Sziasztok!
Timi
hétvégén nem nagyon voltam netközelben. Szombaton felmentünk a Tescoba és bevásároltunk a picinek, és nekem ami kell. Majdnem mindent sikerült is. Itt néztem a bababoltokat, de úgy ki vannak ürülve, és a nagykerekben a leltár még kb. 2 hét.
Én meg úgy voltam vele most jó az idő rá is érünk, és amúgy sem szeretek semmit az utolsó pillanatra hagyni.
Még a babakocsi hiányzik, de úgyis az kell a legkésőbb.
Lazán fogni a ceruzát, végül is a színezéssel lehet legjobban erre ösztönözni. Ne nyomja rá nagyon, inkább színezni kicsit oldalról "csuklóból" próbáld erre ösztönözni
Számokat nyugodtan gyakoroltathatod, sőt mi gyöngyös számolóval számoltunk is. Azt nem tudod elrontani, mert az mindenhol egyformán megy.
A betűk már rosszabb, mert bár írásilag megegyezik, de kiejtés, és ugye az olvasás fontos.
Adriék pl. ábraolvasással tanultak olvasni, valami szörnyű
Nagyon nehezen állt át a betűolvasásra.
Ábraolvasás, ugye pl. a baba úgy volt "leírva", hogy volt lerajzolva egy bokor, aminek ugye első hangja kell, utána egy alma, megint bokor, és alma.
Na ez még a könnyű, de néha olyan rajzok voltak, hogy hirtelen fel sem ismertem
Na meg ugye nagyban a relációsjel, egyenlőség, +, -, / ezeket jó ha gyakorolja, legalább szépen megy majd.
Nekem Adrival szerencsém volt, annyira várta a sulit, és olyan tudásvágy volt, ill. van benne
Szóval sosem unatkozott. Most is mindíg kér szorgalmi feladatokat
Remélem ez a jó tulajdonsága meg fog maradni
Viszont amennyire szorgalmas a suliban, és a tanulásban, az életben olyan kis lusta
nem nagyon akar segíteni, inkább leül és hangosan olvas nekem
Mondjuk ő örökölte tőlem a logikai készségét, és a matek a kedvenc, nekem is az volt
A helyesírást azt szójátékokkal gykoroljuk, mert játékosan úgy veszem észre jobban megy neki, ill. nem érzi terhesnek. Szóláncozunk, akasztózunk, Blankózunk, ill. csak szóban betűzünk, ill. mondani kell a j és Ly betűket a szavakban.
Eddig ez nagyon bejött
Munkanélkülire mehetsz majd Gyes után ugye? Elvileg járna, mert ugye munkahelyről mentél el szülni?
Az még pár hónap.
Viszont rossz hír a múltkor olvastam a neten, hogy idén már nem támogatják a gyes alatt a tanfolyamokat, ill. munkanélküli alatt
pedig a jövőben én is terveztem tanfolyamot. Na mindegy, majd saját költségen
Van, hogy engem sem enged ba a Babanet, viszont ha simán a Bbnet főoldalára lépek be akkor onnan beenged a társalgóba rögtön
Na megyek teregetni, meg vasalni
Gabi
Ildi, Te merre vagy???? Jól vagytok?