Sziasztok!
Én is itt vagyok ám!
Először is:
Sensi, Annának nagyon boldog születésnapot kívánok így utólag! Még benne vagyok a 8 napban.
Nagyon édes a képeken!!!
Burkolót nem tudok, akik nálunk burkoltak, azokat nem ajánlom, mert amilyen szépen dolgoztak az elején, a végén annyira nem érdekelte őket a garanciális munka. Lehetetlen volt elérni a főnököt. Meg szerintem nem is vállalnak "kicsi" munkát, csak nagyot.
Zsuzsi, Tominak boldog névnapot kívánok!
De jó, hogy mindig van valaki, akit fel lehet köszönteni!
Viki! Gratulálok a pici fiúhoz! Lehet, hogy később is ilyen szemérmetlen lesz??? Lesz vele bajotok!
Nálunk semmi különös nincs, változatlanul küzdök ezzel a hülye hányingerrel, már nagyon unom.
Tegnap este már mondta Robi, hogy ne legyek már ilyen rosszul... Mintha szabályozni tudnám... De remélem, már nem sokáig tart!
Tegnap úgy megkívántam az almás palacsintát, aztán mire elkészült, elment tőle a kedvem...
Anyóson tök jó fej, amióta tudja, hogy terhes vagyok, meg látja, hogy rosszul vagyok, minden nap főz nekünk is. (Mondjuk előtte is sűrűn főzött, még akkor is hozott kaját, ha én főztem, hogy másnap nekem már ne kelljen.)
Anyukáméknál tök jó volt, a gyerkőcök nagyon élvezték, hogy együtt lehetnek. Nővérem fiai 3,5 és 1 évesek, úgyhogy volt ricsaj egész nap.
Most csak ennyi, megyek, alszom egy kicsit, addig sincs hányingerem.
Sziasztok