Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagyon el voltam keseredve, amikor az SMS-t írtam, mert tavaly is sikerült benyalni egy ilyen hányós vírust, és kiszáradás, infúzió lett a vége!
De szerencsére most túljutottunk a holtponton, végülis tegnap nem mentünk még sokra, de ma már szépen iszik és élénkebb lett. Hát, lányok csak ezt el ne kapja egyik gyerkőc sem!!! Csont és bőr lett és csak árnyéka önmagának. Beszéltem egy ismerőssel is, akinek szintén átesett a kislánya ezen, hát náluk is nagyon brutális volt! Ez egy nagyon makacs vírus, a mi dokinénink még azzalis "bíztatott", hogy ne reménykedjünk, mi felnőttek se ússzuk meg, hát kop-kop eddig semmi, de ne is legyen!
Na ezek után természetesen minden az utolsó pillanatra marad, még Violán kívül senkinek sincs ajándéka, kajabevásárlás is visszavan, de nem érekel semmi, a legfontosabb, hogy Violka elindult a gyógyulás útján, és nem kellett kórházba menni!
Erzsó!
Köszi a köszöntést, bár az az igazság, hogy mi nem most tartjuk, mert nagyon közel esne a karácsonyhoz meg a szülinaptól sincs túl messze, ezért nyáron tartjuk egy nem hivatalos napon. Ehhez én ragaszkodtam, mert nekem is nagyon rossz volt, hogy névnap, karácsony és szülinap (jan. 9.) is egyben!
Adélkának is jobbulást kívánok!
Netty!
Máténak szintén jobbulást!
Viki, Monee!
igen a sók is nagyon fontosak, Normolyt-nak hívják ezt a port, amit lehet kapni, csak egy bökkenő van, nagyon rossza az íze, csak erőszakkal lehet beléjük tukmálni! De ha ez kell, ez kell, itt már nem volt mese!
Mennem kell, mert megint nyűgi van, üdv: évi