Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!!!
Andi: Én is mindig adom antibót, ha a doki nénink felírja, jobban tudja mit ír ki.Nyugi, jól teszed, gyógyuljon csak meg mihamarabb!!!
A képek szuperek, Bence igazi hős-nek néz ki.
Dorka meg no comment :lol: :lol: :lol:

Pintyus: Szép a nacika és a pocika :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

SZIASZTOK!

Egzotikus képekkel nem szolgálhatok mint majd Anita és Alíz, de kihasználtuk a jóidőt és a játszira lementünk. Szerencsére Bence ma már nem lázas, ugyhogy négyesben mentünk és élveztük a napsütést .
Kép Kép Kép Kép

További kellemes hétvégét Mindenkinek!

Kép
Kép
bendor

Halihó!
Nagyon jók a képek! Hihetetlen jó idő volt ma! Tettünk is egy kis kirándulást Barátokkal Nyíregyházára.
Pintyus! Megfázásra nagyon jó a méz mellett a citrom és a fokhagyma (tudom, h. büdös, és sokan nem szeretik, de egy csodaszer!)
Egzotikus képeink nekünk sincsenek, mi nem járunk külföldre, mindig Erdélyben kirándulunk.
Vendég

Kép

Bea!
Hisz Erdély is külföld Mo.-hoz képest, tehát mondhatjátok hogy Ti is külföldre jártok. :lol: :wink:
Nem is irtál még semmit a gyakszidról, tetszik????Meggyógyultál már teljesen?

Anita!
Anyu ma megcsinálta a bajor husit amit Te ajánlottál, azt mondta nagyon fini lett. Ugyhogy azt hiszem nekem is meg kell csinálnom. :wink:

Pintyus!
Még mindig sok a melód? Hétvégén nyakatokba vettétek a várost a házkereséssel? Ha igen, találtatok jobbat mint amit kinéztél előzőleg?

Alíz!
Hétfőn, azaz holnap reggel 10-re jön az általad ajánlott burkoló... remélem nem felejt el bennünket és ide is ér. :P Bár azt mondta Rátok való tekintettel is jön és megbeszéljük a dolgokat. Hisz mikor felhivtam, mondtam neki, hogy Te ajánlottad őt. :wink:
Ti esetleg hétvégén nem bukkantatok álmaitok házára???? Sikerül eladni a paneljeiteket?
Ha már a burkolót szóba hoztam, nincs jó villany- ill. vizszerelőtök? Az majd a fürdőszobai felújításhoz kellene.. igaz a konyhával kezdjük, szóval nem sűrgős.

Bence sokkal jobban volt már ma, de persze köhög még és kapja a gyógyszert is. Kezd az én torkom is kaparni... azt hiszem világgá megyek ha lefertőződtünk mi is, főleg Dorka. :roll: :evil: :roll: Bár lekopogom , ő még tartja magát. Kopp-kopp....
Bencének most a magas láza alatt mértük digitális hőmérővel és fülhőmérővel is párhuzamosan a lázát. Nagyon lehangoltatok, hogy szar a fülhőmérő. Hát most a kis herkentyű bizonyitott nekünk. Nem márkás, nem került egy vagyonba és azt az értéket mérte, vagy épp egy tized eltéréssel mint a hagyományos. Örültem is neki, hogy megbízható. :P :P :P Annak már nem annyira hogy volt most alkalmunk kipróbálni. :evil:

Kép

Kép
Kép
bendor

Helló!

Úgy látom mindenki pihengetett meg kirándulgatott a hétvégén.
Tényleg nagyon szép idő volt.Mi is tegnap anyósomék voltunk mert Balázs dédikéje 86! éves volt pénteken és neki ünnepeltük a születésnapját.
Délután meg kint voltam a gyerekekkel(a sogórnőmék kisfiával meg Balázzsal.)vagy 2-3 órát.Élveztük a napsütést.

Bea:
Ne hülyéskedj már.Erdély nagyon szép hely ,a múltkor Pintyusnak is írtam hogy mi a barátokkal sokat szoktunk menni kirándulni Erdélybe legutóbb Húsvétkor voltunk és lehet hogy most is oda megyünk.

Andi:
Ha megigérte Jani akkor biztos megy.
Miért mondta hogy ránk való tekintettel?Sok a munkája?Vagy lehet csak hülyéskedett.Mindig azt csinálja,majd meglátod. :lol:
Örülök hogy Bence jobban van,és hogy nem csalódtál a fülhőmérőben. :wink:
Nagyon jók a képek,jó kis játszótér van ott felétek. :)

Teszek fel képet a szülinapról meg az Egyiptomiból is.
De ti is tegyetek fel bármilyet ,oké lányok?
Csak előbb elküldöm.

Kép

Kép

Kép
aliza

Kép Kép

Bence ismét rosszabbul van, 38.3 a láza, fájnak a végtagjai. Én sem vagyok a topon, már emiatt sem, meg magam miatt sem, érzem én is a torkom és kicsit a végtagjaimat hogy gyengülnek. Ígértem ha lebetegszünk én világgá megyek, hát erősen gondolkodom rajta. Kész vagyok teljesen.
Ezek után Dorka meddig bírja... :oops: nem tudom.
Kép Kép

Alízkám!
Hozzad csak a képeidet, legalább egy kis jókedvet csinálsz nekem mára. Dédikét Isten éltesse!!!Szép korban van, és ha nem is beteges az nagyon jó, vagy azért betegeskedik?
A burkoló azt mondta lehet lesz egy főállása, kevesebb ideje lesz, de maszekban megcsinálja a dolgainkat. Meglátjuk igy látja-e ma is.

Kép

Kép
Kép
bendor

Ezek még a repülőgépen készültek:

Kép

Kép

Kép

ezek meg már a szállodánál

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
ezek már Piramisoknál meg majd Királyok völgyében:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
ez meg a városban.Ilyen csili-vili minden ott az arab világban. :roll: :wink:

Kép itt meg Alizka vizitornázik :lol: :lol: :lol:

itt meg tanítottak minket táncolni hát ebből sem maradhattam ki. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Na ennyi,Van rengeteg kép azt se tudtam melyiket tegyem fel hirtelen mert van vagy 200.Majd egyszer megmutatom őket nektek.lehet hogy valamelyik 2- szer is elmenz mert Balázs is "segített"nyomkodni az egeret. :twisted:

Sziasztok.

Kép

Kép
aliza

Jó reggelt!!!

Meg jött a tavasz!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: És vele együttt a megfázások!
:cry: :cry: :cry:

A hétvégénk nem volt nagy szám, szombaton moziba voltunk, meg néztük a 9 és 1/2 randit, jó volt, kis romantikus filmecske, be cágtam egy hatalmas pop cornt és persze COLÁT!!! :lol: :lol: :lol: :lol: de szerencsére nem bolrult ki! :oops: :shock: :? :roll:

Tegnap sógornőmék voltak anyósnál és mi is ott kellett legyünk aztán meg vendégünk jött! A tegnap egy kicsit kint voltam a levegőn de nem eleget, ma be szeretném pótolni és neki állok gereblyézni kicsit!

Aliz: nagyon nagyon szuperek a képek, tök jó hogy eljutottatok egy ilyen gyönyörü és érdekes helyre! Ugy mennék én is egy kis tengerpartra! A mi nászútunk Horvátországba volt, de sajnos nem édes kettesben hanem barátokkal. Noiékkal (Andi te tudod kiröl beszélek). De jó volt nagyon!

Andi: nagyon sajnálom hogy Bence megint lázas, és hogy te sem vagy toppon, ez borzasztó! Múlna már el ez a hülye vírus!

Bea, köszi a tippeket! De szerencsére már nem kapar a torkom, viszont az orromat fújom egész nap!!! :cry:
És éjszaka anyira be van dugulva hogy nem kapok levegőt!

És hogy csúcs legyen minden férjem is kezdi, alig aludt valamit éjjel, kapart a torka, be volt dugulva az orra! Jól kezdjük a hetet, és kiállitásra is most megyünk! Nem lenne valami jó betegen be állitani!

Nem néztünk házikót hétvégén, illetve egyet találtunk, ez egy vadi új amerikai tipusu ház márciusi átadással, de még nem láttuk, na kiváncsi leszek. Igy nagyon jol hangzik de már nem élem bele magam semmibe mert csak pofára esek!

Andi: ti már most bele fogtok a felújitásba????????? Nagy rumli lesz egy ideig, nem irigyellek! de utánna nagyon szép lesz! Tök jó az a játszi ott nálatok!

Zsuzsi, Éva, Anita, Olgi!
Vendég

Andi:

Ja értem.Ezt nem tudtam ,mert legutóbb még csak burkolt ,de már akkor is mondta hogy nagyon unja.
gondolom talált valami könnyebbet.
Jaj nagyon sajnálom hogy Bence nincs jól,és még te is elkaptad. :? :cry: :cry: :cry:
Gyógyulgassatok!Dorka hátha megússza .

Kép

Köszi,hát aránylag jó egészségnek örvend csak msotanában derült ki hogy magas a cukra de azon kívül semmi.
Majd teszek fel képeket a buliról csak lemegyünk sétálni mert már Balázzsal nem bírok. :lol:

Puszi.

Kép

Kép
aliza

Andi!!! Gyógyuljatok meg minnél hamarabb!!! És remélem Dorka nem kapja el, mert akkor kezdődik elölröl minden!

Lenne egy eléggé érdekes kérdésem!

Nem tudjátok véletlenül hogy hol lehetne jó minőségü thermost venni???????? Nem kéne egy olyan nagy hanem egy kb fél literes. Barátnőmnek kellene bele tenni a tejcsit mikor le megy sétálni vagy dokihoz stb. Nem szeretne felszaladni egyfolytába szoptatni és nyilvános helyen sem igazán akarja. De a kis Máté éhen akar hallni ahogy elindulnak valahova!! :roll:
Vendég

Pintyuska!
Lehet kapni babás cuccokat áruló helyeken cumisüveg melegen tartót, belül hungarocell, kivül meg vizhatlan anyagú. 1000-2000 Ft közötti áron. Különböző méretben, van amelyikbe keskenyebb van amelyikbe ducibb cumisüveg is belefér.
Nem ilyenre gondoltatok???

Kúráljátok Ti is magatokat, mi is azt tesszük. Illetve próbáljuk. Köszi a jókívánságot, viszont Neked is férjednek is!!!

Alíz!
Volt itt az ismerősötök, valóban rendes fickó. Hétvégenként tudná csinálni nálunk a melót ha összejön neki a főállás, amit a héten vagy a jövő héten tud meg. Persze hogy nálunk minden mikor kezdődik az az ablakostól függ, mert legelőször azt kell cseréltetni.
Csodásak a képek, pazar helyen voltatok. Én is elvágynék most ilyen szép helyre.... :oops: :?
Köszi Neked is a jókívánságot, gyógyulgatni próbálunk. Annak örülök, hogy múlt héten Bazsika nem betegedett le, csak a búzgóság nyomta el. :D

Na majd jövök, intézgetem a gyerekek körüli teendőimet.

Olgi!
Két gyerekkel nem mindig könnyű, neked nincsenek ilyen pillanataid, mikor ezt látod? Vagy lehet csak nyűgösebb vagyok a hőemelkedésem miatt?!

Pusssssz

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Alíz! ma gondoltam Rátok, mert 12-re mentem, de senki nem volt az alapítványnál, így fél egyig a parkban üldögéltem. Élveztem a napsütést! Gondoltam, hogy felhívlak, nem-e vagytok lenn, de aztán rájöttem, hogy "normál" családban az pont az ebéd idő, csak nálunk van az, h. este 8-kor ebédelünk! Na majd legközelebb, ha ilyen jó idő lesz, összefutunk valahol a téren!
Andi! Szó mi szó, jobb szeretném, ha Erdély nem lenne külföld :lol: ! Nekem az azért nem számít nagy külföldi kirándulásna, mert Haza megyünk, tudod, itthonról hazamenni- ez van nálunk. De azért majd teszk fel én is pár képet!
Vendég

Sziasztok!

Jót most nem tudok írni, rosszat meg nem akarok. :cry: :?

Puszi Mindenkinek!!!

Bea!
Teljesen igazad van, és azt is tudom, hogy hazamégy ha Erdélybe mégy. Én még soha nem voltam Erdélyben szégyenszemre, ugyhogy hozd a képeket!!!!Na persze tudom hogy szép hely, ezzel nincs is gond.

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Ezer éve nem írtam.... :oops: Köszi a hiányolást! Olvasgatni tudtam, csak nem jutottam oda, hogy írjak. Pannika nem viszi túlzásba az alvást nappal... Vasárnap pl 2-szer fél órát aludt. Azért ez egy 8 hetes babának kevés.... Amúgy nincs Vele gond, egyedül annyi, hogy ilyen kevés alvás mellett délután 4-5 óra körül már nyűgös, de ezt nem is csodálom. Éjjel viszont 12 órát alszik, és többször már 2 felkeléssel csinálta! :D Mondjuk ma pont nem... Na, de majd alakul ez! Nekem elmúlt a vérzés, de gőzöm nincs mi volt, mensinek túl rövid és enyhe.... A hasam viszont fáj, és már nem csak a sebem, hanem alul az egész hasam. vasárnap este már majdnem sírtam, annyira... Úgyhogy szerintem ma hívom a dokit. Nem szoktam én minden hülyeséggel orvoshoz rohangálni, de gyanítom, hogy ez azért nem normális....

Zita! Elteszem akkor Neked a bodykat, és majd viszem, ha legközelebb találkozunk! Jobbulást Neked, vigyázz Magatokra!

Andi! Jaj, nagyon sajnálom, hogy Bence nem tudott menni a farsangra, pedig biztos nagyon készült rá! Jaj, és már Te is rosszul vagy.... :( Gyógyuljatok meg!!!! Remélem, Dorka megússza!

Gabi! Igen, Anyukám jött velünk a 6 hetes konrollra. Hát, ha akkor láttál, mikor bementünk, én akkor nagyon azzal voltam elfoglalva, hogy vetkőztessem lefele Pannikát, olyan meleg van ott. Na, meg lehet ám, hogy amúgy sem ismertelek volna meg, olyan kevés képet láthattunk itt Rólad... :oops: Tessék pótolni! :lol:

Alíz! De jók a képek! :D

Bea! Meggyógyultál?

Mi Tunéziában voltunk 2005-ben, ott lettem megkérve... :D Nekünk viszont nem jött be az arab világ. Lehet, hogy nem jó helyen voltunk, na meg már első nap ellopták a cuccunkat a partról.... SZóval mi arak országba nem vágyunk. Nászúton Krétán voltunk, 2 hetet. Ott voltunk all incusive ellátással, az szuper, csak nem éppen fogyókúrás! :lol: Sőt! Kréta csodálatos volt, meg is beszéltük, hogy oda gyerekekkel visszamegyünk! Az idén Siófokra megyünk, már le is foglaltuk. Addigra Pannika már nagylány lesz! :D :D Tényleg, ki hova megy?

Kép
zsuzska81

Sziasztok csajszikák!

Olyan ritkán jövök, hogy szégyellem, de mindig nagyon elfoglalt vagyok.... :roll:

A kis és nagy betegeknek jobbulást kívánok, menjetek sokat a napra, az tuti gyógyszer mindenre!

Voltunk Mátraszentimrén két hete, akkora hóvihar volt, hogy Bogyó totál bepánikolt. Én még gyereket nem láttam így ledöbbenve!! Édes pofa.
Csórikámék, lassan azt sem tudják mi az a hó.
Amúgy Kékesen is csak hóágyúval van sípálya. Akkor nagyon tetszett a hideg tél (-15 fok volt éjjel, nappal -10), de most örülök, hogy süt a nap és jön a tavasz.
Büdöskét rendelt Olivér előre, a hétvégén elültetjük. A kertet is feltöltötték az első réteggel, lassan lehet rápakolni a barna földet és a gyepszőnyeget.
De előtte még a kerítést is megálmodjuk.

Hétvégén a miskolci konyonyafeszitválon voltunk, de kár volt olyan messzire menni. :shock:
Egy kis tálkányi 500 Ft volt és még kóstolót sem adtak. :? Lutrira nem kísérleteztünk, meg sütötte a nap is, hiába volt hideg rossz volt nézni.
Viszont tök fincsi csirkeragut ettünk tejszines-gombás mártással cipóban. Milyen jó ötelet, sokx majd megőrülök mit adjak garnirungként.

És a lényeg!!!! SZáva FEJFEKVÉSŰ!!!!!!!!!!! Úgy félek a szüléstől, hogy ááááááááááááááááá, kész vagyok!! Nem a fájdalomtól (ha nagyon nem megy ott az EDA), hanem attól hogy elakad a válla meg ilyen hülyeségek, béna leszek, a puhány testemmel nem tudom kitolni... :(

Andi, úgy sajnáltam Bencét a farsang miatt, nekik ez még olyan sokat jelent.
Gabi, a sisakot honnan szereztétek? Nagyon vagány volt Marci!! Amúgy én is úgy gondoltam, hogy a talikor nem viszem oviba a legénykémet, hadd bulizzanak!

Jön valaki a Disney on ice-ra? Mi 14.-én megyünk 19.h-tól.
December óta minden hírdetés előtt ácsorgunk pár percet, annyira vágyik Olivér.

Most pénteken oviszünet van, megnézzük a Hangyabolyt, ott is tudnánk találkozni, ha valakinek van kedve.

Majd még jövök, csak éhezik a bébi!
Puszi
olimami

Halihóóó

Sajnos az elkövetkező napokban nem fogtok túl sokat hallani rólam, mert nem leszünk itthon, tudjátok Utazási Kiállitás!

De igyekszem minden este írni egy picit ugyanis velünk lesz a net! :lol: Ma is Pestre megyünk.

Andi, egy kicsit megijesztettél!!!!! :shock: :? :o
Mi a baj??????????? Miért nem akarsz rosszat irni, és miért nem tudsz jót???? Auzt észrevettem hogy a tegnap nem aktívkodtál, pedig te szoktál!!! Léágyszi oszd meg velünk mi a baj, mert aggódom!

Bea, örvendek hogy jobban vagy! Együtt érzek veled Erdély ügyben! Mi is ugyanigy vagyunk, ide haza - oda haza! Szerintem Erdély csodálatosabb mint Ausztria. Jó nekem Ausztria is nagyon be jön, mindennek meg van a saját varázsa!!!

Zsuzsi: köszi hogy elteszed nekem a cuccokat! Mi még nem tudjuk hova megyünk, egy biztos Zalakarosra elmegyünk nyáron valamikor, de azelött szeretnénk valahova külföldre is elutazni egy pár napra. Hátha lesz valami az Utazási Kiállitáson, mondjuk sok időnk nincsen körbe nézni de azért megpróbálom. Sok puszi mindenkinek!!!!

Vigyázzatok magatokra!!
Vendég

Sziasztok,

igen sajnos igazatok van, nem olvasok valami pontosan, ami azt illeti tényleg csak felszínesen sikerül utánaolvasom. És ha egy hétig nem jövök pláne... ÍGy maradt ki a dátum, csak arra emlékeztem mostanság vmikor tali, de késtem 2 napot...Nem tudom más hogy csinálja, de egy kis golyó mellett,aki folyton rosszban sántikál és nem alszik, nappal nem tudok netezni, este meg jön haza a nagy, neki is szüksége van rám, és akkor még ott a házimunka stb...Este főzni másnapra...áááá nem is panaszkodom.
Szóval ne haragudjatok. Szívesen jönnék, írnék, de nem tudok. Még olvasni is látjátok csak figyelmetlenül.

Pintyus,

sajnálom a gatyókat:(

ZSuzska,

igen te vetkőztettél épp, én meg rohantam, h ne kezdjen nyafizni:) Oksi mindjárt keresek képet... :wink:
Hátha nem lesz bajod. Az én dokim szerint míg szoptatsz egy hormonbomba vayg. Bármi belefér. Én Marcit 2 évig szoptattam. az elején egyszer voltam így,aztán fél év múlva kezdtem el rendszeresen. És kb. 5x annyira mint azelőtt. Most Petivel dettó....De igazad van, egy doki mindeképp jobb ha látja:) ÉN is úgy nyugodtam meg...

Olimami,
igazi tűzoltó bácsitól... Oli mi lesz farsangon?

Andi,

hogysmint? Gyógyulgassatok ám... Ma hallotam, hogy támad a rotavírus, gondolom dokid is ezt mondta...Klasz...

Na még gyorsan egy-két kép és fel is ébred a fél órás alvásból...

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Kép Teljes menetfelszerelés

Kép Barátok, Marci középen

Kép Ha a géphez jutok.....

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Gabi, olyan jó, hogy jöttél! Kérdezni szertnék tőled és Anditól (két gyerekesek).

Olivér teljesen elfordult tőlem. :cry:
Nem hajlandó puszit adni ("elfogyott"), nem engedi, hogy megöleljem, semmi sem jó, amit én készítek (kaja, limonádé, fürdő), csak Apa, Apa, Apa.
Tegnap is már az autónál álltak, én az előszobában, erre hallom" ne várjuk meg Anyát!".
Hazajön szenved, "valahova menjünk!!!", sír, nyávog, nem fogad szót, de csak nekem nem. Olyanokat mond, hogy "hülye Anya", :?
Tegnap is ovi után nyávogás "úgy hiányzik Marika néni (óvónéni)".
Mintha kést döftek volna a szivembe....

Nálatok volt ilyen? Ez már a féltékenység jele?
Úgy érzem belepusztulok, egyre türelmetlenebb vagyok vele. Vagy lesz ez még rosszabb is?????

Most is bőgök, mindig annyira várom, hogy jöjjön , erre az 5. percben már robban is a veszekedés.... :cry:

Kriszti
olimami

Egyszerre írtunk!

Szuper a jelmez, igazi egyéniség. Ki találta ki, Marci?
Peti olyan édes kis mosolygós.

Olivér pók volt, a hétre ígérték a képeket. Persze ide nem tudom feltenni, majd az iwiw-en meg tudjátok kukkantani.

Tegnap rendeltem házhozszállításos menüt, itt űlök 9 óta, nem merek elmenni zuhanyozni, mert tuti akkor fog jönni.... :?
olimami

Olgi, ne haragudj , hogy kihagytalak! Persze, a Te véleményed és tapasztalataid is érdekelnek!!!

Kriszti
olimami

Hu te kis hormonbomba kesergős anyuka:)

Persze, ez természetes, nincs Oli sem könnyű korban. Ahhoz kicsi, hogy felfogja mi lesz itt, ahhoz nagy, hogy ne fogja fel:)

Marci is nagyon apás volt mikor már nagy pocis voltam. Gondolom látja, hogy te már lassúbb vagy, nem vagy benne úgy mindenben mint régen. Én is 10 kérésből 5öt ha tudtam teljesíteni,nem tudtam már emelgetni, szaladgálni, gugolni, mászni stb. ilyenkor.És ő ebből azt érzékeli, h anyuval nem olyan jó buli lenni mint apuval, meg anyu nyűgös is, nem bohóc.. Ráadásul ő is kis morcogós lett. Bármiért ha rászóltunk utált minket, mondani nem mondta, de jött a nem játszok veletek, nem szeretlek...Ezeket ők nem mondják komolyan....
Nekem segített h amikor lehetett 3asban voltunk. Mentem velük mindenhova, csak nem rohangásztam. Meg mutogattam azokat a képeket, mikor ő volt a pocimban, meg pici baba.
De megnyugtatlak ha megjön a pici még nehezebb lesz. Én hónapokig úgy éreztem egyikkel sem tudok lenni igazán, és ha kettészakadok, akkor sem elég belőlem egyiknek sem. De ez elmúik. Marci pl. petire sosem volt direktben féltékeny. Csak ha az, akkor inkább a mi figyelmünket hívja fel, úgy, h extra rosszcsont. De ezek mind elmúlnak. Próbáld ezt úgy felfogni, h megérted az ő szpját, és átmeneti állapot. És ha azt mondja, h nem szeret, akkor te tudod, h igenis szeret, csak most apuval izgibb lenni:)

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Köszi az aggódást és jókívánságaitokat.Tegnap Bence láza ismét felszökött. :( Délután dokihoz mentünk , akkor 38.7 volt neki. Doki megvizsgálta, mondta hogy az előző nyavajából nem lábalt még ki, új bacit, vírust ő nem lát, illetve gondol. Kapja ma estig az antibiotikumot továbbra is, hisz ma telik le az 5. nap. Ha hőemelkedése lenne, akkor még 1 napot huzzunk rá az antibiotikumból. Ha akkor sem megy le, akkor menjünk csütörtök délelőtt vissza. Tegnap este aludt egy jót, fél 7-től 3/4 9-ig este.Ekkor már 39.5 volt a láza, vizesruha előkerült. :roll: :(
Nem volt ez elég én is itt kókadoztam, estére kifeküdtem én is 38.3-mal, algopyrinnel aludtam el, éreztem is hogy izzadok éjszaka.
Reggel jobban éreztük magunkat, de most Bencinek is nekem is megy fel ismét a hőm. Bence most 38.6 én meg 37.6. Dorkáról nem is beszélve akinek szintén pirosnak látom a torkát (bár lehet csak képzelődöm) , ő "csak" 36.9.
Bencéről most szedtem le a vizesruhát, most lefeküdt az ágyába. Betakargattam , mert fázik.
Őrület ami nálunk megy, komolyan.
Hétvégén ill csütörtöktől mentünk volna egész hétvégére anyuékhoz, pénteken amugysincs ovi. De szerintem a fenekünkön fogunk csücsülni itthon. :roll:
Hát ennyi "tömören" a mi gondunk-bajunk perpillanat. :roll:
Persze tegnap tele volt az orvosi rendelő beteggel, köhögőssel, lázassal, mindefélével. Mellettünk ülő kisfiúnak láza, köhögése, hányása és hasmenése volt... ugyhogy ha még ezt a hányós vírust is összeszedtük akkor kikattanok, az már hétszentség. :( :roll: :evil:

Zsu!
Ha fájdogál a hasad alja menj dokihoz, nem fog hülyének nézni, és úgy fogsz megnyugodni Te is szerintem.
Nekem lassan 20 hónapja volt a császárom, de még tegnap este is elterülve a franciaágyon hanyatt fekve kinyújtott lábakkal hapciztam egy nagyot, és úgy belenyillalt a hasam aljába, hogy nyögtem rendesen. Férjem jött is a másik szobából egyből, hogy te jó ég mi a bajom. Mondtam csak a hasam. De ha nem felhuzott lábakkal köhögök vagy tüsszentek akkor nagyon érzékeny és belenyillal szinte mindig. Persze ez Téged most nem vigasztal, gondolom. Orvos tudja elmondani, esetleg mi volt a vérzés és mi most ez a fájdalom nálad. Addig meg ne gyárts elméleteket, mert csak felhergeled magad.

Pintyus!
Utazás végül hogy lesz megoldva? Plázacica+ Ti ketten?
Férjed, és Te jobban vagytok?
Nyaralás? Passz! Még jó, hogy anyuéknál megvan a nagymedence, az tuti.. többit nem tudom. Felújítás lehet elvisz minden money-t. :cry:

Olimami!
Jó hogy írtál, még ha ritkán is adsz hirt magadról.
Szépen alakul a kertecskétek, jön a tavasz egyre több időt lehet majd benne tölteni. :wink:
Ne félj a szüléstől, illetve attól hogy babóval baj lenne, mert biztos nem lesz, jó kezekben leszel. Lehet gyors és szinte fájdalommentes szülésed lesz a lánykádat meg hipp-hopp a karjadiban tarthatod majd! :P
Disney on ice-ra elvileg mennénk, de még jegyeket sem intéztem, azt sem tudom egyáltalán lehet e kapni még.

Lépnem kell, Dorka elemében van, ő szerencsére eleven mint mindig, ugyhogy vonszolhatom magam utána. Szerencse hogy férjem dél körül hazajön és átveszi legalább egyik gyereket. Tegnap is apával sétált Dorka, mi meg Bencével annyit levegőztünk mig a dokiig elbattyogtunk, meg vissza.

Pussssssz Mindenkinek!

Kép
Kép
bendor

Na most le sem lehet lőni, mert itt alszik Peti már 3/4 órája:) Ez csúcs:)))))

És még valami. Nikor ez a nem szeretlek korszak volt, mindig azt válasozltam, h de én meg szeretlek. Nem mondom h azonnal de kis idő múlva, már viccet csinált belőle, és pár hét alatt le is szokott róla.Lényeg, h lássa, te akkor is szereted ha ő ilyet mond, de ez neked nagyon rossz érzés. Meg ne hagyd magad sztem lerázni. Mondom én is mentem velük, igaz mindenütt csak a padokat kerestem. Zsolti mondta is mikor 8 hósan egy 6órá kellett sétálni az állatkertben, h 'anya ledoktorálhatna az egy percen belül megközelíthető padok listájából az állatkert bármely pontján' Lehet nem szó szerint, de valami ilyesmi volt:)

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Ó Andi, jobbulást!!!!!! Grapefruitmag csepp? az olyan jó bacikra...

Lehet influenza, nem? Az ilyen makacs lázas....

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Kriszti!
Közben mig nagynehezen megírtam az előző levelemet addig Ti Gabival ellevelezgettetek. Mivel nekem is szólt a kérdésed , válaszolok.
Hááát.... mi rengeteget beszéltünk a kistesóról mig a pocakomban volt, igaz ekkor Bence már 4. évet betöltötte.Volt mikor szívesen beszélt, tervezgetett ő is, hogy mit fog csinálni, de volr mikor láttam rajta hogy terhes neki a téma, és hanyagoltuk napokig. Aztán újra előszedtük, aztán újra abbahagytuk.
Állandóan puszilgattam, mondtam neki, hogy sokat kell majd a kicsivel foglalkoznom, mert ugye ő még nem fog tudni magától semmit csinálni, segiteni kell neki mindenben.Úgy látszott ezt meg is értette. Ugyhogy nálunk aterhesség alatt nem is volt gond.
Megszületett a kistesó és kb fél év múlva jöttek ki rajta a féltékenységi rohamok, vagy nem is tudom mi volt az. Sokszor, dúlt-fúlt, elvonult egyedül a szobájába. Két éve karácsonykor is "balhé" volt, ajándéainak sem örült, akkor is inkább elvonult egyedül a szobájába. Mindenki azt mondta biztos a kistesót igy dolgozza fel. Próbáltam vele kettesben több időt tölteni, együtt játszani többet, és igaz idő kellett neki, de sokat változott a helyzet. Szerintem túl van már ezen a "nemcsak ő van a központban " dolgon és már nincsenek gondjaink.
Minden gyereknél máskor és máshogy zajik ez le, de lezajlik ez a folyamat. Mikor bölcsibe szoktattam Bencét ott is mondta a gondozónő, hogy a beszokatás is nagy változás az életükben (akárcsak a kistesó) és a gyerek előbb-utóbb mindenképp lereagálja. Szóval ne aggódd túl, természetes dolog, persze zokon esik egy-egy csúnya szó, mikor Te szeretede, de hidd el csak védekezik, nem gondolja ő azt komolyan.

Gabi!
Szuperek a képek, igaz én néha a táron is megkuksizom őket. :wink: Édesek a gyerkőcök nagyon.
Jajj, ne is mondd, dehogynem mondta a doki a rotát, készülök is a legrosszabbra, mert ha azt is beszopjuk, hát........ :roll: :roll: bedobom a törölközőt!

Kép
Kép
bendor

Gabi!
Pontosabban dokink nem mondta ki hogy Rota-vírus van, csak hogy van egy hányós-hasmenéses vírus. De gondolom hogy a Rota vagy a Calici nyomulhat. :evil:
Nem valószínű, hogy influenzásak lennénk, orvosnál rá is kérdeztem, azt mondta nem vírus, hanem egyértelműen bacink van. Streptococcus.. ez csinálja a torokgyulladást ill. légcsőhurutot.

Grapefruitmag-csepp konkrétan mire jó? Nem használtuk még sosem.
:?

Kép
Kép
bendor

Köszi Lányok a bíztatásokat! Fel is hívtam délelőtt Feketét, holnapra akartam időpontot kérni, de azt mondta, menjek már ma este, megnéz. Úgyhogy ha hazajön a férjem, megyek! Tény, hogy csak így nyugszom meg. Na, meg tényleg nagyon tud fájni, az éjjel is felébredtem rá... :(

Andi! Szegénykém, nagyon összejött ez most Nektek... :( Jobbulást Mindkettőtöknek! Dorka meg addig jó, míg kis rosszcsont! :D

mennem kell, reklamál a kisasszony...

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Zsu!
Majd mindenképp ird meg mit mondott Fekete, minden oké-e, de remélem igen.
Kislánykád valóban nem viszi túlzásba az alvást, de míg éjszaka jól alszik addig szerintem nincs nagy gond, ki tudja magát pihenni.

Bence is , én is most 38.0 körüliek vagyunk, de szegénykém teljesen el van nyúlva, délutánonként is alszik, pedig őt erre egészségesen nemigen lehet rávenni. Én ma elmentem a konyhabutor studióba ami az Anita keresztapukájáékhoz tartozik, pedig lázam volt. :roll: Vannak szép dolgok.Ma volt is felmérni a a konyhabútort, csütörtökre lesz árajánlat, nagyon kíváncsi leszek rá.
Meglátjuk.
Lépek, Dorka már megint rendetlenkedik.
Pussssz

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Voltam Feketénél. Nem nőgyógyászati dolog, azt mondta. Megvizsgált, csinált uh-t, megnézte kívülről is a hasam, és kizárt mindent. Adott viszont beutalót hasi uh-ra és vizeletvizsgálatra. Úgyhogy holnap reggel a klinikán kezdek.... Remélem, végzek hamar, mert Pannikát ki eteti meg? Hát, ennyi..... Remélem, semmi komoly..... Mert akkor mi lesz addig Pannikával?

Kép
zsuzska81

Zsu!
Örülök, hogy nőgyógyászatilag rendben vagy. Remélem uh-n sem találnak semmit és a vizeleted is rendben lesz.Már biztos végeztél, bár hasi uh-n elég lassan mennek a dolgok, azt tudom.Én is voltam tudod a sérvem-nem sérvem ügyében, mondjuk én időpontra mentem. Neked nem kellett kérned?
De még igy is több mint 1 órás csúszással dolgoztak.
Tudod én egy teljes évig abban a hitben éltem, hogy hasi sérvem van, érzékeny nekem is a hasam alja és a hegem egy részénél a bőr kidudorodik. Aztán mire rávettem magam a műtétre való bejelentkezésre és elmentem azért másik dokihoz is aki végre hasi uh-ra is küldött kiderült hogy nincs sérvem, csak a hasizomzat van megnyúlva. :? Ugyhogy én így jártem, de én is paráztam gondolhatod. :roll:

Majd jelentkezz, mit tudtál meg!!!!!

Egyébként jobban vagyunk, nincs láza Bencének sem, nekem sem. Infrázzuk a fülünket, mert a sok váladék feszíti nagyon és fáj is. Ugyhogy most az infrázós -orrfújós időszakunk következik. :twisted:
Ma Dorka elég nyügi, remélem nem lesz beteg, csak álmos volt azért csinálta. Tőle, igen meglepő módon már alussza a délutáni alvását.

Pusssssz !!! Szép napot!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok,

Kép

Bocsi hogy a héten még nem is jelentkeztem, de ez a lakás eladás-vétel elveszi minden időmet. Na meg most hogy ilyen jóidő van sokat vagyok kint sétálni.

Zsu: remélem mindent rendben találnak, de addig is ne aggodalmaskodj, mert az nem tesz jót semmiképp.

Andi: remélem már jobban vagytok, vagy legalábbis a gyógyulás útjára léptetek. Elhiszem, hogy nagyon kivagy, nem lehet könnyű betegen 2 gyerekkel, csoda hogy még Dorka birja. Hiába, stram kis csaj :) :)

Kriszti kitartás, most türelmesnek és elnézőnek kell lenned. Én ugyan nem tudok személyes tapasztalatokról beszámolni, de el tudom képzelni min megy most keresztül Olivér, ráadásul a családban hallottam hasonlót, ráadásul ott épp a kistesó érkezésekor ment a nagyobbik fiú oviban, hát az sem volt semmi. De pár hét-hónap és rendbejött minden, mikor legutóbb náluk voltam még rám is szólt, hogy a baba az ő tesója és nem vihetem sehová. Szóval csak annyit akartam, hogy gondolom most nagyon nehéz neked lelkileg, de túl lesztek rajta, és addig is ne vedd komolyan hisz még kicsi és nem tudja miket beszél. Ja és persze próbáld ki azokat amiket a tapasztalt 2 gyerekes anyukáink irtak, hátha vmelyik beválik. :)

Nem felejtettem el a fotókat amiket igértem, csak vmi zűr van otthon a géppel és azon vannak a fotók, ráadásul most egyedül vagyok csüt estig, mert István Pesten van, de hétvégére remélem sikerül feltennem őket.

Jobbulást mindenkinek, puszi!

Kép

Kép

Kép
lolita_78

Sziasztok!

Na, megjártam a klinikát.... Éjjel itt idegeskedtem, hogyha én soká végzek, mit eszik Pannika.... :( Ezért a hajnali szopi után már nem feküdtem vissza, gondoltam fejek....Na, de én még sose fejtem, mellszívóm sincs, szükségem sincs rá. Na, kézzel nagy kínszenvedés árán 40 ml-t tudtam, de amúgy sok volt benne, utána Pannika fél óráig nyelte nagy bőszen... Így mentem már 7-kor, hogy minél előbb végezzek. A nőgyógyászati klinika kartonozójába kellett mennem, Fekete azt mondta, majd azok a nőcik megrendelik az uh-t a belgyógyászati klinikán meg a vizeletvizsgálatot ott a szülészetin. Na, de hogy ne menjen ez sem simán, elkezdtek értetlenkedni, el se olvasták a leletemet. Oda akartak küldeni a szülészeti uh-re, de mondtam, hogy én nem vagyok ám terhes..... Még jó, hogy rajta van a leleten, hogy mikor volt császárom, no comment... Erre elkezdik, hogy majd a meddőségis asszisztens megrendeli nekem a vizsgálatokat. :shock: Na ja, az a szakrendelés 10-kor kezdődik, ez meg fél 8-kor volt. Meg nem akartam úgy odamenni pl uh-ra, hogy ott derül ki, hogy nem jól csináltáák, és kezdhetem előlről. Na, de tudtam, hogy Fekete ügyel 8-ig, így felhívtam, hogy ezek itt értetlenkednek. Ő leszólt, hogy mit csináljanak, pedig le volt ám a leletemre írva. Így megcsinálták rendesen. Aztán Fekete még a uh-ra is áttelefonált, és kért nekem időpontot 10-re. Úgyhogy siettem haza, hogy megetetem Pannikát, aztán megyek vissza a klinkára és viszem Őt is magammal, mert a férjem olyan sokáig nem tud itthon maradni. Anyukám is ma ment a sebészetre a hugommal, szóltam is nekik, hogy elvisszük őket. De aztán mikor átjöttek, mondta a hugom, hogy ne kísérje el őt Anyukám, hanem maradjon inkább itthon Pannikával. Így azért egyszerűbb volt.... Amúgy semmit nem találtak az uh-n. A vizelet eredményért meg majd pénteken felhívom Feketét, hogy nézze már meg, mert csak akkor lesz bent, így nekem nem kell kimennem.... Na, szóval szerencsére semmi eddig, csak akkor mi a fenétől fáj ennyire a hasam???? Ma éjjel is felébredtem rá... :(

Hugomat meg műtik hétfőn... :shock: :(

Andi! Örülök, hogy jobban van Bence! Reméljük Dorkában nem vmi nyavalya lappang!

Kép
zsuzska81

Sziasztok,

Jobbulást minden betegeskedőknek(főleg a gyerkőcöknek)!!
Egy kicsit mi is benne vagyunk a tutiban. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem Bendorhoz: ti Bioptron lámpával gyógyultok? Hol tudtad beszerezni? Sajnos nálunk is előfordul arcüreg-gyanú(most is) és mindig kölcsönkérem valakitől, de ez nagyon kellemetlen, és szeretnék egyet venni, mert nekünk használ(már ha hozzájutunk, most pl. nem). Ti hol szereztétek be és myenniyért?
Előre is köszi
Pave
pave

Pave: Andi mintha infralámpát irt volna, de lehet én emlékszem rosszul. Viszont apósomék pár hónapja vettek bioptron lámpát, az árára már nem emlékszem, de azt tudom, hogy a szechenyi utcán a gyógyászati segédeszköz boltban vették.

Kép

Kép
lolita_78

Halihó!!!
Rossz volt az internet, meg időm sem volt, mert kicsit szétszedtem a szekrényeket, szelektáltam, dobáltam kifelé a lomot, gyerek ruhákat átnézegettem. Kimondottan fiúsakat, amiket már Zozi kinőtte levittem a pincébe stb. Holnap jönnek anyósomék, sétáltatni akarják a gyerkőcöket. Nem bánom, így még a 3 db. erkély is készen lesz :wink: Babák miatt ezt igen nehéz megoldani, mert hideg van, meg Zozi már kizárta egyszer az erkélyen :roll: :lol:

Andikám: Nagyon sajnálom a betegeskedést, itt a jó idő, ettől az ember magától meggyógyul és nem kell sok gyógyit szedni!!! :wink:
Két babával megvagyok, valahogy könnyen megy :shock: Nem gondoltam volna, mindig attól paráztam, hogy hogy is lesz??? De bevallóm könnyebb, mint Zozival az elején... Amúgy érzem is, hogy megtanultam türelmesnek lenni, ez nem volt rám jellemző babák előtt!!! Hát ez van. Majd később nem tudom mi lesz, remélem birok majd enerdzsivel :lol: :lol:

Olimami:
Zolika 50-50% Anyás-Apás. Amikor korházban voltam párocskám azt mondja, hogy nem is keresett, annyira boldog volt, hogy Apucit kibérelte magának 8) Amikor haza jöttem le sem lehetett vakarni rólam, aztán Apa elment vissza dolgozni, őt nem is keresett. Szóval mindig azzal jól érzi magát, aki éppen mellette van :lol:
Szerencsére még nagyon ragaszkodó, nincs még duzzogás, inkább búj-búj van. Nem tudom meddig lesz ez így, de most nincs vele gond, mindent meg lehet beszélni. Meg mondom, hogy MEGTANULTAN NAGYON TŰRELMES LENNI, ezt értékeli sztem. Pedig terhesség alatt nem volt egyszerű, ha már nem bírtam, akkor sírásban jött ki , akkor bújt és puszilgatott. Hát ez van 8)

Alíz: Micsoda egzotika!!!!!!!!!!!!! Mennék én is :lol: Nyáron tudod Krim félszigeten voltunk Fekete tengeren, most meg Magyarországon belül megyünk majd barátokkal( gyerekek Keresztszüleivel) nyaralni.

Zsu:
Hát a klinika hozta a formáját... Örülök, hogy eddig semmi, biztosan hamarosan kiderül, hogy mi van.

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Zsu!
Na, miért is menne minden simán???!Az nem a magyar eü. lenne. :roll: De az jó hír, hogy hasi uh-n is rendben voltál. :wink: Biztos pisi is okés lesz.
Ja és ha elcsitultak az eseményeid, Pannika is többet alszik majd napközben várjuk a ti krétai és tunéziai képeiteket is. :wink:
Hugodat mivel műtik, szabad tudni?

Anita!
Hajrá az adás-vétellel, nagyon pörögnek az eseményeitek, ez a jó... Okés, várjuk majd a képeket, lassan már uh-s képpel is tudsz jönni nem? Nincs már olyan messze az AFP utáni Uh-d.

Pave!
Dehogy van nekünk Bioptron lámpánk. Kis mezei infralámpát használunk, meg ha nagyon durva a helyzet akkor sót melegítünk és azt tesszük a fülünkre (persze bebugyolálva pelenkába vagy bármi másba)
De nemrég hallottam az óvónéninket hogy valami nagyobb értéket rendeltek és bioptron lámpát kaptak hozá ajándékba... vagy valami ilyesmi, és a lámpát el szeretné adni. Éppazt hallottam mikor anyukáktól kérdezte hogy mennyiért lehetne megválni tőle. Ha gondolod rákérdezhetek Neked, megvan-e még neki.

Pussssz

Kép
Kép
bendor

Tündike kommunikál:
Kép Kép
Kép
Anyucinál alszom, mint a tej
Kép
Megnézem az aznapi akciókat... Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Olgi!

Örülök, hogy ennyire könnyedén megoldod a két gyerek mellett a hétköznapi teendőidet. Le a kalappal. Én is beleszoktam már ebbe, nincs is ezzel gond, mig nekem nincs bajom. De mikor félhullán is talpon kell lennem az valahogy nagyon kimerítő.Jaj, félre ne értsetek, a gyerekek egészsége mindenekelőtt, csak utána jövünk mi szülők. :wink: De nálunk anno Bence is, és most Dorka is anyás nagyon (bár Dorka jó uton halad mert apa + Bence hiányolásával indit reggelente ) szinte le nem szakadnak rólam... igy meg mindennel végezni nem könnyű. Persze ezt nem panasznak szántam, csak épp ezek a tények.

Megyek, infrázom a fülemet, mert feszít nagyon....

Pussssz!

Kép
Kép
bendor

Olgi!
Egyszerre lógunk a babaneten. :lol: :lol:
Most látom a képeket is.... annyira édesek vagytok. A két gyerkőc tünemény, kicsi lány szemmel láthatóan növöget. Zozika is a kis huncut szemeivel cukifalat.Az akciókat igaza van a lányodnak, követni kell, igy lehet takarékoskodni... :lol: :lol: :lol: A karodban a kis bekómázott feje annyira édes. :P :lol: :P
Rajtad meg abszolut nem is látszik, hogy nemrég szültél, őrület.. hogy csinálod???? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
bendor

Andi:
Köszi a bókot :roll: , de sztem csak egy jó szögből lettem lekapva :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olgi! De jók a képek! Nagyon édes Tündike! Főleg ahol Zozikával vannak együtt! :D Zozika kis huncut! Azt mondod, könnyebb két kicsivel, mint eggyel? Ez jó hír! Ugyanis mi is hasonló korkülönbséget trevezünk, mint ami Nálatok van! :lol: É sAndinak igaza van! Tényleg nem látszik Rajtad, hogy 2 hónapja sincs, hogy szültél!

Andi! Képeket majd keresek, de nem a gépen vannak, a férjem kiírta őket dvd-re, amiből van vagy 200.... így majd megkerestetem Vele! :lol: Hugomnak van egy daganat a mellében, szerencsére jóindulatú. 3 éve vették észre, csak most elkezdett nőni, így ki kell venni... :(

Kép
zsuzska81

Olgi!
Hát... veheted bóknak is amit irtam, de ez ténymegállapítás is volt. Jöhet a 3. baba.... :wink:

Zsu!
Sajnálom a hugodat, iszonyat lehet amin most keresztül megy, borzalmas.... de az jó a rosszban hogy jóindulatú legalább a daganat. Debrecenben műtik a klinikán? Ki műti? Nem mintha minden dokit ismernék, sőt.... de az I-es seben van egy ismerős műtősnő. Szólj, ha tudok segiteni valamiben.

Alíz!
Régebben irtam hogy a bőrgyógyon nincs ismerős, illetve aki van az most nincs.. :roll: szülni ment. De azóta felkajtattuk a kisfiam ovis társának anyukáját aki a bőrklinikán dolgozik. Allergológus, kozmetológus és bőrgyógyász egy személyben, magánrendelése is van a Hatvan utcán. Nagyon aranyos , kedves nőci. Bence szemölcseivel ő küzdött meg az én anyajegyeimet is ő nézte meg. Szóval ha ismét piros lenne a szemed esetleg égne akkor ajánlom, bár ne legyen rá szükséged soha. :P

Megint lázas vagyok, fáj a fülem is....... Kép

De Bence úgy néz ki rendben van... szerencsére. (kopp-kopp-kopp...)
Kép

Kép
Kép
bendor

Köszi Andi! Fülöp Balázs műti. Annak idején, mikor találta magának a csomót, Anyukám utánaérdeklődöttt, és ez a doki ott a nagy mellspecialista, ezért rögtön hozzá vitte. Amúgy szerencsére kisebb műtét, azt mondták kb 20 perc. Vasárnap este befekszik, hétfőn műtik, kedden jöhet haza. AZt mondta neki a doki, 3 hét alatt teljesen felépül, tudja mindenre használni a karját (mert oldalt vágja). Persze gondolom, eg ideig nem edzhet....Hugom versenyszerűen kosarazik.

Kép
zsuzska81

Zsu: Nagyon sajnálom a húgodat, de szerencsére "könnyebben megússza" :roll: Sok egészséget kívánok neki!!!
Fáj még a poci? Mensi?

Andi: 3.baba?????????????? :shock: Ez így tökéletes :wink:

Lázas vagy? Ez nem túl jó hír :( Gyógyulj meg mihamarabb!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Betegeknek gyors jobbulást! Itt a tavasz, ne tessenek betegeskedni:)!
Mától vizsgaidőszakom van,holnap lesz egy gyönyörű vizsgám, mégpedig a Szociális törvényből....vajon miről is szól? :shock:
Ja, és igazuk van a meteorológusoknak, lehülés jön, mert két napja fáj a fejem, hidegfront várható :?
Vendég

Olgi! Köszi a húgom nevében is! Hasam fáj, mensi már elmúlt múlt hét pénteken, úgyhogy szerintem tényleg az volt, a fene vinné el... :evil:

Kép
zsuzska81

Bea! Sok sikert a vizsgaidőszakhoz! Sok vizsgád lesz? Ugye az idén végzel?

Kép
zsuzska81

Zsu!
Igaz, konkrétan nem irtam mint Olgi, de persze én is mielőbbi felépülést és jó egészséget kívánok hugodnak!!!!! Iwiwen a közös képeteken láttam, hogy kis sportos hugod van, de igy hogy versenyszerűen kosarazik, már értem.
Ha a legjobb dokit kerestétek akkor biztos jó kezekben lesz, nem kell aggódnotok. (persze írni könnyűűű..... :oops: )

Bea!
Sikeres vizsgaidőszakot Neked!!!!!
Érzi a fejed a hidegfrontot ? Király lehet... :cry:

Bence talán gyógyultnak mondható, de nem szeretném elkiabálni. Én még küzdök hősiesen a bacival,hőemelkedéssel, fűlfeszüléssel.Remélem hamarosan vége lesz már úgy, hogy Dorka és férjem nem kapják el. Bár.. férjem is mintha.. de nem akarom az ördögöt a falra festeni. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
bendor

Jajj, Zsu, bárcsak ott tartanék! De ez még a második évem! Köszi Csajok, igyekszem hamar túl lenni a vizsgákon...
Andi! Sajnos megérzi a fejem a frontokat..és olyan fából faragták, hogy nem is használ neki a gyógyszer. De nem csak a frontokra érzékeny...akkor csodálkozom, amikor nem fáj :lol: , igazából dokik se tudnak semmi okosságot mondani rá.

Zsu! Hugidnak sok erőt és gyors felépülést Kívánok!
Mennek a pozitív energiák mindenfele:)
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?