Sziasztok!
Kriszti, mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk neked! Bori az ünnepekre ezek szerint összeszedi magát, legalább élvezni fogja.
Kiraanya, ügyes lánykád van, nagyon helyes lehet, ahogy tornázik.
Néha Csenge is szokott, bár Ő inkább táncol (mindig kéri a zenét, meg azt mondja, hogy buli van
), vagy szaladgál körbe-körbe. Én meg szédülök közben...
Hétfőn a múzeumfaluban lesz valamilyen kézműves/népművészeti kiállítás, nagyon jó lenne kimenni, csak hát amilyen frankó időt jósolnak, lehet, hogy kimarad.
Mi nem fogadunk locsolókat, nem is nagyon van itt ismerősünk, aki meg jönne, annak mondtam, hogy most inkább hagyjuk ki, hacsak nem szagtalan kölnivel próbálkozna. Azért sonkát főztem, anélkül nem Húsvét a Húsvét, és valami sütit sütök majd este, vagy holnap délelőtt. Meg persze lesz csokinyuszi- és tojáskeresés a kertben, remélem, lesz annyira jó idő (vagyis nem fog szakadni az eső), hogy legalább 10 percre ki tudunk majd menni.
Most beszéltem anyukámmal, főzött kocsonyát. Hogy én azt mennyire szeretem! Ilyenkor nagyon sajnálom, hogy ezeket nem lehet csak úgy idevarázsolni. Meg tudnék enni egy tányérral! Persze, csak holnap, de olyan jó lenne...
Mindenkinek boldog ünnepet, jó pihenést, kikapcsolódást!
Sziasztok