Szép jó reggelt!
Na, eme hajnali időpontban is belestem, gyűröm magamba a kávét
.
Csaj még alszik, fél 8-kor keltem, viszem az oviba, aztán én haza, és a 10-es vonattal megindulok....
ÚÚÚÚÚÚgy izgulok!!!!
Köszönöm Nektek a drukkolást, rámfér....
Bár igazából nem is a munka miatt van para, hanem Betty miatt. Hogy fogja viselni és társai...
Sofia,
Te szegény, nem voltak egyszerű napjaid
.
De sebaj, szerdán repcsi
, aztán, ha addig nem érnék ide, akkor jó utat, és érezd Magad a lehető legjobban
!
Fibi,
Depi még van, de talán múlóban....
Majd meglátom, a mai napot hogy viselem Betty nélkül.
Fabri,
Örülök, hogy Zorán helyrejött, hős_Mankához pedig gratu, hogy ilyen ügyes NagyCsaj! Pláne akinek már copfja is van
.
Hencsi,
Húgod
. Ez kb. olyan, mint nálunk Reni....De azért megy Neki a drukk!!!
Anyu kezd ráállni a műtétre, hátha....persze, nem könnyű, és én is teljes mértékben megértem, de ugye itt most csak azt kell nézni, hogy hány évig szeretne még velünk maradni: esetleg 2 vagy akár 20.
Malackánál igazából plüssre gondoltam, nem kell bazi nagy, csak valami csinos darab
. Egyet már szerváltam, megtennéd, ha Csajod engedi, hogy szétnézel a padláson
?
Itthon megint vannak problémák, ezért is a lelkesedés a munka miatt, meg talán már rám fér egy kis kirucc
.
Figyelj, amikor Betty kicsi volt ( na nem mintha most olyan nagy lenne
), én el nem tudtam képzelni, hogy vissza kell majd mennem dolgozni. De ahogy teltek az évek, megváltozott minden.
De fentebb láthatod, azért a Csaj miatt para van....a többit leszxrom
.
Persze, persze, mostmár Ajsánál is elkezdődött a "folyamat", lassan ül, meg kúszik-mászik ( mellesleg hozzá tenném, az oooooolyan jóóóó! ).
Párod meg úgyis meggondolja magát, hamar elmúlik ez a "csecsemő" korszak, akkor meg majd az lesz a baja, hogy miért nem sír eleget
.
Hajhullás nekem a szoptatás miatt volt, na meg utána is, de elmúlik. Hogy érdemes-e rá szedni valamit, azt nem tudom. Ez egy természetes folyamat.
Wááááá, na menek, még pakolok....
Pusza Nektek, aztán majd érkezem!
Jók legyetek, Manócskákra meg a két szemetek
!
Munkakezdő Mondi