Új privát üzeneted érkezett!

Koda!
Neked külön írok!!!
Jó utat kívánok nektek! Hiányozni fogtok, de azért csak élvezzétek a kiruccanást! Kép

Puszi:Emese

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Krisztináknak Boldog Névnapot Kívánok!
Kép

Dodus!
Nekem is hatalmas hasam volt, mindenki azt mondta, hogy óriásbébim lesz. Aztán 3350 és 3400 gr-mal születtek, úgyhogy ne aggódj, itt nem a méret számítKép UH mikor?

Zsuzsa, Búzaszem!
Én is szívesen segítek, ha tudok. Van kétgyereknyi tapasztalatom. De szerintem így nem lehet, csak személyesen. Telefonon megbeszélhetjük.

Emese!
Próbáld meg a sima tejet, de forralva és felére hígítva. Különben a férjemnek is megy a hasa a tartós tejtől, lehet van benne valami, amit nem mindenki bír.

Marika!
Élménybeszámoló? Kár, hogy nem tudtok jönni holnap. Képeket még nem tudtam megnézni, bömböl Gerda. Még jövök!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Zsuzsa, Búzaszem!

A szopizással kapcsolatban én is tudok segíteni. A tel számom 06-46-357-445, a mobilom sajna nincs mert elromlott.

Koda!

Jó utat nektek!

Dodus!

Nekem is nagy volt a hasam és engem is azzal ijesztgettek, hogy óriás bébim lesz, de Domi 3700 grammal és 57 centivel született. Szerintem ez olyan átlagos. Azt mondják, hogy a has mérete alkat kérdése. Szerintem ne izgulj hanem élvezd a terhesség örömeit. Én személy szerint irigyellek picit. Szerettem terhes lenni.

Emese!

Szerintem is a tartós tejbe van valami amitől megy Ádi hasa mert én sem bírom, nekem fájni szokott tőle a gyomrom. Esetleg próbáld meg forralni hátha úgy beválik.

Krisztinák!

Nagyon sok boldog névnapot kívánunk nektek!

Na megyek mert Domi ébredezik.

Holnap talizunk!

Zsua
zsua1

Zsuzsa!

Hát ezt még olvasni is szörnyű, de az a lényeg hogy most már jól vagytok.
Hát én elég sok rosszat hallottam erről a kórházról de ez mindenek a teteje.

Marika!

Nagyon szomorú vagyok.KépKépKép
Mi már csak a suliba fogunk találkozni?

Emese!

Lilinek mi ezeket a 2 dl tejitalokat adjuk mert a forralt tejet enm isza.

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Marika!
Jók a képek! Dorka élvezte a vizet?

Panka!
Kép

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Szép jó reggelt!

Marika, szia újra itthon. A képek alapján jól sikerült a nyaralás. Biztos szép barna vagy.Kép 3d-re majd Pestre megyünk. A párom nem mindig tud velem órákat várni az uh-on, mivel neki nem jár törvényes távollét azért, mert én orvoshoz megyek.Kép Pedig járhatna.Kép De azért már volt velem, sőt a videón jobban látja a dolgokat mint én.Kép

Zsuzsa, szörnyű volt olvasni, amiket Búzaszem megírt nekünk. Sok erőt és még több tejcsit kívánok Nektek! Esetleg a védőnődet nem tudod felhívni, hogy segítsen a szopinál? (Az enyém legalábbis nagyon rendes, őt biztos lehetne hívni.)

Betti, hogy Te miket tudsz! Pankának szülinapja van? Akkor Panka, Isten éltessen sokáig, boldog születésnapot kívánok! Akkor délután jössz ugye?Kép

Remélem én is tudok menni, bár tegnap volt egy gubanc itt a munkahelyen, amit ma próbálok kigubancolni. Remélem sikerül időben.Kép

Ja, és köszönöm a megnyugtató szavakat a hasam méretére vonatkozóan. Én nem tartom nagynak, úgy szeretem ahogy van, a párommal együtt.KépKép De majd délután lecsekkoljátok!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Megint én vagyok.Kép Szerintetek melyik megállóból van közelebb az ITC, a népkerti, vagy a szemerei? Most pillanatnyilag egyáltalán nem tudom betájolni, hogy hol is van az ITC.Kép (Kismama kórság.) De tudom, hogy az egyikből visszafelé kell jönni, a másikból meg előre.Kép Na?

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!

Szerintem félúton van! De talán inkább a népkert!

Többiek!
Hol vagytok? Jöttök? Hol találkozunk?

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Mégsem engedik haza ma Zsuzsáékat, csak vasárnap. A nővérkék mondták hogy mehet. de Ónodi azt mondta csak vasárnap.
Voltam ma uh-on,mert kicsit véreztem. Semmi baj, a baba 37mm. Méhszáj zárva, azóta sincs vérzés. A doki mondta, hogy a méretekből itélve most kellene megjönnie, és emlékezik rá a szervezetem. Amúgy az ajkamon is van egy pár pattanás, mindig mielőtt megjött kijöttek. Igy legalább nyugodt vagyok.

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Egy napra kiteszem a lábam és ti mennyit írtok.Kép

Tegnap hajnalban kaptam Ágitól egy mailt, akkor távozott neki a nyákdugó és fájásai is voltak. Lehet, hogy már babázik azóta? Na, majd mindjárt kiderítem.Kép

Köszi a szülinapi jókívánságokat.

BettiKép
Nagyon sok boldog névnapot kívánok.KépKép
Sütiket megsütötted?

CatKép
Hogy van Vivi?
Párom (ha nem felejti el) megkérdezi ma neked a jogsit az okmányirodán, jó?

DittaKép
Sajna fogalmam sincs, hogy meddig maradunk. Nekem legkésőbb 1/2 6-ra haza kell érni.

ZsuaKép
Jók a mostani képek is Domiról. Szerintem még mindig rád hasonlít.Kép

BeaKép
Dehogy haragszunk.Kép Jó pihizést neked otthon.

BúzaszemKép
Látom, te leírtad azt, amit én nem akartam.Kép De jó, hogy már ma hazamehetnek. Remélem sikerülni fog a szopizás.
Örülök, hogy jól vagytok.Kép

MarikaKép
Üdv újra itthon.Kép Fotók jók, látom gyakoroltátok a babaúszást.Kép

MelindaKép
Jó, hogy ti is jöttök.

EmeseKép
UHT tejet nem muszáj forralni, de eleinte vízzel hígitani kell.

DodusKép
Ha a szemerei buszmegállónál arra gondolsz, ami a gyógyszertár előtt van, akkor onnan közelebb van. (És ebből kell menni előreKép
) Az ITC pont a Mindszenti templommal szemben van.

Akkor ma talizunk, de jóKép 3 körül ottleszünk mi is. Szerintem bent találkozzunk az ITC-ben valahol a bejárat mellett.

Puszi, Panka

panka

BúzaszemKép
Most biztos rossz lehet Zsuzsának, szegény. Már biztos beleélte magát, hogy akkor mehetnek haza. De hátha addigra a szopzás is megodódik, bár ha már tápszert kapott a baba nehezebb lesz nekik a kórházban. Nincs ott csecsemősnővér aki segítene neki? Nekem is megmutatták, hogy hogy kell jól mellretenni.
Örülök, hogy nincs semmi komoly nálad, pihizzél sokat, vigyázz magatokra.Kép

P.

panka

Adnilem
A táblázatban nem látom a telcsi számodat.
Amúgy köszi a segitséget mindenkinek, átadom Zsuzsának a telefonszámokat és majd konzultáltok.
Zsua1
Látom te is Hajasnál szültél. Mi a véleményed róla? Vagy esetleg felhivhatnálak egyszer tanácsért? Én is nála fogok szülni, eddig meg vagyok elégedve vele nagyon.
Lányok!
Most már kezdem elhinni, hogy 2005. február 23án én is beállhatok közétek a sorba, és anya lehetek. Igy már beirhatjátok a táblázatba a várható szülés dátumát. Ki a következő kismami aki szülni fog, és akiért szoritani kell?

Kép

KépKép
búzaszem

BúzaszemKép
Adnilem adatait Melinda név alatt találod a táblázatban.Kép
Most Ágiért és lassacskán Forgiért lehetlesz izgulni.
Ok, a táblázatba átírom az adatot.

Panka, aki ma nagyon ráérKép

panka

SziasztokKép

Csak beköszönök, mert elindulunk nyaralna. 16-án jövök újra!

Addig is minden kismama, babuka és anyuka vigyázzon magára!!!!!!

UI: Mese! nem kaptam levelet tőledKép

Puszi mindenkinek: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat és én is hasonló jókat kívánok a többi szüli és névnaposnak!!!

Tudnátok segíteni hol találok itt a babaneten(vagy esetleg máshol)kórházi listát?Olyanra gondoltam hogy mit vigyünk a szülőszobára,a babának és magunknak a kórházba.Régebben tudtam hol van de most nem találom.
Már sok mindent bepakoltam de biztos találnék pár jó ötletet.

Ági!

Mikorra is vagy kiírva?

Zsuzsa!

Remélem mihamarabb rendben lesz veletek minden,nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!!!

Forgi
forgi

Sziasztok!

Az előbb kaptam egy smst. Kitaláljátok hogy kitől? Na jó, elárulom, Ágitól. Na és mit írt benne?Kép
"Tegnap este megszületett kislányunk, Rebeka Hanna, 3kg 60al, én nem vagyok valami jól, majd vért kapok."

ÁgiKép
Itt is nagyon sok boldogságot kívánok nektek, Rebekának sok tejcsit, neked pedig gyors felépülést.Kép

KodaKép
Jó utat, visszavárunk.Kép

ForgiKép
Nekem van ilyen listám, a netről szedtem össze anno több helyről. Majd este átküldöm, jó?

DodusKép
Sajnálom, hogy nem sikerült kigubancolni a gubancotKép Pedig többen szerintem miattad jönnek a taliraKép Na de legközelebb már nem úszod meg a pocak közszemlére tételét.Kép

Megyek, mert lassan indulnunk kell.

Puszi, Panka

panka

Ági, nagy-nagy gratula a kislányotokhoz! Sok boldogságot, mielőbbi felépülést és jó egészséget kívánok Nektek!Kép

Jaj, lányok, én olyan szomorú vagyok, hogy nem mehettem el az ITC-hez.KépKép Jövő hét második felében már biztosan kevesebb munkám lesz, nem lehetne egy kis talicskát, csak egy icipicit összehozni az én kedvemért??? Naaaaaaa!?????Kép
(Már tele van a hócipőm ezzel a munkahellyel. Alig várom, hogy ne kelljen jönni dolgozni. De nem akarok itt panaszkodni Nektek.Kép)
Remélem Ti azért jól érzitek majd magatokat és beszámoltok nemcsak arról, hogy a gyerekek milyen ügyesek, szépek, aranyosak, hanem arról is, hogy milyen volt a hivatalos program.Kép

Jó hétvégét Mindenkinek!

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!
Megjöttünk a nyaralásból, nagyon jó volt, csak röpke. Látom rengeteget írtatok. Most visszaolvasok, majd próbálok mindre reagálni este, ha csak be nem dőlök az ágyba hamar.

Betti!
Új autó biztos szuper.
A cirkuszba, szombaton végül nem mentünk, mert szépen sütött a nap, így kimentünk akkor Tapolcára játszóterezni, sétálni, fagyizni, de Titeket nem láttunk, igaz du. 6-ra értünk oda.
Na most olvastam, hogy nem mentetek, hanem szülők, könyvelő volt a program volt.
Gyöngy a Serház úti oviba jár, itt volt óvonéni Búzaszem is, és ide jár Dkriszta lánya, Kinga is, csak másik csoportba.

Beatron!
Üdv a miskolci topikban, a leendő és aktív édesanyák táborában. Kép

Panka!
Tiszalúcnál, a vízitáborban voltunk a nővéremékkel, és az ő baráti társaságukkal, mindenki családostul. Kb. 10 gyerkőc volt.
Sokan horgásztak is. Magatokról is írhatnál Kép

Magdi!
Meg lehetne nézni az erkélyeteket? Esetleg fotó? A barátnőmék tervezik a erkélyről az üvegek lecserélését fára. Ha jól vettem ki Ti most ezen vagytok túl.

Cat!
Mi is voltunk a Corában, és láttam a rengeteg Disney-s tanszert, és az árukat. Kép

Ditta!
Nyaralás utáni "mosnivaló" halom Kép Most ezt én is "élvezhetem".

Zsua!
Dominak nagyon boldog névnapot kívánok!

Dkritszta!
Névnapod alkalmából sok boldogságot, minden földi-égi jót! Kép
Mailt megkaptam, válasz ment.

Telian!
Neked is sok-sok boldogságot, örömet kívánok névnapod alkalmából.

Marika!
Nyaralós képek szuperek. Hajdúszoboszlón voltatok és Debrecenbe? Írnál kicsit bővebben, mert mi is készülünk Hajdúszoboszlóra és Debrecenbe pár napra, és érdekelne egy kis "tapasztalat". Szállást mi a neten keresünk, Nektek ez céges volt?

Panka drága!
Most olvastam, hogy szülinapos vagy. Kép Sok-sok boldog, egészséges éveket kívánok!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Helló!
Mi már itthon vagyunk(gondolom, a többi talis is), ugyanis jött a mester(volt oly kegyes)lerakni a lottózóba a padlót.Eredetileg szerdára igérte, mostanra ért ide.És az a pláne az ilyenekben, hogy még azt sem mondja, hogy bocs, hanem mint ki jól végezte dolgát.Na mindegy, a lényeg, hogy itt van, de miatta kellett eljönnöm sebteben(bocs).Kép
Örülök, hogy megismerhettelek benneteketKép, bár szinte csak látásból, hiszen nem tudtunk annyit beszélgetni, mint szerettem volna.Kép
Ági!
Sok-sok boldogságot és jó egészséget kívánok neked és a kicsi Rebekának is.

Melinda
adnilem

Ági!
Szívből gratulálok kislányotok születéséhez! Vigyázzatok magatokra és remélem, hogy neked sincs semmi komolyabb bajod!
Kép

Panka!
Nagyon boldog szülinapot kívánok ( ha már olyan buta voltam, hogy személyesen nem tettem meg)!!!!
Hanyadik is? A tizenhatodik??? Kép
Kép

Panka,Betti,Ditta, Melinda, Krisztina!
Nagyon örülök, hogy találkoztunk. Nekem tetszett ez a kis program, különösen a Csiribiri együttes.
Ádi is nagyon élvezte!
Sajnos kevés képet készítettem , és azok sem nagyon sikerültek. Kép Remélem, hogy másoknál van jó kép!!!

Melinda!
Mit nyertetek a tombolán???

Dodus!
Rettentően sajnálom, hogy nem tudtál eljönni a talira. Már úgy szerettem volna egy pocakot simizni ( persze csak ha hagyod). Kép

Üdv:Emese

mse173

Sziasztok!

Elmentek a haverok és én meg sajnálkozok, hogy nem taliztam veletek. Azért velük is jó voltKép

Ági!
Szívből gratulálunkKép Vigyázz magadra és a kis RebekáraKép
Kép

Ditta!
Látom neked legalább sikerült eljutniKép

Dodus!
Jövő hét nekem is okéKép Látom a pocaksimizés téma megmaradKép Én megsimizhetem?, mert állítólag szerencsét hozKép A tiéd tutiKép

Gyöngyöske!
Mi egy régi barátunknál voltunk (de ha kell, akkor tudok neked szállást ajánlaniKép), ő egy szállodában dolgozik és annak a strandjára is bejárhattunk. Mikor esett a fedett részben dekkoltunk. Ez tök jó volt, mert tudtam, hogy ott minden este leeresztik és kitakarítják a medencéket. A strandos képek is ott készültek és mi is bementünk a gyerekmedencébeKép Rajtunk kívül csak egy gyerek volt még benne.
Rossz idő esetén az uszodát látogattuk még, ahol van egy nagy úszómedence, két gyógyvizes meleg medence és egy klórozott, de meleg medence. Belépő 600 pengő.
Nagystrand is jól meg van csinálva. Van két gyerekmedence, a hátsó nagyobb és kevesebben vannak benne. Mediterrán tengerpart hullámokkal, kicsit hűvös de melegben biztos kellemes. Strandbelépő 800, 16 óra után 600 (talán).
Az Aquaparkba nem mentünk be, mert minket nem hatna meg és nem is volt olyan sok jó időnk.
Esténként érdemes sétálgatni, mikor mi voltunk tök jó táncegyüttesek voltak, kézművesek utcája... Ja és van éjszakai fürdőzés is a strandon 21-től. 6-án talán a megasztárok lesznek fellépők és nemsokára lesz a szépségkirálynő választás is.
Ha Szoboszlói program érdekel szólj, mert beszélek velük még vasárnapKép
Debrecenben van mediterrán élményfürdő, fedett, gyerekmedence, pezsgőfürdők, csúszda... Egyszer mindenképpen érdemes elmenni. Gyereket otthagyhatod a gyerekmedencében néznek rá (bár mi nem tettükKép). Fizetni annyit kell amennyi időt bent töltöttél. A minimum 2 óra ami 1500 ft, utána minden további perc 7 ft. Gyereknek talán 1000 ft. Azt nem tudom, hogy onnan ki lehet-e menni a strandra, mert amikor mi voltunk esett és nem igazán vágytam kiKép DKrisztáék Db-ben voltak, ő biztos meg tudja ezt mondani.
Hú most nem jut több eszembe. Ja kajálni, reggelit boltból, ebéd étteremben menü, ketten fizettünk 1500 ft-kat innivalóval, mind a hárman jól laktunk vele, kb 4 fajta menü volt, és gyerekszéket is adtakKép

Emese!
Mint fentebb olvasható a medencében ennyien voltunkKép Nem zavarok én ki senkit, igaz ki volt írva hogy felnőtt nem mehet be, de én nem vagyok azKép illetve az úszómester haverunkKép

Panka!
Boldog SzülinapotKép
Kép

Puszika, Marika
Hriczom

Sziasztok!

Panka NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

Lányok!

Bocs, hogy olyan hamar elmentünk az ITC-ből de megint be van gyulladva a mellem és mentem anyához, hogy lefejje. Most is lázas vagyok és egy nagy gombóc van még mindig a mellembe. Jaj már annyira elegem van ebből, mert már ötödszörre gyullad be. Az orvos is azt mondta, hogy nem tud mit kezdeni vele.

Képzeljétek lefényképeztek minket Domival a Tipp újságírói. Azt mondták majd valamelyik hetibe benne leszünk. A boon-on is rajta lesz azt mondták de nem találtam meg. Mi nem nyertünk semmit a tombolán. De sebaj mert azért jól éreztük magunkat.

Na megyek mert ráz a hideg és bebújok az ágyba.

Jó éjt mindenkinek!!!

ÁGI!

SZÍVBŐL GRATULÁLUNK A KISLÁNYODHOZ!!! Remélem már te is jól vagy.

Zsua
zsua1

Sziasztok! Én Orsi vagyok, 26 éves. Van egy 4 és féléves kislányom, Petra, és egy 2 és féléves kisfiam, Petike. Én jelenleg fősulira járok, most fogok végezni. Visszamenőleg elolvastam az írásaitokat, így sok mindent megtudtam rólatok, bár még "névzavarban" vagyok azt hiszem.Most vagyok itt először, írnátok magatokról néhány szót, hogy teljesen képben legyek? Köszi mindenkinek!!!
vorsika

Sziasztok!

Taliról a képeket itt nézhetitek meg, a 31-es képtől.

Később még megpróbálok benézni.

Panka

panka

Sziasztok Lányok!
Én hülye az előbb írtam rengeteget, majd szépen bezártam a netet, és minden elveszett, most kezdhetem elölről!

Szóval mi sajna nem tudtunk menni a talira, mert Vivi megint lázas lett, és egész nap sírt. Hiába adtam neki fájdalomcsillapítót, és kentem be a fogát, ja ekkor kiderült, hogy két rágófoga is bújik egyszerre. Szandra nem szenvedett ennyit. Szegénykémet annyira sajnálom.
Holnap tapolcán vizikarnevál lesz, oda jó lenne elmenni. Du háromtól, csiribiri, majd műsorok, Bagi-Nacs, V-tech..stb. Egész nap ugráló vár, és arcfestés.

A Krisztináknak utólagosan is Boldog Névnapot!
Panka! Boldog születésnapot!

Ági!
Gratulálunk a kislányodhoz! Remélem már jobban vagy!

Búzaszem!
Pihenj sokat, és vigyázz magatokra!

Koda!
Ti már elutaztatok, de azért jó utat, és nyaralást!

Emese!
Jövőhéten remélem összejön egy tali!

Gyöngyöske!
Üdv itthon, biztos jó lehetett Tiszalúcon!

Hriczom!
Nektek is jó lehetett a nyaralásotok!

Zsua!
Gyógyulj meg hamar!

Dodus!
Ne idegeskedj a munkahelyed miatt! Gondolj a babára!(és máris jó kedved lesz!)

Betti!
Szandra a 42-esbe fog járni, most már Herman Ottó Ált. Isk.

Zsuzsa!
Kitartás már nemsokára itthon lesztek, és akkor minden megoldódik! Ha kell szerintem mi mindannyian segítünk ha problémáid lesznek. (vannak)

Szia Orsi!
Üdv köztünk!
Nekem két lányom van. Alexandra 6 éves, és Vivien most 19.-én lesz 1 éves.
Hova jársz fősulira? Merre laktok?

Puszi
Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Sziasztok!

PankaKép
Jó volt újra találkozni veled! Sokat kellett még várni a párodra?

Emese, Betti,Kép
Örülök, hogy végre megismerkedhettünk! Bár nem volt túl sok időnk beszélgetni, én jól éreztem magam! Betti, sok erőt a hosszú úthoz, és persze jó mulatást!

Zsua, AnitaKép
Veletek csak futólag találkoztam, de majd talán legközelebb! Zsua, sajnálom a mellgyulladást!Kép
Nekem legutóbb "csak" a mellbimbóm volt berepedve, de az is kegyetlen, gondolom ez is!

Lányok, én a Melindát nem láttam! Korábban elment ?

ÁgiKép
Az ITC-ben ért a hír, hogy megszületett a babócátok!! Gratulálok!!KépKépKép
Kép
Remélem azért veled sem komoly a baj!Majd ha már otthon lesztek, várjuk a szüléssztorit!

ZsuzsaKép
Sajnálom, hogy ma mégsem engedtek haza. A szoptatás az első babánál nekem is nagyon nehezen indult, nem akart szopizni Veronika, majdnem feladtam, de végülis 8 hónapos koráig kellett neki a cici.

MarikaKép
Kár, hogy nem voltál a talin! A képek alapján ti is jól éreztétek magatokat a rossz idő ellenére! Hát 2 napot mi is a fedettben dekkoltunk, amikor zuhogott.

DodusKép
Ahogy megérkeztem az ITC-be, téged kerestelek. Ugye, Panka? Jó lett volna megismerni.

PankaKép
Kép
De honnan a fenéből tudja Betti, hogy ma van???

OrsiKép
Szia! Miről akarsz tudni? Legfőbb adatok a táblázatban vannak, egyébként kérdezz! Fotók esetleg?

Ja, az ITC-s képek [url=http:babanet.hu/album/main.php?album=2518&page=3&image=66259]itt[/url]!

Jó éjt!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Szóval [url=http:babanet.hu/album/main.php?album=2518&page=3&image=66259]itt[/url]

Kép

Kép
ditta76

Nem értem, miért nem nyitja meg... Kiírja hogy nem található. Szóval a Ditta albuma 3-ba tettema képeket.

Kép

Kép
ditta76

Na újra itt.Kép

Hoztam nektek egy kis kóstolótKép Ezt a tali után sütöttem.
Kép

Ditta képei ittKép

Jó volt talizni, bár volt akivel csak pár pillanatig tudtam beszélgetni.Kép Melinda, Riki örülök, hogy most már benneteket is megismertünk.

ForgiKép
Mail ment.

DodusKép
A szerda jó lenne neked? Csütörtöktől megyünk nyaralni és én is szeretnék veled találkozni? Na....Kép

GyöngyöskeKép
Nyaralás biztos jó volt. Mi is a Tiszához megyünk, remélem addig lentebb megy a víz.

MelindaKép
Én észre sem vettem, hogy mikor mentetek el.

EmeseKép
Ja, ja 16.Kép
Holnap is lesz Csiribiri Tapolcán, mi készülünk oda is. Igaz belépjegyes lesz, de a zenét a lekerített részen kívül is hallani.Kép

ZsuaKép
MellgyulaKép Hányszor szopizik még Domi?

OrsiKép
Üdv köztünk, gyere gyakran. Mit szeretnél tudni rólunk? A táblázatban a legfőbb infókat megtalálod.Kép

CatKép
Vivi szegényKép Remélem hamar kibújik az a fogacska/fogacskák.

DittaKép
Még kb. 1/4 órát vártam rá. Kicsit mérges is voltam, mert annyi idő alatt gyalog hazaértünk volna.
Hogy Betti honnan tudja, hogy ma van a szülinapom? Hát figyelmesen olvasKép Nemrég mikor szó volt a házassági évfordulókról akkor írtam, hogy nekem 08.06. a szülinapom és aznap volt a polgári esküvőnk is, 08.07. pedig az egyházi esküvőnk. Mondjuk neki könnyebb megjegyezni, mert neki meg ma van a névnapja.Kép

BettiKép
Jó utat!

Jó éjt, Panka

panka

Sziasztok!
Rég voltam itt. Nagyon örülök, hogy megismertelek Panka, Ditta, Emese,és Többiek remélem máskor is fogok találkozni Veletek és persze a Többiekkel is!Júliusban a lakást újítottuk fel, és nem igazán volt sem időm, sem lehetőségem a géphez ülni mivel a nagylányom szobájában van a gép és ide volt a sok bútor bepakolva mivel ezt a szobát tavaly nyáron csináltuk meg, így itt nem kellett csinálni semmit. Bár még néhány dolog nincs a helyén,de nyaralás után még szeptemberig megtudjuk csinálni, mivel a férjem és én is csak szept.-ben megyünk újra dolgozni. Jún.14.-től vagyok szabin, nagyon furcsa lesz újra kezdeni a munkát. Kicsi lányom Betti kijelentette, hogy ő többet nem megy oviba. Egyet már volt, többet nem megy!/ezek az ő szavai/Holnap hajnalban elmegyünk két hétre nyaralni a Balcsira majd utána újra jövök.Remélem többet mint eddig.

Olvastam és Pankától hallottam, hogy új babák születtek.

Kedves Zsuzsa és Ági!
Gratulálok a picikhez és jó egészséget kívánok Mamáknak, és Babáknak egyaránt!Kép

Sziasztok!
Eika
riki

Ditta!Riki!
SAJNÁLOM, HOGY VELETEK MÁR NEM SIKERÜLT TALÁLKOZNUNK.eNNEK IS A PADLÓLERAKÓ AZ OKA.Kép
A tombolán nem tudom mit nyertünk, methogy eljöttünk, de a védőnőnk voltolyan kedves felajánlotta, hogy elhozza.Akkor kellett eljönnünk, amikor végigkérdeztem, hogy ki meddig marad a tombola miatt.Rólunk is készített fényképet a Tipp-es csaj, de még a Boon-on én sem találom.
Zsuzsa!
Sajnálom a mellgyulladást, szörnyű lehet, gyógyulj meg hamar.

DIAFILM!
Senkit nem érdekel?600ft

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Képek nagyon jók, kár hogy nem lehettünk ott. Majd talán legközelebb.

Erika!
Jó újra olvasni tőled. Most már gyere gyakrabbanKép Lakás szép lett?

Cat!
Kibújt már a fogacska?

Zsua!
Mellek jobban vannak már? Én szerencsére nem tudom milyen érzés lehet, de remélem neked is ez az utolsóKép

Orsi!
Üdv közöttünkKép Nekem Dorka lányom van, aki 16 hónaposKép Kép a profilban.
Mit tanulsz? Gyerekekről mikor láthatunk képet? És róladKép Gyere gyakranKép

Melinda!
Diafilm jó lenne, csak egy diavetítőt szeretnék előtte beszerezniKép Ha tudtok esetleg használtat, de jót, akkor megköszönnémKép

Panka!
Miért kell a nyálamnak csorognia. Gonosz vagyKép

Krisztina!
Annának Nagyon Boldog SzülinapotKép
Kép

Ja lányok kérdés: Hol lehet Miskolcon képet kereteztetni? És mondjuk milyen árban?

Psuzika, Marika
Hriczom

Sziasztok!

Panka!

Köszi a listát,"csak" a szoptatós melltartót és a melltartóbetétet felejtettem el.
Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!!!

Orsi!

Üdv köztünk!

Jó lett volna talizni veletek de egyedül nem nagyon merek már elindulni Gergővel.
Olyan jó,már holnap a 35. hetet kezdjük és jól érzem magam.

Pussz:Forgi
forgi

PankaKép
Rövidke mail ment! Boldog névnapot a párodnak, meg házassági évfordulót, meg mindent!KépKép

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Marika!
Köszi az infót Hajdúszoboszlóról.
Képkeretezés engem is érdekel. Jelenleg én is ezt keresek, de eddig nem találtam megfelelő keretet. Az Obiban vannak képkeretek üveggel együtt, kereteznek képeket is, de lehet venni venni képkeretlecet is (2 m hosszú), ha elég vállalkozó kedvű vagy, de akkor még külön üveget kell vágatni üvegezővel.
Üvegező-képkeretező van a Városház téren, és a búza téren is tudok kettőt.
Nekünk az OBI-ban 2db 50X70-es kép keretezését 5.000,- Ft-ért vállalták volna, csak épp nem volt az a léc amit kinéztünk (csak a mintában).

Tegnap Boldogkőváralján jártunk. Sokféle program volt, íjászok, középkori zene, kirakodóvásár, ugrálóvár, pónilovaglás (melyet a lányok ki is próbáltak) és "nagy" lovon lovagás, sétakocsikázás, agyagozás, kiállítás, középkori ételek, és borkóstolás.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Szia Forgi!

Hogy vagytok?Tegnapelőtt jöttünk vissza.Bővebben emilben.
pusszzzz!szőke pocahontas
theo

Sziasztok! Tegnap nem tudtam a gép elé ülni, most egy kicsit alszanak a gyerkőcök, kihasználom ezt a kis időt, este majd több időm lesz, fél 9 körül elalszanak, utána nyugi lesz. Elolvastam a táblázatokat rólatok.Tudom hogy Dodus és Forgi babát várnak , gratulálok nektek.Dodus, ő lesz az első babád?
Beatron, Adnilem, Riki: nektek vannak gyerekeitek?
Forgi: az én Peti kisfiam pedig 2002.03.21-én született.
Ezenkívül gratulálok az új kisbabáknak( név szerint még azért nem megy ), és sok-sok boldogságot és örömet kívánok hozzájuk. Szerintem nincs is boldogabb érzés annál, amikor egy új baba érkezik!!!!
Zsua1: ha tudsz, légyszi küldj még képeket, tegnap este mire ágyba tettem a manókat, kipurcantam, elaludtunk a mese közben, bocsi, ma este dumálunk!
vorsika

Én az egri tanárképzőbe járok, most írom a szakdolgozatomat, fejlesztőpedagógus leszek.
Alsózsolcán lakunk családi házban, van kutyánk, cicánk, csirkék.A legközelebbi személyes találkozóra én is el szeretnék menni, hogy megismerkedhessünk.
vorsika

Sziasztok!

Előszőr is örülök hogy jól éreztétek magatokat az ITC-s talin. Bocs, hogy mint hírhozó csak a végére értünk oda de Lilike elaludt és nem akartam felkelteni. Megbocsájtható?

Kedves Orsi!

Üdv köztünk!

Panka!

Kaptam egy süti receptet: Fekete rózsa. Ismered?
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Ági!

GRATULÁLUNK!!!!!

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok Lányok!

Ma voltam meglátogatni Zsuzsát és Benit, délben jöttek haza a kórházból. Beni nagyon édes, és hogy milyen pici (már az én 14 hónapos Ádámomhoz képest, pedig ő is így kezdte) !!!
Sajnos Zsuzsáék is az oly gyakori kezdeti nehézségekkel küzdenek, mivel Beni nem tud szopizni.
Próbálkoztam segíteni, de nem túl nagy sikerrel. Kép
Egyébként anyuka és kisfia jól vannak, bár Zsuzsa egy kicsit fáradt, és az éjszakai fejés sem dobja fel túlságosan.

Üdv:Emese

mse173

Sziasztok! Kép a gyerekeimről a profilomban.Én egyébként az egri tanárképzőre járok, most írom a szakdolit, fejlesztőpedagógus leszek. Már csak egy jó állás kellene februártól.
vorsika

Na jó éjszakát mindenkinek, holnap jövök újra!
vorsika

Sziasztok!

Végre már jól vagyok. Anyukám lefejte a mellemet és Domi is sokat szopizott és így helyre jött.

Zsuzsa!

Kitartás!!! Ez csak átmeneti állapot. Én se szerettem az éjjeli fejéseket, igaz nekem nem sokszor kellett mert Domi mindig kiszívta rendesen. Ha valamiben kell segíteni szólj és megyek he nem zavarok.

Teszek fel képet Domiról és kis barátnőjéről Grétáról. Az ITC-előtt készültek a képek.

Kép

Ez pedig ma készült Tapolcán

Kép

Zsua
zsua1

Orsi!

Az én Lilim is 2002. 03. 21-én született!!!

Magdi
lilien_csenge

Vorsika!
Nekem szintén kettő kincsem van.Tamara 1999 08.21-én született, Olivér pedig 2002 09.05-én.
Üdvözöllek körünkben, gyere gyakran.

Zsua!
Láttad már valahol az ITC-nél készült képeiteket?

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Csak sebtiben írok Nektek egy kicsit. Láttam az ITC-s képeket, biztos jó volt. A hivatalos programban volt valami érdekes?
Panka, a szerda már foglalt, mert megyek ledobatni a rőzsét, ahogy a férjem szokta mondani.Kép De esetleg holnap? Nagyon jó lenne találkozni, mielőtt elmentek nyaralni. Persze más is jöhet, de Te vetetted fel a szerdát, ezért írtam Neked.Kép

Betti, boldog névnapot kívánok Neked, kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel!Kép

Ez a meleg igazán nem tesz jót nekem, elég nyűgös vagyok tőle. Meg olyan sehogysemjósemmi érzésem van.Kép

De Nektek szép napot!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

A legnagyobb hírt meg nem is írtam. (Mondtam, hogy nem tesz jót nekem ez a meleg.Kép) Szombaton vettünk CD írót, vasárnap a párom beszerelte, így most már semmi sem gátol abban, hogy elárasszalak Titeket képekkel!KépKép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Zsua!
Örülök, hogy jobban vagy! (nekem is mindig anyukám fejte le a begyulladt mellemet. Kép)

Orsi!
Üdvözöllek körünkben! Szépek a gyerekeid! Hogy tudsz mellettük tanulni? Nekem csak egy 14 hónapos kisfiam van, Ádám, de semmit nem tudok melette csinálni, mert egy igazi ölbe-baba.

Emese

mse173

DodusKép
Kár, hogy nem jöttél. Akkor jöjjenek azok a képek!!!KépKép
Ledobatni a rőzsét=nagyon tetszett!Kép

Ma lesz pár gyerekmentes órám!Kép
Párommal vacsorázni megyünk, ma vagyunk 7 éves házasok. Direkt nem is ebédeltem!Kép

Majd este még benézek.
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Magdi! Olvasom, hogy ugyanakkor születtek a babáink, jó volna találkozni, meg persze a többiekkel is.Van Liliről kép, amit megnézhetnék?
Az én gyerekeimről van a profilomban kép.Melyik kórházban szültél?

Adnilem!Szinte egyidősek a gyerekeink, ti merre laktok?Van kép Tamaráról és Olivérről?Amúgy szívesen találkoznék mindenkivel, a legközelebbi talira megyünk a gyerkőkkel!
Mse173! Köszi, Ádám is tündéri, megnéztem a képeteket.Tanulni napközben nemigen lehet tőlük, csak a vizsgaidőszak elötti hetekben szoktam elméletet tanulni éjszaka, vagy amikor "bérbe adom" őket valamelyik nagyihoz. A kisfiam nagyon anyás, lépten nyomon ellenőrzi, hogy a látókörében vagyok-e.
vorsika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?