Új privát üzeneted érkezett!

Kashmír, ha rám hallgatsz, törekedj mindig arra, hogy romantikus, kényelmes, nyugodt estétek legyen!

Esküszöm, szinte meg tudom mondani, Luca mikor foganhatott:-))))

Angi, kösz a dicséretet, majd továbbítom a lánynak:-))
Babamama
babamama

Tünde:
Nekünk is volt pólyánk.
Azt nem mondom, hogy jaj de kihasználtuk, de nem bántam meg, hogy volt.
Nálunk anyu ragaszkodott hozzá, mondván ő majd nem meri megfogni a picit.(Nem mintha nem lett volna két gyerekeKép)
És tényleg, nem is fogta meg, csak pólyában, vagy kispárnára kellett fektetni a babátKép
Egyébként tényleg "csak" olyan 900-1000ft között van.
Nina
nina74

Angi:
Te kerestél darált pulykahúst?
A tescóban láttam
Nina
nina74

Nina! Köszi! Az jó rég lehetettKép)). Igen, szoktam is venni. Már több helyen is lehet kapni, és egyáltalán nem zsíros, nagyon finom!

.:Angi:.
angiszeged

Angi: És mi annak a csoda vízkőoldó srpaynak a neve? Mert Cillittel nem merek majd neki esni a vadi új kádnak. A 26 éves vaskádnak már úgyis mindegy.
Azért egy alkalomra egy szülősámlit csak ne vegyek már. Különben is hol lehet kapni? Talán orvosi műszerboltban? Az én dokim biztos letérdelne, meg a szülésznőm is.
Darált pulykát meg csirkét szoktam én is venni. Undorodom a disznóhústól. Valahogy olyan büdi nekem. A Keresztöltés utcában van egy csirkés bolt, ott csak szárnyashúst árulnak. Ott szoktam vásárolni. Csak akkor eszünk disznót, ha a rokonságban valaki röfit vág.

Gabi3
inecsg

De én sem úgy gondoltam, h én veszem meg! MEg sem fordult a fejembenKép. HAnem, h mennyibe kerülne már a klinikának, nem hiszem, h ne férne bele... Csak felsőbb körök nem érzik úgy, h szívesen letérdelnénekKép

Most épp Bref van, de a MR Proper is jó. JA, igen, akril kád. MEgvettétek már? MErt a miénk "nagyon olcsó volt"... A metall üzletházban vannak a legjobb árak. MEg kell keresni a kisfőnököt, és lehet Áfázni is... ingyen lefestették!!! VAnnak szolidabb színek is. Szvsz érdemes, gyönyörűűű!

angiszeged

Angi: Már meg vettük, a Szatmáriban, akciós volt, asszimetrikusat, és fehér, mint minden, kivéve a bútor, az juhar lesz. Bele vagyok szerelmesedve a juharba. És a Bref meg a Mr. Proper nem teszi tönkre a felületet? Mondjuk 5 év múlva nem lesz érdes a felülete, mint a zománcos kádnak?
Állítólag volt sámli a klinikán, de gyorsan kidobták pontosan azmiatt, amit te írtál. Pedig úgy kipróbálnám.

Mi megyünk holnap klubba!

Hogy milyen meleg volt ma....Az időjárás nekünk dolgozik, a jövő héten már jön az ács és csinálja a tetőszerkezetet!

Jó éjt!

Gabi3
inecsg

Tunde, szerintem inkabb ne nezd a szuloszobat. Nem, mintha durva lenne, eleg lightos, de Te most fogsz szulni, es nem biztos, h. jot tenne, ha latnad masok szenvedeseit. Szivesen odaadom kazettan, ha tulleszel a szulesen es Tomika is hagy egy kis szabadidot.Kép Akkor mar maskepp fogod latni az egeszet. Amugy en nagyon szeretem, teljesen mas, mint gondolotam.
A polyaval kapcsolatban csak annyit, h. volt nekunk, de csak 1x hasznaltuk (nyari gyerek), akkor viszont kifejezetten tetszett Kristofnak. Szerintem erdemes megprobalni.

Megprobalok feltenni egy kepet, Kristof es uj baratnoje: Viki. Udv: Agi

Kép
agi77

SZIASZTOK!

Remélem ma mindenkinek jól telt a napja!
Én kihasználtam a meleget és kitakarítottam.
Kivittem a szőnyeget is ,hogy kiporoljam,de miután elsülyedtem a sárba nem probálkoztam többet.

Zsuzsófi:Biztos vagyok benne,hogy akiről írt anyukád az a kedves őskövület,aki nekem is megpróbálta elrontani a napomat.Persze én sem hagytam és a szerencse is mellém szegődött,mert váltás volt reggel 6-kor és elment.(én 5-kor mentem le a szülőszobára)

Kashmír:MINDENT BELE!!!!!!!!!Szorítok!

Enikő:köszi szépen!A lehető leghamarabb potolom a hiányosságokat:-)

Eleonóra:12-13 közötti idő nekünk mindig bejött,egyébként a kicsiket soronkivűl behívják

Gabi3:köszi szépen már minden ok!
A nagy csend oka az volt,hogy Adsl-re akartunk váltani,amire a szolgáltató miatt sokat vártunk.

PTünde:Márc.3 rögtön itt van!!!!!!!!!Biztosan nagyon izgatott vagy!Próbálj meg sokat pihenni,mert szülés után ez nem megy majd olyan egyszerűen:-)
Nekem is mindig ezt mondták,de soha nem tudtam megtenni.

Mára ennyi!Sziasztok:révi
révi

Sziasztok!

Karmen
Gyönyürű Orsi. KépKép Még egyszer gratula hozzá.

Azt hiszem mostmár én is gyakrabban be tudok jelentkezni, kezdek kevesebbet hányni. Az utóbbi időben szinte semmi nem maradt meg bennem, a picik kitettek magukért. Kép Szóval sz idén már sikeresen ledobta 4,5 kilót. Már betöltöttük a 10. hetet. Elég sokat fájdogál a hasam is, de mostanában talán jobb egy kicsit. Szóval mindent összevetve egyre jobban vagyunk mi hárman. Kép Február 10-én megyünk UH-ra, már annyira várom, hogy láthassam őket. Kép
A kisfiam is nagyon nagyot nőtt. Már elmúlt 10 hónapos, és nagyon szalad, ha fogjuk a kezét, bár most nem nagyon szabad neki, mert megerölteti a vállát és azt mos kímálni kell. Hétfőn szegénykém rosszul esett el a járókában és fáj a kis karja. Még a kórházat is megjártuk, annyira sírt szegénykém, de szerencsére se törése se repedése nem lett a kulccsontjának, csak megütötte. Holnap megyünk kontrollra.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

miért van meghalva a topik? Mindenki alszik?? ilyenkor??? az én Bogim meg ébren van, valami front lehet, megőrülök......KépMOST!
Puszka

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Babamama

Nagyon édi a kiscsaj.
Gyönyörü szemei vannak

Ági
Kristóf is cuki és már barátnője is van.
Nem semmi. Kép

gabomamo
Nagyon boldog ELSŐ szülinapot kivánok Simcinek.

Szilvi
szedem

Lányok!

Babakocsi ügyben szeretnék tanácsot kérni!

Használt valaki véletlen lengyel piaci (lengyel) babakocsit? Vélemény? Vagy estleg tudtok olyan helyet ahol elfogadható áron ( nem 140,000 Ft) lehet kapni, normális minőségűt?
Köszike előre is mindenkinek szép napot! Kép

Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,
Mucska,
Graco Mirage, tudomásom szerint, legutóbbi ára 20000,- a Micimackóba lehet kapni. Mi nagoyn jól kihasználtuk, s mivel belefutottunk: a de szép babakocsi, vegyük, húúú, de jó nehéz, mert hamar gyarapodik a gyerkőc (csak 12 kg volt egyébként), legközelebb is ezt venném. 7,5 kg, könnyen gurul, nagyon jól tud ülni benne, már akkor is a gyerkőc mikor még magától nem ül, mert olyan a kiképzése az ülésnek, hogy tök kényelmesen tudnak benne nézelődni a gyerkőcök. Az enyém 4,5 hónapos volt, mikor annyira kíváncsi volt a világra, hogy mindig ülve akart nézelődni, és máshogy nem is maradt volna benne. Kényelmesen tudott aludni. Egy bibije van, hogy nem lehet megfordítani a kart, de nem okozott soha problémát. (a másiknak meg lehetett, de sokat értem vele, ha a többi szempontból pocsék volt, sajnos...) Persze majd jönnek a többiek is, és elárasztanak a jótanácsokkal.
Azért az szerintem a fontos, hogy milyen házban laktok (lift, nincs lift, mekkora, befér nem fér), mennyit kell cipelned, fogtok-e tömegközlekedéssel járni, kocsival, hogy beférjen a csomagtartóba, vagy sem, mivel tavaszi, nyári baba lesz, biztos sokat fogod használni, tehát érdemes átgondolni. kerekei ne legyenek túl nagyok, mert akkor nehézkes, de nagyon kicsik sem, mert akkor "pattog" a baba feje. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Szerintem már most érdemes beszerezni majd egy kendőt is, akár nagyikkkal varratni, iszonyú praktikus minden szempontból. Profilomban találsz képet, leírást, hogyan lehet már a legkisebbek babákat is hordozni.
Egyébként van babakocsis topik is, na, ott aztán válogathatsz a leírásokban.
Bocs, a hosszúságért.

Angi,
találkozhattunk a napokban? Szoktad Virágot kenguruban vinni?

Kellemes napot mindenkinek:
Ágci

Kép
Ágci

Lányok!

Tanácsot szeretnék kérni!

Használt valaki Cserepes sori babakocsit (legyelt)? Vélemény?
Vagy van ötletetek, ahol elfogadható áron lehet kapni babakocsit? ( 140000 Ft-ért nem szeretnék.)
Tanácsokat szívesen vennék!
Köszi és szép napot mondenkinek! Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Bolond ez a gép. Egyszer kiírja, hogy nem ment a levél, aztán elveszett,újraírom erre meg 2x is fent van!
Bocsika.

Ágci!

Köszike a gyors válast, majd megnézem ezt a tipust.
Autózok, de hatalmas hely van a hátuljában, bármilyen belefér. Tömegközlekedésre nem kell gondolnom. Emeletes ház, lift nélkül, de van lent külön tárolónk, így nem kell felcipelni. Viszont járok "terepen" is, mert nyáron kint lakunk a Sárgán nyaralóban. Ja és nyári baba lesz , mert június 17-re vagyok kiírva.
Köszike előre is mindenkinek, minden véleményt szívesen veszek. A babakocsis topicot elolvastam, de igazából szegedi véleményekre azért vagyok kíváncsi, mert azt is kell néznem, hogy itt mit lehet kapni. Sokszor járok kelek az utcán, látok tök jó babakocsikat, de az üzletekben olyan idétlenek vannak.
Köszi mégegyszer.
Puszi és szép napot mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Mucska, szerintem is jo a graco, de nagy hatranya, hogy nem lehet megforditani.(tehat nem tudsz beszelni a gyerekhez seta kozben) Ezert az egyert banom, hogy e mellett dontottunk. Viszont szoktam latni az utcan a bebego-t, az megfordithato, es nem is draga.

Agi
agi77

Mucska:
tényleg nagyon dícséri mindenki azt a babakocsit,és most csak 16000 a Miciben
Nina
nina74

ÁGI:
Nekem volt olyan babakocsim, amit meg lehetett forditani, de szerintem akkor sokkal nehezebb vele közlekedni, mert máshová esik a súlypontja.
Egy idő után ugyis nézelődni akar a babó, akkor meg szerintem jobbak ezek a kocsik.
Szoktam látni olyan babaákat akik"lógnak"ki a kocsiból, mert mindenre kíváncsiak, csak anyukára nemKép
A bebego szerintem dögnehézKép
Nina
nina74

Mármint a graco mirage kerül 16000-beKép
Kicsit szétszort vagyok, Vandi szórakoztatott az éjszakaKép
nina74

Sziasztok,
nem rossz az a graco mirage, mi is azt használjuk. Az én lányom egyébként is tojik a fejemre amikor sétálunk, nem foglalkozik velem csak a nézelődéssel:-))), úgyhogy direkt jó, hogy háttal van
mi még tavaly a coraban vettük a bébihordozós kiegészítővel, de most is ugyanannyiba kerül.
meg lehetett volna venni használtan is kevesebbért a déli apróból, de akkora árkülönbség nem volt, hogy inkább ne az újat válasszam
Szerintem 16-ért a Micimackóban ez most nagyon kevés (bár maga az üzlet nem olcsó).
Babamama
babamama

Nina, ok, elfogadom Kép, tenyleg mondta egy baratnom, h.nehez megforditva tolni. viszont egy masik meg allandoan szidja azt, amelyiket nem lehet megforditani, mert ha a gyerek felebred, akkor sir hazaig. Szerinte nem sirna a gyerek, ha tudna beszelni hozza, de a multkor probalta elorol huzni a kocsit, es ugy is sirt a baba...Nekunk bejott a graco. A hordozoja meg szuper, mert tud hintazni benne Kristof. Kép

Agi
agi77

Köszike mindenkinek, kaptok egy nagy Kép

Várom a további véleményeket is.
Babakocsiból újat szeretnék mindenképp, de nem látom értelmét a nagyon drágának, főleg azért, mert ez is csoda gyerek és nem valószínű, hogy lenne másik. A babakocsis topikban 100000 forint körül beszélt mindenki.
Valamelyik nap elmegyünk és megnézzük ezt a kocsit. Igazából a legelején nem izgat, hogy nem látom, mert mi egész nap tudunk majd a jó levegőn lenni még akkor is ha nem sétálunk. Később érdekes, amikor már igazán kíváncsi a világra.

Másik amit szeretnék kérdezni. A későbbiekben esetleg lesz valakinek eladó mózeskosara? A babát a nyaralóban az elején abban szeretném altatni, mert oda nem veszek külön kiságyat. Mire meg kinövi addigra, már úgyis megint a panelban leszünk.
Kép

Puszi és köszi mindenkinek!!!!!!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Babamama, Ági! Nagyon édi képek! Én nagyon szeretem ezeket nézegetni!

Köszönjük továbbra is a gratuláciokat!

Mi ugy látszik naponta járunk orvoshoz. Kedden varratszedés volt, tegnap ugy fájt a hasam (ma is) hogy nem birtam felkelni, szoptatni se, kifejtem és cumibol itta meg. Féltem kiszárad már. Azt hittem szétszakadok belülröl, kiderült holyaggyulladás.
Ma meg több mint 7órát aludt Orsi nem tudtuk felébreszteni, pedig 3-4 óránként kellene ennie, Hamarosan megyünk az orvoshoz.
Remélem nem kezd sárgulni, eddig megusztuk. A dokinö szerint lehet olyan sokat evett, hogy elég neki ritkábban. Hát tejcsi az van böven, szerencsére, de inkább elvisszük.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok!

Köszi mindenkinek!
Felhívtam a Micimackót és el is megyünk megnézni, mert az ára tényleg szuper. Egyébként megkérdeztem és 28900 Ft volna a rendes akció nélküli ára!

Nagyon rendik vagytok!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Karmen, nagyon vigyazzatok Magatokra! Remelem minden rendben lesz! Kép

Lanyok, en is imadom nezegetni a fotokat, rakjatok fel minel tobbet!Kép Letoltom oket a gepre, igy kesobb is meglesznek.

Agi
agi77

KArmenKép((

Én eladtam azt a kocsit, amit nem lehetett szemből tolni. NEkem fontos, még most is, hogy látom, mit csinál, és tudok vele beszélgetni. VAlóban eljön egy olyan kor, mikor én már le vagyok ejtveKép, de most még nbem tud betelni velem, és én se veleKép. NEm tudnám elképzelni, h úgy babakocsizzak, h flyton meg kell állni, h ránézzek...
MEg ez nagyban évszakfüggő is. Egy fél-1 éves gyerek télen, szemből tolva jó!!! Ui már igényli, h ültetve legyen, vagy döntve, nem mindig alszik a kocsiban, és akkor fontos, h ne érje szembőlk a hideg levegő. NYáron ezt a kort át lehet vészelni egy nem változtatható irányú kocsival, de hidegben szerintem fontos.
ízlések és pofonokKép
HA vki megtalálta azt a babakocsit, ami kényelmes, nem nehéz, nem döcög, változtatható irányú, jól, kicsire összecsukható, komfortos, jól variálható, szép, stb... és nem 100ezer ft, akkor szóljon lécci! Kép neKEM még nem sikerültKép

angiszeged

Kedves Angi!

Nekem is ez a problémám, hogy amit elképzeltem a viágon sincs. Kép
Igy marad az a választék ami épp van. Eddig még az összes kocsiba belekötöttem, amit a boltokban láttam. De bizti én vagyok idióta.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Küldtem neked mélt Mucska!

angiszeged

Angi!

Köszi és ment vissza is mail!
Pusza: Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska:
A babakocsi témához még annyit, hogy csak pár hónapig fekszik a baba benne.
Sokal tovább használjátok majd ülve.
erre is figyelj.

Karmen:
Jobbulást!
Kapsz valami gyógyszert?

Nina
nina74

Babakocsi: Nekünk is Graco Mirage van, de az XL változat, ami kisebb és könnyebb. Ez nyári babáknak és nagyobbaknak találták ki. De nem lehet teljesen vizszintesre dönteni. Mi is a Micimackóban vettük. Tavaly ilyen tájt, akkor lábzsák és esővédő is járt hozzá. Nekünk bevált. Könnyű feltenni a buszra, ha kell. Nem foglal sok helyet. Ha autósülést is tesztek rá már meg van oldva a szemből tolás is. A mi első kocsink egy bazi nagy, no néjm francia kocsi volt(Brendon), valami Baby Relax Gazelle. Ahhoz van autósülés, kibírta a 20 centis havat is. Csak 10 kiló gyerek nélkül és még nem tettem bele az autósülést és a vásárolt cuccokat. De az nekünk bevált, jól bírja a terepet is. Majd kell is Algyőn. Kép

Gabi3
inecsg

Karmen: Jobbulást! De ha lehet Orsinak inkább pohárból adj tejecskét, vagy kis kanállal, mert könnyen cumi zavart okozhat! Kérdezd meg Ágcit milyen nehéz visszaszoktatni a babókát a cicire.

Gabi3
inecsg

Nekünk is Graconk van, egy irányból tolható ami részemről és Bogi részéről sem okozott soha problémát. Egy bajom van vele, hogy dögnehéz. Mostmár gyerekestül, egyedül nem bírom felcuccolni a villamosra Kép Azért járunk mindenhova gyalogKép De legalább megvannak a napi kilómétereim Kép Tiszta haszon... 55 ezer volt akcióba a Micibe 2002 januárban.
Puszka

ceniko
Szeged

Karmen: A hólyaggyuszit mitől kaptad? Felfáztál vagy fertőzés a csaszi miatt? Lehet tudni? Jobbulást!
Enikő

ceniko
Szeged

Köszi Lányok mindenkinek!

Enikő! Amott is vártalak ám!Kép

Puszi!

Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!
Köszi a tanácsot pólya-ügyben. Végülis az Anyukám vett egyet (1000,-Ft volt), aztán majd látjuk, hogy kell-e. Ha másra nem, betesszük a babakocsiba a baba alá.

Ma voltam UH-n! A baba becsült súlya: 2750 g. Egyébként minden rendben vele. A méhlepény továbbra is mélyen van (hátsó fali), de a belső méhszájat nem fedi. Ez is jó hír.
Jövő szerdán megyek az első CTG-re.
Ja, és megnéztem, hogy hová kell menni, ha szülni megy az ember.

Babamama!
Nagyon jó a kép!

Ági!
Lehet, hogy később tényleg megnézném majd a Szülőszobát, akkor majd szólok. Előre is köszi!
Kristóf és Viki nagyon édesek!

Révi!
Igen, egyre izgatottabb vagyok. Igyekszem nem túlzottan pánikolni. Inkább sokat olvasok, hogy legalább elméletben tisztába legyek a dolgokkal. A többi meg úgyis kiderül!
Próbálnék én pihenni, de az alvás egyre nagyobb probléma. Mindig fölébredek hajnalban. Most az a taktikám, hogy jó későn fekszem le, és akkor általában normális időben ébredek. (Kivéve ma)

Edelweiss!
Jó, hogy jobban vagy. Én a 12.hétig voltam nagyon rosszul, utána úgy elmúlt, mintha sose lett volna. Azóta még a fejem se fájt.
A kisfiadnak jobbulást!

Karmmen!
Jobbulást Neked! Vigyázzatok Magatokra!

Jó pihenést és kellemes hétévgét mindenkinek!
PTünde
ptünde

Szijasztok!

Pólya: én Hangát 2 hétig beletettem, de utólag látom, hogy kár volt, nincs nagyon értelme. Most nem lesz pólya, dehát felesleges is lesz, mert májusban durva lenne pólyázniKép

Mucska! Vegyél olyan babakocsit, aminek van levehetö mózeskosár része és akkor meg van oldva a mózeskosár kérdés.

PTünde! Hány hetes vagy?

Enikö! Kérdezted a múltkor, hogy fiú vagy lány tesó lesz-e, mostmár tuti, hogy öcsink lesz, és kb. 900g-ra saccolta a gép amikor voltunk.

Szijasztok, Lara
lara

Kapok gyógyszert, Augmentin Duo-t kell szedni, meg Panadolt. Lehet hogy a katéter az oka, lehet hogy csak a korházi Wc. Szerintem az elöbbi mert szülés után fájt a holyag, elötte nem.

A baba nem beteg, de a sulya megint csökkent a korházhoz képest. Igy most mérleget kellene szerezni, 6e adtak volna a rendelöben, amikor mindenütt másutt 3500-4000/ho.
Igy most ugy néz ki 7végére nem tudtunk szerezni, bár még lehet barátnöm kölcsön tudja adni, eddig nem tudtam elérni telefonon. Már csak 2700g és 2940-el született. Amugy nem hiszem sokra megyünk a méréssel, mert eddig is fagyasztani kellett a tejcsit mert nem itta meg, tul hosszuakat alszik. Kissé elkeseredett vagyok, nem tudok tenni semmit hogy gyarapodjon. Nem iszik többet.

Gabi! Avent cumisüvegböl itatom, ez elvileg nem veszi el a szopási kedvet. Eddig legalábbis nem tünik ugy. Én sem akartam a cumit, kanálbol sok lenne megitatni vele 30-40ml-t. Majd csörös poharat veszek, patikában nem volt, orvosi müszerben kaphato talán.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KArmenKép(. Csőröshöz szerintem még nagyon kicsi...

Ági! Gyönyörűek a kiskölykökKép, Viki is mennyit változott!

angiszeged

SZiasztok!

Csak egy gyors beköszönés. Nekünk ugyanolyan kocsink van, mint Ágcinak, és Gabinak, és nagyon szeretem, és Bence is!!!
Én újszülött korától használtam, és nem volt vele semmi gond. De azért a következő gyereknél beszerzek mellé egy jól ringatható mozeskosarast is, mert Benci hasonalvó volt, és sokáig nem tanult meg a kocsiban aludni.

Pólya: Bevallom, mi sosem használtuk, én már a klinikán is kivettem belőle a gyereket, mert olyan volt, mintha falat emeltek volna közénkKépKép

Voltam ma az Ikeában, olyan jó cuccok vannakKépKépKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Karmen!
Jobbulást és kitarást!
Én is Augmentin Duo-t szedtem meg Panadolt, igaz én a mellgyulladásomra.

Angi!
Kaptunk légzésfigyelőt, azzal, hogy ha valakinek jobban kell, akkor vissza kell, hogy adjuk. Kösz a tippet!

Lányok!
A ti babátok mennyit bukott? Léna, szinte minden kaja után visszacsorgat valamennyit. Büfizni nem nagyon szeret. De van összefüggés közte, ha összejönnek szépen a büfik, akkor nem jön vissza tej, ha nem, akkor jön, van, amikor olyan megemésztett féle.
Most a védőnő tanácsára megemeltük picit az ágyának a fej felöli részét.

Nóri
norcee

Karmen: Olyan pohárra gondolsz, aminek a széle kifelé görbül és elméletileg azzal itatják a klinikán a babákat, ugye! Mert az igazi csőrös pohár tényleg nem Orsinak való. Nem lehet, hogy csak az első tejet szopizza ki és a hátsó, táplálóból már nem jut? Mennyi ideig szopizik egy ciciből? Azért én óvatosan adnám neki a cumit, ha Avent, ha nem. Avent párti vagyok egyébként. De Orsi még nagyon kicsi hozzá.

Nóri: Én a mellgyuszira Klacid-ot kaptam. Flóra sokáig bukós volt, a kiságyat nekünk is emelni kellett sokáig. De büfizni is nehezen büfizett.

Tünde: Nekem volt egy kismama ismerősöm, aki az előkészítő tanfolyamon még a szülős filmet sem merte megnézni. Császár lett a vége. De egyébként sem egy erős jellem volt. Ott tök szemből mutattak mindent, a szülőszobán csak az látszik, hogy kibújik a baba, de azt nem mutatják valójában mi történik, tehát nem szemből. Szerintem egyáltalában nem elriasztó a Szülőszoba.

Gabi3
inecsg

Karmen:
Nekem van egy mérlegem, kölcsönadom. Igaz, nem digitális, hanem analóg, de ingyen vanKép
mailban írok telcsiszámot.
Nina
nina74

Mucska: Amoda nem igen írok, mert nem vok 2004 nyári kismami Kép Csak a fogkrém ügyben kezdtem el írni, mert arról nekem is vannak tapasztalataim Kép Majd itt talizunk, de elolvastam a múlheti produkciódat és jót nevettem Kép Aranyos volt! Kép

PTündi: Mi használtuk a pólyát, kölcsön kaptam barátosnémtől. Azért volt jó, mert Bogi elég pici volt és sokkal könnyebb volt pl megfogni meg altatni is meg mindent. Én a következőnél is használni fogom Kép Tök jó, eleinte én is ódzkodtam tőle, mert olyan régimódinak tartottam (és én nagyon nem vagyok azKép), de aztán rájöttem, hogy nagyon praktikus. És abban altattam a Bogit kb 2 hónapos koráig, Ez azért is volt jó, mert kicsit megdőltve tettem le és az esetleges büfi nem folyt volna vissza.....

Lara: Gratula kisöcsihez Kép szép a súlya is. Hogy fogják hívni?? KépKépKépKépKépKép

Karmen: Jobbulást kívánok és kívánom, hogy megoldódjon a gyarapodáskérdés. Írtál Ágcinak privit? Ő biztosan tud segíteni szopi ügyben!!!

Nóri: Nagyon sokat bukik? Erről Zsuzsófi vagy Meso sokat tudna mesélni. Nekik vannak bukós /refluxos/ babáik.

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Megint hajnal van, és és én megint fönt vagyok (5 óra óta). Pedig olyan jó lenne ilyenkor aludni, de egyszerűen nem megy. Pedig a férjem és a kutya is olyan békésen szuszognak. Irígylem őket! Aztán általában 1,5-2 óra múlva vissza birok aludni, aztán 9-fél 10-kor ébredek. Szóval összességében nem alszom én keveset, de jó lenne egyben. Már nagyon unom, hogy hajnalban mindig föl kell kelnem. Amúgy esténként meg mostanában unatkozom. Mert én általában úgy szoktam tévét nézni, hogy közben kötök vagy horgolok. Annyira azért nem jók a műsorok, hogy enélkül is lekössenek. És most, hogy kész vagyok a csodálatos terítővel, nincs mit csinálnom. Már elkezdtem nézegetni a könyveimet, hogy esetleg egy kisebb terítőt még horgoljak. De annak meg már nincs kedvem nekifogni. Persze nekikezdhetnék az óriásira sikerült kardigán lebontásának is, de ahhoz még most nincs lelkierőm. Túl sokat dolgoztam vele. Így marad az, hogy gyönyörködöm a szép új horgolt terítőben. Meg persze olvasom a szakirodalmat.

Lara!
36 hetes vagyok, március 3-ra vagyok kiírva.

Karmen!
Kitartás! Jobbulást kivánok! A lényeg, hogy ne idegeskedj! (Tudom, én könnyen beszélek, majd megtudom egy hónap múlva...!)

Zsófi!
Ősszel én is voltam az Ikeában. Tényleg nagyon jó és hasznos dolgok vannak ott. Én vettem is mindjárt négy darab cicás képet. Nem épp a leghasznosabb, de nagyon jól mutat a babaszoba falán. Kutyánk van, tehát azt láthat majd élőben a baba. Másra szerencsére nem volt szükségünk (minden babacuccot kaptunk). De azért el tudtam volna egy halom pénzt költeni. Meg az volt még föltűnő, hogy rengeteg volt a kismama.

Gabi!
Én nem vagyok azért túlzottan bepánikolva a szüléstől. Tudatosan nem is hagyom, hogy eluralkodjon rajtam a félelem. Persze hogy izgulok. Ahogy már írtam ezért is olvasok minél többet róla, hogy legalább elméletben tudjam, mi és miért történik. A Szülőszobával meg valahogy úgy vagyok, mint a vizsgákkal: sosem szerettem megkérdezni az előttem vizsgázókat, hogy milyen volt a tanár, mennyire volt nehéz, mert nekem mindig más volt a tapasztalatom. Szóval nem igazán az esetleg naturalisztikus képek zavarnának. Persze azt is tudom, hogy a szülés nem olyan, mint egy vizsga, de nekem így a legkönnyebb felfogni.
Pont elég az is, hogy most már sokan kéretlenül is elkezdik nekem mesélni, hogy az ő szülésük milyen volt. (A múltkor is a fogorvosnál az egyik nő.) Végülis nem mondott semmi különöset, csak az zavart, hogy nem is kérdezte, kiváncsi vagyok-e rá. Amúgy elég sok szüléstörténetet olvastam (főleg néhány hónapja), tehát nem akarom homokba dugni a fejemet. Na, ezt jól körbemagyaráztam. Bocs, de így reggel még elég kuszák az agytekervényeim.

Jó pihenést mindenkinek és további szép álmokat!
PTünde
ptünde

Mucska
Küldtem neked mélt.
Remélem benne van a melléklet is ha nem akkor majd szólsz.

Szilvi
szedem

Sziasztok!

Köszi lányok a jókívánságokat. Sokat pihenek (egész nap fekszem) és is igyekszem még benntartani a babócát a pocakomban.

Kórházi tapasztalataim közepesek. A nővérek és az ellátás átlagos, elmegy (a kaját pótolni kell). A gyogyók hatására szűnik a keményedésem, de azért néha még érzem sajnos. A dokim hazaengedett a hétvégére, majd hétfőn reggelre kell visszamennem. Akkor elezdik majd csökkenteni a gyógyszeradagomat. Ha minden rendben megy majd, akkor nem tartanak bent sokáig.
De jó itthon!!!

Babakocsi ügyben: én a Brendonban néztem ki egy ABC Desing kocsit 24 ezerért. Megfordítható, nagy, bolygósítható kerekű, tárolórekeszes, és szerintem szép. Egy ismerősöm vett ilyet 1,5 éve és nagyon elégedett vele. Ti hallottatok erről már?

Ezen kívül még hordozót szeretnék venni, mert mi sokat utazgatunk, és emiatt praktikusnak tartom. Meg a kórházból is ebben szeretném kihozni, mert mózeskosarunk és pólyánk nincs. Hordozóból tudtok ajánlani valamilyen márkát/fajtát?

Pólya ügyben tapasztalatlan vagyok, de úgy gondolom nem veszek. Helyette inkább babazsákra gondoltam a hideg idő miatt. Csak márciusi-áprilisi lesz az a baba. Egyébként egy komplett pólya mennyibe kerül? Hol vettetétek? Esetleg nem láttatok bébizsákot elérhető áron valahol?

Üdv. Mindenkinek!

Gabici
gabici

Gabici és Szilvi!

Küldtem nektek mailt.

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Angéla! A csörös pohár alatt az üvegpoharat értettem azzal itatták a korházban is! Van az oldalán egy pici csör, nem a müanyag itatosra gondoltam, amiböl nagyobb gyerekek isznak! Kép

Nóri! Orsi eddig csak 1x bukott, böfi az van.
Én ugy olvastam hogy ez nem gond, vannak babák akik bukosabbak.

Gabi! ' mellböl kb. 15-20 percig szopik, utána a fejövel csak pár csepp jön ki, tehát jol kiszivja. Ált. 1 mellböl eszik, mert utána már alszik. Amugy is amig szopik a másik mellböl is szinte mind kifolyik.

Enikö! Nem irtam Ágcinak, mert nem s zopizással van a gond, hanem hogy sokat alszik és akkor nem tudom megetetni. Hiába vetköztetem le, addig ébren van, de sokszor utána is percek alatt visszaalszik. Ha ébren van akkor jol szopik! És eleget.

Gabici! Nekem elég volt a korházban a kaja, nem kellett potolni. És nem is volt rossz.
Igaz én diétásat ettem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?