Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Meg jártuk a doki nénit. Adélnak megint kezdödő mandulagyuszija van :cry: !

DE amit reggel elfelejtettem:
Violkának boldog névnapot!!!

Na szóval este jövök mesélni!!!
Szép napot mindenkinek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagyon el voltam keseredve, amikor az SMS-t írtam, mert tavaly is sikerült benyalni egy ilyen hányós vírust, és kiszáradás, infúzió lett a vége! :(
De szerencsére most túljutottunk a holtponton, végülis tegnap nem mentünk még sokra, de ma már szépen iszik és élénkebb lett. Hát, lányok csak ezt el ne kapja egyik gyerkőc sem!!! Csont és bőr lett és csak árnyéka önmagának. Beszéltem egy ismerőssel is, akinek szintén átesett a kislánya ezen, hát náluk is nagyon brutális volt! Ez egy nagyon makacs vírus, a mi dokinénink még azzalis "bíztatott", hogy ne reménykedjünk, mi felnőttek se ússzuk meg, hát kop-kop eddig semmi, de ne is legyen!

Na ezek után természetesen minden az utolsó pillanatra marad, még Violán kívül senkinek sincs ajándéka, kajabevásárlás is visszavan, de nem érekel semmi, a legfontosabb, hogy Violka elindult a gyógyulás útján, és nem kellett kórházba menni!

Erzsó!
Köszi a köszöntést, bár az az igazság, hogy mi nem most tartjuk, mert nagyon közel esne a karácsonyhoz meg a szülinaptól sincs túl messze, ezért nyáron tartjuk egy nem hivatalos napon. Ehhez én ragaszkodtam, mert nekem is nagyon rossz volt, hogy névnap, karácsony és szülinap (jan. 9.) is egyben! :? :wink:
Adélkának is jobbulást kívánok!

Netty!
Máténak szintén jobbulást!

Viki, Monee!
igen a sók is nagyon fontosak, Normolyt-nak hívják ezt a port, amit lehet kapni, csak egy bökkenő van, nagyon rossza az íze, csak erőszakkal lehet beléjük tukmálni! De ha ez kell, ez kell, itt már nem volt mese!

Mennem kell, mert megint nyűgi van, üdv: évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

SMS=hozzászólás (már keverem a szezont a fazonnal :) )

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Jevi!

Violkának jobbulást és Boldog névnapot!

Gergő nemrég (november közepén) esett át ugyanezen a hányós-fosós vírusfertőzésen. Volt egy olyan napunk, amikor én is biztos voltam benne, h. másnap kórház, mert az egész délutánját apám mellkasán aludva töltötte. Rettenetesen nézett ki.
Aztán másnaptól, ha apró lépésekben is, de javulni kezdett. De a széklete csak mostanra lett ugyanolyan, mint a betegség előtt volt.
Mi vmi port kaptunk (Smecta), amit vízben kellett volna felodani, de mondták, h. annyira rossz az íze, h. úgysem issza meg. Úgyhogy maradtunk az enyhén sós teánál, de Gergőnél nem volt ilyen, h. nem akart inni. Ő kifejezetten rengeteget ivott. De rengeteget ment is a hasa. És iszonyatosan büdös volt! Majd elhánytam magam, de komolyan! :shock:
Ez is rettentő lassan, Normaflore hatására rendeződött. Szóval makacs egy betegség az tuti!

Gratulálok a kistesóhoz! Ennyire régen jártam erre??? :shock:

Viki is szépen halad, már 30 hetes is elmúlt?!

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka!

Igen! :D:D:D:D

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok Csajszik!

Bocsánat, hogy csak most jelentkezek, de sajna eléggé beteg voltam. A gyerkőcök Télapó ünnepségén szépen benyaltunk vmit és engem eléggé a padlóra is küldött. Gyerekek szerencsére csak taknyosak voltak, de nekem volt minden, láz, torokfájás, orrfolyás, fülfolyás, köhögés stb. Két napig egy deka hangom sem volt. Most már kopp-kopp szuperül vagyok, hála az antibiotikumnak.

Nem nagyon van időm most sem írni, mert leginkább azt sem tudom, hogy mihez fogjak, amikor alszanak a gyerekek. Gondolom ezzel így van mindenki!

Minden betegeskedőnek mielőbbi gyógyulást!!!!!!!!!

Szeretnék Nektek Békés, Boldog Karácsonyt kívánni, sok mosolygós arcocskával, mert nem hiszem, hogy a hétvégén idejutnék a gép elé. Egyetek, igyatok jó nagyokat és persze pihizzetek is amennyit csak lehet!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok!

Remélem most végig tudom irni amondandómat. Eddig 3× próbálkoztam de valamelyik csajom mindig elszólított :evil: . Most viszont mindegyik alszik :wink: !

Jevi, Rambóka!
Hát ez a virus nem lehetett semmi! A lényeg hogy túl vagytok rajta!

Viki!
Ez a 10hét is nagyon hamar el fog repülni, és a Te esetedben a türelem nem rózsát, hanem Eszter babát fog teremni :D :D :D !

Monee!
Ha lehetek szemtelenül kiváncsi akkor mi igen?!
Nem ám valamit eltitkolsz előttünk! :wink:

Rólunk:
Megint kicsit be havazódtam de hát ezt már meg szokhattátok tőlem. De! Karácsonyi ajándékok becsomagolva, fa meg véve, karácsonyi menü lefixálva- hozzávalók beszerezve. És ami a lényeg: a járókában egy darab vasalatlan nincs :D :D :D (pedig tele volt :oops: ).
Hétvégén a mézeskalácsot megsütöttem, rögtön 2 adagot, mert ahogy sült elég jól fogyott is!
Voltunk korizni is. Nagyon jó volt! Majd dobok róla képeket. Meg lepődtem, hogy ilyen olcsó móka. 550 a belépő, iskolás kor alatt ingyen van. Kori bérlés 1 órára 400.
Mennem kell, eddig tartott Alíz alvása. Ma megint extra nyűgös!

Sziasztok!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Erzsó!

"Gratulálok a kistesóhoz! Ennyire régen jártam erre???"
Hát ez volt az igen Rambókának, ilyen régen járt erre. :)

Képzeld! Épp az előbb fejeztem be a vasalást. A ruhás kosarunk alján épp tavasz óta álltak a játszós pólók vasalásra várva. Tehát ez is teljesítve ebben az éveben! :D
Most viszont eltépek függönyt varrni Katának. Ciki lenne ha az ünnepekre nem lenne kész a függöny a szobája ablakán. :D

Cupp mindenkinek! Én még jövök! :D
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Majd jövök még, csak most a képek:

Most egy-két kép, ha nem bánjátok, itt amúltkori kenyerem, amit sütött a gép :wink: egy mai pocifotó (30+4), és egy-két Peti :lol: :

Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Erzsó!

Adélnak gyors gyógyulást kívánok! Szegényke, nehogy már beteg legyen karácsonykor! :(

Jevi!

Violka is remélem már gyógyulófélben, és az ünnepekre rendbe jön!

Tencsi!

Sajnálom, hogy Ti is betegeskedtetek! Remélem a karácsony nyugisan, egészségesen telik majd!

Rambóka!

Hogy Te milyen ritkán jársz erre! :wink: :lol: Igen, már elmúltam 30 hetes, de lehetnék már 36 is :wink: Örülök, hogy most épp jól van Gergő!

Monee!

kész lett a függöny????? Ügyi vagy a vasalással! Egyébként hogy érzed magad mostanság?

Netty!

Remélem Máté nem lesz beteg hétvégére, na meg karácsonyra sem!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki!

Köszi a kérdést, kb a fele elkészült. :)
Úgy néz/ne ki hogy 3 egyforma kivizöld darabból áll maga az ablak előtti rész és erre kerül rá egy mályva színű díszítő cucc. :)
Az ablak előtti rész kész van, de sajnos a kiegészítő firnag első nekifutásra tegnap nem úgy sikerült ahogy gondoltam uh. elvesztettem a lelkesedésem egy rövid időre. Szóval tegnap este abbahagytam, de ma folytatom majd. :)
Mint kiderült a mályva anyagból jut a hálószoba ablakára is egy függöny, uh végülis minden ablak befüggönyöződik karácsonyra. :D

Én/mi jól vagyunk.
Azt szerintem elfelejtettem mesélni hogy múlt kedden voltunk Norbival apa vizsgálaton és szerencsére nála mindent maximálisan rendben találtak. Szóval ficánkáink vannak dögivel, már csak találkozniuk kéne az én sejtecskémmel. :roll:
Baba ügyben az van, hogy mai nap pont annyiadik ciklusnap van, ahol a naptárban tartunk decemberben, tehát a 22. ciklusnap. Ha jók voltunk, mostmár csak várni kell, ha nem, akkor meg mindegy is. Úgy tűnik hogy ez a ciklus 31 napos lesz uh kb. szilveszter környékén kiderül van-e miért pluszban örülni az új évnek. :) De nem akarok még erre gondolni.

Szép kis pocakod van! :D

Most viszont tépek. Még meg kell írnom egy levelet, és utána takarítáááás. :D

Cupp mindenkinek!
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Lányok! Én MEGŐRŰLŐK!!!!
Alíz se éjjel , se nappal nem akar aludni!
Most is üvölt, tök álmos de nem alszik! Az se jó ha ringatom, az se jó ha oda bújok mellé, az sem jó ha be teszem az ágyába :evil: !
Na nem is panaszkodom tovább, inkább vissza jövök ha jobb hangulatban leszek!

Puszi mindenkinek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Erzsó!

Jaj, nagyon sajnálom! :(
Nem tudsz világgá menni a kiscsajjal? Tudom hogy qrva hideg van kint, meg Adél is beteg, de talán az segítene. Front van egyébként, azért őrülnek meg a gyerekek.
Kitartást!

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Jelentem, Violka meggyógylt, a széklete még elég szörnyű, de, ahogy Rambóka írta, felkészültem, hogy ez nem mostanában rendeződik még!

Erzsó!
Nagyon sajnálom én is, remélem ma éjszaka nyugisabb lesz! :(

Viki!
Hát, most szégyellem, de nekem már most van ekkora hasam! :shock: :oops:
Majd teszek fel én is, de még nem csináltam, szerintem már casak az ünnepek után.

Most be is kell fejeznem, és nem is tudom, mikor tudok jönni, mert az elhavazódásom totális, engem már ilyen vasalás dolgok nem is izgatnak, csak hogy mindenkinek legyen ajándéka, és tudjak valami értelmes kaját+sütit alkotni 24.-én! :oops: :shock:

Mindenkinek nagyon kellemes, békés, meghitt karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Kép

Üdv. Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Erzsó!

Nagyon sajnálom, hogy szörnyű éjszakátok, meg nappalotok volt, remélem Adél hamar meggyógyul és Alíz is elfáradt annyira ma, hogy szépen alszik majd éjjel! Addig is kitartás! (tudom, könnyen mondom)

Jevi!

Örülök, hogy Violka jobban van, remélem az ünnepekre már minden okés lesz!

Én még mindig taknyos vagyok, alig kapok levegőt, de legalább már nem fáj semmim! Ez is valami! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

sZIASZTOK!

Csak a névnaposokat jöttem köszönteni :wink: !

Viki, Jevi!
Nagyon boldog névnapot kívánok mindkettőtöknek!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

"Este mikor kigyúlnak a karácsonyi fények,
a gyermekkori álmok egy percre visszatérnek.
Ekkor a szemekben a szeretet fénye lángol,
s a gyertyafénynél még a csillag is táncol.
Mikor a fenyő illata megérinti a szívünk,
ezen az estén kicsit az álmokban is hiszünk.
Nem szeretnénk mást, csak boldogok lenni,
és másokért a szokottnál is többet tenni.
A rohanó világban megkopnak a fények,
halványak a hitek, és halványak a remények.
Nem szeretnénk mást csak hinni a szóban,
őszintén szeretni, és bízni a jóban.
Őrizzük meg a karácsonyunk fényét, s őrizzük a szeretetben való hitünk reményét.
Hisz ma este mink is gyermekek vagyunk,
s gyermeteg vágyainknak ma határt nem szabhatunk!"

Ezzel a kis verssel szeretnék mindnyájatoknak és családotoknak ÁLDOTT, BÉKÉS ÜNNEPEKET kívánni!

Szeretettel: ERZSÓ

Kép

Kép
erzsó78

Erzsó!

Köszi!:)

Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok!

Jevi!

Boldog névnapot Neked holnapra! :D

Tencsi!

Vikidnek is boldog névnapot, mégha nem is ma tartjátok! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Szeretnék mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánni!

A névnaposoknak sok boldogságot kívánok névnapjuk alkalmából!

Netty

Kép

Kép
netty11

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a névnapi köszöntést!

Hát, én megjártam ma a klinikát! :( 3/4 2-kor kezdődtek a fájásaim, aztán volt kettő 10 percesem, majd 3 db 7 percesem, utána volt egy 15 perces szünet, majd újra! :( Úgyhogy jól betojtam és elmentünk a kórházba, hogy mi van! Pont a dokim volt az ügyeletes, megvizsgált, szerencsére teljesen zárt méhszáj, majd monitorra tettek olyan 40 percre, mialatt Eszti baba felváltva akarta lerúgni hol egyik, hol másik korongot a hasamról.Szerencsére a baba is rendben van, fájást ott már nem éreztem, és a monitor sem mutatot, így hazajöttnk, de lányok, nagyon be voltam szarva! Aért 30 hetesen még rohadtul nem kéne szülni ! :( Na mindegy, a lényeg, hogy rendben vagyunk, 27.-én megyek megint dokihoz!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jesszusom Viki!
Vigyázz nagyon magadra, pihizz sokat!
Beszéld meg a kiscsajszival, hogy legalább még 6 hétig élvezze az albérletet :wink: !

Szép estét!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Sziasztok!

Jevi!

Nagyon boldog névnapot kívánok!

MIndenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk!

Mi jól vagyunk szerencsére azóta nem volt semmi sem! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki!

Örülök, hogy minden rendben, pihenj sokat!

Teszek fel néhány képet, hogy telt a karácsony este, mindenki mégegyszer kellemes ünnepeket, és nagyon boldog új évet, mert lehet, hogy addig már nem jövök, mert holnap elmegyünk Fehérvárra.

Netty

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
netty11

Sziasztok!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mindenkinek további kellemes ünneplést!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Teszek Nektek nagy havas képeket, szánkózni ugyan nem lehet, mert ahhoz már nagy a hó, de Petinek így is tetszik!
Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok csajok!

Bocs hogy így megkésve, de már nem tudtam jönni, pedig akartam.
Így utólag azt mondanám csak, hogy remélem mindenkinek úgy telt az ünnep ahogyan azt szerette volna! :D

Nekünk jól sikerült, csendes volt, szerintem nem túl bennsőséges, de talán majd egyszer ha a saját gyerekünknek is adhatunk ajándékot, más lesz. Remélem.

Nálatok?

Viki, Évi!

Utólag boldog névnapot kívánok Nektek! Nekem az anyukám is Éva... :wink:

Viki, Netty!

Tök jók a képek! :D
Nekünk lett ma Katánk kívül még egy kölcsön gyerekünk is. Lejött Kata unokatesója, Andris a nagy hóra való tekintettel. :) Holnap közös seggencsúszás és szánkózás fog történni az udvarban. Majd én is fényképezek! :D

Viki!

Hogy vagytok? Remélem Eszti baba többször nem ijeszt már Rád, csak ha eljön majd az ideje. :? Örülök neki hogy nem lett baj belőle! :)

Na cupp mindenkinek! Kimerül az aksi a billentyűmből, uh gyorsan el is tépek! :D
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést! :)

Viki!
Utólag Neked is nagyon boldog névnapot kívánok! :oops: Remélem ma is minden rendben lesz a vizsgálatoknál!

A képek mind szuperek! :)

Hát, lányok, nálunk nem egészen úgy alakult a karácsony, mint terveztük. :( Sajnos elkpatam Violkától ezt a ronda vírust, és pont 24.-én reggel kezdődött. Úgyhogy az ünnepek alatt az ágyat nyomtam, 4kg-t lefogytam, és ma tudok először valamicskét enni. Bár még reggel is hánytam, talán kopp-kopp valamicskét javult a helyzet! :? Nagyon el voltam keseredve lelkileg is, mert bár sokminden maradt az utolsó pillanatra (többek közt Violka lebetegedése miatt is, aki a múlt héten volt benne), azért nagyon készültem rá, természetesen még a karácsonyi menüt se tudtam megcsinálni, hétfőn talán 20x hánytam, a végén már nem is számoltam... :( Nem tudtam a családi ünnepségeken se részt venni!
Ez van, remélem a picinek a pocimban semmi baja, és azért vannak tartalékaim, bízom benne, hogy ő ebből nem sokat érzékelt.
Ami egy kicsit rossz, hogy szombaton megyek az első vérvételre, eddig még nem kellett menni, háát, nem tudom, milyen vérképem lesz ezek után, de a lényeg úgyis az afp, csak az legyen jó!

Hát, megyek is, remélem Nektek sokkal jobban telt!

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Jevi!

Jobbulást! Sajnálom, hogy lebetegedtél! Drukk az afp-hez!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Jevi!
Nagyon sajnálom! :cry: Gyógyuljatok meg hamar!

Örülök hogy a többieknél jól teltek az ünnepek. Mi 25.-én itthon voltunk, jó is volt. Az ünnepekben ezeket a nagy vándorlásokat nem szeretem.
Netty, Viki!
Jók a képek! És mindegyik kis pasi mennyire az anyukáikra hasonlítanak! :D :wink:

Hozom én is mutizni a karácsonyi képeinket!

Szép napot mindenkinek!
Erzsó
Kép Kép 24.-e délután anyukámnál
Kép 24. este itthon
Kép Kép

Kép

Kép
erzsó78

Erzsó!

Jók a képek nagyon, látom Alíznak ízlett a csomagolópapír! :wink: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Ma már sokkal jobban vagyok, enni is tudtam, úgyhogy megmaradok... :wink: :D

Erzsó!
A ti képeitek is szuperek!

Néhány kép azért nálunk is készült, bár elég kevés! :oops:

Kép Az egyik kedvenc ajándék!
Kép
Kép Ez anyuéknál van, anyuék ajándékával! Talmácsi2... :wink:

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Jevi!

Jók a képek, és örülök, hogy jobban vagytok! :)

Monee!

Várom a képeket a nagy "seggencsúszásról" ! :wink:

Szilveszterkor mentek valahová? Mi itthon leszünk, Laci még aznap is dolgozik, meg 1.-én is 12 órázik, szóval tuti program a tv nézés, de úgysem lenne energiám másra! :lol: Na meg van egy üveg alkoholmentes Kölyök pezsgőnk, na azzal jól leisszuk magunkat :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Bocs hogy nem jöttem, tegnap még csináltunk egy utolsó autóversenyt ebben a jó nagy hóban, aztán arra kellett készülni. :D

Viki!

Rakom a képeket! :D

Kép
Kép
Kép
A sokadik kör után már nehéz a szánkót feljuttatni. :D Elkélne egy automatikus szánkó felhúzó. :D
Kép
Csúszkabaleset :lol:
Kép

Szilveszter?
Hát mi elvileg egy kissebb buliban fogunk szilveszterezni az egyik barátunkéknál, bár meg kell hogy mondjam, már most nincs semmi kedvem elmenni. Mellesleg Norbinak sem, uh valószínű elmegyünk egy kicsit, találkozunk a barátainkkal, beszélgetünk, aztán ha megunjuk hazajövünk.

Csajok!

Szeretnék mindenkitől egy naaaaaagy drukkolást kérni holnapra hogy a mikulás idén már NE jöjjön meg. Egyenlőre jók vagyunk ez ügyben, de egy kis drukk azért még elfér. :D
Ma még csak egy csíkos volt a teszt, de nagyon örülék ha új évre két csíkosat kapnánk! :wink:

Pussz!
Monee

Monee

monee85

Monee!

jók a képek! :) és igen, nagyon megy a drukk a két csíkocskához!!!!!!!!!! Nagyon drukkolok egy szeptemberi babácskának! :wink: :wink: :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Drága lányok!

Mutatnék valamit. :D
A ma reggeli tesztből száradás után ez lett:
Kép

:D:D:D:D:D:D:D
Én nem is tudok mit mondani. Csak ennyi kértem magamnak az új évre! :D

Monee

Monee

monee85

Monee!

Hatalmas gratula Nektek, kívánom, hogy gondtalan kismamaságod legyen, és egy egészséges gyönyörű szeptemberi kisbabád!
[color=darkred]
[/color]

És nagyon vigyázz magadra! Nem felfázni és nem seggre esni ebben az időben, okés? :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Monee!
Nagy nagy gratula nektek! Jó pocakosodást és boldog szép napokat kívánok!

Az utolsó előtti hozzászólásodnál nem értettem miért van már kismami vonalzód :lol: 8) !

Szép estét mindenkinek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Monee!
A 9. házassági hófordulótokon szép kis ajándékkal lepted meg Norbit :D !

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Köszi lányok!

De azért még csendesen örüljünk, jó? :D
Majd egy pár hét múlva hangoskodhatunk. :)

Erzsó!

Igen, ez nekem is feltűnt, ma van a 9. hófordulónk. :D
Érdekes volt ez az egész, mert a ciklus dec. 1-én kezdődött és ugye elvileg dec. 31-ig tart. Márciusban meg 30-án volt az esküvőnk. Furik a számok. :D

Jah, lehet hogy a vonalzó kicsit túlzás még, de annyira megtetszett. :D:D

Pussz mindenkinek!
Monee

Monee

monee85

Monee!!!!

Nagyon-nagyon nagy gratula!!!!!!!!! Szívből kívánom, hogy problémamentes szép terhességed legyen és egészséges gyönyörű babócád!!!
Annyira örülök!! Úgy szurkoltam!! Végigcsináltam a barátnőmmel, most már elmondhatom 10 eredménytelen évet, ezért tényleg nagyon örülök, hogy összejött!!!! (Azóta a barátnőm kis Kornélja is együtt legozik már Ádival!!!)

Nagyon vigyázz Magatokra!!!!!!!

Évi
Kép
Kép
Kép
mamavica

Sziasztok!

Juhéjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tudtam, hogy ma be kell kapcsolnom a gépet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Monee!
Nagyon jó és problémamentes pocakosodást kívánok Neked!

Annyira boldog vagyok! Vigyázz nagyon magatokra!

Lányok!
Mindenkinek nagyon boldog, szeretetben és sikerekben gazdag új esztendőt kívánok!

Kép

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok lányok!

Ma már nem jövök többször, úgyhogy:

Szeretnék mindenkinek gyerekmosolyban, egészségben gazdag, boldog párkapcsolattal teli új esztendőt kívánni! Legyen olyan a jövő évetek, amilyennek szeretnétek!

Jó szórakozást!
Monee

Monee

monee85

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek! :)

Én átaludtam az új évbe :oops: :oops: :oops: na mindegy mostmár :oops:
Férj csinált Petinek este fél 8-kor tüzijátékot, mert ugye az éjfélit még én sem bírtam kivárni :oops: tetszett neki az is! Meg koccintottunk mielőtt aludni ment Kópé pezsgővel! :) Arra is azt mondta, hogy : anya, ez jóóóóóóóóóóóó. :D

Már ettünk lencsét, Peti megevett egy nagy tányérral és azt mondta, finom :D Voltunk nagyot sétálni a hóesésben, kellőképpen hóember formánk lett mire hazaértünk! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Így szilvesztereztünk tegnap:

Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Szeretnék én is mindenkinek egészségben és eredményekben gazdag boldog új évet kívánni!

Este kicsit mi is buliztunk. Adél nagyon be volt indulva, úgy hogy volt tánc, kölyökpezsi és fél 10-kor lefeküdtünk.
Apával még néztük kicsit a tv-t, de Vikihez hasonlóan mi is átaludtunk az új évbe. 0:7-kor riadtam fel, szóltam apának hogy már új év van, aztán alukáltunk tovább :lol: :lol: :lol: !
Ma délután pedig egy nagyot szánkóztunk. Nagyon jó pálya van a házunk mögött. Már tiszta jég és sok ugrató van egymás után 8) !

Viki!
Micimaci :D . Édes.

Monee!
Hogy vagytok?

Szép estét!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy betolakodok közétek. Már egy ideje olvaslak Benneteket, de most nem bírom szó nélkül megállni, hogy én is osztozzam Veletek Monee örömében. Nagyon örülök és nagyon boldog és gondmentes áldott állapotot kívánok Neked.

Én is pécsi vagyok, Szabolcsfaluban lakunk. Hát mit mondjak, itt a hó vastagsága a belvároshoz képest... bizony jóval nagyobb. Nem tudom ismeritek-e a környéket. Itt mindig jobban megmarad a hó, mert 3-4 fokkal hűvösebb van, mint a bent a városban. Nyáron ez nagyon jó, télen viszont... brrrrrr!

No, még azt szerettem volna Nektek elmesélni, hogy 2006. szeptemberében beadtunk egy örökbefogadási kérelmet és hát azóta várunk. Sajnos még sok van vissza, bár én elég bizakodó vagyok, hiszen bíztatnak minket. És ha sikerül, akkor nekünk is lesz egy csodaszép kicsink, mint amilyenek a Ti gyerkőceitek.

Na, megyek pihenek még egy kicsit a Szilveszteri buli után. Még egyszer ne haragudjatok, ha zavartam.

BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK! :lol:
kanga_mama

Kanga mama!

Isten hozott itt nálunk! :D
Mi Hősök terén :oops: laktunk 3 évig, de 3évvel ezelött Komlóra költöztünk. Tehát majdnem szomszédok voltunk! :wink:
Azt tudtam hogy sokat kell várni egy örökbefogadásnál, na de hogy ennyire :shock: . Mennyit kell még várnotok?
Gyere és mesélj magadról!

Szép estét!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Sziasztok!

Látom mindenkinek alvósan telt a szilvesztere! :lol: Nekünk nem. :P

Kanga mama!

Ha hiszed, ha nem, tizenakárhány évig Szabolcsfaluban laktam, tavaly előtt költöztünk el a Párommal onnan. Lehet hogy ismerjük egymást. :D
Köszönöm Neked is! :D

Hogy vagyunk?
Jól. :D
Norbi most kezdi elhinni hogy ez tényleg komoly, a zebrás teszt nem fog megváltozni. :) Igazából szerintem a sorsfordító ez ügyben az UH / vérvétel lesz, addig megtartja magának a kételkedést. :D
Kicsit forog a gyomrom, de ez még az elviselhetőség határán bőven belül van. Most fogjam rá hogy a szilveszteri össze-vissza alvás miatt van?! Vagy mégsem... :lol: :lol:
Ma megyek a gyógyszertárba kismami vitaminért. :D Tegnap meg rendeltem magamnak egy vastagabb pocak bandázst, megfázás ellen. :D

Viki!

Eszembe jutottál valamelyik nap. Asszem írtad korábban hogy Petivel az elején lenyomtál egy egész spinning edzést, mikor még nem tudtad hogy van. Nah, én meg seggencsúszósan szánkóztam, meg autóversenyt csináltam, ugyanebben a formában. :D Lehet hogy ez a titka??! :D

Pussz mindenkinek!
Monee

Monee

monee85

MOnee!

Micsoda jó memóriád van! :D Valóban ez volt, lenyomtan rendesen kétnaponta a spinninget, meg pluszban még a szilveszter éjszakás 12 órás szolgálatot, ami lett a végére vagy 14,5 óra, meg utána még 2 hétig minden másnap éjszakás voltam! :wink: azt akkor derült ki, hogy baba van, én akkor már nem számítottam rá, arra vártunk, legyen már március, akkorra ígérte a doki a kivizsgálást :wink:
Milyen vitamint veszel? A bandázs jó ötlet, na meg a vastag harisnya, és az aerobik zokni! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?