Sziasztok!
Viki!
Köszi az érdeklődést
Biza használom,és állítólag ügyesen
tegnap a párom másfelé ment a másikkal és egy darabig mögöttünk jött, este aztán megdicsért
Kristóf nagyon élvezi a kicsikocsizást
Hogy van pocakLackó? (anyósom azzal a megjegyzéssel fogadta azt, h a pocaklakónk fiú, h
mégiscsak a fiú az igazi... nálunk ugyanis először lányt mondtak uh-on, arra anyós megkérdezte, hogy misim
mit szól hozzá? kedves, mi? A másodiknál egyből közölte, h jó lenne egy lány. Erre odaszóltam, h kérdezze meg a kedves fiát, mit csinált. No, nem volt több megjegyzés a nemére vonatkozóan
)
Ágykeretet mi a Reitában (Tünde u.) vettünk.
Bababútor: a Tokaji úton van egy német bútoros, még a sorompó előtt, a város felől bal oldalt a Best mart vagy milyen üzlet előtt. Nem használt bútoros, hanem utolsó darabok, vagy vmi apró szépséghibás bútorok. Mi anno ott vettük Kristófnak a kiságyat, amit szét lehetett szedni normál ággyá a rácsokat levéve (nem heverő méretű, hanem kisebb). 4 évig használta is, most meg Tomié. A pelusozót a
Létiből vettük (Szent István u.)
Bababoltok továbbá
: Szent István u. (már majdnem a kórháznál) a
Pelikán (bár nemegyszer azt a megjegyzést hallottam róluk, h a madár nevű bolt, ahol madárnak nézik az embert
)
Kereszt utca:
Delfin
A kórház után egy kicsivel a Kállói úton:
Anna bababolt mi a babakocsit vettük itt.
Hunyadi utca:
Kenguru bár amikor tavaly a barátnőmnek kerestünk bababútort, akkor nem volt nagy választék, és drágák is voltak, de lehet van katalógus
Pazonyi utca :
Brendon
Kossuth utca:
Emberke bababolt
Hmmmm, azt hiszem egyelőre ennyi...
Sensi!
Hát igen, belegondolva az átalakításokba, munkálatokba nagyon elkomorodik az ember, de meglátod milyen jó lesz a végén, túl az egészen
Kriszti!
Szerintem is csak szoknia kell egy kicsit Borinak a gondolatot, nem lesz semmi gond, mire Orsi megérkezik
Képekre én is kíváncsi vagyok, bár szerintem biztos izlésesen rendezted be
Egyébként a fiúk jól vannak, utánajártam, hogy mégiscsak járna emelt családi pótlék Tomi után. Jövő héten kell menni kontrollra, kikértem már a MÁK-ból az igénylő adatlapokat. Remélem jóindulatú lesz a doktornő. Drukkoljatok!
Többiek???
Zsuzsi