Sziasztok!
Mi is kinéztünk Tapolcára, hát én még ennyi embert nem láttam ott. Milyen volt a Bábszínház? Mi csak 8 órára értünk ki. Jó lett volna ez a fesztivál, csak kár hogy belépőjegyes volt. De azért Beni így is táncolt a zenére.
Olyan táncos lábú ez a gyerek, hogy még a végén hordhatjuk majd valahova táncolni.
Benin is kijöttek a melegkiütések, pedig eddig még megúsztuk (ez alatt a 16 hónap alatt
). Kell vele valamit csinálni, vagy majd elmúlik magától?
Emese
Én is a te módszereddel szoktam írni az üziket.
Alvással mi újság nálatok?
Ági
Hányás
Megadnád a mailcímed?
Melinda
Vannak orvosok, akik a szülés közeledtével így vizsgálnak
, hogy hamarabb meglegyen a baba. Hogy mit csinálnak amitől fáj nem tudom, talán kézzel tágítanak. Szerencsére nekem nem volt benne részem, le is rúgtam volna a dokit.
Tali szervezés nem olyan ördöngösség.
Nálunk már volt egy tavaly májusban, szerintem mindenki jól érezte magát. Batyus volt, így volt bőven enni, inni való, terítettünk le plédet a fűbe, így már ülőhely is volt.
Ditta
Igen, jó kis eső volt, kellett is már nagyon, de azért az özönvíztől elég messze volt.
Jó nyaralást.
Marika
Hát ahogy nézem Dorka kezét, úgy néz ki, mintha megégett volna. Lehet, hogy az ecet a bűnös, felmarta volna neki? Reméljük, nem maradnak foltok, de sajna van rá esély.
Gyerekágy szabad, mikor indultok? Csak mert most Catnél van és ha jól emlékszem holnap jönnek haza. Úgyhogy ha nem hétfőre kéne elvileg megoldható a dolog.
Magdi
Egy kicsit megkésve, de nagyon sok boldog névnapot kívánunk.
Kriszta
Kingának és Kristófnak sok boldog névnapot.
(Kristófnak ilyenkor tartjátok?)
Koda
De jó, köszi, akkor kérnék szépen 1-et. Mivel háláljam meg?
Hát a lakásban nehezen férne el ennyi ember, de a kertünk egy kicsit nagyobb.
Betti
Gratu Gerdának, már milyen ügyes nagylány.
Ha autóvásárlásnál kell segítség szóljál, Laci az egyik kereskedésben dolgozik, szívesen segít.
Milyen férj az ilyen, hogy elküld mosogatni?
Fotók jók.
Zsuzsától még nem jött sms, Búzaszem tudsz róla valami új infót? Nem akarom állandóan az smseimmel zaklatni.
Puszi, Panka