Sziasztok!
Ildi, én is csak csatlakozni szeretnék a többiekhez, úgy történt, ahogy a legjobb volt. A lényeg, hogy van egy tündéri, egészséges kisfiad!
Tápszer témához sajnos nem tudok hozzászólni, mert nekünk nem kellett, illetve csak próbáltuk 2-3 hónapja, de nem itta meg Csenge. Szerencsére anyatejcsi volt mindig bőven. Bár szerintem most erősen kezd megcsappani, gondolom, a terhesség miatt. Ennek ellenére lánykám rendíthetetlenül szopizik, nem hajlandó feladni!
Sensi, nagyon tündéri a kiscipő. Nekünk is kell venni tavasziakat, itthonit, elmenőset egyaránt. A téli cipők szerintem már melegek. Mi a benti szandit télen a plaza földszintjén vettünk tök jó áron, tavaly ősszel a játszós cipiket meg a Decathlonban.
Szülés: az én férjem sem bírja a vért, meg az ilyen dolgokat, viszont én nagyon nem szerettem volna egyedül végigcsinálni. Látta rajtam, és az elejétől kezdve azt mondta, hogy bejön. (Mondjuk a terhesség előtt ha szóba került, akkor mindig masszívan nemet mondott.) Anyósom 9 hónapig próbált minket lebeszélni erről, mert féltette Robit, hogy rosszul lesz.
Végül végig benn volt, nagyon jól bírta, még ebédelt is közben (a cukor miatt muszáj volt).
A fejemnél állt/ült, így semmi olyat nem látott, amit nem akart, viszont nagyon sokat segített, fizikális és lelki téren egyaránt. Aztán meg rohant a csecsemőssel az osztályra, hogy össze ne cseréljék Csengét egy másik babával. Megvárta, amíg rátették a szalagot.
Voltunk tegnap dokinál, minden OK, egy bébi van, és én még nem sokat láttam belőle, de nem is ez a lényeg. A vonalzóm csal, még nem vagyok 7 hetes, mert hosszabb ciklusaim voltak mindig, de azt nem tudom, hogyan kell beállítani rajta.
Hétvégén elmentünk Szatmárcsekére a Cinkefőző fesztiválra. Először azt gondoltam, hogy nem kellett volna. Egy nagy sátor volt az egész, tele kajaszaggal, emberrel, semmi levegő. Aztán megnyugodott a gyomrom, és végül ettem is - életemben először puliszkát. Felénk ugyanis ilyet nem főznek.
Aztán vasárnap egy kicsit kertészkedtünk, ültettünk néhány dolgot a veteményesbe, hátha lesz belőle valami.
Isteni ez az idő, legszívesebben be sem jönnék. Ráadásul kinn jobban érzem magam, mint benn. Szerencsére megtaláltam a rosszullét két ellenszerét - jéghideg citromos víz, és folyamatosan enni. Ez most bejön. Bár néha azért rossz egy kicsit, főleg mivel nem akarok sokat enni, nehogy bálna legyek.
Most ennyi, elég lesz végigolvasni.