Új privát üzeneted érkezett!

Pintyus!
Kép
Vendég

Kis betegeknek:
Kép
Vendég

Ezt meg csak úgy!
Kép
Vendég

Bea!

Ok, majd valamikor talizunk és oda adom a katalógust! Esetleg el mehetnénk egyet turizni is valahova! Ter olyan ügyes vagy benne!

Én is mennék Kárpátiára, de nem merem be vállalni a tömeget, véletlenül belém ütnek aztán nézhetem, a baba az első! És a füdtöt se nagyon bírnám meg a levegötlenséget, szóval ezt most kihagyom, a múltkor voltam én is! Most csak a fiuk mennek. Meg vettétek már a jegyeket?

Éva: köszi a receptes oldalt átnéztem. Majd valamit csinálok, egyelőre hozzávalóim sincsenek!

Zsuzsi: A neckermannal menyibe került ez az útatok? Vannak képek? Nagyon kiváncsi lennék rá! Én is Krétát vagy Korfut néztem, a többit nem ismerem. Ezekről hallottam többet!

Na, végre be fejeztem a fürdőszoba takaritását, vizkövezés, domestosozás stb. Elégggé kipurcantam. de még hátra van egy csomó minden! :cry: :cry:
Vendég

Awe!
Jó szépítkezést!
Emili 18 hetesen mutatta meg magát, sima 2d-s uh-n, mondta a vizsgáló hölgyike, hogy 3 vonása" van, így tuti lány :lol:

Pintyus!
Én is utáltam takarítani, főleg kádat súroln nagy pocakkal már nem is vállatam be, a férjemet kértem meg rá:)A vegyszerek miatt is utáltam.:(

Zsuzska!
Mi 3 hónapos kora óta járunk úszni vele.Imádja!
Kép Kép
Ezek nyáron készültek a Kolpingban Alsópáhokon.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Pintyus!
De, sorház is érdkel, de csak debiben, sámsonkert és társai messze vannak.Új, vagy használt?Mennyiért?Mekkora? :D

Kép
pankaa

Sziasztok!

Ma kicsit hanyagoltalak Benneteket, ezer bocs érte. :oops:
Ablakot pucoltam, függönyt mostam, vasaltam. :roll: Mindezek mellett rengeteg vasalnivalóm is összegyűlt, úgyhogy azok eltűntetésével "szórakoztam" ma.

Képzeljétek, megvan az újabb konyhabútor ajánlatunk, 250 ezerről. (Eddig van 450 ezres, 310 ezres és 250 ezres ajánlat... jó ki szórás van az árak közt szerintem. :roll: ) Még egy ajánlatra várunk, de szerintem az sem lesz olcsó, ez a mi régi asztalosunk ajánlata. Nagyon szép a melója, de köztudottan nem olcsón dolgozik, na de hátha meglep bennünket az árral. És nem azzal, hogy jó nagy összeget mond. :lol:

Pintyus!
Gratula a lánykátokhoz!!!!!Igaz kicsit szégyenlős volt UH-n, de azért szépen lehet látni!

Pankaa!
Nagyon édes Emili a képeken. Igazi kis halacska a vízben. :lol: :wink: :P

Évi!
Nem tetted ma fel a konyhabútorodat, pedig többször is kuksiztam napközben, hátha....
Babuci nevet direkt nem irtad, míg ki nem derül a neme ?

Zsu!
Hugodat hazaengedték a műtét után? Remélem jól van és könnyen átvészelte a nehezét.
Hol voltál pontosan a Bethlenen massziroztatni? És mennyibe került? És ebben mi volt benne, mennyi ideig?
Azt hiszem rám is rám férne már, el kellene menni, nagyon jól esne szerintem.

Alíz!
Balázska jobban van már? Remélem tér vissza az elevensége és nem bágyadt már annyira.
Mindenesetre gyors gyógyulást neki, küldjük a gyógypuszikat!!!!
KépKép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Bea! Drukkk a hétvégi vizsgádhoz! Meg úgy általában kitartást a vizsgaidőszakhoz! :wink:

Zita! A krétai utunk ha jól emlékszem 320 ezer volt kettőnknek, 2 hét repülővel, all. incl. ellátással. Ez két éve volt, de előszezon, mert májusban voltunk, igaz, ott 30-35 fok volt akkor is! :D Képek vannak persze, csak nem a gépen, hanem dvd-re kiírva. Már Andinak is ígértem, hogy hozok.... :oops: Ha lesz időm, tényleg megkeresem!

Panka! De édes Emili az uszis képeken! Látszik Rajta, hogy kis vizimanó! :D

Andi! Egyre jobbak ezek az árajánlatok! :wink: Hugom jól van! Hétfőn megműtötték, kedden hazajött. Járkál ide-oda , tényleg minden OK, egyetlen baja van, hogy viszket.... De hát ez ilyen, és ez legyen a legnagyobb gondja!

Ma délután megyünk oltásra... :( Remélem, Pannika jól viseli, nem fog nagyon sírni, mert akkor Anya is sírva fakad... :oops:

Kép
zsuzska81

Jó reggelt!

Zsuzsi, te ma nagyon korán keltél!!! Biztos pannika felébredt!
Nagyon sok szerencsét az oltáshoz, remélem nem lesz semmi gond, gondolok rátok! :wink:

NAgyon jó áron mentetek Krétára, mi is utánna nézünk majd, de csak vagy 4-5 napra! Férjemet nem lehetne el szedni az iroda mellöl 2 hétre soha, Tudni illik az iroda a második szerelme! :roll:

Andi: Ténleg nagyon változóüak az árak ezeknél az asztalosoknál, eléggé érdekesnek tartom, pedig ugyanazt kéred mindegyiktől. :shock: Még jó hogy körül néztek és nem ugortok bele az elsőbe!

Jó sokat dolgoztál te is a tegnap, én is rendesen ki fáradtam, és anyira fájt a derekam hogy alig bírtam feküdni is!

Panka: Emili igazi kis uszóbajnok! Férjem azt kérdezte hogy hogy kap levegőt a víz alatt??? Ezt hogy csinálja??? Mivel hogy még kicsi! :lol: Nagyon aranyos, szuperek ezek a képek!

Most indulunk haza, de ma jövünk is vissza ahogy mondtam uncsimékkal. Ugyhogy nem tudom mikor leszek megint gép elött!

De azért gondolok rátok!

Puszancs
Kép
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Andi! A masszázst elfelejtettem az előbb.... www.desinogyogymod.hu. A teraszháznál van. Van sokfajta maszázsuk, én frissítő masszázson voltam, 50 perc 3900 Ft. De nézd meg a honlapot, van többféle, és különböző hosszúságúak. Mondjuk van közte ilyen hókuszpókusz is, vmi hangterápiás gyógyítás....na az ilyenekben nem hiszek, de ez teljesen normális masszázs volt, amire én mentem.

Kép
zsuzska81

Zita! Jó utat Nektek! :wink: Á, én mindig ilyenkor kelek, nem vagyok jó alvó... Illetve este korán jól megy! :lol: Amúgy Pannika most kelt 10 perce.

Kép
zsuzska81

Halihó!!!
Pintyuskám: GRATULÁLOK A HERCEGNŐHÖZ!!! Ezt jól megcsináltatok :wink: :lol: Mi is nagyon örültünk, amikor kislányt mondták( persze nálunk már lényegesebb volt, hogy kislány legyen :? ) Mindketten sírtunk egymást ölelve a klinika bejáratánál :oops:
Nyáron megyünk nyaralni, de házon belül, gyerekek keresztszüleivel együtt, még nem tudom hova. Tapolcán voltunk számtalanszor, nagyon klassz hely!

Andikám: Ma Veled álmodtam :shock: Nem valami kellemes álom volt ( ne érts félre, csak amit csináltál :shock: ) Fájt a sebed ( Zsu- ezt rólad mintáztam) és állva szikével felnyitottad, hogy megnézd mi a bajod :shock: :shock: Közben tök nyugi voltál, végig nevettél és dumáltál :shock: Ezt add össze :roll: Lehet, hogy túl sok babanetet olvasok??? :lol: :lol: :lol:
Takarítás? Nem most fogtok tatarozni? Rengeteg kosszal jár... :roll: A konyha árak... eléggé változó, jóbb, ha többet nézelődik az ember.

Panka: Édi nagyon a babád, ahogyan úszkál :D Mi is árulni fogunk majd a lakásunka, nagyon klassz kis lsakás, 3 szoba, 3 erkély, 76m2, csak: PANEL :lol: Minket nem zavar, csak kertesbe mennénk, ha nem jön össze, itt élünk le az életünket, mert nagyerdő környéke, nagyon szeretjük!

Zsu: Görög... még nem voltam, de a férjem igen, a következő utunk valószínű oda lesz. Mi is a Grand Tours-t szeretjük, eddig mindig jó volt.

Alíz: Hogy van a mi kis szívtiprónk???

Évi: Nem tudom, miért nem jelenik meg a kép, kicsit korábban tettem fel, az előző oldalon a vonalzóim nem jelennek meg. Lehet azzal kevered? Le is cserélem, mert nem műxik.
Kozmetika... A múltkor 4000 ft volt a kis szépítkezésem. Már nem is látszik :roll: :lol:
Rózsaszín vagy kék? Hamarosan megtudod, tök izgi!!!

Anita:Rózsaszín vagy kék? Tudjátok már? Mikor mentek uh-ra?

Kép
Kép
Kép
olik22

Olgi! Ez az álom... :shock: :shock: :shock: Andi de bátor! :lol: Magatokról nem írtál... Hogy vannak a gyerkőcök? Tündike mikor kap oltást?

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Andi
Igazad van szégyellem magam :oops: :oops:
Na de most meg mutatom az én szerény konyhámat.Két képet teszek fel.Az egyiken még éppen szerelik be.A másikon is félkész még mert amig nem költözűnk ki teljesen addig nem akarom a hűtőt és a tűzhelyet kivinni.Nehogy valaki tovább vigye. :lol:
Szoval a pult mellé megy majd a tűzhely a másik végére a hűtő.
Na jöjjön a kép. :shock:

Kép
Kép

Annak örülök hogy a ti bútor áraitok egyre lentebb mennek :lol: Az utolsót is megvárjátok utána jön a döntés.Gondolom várod :wink:

Olgi
Igen én a vonalzóra hittem hogy kép :cry: De látod én annyira szeretem nézegetni őket és felcsillant a szemem hogy ujra láthatom a manókat :lol:
Az én szépítkezésem sem látszik :cry: Jó nem is volt most nagyobb átváltozás egy kis frizura igazítás és egy kis kozmi.De a lelkemnek többet ért mint amit fizettem.

Zsu
Kitartás neked!Pannika biztos ügyes lesz mint szokott.
Kérdezted hogy meddig dolgozok.Most már végleg eldöntöttem hogy csak ebben a hónapban.Áprilisba már nem jövök be.

Panka
Nagyon cukik a képek :lol: Látszik hogy élvezi :lol:
Jaj olyan jó lenne ha jövőhéten én is megtudnám a nemét.Én is 18 hetes leszek jövőhéten. :lol:
Kérdezted hogy hol dolgozom.Egy autóalkatrész boltban dolgozom.Még egy kicsit.... :lol:

Pintyus
Vigyázzatok magatokra az úton!Akkor majd jövöhéten elmegyünk együt a szalonba.
Tök jó a kép!Minden nagyon jol látszik rajta csak a kis arcát takarja :lol:

Andi van két favorit nevem a Szabolcs és a Sára!

További szép napot nektek!

Puszi Éva

Kép
awe

Kép

Olgi!
Szóval az álmodban Hasfelmetsző Jack-et játszottam??? :lol: :lol: Na az életben ennyire merész nem vagyok, hogy saját magamat megműtsem. :lol: Ezt ha nagyon muszáj meghagynám az orvosoknak. De tényleg érdekes álmod volt. :roll:
Konyhaablakot, meg a konyha környékét nem is takarítottam, hisz ott szét lesz verve minden. Szobákban viszont nem.

Zsu!
Köszi az infokat, megnézem ezt a honlapot.
Örülök, hogy hugicád rendben van, viszketés meg el fog múlni . Gyógyul a sebe, ez meg jó jel, valóban nagyobb gondja sosem legyen.
Jaj, mi is GrandTourssal utaztunk Spanyolországba nászútra, nagyon szuper volt. Rossz szavam nem lehet rájuk. Kár hogy nekik csak buszos utjaik vannak, mert kisgyerekkel az már túl hosszú lenne nekünk.

Pintyus!
Jó utat Nektek!!! Végül milyen egytálétel kerül az asztalodra ma?

Évi!
Nagyon szép a konyhád, nincs ezzel semmi gond.Köszi hogy felvarázsoltad ide nekünk.
Szabolcs név nálunk is esélyes volt Dorkánál, bár hamar kiderült hogy lánykánk lesz, igy sokáig nem volt porondon. :lol:
Biztos megtudod 18 hetes Uh-n a babád nemét, addigra már nagyon szépen szokott látszani. Feltéve hogy nem összeszorított lábakkal fog kucorodni az Uh alatt a kis huncut. :lol:
De legkésőbb áprilisben Hajni bizos megmondja Neked, addig nézi míg nem látja meg, meglátod. :lol: :P

Babaruháink nekünk is vannak amit már kinőttek a gyerekek, majd felvarázsolok nektek párat ide, valamelyik kismaminak hátha megtetszik, hisz sok amerikás cuccunk van. (nagynéni New York-ban lakik)Igaz sokat már beadtam régebben a turiba,de mentségemre legyen mondva ez még tavaly volt mielőtt megismertelek Benneteket. :oops: :P

Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Andi: Mi is Spanyolban voltunk nászúton Grand Tourssal. Merre voltatok?
Ma kaptunk mi is árajánlatot két ablakra. 150 000 lenne. 50 000 a konyhai és 100 000 a nagyszobai erkély ajtóval. Megvárjuk még, hogy a ház NE SZAVAZZON MEG a panelprogramot és aztán lépünk :lol:

Zsu: Köszi a kérdésed, jól vannak :wink: Most mindkettő alukál. Én meg pakolásztam, tornáztam ( kicsit béna vagyok még e téren, annyira lötyi lettem... :( ) Voltunk már sétálni meg bevásároltunk is. Főzni ma nem kellet, mert tegnap Apucinak volt szülinapja és csináltam GYROS-t!!! Csajok, nagyon fini lett!!!!!! Apuci el volt ájulva :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Évi: nagyon szupi a konyhád!!! tetszik !!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Zsu: oltásra 12-én megyünk 8) Majd meglátjuk, hogyan viseli.
Gyógyulást a tesódnak!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Olgi!

Tossa de Mar-ban voltunk, kis tengerparti település. Nyugis hely, nekünk tetszett. Odafelé uton megálltunk Monacoban és Nizzában, mondanom sem kell mesés mindkét hely. :P
Ti merre töltöttétek a mézesheteket?
Óvatosan a hasizomerősítéssel, nehogy túlzásba vidd, nemrég műtöttek.
Nem tudom mekkora ablakot cseréltetnétek, de elég barátinak hangzik. Mi több céget is megkérdeztünk. Konyhai ablakunk 150cm x 210 cm-es, ez külső- belső párkánnyal, légbeeresztővel, szunyoghálóval, redőnnyel, bukó-nyíló ablakkal 145 ezer.

Évi!
Ti most merre laktok? És a szép házikótok merre van? Nem tudlak betájolni Benneteket. :shock: És mikor költözködtök át teljesen? Mekkora az új házatok?

Kép
Kép
bendor

Andi: nem hasizok, csak LEG MAGIK-ezek :roll: Comb és fenék... Hasra a dokim 6 hónapot írta ki :lol:
Az ablakunk 120*150, redőny nélkül , szúnyoghálóval, párkányról nem beszéltem, tényleg... Jó, hogy mondod, Mielőtt megrendelnénk valszeg kérek.

Mi Lloret de Mar-ban voltunk, Tossatól nem messze. Párocskám meg Tossaban is volt. Ők megállta Nizzaban és Monacoban, a mi járatunk nem állt meg, csak áthajtottunk ott :( Pedig kértünk, de nem volt betervezve :evil: Mikor voltatok? Apuci 1997-ben a nászutunk meg 2003-ban volt. Spanyolon belül merre voltatok?

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Tegnap nem jöttem mert én is mint Andi takarítottam és vasaltam,a többi időmet meg teljesen lekötötte Balázs ,nagyon nyűgös volt meg egész nap lázas volt és mindig jött és bújt hozzám,így sokat az ölemben volt.Nem érezte jól magát.
Estére már csak hőeelkedése volt reggelre már az sem.Most már kijelenthettem hogy a gyógyulás útjára lépett.A közérzete is jó és már huncutkodik is ahogy szokott.
Köszi mindenkinek az érdeklődést és a jó kívánságokat.

Andikám:
Hát ezzel az ablakosokkal tényleg jól megjártátok,remélem most már rendes mesterembereket sikerül szereznetek és kezdődhet a munka!!!!!!!! :D
Azért nem irigyellek a felfordulásért,de biztos nagyon szép lesz a lakásotok.Gondolj erre, mikor már teljes lesz a KÁOSZ:! :lol:
Figyi:Engem érdekelne kisfiús ruha amit esetleg Dorkára nem tudsz ráadni mert kifejezetten fiús.
Inkább átveszem tőled mint COLA felmosó rongyként végezze mint a jó kis rugdalózók. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jó komolyan,szóval tényleg ha meg akarsz szabadulni tőle akkor én megnézném őket ha nem baj. :oops:

Pintyus:Jaj a kis drága nem mutatta meg az arcocskáját,de azért jó a kép.
Mégegyszer gratulálok a kiscsajhoz.
Jó utat nektek,és jó szórakozást a füriben.Én is voltam már ott egy pár éve,azóta felújították,biztos szép lett.
Majd egyszer mi is elmegyünk. :roll:

Éva:
Szerintem tök jó a konyhád ,főleg az kis pultos megoldás tetszik nagyon nekem.
A csempe is nagyon szép.
Kívánom neked hogy megmutassa magát a kis pocaklakó.

Olgi:
Köszi kérdésed már jobban van a kis "szivtipró" :lol: :lol: :lol:
Merre szeretnétek házat?
Úgy látom lassan mindenkit elér a ház vásárlási láz. :lol:

Pankaa:
Nagyon aranyos a kis úszóbajnokod. :lol:

Zsu:
Remélem nem lesz semmi gond a szurival és Pannika se fog nagyon sírni.
Kedves anyuka se pittyeregjen kérem szépen. :D
Örülök hogy jól van a húgod és kívánok neki Jó egészséget.
Mi is a Grand Tourssal voltunk Korfun de elég fárasztó és hosszú volt az út,repülővel azért kényelmesebb és gyorsabb. :D

Na puszika ,megyek még a maradék vasalni való vár.....................

Kép

Kép

Kép
aliza

Még most olvastam amit írtatok mert közben Balázst lefektettem majd nem sokká felébredt de most megint visszaaludt.

Mesés helyeken jártatok csajok!
Tehetnétek fel képeket,szívesen megnéznénk. :D

Olgi:
Ügyi vagy elkápráztattad apucit tegnap.
Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánok neki,így utólag. :lol:
Akkor most nálatok is ablak csere. :?
Mi si azért mennénk már kertesbe mert itt is lehet megszavazzák a panelprogramot,mi meg már nem akarnánk költeni rá.

Kép

Kép
aliza

Olgi!

Apucinak így utólag is boldog szülinapot!!!! Finom kajcsit csináltál neki, nem csodálom, hogy ízlett neki. Nálunk is nagyon bejött a gyros. Ugyhogy Alíz nevét kőbe vésem. :lol:
Leg Magic milyen, mit tapasztalsz? Használ? Vagy még csak most kezdted?Voltam a Baumaxban és ott is láttam, 21900.- volt, egyből Rád is gondoltam, hisz a talin Te emlitetted. :wink:

Ablak:
Nekünk mindenképp azt javasolták, hogy 5 légkamrás ablakot csináltassunk, nehogy később a panel-programban ne fogadják el a 3 kamrást. Erre ha lehet Ti is figyeljetek, mivel emlitetted a panel-programot Te is.
Ez végülis az üveg árát emeli csak 12%-kal.

Tossa nyugisabb,falusiasabb, Lloret nyűzsgőbb , pörgőbb hely. Mi Andorrában a miniállamban voltunk fakultatív programként és Aquaparkban (vagy Waterworld, vagy Marineland.... nem is emlékszem már olyan rég volt :roll: :roll: ) 1999-ben házasodtunk össze, esküvő utáni csütörtökön indultunk.Sajna akkor még nem volt digitális fényképezőgépünk, ugyhogy inkább csak személyesen tudom majd megmutatni a képeket.

Alíz!
Örülök, hogy jobban van már Balázska, akkor már túlvan a nehezén. Remélem jön már a szép napsütéses idő, és senki nem fog már betegeskedni. Hangyabolyt már nem is emlitem. :lol: :lol: :lol:
Okés, Alíz, előkaparom a rucikat, megnézem egyáltalán mik vannak, mert fejből most csak azokra emlékszem, amiket Dorka mostanában kinőtt. De ígérem szétnézek és szólok.
Kóla felitató rugik meg már két gyereket kiszolgáltak, lábujjuknál 2-3 alkalommal is megvarrtam, ugyhogy ne sajnáld.
:P :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgy látom a Grand Tours népszerű köreinkben, sokan utaztunk már velük.
:P
Questrorral voltunk Horvátországban Pag-szigetén, de a 3 csillagos szálloda szörnyű volt. Takarítottak minden nap, de semmi látszata nem volt. Annyi jó volt az egészben, hogy közvetlenül a tengerparton , a víztől 20 méterre volt a szállás, és a félpanziós ellátás is fini volt. De mondom maga a szállás, siralmas. Ugyhogy ha egy mód van rá, velük ne menjetek , legalábbis Pag--szigetre semmiképp. :wink: :roll:

Kép
Kép
bendor

Olgi!
Férjednek sok szeretettel:
Kép

Kép
Kép
bendor

Anita!
Eltűntél!!!!!!!!!! Adás-vételek lezajlottak rendben?
Képeidet várom!!! Tanzánia, Mauritius... te jó ég..... álom lehetett az egész út.
Kép

Jaj, képzeljétek: férjem felhivott két villanyszerelőt, ráadásul ezeket ajánlották is.Egyik kapásból azt mondta panelben nem érdekli a meló. Van egyfajta munkamorálja, nem???? Mintha mi nem is emberek lennénk, vagy nem is értem. :roll: :evil: :roll:
Másik elvileg ma eljön, bár még nem ért ide. :shock: :P :shock:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Ma reggel indultam nyomtatni, TB-hez és a munkaügyi központba...most már nincs bérletem, így kemény szervezést igényel, h. mindent egy nap alatt elintézzek, ne kelljen annyi buszjegyet venni. Erre itthon hagytam a pendrive-ot, úgyhogy nyomtatás kimaradt a napomból:(..olyan szétszort vagyok, h. az már fáj. Egy ide passzoló kép:
Kép
Vendég

Lányok!

Nézegetem a Zsuzsi által ajánlott masszírozó hely honlapját :lol: :lol:
Valaki volt már közületek thai masszázson??
Idézek:
"Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki az eredeti thai masszázst, mert fájdalmasabb ugyan, mint a hagyományos európai masszázsok, de különleges élmény. "
Csak azért kérdem, hogy van-e esély túlélni ezt???? :lol: Vagy lehet ott maradnék a mostani fizikai állapotomban a lepedőn??? :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem mégsem ezzel kellene inditanom,hisz nem a túlélés lenne a cél ha már egyszer fizetnék is. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Bea!

Majd belejössz a szervezésbe, ne aggódj!!!! :lol: :lol: :lol: Hisz még csak most kell elkezdened figyelni erre, nem?

Vidításképp:
Kép

Kép
Kép
bendor

Andi! Hát én személy szerint nem merném bevállalni ezt a masszázst! Én a rendes masszázst is kínszenvedésnek élem meg:)!
Vendég

Andi! Ez jó! Tetszett! Igen, valóban így van, lehetne rosszabb is, meg majd belejövök..persze a CAVINGTON csodákra képes, állítólag :lol: :lol: , mert csak a széteséssel van gondom, egyszercsak elhagyom saját magamat:)!
Kép
Vendég

Vagok én is, sziasztok!

Bendor!
Na azért az a 250 máris jobban hangzik!
Uh, abakotmosni, függönyt mosni nekem is kéne.Majd 7végén. 8)
Villanyszerelő köcsög.Biztos nem kell neki alóvé.Meg is érdemli.
Egyíébként senkit nem akarok megbátani, de úgy látom hogy sok helyen ez a morál működik itt, pl. az ingatlanirodás csaj is miután nem jött össze a lakás amit meg akartunk venni, azt mondta hogy mi sarkosak " vagyunk, és nem is tud mást ajánlani!:o Pedig jutalékért, dolgozik!!!És ilyen volt az előző Duna Hausos ingatlanos fickó is, késett egy csomót, és leb@szott minket, hogy miért a gyerekkel megyünk megbeszélésre, miért nem bízzuk vkire!!!!!!!Hát az agyam nekem is eldobta az ékszíjat!!!Úgyhogy Debrecenben már nekün is volt egy pár kellemetlen élményünk.(bár máshol eddig nem akartunk lakást venni, lehet máshol is ilyenek az emberek??)

Zsuzska!
Milyen volt az oltás?

Pintyus!
A víz alatt nem vesz levegőt. :lol: Bár lehet van vmi rejtett kopoltyúja :lol: Úgy csinálja egyébként, hogy meg van neki tanítva, hogy azt mondjuk merülés előtt, hogy jön a víz! :wink: És mivel akkor kezdtük el tanítanui, amikor még megvolt a búvárreflexe, így hamar megtanulta. :wink: Mostmár nem is kell mondani sem szinte, elég ha csak szólok neki, hogy:Emili, és úgy fogom a testét, ahogy merülni szokott, már veszi is a nagylevegőt, hajtja le a fejét, és zsuppsz a víz alá! :lol:

Voltunk ma az új piaci csarnokban.Járt már ott vki?Nagyon tetszik, és vettem is egy kis csüloksonkát,, most fő, előhúsvétozok. :lol: És képzeljétek, a hentes hajlandó volt kicsontozni nekem!!!!:o Máshol ezt sem csinálják meg! :evil: Mert "ilyenekkel" nem foglalkoznak!A hentesek!!De ez a pasi nagyon kedves volt!!:D

Kauka!
Cavintonnal csak egy baj van:ha azt is elfelejti az ember bevenni. :lol:

Kép
pankaa

Zsu!
Panni bébi hogy viselte az oltást??? Nem volt gond, gondolom, csak kicsi sírás a szurás pillanatában, nem?

Panka!
Olvasgattam a blogodat. Megkérdezhetem a férjed hol dolgozik? Látom gyakran repked a levegőben. :lol:
Jaja, a 250 ezer már egész elfogadhatóan hangzik, nem is gondoltam, hogy 300 alá "süllyedünk".Igaz ez az ár fogantyúk nélkül értendő, mivel ott még nem tartunk, hogy kiválasztottuk volna. De 10-15 ezerrel emeli max. az árat.
Nektek most van kinézve esélyes lakás, ház? Ahol nem áll(t) el a másik fél sem az adás-vételtől? Van favorit környéketek? Vagy végülis mindegy merre, csak jót találjatok?
Nálam is kiverte volna a biztosítékot ha beszóltak volna hogy a gyereket bízzam valakire.Jópofa fickóval akadtatok össze, :roll: :evil: mondhatom.Nagyszülők nektek nem is helyben vannak, jól gondolom? Hevesből és Békés megyéből származtok, ebből tippelem.
Mi is, férjem is, én is Szabolcs-Szatmár-Beregből valók vagyunk, anyumék 35 km-re laknak. Férjem apukája meghalt, anyukája igaz itt dolgozik Debrecenben, albérletben van itt hétközben, de rá meg nem szívesen bízom a gyerekeket. Ugyhogy marad a jól megszokott módszerünk: próbáljuk a dolgokat akkor intézni mikor Bence oviban van, és akkor csak Dorkát kell magunkkal cipelni.
:wink:

Kép

Kép
Kép
bendor

Panka!

Nem voltam még az új "piacon".De el kellene néznem , kiváncsi vagyok rá. :wink:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Jók a konyhás képek, figyelek én is :)
Volt nálunk is az asztalos, jövő hétre lesz árajánlat. Remélem kibírható :)

Az uszis kép meg pláne tök jó. Mi nem jártunk babaúszásra, két gyerekkel nem tudtam volna megoldani, meg féltem a fertőzésektől, megfázástól, de biztos nagyon jó lehet. Mondjuk az enyémek nem is vízimádók, tavaly a tengerrel az volt a bajuk hogy sós meg mozog (hullámzik), a medencében meg hogy a buta gyerekek rájuk fröcskölik a vizet :? így aztán a felfújt gumicsónakba tettünk vizet a medence partján és abban lubickoltak :lol:

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Na, a tegnapi napunk nem volt a legjobb, de nem az oltástól.....de kezdem az elején: Reggel Pannika szokás szerint nagyon jól elvolt egyedül a kiságyban, aztán minden előzmény nélkül elkzdett ordítani, de ilyet Ő nem szokott... :shock: Aztán felvettem, le se tudtam tenni, hurcoltam egy órán keresztül, aztán elaudt, és tök jókedvűen ébredt. Itt volt Anyukám meg Anyósomék, nagyon jól elvolt. Oltáson nem is sírt :D , csak görbült le a kis szája, de felvettem, így abbamaradt. A Rota ellenit meg szépen benyelte! Dokinénihez dumált, az asszisztensre meg mosolygott is, így levette őket a lábukról! :lol: Na, de mikor hazajöttünk, és felébredt, na onnatól extra nyűgös volt. A kezemben minden ok nélkül sírni kezdett, sőt szopi közben is sírt... :( A combiját beborogattam, megelőzésképpen, meg meg akartam mérni, nincs-e hőemelkedése. Persze a hülye digitális lázmérőből pont akkor fogyott ki az elem.... :twisted: Mentünk megkeresni a higanyosat, de ugye fél kézzel, mert letenni nem tudtam. Na, de azt egy csomó ideig kell a fenekében tartani, és úgy elkezdett ordítani, hogy nem kapott levegőt, így persze abbahagytam.... Hívtam a férjemet, hogy vagy elemet vagy egy másik digitálisat hozzon. Azzal megmértem, aközben meg mosolygott... :shock: Komolyan nem értem. Aztán füdés után, mikor törölköztünk, akkor is úgy ordított, hogy alig kapott levegőt, többször fel kellett vennem vígasztalni.... :( Aztán az elalvással szerencsére semmi gond nem volt, meg az éjszakánk is jó volt. A hajnali szopinál tisztába szoktam tenni, így akkor mértem megint, nincs hőemelkedése se. Ekkor is csak mosolygott... :roll: Fogalmam sincs, mi lehetett Vele tegnap.... Remélem, nem romlik el a jó kislányom! :? Ja, és 5780 g és 57 cm. Növekszik szépen! :D Dokinéni csak mosolygott a kis hurkás combiján! :D

Éva! Nem is értem, miért szerénykedtél a konyháddal! nagyonis jól néz ki! :wink: A pult nagyon tetszik! Drukkolok, hogy beterpesszen az UH-n a Babócád! :lol:

Olgi! Apucitoknak boldog szülinapot! De ügyi vagy, hogy tornázol! Nekem is kéne végre....de lusta vagyok.... :oops:

Panka! Anyukám is volt az új piacon, Neki is nagyon tetszett. majd mi is kinézünk, nekünk nayon közel is van! :lol: Emili merülése tök jó! Jaj, erről jut eszembe! Tegnap fürdéskor a férjem belemártotta Pannika arcát a vízbe, én azt hittem, véletlenül, így rá is kiabáltam..... :oops: De direkt volt, és Pannika nagyon ügyesen bezárta a száját, az orrán meg fújta ki a levegőt! :D nyilván Neki még megvan a búvárreflexe! :lol:

Alíz! Örülök, hogy Balázska jobban van! Grand Tours-szal mi is meg voltunk elégedve, csakhát baromi hosszú 24 óra busszal.... Kár, hogy csak buszos útjaik vannak...

Andi! Villanyszerelő...no comment. :twisted: Ennyire jól megy neki, hogy így válogat??? Erről jut eszembe: mi a felújításkor villanyszerelőt is hívtunk, kicserélt minden kapcsolót és konektort, tett fel új konektort is, meg a fürdőszobában vmi nagyobb dolgot csinált, meg ventilátorokat szerelt be. Erre az első villanyszerelő 600 ezres árajánlatot mondott, anyaggal együtt.... A férjem felhívott a munkahelyemen, majdnem leestem a székről.... AZtán aki végül csinálta, 30valahány ezertért csinálta meg.... Ennyire palimadárnak nézett minket az első??? :shock:

Bea! Lesz ez még jobb is szervezés terén! :wink: Rossz ez, mikor mindent így össze kell sűríteni!

Kép
zsuzska81

Jó reggelt!!!

Mindenkinek köszike szépen a szülinapi gratulákat a férjem nevében is!!!!! :wink: Holnap lesz a névnapjuk a fiúknak :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu: Nem tudom, mi volt Pannikával :roll: De valami bizti zavarta. Nem baj, lényeg, hogy túl vagytok!!!

Andi: nekem leg master van igazándiból. Az ára 11.000ft, és teljesen ugyan az ( ez is Tv shopos). Nekem nagyon tetszik, az eredményről kicsit később nyilatkozom :wink:

Alíz:
Na jól van, Balázska állapota javult, ez klassz!!!
Mi Józsára vagy Mikepércsre mennénk. Új házba. Mondjuk és régebbibe is mennék, ha tetszik, de párocskám új-párti :roll:

Bea:Megtaláltad?...Az agyad? :lol: :lol: :lol: nagyon jó az a kép :lol: :lol: :lol:

Zitus: Nagyon is jól látszik minden, GRATULÁ!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Hali!
Az előbb írtam egy csomót és elszállt!
Akkor röviden!
Ma már kicsit összszedetebb vagyok, írtam listát :lol: :lol: :lol:
Akine nincsen esze, legyen notesze :D !
Írtam a tanulásról meg a vizsgáról is, de erről röviden annyi, h. kedvem sincs és nem is nagyon ragad rám semmi. Majd meglátjuk mi lesz holnap. Remélem a meglévő udást tudom majd hasznosítani:)!
Zsu! Tegnap extra front volt, nem lehet, h. azt érezte Pannika?
Kép
Vendég

Sziasztok!

Zsu!
Tényleg eszméletlen különbségek vannak a mesterek árai között, pofátlanul magas összeget is képesek szemrebbenés nélkül kimondani.
Tegnap nem jött az a villanyszerelő sem akit vártunk, pedig ígérte magát. :roll: Meg tudnád annak a villanyszerelőtöknek adni a számát akik végül 30-40 ezerért dolgozott???? De nehogy a 600 ezres szerelő számát add, mert rosszul leszek én is ha kibök egy jó nagy összeget. :P :lol: :roll:
Vagy bárki akinek van villanyszerelő ismerőse, S.O.S.!!!!
De hallva ezeket az összegeket azt hiszem meg kell kérdezni legalább 2 -t, mert sosem tudni mikor akarnak lenyúlni jó nagy összeggel. :roll:
Gratula Pannika gyarapodásához!!! Nagyon szépen nő a kis Drága.
Tegnap nyügi napja lehetett mint írod, de hátha ma már a régi formáját hozza. :wink:

Lépnem kell, megyünk burkolólap körútra.
Puszi!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Zsu
Gratula az ügyes lányodhoz!Az oltásnál nem sír :?: igazi tündérkéd van.Biztos nem fog "elromlani". :lol: Valoban szépen gyarapszik. :lol:
Köszi a konyha dicséretét.Én igazán nem is akartam pultot csak muszálybol lett mert most még ott van a bejárati ajtó mellette.
De amikor kész lett nekem is tetszett biztos ki fogom használni.

Andi
Mi most még a párom anyukájánál vagyunk / :cry: / Nincs vele semmi baj csak hát na....Mindegy áprilisba már szerintem teljesen el tudunk költözni :lol: Az uj házikonk a Dioszegiút bal oldalába van.A köves úttol kb 60-70m.De szerintem nagyon jó.A Debrecen táblától pont 1km-re van a kapunk.A klertbe még szörnyű állapotok uralkodnak és a házon sincs vakolat csak a szigetelés és ugye az van bepuculva. :cry: Majd idővel /és pénzzel/ minden megoldódik. :wink:

Panka
Én is szeretnék eljutni az új piacra de sajna míg dolgozok esélytelen hogy hétköznap eljussak de talán hétvégén...bár szombaton is dolgozok délig :evil: :cry: :evil:

Aliz
Örömmel olvastam hogy Balázs ismét a régi.Sokkal jobb ha huncutkodik. :lol: Remélem nem esik vissza és teljesen meggyógyul.
A háznézéssel Ti hogy álltok?

Olgi
Te valódi szuper mami vagy!Két gyerkőc mellet háztartást vezetsz és még tornázni is van erőd :lol: :lol: Te leszel a példa képem :wink:

Bea
Csak fel a fejjel... Kép

Látod még erre is képesek vagyunk :lol: :lol:

Puszi
Éva

Kép
awe

Zsu!
Igen Zsu, tegnap az én fejem is fájt, biztos is hogy front volt. Lehet Pannika is ezt érezte. Kicsik még állitólag nagyon érzékenyek a frontokra.

Bea!
Általában azt érzi az ember vizsga előtt, hogy nem tud semmit, de majd meglátod, minden tudásod előjön ha szükség lesz rá . :wink:

Nálunk a férjem ilyen ha nincs esze legyen notesze típus, csak neki én vagyok a notesze. :lol: :lol: :lol: Mindig mindent elfelejt. :roll: :roll: Mindent 100x kell neki a szájába rágni, figyelmeztetni. :twisted:

Kép
Kép
bendor

Jelentem, Pannikám a régi! :D 9-kor elindultunk a Coraba, útközben aludt, ott felébredt, nézelődött :D , hazafelé úton megint elaludt, és azóta kint alszik az erkélyen a hordozóban. 8-kor evett utoljára, biztos farkaséhes lesz. Az én cicim meg lassan leszakad... :shock:

Tisztára fel vagyok dobva, mert reggel felhívott egy volt kolleganőm, hogy délután, ha nekünk is jó, jönnének babanézőbe ketten! Úgy megörültemNekik! Ezer éve nem találkoztunk, és mi ott 4-en voltunk lányok nagyon jóban. De azért csak ketten jönnek, mert a 3. lány is most szült jan. végén! :lol:

Andi! A férjem telefonjában vannak az ilyen mesterek számai, majd megkérdezem Tőle!

Bea! Ez ismerős, én is szoktam listát írni, ha sokmindent kell intéznem. A férjem meg akkor is, ha csak kettőt! :D

Éva! Akkor már nemsokára tudtok költözni! Sok munka van még a házzal? Ti építkeztetek vagy vettétek így majdnem készen?

Kép
zsuzska81

Hoztam képeket!

Kép szépségem :)

Kép anyára figyelek

Kép nagylányok így mennek bevásárolni :)

Kép
zsuzska81

Kép

Balázs most már egész jól van ,már köhögni se köhög annyit meg váladék is keveseb már.Most már helyre jön nemsokára. :)

Andi.Oké.előre is köszi hogy megnézed nekem,de ha nincs vagy még jók Dorkára akkor hagyjad,nem akarom mindenáron.És persze nem Ingyért. :lol:
Sok sikert a burkolólaphoz,remélem találtok szépet ami nektek is tetszik.
Most csak a konyhába néztek vagy a fürdőszobába is?
Milyen az elképzelésetek?Majd mesélj miket láttatok.
A thai masszázsról én is halottam már hogy fájdalmas,így lehet jobb ha előbb csak a Zsuzsi féle frissitő masszázsra mész. :D
bár ott maradni biztos nem maradnál a lepedőn. :lol: ,csak lehet nem lenne kellemes.

Zsu:
Jó hír hogy Pannika a régi,biztos csak az oltás miatt volt kicsit nyűgösebb vagy a front,ki tudja?
A lényeg hogy már minden o.k..
Akkor megcsodálják majd Pannikát a kolléganőid meg legalább kibeszélgetitek magatokat egy kicsit.Jó szórakozást nektek.

Bea:Tök jó volt a kép amit feltettél,remélem már helyén van minden. :lol:
Hát igen a bevásárló listát nekem is össe kell írnom.Lehet hogy öregszem. :? :P

Pankaa:Még nem voltam én sem az új piacon,majd ezután. :lol:
Elég bunkó volt az a Dunahouse-os fickó,látszik hogy nincs gyereke,legalább is gondolom.Nekünk is Dunahouse árulja a lakást de nálunk egy csaj volt és elég szimpinek bizonyult szerencsére.De hát nem egyformák. :x

Awe::
Mi most leálltunk a ház nézegetéssel egy kicsit de holnapra van 2 amit megnézzünk a a tégláskertben,de annyira nem sürgős mert előbb el kell adnunk a lakásokat úgyis csak akkor tudunk üzletet kötni.
Annak meg nincs értelme hogy lefoglalozzuk és nem sikerül eladni. :? Elpocsékolni meg nem akarjuk.

Na lépek mert Balázs ébredezik a du.-i alvásából.Hátha sikerül még visszaaludnia.

Kép

Kép
aliza

Visszaaludt a drágám.
Zsu:
Jaj nagyon szép baba ez a Pannika ,nagyon csini abba a kis kapucnis felsőben,meg a kis rózsaszín nadrágban.Ennivaló kiscsaj.

Képzeljétek a férjecském meglepett egy nagy csokor virággal.
Igaz hogy csak holnap lesz,mondja de ő már megvette ma az ő "kis csárdás feleségének". :lol: :lol: :lol:
Jól esett nagyon.
Na puszika nektek.

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Bendor!
Hát igen, a nagyszülők messze vannak(anyós esetében ez életmentő!!! :twisted: :lol: )
Férjem egy amcsi cégnél dolgozik, informatikus.Kdvenc hely lenne a naygerdő, de a lényeg hogy csendes legyen a környék, és városhatáron belül.nem egy nagyváros, annyira azért nem lehet válogatni.De most annyira nem is nézelődünk.De ha tudsz vmit akkor azért szólj! :wink:

Éva!
Ez tényleg nagyon érdekes.Nekem csak akkor tűnt fel, hogy nem sorban vannak a betűk,mikor a cikkben ezt leírták:D :oops:

Zsuzska!
Nagyon édesa Pannika!!!Szép méretei vannak!Talán vmi front készíthette ki, néha szoktak a babák furcsán viselkedni, majd megszokod. :lol:
Búvárreflex 6 hónapos korig van meg, utánna már tudatossá válik a levegő visszatartása, de úgy tudom hogy csak akkor, ha ez már előtte meg van szokva neki. :roll:
Ha mentek esetleg majd usziba, írd meg mikor mentek, hétha összefutunk. :wink:

Olik!
Boldog névanpot előre is afiúknak!!! 8)

Képzeljétek, Emili a mai tornán ismét megmutatta, hogy tud ő járni!Persze itthon már megint nem csinálja, dehát ráér még.
ÉÉÉS:megette a darabos kaját!!!!HURRÁÁÁÁ!!!Ráadásul egy nagy üveggel, 250g-os, 1 cm-es tészta darabok voltak benne, és nem volt se köhögés, se fintorgás, se fuldoklás!!!Utánna megevett még egy Yogot is. Cool Ezen felbuzdulva nemrég adtam neki reszelt almát is, és azt is megette!Így most kinyílik a világ előtte, veszek majd neki darabos üveges kaját is, és végre próbálhatok adni neki a mi kajáinkból is!

Kép
pankaa

Alíz! Ez jó hír, hogy gyógyul Balázska! Jó háznézegetést! Hátha végre megtaláljátok az igazit! :wink:

Panka! nagyon ügyes Emili a járással, meg a darabos kajával is! Így nyilván Neked is sokkal egyszerűbb, hogy mit egyen...

Itt voltak a kolleganőim, jaj, nagyon jó volt találkozni Velük. Majdnem másfél éve nem láttam Őket.... Ugye az a gond, hogy ez a régi mhelyem nem is Debrecenben van, és Ők nem is debreceniek, így elég macerás összesezrvezni a találkát.... Pedig nagyon szeretem Őket! Pannikáért odáig voltak! Mosolygott rájuk, és dumcsizott is. Kapott tőlük csajos rucit!

Kép
zsuzska81

Sziasztok!
Voltunk ma a Gulyás Tüzépen, De-Span Kft-nél, csempeboltban. Rájöttünk hogy mégsem lesz ezüst-bordó kombinációjú a konyhabutorunk, :roll: mert nem tudunk mindent normálisan beszerezni hogy azok passzoljanak is. :oops: (munkalap, falicsempe, járólap)
Igy maradunk a Calvados szinnél (olyasmi mint a Zsu vagy Olgi butora)Kinéztük igy a csempét, járólapot, munkalapot, fogantyukat az ajtókra.Holnap megyünk mosogatótálcát, elszívót, sütőt nézni délután.
Délelőtt Bencééknek az oviban sportnap lesz, oda megyünk. Majd próbálok képeket késziteni és feltenni.Bár vagy a fényképezővel, vagy az usb-kábellel lehet valami , mert nem akarja felismerni a gép, igy felmásolni sem tudtam már 3-4 napja képeket. :roll: :roll:

Zsu!
De drága a képeken a kislányod, nagyon kis formás pofija van. És csúcs rajta a szerelés is.. a kis kapucnis pulcsiban szenzációs. :wink:
Majd ha nem titok, megadnád priviben a villanyszerelőtök számát? Mert sajna a hívott villanyszerelőnek nem sikerült idetalálnia.
:roll: :roll:

Panka!
Gratula, nagyon ügyes Emili is! Darabos kaja, lépegetés... tud a lányod nagyon.
Ááááá... értem már apucitok miért repked ilyen sokat. :lol: Tök jó lehet neki.

Évi!
Most már be tudlak tájolni merre laksz, illetve fogtok lakni. :wink:
Ma jártunk is a környéketeken, bár nekem az a rész Debrecenben nagyon ismeretlen, azt sem tudtam merre vagyunk mikor a férjem vezetett. De ő legalább tudta. Mondta is ha sokat akarok bambulni a boltokban akkor jöjjek egyedül, mert ugye Dorka mellett nem igazán lehetett ma. De hát én el sem találnék sehova... ilyenkor látom milyen nagy Debrecen, és mennyire nem ismerem egyes részeit. :oops:

Alíz!
Jól van, örülök, hogy Balázska jobban van, nagyszerű hír.
Drukkolok, hogy álmaitok házát nézzétek meg holnap!!! :wink:
Hétvégén erőt veszek magamon és átnézem a rucikat, ígérem. :P
Édes a férjecskéd hogy ma már megkaptad a csokrot!!!
Én is kaptam a kicsi fiamtól és apától bonbont.... örültem neki, bár a nagy fenekemnek nem igazán hiányzik. Dehát ismernek, tudják, hogy szeretem. Kislányom is csokit kapott a fiuktól. :wink: :wink:

Bea!
Százmillió kalappal, csak ügyesen a vizsgán!!!!!

Olgi!
Férjednek és Zozikának nagyon boldog névnapot kívánok!!!!
Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Zsu!
Elég figyelmetlenül olvastalak, bocsi. Most láttam csak, hogy a férjed telefonjában vannak a mesterek számai, ezt írtad . Átsiklottam valahogy efölött az előbb, azért is kérdeztem rá újra. Bocsiiiiiiiii!!!!!
Örülök, hogy a kolleganőid látogatása jól sikerült ma és Pannika is édi volt. Bár ő mindig az. :wink:

Alíz!
Hát, célirányosan csak inkább konyhai dolgokat néztünk ma, bár fürdőszobai csempéket is kuksiztam azért. :wink: De még mindig nincs eldöntve 100/-osan hogy milyen szinűt szeretnénk. Ráadásul férjem ma olyat kérdezett, hogy azt hittem nem hallok jól: mi lenne ha a fürdőszoba és wc-felújítást jövőre halasztanánk, mert neki elég lesz a konyhai felfordulás. :roll: :roll: Mondtam is, hogy ne fárasszon, nem gondolja hogy jövőre kezdjük előlről a felfordulást. :roll: :roll: :roll: :roll: Lelkesedése hamar alábbhagyott a felújítást illetően, mondhatom. De nem hagyom magam. :P :P
Ugyhogy a szép konyhák után segítenétek nekem szép fürdőszoba ötletekkel???? Alíz konyha fotóknál is te kezdted meg a sort, várom a fürdőszobádat is. Persze csak ha nem gond. :oops: Ja meg az erdélyi képeket is...ha lehet.

Anita!
Csak nem valamilyen jó kis trópusi nyereményúton vagytok ismét, hogy nem jelentkeztél még a héten??? Valld be sütteted a pocidat messze tőlünk valamelyik pálmafás , fehér homokos tengerparton , kezedben finom kis koktélokkal??????

Na, irogatásom közben szombat lett, szép álmokat mindenkinek!!!

Zoltánoknak ismét boldog névnapot kívánok!!!!

Kép
Kép
bendor

Olgi

Férjednek és fiadnak
Kép

Kép

Éva

Kép
awe

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: