Sziasztok!
Angi!!!
Millió gratula!
Ez annyira csodálatos!
Nagyon drukkolok Nektek!
Katicabogár!
Szerintem ne foglalkozz anyósoddal!
Én mindig szopi után adom, délben szoktam, de volt egy időszak, amikor már kihagyta a déli szopit, csak a kaját követelte. Most megint szopik, de van, hogy csak keveset, még spriccel, de kiköpi, és más kell neki. Pár napja adok neki este is, de csak akkor, ha nagyon igényli, de megpróbálom általában, hogy ne kelljen adni. De úgy látom, Te is kétszer adsz, akkor lehet, hogy adjak én is? Délben főzeléket szoktam adni: répa, krumpli, sütőtök, borsó héj nélkül, zöldbab, meggy krumplival, alma krumplival, cékla. Meg csirkehusi. Holnap tököt főzök neki. Este szoktam gyümölcsöt, alma, banán, körte, meggy. Azt hiszem, ezeket ette eddig. Ja, egyszer karfiolt, de attól fájt a hasa. A banánnal vigyázni kell, mert allergizálhat, Jankának semmi baja tőle.
Én úgy gondolom, nem fogom megcserélni a sorrendet egyáltalán, hanem majd ahogy ő gondolja. Mondom, már volt, hogy kihagyott egy szopit a kaja miatt.
Amikor Janka született, egy barátnőm volt bent velem, aki még soha nem szült. Hallotta, hogy kiabálok, de így is azt mondja, hogy nem rettentette el, sőt, szerinte minden nőnek végig kellene néznie egy igazi szülést, és tudná, mire számítson. Ezért szerintem jó a műsor, mert mindenki máshogy szül, és legalább bemutatja ezt is. Előre senki nem tudhatja, milyen szülése lesz.
Gabi3!
Jaj, de jót nevettem a fürdésen.
Úristen, mennyit írtam.
Ez is azért van, mert ideülök szakdolgozatírás címén, aztán mindent csinálok, csak azt nem, amit kellene.
Ildianyu