Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vagyok én csak néha nagyon zajlik az élet nálunk isKép Zorán csakazért sem hagyta ki a bhimlőt,4 napig 40 lázban fetrengett szegénykém. Ezután mesélje be nekem vki hogy enyhe gyerekbetegségKép Mankával bhimlő előtt voltunk Veresi játszóházban 2x is. Jópofa, körjáték,ének, meg pici tízórai van.

Mondi!

Nagyonjó hogy anyukád ujra otthonKép Mi savoyától 5 percre laktunk kocsival! Szadáról kocsival min. 1 ó. Viszont tök jó hely a sagolya , kicsit hiányzikKép

Oxi!

Voltunk a dokinéninél, kedves volt és szimpi. Ha kiderül hogy eredményes is az együttműködés veleKépKép

Többieknek sok tejcsit, de most már futok

Fabri
fabrika

Sziasztok!
Sofia!
Hát Márk most valahogy úgy van mint Léna, 5 hónapos, megfordul, de vissza még nem megy és hasal egész nap. Amikor megunja akkor meg kell menteni. Nem tudom meddig fog tartani ez a csak anya állapot, de remélem azért megbékél a nagyszülőkkel.
Kiborító hogy az embert néha már egy kis nyugis porszívózás is feldobja.
Nálunk nincsenek ilyen nagy alvások már sajna, max 2-3x fél óra. Ezt kell kihasználnom. Mint most.
Fabri!
Sajna a bárányhimlő miatt, de legalább túl vagytok rajta.
Na pusza mindenkinek
Betti
betti1977

Sziasztok!

Tejügyben jo hireim vannak, holnap meg holnapután viszont továbbképzésre kell mennem, igy gyermek nélkülem nem tudom mit fog alkotni...mig csappant mennyiség volt nem evett inkább cumisüvegből...lehet holnap meg utána sem fog, mig haza nem érek....???Bele sem gondolok inkább....

Betti!

Ajsa még most kezd majd forogni, már jol felnyomja a popoját, meg szopinál ha fekve vagyunk ügyesen magátol ráfordul, de semmi több...még nem jött rá az izére, viszont hasalni már elég ügyesen hasal, a héten már ki-ki nyomogatja a kezeit is, eddig az sem volt...

Én soha nem szoktam nézni, vagy hasonlitgatni, hogy melyik gyerek mit csinál, van ez a Picik és kicsik c könyv, ott nagyon lazán kezeli az író a dolgokat, egyáltalán nem paráztat senkit csak abbol olvasgatom az okosságokatKép, gondolom ha eljön az ideje elkezd forogni is, mint ahogy lassan elkezdte az éjszakát is átaludni, egyszercsak elkezdett ránk nevetni, nyulkál a tárgyakért ilyesmi...minden kialakul...

Most megyek, mert du le szokok feküdni én is alukálni és itt az időKép

Puszi nektek!Kép

Kép
hencsi

Betti!

Gratulálok Márknak nagyon ügyi, hipp-hopp önnállósodikKép Éppen tegnap néztem ahogyan Manka egyedül vacsizott, s lám már újra nincs kisbabámKép

Hencsi!

Imádom ha néha ebéd után együtt aluszkálnak, ma nem jött összeKép

Ma volt oviban újra Zorán, nagyon kifáradt, nekem viszont nyugis de.-m volt végre.Ma mindenkinek ilyen nyugis napja volt? Olyan nagy a csend.

Fabri
fabrika

Fabri: Örülök, hogy tetszett a dokinéni. Zorán teljesen felépült?

Mondi: A Savoya a teljes másik oldal.... tömegközlekedéssel minimum másfél óra az út, kocsival is, ha a reggeli dugóban mész, szóval kösd fel a gatyót Kép

Hencsi: Nyugi, még egy gyerek sem halt éhen így Kép Tudom, sovány vigasz...

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Itt vagyunk, itt vagyunk, nem tűntűnk el! Olvasgatok rendszeresen, de az írás nem mindig jön össze!

Mondi! Nem semmi ami Anyukáddal történt. De örülök, hogy jobban van már. Mikor olvastam, hogy hogy járt szegény azzal a hülye orvossal totál kiakadtam. Az én nagymamámat az orvosi rendelőben, várakozás közben érte agyvérzés, mert senki nem vette komolyan, hogy nagyon rosszul van. Várjon csak, amíg sorra kerül. Borzasztó tényleg, hogy mik vanak.

Hencsi! Nagyon ügyesek vagytok Ajsával, hogy így visszavarázsoltátok a tejcsit! A továbbképzésen fejni fogod napközben, hogy megint nehogy megcsappanjon?

Fabri! Bárányhimlő Kép Én sem tudtam, hogy lehet ilyen heves lefolyása is. Manka is elkapta? Hogy bírta, hogy ne vakarózzon?

Betti! Nagyon ügyes Márk, hogy fordul. Egyébként tényleg nem érdemes hasonlítgatni a babákat. Még testvéreknél is óriási különbségek vannak. A barátnőm kisfia 10 hónaposan már elindult, a kislány meg 10 hónaposan még szinte semmit nem csinált az ülésen kívül. MOst lesz egy éves a kiscsaj és most kezdett el mászni. Amúgy teljesen rendben van értelmileg, csak a mozgásban kicsit lusti.

Oxi! Szegény Viki! Ez a fogzás nagyon nehéz nála! Kép Már én is morfondíroztam magamban, hogy olyan sok az a 20 fog, amivel meg kell szenvedni a babáknak! Épp hogy kibújik egy és már jön is a következő.

Sofia! Hát nekem mindkét gyerekem "majomtipus", vagyis egyfolytában rajtam csüngtek. Illetve Csongi még most is. Szegény férjem sokszor nem is érti, hogy miért nem bújok hozzá, nem szeretgetem annyit, mint előtte. Mert egyszerűen, amikor egész nap moccanni nem tudok a gyerektől, 2 méterre nem enged el, akkor esétre már vágyom egy kis egyedüllétre, senki ne maceráljon, ne piszkáljon stb....
Remélem egyszer csak lazulni fog a dolog!

Mindenkinek üdv: Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Fabri,
a veresi játszoház mikor és hol van pontosan? Az a körtér klubház szerdánként? Mi is akarunk menni, mert mégiscsak közelebb lenne, mint az Örsre rohangálni...

KépKép
fibi

Sziasztok Mindenki!
Ne értsetek félre nem hasonlítgatom a babákat, mind úgy édes ahogyan van. Csak éppen tök jó beszámolni róla, hogy épp mit csinál mi a változás tegnap óta. Most épp alszik ilyenkor a legédesebb mert hagy egy perc nyugit anyucinak is.
Hencsi!
Jó ez a délutáni lusti, én sajna soha nem tudtam aludni napközben, vagy mire elaludnék felkel a drága.
Meskete!
Jó hogy újra hallunk rólad, ilyesztő ez a majomtípus baba, bár biztos imádni való ahogyan ragaszkodik. Bár én szívesen lepasszolom néha a nagyiknak hagy szokják egymást. Én mindig nagyon menőkés voltam, sokszor most is rámjön a mehetnék és jó lenne ha nem kellene izgulnom, hogy lesz-e ordítás vagy sem. Hétvégén halál volt, hogy egy órára szöktem el, de anyu telefonált már hogy Márk ordít és nem lehet megvigasztalni. Hiába anyukámban rég volt gyereke kijött a gyakorlatból. Mikor megérkeztem minden baj elszállt és vigyorgott a drága.

Kérdés: Hol van Veresen a Körtér klubház?

Szasztok
betti1977

Sziasztok!

Mintha kicseréltek volna, olyan jo volt okosodni és még a holnap hátra van:-)
Gyermek jol viselte az anya nélküli létet.4-től orditott vigasztalhatatlanul, előtte csak sirdoga volt, enni csak 130-at evett 3 részletben a cumisüvegből, mire hazajöttem 1/4 5 óta már 4-szer szopiztunk:-)

Képzeljétek, szünetben felhivtam tesóm,hogy mi a helyzet itthon és amikor meghallotta a hangomat a gyerek a telefonban sírva fakadt:-(, majdnem én is:-(

Fejni egyszer fejtem a tanfolyás alatt délben.8-kor még volt 1 szopi, utána 12 körül kellett fejnem, du pedig már nem akartam, hogy ha hazaérek belakmározhasson a kislányomKép

Jo éjt mindenkinek, fürdetek és fekszem, mert azért elfáradtam ámKép

Kép
hencsi

Sziasztok! Veresen van valami játszóház féle, ahova lehet menni gyerekekkel, vagy legalább játszótér? Mi gödöllőiek vagyunk, DE ITT SEMMI SINCSEN!!!!!!!!!!

köszi
sildi

Hencsi,
dejo Neked, mit tanulsz?Kép

Sildi,
elvileg a klubházban Veresen van baba-mama klub, ahol játszanak a gyerköcök. De Fabri többet tud mesélni erröl, ha elökerül, ök már voltakKép

Betti,
én sem tudom, hol van a Körtér klubház, csak neten láttamKép

a veresi dokinéniböl nagyon elegem van, annyira bunko stilusban szolt ma is be nekem, hogy kész vagyokKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

A mai nap is kipipálvaKép

Fibi!

Kötelező továbbképzésen voltam, regisztrált könyvelő vagyok (PM regisztráció), minden évben eleget kell tenni a továbbképzési kötelezettségnek, mert különben törölnek és 2 évig nem regisztráltathatok ujbol....

Sildi!

Szerintem itt a környéken sincs tul sok lehetőség, elégg lepukkantak a játszoterek...olyan sztem van gödöllőn is,mint itt....

Most bucsuzom, mert eléggé ki vagyok fáradva, de hétvégén jelentkezem!(vehetitek fenyegetésnek, holnap találkozom 1 csomo hasonlo koru babával és anyujávalKép na perszze a gyerekem is jön velemKép)

Heni és Ajsa

Kép
hencsi

Na hahó!

Még belestem, Ember elszunnyadt, most ideférek Kép !

Fabri,
Az a gáz, hogy én vonattal+BKV-val fogok közlekedni, ezért a parám a Savoya miatt. Mert ha lenne tütüm, nem aggódnék Kép .Mindenesetre letesztelem, aztán majd kiderül....
Akkor most már teljesen gyógyultak a skaccok? És tényleg, Maja-baba hogy bírta?

Meskete,
Na végre, Te is megjöttél Kép !
Azért a Te nagyid esete se semmi Kép ! De ugye nem lett nagy baj?

Fibi,
Szerintem a Műv. házban van a játszóház, de nem bizti....
A Klubházban van internet-elérési lehetőség, párszor beültem én is, mikor nettelenek voltunk.
Oda inkább tinik járnak ( aztán lehet, nem is egyről beszélünk Kép ). Majd holnap én is utána nézek.
Mi volt doki néni bosszantó beszólása?
Betegek vagytok?

Betti,
Tessék csak nyugodtan beszámolni az újabb tevékenykedésekről, engem például tökre érdekel, na meg nosztalgiázom is Kép .
Bettym kapott egy csecsemő babát karácsonyra ( ezt a nosztalgiázásomhoz szánom ), most az a heppem, hogy a turiban már nem csak magunknak, hanem a babának is vásárolok Kép . Nincs szívem otthagyni a kis falat ruhákat....

Hencsi,
Ez jó, tejcsi visszatért Kép ! Drukk, hogy így maradjon!
Holnapra jó talit!

Csajok, lassan tavaszodik Kép ! Megyünk majd megint játszóterezni?? Igaz, Betty oviban lesz, de legalább szóhoz jutok Tőle ( Nélküle ), nem úgy, mint tavaly Kép .

Rám szállt az álompor....Jó éjt Nektek!

Mondi

Ma senki Kép ????
Na ne már....

Mondi,
Bálint nem beteg, csak piros pöttyök vannak a fenekén, már több mint egy hete, ezért vittem el. És elkezdtem a rendelöben vetköztetni, erre csunyan ramszolt, hogy "Minek tetszik a harisnyáját meg a cipöjét is levenni, amikro csak a fenekét nézem meg???" És ezt még kétszer elnyomta más variáciokbanKép
Aztan meg jol lecseszett, hogy azonnal hagyjuk abba a Kubu ivását, mert sárga a gyerekem a sok karotintol...

KépKép
fibi

Sziasztok!

Képzeljétek!
Ma hasrol átfordult a lány hátra!!! Õ lepődött meg legjobban, mi meg a férjemmel szurkoltunk,mint valami sportrendezvényen, hogy na még 1 kicsit, ügyes vagy stb...:-):-):-):-)
Mindezt az uj járókánkban produkálta, biztos a "levegőváltozás" miatt :-):-):-)

Holnap viszem a leendő huzatot+matracot anyóshoz, varr az aljára "bélést".

Szombaton voltam a rőfös boltban veresen, LÁNYOK, hogy ott mi minden csuda dolog vanKép, goblein, fonalak, anyagok, csak ámultam, hej, ha nyernék a lottón annyira le bírnám foglalni a szabadidőben magam, kézműveskednék, meg lenne 1 nagy üvegházam, szebbnél drágább virágokkalKép

Bocs, h kicsit önző módon írok, de néha olyan jó álmodozni....

(amugy szomorú vagyok, mert a férj hajthatatlan gyerek témában, csak sorolja a kifogásokat, h miért ne legyen még 1,2,3,4...Kép, pedig én már akár holnap is szülnék...aszonta csak ha nyerek a lottón....(azt végülis nemmondta h mennyist kéne, ő bizti az 5-ösre gondolt, de lehet elkezdek lottozni 1 2-es csak összejön, aztán az orra alá dörgölöm h nyertemKép)

Na megyek, mert szómenésem van....

Jo éjt mindenkinek!

Kép
hencsi

Sziasztok!

Na mi a helyzet, senki nem jár erre??Kép

Tul vagyunk a 4 hos oltáson, természetesen megint bénázott a doki+védőnő páros, de már csak 1 van hátra, remélem utána 10 honapig egyiket sem látjukKép

Ma felvételizik középiskolába a léhütő hugom, 2-től drukkoljon aki ráérKép

Puszi

Heni és Ajsa

Kép
hencsi

Sziasztok!

Én írtam 2 napja és nem ment átKép
Szóval: Manka pöttyös, de nála norm. bhimlő van: nem lázas és nem vakarja. Zoránnak tüdőgyuszija volt, 3 napot járt oviba, de már ő is jól van.

Játszóház: Veresen a művházban van, ha meggyógyulunk ismét megyünk.

Meskete!
Majomtípust ismerem, nekem is van belőle kettőKép

Mondi!
Manka nagyon jól bírja csak picit anyásKép

Hűha most nincs erőm visszaolvasni, egész nap nagytakarítottamKép Apukám itt van szerda óta, holnap végre pihenek is és majd jósokatírokKép

Fabri
fabrika

Sziasztok!
Kész vagyok!!! Márknak jön a foga, olyan nyűgös hogy megőrít. Szegénykémnek semmi sem jó. Egy darabig elvan a dentinoxal, de aztán kezdődik előlről. Nem gondoltam, hogy ilyen hamar fognak bújni a fogacskák.
És akkor hab a tortára a mai oltás. De már nem érdekel végre túl vagyunk rajta, egy év múlva lesz a köv. Addig is remélem nem kell látnom a dokinőt és a védőnőt. Hencsi ebben teljesen egyet értek veled.
Ahogy haza jöttünk kapott egy kúpot így talán nem lesz vészes a láz, és egy kicsit megnyugtatja a kis egyfogút.
Képzeljétek imádja az almás banánt. Már minden nap eszik gyümit. Szerintetek mi legyen a kövi gyümi?
Most szunyázik és remélem jó sokáig, mert most aztán rám is rámfér egy kis pihi. Az éjszakák amúgy teljesen jók, szépen végigalussza, szóval még egy nagy hír: már a szobájában alszik egyedül. Mit ne mondjak az első éjjel semmit nem aludtam, hallgatóztam.
Na pusza mindenkinek jöhet egy kis olvasás remélem.
Sziasztok
Betti
betti1977

Fabri,
szia, már hiányoltalakKép Hu, jol kifogtátok ezt az idöszakot betegség-ügyilegKép Mielöbbi jobbulást Nektek!
A b.himlöröl akartam kérdezni: az jo, ha minél elöbb átesik rajta a gyerek? és ha kicsi (14 hos), akkor szted könnyebben átvészeli? Mert sogorom gyerekeiben valszeg lappang a b.himlö, és kérdezik hogy merjünk e találkozni velük jövö hétvégén (elvileg 2 hét a lappangási idö, amig megfertözhet, ugye?) Bocs, ha hülyeséget kérdeztemKép

KépKép
fibi

Betti,
körte, meggy, barack is mehet márKép Bálint már a mandarint is imádjaKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Pancsi van, de ha ezt el tudom küldeni, akkor utána írok rendeset is Kép , ugyanúgy jártam, mint Fabri, csak én 3 napja próbálok írni....

Pussssz!

Na, újra én....

Ma cseppet szétesős napom volt, intéztem ügyeimet ezerrel.
De jelentem, Betta nagyon jól bírja az ovit ( ma is csak úgy volt hajlandó haza jönni, hogy megzsaroltam egy Happy Meal-lel Kép .
Szóval hétfőtől megkezdődik nálunk a nagybetűs ÉLET, és lezárunk egy korszakot ( ami, mellesleg megjegyezve, picit lehúzott depibe Kép ).
Én is megkezdem a melót, szintén hétfőtől, úgyhogy első munkanaphoz kéretik drukkolni Kép !

Anyuval tegnap voltunk kontrollon, sajna nem javult, úgyhogy nem ússza meg az érfestést, meg az értágítást sem, valszeg műtét is lesz, mert van még olyan szívizom, ami menthető.
Viszont: nagyon ellen áll minden féle nyiszabolásnak, úgyhogy most megy a győzködés ezerrel.

Fibi,
Sajnálom a dokinős esetedet Kép .

Hencsi,
Nagy gratula pörgő-forgó Ajsához Kép !
Ha megnyerem a lottót, egy közös üvegház???
Csak várj, előbb elkezdek lottózni Kép .
Párod miért nem szeretne még egy porontyot? Vagy csak jelenleg nem?
De ez az 1-es, 2-es tetszett Kép Kép .
KisCsaj bírta az oltást?
Na és mi a helyzet "léhűtő hugoddal"? Sikerült a felvételi, vagy ez még nem derült ki?

Fabri,
Mankának jobbulást! Hogy Te mindig kifogod....
Várom a "Jó sokat" Kép !

Betti,
Kis egyfogúnak gyors és kíméletes fogzást, Neked meg nagy-nagy kitartást! Mi az a 20 tejfog....
Egyedül alváshoz gratu, mi majd most fogunk festetni, 1-2 héten belül, aztán Betty is cuccol át ide. Nem tudom, mi lesz....
Gyümiben Fibinek osztom a véleményét, mi is ilyeneket nyomtunk.

Na, röviden, tömören ennyi, ha kicsit csendesedik körülöttem minden, és lesz egy kis időm, érkezem!

Jó éjt Nektek: Mondi

Sziasztok!

Nem jelentkeztem mostanaban, kisse faradt voltam a netezeshe is.MAte 40 fokos lazzal noymta itthon, semmi nem volt jo es keretozott volna orokke az olembe, de ott eppen Lena nyuszitett fogfajassal.Aztan MAte gyogyult, erre Lena lett beteg, majd viszafertozte a 2 evest.....s ejjel hol porszivoztam az orrukat, hol lazat mertem-csillapitottam, hol szoptattam, maradek idomben aludtam.......most mar Lena fogacskaja is elobujt, mar csak 19 van vissza......es maszik es mar kap gyumolcsot is, eddig csak anyatejes volt (6 es fel ho).
JOvo szerdatol repulunk Irorszagba 4 napra, remelem minden siman megy, nagyon rank fer egy kis pozitiv toltet, legalabbis ram mindenkeppen pozitivan hat majd.
Itt volt 1 hetig egy baratnom, aki USA-ban el, s csak latogatoba jott haza, igy jo soakt dumaltunk, nosztalgiaztunk, ez kifejezetten jol esett.Parom el is ment 3 napra kapvan az alkalmon az apukajahoz latogatoba Ukrajnaba, de igy volt aki a manoknal segitett nekem, most konnyen vettem az utazast, amugy meg tanulnom kell az egyik pici masik kicsi eletritmust de jol haladok!

Szep napot!

Sofia
sofia

Lányok!
KÖZÉRDEKÜ:

Ingyen odaadnánk régi autómat valakinek!!! Ez teljesen komoly!! Szóljatok, ha érdekel valakit! Tipusa: Datsun Cherry, szine: piros, 1980-as évjárat. Áprilisban jár le a müszaki. Még sosem hagyott cserben, jo kis japán gyártmány Azért akarunk megszabadulni töle, mert férjem kapott céges kocsit, igy enyém lesz az övé (a régi), és hát 3 autot nem tudunk fizetni. Ha meg roncstelepre visszük, akkor még nekünk kellene fizetni, hogy otthagyhassuk...

KépKép
fibi

Mondiri,
nagyon drukkolok hétfön, tök izgi lesz, meglátod!Kép Ne depizzKép

Sofia,
irorszagi utadért lenni irigyKép De jo lesz Nektek, vigyázzatok Magatokra!Kép

KépKép
fibi

Sziasztok Csajok!
Hát az én tünemény babám egy kis hisztigép lett. Remélem csak átmeneti a fogacskája miatt.
Fibi!
Köszi a tippet, körbenézek Hipp ügyileg hogy ezek vannak-e, sajna hogy most kevés fajta gyümit tudok házilag készíteni.
Mondi!
Szurkolok a munka miatt, aztán ne hanyagolj el minket nagyon, jelentkezz ahogy időd engedi. És persze anyukádnak jobbulást és kitartást. Hajrá festés!
Sofia!
Hát ez nem semmi! Mit panaszkodom én egy fogacska miatt, neked aztán szépen kijutott. Legalább merítettél egy kis erőt a barátnőciből. És hát a nagy esemény is közeleg, addig gyógyuljatok meg!!!
Hencsi!
Oltást hogy viseltétek? Nekünk a 4.hós volt a legrosszabb. Hugod hogy szerepelt?
Na mennem kell, apa megjött
Szasztok!
betti1977

Sziasztok!

Mindenki alszik, nagyik otthon, enyém a világKép
Jelentem: Zorán megyógyult, úgy döntött most éli kicsit megkésve dackorszakát. Az is lehet hogy a folytonos nagyszülői kényeztetés eredménye hogy felesel velemKép Jelenleg még örülök is neki hiszen végre jól van. Oviba nem engedem csak hétvég felé, szeretném ha kicsit erősödne, olyan kis vékonyka lettKép
Maja=Pöttyös PanniKép Kicsit anyásabb, ha nem lát már sír, de hősként viseli a birkahimlőt. Nagyon sokat beszél, a leghosszabb szava: ApucikaKép Olyan okos nagylány és Õ még azt a korszakát éli amikor még lelkesen szótfogad. Sőt még büszke is magáraKép Már van kis pálmácskája a buksitetőn és kicsit loknis hátul a haja. Igazi nőci, hová lett a kisbabám?
Nagyszülők ma hazamentek, annyira jó volt hogy itt voltak segíteni. Ha nem lettek volna biztos nagyon kikészülök, így viszont már optimistán látok mindent.
A sok betegeskedést is feldolgoztam magamban. Zorán ilyen alkat, túljutunk ezen az időszakon is Kép

Fibi!

Ha nem muszály ne kapjátok el a bhimlőt, kicsi még Bálint. Nagyon kikészíti az immunrendszert és lásd Zoránt lehet atípusos ami nagyon fájdalmas, lázas állapot. Sajna hugom kilányát élőben még nem láttam pedig már elmúlt 1 hós, de nem kockáztattuk a fertőzést. Lappangási idő 14-21 nap, fertőzni a pöttyök megjelenése előtt 1-2 nappal kezdenek. Egészen addig fertőznek amíg vannak hólyag állapotú kiütések rajtuk, kb. 10-12 nap.

Mondi!

Lehet hogy kifogtam, de már látom a fényt az alagút végénKép
Ha jut időd írj hogy sikerült eljutnod a melóhelyre, na és hogy milyen volt az első nap. Gondolok rádKép Szerintem mindenki depizik néha, hiszen minden lépésünket a kőcök irányítanak, ami néha nem egyszerű. Ugye fölösleges írnom hogy édes "teher", hiszen imádom a ManócskáimKép

Sofia!

Teljesen áttudom érezni a helyzeted. Legjobb orvosság tényleg a kiruccanás, soha jobbkor. Aztán mesélni, persze csak jót és szépetKép

Betti!

FogacskákKép Kitartás minden csoda jó és rossz is max. 2 hétig tart. Külön szobaKép
Gyümölcs ügyben mi fagyasztott állapotban szereztük be így télvíz idején, jobb mint a konzerv.

Remélem sikerült a jósokat teljesítenem, bár kicsit megkésveKép

Fabri
fabrika

Sziasztok!

Kicsit félek ezektől a betegségektől, de talán ha már egyet kipipannthatok nagyobb önbizalommal nézek a többi elé....

Betti!

Az oltást simán vettük, se láz, se dagadás, bár ahogy kijöttünk a váróba bekentem árnikával, eg utána még 1 napig peluscserekor, szerencsére semmi extra nem történt Mancival..Kép
Olyan nagylány márKép
Tesómnak asszem jövő7en lesz eredmény, de nem bizakodom, mert a matekja nem sikerült jol , itthon minden gyakorlásnál mondtam h egyenletmegoldást ellenőrizni minden alkalommal!
Erre a felvételin sem ellenőrzött, mikor kérdeztem miért, mert nem volt odairva h kell...fel tudnék robbanni...asziszi csak a számat lebegtetemKép

MOndi!

Azért én együttérzek anyukáddal, én sem lennék feldobva ha valaki a mellkasomat akarná kaszabolniKép, persze megértem a másik oldalt, titeket is, nehéz dolog ez....

Láttam a babaszobás hirdetésed, csak plüss jo, v egyáltalán milyen anyagbol gondoltad és milyen méretben? Pár éve még rajongo voltam, lehet van még valamim a padláson...Kép
Drukkolok holnap nagyon, nem irigykedem rád, mert k...messze van, de lehet élvezed majd az utazgatást...azon csodálkozom h hogy tudsz igy lelkesedni amunk miattKép, engem a hideg is kiráz ha visszmenetelre gondolok, pedig szerettem a munkám, de a gyereknevelés 1000szer jobbKép
Ajsa visszább vett, mert azota sem mutogatta a tudományátKépde majd elkezd forogni is, meg aztán a többit isKép, most a hétvégén már egész "választékosan beszélt", apa meg is jegyezte hogy mindjárt megtanul beszélni, olyan repertoárt adott előKép

Apa azért nem akar gyereket, mert menet közben derült ki h nem birja a gyereksírást, ki lehet vele kergetni a világbol...Kép talán némi javulást látok, bizom benne h idővel megenyhül, nem lehet h ne szüljek többszörKép(pedig Ajsa nem 1 bőgőmasina, tényleg csak akkor ad hangot ha baja van)

Jöhetne már a tavasz meg a jo idő, olyan sár van erre, hogy félek elakadok a kocsival, pedig nem vagyok 1 besz@ri vezető....

Oxi megint rég volt itt....

Fabri!

Irigy vagyok a lányodra, enyém lány még mindig majdnem kopaszKépKépKép
Nekem meg oly mértékben kezdett hullani a hajzuhatagom, hogy hamarosan asszimilálodomKép

Van erre vmi praktika, v majd elmulik?

Fibi!

Dokik hülyék, nem kell velük foglalkozni...mennyi kubut fogyasztottatok, hogy besárgul a gyerek?

Megyek aludni, mert szomenésem van megint, pedig bazi fáradt vagyokKép

Jo éjt.

Kép
hencsi

Szép jó reggelt!

Na, eme hajnali időpontban is belestem, gyűröm magamba a kávét Kép .
Csaj még alszik, fél 8-kor keltem, viszem az oviba, aztán én haza, és a 10-es vonattal megindulok....
ÚÚÚÚÚÚgy izgulok!!!!
Köszönöm Nektek a drukkolást, rámfér....
Bár igazából nem is a munka miatt van para, hanem Betty miatt. Hogy fogja viselni és társai...

Sofia,
Te szegény, nem voltak egyszerű napjaid Kép .
De sebaj, szerdán repcsi Kép , aztán, ha addig nem érnék ide, akkor jó utat, és érezd Magad a lehető legjobban Kép !

Fibi,
Depi még van, de talán múlóban....
Majd meglátom, a mai napot hogy viselem Betty nélkül.

Fabri,
Örülök, hogy Zorán helyrejött, hős_Mankához pedig gratu, hogy ilyen ügyes NagyCsaj! Pláne akinek már copfja is van Kép.

Hencsi,
Húgod Kép . Ez kb. olyan, mint nálunk Reni....De azért megy Neki a drukk!!!
Anyu kezd ráállni a műtétre, hátha....persze, nem könnyű, és én is teljes mértékben megértem, de ugye itt most csak azt kell nézni, hogy hány évig szeretne még velünk maradni: esetleg 2 vagy akár 20.
Malackánál igazából plüssre gondoltam, nem kell bazi nagy, csak valami csinos darab Kép . Egyet már szerváltam, megtennéd, ha Csajod engedi, hogy szétnézel a padláson Kép ?
Itthon megint vannak problémák, ezért is a lelkesedés a munka miatt, meg talán már rám fér egy kis kirucc Kép .
Figyelj, amikor Betty kicsi volt ( na nem mintha most olyan nagy lenne Kép ), én el nem tudtam képzelni, hogy vissza kell majd mennem dolgozni. De ahogy teltek az évek, megváltozott minden.
De fentebb láthatod, azért a Csaj miatt para van....a többit leszxrom Kép .
Persze, persze, mostmár Ajsánál is elkezdődött a "folyamat", lassan ül, meg kúszik-mászik ( mellesleg hozzá tenném, az oooooolyan jóóóó! ).
Párod meg úgyis meggondolja magát, hamar elmúlik ez a "csecsemő" korszak, akkor meg majd az lesz a baja, hogy miért nem sír eleget Kép Kép .
Hajhullás nekem a szoptatás miatt volt, na meg utána is, de elmúlik. Hogy érdemes-e rá szedni valamit, azt nem tudom. Ez egy természetes folyamat.

Wááááá, na menek, még pakolok....
Pusza Nektek, aztán majd érkezem!
Jók legyetek, Manócskákra meg a két szemetek Kép !

Munkakezdő Mondi Kép

Sziasztok!

Beugrottam én is mert lurkók édesdeden aluszkálnak. Délelőtt a corában randalíroztunk, azért sem ültünk itthon a fenekünkön, nesze neked randa időKép Ki tud a közelben( autóval 15-20 percre), szökőkutas nagy bevásárlóizét? Cora, Polus, Árkádon kívül.

Hencsi!

Hajam nekem is hullott, olyan mértékben hogy már foltos voltamKép Magától elmúlik, de a tüsisújhajas korszak állati jóKép
Nálunk Zorán megszületése után kb. 1 évig azt mondtuk, min. 4-5 év kell a sírás megszépüléséhezKép Aztán tessék, nem kellett annyi, és apa is örül hogy így alakult.

Mondi!

Örülök hogy anyukád hajlik a gyógyító beavatkozásra. Barátném anyukáját tavaly operálták szívügyileg, nagyon gyorsan felépült és jól van.
Betty meg olyan talpraesett csajszi mint az anyukája, szerintem élvezni fogja az ovitKép
Nem is írtad mennyi időt töltesz munkával ma??
Várom a beszámolót.

Azért kicsit szundizok én isKép

Fabri
fabrika

Sziasztok!

Mondi!

Irj majd h mi volt ma, biztosan jol alakult mindenKép

Fabri!

Szökőkutas?? Az miért fontos? Gyerekek miatt? Ha lenne másik Te is tudnád szerintem...vagy hallottál valakitől valamit, de nem tudod biztosan h a vki melyikre gondolt...na ezt jol leirtam, de azért érthetőKép

Fáj a gyomrom tegnap óta, ma majd egész nap aludtam...a gyerek is elég sokat, most meg nem akar aludni, apa károgása felébresztette..Kép

Na mentem, mert azért fáradt vagyok, attol tartok bujkál bennem valami...

Kép
hencsi

Sziasztok
Tudnátok nekem segíteni. Õrbottyánban varrónőt keresek, a férjem nadrágját kellene felhajtani.
hmmc

Hahó!!!

Na megjöttem, Csaj az oviban Kép .
Hát túléltem a tegnapot, bár 3 körül rám tört egy kis depi-hullám, gombóc a torkomban, az agyam itthon, de lezajlott gyorsan, szóval NEM sírtam Kép .
Melóhelyen is oksa minden, nagyon keveset felejtettem, bár itt már lehet kártyával is fizetni, na ez picit nehezebben ment, de belejöttem.
Az utazás valóban hosszú ( 3/4 óra a vonat is, meg a villinger is ), de heti 3 nap kibírható lesz szerintem. A villamosok is rugalmasan járnak, este is, az egyik bevárja a másikat, szóval simán elértem a vonatot.
Itthon is rendben volt minden, leszámítva, hogy Betta kiverte a balhét szegény Anyunak, hogy ő bizony nem megy haza az oviból Kép .
Ja, meg valahogy mellé pisilt az oviban a WCn, úgyhogy át is kellett öltöztetniük, de minden rendben zajlott.
Apás altatás volt, állítólag jól ment, nem panaszkodott a Csaj Kép .

Fabri,
A Westend már nagyon kiesik, igaz? Betty nagyon bírja azt a vízesést is Kép .
Remélem is, hogy Anyu jól fog dönteni....
Tegnap 11:45-re kellett mennem, és 3/4 9-ig voltunk. Csütörtökön megyek megint, ugyanígy, aztán meg szombaton, reggel 8:45-re, és vagyok 17:45-ig.

Hencsi,
Remélem, jobban vagy!!!! Helyrejött a gyomrod?

Hmmc,
Sajna, Felétek nem vagyok ismerős, de még Veresen sem nagyon tudok Kép varrónőt. Nekem mindig anyósom vagy Anyukám barátnője csinál ilyeneket.

Na, összekapom a házat. Olyan furcsa csend van Kép . Mintha valami ( vagy Valaki Kép ) hiányozna Kép Kép .

Pussssz!

Mondi,
szuper, hogy túlélted az elsö napotKép heti 3x tényleg ki lehet birni ennyi utazástKép Mondjuk, 3/4 9-ig huzos.... este sem sirt Érted a kiscsaj?

Fabri,
köszi a b.himlöröl irtakat, akkor nem biztos hogy megyünk anyosékhozKép
Irigyellek, hogy Coráztatok tegnap, mi ki sem mozdultunk a hovihar miattKép én nem merek ilyen idöben vezetniKép
Szökökutast én is csak a Westendben tudok.

KépKép
fibi

Hencsi,
Kububol kb napi 2-3 kisebb cumisüvegnyit ivott Bálint, ami fel volt vizezve. Sztem nem sok.

KépKép
fibi

Sziasztok!
Alvás time van, olyan édesek amikor alszanakKép

Mondi!

Gratulálok, ügyi vagyKép Azt viszont nem írtad milyen volt ismét felelős dolgozó nőnek lenni, csupa felnőtt kolléga között? Ez azért néha hiányzik nekemKép
Betti nagyon helyes: nem akart az oviból hazamenniKép
Na és apa hogy birta, jó későn értél haza.
Még mindig olyan jó kishely a Savoya? Ilyenre gondoltam kérdésemmel, pl. ott volt buborék fújó kenguruKép A Camponában pedig nagyon jó a szökőkút, ha kaki idő volt bepakoltam kőcöket a kocsiba és ilyen helyen randalíroztunkKépImádjákKép
Ebből kifolyólag Zorán kb. 2 évesen anya mit dolgozik kérdésre közölte: vásárolKép
A Westend is jó, de már sok rövid kiruccanásnak. Asszem az Árkád nyer ott tuti szökőkutak vannakKép

Hencsi!

JobbulástKép
Látszik hogy Ajsa még pici, kb. 1 óráig, de min. 30 percig randalírozik nagyfiam a szökőkutaknálKép Azért kérdeztem mert nem ismerem a környéket, gondoltam hátha van vhol pl. Vác jó kis fedett gyerekbarát hely.

Fibi!

Orvosokra mindig fentartásokkal kell sajna hallgatni(kubu), de tudok biorépás almalevet ha érdekel.
De. még nem volt hóvihar, ha akarod legközelebb izenek, csak ezek nálunk olyan hirtelen ötletek. Igazándiból játszóteret terveztem...Kép
Na de ha nem fúj ez a fránya szél lehet majd ide hozzánk jönni sétálni, mert tuti parkot csináltak az ősszel. Van kis tó, lehet az ifjúságnak motorozniKép

Ja és ha végre meggyógyulunk,(jó úton haladunk) lehet nálunk is talizniKép
Ma du. meg megyünk ovis barátnéhoz játszani Erdőkertesre, én meg pletyózok 1 jótKép

További szépnapot mindenkinek, nap már süt is hozzáKép
Fabri
fabrika

Fabri,
dejo, legközelebb akkor izenjKép Jol kiprovokáltam, hogy most már meghivj minket HozzátokKép Tényleg jo lenne egy tali nemsokáraKép
És kik csinálták a parkot ott felétek? To is van, de szuper! Mert itt a mi domboldalunkon (Margita) nincs semmilyen játszótér, sem park, sem semmiKép És pont nemrég gondoltam, hogy meginterjuvolom a környékbeli anyukákat, hogy nekik is lenne e igényük ilyesmire... egyelöre ugy tünik, hogy nem nagyon, mert egy nap kb 3-4x kocsival viszik a köcöket, biztos mindenféle foglalkozásra máshova...
Amikor itt volt az ingatlanos nöci, mesélte, hogy a falu másik végében ök hozták létre a Waldorf ovit meg azt a focipályát megcsinálták, mert egy tökjo spontán közösség szervezödött azon a környéken. Kicsit irigykedtem...

KépKép
fibi

Halihó!
Csak beugrottam kicsit olvasgatni.
Mondi!
Gratula a nagy munkakezdőnek, és persze Bettynek, apának stb.
Nálunk csak annyit hogy tombolnak a fogacskák. Kész vagyok.
Jár vagy járt valaki közületek babaúszásra?
Csá
Betti
betti1977

Szasztok!

Mondi irtam neked a bszobára, ha ezt olvasnád előbb nézd meg feltétlen!Kép

Betti!

Mi kéne a babauszásrol?
Néhány infom van.

Kép
hencsi

Sziasztok!

Tegnap este írtam egy tök hosszút, erre elszállt... Persze mindenkinek egyenként végigválaszolgattam, úgyhogy bocs, ha most nem kezdem előről, de természetesen gratulálok Mondiéknak az ovi és munkakezdéshez, Ajsának az első forduláshoz, Márknak drukk a mielőbbi fogzáshoz, Sofiáéknak jó utat....

Nálunk a múlt héten a főszerepben Mancika a macska állt, őt kellett ismételten orvoshoz hurcibálni. Ivartalaníttattuk szegénykémet és, hogy ne menjen minden simán kiszakadt pár nap után a varrata, lógott mindene kifelé, úgyhogy vele szaladgáltunk vissza a kórházba, még jó, hogy időben mentünk és sikerült megmenteni. Aztán napokig bennt kellett tartani a dobozában, gyógyszerezni naponta többször stb. A családi hasmenést már nem is említem, az ilyesmihez egészen hozzászoktam már ezen a télen.

Hmmc! Én nemrég téptem le Õrbottyánban egy igazítószabász cetlijét a vasútállomás felé lévő Coop, illetve CBa előtti hirdetőtábláról, de elhagytam. Talán, ha megnézitek lehet, hogy még kinnt van a hirdetése.

Betti! Mi nem jártunk babaúszásra, mert a mi gyerekdokink annak idején nem pártolta a dolgot. Meg a tévében láttam a múltkor, hogy egy úszóedző, aki már nagy gyerekekkel foglalkozik elmondta, hogy tulajdonképpen az igazi úszához nem sok köze van a babaúszásnak és ő szenved is azokkal a gyerkőcökkel, akik jártak annak idején, mert a babaúszás olyan reflexeket erősít fel a gyerekben, amiknek éppen hogy el kéne tűnjenek egy éves kor utánra, a légzéstechnika is rosszul rögzül stb, így kicsit tovább tart normálisan megtanítani úszni a babaúszós gyerekeket. Persze ettől még jó móka a babának és a maának is, időtöltésnek nem rossz.

Én jövő ősztől megpróbálom Botit Gödre elvinni úszni. Egyik dunakeszi ismerősömék kislányát az ovival oda hordják hetente úszni és termálvizes kinnti medence van. Egész télen kinnt úsznak és a kislány azóta nem beteg, pedig a tavalyi évet szinte végig köhögte és taknyolta.

Fabri! Nálunk is lehet majd tali, játszóterünk van, csak az udvarunk eléggé beach-hangulatot áraszt, miután még nics füvesítve és csupa homok minden Kép

Lányok! Nem tud valaki jó fogorvost a környéken? Az út mellett láttam itt Õrbottyán felé azt a Veresdent-et, vajon ott milyenek lehetnek? Igazából van bennt Pesten egy nagyon rendes fogorvosunk, csak így két gyerekkel nagyon problémás bemenni. Még Botit csak-csak le tudom rakni itt a szomszédban addig, de Csongi nem tűri még az ilyesmit, úgyhogy Apa kell a dologhoz. De miután Apa reggeltől estig dolgozik, így szabit kéne azért kivegyen, hogy én fogorvoshoz tudjak Pestre mászkálni. Úgyhogy bármilyen fájó is a dolog, meg kell váljak a régi fogorvosomtól. Szóval ezért keresek itt a környéken egy újat! Ha tudtok segítsetek!

Kellemes ünnepnapot mindenkinek!

Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Meskete,
beach hangulat, ez joooKép

Betti,
mi egyszer voltunk Veresen a babauszason, de többet semKép Hideg a viz, nincsen külön babamedence, és nekem állig ér a viz... Ezenkivül osztom Meskete véleményét, és az ismeröseim közül Pesten is sokan abbahagyták emiatt. Persze szorakozásnak jo, és volt már hogy "csak ugy" elmentünk usziba Bálinttal is, ahol van gyerekmedence (langyos vizü).

Lányok,
ha tudtok szép eladó házat (kb 80-100 nm) a környéken, szoljatok légyszi! Áruljuk a házunkat, és ha sikerül eladni, akkor költöznénk egy nagyobba...

KépKép
fibi

Meskete!

Beach hangulat még nálunk is javában dúl, leszámítva a néha égigérő dudvátKép Saját játszóteret Apa igéri, most gyorsítom a projektet(faanyag beszerzés)Kép
Május körül tervezek macsekokat hozni a házhoz, de nem gondoltam végig úgy látszik. Mancinak jobbulást így utólag is.
Úszni mi Veresre terveztük nyáron, de még informálódok. A gödi jobb?

Fibi!

Ház van erre eladó, meg Veresen is ajánlottak az oviban, asszem az társasház. Ha érdekel megkérdezem.
A park valami Eu-s pénzből lehet, ki van táblázva még nem olvastam végigKép A szabadság úton van, ha mond így valamit. Nekünk gyalog kb. 10 percKép
A játszóterünk tényleg jó hely és még egyesület is van akik rendben tartják, így volt korcsolyapálya is . Ez szerintem is szuper, mivel én szeretek sétálni, nem mindig autóval furikázni a kőcök popójátKép

Betti!

Mi jártunk babaúszásra Zoránnal annó. Sajna jött a tél beteg lett, aztán nem akartunk kockáztatni, feladtuk. Szerintem csak úgy jó ha ketten vagytok 1 babóra, és tényleg arik a vízbenKép
Fránya fogakKép

Ma megnéztük Gödöllőn a lovasokat, Zoránnak nagyon tetszett. Olyan jó hogy Apa itthon volt, lehetne mindig így, mármint ez a szerdai szünetKép Gyerekek is nagyon élvezték. Holnap lehet hogy megy Zorán oviba, még gondolkozom most vmi hasmenéses járvány van Kép Szegény ha sokáig gondolkozom csak hétfőn megy, igaz nem hiányolja. Tegnap jót játszott az ovis barátnéjánál, én meg kipletyóztam mi történt az oviban még betegeskedtünk.
Ma már félig tavasz voltKép Ha ilyen marad az idő holnap sétálunk 1 nagyot!

Jó éjt!

Fabri
fabrika

Mondi!

Jó munkát holnapKépKép
fabrika

Hi!

Látom mindenki ünnepelt tegnap esteKép
Ha vkinek van kedve, ma megyünk játszóházbaKép
Veresegyház, Köves u. 14, épülő központ mögött van a művház. 9.30-tól 11-ig van ma játszó: 300Ft+ némi gyümi a kőcöknekKép

Fabri
fabrika

Sziasztok lányok,
Hencsit a 2005.őszi babás topikból ismerem, és mondta, hogy van Veresi topic is.
Csatlakozhatom?

Röviden magamról: 27 éves vagyok, kislányom Tündike 2005.szept.13.-án született, most múlt 6 hónapos, 4 hónaposan kijött az alsó két foga, azóta csönd van, bár most megint úgy tűnik, hogy jön valami, mert nagyon nyűgös. 3-4 hónapos koráig nagyon hasfájós volt, éjszaka 2-3 óránként még most is felkel, és van hogy szopizik is. Még csak pici gyümit, meg főttkaját kap a szopi mellett.

Ilyenek vagyunk Kép
Kép

Prüntyi

Kép

Kép
prüntyi

Fabri,
de kár, hogy reggel nem olvastam a babanetetKép Mentünk volna játszoházba, csak B elég nyügös volt, hasmenése volt a tegnapi karfiol pástétomtolKép
Társasház, az lakásokbol álló? Mert önálló házat szeretnénk, max ikerház felet.

Prüntyi,
sziasztok, aranyosak vagytok a képenKép Persze hogy csatlakozhatszKép
És Veresen laktok?

KépKép
fibi

Szia Fibi,
igen, az erdőkertesi vasutállomástól nem messze, hársas u.ban.

itt mindenki veresi, vagy kertesi?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Meskete
Mi voltunk már a veresdent-ben és nagyon meg voltunk vele elégedve. Még a hisztis 10 éves lányomhoz is volt türelmük és az áraik sem borzasztóak. Ahhoz képest, hogy tavaly Pesten egy gyökérkezelésnek 38e volt a vége.

Prüntyi
Mi Õrbottyánban lakunk.
hmmc

Prüntyi,
nem mindenkiKép mi pl Szadán lakunk... nem tudom még meddig. Éppen áruljuk a házunkat.

KépKép
fibi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: