Új privát üzeneted érkezett!

Maci, nem tudom, meg nem voltunk kint. Azert erdekes lett volna, ha ismeritek egymast! Kép

Gabi3, pihenj sokat, es nagyon vigyazz Magatokra!

Jo ejt: Agi
agi77

GAbi3:
PIhizz nagyon sokat. Még egy pár hétig kitartás!
Apukát nem irják ki ilyenkor táppénzre?
Nina
nina74

Gabi3! Vigyázz nagyon magatokra! Pihizzetek ezerrel, és minden rendben lesz.

A táblicskuval kapcsolatban: szerintem jó lenne, ha a tesókat egymás alá írnánk, nem?

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Erika! Jobbulást NEktek!Kép

GAbi! Húúú, vigyázz magatokra, feküdj, minden más le van ejtve!

ÁGi! NEkünk ez a 7 elég jó, nincs gyógytorna, és nincs sok programunk (végre). Szóval eljöhetnétek, ha KRistóf már jól vanKép

Szép napot!
Angi

.:Angi:.
angiszeged

Karmen! megnéztem a videót is, nagyon édes a csajKép))
virág sikongott nekiKép)

angiszeged

Sziasztok!

Angi, jol van mar Kristof, es tudjuk mitol volt a kiutes, a hipp gyumolcstol. C vitamin van benne, az csipte ki a feneket. Szoval szivesen atmegyunk, csak szolj, hogy mikor mehetunk. Megneztem volna Viragot, amikor sikongatott! Kép

Agi
agi77

Sziasztok!
Remélem, jól vagytok, és senkit sem ért baleset tegnap. Kész szerencse, hogy mi is szombaton mentünk Budaőrsre, mert tegnap nem tudtunk volna sehova menni. Csak Anyuékhoz merészkedtünk el ebédre(ők Újszegeden laknak).
Jól gondolom, hogy én vagyok a következő babaügyben? Épp most gondolkodom, hogy márc.3. már borzasztóan közel van. Még egyelőre semmi jel arra, hogy Tomi meg akarna születni. Csütörtökön megint megyek CTG-re, majd kiderül, lesz-e változás. Szombatra van szímházjegyünk. Ha így haladok, még oda is el tudunk menni.

Erika!
Igen, nagyon várjuk, bár olyan nehéz elképzelni, hogy milyen lesz. De már úgy szeretném látni Tomikát!
Remélem, Benedek jobban van!

Ági!
A klinikán fogok szülni Dr.Kalmárnál. Már tényleg nagyon közelít az idő! Aranyos vagy, hogy gondoltál ránk szombaton. Örülök, hogy Kristóf rendben van!

Gabi!
Nagyon vigyázz Magatokra!

Szép hetet mindenkinek!
PTünde
ptünde

Ági! Szerda délelőtt jó lenne? MErt holnap de jön drnéni 11körül, de szerdán semmiKép
TÜnde! TÉnyleg jó, h szombaton mententek!
Angi

angiszeged

Angi, ok, jo a szerda delelott, bar nem tudom Kristof hogy alszik. Most 11-ig aludt, de akkor majd megprobalom korabban lerakni.

Tunde, irigyellek a szinhazert.Kép Megneztuk a musort, de a legtobb eloadas fel7-7-kor kezdodik. Nekunk ez tul korai, 8-kor van alvas (Kristofnak) Kép Mit mondanak mekkora Tomika?

Agi
agi77

Sziasztok!

Ez az idő tényleg borzalmas voolt tegnap. Igaz, én ki sem dugtam az orrom, de benről is csúnya volt.

Gabi3, sajnálom, hogy te is ágyba lettél parancsolva. Mennyi a CX-ed? Érdekes, én nem alszom ezektől a bogyóktól. Pihenj minél többet, ez fontos most.
Én is ezen vagyok.

Tünde, kívánom, hogy minden rendben menjen a finisben is!!!

Karmen, a linkes megoldás szerintem is jó ötletnek tűnik. A testókat egymás alá helyezve átláthatóbb lenne, hogy ki-kihez tartozik. Egyébként meg nekem tetszik a tábázat!

Mindenkinek szép napot (és szebb időt)!!!

Gabici
gabici

Sziasztok!

Angi!
Mi vasárnap szoktunk babaúszásra járni, fél 9től van a sportuszodában. Nagyon jó. Csak már régen voltunk, mert betegek voltak, de ezen a héten tuti megyünk. Kép

Katicabogár!
Azért nem államvizsgáztam, mert csak félig írtam meg a szakdolgozatomat. Kép Amilyen hülye vagyok, mindent az utolsó pillanatra hagyok, és úgy terveztem, hogy tavaszi szünetben befejezem, mert egy hét alatt simán meg lehetett volna csinálni a maradékot, ha reggeltől estig csináltam volna. Csak hát pont akkor még az első 12 hétben voltam, és nem voltam olyan állapotban, hogy írjam, sőt örültem, hogy élek. Kép Aztán meg ugye, volt más dolgom is Kép, most meg már muszáj megírni.
Én a meggyet is összeturmixolom, aztán átpasszírozom. Bár legutóbb beledobtam forró vízbe, és nagyon szépen lejött a héja. Kép

Karmen!
Szerintem is jó lenne, ha együtt lennének a tesók, de azt nem tudom, hogy lenne jó, hogy kor szerint is legyenek. Ja, Jankához is beírhatod nekünk dr. Szabó Idát. Kép

Gabi3!
Vigyázz nagyon magadra! Kép

Ildianyu
ildianyu

Köszi a babaúszásos tippeket! Sajna mégsem megyünk, mert Virág azért esendőbb. BÁrmit elkap, nem jó. Mivel fertőtlenítenek amúgy? Klórral? MErt akkor végképp nem jóKép

Ági! Akkor megbeszéltükKépVirág általában 12kor fekszik le aludni, előtte ebédel, de ma pl még most sem alszikKép

Angi

angiszeged

Sziasztok!

Ildianyu, ez a halogatás annyira ismerős!!! Én az összes vizsgaidőszakomat ötvenszer átszerveztem, mert folyton halogattam a vicsgáimat. Az államvizsgáknál azért voltam résen, mert tudtam, hogy ott nagy a tét, egyszer csak elvész az összes addigi év. Volt ilyen lakótársam a koleszban. A német szakdolgozatomat kb. öt hét alatt hoztam össze, elég gáz volt. A Hanselnál írtam, nagyon rendes volt, egyik napról a másikra olvasott el, látott el megjegyzésekkel jó hosszú részeket. Egyébként én azért félnék most belevágni valamilyen tanulásba, mert már nem tehetem meg, hogy vizsga előtt két napig szinte éjjel nappal tanulok.

A babaúszás elvben engem is érdekel, de nekünk a lehetetlennel határosnak tűnik, hohy fél kilencre odaérjünk. Végülis mit kell ráadni a gyerekre?

Fanita, nagyon régen írtál ár, mi a helyzet Veletek? Remélem, csak jó!

Angi: jobban vagy mostanában?

Ági: honnan lehet tudni, hogy a Hipp gyümölcs C-vitaminja volt a ludas? Hát ezt néztem én is, hogy ártalmatlannak tűnik, hogy felturbózzák egy kis plusz C-vitaminnal, de minek?

Gabi3! Biztos vagyok benne, hogy nagyon vigyázol, tényleg ne gondolj semmi másra, most az a legfontosabb, hogy nyugiban benntmaradjon még a baba! Nagyon szorítok!

Enikő, nagyon hallgatsz! Kép Csak nem hányingered van? Kép

Katicabogár

Kati
katicabogár

KAtica! Egyet értek Cvitamin-bébikaja ügyben. Uezt gondoltam én is, h minek, de ártani végülis nem árthet. És ezek szerint mégisKép

NEm vagyok jobbanKép. MAjd szólok, addig jegelem a témát, már én unom magam, h állandóan panaszkodomKép

angiszeged

Katicabogar, onnan tudjuk, hogy a hipptol van, hogy a gyerekdoki megkerdezte, hogy szedek-e c vitamint. (nem) Szoval nehany napig Kristof csak anyatejet kapott (mivel nem tudtuk mitol van), es szepen el is multak a pottyok, viszont amikor ujrakezdtuk a hippet, akkor meg elojottek.
Szerinted nagyon gaz gyerek melett tanulni? Elore latom hogy fogom atkozni magam, hogy belevagok.

Angi, jobbulast! Virag mit eszik? Mik a kedvencei? Mi most visszasullyedtunk az alma-sutotok duora. Meg jo, hogy mar 2 honapja elkezdtuk a hozzataplalast. Kép
Lehet, hogy meg tudom szerezni a babauszasos konyvet!

Agi
agi77

Ági! Virág tejterméken kívül mindent eszik, amit egy 8hósnak lehetKép. De ne sajnáld, h "visszaestetek". LEsz még ideje sokfélét enniKép

angiszeged

Gabi! Pihenj sokat, tényleg kitartás, már nem sokat kell várni!

Angi! Köszi, tényleg aranyos lehetett Virág ahogy sikoltott.

Ági! Én meg C-vitaminos pezsgötabit ittam 1 hete Orsi is tiszta kiütés lett töle. Aztán mondta a dokinéni a citromsavval ovatosan. Viszont eszek mandarint attol semmi baja.

Majd egymás alá teszem a tesokat, kis idöt kérek. Nem ma. Legyen meg a régi tábla is mellette hogy idörendben a babák?

Egyébként régebben lehetett küldés elött megnézni a hozzászólást, most hogy lehet? Ha nem irok jelszot nem fogadja el.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Angi, tenyleg mindent megeszik Virag? Akkor nagyon szerencses vagy! Kristof ki se nyitja a szajat, ha nem edeset kap. Igaz az anyatejjel hozzaszokott az edeshez. (A sok csoki miatt Kép)

Karmen, akkor Nektek is vigyazni kell. Korabban nem tudtam, h. a C-vitamintol ez lehet.
Tenyleg, mi lenne, ha 2 tabla lenne? Csodallak, hogy ennyi idod van!
Jelszoval meg lehet nezni a hozzaszolast, kiprobaltam, es jelszo nelkul viszont nem.

Agi
agi77

Ági! Nekem jelszoval egyböl elküldi nincs nézet. A táblázat miatt jobb lenne mert igy mindig utolag javitgatom, nekem olvashato de itt nem annyira. Igy jobb lenne egy nézet.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, sajna nem tudok segiteni.

Agi
agi77

Ági! Igen, gyak mindent megeszikKép. KEvés dolog van, amit nem. TÉnyleg jó dolog, bár a hátulütője, h viszont a tápszert, anyatejet nem hajlandó meginniKép Azt nekem bele kell kevernem valami...
ANgi

angiszeged

Karmen, a profilban lehet állítani, a "Preferences" alatt a negyedik sorban:"Előnézet kihagyása üzenet küldésekor". Ezt valószínűleg valamikor beikszelted, vedd ki a jelet.

Katicabogár

Kati
katicabogár

Kedves szegedi és környéki anyukák!
Gyermekfoglalkozások megtartásához avagy szervezéséhez keresünk szervezni szerető anyukákat avagy óvodapedagógusokat!
70-559-83-89
S.o.S
kriszta13

Katica! Köszi.

Szegeden március 14-én vasárnap 10 órától Aviva-tornát tart Tóth Lívia. Aki akar és biztos tud jönni, kérem jelezze piper72@freemail.hu-ra mert össze kell számolni hányan lennének. Ára 4500 Ft.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ma megmázsálták a leányzót. A hosszmérés jobban fájt, mint a súly. 10.250 gr és 79 centi.

Megőrülök Lotti harisnyáitól. A nullás már nagyon sztrecces, az 1-es meg óriási. Nemcsak a dereka hosszú (visszahajtom), de hosszú a lába (vagy Lottié rövid?).

Nem is mondtam még, szombaton voltam spinning edzésen a sportcsarnokban. Nagyon jó volt, de iszonyat fáj a sejhajom a nyeregtől. Szombaton megint megyek.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Maci!
Köszi a felvílágosítást!

Gigi!
Hogy vagytok? Az oltás később fog gennyesedni.

Lénát tegnap este újra megkináltuk a klinikán kapott cumival, eddig sose kellett neki, de most ráharapott és az éjjel történt meg először, hogy kb. 6 órát kibirt szopi nélkül, mert aludt.
Nekem nem volt semmi előitéletem a cumival kapcsolatban, és annyit beszéltetek róla, hogy gondoltam megpróbálom Léna mit szól hozzá. Mondjuk nem most találkozott vele először, a PIC-en volt cumija azt tudom.

Gabi!
Hanyadik héten jársz? Kitartás! Aludt ki magad előre is! Kép

Emlegettem itt nektek a nyaralást, nos ma megérkezett a kedvenc utazási irodám katalógusa. Névreszólóan nekem. Kép

Nóri
norcee

Angi, nalunk forditva van, a tej mehet minden mennyisegben, a tobbivel meg kuzdunk (na azert nem nagyon Kép, legalabbis nem eroltetem. Ha nem kell, hat nem kellKép). Rajottem, hogy a sinlacot szereti, azt keverem bele a kajaba.
Megvan a konyv, megprobalom szerdaig elolvasni, ha sikerul, atviszem.

Melinda, jo lehet a spinning, ha nem szoptatnek mennek en is.

Nori, hova mentek nyaralni? Horvatorszagba?

Agi
agi77

Sziasztok

Gabi3
Remélem jól vagy.Pihenj sokat, vagyis amennyit csak tudsz.

PTünde
Kitartás a finishbe.Nagyon jó lesz a kis Tomival találkozni.Szuper érzés.
Én csak bőgtem és csak bőgtem amikor megszületett Ádám.Annyira örültem.

Enikő
Nagyon eltüntél csak nem 2 csikod van ? Kép

Melinda
Harisnyákkal hasonló gondban voltam aztán a Corában vettem.Tudod ott kivül van egy üzlet ahol zoknit,harisnyát,sapkákat árulnak.
Azoknak viszonylag jó lett a mérete.

Rólunk
Ma ismét babazsúron voltunk.Már a harmadikban.
Az összes kis ismerös aki Ádival egy idős most ünnepelte az szülinapját és az utóbbi 3 hétben minden hétfőn zsúr van.
De nagyon jó kis találkák szoktak lenni.Ebben a rossz időben nem sok mindent lehet csinálni Kép
Persze egy hét múlva nállunk lesz.
1 évesek leszünk!!!
Milyen gyorsan eltelt az egy év.
Ádi amióta tud egyedül menni csak megy csak megy egész nap.HOgy nem fárad el.
Én nem tudom de más gyerköc is ilyen keveset alszik.
Egész nap csak egyszer alszik 1 órácskát.
Már néha mondja hogy "ana"=anya "cicc"=cica
Imád szopizni még mndig.Most két napja próbálom hozzászoktatni hogy napközben a lefekvéshez ne kelljen neki a cici.Igy most csak reggel és este kap tejcsit.
Egyébként imádnivaló kis ürge.

Szilvi
szedem

Sziasztok!

Én vagyok ma az első? Jó reggelt!
Ma kivételesen nem ébredtem föl hajnalban (eltekintve a kb 4-5-szöri WC-re járástól), erre 1/4 8-kor csörög a telefon. Kimásztam, erre egy ürge érdeklődött, hogy mekkora winchesterünk (?) van. Persze nem a miénkre volt kiváncsi, hanem a szakmai tel.könyvben a mi számunk van megadva a PC-bontó számaként. De hogy ez mit gondolt 1/4 8-kor. A legrosszabb, hogy nem elég azt mondani, hogy téves, hanem el is kell magyarázni, hogy miért. Új számot kéne kérni, de ahhoz nekem kellene bemenni, és nem sok kedvem van. Szerencsére mostanában már heti 2-3 hívással megússzuk.
Persze vannak jópofa helyzetek: egyik szombaton a férjem poénból úgy vette fel a telefont, hogy "PC-bontó", erre tényleg azokat keresték. Nem győzött magyarázkodni.

Ági!
Nemt tudom, mekkora lehet most Tomi, mert 02.06-án voltunk UH-n, akkor 2750 grammra saccolták. Azótra csak CTG-n voltam. De már biztos szép nagy így az utolsó napokban. Eddig is mindig megfelelőek voltak a méretei.
A színház biztosan jó lesz, csak a cipővel vagyok kissé bajban. A legtöbb cipőm szorít, csak a szétmállófélben lévő edzőcipőm kényelmes. Abban meg mégsem mehetek színházba! De valamit majd keresek. (Ha egyáltalán el tudunk menni.)

Angi!
Jobbulást és kitartást továbbra is!

Melinda!
Mi az a spinning edzés? Én edzőterembe "szoktam" járni, azt nagyon szeretem. Ha Tomi megszületik, es nagyobb lesz, megint menni akarok.

Szilvi!
Ádi nagyon édes lehet!

Üdv.
PTünde
ptünde

Sziasztok!

Szilvi, Enikőnek tudtommal nincs két csíkja, csak otthon van PalicsonKépKépKép

Gabi3! Drukkolok nagyon!

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Tunde, jo a pc bontos sztori! Kép Akkor Tomika nem lesz pici. Ugye nem a februar 29 a cel?Kép Az egyik ismerosunk februar 26-ra van kiirva, lehet, hogy egyszerre lesztek bent?

Szilvi, nagyon aranyos lehet Adi. Nem ramol? Kellett babazar? Kristof is ilyen keveset alszik, kb 2x fel orat, de ez keves neki. Eleg nyugos alapjaraton.

Zsofi, remenykedtem, hogy Enikonek osszejott baba, akkor ezek szerint nem? Kép

Angi, nem tudom hogy jon ossze a holnap delelott, mert ma is birkozni kellett Kristoffal, hogy aludjon. Mire felebred es elkeszulunk Viva mar ebedel. Alvas nelkul meg nem merek elindulni. Nagy baj, ha esetleg delutanra csuszik at a tali? Persze ez majd csak holnap dol el.

Babamama, hol vagy?

Agi
agi77

Ági, nem tudok rólaKép De ma vagy holnap jönnek Szegedre, akkor biztos jelentkezik...

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ági! Én örülnék most, ha így lenneKép. HA Virga enne tápit...

Szilvi! ÉDes lehet ÁdámKép. SZombaton nálunk is babazsúrKép. A héten meg újraélem az 1évvel ezelőtt történteket. Nincs túl jó kedvem tőle, mit ne mondjakKép. Ilyenkor már 3.napja feküdtem a patológián felemelt lábakkalKép

TÜnde! Jót nevettemKép))

Ági! NEM baj, dehogyKép. MAjd holnap de forró dróton leszünk, ok?

Szép napot!

.:ANGI:.

angiszeged

Sziasztok!

Ági, én csak azt tudom, hogy nekem gáz lenne tanulni gyerek mellett, szerintem ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Miért keversz Sinlacot Kristóf kajájába? Nem elég a tej?

Nézzetek ki, hogy esik a hó!!! Kép Kép Kép

Katicabogár

Kati
katicabogár

KAtica! GyönyörűKépKépKép
AZ előbb 3cms pelyhekben hullottKép. Séta lefújvaKép

angiszeged

Sziasztok!
Szia Ági! Nem vesztem el, csak a hétvégém csupa vendégeskedés volt és már nem volt erőm bekapcsolni a számítógépet. De nagyon jól sikerült kikapcsolódni.
Kristóf miért nem akar aludni? Gondolod, hogy éjszaka pótolja a napi hiányt?

Nálunk megint beindultak a fogak, úgyhogy megy a nyafogás. Meg persze egész nap sétálunk fel és le:-)))

Katica, bocs, lemaradtam valamiről, miért lenne gáz tanulni gyerek mellett?
Mi itt sokan (és az ismerőseim jórésze) tanulunk, van aki 2 gyerek mellett. Nem állítom, hogy könnyű, de úgy sem lenne könnyű, ha kicsit nagyobb lenne a gyerek és munka mellett... Ha máskor nem is, most még könnyebb szerintem és csak nehezebb lesz...

Nem akarlak rábeszélni semmire, de fontold meg!
Lányok, nektek mi a véleményetek?

Angi, elállt a hó, lehet menni sétálni. Mi legalábbis biztos megyünk, mert nem bírok a Macával, ha nem fárasztom le:-))))
babamama

Kedves Anyukák!
Légyszi segítsetek a tegnap küldött üzenet megvalósításához.
Mazsola Muzsika elnevezésü program, zenés-mondókás-verses-dalos, 6 hónapos kortól!

Most fog megjelenni egy cdnk a Dévay-Nagy Kamilla fogja felénekelni!

Szeretnénk sok-sok városban elindulni, viszont úgy könnyebb lenne ha van segítség /megfeleő helyszín, a legjobb foglalkozásvezető megtalálása stb./ Nem sok munka! Inkább kikapcsolódás!

Buda Kriszta
70-559-83-89
kriszta13

Angi!
Biztos nem klórral fertőtlenítenek, de hogy mivel, azt nem tudom. A Köjál 2óránként nézi a víz minőségét.

Katicabogár!
Igen, nekem is ez a bajom, hogy hozzászoktam, hogy mindig az utolsó pillanatban, de akkor nonstop. Kép De most Edit azt mondta, hogy április közepe után nem olvas Kép , így addig musz megírni.
Egy fürdőgatyót kell a babókra adni, és alá egy nylon pelenkát, olyat, amit régen tettek a textil pelus fölé.

Ildianyu
ildianyu

Katicabogar, szerintem eleg a tej, de gondoltuk kiprobaljuk a sinlacot. (egy ismerosomnek ajanlotta a doki) Nem kap tul sokat Kristof, max 1 evokanalnyit naponta. Izlik neki es hatha igy megeszi a kajat.
Nekem is gaz lesz tanulni gyerek mellett, de egyetertek Babamamaval, hogy kesobb meg rosszabb lenne. Na nem mintha unatkoznek Kristof mellett! Kép

Babamama, gratula a fogacskakhoz es a setahoz is!Kép Nem tudom miert nem akar aludni Kristof, sose volt egy nagy alvo nappal. Ejjel viszont annal inkabb. Halat is adok a sorsnak erte. Kép

Angi, mi kimentunk, es jol el is aztunk. (Legalabbis en).

Agi
agi77

Szijasztok Csajok!
Néhány sort engedélyeztek: Jól vagyok, most már nem érzek összehúzódásokat....Remélem a mai CTG sem fog mutatni semmit. A gyogyóktól írtó sokat alszom. De így legalább nem unatkozom. Ma már ebédelni felkeltem. Eddig ágyban ettem, tök "kényelmes".

Gabici: A CX-em 2222. Remélem nem változott. A 35.-et taposom. Csütörötkön tölötm a 35-öt. Még legalább 1-2 hétig ki kell bírni fekve.

Flóra meg a Papája délelőtt csavarognak. így legalább Flóra is van friss levegőn.

Gabi3
inecsg

GAbi3! Ügyes vagy, pihizz csak!!! Mikor mész ctgre? Még ma? Ilyen későn?
Puszillak, kitartás!
.:ANGI:.

angiszeged

Lányok! NE haragudjatok, de ha esetleg vki még nem tudja, hova szánja adója 1%át, akkor egy lehetőség:

Szegedi gyermekszívek gyógyulásáért alapítvány

Támogassa a legkisebbeket!
Alapítvány a beteg újszülöttekért
Személyi jövedelemadójának 1%ával segíthet rajtuk, illetve bármilyen összeget köszönettel fogad az alapítvány. Kérésére csekket küldünk, vagy banki átutalással is eljuttathatja támogatását az alábbi számlára:

57400217-10137057

adószám: 18464575-1-06

Az alapítvány számlájára befizetett összeg -közhasznú szervezet lévén. adózáskor figyelembe vehető.
"Megszülettünk hirtelen,
egyikünk se kérte.
Kérve kérünk szép jelen:
meg ne büntess érte."
(Devecseri Gábor)

Mindig van szükség valamire. Sajnos elég hamar leamortizálódnak a nap 24órájában használatos műszerek. HA egy műszert 3hónapig lehet használni, akkor 6-9hónapig használják. PErsze az időn túli működés esetén már fals eredményt mutat sokszor a műszerKép.
A szemünk láttára fogyott el egyszer a lélegeztetőgépKép. és súlyos döntéseket kellett meghozniuk.
Szóval biztos jó helyre kerül a pénzKép

angiszeged

Sziasztok!

Babamama, félreértettél. Azt mondtam, nekem lenne gáz tanulni, mindenkinek magának kell ezt tudnia. Ha nem lenne érettségim,vagy diplomám, akkor valószínűleg nagyobb lenne a motivációm. Én úgy érzem, hogy nagyon a gyereke(i)m rovására menne. Én szeretném a velük töltött éveket a lehető legjobban kiélvezni, és úgy érzem, egyelőre nem férne ebbe bele a tanulás. Lehet, hogy kicsi a tűrőképességem. Most a lányom kb. egy hónapja éjszakánként két óránként kel enni, és ezt időnként fűszerezi azzal, hogy egy-egy órát végigbőg. Ezek után örülök, ha ellátom a háztartást, elmegyünk sétálni stb. Majd talán később változik ez a dolog. Még egyszer hangsúlyozom, ez rám vonatkozik, senkit nem akarok lebeszélni arról, hogy tanuljon, sőt. Nagyon tiszteletreméltónak tartom, és biztos meglesz a jövőben az eredménye. Kép

Katicabogár

Kati
katicabogár

Tünde! A spinning olyan mint egy (komolyabb)szobabicikli, tekerünk és tornázunk közben. Félhomály van, van amikor nagyon gyorsan kell tekerni, jó hangos a zene, élveztem nagyon.

Gabi3! Mi volt a CTG-n? Azért vigyázz magadra és Bátorra? Fló jól elvan az apjával?

Angi! Megsirattál az idézettel.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok

Angi
Mi nyáron jártunk usziba.
Akkor megkérdeztem hogy mivel fertőtlenitenek.
Nem klórral valami spec szerrel de a nevét nem tudom már.

Holnap kell mennem a könyvelőhöz a bevallást csináltatni.
Azt hiszem tudom hova megy az 1%-om. Kép
Itt tuti jó helyen lesz az a kevés összeg is
És nagy szükség van biztos minden fillérre.
Az idézet nagyon szép.

Gabi3
Remélem minden rendben volt a CTG-n.

Én is most kezdek németet tanulni hát kiváncsi leszek mennyi időm lesz tanulni. Kép

Mindenkinek jó éjszakát és jó pihenést kivánok
Szilvi
szedem

Sziasztik!

Angi, elalaudt Kristof, ha felebredt atmehetunk? Kb 10, fel 11. Elotte meg irok. Ja es olben viszem at, nem kell lejonnod.

Gabi3, vigyazz Magatokra!

Agi
agi77

Angi, Kristof fel is ebredt. Irsz, ha mehetunk?

Agi
agi77

Jöhettek perszeKép

angiszeged

megyunk.Kép
agi77

Sziasztok!
Na, végre velem is történik valami! Reggel kevés rózsaszínes vérzésem volt (azóta semmi). Hívtam a dokimat, azt mondta, hogy ez a tágulás miatt van. Meg a hasam tompán fáj (mintha meg akarna jönni). Du. még föl kell hívnom a dokit, ha nincs változás, holnap a CTG után megnéz. Nagyon kiváncsi vagyok, mit fog mondani. Most volt a védőnő, ő is mondta, hogy ezek már jóslófájások. Lehet, hogy mégse megyek szombaton színházba? Bár már nincs is nagy kedvem!

A tanuláson én is gondolkodom, bár később. Le kellene tennem az angol középfokú nyelvvizsgát, amihez persze még kéne tanulni egy csomót. Arra gondoltam, hogy még a GYED-GYES alatt majd megpróbálom. (Mi kapunk nyelvpótlékot.) Nálunk most a férjem jelentkezett főiskolára. Épp tegnap adtam föl a jelentkezési lapot. Hát az én egy diplomám majdnem kevés volt a kitöltéséhez, de aztán összzejött.

Ági!
Lehet, hogy tényleg febr.29-ét célozta meg Tomi? Azért remélem, hogy nem. De persze akkor jöjjön, amikor akar.

Gabi!
Továbbra is pihenj sokat! Vigyázz magatokra! Mi volt a CTG-n?

Melinda!
Jó hajtós lehetett az edzés!

Angi!
Én sajnos már beadtam a bevallásomat (adóvisszaigénylés miatt), de jövőre ide fogom adni az 1%-ot!

Holnap CTG után jelentkezem.
Üdvözlet!
PTünde
ptünde

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?