Új privát üzeneted érkezett!

Hello lányok:-))

na és fiúk is :)

isteni idő van kint, bár a szél fúj, de azért ez a napsütés hihetetlen jó
voltam a skála melletti turiban és otthagytam egy csomó pénzt
nagyon édes cuccokat vettem a bébinknek, remélem Istvánnak is tetszeni fog, tényleg klassz az a turi
ráadásul mondta az eladó, hogy hétfőtől minden nap új babaruhák jönnek, sztem ott leszek majd minden nap :)

örülök, hogy Bence már jobban van, remélem Andi te is minél hamarabb jól leszel és már senkinek nem adjátok tovább a családban

Éva merre vagy?

Zsu mit mondott Fekete mi okozhatja a hasfájást?Az jó hir, hogy eddig nem találtak semmit, de azért gondolom jó lenne az okát tudni.

Holnap irjuk alá az adásvételi szerződést a mi eladásunkról. Jövő héten meg a virág utcai lakásról.Közben már elkezdtem intézni a hitelt is, sztem a mienk hamarabb meglesz, mint az idióta vevőinkké. Olyan idigesitően lassúak, hogy szörnyű nézni is. Nagyon úgy néz ki hogy mégis szülőkhöz kell majd költözzünk. De már ebbe is belenyugodtam, csak már ott tartanánk, hogy felújitás.

Nem tud vki eladó rácsos ágyat használtan?Esetleg pelenkázóval együtt?

Puszi

Kép

Kép
lolita_78

Sziasztok!

El voltam tünve egy kicsit.De olvastalak titeket.

Bea
Egy kalappal neked!Sok vizsgád van/lesz?Mondjuk nem is a száma a lényeg hanem az hogy mennyire nehezek.De szerintem ügyes vagy és hamar túl leszel rajtuk.

Olgi
A képek nagyon aranyosak!Nekem az a kedvencem amin Zozi és Tündike is rajta van.De a többi is szupi.Tündike szemmel láthatóan növekszik.Te nagyon ügyes vagy hogy a két gyerkőc mellet el tudod látni a házimunkát.Minden elismerésem.

Zsu
Szomoruan olvastam hogy még mindig fáj a hasad és senki nem mondta még meg hogy mitöl.Pannika alvókája megjavult már vagy még mindig olyan éber a kisasszony?
Hugodnak mielőbbi gyogyulást kívánok és persze kitartást.

Anita
Remélem sikerül hamar elintézned a házikó dolgait!Látom Te is elfoglalt vagy akárcsak én.Ugy vagyok vele hogy most még tudom hogy jól vagyok és probálok mindent elintézni és megoldani amit szeretnék mert ki tudja mi lesz egy-két hónap mulva.Lehet akkor már 2 perc alatt elfáradok :oops:
Te mikor fogsz menni TG-re?

Pintyus
Remélem jól telnek a napjaid és párod nem hajszol :lol: Probálj azért a nagy forgatagba pihenni amennyit tudsz.A plázacica veletek van?

Andi
Mit is mondjak neked...hmmm kitartást, gyógyulást, erőt, egészséget.
Tudom ez édes kevés a Te/Ti bajotokra.Biztos megteszel mindent hogy javuljatok de nem egyszerű.Remélem Bence valóban meggyogyult és Te is hamarosan "megjavulsz". :oops:
Jaj egy kérdés barátnőd Hajni mikortól lesz az Uh-s az OTI-ba?
Mert most már hogy oda kerülünk lehet fogok találkozni vele :wink: bár még a teljes nevét sem tudom.De nem akarok tolakodni meg kiváncsiskodni majd ha ugy hozza a sors akkor ugy is megismerem.
Adtak már a konyhabutorra árajánlatot?Ha jól emlékszem mára mondtad.

Velem nem sok minden történt.Dolgozok és dolgozok ha nem a munka helyen akkor otthon.
Tegnap voltam TG-n.Történés az nem volt semmi csak a szokásos mérések.Ami nekem nagyon tetszett hogy híztam 2kg-ot. :lol:
Most voltam ucsónak az Ótemetőn mert a következő már az Oti-ba lesz.Öszintén szolva kiváncsi leszek rá.
Szerintetek létezhet az hogy most azért nem adtak beutalót sehova mert ott helyben fognak mindent csinálni???
Tegnap vettek vért az AFP miatt de ennyi.Engem egy kicsit bánt hogy nem küldtek most sehova.Nem 18 hetesen csinálják a kövi UH-t?Mert én az OTI-s Tg-n már 19 hetes leszek. :oops: Na jó ez nem vészes eltérés de akkor is én már olyan kiváncsi vagyok a kicsikémre. :lol:

Pussz mindenkinek!

Éva

Kép
awe

Éva én jövő pénteken megyek TG-re, már az OTI-ba. Miért vagy kiakadva azon hogy 2 kg-ot hiztál????Végre nem fogsz, és ez sztem nem sok 1általán.

Kép

Kép
lolita_78

Anita
Félreértés!Én örülök hogy kerekedek :lol: :lol:

Kép
awe

Anita
Majd meséld el milyen az oti-s Tg.Biztos ugyan olyan de azért kiváncsi vagyok :D

Kép
awe

Sziasztok Lányok!

Férjem is lebetegedett, totálkáros a csapatunk. Illetve gyerekek jól, Bence már jól, Dorka még jól, és remélem így is marad.Ma már a két gyerek jó testvérekhez illően össze is verekedett. :roll: :lol: Kicsi is nagyon tud ám kötekedni a naggyal, aztán persze Bencét sem kell félteni. Figyelnem kell rájuk nagyon. Most hogy Bence beteg volt Dorka kihasználta az erőfölényt, nem tdott elmenni Bence mellett úgy, hogy rá ne üssön vagy a haját meg ne húzza. Csajom olyan mint egy kis vadkakas néha.
Alíz! Látod, pedig lányom van és mégis vadóc, mint egy fiú.
Köszi a jókívánságaitokat , gyógyulgatni próbálok, mindent bevetek amit csak tudok. :lol:

Évi!
Tök jó, hogy híztál, szuper vagy, már Rád is fért. 16 hetesen senki nem szólhat meg hogy sokat szedtél magadra. :wink: :lol: 18-19 hetesen ha mégy az AFP-eredménnyel uh-ra az tökéletes lesz. Akkor szoktak visszahívni.
Hajni az OTI-ban április 1.-től fog dolgozni. Hát, most ide nem akarom kitenni a teljes nevét közszemlére, főleg a tudta nélkül, de megírom Neked és iwiwen megkuksizhatod.
Igen, jól emlékszel valóban mára várjuk az árajánlatot konyhabútorra, de még nem hivtak. Igaz nincs még 6 óra, ugyanis addig dolgoznak. Várok... "türelmesen". :lol: :lol:
Jelentem, a tetemes túrórudi mennyiség erősen megcsappanóban van, család igencsak rájár. :lol: :lol: :lol: (Férjem és a lányom épp azt majszolják most is, innen is jutott eszembe a dolog)

Anita!
Turbóztassátok meg a csiga vevőiteket, kapják össze magukat. :P
Majd a turis babaruhákról tudsz feltenni ide képeket? Kíváncsi lennék rá, de biztos szépek.
És milyen színűeket vettél? Unisex? Vagy le vagyok maradva és a nemét már tudjátok???????????? :shock: :shock:
Sajnos eladó rácsos ágy vásárlással kapcsolatban nem tudok segíteni, perpillanat nem tudok ismerősi körben eladót. :cry:

Bea!
Jó szamár mindent megérez. :lol: :lol: :lol: Bocsi... nem rossz szándékkal írtam. De tényleg vacak lehet ha mindenre fáj a fejed. Vérnyomid nem alacsony?Vagy magas? De mondjuk az alkatodból adódóan azt nem hinném.

Kép

Kép
Kép
bendor

Alíííííííííííííz!!!!
Merre vagy????????????????? Csak nem álmaitok házába cuccoltok már?Nagyon eltűntél! Remélem nincs gond, és minden oké.

Pintyus!
Neked van alibid :lol: :lol: :lol: , gondolom már Pesten vagytok.
De ígérted, hogy esténként bekukkolsz azért ide hozzánk. Ha tudsz gyere.
Kellemes vásár-ozást Nektek, kössétek az üzleteket. :wink: Hátha Te is ráakadsz egy jó kis nyári útra. :wink: :wink:

Pusssssz, megyek , ismét lázas vagyok. :cry: Úgy döntöttem csak nem kellene igy nekimenni a hétvégének, nekem is meg kellene látogatnom a doktornéninket. :roll:

Kép
Kép
bendor

Pintyus!

Értsd jól:
nem vásár hanem kiállitás. :wink:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Na megvagyok!
:lol:
Köszi a hiányolást.Csak besürösödtek a dolgok egy kicsit.
Először is hétvégén becsípődhetett valami ideg a lapockámnál mert annyira fájt hogy majd megőrültem és a kezem-lábam is zsibbadt.Már azt hittem hogy a gerincemmel van valami,de szerencsére nem.
Elhoztuk apukám elektromos maszírozóját és azzal masszíroztam meg a férjem is próbálta masszírozni és most már szerencsére elmúlt.De hát nem volt kedvem semmihez ezért nem nagyon írtam,Bocsika. :oops:
Nagyjából azért olvasgattalak benneteket csak időm se sok volt írni mert a házakat is nézegettem az interneten meg Balázzsal az utóbbi napokban délelőtt is meg du. is voltunk lent sétálni meg a játszótéren .Olyan szép idő volt és annyira élvezte hogy alig tudtam felhozni pedig voltunk lent 2-3 órákat.
Tegnap meg kitakarítottam a lakást meg pakolásztam.Majd ablakot kell puculnom ,de azt majd lehet vasárnap.
Holnap ugyan is megyünk Erdélybe kirándulni a barátainkkal.Remélem jobb idő lesz mint ma mert most eléggé be van borulva. :cry:
Tegnap volt egy ingatlanos csaj a Dunahouse-tól.Megpróbáljuk most velük ,mert mi hiába hirdettük nem igazán jelentkezett senki.Nekik meg Debrecenben 4 országosan meg azt hiszem 15 irodájuk van és hátha sikerül.Bár nem nagyon akartuk igénybe venni mert elég magas (3,6%),a jutalék de hátha így sikerül meg közben mi is hirdethetjük.
Így aztán kb. ennyi történt.

Andi: Mint írtam még keresgélünk nem költözünk egyelőre,gondolod nem írtam volna meg. :D
Örülök hogy Bence meggyógyult és hogy Dorka nem kapta el .Remélem nem is fogja.Ti meg apával gyógyulgassatok szegénykéim!
Tessék elmenni a doktornénihez!!!!!!!!!!!!! :twisted: Irgum-burgum
Én már valamelyik nap is kérdeztem hogy nem mész-e el?Most már ideje lesz.
Milyen lesz a szép konyhabútorod?Mennyibe fog kerülni kb.
Mesélj róla egy kicsit.

Pintyus:
Írj majd hogy milyen a kiállítás.
És hogy bírod a pláza cicát? :twisted:

Lolita:
Jaj de jó hogy már megírtátok a szerződést ,egyre közelebb vagytok az új lakáshoz.Ezek a csigák meg jó lenne ha felpörögnének. :twisted:
Biztos jó kis rucikat vettél a picurkátoknak.Mikor mész uh-ra?
Most már lehet neked is megmondják majd a nemét,persze ha nem teszi keresztbe a lábacskáit. :D

Bea:
Sok sikert kívánok a vizsgáidhoz.
Egyébként én is ilyen fejfájós voltam,persze az orvosok se találtak semmit,Ráfogták a streszre meg időjárárs változásra,De mióta szültem azóta csak a melegfrontra vagyok érzékeny de azt sem érzem meg mindig.
A múltkor írtad hogy dél körül lehet ebédelünk és hogy nem hívtál.Igen kb.12-1 óra között szoktunk általában persze valamikor elcsúszik egy kicsit.

Olgi:
Nagyon aranyosak a gyerekek,főleg az akciós újság nézegetése közben Tündike.De persze Zozi is édes mint mindig.
Nagyon ügyi vagy 2 gyerkőc mellet.A türelem az biztos segít ,én is próbálok egyre türelmesebb lenni.Másképp úgy sem megy .

Olimami:
Elmentünk volna veletek a Hangyabolyba,de sajnos a mai nap nem jó.Majd talán legközelebb.
Érezzétek jól magatokat.
Ne félj a szüléstől nem lesz semmi gond majd meglátod. :D
Olivér meg majd biztos változik és nem gondolja ő komolyan,bár eltudom képzelni hogy rosszul esik neked.De fel a fejjel. :)

Zsu:
Nagyon sajnálom a hugodat,Jó egészséget és gyors felépülést kívánok neki.
Örülök hogy nem találtak semmit de annak nem hogy fáj még mindig a hasad.Pihenj többet,hátha segít.Bár nem vagyok orvos. :?

Kép

Kép

Kép
aliza

Mindig elfelejtek valamit:

Andi:
Köszi az infót a bőrgy.-ról.Szerencsére azóta rendben van,de hát sose lehet tudni. :wink:
Szóval vadóc Dorka. :lol: Nem baj inkább eleven legyen mint beteg.

Ja és örülök hogy tetszettek a képek lányok,és csempészhettem egy kis nyarat ide. :lol:

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Nagyon gyors leszek:
Éjszaka óta Dorkának is láza van, kicsit nyűgös most is. Férjem ha hazajön elmegyek orvoshoz, délután meg visszük Dorkát.

Konyhabútor:
4m lenne, nincs benne semmi extra és szereléssel -szállitással mindennel együtt 450 ezer lenne. Kicsit sokalljuk, igy még máshol is nézelődünk. Meglátjuk máshol milyen árat kapunk.
Ablakcsere a konyhában ha minden jól megy kb. 2.5 hét múlva meglesz. Ez talán már sínen van. :wink:

Alíz!
Örülök, hogy megvagy és jobban van a becsípődött lapockád is. A masszírozógép mellett apa keze ügyes volt, nagyon. :lol: :lol: :lol: :wink: :P :P

Kép
Kép
bendor

Na jó 4m sincs a konyhabútor....
L-alakú lenne 250cm X 130 cm-es és még a hűtő fölé menne egy 60 cm széles zárt pici szekrény.

Kép
Kép
bendor

Andi:

Jaj neeeeeeeeeeeeee!
Már Dorka is elkapta!Szegénykék,akkor ma az orvost járjátok,
Majd írj hogy mi volt a dokinál.
Jobbulást kívánok mindötőknek.
Hát igen nem valami olcsók ezek a konyhabútorok,meg attól is függ persze hogy miből van.
Én is lemértem az enyémet most kíváncsiságból mert nem emlékeztem rá.Az enyém picivel kisebb:245*115.Nekem még ezelőtt 5 éve csinálták 200000Ft-ért.Jó azóta nyilván mentek az árak.De ha gondolod megadom a srác telefonszámát.
Meg tehetek fel képet róla ha akarod?

Awe:
Az előbb kihagytalak. :oops: De nem szándékosan.
Örülök hogy híztál ez már azt jelenti hogy a javulás útjára léptél és reméljük egyre több minden marad meg benned és a Róka messziről elkerül.
Hátha neked is megmutatja majd magát picurkád a következő uh-on.Ne aggódj jó lesz pont az időpont amikor mész,Ahogy Andi is írta.
Én pl. 20 hetes voltam mikor mentem az AFP után,és akkor mondták meg hogy kisfiú.

Még nem is írtam ,azt hiszem Zsu kérdezte hogy hova megyünk nyaralni?
Mi Balatonalmádiba megyünk egy szállodába,már le is foglaltuk pont az előbb olvastam a visszaigazolásukat. :) Már alig várom ,pedig hol van az még. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
aliza

Alízkám!!!!!

Jajj, de drága vagy.
Hálás lennék ha tennél fel képeket, meg megadnád a számát az srácnak.
Asztalosunk van nekünk is,tegnap felhivtuk, csak épp az apukája tegnap halt meg, azt mondta jövő szerdán hivjuk.
Ugyhogy ha nem baj elkérném a számot mindenképp, meg várom a képeidet is.

MDF fóliás ajtókkal szeretnénk a konyhabútort, ez dobja meg az árát szerintem, bár nekem már fogalmam sincs.
:roll: :roll: :roll:

Köszi még 1x, puszi!

Kép
Kép
bendor

Hogy él meg a cigány ÉRDEMES ELOLVASNI!
Mert nekik alanyi jogon jár... (Részlet a Magyar nemzet egyik 2008-02-16-i cikkéből)

Csenyétén, amely egy Észak- Magyarországon fekvő zsákfalu...a cigány honfoglalás három nagycsaláddal kezdődött. Ahogy nőtt a táboruk,... ha tudtak, elköltöztek a magyarok, házaikat romák vették meg olcsón. A falu lakossága alig két évtized alatt cserélődött ki teljesen, eközben tönkrement a település.... Az addig virágzó kertek elgazosodtak, az istállókat, az állattartáshoz szükséges épületeket lebontották... Tavaly földig rombolták a falu legszebb középületét a református parókiát, a templom bútorzatát felvágták, eltüzelték. A polgármestert kérdezzük, mit gondol a falu jövőjéről. - Amíg ilyen a támogatási rendszer, nem lesz változás! - Tőbb pénz kellene az embereknek? - Dehogy, sőt épp az a probléma, hogy hozzászoktak, a pénzért semmit nem kell tenniük. Hajdanán le kellett dolgozniuk 21 napot a családi pótlékért, de lassan a harmadik generáció nő fel úgy, hogy nem ismeri a munkát. A férfiak negyvenéves korukra olyan rossz fizikai állapotba kerülnek, hogy ha akarnának se bírnának dolgozni, a nők elhasználódnak a sok szülésben. Vegyünk egy öttagú családot: *családi pótlék: 17000x5=51000Ft *gyes: 25000Ft *Az apa munkanélküli segélye:38000Ft Ez összesen 114000Ft, amiért csak el kell sétálni a hivatalba. A faluban gyakori a hét-nyolcgyerekes család, itt csak a családi pótlék majd' 120000Ft. Ehhez jön az ingyenes oktatás, minden tanszert és könyvet adományként kapnak. A gyerek díjmentesen étkezik az óvodában, az iskolában, akár naponta háromszor. A felsősők, akik a szomszéd faluba járnak, bérlete ingyenes. A Vöröskereszttől és egyéb alapítványoktól ajándékba kapják a ruhaneműt. Télen a fűtésre nemigen költenek, lassan elfogy a környékbeli erdő. Van olyan roma család, ahol a fentiekre még rájön száznégyezer Ft árvaellátás, mert meghalt a férj. Igaz az asszony összeállt egy másik emberrel, aki hazahoz még vagy ötvenet, így közel háromszázezer üti a markukat havonta . Összehasonlításként a (nem roma) falugondnok havi keresete 72000 Ft. Egy húszéves gyakorlattal bíró pedagógus fizetése 110000Ft körül van. Az átlagos öttagú magyar család jövedelme családi pótlékkal és gyessel ritkán éri el a kétszázezret , deebből fizetnek mindent; ruhát tanszert, gázszámlát bérletet, stb. A faluban uzsorások kaszálnak, ami a következőképpen működik: a segélyeket pillanatok alatt elverik a romák, majd egy hét elteltével nagy autók jönnek tehetős városi cigányokkal. Italt, cigarettát, élelmiszert kínálnak ingyen a megszorultaknak, azzal a kikötéssel, hogy mindent kamatostul kérnek vissza. A következő segélyosztáskor megjelennek, öt-tízszeres árat követelve. Mikor a segély megérkezik, a többségnek jóformán csek a cetli marad a kezében.Aki nem fizet, elviszik a TV-jét, kocsiját, megverik..... Este a szintén roma polgárőrrel járjuk a falut. -Ezek itt a szocpolos házak- mondja pár félkész, lakatlan épületre. -Hogyhogy szocpolos? -Általában bontot, innen-onnan összehordott anyagból kalákában felhúznak néhány falat, azt megmutatják az állami tistviselőnek, aki ha megadja rá az igazolást. Fölveszik rá a - nagycsaládosok esetén milliókra rúgó- szocpolt . Az építkezés sohasem fejeződik be, söt visszabontják a falakat, hogy aztán valahol, valakik újabb"építkezésbe " kezdjenek, sújabb milliókat markoljanak föl...Egy ház anyagábók olykor tizenöt húsz ház is felépül különböző helyeken.... Hát ennyit a munka becsületéről. A magyar valóság közel húsz évvel a rendszerváltás után, egy EU-tagállamban....

Kép
Kép
bendor

Köszi mindenkinek a Bioptron lámpa ötleteket. Közben változott a felállás, at orvosok szerint ez a lámpa alapvetően sebgyógyulásra, regenerálódásra jó, erre találták ki, az arcüreg(fül-)gyuszira vagy annak megelőzésére a mezei infralámpa javallot, amit 3500.-ért tudok venni a Széchenyi utcán.
Megjegyzem, nemhogy két különböző, de ugyanaz a gyerekorvos is az évek teltével teljesen máshogy beszél: a nagyobb lányomnál még erősen javallotta a melegítést ilyen esetekben, a kisebbnél ma reggel ugyanő azt modta, nem igazán ajánlott már a melegítés, mert szárítja a nyálkahártyát.(de hogy helyette mit?!) Anya meg ossza be magának, úgyis ővé a felelősség....
Na ez van, ma délután emgpróbáljuk ezt az infrát, ez bnem egy ökör ára. Valakinek tapsztalata róla?
Köszi, sziasztok
Pave
pave

Pave!
telepátia... ma voltál eszembe hogy megírom itt Neked, hogy az óvónénink Bioptron lámpája már nincs meg, eladta.
Mi infrázni szoktunk mint irtam is pár napja.... nagyon melegit ugye, sokáig nem bírja az ember... de megindul a váladékfolyás utána. Bár én most ugy jártam, hogy a fülcseppet nem úsztam meg annyira feszitette a fülem. De Bencének szerencsére nem kellett.
Neki elég volt az infralámpa. Próbáljátok ki, ártani nem árt mindenesetre.

Alíz!
Még csak most fogtam fel, hogy Erdélybe mentek hétvégén kirándulni.Szorítok, hogy kellemes időtök legyen, mert lehülést mond hétvégére a meteorológia.
Jó kirándulást Nektek!!
Huuu... a nyaralásotok biztos szupi lesz.

Puszi!

Kép
Kép
bendor

Az enyém is MDF fóliás (azt hiszem :roll: :oops: )
Csináltam 3 képet róla.Zöldesnek látszikde valójában kékes zöld.Nekem ez a szín tetszett .

Ime:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
aliza

Szaisztok!

Ó, Andi, nagyon sajnálom, hogy Dorka is elkapta... :( Gyógyuljatok meg minél előbb!!! 450 ezer??? Sztem az nagyon sok, először azt hittem, fából, de látom, hogy nem....

Alíz! Jó kirándulást Nektek a hétvégére! Reméljük, jó idő lesz!

Beszéltem az előbb Feketével. Megnézte nekem a vizeletvizsgálat eredméynét, teljesen negatív. Kérdezte, mi volt uh-n, mondtam, hogy ott sem találtak semmit. Aztán rákérdeztem, hogy lehetséges-e, hogy gyógyul a sebem, az fáj és sugároz a környékre. AZt mondta, lehet, és még ő gondolkodott a dolgon, és azt tartja még elképzelhetőnek, hogy vmelyik öltéshez odakeverdett egy idegszál, és most, hogy éled újra az a terület, az okoz ilyen fantomfájást. Ezzel csak az a gond, hogy csak az idő segít rajta.... Meg azt mondta, szedhetek B vitamint, de más gyógymódot nem tud rá, de örüljünk, hogy semmi nem derült ki! Örülök, is, csak tényleg elmúlhatna ez a nyilallgatás!

Kép
zsuzska81

Megmutatom én is a konyhám, jó? Ezek akkor készültek, mikor elkészült a bútor, mosogatógép még nem volt bekötve:

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzska81

Andi:
Köszi,ránk fér a drukk.Hátha kicsit melegszik az idő.
Bár ha nagyon hideg lesz lehet vissza mondom,nem akarom hogy megfázzunk. :roll:
Hát borzasztó de sajnos Magyarországon ez megy .A romákat támogatják a magyarok meg levannak sz..va.(már bocsi)
A szocpol is az ilyen szemét emberek miatt lett megszígorítva.Jaj nem is bosszantom magam,megyek mert sül a rántott húsom.
Meg még az elmaradt szülinapi képek.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
aliza

Andi:

Leírtam skype-n a hapsi nevét tel. számát.

Zsu:
Nagyon szép a konyhád.
Örülök hogy minden eredményed jó,valószínűleg az lehet hogy még gyógyulgat a sebed meg pihenned kellene többet,nem?
Bár tudom nem könnyű bab mellett,de azért próbáld meg.
Köszi,remélem alakul az idő.

Kép

Kép
aliza

Alíz! Szép a konyhád, és nem az a szokványos szín, pont ez a különleges benne! Szülinapi képek de jók, főleg az utolsó, Balázska aranyosan mosolyog rajta! Igen, valószínűleg pihennem kellene többet, de hát..... Na, meg ha cipelem a 20 kg-s babakocsit, az sem jó, de valahogy el kell mennünk sétálni, ez van... Mondjuk fzst-n lakunk, csak vagy 8 léppcsőfokon kell levinnem!

Kép
zsuzska81

Jaj, képzeljétek, holnap délelőtt megyek masszázsra, most jelentkeztem be. A Bethlen u-n van egy masszázsszalon, ahol elfogadnak egészségkártyát, és azzal megyek. Jaj, nagyon örülök, olyan régen voltam, és nagyon rám fér egy kis masszírozás! :D

Kép
zsuzska81

Zsu:

Köszi szépen,igen nekem is az tetszik benne.
De a tied is tetszik nagyon.
Hát valóban nem kéne a babakocsit emelned,de igazad van sétálni meg le kell menni.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ maszázs az nagyon jó!Érezd jól magad,biztos jót fog tenni. :)

Kép

Kép
aliza

Bendor, azt meg tudod mondani, hány kW-os az infralámpátok?

Pave
pave

Most jöttünk meg a sétából, mikor elindultunk még nem esett, most meg... :roll: Mondjuk nem vészes, de az utóbbi napok után nagyon rossz.... Pannika nem ébredt fel, ahogy hazaértünk, így betoltam a konyhába, rányitottam az ablakot, meg kigomboltam a bundazsákját, hadd aludjon még! :D

Andi! Majd mesélj mi volt a dokinál! Veled is, és Dorkával is!

Alíz! Köszönöm, én is imádom, de már ezer éve nem voltam, ugye trehesen nem lehetett...

Kép
zsuzska81

Sziasztok Lányok!

Megjártuk a dokikat. :?
Tudnotok kell, az én háziorvosomat elég ritkán látogatom, mert nem tartom szakmailag egy nagy durranásnak, tényleg csak végszükség esetén megyek hozzá. Általában abból áll nála a dolog hogy meghallgatja a mellkast, torkot megnézi, majd elkezd egy hatalmas gyógyszerkönyvben lapozgatni és kiböki, hogy Augmentint ír. :roll: Szóval szörnyű, de míg nem találunk jobbat ez van.
Na kiderült ez a dokinő már nem is háziorvos , új van helyette és most kellett volna döntenem, hogy maradok a réginél, aki a belgyógyászaton fog rendelni bizonyos napokon, vagy választom ezt az újat. Ennek elmondtam hogy végtagjaim fájnak, lázas vagyok esténként hétfő óta, fülcsepp, orrcsepp, Coldrex, Algopyrin... ezeket nyomom. Megnézte a torkom, megállapitotta hogy influenzás vagyok. Meg sem hallgatta a tüdőmet... semmit. :evil: Mondta 2 hétig nyugodtan küszködjek (na jó nem így szó szerint) szedjem ugyanezeket, pihenjek, teázzak. Ha utána is panaszom lesz menjek vissza.
Na Ti melyik dokit választanátok? Szerintem felesleges volt elmennem. :roll:

Dorkával is elmentem a doktor bácsihoz. 7-en voltak előttünk, több mint egy órát vártunk. :roll:
Csúnya piros, gyulladt az ő torka is, orvos szerint nem vírusos, bakteriális... de azt mondta nincs mire várni, mivel láza is van, kezdjük el a Klacid baby-t adni neki 5 napig.

Szóval 2 gyerek bacis, én vírusos?! Férjemre nem tudom mit mondanának ezek után. (ja, régi dokinőhöz elment régebben a férjem mert ramatyul érezte magát, igaz csak hőemelkedése volt, nem volt láza... dokinő mondta is neki, minek jön ha nem lázas... szerintetek ez normális????)
Keresnénk újat, tudtok ajánlani valami normálisat???? Bocs, hogy mindenféle nyűggel bombázlak benneteket. :oops: :oops:

Alíz!
Nagyon tetszik a konyhád, fel is hívtam gyorsan az asztalost, holnap délután jön felmérni. :wink: :lol:
Tök jók a szülinapi képek, aranyos a dédike. Balázska az utolsó képen szenzációs. :wink: :lol:
Utaztok holnap?????Majd hozz képeket ha igen és hazajöttetek. :wink:

Zsu!
Gyönyörű konyhád van Neked is, jól tetted, hogy felraktad ide nekünk. Szabad tudni kikkel csináltattátok????
Remélem lassan már nekünk is lesz valami szépségünk. :oops:
Mi is színes konyhabútort szeretnénk... férjemmel a szürke-bordó kombinációt néztük ki, egyik ajtó bordó, másik szürke lenne, és ezek váltakozva, pontosabban össze-vissza. :lol: De ehhez még nincs megálmodva hogy milyen csempe, járólap és munkalap menne.Lehet nem is ilyen színű lesz. Mindenesetre maga a szekrény elosztása a tuti, más még nem. :lol: :lol: :lol:

Pave!
Néztem az infralámpánkat, mert rá kell hogy írják hány wattos. Maga a szám le van kopva már, csak annyi látszik hogy watt. :lol: :lol:
De férjem szerint 400 watt-os.

Megyek, Dorkát hintáztatnom kell.

Puszi!

Kép
Kép
bendor

Zsu!

Elfelejtettem:
Biztos szuper lesz a masszázs, majd gondolj közben ránk , többiekre is, jó??? :lol:
Apropó masszázs:
Egyik munaktársamtól tudom, hogy a Bethlen utcán valahol a terhesgondozó körül ki is van plakátolva hogy lehet kipóbálni ingyen masszázsfoteleket. 40 perces a program, addig lehet élvezkedni.
Munkatársam már 28x volt. :lol: :lol: Reggel 8-tól délután 6-ig vannak nyitva, 20 db masszázsfotel van. ( 8.00-kor, 8.40-kor, 9.20-kor, 10-kor stb)Előtte van egy kis torna, vinni kell fehér nadrágot, fehér pólót, meg lepedőt magad alá és fölé... ennyi. Meg nem árt legalább 30-40 perccel hamarabb menni, hogy a következő körbe beférj. Már több munkatársamat is beszervezett ez a kolleganőm, a többiek is voltak már 4-5 alkalommal, hivtak engem is, de még nem jutottam el.
Csak azt tudnám ezek az ingyenes masszázs napi 8 órában kinek gazdaságos. :roll: :roll:

Babakocsicipelés nagyon ismerős, sajna. Nálunk is azt hiszem 10 lépcsőfok van és hozzá dög nehéz és nagy kocsink. Főleg ha vásárolunk is ezt-azt, majd megszakadok ha jövünk fel. Biztos hogy az én hasamnak sem használt ez a kezdetektől fogva, mint ahogy Neked sem, dehát mit tudunk tenni???? Néha 1-1 embert elkaptam, segitsen felhozni a kocsit, de napközben nincs mindig kocsicipelésre alkalmas személy. :roll:

Puszz

Kép
Kép
bendor

Andi! Az én konyhámat nem is asztalos csinálta.... :D Apukám régi munkahelyén az egyik beosztottja (aki amúgy számviteli területen dolgozik....) hobbiszinten csinál asztalosmunkákat, na de látod, ilyen minőségben! Anyukámék konyháját is ő csinálta, meg nálunk a konyhán kívül a beépített szekrényt az előszobában, meg a nagyszobába egy könyvespolc-íróasztal kombinációt. Szóval nagyon ügyes a srác!

Hát, a dokitok....Inkább nem mondok semmit. Na, látod, ezért vagyok én ennyire orvosellenes..... Csak most már ugye nem csak magamért vagyok felelős, így jobban kell vigyáznom.... És lehet túlfényezésnek tűnik, de tényleg Fekete az első orvos akiben ilyen pozitívan csalódtam....

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Mi is Debrecenben lakunk már 2 éve.Van egy majd 1 éves kislányom.A klinikán szültem, de orvosom nem volt, csak szülésznőm.Most viszont szeretnék egy orvos elmenni, de nem ismerek egyet sem.Olyat keresek, akivelk lehet beszélni(nem okoskodik, hanem meghallgat), emberi, és szakmailag is felkészült.
Ha esetleg tudntok vkit ajánlani, akkor azt megköszönném.Lehet priviben is, vagy emailban.

Bőrgyógyászről is olvastam most, hogy írtatok, az is érdekelne. :wink:

Illetve az eladó lakás is. :D

Bocsi, most csak felületesen volt időm átolvasni az oldalt.

Sajnos nagyon igaz a romás cikk. :( :evil:

Zsuzska!
Ha jól értelmezem, akkor császárral szültél?Van egy jó hegg elleni krém, Cicaplast a neve, patikában kapható, kicsit drága, 1000 pár 100 ft, de elég nagy tubus.Pont az ilyen feszülés ellen van, meg gyorsítja a sebgyógyulást, szebb lesz utánna a heggvonal, puhább,és halványabb.A Laroche Posai gyártja.(ja, nemvagyok az ügynökük :lol: )

Betegeskedőknek jobbulást kívánok!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Kép Pankaa!Gyere és mesélj többet Magadról, Magatokról, szívesen vennénk!
Bőrgyógyász nevét, számát nyomom majd priviben.
Szülész-nőgyógyász:
hmmmm... kinek milyen orvos jön be, mindre mondanak jót is rosszat is, igy ajánlani olyan nehéz.
Zsunak nagyon bejött szerencsére a saját orvosa, nekem is a sajátom.Két gyerekem van, mindkettővel császározott az orvosom. Jó orvosom van csak nagyon sok a betege, sokat van műtőben igy szinte vadászni kell rá. :P
De tudod mit, megpróbálom a kis táblázatunkat frissiteni és felrakni ide, már ugyis régen tettem fel, abból többet fogsz tudni rólunk.

Zsu!
Igazad van, én is épp igy vagyok a dokikkal ahogy Te. És a nőgyógyászommal is, épp mint Te. :lol: Ő nagyon bejött nekem, a stilusa, tudása, meg hogy emberként kezel.... na fényezés befejezve :lol: :lol: :lol:

Alíz!
Nem tudom elmentetek-e Erdélybe, de orkánerejű szelet és viharos időt jósoltak mára. :roll: :roll: :roll: Remélem amerre jártok ott jobb idő van.

Kép
Kép
bendor

Kép

Kép
Kép
bendor

Pankaa!
Ment a privi a bőrgyógyász nevével, számával.

Kép
Kép
bendor

Panka! Köszi a krémet, amijánlottál, kipróbálom! mesélj még Magatokról! :wink:

Andi! Remélem, gyógyultok Mindannyian! :D

Alíz! Elmentetek kirándulni? ott is ilyen szörnyű idő volt? :roll:

Kép
zsuzska81

Halihó!!!
Reggel készültünk sétálni, erre beborult :evil: Megint ülhetünk itthon...

Panka: Üdv. itt!!! Gyere gyakrabban, mesélj magadról!!! :D

Zsu:nagyon szép a konyhád :!: :!: :D Nekem is ilyen színű, csak sokkal kisebb.
Az nagyon jó hír, hogy minden negatív!!! Pihenj sokat, elmúlik!

Alíz: A Te konyhád is nagyon tetszik :!: :!: :!: csajok: nagyon jó ízlésetek van :wink: A fotók is klasszok, az utolsó a kedvencem!

Andikám: A Te konyhád az elmondottak alapján is szupi lesz 8) Majd kíváncsian várom a képeket :wink:

Mi meg döntöttünk, hogy a konyhában is lecseréljük az ablakot, annyira vacak már, ilyenkor érezhető, szélben. Persze majd nyár felé inkább.
Jobban vagytok már? A doki ügyben megértelek, nálam is ez van, csak recept felírásra jó :evil:

Évi: 2kg az nagyon jó!!! Végre rád ragad valami :lol: Akkor most már nem vagy rosszul?

Anita: adásvétel? Hogy halad?

Van egy képem a konyhám kis részéről, még Zozival pocakosan. nagyon egyszerű a konyhám, de nagyon szeretem, mert mi tettünk be a bútort :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Bekukkantottam, végigolvasni nem volt időm, de látom a konyha a téma. Tudtok ajánlani asztalost? Most szeretnék én is konyhát csináltatni. Hétfőn már jön egy de még több ajánlatot is szeretnék megnézni.

Ja, a táblázatban nekem nincs bent a dokim: Dr. Boros Miklós és Dr. Kiss Ferenc. Tudjátok, ikreseknek kettő is jár :wink:

További szép hétvégét!

Ditke
ditke62

Kép

Táblázat javítva:
Kép

Zsu!
Milyen volt a masszíroztatás????? Gondolom nagyon kellemes. :wink: :lol:
Hát hallod, tényleg nem semmi az ismerős srác , aki hobbi szinten ilyen konyhabútort tud összehozni. Emelem kalapom előtte.
:P
Köszi, alakulunk végre. Bencénél és nálam az orrfújás és köhögés van még, más már nincs, Dorkánál tegnap hőemelkedés volt, ma az sincs már...végre. Apa van olyan vacakul mint amilyen én voltam egy hete. Fájnak a végtagjai, izzad, hőemelkedés, köhögés, orrfolyás... :roll: :roll: Remélem rajta is túlmegy pár nap alatt és végre egészségesek leszünk mindannyian végre.

Olgi!
Szuper a Te konyhabutorod is... igaz gondolom a képen nem direkt a bútor lett fényképezve hanem Te a Zozis pocival. :lol: Tényleg nagyon hasonló a Zsu bútorához, már amennyit meg lehet ítélni képeitek alapján.
Köszi érdelkődésed, mint irtam gyógyulgatunk.
Jajjj.. ne is mondd.. ebben a nagy szélben a remek nappalis ablakunkon fúj be a szél még lehuzott redőnynél is.
De már ennek a frankó nyílászárónak a sztoriját meséltem szerintem. :roll: :roll: Most ott tartunk, hogy jogerős bírósági végzésünk van, kártéritésre vagyunk jogosultak, de szerintem soha nem fogunk látni belőle semmit, mivel a cég felszámolás alatt van és a végrehajtók elsőkörben az APEH, másodkörben a banki tartozásaikat hajtják be a cégen, utolsó körben jövünk mi magánszemélyek. Ha marad a kft-ben annyi pénz hogy kifizessenek bennünket is akkor jó, ha nem meg ennyi volt. :roll: :roll: :roll: Imádom a magyar jogrendet. :twisted:
Jól gondoljátok meg kikkel cseréltettek nyílászárót, mert nagyon szemetek vannak a piacon. :roll: Felszámoltatják magukat ha szorul a hurok és új néven újraalakulnak. :twisted:

Ditke!
Tök jó hogy bekukkoltál és pár sort még írtál is. :wink:
Többiek eddig nekem ajánlják a szakembereket,(felújításba kezdünk) köztük az asztalost is... ugyhogy én csak akkor tudom továbbajánlani, ha elkészült a konyhabútor. :wink:

További szép hétvégét Mindenkinek!!!

Kép

Kép
Kép
bendor

Olgi! Tényleg egyforma a konyhánk! :lol: A mienk sem olyan nagy ám.... max 3 ember tud leülni enni, de akkor meg nem lehet járkálni... :roll: Úgyhogy nem is tudom mi lesz majd etetőszékkel??? Na, meg 2 gyerkőccel??? :roll:

Andi! Masszírozás szuper volt! nagyon rám fért már. sztem havi egyszer be fogom iktatni! :lol: Egészségkártyával fizetek, mindig van rajta pénz, mert szerencsére nem eszünk annyi gyógyszret, hogy levásároljam!

Kép
zsuzska81

Zsu!

Boldog hófordulót Pannikának!!!!
Kép Kép

Alíz!
Asztalosotok 140 ezerrel olcsóbb árajánlatot adott mint az előző volt!!! :wink: :wink:
Hogy mekkora különbségek vannak.... pedig a leendő konyhaszekrényem mérete nem változott azóta. :lol: :lol:
Voltatok Erdélyben?Bár skype-t láttam bekapcsolva, akkor lehet mégsem voltatok. :?

Pintyus!
Majd mesélj , milyen volt a kiállítás?????

Anita!
Képeket majd hozd! (Zsu! Te is!!!)

Szép estét Mindenkinek!!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Megvolt az oviban a farsang, a lányok katicának és rózsaszín macskának öltöztek, ez volt a kívánságuk :)

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép

Kép
ditke62

Ja és Kauka!

Ha jól sejtem a korábban betett képekből Te is Tatty maci rajongó vagy :wink:
Csenge lányom karácsonykor közölte, hogy neki is csináljak falvédőt, csak neki szőrös macikat varrjak rá. Megmutatom hogy állok :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Az utolsó még elég csupasz de folyamatban van :)

Jó éjt mindenkinek!

Ditke
ditke62

Hellóka!

Gyors kukk mert viszem Balázst a dokihoz,nagyon csúnyán köhög , meg folyik az orra láza nincs de inkább elviszem.
Szombaton is köhögött vagy 3-szor egész nap de azt hittem hogy elmúlik de ájszaka már nagyon köhögött fent voltam vele 2-5 óráig mert nem tudott szegénykém visszaaludni.

Voltunk kirándulni Margitha-n és a Fekete erdőben,me átmentünk Szilágysomjóra ott megebédeltünk utánna jöttünk haza, szép volt nagyon csak tavasszal vagy nyáron még szebb. :?
Kicsit szemerkélt az eső a szél egyáltalán nem fújt a hegyekben 10 fokot mutatott az autó hőmérője.Délelőtt még ki is sütött a nap majd délután már mikor jöttünk hazafelé akkor jött a szélvihar de akkor már csak kocsiban ültünk.Szóval annyira nem volt rossz idő.
Majd teszek fel képeket.

Pusszantó majd még írok.

Kép

Kép
aliza

Most csak ennyi: :wink:

Két kis magzat beszélget egy anya hasában:

-Te hiszel a születés utáni életben?
-Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.
-Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?
-Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.
-Hát ez ostobaság! Járni nem lehet. És szájjal enni – ez meg végképp nevetséges! Hiszen mi a köldökzsinóron keresztül táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór már most túlságosan rövid.
-De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.
-De hát onnan még soha senki nem tért vissza. A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.
-Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a Mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.
-A mamát? Te hiszel a Mamában? És szerinted ő mégis hol van?
-Hát mindenütt körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.
-Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle Mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.
-No, de néha, amikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot. Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk…

Puszi
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Köszönöm a szívéjes fogadtatást, aranyosak vagytok! :D
Azt nem ígérem, hogy gyakran jövök, de majd azért benézek ide is. :wink: Régebben már nézegettem ezt a topikot, de akkor nagyon kihalt volt. :(
Rólunk:legtöbbet a blogomból tudhattok meg, a legelső bejegyzésben van a szüléstörténet :wink:
Pestről költöztünk le 2 éve, a férjem munkája miatt.De egyikünk sem pesti, én Békés megyei vagy, a férjem meg Heves. :lol: (ellentétek vonzzák egymást :wink: ).Sajnos még mindig albérletben lakunk, a Nagyerdőn.Lakást már 2x próbáltunk venni, de mind 2 alkalommal az eladó lépett vissza. :twisted: :roll: Így most kicsit csalódottak vagyunk, felfüggesztettük a lakáskeresést, de ha tudtok vmi jó kéglit, akkor szóljatok! :wink:
Kislányunk is itt született.Én egyébként gyermekápolónő vagyok, a VESZ-nél dolgoztam amig terhes nem lettem.Utánna egyből táppénzre mentem, mert volt egy kis vérzésem az elején, és már nem is mentem vissza.Jobb is, mert közben lejárt a szerződésem,meg leépítés is volt, szóval lehet nem is maradhattam volna.
Kistesót majd szeretnénk, vagy ősszel, vagy később. :wink:

Ditke!
Nagyon ügyes vagy, én is szeretek hímezni. :wink:
Jó nehéznek tűnik a minta, de írtó édes!
Gyerkőcök is aranyosak a jelmezben!Ez is saját készítésű?

Olik!
A te gyerkőceid is cukik. 8)

Bendor!
Köszi az infót!

Ezeket én hímeztem: Kép Kép Kép

Kép
pankaa

Kép

Alíz!
Remélem nincs nagy baja Balázskának, csak egy kis köhögéssel megússzátok. Mit mondott az orvos? Már biztos túl vagytok rajta.
Örülök, hogy jól sikerült a hétvége és hogy ezt a veszedelmes szeles időt nem tapasztaltátok. Majd hozd a képeket!!!! Várjuk!

Ditke!
Nagyok arik a csajok a jelmezben. :lol: Igazi kislányos jelmezt kértek, és jól is áll nekik. Te varrtad nekik? Bár gondolom, mert a falvédőt is Te gyártod nekik. Ügyes vagy nagyon!!!

Olgi!
Ez aranyos kis történet, jó hogy feltetted. :wink:
Gyerekek olyan édesek együtt, és Tündike eszméletlenül hasonlít Zozikára. Mint két kis tojás. :lol: :lol: :lol:

Pankaa!
Kuksiztam a blogodat, de gyerkőcök nem nagyon hagytak, igy csak a képeket néztük, szinte. Nagyon aranyos a kislányod, Emili.

Én nemsokára megyek vissza Bencével a bőrgyógyászatra, így ma még nem is ment oviba. Férjem gyorsan a melóban a legszükségesebbeket megcsinálta és hazajött. Így ő marad Dorkával.
Remélem már nem "kínozzák" meg nagyon Bencét , mert olyan rossz volt hallgatni a múltkor is ahogy könyörgött hogy hagyjuk abba (doktornéni szemölcsöt távolított el a térdéből :cry: )

Balázskának küldjük:
KépKép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok lányok! Panka, szia neked is!

Annyi mindent írtatok, remélem nem hagyok ki senkit...

Zsu, remélem túl van a tesód a műtéten, drukkolok hozzá! Pannika bőre O.K.?
A hasfájásodat bizti a heg csinálja, jönnek-mennek a frontok, sokáig fogod még érezni. Sokx még én is belejajdulok, pedig közel 4 éve volt.

Andi, kitartás ehhez a csúnya betegséghez, reméljük a rota elkerül minket... mielőbbi gyógyulást nektek!
Apropó helyesbítenék a táblázatban Olivér 3 éves 10 hónapos (lesz 5.-én), jómagam a 30. hetet taposom (ciklus szerint a 32.-et). Őrület nem???
Most csináltam még tesztet és tessék mindjárt vége... :cry:
Viszont jó hír, hogy szuperül összszoktunk, hagyjuk egymást aludni, éjszakára mindig olyan kis kényelmes pózt vesz fel a Drágám. A csigatempóm maradt, séta alatt is szépen keményedik, de ez már biztos így marad.

Valamelyik nap a szüléssel álmodtam, éjjel kellett menni, így Laci otthon maradt Olivérrel. Egyedül voltam, de mondhatom nagyon ügyin végigcsináltam. Jól elvagyok itt magamban , ugye? :oops:

Panka, milyen Pest után itt lakni? Vagy nehezebb volt Pestet megszokni? El akartam olvasni a blogodat, de nem tudom hol keressem... :oops:

Aliza, a story cuki volt, továbbküldtem minden kismami ismerősömnek. Balázskának is jobbulást!
A múltkor láttam a őket a játszin, olyan furcsa volt, hogy én ismerem őket látásből, de ők azt sem tudják ki vagyok. :wink:

Konyhaszekrény ügyben a Kar utcát nagyon ajánlom, az új ajtók csodaszépek és színazonos a szekrényváz is, nem csúnya fehér, mint pl. a Praktikerben.
Az én konyhám 2x3 m-es, munkalap, mosogató és fogantyú nélkül volt 200 e.
A mosogató gránitörleményes 43 e a Szathmárinál zuhanyfejes színazonos csapteleppel), a fogantyúk Ikeásak (500 ft/2 db), a munkalap Praktikeres (7 e ft a 3 v. 4 m, nem folyómétere).
Összesem kb. 250-260 e Ft.
Végigjártam a konyhabútorosokat, de 350 -nél kedvezőbb ajánlatot nem kaptam.
Priviben tudok képet küldeni, ha valakit érdekel.
De a talin is meg tudjátok majd élőben nézni, amit kezdek már szervezni, csak várnám a 2. réteg földet.
Van valakinek kertészetben imerőse, aki gyepszőnyeget tud szerezni?

Valamint kétajtós fenyőszekrényt is keresek, de a Portékában kb. 70 e Ft volt, majd s....re ültem.
ha valaki tud eladód sikítson nekem!

Köszi és puszi , megyek ebédelni.

Kriszti
olimami

De égő! Olgi írta a babás történetet.... Bocsi, de olyan édes volt, nagyon tetszett.
Tündike nagyon szépen növöget, két tojás ez a két manó!

És persze, hogy elfelejtettem Ditkének gratulálni a farsangolós tündérkékhez!!! Ezek házi jelmezek?
Mert ha igen emelem kalapom...
És a cicalány pózolása nagyon profi!!! :wink:

Hogy vannak a kismamáink???
Úgy tűnik ez egy lányos év, 10 kismami ismerősömből 7.nek kislánya lesz.
Az egyik fiús mami szegény már 5 nappal van túl a kiírt időponton, ráadásul nyiregyházi és minden nap jön NST-re.

Vas miben van? Töltöm a raktárakat, ez az trimeszter az anyai táplálkozás szempontjából kimondottan fontos. Most fejlődik a bébi agya, sok fehérjét , kálciumot (ezekt tudom) és vasat kell ennem. De azt honnan? Úgy tudom a spenót csak legenda. :roll:

Na jó, dugulok, rúgjatok má' ki!!!!
olimami

Kriszti!
Pestet utáljuk mind2en, itt emberléptékűbb minden.Viszont teljesen mások az emberek!Mntha egy másik bolygó lenne! :shock:
Pl. Pesten ha bemegyek egy üzletbe, és velem korú(vagy fiatalabb) az eladó, akkor is Jónapot, stb. köszönök neki.Itt viszont szinte mindenhol sziáznak az emberek, és UFOnak néznek ha jónapotot köszönök. :lol: (vagy missznek, hogy ki vagyok ÉN, aki így fennhordja az orrát :lol: ).De már megszoktuk. 8)
A blogom az aláírásom alatt van, a vonalzó alatt. :wink:
Gratulálok a kis pcaklakóhoz!Hogy fogják hívni?
Bizony gyorsan telik az idő!Pedig én is túlhordtam Emilit 5 nappal, de az az 5 nap volt a legrosszab!!!Akkor már nagyon szülhetnékem volt!;)Fenyőszekrényt a KIKOL-ban nézted már?
Spenáyból sóskábl a főzés során kifő a vas tudtommal.Én anno a Hippes gyümiitalt ittam.A neve most nem jut eszembe.Brendonba, DM-be is lehet kapni, az jó vas ízű:D, de nincs mellékhatása, a széklet sem lesz kemény!!
Gyepszőnyeget szerintem kertészetekben már bizti lehet kapni, esetleg Baumaxba?

Bendor!
Pesten bőrgyógyászaton dolgoztam, és kb. annyi szemölcsöt vettünk le mint az égen a csillag. :( Tudom miylen rossz szegény gyerkőcöknek(ott is gyerekbőrön dolgoztam). Itt is fagyasztják előtte sprayvel?Vagy Lidocain van?Kitartást hozzá!Sok van még??Vagy esetleg leégetik?

Olyan kár hogy nincs jó idő, mennem kéne vásárolgatni, dehát így... :? :(

Kép
pankaa

Megtaláltam Emili naplóját és most szimultánban olvasom!
Édi pofa! A fehér sapis kép mennyire jellemző? Kis zsivány boszorka vagy csak reklamált?
Szóval itt született már a kis hölgy.
Hol szültél? Szülésznőd volt , dokid nem, ugye?
Tapasztalatok? Ez itt már szinte kötelező elem, :lol: .
Kellenek az infók a friss kismamiknak.

A mi pocaklakónk Nelly Száva (de ez csak csel, mert úgyis Szávának fogom hívni :twisted: ), május 18.-a körül jelentkezett be. Minden nap egyre jobban várom, hogy lássam!

Pestet mi is útáljuk, de tény, hogy egy más világ, kultúrálisan (programok miatt , nem az IQ) és sok más szempontból.
A kínálat és az ár verhetetlen .
Nekem csak egy bajom van Debrecennel, kevés helyre lehet gyerekkel menni. Másnak a nyakán mégsem ülhetünk, a játszi, az erdő jó egy darabig, de nem minden nap.
Szombaton elmentünk a Hangyabolyban, esküszöm, nem vagyok anyagias tipus, de egy órás csúszdázásért fizettem 1150 Ft. :roll:
És őszintén szólva elég lepusztultnak találtam (ócska játékok, ezer gyerek). Nem leszünk törzsvendégek..... :?

Ezen a köszönésen és is sokx gondolkodom.
20 éves eladó , köszönök "Szia", erre "Jó napot kívánok!". :?
Segítség , nem vagyok öreg, csak 31!!! :evil:
Vagy a Klinikán is, amikor Olivér született minden nővérke magázott és "Anyuká"-zott, olyan kellemetlen volt, egyidősek lehettünk.
Furcsa.

Kajám még nincs, de már nagyon éhes vagyok, hozhatnák már.. :evil:
olimami

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?