Új privát üzeneted érkezett!

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:37-kor.
Vendég

t:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:37-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:49-kor.
20150601134430

Betti!
A fürdetőkenőcs? És még finom babaőröd is lenne :D
Kriszti! Tetszik a cipő! A metropolban vettétek?

Anita
Kép
Kép
dorkamama

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:38-kor.
Vendég

Húú, Kriszti, köszi!!!
Van is itt Nyíregyen, a Mártírok terén találtam egy boltot. Mindjárt elzavarom a férjem. :)
Vendég

Sziasztok!

ÁKOS!
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!

Mi is vagyunk, de ezt a jó időt kiélvezzük, kint voltunk az udvvaron nagyon sokáig :D
Nagyon klassz cipőket vesztek, mi is vettünk már ott cipőt Kristófnak :wink:

Kriszti!
Nagyon cuki és találékony Bori :D Köszönöm szépen a pontok felajánlását, de szerintem a zuram nem örülne, ha mégegy evőeszközzel hazaállítanék :lol: nagyon aranyos vagy :wink:
Iggen, jól láttál minket :) apának MÁk-os elintéznivalója volt, meg nem volt tanítás a suliban délután vmi rendezvény miatt, így örömmel sétikáltunk egyet ebben a szép időben :)

Köszönöm a gratulációkat az autóhoz, azért jó lesz ha vigyáztok még egy darabig :wink:
képet hozok majd :wink:

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

hűűű a cipellő nagyon komoly Bori babán....kész kis csajszi!!!
infacol? nem reagál.... espumisan nem reagál.....
has simi? nem reagál.....szóval csak a g.wt nem próbáltuk...de lehet hogy már nem is kell mert rájöttem egy titokra nem az volt a baj hogy teli a poci hanem az hogy még kellett a pociba egy kis tejcsi, csak hát nem mertem neki adni mert így is nagyon sokat pocakol 3 hetes és képes bevágni 100-110 ml-t szóval azt hittem hogy túl sokat evett és erre még bevág 20-30 ml-t és addig toprzékol amíg nem adom a cicit, pedig már kifejlesztettem egy "turbó cici elövételt a szoptatós melltartóból"
és sosem éheztetetm ki mégis olyan kis mohó hogy félek hogy félrenyel, azért szépen gyarapodunk amikor hazajöttünk 3100 g volt ez volt 02.18-án és ma pedig volt 3580g képes mindkét mellemet kiszívni nah jó az egyikben mindig hagy 30-40 ml-t de azért bír enni....és annyira örülök neki hogy van tejcsi, volt hogy evett mindkettőből,de még utána lefejtem 2 dl-t , szóval simán felérek egy "egy jól tejelő holsten freezzel"
nah megyek mert ébredezik,beállítom magam cicilő állásba mert jobb ha úgy ébred hogy már dugom a kis szájába mert különben kitör a forradalom...
a legújjabb kép.... Kép

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:01-kor.
20150601134430

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:39-kor.
Vendég

SENSI BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNOK!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Kriszti! Nagyon jó a cipőcske...Bori édesen cuki a mami cipőjében :-) ... Viki! Nagyon ügyes,fit kismami vagy,hogy már korán reggel írsz...ez nagyon tetszik! (én néha alig birom kinyítni a szemem amikor Ruben kéri a reggeli tápiját, mondjuk tegnap is amikor már mindenki aludt este én vasaltam,de még mindig van egy pici halom :-( )
Bettinah! Sikerült vásárolni az üzletben olyan terméket? S milyen?

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:02-kor.
20150601134430

Ildike talán próbáld a picit többször etetni,apróbb mennyiségekkel,lehet terhelődik a pocija s emiatt nehezebb az emésztés...Azokat tudom tanácsolni amelyeket Krisztina...s én még vettem megymag párnácskát a pocijára de nem használtuk soha,mivel nem volt hasfájós. De sokan dícsérik. Mi néha az infacolt használtuk...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Viki! Holnap lesz vizsgálati eredményed? /Vagy nem jól emlékszem?/

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Lányok szeretnék tanácsot kérni! Ti javasoljátok a bébicompot? Mi a tapasztalatotok? Nem tudom legyen vagy nem...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:02-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Enci!
Sok boldog születés napot kívánok neked!!!!

Köszönöm Ákos nevében a névnapi köszöntéseket!!!

Bébkomp, mi ezt rendeltünk Ákos névnapjára Mutiéktól. :)
Manónak is volt 2, de az egyik már új korában használhatalan volt. Amásikat Papcinak lepaszoltam, aki odaadta az egyik emberének. Így kapunk újat. :)
Szerintem nagyon jó találmány. Manó 5 és fél hónaposan került bele. Járását nem hátráltatta. 1 évesen már jártunk önállóan. Kb. 8 hónapos koráig használta, kinőtte....
Szuper, mindig a nyomomba volt vele, élvezte, hogy szinte bárhova el tud vele jutni. Én csak ajánlani tudom. ;)

Bocsi, ennyire futja, megyek is.
Sziasztok
Szép napot!!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

születésnapot, bocsi sietek....

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntést :lol:
Én is boldog névanpot kívánok Ákinak!!

Most csak ennyi mert ablak pucolás közbe vagyok és du mennénk sétálni.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:40-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:40-kor.
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Enci, én is nagyon boldog szülinapot kívánok!

Mi hétvégén pucoltunk ablakot, de a férjem rendes volt, mert azt mondta, hogy én csináljam belülről, Ő meg kívülről megcsinálja + lemossa a zsalugátereket. :D Szóval királyi dolgom volt!!!

Kriszti, megmentettél! Tényleg semmi illata nincs sem a tusfürdőnek, sem a samponnak. A Mártírok terén van a Dr. Lenkei Életerő Centrum, ott lehet kapni ezeket a cuccokat, meg még egy csomó minden mást is. Persze Robira rögtön rá akarták sózni a Méltósággal megérkezni c. könyvet, amikor mondta, hogy kismaminak viszi a kozmetikumokat.

Nekünk sem volt bébikompunk, én szinte csak rossz szakvéleményt olvastam róla, így aztán nem vettünk. Meg amikor aktuális lett volna, még egy 42 nm-es lakásban laktunk, ott egyáltalán nem hiányzott.
Bátyámék mindhárom gyerekének volt, egyiknek sincs semmi baja, normálisan járnak, stb. :) Szóval szerintem ezt is szülője/gyereke válogatja.

Tudjátok, egy csomószor azt hiszem, hogy sok dologról csak azért írnak jót vagy rosszat, hogy írjanak valamit, és a kismamáknak legyen mit olvasniuk, legyen min gondolkodniuk, bizonytalankodniuk. Sok dologra, amit velünk megcsináltak a szüleink, ma már azt mondják, hogy mennyire káros, aztán tessék, itt vagyunk, és szerintem normális emberek lettünk. :D

Mi ma megyünk cipőt venni Csengének, a Decathlont célozzuk meg, mert ott lehet normálisan parkolni, és ott van a DM is, levásároljuk az 50%-os kuponunkat is, mielőtt lejár.

Most megyek, kertészkedek egy kicsit a neten (meg kellene keresnem, hogyan kell megmetszeni néhány fát, bokrot).

Sziasztok
Vendég

Mi is voltunk lent, most du. de mire jöttünk haza már elég rossz idő lett.

A szülinapot majd Annával tartjuk szombaton, úgyhogy ma még bele fért egy kis ablak pucolás :lol:

Annát bezártam addig a kisszobába míg a konyhát csináltam, utánna meg a folyosóra na az már jobban tetszett neki :lol: a nappalit meg alvásnál csináltam.

Kompot mi sem használtunk, akartam a keresztelőre de az eladó lebeszélt róla. Meg utánna a védőnő is.
De nem hiányzott.
Viszont Bettinek igaza van mindenre van pro és contra vég nélkül lehetne vitáézni dolgokon, hogy mi jó és mi nem. De magunknak kell eldönteni hogy mi a jó :wink:

Anna a kiságyba azt hittem már alszik átmegyek hát egy fenét...........ép a baldahint kézi munkázza :lol: :lol:
Vendég

Enci!
Sok boldog születésnapot!
Kép

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!
először is
Jolka: Boldog Névnapot kívánok a kisfiadnak...!!! Kép
másodszor kérdés...
a császárosoknak mikor húzódik vissza a bőr a pocin???mert hát már a hasam az visszahúzódott de a bőr rajta még elég érdekesen lóg...vagy nem is fog visszahúzódni? a csíkokba már beletörődtem de ha ez a fityegő állapot is így marad nem megyek többet strandra legalábbis ruha nélkül tuti nem!
és egyébként a csíkokra tud valaki valami enyhítő izét, krémet bármit vagy házi nagymama praktikát???????

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

jah még valami lehet hogy kicsit le vagyok maradva, mert még csak nem is hallottam róla! HELP!!!! MI AZ A MEGGYMAg PÁRNA ?????????????????
:shock: :shock: :shock: :lol:

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

Sziasztok! Viki! Irj ha megvan a vizsgálati eredmény! Minden rendben lesz ez biztos... Krisztina! De jó,hogy ma megérkezik az autótok! Gratulálok hozzá! Balesetmentes közlekedést kívánok vele! Képet ha tudsz tegyél fel... hagy irigykedjünk :-) ! Ildike! A testednek még időre van szüksége...majd jó lesz meglátod.
A meggymag párnácskát én azt hiszem,hogy a DM-ben vettem és nagyon jó a babák pocijára...Bettinah! Az jó ha bevállt az illatmentes készítmény. S persze ,hogy sok minden rásóznának a kismamikra (én ilyen voltam, mindent rámlehetett beszélni :-( ) Milyen cipőcskét vettetek? Sensi! A kiscsajos tényleg szülinapi ajándék volt Neked!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Viki!
Írj ha megvan az eredmény!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:03-kor.
20150601134430

Viki! Örülök,hogy jó lett az AFP eredmény! A cukor nagyon sok kismaminál megjelenik, ne aggódj...én is jártam gyakran ellenőrzésre,óvatosságból...szupi volt mert előtte beültünk mindig a párommal tesztebédet enni különböző éttermekbe,tehát nemcsak a cukromat teszteltem, hanem az éttermeket is :-) ...de tényleg ne aggódj...pici diéta s ha vége a terhességnek megszűnik az egész...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:03-kor.
20150601134430

Viki!

Örülök, hogy jó lett az AFP-d. A cukor miatt ne ijedj meg, lehet a reggeli kakaó, túró rudi, kakaós csiga, bármi. Egy alkalom még SEMMIT nem jelent. Nagyim nekem is cukros volt, egyszer volt a vizeletemben cukor, ez még Db-nem volt. Megkérdezte a védőnő mit vacsiztam és reggeliztem. A vacsinál a dinye volt a bűnös :D na meg a reggeli rudi :D
A cukorgondozó előtt én megkérném mégegyszer a védőnőt, hogy pl hétfőn is nézzétek meg a vizeletet, vagy vegyél tesztcsíkot magadnak és tényleg csak akkor megijedni ha nem ok vmi!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

...
20150601134430

Persze jobb félni mint megijedni, sztem ilyenkor akár a terheléses cukrot is lehet kérni hamarabb.
Tesztcsíkot sztem gyógyszertárban lehet kapni.

Anita
Kép
Kép
dorkamama

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:04-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Először is, tegnap jó nagy hülyeséget írtam. Nem Decathlon, hanem Deichmann... Összekevertem. :oops:
Végül nem vettünk cipőt, mert nem volt semmi olyan, ami nagyon tetszett volna. Majd ma újra nekifutunk.

Viki, az AFP-dnek nagyon örülök, a cukorral meg én is így jártam. Nekem 3x találtak a vizeletemben a cukorterheléses vérvétel után néhány héttel. Nálam a reggeli tej/kakaó volt a hibás. Csak ezt a védőnéni nem is feltételezte, hanem mennem kellett vérvételre, tesztebéddel egybekötve. Végülis az jó volt, hogy legalább kiderült, minden OK. Reméljük, nálad is így lesz. Egyébként meg nagyon jól lehet a bírni a cukros diétát is, férjemen látom. Nagy sütis volt, mielőtt kiderült nála. De olyan jó sütiket lehet csinálni cukor nélkül is. De ha a családban van cukros, akkor ezt mindet tudod. Ezt a néhány hónapot, meg ha kell, ügyesen végigcsinálod.

Nem tudom, mikor tudok jönni legközelebb, mert megyünk haza szüleimhez, ott meg a sok gyerkőc, rokon mellett nem nagyon fogok géphez jutni. Valamikor jövő hét második felében jövünk haza. (Milyen jó, két haza van! :D )

Jó hétvégét, pihenést mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Sensi!
Sok boldog születésnapot kívánok így utólag is :D

Viki!
Örülök, hogy rendben van az AFP-d, a cukrot pedig tényleg jobban jársz, ha kivizsgáltatod :wink:.... inkább egy kis kellemetlenség, minthogy a babócának vmi baja legyen :roll:
Nekünk az eddigi edvenc éttermünk a Kemencés csárda az Orosi úton :wink:

Anita!
Hogy van a kis pocakpacni? Dorka érzi már, hogy lesz egy kis trónbitorló?

Ildi!
Nekem is eléggé csíkos a hasam, meg lógott is rendesen, de szépen húzódik vissza. Nekem bejött az Avon egyik krémje, amit csak célirányosan a hasamra kenek, így jó sokáig kitart.
http://www.avon.hu/PRSuite/buying/showc ... subCatID=3

Betti!
Bejött az illatmentes kozmetium?

Rubinita!
Nekünk Kristófnál bejött a bébikomp, igényelte is, hamar meg is tanult járni, nem kellett fogni a kezét, mikor elkezdett járni. Tomi nem viselte el a bébikompot, kivárta a járással az időt, nagyon óvatos volt mindig is, mondjuk neki sem kellett fogni a kezét. Úgyhogy nem nagyon tudok segíteni ezzel kapcsolatban :roll:

Jolka!
Hogy telt a névnapozás?

Képzeljétek, Tomi megint lebetegedett. Vagyis "csak" lázas. Semmi más baja nincs, nem köhög, nem taknyos, de nagyon magas a hője, még ma csak 2x 10 percre volt fent, addig míg szopizott, meg teázott. Ennyit utoljára pici korában aludt :cry: már tegnap délután gyanús volt, hogy milyen ölbebaba...

Kép
Kép
zsuzsimano

Betti!
A Deichmannba kedden és csütörtökön érkezik áru, érdemes akkor délután elnézni oda. Mondjuk mi két hétig jártunk heti 2x, mire férjuram talált neki tetszőt, amire nem megy rá a gatyánk :lol:
Zs
zsuzsimano

Sziasztok!

Viki!
Gratulálok a jó Afp-hez a cukrot viszont sajnálom :(

Betti!
Jó pihenést!!

Zsuzsi!
Sajnálom hogy Tomi megint beteg? Nem jön a foga? Az is okozhat lázat.
Amúgy ettől már én is kivagyok mióta Anna beteg volta zóta minden este rámérek a hőjére és gyakran 37,8. Remélem hogy nem lappang már benne semmi, hanem a foga a bűnös.

Jó hétvégét mindenkinek.
Remélem nem ilyen idő lesz mint ma.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:04-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Enci 30 perc és elseje.
De most...
Sok boldog születésnapot kívánok a topik 1 éves hercegnőjének!!!!
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Enci!
Megnéztem a kiscipőt, tényleg szupert sikerült venni.

Hoztam nektek képet a fiúkról.
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja és itt a komp...Egy része. Ákosnak nagyon tetszik. Ha emglátja, már mondja brö -brö...
Még nem indult el vele, úgy mint anno Manó. Nem nis rakjuk bele sokszor, még korai. Viszont nehezebb mint a Manóé volt.
Anita!
Már van viszonyítási alapon. Ne vegyetek túl drágát, ami most Mutiéknak sikerült, de túl olcsót sem. Lényeg, hogy a pereme magasan legyen, az akadályokat könnyebben vegye a gyerkőc. Ne csak négy kerék legyen benne, hanem 8, mint a mi régink. Ja és ne pici, hanem normál méretű kerék legyen, könnyebb manőverezni benne.
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

...
20150601134430

Sensi! Boldog születésnapot kívánok a pici lányodnak! Ma biztos ünnepeltek... Jolka! Nagyon cukik a fiúk! A kompos kép is nagyon édes. Én nem vagyok igazán tisztában az árakkal. A Brendonban szoktam mindent vásárolni és kompot 17.e ft-ért mutattak. Az most sok vagy kevés? Zsuzsimanó! Hogy van Tomi? Szegény gyerekek úgy sajnálom amikor betegek...Viki! Képzeld tegnap találkoztam a kozmetikában egy kismamival,neki terhességi cukorbetegsége van és nem érdekli,...colázik, sütizik,mindent eszik mert azt mondja ő kívánja ezeket a dolgokat...(szerintem nem teljesen normális :-( ) /Most lehet ezeket a sorokat is elolvassa :-) mert azt mondta,hogy megtanulta a szülés helyes légzéstecnikáját az internetről / Brigi! Gyere picit ha van kedved!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 13:05-kor.
20150601134430

Viki! Köszönöm!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Anna baba!
Első születésapod alkalmából sok boldogságot kívánunk!
Dorka és Anita

Kép

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?