Új privát üzeneted érkezett!

És akkor a táblázat:
Kép
Kép

Hétvégén fájó szívvel, de megint kiveszem azokat a táblázatból akik már nagyon régen írtak, úgyhogy tessék belehúzni.Kép

P.

panka

Írtam! Benne leszek a tévében, benne leszek a ......ja nem, a táblázatban.Kép
neva

Sziasztok!
Köszi a gyógydolgokat, egy kicsit már jobban van a kicsi kincsem.Még tegnap is olyan "árva" volt egyik ölbQl a másikba tettük és lázas volt egész nap, de ezt mondta is a doki, hogy még tegnap erre számíthatunk.Most láztalan kop-kop-kop.Szóval ez egy csúnya torokgyulladás.
Andrea!
Engem a sors a kislányommal annyira elkényeztetett, hogy mást ne mondjak ki tudta fújni az orrát mire arra szükség volt.Tudom a második gyerek az elsQtQl jobban elkap dolgokat, de erre akkor sem számítottam, igaz azt is mondják, hogy a fiúk betegesebbek.Ez álunk tényleg így van.

Szobatisztaság.Na akkor én is leírom a tapasztalataimat. Három év és másfél hét van a gyerekeim között, tehát mondhatom, hogy "egyévszakosak".Tamara aug.21.én lett volt két éves amikor nyár elején levettem a pelenkálját.Egyáltalán nem érdekelte, hogy végigfolyik a lábán a pisi, vagy kaka van a bugyiban.Ehhez képest aug. elejére két hét alatt szoba és ágytiszta lett.És azóta sem történt vele , hogy bement volna ötnél többször. Olivér már nyár elején ügyesen pisilt, kakilt a bilibe, vécébe, viszint alváshoz a mai napig pelus kell rá, pedig sok mindent kipróbáltam már, de egyszerqen nem ébred fel rá és nem tunja még annyi ideig tartani, úgyhogy most pelus van alváshoz, ha száraz marad majd leveszem...semmi gond.

Marika!
Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata!
Atkins könyveiben is találsz jó dolgokat.
Valamint www.lowcarb.hu oldalon is vannak jó receptek.

Pussz mindenkinek:Melinda
adnilem

Veronika!

Boldog névnapot!

Kép

Tamara és Olivér
adnilem

Sziasztok!

Zsuzsa!
Köszi! Na ilyenekre gondoltam.Kép
Mi most a Findusra kaptunk rá. Olyan kellemesen különleges íze van a fűszervaj miatt.Kép
A húst megsütöm, rá zöldség, sajt, addig tiszta. Be a sütőbe és sütöm kb. míg a sajt szépen megpirul?

Emese!
Ez sem lehet rossz, de Dóri a tojásért nem igazán van oda. De az ötlet jó...Kép Kipróbálom. Köszi!

Anita!
Neked is köszi!Kép
A tejfölös ételeknél én még nem is próbáltam.Kép Konkrétan milyen kajákra gondolsz?

Andrea!
Ilyet még nem hallottam, de nem lehet rossz.Kép
Na most kaptam egy pár napra való kajaötletet.Kép
Az elkészítés tiszta. Amikor az erkélyről behozzátok, akkor teljesen megmelegítitek, vagy csak kicsit langyos mint a saláta? Tészta mégis milyen?

Ditta!
Először is, kicsit megkésve, de Veronikának Boldog névnapot kívánunk:

Kép

Zöldség: ok, hogy köretként eszitek ti is, de Dóri minden nap azt enné és már kifogytam a változatos kajákból neki. Ő mindent megeszik a zöldség közül. Nagyon menők a Findus termékek, mert abban aztán minden van. Borsó, répa, karfiol, brokkoli, zöldbab, paraj, kukorica.
Azért meg külön jó, mert ő borzalmas székrekedéses. Napi 10-12 korpatabbletta kell neki, hogy 2-3 naponta legyen széklete és ki is bírja nyomni.
Na most jól elkanyarodtam a kajától.Kép

Panka!
Nekem nem jön be semmilyen kép.Kép Olyan mintha nem is lenne az oldalon semmi, csak szöveg.
A párolt zöldséggel pont ez a bajom. Husi is kell. Jó, azt minden nap követeli, de most már a zöldséget is. Eddig variáltam, hogy töbféleképpen lesütöttem húst, aztán vagy egy kis rizs mellé + zöldség, vagy krumpli + zöldség.

Melinda!
Először is jobbulást a gyerkőcöknek!
Másodszor is, talán olvasod (mindegy úgyis hívlak majd), de most már biztosan megyek felétek délután. Elvileg 3 körül, de csörgök. Ha még addig benézel leírhatnád, hogy jutok be az utcátokba? Azt láttam, hogy a hármas felől beh. tilos.
Linket meg fogom nézni, köszi!Kép

Szobatisztaság:
A három lány, háromféle időben lett szobatiszta, pedig mindhárman május és júniusiak.
Anita 19 hónaposan az lett. Igaz akkor még textilpelus volt és nagyon zavarta, hogy pisis. Magától akart bilibe pisilni.
Dancsi már kicsit keményebb tészta volt. 2 év és 2 hónaposan lett szobatiszta, de elég nehezen. Sokszor bepisilt és nem bírta tartani egész éjszakára. A mai napig is ilyen, ha neki kell, akkor kell.Kép
Dóri is teljesen más volt. Őt hidegen hagyta a bili. Nem félt, belepisilt, de csak ha nekem eszembe jutott.
Két év 1 hónapos volt, amikor levettem róla egyik napról a másikra a pelust. Úgy kezdtük, hogy egyik du. bugyiban mentünk le a játszótérre és állandóan mondogattam neki, hogy be ne pisiljen, mert nem pelus van rajta, hanem bugyi, s ha bepisil haza kell jönni. Persze a pótbugyi és rövidgatya azért nálam volt. Az első nap kellett csak nekem kérdezgetni, hogy kell-e pisilnie, a második nap már ő szólt. Éjszakára pedig azt mondtam, hogy addig adok rá amíg egy hét száraz reggel nem lesz. 4. nap után ő nem kérte a pelust, hogy "szojííít".
Akkor pár napon belül még 2 eset volt, hogy játék közben az eleje becsurgott és két alkalom, hogy idegen helyen bepisilt. A második alkalmommal nem csak azt kérdeztem, hogy miért pisilt be, hanem azt is, hogy miért nem szólt, és rájöttünk a miértre. Azt válaszolta, hogy "azért pisiltem be, mert nincs itt a bilim"Kép
Úgyhogy ezután egy jódarabig mindig megmutattam, hogy ahová mentünk, ott is van WC.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Melinda!
Az előbb lemaradt, de még ráérek.Kép
Olvastam az ovis dolgaitokról. Mármint a megyek, nem megyek.
Én annyit tudok neked mondani, hogy én elég következetes voltam ezzel kapcsolatban. Vagy nagyon szigorúen vettem? Fene tudja. Jó, dolgoztam, tehát nem volt apelláta, hogy megy vagy nem. Anitánál is egyszer fordult elő, hogy megfűzte az apját, hogy ne kelljen oviba menni. Aztán elmagyaráztam nekik, hogy ez szép és jó a gyereknek, de ha hozzászokik egy kis hiszti, vagy sírás-könyörgés után mindig engedni fogunk neki. Viszont nagyon könnyű lesz neki ehhez hozzászokni és nagyon-nagyon néhez lesz majd ha az iskolánál is el akarja majd ezt játszani.
Amikor lehetőség volt rá, hogy nem muszáj menni akkor természetesen neki sem kellett. Ha szünet volt a suliban és volt aki vigyázzon rájuk akkor ők sem mentek. Vagyis nem jártak azért végig minden áldott nap.
Nekem óvónő ismerősöm mondta, hogy a gyerek nagyon könnyen hozzászokik mondjuk a "nincs kedvem menni"-hez, vagy a "nem alszok oviban"-hoz.
Persze Dancsinál (ő a legnehezebb esetKép) nem mindig jött be a következetesség. Képes volt belebetegedni ha neki oviba vagy suliba kellett menni és mi mondjuk kellemesebb helyre mentünk.
Még elsős volt amikor őt elvittük suliba mi pedig (apa, Dóri és én), mentünk Kassára. Ezt persze Dancsi is tudta. Már otthon indulás előtt fájt a hasa. Mire a kocsiig leértünk, már hányt is. Mivel nekünk feltétlenül időre ott kellett lennünk Kassán, hát vittük őt is. Zacsik gyorsan a kocsiba, papírtörlő, víz, váltóruha, útlevél neki és indultunk. Úgy voltunk ha rosszabbodik visszafordulunk, de ez még nem látszott vészesnek. Útközben kétszer álltunk meg hányni, de semmi nem jött. A határ előtt megkérdezte, hogy "innen már nem fordulunk vissza?" Mivel a válasz nem volt, Dancsi hip-hop meggyógyult.Kép Mintha addig a világon semmi baja nem lett volna. Nevetgélt, éhes volt, stb. Kép
Persze tanultunk a dologból, mert legközelebb nem mondtuk el neki ha készültünk valahová.Kép
De képes volt hasgörcsöt szimulálni, belázasodni ha nem akart oviba menni.
Hányt és ment a hasa egyik alkalommal, mert nem akart az apjáékhoz menni. Elvitte az apja, de egy óra múlva hazahozta olyan beteg volt. Itthon alud kb. 20 percet és úgy ébredt, hogy semmi baja nem volt.Kép
Szóval Te ismered a lányodat, de rafinált eszközeik vannak, hogy megpúhítsák a szülőket, az biztos. Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Ujra itt vagyok Kép
Bianka elaludt ugyhogy gyorsan irok pár sort.Látom mindenki jol van,mi is jol vagyunk szépen gyarapodunk.Bianka már 5kg Képteszek fel ujabb képeket.
Mostmár nagyon figyel és ránk mosolygott végre Kép
Sajnos kicsit hasfájosak vagyunk,mondjuk mostmár csak amikor jön a kaki akkor van nagy tekeredés.De hál istennek csak 1-2-szer egy nap Kép
A szülés nagyon gyorsan lement Képami a legjobb volt benne hogy az 1 ágyasba szültünk félhomályban és csak 4-en voltunk bent.Nagyon szép emlék maradt meg bennem a szülésről Kép
Este 10-kor kezdtem érezni hogy fáj a derekam gondoltam lezuhanyzok az mindig segit KépÉjfélkor kezdődött és egyből kb 5 percesfájások voltak.Hajnal 1-re értünk be,megvizsgáltak 1 ujnyira voltam kinyilva,de már előtte 2 héttel is ennyire voltam KépAztán feltettek a gépre 2-kor és onnantól felgyorsultak az események.Berkő 2.30-ra ért be akkor 2 ujnyi volt,aztán jöttek gyorsan a fájások.3.45-kor már bő 4 ujnyi volt Képburkot repesztett és 4.15-kor megszületett a mi kis Biankánk Kép
Nem kaptam semmilyen érzéstelenitőt sem gázt.
Hát röviden ennyi a mi szülés történetünk
Na most mennem kell
pusz bea

bea
beatron

Kata!
A tésztasalit teljesen hidegen kell enni, köretnek is jó husi vagy csak egyszerűen virsli, vagy rántott karalábé/sajt mellé. A tészta meg mindegy milyen formájú, lehet pl. masli, vagy orsó, de sima spagetti is, csak kisebbre törve. A barátnőm színes tésztából csinálja a bulikra! Én mindig olyat veszek, ami éppen akkor megtetszik. Az elkészítésenél az nekem nagyon bevált, hogy amikor leszűröm a tésztát, úgy forró állapotában elkeverem joghurttal,mert akkor azt is felszívja, így amikor hozzákeverem a zöldséges majonézes trutyit, nem lesz a végén száraz.

Most csak ennyire van időm, jön egy tanítványom.
sziasztok!
Andrea
ania62

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk.Kép

AnitaKép
Máténak nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!
Kép

KataKép
Most nézem, hogy a főoldal címét linkeltem be, már kicsit késő volt.Kép Egy kis keresgéléssel ott is meg lehet ám találni.Kép De itt közvetlenül a képhez jutsz.Kép

Panka

panka

Sziasztok!

Csak bekukk egy kicsitKép

Kezdek alakulni. Köszi a sok drukkot, megvolt ma az eredménye. Még szerdára kell egy nagy adag és ígérem egy jó ideig nem zaklatlak ilyennek TiteketKép

Anita!
Máténak:

Kép
Hogy repül az idő, szinte hihetetlen.

Panka!
Poci tényleg szép nagy és megnézetem ám a képet is. Nagyon erősen kellett nézniKép

Szobatisztaság: Nálunk eddig kimerül annyiban, hogy ha nincs rajta semmi, akkor gyönyörűen szobatiszta, amint ráadok egy kisbugyit rögtön bepisil, kakil... Lehúzni még nem tudja, szólni meg utána szólKép

Puszi, Marika

marika

Sziasztok!
Köszi a szakik felajánlását, már találtam valakit, aki hétfőn jön WC tartályt cserélni.

Panka!
Ezek a Kushies termékek nagyon jónak tűnnek, én kokettálok a leszoktató nadrággal, de a most leírt szobatisztasági történetek tükrében nem tudom, hogy érdemes e megvenni.
Szerinted?
Gratulálok a kiscsajhoz!

Melinda!
Kép

Anita Mátéjának!
Kép

Üdv: Emese

mse173

Anita!

Máténak boldog szülinapot kívánunk.

Kép

Melinda, Tamara és Olivér
adnilem

Anita!

Máténak boldog szülinapot kívánunk.

Kép

Melinda, Tamara és Olivér
adnilem

Magdi!
Olyan régen kerestem, most megtaláltam, küldöm.

Kép

Melinda
adnilem

Sziasztok!

MarikaKép
Örülök, hogy jobban vagy.Kép
Szerdára is megy sok-sok-sok drukk. Miből vizsgázol?

MseKép
Én akarok venni egy ilyen leszoktató nadrágot, márcsak azért is, hogy később ha megyünk valahova a baleseteknél szerintem jobb, mint a sima gatyi.Kép Boltban is lehet kapni, de egy ezressel drágább, és itt Mc-on nincs is csak L-es méretben. Jövő hét vége felé akarom megrendelni, addig még hezitálhatsz rajta.Kép

KataKép
Ma eszembe jutott, hogy nekem is van egy fini zöldséges receptem, csak olyan régen készítettem, hogy már el is felejtkeztem róla.Kép Igaz, hogy ez is tésztasaláta, de azért leírom.

Tésztasaláta
Hozzávalók: 20 dkg száraztészta, 50 dkg sárgarépa, 15 dkg zöldborsó, 20 dkg baromfipárizsi, 40 dkg csemege uborka, 40 dkg konzerv gomba, 4 paradicsom, zellerzöld, 12 evõkanál 12%-os tejföl, citromlé, fokhagymakrém, só, snidling
Elkészítés: a tésztát bõ, sós vízben kifõzzük. A zellerlevelet, a párizsit, a zöldségeket apróra vágjuk. Az elkészített párolt zöldségeket és a feldaraboltakat a leszûrt tésztához adjuk, és alaposan összekeverjük. A tejfölbõl és a citromlébõl a fûszerek hozzáadásával együtt elkészítjük az öntetet, majd a tésztára öntjük. A tetejét finomra vágott snidlinggel díszítjük.

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!
Itt vagyok!

Ebba!
Én a Vasgyáriban szültem mind a két lányomat két különböző orvosnál/Pázsit Emese, Zámbó László/. Nekem jó tapasztalataim voltak, az orvosok is és a nővérek is rendesek voltak. Persze ez az én véleményem. Meskót nem ismerem nem tudok mit mondani róla.

Mindenkinek aki beteg:Kép

Melinda!
Igazából nem tudom , hogy milyen gondotok van az oviba járással csak most, hogy olvastam Kata üzenetét ehhhez szeretnék szólni, ha nem haragszol meg érte.
Én is azt mondom, hogy nem szabad hagyni, hogy a gyerek döntse el, hogy most ő nem akar oviba menni, mert valóban könnyen hozzászoknak ahhoz, hogy az van amit ők akarnak. Persze van ellenpélda is. Októberben jött hozzánk egy kislány és egyszerűen olyan hisztiket, ordítást vágott le, hogy összehányt mindent,így a szülők inkább kivették az oviból, talán tavasszal újra megpróbálják.Nem tudom lesz-e belőle valami, mert nagyon hadakozik az óvoda ellen.
Sok olyan gyerekkel volt már "dolgom" akik mindig elérték céljukat. Természetesen te tudod,hogyan oldod meg ezeket a dolgokat.

Sziasztok!
Erika
riki

Sziasztok!

PankaKép
De jóóó, hogy kislány!! Párban lesznek! Azt láttam, hogy széttette a lábát, de ebből miért látszik, hogy csajszi? Kép
Bocsi, hogy megkérdezem, de ki az az ismerősöd, aki a potyauh-t csinálta?

MarikaKép
Szorítottam! Majd szerdára is fogok!
Ma én is döglődtemKép Hasfájás, fejfájás, meg amivel jár...

Akiknek már nagyobb bébi van )pl. Kata!) azoktól kérdezem! VOlt úgy valamelyik gyerkőc, hogy hirtelen nem akart aludni? A kisfiam kb. 1 hete csinálja, hogy a délutáni elalvásból már fél óra után felsír, és csak ritkán tudom visszaaltatni, holott korábban 2-2,5 órát is aludt! Éjjel is többször felsír! Nem hiszem, hogy a foga lenne, hiszen már 10 van neki, és ilyen gondunk még nem volt!
Most olvastam a Kismamában, hogy hirtelen növekedési fázisban is előfordul ilyen átmeneti nyugtalanság. Hát remélem, csak átmeneti lesz!

MelindaKép
Kívánom, hogy a gondjaitok mihamarabb rendeződjenek! Hát az igaz, hogy nálunk is a kicsi már többször volt beteg, mint Veronika a 3 év alatt. Igaz, csak nátha, de elég sűrűn.

AnitaKép
Máté babának boldog szülinapot!!!
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok,

Jövök hozzátok egy kicsit.. Kép
Zűrösek a napjaink. Kép

Ditta , Anita

Veronikának : , Máténak :

Boldog Névnapot! , Boldog Szülinapot!

Kép

Bocs Lányok, de állandó késésben vagyok a köszöntésekkel. Kép

Kriszta
Pizza. Amikor nekem nem sikerült : az nem géppel volt. Viszont Tupperes kelesztőt használtam. És egyáltalán nem kelt meg!
Homeo : Urtica Urens - szedegetem, de semmi hatás. Már a második "dobozt" kezdtem.
Szerinted: Oleum Ricinumot vagy Agnus Castust megpróbáljam még?

Kata
Nekünk van digit.kam. Kérdezz, hátha tudok válaszolni!
Nálunk a férjem a fő párolt zöldséges, éa mindenhez megeszi! Mindenféle húsok mellé!
Plussz van egy Pataki Tálas receptem, ha lesz több időm beirom. (Most jobb kézzel fejek, bal kéz két ujjal írok..)

Panka
Tényleg jó nagy a pocid Kép
Birsalma levet hol lehet kapni?

Melinda
Gyógyuljatok meg hamar!

Tegnap megjött az izlandi zuzmó. Belekevertem a többibe! Nagyon rossz lett! Kép Kép

Kenyérsütő
Nekünk valami Trion márkájú van, egyébként szerintem teljesen jó!
Viszont a Metro kataógusban látom, hogy van akciós : Clatronic kenyérsütő, 9987Ft 50 fillér Kép
Különben én egy időben nézelődtem, keresgéltem, de "márkásat" nem is találtam.
Azóta már lehet, hogy a "bnagyobb" cégek is belehúztak.

Melinda, Kata, Riki, Ovi
Nekem a saját példámból van valami,amit gyorsan leírok. Én csak egy évig jártam oviba, de nem nagyon szerettem. Nincsenek is élményeim, emlékeim ezzel kapcsolatban - egyet kivéve. Egy alkalommal valami miatt nagyon nem akartam maradni. Az Óvónéni meg mondta anyukámnak, hogy fogják meg a kezem, anyukám az egyiket, óvónéni a másikat. És mondta anyukámnak, hogy Ő utána meg engedjen el. (Vagyis valahogy szabaduljon meg a szorításomtól.) És így is lett. Nagyon rossz volt. Mai napig rossz, és néha eszembe is jut. KépKép
Viszont a sulinál soha nem volt ilyen, hogy ne akartam volna menni.Kép Legalábbis ált suliban. Kép
Meglátjuk Rebekánál majd mi lesz, bár arra még várni kell. Kép

No, megyek, még visszafexem, legalább egy fél órára!

Sziasztok!

Ági

delice

Jó reggelt!
Ez az ovitéma ia olyan mint egy tóksó Kép , vannak hozzászólások, de persze nincs egyértelmq jó vagy rossz.
Én teljesen biztos vagyok abban, hogy a kislányom manipulál engem-csak engem, az apjánál nem sokra megy.DE....nagyon jól tusja, hogy én itthon vagyok az Q kisöccsével és -mondja Q-akkor Q miért nem fér el? Oviba menni kell -ezt én mondom-inkább az ottalvással vannak gondok.Szokta kérdezni, hogy amikor nem megyek érte akkor mi dolgom van miért nem tudok menni?
Másrészt ezek az utolsó "nemmuszály" évei.Ha elkezdQdik az iskola ott már muszály.Utánna szintén.Azt meg nem hiszem, hogy edzeni kellene az élet nehézségeire, megteszi azt majd az élet.Tehát-csak úgy magamnak beszélgetek-lehet, hogy egyszerqbb volna egy olyan variáció, hogy menni kell , de nem alszik ott, így talán nem lenne ez a húzd meg engedd meg.Mert egyébként meg tényleg túlérzékeny-tudom tudom megvannak a módszereik-az oviban is itthon is.Meg az elalvásnal is, bár az most egész jó.Félek, hogy sérül, hisz a kistesó miatt úgyis le kell mondaniuk dolgokról-persze tudom kapnak is.
Olivér lassan gyógyul, még ma is hányt és hQemelkedése is van, azt mondják valami vírus és ezzel jár Kép

Ági!
Kép

Melinda
adnilem

Panka!
Köszi a táblázatot,majd mindig nézem a frissítéseket,mert nekünk még nem annyira sürgős az orvos,még csak a projekt fázisban vagyunk Kép
Riki!
Köszi az infot,a kórház állapota tényleg olyan jó? Meg az összetétel is?
Mindenki!
Ha tudtok szupi jó kenyérsütő gépet,monjátok a márkáját!
kössz zita
ebba

Sziasztok!

Panka!
Itt vagyok, ki ne vegyél a táblázatbólKép. Csak ma vizsgáztam. Hááát, lehet, hogy egy hét múlva újra fogokKép. Pedig akkor lesz a Gerda születésnapjaKép. Már régen szeretném kérdezni vettél-e hordozókendőt? Mert én vettem ősszel egy Nandut és sokkal jobb, mint a régi volt. Már szinte mindig azzal megyek az oviba. Meg így újra fogok tömegközlekedni, mert ezzel azt is lehetKép.
Az úszás érdekelne. Tudsz valami újat?

Ditta!
Gerda is ilyen időszakban van. Én ráfogtam erre az fura időjárásra. Matyi is rosszabbul alszik újabban. Érdekes, hogy úgy 2-4 óra között nem alszanak rendesen... Jó bulizást!

Kata!
Zöldség: pataki tálat kivajazom, bele a hús fűszerezve, rá a zöldség, esetleg gyümölcs, leöntöm gyümölcslével vagy paradicsomlével vagy konzerv levével (pl. ananásszal, az ananászt beleteszem). Be a sütőbe, nem is nagyon kell ránézni, jól variálható. Csak utálom mosogatni a tálatKép
Amit Dancsiról írtál, hát az lehet hogy egyáltalán nem tudatos. Mármint hogy beteg lesz. Ez nem feltétlenül szimuláció. Vannak akik sokkal hajlamosabb a pszichés alapú tünetképzésre. Sajnos saját tapasztalatból tudom, én is ilyen vagyok. Ha megfájdul a torkom már gondolkodhatom is rajta, hogy mi nyomaszt.

Marika!
Drukk megyKép! Pár nap múlva biztos jobb lesz mindenKép!

Kriszta!
Hétfőn megyünk!!! Miért on-line írsz? Megírod, fellépsz, elküldöd...

Melinda!
Az nem lehet, hogy érzi Rajtad, hogy Te sem vagy biztos az ovi dolgában? Hogy nem bánod, ha otthonmarad, sőt! Ha Neked is jó, miért ne hozhatnád el délben?

Ági!
Akkor most fejsz megint? Fagyitejjel hogy állsz? Ha nem megy ne erőltesd!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Én is boldog névnapot illetve születésnapot kívánok

Veronikának
Kép

Máténak
Kép

Dodus!
Jó hogy újra itt vagy! Most tartjátok a Lóránt névnapját?

Ha igen, akkor Lórántnak boldog első névnapot kívánok!
Kép

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Panka!
Köszi a receptet, szerintem ki fogom próbálni.Kép

Delice!
Arra lennék kíváncsi, hogy a gépre milyen progival teszitek át. Mi már kipróbáltunk egy párat, de nem igazán tetszik egyik sem. Van egy ami talán elmenne, már kész dvd-csinált a párom (tök szuper lettKép). Viszont túl nagy méret még pár perc is.
Aztán érdekelne, hogy csináltok-e avit is belőle? Szeretnék néha 1-2-3 perces avikat is akár ide, akár az öcséméknek, vagy bátyáméknak elküldeni, de amilyen méretet most csinál... Kép
Vodás internettel egy hét alatt sem szednék le.Kép
Ilyen a miénk: http://www.pixmania.com/hu/hu/39793/art/sony/videokamera-minidv-dcr-hc.html?itag=2999

Betti!
A te recepted is szuper.Kép Nekem mázas a tálam belül, úgyhogy nem olyan nehéz mosogatni. Mellesleg még alig használtam...Kép

Anita!
Máténak Boldog névnapot kívánunk!

Kép

Dodus!
Kicsi fiadnak is Boldog névnapot kívánunk!

Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Minden szüli-és névnaposnak szívből kívánok minden földi jót, mi szem-szájnak ingere! Kép

Panka!
Rég voltam, igaz...Tanulok, még egy hét van a vizsgaidőszakból.
Tényleg kislányotok lesz? Kép

Hanga sikeresen átvészelte a bárányhimlőt, de most tüszös mandulagyulladása van. Az elmúlt napokban elég nyűgős volt, gondolom a betegségen kívűl a szomorkás idő, és a szabadban való rohangálás is hiányzik neki. Ma apa elvitte őket Tapolcára sétálni, pizzáztak és kijöttek elém az állomásra. Fáradt vagyok...
Holnap lesz 2 éves a nővérem kisfia, és egyben megtartjuk családi körben Gyöngy névnapját is. De tőlünk majd csak a napján kap ajándékot.
Az ovis farsangon hercegnő, Hamupipőke szeretne lenni...Most pörgős szoknya, rózsaszín, csillogós és barbie-s korszakát éli. Kép

És most megyek a fürdőkádban relaxálni...

Puszi mindenkinek

Gyöngyöske
gyöngyöske

Lóránt babának névnapjára:

Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Hali!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket. Valószínűleg júliusban fogjuk tartani, hogy ne legyenek túl közel az ünnepek.Kép
Fényképek vannak az albumomban!!!Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Puszi Dodus!

Nagyon szép a kisfiatok. Nekem is papa kedvenc képe tetszik a legjobban, azok a szemek! + az alvós + meg az ujjszopis + a többi Kép
Hogy telnek a napok otthon? Van segítséged? Ha bármi kérdésed van, írj, akár priviben is. KépHa tudok segítek.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Panka!

Kép

mse173

Marika!

Írtam Kép-t!

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Fölraktam pár képet a kis ünnepeltről.
Máté szülinapjaA 2. oldaltól indul.
Minden nagyon jó volt,estére jól el is fáradtam.
Anyukámék elvitték Mátét"nyaralni",úgyhogy Ádival anya-fia hetet tartunk.Csomó közös progit csinálunk,csak fél napot lesz oviban,megyünk villamosozni,korizni,stb....

Köszi mindenkinek a köszöntéseket!

Anita
kacajka

Sziasztok!
Meghalt otthon a netem így most letöltöttem, megyek haza megnézem és majd írok!

Kata!
JÁrtok a piacon? vagy a Gasztrofoollal szemben a turi? Ott le tudom adni a katalógust!
fel tudsz hívni? A régi sázmomon megint él! Amiről RÁd csörögtem!

Puszai a névnaposoknak a szülinapaokonak!
k
kriszta13

Sziasztok!

Dodus!
Végre, végre, végre!KépKép
Tüneményes kisfiad van.KépKép

Kriszta!
A piacra nem járok, telcsiszámod már kitöröltem, hisz úgy volt, hogy elveszett, amikor rámcsörögtél meg én gyagya nem mentettem el. A turiba esetleg el tudnék menni, de ha annyira nem sürgős, akkor hagyd a fenébe. Lassan megjön az Irisz-be is a katalógus. Vagy már rendelnél????

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Tudom rég írtam, de minden nap olvaslak titeket.
Minden ünnepeltet Isten éltessenKép (de ezt leírni meg ilyen villogó csoda-figurákat feltenni már nincs idöm, bocsi)
Rengeteg a munka az irodában. Közben a suliban is felpörögtek az események. Már 4 tantárgyon vagyok túl sikerrel.
Laura már olyan nagylány, hogy néha el sem hiszem.
Jó hír, hogy nagy lépések vannak pelenka-ügyben.Kép De ezt majd csak akkor mondom, amikor teljesen lekerül...
Ovi választás nálunk is téma, de egyelöre a legközelebbiböl szeretnék kiindulni. Persze mostmár teljesen kiélesedett Laura érdeklödési köre, tehát az irány már adott.
Egyébként kis megfázást (virus?) leszámítva mindeki jól van...Homeopátiával ismerkedem, saját magam csak ezt használtam most a kórságra és pozitív tapasztalataim vannak. Persze nem volt egy komoly betegség. Viszont fejfájás ügyben nincs elörelépés, úgyhogy itt is megpróbálom a homeot talán.
Mindenkinek szép napot.
neva
neva

Album vége felé újabb fotók:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1844&page=1
Szintén vége felé Laura legutóbbi koncertjénKép
http://babanet.hu/album/main.php?album=27&page=1
neva

Sziasztok,

Betti
Igen, fejek, fagyasztott tejcsi fogy. Rebeka viszont már így is nyügi Kép

Ditta
Kép

Ági

delice

Sziasztok,

Betti
Igen, fejek, fagyasztott tejcsi fogy. Rebeka viszont már így is nyügi Kép

Ditta
Kép

Ági

delice

Sziasztok!

Panka!
Beszéltem tegnap Zsuzsával. Most még nem indul az úszásKép. Gubanc van az időponttal.
Milyen mosóport mondtál tegnap? Teljesen kiment a fejemből! Azt még megpróbálom. Most még inkább előjött a Gerda arcán a kiütés. Bár most nem mostam a sapiját és ezt hordja már 1-2 hete. Így aztán nyomozhatokKép. A paradicsom a gyanusított.

Neva!
KépekKép. Sok vizsgád van még?

Dodus!
De jó!!! Végre láthattuk is Lórántot! Nekem az első kép tetszett a legjobbanKép, a legkorábbi! És Te hogy vagy?

Ági!
Miből gondolod, hogy a tejcsi miatt nyűgös? Az ekkora babák annyi mindentől lehetnek nyügik. Sőt, szerintem ha éhes egy csecsemő nem nyűgös, hanem bömböl. Persze Te ismered Rebekát! Amit Ditta írt a fejlődés előtti nyugtalanságról, az is szóba jöhet. Meg aztán ilyen idősen már nagyon tudnak unatkozni is. Fájhat az álkapcsa is a foga miatt... etc, etc, etc. Nem folytatom.
De ha még a tejcsi is lenne kevés Neki, akkor is már nemsokára hat hónapos. És eddig csak anyatejet kapott! Tudod milyen kevés babánál alakul ez így? Nehogy rosszul érezd Magad! Nyugi, jól csinálodKép!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Ja, Ági!
Mennyi a Rebeka gyarapodása? Ha megvan az átlagos(!) heti 10-15 dkg, akkor teljesen megnyugodhatsz. Lehet növekedési ugrásotok is! Ha ettől nyűgös, az pár nap alatt a szoptatástól rendeződik.
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok! Panka: örülök, hogy kislányod leszKép A fiad mellé egy hugicaKép Nekünk (ha valóban fiú lesz és nem tévedtek) akkor Máté lesz a neve. Ti kitaláltátok már?
Dodus! Örülünk nekedKép
Minden kis csöpségnek és anyukájuknak boldog név és szülinapokat, remélem megbocsájtjátok, hogy nem sorolom fel a csapatotKép Szerintetek hogyan lehetne megoldani, hogy UH-s képet feltehessek a babáról? Nem akar sikerülni a szkennelés, csak sötét foltokat látniKép

Puszi, Sylke
sylke

Halihó,

Betti Kép
Nem tudom valójában mitől nyügi, nincs nagy tapasztalatom ezen a téren a Babócákkal. (Mivel Rebeka az első! Kép)
Nem tudom van- e összefüggés! De! képzeljétek mi történt tegnap Kép Rebeka rágicsálta a kezem. Mondtam is Neki, hogy jól van Drága, addig rágicsáld, míg nincs fogacska. Erre mi történik pár perc múlva? na mi? Érzem, hogy valami karcolássza a kezemet! És tényleg! Kibújt az egyik alsó fogacska! Kép
Vajjon ezért volt nyűgös, és kelt fel éjjel többször is?
És ha igen, akkor ennek következtében meddig lesz ez így?
Van általános tapasztalatotok Lányok, vagy mindenkinél másképp volt? (Feltételezem az utóbbi...)
Hát ez történt nálunk. (Mindez tök sötétben persze, mert az áram elment. Most jött vissza, egy villanyszerelőnek köszönheetően.)

Visszatérve Betti a kérdésedre: Rebeka egyelőre gyarapszik szépen. Én mindenesetre fejek szorgalmasan tovább.

Panka Kép
Fülbevalós képek itt , a 32-es képtől a végéig.

Neva Kép
Nekünk sajnos nincsenek Koncertes képeink Kép
De a Ti képeitek tutti jók!! Kép

Sylke
Máté : szép név Kép legalábbis nekem tetszik!
Az UH-s képen lehet hogy átvilágít a scanner rajta? vagy esetleg próbáld a jobb minőségű - nagyobb felbontásút. (az én progimban van ilyen lehetőség.) egyébként csak találgatok, nem vagyok egy nagy számítógép guru Kép
Én nem is próbáltam, de a Többiek majd biztos tudják hogy kell...

Kata
Nekünk sem túl régi (karácsonyra kaptuk) a kamera. De van egy programom, amit már azóta kaptam hozzá, azzal elég kis hely egy egy hosszabb filmhez is. (Én első próbálkozásomkor 8percnyit tudtam egy CDre venni, s megtelt fullra.)
Az avi dolgot megkérdeztem egy ismerőstől, aki nálam jobban ért hozzá, amint válaszol, szólok!
A progi nevét meg majd leírom. Egyébként az teljesen jól csinálja ezeket a dolgokat, átalakít, meg minden, csak DV kábel kell még hozzá. Átírom Neked szivesen!

Hol vagytok Lányok? Nálatok is rossz volt a rendszer??

Pusssssssssz,

Ági

delice

HiKép
Csak gyorsan. Megvan minden, már alig várom, hogy takaríthassak, főzhessek, moshassak, ...Kép
Köszönöm mindenkinek a drukkot...
Marika, a kis házitündér.

marika

SziasztokKép

Nálunk is vacak volt a rendszer, azt hittem már soha nem javul meg..

ÁgiKép
Gratula az első fogacskához! Biztos, hogy emiatt is volt az éjszakai hancúr! Nálunk is így zajlottak az első fogacskák kibújásai, de a többit csak akkor vettük észre, mikor már kint volt vagy ha a nevetett. Van olyan baba, aki viszont megszenvedi az összeset. Ez tényleg mindenkinél másképp vanKép Gyönyörű a kiscsaj és nagyon jól néz ki! Jó husiban vanKép

DittaKép
Képzel, átkereszteltelek. Azt írtam a megszólításban, hogy Detti..Kép Honnan vettem....
Hogy telt az ünneplés? Gondoltam rátok mert mi is hétvégén tartottuk Marci névnapját. Mi volt a menü? Én csak szerényen készültem, torta és pogi és innivaló.

PankaKép
Sajna én sem látom, amit a dokiKép Te látod, hogy kislány??
Beni mit szól a kistesóhoz? Mennyire fogja fel?

DodusKép
De örültem a képeknek! Ugye lesz több is?? Olyan édesek!

MarikaKép
neked is egy nagy GRATULA! Akkor most már nyugodtan takarítasz?..Kép

NevaKép
Tök szuprek a fotók! A koncertes hol készült??

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Ági!
Ok, érdekelne a progi neve.
Ami nekünk van, az is tökéletesen megcsinálja. Szuper kisfilmet lehet csinálni a felvételekből, csak hát baromi nagy egy pár perc is. Mi DVD-re írtuk ki, de a próbálkozásnál nekünk is volt, hogy alig 10 perc 1 giga.Kép

Neva!
Kérdeznék valamit, magánban. Mehet a profilban lévő címedre? Azt csak Te olvasod, vagy más is?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Betti!

Folyamatosan van vizsga, ez a távoktatásra jellemzö. De egyre jobban tetszik ez a rendszer.Kép

Koda!

14 hónaposan Miskolcon volt Laura az elsö koncerten, most pedig múlt pénteken Budapesten (ez itt a reklám helye) a Josefina-ban.Kép
neva

Kata!

Csak én!
KérdezzKép
neva

Ági: gratula az első fogacskához.

Dodus: tündéri kisfiad van. Kép

Névnaposoknak + szülinaposoknak gratula.

A hasmenés engem is elkapott. Kép Szerencsére a gyerkőcök megúszták. kop-kop-kop

Homeo szakértők: erős fejfájásra vmi bogyót tudtok javasolni?

Most Aletta extrán hisztis. Pedig tejcsi van.
Valti meg napközben félig szobatiszta. Ha nincs éppen nagyon elfoglalva szól, ha pisilni kell. (ma pl. játék közben is szólt) Kaki miatt még csak 1x szólt,de az is valami. És sokszor ha sétálni megyünk is száraz pelussal jövünk haza. Kép
pamacs

MarikaKép

Itt is megköszönöm a muffin recepteket, mert mintha nem ment volna el a köszönőlevelemKépKép
Puszi neked!

Koda

Kép

Kép
koda

Sziastok!
Rendsazer még mindig gáz!

Kata!
Kaptam egy új katalógust a Pankától!hA minden jól meg akkor csinálok egy összehosnlító táblázatot és akkor nagyon jók leszünK!

Panka!
Ez nagyon tuti! Mármint a katalógus!
Tök jó dologk vannak benn! Tudodo mióta keresek méhvisz zsírkrétát! mÁr a szomszéd méhész is megkérdeztem, de mint kiderült nem sok köze van a dologhozKép A szőke tincsek!!!
Abból is rendeljünk, jó? Én már összeírtam egy oldalnyi /A/5-ös méretben Kép/ cuccot!
Lévay ovi??? Telcsiszám?
Most már megerőítetteék, hogy nincs a kórházzal szemben az a megőrző!
Sajna megszünt!

Drágáim!
NAgyon gázban vagyok! Kérlek szorítsatok nekünk!!!

Millió gyógypusza!ÉS persze simák is!

k
kriszta13

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?