Sziasztok!
Enci, én is nagyon boldog szülinapot kívánok!
Mi hétvégén pucoltunk ablakot, de a férjem rendes volt, mert azt mondta, hogy én csináljam belülről, Ő meg kívülről megcsinálja + lemossa a zsalugátereket.
Szóval királyi dolgom volt!!!
Kriszti, megmentettél! Tényleg semmi illata nincs sem a tusfürdőnek, sem a samponnak. A Mártírok terén van a Dr. Lenkei Életerő Centrum, ott lehet kapni ezeket a cuccokat, meg még egy csomó minden mást is. Persze Robira rögtön rá akarták sózni a Méltósággal megérkezni c. könyvet, amikor mondta, hogy kismaminak viszi a kozmetikumokat.
Nekünk sem volt bébikompunk, én szinte csak rossz szakvéleményt olvastam róla, így aztán nem vettünk. Meg amikor aktuális lett volna, még egy 42 nm-es lakásban laktunk, ott egyáltalán nem hiányzott.
Bátyámék mindhárom gyerekének volt, egyiknek sincs semmi baja, normálisan járnak, stb.
Szóval szerintem ezt is szülője/gyereke válogatja.
Tudjátok, egy csomószor azt hiszem, hogy sok dologról csak azért írnak jót vagy rosszat, hogy írjanak valamit, és a kismamáknak legyen mit olvasniuk, legyen min gondolkodniuk, bizonytalankodniuk. Sok dologra, amit velünk megcsináltak a szüleink, ma már azt mondják, hogy mennyire káros, aztán tessék, itt vagyunk, és szerintem normális emberek lettünk.
Mi ma megyünk cipőt venni Csengének, a Decathlont célozzuk meg, mert ott lehet normálisan parkolni, és ott van a DM is, levásároljuk az 50%-os kuponunkat is, mielőtt lejár.
Most megyek, kertészkedek egy kicsit a neten (meg kellene keresnem, hogyan kell megmetszeni néhány fát, bokrot).
Sziasztok