Sziasztok!
Köszi az aggódást és jókívánságaitokat.Tegnap Bence láza ismét felszökött.
Délután dokihoz mentünk , akkor 38.7 volt neki. Doki megvizsgálta, mondta hogy az előző nyavajából nem lábalt még ki, új bacit, vírust ő nem lát, illetve gondol. Kapja ma estig az antibiotikumot továbbra is, hisz ma telik le az 5. nap. Ha hőemelkedése lenne, akkor még 1 napot huzzunk rá az antibiotikumból. Ha akkor sem megy le, akkor menjünk csütörtök délelőtt vissza. Tegnap este aludt egy jót, fél 7-től 3/4 9-ig este.Ekkor már 39.5 volt a láza, vizesruha előkerült.
Nem volt ez elég én is itt kókadoztam, estére kifeküdtem én is 38.3-mal, algopyrinnel aludtam el, éreztem is hogy izzadok éjszaka.
Reggel jobban éreztük magunkat, de most Bencinek is nekem is megy fel ismét a hőm. Bence most 38.6 én meg 37.6. Dorkáról nem is beszélve akinek szintén pirosnak látom a torkát (bár lehet csak képzelődöm) , ő "csak" 36.9.
Bencéről most szedtem le a vizesruhát, most lefeküdt az ágyába. Betakargattam , mert fázik.
Őrület ami nálunk megy, komolyan.
Hétvégén ill csütörtöktől mentünk volna egész hétvégére anyuékhoz, pénteken amugysincs ovi. De szerintem a fenekünkön fogunk csücsülni itthon.
Hát ennyi "tömören" a mi gondunk-bajunk perpillanat.
Persze tegnap tele volt az orvosi rendelő beteggel, köhögőssel, lázassal, mindefélével. Mellettünk ülő kisfiúnak láza, köhögése, hányása és hasmenése volt... ugyhogy ha még ezt a hányós vírust is összeszedtük akkor kikattanok, az már hétszentség.
Zsu!
Ha fájdogál a hasad alja menj dokihoz, nem fog hülyének nézni, és úgy fogsz megnyugodni Te is szerintem.
Nekem lassan 20 hónapja volt a császárom, de még tegnap este is elterülve a franciaágyon hanyatt fekve kinyújtott lábakkal hapciztam egy nagyot, és úgy belenyillalt a hasam aljába, hogy nyögtem rendesen. Férjem jött is a másik szobából egyből, hogy te jó ég mi a bajom. Mondtam csak a hasam. De ha nem felhuzott lábakkal köhögök vagy tüsszentek akkor nagyon érzékeny és belenyillal szinte mindig. Persze ez Téged most nem vigasztal, gondolom. Orvos tudja elmondani, esetleg mi volt a vérzés és mi most ez a fájdalom nálad. Addig meg ne gyárts elméleteket, mert csak felhergeled magad.
Pintyus!
Utazás végül hogy lesz megoldva? Plázacica+ Ti ketten?
Férjed, és Te jobban vagytok?
Nyaralás? Passz! Még jó, hogy anyuéknál megvan a nagymedence, az tuti.. többit nem tudom. Felújítás lehet elvisz minden money-t.
Olimami!
Jó hogy írtál, még ha ritkán is adsz hirt magadról.
Szépen alakul a kertecskétek, jön a tavasz egyre több időt lehet majd benne tölteni.
Ne félj a szüléstől, illetve attól hogy babóval baj lenne, mert biztos nem lesz, jó kezekben leszel. Lehet gyors és szinte fájdalommentes szülésed lesz a lánykádat meg hipp-hopp a karjadiban tarthatod majd!
Disney on ice-ra elvileg mennénk, de még jegyeket sem intéztem, azt sem tudom egyáltalán lehet e kapni még.
Lépnem kell, Dorka elemében van, ő szerencsére eleven mint mindig, ugyhogy vonszolhatom magam utána. Szerencse hogy férjem dél körül hazajön és átveszi legalább egyik gyereket. Tegnap is apával sétált Dorka, mi meg Bencével annyit levegőztünk mig a dokiig elbattyogtunk, meg vissza.
Pussssssz Mindenkinek!