Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Jöhetek közétek?Nekem egy 11hónapos kislányom van Kírának hívják,engem pedig Dettinek.Oroson lakunk és az első gyerkőcünk.Sensi!Hát mintha én irtam volna a "nem alvós"soraidat.Az én kislányom sose volt jó alvó 2hetet aludt 2hetet nem.Karácsonykor beteg volt éjszaka teáztattam szoptattam.Meggyógyult,de inni felkellt rendszeresen.Minnél gyakrabban adtam neki annál többet kért.Ha nem adtam neki 1-2órát is orditott amig már nem birtam és adtam neki inni.Hozzászokott hogy ott vagyok vele,leköltöztem mellé a földre.Nagyon sokszor felkellt,teljesen kikészültem.Aztán azt mondtam elég.Visszaköltöztem és nem kapott semmit éjszaka.Volt hogy 3órát is orditott szörnyü volt.De már kb3hete alszik.12órát egyhuzamban.Biztos vagyok benne ha nem változtatok még most se alszik,én meg kipurcanok.Igaz Nimbot?Puszilom a vejeimet ezuton is! Az almaecet tényleg jó emésztési gondokra ebéd előtt kell 1evőkanállal enni,de tényleg közel a wc-hez. Hát bemutatkozásként talán ennyit mindenkinek szép napot!Sziasztok![/img][/url]
kíraanya

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:28-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Zsuzsi!
Boldog névnapot :lol: Kép

Detti!
De jó hogy jöttél :wink:
Hát nálunk nem tudom mi a gond. Mert Anna 8 hós koráig nagyon jól aludt éjszaka akkoriba nappal volt gond. Azóta viszont éjszaka belebújik a kisördög :cry: inni ő is kap kizárólag vizet. De nem hiszem hogy amiatt kelne mert minimális amennyit iszik. Viszont nálunk nagyon száraz a levegő hiába megy a párásító :cry:

Na most ennyi mert már kiabál.
Vendég

Sziasztok! Csak egy pillanatom van Jenninek ma is felvételi,majd csütörtökön,pénteken s jövőhét szerdán. Ja és tegnap is voltunk. ZSUZSIMANÓ BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK NEKED! Nem tudtam visszaolvasni,de pótolom amint lesz időm...vigyázzatok magatokra, pocaklakókra,gyerekekre... sok puszi mindenkinek...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:29-kor.
20150601134430

Sziasztok!
Köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám :D

Detti!
Üdv itt!

Rubinita!
Sok sikert Jenninek :)

Kriszti!
Még mindig semmi hír Ildiről?

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sensi!
Voltunk ma Anitáékkal játszóházazni, és ott mondta a hölgy, hogy márc első csüt-ére (ha jól emlékszem) hívták Guthi Ildikó doktornőt. Ő a kórház gyerekosztályán van, nála voltunk Tomi allergiájával. Esetleg a joghurtos dolgot meg lehet kérdezni tőle, ha még mindig gyanakszol rá...

A játszóházazás nagyon jó volt, 10-12-ig lehet menni ebbe a "baba- mama" klubba, és így 300 Ft. Szóval olcsó. És kötetlen volt, igaz nem nagyon tudtunk beszélgetni :) Jövő héten ki jön??
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Zsuzsi! Boldog névnapot kívánok én is!

Jajjj, Sensi, nem azért írtam olyan sok mindent tegnap, mert azt gondolom, hogy szívtelen, gonosz anyuka vagy! :oops: Szerintem mindenki maga érzi, hogy mit bír el a gyerkőc. Az enyém nem bírta volna, ha nincs a lábam körül. Igaz, most ott tartunk, hogy a tojást sem verhetem fel egyedül, mert kell a kicsi villa Csengének, és segít. :)
Szerintem is lehet gond a joghurt. Nálunk is volt egy időszak, amikor nem adtam Csengének tejet, mert éjszaka tekergőzött, sírt. Próbálkoztam tápszerrel, de azt meg nem ette meg, mindegy volt, milyet vettem. (Mondjuk nem csodálom, szerintem is nagyon rossz...) Aztán 2 hét után lassan visszatértem a tejre, de csak forralva kapta. És semmi gond nem volt. Lehet, hogy én voltam a dilis, de erre nem gondoltam, hogy baja lehet tőle, ha nincs felforralva. Szóval lehet, hogy Anna is kicsi még a joghurthoz. Hagyd el, és kiderül, hogy jobb-e.
Nagyon kis édes a tükrös képen (is)!

Kriszti, köszi az ötletet, szétnézek. Azt vettem észre egyébként, hogy amíg eszek, addig nincs baj, csak utána rossz. De hát egyfolytában meg nem ehetek. :lol:

Rubinita, én is szorítok Jenninek! Biztos ügyes lesz!

Alszom egy kicsit, mert akkor sincs hányingerem. :D
Vendég

Betti!
Játszóház?
zsuzsimano

Zsuzsi!

Jól értem?? A játszóházba lesz a doki??
Hol van pontosan??
Meg próbálom úgy szervezni, hogy el tudjunk menni. Mindenesetre most egy darabig nem adok neki aztán megint meg próbálom.
De más tünetet nem látok. :roll:
Vendég

Betti!

Tali??
Vendég

Sensi!
Játszóház: Körte utca eleje
Megnéztem a naptárban, márc 6-a csütörtök, akkorra ígérte a hölgy a doktornőt. De ha jövő héten mennénk, rákérdezünk...
Szerintem is az a jó, ha most egy kicsit nem adsz neki, lehet, hogy a hasa fáj tőle, ez az első tünet...

Betti!
Nálatok nincs gond azóta a joghurttal? Most forralt tejet kap Csenge?

Viki!
Hol vagy? Ma még csak reggel írtál :)

Zs

Kép
Kép
zsuzsimano

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:29-kor.
20150601134430

Zsuzsi!
Gondolod, hogy tej allergia???
De tejpépet is eszik tápi se ha. Pont ettől lenne??
Majd rákérdek tanácsadáson is.
Vendég

Anita!
Sok sikert a nagylánynak!
Elképesztő, hogy milyen volt a magyar felvételi.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok mindenkinek!
végre végre végre ITTHON!
MEGÉRKEZTÜNK!
Örömmel értesítek minden érdeklődőt hogy Február 11-én 15:37-kor megszületett a kisfiam Zsombor!
3260g-mal, 49 cm-rel, 10-es apgarral! nagyon nehéz volt nagyon sokáig tartott, és a világ leggyönyörűbb érzése volt! 13 óra eredménytelen vajúdás után császár lett a vége, de megért minden fájdalmat!később jövök még bővebben, csak most megyek mert szopi idő van
itt még a kórházban Kép

üdv Ildikó
KépKép
ildike427

Ildikó!

GRATULÁLOK!!!! Gyönyörű baba.

Nagyon jó egészséget nektek, és örülök, hogy te is a legcsodásabb dolognak tartod. :lol:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:30-kor.
20150601134430

Sziasztok!Sensi!Én is adtam neki vizet,teát(Azt hittem szomjas)Később tápszert(biztos éhes).Mindent elfogadott volt hogy 2dl megivott,de ugyanugy kellt!Aztán rájöttem csak megszokás!A karácsonyi betegségnél sokat teáztattam éjszaka is sokáig elhúzódott a betegség és hozzászokott!Nem lehet hogy nálatok is ez a probléma?Lehet mi is tejallergiások vagyunk! :( Mikor 8 hos volt csak joghurttal ette meg a gyümit én meg adtam neki rendszeresen.Nagyon száraz lett az arcán a bőr és a testén is néhol.Sajnos elég sokáig kapta mire rájöttem.A védőnő azt mondta vonjam meg a tejterméket 1éves koráig és kinövi.Most már szebb az arca,de még mindig száraz. :( A tápszertől és tejpéptől nekünk se volt baja!Ildikó!Hasonló körülmények között született lányom mindig azt mondtam akkor nem fáj semmi :ha velem van! :D Gratulálok és jó babázást! :lol: Zsuzsa!Ismeretlenül is boldog névnapot kivánok!A körte utcai játszóházba mi is járunk nagyon jó,mindenkinek csak ajánlani tudom!Sziasztok!
kíraanya

Sziasztok!

A ma délutáni alvásból úgy ébredt mint éjszaka szokott visított feszítette magát simogattam egy darabig el is hallgatott aztán újra kezdte de mikor kivettem az ágyból és leraktam a földre hipp hopp minden gond elszállt :roll:
Most este viszont megint 38-lázat mért apa.
Ettől már ki vagyok most mi a franctól van????

Kira!
Én nem tudom már mi lehet a gond de tényleg annyira keveset iszik éjszaka 1-2 kortyot hogy nem hiszem hogy amiatt ébred.
Vendég

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 05:27-kor.
Vendég

Ildi!
Gratulálunk, gyönyörű baba Zsombor!!!! Jó egészséget kívánunk, ha időd engedi, várjuk a beszámolót!

Köszönöm mégegyszer a köszöntéseket :)

Detti!
Mi voltunk allergiavizsgálaton nemrég, beigazolódott a tejfehérje-érzékenység. :? a bőrszárazság stimmel, de milyen tápszert kap a gyerkőc, az sem mindegy.

Sensi!
Bőrtünetetek nincs? Pocak, térd, hajlatok, szárazság... ilyesmi... sztem kérdezd mega védőnőt, mit mond róla.

Viki!
Örülök, hogy megvagy :D csak hiányoltalak alvásidőben :) (vagyis Tomi aludt, én meg ráértem, inkább, mint hogy tanuljak :lol: )

Jó éjt:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:31-kor.
20150601134430

Ildike gratulálok, jó egészséget kívánok, vigyázzatok magatokra...Lányok! Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm mindenkinek...ígérem mindenre reagálni fogok,ne haragudjatok, hogy most nem tudok...minden picikének s pocaklakónak nyugodt éjszakát... s ti is aludjatok jól,..sok puszi...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Ildike gratulálok, jó egészséget kívánok, vigyázzatok magatokra...Lányok! Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm mindenkinek...ígérem mindenre reagálni fogok,ne haragudjatok, hogy most nem tudok...minden picikének s pocaklakónak nyugodt éjszakát... s ti is aludjatok jól,..sok puszi...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Sziasztok!
Ildi gratulálok én is!!!!!!!!!!! Ha van időd majd bővebben számolj be milyen volt a kórházban töltött idő, a doki? Hogy kezdődött a szülés?

Jó éjszakát mindenkinek!
Detti üdv itt is! :D

Hajni

Kép
Kép
nimbot

Ili! Grtulálok, jó egészséget, sok boldogságot és sok tejcsit kívánunk!!! Zsombor gyönyörű baba! Ha van egy kis időd várunk a részletekkel!

Mi tegnap voltunk dokinál 12 hetes uh-on. Minden OK, a picuri 3x mozgékonyabb a nővérénél :shock: a 10 perces uh alatt kb 60 bukfencet hányt...

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Na akkor mégegyszer nekifutok, immár két kézzel :oops: :oops: :oops:

Ildi! Gratulálok a gyögyörű Zsombor babához, jó egészséget, sok boldogságot és sok tejcsit kívánok!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

nem megy ez ma nekem... :oops: :oops: :lol:

Anita
Kép
Kép
dorkamama

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:31-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Egyre többet agyalok ezen a tejallergián :oops: semmi bőr tünet nincs csak a hasfájás. És ez már tuti az mert reggel mikor megitta a tápit megint visítva sírt :( .
Most előszedtem a táplálási naplót hogy mikortól is kezdtük a tápit, és mikor kezdődött a nem alvás.
Hát kb egy időbe, de akkor is jött a foga 1 hónapig+cumizott is és azért is kelt éjszaka.
De november végén elvettem a cumit és ezzel egyidőbe megszűntek az éjszakai ébredések is kb 1 hónapig. Most januárba kezdődött újra :(
Viszont azóta megint jön a foga. Tegnap picit át is tört az egyik.
Végképp tanácstalan vagyok :o :?
A tej allergia vérvételből megállapítható???
Mert pénteken megyünk a vas miatt akkor még tudnék kérni a gyerek orvostól arra is papírt.
Vendég

Ildi!
Szívből garatulálok nektek! Sok boldogságot, egészséget, és tejcsit!
Nagyon szép babád van!

VÁrjuk az élménybeszámolót!!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Sensi!
Tominak nem vérből nézték, hanem bőrtesztet végeztek. Nem tudom, hogy ilyen esetben, ha nincs bőrtünet, akkor hogy csinálják. Mindenesetre kérdezd meg, hátha a vassal együtt azt is meg tudják nézni :?
Milyen éjszakátok volt? Lázas még mindig Anna? Szerintem a foga miatt is lehet ez a láz :?

Viki!
Gépírást tanulok/tanulnék :lol: de angoloznom is kellene :lol: csak épp nincs kedvem egyikhez sem. :roll:

Jolka!
Nem voltál valami bőbeszédű :wink: Fiúk?

Kriszti!
Én is akartam kérdezni, hogy milyen kocsit szeretnétek?
Mi is most szeretnénk elkezdeni nézelődni egy kicsi kocsi után. De csak használt, tényleg kicsi autó után, hisz második kocsinak kellene, hogy én is ki tudjak mozdulni. No meg az is szempont, hogy minél kevesebb hitelt kelljen felvenni az önerőnk mellé... :oops:

Szép napot:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:32-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Ildi! Szívből gratulálok a gyönyörű fiadhoz, sok boldogságot, örömet, sok-sok tejcsit kívánok nektek! Pihenj sokat, amikor Zsombi pihen, és persze ha van időd, írj nekünk! :)

Sensi, én a helyedben megnézetném. Bár nekem anno azt mondta a doktornő, hogy ha nincs bőrtünet, akkor nem allergia. De azért biztos, ami biztos. És igen, vérvételből nézik, de azt nem tudom, hogy ez vmi spec. eljárás-e, ebben Zsuzsi tud segíteni szerintem.

Nálunk mindenesetre a forralt tejre nem érzékeny Csenge, joghurtot meg nem nagyon eszik, nem szereti. Túró Rudit eszik, meg néha tejszeletet, de kb. ennyi a tejtermék. Ja, és néha krémtúró, meg ha olyanja van, sajt. De nem mondanám, hogy sokat eszik ezekből.

Anita, tök jó, hogy minden OK. Én nem vagyok ezekkel tisztában, hogy genetikai vagy sima uh. Azt tudom, hogy ilyenkor nézik a nyaki redő vastagságot, ugye?
Tényleg, akartam kérdezni, bár még nem aktuális, hogy itt Nyíregyen hol csinálnak 4D-s uh-t? És mennyiért?

Még a játszóházra akartam írni, hogy addig biztosan nem megyünk, amíg ilyen émelygős, hányingeres állapotban vagyok. Örülök, ha itthon elvagyok. :oops: De ha elmúlik, akkor biztosan fogunk menni. Addigra az új autót is megtanulom vezetni (holnap kapjuk meg), nem akarom összetörni, hosszú távra vettük. :lol:

Sziasztok
Vendég

Viki!
Szerintem is jó lesz, ha majd megtanulom :) Én is elég jól kezeltem a billentyűzetet 2-3 ujjal, úgyhogy legalább volt emlékem arról, hogy melyik betűt hol keressem :lol:
Autó: nagyon tetszenek a Fiat Pandák, de kevés van belőlük. Sőt, nagyon ritka a használtasoknál. Biztos azért, mert szerethető kocsi. Páromnak az új Swift tetszik, viszont az meg használtan is többe kerül, mint amennyit ér. A Matíz is tetszik, van is rengeteg belőle, de nagyon vegyes véleményeket hallani róluk... :roll: úgyhogy teljes tanácstalanság.... el kellene indulni körülnézni...
Egyébként mit is dolgozol a mhelyeden? (a gabona az igaz?)

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!
Sensi! Mond el a dokijának vagy a védőnőnek, hátha ők elindítanak valamerre. Ha visítva sír tápi után biztos fáj a hasa tőle, lehet egy tápszerváltás megoldaná a helyzetet! Fel a fejjel!

Zsuzsi! Én is elkezdtem a gépírást itthon önszántamból :) , mire megyek dolgozni ügyi legyek! De olyan lusta vagyok hetek óta nem gyakoroltam! :oops: Te biztos szorgalmasabb vagy!

Szép napot mindenkinek! Hajni

Kép
Kép
nimbot

Betti!
Milyen autót vettetek? Sajnálom az émelygést, de majdcsak elmúlik :oops:
4D-s uh: a kórházban is van, no meg ott ki is van palkátolva, hogy hol van még (talán valahol a Bujtosi csarnok, meg az Interspár között) Amikor Tomit vártuk, akkor 15 E volt. Mi nem csináltattunk, a dokimtól minden uh-kor kaptunk egy képet, elég volt az is. Az elő ilyen uh fotónál már Kristóf így mutogatta a képet : ugye hogy rám hasonlít? Édes volt :lol:

Hajni!
Sajnos a tanárnő folyton jegyre irat velünk, úgyhogy nincs mese, gyakorolni kell :wink: Mikor fogsz visszamenni dolgozni? Mit dolgoztál a fiúk előtt?

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:32-kor.
20150601134430

Viki!
A Corsa is jó, azokat is nézzük. Szóval konkrét elképzelésünk nincs, tippeket gyűjtünk :lol:
Mivel a családi autó még nincs egy éves, ezért ezt mindenképpen használtan vennénk, ha együtt megyünk valahova, úgyis azzal mennénk. A kicsikocsi csak elugrós lenne :lol:
Érdekes munkád lehet :) mit csinál egy minőségügyi menedzser?

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:33-kor.
20150601134430

Hmmm, köszi a tippet, megkérdem férjuram, hogy itt nézte-e már :)
Tényleg érdekes lehet a munkád :) jó kis intézkedős :)
zsuzsimano

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:33-kor.
20150601134430

Sziasztok!
Zsuzsi! Gabi szerint Ő most csak toyotát vagy hondát venne. Használtban jó még a suzuki is, mert csak tankolni kell és néha olajat cserélni. Én az opelről és a fordról is lebeszélnélek (vagyis Gabi) de persze ti tudjátok. Ha van időd akkor nézz szét a www.totalcar.hu -n a népítélet részén. Gabi szerint igazat írnak és hát ő ugye mégis az autóspiacon dolgozik. De mondom mégegyszer nem beleszólni akarok :lol:
Ha a galantunkat mi is a használtautón találtuk :)

Viki! Ez volt a genetikai uh, tarkóredő 1.0 mm, tökéletes :D De hogy ezt mikor tudta megmérni a ficánkolás közepedte :roll:

Betti: 4D-s uh-ot nem tudom hol csinálnak Nyh-n, mi Debrecenbe járunk dokihoz. Az én dokim rendelőjében 12ezerért csinálják, aki odajár terhesgondozásra annak 10ezer. Asszem mi kihagyjuk, nagyon látványos tud lenni a sima uh is, főleg ha magyaráznak is közben.

Sensi! Sztem is megér egy próbát másik fajta tápszer. Vagy próbálj tőle minden tejterméket megvonni, a tápit meg lecserélni HA tápira, vagy esetleg Sinlac-ra, és hátha javul.

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!
Zsuzsi! Augusztusba kezdek :? megint, Nyírfa árnyékolástechnika, redőny szalafüggöny stb. Hát olyan irodai mindenes voltam meg számítógépes programba is besegítettem, sőt még a fiúknak is vágtam a gurtnit :D .
Viki! Az uram is lehúzott 1 évet a gabonánál!

Hajni

Kép
Kép
nimbot

Viki!
Te egy angyal vagy :lol: ránéztem a honlapra, nyíregyházi kereskedések, és a második linknél ott virított a Panda!
Apjuk aszonta, ha a tesóm átjön vigyázni Tomira, elmegyünk meglessük :lol:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

...
20150601134430

Anita!
Köszi az infót:) Gratula az újabb csibészkéhez :)

Sensi!
Nekünk van egy bontatlan tápszer, amit csak tejallergiásoknak írnak csak fel, mert nem tehéntej alapú! Kettőt vettünk, az egyiket megbontottuk, de nem kell Tominak. Sztem egy próbát megér :) tiszta hülye vagyok, hogy hamarabb nem jutott eszemben...

Zs

Kép
Kép
zsuzsimano

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:34-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 12:34-kor.
20150601134430

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?