Új privát üzeneted érkezett!

Sensi! Végül megvettétek a Kiddy gyerekülést? Lehet egyáltalán Nyh-n kapni?

Kriszit! Belinkelnéd mégegyszer Ti milyet készültök Borinak venni?

Anita
Kép
Kép
dorkamama

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:40-kor.
20150601134430

Viki!
Szoktunk oda is menni, bár ritkábban, attól függ merre veszi Dorka az irányt. Inkább a házunk mögött vagy a fajátszin vagyunk. Ma nem megyünk már ki :)

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Anita!

Igen megvettük az ülést. pont 1db volt a létibe és le is volt akciózva 39990-re. (A kiddy)

Viki!

Taliba én is benne lennék, de nekem nincs kire hagynom Annát, csak ha esetleg akkor lesz mikor itt van anyukám...:)
Vendég

Sziasztok!

Húú, de nagy pangás van itt...

Köszönöm a dokis válaszokat, akkor nem izgulok a (nem)vizsgálat miatt. Bár annyi rosszat hallani észre nem vett fertőzésekről, stb., hogy azért nyugodtabb lennék, ha legalább egyszer csinálna majd.

Sensi, szerencsétek volt az üléssel. :)

Valamelyikőtök nem régen írt be egy linket, ahol jó áron lehet kismama-rucikat venni. Vett végül valaki? A héten néztem itt Nyíregyen egy pár helyen, de olyan horror árakon vannak felsők, hogy jó lenne ezt az oldalt kipróbálni, azt hiszem, kb. fele áron voltak a rucik.

Képzeljétek, itt dörög az ég...

Sziasztok
Vendég

Betti!
Erre a linkre gondoltál?
http://elenorkismamaruha.gportal.hu/
Még nem próbáltam, de majd lehet.

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Enci, Viki!
Eladtuk a lakást. :) Szerencsénk volt. A szabolcsi adta el.
Most már építik a kertes házunkat. :) Bocsi részleteket egyelőre nyilvános topikban nem írok.
Enci!
Véletlenül nem ti vagytok a 56(Valami ilyesmi) alatti fiatal pár, aki sóstóhegyen akart beszámítással házat venni? Mert a nézelődésnél mindig említették az igatlanosok (inkább a tulajok), Ők a mi fantom családunk, egy lépéssel mindig előttünk jártak. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:40-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Viki!
Kb. 2 hó és, ha minden igaz 100%-os házba megyünk. Egyelőre egész jól halad, csak ki kell választanunk mi kell, és megy minden magától. Most már az anyagiaknak kell új befolynia, hogy mindnekinek jó legyen.
Enci mindjárt küldök privit.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka, gratulálok a lakás eladásához és a házhoz is! Remélem, összejön úgy a pénzügyi ütemezés, hogy sikerüljön időben kifizetni mindent, és tudjatok költözni!

dorkamama, igen, erre a linkre gondoltam. Közben már levelezek a csajszival, kíváncsi vagyok, hogy mit sikerül végül vennem. Egyelőre amit kinéztem, az nincs sajnos a méretemben. :( De remélem, találok valamit.

Kriszti? Te remélem, még itt vagy valahol... Többiek? Mindenki "családozik"?
Vendég

...
20150601134430

Sziasztok!

Puszi mindenkinek! Kép

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:56-kor.
Vendég

Sziasztok!

Viki, köszi a tippet, lehet, hogy holnap elnézek.
Én sem akarok sok ruhát venni, de most esküvő lesz, és már egyetlen normál felsőm sem áll rajtam normálisan. Amit anno Csengével vettem egyetlen alkalmit, az meg még nagyon nagy, mert a 8. hónapban volt rajtam. Szóval valami felsőre muszáj beruháznom. Egyébként most látom, hogy hiába kaptam anno kölcsön nadrágokat, most kénytelen vagyok venni, mert azokat visszaadtam... Ugyanígy vagyok a felsőkkel, mivel Csengével nyári már nem nagyon kellett, most abból lesz szükségem néhány darabra. De legalább van mire költeni a pénzt! :D

Kriszti, rákszűrésen voltam decemberben, azt a terhesség előtt le akartam tudni, de ezt a kolposzkópiát kérdezgeti a védőnőm. Mindegy, nem bonyolódom bele, majd csak lesz valahogy. :)

Cipő: én csak próba után merek venni Csengének, mert néha még úgy sem találom meg a lába végét benne. :)

Tegnap voltunk a vadasparkban. Csenge annyira élvezte, olyan édes volt. Itthon egész nap azt hajtogatta, hogy majd megsimizi az elefántot. Aztán ott meg olyan volt, mint a szélvész. Minden ketrecbe beköszönt az állatoknak. Mondjuk nem sikerült végigjárni, mert csak 4 után értünk ki, de így is nagyon jó volt. Azon elgondolkodtam mondjuk, hogy legközelebb vigyük-e a motorját, mert apa nem győzött szaladni utána... :D

Megyek, mert nemsokára ébred a kisasszony, és megyünk ki virágot ültetni.

Sziasztok
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:41-kor.
20150601134430

Viki!
Köszi, az nagyon jó lesz! :)
Vendég

Sziasztok!

Kriszta!

Cipők, jónak tűnnek, viszont próba nélkül én se merek venni....

Hú csajok, és olyan hülye vagyok. :oops:
Voltunk lent sétálni aztán mikor haza jövünk, mindig felajánlom Annának, hogy akar e lépcsőt mászni, eddig nem akart de ma........annyira tetszett neki, hogy rájött hogyan kell csinálni, hogy mire észbe kaptam már fent voltunk a 4,-en.
Utánna gondolkodtam el, hogy nem csináltam e neki v.mi bajt???? Az tuti, hogy lezs szegénynek olyan izomláza. Már most is ahogy leraktam aludni egy darabig el motyogott aztán olyan üvöltésbe kezdett, hogy egyszerűen nem bírtam megnyugtatni. Lehet, hogy már érezte a lábát.......????
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:57-kor.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:41-kor.
20150601134430

Viki, köszi, tényleg csinik! Bár én inkább valami színeset szeretnék, de biztosan lesz az is.

Kriszti, megnézte a leletemet, és azután kérdezte, hogy volt-e ilyen vizsgálat. Igaz, hogy csak gyakorló védőnő volt, mert Ő töltötte ki a kiskönyvemet... Aztán a rendes védőnő rákérdezett, de neki mondta a másik, hogy nem volt még...
Majd akkor megmutatom az "igazi"-nak is, hátha Ő megtalálja rajta. Köszi a választ. :)
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:57-kor.
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak lusta vagyok :oops:
Holnap tanácsadás délelőtt Rákérdek végre az oltásokra: KÍváncsi leszek......du. meg fodrász viszem Annát is remélem nyugton lesz míg elkészülök :roll:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:42-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Sensi, kitartást nektek a fodrászathoz. Azért szerintem kemény dió lesz Annát lekötni addig, amíg csinosítanak téged.

Hááát, kíváncsi vagyok, hogy milyen őrület lesz ott holnap. Mondjuk, nélkülünk fog elmúlni. Valahogy nem vágyok oda... Emlékszem, amikor a Media Markt nyitott, akkor is mi volt. Mondjuk, csak képeken láttam... Én soha nem mentem még egyetlen nyitónapra sem a tömeg miatt. Ahogy ott tiporják egymást az emberek, az nem semmi.

Ma első alkalommal megpróbáltam úgy elaltatni Csengét, hogy nem szopizott. Mármint úgy először, hogy az ágyban feküdtünk, mert autóban aludt már el így. Hát, nem volt gyenge műsor. :( Úgy sajnáltam szegényt, azt hajtogatta, hogy nem adja oda anya nekem a cicit. De már muszáj, mert annyira fájnak a melleim, szét van repedve mindkettő. Remélem, kibírom, és hamarosan leszokik róla. Azért nagyon fog hiányozni nekem is. :oops:

Voltunk ma valami csini cipőt nézni Csengének, de egyelőre nem jártunk sikerrel. Majd csütörtökön folytatjuk, hátha belebotlunk valamibe.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Olvasgatlak Titeket csak nem mindig van időm írni, meg olyan lusta vagyok mostanába... :(
Sensi! Anna nagyon aranyos a képeken!
Anita! Gratulálok a kisfiúhoz :)
Jajj Lányok! Tegnap voltam egy kilenc éves kislány temetésén és olyan borzasztó volt, nem tudok magamhoz térni... :cry: Annyi rosszat lehet hallani mostanába....
Vigyázzatok nagyon magatokra meg a Kis Törpékre!!!!
brigi0923

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:58-kor.
Vendég

Szia Kriszti!

Igen ez az a kislány! A Pazonyi úton történt, de amúgy nem kellett neki gyerekülésbe ülni, mert nagyon magas volt. 12-13 évesnek hitték. Hátul ült és be is volt kötve, lehet jobb lett volna ha nincs, mert pont annak az oldalnak ment neki a kocsi ahol a kislány ült, és nagyon súlyos koponyasérülés érte. Amúgy a barátomnak egy kicsit távolabbi rokona volt! :cry: Az anyukájával a cirkuszba mentek... :cry:
brigi0923

Sziasztok!

HÚÚÚ tényleg nagy pangás van.
HOL VAGYTOK????????????

Brigi!
Ezt a történetet még olvasni is borzalom :cry:

Voltunk tanácsadáson. A dokink támogatja az oltásokat. Úgyhogy a bárányhimlőt fel is írta.
Erre kijövünk arendelőből és ott ücsörög egy himlős gyerkőc gyorsan rádobáltam Annára a ruhát és húztunk kifelé :oops:
Képzeljétek tegnap kipurcant a mosógépem. Lehet újat venni. Tavaly ugyan ezt csinálta mint most akkor még adott neki a szerlő egy esélyt 15E ft-ért :roll: eddig bírta.

Egy kérdés:
2 éves kisfiúnak mit lehet venni keresztelőre??? Mi leszünk/vagyunk a keresztszülők.
Eddig úgy gondoltam pénzt adunk, de lehet mégis jobb lenne v.mit venni, mert egy gyerek csak jobban örül v.mi ajándéknak.
Van v.mi ötletetek????
Vasárnap lesz a keresztelő :oops:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:42-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Brigi, ez tényleg nagyon szomorú. :cry: Nem is tudom, hogy lehet egy ilyet ép ésszel végigcsinálni...

Sensi, szerintem vehettek biciklit is, ha még nincs neki. Olyan 2+2 kerekeset, amit sokáig tud használni. Csenge is azt kapott a keresztszülőktől. Vagy esetleg kisszékek+kisasztal. Csenge nagyon szereti, itt gyurmázunk, festünk, sőt sokszor enni is itt eszik, mert az ebédlő/nappaliban van.

Mosógép: szerintem most tutira van akcióban valamelyik nagy műszaki boltban, mivel a Korzóban ha jól láttam, van Electro World is. Ilyenkor a többi bolt is leakcióz egy csomó mindent, pl. a Media Marktban valamelyik filteres kávéfőző 495 Ft ma. Ilyenkor arra gondolok, hogy ezek mekkora haszonnal dolgozhatnak!!! Bár azért ez már szerintem beker. ár alatt van.

Hát, csajok, hogy milyen szutyok idő van... Én már elpakoltam a téli kabátokat, de most kénytelen leszek elővenni, ha ki akarom vinni délután Csengét. :?

Megyek, megpróbálom megcsinálni nővérem és apukám adóbevallását. :shock: Nincs itt valaki, aki ért hozzá? Ha esetleg elakadok, akkor kellene csak segítség. Én még soha nem csináltam, csak gondolták, hogy azért, mert anno közgázt végzetem, nekem talán könnyebben megy. Jó vicc...
Vendég

Köszi az ajándék tippeket.
A bicóra mi is gondoltunk de van már neki. A szülőket is kérdeztem de azt mondták nem kell semmi csak vállaljuk el :roll: (baráti házaspár)
Szóval nehéz ügy mindegy ha más nem lesz marad a boríték.

Voltunk fodrásznál!
Nagyon büszke vagyok Annára egy szava se volt csak az elején mikor bementünk kicsit megijedt a fehér ruhás kozmetikustól, de 1-2 perc után már minden oké volt szépen elszórakozott a babakocsiba :lol:

Betti!
Sikerült megcsinálni az adó bevallást?
Vendég

Sziasztok!!!
Újra itt :D

Jolka!
Nagy gratula a gyors és ügyes lakáseladáshoz!

Viki!
Szuperek a felsők, amiket vettél :D én amúgy is szeretem az ilyen tunikákat, csak kismamának néznek benne :cry: le kék fogyni, de hogy a csudába???

Brigi!
Nagyon sajnálom! Annyi rosszat hallani mostanában :( örülök, hogy szigorítanak a kresz-szabályokon, de remélem következetesek is lesznek....

Sensi!
Ügyes volt akkor Anna :) Tanácsot adni nem tudok ajándék ügyben...szegény mosógépetek :(

Betti!
Sok sikert az adóbevalláshoz :)

Rólunk:
Szombaton voltunk esküvőzni. Tomi a szertartásra itthon maradt, a vacsira vittük, végigette a menüsort, aztán hazahoztuk kilenckor. Kristóf 11-ig bírta, aztán őt is hazahoztuk nagy nehezen. Mi pedig kettőkor léptünk meg. Jól éreztük magunkat :)
Viszont Tomi megint lebetegedett. Taknyos, köhög, nyűgös, ölbebaba. Láza szerencsére nincs. Nekem is kapar a torkom, kezd folyni az orrom :(
Na, és képzeljétek, Tomi este tápizik. Vagyis még csak 4 este ízlelgette, 1 decitől többet még nem ivott, de ez is haladás. Éjszaka meg reggel cici kell neki még.
Tudja már mutogatni a testrészeit: okos kis feje (erre hallgat), szem-orr-száj-homlok-fül-haj, kéz, láb, pocak, de a cici utasításra mindig rám mutat :lol:

képet is akartam feltölteni, de azt írja ki, hogy nagy...lekicsinyítem majd...

egyelőre ennyi, szép álmokat mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

....
20150601134430

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:43-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Viki!
köszi szépen nagyon kedves vagy. Manónak meg is mutattam a képet.:)

Bocsi csajok, időhiányba szenvedek, ha lesz időm jövök. Mostanában csak üzenetek olvasására van időm.
De végre a hangulatom a régi...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:58-kor.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:43-kor.
20150601134430

Jolka!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Márkónak!!!képeket kérünk :D

Viki!
Köszi a dicséretet :wink:
Köszi, érdekel biza! Az uram is benne lenne, igazából neki kellene nagyon sokat fogynia. Csinálta már a 90 naposat, de gyümölcsnapokon mindig titta ideg volt, én meg úgy sajnáltam :cry: Velem az a gond, hogy keveset eszem, lassú az emésztésem, és májgyulladásom volt/van (nem tudom, mennem kellene vérvételre ez ügyben, de semmi hangulatom hozzá) Régebben jártam már vákumos masszázra, meg egyéb masszázsra de semmi. Egyedül a hasmenéses vírusom alatt tudtam fogyni 4 kilót :lol:
Igazából miattad jöttem most, mert bedobtak egy Kika újságot, nyitnak Debrecenben, és hirdetnek babaszoba bútort (kiságy, pelusozó, kétajtós nagy szekrény fiókokkal) 69.000- ért. Bükk színű. Nem tudom érdekel-e, csak eszembe jutottál :)

Kriszti!
Mi is megnéztük azt a csodálatos építményt. Igazából szimpla sétának indult kettesben Kristófommal, de a mozgólépcső meg az üveghíd érdekelte, így bemerészkedtünk :D igazából boltba nem akartunk menni, a kajáldásoknál kötöttünk ki, ki is verték nálam a biztosítékot : :evil: végül a mekiben kötöttünk ki...
A barátnőm holnap akar elcsalni egy csajos nézelődésre, gyerekek nélkül, azt lehet bevállalom, csak kikapcsolódásképp
Amúgy az a cigizős kávézószerűség nagyon felháborított!!!!Olyan büszkén ültek ott a fiatalok, fújva a füstöt... :evil:
Szép napot, jövök még :wink:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

....
20150601134430

Viki!
Okés, csak gondoltam hátha érdekel :) Mondjuk jó tudni, hogy egy ilyen bolt is van a közelünkben :) egy ikeát tudnék mág értékelni :)
PapaMacira ráfér bizony, mióta összeházasodtunk, (7év) röpke 25 kilót szedett fel...úgyhogy köszönöm szépen előre is a jegyzeteidet :)
A felső a tesómé :oops: nagyon kényelmes, nem gyűrődős, de nem tom már hol vette, régóta megvan neki. A fiúk betegeskedése illetve apa kórházlátogatása az időm , a kicsikocsi vásárlásunk pedig egyelőre az anyagi vésztartalékokat foglalta le, így abban mentem, ami kéznél volt. (imádom, hogy lánytesóm van, még ha nem is vagyunk egy méretűek)
Tomasz jobban van, csak köhög, de az orra nem folyik, a közérzete sokat javult, de most nekem follik az orrom, meg klassz mély hangom lett. Az éneklést még nem próbáltam :lol:
Hmmmm, hosszú lett....bocsi
Zs

Kép
Kép
zsuzsimano

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:44-kor.
20150601134430

Viki!
Szerencsére Tommi keveset szopizik már. Tudod milyen teákat szoktam mostanában inni? A Teakanne-nak vannak klassz gyógynövényes teái, mindegyiknek van valami neve: dream, fitt, meg ilyesmi. Van rózsás, levendulás, körömvirágos, napraforgós meg búzavirágos. Nem merek sokat inni belőlük, de nagggyon finik, és sztem enyhén vízhajtók is.
Felkel kismókus.... ennyi volt a gépírásomnak, pedig még sehol sem tartok a házival :cry:
zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:45-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:45-kor.
20150601134430

Viki!
Nagyon köszi :) előadtam apának az ötletet, bejött neki, benne van :wink:

Kriszti!
El is felejtettem reagálni a Polipos mondatodra.... :oops: nagyon szeretjük őket, Misim együtt zenélt régen velük. A mi lagzinkban is ők zenéltek, az unokaöcsém papszentelős buliján is tavaly. Szuper zenét csinálnak :D

Többiek???Ki hol jár???

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:46-kor.
20150601134430

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:46-kor.
20150601134430

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?