Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásotokat a papás szülés témához!! Úgy néz ki döntöttünk, és együtt szülünk!!!
A gyereksarok is a szobánkban egészen alakul már (itt is az ideje!!). És ami a legjobb benne, hogy a fiam rendezte be! Az egyik nehéz vizsgéja után, amikor hazajött, és látta, hogy én a centimézerrel tétovázok, azt mondta, hogy most benne rengeteg energia és ötlet van, és ha engedem, ő berendezi, ahogy gondolja! Persze, hogy engedtem!!! És tényleg jó lett! Olyan "édes" volt, mert egy pólyával végigpróbálta, hogy mindenre van-e hely a szobában, amit a babával kell csinálni! Még arra is gondolt, hogy a fotelban tudok-e majd mind a két oldalról szoptatni!!
A páromnak ez nem jutna az eszébe!!! A kiságy mellé meg beállított egy széket, és amikor kérdeztem, hogy az meg minek, azt felelte, hogy onnan fogunk gyönyörködni a gyerekben!! Teljesen meghatódtam! Az idő megtette a maga hatását, mégiscsak beletörődött a helyzetbe! Egyenlőre! Most is vizsgázik amúgy, analízisből, brrrr... szörnyű lehet, ahogy a jegyzeteit nézetem!!!
A negatívum az egész szobarendezésben az volt, hogy amikor a párom hazajött, egyáltalán nem osztotta a lelkesedésemet! Azt állította, hogy mi eleve ebben a variációban egyeztünk meg, ami nem is igaz! Ráadásul úgy nézett ki, hogy egy kissé féltékeny arra, hogy mindezt Ádám csinálta és nem ő!! Már régóta sejtettem, de most már szinte biztos vagyok benne, hogy ezek a fiúk riválisoknak tekintik egymást!!! Őrület!! Mennyi felesleges energiát pazarolnak el a versengéssel!! Ráadásul ez engem még el is szonorít egy cseppet!!
De ne szóljak semmit, most egész jó a helyzet!!!
Ma megyek fontos vizsgálatokra, és az is kiderül, hogy befektet-e a doki a jövő héten, vagy nem! Nem is bánnám annyira, ha bent tartana, bár felesleges óvintézkedésnek érzem! De ha a benti WCkre gondolok, akkor úgy érzem egy feleslsges napot sem bírok ott ki!!! De azzal biztatom magam, hogy hátha javultak a viszonyok e téren is az elmúlt 18 évben !?!?!
Melinda!
Elhiszem, hogy fájók az ilyen anyós-megjegyzések! Nem is értem, minek szánják ezeket, amikor egyáltalán nem építő jellegűek, rombolni pedig direkt minek!?! Én ilyenkor arra gondolok, hogy jól megjegyzem a tanulságot, és majd én nem követem el ezt a marhaságot, elvégre én is leszek anyós!
Kata!
Bár nem vagyok egészen "képben" a szituációddal kapcsolatban, csak sejtem, mi is lehetett! Az a lényeg, hogy számodra happy enddel zárult, így én is osztom örömödet!!
Betti!
Ne aggódj! Minden gyerek más és más! Az a lényeg, hogy okosodik, fejlődik, jól megértsétek egymást!!
A barátnőm kislány 17 hónapos és még nrm jár!!! Igaz, hogy nagy baba, de én már izgulnék a helyében! De ő tök nyugis! Viszont a kislány szól, ha kakilnia kell, és a bilibe csinálja, ami eléggé nagy teljesítmény az ő koréban!! Szóval ebben meg megelőzi társait!
Az én fiam is mindig kisebb és könnyebb volt, mint a kortársai, sőtt annak idején én is! Most meg nézd meg, hogy milyen szép fiú lett!!!
Búzaszem!
Remélem te is jól vagy! A"kellemetlen" velejárók ellenére(aranyér lábgörcs stb
) Kár, hogy nem egyszerre leszünk a kórházban! Nem baj, majd megyünk az én Zalánommal udvarolni a te Hannádnak (nagyon tetszik a neve!)!! Bár ha a családi tradiciókat követi, akkor az idősebb nőket fogja kedvelni! A fiam barátnője is 2 évvel idősebb nála, ami most már nam annyira gázos, mióta a fiam is egyetemista. De amíg Jucus főiskolás volt, a fiam pedig harmadikos gimis, a nagyszülők nem volt elragadtatva a kapcsolatuktól! Attól meg végképp nem, hogy megengedtem, hogy itt aludjon nálunk! De az a véleményem, hogy ha az igény felmerül bennük, akkor úgyis megteszik! És ha itt nem zavarnak senkit, meg őket sem senki, akkor miért ne? Majd meglátjátok milyen érdekes érzés, ha az ember lánya tudja, hogy már a fia is "férfi"!!!
Pedig olyan aranyosak együtt, és nem is látszik semmi a korkülönbségből, és már három éve együtt vannak! A "kismenyem" jó lesz bébiszityónak, mert óvónőként végez az idén!!
Azt, hogy az én párom mennyivel fiatalabb, mint én, azt már el sem árulom!!! (70es) Majd teszek már fel képeket rólunk, mert az "anyósom" olyan jó képeket csinál rólam és rólunk, amilyeneket még eddig senki sem! Még én is tetszem magamnak rajtuk!
Ennyi a mese mára! Majd megírom, mit mondott a doki!
Sziasztok!
Andrea