PTünde: Tudod, jobb későn, mint soha.....
A Corsodyl szájöblítő oldatot én is használtam de nem sokat ért, ez a gél új termék és egész jó! Remélem hosszútávon is beválik. A Sensodyne pl csak kb 3 hétig használt, ahogy a fogaim "megszokták", már nem ért semmt
.
Zsófi: Még nem ért ide a mél, de ne a freemailos címemre küld, hanem a tipppnetesre, jó? A freemail mostanában vacakol.
Eleve utálom azokat az egészségügyi dolgozókat (meg nem egészségügyi dolgozókat is) akiken kiló vakolat van. Sztem az ilyen nők mind banyák. Sminkeljenek otthonra vagy bálba, de ne a munkára.
A szülésznők közül sztem a fiatalabbak normálisabbak, mert már a "modern kor" alapjai szerint gondolkodnak,tevékenykednek. Bár ez sem feltétlenül igaz, velem egy fiatal csajszi a Saci, beszélt nagyon csúnyán és mondott bántó dolgokat...
Viszont a Barbara aki egyidős velem, meg nagyon kedves volt és mai napig tartjuk a kapcsolatot. A Csilláról is csak jókat hallottam, meg Enikőről is. Azt hiszem Enikő is Vajdasági.
SEmese: Nagyon cuki Andris. Mesélj róla, milyen paraméterekkel született, ki az orvosod, terveztek-e még babát, a nagyokról is mesélj? Hogyhogy ilyen nagy a korkülönbség köztük? Szép nagy családod van, gratula!
Agi: Köszi
Babamama: Köszi, de ehhez kellett ám egy nagyon jó fej,összetartó család aki mögöttem áll és támogat mindenben. Apu,anyu és a tesóm, no meg persze a barátaim.
Sztem ha a körülmények adottak, akkor mindenki így cselekedett volna.
Gabi3: Azt hiszem nálunk más volt a szitu. Mi nem haragban váltunk el, és nem is veszekedtünk. Egyszerűen csak nem akarta a gyereket és kész. Mondta, hogy ha elvetetem velem marad, mert velem nincsen semmi baja, de neki gyerek még nem kell...
No a lényeg, hogy én meg a gyereket akartam és őt nem. Most, hogy megváltozott a véleménye lehet, hogy más is megváltozik, nem tudom. Majd idővel elrendeződik minden. Én ráérek
Azért köszi, hogy elmesélted a tapasztalataidat.
Angi: Mikor van Angéla nap? Nem vagyok valami jó a névnapokban, még a sajátomat is rendszerint elfelejtem
Melinda: Neked is lobbanékony természeted van? Nekem is, lehet, hogy ez vízöntő vonás? De nekem nagyon nagyon nagyon. Tom, hogy ez nem valami jó, de nem hagyom magam...
Enikő