Sziasztok!
Hát megjöttünk a bölcsinézésből. Voltunk a Bölcsőde utcában és a Tihany téren.
Az első helyen tényleg rendkívül kimértek voltak, nem is jegyeztek elő, azt mondták, szeptemberre majd májusban, mostanra meg nem, és pont. Meg sem mutogatták a bölcsit. Amit ennek ellenére láttam, az nem igazán tetszett, nem volt olyan barátságos, mint álmaim bölcsije. Első benyomásra nem szívesen járnánk oda, nem is fogunk visszamenni májusban, azt hiszem.
A Tihany téri vezetőnő viszont pont ellenkezőleg, kedves, barátságos volt, mindent megmutogatott, fölírt a listájára x-ediknek, de szeptemberre tutira, adott jelentkezési lapot is, ránk szánt vagy egy órát. Nagyon hálás voltam neki ezért, mert már teljesen elment az életkedvem a bölcsi- és ovi-ügyektől...
A dolog szépséghibája, hogy az ottani oviba nem valószínű, hogy át tudnák majd venni szeptembertől a fiamat, merthogy megkérdeztem, gondolván, csak kényelmesebb lenne egy helyre menni értük. De mindegy, megoldható így is, mert egy irányban vannak tőlünk a régi ovival is.
A bölcsiben egyébként szinte csupa nagy babát láttunk, Janka-korútól fölfelé. Már érezhető a tendencia, hogy nemcsak a suliba menők, hanem az ovisok is vissza vannak tartva egy évvel! Azt nem tudom, hogy az igazán piciket hová lehet így vinni...
Még lehet, hogy megnézzük a Jerney utcait és a Mályva térit is, de részemről a Tihany térivel azt hiszem, elégedett lennék.
Mindenkinek minden jót, Klára