Sziasztok lányok! Panka, szia neked is!
Annyi mindent írtatok, remélem nem hagyok ki senkit...
Zsu, remélem túl van a tesód a műtéten, drukkolok hozzá! Pannika bőre O.K.?
A hasfájásodat bizti a heg csinálja, jönnek-mennek a frontok, sokáig fogod még érezni. Sokx még én is belejajdulok, pedig közel 4 éve volt.
Andi, kitartás ehhez a csúnya betegséghez, reméljük a rota elkerül minket... mielőbbi gyógyulást nektek!
Apropó helyesbítenék a táblázatban Olivér 3 éves 10 hónapos (lesz 5.-én), jómagam a 30. hetet taposom (ciklus szerint a 32.-et). Őrület nem???
Most csináltam még tesztet és tessék mindjárt vége...
Viszont jó hír, hogy szuperül összszoktunk, hagyjuk egymást aludni, éjszakára mindig olyan kis kényelmes pózt vesz fel a Drágám. A csigatempóm maradt, séta alatt is szépen keményedik, de ez már biztos így marad.
Valamelyik nap a szüléssel álmodtam, éjjel kellett menni, így Laci otthon maradt Olivérrel. Egyedül voltam, de mondhatom nagyon ügyin végigcsináltam. Jól elvagyok itt magamban , ugye?
Panka, milyen Pest után itt lakni? Vagy nehezebb volt Pestet megszokni? El akartam olvasni a blogodat, de nem tudom hol keressem...
Aliza, a story cuki volt, továbbküldtem minden kismami ismerősömnek. Balázskának is jobbulást!
A múltkor láttam a őket a játszin, olyan furcsa volt, hogy én ismerem őket látásből, de ők azt sem tudják ki vagyok.
Konyhaszekrény ügyben a Kar utcát nagyon ajánlom, az új ajtók csodaszépek és színazonos a szekrényváz is, nem csúnya fehér, mint pl. a Praktikerben.
Az én konyhám 2x3 m-es, munkalap, mosogató és fogantyú nélkül volt 200 e.
A mosogató gránitörleményes 43 e a Szathmárinál zuhanyfejes színazonos csapteleppel), a fogantyúk Ikeásak (500 ft/2 db), a munkalap Praktikeres (7 e ft a 3 v. 4 m, nem folyómétere).
Összesem kb. 250-260 e Ft.
Végigjártam a konyhabútorosokat, de 350 -nél kedvezőbb ajánlatot nem kaptam.
Priviben tudok képet küldeni, ha valakit érdekel.
De a talin is meg tudjátok majd élőben nézni, amit kezdek már szervezni, csak várnám a 2. réteg földet.
Van valakinek kertészetben imerőse, aki gyepszőnyeget tud szerezni?
Valamint kétajtós fenyőszekrényt is keresek, de a Portékában kb. 70 e Ft volt, majd s....re ültem.
ha valaki tud eladód sikítson nekem!
Köszi és puszi , megyek ebédelni.
Kriszti