Új privát üzeneted érkezett!

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:09-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Ildikó! Én is Nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked!
Zsuzsi! Az órarendem nagyon sz-r. Szerdán nincs is órám dehát hazamenni nem tudok.... Hétfőn10:00-14:00 ig vagyok. Kedden nyolctól délig. Csütörtökön megint csak két órám van. Pénteken meg egy. szóval ez a rendszer egy nagy sz-r. Na de mindegy nem idegesítem magam....
Mától meg elkezdtem futni mert nagyon be vagyok punnyadva nem mozgok semmit.

Remélem viszonylag mindenki jól van...
További szép estét Mindenkinek!
brigi0923

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:10-kor.
20150601134430

JOLKA! NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNOK NEKED! Viki! Tehát a picike fiú lesz...gratulálok...sokat spórolsz mert nem kell minden másnap új hajcsat,hajgumi,stb...(viccelek,de Jenninél annó igy volt) Ruben extra hisztis ma :-) ... Jenni olyan igazi kiscsajos baba volt...Ruben pedig akaratos fiú...:-) de igy jó...puszi minden picikének és pocaklakónak..,

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Sziasztok!

Ildikó! Én is boldog névnapot kívánok neked!
Jolka! Neked pedig boldog születésnapot!

Viki, én a 6. hónap végéig dolgoztam anno, mert akkor költöztünk ide Nyíregyre. Még bírtam volna, de azért jó is volt abbahagyni. Csak az volt a rossz, hogy tudtam, soha nem fogok már visszamenni... Iszonyú érzés volt úgy pakolni, hogy ott ültek körülöttem azok, akiket szeretek. Szinte egész nap nyeltem a könnyeimet. Aztán meg a délutáni búcsúztató, hát az tényleg nagyon fájdalmas volt. A lányok közül mindenki sírt... :cry: A fiúk jó fejek voltak, próbáltak viccelni, hogy egy kicsit oldják a hangulatot. Mindig szívesen gondolok vissza rájuk.

Sensi, ha úgy látod, hogy kezd beteg lenni Anna, kezdd el neki nagyobb adagban adni a c-vitamint. Nálunk ez mindig bejön.

Lányok, hol vannak ezek a bútorboltok, amikről beszéltek? Anno mi annyit jártunk bútor után, és alig találtunk valami normálisat. Ennek köszönhetően a bútoraink nagy részét (szinte mindent...) asztalossal csináltattunk. De azért kíváncsi vagyok, hogy mit hagytunk ki.

Zsuzsi, köszi a bíztatást, remélem, hogy már tényleg nem tart sokáig.

Dorkamama, hogy repül az idő!!! Most néztem, hogy már az afp-re készülsz. Már mocorgás is van odabenn?

Többiek, merre jártok? Most rossz az idő, nem lehet kinn lenni a gyerkőcökkel, tessék írni! :D

Sziasztok
Vendég

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:44-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:44-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:10-kor.
20150601134430

...
20150601134430

Sziasztok!

JOLKA!
Utólag is ISTEN ÉLTESSEN

Viki!
Megvolt a tanácsadás (ma) Én nem foglalkoztam a védőnővel, ő jött jó pofizni, bár szerintem ő már rég elfelejtette a multkori esetet . Én nem fogom.
Amúgy a doki elégedett volt Annával hogy már jár stb...
a láz szerinte a fogzás miatt van, mert nem lát más tünetet......

Ma jön egy burkoló felmérni a dolgokat. Nem igazán kívánom a hátam közepére se jó lenne már túl lenni rajta.

ÓÓÓÓ Anna felébredt majd jövök még.

Puszi mindenkinek.
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök, mert így ulólag szeretnék Jolkának Boldog Születésnapot kívánni!
Kép
brigi0923

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:11-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Viki!
Köszi az érdeklődést :wink: Biza használom,és állítólag ügyesen :) tegnap a párom másfelé ment a másikkal és egy darabig mögöttünk jött, este aztán megdicsért :lol:
Kristóf nagyon élvezi a kicsikocsizást :)
Hogy van pocakLackó? (anyósom azzal a megjegyzéssel fogadta azt, h a pocaklakónk fiú, h mégiscsak a fiú az igazi... nálunk ugyanis először lányt mondtak uh-on, arra anyós megkérdezte, hogy misim mit szól hozzá? kedves, mi? A másodiknál egyből közölte, h jó lenne egy lány. Erre odaszóltam, h kérdezze meg a kedves fiát, mit csinált. No, nem volt több megjegyzés a nemére vonatkozóan :lol: )
Ágykeretet mi a Reitában (Tünde u.) vettünk.
Bababútor: a Tokaji úton van egy német bútoros, még a sorompó előtt, a város felől bal oldalt a Best mart vagy milyen üzlet előtt. Nem használt bútoros, hanem utolsó darabok, vagy vmi apró szépséghibás bútorok. Mi anno ott vettük Kristófnak a kiságyat, amit szét lehetett szedni normál ággyá a rácsokat levéve (nem heverő méretű, hanem kisebb). 4 évig használta is, most meg Tomié. A pelusozót a Létiből vettük (Szent István u.)
Bababoltok továbbá :wink: : Szent István u. (már majdnem a kórháznál) a Pelikán (bár nemegyszer azt a megjegyzést hallottam róluk, h a madár nevű bolt, ahol madárnak nézik az embert :lol: )
Kereszt utca: Delfin
A kórház után egy kicsivel a Kállói úton: Anna bababolt mi a babakocsit vettük itt.
Hunyadi utca: Kenguru bár amikor tavaly a barátnőmnek kerestünk bababútort, akkor nem volt nagy választék, és drágák is voltak, de lehet van katalógus
Pazonyi utca :Brendon
Kossuth utca: Emberke bababolt
Hmmmm, azt hiszem egyelőre ennyi... :roll:

Sensi!
Hát igen, belegondolva az átalakításokba, munkálatokba nagyon elkomorodik az ember, de meglátod milyen jó lesz a végén, túl az egészen :wink:

Kriszti!
Szerintem is csak szoknia kell egy kicsit Borinak a gondolatot, nem lesz semmi gond, mire Orsi megérkezik :) Képekre én is kíváncsi vagyok, bár szerintem biztos izlésesen rendezted be :wink:

Egyébként a fiúk jól vannak, utánajártam, hogy mégiscsak járna emelt családi pótlék Tomi után. Jövő héten kell menni kontrollra, kikértem már a MÁK-ból az igénylő adatlapokat. Remélem jóindulatú lesz a doktornő. Drukkoljatok!

Többiek???
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:11-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:12-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Zsuzsi! Anyós :evil: :twisted:

Viki! A Pelikánba vettük a babakocsinkat és a kiságyat, sajnos. Akkor voltunk ott először és utóljára :x :x :twisted: :twisted: tényleg madárnak nézik az embert. A kiságyat lapra szerelve kértük, erre összerakva hozták 2 héttel a megbeszélt időpont után és sztem vmi mintadarabot, mert le volt ütve itt-ott :x :x Hiába mentünk utána reklamálni az volt a válasz minek vettem át. Persze, behozta a lakásba két tohonya ember, egyedül voltam otthon és közölték hogy ők már pedig vissza nem viszik miután felcipelték idáig (egészen az első emeletre lifttel :x Pedig már akkor mondtam nekik hogy be se hozzák mert nem összerakva kértük. Na mindegy, de én oda a lábam be nem teszem többet!
Viszont a Delfint szeretem, az eladó csajszi nagyon kedves, és nagyon sok szép holmijuk van, a saját gyártásúak árban is jók, ugyan amit nem ők készítenek az kicsit drága.

Süt végre a nap, úgyhogy megyünk is ki csak megreggelizünk! Szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:12-kor.
20150601134430

Sziasztok! örülök,hogy jól vagytok...Irjatok sokat...TAKARITOK ...ááá már elegem van,amire a végére érek kezdhetem előlről...az emelet még hátravan de holnap már lesz segítségem :-) ... Bababolt! Mi mindent a Brendonban vettünk...s nem volt semmivel gond,szeretek ott vásárolni minden van egy helyen. A Pelikánt ne is mondjátok! Én pocakosan voltam...Benéztünk...s a hölgy így fogadott... ,,nagyon örülök,hogy jöttek, ide a felső tízezer (!) jár''...s elkezdte sorolni,hogy kik...én otthagytam utálom az ilyet /a férjem illemből végighallgatta,s megkapta a névjegykártyáját :-) / Melyik ember homlokára van írva,hogy hova tartozik? Számomra ez a hozzáállás kiábrándító... menjen már magával az ilyen...soha nem mentem be többett...s azóta is csak szánalomból megmosolygom... Irjatok sokat! Sok puszi mindenkinek!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:13-kor.
20150601134430

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:45-kor.
Vendég

Ildi te is régen jelentkeztél. Minden rendben Zsombival?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:13-kor.
20150601134430

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:45-kor.
Vendég

3,5 éve? akkor lehet hogy van rá garancia nem? a mi matracunkra 10 év van. az ágyra asszem 5.
Vendég

...
20150601134430

Sziasztok!

Tiszta gyagya vagyok!!! Képzeljétek, keresem itt a tegnapi hsz-emet, mert azt hittem, hogy írtam tegnap, de ezek szerint csak akartam. Kezdek hülyülni...

Zsuzsi, nagyon jó, hogy jól szuperál a kicsikocsi. Én is jobban szeretem a Leont. Az Octavia kombi volt, és olyan nagy behemót volt.
Kriszti, még egyszer nincs mit. :) Bori szerintem is megszokja majd az új helyét, csak idő kell neki. Nagyon jól csináljátok, hogy időben elkezdtétek szoktatni, így nem fogja úgy megélni, hogy a kistesó túrta ki.
Viki, tök jó, hogy jók az eredményeid!

Megyünk délután Csengével anyósomékhoz a tanyára (Szekeresbokorban van egy családi házuk, sok földdel, azt hívják így), madárijesztőt fogunk csinálni. Ezért van most megőrülve, látta egy mesekönyvben, és azóta minden nap kell róla mesélni. Anyósom megígérte neki, hogy ma csinálunk egyet a kertbe. Biztosan élvezni fogja.

Lányok, én annyit bírok enni! :o Tegnap elmentünk a Tölgyesbe vacsorázni. Kaptam egy nagy adag sült krumplit (Robi szerint 30 dkg volt...), 3 nagy szelet sajttal. Sikerült eltüntetni. :oops: És érdekes módon nem lett semmi bajom, kevésbé volt hányingerem lefekvés idejére. Ma délben megettem egy hatalmas tányér paprikás krumplit. És most is jól vagyok. De azért ez így nem lesz jó... :shock: Jó lesz, ha más lesz sok finom kerti zöldség-féle, talán így nem leszek majd vágósúlyban a végére. Mert most tartok tőle, hogy ha ez így megy tovább, akkor bizony le lehet majd adni a 9. hónap végére. :lol:

Sziasztok
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:14-kor.
20150601134430

Betti!
Ne aggódj, ha jön a jó idő, akkor majd kevésbé fogod kívánni a kaját, lesznek fini friss gyümölcsök is :wink: hátha vége lenne a hányingeres időszakodnak is :D

Viki!
Holnapra sok sikert a terheléseshez :)

Kriszti!
Lehet akkor érdemesebb lenne egy nagyobb gyerekülést venni, olyat, ami még saját öves, de később szét lehet szedni ülésmagasítóra.
pl: Kép

Sensi!
Anna még alvás közben is cuki :wink:

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok

Zsuzsi!
Örülök, hogy összefutottunk, lassan már mindenkit megismerek a topicról :wink: :lol:

Pelikán :evil: Mi is ott vettük a babakocsit és hordozót is akartunk, de az nem volt készleten igérték hogy ekkor jön adjunk előleget direkt később mentünk 1 héttel mert hallottunk már dolgokat és még sehol nem volt a hordi. A párom mondta hogy nem hajlandó tovább várni kéri vissza a pénzt majd vesz máshol. Erre a nő közölte hoyg nyiregyen csak nála van Bergon! Mire a párom hogy majd vesz miskolcon tégelnél. Erre jött nekünk is duma hogy eddig minden jogász orvos stb... nála vásárolt nekünk meg még pocakban a baba és miért nem bírunk várni. szóval kissé a jogász pénze nem olyan neki mint egy átlag emberé...Többet biztos nem leszek ott!!!!!!!
A delfin tényleg jó én még az emberkébe szoktam vásárolni meg a brendonba ott tényleg van minden sok egyedi cucc igaz az ára is egyedi. :roll:

Betti!
Szereintem a kaja miatt ne aggódj, egyenlőre örülj, hogy megoldja a hányinger gondot. Nyáron a melegbe szerinte úgyse lesz olyan étvágyad.
Én 20kg-t híztam Annával a végén már annyit ettem hoyg ijesztő volt :oops: jöhetett bármi.
De nem igazán látszott hála az égnek. Most viszont már mindenki megjegyzi milyen sovány vagyok :( 1-2 kg rám férne.

Autósülés: Minket is érdekel mert Anna még az elsőbe van. nagyon vészes már. Ötletem sincs milyen kéne ami biztonságos is és olcsó.

Tegnap bevásároltunk a burkoláshoz. A párom 12 kartonjárólapot +az anyagokat felhordta a 4.re totál kész volt :cry:
Kedden már csináljuk is úgyhogy húsvétra remélem cak pakk meglesz. :wink:
Vendég

Ja még v.mit akartam: Ismeritek a multi kid nevű vitamint??? A doki ajánlotta, hogy adjam Annának, meg is vettem de nem issza meg narancs izű de gondolom a vas miatt avn egy fémes utóize. Raktam vízbe teába de nem kell neki. Nincs ráirva hogy hígítani kell vagy mehet töményen is. Szerintetek hogy adjam be neki. Ráférne egy kis vitamin
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:14-kor.
20150601134430

Sensi, nem ismerem a vitamint, ebben nem tudok tanácsot adni. Viszont autósüléssel kapcsolatban annyit mondok, hogy próbáljátok ki Annával, vagyis ültessétek bele, hogy kényelmesen ül-e benne. Mi ezt nem csináltuk meg, és Csenge feszeng is rendesen, nem szeret benne lenni. Viszont ismerőseink (többen is) így vettek, és nekik semmi bajuk az utazással. Persze lehet, hogy gyereke válogatja...
Egyébként szerintem ami márkás, annak a töréstesztje is jó, tehát biztonságos. A miénk Römer, de a többi is biztosan maximálisan véd.

Kriszti, nagyobb gyerkőcöknél gondolom, már nincs ilyen baj. Egyébként szerintem is az a praktikus, ami később szétszerelhető. Persze, nálatok lehet, hogy Orsi majd ezt is örökli Boritól, és akkor ez máris nem szempont.

Egyébként köszi a bíztatást! :D
Szerintetek epret/málnát ehetek majd? Vagy azt terhesen sem lehet?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:15-kor.
20150601134430

Én nem akarok venni, a hazait várom már. :) Egész ültetvény van anyósoméknál, és az idén már nálunk is terem majd. Nyam-nyam... :D
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:15-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Enci! Anna iszik tápit? Ha igen esetleg abba beleteheted a vitamint. Dorka így issza a béres cseppet. 2 dl tápiban semmi íze nincs, amúgy meg borzalom.
Most akarok cebion multira váltani, remélem azt is megissza majd így.

Na most nem hagy Dorka érvényesülni.
Szisztok!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Ja és a sok-sok finomság amit emlegettetek: nyam-nyam.
Hívom is apát vegyen szőlőt hazafelé :roll: meg tudok enni egy kilót egyszerre :oops: :oops:

Anita
Kép
Kép
dorkamama

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:46-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:16-kor.
20150601134430

Anita!

Igen Anna iszik tápit de nem merem megkockáztatni mert a tápi banános ez meg narancs és félek, hoigy nem fogja inni, ígyis hogy ma cumis üvegből akartam neki adni utánna már a teát sem akarta elfogadni:( Nagyon rafkósnak kell lenni mert mindent észre vesz:(
Mi a sima cebiont szedjük azt rárakom neki a tízórai első kanalára . Lehet ezt is úgy fogom megpróbálni.

Viki!
Gyümi levet nem issza. Mikor kissebb volt nem adtam neki most meg nem kéri teát iszik azt is ízesítés nélkül. Mondjuk nem is bánom hogy nem issza a cukros löttyöket.

Ha Anna felébred lehet ki ugrunk a brendonba kifogyotta pelus vödörbőlk a zsák. szeretnék neki v.mi átmeneti nacit amit most tudnék ráadni mert az overálba olyan mint egy kis ürhajós alig tud benne menni.
Ránézünk majd az ülésekre is:)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:16-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Viki, a lényeg, hogy túl vagy rajta. Mikor lesz eredmény?

Kriszti, biztosan úgy van megoldva az ülés, hogy a rendes övet is el lehet valahol vezetni, hogy a gyerkőcnek kényelmes legyen. Bár én még nem láttam ilyen ülést, nincs a környezetemben senkinek.

Lányok, nem tudjátok, hogy hol lehet valahol a környéken eredeti (vagy közel eredeti), tartós (azaz ami ki van fújva), hímes tojást venni? Tudjátok, olyan igazi pirosat, amit írókával írnak. A közel eredetin azt gondoltam, hogy ha ilyen nincs, akkor olyan is jó, ami pl. fából van, de ilyen eredeti népi motívumok vannak rajta. Sajnos nekem sem eszközöm, sem kézügyességem nincs, hogy ilyet csináljak, viszont nagyon szeretnék néhány darabot. A múzeumfaluban csak Húsvét hétfőn lesz valami program, ahol szerintem lehet majd ilyet kapni, de az meg már egy kicsit későn van...

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.
Betti! Szerintem a Három Királyok könyvesboltba megnézheted, hátha.... Ott én úgy tudom, szoktak lenni ilyen olyan dolgok persze a könyveken kívűl... Hátha így húsvét felé lesz.... De ez csak egy tipp, csak gondoltam megírom!

Mindenkinek szép napot! :)
brigi0923

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:17-kor.
20150601134430

Viki!
Nagyon aranyos vagy, hogy eszedbe jutott Kristóf :) Köszi szépen :)
Ma is jót buliztunk, ugyanaz a családi kör, egybefasírt, franciasali, friss zöldségek, kenyér.
Holnap jönnek anyósék :?

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:17-kor.
20150601134430

előszőr is köszönöm mindnekinek a névnapi köszöntőket!
és viszont kívánok minden most ünneplő szülinaposnak illetve névnaposnak sok boldogságot!
Sziasztok Itt vagyok nem felejtettelek el titeket, csak most van egy kis szusszanat időm!
velünk minden rendben már 3900 g osak vagyunk szépen növögetünk! néha fáj a pocink de csak azért mert túl sokat eszünk! igazából az utolsó csepp tejcsit is kiszopizza Zsomi baba!
egyébként jó baba,sokat alszik, imád sétálni,imádja a ventilátor zaját nah meg a meleget amit ad azt kifejezetten, viszont utál fürdeni, nagyon nagyon! már mindent próbáltunk hogy megszeresse, néha teszik neki néha pedig torkaszakadtából sír!
szépen beállt az evés is mostmár csak a mértékletességet kellene megtanulnia, de majd az is kialakul, reméljük! elég sok tejcsi jön visssza emiatt de sebaj csak ő jól érezze magát!nekem kicsit furcsa vagy talán korainak tűnik, de olyan intenzíven figyel és olyan reakciói vannak mint egy 4-5 hónapos babának!
a legfrissebb fotónk:
Kép

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

Sziasztok! Lányok ki volt a börzén? S mit sikerült ,,vadásznotok'' ? Viki az eredmény ma lesz meg? Bettinah a népművészetiben biztos van olyan tojás,talán egy próbát megér...Ildike! Nagyon édes a kis Zsombi! Lányok! Hogyan töltitek a Húsvétot? Puszi mindenkinek...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Sziasztok

Bocsi, de egy pill.
Köszönöm mindenki köszöntését, nagyon kedvesek vagytok. Amiért írok.
Ildi!
Szuper ez a kép. Nagyon helyes a kisfiad rajta. Tényleg kis értelmes fejecskéje van. zsivány lesz Ő is

Szép napot mindenkinek!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:18-kor.
20150601134430

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?