Sziasztok!
Elmentek a haverok és én meg sajnálkozok, hogy nem taliztam veletek. Azért velük is jó volt
Ági!
Szívből gratulálunk
Vigyázz magadra és a kis Rebekára
Ditta!
Látom neked legalább sikerült eljutni
Dodus!
Jövő hét nekem is oké
Látom a pocaksimizés téma megmarad
Én megsimizhetem?, mert állítólag szerencsét hoz
A tiéd tuti
Gyöngyöske!
Mi egy régi barátunknál voltunk (de ha kell, akkor tudok neked szállást ajánlani
), ő egy szállodában dolgozik és annak a strandjára is bejárhattunk. Mikor esett a fedett részben dekkoltunk. Ez tök jó volt, mert tudtam, hogy ott minden este leeresztik és kitakarítják a medencéket. A strandos képek is ott készültek és mi is bementünk a gyerekmedencébe
Rajtunk kívül csak egy gyerek volt még benne.
Rossz idő esetén az uszodát látogattuk még, ahol van egy nagy úszómedence, két gyógyvizes meleg medence és egy klórozott, de meleg medence. Belépő 600 pengő.
Nagystrand is jól meg van csinálva. Van két gyerekmedence, a hátsó nagyobb és kevesebben vannak benne. Mediterrán tengerpart hullámokkal, kicsit hűvös de melegben biztos kellemes. Strandbelépő 800, 16 óra után 600 (talán).
Az Aquaparkba nem mentünk be, mert minket nem hatna meg és nem is volt olyan sok jó időnk.
Esténként érdemes sétálgatni, mikor mi voltunk tök jó táncegyüttesek voltak, kézművesek utcája... Ja és van éjszakai fürdőzés is a strandon 21-től. 6-án talán a megasztárok lesznek fellépők és nemsokára lesz a szépségkirálynő választás is.
Ha Szoboszlói program érdekel szólj, mert beszélek velük még vasárnap
Debrecenben van mediterrán élményfürdő, fedett, gyerekmedence, pezsgőfürdők, csúszda... Egyszer mindenképpen érdemes elmenni. Gyereket otthagyhatod a gyerekmedencében néznek rá (bár mi nem tettük
). Fizetni annyit kell amennyi időt bent töltöttél. A minimum 2 óra ami 1500 ft, utána minden további perc 7 ft. Gyereknek talán 1000 ft. Azt nem tudom, hogy onnan ki lehet-e menni a strandra, mert amikor mi voltunk esett és nem igazán vágytam ki
DKrisztáék Db-ben voltak, ő biztos meg tudja ezt mondani.
Hú most nem jut több eszembe. Ja kajálni, reggelit boltból, ebéd étteremben menü, ketten fizettünk 1500 ft-kat innivalóval, mind a hárman jól laktunk vele, kb 4 fajta menü volt, és gyerekszéket is adtak
Emese!
Mint fentebb olvasható a medencében ennyien voltunk
Nem zavarok én ki senkit, igaz ki volt írva hogy felnőtt nem mehet be, de én nem vagyok az
illetve az úszómester haverunk
Panka!
Boldog Szülinapot
Puszika, Marika