Sziasztok!
Ma írtó rossz napom van,kivagyok....
Hát sajnos nagyon rossz napom van,nagyon rossz hireket kaptam!Sírás
Anyukám ma vitte a mamámat Székesfehérvárra a nagybátyám főorvos ismerőséhez 8 órára. 9 után csörgött is telefonom,hogy nagyon rossz hirei vannak a számomra,amit inkább személyesen mond el csak,nem telefonon. Így miután a nagybátyámnál voltak,elindultak hozzánk Pestre. Pont ebédelt Gabika,mikor megérkeztek.
Aztán megvárta anyu,míg leülök,és tudok koncentrálni és elmondta a nagy bajt:
-A mama mindkét lábát amputálni fogják,mert mumifikálodott,és kockázatos a műtét,de remélhetőleg túléli! Ez életmentő mütét lesz,mert különben 1 hónapja lett volna hátra,vagy annyi sem!:cry:
Először csak fojtogatott a sírás,aztán kitört belőlem!SírásPárom szorította a kezem. Ha nem ültem volna,szerintem összeesek az biztos!:cry:
Anyuék itt ebédeltek nálunk,utána a mamám öccséékhez mentek Alsónémedibe. Míg itt voltak érdeklődtünk a kórházba a mama felől. A mütté sikeresen lezajlott,most kis ideig ott kell lennie. Bíztatok az életjelei! De sajnos már haza nem fog jönni!:cry: A nagybátyám elintézni,hogy ott Fehérváron bekerüljön egy katolikus otthonban,mert anyukám nem tudja ápolni,hiszen az állását nem tudja feladni,aki meg ott volt segíteni 1000 Ft-os órabért akar,azt meg nem tudná fizetni,meg k.........a sok szerintünk!
Anyu mesélte,hogy mielőtt eljött nagyon sírt,hogy mikor lát engem,de főleg Gabikát!:cry: Sajnos most látogatni se tudunk menni,mert tilalom van az influenza miatt.
Majd az otthonba megyünk majd,ahogy tudunk Gabikával együtt!
Anyukámnak most nagyon rossz lesz,hiszen egyedül azzal a hatalmas házzal és területtel! A kertet teljesen megszünteti,és amint nyugdíjas lesz szeretné eladni,és hozzánk közelebb jönni lakni,mert ez nagyon rossz!
Nagyon valószínű,hogy Kaposváron a kórházban vmit nem jól csináltak,vagy nem kelőképpen,mert nem is jöhetett volna ilyen állapotban,és a fekélyt is kezelni kellett volna. A sok pénzt azt persze eltették! Az a legkönnyebb! Legszívesebben feljelentem az egész társasságot!:evil:
Itt persze 1 fillért se fogadott el senki. A nővérek is azt mondták anyunak,hogy ők azért vannak,hogy segítsenek mindenkinek! Nagyon rendesek,más a hozzáállásuk,mint a másik helyen!
Ez nekünk most nagyon nehéz időszak,mert feldolgozni szerintem sosem fogom,hogy mi történt!