Sziasztok!
Itthon vagyok "kényszerszabadságon", mert az E.On-nál áll a rendszer, így most nyugodtan tudok írni, legalábbis amíg a Máté alszik. Tegnap nagytakarítást csináltam, csak az ablakokat nem tudtam megpucolni, pedig igazán ráférne egy alapos tisztítás, de esőben teljesen felesleges lett volna. Letörölgettem minden szekrényt, lemostam a Máté szobájából az összes habtapilapot, hát nem gondoltam volna, hogy ennyi homok össze tud gyűlni pár hét alatt a tapilapok alatt. Majdnem eldugult a kád...
A Máténak kibújt 3 rágófoga és bújik a 4-ik is, remélem azzal sem lesz nagyobb gond, mind ezekkel!
Monee!
Nálam sem volt semmi jel, nem voltam hányós sem, csak álmos. Végülis mi is akkor kezdtünk gyanakodni, amikor majd szétpattantak a gombok az blúzomon.
Hát igen, 3 körül én mindig nagy rohanásban vagyok, akkor meg már az agyam azon jár, hogy mit, mikor, hogyan csinálok délután. Nyugodtan "szólj rám", ha esetleg látsz, mert én tényleg már nagyon máshol járok olyankor gondolatban és nem biztos, hogy felismernélek. Jövő héttel kezdve sajnos elég kevés nap lesz amikor 3 körül elmehetek haza, indul a hajtás, hogy ezt a hetet bepótoljuk. Nem tudom, hogy fogja a Máté tűrni.
A házunk épülget, már elvileg a tetőt rakják, kb. 2 héten múlva építik be a nyílászárókat, és jövő héten jönnek a gépészek is valami csöveket fektetni. Képet most nem tudok felrakni, mert nem töltöttük le az utóbbi hétek képeit a gépről.
Viki!
Örülök, hogy minden rendben volt. A 24-e meg hamar itt lesz, bár én is nagyon izgultam minden uh és vizsgálat előtt, hogy minden rendben legyen. Hányásra nekem még azt tanácsolták, ha ilyen problémám lett volna, hogy rágcsáljak kekszet, és akkor elmúlik. Hát nem tudom, hogy hatásos -e. A fejem egyébként nekem is fájt többször, ilyenkor én mindig ittam egy jó nagy pohár vizet, és sokszor segített. Állítólag a kevés folyadék is okozhat fejfájást.
Erzsó!
Sajnálom, hogy Adél nehezen szokott vissza az oviba. Tavasszal nem volt vele ilyen gond ugye? Kíváncsi leszek mi lesz a Mátéval október 1-től, amikor kezdjük a böcsis beszoktatást. Biztos nem lesz egyszerű. Már elkezdtük neki mondogatni, hogy megy majd bölcsibe a gyerekek közé, és most még nagyon örül neki, és büszkén mondogatja, hogy bö-bö-bö, ez a bölcsit jelenti, de majd ha tényleg menni kell...
Évi!
Tényleg nagyon sportosak vagytok. Én utoljára 12 éves koromban ültem biciklin, akkor tekertem kb. 20 km-t egyben, azóta nem tudnak ráimádkozni a biciklire. Igaz azért a konditerembe járok, de az mégsem szabad levegős sport. Ha majd a Máté elkezd bringázni, biztos újra rákényszerülök.
A Szivárványban a játszóház is megnyílt újra? Ott is nyári szünet volt, és nem kaptam mostanában zsebibaba füzetet.
Mindenkinek további kellemes napot, remélem nem nagyon fog zuhogni délután az eső, mert be szeretnék menni a Mátéval a Perczel utcába a játszóházba, ahol kiugrálhatja magát.
Netty