolvadni, mire meggyógyul. De szerintem még hétfőn nem tudunk menni MM-ra.
Matyi a kórházzal szembeni oviba jár. Miért?

Andrea!
Amennyire tudom analízisből megbukni nem ritkaság. És ne izgasd Magad miatta, majd belejön. Annak idején nekem is elég derült égből villámcsapás volt, hogy az egyetemen tanulni is kellKép! Meg egyébként is kredites, nem? Ha kredites, az elég nagy szabadságot adhat. Gondolom.
A kórházban meg gondolj arra, sokáig nem pihenhetsz így. Főznek, takarítanak még aludni is hagynak. Ha meg még WC is lesz...Kép És küldjél SMS-eket Pankának (ha a fiúkat nem tudod meggyőzni), hogy halljunk Rólad/RólatokKép!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Ja, Panka! (meg a többiek)!
A másik címem: kovacs@caracom.hu
Dugámba dőltem a freemailessel, nem bírom törölgetni a sok hirdetést!
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

BettiKép
A magántáblázatot küldtem volna, de majd átküldöm még1×. Én is ezért szüntettem meg a freemailes címem.
Ahogy ma rákezdett esni biztos megvár még benneteket is a hó.Kép
Ovi: egyik barátnőm is oda fogja hordani a kislányát ápr-tól és azt mondták neki, hogy náluk nincs beszoktatás, meg fél nap, hanem egyből egész napra ott kell hagyni a gyerkőcöt. Igaz ez?
Múltkor melyik orrcseppet is ajánlottad Kodának? A Nasivint? Éjszaka bedugult egy kicsit Beni orra, reggel meg már folyt is neki egy kicsit, kéne adni neki valamit.

Na megyek, mert kéne menni havatlapátolni, de nem sok kedvem van hozzá.Kép

Panka

panka

SziasztokKép

PankaKép
Igen, ez az az orrcsepp! Én azóta is imába foglalom Betti nevétKépKép
És ilyen nagy pocival csak óvatosan a lapátolással!!

BettiKép
Mi is hasonlóan jártunk. Ahogy leesett a hó, Marci elkezdett köhögni. Nem akartam kivinni, de úgy magyarázott a nagyinak, hogy engedélyeztem nekik egy 10 peces sétátKép Remélem még mi is meg tudjuk szánkóztatni a fiútKép
És ugye hogy kiderült, amit eddig is tudtunk!? Egy tökéltes súlyú és tökéletes mozgású láyod vanKépKép

NevaKép
Hajrá bugyi! Hogy vált be eddig?????

AndreaKép
nem tudom olvasol -e még? de kitartás! és szorítunk nekedKép Várjuk a híreket!!!!

DittaKép
Nálatok mizújs?

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Andrea: reméljük tényleg havajjjjjjjj lesz. A kaja is egész jó. Csak a rokonok ne vigyenek rántott husit, mert azt ott is gyakran adnak. Kép

Az én férjem is ma uv-zik analízisből. Kép

Panka: van ovi, ahol nincs beszoktatás, ilyen a Középszeren is. Na doa az én gyerekeim nem fognak járni. Az is hülye volt, aki ezt kitalálta.
pamacs

Sziasztok!
Köszönjük szépen jól érezzük magunkat. Keményedéseim szoktak lenni, de nem vészesek.
Ania!
Nekem a dokim meg mindig azt mondja az uh-on, hogy egy héttel nagyobbanak t&#251;nik. Igy nár 15e körül is jöhet. LEhet, hogy össze fogunk futni odabent. Bár én úgy tervezem,hogy csak 10perces fájásokkal szeretnék menni, de tudom, ember tervez...
Neked miért kell már befeküdni?

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Éppen nagy fészekrakásban vagyunk! A párom most fúr fel egy falvédőt, én addig lekopok a színről, mert szerintem nem jó a módszere, de ő tudja....csak én így ebben a formában nem tudom nézni! KépHa meg ott maradok, biztosan teszek megjegyzéseket! Kép Így meg majd betopogok a készre! Kép

Betti! Pamacs!
Az anál (a fiamék így hívják az analízist) miatt nem izgulok! Ádám azt állítja, hogy ő ezt tudja, kettesre legalábbis, de a javításnál csak a végeredményt nézik, és az első lapnak hibátlannak kell lennie, különben át sem lapoznak a többire! Ő meg lehagyott véletlenül az eredmény elől egy előjelet az első lapon, így úszott minden, a többit meg sem nézték, pedig szerinte meg lett volna! De addig amíg őt nem izgatja, addig engem sem!!

Búzaszem!

Ha rajtam múlna én is csak az utolsó percben mentem volna be! Én eddig 15én szerettem volna szülni, mert akkor van a párom szülinapja, és milyen poénos lett volna, hogy kap egy kisbabát "oszt jó"! Kép De így ebben a formában már inkább a lehető leghamarabb szeretnék túlesni rajta, hogy hamarabb szabaduljak!! Az életkorom miatt fektetnek be. Bár minden rendben, de ebben a korban gyakoribb a hirtelen méhlepényleválás, a köldökzsinór előreesése, meg mit tudom én, hogy még mi szörnyűséget sorolt fel! A lényeg az, hogy ha ott fekszem, akkor azonnal be tudnak avatkozni, minden nap néznek NSTt meg mindeeeen....

Sziasztok:
Andrea
ania62

Csajok! Segítsetek légyszi. Alkának piros a küldöke és olyan furi szaga van, mint amikor pl. a fülbevalónál begyullad a fül és váladékozik. Mitől lehet ez? És mivel kenhetem? Alkohol vagy betadine?
Ügyeletre nem akarom vinni, ha nem muszáj,mert ott csak összeszed valamit.
Előre is köszi: Kriszta
pamacs

PamacsKép

Ezt találtam neked! talán segíthet:

"A köldökbőr gyulladása:
A gyulladást bármely odatelepedő baktérium, vagy akár gomba kiválthatja. Elősegíti megtelepedésüket, ha a köldököt fürdés után nem töröljük alaposan szárazra, ha a pelenka alatt beizzad és nem figyelünk ilyenkor /nyáron/ a fokozott tisztántartására. Ha ez kialakul / a köldök bőre és esetleg a környéke piros, érzékeny, súlyosabb esetben akár duzzadt lehet és váladékozhat is / használhatjuk az újszülött korban használt hintőport, Ebrimycin gélt vagy akár un. hármas-festéket. Ilyenkor legalább naponta 2x a váladékot, kenőcs és/vagy hintőpormaradékot alkoholos vattával alaposan töröljük ki. Száraz bőrű gyermeket csak fürdető kenőccsel fürdessünk, fürdés után ill. ha szükséges naponta akár többször is kenjék be gyógyszertári vagy bőrgyógyász által felírt testápolóval a bőrét.
Dr. Gömöri Ágnes "

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda: Köszi szépen. Közben voltunk ügyeleten. Pont ez van nekünk is. De legalább semmi komolyabb. Kép
Nagyon izzadós a tyuki, mi lesz nyáron. És a praclikája.... Kép
pamacs

PamacsKép
Örülök, hogy minden oké, és hogy én sem írtam hülyeségetKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Panka,Betti,KodaKép
Tegnap elvittem a kicsit a dokihoz, de mivel egyéb baja nincs a lázon kívül, nem írt semmit! Csillapítsam a lázát! Hát ezt én is tudom!
Éjszakánk rémes...Kép Nem is számolom, hányszor van fel.
Ma hajnalban Veronika is hányt (2x), páromnak a hasa megy, szóval, köszönjük, megvagyunk...Kép

Ja, képzeljétek, jövő héten elkezdem az autóvezetői tanfolyamot.....
Hááát, eléggé félek, és most is Attila unszolására kezdtem el, de azért már várom is, hogy tudjak! (bár lehet, hogy én leszek az első, aki nem fog megtanulni!Kép) Majd időben szólok, hogy mikor leszek az utakon!KépKépKép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok,

Panka
Itt vagyok ám, meg jövök is amint tudok! Kép
Biobolt Kép
Gyümölcsök, zöldségek érdekelnének, meg Rebekának ajánlott egy ismerősöm vmi bio pépet.

Betti
Honnan tudom, hogy melyik a sima tejpép? Akkor a Milupa, Nestlé tejpépek is simák? Nem láttam rajtuk azt a HA felírást.

Zsuzsa
Egyelőre a krumplifőzeléknél tartunk.
Közben adtam Neki kétszer tejpépet - Milupa tejbedara vaniliás - amit mintának kaptunk, próbaként, de iszonyú szorulása lett tőle a gyereknek.
vagy nem tudom, hogy attól lett-e, de nem merem adni.
Úgyhogy most gyümölcslevet kap, és délben krumplifőzeléket.
Ja, és maradtunk a napi 6x étkezésnél, bár a védőnő szerint már elég lenne 5, azaz 4 óránként Kép

Melinda
Anyós KépKépKépKépKép

Ditta
Gyógyulást Nektek!

Kép

Sziasztok!

Ági

delice

Sziasztok!

Így, két szánkózás között én is beköszönök mert a végén még kikerülök a táblázatból.Kép

Az ovi témához szólnék hozzá. Tudom gyereke válogatja, de. Nekem már két ovis is volt. Nem szoktattuk egyiket sem. Akkoriban nem is igazán volt szokás.
Anitánál:
Reggel elvittük, 2 óra múlva érte mentünk, de a gyerek nem is látott. Akivel baj volt, azt kihozták, a többi gyerek nem is látott egy szülőt sem. Délben újra el kellett menni. Az ovónők azzal fogadtak, hogy aki nem akarja hazavinni a gyereket, az ne is jöjjön be, mert a gyerekek jól elvannak és mindegyik ott akar aludni. Viszont mire felébrednek, legyünk ott. Soha semmi gond nem volt vele az oviban.
Dancsi:
Szinte teljesen ugyanez volt a helyzet, annyi különbséggel, hogy ő egyedül kezdte évközben, nem úgy mint Anita a többivel, szeptemberben.
Dancsi szintén ott aludt már első nap.
Láttam és hallottam gyereket akit szoktattak. 1-2-3 órákkal. Sokkal nehezebben szakadt el az anyukától. Mindig benne volt, hogy úgyis nemsokára jön az anyu. Akik nem szoktak napokig, azok elkönyvelték, hogy most itt kell lenni. Itt kell játszani, itt kell enni, aludni.
Nem véletlenül vannak óvodák ahol nincs beszoktatás.
Mi Dórival már voltunk együtt az oviban és még megyünk is. Ismerkedünk az óvonénivel, a környezettel, de ennyi. Nem fogom otthagyni 1-2 órára. Ha elkezdjük akkor maradni fog. Természetesen ott leszek ebéd után, de ha nem sír akkor ott fog aludni, nem is mutatkozom majd előtte.

Úgyhogy Pamacs, hidd el, nem volt hülye aki ezt kitalálta, sőt. Tapasztalt volt ebben a témában.Kép Szívből mondom, hogy nekem is nagyon furcsa volt ez a módszer annak idején Anitánál, de elvégre a gyermekem, féltettem. Nagyon.Kép Dancsinál már volt tapasztalatom, mégis féltem, hogy viseli majd az ovit.
Sőt mindezek ellenére most is félek, Dóri hogy viseli majd. De tudom, hogy így lesz neki jobb. Tudni fogja, hogy megyek érte alvás után. Nem fog várni egy óra múlva, nem fog várni ebéd után, hiszen tegnap is akkor jött anya...

Persze úgy tudom van köztünk óvónő. Kép
Majd kíváncs leszek az ő véleményére is...Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

KodaKép
Lapátolással megvártam LacitKép, annyira nem volt kedvem hozzá.

DittaKép
Hány napja lázas már? Lehet, hogy a 3 napos láz lesz?
Jól rátok jár a rúdKép küldök egy kis pozitív energiát az egész családnak +++++++++++++++++++++++Kép
TanfolyamKép Miskolcra is fogtok jönni vezetni?

ÁgiKép
Bio zöldséget, gyümölcsöt szerintem leghamarabb ismerőstől tudsz venni, felétek lehet, hogy még könnyebb is mint erre. Bio tejpépet a Hipp forgalmaz, ezt elég sok helyen lehet kapni (pl. a nagyobb hiperekben). Tudtommal a HA tejpépet a doki írja fel receptre és csak gyógyszertárban lehet kapni. Lehetett szorulása Rebekának a tejpéptől, mert a búzadara hasfogó. De nem mindegyiket búzadarából készítik. Én azért még várnék ezekkel a tejpépekkel pár hónapot.Kép
Úgy bírom az ilyen védőnőket, vajon ő is az óra szerint eszik vagy igény szerint?

KataKép
Nem olyan könnyű kikerülni a táblázatból.Kép
Én kis naív azt hittem, hogy a beszoktatás azt jelenti, hogy első pár nap csak félnapot van ott a gyerek, utána meg már marad végig. Erről az 1-2-3 óráról még nem hallottam.Kép És Dóri melyik oviba fog járni?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!

Táblázatos dolognak örülök ám.Kép

Ovi: igen, van olyan ovi, ahol egyik nap 1 órára hagyod ott a gyereket, másik nap 2 órára, harmadik nap 3, aztán már ott ebédel, stb.

Dóri a Középszer útiba fog járni. Dani is odajárt, ráadásul olyan óvónőhöz akit már a Dani idejéből ismerünk és nagyon aranyos.
Tudod szerintem ez az ovis dolog olyan, hogy nekem lehet jó véleményem róla, de tuti van, aki nem iratná oda a gyereket mert hallott valami rosszat az oviról, vagy valamelyik óvónőről. Ráadásul ez valamiért különleges ovi. Nem akarok hülyeséget mondani, de olyan gyerekek is ide járnak akinek étkezéssel van gondja. Allergiás vagy ilyesmi. Ezt annak idején csak fél füllel hallottam. Nem érintett, úgyhogy nem nagyon figyeltem rá.
Ismerek olyan ovit ahol alig viszik ki a gyerekeket levegőre. Itt tökéletesen osztják be az időt. Amikor lehet kint vannak.
Különböző különfoglalkozásokat szerveznek. Dancsi aerobicozni járt, még a Hungaroringen is voltak versenyezni. Én mindig elégedett voltam.
Azt még nem tettem hozzá az előbb, hogy Dancsi a bölcsibe ilyen 1-2-3 órás beszoktatással kezdett. Az egész napos ottléteknél napokig sírt és kérdezgette, hogy mikor jön anya.
Az ovinál új környezet, új gyerekek, új óvónők, de a hirtelen váltás miatt sem volt gond.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Betti!
Gerdának nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép
Emese

Üdv: Emese
mse173

PankaKép

Nem hiszem, mert a 3 napos lázon már túl vagyunk, még 7 hónaposan megkapta. Most inkább csak hőem., de tegnap sikerült nagy nehezen bekukkantanom a szájába, és alul jön két nagy rágó foga, már egy kicsit látszik, ez kínozza.KépKép
Sajnos nem Miskolcra, Egerbe fogok járni vezetni. Pedig Miskolcot sokkal jobban ismerem. De viszont az elméleti oktatás itt lesz helyben, és ez nekem sokkal jobb, hogy nem kell máshova utazgatni.

D.

Kép

Kép
ditta76

BettiKép

Sok szeretettel kislánykádnak:

Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Betti
Gerdának Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!!

Kép

Ági

Nekünk is szorulásos volt Beni, de nagyon, mert még nem állt át a szervezete a másfajta kajára. Te is még anyatejet adsz Rebekának és ezek az "újdonságok" úgymond bekavarnak nála. Mi most már szinte mindenevők vagyunk (tápszer naponta 2X, rizspép 2x, bébiétel sültcsirkés sütőtök, amit imád vagy őszibarackos pulyka, vagy almás csirke, de még a zöldésgeket most kezdi kótólgatni. Imádja a babapiskótát, a kiflivéget, a kenyérvéget, rettenetesen sír, ha elvesszük Tőle. A múltkor lebbbencs leves főztem és egy pici krumplit összetörtem benne, mind megette.

Most mi az alvással küzködünk. Voltunk homeopátiás doki néninél (mégegyszer köszönöm Melinda, Panka), aki azt mondta, hogy Beninek a szülés közbeni köldökzsinór beszorulás traumát okozhatott, ez egy halál közeli élménnyel ért fel nála. Ő is azt ajánlotta, hogy szoktaasuk le Benit az éjszakai evésről és egyáltalán a teázásról. Tegnap elkezdtük és fél ötkor evett először, amikor háromszor felsírt az éjszaka folyamán, bébi vizet kapott, amiben fel volt oldva a chamomila 30 CH 3 db és ez biztosan lenyugtatta. Úgyhogy most három keményebb éjszaka vár ránk, de remélem megéri és legalább fél ötig-ötig aludni fog.

Panka
Nem mentem vissza dolgozni, új ügyvezető lépett a cégünkhöz, a cég alapító tagjait pedig ki akarja szórni, úgyhogy még nincs biztosabb munkahelyem, maradok itthon.
Beni a billentyűzetével:

Kép

Várom már nagyon a talit, jó lett volna még a "soron következő" kismamákkal is talizni személyesen.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket. Elteszem, mert szeptemberben tartjuk.

Panka, Pamacs!
Tegnap többször nekifutottam, hogy írjak, de nem ment. (Én is beteg lettem, Gábor is. Nem részletezem.) Nagyon örülök, hogy Kata megelőzött, mert ugyanezt akaratam írni (így nem írkálok annyit talánKép)! Nekünk azt mondták, rögtön annyi időre vigyük, ahogy később is akarjuk. Tehát ha félnaposra félnapra, de ha egész nap, akkor rögtön egész nap. Az elején minden gyereknek tetszik az ovi, a sírdogálás a második héten kezdődik, amikor már ismer minden játékot, nem újdonság semmi. De addigra így tudomásul vesz valamiféle rendet. Kolleganőm mesélte, az ő fia 1-2-3 órával szokott. Az elején azért sírt, mert még maradni akart, aztán meg azért, mert maradni kellett.
Azért én is kíváncsi lennék az óvónőink véleményére.
Én hallottam olyat is, hogy van TV az oviban és azt nézik. Meg mindenféle rágcsálnivalót tesznek ki és egész délelőtt eszegetheti, aki akarja. A Matyi ovijába is járhatnak allergiás gyerekek, külön főznek. Vannak mindenféle foglalkozások, minden nap kiviszik Őket. A nagyoknak elég sok programot szerveznek. De az tényleg igaz - mindenki ezt mondta -, hogy nem ovit, hanem óvónőt kell választani.

Ági!
Forgasd meg a dobozt, valahol rajta van a tartalma. Alig látszik. Azt persze nagybetűkkel írják rá, hogy 4 hónapos kortól. Amiben glutén van, olyat még ne adjál. Bár erről (is) megoszlanak a vélemények. Van, aki 6 hónapot emleget, más 8-at és olyat is hallottam, hogy 1 évig ne. Glutén van minden gabonában, kivéve rizs, kukorica, zab. Nagyon sok tejpép gluténmentes, ez is rajta van a dobozon. Érdemes a bébiételek tartalmát is megnézniKép!

Ditta!
Jó hogy végre elhatároztad Magad. Meglátod sokkal könnyebb lesz, ha tudsz egyedül is mozogni, nem vagy úgy kiszolgáltatva. Gerdának még nem volt háromnapos láza. Vagy mégis? Lehet, hogy a sok betegség között fel se tűnt. Matyinak is csak 13 hónaposan volt. Ő akkor volt először lázas.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!
Zsuzsa
Ez a billentyűzetes kép eszméletlen yóóóó! Kép
A HA-s tejpépet tényleg fel kell íratni? Vagy ha nem, akkor melyikek azok?
Ti már tényleg mindenevők vagytok.
Beni most hány kg?
Alváshoz drukkolok!!

Betti
Én is akartam köszöngetni, mert nagy nagy betűvel írja a naptáram, hogy Gerda napja van! No sebaj! Remélem a szeptemberit is legalább ekkora nagy betűvel írják.. Kép
Eddig én a hónapokat figyeltem a dobozon. Kép
Bébiételekkel egyelőre nem próbálkozom, inkább én elkészítem Neki, egyelőre úgyis csak krumplifőzeléket eszünk.
(Bár a védőnő javasolta a bébiételeket. ????

Lányok
Ha biobolt nincsen Miskolcon - talán túlélem.
Viszont kreatívbolt van valamerre a belvárosban?
Üveget szeretnék festeni, és Encsen nem tudom beszerezni a kellékeket.

Na sziasztok,
és jó étvágyat az ebédhez!!

Ági Kép

delice

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?