Új privát üzeneted érkezett!

Viki!

Még mindig dolgozol???
Nem szégyellik magukat, szegény ksimamát ennyit dolgoztatják......
Most nézem, hogy már 21 hetes vagy. Hogy repül az idő!!!!!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:26-kor.
20150601134430

Viki!
Tényleg jó volt az ismerős a vv-en, 10 perc alatt végeztem :D
de a terheléses cukrot inkább majd Db-ben, a 18 hetes uh-gal együtt...

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Jaj, és Zsuzsi!
Mégegyszer köszi a gyerekfelvigyázós felajánlást, de most jött anya vigyázni Dorkára. Most is ő van vele lent a játszin, én meg vasalok :wink:

Anita
Kép
Kép
dorkamama

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:27-kor.
20150601134430

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:48-kor.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:27-kor.
20150601134430

Viki, Kriszti!
Nekem Dorkával is a 18 hetes uh-gal egybekötve csináltuk Db-ben a próbareggelit a 19. héten :) A dokim azt mondta, hogy elég ez is a vércukor értékre, ha határértéken van, csak akkor csinálunk majd terhelést cukros löttyel. De rendben volt minden, így nem kellett volna, csaka védőnő mellett a körzeti nődoki ragaszkodott hozzá, így azt is megcsináltuk talán a 28. héten. De az sem egy bögre cukor volt, hanem vmi tasakos por, ami marha édes volt ugyan, de pikk-pakk feloldódott a teában (mert ott azt kértek vinni) és citrommal elviselhető volt.
Sztem meg egyébként ha megjelenik a gest. diabetes akkor már 19 hetesen is ott vna és akkor ugye jó mielőbb tudni róla.
Most is a 19. hétre esik majd a vizsgálat, mert épp akkor töltöm majd a 19et hamikor megérkezik a védőnőhöz az eredmény.

Kriszti! Borinak jobbulást!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Krisztina! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNOK NEKED! Lányok! Ha már nem tudok jönni /családi programok :-) / ... mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KIVÁNOK! Sok puszi!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:28-kor.
20150601134430

Kriszti!
Boldog születésnapot kívánunk! Kép

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Kriszti!

Én is Boldog Születésnapot kívánok! :) Kép
brigi0923

Sziasztok!Én is itt vok csak beteg voltam:felfázás megfázás arcüreg mind egyszerre! :cry: Kíra ugy néz ki meguszta bár most ekezdett folyni az orra és mintha kicsit melegebb lenne de remélem csak a foga miatt! :? Voltunk tegnap játszóházba és mondták h lesz torna kicsiknek,kézségfejlesztő játékos formában!állitolag ki lehet szürni a hiperaktivitást diszleksziát stb.meg jótékonyan hat a beszédre meg a kognitiv funkciókra is!én mindenképpen kipróbálom Kíra amugy is szokott velem esténként tornázni. :DA betegség miatt kihagytam pár napott de ő tornaidőbe mindig hasaravágta magát a szőnyegen és elkezdte emelgetni a lábait! :D Nagyon cuki volt :D Ha van kedvetek jövőhét kedd délelőtt lesz a körte utcán az első foglalkozás!Nincs valami ötletetek husvétra?Szerintem mindenhol tömeg lesz! :( Arra gondoltam elsétállunk a Bujtosi tohoz,persze csak ha jó idő lesz!Képzeljétek Kíra mult hét szerdán elindult!Két zokniba kapaszkodva totyogott mint egy kis kacsa! :D Na megyek mert felkellt!Mindenkinek sok locsolót kivánok! :D Kevés kölnivel! :lol: KRISZTI!ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!Megkérdezhetem hogy hanyadik?Sziasztok!
kíraanya

Sziasztok!

Kriszti!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk mi is!!!

Kíraanya!
Úgy lehet menni, hogy ha nem tecc a gyereknek a torna, akkor játszik? Mert úgy tűnik, hogy én két gyerekkel képviselném a családot :) Kristóf még itthon lesz, így jól jön egy kis kikapcs...
A mi programjaink is időjárásfüggőek. Vasárnap anyós :? hétfőn talán meglátogatjuk az unokaöcsémet, aki Kisvárdán pap. Még nem biztos...

Jövök még, csak most két gyerkőc ugrál körülöttem, és így nem sok mindent tudok csinálni...

Zs

Kép
Kép
zsuzsimano

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:48-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:49-kor.
Vendég

Sziasztok!

Kriszti, mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk neked! Bori az ünnepekre ezek szerint összeszedi magát, legalább élvezni fogja.

Kiraanya, ügyes lánykád van, nagyon helyes lehet, ahogy tornázik. :) Néha Csenge is szokott, bár Ő inkább táncol (mindig kéri a zenét, meg azt mondja, hogy buli van :D), vagy szaladgál körbe-körbe. Én meg szédülök közben...

Hétfőn a múzeumfaluban lesz valamilyen kézműves/népművészeti kiállítás, nagyon jó lenne kimenni, csak hát amilyen frankó időt jósolnak, lehet, hogy kimarad. :(
Mi nem fogadunk locsolókat, nem is nagyon van itt ismerősünk, aki meg jönne, annak mondtam, hogy most inkább hagyjuk ki, hacsak nem szagtalan kölnivel próbálkozna. Azért sonkát főztem, anélkül nem Húsvét a Húsvét, és valami sütit sütök majd este, vagy holnap délelőtt. Meg persze lesz csokinyuszi- és tojáskeresés a kertben, remélem, lesz annyira jó idő (vagyis nem fog szakadni az eső), hogy legalább 10 percre ki tudunk majd menni.

Most beszéltem anyukámmal, főzött kocsonyát. Hogy én azt mennyire szeretem! Ilyenkor nagyon sajnálom, hogy ezeket nem lehet csak úgy idevarázsolni. Meg tudnék enni egy tányérral! Persze, csak holnap, de olyan jó lenne...

Mindenkinek boldog ünnepet, jó pihenést, kikapcsolódást!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti ünnepeket Mindenkinek, ha már addig nem jövök. Jól elszóltam magam, hogy a fiúk jól vannak, Nimród bárányhimlős :( , Boti kapott oltást, így ő megússza. Nimródnak is megvolt véve csak a fülfájás miatt tolódott a beadása, hát az oviba összeszedte egyből. Így mi itthon csücsülünk! Majd főzünk sütünk finomakat! Az idő javulhatna azért, legalább az udvarra kimenjünk. Persze ma is kikönyörögték, alig tudtam behúzni őket :) !
Hajni

Kép
Kép
nimbot

Sziasztok! Én is Szabolcs Megyei leendő anyuka vagyok, és egy másik topicba szoktam írogatni: Várandósság - 2008 április - májusi babavárók. Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy van-e itt olyan, akinek valami tapasztalata van a kisvárdai kórházról (körülmények, orvosok, szülésznők, apás szülés stb.), ott készülök szülni. Eredetileg Nyházán akartam szülni (ott laktam lánykoromban), de mivel a doki, akinél szerettem volna nyugdíjba ment és nem vezethet már szülést (nemrég tudtam meg) :cry: , így inkább a hozzánk közelebb eső kisvárdai kórházat választanám. Orvosom még nincs, a nyíregyházi dokim ajánl maga helyett valakit. Már nagyon közeleg az idő, mert május 4-re vagyok kiírva...
Légyszi segítsetek, ha valaki tud róla vmi infót. Köszönöm. :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Sziasztok!

KRISZTA!

Boldog szülinapot!!! Kép

Végeztünk a burkolással. Jól elfáradtam mire mindent végig vixoltam:( de a lényeg, hogy kész van.

Mindenkinek kellemes húsvétot :wink: Kép
Vendég

Sensi!
Mutiiiiii majd meg!!!

Kriszti!
Jobbulást nektek! Remélem hamar meggyógyultok!

Hajni!
Gyógyulást Nimródnak! Hogyhogy eddig csak a kisebbet oltottátok be?

Bolygó!
Én sajnos nem ismerem a kisvárdai kórházat, sem az ottani dokikat :(
Boldog babavárást :)

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Vonalzó próba

Kép
kíraanya

Detti! Hajni vagyok! Sikerült, majd küldjél olyan képet amin csak az arca van és kicserélem, addig ez is megteszi. Puszi

Kép
kíraanya

BOLDOG SZÜLINAPOT KRISZTINA!

Kép
Továbbá mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kíván Zsomi és Ildikó, Zsomi küld mindekinek virtuális kölnit!
Kép

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

Sziasztok!

Csak bugrottam Mindenkinek Kellemes Húsvétot kívánni! Kép :lol:
brigi0923

Itt a húsvét, jön a nyuszi.
Repül hozzátok egy nagy puszi.
Ölelésem legyen veletek.
Boldog és áldott húsvétot mindenkinek!

Kellemes időtöltést mindenkinek (lehet holnapra még rosszabb lesz az idő :cry: )
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:28-kor.
20150601134430

Sziasztok!Hát ilyen hideg husvétra én nem emléklszem!Mi nem voltunk sehol,de azért a locsolkokodók megtaláltak minkjet! :D Kíra élvezte a nyüzsit bár még nem nagyon értette!Tojást viszont nem adott senkinek nem volt hajlandó elengedni! :D Zsuzsi!Nem tudom pontosan de szerintem lehet mert külön kell fizetni is a tornáért meg a játszóházért,igy ha nem tornázik gondolom játszhat!Mi sajnos mégse megyünk ilyen időbe nem merek nekiindulni,majd legközelebb!Meg lassan készülni is kellene a szülinapra el se hiszem hogy már majdnem 1éve h megszületett a csajos! :lol: Bolygó!Én sem tudok segiteni!Kriszti!Az infralámpát próbáltad?Nekem mindig segit!Betti!Aranyos lehet Csenge!Detti
kíraanya

....
20150601134430

Rubinita!

Utólag is boldog születésnapot kívánok!
Kép

Remélem jól teltek mindenkinek az ünnepek! Az idő nagyon vacak volt, így odabent kényezették a nagyszülők Dorkát felváltva :D

Anita
Kép
Kép
dorkamama

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:29-kor.
20150601134430

Sziasztok!
Detti! Hova tűntetted el a vonalzót? :evil:

Nimród jól van, a pöttyök már száradnak lefele :D ! Ez az idő! Remélem már délután kijutunk az udvarra, mert nem lehet bírni velük idebent! A húsvét jól telt, Nimróddal nagyrészt itthon voltunk pöttyök miatt, Boti apával csavargott. Persze szomszéd, nagyiék, pár barátnőm így is meg lett locsolva, Nimród büszkén mondta a verset mindenkiek :) !
Hajni

Kép
Kép
nimbot

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:30-kor.
20150601134430

Rubinita!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk mi is :lol:

Viki!
Én próbáltam tanítgatni neki, felolvastam vagy 10-et, mire közölte, hogy tud ő magától is, és az elhangzott 10-ből olyat kovácsolt össze, hogy egy fél rím sem volt benne :lol:

Mi sem voltunk sehol, csak anyósomnál. Kristóf erősen taknyos, vagyis már jobban van, de szinte használhatatlan volt az ünnep alatt. Nyávogott mindenért, nem akart semmit enni.
Tomit meg sikeresen kiütötte az a szelet bolti kalács, amit evett, meg az anyatejen átment 2 kiskanál majonázes torma :cry: úgyhogy most megint hasmenéses, meg a lába tiszta kiütés. A fene se gondolta, hogy ennyire érzékeny :oops: Amúgy jó a kedve, játszik semmi extra.

Többiek?

Kép
Kép
zsuzsimano

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:30-kor.
20150601134430

Viki!
Köszi szépen, átadom, ráfér :lol:
Nektek hogy telt az ünnep? Hogy érzed magad? (fáradékonyság, ilyesmi...)
Zs

Kép
Kép
zsuzsimano

...
20150601134430

Szia!
Pandácska sötétkék, készítettem is képet róla, csak a rendszámot szeretném letakarni valamivel a képről, nehogy felismerjék :lol:
Az jó, ha jól vagy, a fáradékonyság sajnos megmarad a végéig :?
Zs

Kép
Kép
zsuzsimano

Nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntéseket! Aranyosak vagytok!Sok puszi mindenkinek!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Ruben Kép

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Rubinita!
Ééédesen figyel ez a baba!!! Nagyon aranyos :lol:

Hoztam végre képeket:
A Pandácskáról leszedtem a rendszámot, meg leműtöttem a háttérből a húgomékat :lol:
Kép
No, meg Tomi játszik: :lol:
Kép

Kép
Kép
zsuzsimano

Hmmmm, de kicsik lettek... :cry:
Jóccakát mindenkinek:
Zsuzsi
zsuzsimano

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:31-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:31-kor.
20150601134430

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:49-kor.
Vendég

Sziasztok!

Lányok most csak egy gyors segítséget szeretnék. Autós üléssel kapcsolatban.
Kinéztem egyet itt a neten 9-36kg-ighasználható dönthető a háttámlája. Csak azt hiszem Kriszta te mondtad, hogy Bori már magasabb. és a fejének nem kényelmes.
Ezt így látatlanba hogy lehet megitélni?? A mérete megvan adva.

Ő lenne az!!
http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_ ... kk=S_159-2

Magával a márkával elégedett vagyok mert a hordozónk és etetőszékünk is ilyen
Segítsetek!!

Majd később jövök még és visszaolvasok
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:50-kor.
Vendég

....
20150601134430

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:50-kor.
Vendég

Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?