Sziasztok!
Na, a tegnapi napunk nem volt a legjobb, de nem az oltástól.....de kezdem az elején: Reggel Pannika szokás szerint nagyon jól elvolt egyedül a kiságyban, aztán minden előzmény nélkül elkzdett ordítani, de ilyet Ő nem szokott...
Aztán felvettem, le se tudtam tenni, hurcoltam egy órán keresztül, aztán elaudt, és tök jókedvűen ébredt. Itt volt Anyukám meg Anyósomék, nagyon jól elvolt. Oltáson nem is sírt
, csak görbült le a kis szája, de felvettem, így abbamaradt. A Rota ellenit meg szépen benyelte! Dokinénihez dumált, az asszisztensre meg mosolygott is, így levette őket a lábukról!
Na, de mikor hazajöttünk, és felébredt, na onnatól extra nyűgös volt. A kezemben minden ok nélkül sírni kezdett, sőt szopi közben is sírt...
A combiját beborogattam, megelőzésképpen, meg meg akartam mérni, nincs-e hőemelkedése. Persze a hülye digitális lázmérőből pont akkor fogyott ki az elem....
Mentünk megkeresni a higanyosat, de ugye fél kézzel, mert letenni nem tudtam. Na, de azt egy csomó ideig kell a fenekében tartani, és úgy elkezdett ordítani, hogy nem kapott levegőt, így persze abbahagytam.... Hívtam a férjemet, hogy vagy elemet vagy egy másik digitálisat hozzon. Azzal megmértem, aközben meg mosolygott...
Komolyan nem értem. Aztán füdés után, mikor törölköztünk, akkor is úgy ordított, hogy alig kapott levegőt, többször fel kellett vennem vígasztalni....
Aztán az elalvással szerencsére semmi gond nem volt, meg az éjszakánk is jó volt. A hajnali szopinál tisztába szoktam tenni, így akkor mértem megint, nincs hőemelkedése se. Ekkor is csak mosolygott...
Fogalmam sincs, mi lehetett Vele tegnap.... Remélem, nem romlik el a jó kislányom!
Ja, és 5780 g és 57 cm. Növekszik szépen!
Dokinéni csak mosolygott a kis hurkás combiján!
Éva! Nem is értem, miért szerénykedtél a konyháddal! nagyonis jól néz ki!
A pult nagyon tetszik! Drukkolok, hogy beterpesszen az UH-n a Babócád!
Olgi! Apucitoknak boldog szülinapot! De ügyi vagy, hogy tornázol! Nekem is kéne végre....de lusta vagyok....
Panka! Anyukám is volt az új piacon, Neki is nagyon tetszett. majd mi is kinézünk, nekünk nayon közel is van!
Emili merülése tök jó! Jaj, erről jut eszembe! Tegnap fürdéskor a férjem belemártotta Pannika arcát a vízbe, én azt hittem, véletlenül, így rá is kiabáltam.....
De direkt volt, és Pannika nagyon ügyesen bezárta a száját, az orrán meg fújta ki a levegőt!
nyilván Neki még megvan a búvárreflexe!
Alíz! Örülök, hogy Balázska jobban van! Grand Tours-szal mi is meg voltunk elégedve, csakhát baromi hosszú 24 óra busszal.... Kár, hogy csak buszos útjaik vannak...
Andi! Villanyszerelő...no comment.
Ennyire jól megy neki, hogy így válogat??? Erről jut eszembe: mi a felújításkor villanyszerelőt is hívtunk, kicserélt minden kapcsolót és konektort, tett fel új konektort is, meg a fürdőszobában vmi nagyobb dolgot csinált, meg ventilátorokat szerelt be. Erre az első villanyszerelő 600 ezres árajánlatot mondott, anyaggal együtt.... A férjem felhívott a munkahelyemen, majdnem leestem a székről.... AZtán aki végül csinálta, 30valahány ezertért csinálta meg.... Ennyire palimadárnak nézett minket az első???
Bea! Lesz ez még jobb is szervezés terén!
Rossz ez, mikor mindent így össze kell sűríteni!