Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Angi
Hiszen ez nagyon jó hír. Kép
Úgy örültem amikor elolvastam. Kép

Edelweiss
Nagyon arik lehetnek a kisbabók.
Gergő nagyon ügyi Ádi ugyanigy kezdte az "egykezezést" (mármint időben) és mostmár jár.
kb.3 hét alatt fejlesztette ki.Olyan aranyosan totyog.

Most csak rövid voltam megyek aludni.

Ja még valami eszembe jutott.

Zsófi
Tegnap láttam Bencét és Pankát a Tescoba.
De nem te voltál velük ugye?
De Bencit akkor is megismertem ám Kép
Nagyon cukik.

Szilvi
szedem

Nina, nem tudom miért vagyok ennyire kiadava, foggalmam sincs!Rettenetesen zavarna ha pl én ordítoznék. Őrület! Számomra ez elfogadhatatlan, de nem érdekell, nem leszek szülésznőKép, én meg úgysem fogok kiabálni....úgyhogy tök mindegy csak elég rémisztő ez egy még nem szült nőnek..KépKépKép
Bocs ha valakit megbántottam, nem akartam!Kép
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ENikő:
Nem bántottál meg, csak egyszerűen nem értelek.
Egy nem szült nő, meg nem tudhatja, hogy ő hogy fog viselkedni.
Miért rémisztő? A barátnőd is mit gondolt? Majd végig kacarássza azt a pár óra hosszát?
No mindegy, erről nem érdemes tovább csevegni. Te így gondolod, én meg amúgy.

Bogi gyógyul?

Nina
nina74

Lányok! Köszönjük szépen a sok gratotKép)

Nina! jajj, de ügyes a lányKép
. Igen, hó végén szülinap leszKép, 28án, azaz szombaton. MEghívtuk hozzánk a koraszülött kis barátokat, akik közel egykorúak velünk, csak 1-2hónap plusz-minusz van köztükKép. Sütök tortát, amibe belemászhatnak. VAnnak köztünk csodagyerekek, bár Ők asszem mind azokKép
szept.24. a kiírt időpont. Mondtam a dokimnak, h ezennel túlhordást tervezek, jót nevetettKép. dr. KEresztúri Attila most a dokim.

SziasztokKép
.:ANGI:.

.:Angi:.
angiszeged

Halihó mindenkinek!
Az üvöltéshez nem tudok hozzászólni, de a reszketésről annyit, hogy hiába kap az ember EDA-t, attól még a szervezete elfárad. Én este lefekvéskor éreztem az első fájásokat, 3-körül már bent voltunk a klinikán (persze addig sem bírtam aludni) és reggel 7 körül kaptam fájdalomcsillapítást. 10 körül annyira reszkettem, hogy vacogtak a fogaim és lázas lettem.
És nem mászkáltam vagy ilyesmi, feküdtem, mert rámrakták a CTG-t. És ahogy így visszaemlékszem, ez a pár óra volt talán a legrosszabb, úgyhogy nagyon együttérzek a csajszival.
Ami a kiabálást illeti: szerintem ilyenkor nem a többiekre kell az embernek tekintettel lenni, hanem kizárólag a babára és magára figyelni. Ha olyan valaki, hogy így könnyebb, akkor tegye azt. Én személy szerint nem tenném, mégha nagyon kikívánkozna sem, ugyanis láttam a National Geografic-on azt a műsort, amiben a világ különböző tájáról láthattunk szüléseket.
Ti láttátok?
Abban szó volt róla, hogy a születés önmagában is nagy trauma a babának, de ha még egy erőteljes, hangos, durva hangot is hall...
Egyébként annak aki majd először szül: szvsz a szülés nem olyan, mint ahogy a mozifilmekben mutatják. Az hatásvadászat, semmi több. Annál lényegesen nyugotabb és békésebb. A fájdalom sem éles a vajúdás idején, inkább olyan, mintha valami nagyon kényelmetlen lenne és nem tudná az ember lerázni magáról.
Akinek veseköve van, szerintem ismeri az érzést.

Erika, Benedek nagyon csinos babuska.

Angi, az irigységem tegnap óta nem hagyott alább!!:-)))))
Babamama
babamama

Karmen: Kutyitok hogy fogadta Orsit?

Ildi: Azért néha nézz bele a szakdogába is. Kép A fürcsis bulin én is jót nevettem. Flóráról még a pelust is le kellett cserélni, olyan vizes lett.

Angi: Képzeld anyukám is 28-án született, akkor mi is tortázunk! Kép Mit mondott a dokid a hüvelyi szüléssel kapcsolatban, van esélyed rá?

Nina: És Vandi hány túrós palacsintát evett meg? Kép Már számolni is tud Vandi!?

Gerika: Örülök, hogy legalább te nem néztél hülyének, amikor írtam, hogy Flórának jobban fájt a hasa szeles időben.

Flóra ma reggel 8 után ébredt először. Jó hatással van rá, ha nem mellette alszunk el! Csak ültem az ágya mellett. Ma egy kicsit messzebb fogok húzódni. Menni fog ez. Aztán jön apuci és ő is kipróbálja, de ő még ülve is el tud aludni.

Melinda: jó tanulást!

Gabi3
inecsg

Gabi3:
Számolninem tud, csak mondja a számokat.
Anyunak van egy pólója, azon van öt baba, és mindíg megszámolják.
Szegény anyu mindíg abba kell hogy jöjjönKép
nina74

Sziasztok lányok!

Én még sajnos nem szolgálhatok jó hírrel. Tegnap este megjött. Tehát még nincs babuci.Kép
Tegnap még tettem-vettem, annyira nem foglalkoztatott a dolog, viszont hajnal 5-kor felébredtem, és nem bírtam visszaaludni. Olyan belső feszültség fogott el, amit még soha nem éreztem. 6-kor elkezdtem takarítani!
Úgy éreztem, megbolondulok, ha nem csinálok semmit, csak fekszem. Persze a párom is felébredt a nagy "rendrakásra", mert amit lehet, elejtettem, amit nem, annak nekimentem.
Először nem értette mi ütött belém, de hamar rájött, és olyan jó volt sírni a karjaiban.

Hallottatok már ilyenről? Ezt hozza elő belőlem, hogy nem szedek fogamzásgátlót? Vagy nem a hormonoktól van?
És a szép kis pattanásokról ne is beszéljünk, amik azóta nőtek, hogy abbahagytam a gyógyszert.

A babák előtt valamelyikőtök szedett fogamzásgátlót? Mi volt az elhagyás következménye?

Puszi, Kashmír
Kashmír

Enikö, Gabi! Én is régen vettem már a Jasat, nem tudom lehet-e még kapni.

Gabi! Kutyus megszokta tesom kisbabáját és hogy nem mehetett oda, igy nem foglalkozik Orsival. Csak amikor fürdünk bejön a fürdöszobába és néha lesi ki is van ott velünk. De nem mehet a közelébe, és nem is akarja. SZoval szerencsére nem kell a kutyussal veszekedni.

Megjöttünk a csipöszürésröl, neg. lett. Viszont Orsi bal szeme begyulladt, most szemcseppet kap rá. A tegnapi 2x hányás ota jol eszik és 4 oránként! Lehet mégis beáll egy napirendre.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

BAbamama! Hajrá, szurkolokKép

GAbi3! ANyukádnak is boldog szülinapot! De miért kell tornázni? NEm értem...

angiszeged

Kashmír, nekem nem volt semmilyen hatása. Azért nem kell elkenődni, mikor is hagytad abba?

Minél jobban akarod, annál görcsösebb vagy!
Jön az a babus hamarosan.

Karmen, majd figyeld Orsi szemét, mert szeretik a kaját meg mindent beletörölni. Mi állandósítottunk itthon olyan szemcseppet, amit babáknak orrcseppként árusítanak. A gyógyszertárban nem akarták elhinni, hogy jó szemcseppnek is, de a dokink is mondta, és vicces, de annak idején a cicámnak is használtuk a szemére és gyorsan meggyógyította.
Babamama
babamama

KAsmír! NAgyon sajnálomKép((. És átérzem!!! Sírd ki magad ilyenkor, de tudj továbblépni! Próbálj elfoglaltságot találni, mert, hidd el, nem könnyíti meg a baba jövetelét, ha nem tudsz másra gondolni... Mióta is próbálkoztok? Nyugi! Biztosan lesz kisbabád, csak várat magára... NEhéz nagyon, de nem szabad, h minden gondolatod e körül forogjon.

angiszeged

Nina: A barátnőm azt gondolta, hogy úgy fog szülni, ahogy a nagykönyvben meg van írva! Szeritem mindenki így szerete szülni. Az egy dolog, hogy nem jön összeKép! De ordítozni...hát ezt nem gondolta. Megnéztem mégegyszer a műsort és ez a nő baromi hisztis volt. Nekem is kézzel tágították a mészájat, majd megőrültem úgy fájt, de ordítás helyett megfelelően lélegeztem. Ha elolvasnál másik fórumokat is a szülőszoba szerdai adásával kapcsolatban, akkor rájönnél, hogy nem csak egyedül vagyok ezen a véleményen.

Kashmír: Én január közepén hagytam abba a gyógyszert, és a pattanásaim nekem is kijöttek, úgy nézek ki mint egy tinédzser KépKép Azon kívül fájdogál a hasam, mitha meg akarna jönni, de vagy 3 heteKép

Lányok a hangszálgyuszival (Larhingitis) ki lehet vinni egy kicsit Bogit a levegőre, vagy nem szabad???? Egész éjjel köhögött, nem aludt semmitKép Csak reggel kb 2 órát. Éjszaka 3x nyúltam a telefonér, hogy hívom a mentőket, mert megfulladKépKépKép Aztán főztem kamillát és azzal inhalált, megy a párásító, mindenféle illóolajok.... Adom neki a gyógyszert de semmi, nem javulKép Vigyem el az ügyeletre délután? MIt csinálhatnak ott vele? Vagy mit csináljak én vele, ha éjszaka rátör a köhögő roham???
Köszi
Enikő

ceniko
Szeged

Ez még csak a harmadik hónap. Sokáig szedtem a gyógyszert. Majdnem 6 évig. A doki szerint kell egy kis idő, hogy kitisztuljon a szervezetemből.
De ez engem nem boldogít Kép

Angi:
Az előbb csak panaszkodtam, és elfelejtettem gratulálni. Nagyon vigyázz magatokra.
Kashmír

Nina: Férjemnek meg Micimackós pólója van, és azt nagyon szereti Fló.

Kashmír: Én ismerek egy-két netezőt innen, akik egy évvel ezelőtt még nem gondolták volna, hogy ma már kisbabájukkal a kezükben szopiznak! Tényleg, két hét múlva menjetek el kikapcsolódni a pároddal valahová! Az jót tesz és a babára ne is gondoljatok, csak egymást szeressétek.
Én szedtem gyogyót, de igazából nem vettem észre változást, mikor nem szedtem. Csak azt, hogy egy év múlva végre kismama lettem. Kép

Karmen: Ha nem akarsz Orsinak gyógyszert adni, kivállóan alkalmas az anyatej szemcseppnek és orrcseppnek is.
Kíváncsi leszek az én kutyim hogy fogja bírni a változásokat tavasszal. Két kölköt kell megszoknia és az új házat. Sajnos a lassan két év alatt, míg anyukámnál van, elfelejtette az összes belénevelt tudást. De majd visszarázódik. Mindig attól félek, hogy nem éri meg, pedig egészséges mint a makk, csak már 14 éves lesz nyár végén.

Angi: Nem tornázni, hanem torTázni!!! Azért mi rendesen villával fogjuk elfogyasztani. Kép

Gabi3
inecsg

GAbi3! :D:D:D:D:D Ok, olvasni se tudok, sebajKép. De, ha tudnád mennyiszer visszaolvastam, és gondolkodtam, mit akar ez jelenteniKép)

KAsmír! NYugiKép. BAbás leszel hamar, csak sajna nem füttyszóra. VAn egy jó topic az indexen, Felkészülés a terhességre, ott babázni vágyó lányok beszélgetnek, táblát vezetnek, szurkolnak egymásnak. NAgyon aranyosak... Klikk ide: http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9026561&uq=40670

angiszeged

Enikő:
Nem olvasok el más fórumokat, mert most már tényleg nem érdekel.
Én konkrétan nem erről az egy nőről beszéltem.
Csak nem értem miért akadtál ki ennyire, ha valaki kiabál.
Én még szidkozódást is hallotamKép
És akkor mi van? POnt.

Arra a fajta köhögésre ami Boginak van,jó a meleg kamilla?
Nem az ablakot kellene rányitni köhögŐ roham közben?Télen?
Nyáron meg a hűtőt?
Vagy keverem.? És nem Boginak van ilyen ugató köhögése.
Mert ha igen, akkor nyugodtan kiviheted szerintem egy kicsit.
Nina
nina74

Nina: De igen. Illetve a hét elején olyan ugató szerű köhögése volt, mostanra meg olyan kínzó száraz köhögéssé vált. De nagyon köhögKép. A kamillát az ágya mellé tettem és ilyen "sátorral" felé tereltem a párát. Nem közvetlenül a meleg gőz fölé. Így mondta a doki még a múltkor.

Szitkotódást már én is hallottam, azt meg is értem Kép Én is szitkozódtam poénból (persze a Janit, de csak finoman, nem volt durva vagy bántó, pedig megérdemelte volna, hogy csukoljonKép-ezt így mondják??Kép-), de nem üvöltve hanem úgy óvatosan a szülésznőnekKép, úgy röhögött. Érdekes, hogy még szülés közben sem vesztettem el a humorérzékemet, pedig hosszú volt és rohadt fájdalmas!

Enikő

ceniko
Szeged

Kashmír!

Nagyon sajnálom! Kép
Én szedtem fogamzásgátlót elég sokáig, és minden lehetséges bajom volt, mikor abbahagytam. Ciszta, hormonproblémák, teljesen felborult ciklus. Pedig a fogigátló előtt minden rendben volt. És nekünk 13 hónap kellett, amíg megfogant Lili. Az elején én is görcsösen akartam, aztán ugye teljesen összekeveredett a ciklusom, utána már le is mondtam róla, mondom lesz, ami lesz. És sikerült! Kép
Drukkolok nagyon! Kép

Ui: másnak is extra hisztisek ma a gyerekei, vagy én vagyok ilyen szerencsés?

Ildianyu
ildianyu

Ildianyu:
Nállunk tegnap volt hiszti+ Nemalvás. Az éjszaka sem aludt.
Vagy csak hébe-hóba(
Fogjuk a frontokraKép
De most humizikKép
Nina
nina74

Enikő:
Milyen köhögéscsillapítót szed Bogi?
Nina
nina74

ZSiasztok!

Angi, sok-sok gratula!

Írigy vagyokKép

Lányok, Bence is beteg. Már két napja kapta az antibiotikumot, és erre ma reggelre belázasodott. Most olyan kis anyás....

Én meg nagyon sajnálom!

Nem is írok többet, megyek vissza hozzá.

Legyetek jók!

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szilvi, neked akartam még mondani, hogy anyuval voltak, én meg sulibanKépKépKép

Puszka

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gyógyulást minden beteg manónakKép

Enikő! MEnjetek le sétálni, hátha pont a hideg levegő tesz majd jót. Ugyanis van olyan ugató, száraz köhögés (kruppos), aminál valóban csak a hideg segít. Hány fok van éjjel a szobában?

GAbi3! VAn esélyem szülni, kb 50%. NEm kaphatok oxitocint, meg kell lennie a hegvastagságnak (5mm), és nem szabad, h bálnabébim legyenKép. Ennyi. VIszont bízok nagyon, ui nekem voltak fájásaim, nyílt a méhszájam, a doki is azt mondta, h ez mind jó előjel. Reménykedek, nagyon!!!

Köszönjük szépen mindenkinek a gratulációkatKép

angiszeged

Sziasztok!

Angi!
Gratulálok! Vigyázz nagyon Magatokra!!!

Erika!
Benedek nagyon aranyos!

Kashmír!
Ne keseredj el! Jönni fog az a baba!
Én szedtem, de nem éreztem semmi különösebbbet, amikor abbahagytam a gyógyszert. A lényeg, hogy ne akard görcsösen! Mi úgy gondoltuk, hogy ha akar jönni a baba, jönni fog. Aztán a gyógyszer abbahagyása után több mint 1,5 évvel gondolta úgy, hogy jönni akar.

Én ma eléggé elfáradtam, mert takarítottam. Meg sajnos néhány napja kilött az aranyerem. Vettem a gyógyszertárban kenőcsöt (Sperti - ha jól emlékszem a neve), remélem, ez segíteni fog. Csak attól tartok, a szüléskor még rosszabb lesz.

A beteg babáknak jobbulást!

Jó hétvégét mindenkinek!
PTünde
ptünde

Angi: Most már ráfoghatod a kismamaságra, hogy nem tudsz olvsani! Kép Azért jó, hogy így áll a dokid hozzá. Sok már eleve kizárja. Én meg a bízok helyett hízok-ot olvastam, bocsi. Kép

Enikő: Szerintem is vidd ki nyugodtan Bogit, főleg mikor köhög éjjel, bugyoláld be jól és nyisd ki az ablakot. Biztos enyhülni fog a köhögés. A kruppos köhögés nem egyszrű dolog. Kép

Zsófi: Mi baja Bencének?

Ildi: Én most nem panaszkodhatom, csak egész nap a szájában volt az ujja. De már észre sem veszem, nem bosszantom vele magam.

Gabi3
inecsg

Tüdne: Mesélnél erről az aranyérről (akár emilben, címem a profilomban), úgy érzem lehet, hogy nekem is lesz, ha nem most de szülés után....Kép Ha nem válik be a Sperti, nagyon hatásos a Varázsdió krém vagy a Vadgesztenye krém. Sas gyógynövényben tuti van. Esetleg még, ha zuhanyzol langyos, hideg vízzel öblíts azon a tájékon, hogy összehúzódjanak az erek. De minden kaki után is lehet. Egyik kedvenc védőnőmtől kaptam eme jó tanácsokat.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Kashmír: ne bánkódj! Három hónap alatt nagyon keveseknek jön össze baba! Azt is szokták mondani, hogy a tabletta abbahagyása után legalább három hónapot érdemes várni, úgy látszik, a te szervezeted is így gondolja ezt! Tényleg próbálj más elfoglaltságot is keresni, aztán majd sikerül. Kép

Ildianyu, te nem tavaly júniusban államvizsgáztál? Most meg megint szakdolgozol? Nem sok ez egy kicsit a jóból? Kép
Igaz, hogy kétszer kínálom Kincsőt, de nem mindig fogadja el. Azt honnan látod, hogy Janka igényli a más kaját? Én nem tudom megállapítani, csak ha tényleg odatolom elé a kanalat. Szopni meg mindig szopik, ha lehetősége van Kép. Nincs is pontos menetrendje a napi szoptatásoknak, így aztán igazából nem is tudok olyanról beszélni, hogy kimaradna egy-egy szoptatás. Sőt, amióta mást is kap, mintha még gyakrabban szopna. Nappal is, éjszaka pedig két-két és fél óránként ébred. Janka nagyjából ugyanakkor eszik? A zöldbabot simán turmixolod? A borsót szitán kell átpasszírozni, hogy megszabaduljon a héjától?
Anyósommal szeretnék jó viszonyt fenntartani, így próbálom elmagyarázni neki, hogy mit miért csinálok. Egyébként nincs okom panaszra, mert látszik, hogy nagyon szeretik Kincsőt, jószándékkal szólnak bele, és ngyon visszafogják magukat ezügyben.

Angi: valamikor régen írtad, hogy nem szereted a Babanetet formailag. Miért?

Betegek gyógyuljanak KépKépKép

Katicabogár

Kati
katicabogár

Karmen!
Nem szabad teljesen fekve etetni a babát? Ez komoly? Én végig néztem egy csomó szoptatós pozitúrát, és ott bizony soknál fekszik a baba.
Mostanában én is úgy szoktam szoptatni, hogy lefekszünk szembe egymással, felkönyökölök és odahúzom a cicimhez.

Enikő!
Léna 37+2-re született.

Szerintetek a kendő jobb vagy a kenguru?

Nóri
norcee

Nina: Rinathinolt kaptunk!

Angi: Olyan 20-21 fok körül van éjjelente, de hajnalra lejjeb hül, mert éjjel nem fűtenek annyira!Ez sok?

Most jöttünk meg az ügyeletről. Nem szabadott volna kivinni Kép Az én hibám, hogy rosszabb lett a helyzet Kép ha tegnap nem vittem volna ki...Kép De úgy könyörgött. Hozta sapkáját meg a cipőjét és mondta, hogy séta meg motor (menjünk motorozni) és én hagytam, hogy rábeszéljen. De olyan szép idő volt, nem volt hideg és a sál a száján volt...és tényleg nem volt több 15 percnél és olvadt is, meg a nap is sütött! Az én hibám!! Kép Csak akkor szabad kivinni, amikor rohama van. Ha nincs nem szabad hidegen lennie! Kép Egyik doki így mondja másik meg úgy. Kinek lehet hinni?

Kaptunk Amoxicillint. Hogy miért azt nem tudom, mert tudtommal(és ebben a doki is megerősített kedden) ez vírus okozta betegség, és az antibiotikum semmit sem segít...szerintetek beadjam??????
Aztán kaptunk kúpot, ami csillapítja az éjszakai köhögést meg valamilyen kálciumos tablettát. Calciphedint.
És amiket kedden írtak fel nem kell adni, mert nem jók! Hihetetlen. Gyerekek ez volt a 3. gyógyszer adag 5 napon belül. Egyik orvos a másik doki álltal adott gyógyszereket bírálja felül.... Ezek kisérleteznek rajtunk vagy egymást kostolgatják? Ezen a héten már 7000 forintot költöttem gyógyszerekre és több mint fele a hűtőben áll, mert felülbírálva NEM JÓ!Kép
Kész vagyok!
Enikő

ceniko
Szeged

Nina, Enikö! nem akartam belefolyni a "vitába" de csak nem birom ki. Én is elitélem ha valaki torka szakadtábol üvölt, bár ehhez nem hiszem lenne jogom, mert nekem nem voltak fájásaim, tehát azt se tudom milyen érzés (szerencsémre)
Viszont én ugy gondolom, kiabálás és kiabálás között van különbség. Legyen tartása valamennyire a szülö nönek és gondoljon arra nem egyedül van a szülöszobában.
A korházban a szülöszobán vannak a CTG-k ott jonéhány kiabálást végighallgattam, de volt hogy kint a folyoson is mindenki ezt hallgatta. Megmondom nekem mindig görcsberándult töle a hasam, nekem sokkolo volt hallgatni hogy a másik mennyire ordit. Én közben mindig sajnáltam a szülésznét, orvost aki közvetlen mellette van.

Gabi! Hát kiváncsi leszek nálatok hogy fog megszokni a kutyus. Tejcsit szembe? Hát elég furán hangzik.

Bencének is mielöbbi gyógyulást!

Babamama! ez az orrcsepp milyen gyártmány, mi a neve?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő, az antibiotikumot felülfertőzés elkerülése érdekében írják fel. Mert amikor vírusos fertőzése van a gyereknke, legyengül a szervezete, és könnyebben fertőződik meg baktériummal is.

Bencének meg van nagyobbodva a mandulája, és taknyos, erre kapta az antibiotikumot. Hogy miért lázasodott be most az jó kérdés, a doki se tudja.

Enikő: Mikor voltatok ügyeleten?

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

GAbi3! BEutaló logopédushoz? VAgy grafológushoz? VAgy egyszerűen ált 1.oszt olvasás óra? :D:D

KAtica! Most sem szeretem a babanetet, csak ide járok. Azért nem, mert nem lehet visszanézni a hszeket, azaz, ha rákattintasz vkire, nem tudom megnézni, h milyen topicokra jár még, hová, mit ír, mi a véleménye. EZ gyakran hiányzik nekem, h pl vkit be tudjak azonosítani.
Aztán: a topicok nem időrendben vannak, tudom, h lehetnek úgy is, de azt mondog be kell állítani, nekem macera. ÉS rengeteg nem működő topic van. Vhogy nem tartják tiszteletben a babaneten, h egy témában egy topic bőven elég. SZoptatás topicból van vagy 5... BEpisil a gyerekből 3... (csak példákat mondtam). ÉS erre nem figyelnek oda a szerkesztők. Én az indexet szoktam meg, azt is szeretem, valaki meg biztos ezt szereti, és azt nem...

angiszeged

Enikő! Kép( Zsófinak igaza van, a felülfertőzés maitt adták. HA ez megnyugtat, gyenge antibiotikum, viszont nem is széles spektrumú, tehát nem értem, mire adják...??? De beszélj a saját dokitokkal, Ő dönte el!
NEm vagí hibás, h kivitted, ill az vagy, de ne edd magd, ezt is magtanultad, (én sem tudtam) jót akartál! NE okold magad, teljesen felesleges!
GYógyulást!

angiszeged

Karmen: A tejecske nem csak a gyomorban hatásos. Az anyatej gyógyhatású is, olyan anyagok vannak benne, amik a bacikat megölik. Egyszer pórbáld ki. Orrcseppnek is kiválló.

Nóri: Mindenféleképpen én a kendőt ajánlanám, azt már újszülött csecsemővel is használhatod. www.nandu.hu-n találsz róla leírást.

Egyébként hogy szoptatnánk fekve? Ha nem szabadna teljesen vízszintesen etetni, hogyan lehet hogy nem lett Flórának semmi baja....

Gabi3
inecsg

Zsófi: Küldtem mélt megkaptad? Sikerült beszélni a grillesekkel? Most délután olyan 3 körül voltunk az ügyeleten. Egy időseb főorvos bácsi volt ügyeletbe, aranyos volt. A Viktor jött el értünk és elvitt, megvárt, nagyon rendes. Edinát befektették a klinikára. Holnap Est,Opt ha nem jár eredménynel, méhszájérlelő tablettát kap estére (ma 40+3). Még nincs megérve a méhszája. Ugyanaz mint nekem volt......Kép
Jobbulást Bencikének! ++++
Enikő

ceniko
Szeged

Angi! Oké! Köszi!Kép

ceniko
Szeged

Enikő:
Én sem gondoltam, hogy nem lehet kivinni.
De ha a másik doki megengedte....
Nina
nina74

Karmen:
Pont ez az: ELÍTÉLEM
AZ más ha nem értesz vele egyet, ha te nem teszed/tennéd.
Ha te erősebbnek érzed magad, ha feleslegesnek tartod....
DE így, ELÍTÉLem?????
De tényleg ez volt az utolsóKép
Nina
nina74

Sziasztok Lanyok!

jol belendultetek, alig birlak kovetni Titeket! Kép

Katicabogar, az en kisfiam is most volt 6 honapos. Nappal 2, 2,5 orankent szopik, neha megprobalok adni neki szilardat is, de nem mindig fogadja el. Eddig az almat es a sutotokot eszi meg. Probaltuk meg a krumplit, repat, ceklat es az avokadot, de ezek nem nagyon jottek be. A narancslet szereti, de nem nagyon merem meg adni.
Eleg kaosz meg ez a hozzataplalas.

Az ordibalassal kapcsolatban csak annyit, hogy felolem mindenki ugy ordit, ahogy akar, egyaltalan nem sajanlom a szulesznot, hanem inkabb a szulonot. Viszont engem meg mindig megraz a szules. Vagyis felkavar. Azert a vege mindig nagyon meghato! Kép

Kashmir, eloszor en is nagyon sirtam, amikor nem jott ossze a baba, de szerencsere lehet ujra probalkozni es remenykedni. Kép Biztos sikerulni fog! Kép Lehet, hogy sok volt a 6 ev gyogyszer?

Tunde, en is a spertit hasznaltam, de nem segitett (csak a szules). Utana ez a bajom is elmult, mert nem nyomott a baba.

Jobbulast kivanok a beteg babaknak-mamaknak!

Agi
agi77

Sziasztok!

Nagyon gratulálok minden kismamának s minden csöppségnek s a szüleiknek akik azóta születtek miután eltüntem a netről...
Még mindig olyan Danci mint volt sír meg nyűgös egfolytában.
Na azért nem mindig ez nem igaz sokat nevet is de legjobb anya kezében!
Kibújt az első fogacska meg ilyen nagy fiú már.

Nem tudom mikor jelentkezem remélem hamarosan majd olvasgatok vissza ha hagyja...

Puszi!

ErikaKép
erika76

Kép
erika76

Sziasztok!

Enikő: A kálciumost mindenképp add, ez megvédi a rohamtól. Az antibiotikumot lehet azért írta, mert bacis felülfertőződéstől tart. Ha az orrváladék sárgás, zöldes, tuti baci is van a képben. Különben is jobb az óvatosság ennél a betegségnél. Amúgy próbálj meg többet aludni, ha hagy a Bogi, gondolom nem hiányzik, hogy te is beteg legyél..!Egyébként jobbulást Boginak!

Angi:Gratulálok ehhez a jó hírhez! (Csak ma olvastam utólag).

Kasmír:Együttérzek! Jó ötlet volna kimozdulnotok valahová!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Erika: Mekkora már Dani!! Hihetetlen! És nagyon édes a mosolya Kép Gratu a fogmanóhoz!

Erika: Bogi orra egyáltalán nem folyik! Kedden egy fél napig folyt(folyós,vizenyős volt) és azóta se(kopp-kopp)! "Csak" iszonyatosan köhög. Ez az antibiotikum azért gáz, mert a doki megkérdezte az asszisztenstől, hogy szerinte adjanak-e a Boginak Amoxicillint? Jó, hogy az orvos nem tudja egyedül eldönteni! Azért felvizeztem és beadtam neki. Narancslébe keverve, máshogy nem tudom! Óriási problémám, hogy nem tudom hogyan adjam be neki a gyógyszereketKép
Enikő

ceniko
Szeged

Erika, nagyon cuki Dani! Kép Mikor szuletett?

Eniko, jobbulast Boginak!

Es persze az osszes babanak!

Angi, olyan jo, majd nyaron mutogathatod buszken a pocakodat. Kép

Agi
agi77

Erika: Nagyon édi Danó, nem is sírós...Kép Szép mosolya van! Gratula a fogacskához!

Gabi3
inecsg

Sziasztok

Kashmir
Mintha magamat hallanám.A gyogyók abbahagyása után nekem is ragyáim nöttek.
Akármikor abbahagytam mindjárt előjöttek. Kép

Ildianyu
Ne is mond.Ádám katasztrófa volt ma.
Olyan de olyan hisztis volt.Semmi nem volt jó neki.Alig evett délben,nyűglődött.

Zsófi
Én is éppen arra gondoltam hogy anyukád lehetett csak őt még nem láttam és csak saccoltam. Kép

Enikő
Szegény Bogi Kép Mielőbbi javulást neki.
Kb 2 hete volt itt nálunk Makón egy előadás felső légúti megbetegedésekkel kapcsolatban és ott is azt mondta a doki hogyha ilyen köhögés előfordul akkor ablakot kell nyitni babóra és attól enyhül.És azt hiszem Kálciumot is mondott hogy kell adni.

Erika
Nagyon aranyos mosolygós baba Danó.

Szilvi
szedem

Ági! NArancs, citrusfélék, banán is allergizál(hat). 1éves korig érdemes várni.

Erika! DAni gyönyörűKép

Szép 7végét mindenkinek!

angiszeged

Sziasztok!

Katicabogár!
Hát igen, kicsit sok a jóból. Tavaly is államvizsgáztam, most is fogok. Persze nem ugyanabból. Kép
Nehezen jöttem ám rá, hogy igényli a kaját. Általában elkezd ordítani, én meg megpróbálok mindent. Cici, játék, felveszem, mindent. Aztán egyszer már nem bírtam, gondoltam megpróbálok adni neki valamit. Bevágott 1,5 banánt. Cici viszont nem kellett neki. Kép Jó, mondjuk ez nem szopi helyett volt, hanem kb. 2 szopi között.
Aztán volt, hogy nem ordított, csak nyöszörgött, na akkor gondoltam, kibírja már az esti szopiig.
nekünk is csak körülbelül van rendszere a szopiknak. A délután nagyon kaotikus. Általában van egy rendszer, néha 1-1 órás eltolással, de van, hogy semmi.

A borsót meg a zöldbabot is először botmixerrel pépesítem, utána átpasszírozom szitán. Kicsit időigényes. Kép

Ildianyu
ildianyu

Lányok kezdek pocsékul lenni én is. A torkom, meg szédülök, meg lázam is van! De aludni nem bírok, mert Bogi 3percenként felsír és köhögni kezdKép
Vettem be egy aszpiritn, csak az van itthon!
Remélem nem dőlök ágynak én is!
Jóéjt
E

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?