Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Azért hoztam egy kis vidámságot isKép
Mivel strandra sem tudok menni.....én csináltam egy kis strandot az erkélyünkönKép Még jó, hogy ilyen nagy!

http://babanet.hu/album/albumimages/2350/63005.jpg

http://babanet.hu/album/albumimages/2350/63010.jpg

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Gyertek át, vagy mi megyünk strandolni hozzátok!!!! Kép

MSE

Üdv: Emese
mse173

KodaKép
Jaj, ne haragudj, hogy ilyen tapintatlan voltam!! Ez a betegség rémes lehet! Már hallottam erről, és tényleg valami pszichológus nem lenne megoldás? Bocs, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de nem tudom, ezt hogyan gyógyítják! És inkább a zárt helyeken vagy rosszul?
Mindenesetre jó az erkélyes strand!Kép
Azért remélem, Pankáéknál összefutunk!

PankaKép
Hát mi is csak döglődünk ilyen melegben, hiába van a kertünk, még oda sem mentünk ki, csak 5 után, és este 9-ig be sem jövünk!

ZsuzsaKép
1-2 nap, és babázol!!!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Koda!
Sajnálom, modt aztán válaszolhatsz, gondolom ezt akartad elkerülni.Kép KépMondd, ez majd elmúlik magától, kezelni kell, netalán életed végéig elkísér?

Marika!Szegény kicsikéd.Gyógyuljon meg hamar!!Kép Kép

Panka!
Régebbi dolgokra reagálnék.Igen kicserélték a nyílászárókat a lottózón, a cégünk csinálta, ugyanis műanyag nyílászárók gyártásával is foglalkozunk.Lesz dekoráció is remélem, igen szép lesz.Kép
Kérném mégis a varrómő telefonszámát, ha közel lakik a buszmegállóhoz.KösziKép

Zsuzsa!
Szorítunk!XXXXXXXXXXXXXXXXX
Melinda
adnilem

Sziasztok!

Látom mindenki csak nyűglődik ebben a melegben.Kép Nálunk is az erkélyen van a pancsoláds, mert a lányokat csak ez hűti le.Kép
Napközben egyszerűen le sem akarok menni velük sehová.

Gyöngyöske!
Passzolok, hogy mikortól van árnyékban a Máltai. Még sosem figyeltem. Este 7-ig van nyitva. Én mostanában 6 előtt megyek le oda velük, két okból is. Egy: nincs olyan dög meleg... Kettő: nincs hiszti ha haza kell jönni, mert 7 előtt szól a csengő és mindenki megy.Kép

Panka!
Taliban mi is benne vagyunk nálatok.Kép

Marika!
Nem semmi amit végigjártál Dorkával. Viszont a képtől rendesen megijedtem. Remélem azóta már sokkal szebb neki.

Melinda!
Nem is vagy morci a képen.Kép

Zsuzsának szorítok én is nagyon...KépKépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
harnadszorra száll el az írásom mert a villám kivitte a modemem így zérletos.Na gyorsan és röviden.
Anita!
Jól vagyunk de nem lepnek el a kismamák s a beszélgetni vágyók sem így most kicsit telítődtem három hónapja a négy éves szinten vagyokKép)
Koda!
Együtt jártam családtherápiára egy pszichiáternővel.Jó feja tödőkorházban rendel.Ha szükséges írj!Ingyenes csak beurtaló kell.
Ditta!
nem válaszoltás a mailra!Jól vagytok?Meg voltatok elégedve?
Kismamák drukkolok.nagyon írigyellek titeket és imádtam terhes lenni szoptatni s ha nem úgy lenne... de nem álmodozomKép
Búzaszem sok nevetés édesen bús könyvek alvés és hűs italok ne félj minden rendben lesz!
Magdi!
Jó neked nekem elfogyott ameggyem és dzsem felét is felfalta család főleg a mandulás ízlik nekik holnap nektarin...
Forgi!
Gratulálok a Bálinthoz vigyázz magatokra!
Panka!
Jó vagytok!Jó lenne találkozni de most nagyon sűrűek a napok remélem ősszel össze jön...
Melinda!
Fel a fejjel az emberek szerint a kismama egy külön állatfajtaKépitt a faluban más de városban szenvedtem és is.
Marika!
Nyugodj meg és örülj apánakKép
Kép
Ez most a kedvenc fotóm.
telian

Sziasztok!
harnadszorra száll el az írásom mert a villám kivitte a modemem így zérletos.Na gyorsan és röviden.
Anita!
Jól vagyunk de nem lepnek el a kismamák s a beszélgetni vágyók sem így most kicsit telítődtem három hónapja a négy éves szinten vagyokKép)
Koda!
Együtt jártam családtherápiára egy pszichiáternővel.Jó feja tödőkorházban rendel.Ha szükséges írj!Ingyenes csak beurtaló kell.
Ditta!
nem válaszoltás a mailra!Jól vagytok?Meg voltatok elégedve?
Kismamák drukkolok.nagyon írigyellek titeket és imádtam terhes lenni szoptatni s ha nem úgy lenne... de nem álmodozomKép
Búzaszem sok nevetés édesen bús könyvek alvés és hűs italok ne félj minden rendben lesz!
Magdi!
Jó neked nekem elfogyott ameggyem és dzsem felét is felfalta család főleg a mandulás ízlik nekik holnap nektarin...
Forgi!
Gratulálok a Bálinthoz vigyázz magatokra!
Panka!
Jó vagytok!Jó lenne találkozni de most nagyon sűrűek a napok remélem ősszel össze jön...
Melinda!
Fel a fejjel az emberek szerint a kismama egy külön állatfajtaKépitt a faluban más de városban szenvedtem és is.
Marika!
Nyugodj meg és örülj apánakKép
telian

Sziasztok!

Gerdát elborították a melegkiütések, szegény nagyon szenved. Igaz, a hibás én vagyok, mert nem tudok a fenekemen maradni. Tegnap Mezőkövesdre mentünk, szegénynek nem lehetett kellemes a melegben. Csak Matyinak meg nagyon kell, hogy vigyem, állandóan menni akar valahova! A lakás meleg, erkélyünk nincs! Az előttünk lévő játszótér egész nap meleg, különben is csak egy homokozó meg egy hinta, a füvet meg nem nyírják rendesen.

Koda!
De szép nagy erkélyetek van! Tapolcán tényleg úgy nézett ki, egész jól érzed Magad, pedig igen nagy tömeg volt! Ismertem egy nagyon jó pszichiátert (diplomamunkámat írtam nála), de elköltözött. Ha tényleg úgy gondolod, utánakérdezek ki foglalkozik ilyesmivel!

Emese!
Ugye milyen érdekes. Az anya elvileg elfogult, de sokkal okosabb, mint gondolod! Mármint a gyerkőc! Nálunk is egyre gyakoribbak a kínos szituációkKép Tudod, néha olyanokra is emlékszik Matyi, hogy ledöbbentő. Mi meg beszélünk előtte mindenféléről, aztán csak csodálkozunk. Lehet, a munkahelyemre már nem is nagyon kellene vinni, vagy befogni a számatKép Az ember mindig le van maradva.

Panka!
Gratulálok, akkor jó sokat aludtálKép. Pont itt az ideje a következő babának, nehogy túl kényelmes legyenKép Mi is így csináltuk, hogy ne puhuljunk el.

Melinda!
Én örülök, hogy láttalak végre és nem olyan morc a kép! Vezetéssel haladsz? Mikor vizsgázol? Én is ilyen melegben csináltam, de még mindig jobb, mint a hóesés. Nyílászárókat megjegyeztem! Hátha egyszer szükségünk lesz rá!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok

Telian!
Örülök, hogy jelentkéztél és hogy jól vagytok. A fotó sajnos nem látható, pedig kíváncsi vagyok a királylányaidra.Kép Mi szívesen meglátogatnánk valamelyik nap a lányaimmal (a párom is kíváncsi a "birtokra". Kép

Panka!
Nekünk is azt ajánlották, hogy "no name" dvd lejátszót érdemes venni, és még, hogy "divixes" legyen, mert az tudja lejátszani a számítógéppel másolt, letöltött filmeket is.
Az úszást most szüneteltetjük, mert rengetegen vannak a csoportban (majdnem 20 fő), és mire egy-egy gyerkőcre sor kerül, addig elunja magát, és nem is figyel. Így nincs értelme. Majd ha visszajöttünk a nyaralásból akkor folytatjuk.

Marika!
Dorka kezét látva Kép. Szerintem ha napra mentek egy nagyon vékony, lenge hosszúújjút kéne ráadni, nehogy a "foltos" maradjon a későbbiek folyamán. Egyébként megmondták, hogy mitől lett ilyen, csak a csípéstől, vagy az ecetes borogatástól?
A csípésekre nagyon oda kell figyelni, mert apósom is allergiás volt a méh csípésre, bedagadtak a nyaki nyirokcsomói és majd' megfulladt, orvos kellett. Remélem a lányok nem örökölték..

Koda, Emese!
Ha van kedvetek gyertek át hozzánk játszani a gyerkőcökkel, játék van bőven. Kép Na meg meleg és ventillátor. Ha ok.-s akkor mailben megírom a címem.Kép

Anita!
Hétfőn én is megfodrászoltam a lányok haját, de még így is nagyon melegük van. Annyira, hogy Hanga egész nap csupin viháncol itthon, és többször is pancsizunk a kádban napközben.

Zsuzsának drukkolok, hogy minél előbb bújjon ki a baba, mert sajna ismerem a terhespathalógia szörnyű körülményeit.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Zsuzsa hivott telefonon, hogy tegnap megvizsgálta a doki, nagyon fájdalmas volt, és a nyákdugó már elment. Fáj a dereka, nehezen alszik. Csak már jönne ez a kis lurkó! Már alig várom, hogy bemehessek a kórházba babalátogatóba!

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Meggy kivégezve, a végére jó kis meggyundorom lett, na de majd télen milyen jó lesz.Kép Még hátra van a sárgabarack, ribizli, uborka de hál´Istennek egyik sem ilyen nagy meló.

BúzaszemKép
Ez aztán a jó hír.Kép Akkor már csak órák kérdése és kezében tarthatja Benit.Kép

MagdiKép
Ilyen hőségben dolgozni sem lehet nagy élmény, de ott legalább van légkondi.Kép

KodaKép
Én megértem, egyik barátnőmnek ugyanilyen pánikbetegsége van. Gyógyszereket szed, de még így is előjön neki néha. Egyszer pont együtt mentünk autóval valahova, amikor rájött, ráadásul ő vezetett, gyorsan meg is álltunk. Szerintem érdemes vele elmenni orvoshoz, vannak nagyon jó orvosok sztk alapon is.
Tényleg jó nagy erkélyetek van. Aranyosak a pancsis képek.

DittaKép
Mi is bent dekkolunk a lakásban, pancsizás is a kádban van, mert még kint ahhoz sincs kedve Beninek, olyan meleg van. Este mi is sokáig kint vagyunk, fürdetni 1/2 10-kor szoktunk.Kép Áttértünk a mediterrán életformára.Kép

MelindaKép
Tel.szám mindjárt megy mailben. Egy kicsit sétálni kell a buszmegállótól, de nem vészes kb. 5 perc, a templom fölött lakik. Igaz most nyaralni van, de utána megint dolgozik.

KrisztinaKép
De jó, hogy előkerültél.Kép Mikor szoktatok visszaköltözni a városba?

BettiKép
GerdaKép
Igen, még kell egy kis idő nekem is az átálláshoz, hajnalban felébredek, hogy már eleget aludtam. Lehet, hogy tényleg most kéne a kistesó. Na majd meglátjuk mit hoz a jövő.Kép

GyöngyöskeKép
Erről a divix-ről még nem hallottam, köszi. Nekünk a -R, +R, -RW, +RW -t mondták, hogy ezeket tudja, mert akkor az össze másolt dvd-t le tudja játszani.
Hova mentek nyaralni?

MarikaKép
A jég óta nem jelentkeztél. Minden ok?

ÁgiKép
Nálatok mi újság? Az NST óta nem írtál, csak nem benttartottak a kórházban? Lehet, hogy már majd a babás híreket kapjuk tőled is?Kép

Nyaralóink jó időt fogtak ki.Kép

Puszi, Panka

panka

Telian!
Modem Kép
Én már régen nem közvetlenül a topikba írok, hanem egy szöveges dokumentumba leírom az olvasással párhuzamosan
amit akarok és onnan átmásolom a Szólj hozzá-ba. Így nem vész el küldéskor, és ahogy olvasom a hozzászólásokat, egyből tudom rá írni a választ.

Betti!
Gerda Kép
Ádit naponta legalább 10x zuhanyozom le langyos vízzel, de még így is van rajta.
Nehéz a két külöböző korú gyerek igényeit öesszehozni.

Gyöngyöske!
Köszi a meghívást, de az az igazság, hogy nem nagyon van kedvem kimozdulni.
Ma már reggel 7-kor a boltnál voltunk Ádival, csak, hogy a forróságot elkerüljük.
Majd talán ha lehűl a levegő (és még áll a meghívás) szívesen átmegyünk.

Búzaszem!
Nekem a szülés előtti napon ment el a nyákdugó, és még aznap este jöttek a fájások.
Reméljük, hogy Zsuzsának sem kell már sokat várnia!

mse173

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek a biztatást, majd igyekszem...
Persze jobban nem érzem magam egy szálat sem, még ahhoz sem volt tegnap kedvem, hogy a géphez kijöjjek.
NST-n nem volt semmi új, kivétel persze, hogy most nem mentem olyan jó időben, mint a múltkor, és várni kellett, kb. fél órát. Ja meg, hogy utána megint rámjött a hányás.. Kép Még szerencse, hogy tankolnunk kellett, így aztán gyorsan beosontam a benzinkút mellékhelyiségébe. Kép

Panka
Tehát a babás hírekre én még váratok, hivatalosan még bő 3 hét van hátra - persze nem tudom, hogy bírom ki.

Na sziasztok, jó 7végét Mindenkinek, és várjuk együtt a kellemes enyhülést!

Üdv,
Ági

delice

Nőgyógyászok, doktorok!
Mitől fájhat egyolyan vizsgálat mint a Zsuzsáé, azért kérdezem, mert nekem is volt ilyen?

Jártatok az elágazásnál, láttátok mi történt?

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Én jártam, hisz ott lakom.Kép
Képzeljétek, néztük az esőt az erkélyról és egyszercsak azt láttuk, hogy egy személykocsi, szó szerint felúszott a buszmegállóba.Kép Annyira nagy volt a víz, gondolom megemelte az autót.

Még mindig akkora dugó van előttünk, hogy csak lépésben haladnak az autók Tapolca felé.Kép
Persze a városba bejövő forgalom sem piti a 3-ason.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok miskolci lányok!
Hát megint özönvíz zúdult rátok! Épp most nézem a híradóban. Nálunk meg már hetek óta egy csepp sem esik.Kép Persze ez az özönvíz már túlzás.

ZsuzsaKép
Bár most ezt nem tudod elolvasni, de azért szorítok, mert ahogy leírta Búzaszem, nehéz órák várnak rád. Bár lehet, hogy már meg is született!
Olyan jó, hogy mindig vannak köztünk kismamák, van kiért izgulni!

PankaKép
Nálunk dettó ugyanez, fürdetés fél 10-kor, majd Veronika fürdik, és 10 óra, mire elalszanak. Én kb. 11-ig fenn vagyok, és 2-kor már ébresztő...Kép
De jó, hogy Beni már egyre hosszabbat alszik! Hát remélem az idő múlásával itt is javul a helyzet. Azért kb. 1-2 hetente megkegyelmez a kisfiam, olyankor "csak" 4-5 között kel. De ez ritka.

BettiKép
A meleget Attila sem bírja, tiszta piros kiütés a nyaka, hónalja, szóval a hajlatoknál, ahogy kis hurkás. Mezőkövesden a strandon voltatok? Esetleg holnap nem jöttök Bogácsra? Mi lehet, hogy délután leugrunk.

KrisztinaKép
De jó, hogy írtál! Bocsi, hogy nem írtam, igérem, pótolom! Valamikor jó volna meglátogatni benneteket!

Hétfőn indulunk nyaralni Gyulára, de félek, hogy az idő kitombolta magát, és a jövő héten már nem lesz ilyen. Bár ez a nagy meleg sem túl jó.
Egy kicsit félek ettől a nyaralástól, mert hát két gyerekkel... Még szerencse, hogy anyukámék is ott lesznek, egy kis besegítés nem árt. És legalább a főzésre nem lesz gond a félpanzió miatt.

DeliceKép
HányásKép Kitartás!!

KataKép
Te hol is laksz pontosan? Ott ahol elkanyarodik az út Tapolcára? Csak azért, mert ha arra járunk, megkukkantom a házatokat. Valahol a cementgyár környéke?

ZsuaKép
Bocs, hogy megkérdezem, de kinél voltatok Mezőkeresztesen? Mert a férjem több évig dolgozott ott, és a falu 80%-át ismeri, hátha van egy közös ismerősünk!Kép

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Dorka: kezéről nagyon úgy néz ki, hogy szinte az egész új bőrt kap. Szerencsére nem nagyon piszkálja és nem is szól, hogy fájna neki. Jövő hétem megyünk Hszoboszlóra nyaralni, addig jó lenne, ha valamit javulna.
Jég: virágokat és a fák terméseit leverte, kocsi épp bőrrel úszta meg az udvaron. Állítólag csak a mi utcánkat kapta el. Mind1, végülis nagy kár szerencsére nincs.

Gyöngyöske!
Gondolod így is foltos marad, most jól rámijesztettél. Senki nem tudja mitől lett, de nekem most már nagyon gyanus, hogy mi rontottuk el, azzal hogy jót akartunkKép

Kata!
Ezekszerint jó nagy eső volt Miskolcon, itt csak egy kisebb zuhi volt és a levegő már megint 100 fok.

Ági!
Te kérdezted anno a szoptatós párnát? Én a 9. hónapban úgy aludtam, hogy egy paplan feltekerve egyik oldalon, a másik a másik oldalon és azon lógattam a lábamKép Ja a férjem is ott volt még valahol 50 cm-enKép Kettő meg azért jó, mert ugye forgolódok és minek rakjam egyik helyről a másikra csak átfordultam és készKép

Betti!
Tényleg nem irigyellek ebben a nagy melegben kint lenniKép

Koda!
Nem semmi lehet, nincs vmi gyógyszer erre?

Emese!
Most a szomszédék vannak a Gyekben, vagyis a 3 hónapos kislány és 24 órás megfigyelése is volt, aminél nem lehetett vele a mamája este. Szegényeket úgy sajnáltam, azért hogy megviselheti a piciket egy ilyen.

Panka!
Gyerekáagy nem szabad véletlenül a jövő héten?Kép vagy már fel kellett volna íratkozni a listára?Kép

Magdi!
Csak ideértem. Boldog NévnapotKép
Kép

Kriszta!
Mivel holnap nem biztos, hogy jövök így Kingának Nagyon Boldog Névnapot
Kép

Puszika, Marika
Hriczom

Ditta!
Látom keresztbe írtunk. Ha keveset alszik holnap délben Dorka akkor mi lehet, hogy lenézünk Bogácsra. De akkor telefonon csörgökKép

Pussz
Hriczom

SziasztokKép

Nagyon köszönöm a megértést és az érdeklődést. Természeesen senki sem volt tapintatlan..Kép
Sőt! örülök, hogy végre elmondhattam és hogy ha legközeleb szédelegni láttok, tudjátok mi a bajom..nem kell magyarázkodnom.
Aki kérdezte a gyógyszert: igen elvileg lehete szedni mindenfélét, de nem akarok nyugtatókon élni..és ha még tudnátok a többi mellékhatásokat...! Sajnos a gyógyulás nehéz, legtöbbször nem is jön össze. Van aki már 30 éve szenved vele.....
Na de beszéljünk kellemesebb dolgokról, ezzel nekem kell megküzdeni. Már az sokat segít, hogy elmodhattamKép

DittaKép
Biztos, hogy összefutunk PankáéknálKép
Nagyon jó pihenést kívánok nektek, de az idő sajnos tényleg nem sok jót ígér..Kép Legalább is a TV szerint..

MarikaKép
Dorkának nagyon gyors gyógyulást.. A férjem is nagyon sajnálta Dorkát. Még szerencse, hogy a gyerekek olyan jól viselik ezeket.

KataKép
Milyen ingyen mozitok van!?Kép

PankaKép

Utólagos engedelmeddel én szereztem neked csere során egy olyan farmosat. Így már van 2 db is az enyémmel együtt, ha kell. De 1 biztosan a tiéd, jövő héten bármikor oda tudom adni...(persze csak ha nem lesz postás sztrájk Bp és Miskolc között. Onnan jön a szalvéta...Kép )

GyöngyöskeKép
Én köszönettel elfogadom a meghívást, nagyon szívesen ellátogatok hozzátokKép Szerintem Emese is benne lesz!!

BettiKép
Ha esetleg van neved, címed azt szívesen veszemKép De csak ha tényleg jó a híreKép
Marci nekem is tiszta melegkiütés..ráadásul a pelenkába bepállt a kis feneke meg a zacsija isKép Lángvörös az egész és rettenets fájt neki. Itt sírt a szoba közepén összegörnyedve. Alig tudtam bekenni neki. De utána látványos volt a javulás, csak úgy rosszalkodott. Soha nem örültem még így ennekKép

KrisztinaKép
Ha esetleg te is tudnád a doki címét, nevét (esetleg valami infót róla) azt nagyon-nagyon megköszönném. Sajnos annyira sincs erőm, hogy én keressek dokit..mivel ki sem tudok menni nagyon az utcára, rendelőkbe..Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Szóljatok rám, ha untatlak Titaket, de úgy szeretném elmesélni! Tegnap Gerda felemelkedett a térdére egész hosszú időre. Meg kiszemel magának valamit és elindul felé nagy hévvel, aztán persze hátrafelé lökdösi magát és egyre messzebre kerül. Tudom, hogy ezen semmi meglepő nincs, de azért örülök neki annyira, mert Matyi majdnem 8 hónaposan fordult meg. Igaz 13 hónaposan kezdett járni, de kb. ekkora hozta be a korábbi lemaradását.

Ditta!
Sajnos mára van programunk, pedig olyan szívesen találkoznék már Veletek. Ha nem hétvége lenne, mennénk, de a férjem, most kívételesen ráér és megyünk autót nézni.
Kellemes nyaralást! Biztos jól lesz!

Marika!
Nektek is kellemes nyaralást kívánok!

Koda!
MarciKép Ilyen melegben tényleg az a jó, ha van egy árnyékos kert. Akkor kint lehetnek, pelenka nélkül, kisgatyóban. Orvost keresem!

Most mennem kell, mert felkelt a férjem, és azt mondta inkább mosogassak!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Bérházban lakók és nem bérházban lakók!!Kép
Én azért nem vagyok olyan bátor, hogy egy komplett tali megszervezését vállaljam, de azért egy-kettő-hármasával szívesen látlak benneteket.Van nagy udvar, fű, fa, virág, gyerekpancsi.Azért előtte szóljatok ide!Kép

Melinda
adnilem

MelindaKép

Hát igen...Sajnos kevesen rendelkezünk nagyobb méretű házzal...Majd csak lassan-lassan megismerjük egymást kettesével-hármasávalKép
Ha hozzánk feljön Emese és Ádi, már tele is a lakás...főleg ha a férjem is dolgozik otthonKép
Gondolom Pankáéknál is elsősorban a kertben férnénk elKép

Zsuzsa vajon már babázik? Hiszen már hétvége van!! És a doki akkorra ígérteKép

BettiKép
Na mintha magamat hallanámKép Szerintem nagyon érthető, hogy ennyire örülsz Gerda produkciójának! Tündérke lehetKép
Mikor Marci féltérde ereszkedve felállt, biztos voltam benne, hogy az én gyerekemnél nincs ügyesebbKépKép
Milyen autót szeretnétek??

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Tettem fel öt új képet innentől. Magamról is tettem be egy képet, hogy felismerhető legyek, bár elég rossz. De alig van mert mindig én fényképezek.

Melinda!
Akkor én megyekKép Mikor lehet?

Koda!
A Rólatok készült képet is beraktam, remélem nem baj! Még nem tudom, milyen autó lesz, fő, hogy beleférjünk. A családban van három Suzuki, na azt már kinőttük, meg a Gerda ülését elég nehéz belekötni. Meg azt se akarom, hogy túl öreg legyen, max. 7 éves. Most egy lassan érettségizni készülő Wartburgunk van, ami számomra gyakorlatilag nem létezik, mert Gábor folyamatosan használja, azt meg is tartjuk.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Betti képei innen.
http://babanet.hu/album/main.php?album=2695&page=2&image=63319

Gyöngyöske
gyöngyöske

GyöngyöskeKép

Köszönöm szépen! A nagy rohanásban le se ellenőriztem!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Ditta!
Még Dóri is melegkiütéses ebben a melegben. Ha nem pancsizik az erkélyen, akkor én tusolom le napközben, így nem olyan erősek rajta a pöttyök.Kép
Mi majdnem a tapolcai elágazásnál lakunk, de egy kicsit feljebb. A Nissan autószalon mellett közvetlenül.

Panka!
DVD olvasó. Párom ha magának venne, vinne magával kipróbálásra az alábbiakból:svcd, dvd-r, dvd+r, mp3, (divx). Ha ezeket lejátsza, tuti jó. Ha bővebb infó kell, emilben jelentkezz és válaszol neked bővebben.

Marika!
Ha új bőrt kap és napra mentek, tuti foltos lesz a karja. Sajnos most semmit sem tudsz csinálni. Ez van. Ebben a melegben nem adhatsz rá állandóan hosszú ujjút, akkor sem ha lenge.

Betti!
Gratula Gerdának!KépKépKép
Ügyes kiscsaj a lelkem.Kép
Ne felejtsd el, állítólag a fiúk lustábbak.Kép Persze ezt csak hallomásból tudom, hisz 3 lányom van.Kép

Melinda!
Elvileg mi majdnem látjuk egymás házát. Összehozhatnánk egy minitalit, nem?

Koda!
Ja, ingyen mozi.Kép Most tényleg az volt.

Lányok!
Jön valaki a fényfesztiválra Tapolcára? Tudtok róla valami bővebbet?
Mi kinéznénk, ha Dóri felkel. 3-kor elaludt és még mindig szundizik.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata!
Mi is megyünk, a bábszínházról már biztos lemaradtunk, de azért kinézünk.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!

Majd figyellek.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Mi is kinéztünk Tapolcára, hát én még ennyi embert nem láttam ott. Milyen volt a Bábszínház? Mi csak 8 órára értünk ki. Jó lett volna ez a fesztivál, csak kár hogy belépőjegyes volt. De azért Beni így is táncolt a zenére.Kép Olyan táncos lábú ez a gyerek, hogy még a végén hordhatjuk majd valahova táncolni.Kép

Benin is kijöttek a melegkiütések, pedig eddig még megúsztuk (ez alatt a 16 hónap alattKép). Kell vele valamit csinálni, vagy majd elmúlik magától?

EmeseKép
Én is a te módszereddel szoktam írni az üziket.Kép
Alvással mi újság nálatok?

ÁgiKép
HányásKép
Megadnád a mailcímed?

MelindaKép
Vannak orvosok, akik a szülés közeledtével így vizsgálnakKép, hogy hamarabb meglegyen a baba. Hogy mit csinálnak amitől fáj nem tudom, talán kézzel tágítanak. Szerencsére nekem nem volt benne részem, le is rúgtam volna a dokit.
Tali szervezés nem olyan ördöngösség.Kép Nálunk már volt egy tavaly májusban, szerintem mindenki jól érezte magát. Batyus volt, így volt bőven enni, inni való, terítettünk le plédet a fűbe, így már ülőhely is volt.Kép

DittaKép
Igen, jó kis eső volt, kellett is már nagyon, de azért az özönvíztől elég messze volt.Kép
Jó nyaralást.

MarikaKép
Hát ahogy nézem Dorka kezét, úgy néz ki, mintha megégett volna. Lehet, hogy az ecet a bűnös, felmarta volna neki? Reméljük, nem maradnak foltok, de sajna van rá esély.Kép
Gyerekágy szabad, mikor indultok? Csak mert most Catnél van és ha jól emlékszem holnap jönnek haza. Úgyhogy ha nem hétfőre kéne elvileg megoldható a dolog.

MagdiKép
Egy kicsit megkésve, de nagyon sok boldog névnapot kívánunk.Kép

KrisztaKép
Kingának és Kristófnak sok boldog névnapot.Kép (Kristófnak ilyenkor tartjátok?)

KodaKép
De jó, köszi, akkor kérnék szépen 1-et. Mivel háláljam meg?
Hát a lakásban nehezen férne el ennyi ember, de a kertünk egy kicsit nagyobb.Kép

BettiKép
Gratu Gerdának, már milyen ügyes nagylány.Kép
Ha autóvásárlásnál kell segítség szóljál, Laci az egyik kereskedésben dolgozik, szívesen segít.
Milyen férj az ilyen, hogy elküld mosogatni?Kép
Fotók jók.Kép

Zsuzsától még nem jött sms, Búzaszem tudsz róla valami új infót? Nem akarom állandóan az smseimmel zaklatni.Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Nekünk nem jött össze tegnap a tapolcai fesztivál. Mire kiértünk Matyi elaludt. Szegénykémet a délelőtti autónézés teljesen kikészítette. Mikor indultunk még jókedve volt, Gábor mondta neki, hogy megyünk olyan helyre, ahol lehet autót venni. Erre mit kérdez a lelkem? "Ugye Ferrarit?"KépKépKép
Azért beszaladtam, megkérdeztem, mikor lesz a tüzijáték, de arra sem mentünk vissza, mert Gerdának az esti ritmusát megzavarta volna. Na, de így volt egy nyugis esténk!

Kata!
Ti sokáig voltatok? Azért nézegettem, nem látlak-e.

Panka!
Melegkiütéssel nem sok mindent lehet tenni. Mosogasd le gyakran Benit. Én legalábbis nem tudok rá semmit, ha valaki tud valamit szívesen várom. Melegkiütés mellé este Gerda csupa piros folt lett, olyan mintha allergia lenne. Ma még nem néztem, még alszik.
Segítséget köszönjük, elfogadjuk. Már teljesen össze vagyunk zavarodva, annyi mindent láttunk. Most pihentetjük a dolgot, megint megyünk Mezőkövesdre, (Anyósomék ott nyaralnak, megígértük) de majd hívlak!
Ja, és elmosogatott Gábor, mire befejeztem és kiértem a konyhábaKép

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

BettiKép
Hát én is így vagyok, a kisfiam minden "tudományának" nagyon tudok örülni! Mint például tegnap reggel, hallottaím, hogy már felkelt, mert "beszélt", belépek, és állt a kiságyában! Remegő lábakkal, az igaz, de állt! Össze-vissza puszilgattam. Ja, jók a képeid!!!

KataKép
Eddig én is azt hittem, a fiúk lustábbak, de nálunk épp fordítva van! Veronika csak 10 hónaposan állt fel, és forogni is nagyon későn kezdett, de ezt a kis sajtkukacot alig lehet visszafogni!Kép
Oké, majd megkukkantalak valamikor! Lehet, hogy személyesen is!!!

MarikaKép
Nem jöttetek Bogácsra? Vártam a hívásod...Kép
Egyébként jó sokan voltak! Be sem mentem a vízbe, mert ilyenkor valahogy elmegy a kedvem, amikor 1 négyzetméteren 10-en állnak. De Veronika nagyon élvezte, majd 1-2 képet feldobok!
Mikor indultok H.szoboszlóra?
Hát, ahogy az időjárást elnézem, nem lesz kánikula! Amúgy én ennek csak örülök, mert legalább többet kirándulhatunk! Be van tervezve egy erdélyi kiruccanás is, Arad csak pár km Gyulához. Ha fürdeni lesz kedvünk, akkor meg ott van a fedett rész.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Betti, Kata!
Esetleg hétfőn délután ráértek?Hány órakkor?
Melinda
adnilem

Kép

Kép
ditta76

Panka!
A melegkiütések maguktól elmúlnak, ha már nem ízzad. Csak zuhanyoztasd gyakran, esetkeg lehet hintőporozni, de csak ha nagyon zavarja.
Szerencsére mára már eltűnt a kánikula (bár mi ma akartunk strandra menni Kép ).
Sajnos az alvás terén nincs pozitív változás. Annyi csak, hogy én már szinte fel sem ébredek, mikor a cumisüveget
a szájába dugom, vagy simogatom, így azért könnyebb, hogy karnyújtásnyira van.
Éjszaka rengeteget eszik-iszik (mára 6 deci tápszer és kakaó fogyott el).

Melinda!
Nekem az fájt nagyon, mikor először (illetve a szülés előtt is) megvizsgálták, hogy mennyire vagyok kitágulva.
Először olyan volt, mintha egy kést szúrtak volna az agyamba, de ez azért volt, mert a doki megnyomhatott egy ideget.
Azt hallottam, hogy ha szülés közben tágít az orvos kézzel, az kifejezetten kellemes,
mert leveszi a nyomást egy kissé a gátról (bár nyilván ez is egyéni.)

Ditta!
Úgy látom, a csajszi nagyon élvezte a bogácsi kiruccanást. Kép
Szerintem a kánikula elmúlásának mindenki csak örülni tud!!!!
Jó nyaralást nektek!!!

mse173

Sziasztok!

Mi is kimentünk, igaz csak késő este 9 körül, mert közben találtam részletes műsorleírást és abban 22-kor kezdődött a fény- és tüzijáték.
Sajnos tényleg belépőjegyes volt, nem is akármennyibe került egy felnőtt jegy.
Ahhoz képest, hogy a műsor szerint 10-kor kellett volna kezdődnie és 1 órásnak kellett volna lennie, megkezdődött kb. fél 11-kor és nem volt 20 perc az egész.
Sajnos a vége előtt el kellett indulnunk hazafelé mert a tüzijátéktól Dóri úgy megijedt, hogy ordított annyira félt. Pedig eddig mindig tátott szájjal nézte.Kép

Panka!
Én annyit csinálok Dórival, hogy naponta többször lezuhiztatom. Így halványodnak a melegpöttyök. Igaz neki csak a hasán vannak, na meg ha nem fogjuk fel a haját, akkor a hátán is.

Betti!
Én is nézegettelek, de szinte már sötét volt mire parkolóhelyet is találtunk.

Ditta!
Ok.Kép Várlak!Kép
Édesek a képek!KépKépKép

Melinda!
Nekem a hétfő elég gázos, mert délelőtt dolgunk van, délután pedig ebben a melegben kiszámíthatatlan mikor alszik el Dóri. Ma 3-kor aludt el és 5-kor ébredt.
Mikor gondoltad? Hány óra felé?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Szerintem 5 után is jó, én 8 körül szoktam fürdetni, addig ráérünk.Kép

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Örömmel látom, hogy van bőven "bababarát" program Miskolcon-
Mára már az idő is jobban kedvezett nektek - és persze nekem is, bár én szokás szerint csak este 8 után mentem ki a kertbe egy pár percre.
Képzeljétek múlt éjjel nagy fekete bogarak támadtak meg az ágyban. Kép Merthogy nyitott ablaknál szeretek aludni, hát ezek a csúnya bogarak meg besomfordáltak. A férjem persze előre megmondta..
Na jóéjt Nektek, megyek, mert mozizunk Kép , kivett Robi egy filmet a tékából, és már indítani szeretné!
Sziasztok

Panka!
Itt a címem: csernatony@hotmail.com

delice

Sziasztok!

Csak egy gyorsan, mert megyünk MM-re.

Melinda!
Nekünk nem jó a mai napKép, mert találtunk tegnap délelőtt autót, leelőlegeztük és délután megyünk érte. Nem tudom, mikorra végzünk. (kb. 4-ig érnénk rá)

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Delice!

Ezeknek a nagy fekete bogaraknak mostanában van rajzásuk, én is találkoztam velük a munkahelyemen és otthon is. Szerintem ártalmatlanok, nem tehetnek róla, h visszataszítóak. Kép

Bog.
bog72

Sziasztok!

Melinda!
Nekünk sem jó a ma délután, mert a nagy melegtől egyszerűen kiesett a jobb visszapillantó tükröm. Megolvadt a ragasztó alatta.Kép Megyek vágatok egyet délelőtt és du. vinnem kell az egyik ismerőshöz aki beragasztja nekem.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Panka!
Dvd: noname dvd a jó, legalábbis nekünk a több tízezres egy csomó dvdnél kiakad, a 9990 ft-os mindent eszikKép Egyébként jobb helyeken megengedik, hogy kipróbáld. Vik is kb 6 cd/dvd-t vitt el kipróbálni rajta és csak utána vette meg. Ha kell csak szólj.
Mi nemsokára indulunk Hsz-ra, így szerintem gyerekágy stornozvaKép Mind1 majd csak meglesz normál ágyban vhogyKép

Ági!
Egy szúnyogháló az ablakon nem segítene?

Kata!
TükörKép Tényleg nagy a meleg.

Puszika, Marika
Hriczom

SziasztokKép

Mi is megérkeztünk a NAGY útról. Marcit most próbáltuk ki először, hogy hogy bírja a hosszú utazástKép Nagykökényesen voltunk, ez Hatvan környékén van. Oda-vissza 360 km. Odafele végig aludt, nem volt semmi. De hazafelé elkezdett nyűglődni. Viszont ha énekeltem neki, csendben volt. Hááááát...nem volt könnyű 100 km-t végigénekelni. Az összes, iskolában tanult dalt elénekeltem neki. Különösen tetszett neki az orosz mozgalmi dalokKépKép

Kata!
AutóKép Nem semmi.....

BettiKép
Milyen autót sikerült választani??

PankaKép
Jól modták a lányok, a melegkiütés magától múlikKép Volt, hogy 3 hétig olyan volt Marci teste...Most megint kiütéses, de lassan halványodnakKép
A szalvéta helyett annyit kérek: legyen egy hely a kertben, ahol le tudok ülni majd nálatokKép

DittaKép
nagyon jók a képek! Az a "kis" medence megintcsak elbűvöltKép Úgy beleugranékKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!Kép

Én is megjöttem a nyári pihiről. A napokban majd bővebben is mesélek. Most csak egy helyes kis történetet akarok megosztani Veletek. Eredetileg továbbküldős, de senkit nem szerettem volna zaklatni ilyesmivel. Viszont jópofa.KépKép

A szerencsehozó vicc
Egy napon egy öreg hölgy sétált be a Kanadai Bankba egy pénzzel teli zsákkal. A bank igazgatójával szeretett volna beszélni, hogy számlát nyisson, mivel állítása szerint rengeteg pénze volt.
Végül, hosszú beszélgetés után, egy alkalmazott bekísérte őt az igazgató irodájába, aki megkérdezte tőle, hogy mennyi pénzt szeretne letétbe helyezni.
A hölgy azt mondta 165,000 dollárt.
Az igazgató kíváncsian kérdezte, hogy honnan van ennyi pénze.
Az öreg hölgy azt válaszolta: „Fogadásokból.”
Az igazgató meglepetten kérdezte: „Miféle fogadásokból?”
Az öreg hölgy így felelt: „Például fogadok magával 25,000 dollárban, hogy négyszögletűek a heréi”
Az öreg hölgy ezt mondta:
“Csak mondja meg mennyi pénzben kíván fogadni, holnap délelőtt 10 órakor visszajövök és hozom az ügyvédemet is tanúnak, ha magának így megfelel!
„Semmi akadálya” válaszolt az igazgató.
Aznap este az igazgató aggódni kezdett a fogadás miatt és hosszú órákat töltött a tükör előtt a heréit vizsgálgatva. Minden irányban megforgatta őket, újra és újra hogy megbizonyosodjon afelől, hogy az ő heréi semmiképpen sem látszanak négyszögletűnek, és biztos megnyerje a fogadást.
Másnap délelőtt pontban 10 órakor meg is érkezett az öreg hölgy az ügyvédjével az igazgató irodájába.
Az igazgató ekkor levetette az alsógatyáját, hogy a hölgy és az ügyvédje mindent jól láthassanak.
Az öreg hölgy közelebb ment és megkérdezte, hogy megfoghatná-e őket.
„Természetesen, kérem!” mondta az igazgató, hiszen nagyon sok pénzről volt szó „Győződjön meg róla 100%-ig!”
A hölgy mosolyogva hozzá is látott.
Az igazgató ekkor azt vette észre, hogy az ügyvéd veri a fejét a
falba. Megkérdezte az öreg hölgyet: „Ezt miért csinálja?”
A hölgy erre ezt felelte: „Valószínűleg azért, mert fogadtam vele 100,000 dollárban, hogy ma délelőtt 10 óra körül a Kanadai Bank elnökének heréit fogom a kezemben tartani!”

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!
Örülök, hogy hallok felőled, a vicc jópofa, herékről egy másik stori jutott eszembe(szintén herés)Kép, leírom én is:
Az öreg bácsi elmegy a dokihoz
-Doktorúr, nekem három herém van.
-Na , ne mondja bácsi!
-De bizony, nézze csak meg!
A doki vizsgálgatja, gyűrögeti, gyömöszöli....
-Bácsi, én akárhogy nézem, itt csak kettő van.
-Tudom én tudom, de olyan jó amikor keresik. Kép

Kata, Betti!
Vígasztalan vagyokKép, bár az idő sem kedvez nekünk.KépValamikor majdcsak összejön, szóljatok, melyik délután volna jó.

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Ditta!
Te lépeid is jók! Attila meg nagyon ügyesKép! Én is nagyon örülök minden kis lépcsőnek, meg egy kicsit szomorú is vagyok, hogy ilyen gyorsan megnőnek. A Veronika hajával mit csináltatok, csak nincs levágva? Már biztos javában nyaraltok, remélem ott nem esik ennyire!

Emese!
Ez az éjszakai evés hogy történik? Estétől rendszeresen vagy valameddig alszik?

Kata!
Így már nem is bánom annyira, hogy nekünk nem jött össze a tüzijáték. Érdekes, a tavaly aug. 20-i tüzijátékon Matyi is nagyon megijedt, haza kellett indulnunk. Előtte semmi baja nem volt, azóta se. Lehet, hogy 2 éves kor körül van egy ilyen időszak, mikor félelmetes. Tükröd meggyógyult?

Koda!
Ez az éneklés nem kis teljesítmény lehetettKép. Hangod van? Renault-t vettünk.

Dodus!
Vicc jóKép Engem nyugodtan zaklathatsz! Már csak a héten dolgozol?

Melinda!
Ne szomorkodj, úgyis elmosott volna minket az eső! Ma viszem Gerdát mérni, de különben minden nap ráérek.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Esik.Kép Így ma be leszünk zárva a lakásba.
Képzeljétek tegnap reggelre éjszaka kikapcsolt állapotban elromlott a számítógépünk. Reggel amikor felébredtem észrevettem, nem mutatja a vidó az időt, rögtön rájöttem, hogy nincs áram. Szerencsére a fagyasztó és a hűtő még nem olvadt le. Éjjel 2-kor kellett Hangának biliznie, egy fél óra múlva Gyöngynek innia, de akkor még tuti volt áram, mert néztem hogy mennyi az idő. Szóval valami levágta a biztosítékot, de nem jöttünk rá, hogy mi. De mikor a párom reggel bekapcsolta a szgépet, az meg sem nyikkant. Elvitte az Infoboxban, és kiderült, hogy a tápegység ment tönkre, ki kellett cserélni.

Tegnap Hanga kiborított egy pohár narancslét a Kincső napjára kapott videókazijára (Babe). Próbáltam valamamennyire kitisztogatni, és el is tettem a fürdőszobába, hogy ne legyen szem előtt a lányoknak. De délután Gyöngy egy hirtelen mozdulattal betette a videóba, és rögtön be is kapta a szalagot. Nagy nehezen ki tudtam venni. Erre Gyöngy rögtön bedugott egy másik kazit, és ugyígy jártunk. Egébként a MédiaMark-ban a Babe és a Babe folytatása videón most akciósan 990 Ft.

DKriszta!
Kingának és Kristófnak nagyon boldog névnapot kívánok utólag is!

Dodus!
De jó volt hallani rólad, de remélem ma jössz egy kis beszámolóval is. ViccKép

Melinda!
A Te vicced is jópofa. Kép

Koda, Emese!
Meghívás természetesen most is áll, a héten még itthon vagyunk, a jövő héten megyünk a Tiszára nyaralni. Mailt küldök Nektek.

Marika!
Nem akartalak megijeszteni, de mostanában hallottam pont 2 esetet, hogy a gyerkőc megégette magát (leforrázta) és nekik ajánlották a nagyon lenge rucikat (napon), de amikor lehet, akkor persze szabadon hagyni (bent)a bőrfelületet.

Betti!
Matyi megy szeptembertől oviba? Ha igen melyikbe?

Kata!
Visszapillantótükör meggyógyult? Nem jártál mostanában szalvétás helyeken, van-e valami különlegesség, szépség, esetleg akció?

Remélem minél hamarabb eláll az eső.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Betti!
Elalvás előtt megeszik 3-4 deci tápszert, majd éjfélkor, néha már hamarabb elkezd sírni,
és ha másként nem tudom megnyugtatni, kap még. Aztán már hajnalban megint elkezd sírni, és
álltalában csak a reggeli kakaó után alszik vissza. De azért közben éjszaka még ha fel-felsír
kap vizet is, vagy teát. Egy éjszaka átlagosan 6-10-szer kell vele foglalkozni. Kép
Ez egyébként már biztos a rossz szoktatás is, de nem tudok vele mit kezdeni.
Az új autóhoz gratulálok! Használjátok egészséggel, biztonságban!!!! Kép

Gyöngyöske!
Köszi!!!! Mail ment.

mse173

Sziasztok, Lányok!
Mit csináltok ilyen időben? A gép előtt-mint látom-nem ültök.Gondolom, gyerekszórakoztatás a program.Ebben a szép időben.Kép Kép

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Az előbb kaptam sms-t Zsuzsától, idézem:
"Még mindig egyben vagyunk. Továbbra is kevés a magzatvíz, a lepény 3. fokban érett, a pocim ma egyfolytában kemény és nagyon féltjük a babát. Mindenkit üdvözlök."

Panka

panka

Sziasztok!

Akkor most kicsit bővebben.Kép Esztergomban sikerült végül szállást foglalni. A szálloda so-so, de a svédasztalos reggeli kompenzálta.Kép Még magamon is meglepődtem, hogy mennyiket reggeliztem. Biztos híztam is, de mivel nekünk nincs mérlegünk, így nem is tudom, mennyit.Kép
Az oda-vissza út elég rossz volt ebben a melegben, de valahogy csak kibírtuk. Kirándultunk Szentendrére, megnéztük a skanzent, ahol csütörtökön éppen Ízes csütörtök címmel tartottak programokat. Meg lehetett kóstolni a kenyérlángost, a gyerekek gyúrhattak tésztát, beindították a vízimalmot, megnézhettük a kovácsokat is munka közben. Konyhatúra címmel volt idegenvezetés is, a régi konyháról beszélt egy néprajzkutató, ami nagyon érdekes volt. Aztán megnéztük a marcipán múzeumot. Na, hát az egy csoda. Mi munka van benne! Nem tudom Ti láttátok-e már, de csodaszép! A gyönyörű esküvői tortáktól kezdve, híres történelmi személyek festményein át, a kis hableány jelenetéig minden van ott! Még egy kaktuszkert is, persze mindez marcipánból.
Hajóval elmentünk Visegrádra is, de a fellegvárba felgyaloglást nem vállaltam be. Szerencsére egy ismeretlen fiatal házaspár felvitt minket kocsival, szétnéztünk fent, a lejövetel az pedig már ment. Bár az sem volt semmi, a meredek patakmederben levánszorogni, de sikerült! Hazafelé már be is aludtam a hajón.Kép Átmentünk Szlovákiába is, Párkányba, ahol finom juhtúrós sztrapit ettem szalonnával, a párom meg knédlit. El voltunk halva az árakon, ketten megebédeltünk (leves+második+innivaló) borravalóval együtt 1.500 Ft-ért! Ha arra jártok, ne hagyjátok ki!
Természetesen bejártuk Esztergomot is, legjobb a bazilikában lévő kincstár volt, mert ott elég hűvös volt.Kép
Szóval sokat mentünk, elég jól bírtam a strapát is. Persze délutánonként volt egy kis szieszta is. Tegnap nagyon rossz volt dolgozni jönni, dehát ez van.

Az Északban már meghirdették az állásomat is. Hamarosan itt lesz az utódom, lehet betanítani. Elvileg még augusztusban dolgozunk, aztán majd meglátjuk.

A betegeknek jobbulást kívánok! A névnaposoknak és szülinaposoknak pedig sok boldogságot!KépKép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?