Új privát üzeneted érkezett!

Anna!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk! Képeket kérünk majd!

Helyzetjelentés rólunk:
Tomi már jól van, most Kristóf lázas :( remélem hétfőre rendbejön...

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Anna nevében is köszönjük a köszöntést:))

Jolka Édesek a fiúk :lol:

Most dobok képet és megyek lefekszem

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!Itt vagyok csak rohangálos hetem volt!Ildi!Nekem nagyon pocakfájós volt Kíra és a masszás vált be!Van kifejezett pocifájásra masszás azt csináltam éjjel nappal!Egy idő után elég volt ha rátettem a kezemet a pocira! :D Annyira hozzászokott hogy később ha kakálnia kellett odajött hozzám! :)A bör még lóg a hasamon nekem is!Engem amugy az zavar hogy a vágásra lóg rá! :cry: Nem tudom értitek-e elég hüén fejeztem ki magam! :oops: Rubinita!Kíra nekem kompozik igaz későn ültettem bele és keveset van benne,de sztem nem okoz gondot!Sensi!isten éltesse kislányodat!Nagyon szép kislány!Milyen sok haja van!Kíra nekem majdnem kopasz! :cry: Meg akartam nektek mutatni,de nem tudom h kell tömöriteni a képeket! :oops: Igy meg nem tudom öket felrakni!Jól nézett ki a torta is honnan rendelted? Lassan nekünk is aktuális lesz! :D Az alvás probléma megoldódott már?Mindenkinek szép hétvégét kivánok az itéletidő ellenére is! :D Sziasztok.Detti
kíraanya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:05-kor.
20150601134430

Sziasztok!
Na én is itt vagyok ám! Annának utólag is sok Boldog Szülinapot! Csodaszép kislány, és a tortája hát nem semmi volt :) ! Milyen ajándékot kapott?
Zsuzsi! Remélem a fiúkon hamar átment a betegség. Jobban vannak már? Nekem jó 2 hét kellett mire mindkettő javulóban van. Sose szokott így elhúzódni :( !
Én se jöttem még rá hogy tudok felrakni ide képeket, de próbálkozom!
Hajni

Kép
Kép
nimbot

Na végre találtam egy kis képet! :) Kép

Hajni[/img]

Kép
Kép
nimbot

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést :)
Szerencsére Kristófon is átment, ma már nem volt lázas, enni is eszik rendesen. Nem tudom, hogy mi volt ez, hogy "csak lázasak", nem köhög egyik sem, nem taknyosak, étvágyuk jó, közérzetük is, játszanak, szaladgálnak.

Képzeljétek, ma anyukámmal együtt mosogatott Kristóf, és azt játszotta, hogy halászik a vízből. Elkezdett fantáziálni, és azt mondta anyukámnak, hogy ha kifogná az aranyhalat, azt kívánná, hogy Tomi ne legyen beteg, ehessen tejet :lol: A tesóm szerint nem normális, hogy egy 5 éves ne kisautót kívánjon :lol:

Na, de a múlkori sztorit sem meséltem, a Lidl-ben voltunk, mindenre megkérdezte, hogy nem vesszük-e meg. Egyre nagyobb hangerővel volt, mondtam, halkabban beszéljen. Erre ő: meg ha úgyis tudom, hogy nem vesszük meg, akkor minek kérdezem meg?
Mindenki röhögött a környezetünkben :lol:

Hajni!
Nagyon édesek a fiúk :) Vágtatok már Boti hajából? Nagyon jó áll a frufru neki :)

Enikő!
Anna tüneményes, a torta pedig isteninek tűnik!!!!Honnan rendeltétek végül?

Detti!
Jó volt hallani rólatok :) Nekem szerencsére egyik se volt hasfájós, de a masszázs biztos jó, már ha hagyja magát a baba :lol:

Viki!
Vének :lol: ez jó :lol:

Jóccakát mindenkinek!

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok! Néhány pillanatom van.Lányok köszönöm a tanácsaitokat! Zsuzsimanó! Nagyon jó kis történetek s aranyos...Sensi! Kis cuki királylányod van,engem is érdekel a torta...Nimbót! Nagyon édesek,szépek a gyerekek a képen! Viki!,,Öreg''? dehogy :-) ...Kíraanya gyere gyakrabban ha tudsz és van kedved...nem semmi szélvihar volt tegnap :-( ...puszi mindenkinek...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:05-kor.
20150601134430

Sziasztok!Van egy kis időm..Zsuzsi!Aranyos lehetet kisfiad!Sztem olyankor a legcukibbak amikor már beszélnek össze-vissza! :D Alig várom hogy Kíra is ilyen cserfes legyen,igaz a NEM már egész jól megy neki! :D Nekünk a 3napos láz alatt voltak hasonló tüneteink.Hajni!Remélem a héten már talizunk végre! :D Képzeljétek Kíra a hétvégén "főzött"!Beraktam a járókába 3fazekat egy fakanalat és elmélyülten kavargatott egy fél órán át!Aztán megetette a babáit a főztjével! :D De nekem nem adott! :D Na kezdek készülődni mert ma megyek a családsegitőbe gyakorlatra!Ez lesz az első alkalom és állitólag ügyféllel kezdek ugyhogy kicsit izgulok! :roll: Sziasztok!Detti
kíraanya

Sziasztok!

Hajni!
Helyesek a fiúk :lol:

Zsuzsi!
Jó hogy már nem vagytok betegek :wink:
Biztos falni való lehetett Kristóf hogy ilyet kívánt. Igazi jó testvér :cry:

Detti!
Milyen volt a gyakorlat???

Szülinap jó volt igaz Anna délelőtt keveset aludt így a fotózást hamar megunta, de a tüzijáték nagyon tetszett neki :lol:
Bébitaxit készségfejlesztőt meg pénzt kapott amivel majd én gazdálkodok :lol: Szeretnék neki venni pici műanyag asztalt székkel, nem tudjátok hol lehet kapni valami jó pofát??? Ja és a cipő is szülinapi ajándék!!

A torta a görömeiből volt fincsa volt nekem kicsit édes a marcipántól

Csajok már nem tudom kitalálni, hogy mit adjak Annának enni a levesek nagyon bejöttek de nem ehet mindennap krumplit répával. A broki, karfi nem igazán megy ma halat akartam bébiételt nem ette. Szóval kifogytam az ötletekből :(
Ja meg a délutáni alvást annyira elhúzza néha fél 5kor alszik el mikor már enni kéne :roll: de egy meg még kevés neki. Mit csináljak???
Vendég

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.
Nemrég költöztünk Nyíregyházára és szülész-nőgyógyászra lenne szükségem. Jelenleg a 30. hétben járok, úgyhogy nagyon S.O.S lenne az orvoskeresés.

Nekem ajánlották többek között a Felföldi Róbertet és a Pap Károlyt. Olyan orvost szeretnék, aki megbízható és tényleg bejön a szüléskor, nem hagy magunkra.

Minden segítséget és gyors választ köszönök!!!!

Üdv.: Ági
mormota7

Sziasztok! Mormota! Tényleg fontos a megfelelő orvosválasztás. Azt hiszem a 35 héttől már nem lehet orvost fogadni. A két orvosról akit írtál hallottam jót is és rosszat is. De természetesen ezt csak személyesen lehet megítélni,s az emberek mondanak bármit. Talán próbálj személyesen találkozni velük.Nekem a Albert team volt a picinél :-) . Molnár Balázs is jó, én őt nem úgy ismerem mint orvos,de itt a lányok közül úgy tudom járnak hozzá... Hol laktatok mielőtt Nyíregyre költöztetek? Kíraanya! Aranyos ez a főzőcskés történet. Hogyan telt a családsegítőben a napod?Sensi! A Gulliverben szokott olyan kisszék és asztalka lenni. Vagy ott már nézted?Viki! igen vége a felvételinek. Nem nézted azóta a cukrod? Csütörtökön lesz a genetikai vizsgálatod?

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Sziasztok! Mormota! Tényleg fontos a megfelelő orvosválasztás. Azt hiszem a 35 héttől már nem lehet orvost fogadni. A két orvosról akit írtál hallottam jót is és rosszat is. De természetesen ezt csak személyesen lehet megítélni,s az emberek mondanak bármit. Talán próbálj személyesen találkozni velük.Nekem a Albert team volt a picinél :-) . Molnár Balázs is jó, én őt nem úgy ismerem mint orvos,de itt a lányok közül úgy tudom járnak hozzá... Hol laktatok mielőtt Nyíregyre költöztetek? Kíraanya! Aranyos ez a főzőcskés történet. Hogyan telt a családsegítőben a napod?Sensi! A Gulliverben szokott olyan kisszék és asztalka lenni. Vagy ott már nézted?Viki! igen vége a felvételinek. Nem nézted azóta a cukrod? Csütörtökön lesz a genetikai vizsgálatod?

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:41-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:42-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:42-kor.
Vendég

Krisztina! Borinak, hogy tetszik az autó? Igaz raksz föl képeket?Az új autó illatot én is imádom :-) ... s a fészekrakás nagyon jó,olyan jó pakolászni,tervezgetni,én imádtam nagyon a babaszoba kialakítását,...Nem tud valaki mesefalfestőt Nyíregyházán vagy környékén?
Mi most erre vadászunk,Ruben szobáját alakítjuk át....Profi szakemberre gondoltam aki igazán szép mesefalat tud készíteni...Ja! Lányok! Mi az a 3 napos láz? kérlek írjátok meg a tűneteit,mert már hallottam róla ,hogy ilyen előfordulhat,nem akarok majd nagyon megijedni...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Vendég

Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:43-kor.
Vendég

Krisztina! Nagyon szupi az autótok! Balesetmentes közlekedést kívánok Nektek! Ahogy visszagondolok lehet,hogy ,,annak idején'' Jenninek is volt ilyen 3 napos láz,emlékszem még a kiütések miatt bőrgyógyászhoz is elvittem,s majd szépen megszünt... Többiek tessék szépen jönni! Mert itt nem a ,,vének tanácsa'' van :-) ...tehát gyertek-gyertek...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Rubinita!

www.gyerekszoba.lap.hu
a falravaló menüben rengeteg falfestő közül válogathatsz. Talán van köztük aki nyh-i, régebben megtaláltam már a honlapját, de most nem... jó keregélést!

Kriszti! Gratulálok az új autóhoz, balesetmentes közlekedést kívánok!

Viki! Mi van veled, nem szoktál így eltünni!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Kriszta!
Gratulálok én is az új autóhoz.
Megnéztem a videót...... :lol:

Rubinita!

Én ismerek egy falfestőt. Debreceni élőbe nem láttam a munkáját csak fotón, (igaz az a saját gyerekének a szobája volt) Az nagyon szép volt.

Viki!
Tényleg nagyon eltűntél!! Hol vagy????

Csajok, én napok óta olyan szarul vagyok. Fáj minden részem. Tavaszi fáradtság lenne??? Pedig most már pár napja Anna is alszik éjszaka.

Még akartam v.mit de olyan süsü vagyok, elfelejtettem :roll:
Vendég

[...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:06-kor.
20150601134430

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:43-kor.
Vendég

Vendég

Sziasztok!Hát nagyon jól éreztem magam a gyakorlaton!Jó volt látni gyakorlatban azt amit 3éve tanulok!És képzeljétek holnap a guszevba megyek baba-mama klubba. :roll: Megkérdeztem a hölgyet hogy máshol miért nincs ilyen,erre azt válaszolta hogy pár éve örökösön volt klub és ingyenes játszóház is de nem volt rá igény!Hát furi!Kriszti!Nagyon szép az autótok! :wink: Sensi!Nekem a vnőm azt mondta hogy már mindent ehetnek ilynekor.Én adok is a miénkből neki kivétel a tejes-terjfölös dolgokból.Igaz azóta csinján bánok a füszerekkel! :wink: Én az alvást ugy oldottam meg hogy délben felkeltem.igy 4kor alszik másodszor,igaz csak 2szer 45percet egész nap.Na ezt jól megfogalmaztam! :oops: Rubinita!Nekünk is mesefalunk van!Bár én csináltam csak Bambit és a nyuszit egy labdáról! :lol: De jó ötlet mert nagyon tetszik a gyerekeknek!Sajnos szakembert nem tudokl!Van egy gondom nekem is:mióta abba hagytam a szopit nagyon pattanásos a szám környéke.Úgy tudom az hormonális változást jelent,de én már lassan 2hója nem szoptatok igaz még mindig van egy pici tejem.Azóta fogyózok is az is közrejátszhat?Nagyon zavar,mindig olyan szép volt a bőröm ,most meg. :cry: Na nem untatlak tovább titeket! :lol: Sziasztok!Detti
kíraanya

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.
Tudnátok nekem egy jó és olcsó :oops: burkolót ajánlani. Sürgős lenne :oops:

Majd jövök most főznöm kell
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:06-kor.
20150601134430

Viki!
Gratulálok a kistököshöz!!!
Kép

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Viki!
Gratula a kiskrapekhoz :) Örülök, hogy minden rendben volt az uh-on.

Sensi!
Sajna nekünk sincs ismerősünk, az unokaöcsém burkolt nálunk szabadidejében...

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:07-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Viki!
Gratulálok a kistököshöz:) és a jó genetikához.

Jolka!
Örülök, hogy összefutottunk :lol: Márkó nagyon édes volt ahogy segíteni akart vásárolni :lol:

Többiekkel mi lehet????
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:07-kor.
20150601134430

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:44-kor.
Vendég

TOMIKÁNAK SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Kriszta!
Köszi ha meg kérded. Kb 20nm-ről lenne szó (járólapozni) viszont olyan valaki kell aki tud számlát adni.

Az nem lenne jó ha befagyna a topik :cry:
Igaz már kint jó idő van, de azért vigyázzunk erre is :wink:

Annának jön a rágófoga azért kínlódik ennyit. pedig elöl még 1 hiányzik.
Vendég

Sziasztok!

Kriszti! Igazad van be-be szoktam nézni néha, habár nem mindig van sok időm, csakhát nem igazán tudok hozzászolni a dolgokhoz... De az nagyon jó, hogy így segítitek egymást, meg összetartotok, s remélem egyszer majd csatlakozhatok igazából hozzátok.

Sensi! Anna babának így ugyólag is boldog születésnapot!
Én ismerek egy burkolóst, Nyíregyen is dolgozik meg a környéket elég jó munkája van, azt nem tudom, hogy számlát tud-e adni, mi nem kértünk tőle, csak az a baj vele, hogy volt hogy megígérte hogy mit tom én jön kedden aztán egész kedden nem jött meg a telefont se vette fel aztán majd két nap múlva jött meg ilyenek szóval nem valami kiszámítható. Habár mi megint őt fogjuk majd hívni leburkoltatni a lépcsőt....

Zsuzsi! Tominak boldog névnapot!

Rubinita Te meg ne aggódj a felvételi miatt (tudom, hogy aggódsz) de nem kell.... :wink:

Mindenkinek további szép napot! :)

Ui.: Nagyon remélem a szülinaposok és névnaposok sorából nem hagyta ki semmi ha mégis akkor bocsánatot kérek és Boldog Szülinapot/ Boldog Névnapot!
brigi0923

Sziasztok!

Én is itt vagyok ám! :)

Először is:
Sensi, Annának nagyon boldog születésnapot kívánok így utólag! Még benne vagyok a 8 napban. :P Nagyon édes a képeken!!!
Burkolót nem tudok, akik nálunk burkoltak, azokat nem ajánlom, mert amilyen szépen dolgoztak az elején, a végén annyira nem érdekelte őket a garanciális munka. Lehetetlen volt elérni a főnököt. Meg szerintem nem is vállalnak "kicsi" munkát, csak nagyot.

Zsuzsi, Tominak boldog névnapot kívánok!

De jó, hogy mindig van valaki, akit fel lehet köszönteni! :D

Viki! Gratulálok a pici fiúhoz! Lehet, hogy később is ilyen szemérmetlen lesz??? Lesz vele bajotok! :lol:

Nálunk semmi különös nincs, változatlanul küzdök ezzel a hülye hányingerrel, már nagyon unom. :x Tegnap este már mondta Robi, hogy ne legyek már ilyen rosszul... Mintha szabályozni tudnám... De remélem, már nem sokáig tart! :roll:

Tegnap úgy megkívántam az almás palacsintát, aztán mire elkészült, elment tőle a kedvem...
Anyóson tök jó fej, amióta tudja, hogy terhes vagyok, meg látja, hogy rosszul vagyok, minden nap főz nekünk is. (Mondjuk előtte is sűrűn főzött, még akkor is hozott kaját, ha én főztem, hogy másnap nekem már ne kelljen.)

Anyukáméknál tök jó volt, a gyerkőcök nagyon élvezték, hogy együtt lehetnek. Nővérem fiai 3,5 és 1 évesek, úgyhogy volt ricsaj egész nap.

Most csak ennyi, megyek, alszom egy kicsit, addig sincs hányingerem.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!
Én is itt vagyok, csak sajnos a héten a fülészetet jártuk Nimróddal! :( Szerdán felszúrtak neki az egyiket, ma meg a másikat. Amúgy jól van, csak a fülét fájlalta. Jövőhét péntek kontroll, így megint nem megy oviba. 4 hétből 2 napot volt szegénykém. Na mindegy ebbe is bele kell rázódni! Pedig nem egy beteges gyerek, a füle még sose fájt, erre az első szúrással végződik!
Remélem az idő ilyen szép marad hétvégére is! Sziasztok! Hajni

Kép
Kép
nimbot

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat! Csaptunk is egy majdnem rögtönzött bulit, szűk családi körben 14 fővel :) a kaját is egész jól kitaláltam, mert a család nagyobbik része tartja nagyböjti pénteket, így nem esznek/eszünk ekkor húst. Csináltam tojáskrémet, halpástétomot, meg egy harmadikat, ami reszelt répás-reszelt sajtos-majonézes amúgy isteni, csak furán hangzik, voltak zöldségfélék hozzájuk :wink: jól sikerült, 9-kor húztuk le a rolót :lol: a fiúk tomboltak, csak Kristófnál volt egy kicsit az elején féltékenység, csak gyerekből van még, de aztán oldódott, és együtt játszottak a játékokkal :lol:

Hajni!
Jobbulást Nimródnak!

Viki!
Én is azt szerettem volna még kérdezni, hogy mi lesz a babóca neve?

Betti!
Szerintem már lassan túlleszel a hányingeres korszakon. Nem emlékszem nálam meddig tartott, mert szinte egyik napról a másikra elmúlt...

Brigi!
Jó, hogy jöttél egy kicsit :D sűrű az órarended?

Detti!
Mit tanulsz? Jó, hogy szereted a munkád :) Kíra hogy viseli, amikor nem vagy vele? Ki vigyáz rá? Vagy vitted magaddal a baba-mama klubba?

Rubibita!
Hogy vagytok?

Kriszti!
Szuper az új autótok, bizti kényelmes is :) A kikolt nagyon szeretem,régebben a reita is jó volt. Majd mutizd milyen lett az új Bori-szoba és az Orsi-szoba!

Többiek? Jolka? Aniták?
Jó éjt mindenkinek:
ZSuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!Hát a baba-mama klubb a guszevbe volt,ugyhogy nem vittem Kírát.Szörnyü milyen nyomor van ott! :cry: Nőnapi köszöntés volt,sütivel virággal ennek ellenére nem jött el senki,ugy mentünk a telepen embereket keresni!Nem értem én ezt,ezeket a kislányokat talán még senki nem köszöntötte miért nem hozzák őket önként?Na mindegy!Szociálpedagógiát tanulok a tk-án,jövőre végeznem kellene!Kírát abszolút nem viseli meg a hiányom,sokkal inkább engem! :D Megszokta hogy mennem kell 2hós volt amikor vizsgaidőszak volt,szegényt mindig másra hagytam! :cry: De most bárkivel elvan bárhol alszik eszik! :D Persze évközbe csak ritkán van suli,a gyakszinak is jövőhéten vége és nem kell tovább pakolgatnom szegényt! :lol: Mindenkinek kellemes hétvégét kivánok!Sziasztok!Detti
kíraanya

...
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:08-kor.
20150601134430

Ildi!
Mi is kívánunk Neked nagyon boldog névnapot!
Kép

Anita
Kép
Kép
dorkamama

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:08-kor.
20150601134430

Viki!
Köszönöm jól vagyok, ma votam védőnőnél, a jövő hét csütörtökön megyek afp-re.
Az én apukám és az öcsém is László :D
Mozog már rendesen a bébi? Meddig dolgozol? Bírsz még ülni? Én 26 hetes koromig dolgoztam, de az utolsó hónap már kényelmetlen volt.

Anita
Kép
Kép
dorkamama

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:09-kor.
20150601134430

Ildinek sok boldog névnapot kívánok!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Ildikó!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK MI IS

Anna ma nagyon sokat tüsszentett remélem nem lesz beteg megint :(
Estére még szinte mindig felmegy a hője....de szerdán megyünk tanácsadásra majd megemlítem a dokinak.
Egy élmény lesz újra találkozni kedvenc védőnőmmel :evil: ha megint beszól.....
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?