Sziasztok!
Azta.... de sokat írtatok, alíg bírtam utólérni magam, illetve Benneteket.
De ez a jó, mármint ha pörög a topic.
Alízkám!
Hát akkor Balázska is szedheti az antibiotikumot, szegényke... de ha jó a kedve, virgonckodik, akkor annyira nagy baj nincs, szerencsére. Konkrétan milyen gyógyszert kapott?
Nálunk most Bence Fromilidet szedett, Dorka meg még most is kapja a Klacid baby-t. Szerencsére beveszi, nincs gond vele.
Kérdezted a konyhabútor ügyben most hogy is van a dolog.
450 ezres ajánlatot tudod csütörtökön kaptuk meg, kicsit sokalltuk, igy pénteken fel is hivtunk 3 asztalost. Egyik akit Te ajánlottál, ő jött is szombaton felmérni, tegnap már csörgött is az árral. Másik asztalost munkatársamék ajánlották, ő ma jött felmérni, 2-3 nap múlva hív az árajánlatával. 3. asztalos pedig aki régebben többször is dolgozott nálunk. De mivel most halt meg az apukája, azt mondta szerdán hivjuk vissza. Ugyhogy még vele is felméretjük , mondjon ő is árat. Aztán majd döntünk. Kíváncsi is leszek a 2 utolsó ajánlatra nagyon. Eddig van a 450 ezres meg 310 ezres.
Sajna az általad ajánlott burkoló csak hétvégenként tudna melózni, de férjem is meg én is azt gondoljuk, jobb lenne hétközben dolgoztatni, csak jobban haladna a meló. Így visszamondtuk, de azóta már találtunk is helyette egy másikat aki vállalja a melót nálunk.
Ablakot a Háló@Marco-ék fogják cserélni, remélem minél hamarabb.
Majd hozd az erdélyi képeket, biztos jók lettek.
Zsu!
Mennyire drága ez a kis tappancs, na és persze a hozzá tartozó lánykád!!!
KIs lubickolós kép is aranyos nagyon, milyen kis figyelmes már rajta.
Hugod műtéte jól sikerült? Gondolom igen, és remélhetőleg nem volt komplikáció. Altatásban csinálták neki?
Köszi, Dorka egész jól van, igaz a szemén látszik hogy még nem 100%-os. Meg látszik, hogy nem voltunk levegőn , mert elég sápadt szegény. Jöhetne már a jó idő végre.
Pintyus!
Hol vagy már???????? Pesten maradtál??????
Anita!
És Te??????
Évi!
Legyen jó kedved, irgum-burgum. Kismami vagy, pozitív legyél!Ha rossz kedved van gondolj egyből a Pocaklakódra. Apropó, nevek a tarsolyban???????? Mesélj csak!!!
Bizony, számomra is meglepő mekkora különbségek vannak az árajánlatokban ugyanarra a konyhabútorra. Ezért is várok nagyon a köv. két ajánlatra is. Mert már saccolni sem merek semmit.
A bútorlapos konyhabútor is lehet nagyon szép, ne gondold hogy nem. Csak nekem Dorka elevensége adott, próbálunk minél strapabíróbb bútort csináltatni. De sima bútorlapból vannak nálunk is minden más helységben a bútorok.
Ugyhogy ha tudod rakd csak fel ide nekünk a konyhabútorodat, lécccccciiiii... ötletet meríteni minden konyha most jól jön nekem.
Ja, és ugye konyha után a fürdőszoba -wc félújításba kezdünk... ugyhogy tippeket szívesen veszem azokra is.
Nyomhatjátok fel a szép fürdőszobákat is!!!
Kriszti!
Jaj nagyon telik valóban az idő, ki is javitom a táblázatban az adataidat.
Kisfiadról nem tudtam pontosan mennyi idős, vissza is olvastam pedig a kezdetekig, csak annyit irtál, hogy 2004-ben született.
Kar utcai butorboltot ajánlottad.... ők is kijönnek konyhát felmérni, vagy vinni kell nekik saját tervet? Vagy náluk hogy működik ez? Vagy a kész bútorok közül lehet választani?
Tőlük van a nappalis ülőgarnituránk, igy tudom hogy hol vannak, de 6 és fél éve vettük azóta nem jártunk a boltjukban.
Gyors és fájdalommentes szülést Neked, olyat amilyet megálmodtál magadnak!
Hangyaboly nekünk bejött, Bence imádja, Dorka még 1x volt , de ő is pörgött ezerrel a sok játék közt. Mondjuk nem járunk túl gyakran, nem tudák megunni. (Bencével is kb 5-6 alkalommal voltunk eddig)
Pankaa!
Szerencsére megúsztuk most a bőrgyógyászaton az extrább dolgokat. Doki néni megdícsérte Bencét, milyen kis hős volt előző alkalommal, most nem is "cseszegette"a bőrét. Térdéről a múltkor lidocain szuri után szedte ki a szemölcsöket, de még így is fájt neki. Ujján már nem is akarta engedni sehogy, pedig ott is van egy szemölcs. Igy ott fagyasztotta neki az orvos, de még jobban fájt ahogy piszkálták neki. Most azt mondta a dokinő, szerinte csak egy darab maradt a térdén, ezért is nem akarta kínozni a gyereket. Irt fel szaliciles krémet, azzal kenegetjük majd neki esténként. Hátha elég lenne. Az ujjában levőnek meg nem tudta eldönteni, hogy a gyökere kijött-e előző alkalommalm vagy sem, mert még sebes, és nem igazán lehetett eldönteni.
Jubileumira ritkán szoktunk menni, mert nincs túl közel hozzánk. Baby Center feletti játszóházban mi nem voltunk még. Odáig jutottam, hogy megérdeklődtem kb. fél éve.
Ti itt Debrecenben merre laktok?
Előző alkalommal elfelejtettem írni, nagyon ügyes vagy, szép dolgokat tudsz kreálni te is, akárcsak Ditke.
Oszman!
Nekem nem volt gond a táppénz folyósításával sosem, a klinikán dolgozom és a klinika tb-kifizetőhely is, intéztek mindent, nem lehet okom panaszra.
Próbálj személyesen bemenni a TB-hez, hátha hatásosabb lenne mint esetleg levélben érdelkődni. Bár fogalmam sincs, nincs tapasztalatom e téren (szerencsére)