Új privát üzeneted érkezett!

Bella:
Oksi, akkor ma megpróbálunk ott lenni. A bölcsis tapasztalatod úgyis érdekel Kép
klarissza

Bella:
Lekéstük a talit Kép
klarissza

Sziasztok!

Nem kell valakinek a holnapi Kismama börzére ingyen jegy?

Eri
simones

Szia Eri!

Köszi nekem a jegy nem kell, viszont a kiskölkeid gyönyörűek!!!! Megnéztem az albumotokat Kép

Klarissza
klarissza

Klarissza!

Köszi, bár nem az én érdemem. Kép

Eri
simones

Helló!

Klarissza, elkerultuk egymást, no, majd legkozelebb.
Azóta ne voltunk sehol, mert hányásos vírus támadta meg az egész családot. Derekad jól van?

Eri-hol lehet megnézni az albumot?
Jövõ héten megy valaki a bolcsibe?

Bella

Bella

Kép

Kép
bella2

Bella!

Ott a cím a profilban:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=1624
Mi nem megyünk most. Egyébként szólni kell előtte, ha menni akarunk a bölcsibe?

Eri
simones

Bella:
Kép szegény Ti.... Mi szeptember óta nem voltunk betegek, gondolom télen azért nem, mert a derekam miatt alig mozdultunk ki.

Derék:
Most éppen azt játssza, hogy hetente egyszer becsípődik, de 1-2 nap múlva semmi baja. Jövő héten megyek a dokihoz, kezelések június elejéig vannak. Amúgy már 3 órás sétát is elég jól bírok, csak nem merek túl messzire menni Lacával, taxira való mindig van nálam Kép

Bölcsi:
Mi keddenként megyünk 10-től 11-ig. Az első alkalom előtt telefonáltam, de szerintem már megszokták, hogy valaki mindig viszi a babáját látogatóba.

Klarissza
klarissza

Eri, megnéztem a srácokat, nagyon cukik, pláne, ahol egyutt vannak!
Klarissza- szoros osszefugést látok én is a kimozdulásaink és a betegségek kozott, és ez a bolcsiben hatványozódni fog. Holnap csatlakozunk mi is. Ez a derekas mizéria nálunk is van ám, apának szokott becsípodni, jelenleg is kezelésre jár. Bár o már tudja kezelni, ha érzi, hogy kezd becsípodni, akkor azonnal padló és pihenés, akkor még az elején el tudja kapni.

Klára- mi van Jankával? és Gellérttel? Mikor jottok a Kassaira?

Bella

Bella

Kép

Kép
bella2

Sziasztok!

Bella, menjünk? Kép Kb bármikor, kivéve holnap délután. Szerda? Délelőtt is jó. és az Újvidék tér is.

Derékbecsípődés enyimférjnél is pont így szokott. Kopkop, jó rég nem volt, szerencsére.

Nekünk is ideje lenne benézni a bölcsibe, holnap pl. Csak mindig elszöszmötöljük az időt.

Eri, Kangába jártok még? És mi van veletek általában?

Nyetus? Képzeld, egészen odaszoktunk a Kőszeg utcai játszóra, a domb miatt. Meg olyan jó kis szélvédett. Ugye ti is jártok oda olykor?

Ne haljunk ki teljesen, puszi mindenkinek

Kláráék
klara

Szia Klarissza!

Hát rád így kell vadászni? Hozzánk meg már be se nézelKép. Irgum-burgum.
Mi mikor talizunk? Vagy már nem is?Kép Örülök, hogy a derekad jobban van. Tessék jelentkezni és nem eltünőset játszani.

Mindenkitől bocs, hogy csak így idepofátlankodtam.

Brigi
bombomanyu

Sziasztok!

Bella!
Jobbulást Kép
Remélem azért nem lesznek sokat betegek a gyerekek ősztől.
Én egyelőre csak félállásba megyek vissza dolgozni, pont ezért, hátha sokszor kell itthon maradnom velük.

Klára!
Kangában már régen voltunk. Mostanában inkább a környéken sétálunk, motorozunk, ill. az udvaron játszanak.
Kicsit fáradt vagyok. De majd ősztől pihenek munka mellett. Kép
Veletek mi van? Rég hallottam rólatok.
Nem jártok mostanában mifelénk?

Eri
simones

Sziasztok!
Eri, szinte bármikor járhatunk, amikor nektek jó Kép Abszolút ráérősek vagyunk, szívesen megnéznénk az udavrotokat belülről is Kép Utcán motorozás nehezebb dió lenne, mert nincs az a művész, ami három gyereket egy irányban haladva képes tartani. Kép Kerékgyártóra is szoktunk járni.
Voltunk ma a mi bölcsinkben, jónak tűnik, bár Jankát kapásból letámadta egy gyerek, pedig tényleg semmit nem tett, csak békésen szitázgatott a homokozóban. Kicsit aggódom, mert ő valahogy vonzza az ilyen helyzeteket.

Jobbulást mindenkinek, és írjatok, ha valaki valamelyik játszón szívesen talizna velünk, szinte minden nap olvasok, ha fel lehet jönni az oldalra. Az utóbbi időben erős javulás tapasztalható e téren.

Üdv, Klára
klara

Klára!
Gyertek. Kép Még 2 gyereket sem egyszerű egyirányba terelni motorozáskor. Kép

Most esik az eső, és úgy tűnik nem is akar elállni. Kép Még jó, hogy nem kell menni sehova sem. Kép

Eri
simones

Klára, ha holnap nem lesz ilyen nyomi ido, akkor délelott 11 korul kimegyunk a kasssaira. Jó?

Bella

Bella

Kép

Kép
bella2

Bella, oké. Bár ahogy elnézem az időjárást, nem sok jót remélhetünk. Kép Mi 11-nél valszeg hamarabb megyünk, ha megyünk. Kép

Eri, neked is oké. Mikor menjünk? Kép

Pussz, K.
klara

Sziasztok!

Klára!
Nem tudom, mikor lesz jó, mert tegnap Viki becsípte az ujját a bejárati vasajtóba. Kép Sajnos picit meggyűrödött a csontja, és sínbe tették. Elvileg most pihentetnie kéne. Hát nem tudom, hogy sikerül majd. Mindenesetre most játszótérre nem mehet, mert nem mászhat fel sehova sem. Szerdán megyünk vissza a dokihoz. Ráadásul víz sem érheti a kötést, pedig imád pancsolni. Kép
Remélem szerdán már nem kell újra sínbe tenni, és játszhat rendesen. Kép

Eri
simones

Klára,
nem alakul az ido egyelore, halasszuk a játszóterezést. Jovõ héten nem leszunk Pesten, úgyhogy az azutánira.

Klarissza, csak nincs gond megint a derekaddal?

Eri, meggyurodott csont? Az meg milyen?

Bella

Bella

Kép

Kép
bella2

Sziasztok!

Bella!
Állítólag még olyan puha a csontjuk, hogy azért gyűrödött. De rögzíteni kell, hogy jól gyógyuljon meg.

Eri
simones

Hello mindenkinek!

Sajna az idő pocsék volt és Dini meg igen náthás ezért mi itthon csüscültünk az elmúlt napokban.Ezt igen nehezen viseltem mert egyszerűen nem tudja lekötni magát,még aludni sem aludt így délutánra extra hisztis lett az én vérnyomim meg az egekben.Szóval tényleg nem egyszerű.Bízom a jó időben és a hétfői bölcsi kezdésben...Kép
Szerencsére Kamilla egész jó baba,eszik,alszik nézelődik.Bár nem olyan nagy alvó mint Dini volt de éjszaka azért alszik.Valahogy a tejem is elég neki,pedig nincs túl sok de úgy csinálja,hogy elég legyen és szépen gyarapszik.Hihetetlen egyébként mert ott van a póttejcsi az üvegben de egyszerűen nem fogadja el sem a cumit sem a cumisüveget,öklendezve kiköpi.Inkább nem eszik.Valószínűleg egyből kanál és pohár lesz nála...gondolom én mert ilyen esettel még nem találkoztam.
Dinit egyébként felvették a horvát oviba.Nagyon kiváncsian várom a szeptembert.14-en lesznek,ez már egy pozitívum.
Klarissza,jobbulást!
Eri,nektek is!
Klára,remélem azért jó lesz a bölcsiKép
sajna nekem Dini inkább az ok nélkül ütögetős fajtába tartozott amikor beszoktatás volt.égett a fejem rendesen de valahogy leszokott róla és most már kezelhetőbb egy fokkal.
na megyek pelust cserélni,sziasztok
nyetus76

Sziasztok!

Eri, ez elég rémesen hangzik. Kép Remélem, jobban van a keze.

Nyetus, jó látni téged is Kép Reméljük, bejön az ovi. Diniből kisem nézném, hogy verekedős volt Kép Nem is az volt a gond a bölcsiben, hanem hogy annyira minden ok nélkül történt a "támadás". Kép

Bella, ma du megyünk a Kassaira a tervek szerint. Gellért is akar jönni. Kép

Puszi, K.
klara

Ez a weboldal egy angol nyelvtanfolyamot tartalmaz, amely elsősorban a gyermekükkel otthon lévő kismamák, anyukák számára készült.
http://www.kismamaweb.hu/kismama_index/

Klára, holnap megyünk vissza a dokihoz. Kép
A Kassaira gyalog mentek? Nincs picit messze? Egyébként jól néz ki a játszó. Kép

Eri
simones

Eri, biciklivel Kép

Voltunk tegnap, tök jó volt. Most a pancsolás sem működött szerencsére, ellenben a Kerékgyártón igen. De ott nincs nagyüzem Kép

Ki csatlakozik valamelyikre? Nekünk szinte mind jó, bicajjal Kép Újvidék is.

Voltunk ma a bölcsiben, a miénkben, óriási a túljelentkezés, de szerencsére mi fel vagyunk véve, ha minden igaz! Kép

Puszi, K.
klara

Ingyenes online képkidolgozás: DM 10 db május 28-ig, Copygeneral 15 db májusban és Rtlklub 10 db június 12-ig. Kép

Klára, így mindjárt más. Kép Majd holnap meglátjuk, mikor megyünk a Kerkgyártóra. Kép

Eri
simones

Sziasztok!

Klára!
Vikinek átkötötték az uját és már nincs sínben. Kép Jövő héten újravissza kell menni. Még sajnos azért kímélni kellene. Az udvarunkra azért lemegyünk, de a Kerékgyártóra még nem.
Jövő héten nem jöttök át hozzánk, pl. csütörtök, pénteken?

Photohallnál pénteken lesz ismét 30 kép ingyen, de oda nehéz lesz feltölteni képet.

Eri
simones

Sziasztok Lányok!

Megfogadom Nyetus tanácsát, és nemcsak olvasok, hanem írok is.
Remélem emlékeztek rám, akikkel pedig még nem találkoztam azokkal megismerkedünk majd.

Mi is túl vagyunk az óvodai beiratkozáson, Ancsa a Kántorné sétányon levő oviba fog járni. Itt is erős túljelentkezés volt. Csaknem egy egész csoportnyi gyereket írányítottak át más óvodákba. A beszoktatás izgi lesz, mert pontosan akkor fog kezdődni amikor és el kezdek újra tanítani. Még nem tudom hogyan fogom megoldani.

Jövő hétfőn Jucust /ő a nagyobbik csemetém/ kicsi köldöksérvvel megműtik. Ha minden jól megy aznap délután már haza is jöhetünk. Légyszi, drukkoljatok nekünk. A lábadozás után szivesen csatlakozunk hozzátok valamelyik jászótéren.

Vikinek gyors gyógyulást és mindenkinek üdvözlet.
Sztike
szti

Sziasztok!

Sztike!
Viki nevében köszi Kép
A bölcsis beszoktatás nálunk is hasonló lesz, szintén akkor kezdek újratanítani, csak én félállásban megyek egyelőre vissza. Kép

Eri
simones

Szia Eri!

Nekem valószínüleg még félállásom sem lesz. Nálunk három isk.típus van együtt/általános, gimn. és alapítványi gimn./ Én az állami ált isk.ben és gimnáziumban vagyok státuszban. 12-13 órát kértem, ezek után éppen ma közölték, hogy a fő helyemen összesen heti 3! órát tudnak adni, az alapítványiban pedig hatot. Ez heti 9 óra. Kissé hidegzuhanyként ért a hír, különösen úgy, hogy a köv. tanév hasonló számokat ígér,/ az új tanév még elmenne így/ valamint egy nyugdíjas kolléganőm/egyik szakunk egyezik/ a nyugdíj mellett teljes óraszámban tanít.
Majd még megpróbálom elérni, hogy az egyik osztályát ahol heti egy órája volt, esetleg adja át, mert az szeptembertől óraszám emelkedés miatt már kettő óra lenne , majd pedig, plusz kettő.
Úgyhogy most nem a legjobb hangulatban leledzem. Kicsit olyan érzésem volt, mintha olyan helyzetbe akartak voln a hozni, hogy magamtól döntsek arról, hogy más helyet keressek.
Remélem nem untattalak nagyon a problémámmal.
Milyen tárgyakat tanítasz. Én oroszt/bár már nincs/ franciát és történelmet.

Mindenkinek kellemses hétvégét és gyereknapozást. Ti mentek valamerre?

Sztike
szti

Szia Sztike!

Sajnos elég jellemző, amit veled csinálnak. Kép A töri óraszámokat ráadásul csökkentették. Nekem szerencsém van, matek-informatika a szakom, és egy szakközépben tanítok. Nincs másnak informatika végzettsége, ezért 2 külsős helyettesített a 3 évben. Már nagyon várnak vissza.
Nálunk 6 éve 3 francia tanár volt, most már csak 1, de ő sem franciát tanít már. Most képzi át magát angolra. Így orosz/francia/angol karriert futott be eddig. 3 kollégám is orosz-törin végzett, ebből 2 most németet tanít a töri mellett. Nincs kedved angolt vagy német szakot végezni?
Mi most itthon gyereknapozunk. Nagyon meleg van és fáradtak vagyunk.

Eri
simones

Sziasztok!

Eszter, de jó, hogy újra látlak Kép Állás-témáról inkább ne is beszéljünk, mert csak elkeseredem Kép

Eri, persze, jó nekünk a jövő hét szomszédoládra. Délelőtt az alkalmasabb neked, ugye? Péntek? És mennyire árnyas az udvarotok? És addig mélben megírnád a pontos címet? Mert kb tudom, hol laktok, de csak nagyjából.

pussz, K.
klara

Sziasztok!

Köszönöm az üzeneteket.
Az átképzésekre már nem nagyon szeretnék gondolni, a franciát is másoddiplomaként szereztem, aztán a törihez kellett társedalom és állampolgári ismeretek szakképzést csinálni, és semmi nem lett belőle. Ráadásul a sulinkban már a német sem igazán megy. Mire az angolt meg úgy megtanulnám már az is nagyon telített lenne és már nem is vagyok az a mai csirke.

Holnap még folytatom, de most előalszom a holnapi kissé ijesztő nap elé.
sztike.
szti

Sziasztok!

Sztike!
Dehogy vagy már hozzá öreg. Kép A kolléganőm, aki most angolt tanul, idősebb nálad.

Klára!
Írtam mailt. Kép Tegnap sajnos a freemail nem működött. Kép
A kertben van árnyékos rész is. Kép Igen, a de. jobb, de gondolom nektek is.

Pénteken lesz Neoton koncert. Megy valaki? Jó lenne kimenni, csak ki vigyáz a gyerekere addig?

Eri
simones

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül bekapcsolódom egy kicsit. A 2005. tavaszi kisbabák topikba szoktam írogatni, ha van időm. Van egy kisfiam, aki a jövő héten lesz 3 hónapos és mi is zuglőiak vagyunk. Sajnos most gyerekorvos váltásra kényszerülünk. Az okát inkább nem részletezem. Tudtok ajánlani valakit? Akár e-mailben is /eveka@freemail.hu/. Elsősorban homeopata orvost keresnénk, de már az is jó lenne, ha egy kedves, tapasztalt, mindig elérhető orvos lenne. Vagy legalább munkanapokon egész nap. A mi dokink ugyanis napi 2-4 órát rendel, a mobilszámát vagy más elérhetőségét nem adja meg. Nem emiatt váltunk, csak ha váltunk, ez is szempont lenne.

Előre is köszönöm a válaszokat, kedves tapasztalt Anyukák Kép!

Kép
eveka

Sziasztok!

Eveka!
Itt találsz homeopata orvosokat:
http://homeopata.hu/budapest.html
Miért akarsz dokit váltani?

Eri
simones

Sziasztok!
SztiKép
Eveka,üdv itt is !Kép
A mi orvosunk nem innen a kerületből van így ő nem tud vállalni de remélem talász egy jó dokit.
Ma megyünk valszeg 5-6 körül játszóra.Vagy a vezérre vagy a Kőszeg utcaira még nem tudom.
Dini most aludt el,hosszas könyörgés és fenyegetés árán ami miatt most lelkiismeretfurdalásom is van.Igazándiból nem akar aludni délután,aztán elalszik és nagyon későn kel fel így este megint macera.Ha pedig nem alszik akkor azért fáradt és nyűgös délutánra.Nektek aludtak a gyerekek 3 évesen?
Munka:engem visszavennének a mhhelyemre de nem tudom még mi lesz 2 év múlva.Ez a leghamarabbi időpont amikor is megek dolgozni.Valószínűleg én is tanítani fogok(angol)mert az oviszünetek miatt nem is tudnám másképp megoldani a gyerek vigyázást hiszen mind a két nagyszülő dolgozik.
Na azért addig még van idő.
sziasztok és szép napot!
nyetus76

Sziasztok!

Ma a Rossmannnál lehet 20 képet ingyen rendelni Kép
http://www.rossmann.hu
http://asp.photoprintit.de/microsite/1659/

Eri
simones

Sziasztok!

www.elektropont.hu
http://asp.photoprintit.de/microsite/5747/
jún. 24-én 20 db kép ingyen Kép

Eri
simones

Sziasztok!
Bocsánat, hogy csak így bejöttem, de
egy nagyon fontos felmérést végzek a Szoptatásért Magyar Egyesület megbízásából, az anyatejet helyettesítő termékek marketingjét szabályozó WHO-kódex betartásának magyarországi helyzetéről.
Lenne egy pár kérdésem a 6 hónapnál fiatalabb babák anyukáihoz:
-a csecsemő életkora?
-táplálja-e csecsemőjét valamilyen gyári élelmiszerrel?
-ha igen, milyen márkájú tápszert, teát, tejpépet, gabonakészítményt vagy egyéb élelmiszert használ, és miért?
-miért?:-A: az orvos javasolta B:a védőnő javasolta C: a dietetikus javasolta D: más egészségügyi dolgozó javasolta E: saját, előző gyermekével szerzett tapasztalata alapján F: reklám alapján választotta G: rokon vagy barát javasolta H: egyéb:....
- kapott-e ingyenes mintát csecsemőélelmiszert (és teát,cumit?) gyártó cégtől? (Nestlé, Milupa, Hipp, Kecskeméti, Humana, Mildi, Avent, Chicco, Mam stb.)
-hol?:A: egészségügyi intézményben B: gyógyszertárban C: otthon D: üzletben E: postai úton F: egyéb:...
-ki adta?: A: a cég üzletkötője B: egészségügyi dolgozó C: egyéb:...
- kapott-e bármiféle tájékoztató vagy reklámfüzetet, ajándékot?
- ajándékfajta: A: cumi- cumisüveg B: előke C: pelenka D: játék E: dísztárgy F: pelenka és cumisüveg együtt G: ajándékcsomag H: egyéb:...

Bármit amit kaptatok szülésnél, vásárlásnál, postán, bárhol, kérlek írjátok meg nekem, azt is amiben nem vagytok biztosak, hogy ide tartozik.
Melyik kórházban született a baba?

Köszönöm, hogy ídőt szakítottatok rám és elolvastátok.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Sziasztok, Petra
anyatigris2

A válaszokat erre a címre küldjétek: munkacsi.petra@freemail.hu
anyatigris2

A válaszokat erre a címre küldjétek: munkacsi.petra@freemail.hu
anyatigris2

sziasztok!
Én egy 22 éves anyuka vagyok.A kisfiam most lesz 7 hónapos és sajnos én is nagyon unatkozok a hétköznapokon.Ha valaki ismerkedne én szívesen venném.Puszi Hajni
bumbuli

Sziasztok!
Visszatérek lassan Kép

Nyetus:
Nálunk is dolgoznak a nagyszülők, de végül is a bölcsi-ovi szünet 4 hét, azt valahogy majd elosztjuk a családban. Én kapásból kitudok venni 2 hetet nyáron egyben...basszus, mégis tanárnak kellett volna mennem??? Ilyen gondjaim nem lennének Kép Kép

Klarissza
klarissza

Sziasztok!

Hajni!
Merre laksz? Itt a környékünkön sok a kisgyermekes anyuka.Kép

Klarissza!
Azért nem olyan hosszú a nyaruk a tanároknak sem. Kollégáimnak ma volt az utolsó munkanapjuk. Egyik kolléganőmnek ott volt a 2,5 éves kisfia és nagyon unta már. Szegényke 9-től már bent volt, mivel akkor kezdődött az értekezlet. Mi a fiúkkal csak az ebédre mentünk és az 1 órás várakozás is sok volt nekik.
Az általános iskolás tanárok egyrésze pedig nyáron táborozik, vagy napközizik.
Nálunk a nagyszülők nyugdíjasak, mégsem érnek rá. Kép

Eri
simones

Lányok!

Aki lemaradt az ingyenes képekről, ill. lesznek újabbak, nyaralás..., egész júliusban a Mediamarktban 2490 Ft-ért hívnak elő 100 db képet Kép
http://www.mediamarkt.hu/
itt online fotorendelés

Eri
simones

Sziasztok!

Ha megengeditek, akkor csatlakoznék hozzátok! A 2005. nyári babás topic lakói voltunk eddig, de most, hogy megszületett a kisfiam, szeretnék a zuglói anyukákkal is összeismerkedni. Látom, hogy sajnos nem túl aktív a topic..

Mekkora gyerekeitek vannak?

Móni

Kép

Kép
mzx

Eri:
Valahogy mégsem tudom szegény tanárokat sajnálni...pedig tényleg igyekszem. (Valszeg a diákkori rossz emlékek...Kép Kép

Móni:
Üdv köztünk Kép
Nekem egy 21 hónapos kölköm van.
És azt hiszem unokatestvérek vagyunk Kép Kép

Klarissza
klarissza

Klarissza!
Nem kértem, hogy sajnáld.
Minden munkának megvannak a hátrányai Kép és előnyei. Kép

Eri
simones

Sziasztok!

Szia Móni, üdv itt! Enyimek 2,5 és 5,5 évesek. Lányom jelenleg gipszet visel a jobb karján, szerencsére csak ficam, nem törés. Ilyenek történnek. Kép Testvéri nézeteltérés volt az ok.

Eri, azóta is emlegetik a sarazást nálatok! Majd valamikor megyünk megint, jó? De csak gipsz nélkül Kép

Klarissza, nem lehet, hogy téged láttalak nemrég az Újvidék téri játszón? Hosszú hajú, csinos csaj?

Apropó, haj. Már kérdeztem egyszer, de senki nem írt. SOS fodrászt keresek, van esetleg olyan, akit ajánlanátok? És aki talán fogad is holnap?

Löszi, sziasztok,

Klára
klara

Sziasztok!
Móni üdv itt!Az én kisfiam 3éves a lánykám pedig 4 hós.
Klára,nem semmi!Szegény csajszi.M itörtént pontosan?Kiváncsi vagyok nálunk mi lesz mert nyúzás az már most is van...
Én fodrászhoz a hotel Ébenbe járok Edithez mert ez itt van mellettünk.Egyébként jó fodrász is csak a tel számát nem tudom meret mindig csak besétálok .
sziasztok majd még jövök csak szólít a kötelesség...Kép
nyetus76

Hello Klarissza, azt néztem, hogy nem sűrűn írogatsz Te sem. Mondjuk Laca mellett nem csodálom...Kép

Köszi, lányok, a kedves fogadtatást!

Klára, ki kit lökött el??? Kép

Az én Manócskám holnap lesz két hetes, ma visszük először sétálni. Remélem nem fogja végigbömbölni az utat. A biztonság kedvéért előtte jól teletömöm tejcsivel.

Kép

Kép
mzx

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?