Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mostanába nem jövök túl sűrűn. :oops:
Nem vagyok túl jó hangulatban de nem is tudnám megmondani hogy mi a bajom :cry:

Olgi
Köszi a kérdésed most már teljesen jól vagyok.
A gyerköcök le sem tagadhatnák hogy testvérek.Nagyon aranyosak így kettesbe.Biztos Te is szivesn nézed hogy milyen hasonlóak is.Bár Te már most látod a köztük lévő különbséget. :lol:
Jaj és a történet amit irtál szerintem is szuper.

Zsu!
Huh de irigykedve olvastalak. :oops: Régen én is jártam maszirra de az ősszel abba hagytam.Nem tudom miért mert nagyon jó érzés volt.
Hasikád jobban van?Olvasom a többieket is hogy elég sokáig /évekig / érzik a sebet.Ezért nem irigyellek.Látod milyen gyarló ember vagyok. :lol: Remélem elmúlik az az éles fájdalom.
Pannika hogy van ?Még mindig aktív napközbe?

Andi
Sajnálom hogy még mindig nem vagytok teljesen jól.A dokidrol inkább nem nyilatkozom.De ez már egyben minősti is.
Én nem tettem fel a konyhámról képet bár nincs is benne semmi extra :oops: újnak új de egyszerű bútorlapos mert nekünk erre futotta.Nekem megfelel és praktikus is :lol: Majd ha jól megszedjük magunkat / :lol: álmunkba :lol: / akkor majd kicseréljük.
Az árajánlatok között ilyen különbségek vannak?Elég eltérő...pedig ahogy Te is írod a konyhád nem ment össze. :wink:

Kriszti
Ez nagyon teteszet hogy megálmodod a szülésed :lol: Nem tudom hogy lányos év lesz-e számunkra is ez az év de én szurkolok hogy az legyen :wink: Na de ez is kiderül kb 2-3 hét.
Én néztem több helyen is hogy miben van sok vas.Amit én találtam : baromfi,hal,marha, és amit mindenhol kiemelnek a máj.
A spenótról annyit tudok de ez nem biztos hogy gátolja a vas felszivodását valami összetevője miatt.De gátolja még a felszivodást a tea különbözö gabonafélék és a C vitamin hiánya.
Remélem ezzel segítettem.

Aliz
Nagyon bátrak vagytok :lol: Olyan szörnyű időt mondtak hétvégére.Igaz délelőt zép idő volt de délutánra nagy szél lett.Sajnálom hogy Balika betegeskedik remélem nem lesz semi komoly.

Ditke
A csajok nagyon aranyosak.Igazi nő ként pózólnak.Valóban nagyon ügyes vagy.A jelmezek is szuperek.Tök jó lehet hogy ilyen ügyes vagy :D A falvédő igazán egyedi lesz.

Panka
Üdv neked!Te is nagyon ügyi vagy.Nekem nincs ilyenekhez türelmem.Majd mesélj még.

Anita?Pintyus?Merre?

Mindenkinek nagyon szép a konyhája van /már amiket láttam/.Én is gyönyörködöm benne és tervezgetek de csak terv marad még egy jó pár évig. :lol:

Lépek dolgozni.

Puszi mindenkinek
Éva

Kép
awe

sziasztok!

Voltunk a dokinál hát felső léguti hurutot állapított meg.Írt ki antib.-ot,majd pénteken vissza kell menni és megnézi.
Egyébként jól van,itt szaladgált meg rosszalkodott ahogy szokott csak az orrát dörzsöli meg piszkálja állandóan ,gondolom zavarja a váladék.
Remélem pár nap alatt rendbe jön.
Látod Andikám,mi sem ússzuk meg. :cry: :twisted:
Remélem ti már alakultok.
Döntötettek már a konyhaszekrény ügyében?Na azért az már barátságosabb ár.Ennél maradtok vagy még keresgéltek?
Jól hangzik a szürke-bordó kombináció,biztos szép lesz.
Köszi a képet és a jókívánságaitokat.

Olgi:
Édes kis történetet írtál le.
Tényleg nagyon hasonlítanak a gyerekek egymásra,eszméletlen.
Nagyon drágák. :)
Neked is nagyon szép a konyha bútorod.

Olimami:
Akkor már csak bő 2 hónap és Száva a karjaidban lesz.
Vas még a spenótban is sok van meg a belsőségekben,tojás,brokkoli,borsó meg más zöld növények.Hirtelen ennyi jut eszembe. :?
Lenne egy kérdésem hozzád te most táppénzt kapsz?

Pankaa:
Én is üdvözöllek köztünk megnéztem a képeket.
Nagyon édes a kislányod. :D
Igen Pestet én csak a forgalom meg a dugók miatt utálom hogy órákat kell ülni az autóban csúcs időben.
Írtad hogy érdekelne lakás.Nekünk van most eladó 2 panel lakásunk az egyik garzon az gondolom nem érdekel.
A másik amiben jelenleg lakunk egy 2 szobás teljesen felújított lakás.Nem tudom milyet szeretnétek?
Ha gondolod megadom priviben a számom és ha érdekel akkor megbeszélünk egy időpontot.

Zsu:

Gondolom jól esett a maszázs. :D Jól teszed menjél is minden hónapban.
Ennyi kényeztetés jár. :wink:

Lányok!

Megcsináltam Anita Bajor husiját tegnap.Jaj hát isteni finom volt,ahogy összeért a kolbász ,szalonna a paprika paradicsom íze Ja meg a többi.Tényleg nagyon fincsi kaja.Az Uram is megdícsért hogy ügyes kis házitündér vagyok. :lol: :lol: :lol:
Szóval Anita hálás köszönet a receptért.
Írhattok nyugodtan recepteket.Szívesen veszük.

Na megyek mosogatni,míg Balázska alszik majd jövök a képekkel.
Puszika.
Kép

Kép

Kép
aliza

Sziasztik!

Csak röviden, mert félkezewzek.... Pannika úgy döntött, a nyakamba bújik... :D

Húgom túlvan a műtéten, és jól van! :)

2 napja itthon poshadunk az idő miatt.... :evil: De most úgy látom, nem nagyon fúj a szél, eső sem esik, lhet lemegyünk.

Két kép:

Kép kistappancs :)

Kép úszóbajnok :)

Kép
zsuzska81

Ditke:

Tényleg nagyon ügyi vagy és kreatív.
Nagyon cukik a csajok a jelmezben.
Ha gondolod elküldöm priviben a bútoros számát aki nekem csinálta a konyhabútort.

Awe:
Köszi neked is a jókívánságot.
hogy bátrak vagyunk-e,hát nem tudom.
Mondom vagyis írtam hogy mikor mentünk akkor még a nap is sütött de szerencsére a szélvihar a kocsiban ért minket így aztán ott nem fáztunk. :P
Örülök hogy jobban vagy és legyen jobb a hangulatod. :wink:
Nemsokára jön a tavasz,
CSAK GYŐZZÜK KIVÁRNI. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
aliza

Zsu:
Jaj nagyon drága Pannika a kis vizipók. :lol:
Már most fotogén a drága, belenéz a fényképezőgépbe.
A kis falat lába meg zabálni való. :lol:
Örülök hogy a hugod jól van.Mielőbbi felépülést és Jó egészséget kívánok neki.

Kép

Kép

Kép
aliza

Ja és ha mégis lementek öltözzetek jól fel mert eléggé fújt a szél mikor jöttünk a dokitól.

Na pusza.

Kép

Kép
aliza

Zsu
Ez a csaj egyszerüen zabálni való :lol: Az a tappancs..... és azok a hurkák :lol: Elolvadok tőlle :lol:

Aliz
Tavasz?Ismerősen hangzik ez a szó csak nem tudom mikor nyer végre értelmet :lol: :lol:

Évi

Kép
awe

Na, menk sétálni. Most egész jó idő volt, a szél is csak kicsit fújt, de szerencsére Pannikát nem érte. Most meg alszik a konyhában, megint nem ébredt fel, ahogy hazaértünk, így rányitottam az ablakot, és lassan egy órája úgy horpaszt! :lol: Megvettük a rota elleni oltást, csüt-ön megyünk beadatni.....akkor kapja a 2 hós oltást is, remélem, könmnyen viseli majd! Panka! megvettem a krémet is, amit ajánlottál! :lol:

Alíz! Balázskának jobbulást! De az jó hír, hogy ott szaladgáél, akkor nincs olyan rosszul szerencsére! Örülök, hogy a kirándulásotok jól sikerült, és ez az oltári szél már a kocsiban ért Benneteket!

Andi! Azért ez a második árajánlat már barátibb! Szegény Bence.... :( Remélem, nem kínozzák meg nagyon... Dorka jól van?

Ditke! De édesek a LÁnyok! Ügyes vagy ezekkel a jelmezekkel!

Kriszti! Na, ilyen legyen a szülésed, mint álmodban! :D

Éva! Miért vagy rosszkedvű? :( Ne legyél! :) Ugye mostmár végleg elmúltak a rosszulléteid?

Olgi! Két gyerkőcöd, mint két tojás! :D Édesek!

Kép
zsuzska81

Hűha, mit írtam... :shock: menk= voltunk Ezt nem tudom, hogy sikerült??? :roll:

Kép
zsuzska81

Megjöttünk a csavargásból, bár sok értelme nem volt.Akartam venni Emilinek játszóruhát kintre, de csak egy kantáros gatyót találtam a Csapó turiban, bizibe nem volt semmi jó.:(
Talán most alszik egy kicsit az esti bevásárlás előtt. :roll:

Szokott vki a Jubileumi játszira menni?
Egyébként van egy játszóház a Jerikón, a Baby center felett.Mondjuk csak 1x voltnk eddig, kedden, de jó volt, keddenként van zenebölcsi is, egy nő citerázik, és éneklés is van.:)

babausziba jár vki?Mi igen, a fürdőbe, azon belül is az "első ajtónál".Nem a Nagy Zsolt félébe.

Kriszti!
Emilin a sapi csak kellék volt a fotósnál, de az arckifejezés jellemző:szuszog éppen, így jelzi a kutyust.:DVagy liheg, vagy szuszog ha kutyát lát, ill. ha mi is így csinálunk.:)De nekem ez a kedvenc képem.;)
Dokim nem volt, csak szülésznőm, a Pap Jutka.Csak ajánlani tudom!!Nagyon rendes volt, már terhesség alatt is sokat segített.Egyébként szerintem neki köszönhetem, hogy nem lettem császáros, ha az ügyeletes dokin múlik, akkor már rég hasfelmetszett volna, nem vár türelmesen, mint a szül.nő.
Engem s anyukáztak, vagy "anya"-ztak, de engem nem zavart :)Megszoktam, én is gyakran hívtam így az anyukákat(bár ők idősebbek voltak tőlem általában;))
Te honna rendeled a kajádat?Én most a Gastroyaltól, szerintem egész tűrhető.

Aliza!
Köszi, de mi téglaépítésűt keresünk, elsősorban újat, de használt sincs kizárva, viszont a panel igen.
:? :oops: Meg min. 3 szobás kéne, 70 nm a min., hogy 2 gyerkőc is elférjen majd benne. :wink:

Juj, Emili belharapott az arcomba! :twisted: Ma kezdte el ezt a jó szokásást.Eddig csak sima puszit adott. :lol:

Zsuzska!
Jajj, de édes az a tappancs!!!mádom puszilgatni én is az Emiliét.Kis büditappancs. :lol: Ezen jókat szokott derülni:) Látom apa is kiveszi a részét a pancsiból. :wink: Később tervezitek Pannival babausziba menni?3 hónapos kortól lehet vinni.A kép alapján úgy látom tetszik neki, vagy ez csak a látszuat? :roll: :D
Remélem használ majd a krém!!!Mennyi volt?Ja, azt nem mondtam, hogy csak begyógyult sebre lehet kenni, de gondolom ez már megtörtént(nem nedvedzik, nem nyílt seb, uyge?)És reggel -este kell kenni, vékonyan bemasszírozni.Egy filmréteg marad rajta, vízálló.8)
Egyébként minden hegre jó, ami már begyógyult.
Olvasom, hogy a húgodat is megműtötték.Mi baja volt, ha megkérdezhetem?Lehet hogy neki is jó lesz majd a krém, ha vágott sebe van.Miután begyógyult, azonnal kenni kell, a szebb hatás érdekében. :wink: Gyors lábadozást neki!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Kép

Az lenne hozzátok a kérdésem hogy mi a tapasztalatotok a debreceni TB-vel?????? Mert nekem már elegem van belölük. Ez év ota vagyok táppénzen és még 1 fillér táppénzt sem kaptam. Február 19.-én egy hiánypotlást kellett beadnom,és onnantol számitott 30-40 nap mire utalnak. Pedig!!!!! Minden ok,elfogadták minden rendben. De nekik ki kell várni ez időt 30-40 napot,aztán utalnak. Hát könyörgöny,ez durva!!!!! :cry: :cry:
Nektek is ilyen sokára utaltak???
Aztán folyamatos lesz?? mert ez igy nagyon,nem lesz jo!!!!

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Azta.... de sokat írtatok, alíg bírtam utólérni magam, illetve Benneteket. :lol: De ez a jó, mármint ha pörög a topic. :wink:

Alízkám!
Hát akkor Balázska is szedheti az antibiotikumot, szegényke... de ha jó a kedve, virgonckodik, akkor annyira nagy baj nincs, szerencsére. Konkrétan milyen gyógyszert kapott?
Nálunk most Bence Fromilidet szedett, Dorka meg még most is kapja a Klacid baby-t. Szerencsére beveszi, nincs gond vele.
Kérdezted a konyhabútor ügyben most hogy is van a dolog.
450 ezres ajánlatot tudod csütörtökön kaptuk meg, kicsit sokalltuk, igy pénteken fel is hivtunk 3 asztalost. Egyik akit Te ajánlottál, ő jött is szombaton felmérni, tegnap már csörgött is az árral. Másik asztalost munkatársamék ajánlották, ő ma jött felmérni, 2-3 nap múlva hív az árajánlatával. 3. asztalos pedig aki régebben többször is dolgozott nálunk. De mivel most halt meg az apukája, azt mondta szerdán hivjuk vissza. Ugyhogy még vele is felméretjük , mondjon ő is árat. Aztán majd döntünk. Kíváncsi is leszek a 2 utolsó ajánlatra nagyon. Eddig van a 450 ezres meg 310 ezres.
Sajna az általad ajánlott burkoló csak hétvégenként tudna melózni, de férjem is meg én is azt gondoljuk, jobb lenne hétközben dolgoztatni, csak jobban haladna a meló. Így visszamondtuk, de azóta már találtunk is helyette egy másikat aki vállalja a melót nálunk.
Ablakot a Háló@Marco-ék fogják cserélni, remélem minél hamarabb.

Majd hozd az erdélyi képeket, biztos jók lettek.

Zsu!
Mennyire drága ez a kis tappancs, na és persze a hozzá tartozó lánykád!!! :lol: KIs lubickolós kép is aranyos nagyon, milyen kis figyelmes már rajta.
Hugod műtéte jól sikerült? Gondolom igen, és remélhetőleg nem volt komplikáció. Altatásban csinálták neki?
Köszi, Dorka egész jól van, igaz a szemén látszik hogy még nem 100%-os. Meg látszik, hogy nem voltunk levegőn , mert elég sápadt szegény. Jöhetne már a jó idő végre. :roll:

Pintyus!
Hol vagy már???????? Pesten maradtál?????? :lol:

Anita!
És Te??????

Évi!
Legyen jó kedved, irgum-burgum. Kismami vagy, pozitív legyél!Ha rossz kedved van gondolj egyből a Pocaklakódra. Apropó, nevek a tarsolyban???????? Mesélj csak!!!
Bizony, számomra is meglepő mekkora különbségek vannak az árajánlatokban ugyanarra a konyhabútorra. Ezért is várok nagyon a köv. két ajánlatra is. Mert már saccolni sem merek semmit. :roll: A bútorlapos konyhabútor is lehet nagyon szép, ne gondold hogy nem. Csak nekem Dorka elevensége adott, próbálunk minél strapabíróbb bútort csináltatni. De sima bútorlapból vannak nálunk is minden más helységben a bútorok.
Ugyhogy ha tudod rakd csak fel ide nekünk a konyhabútorodat, lécccccciiiii... ötletet meríteni minden konyha most jól jön nekem.
Ja, és ugye konyha után a fürdőszoba -wc félújításba kezdünk... ugyhogy tippeket szívesen veszem azokra is. :wink: Nyomhatjátok fel a szép fürdőszobákat is!!!

Kriszti!
Jaj nagyon telik valóban az idő, ki is javitom a táblázatban az adataidat. :wink: Kisfiadról nem tudtam pontosan mennyi idős, vissza is olvastam pedig a kezdetekig, csak annyit irtál, hogy 2004-ben született.
Kar utcai butorboltot ajánlottad.... ők is kijönnek konyhát felmérni, vagy vinni kell nekik saját tervet? Vagy náluk hogy működik ez? Vagy a kész bútorok közül lehet választani?
Tőlük van a nappalis ülőgarnituránk, igy tudom hogy hol vannak, de 6 és fél éve vettük azóta nem jártunk a boltjukban.
Gyors és fájdalommentes szülést Neked, olyat amilyet megálmodtál magadnak! :wink:
Hangyaboly nekünk bejött, Bence imádja, Dorka még 1x volt , de ő is pörgött ezerrel a sok játék közt. Mondjuk nem járunk túl gyakran, nem tudák megunni. (Bencével is kb 5-6 alkalommal voltunk eddig)

Pankaa!
Szerencsére megúsztuk most a bőrgyógyászaton az extrább dolgokat. Doki néni megdícsérte Bencét, milyen kis hős volt előző alkalommal, most nem is "cseszegette"a bőrét. Térdéről a múltkor lidocain szuri után szedte ki a szemölcsöket, de még így is fájt neki. Ujján már nem is akarta engedni sehogy, pedig ott is van egy szemölcs. Igy ott fagyasztotta neki az orvos, de még jobban fájt ahogy piszkálták neki. Most azt mondta a dokinő, szerinte csak egy darab maradt a térdén, ezért is nem akarta kínozni a gyereket. Irt fel szaliciles krémet, azzal kenegetjük majd neki esténként. Hátha elég lenne. Az ujjában levőnek meg nem tudta eldönteni, hogy a gyökere kijött-e előző alkalommalm vagy sem, mert még sebes, és nem igazán lehetett eldönteni.
Jubileumira ritkán szoktunk menni, mert nincs túl közel hozzánk. Baby Center feletti játszóházban mi nem voltunk még. Odáig jutottam, hogy megérdeklődtem kb. fél éve. :lol:
Ti itt Debrecenben merre laktok?
Előző alkalommal elfelejtettem írni, nagyon ügyes vagy, szép dolgokat tudsz kreálni te is, akárcsak Ditke.

Oszman!
Nekem nem volt gond a táppénz folyósításával sosem, a klinikán dolgozom és a klinika tb-kifizetőhely is, intéztek mindent, nem lehet okom panaszra.
Próbálj személyesen bemenni a TB-hez, hátha hatásosabb lenne mint esetleg levélben érdelkődni. Bár fogalmam sincs, nincs tapasztalatom e téren (szerencsére)

Kép
Kép
bendor

Kép Itt még betegen alkotnak a Manók
Kép Ezt meg már a csapat nagy részének nem kell magyarázni :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Kép

Pankaa! Segíts, nem tudunk mindent Rólatok! :lol:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Panka! babausziról tudnál nekem infokat mondani? Mikor van, mennyibe kerül, hány perces foglalkozás, stb. Igazából minden hasznos info érdekelne.... :oops: Orvosi igazolás kell-e, be kell-e jelentkezni? Mindenképp szeretnénk menni, mert imád fürdeni, már kb 5 hetes kora óta így a nagykádban az Apjával! A krém 2100 Ft volt, elég nagy tubus, és úgy látom, pici kell belőle. A sebem persze begyógyult, tegnap 9 hete volt a császárom. Hugomnak daganat volt a mellében, szerencsére jóindulatú, csak elkezdett nőni, így ki kellett venni. Tegnap műtötték altatásban, de ha minden igaz, ma már mehet is haza. Elvileg nem is nagy vágás, mert 3 cm körül volt a daganat. Ha begyógyul, majd neki is mondom a krémet!

Oszman! TB-ről nem tudok véleményt mondani.... Az én mhelyem TB kifizetőhely, így minden hónap 3-ig a számlámon volt a táppénz.

Andi! Örülök, hogy Bencét nem kínozták! Ő amúgy jól van már teljesen? megy oviba? Dorka elhiszem, hogy kis sápadtka, ha nem tudtok kimenni... Bár, ahogy elnézem, ma sem kifejezetten sétálós idő van... :twisted: :( Dorka alvása! :D :D :D

Kép
zsuzska81

Szép jó napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Jó rég nem írtam, olvastalak azért ahogy tudtam de írni nem volt egy csepp időm se! Munka közbe néha be be kapcsoltam a netet és olvastalak, de ügyfelek elött csak nem lehetett írni. este mikor be értünk a szállásra, már nem volt erőm be kapcsolni a gépet anyira hulla voltam.

Köszike hogy érdeklödtetek utánam!!! Éva, neked is! Köszi az smst!!! Ari volt tőled nagyon! :lol: :lol: :wink:

Na hol is kezdjem?!
Hát csütörtökön fél 5kor keltünk, és este 10kor feküdtünk le, és a következő 3 napba 6kor keltünk és este értünk haza, ugyhogy anyira fárasztó volt hogy csuda! Egész nap szövegelni, és lábon állni, meg bár széken ülni! Szóval vasárnap mikor haza értünk én 7kor már aludtam! :oops: :oops: És azóta meg nem volt gépem mert most legális szoftverek vannak rajta és ezt csinálgatták az irodába! Még mindig nincsen teljesen kész!

Pláza cica rokonunk pénteken jött de kellemesen csalódtam benne mert nagyon jól viselkedett, nem volt idegesitő csak néha és nem is kellett vele egy ágyba aludnom csak egy szobába! Igy jól megvoltunk, sokat nevettünk ezen azon! Nem volt vészes egyáltalán! Majd teszek fel képeket a kiállitásról, nincsen sok de egy párat fel teszek. Csak egyelőre nincsen phtoshop se a gépen igy nem tudok kicsinyiteni! :cry:

A kiállitás jól ment szerencsére, eladtunk egy csomó katalógust, Aliz nem felejtettem el, neked férre is tettem! :wink:
Vasárnap már ingyen osztogattuk mert nem akartuk haza hozni a maradékot!

A tegnap lötyögtem a városba, mert nagyon mehetnékem volt ezután a 4 nap után! És voltam abba a Turiba a Skála mellett!!!! :D :D :D Nagyon nagyon jó cuccok vannak! :shock: :shock: :shock: És nagyon jó áron, vettem is 7 baba rucit! és csupán 2500 ft volt! De nagyon szépek, és teljesen újnak néznek ki! Le fotóztam őket majd felteszem!

A lakásvásárlás áll egy helyben most! :evil: :evil: :evil: Időnk nincsen semmire! Csütörtökön megyünk haza, anyám ház pénzét intézni, és egy csomó holmit költöztetni. Nagyon idegesit ez a ház ügy már, remélem minnél hamarabb találunk valamit! Anita örvendek hogy nektek végre sikerült!!! :) Az anyám vevői szaroznak, és huzzák az időt a pénzel mert hogy erődödik az euro, és nekünk eurot kell adjanak, igy szaroznak a be váltásával! De arra nem gondolnak hogy igy mi veszitünk egy csomót mert gyengül a ft. Egy hónap alatt majd csak 1 millát veszitettünk, szóval nagyon be vagyok kattanva tőlük! :evil: :evil: :evil:

Ezt elküldöm, folytatom...
Vendég

Zsuzsi!

Köszi, Bence jól van már szerencsére, ment is oviba. Tegnap is csak azért maradt itthon, hogy a bőrgyógyászatra el tudjunk menni.
Remélem oviban nem szed össze megint valami kórságot. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
bendor

Zsuzsi: Nagyon édes a kiscsaj, ahogy lubickól és figyeli a fényképezőt, és az a kis tappancs zabálni való, meg rágcsálnám! Örvendek hogy semmi komolyabb nincsen a sebeddel és a hasaddal, remélem használni fog a krém! És annak is örvendek hogy a hugod jól van, hála az Istennek! :D Szerintem is nagyon jó ötlet a babaúszás, én is vinném majd a kicsinket! :)

Andi: Nagyon sajnálom hogy enyire elkapott már megint a baci benneteket, de mostmár hamarosan túl lesztek rajta és el is felejtitek hogy betegek voltatok! Csak jönne már ez a meleg tavasz! Biztos nagyon szép lesz a konyhabútorotok! Én is kérni fogom majd a tel számokat mert ha úgy adódik és végre elköltözünk, és nincsen konyha bútor vagy nem olyan ami teteszik akkor nekünk is kelleni fog egy jó szakember! Dorka alvó póza!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Kezd a csajszi a régi lenni! :wink:

Nagyon jók a képek a konyhákról! jó izlésetek van! :wink: :wink:
Kriszti te még egy képet sem tettél fel semmiről és senkiről! Pedig már nagyon rég várjuk! :? :D

Aliz:
De jó nektek hogy kirándultatok egy kicsit, én is úgy mennék már Erdélybe kirándulni, de az idén biztos elmegyünk! És Bogácsra is megyünk valamikor a közeljövőben.

Ja, képzeljétek végre megegyeztünk hogy hova megyünk nyaralni! Görögbe! Össze szedtem egy csomó prospektust a kiállitáson. Majd el kéne dönteni hogy mikor és hova. Én májusra gondoltam az 1 éves házassági évfordulónkat ott töltenénk.
Ugyhogy akik jártatok már ott légyszi mondjátok el hol és milyen volt! Menyi volt stb. Irodával mentetek vagy külön. Minden info jól jön!

Éva! Örvendek hogy jol vagy mostmár de légy oly kedves és ne hangolódjál le!!!!!!!!!! Egy kismamának boldognak és büszkének kell lenni!!! Mondjuk ebbe az időbe nem könnyü de azért próbáld meg, a baba nem szereti ha az anyuja szomoru! Hogy haladtok a lakással? És milyen az állatkertbe? :lol: :lol: :wink:

Anita: Tegyél fel képet a babarucikról! És most már igazán jöhetnének a poci fotók! Éva ez neked is szólt! Rajtam már a boltba is észre vették és pesten is! :lol:

Panka Üdv közöttünk, megkuksiztam a blogodat, nagyon édes a kis Emili, ténleg a sapkás fotó a legjobb kis grimasz!
Remélem sokat fogsz írogatni!!!

Ma megyünk 3ra a Lézerbe Babamozizni, nagyon kiváncsi vagyok hogy megmutatja e magát rendesen és 100% lehetünk hogy kislány vagy kisfiu! :roll: Majd teszek fel képet!

Na puszi mindenkinek!!!
Vendég

Szia Pintyus!

Várom a folytatásodat a képekkel. Örülök, hogy megvagy! :wink:

Kép
Kép
bendor

Pintyus!

Egyszerre írtunk ide. :lol: Örülök, hogy jól sikerült a pesti utatok, látod rosszabbra számítottál és kellemesen csalódtál a rokonban is. :wink:
Lépjetek fel határozottan az anyukád házának vevőivel szemben, már amennyire lehet, mert azért gondolom nem lenne jó elijeszteni őket, még a végén elállnak a vásárlástól. De tényleg szemét dolog, hogy huzzák-halasztják az euro beváltást és átadást. :roll:

Huuu... biztos tök jó lesz a görög nyaralásotok, főleg házassági évfordulóval egybekötve. :wink: Én még Görögo.-ban nem nyaraltam, ugyhogy a tippeket mástól várd, hova hogyan érdemes menni. :wink:

Hozzad csak a pesti , a babaruhás , és majd a babamozis képeidet, várjuk mindet!!!

És igazad van, Kriszti valóban nem pakolt nekünk fel egyetlen képet sem eddig, pedig már ígérte párszor. :cry:
Kriszti! Segítsünk! Nem nehezebb ide sem mint iwiwre feltenni, hidd el! :wink:

Kép

Kép
Kép
bendor

Kriszti!
Kérdés akart az előbb lenni: segítsünk a képfelrakásban???????

Kép
Kép
bendor

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük jókíváságitokat de egyelőre nem gyógyul Balázs.
Este belázasodott most is van egy kis hőemelkedése,jelenleg alszik.
Örültem hogy elaludt legalább pihen egy kicsit .Az éjszakánk sem volt valami jó. :? Így elég nyűgös,de hátha jót tesz az alvás meg adtam neki Panadolt.
Remélem helyre jön minnél hamarabb.

Pimtyus:
De jó hogy hazaértettek ,már hiányoztál. :)
Örülök hogy nem volt semmi gond a "cicával",és hogy jól érezted magad,kivéve persze hogy elfáradtál. :)
Nagyon aranyos vagy hogy gondoltál rám és tettél el katalógust.Előre is köszönöm szépen.
Jaj nagyon édes rucikat vettél.
Azt hiszem én is befogok nézni valamikor ebbe a turiba.
Tényleg csúnya dolog amit anyukád vevői csinálnak .Ha már egyszer ráálltak hogy megveszik akkor mit kell szarakodni,nem értem.
Én Görögo-ban Sartin voltam meg Korfun.Sarti is szép de KORFU az csodálatos csak ajánlani tudom igazi romantikus hely.Mindenhol virág,napsütés és a tenger szóval fantasztikus.
Még egyszer majd elszeretnénk menni a párommal.
Utazási irodával voltunk és busszal,kicsit fárasztó volt,legközelebb repülővel mennénk hisz 2 óra alatt ott lehet lenni.
De amúgy mindegy hiva mész Görögországban mindenholjó lenni szerintem .Az emberek végtelenül kedvesek ,aranyosak tiszta a tenger,szóval én Imádom Görögországot.
Na jó ennyi,nem dícsérem tovább.

Andi:
Örülök hogy Bence jól van és már Dorka is a régi lesz lassan már az alvásából ítélve is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Te egyébként hogy vagy, már meggyógyultál?
Egyébként megértelek a burkolóval kapcsolatban,gondolkodtam én is rajta hogy azért csak úgy lenne jó ha minden nap tudna menni, hogy haladjon a munka ne legyetek szanaszét hatakig.
Az úgy nagyon rossz,
Csak én ezt nem tudtam hogy már csak másodállásban csinálja,tudod.
Akkor lassan de biztosan kirajzolódik a konyhabútorod ára meg hogy ki csinálja végül. :lol:
Ja most jut eszembe hogy kérdezted a gyógyszert.Amoxicilin szirupot írt fel neki a doki meg adom neki ezt a gyógynövényes Sinupret cseppet,köhögésre.Remélem jobban lesz pár napon belül. :?

Pankaa:
Zenebölcsi hánytól van keddenként a Jerikón?
Ti szoktatok menni?Egyébként mennyibe kerül és milyen?Bocsi a sok kérdésért.
Semmi gond megértem ,mi is kertes házba szeretnénk költözni azért adjuk el.
Csak írtad hogy érdekelne a lakás azért írtam meg neked.

Zsu:
Örülök hogy használ a krém.Remélem most már nem fog fájni annyira.
Azért lányok borzasztó lehet ez a császáros heg ahogy leírjátok még hónapok meg évek múlva is fáj.

Megyek megnézem Balázst mert úgy hallom felébredt.

Kép

Kép
aliza

Igen, kérek segítséget!!!! Nyomoregér vagyok!!!! :oops:
De úgy írjátok le, mintha gyereknek mondanátok. Nem kell vihogni... Lépésről lépésre..... :wink:
Ez van.

Pintyuska!
Görögország szépséges és mindent imádok benne!!!!!
Lánykoromban kezdődött a szerelem, anyuékkal egy hónapig voltunk, megnéztünk mindent , amit lehet, a nagyobb szigeteket kivéve(Katerini, Athén, Tolo útvonalon)!!!
Majd nászútra is odamentünk és még 1x vissza Stavrosba. Ez olyan kis elcsépeltke falu, mint Paralia stb. , de annyira szeretik a magyarokat, hogy öröm ott nyaralni. Viszont mégsincs ott fél Magyarország, biztosan értitek mire gondolok..... :?
Akárhol jártunk tisztaság, kedvesség, gyümölcsök, virágok.
Hiába Balkán (annak mondják), nyoma sincs az igénytelenségnek, szemétnek, mint pl. Olaszországban (ami oly felkapott, pedig tele van kínai sz.....kkal)).
Szóval bármi kérdésed van szivesen válaszolok.

Alizám, te kérdezted a táppénzt? Igen, február 01-től megszakítattam a GYES-t és tp.-re mentem. De mivel a munkahelyem kifizetőhely (MÁV) nincs semmi problémám az utalással.
Igaz, dolgoztam a számvitelen is, de a humánpolitikáról mentem szülni, tehát jól ismernek.

Jaj, a babaruha a gyengém, de már nem veszek, iszonyat a készletem.....

Panka, a Blaháné étteremből hozzák a kajámat (menürendelés), de nem ajánlom.....
Ha ott eszed meg sokkal többet adnak és nem kell várni 1-fél kettőig mire megkapod. Szóval jövő hétre már nem rendelek.

Volt már valaki a Bethlenen a nőgyógyi új helyén? Csütörtökön megyek a tp. papíromért, kéthetente adják ki. Nem igazán értem miért nem lehet egész hónapra kiírni, a terhesség nem influenza, nem múlik el.....
Ill. a vége lesz, de az meg úgyis kiderül.

Itt a kaja, futok!

Pusza
olimami

Sziasztok!

OLvaslak Benneteket, csak írni nincs időm!
Ditke! Igen, kicsit maci-függő vagyok :lol: :lol: :lol:
Pintyus! Katalógusba bekerült már a Héthatár panzió Nyárádszeredából, Ha igen, akkor kérnék egy példányt, anno, aki volt fotózni (nem emlékszem a nevére) ígért nekem egy tisztelet példányt, de én azóta nem voltam otthon és nem tudom kaptak-e (nem igazán tudom, h. állnak a dolgok, mióta nem vagyok ott minden nap, de család ott dolgozik)
Minden kis és nagy betegnek jobbulást, gyógypuszik röppenek!
Panka! Üdv itt! Szoktam olvasni a naplótokat:)
Baba rucik aranyosak! Én most 50 meg 80 Ft.-ért turiztm egy párt, a családba lesz baba és vinni kéne vmit nekik, ha megyünk haza (bár nem örülök neki, de ez van, a mi szavunk semmit nem ér, de ez már egy másik történet...)
Na szóval, én most ritkábban jövök, mert vizsgázom, meg dolgozatokat írok, meg egyebek, de igyekszem napirenden lenni a dolgokkal. Ja, és várom már a tavaszt..nem is, inkább a nyarat :lol:
Apropó, nyaralás.....idén nem lesz semmi extra...lévén "no maní", egy hétre megyün haza a Szeredai Napokra (rendezvényekbe bele ütöm az orrom még távolról is), meg ha minden jól sikerül, akkor májusba megyünk a Csíksomlyói Búcsúra.
Hú, most jó sokat írtam, de pótolom az eddig elmaradást. Kép
Vendég

Sziasztok!

Tényleg sokat írtatok, meglátom mennyi időm lesz olvasni, Emili már szunyál egy ideje.Hajnali 5kor kezdte a műsort, sehogy se volt jó neki,f7kor megetettem, utánna aludt f8ig.Majd de. is szuinyált másfél órát, és most is.:SEbédet viszont nem evett!!!:O

Bendor!
Örülök hogy nem volt műtét.Viszont a szaliciles ecsetelőről:(gondolom egy folyadékot kaptatok, ugye?Erre vonatkoznak a következők):este fürdés után kell bekenni vele a szemölcsöt, de a szemölcs környékét vmi babakrémmel ,zsíros testápolóval, hogy ne marja fel az épp bőrt.Majd le kell ragasztani sima ragtapaszal, amin nincs géz.Csak egy kis db-bal, nem kell körbetekerni:)Ez másnap estig legyen rajta fürdéskor megáztatni, és akkor vagy egy erre használatos körömreszelővel, vagy ha bátrabb vagy akkor kisollóval az aelhalt bőrt levágni, ami ki van fehérdve.Így múlik csak el a szemölcs, szeletnként,mint egy szalámi. :wink: Csak az ecsetelőtől nem fog!Ha vérzik, akkor már a vége felé jártok, akkor csak simán bekemed a szalicilesel, és pár napig nem vágod.Hetente 2-3x kell vágni.Ja, azt nem is kérdeztem,de gondolom verruca vulgarisról van szó, ugye?Nem "uszoda"szemölcs?)molluscum contagiosum)?Mert ara nem hatásos ez a szaliciles kezelés, azt csak lekaparni lehet:(
Bocsi , nem akarok okoskodni, csak nem derült ki az írásodból hogy a dokinő mondta.e ezekt.Ha igen, akkor tényleg bocsi. :oops:
nagyerdőn lakunk.
Látom a kilinkán dolgoztál.Megkérdezhetem, hogy mi a foglalkozásod?
Aranyosak aképek!:)
És köszönöm a táblában való szereplést is!:)Kerezstnevem Andi8):)
Korom:30 leszek áprilisban.Brühühü:(:)

Zsuzska!
Babauszi:1600 ft6alkalom, egy alkalom fél órás(de ennyi elég is szokott lenniu,eleinte hamar fáradnak, de nem nézik szigorúan)Mi úgy csináltuk, hogy első alkalom ingyenes!!, majd a2.nál már bérletet vettünk, így 1600 ft, egyébként sokkal drágább!
Igazolás nem kell dokitól, mert bármikor lappanghat bennük vmi, mire a dokitól eljutsz vele az usziig.:)A gyógyfürdőnél kell bemenni, majd az ajtó után balra, ahol a sok babakocsi van.:)Kint lehet leparkolni,mi a kabátot, cipőt is kint hagyjuk, bent iszionyat meleg van!Víz is kellemes meleg.Van tusoló is, meg pár pelenkázó.Mi már eleve fürdőruciban megyünk, és visszük a rendes ruhánkat is, így ncsak 1x kell öltözni, hamarabb is végzünk.Babának kell venni úszóplust:szerintem a DM-es pont jó, a kicsi méret eleinte, az a legolcsóbb, a többi sem tud többet.erre külön kisgatya nem kell.Vizet speciálsi szerrel tisztítják, nem klóros.Első alkalommal mehettek bármikor, de érdemes telózni előtte, mert szokott nnepekkor szünet is lenni, meg tudnak ajánalni amikor kevesebben vannak.Utánna kell választani egy állandó időpontot, hoyg ne legyenek 1xre túl sokan amedencében.
telószámuk:06-20-965-6539.Szombaton vannak:15-17 óráig, vasárnap:8-12-ig.Mi 9re járunk, szerintem érdemesebb az elején menni, akkor tuti tiszta a víz. :wink:
A máésik uszi is itt van, de ez másik cég:Nagy Imre Zsolt tartja, róluk semmit nem tudok, csak telószámot:30-261-4199.Helyileg ez is ot van, csak másik medencében.
Hát azt hiszem ennyi, kicsit sok lettem, bocsi. :oops:
Ha vmi még érdekel kérdezz nyugodtan:)
Örülök hogy nem komoly a húgod betegsége, jobbulást neki!Igen akrém így máris gazdaságosabb, de inkább lett volna kidobott pénz. :wink:

Pintyus!
Lakásvásárláshoz kitartást!
Lesz itt is utazáskiállítás?Milyen utakkal foglalkoztok?
Mi Horváto.-ba szertnénk menni az idén. :roll: Aztán majd megláétjuk.
Sok sikert a babamozihoz, képet várom!:)
Jól olvasom, hogy ti eg görögbe mentek?Még nincs konkrét uticél?Én tudom ajánlani Thassost!!Igaz csak buszos út van oda, de az a sziget egy mese!Ha érdekl infó szolj.De voltunk már Zhakynthoson is, az is nagyon szép volt!
Aranyosak a rucik!
A képen te vagy látható hosszú hajjal?

Aliza!
Zenebölcsi kedd-szerda-csüt., 10-11-ig, de nem merevek az időpontok, csak a lezdés gondolom.Mi csak 1x voltunke ddig.Talán holnap sikerül menni, ha nem esik az eső.600 ft/óra.Jó volt, kedvesek voltak az anyukák is, meg a szervezők is.
Játék mondjuk nincs egy kamionnal, de Emuilinek inkább a ygerekek tetszenek. :wink:

Kauka!
Olvasod?Kedves tőled.:)
De nem írtál még bele, ugye?vagy igen? :roll:

Na felébredt a manóm, hátha szik vmit. :roll:

Kép
pankaa

Kép

Alíz!
Sajnálom, hogy Balázskán nem látod még, hogy javulna. De hidd el időben elkaptátok a betegségét, hisz amint elkezdett köhögni egyből vitted az orvoshoz és egyből elkezdte szedni a gyógyszert. Néhány nap kell neki mig összekapja magát és a bacin felülkerekedik az immunrendszere a gyógyszer segitségével. Pár nap és a régi lesz a kisfiad. :wink:

Pintyus!
Szép rucikat túrtál!!!
De ugye a Füleskés párna a kép felső részén az amit a Corában vettél még febr. elején? Mondtad hogy Füleskét nem lehetett otthagyni, és látom bodyból is van Füleses. :lol:
Mire megszületik a kis Tündér, lesz pár zsáknyi babaruhája, jól sejtem? Bár melyik anyuka tudja megállni, hogy a Picinyének ne vásároljon többet is a kelleténél? Én még olyannal nem találkoztam. :lol:
Igen-igen , én is úgy látom, Dorka elalvási poziciójából, hogy kezdi újra hozni a formáját.
(Mai sétánk alkalmával is egy pocsolyában bokáig cuppant. Még az volt a szerencse, hogy épp hazafelé jövet történt . :roll: )

Kriszti!
Kar utcai butorbolt konyhabutoros dolgairól nem irtál nekem... na nem gond.
Képfeltöltés:
Itt ahova irod a kis levélkédet, alatta láthatod kékkel hogy melléklet hozzáadása. Klikkelj rá és a gépedről megkeresheted, hogy pontosan honnan és melyik képet szeretnéd feltölteni.
Ha nem engedi akkor valószínűleg túl nagy a kép mérete és ez a baj, de ezt kiirja neked pirossal. Képkicsinyités kell itt is akárcsak az iwiwnél. Lehet ezzel volt a gond eddig is? Majd írd meg, ha igen akkor segitek a kicsinyitésben is. Pintyus irta hogy Photoshoppal szokott kicsinyiteni, én meg ACDSee programmal. Tudd meg hogy melyik van a gépeteken, mit használtok és segítünk.
Vonalzókészítés:Ha kész a vonalzód emailben megkapod a kódot amit be kell ide másolnod. A kilépés mellett van egy olyan hogy segédletek, klikkelj arra. Megjelenik olyan hogy Profil. Abba menj bele és középtájon van olyan rész hogy profil információ.... ebben van az aláírás is. Aláírás: és a kis téglalapba be tudod irni, hogy mit csatoljon neked minden egyes alkalommal aláírásodnak. Na ide kell a vonalzó kódját is bemásolnod , ebbe a kis téglalapba.
Fog az menni meglátod..... ha nem, szólj, kitalálunk valamit.
:wink:

Pankaa!
Köszi a tanácsokat a szemölcs kenegetés ügyben.
Doktor néni nekünk annyit mondott tegnap, hogy fürdi után kenegessük, és igen, vigyázzunk, hogy az ép részre ne kerüljön. Ragasszuk le, aludjon úgy Bence. Reggel meg vegyük le nyugodtan. Ő pedig az oviba mikor megy a kisfiáért rá fog nézni Bence térdére és ujjára. Gondolom emiatt a kapargatás miatt. vagy hogy lássa egyáltalán mennyit változik.
Jártunk Bencével uszodába, de még azelőtti nekünk ez a szemölcs dolog, bár ettől lehet felőlem uszodai szemölcs is, fogalmam sincs igazán. Előzőleg kentünk mi már erre mindent amit csak lehetett, de nem akart elmúlni. Igy maradt az orvos.
Igen, visszaolvastam az előző levélkéidet, és láttam hogy a Nagyerdőn laktok... persze már addigra feltettem Neked a kérdést, bocsi. :oops: De megerősítettél, hogy még mindig a Nagyerdőn laktok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bea!
Vizsgákon profi legyél, bűvöld el a tanáraidat. :wink:
Majd számolj be hogy sikerültek!

Kép

Kép
Kép
bendor

Pankaa!

Persze válaszolni elfelejtettem. :oops:
Nem gyógyításban hanem a kutatásban és oktatásban dolgozom a klinikán, pontosabban az Orvosi Vegytani Intézetben.(helyileg a Botanikus kert előtt épült betondzsungelben vagyunk, az élettudományi épületben.) Labor analitikus a végzettségem, labor asszisztensként dolgozom. Röviden ennyi.
:wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Andi:
Köszi a biztatást,biztos igazad van hogy rendbejön nemsoká csak szegénykét úgy sajnálom.Olyan nyűgös,semmi se jó neki. :cry:
De hát ez van.
Remélem Bencének most már el fog múlni a szemölcse a krémtől.

Pankaa:
Köszi az infót a zenebölcsiről,majd lehet valamikor elmegyünk bár kicsit messze van hozzánk.

Kauka:
Jó tanulást és sok sikert a vizsgákhoz .
köszi a gyógy puszikat. :D

Képzeljétek felhívott tegnap este egy volt kolléganőm aki akkor helyettes volt a munkahelyemen azóta már üzletvezető lett a Hunyadi utcán és kérdezte hogy nem akarnék-e vissza menni dolgozni ha Balázs 2 éves lesz mert kellene neki egy helyettes és rám gondolt.Mert az egyik csaj terhes lett és elmegy szülni.Mondta hogy gondolkodjak rajta majd ma hívjam fel.
Hát gondolkodtam rajta ma egész nap meg éjszaka is mikor nem tudtam visszaaludni,de csak arra jutottam hogy maradok itthon és a 3 éven belül szüllessen meg kistesó.
Mert úgysem igazán jó ha dolgozom 1-2 évet és utánna jövök el mert vele is kitolok mert helyettem megint egy új helyettest kell kerítenie.
Így aztán felhívtam ma hogy mi a szitu,de megért és nem haragszik.Mondta hogy ha mégis meggondolom magam akkor hívjam.
Nem lett volna rossz,de szeretnénk még egy babát és jobb ha nincs nagy korkülönbség köztük,Nem baj majd lesz valahogy.

Andi:
Képzeld Balázs elaludt míg írtam.Ismerős az időpont? :D
Szegénykém nagyon köhög meg szerintem láza s van megint. :cry:
majd megmérem ha felébredt.

na mindenkinek szép estét.

Kép

Kép
aliza

Aliza!
Melóhelyről engem ispróbáltak nemrég visszacsábítani, de é sem akarok még viszamenni, mi is nemsoká kistesót akarunk inkább, babázni jobb meló. :wink:
Balázskának gyors gyógyulást!!!

Most vissazolvastam egy kicsit, látom nemrég volt tali!Mikor lesz legközelebb? :wink: Mehetek majd én is? :roll:

Kép
pankaa

Alíz!
Elhiszem, hogy sajnálod szegény Kicsidet, hisz ilyenkor olyan tehetetlen a szülő. Én ilyenkor mindig azt mondom, jobb lenne szegény gyerek helyett átvállalni a betegséget. Csak nekik ne lenne sosem bajuk. :P
Tök jó kis ajánlatot kaptál a munkahelyről, persze meg lehet érteni azt is, hogy második baba előtt nem akarsz már visszamenni dolgozni. :wink:
Esti alvás ismerős, már az a meglepő nálunk, ha nem este alszik Dorka , hanem délután. :lol:

Pankaa!
Dec. 11.-én volt az első tali, a második meg most febr. 19.-én. Mindkettő nálunk volt, képek mindkettőről vannak feltéve. Most kezdünk nagy felújításba, ugyhogy az általam szervezett következő tali időpontja jelenleg eléggé bizonytalan. De ha kész vagyunk mindennel vállalom újra hogy megszervezem.
Persze hogy jöhettek majd Ti is, ne hülyéskedj.

Képzeljétek! Végre az első konkrét időpontunk: március 21.-én pénteken rakják be az új konyhaablakot.(Húsvét előtti péntek ez ráadásul) Utána jöhet a burkoló, villanyszerelő... konyhabútor.... nem lesz unalom azt hiszem az elkövetkező hetekben.És még a wc és fürdőszoba felújításról nem is beszéltem. :roll:

Jajjj.... nem elég hogy sz...r a nappaliban az ablakunk, kiderült hogy 5 légkamrás helyett 3 légkamrást szereltek be (persze 5 légkamrás árában) :evil: :roll: :evil: :evil: :shock: De ez csak az egyik baja, bajunk, amugy minden irányban sz..rul van összetákolva. Ma jött egy ablakos aki próbálta helyrepofozni időlegesen, de ezen csak a csere segít igazából. Őrület, de komolyan. Épp azt beszéltük, nem elég büntetés, hogy felszámolják ezeknek a cégüket, meg kellene tiltani hogy az életben másik céget is alapitsanak ami ablakgyártással, beépítéssel foglalkozik. :roll: :roll: :roll: Tanulópénz mindenesetre megvolt, :evil: :evil: csak nagy cégekkel szabad ablakot cseréltetni, és még akkor is ott a rizikó. De ők inkább nyomon követhetők.

Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Kép

Kép
Kép
bendor

Bendor!
Köszi.:)
Kitartást a felújításhoz!Én nagyon szeretek lakberendezni, azért gondolom te is élvezed,nagy a választék, nehéz dönteni.Bár azért a pénzügyi lehetőségek megkönnyítik. :evil: :D
Esetleg ha már jó idő lesz egy játszóteres tali is lehet, hmm??
Miylen típusú ablak az ami nem jó??Vagy a felújítást végző cég hibázott?Előtte nem egyeztették le veletek, hogy milyen ablakok lesznek? :roll: Szerintem nyugdtan írd le a nevüket, az iylen megérdemli a "reklámot"! :twisted:
Talis képeket hol találom meg??

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
pankaa

Pankaa!

Játszóteres talit összehozhatunk majd, benne vagyunk. :wink:
Alízékkal is már készülünk régóta a Hangyaboly játszóházba, de még mindig nem jött össze. :roll: :P

Bence szobájában az ablakot a BO-Va KFT.-vel cseréltettük, nagyon jó ablakot tettek be nekünk. Így mikor a nappaliban cseréltettük, egyből őket hívtuk. Nem kellett volna. Sok megrendelésük volt, alvállalkozóknak kiadtatták a melót, a végeredmény egy összecsapott vacak lett. Nem jöttek garanciába sem cserélni, javitani, a telefont lecsapták, már mikor egyáltalán felvették. Telephelyükön embert sem találtunk, igy ügyvédhez fordultunk. Bíróság per nélküli kártéritést ítélt meg nekünk ami jogerős. De a cég felszámolás alatt van, ilyenkor meg elsőkörben az APEH, majd a bankok, és csak utolsósorban a magánszemélyek lesznek kártalanítva, ha marad a cégben egyáltalán annyi pénz.Ez még hónapokba telik, mire jutunk valamire egyáltalán, de már nem bízunk benne hogy látunk belőle valamit.
Burkolónk meg a Vámospércsi uton működő ablakos céggel (Kiss Ferenc a cégtulaj) járt hasonlóképpen, a betett műanyag bejárati ajtó, az ablakok szelelnek. Pert nyertek de pénzt nem látnak azóta sem.
Ezekkel semmiképp nem szabad vállaltatni a nyílászárócserét.
Kérdezted milyen típusú ablak ami nem jó? Hát ezt én igy nem tudom, nem értek hozzá, ez is most derült ki, hogy drága pénzért nem is olyat tettek be mint amit ígértek. De amit beraktak az is sz..r lett. Beázik a párkány alatt, szélnél mozog az egész függöny, süvít be a hideg, az üveg alatt folyik be a víz, folytassam még? Sz..rabb lett az új ablak mint amit kicseréltünk. :roll: :roll:

Felújítással kapcsolatban jó lenne ha csak pozitív élmények maradnának, a végeredmény mellett. De sajnos nem vagyok már naiv, sok mesterember nem azt a munkát adja ki a keze közül amit ígér. Teljesen ismeretlen embereket ide sem merünk hívni, nem akarunk infarktust kapni.
A nagy körutat még nem kezdtük el, de hamarosan nekiveselkedünk. (csempe, járólap, munkalap....)

Talis képek:
Menj vissza a 87. oldalra ott találod meg a dec. 11.-ei képeket.
A februári tali képeit meg szerintem megtaláltad, mivel emlitetted. :wink:

KépKép

Kép
Kép
bendor

Halihó!!!
Hú, csajok, nagyon örülök, hogy így ÉL a topik, de ezt visszaolvasni 2 baba mellett... :roll: :lol: :lol:

Andikám: Nagy izgalomban vagytok akkor :lol: Ezek jó dolgok, ablakossal meg pórul jártatok :( Nekünk 2 ablakot a barátunk csinálta, nagyon törekszik a minőségre. Egyszerűen viszket a trehány munkától. Eredetileg ő is zenész, de már több éve nyílászárókban utazik. A cége Munkácson van, egész társasházakat csinál odaát és itt is egészen Székesfehérvárig.(azok is inkább várnak többet, hogy elhozza odaátról, mert nagyon jól dolgozik). Már küldtünk neki a rajzokat ( benne van a nagyszoba is, lehetséges, hogy az is tervben lesz :roll: )Várunk az árajánlatát.

Bocsika, sírás van, majd jövök...

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Andi, a Kar utcások nem mennek ki felmérni, de van elemjegyzék , így onnan össze tudod állítani a konyhádat a méret, szín stb. megválasztásával.
Sajnálom az ablakot, a mi nyílászárósunk is elég gáz, de már nem is bosszankodok rajta. Végül is az ablak megfelel, de az a munkatempó- és morál elég bicskanyitogató volt. Tekintve, hogy ez egy szolgáltatás és elég súlyos a díjjazása.
Amúgy is rosszul vagyok a műanyagtól, de a fáról még az asztalosok is lebeszéltek, az többletköltségről nem is beszélve.
Így a odalett mediterrán ház terve :? , bár mindig ennyi problémám legyen. :)
Csempeéhez ajánlom a Palatinust, álom dolgok vannak Praktikeres árban!!!
Bencének kitartás a szemölcsírtáshoz....

Zenekuckóba mi a Füredi sarokra jártunk, nem tudom megvan-e még. Angol mintára szervezték, a várakozás alatt volt minibüfé és játszószoba. Egy zenetanár-gyógypedagógus tartotta, nagyon szuper volt. Fél órás zenés, táncos foglalkozás, aktív szülői részvétellel. :lol:
Szávát tutira vinni fogom 6 hónapos korától, sajna Olivérrel csak egyévesen kezdtük. Nem mintha bármiről lemaradt volna .

Az Interspar melletti A1-ben is van egy Mazsola játszó, úgy tudom ott mozgásfejlesztés is van.

Panka, mi szoktunk a Juileumi játszira járni (inkább hétvégén), de ha beáll a jó idő ovi után majd' minden nap megyünk /mentünk...
Bár most kertesházban lakunk, annyira nem lesz fontos, itthon is lesz homokozó, hinta, csúszda.
Inkább a gyerektársaság miatt fogunk menni.
Bár itt nagyon szép játszik vannak, csak még fa nincs, az meg nyáron ugye nem mellékes.

Pintyuska, szép rucikat vettél!
Olyan szép a várandósságnak ez a része, gyűjtögetni, simogatni a miniruhákat. Én is ilyen voltam, sosem értettem, hogy lehet szülés után egyszerre megvenni mindent vagy a nagyira bízni, amíg a kórházban van az anyuka...
Már csak egy szekrényt kellene szerválni, hogy bepakolhassam a gyönyörűségeket, most csúnya kartondobozban vannak. :cry:

Oszmann, a Tb már csak ilyen. 2-3 hav késéssel utal, csak azt nem értem addig miből éljen az igénylő. Napfényből?
Na de sikerült megtenni Szolnokot régióközpontnak, lesz ez még cifrább is....... :evil:

Olyan vacak kaja volt tegnap, hogy főznöm kellett. Mire kész lett mindent összettem.

Megyek reggelizni, szép napot mindenkinek!

Kriszti
olimami

Halihóóó

Na voltunk a tegnap kis hercegnőnket megkuksizni! 100% csaj!!! Nagyon boldogok vagyunk. De kicsit sunyika a lánykánk vagy csak szégyenlős?! :lol: :wink: :roll: :lol: Ugyanis fejjel lefelé van, egészen lent be kucorodott a méhlepény vagy méhfal mögé és mindenét megmutatta csa a kis arcát nem! Viszont a csinos lábacskáit azt nagyon jol láttuk, mert csak azt volt hajlandó lebegtetni nekünk!

Olyan kis furi volt ahogy ott fejjel lefelé mocorgott, sanyi azt mondta hogy biztos be szorult szegényke azért nem tud kijönni! :roll: :roll: :shock: :lol: :lol: :lol: Jót nevettünk rajta!

25 percet voltunk bent de sehogy nem akart onnan kibújni, még az arcát is jól eltakarta a kis karjával. :cry: De akkor is nagy élmény volt, legalább most már biztosakk vagyunk benne hogy csajunk lesz és jól érzi magát oda bent.

Képet megpróbálok fel tenni de nagyon fura, mert kaptunk egy cd-t képekkel de mozgoképek vannak rajta, vagyis olyan mintha 1 másodperces filmecske lenne!
Zsuzsi esetleg tud nekem segiteni mert ők is a Lézerbe voltak, hátha ő tudja hogyan kell képet fel tenni erről a cd-ről!

Panka: Kösz az infokat Görögröl. Mi Erdélyi szálláshelyekkel foglalkozunk, nem utaztatunk, és szálláshely katalógust adunk ki!
És a képen nem a hosszú hajú szőke vagyok én hanem a másik, a barna, a szőke a "cica".

Bea: Sok sikert a vizsgákhoz! És igen benne van a Héthatár, tehát teszek el neked is egy példányt. Jó lenne ha már nálatok jönne a baba, és nem másnak kéne turizzál hanem magadnak. Hol turiztál ilyn olcsón rucikat?

Olgi: Ti mentek valahova nyaralni az idén???

Andi: Ez borzasztó ez az ablakos ügy, most már jó lenne ha a véginél járnátok ezzel, teljesen kikészültök idegileg a barmok miatt!!!! Lassan ténleg nagy felfordulás lesz nálatok!
Bárcsak mi is ott tartanánk már hogy felfordulás legyen, akkor legalább tudnám hogy már költözünk!

Aliz: sajnálom Balázskát nagyon, Jobbulást neki!!!!

A játszis talit már én is rég mondom, csak jönne már a tavasz!

Holnap megyünk Kolozsvárra, és uncsimékkal (uncsim és férje) jövünk vissza. Itt lesznek vasárnapig! Szombaton megyünk Miskolc Tapolcára a barlangfürdőbe, és a srácok este mennek Kárpátiára.

Na millió puszi nektek!
Vendég

Kép

Itt van a drágánk! Remélem kivehető, én nagyon jól látok rajta mindent kivéve az arcát mert azt ügyesen eltakarta a karjával! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Látom írtatok szép mennyiségben.
Én a tegnapi napot magamra szántam.Már nagyon le voltam strapálva és ugy döntöttem nem megyek dolgozni.Elmentem fodrászhoz, kozmetikába aztán otthon csináltam magamnak aroma terápiás fürdőt abban relaxáltam.Igaz utána fözni kellett de már sokkal jobb hangulatom volt.Szerencsére nem is mult el. :lol:
Ma már megint dolgozom és valószinű hogy már csak ebben a hónapban :lol: Áprilisban már otthon leszek és ténykedhetek a ház körül.Már nagyon várom.Csak az a fránya pénz.Kíváncsi vagyok mennyit TP fizet a Tb.Sajnos én ugy dolgozom itt hogy a fönökömnek legyen a legjobb :evil: márha értitek.Na de nem panaszkodom :lol:

Andi
Nekünk a családba van aki műanyag nyilászárókkal foglalkozik ha gondolod szivesen megkérdezem mit lehet ilyenkor csinálni.Probálj a felujításra gondolni és tervezgess.Megigérem ma felteszem a szolid kis konyhám képét :lol:

Pintyus
Te nem sokat pihensz mostanába.Nagyon aranyos rucikat vettél :lol: Annak pedig komolyan örülök hogy jól kijöttél a "cicával".
Tök jó hogy már 100% ra megmutatta magát hogy kislány igy sokkal egyszerűbb vásárolgatni.

Panka
Megnéztem a blogot.Nagyon arik a képek.A naplot is olvasgattam :lol: Merre szeretnétek Házat?Sorházat vagy külön állót?Nem vagyok ügynök csak érdekel. :D
Jaj de jó lenne ha Ti is jönnétek a kövi találkozóra :lol:

Aliz
Szegény Balázs remélem hamar rendbe jön.Rossz lehet látni mikor betegek :cry: Gondolom igy nem nézegettek házat.Majd ha jobban lesz.A munkával kapcsolatban megértelek.Nagyon rendes csaj vagy ha a munkaadóval sem akarsz kitolni :lol: Igaz a munkaadók sem egyformák. :lol:

Olgi
Örülök hogy azért néha sikerül betérned ide még ha csak egy mondat erejéig is :lol: Sajna nem látom a képeket amit fel tettél lehet csak az én gépem a sz...r! :evil:

Olimami
Én a kertészeteket már tavaly óta vizsgálom.A legmegbízhatóbb a látóképi kertészet.Azt nem tudom hogy van e nekeik gyepszőnyeg de biztos tudnak hozatni.Én egy éve hozattam pestről egy ismerőssel de ez a szál már megszünt. :cry: Ja és árban is a látoképi viszi a primet.Nincs közel de szépek a növényeik!

Megyek dolgozok.

Puszi
Éva

Kép
awe

Jó reggelt!

Bendor!
Köszi, majd visszalapozok.Februári képeket nem láttam, csak olvastam, hogy volt. :wink: De majd megtalálom azt is, biztos utánna lévő oldalon vannak.
Azt hittem az ablakot ti vettétek meg sk, de akkor azt a kivitelző hozta?Remélem több ilyen incidens nem lesz, és még pénzt is láttok a kártérítsből!!!

Pintuys!
Gratulálok a Hercegnőhöz!!:) Látom vonalzót is a megfelelő színűre csináltda.:D
Olyan jó ez a babamozi, ugye?Mi is nagyon élveztük!!
Bocsi, nem tudom miért gondoltam, hogy a hosszú hajú vagy Te?
:oops: :roll: :)
Miskolc Tapolca nagyon szép, én már voltam ott 1x.Érezzétek jól magatokat!

Emili tegnap vagy 4 órát aludt napközben, és az éjszakát is végigaludta!:Df7kor keltünk.
És most is szunyál 9 óta!:)Vagyis most ébredt.:)

Kép
pankaa

Bea

Ezt neked küldöm és kitartás a vizsgákhoz!

Kép

Éva

Kép
awe

Szia Éva!!!!!!!!!

De jó hogy végre jöttél, már nagyon hiányoltalak!!!!
Jól tetted hogy kényeztetted magad egy kicsit, nagyon rád fért!!! Biztos nagyon felfrissültnek érezted magad utánna, de nagyon nem jó hogy megint vissza kellett menni az állatkertbe!!!!!!!!!!!!! 8) 8) :evil:

Hova jársz kozmetikába és fodrászhoz???? Nekem is jó lenne már egy kis kényeztetés. Nem tudsz semmit a Veres Péáteri szalonról?? Gondoltam oda elmegyek mert közel van!

Mikor mégy TG-re? Én holnap kellett volna menjek de nem vagyok itthon igy jövő csütörtökön megyek!

Ha jól emlékszem Anita pénteken megy! Merre jársz Anita????? Gondolom sok az elintéznivaló a lakással kapcs!

Kriszti: Én amúgy is imádok vásárolni :oops: :oops: , persze férjem ennek nem örül, de most külön élvezet a babának shoppingolni! Biztos sok rucija lesz, de én minden féle méretet veszek ha szépek, a rugik közül is van amelyik majd fél éves korára lesz jó! Ugyhogy nincsen olyan sok még!

Alizkám! Szóval eldölt hogy jöhet hamarosan a kistesó!!! Nem hiába kérdezgettük egyfolytába hogy mikor jön már??!!! :wink:

Olgi! Ha van kis időd akkor tegyél fel még képeket mert imádom nézegetni a kis tojáskákat! :lol: Nagyon édesek!

Zsuzsi merre vagy??? Enyire lefoglal Pannika???
Vendég

Éva!
Köszi a dicsiket:)
Most legutóbb a fészek lakóparkban néztünk egy lakást, de persze a kertes jobb lenne, csakhát ugye a pénz... :twisted:
Jól ttted, hogy kényeztetted magad!!!Megérdemled! :wink: Meddig tervezed dolgozni?Mit dolgozol?

Kép
pankaa

Panka: sorház nem érdekelne benneteket??
Vendég

Pintyus

De véletlenül elég sokat tudok a szalonrol mert oda járok! :lol:
Mindenki nagyon rendes Szilvi a fodrász és Szivi a kozmetikus is.Két külön személy de mindketten tök rendesek.Nagyon szuperül fel vannak szerelve.Ha gondolod majd elmegyek veled :D
Az áraik is olyanok mint a többi helyen.Nincsenek elszálva.Sajnos már semmi szépítkezős dolog sem olcsó :cry: De a szépségért a pénztárcának is szenvednie kell :lol:

Huh de jó hogy azért egy kicsit pihensz a hétvégén!Ha megfeszített a munkád akkor kérj szabadnapot a "főnőkődtől" :lol: :lol:

Én most nem kaptam sehova beutalót :cry: Csalodott is vagyok egy kicsit.Igaz én igy is megyek állandó kontrolra a klinikára a vérem miatt tehát nem az "igazi" vizsgálatok hiányoznak hanem pl.: az Uh.Na de ezt is megoldom mert valószinű elmegyünk egy babamozira.Nem ezen a héten hanem jövő héten mert sajnos még nem kaptam fizut :oops: De már nagyon várom és drukolok hogy megmutassa magát.Szeretném és is tudni hogy rozsaszin vagy kék? :wink:

Puszi Évi

Kép
awe

De jóóó, akkor majd elmegyünk jövő héten ha lesz időd, én is szeretnék egy kis haj igazitást és egy arc nyomkodást maszirozással, már olyan régen nem voltam, és a bőröm is nagyon csúnya már!

Most nézem hogy már 17 hetes vagy!!!! Nagyon telik az idő! Tuti megmutatja magát a kicsi! És drukkolok hogy rózsaszín legyen! Bár ugy hallottam hogy ez egy lányos év!

Hát igen, ott egy kicsit pihenek Tapolcán de amúgy nem, tudod ha vendég van akkor inkább fáradsz mint pihensz! Egyfolytába főzni meg kitalálni hogy milyen programot is hozzál össze nekik!
De azért nagyon várom.

Viszont most neki kéne álljak nagy takaritást cégezni, tiszta vízkő a zuhanyzó és stb. de egyáltalán nincsen kedvem ehhez! Négykézláb görnyedni meg ilyesmi!

Légyszi légyszi mondjatok nekem sürgösen könnyü gyors recepteket, ha lehet egytál étel hogy ne kelljen kínlodjak anyit ha itt vannak!

Puszi!!!
Vendég

Sziasztok!

Zita! Gratulálok a 100 %-os kislányhoz!!! :D Aranyos rucikat vettél! Ugye milyen jó az a turi? A Lézerben mi is kaptunk egy cd-t klippekkel tele (a nőci hívta így), a férjem mentett ki róla képeket, de nekem gőzöm sincs, hogy kell...

Panka! Köszi a részletes infokat a babausziról! ha lesz még majd homályos pont, kérdezek! :lol: Ti mióta jártok amúgy? Emili szereti?

Andi! Hát, jól megjártátok ezekkel az ablakosokkal... :evil: Felújítás miatt nem irígyellek, majd a végerdményért igen! :lol: Mi 2006 nyarán csináltunk teljes felújítást, mindent kicseréltünk ablak-ajtó kivételével. Hát, nem volt egy leányálom, nem is laktunk itthon közben, meg sokat dolgoztunk mi is vele, főleg a férjem, de nagyon megérte!

Éva! örülök, hogy jobb a kedved! Kényeztetést meg egészségedre, ez jár egy kismaminak! :D na, ez jó hír, hogy már csak ebben a hónapban dolgozol!

Alíz! Balázska hogy van? Remélem, gyógyulgat! :D

Kép
zsuzska81

Zita még: Görögországról... szívem/szívünk csücske. Voltunk 2003-ban Paralian, busszal, Grand Tous-szal. Jó volt, olcsó, de még egyszer ilyen hosszú buszozást nem vállalok be, most meg már gyerekkel pláne nem! 2006-ban pedig Krétán voltunk repülővel, Neckermannal, 2hetet all. incl., életünk eddigi legszebb/legjobb nyaralása volt! :D Görögország szerintem csodálatos! Egyrészt gyönyörű helyek vannak, másrészt nagyon vendégszeretőek az emberek! Én csak ajánlani tudom! :D

Kép
zsuzska81

Pintyus

Néz be ide ez mind egytálétel :lol: :lol:

http://www.csomopont.hu/konyha/evorend2.htm

Kép
awe

Halihó!

Köszi Csajok a drukkot, Éva Neked külön köszi a macit:)!
Pintyus! Köszi a katalógust, majd áruld el, hogy mikor érsz rá és akkor elbattyognék érte. A jövő hetem lazább lesz:), csak most a hétvégi vizsga miatt meg a két dolgozat megírása miatt kicsit elhavazódtam.
Kárpátiára mi is megyünk!
Andi! Nem irigyellek az ablakok miatt, de hátha pénzhez juttok és sikerül kezdeni vele vmit. Nekünk azt mondta egy tervező, amikor jött megnézni a majdani tetőteret, hogy csak és kizárólag veluxban szabad gondolkodni és csak ismerős vagy nagy cég legyen a kivitelező, azok nyomonkövethetőek! Szerencsére van építész ismink, úgyhogy majd ha oda kerülünk, akkor van ki megcsinálja, csak tartanánk már ott!
Betegeknek jobbulást!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?