Sziasztok
Melinda
Lotti nagyon ügyi.
Gabi3
Az vigasztaljon hogy az én nagymamám már akkor biliztetni akarta Ádámot amikor még csak 6-7 hónapos volt.
vagy
Mondván már itt az ideje mert ilyen idős korunkba már mi is szoktatva voltunk.Ja.
Bla-bla-bla....
2x-3x felhozta látta hogy nem igazán tetszik az ötlet azóta semmi.
Egyébként a barátnőm kislánya a héten lesz 1 éves most kezd a héten bölcsibe járni és azt mondták neki a bölcsibe hogy meg ne próbálja már most szoktatni.
De szerintem gyereke is válogatja Lotti is magától jött rá hogy neki ez kell.
S.Emese gyerköcei is nagyon ügyesek voltak.
Biztos nagyon jó ez igy de szerintem egy 1 éves gyereknél még kár erőltetni ha őt abszólut nem érdekli a dolog.
Lehet hogy más másképpen gondolja bocs ha nincs igazam.
SEmese
Andris nagyon aranyos
Babamama
Reggel én is próbáltam adni Ádinak tejberizst de nem igazán díjazta.
Szerintem minden rendben a babóddal.
Ádám hasonlóképpen csinálta 1 hónap alatt tanult meg felülni,mászni,felállni,sétálni .És most már 2-3 métert egyedül menni.
Egész nap keringünk a házban.Szinte semmit nem tudok csinálni tőle csak amikor alszik.
Persze az már többnyire 1 nap csak 1x van .De az is csak 1 órahossza.
És persze este is többször fennt van azóta amióta nem kap éjjel cicit.
Az éjszaka majd egy órát üvöltött.(Nem sírt!üvöltött.) Igaz hogy a másik szobába meg én bőgtem.Még jó hogy apa leváltott.Odavitt egy széket a kiságy mellé és várt türelmesen.Amikor felállt a csemete lefektette stb.
Muszáj lesz ráhagyni mert mostmár kezd rafkós lenni.
Ha felveszem elhallgat de amint rakom a kiságyba már bömbizik.
De nem hinném hogy 8-kor lefekszik és már éjfélkor fel kellene kellnie.Akármilyen okból is.
És minden este éjfélkor fent van.
Miért van ez?
Amikor szopizott viszonylag jó alvó volt 1x max 2x kellt fel de adtam neki szopit és már aludt is.
Kíváncsi lennék hogy aki Ádival közel egykorú baba miket produkál.(gabomamo,babamama )Éjszaka, nappal hogy alszik mit csinál,miket játszik,mit eszik. Talán én csinálok valamit rosszul?
Most egy kicsit kikapcsolok mert lassan csak negativ dolgokat irok nektek.
Szilvi