Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Viki!
Én is szívből gratulálok :)

Erzsó!
Nagyon szép ajándékot kaptál! Igazad van! Nem kell Alízkának még gyümilé...nem is értem a doki néniket, mindegyik mást és mást mond, mindegyik a másik hülyesége miatt szúr le :( Én már nem is viszem máshoz a gyerekeket, csak ha betegek és úgy látom, hogy orvos kell.
Nemtom emlékeztek-e rá, de a mi doki néninkel is voltak az elején problémák, sokat idegeskedtem, sírtam miatta, de már minden oké, belenyugodott, hogy Hisztike nem lesz duci baba :)

Monee!
Igen, megjöttek a nagyok, élménybeszámoló nem volt :cry: Úgy kellett kihúzni belőlük mindent, a Dávid ma reggel meg már megkérdezte, hogy mikor mennek már Vasasra, hiányzik neki a mama :cry:

Most megyek is, amíg Hisztike alszik gyorsan megfőzök.
Marcsy
marcsy

Szép jó reggelt!

Viki!
Apa lakatot tesz a szájára :wink: !
Egyébként sem egy "pletyós" tipus, nekem sem mesél soha semmit :evil: !
Szerencsére eddig nincs láz, remélem megússzuk!
Akkor HAJRÁ FEBRUÁR!!!!!!!!!!!!!!!!

Marcsy!
Adél is mamamániás. Vasárnap ment anyukámhoz, hétfőn mentünk érte de nem jött velünk haza. Kedden sikerült hazahozni, de már ő is szerdán azzal ébredt hogy mikor mehet az Erzsi mamához :? :shock: !
És ami kegyetlenül rosszul esik, hogy ilyenkor még telefonon sem hajlandó velem beszélni :cry: :cry: :cry: !

Visszatérve a gyümiléhez, háát én is kiakadtam. Meghallgattam azt' jó van. Persze azért utánna Gábor is mondta hogy próbáljuk meg, de ebben az egy dologban nem engedek. Utánna felhívtam a védőnőnket és ő is azt mondta hogy ne adjak neki, mert ha rákap a barack ízére akkor utánna nem fog neki kelleni a szopi. Ő javasolta a hőmérőzést.
Szóval sokszor tényleg az anyai észre ill. szívre kell hallgatni!

Ajándék: hát most tényleg kitett magáért Apa! Évek óta vágytam már egy ilyen egy köves gyűrűre. Az az igazság, hogy mi nem szoktunk ajándékozni a házassági évfordulón. Mindig elmegyünk étterembe vacsizni és élvezzük hogy végre kettesben lehetünk. (na ez idén nem jött össze :lol: )

Na megyek főzni délután még benézek!

Szép napot mindenkinek!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Sziasztok!

Nahát Viki, micsoda hírek!!!! Szívből gratulálok én is, és problémamentes pocakosodást kívánok! :D Szíved szerint minek örülnél jobban? Peti tudja már, hogyan fogadta? Gondolom, akkor bölcsi ugrott nálatok is, nem?

Monee!
Vagy akár te! Köszi neked is a hiszti kezelésére vonatkozó tanácsokat, igen, ennél okosabbat nem csinálhatok, azt hiszem...

Erzsó!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon szép gyűrűt kaptál!
Akartam már kérdezni, Adél nem féltékeny?

Mi holnaptól hétfőig megint Orfűn leszünk, ahol nincs net, úgíhogy ha addig nem jövök, mindenkinek kellemes hosszú hétvégét kívánok!
Üdv. Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Jevi!

Igen, Peti tudja már, és nagyon szereti. Úgy hívja, hogy Tesó baba, és simizi a hasamat, meg puszit ad rá. Meg minden nap meg kell nézni az uh-os képet itt a neten, hogy ma mekkora Tesó baba, és elmondja, hogy van keze, lába, feje, hasa, szeme, szája, orra....stb...és tudja már a neveket is, és szerinte fiú lesz, mert megkérdeztük, és azt mondta, hogy Piúúúú (=fiú). De ha azt kérdezzük, mi lesz a neve, azt mondja, hogy Etter (= Eszter) na ez a kettő egyelőre nem fér össze, de ha lány lesz tényleg Eszter lesz! :)
Ja, a bölcsit valszeg lemondjuk a jövő héten! :) Nálatok is???? Miért Violka sem megy bölcsibe végül?

Erzsó!

Jó, hogy nincs láz, mostmár csak nem is lesz! Na igen, hajrá február! :D

Marcsy!

Köszi! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki!

Gratulálunk! Peti nagyon édes, ahogy várja a kistesót!

Réku!

Jelentkezz, ha megérkezett a babátok! Szorítunk!

Erzsó!

Csodálkozom a dokinéni tanácsán, mert mostanában minden orvos a kizárólagos anyatejes táplálást tartja követendőnek. Nálunk ugyan nem volt gond a kakival, de sok emésztési és hasfájós problémánk volt, amit a babamasszázs enyhített egy kicsit. Van egy krém, a dm-ben lehet kapni, mi azzal maszíroztuk a Máté pocakját, nem tudom, hogy a kakiláson segít -e, de az emésztésben segített nekünk, hátha ez a kis mozgás jótékony hatással van az ürítésre is.
Gyönyörű a gyűrű, amit kaptál! Meg is mutattam a férjemnek, enyhe célzásként, bár nekünk csak jövőre lesz házassági évfordulónk megint..... :)

Jevi!

Jó pihenést Orfűn!

Nálunk semmi extra, a Máté újra rosszulalvós időszakban van, egyszerre jön jópár foga, igazából meg sem nézni neki, az egész íny dagadt neki mindenhol. Jó lenne, ha tényleg kibújnának a fogacskák, mert 9 foggal elég nehézkes a szilárd kaja rágása. Képzeljétek 2 napja eszik a Máté joghurtot és eddig semmi baja nem lett tőle! :) Igaz annyira nem szereti, de azért egy petit danone-t megeszik naponta. Holnap kipróbáljuk a krémtúrót, hátha az jobban fog ízleni neki.
Építkezésnél jelenleg a tetőtér építése folyik, mi pedig kandallót tervezünk, ezzel megy el minden esténk, hogy rajzolgatunk, tervezgetünk, berendezünk. Nagyon élvezem, de az igazat megvallva azért nagyon fárasztó így. Délelőtt munka, délután játszótér, este tervezés, 11-éjfél körül kerülök ágyba, reggel 5 körül pedig ébresztő van. Majd csak túl leszünk a nehezén és az én biológiai órám is átáll majd a növekvő terhelésre.

Mindenkinek jó hétvégét!

Netty

Kép
netty11

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes hosszú hétvégét kívánok! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Rólunk: Én tegnap pocsékul voltam, hánytam reggel, meg este is 2x, meg ma reggel is, de most egész tűrhető a dolog, az ebé egyelőre bennem van! :D Peti nagyon édes, mindig szól, ha pisilni kell, még a kocsiban pelusban is, így kiszálltunk útközben 2x is és lepisiltük a kocsikereket, utána egész úton ez ment :" pisi, apa auto kerék" De már mond egész mondatokat is, pl:hajmosásután nekem: " anya haja vizes" szóval alakulunk, sőt már mindent megismétel, amit mondunk, ma reggel meg a feje fölé emelte a kiskalapácsot azt azt mondta, hogy: esernyő, na nem ilyen tisztán, de meg lehetett érteni :D

Remélem mindenki jól van, és jól telt a hosszú hétvégétek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Helló!

Még gondoltam leírom Nektek Peti mai ebédjét, én kiakadtam! :lol:

Egy tányérnyi csiga- tészta, két csirke alsócomb a paprikáscsirkéből, egy kistányérnyi káposztasaláta, két túrórudi és 2 dl víz :shock: :shock: :shock: kb így nézhettem, mikor az első combi után azt mondta, hogy még mammmm! de örültem neki, hogy végre szépen eszik! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Megjöttünk Orfűről, volt sok szép program a hétvégén ott, nagyon jól éreztük magunkat: kenyérsütés, kürtöskalács-sütés, bábszínház, bűvészmutatvány, stb.

Viki!
Nem semmi Peti ezzel a kajálással, előtte hány napig nem evett? Merre voltatok hétvégén? Rosszullét: :(
Végül Violka sem lesz bölcsis, remélem minél előbb összejön a babó, és akkor tényleg értelmetlen lenne.

Netty!
Jó tervezgetést, Máté fogacskája: :(

Többiek? Tessék jelentkezni!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Jevi!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Orfűn! :)

A bölcsit ma mondtuk le hivatalosan, így legalább megkaphatja a helyünket valaki, akinek tényleg dolgoznia kell! :) Remélem hamar összejön a baba nálatok is! Tényleg megy már a projekt, vagy a jövő hónaptól csak???
hétvége: férj még pénteken dolgozott, meg tegnap is egy nappalos 12 órást, vasárnap délután voltunk komlón a nagyszüleimnél és nekik csak most mondtuk el a nagy hírt, hát nagyon örültek!! :D
Kaja: képzeld előző nap is kapott enni, sőt aznap reggel is :wink: :wink: :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Bocsi hogy nem jövök, de eléggé nagy fennforgás van megint otthon és nem jut időm írni!

Viki!

Nem semmi hogy Peti mit meg nem evett! :shock: Ennyit én sem tudnék egy kajára betermelni. :D
A hányást sajnálom! :( Már több van hátra mint előre mire valszeg elmúlik!
Jól van odabenn a picikéd?
Örülök hogy a család is örült! :D

Jevi!

Tök jó hogy van nyaralási lehetőségetek Orfűn! Oda én is szívesen elvonulnék pár napra. A Balaton nekem sajna nem jön be...
Mit mondott a doki? Mehet a tesó project?!

Nálunk folytatódik a felújítás. A lakás megint szétpakolva, minden a feje tetején áll. :) A glettelést tegnap megcsinálták, csiszolni kell, meg festeni-mázolni és akkor a pingálás ügyben teljesen készen vagyunk a házzal. Utána megvesszük és lerakjuk a nappaliba a parkettát és birtokba vesszük azt a szobát is. :D
Közben persze járunk autóversenyre dogozni, most éppen nálunk van a hétre Kata, úgy döntöttem kéne tanulni valami okos szakmát, macskázunk (a hülye dög elköltöztette valahova máshova a kiscicákat... :?) és persze amikor marad idő próbálunk pihenni. Többnyire nem marad. :D
Ma elmegyek nőgyogyihoz, kéne UHra beutaló hogy megnézzék javult-e valamit odabenn a dolog. Nagyon nagyon remélem hogy használt a gyógyi és lehet magától is babánk! Kicsit parázok ez miatt... :(

Kellemes napot!
Monee

U.i.: Írjatok! Olvasni általában van időm... :lol:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Monee!

Drukk, hogy az uh-n jó híreket mondjanak! És sok sikert a felújításhoz is!

Többiek, merre vagytok???????

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Monee!
Megy a drukk, hogy minden oké legyen uh-on.
Kiscicák :D !
Lehet, hogy nem is olyan hülye az a cicamama :wink: !

Viki!
Hányás :( . Most már lassan túl leszel ezen a hányós időszakon!
Nem semmi, hogy Peti ennyi mindent megevett. Mit meg nem adnék azért, hogy Adél ennyit kajáljon :oops: !
Nagymamádék merre laknak Komlón? Ők laknak dávidföldön?

Jevi!
Múltkor valamelyik nap mi is lent jártunk Orfűn, eszembe jutottál :) !

Ma totál beparáztam. Alízkának 2× is rózsaszínes pleccsni volt a pelusában. Felhívtam a védőnőt, hogy most ez mi lehet. Én húgyúti fertőzésre gyanakodtam. De azt mondta, hogy az mindig lázzal jár és folyamatosan fájna neki. Szerintem a hasfájáson kivűl más fájdalma nincs, mert ha adok neki Espumisan-t perceken belül jobb lesz és elhallgat. Ha nem múlik el akkor holnap elviszem a dokinénihez. Remélem már nem a 70éves mami lesz!

Képzeljétek még csak pénteken megyek a 6 hetes kontrollra, igaz a lányom már 10hetes, de sebaj :wink: .
Amikor kértem az időpontot dokibá megkérdezte, hogy eddig merre jártam :lol: .

Adél ma a keresztanyáméknál alszik Alsóhetényben (dombóvár melletti falucska), kiváncsi vagyok, hogy bírja. Még soha nem volt ilyen távol tőlünk!
Most ennyi! Ha eszembe jut még valami akkor jövök! :wink:
Szép estét mindenkinek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Kép Menyasszony Kép Táncolunk 1000-rel Kép

Kép

Kép
erzsó78

Még mindig én :lol: !

Monee!
Asszem Te mondtad, hogy mennyire hasonlítanak egymásra a csajok.
Hát akkor íme két kép: Kép Alíz
Kép Adél

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Szia Erzsó!

Nagyon szépek a csajok!!!! Mostmár tuti, hogy feladhatja Gábor azt a múltkori hirdetést (tudod a vadászpuskásat :lol: ) egy pár év múlva!

Remélem Alízkának semmi baja, és nem kell holnap dokihoz vinned!

Mamámék kökönyösben laknak.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Erzsó!

Hihetetlenek a csajaid!
Norbi is azt mondta hogy a két lány egy gyerek. :)

Adél gyönyörűséges ebben a ruciban! :D
Milyen alkalomra volt ez a ruha neki?!
Hogy sikerült a rokonoknál alvás?

Köszi a bíztatást az UHhoz! Hétfőn kell mennem, elvileg addigra a 14. ciklusnap lesz, talán a dokibácsi valami tüsző félét is fog látni. :wink: Remélem! :D

Kellemes napot!
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Erzsó!
Szuperek a képek, nagyon szép kislányaid vannak!
Egyébként az én szüleim dávidföldiek, de a nagymamám nekem is kökönyösi. :wink:

Ha nem bánjátok, én is dicsekszem picit:

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Monee!

Megy a drukk hétfőre, na meg egyébként is! :wink:

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Jevi!

Violka is gyönyörű kislány! Nagyon szupik képek! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Csak gyors kukk, mert még Adélt fürdetni kell.
Köszi mindenkinek a dicséretet!

Monee!

Most hülyének fogtok nézni bennünket. Ezt a rucit Adél nem kapta semmilyen alkalomra. Azért vettük neki, mert mostanában mindig lakodalmasat kell vele játszani. Megállapodást kötöttünk, hogy megkapja a ruhát, ha rendesen fog kajálni. Azóta meg eszi a főzeléket, igaz nem viszi túlzásba, de legalább pár kanállal eszik belőle :wink: !
Hétfőn megy a drukk neked!

Viki, Jevi!

Akkor én jól összekutyultam, hogy kinek kije merre lakik :lol: !

Viki!
Hogy vagytok?
Hányás? Petivel is hányós voltál?

Jevi!
Violka is nagyon szép kislány. Nálatok is készítheti apa a vadászpuskát :wink: !
Ezeket a képeket a Rákos Ildi csinálta? Az elsőnél nagyon ismerős a háttér :) .
Kistesóval hogy álltok?

Réku is már nagyon régen járt erre, már biztos Ő is babázik!

Adél annyira jól viselte az ott alvást, hogy haza sem akart jönni.
Este kiküldte a keresztanyámat a szobából és egyedül aludt el :shock: .
Itthon meg mindig vakartatja a talpát meg a hátát :evil: !

Alízkának szerencsére ma egésznap nem jelentkezett ez piros "akármi". Láz nincs, étvágya jobb mint máskor. Remélem tényleg csak a megmaradt hormonok okozták.

Szép estét mindenkinek!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Sziasztok!

Köszi a képdícséreteket, Violka nevében is!

Viki!
Hogy vagy? Merre lakik a nagyid? Az enyém a Pécsi úton. Lehet, hogy ismerik egymást... :)

Erzsó!
Már miért néznénk hülyének? Hol vettétek? Meg aztán megvan a jelmeze a köv. farsangra! Gyönyörű tündérke, vagy királykisasszonyka lesz belőle! Igen, az Ildikónál jártunk fényképezkedni, én nagyon meg vagyok vele elégedve, már tavaly nyáron is nála voltunk!
Ovit várja már Adél?

Ha nem jönnék, mindenkinek kellemes hétvégét kívánok: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Jevi!

Egyik mamáék a Móricz Zsigmondban, a másik meg a Gorkijban! :)

Erzsó!

Köszi, ma jól voltam, nem is hánytam :D Igen, Petivel is volt, sőt, Vele szinte ki sem tudtam mozdulni a 14. hét végéig, mert minden szagtól hánynom kellett, még a hűtőtől is! (ennél azért most sokkal jobb a helyzet, nem is fogytam egy dekát sem még, Petivel már -4 kg-nál jártam ilyentájt)

Jó éjszakát Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Elérkezett Alíz baba életében az első mérföldkő.
MA HASRA FORDULT :D :D :D !!!!
Igaz még a kezecskéjét nem tudja kivenni maga alól, de a lényeg hogy hason van!
Olyan boldog vagyok :D :lol: !

Na lépek is csak gondoltam gyorsan megosztom veletek is a jó hírt!

Szép hétvégét mindenkinek!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Erzsó!

Gratula Alíz Babának a hasra forduláshozT Ezt nevezem én tempónak!!!!!!!!!! Mi lesz Veletek, 8 hónaposan már kergetni fogod ezt a kiscsajszit!!!! :lol: Peti majdnem 3 hósan fordult meg először, és 9 hósan már járt! Ezt is túlszárnyalja a kicsi lány, nagyon ügyik vagytok! :D

Jó hétvégét Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Rég jártam erre.

Erzsó!

Megdöbbentő a hasonlóság! :shock:
Pláne, ha visszagondolok arra a két képre, amit még régebben raktál fel, h. Adél mennyire hasonlít rád, amikor kicsi voltál! Nem te vagy az első magyar klónkísérlet? Sok kicsi Erzsó!!!! :lol: :lol: :lol:
Gratula a hasraforduláshoz! Nemsokára szaladhatsz utána! :D

Viki!

Gratulálok!!!!
Remélem mostmár nyugodtabban fog telni a terhességed!
Talán a róka sem sokáig sündörög már körülötted!
Nem vagy borzasztóan álmos? Hogy bírod Peti mellett????

Jevi!

Nagyon jók a képek Violkáról. Ki ez a fotós, aki ilyen normális és természetes beállításokat csinál?
Violka egyébként szerintem nagyon hasonlít rád, csak a szeme más!

Monee!

Jó felújítást!
Mi nemrég ablakot festettünk Astralin alapozóval és selyemfényű zománccal. Megdöbbentően szép lett! Olyan sima felületet ad, mintha műanyag ablak lenne, pedig 25 éves, szétkorhadt fa, csak ki van glettelve és megcsiszolva! Sokkal szebb, mint a Trinát zománca!

Csajok!

Nincs vkinek v. ismerőseiteknek a következő autósülések vmelyike eladó? (magyartanárom most forog a sírjában! :oops: )

Römer King TS Plus
Chicco Key1
Bébé Confort Iseos Safe Side
HTS BeSafe iZi Comfort

Aránylag fiatal, alig használt ülést keresnénk!
Sürgős lenne! Köszi!

rambóka

Sziasztok!

Lányok, én már megint hánytam az előbb,pedig napok óta (péntek óta) nem volt semmi hasonló bajom! Ezek szerint ez még mindig nem múlt el! :( Lehet megint fiam lesz, Petivel is jól elhúztam a hányást!

Rambóka!

Nem, az álmossággal mostmár nincs akkora gond, inkább ez a hányásos nyavaja izgat! Ha álmos vagyok lefekszem Petivel délben aludni, és alszom vele, kb 1-1,5 órát, de már napok óta nem feküdtem mellé! Ez az,Peti mellett sokkal nehezebb, mint vele volt, mert akkor ugye azt csináltam amit akartam, és akkor amikor akartam, és jól esett, mostmeg az van, amit ő akar (többé kevésbé) . :wink: :?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ja, ülésünk ilyen nincs, de ha lenna, kkor is kellene még egy darabig :wink: :wink: :wink: Nekünk Pierre Cardin van!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ja, szeptember 9-én lesz börze a csarnokban, ha addig tudsz várni, akkr nézd meg ott, hátha találsz!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki!

Sajnálom a hányást! Remélem mostmár tényleg hamar elmúlik! :D
Hát igen, nem lehet könnyű a "kisfőnökkel" meg a mégkisebb főnökkel együtt.
Tényleg! Kiffiút vagy kislányt várnál inkább?

Jevi!

Violka is nagyon aranyos. Olyan szép szemei vannak! :D

Rambóka!

Akartam írni már Neked a másik topikban is hogy sajna ez ügyben nem tok okosat mondani. Nekünk már nagy a Kata (bár ugyan még csak korban, magasságban még nem) és még mindig használunk ülésmagasítót nála, karfásat, de Gergő ennél sokkal kissebb, neki biztosan egészen más fajta ülés kell.
Remélem minél hamarabb találsz olyat ami megfelelő lesz Nektek!

Réku!

Meg van a bébi?! Jelentkezz! :D

Erzsó!

Ugyanmár miért néznénk hülyének?! Ha ez működik, akkor ez működik. Lényeg hogy eszik a lány főzeléket. Miért alakult így hogy nem szereti?
Picilány hogy van?! Rózsaszín dolog nem jött megint elő? Forgás? :D

Nah és akkor rólunk:

Ma volt UH délelőtt és naggyon naggyon jó híreket kaptam. :D

Írom ami a leleten van:
Uterus mérete 73×28 cm, endometrium 6 mm.
Mindkét oldalon normál szerkezetű ovarium.
A jobb oldali petefészekben 18 mm-es domináns tüsző.

Szóval elvileg minden okés, van szép tüszőm, ma van a 15. nap és még mindig imádom Borsay dokit! :D
Amikor meglátta a tüszőt kérdezte hogy akkor most ez hányadik nap is?! Mikor mondtam hogy a 15., azonnal az volt a válasza, hogy "Itt van egy szép tüsző. Na ebből lesz a baba!" Legyen igaza! :lol: :lol:

A hétvégére jutott még egy öröm: Megautókáztattak egy igazi és igazán gyors versenyautóval a versenyautó teszten amin dolgoztunk vasárnap. Annyira de annyira jó volt hogy el sem tudom mondani! :D Rakok képet. :wink:

Ez az autó amivel vitt Krisztián.
Kép
Ez meg én vagyok félig bekötve, Norbi szerint megilletődött képet vágva. :D
Kép
Leírhatatlan érzés volt egy ilyen erős autóval és egy profi pilótával menni! :lol:

Nah megyek, elcsábítom a Kedvest! :wink: Had jöjjék a babó!
Jó éjt mindenkinek!
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Erzsó!
Gratula Alíz babának, nagyon ügyi!

Rambóka!
Rég voltál, örülök, hogy jelentkeztél. Köszi a képdicséretet, a fotós komlói, Rákosi Ildikónak hívják, és a belvárosban van fotós üzlete.
Sajnos ilyen gyerekülésben én sem tudok segíteni, de a börze szerintem is jó ötlet.

Viki!
Hányás: :( Hát én Violkával is igen sokat hánytam, gyakorlatilag, amíg meg nem mozdult a baba, rosszul voltam, úgyhogy ne vegyél mérget a fiúra! :wink: Tényleg, mit szeretnél inkább? És a párod?

Monee!
Úgy örülök én is a jó hírnek, hát akkor hajrá ezerrel!!!!!!!! :D
A száguldás tényleg tök jó lehetett, engem egyszer egy motoron repítettek (tesóm) 150-200-al, az is király volt, bár be voltam t..va rendesen!

A hétvégénk jól sikerült, szombaton tekertünk a Párommal egyet, most hétvégén pedig lesz egy teljesítménytúra, én az 50 km-re megyek, Párom, lehet, hogy a 100-ra. Aztán lazításképp Sikondára mentünk egyet fürcsizni, Violka nagyon élvezte! Vasárnap babazsúron voltunk, az is jól sikerült. Most viszont esik, de nem bánom, legalább lehűl egy kicsit.

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Jut eszembe, köszönöm a Sikondás tanácsokat!
Két hete szinte minden nap elvittük a kicsi vizicsíbort és nagyon élvezte. Tényleg gyerekparadicsom. Bár a főmedence lehetne egy fokkal melegebb, így mi inkább a lenti medencét látogattuk.

Így "ugrik":
Kép

rambóka

Sziasztok!

Hűűűha... szétszakítjuk az oldalt a nagy forgalommal. :D

Rambóka!

Örülök hogy tetszett! :wink:
Húha, Gergő nagyon bátor hapsi! :shock: :D
Jártatok babaúszásra, vagy mi, hogy ilyen jól bírja a gyerkőc a vizet?
Autósülés lett már?

A fentebbi kérdéseimet továbbra is fenntartom! :D

Jó éjt mindenkinek!
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Monee!

Örülök, hogy jó híreket kaptál az uh-on! :D Akkor már csak hajrá baba!!!!!!!!!!!!!!! :D
Fiú-lány: hát, tulképpen mindegy, egészséges legyen, és a 37. hétig legalább maradjon a pocimban! :) Mindkettőnek van előnye :) Ha fiú lesz, nem kell semmit vennünk, meg már tudom, hogy kell kezelni, milyen gondokra számíthatok (pl. kukiletapadás, stb...) Ha lány, akkor az olyan szép, hogy van egy fiú, egy lány, viszont egy újabb kihívás is, mert gondolom azért egy lánnyal máshogy kell bánni, más problémák vannak stb... szóval nekem mindegy, mi lesz, nevünk is van mindkettőnek! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Kicsit régen jelentkeztünk, de nagyon lefoglal a Máté, az építkezés, a munkakeresés.
A tejterheléssel nagyon jól állunk, tud enni joghurtot, túrórudit, normál tápszert eszik reggel-este, igaz még csak a 8 hónaposaknak valót, de kb. 2 hét múlva próbálkozhatunk az 1+-os tápszerrel. A petitedanoneból már 2 db-ot eszik meg egyszerre és a mama szerint egyedül! :) Otthon még nem nagyon akar egyedül enni, de vacsoránál már az uborkát, a falatkákat már egyedül szúrja fel a kisvillájára.
Kaptunk biztos helyet a bölcsiben október 1-től, akkor kell vinni először. Remélem ott sem lesz majd vele gond.
Tegnap történt egy kis baleset velünk, a Máté akkora nagyot esett a motorjával, hogy azt hittem kitörött a foga. Ömlött a vér a szájából, de "szerencsére" csak elharapta a száját, az arce kék-zöld. Most látszik aztán igazán, hogy egy igazi fiú! Nemrég kezdett igazából motorozni, de most úgy belejött, hogy száguldozik össze-vissza, és persze a járdák nem teljesen göröngymentesek és sikerült neki fennakadni egy ilyen göröngyön. :( De szerencsére gyorsan elfelejtette, mert kb. fél óra múlva újra száguldozott már.

Viki!

Nagyon gratulálok a babához! Remélem hamarosan elmúlik a hányós időszak. Én szerencsére nem tudom milyen, mert én nem voltam émelygős sem, csak álomkóros.

Monee!

Megy a drukk a babához! Örülök, hogy ilyen jó híreket kaptál a dokitól!
Én nem tudom be mernék -e ülni egy versenyautóba, nem túl félelmetes? Bár egy profi mellett egész más lehet, mint egy normál vezető mellett ülni.

Erzsó!

Gratulálok Adél hasrafordulásához! Hát nem semmi a kiscsaj, micsoda mozgékony kislány lesz belőle! Tényleg futhattok majd után 8-9 hónapos korában.

Rambóka!

Autósülést mi egész jó áron a Kikában vettünk, Recarot, de elég sok márka van, ha esetleg nem lenne a bababörzén, érdemes ott is körülnézni.

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Netty

Kép
netty11

Netty!

Sajnálom Máté balesetét! Szerencse, hogy hamar "elfelejtette" . Örülök, hogy a tejterheléssel jól haladtok, remélem nem is lesz semmi gond, később sem! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ma délután Peti megevett egy szelet dinnyét, mondtuk neki, hogy most nagyon figyeljen a pisire, mert majd sokat kell a dinnyétől pisilnie, nehogy bepisiljen!
Egyszer csak jön, anya, anya, dinnye mammmmmm, pisi, dorsannnnnn és félig lett a bimbi!:D:D :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

De nagy a csönd itt!
Nekünk jól telt a hétvégénk, szombaton Komlón voltunk, most voltak a komlói napok, elmentünk a kerékpáros teljesítménytúrára, ami nagyon jó volt, én az 50-re, Párom a 100-ra. Kicsit nehéz volt a dombok miatt, meg egy helyen erős szembeszél is volt, de kellemesen elfáradtam. Violka addig a mamit, papát, meg a dédiket boldogította, megnézték a "wurslit" (talán így kell írni :oops: )! A tüzjátékra már nem volt erőnk, 8 körül értünk haza, persze alvás csak 10 után volt, asszem én előbb el is aludtam, mint Violka, azért elfáradtam!
Vasárnap a malomvölgyi tónál sétiztünk délelőtt, délután meg egy barátnőméknél voltunk Nagykozárban, Violka jól eljátszott a hasonló korú kislánnyal!

Ma elkezdtünk megint Ringatóra járni a Szivárványba, nagyon tetszett Violkának, minden hétfőn 9-kor van.

Többiek? Milyen volt a hétvége? Monee: talán már lakik valaki a pocidban? :)
Most lehet, hogy kinevettek, de nekem már egy hétre rá olyan gyomorégésem volt anno, és állandó éhségérzetem, hogy már akkor gyanús volt!

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Nem volt gépünk szombat este óta! :(

Jevi!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a hétvégén!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jó reggelt!

Ma este megyek dokihoz 18.20-ra! Majd megtudom mikor kell mennem afp-re! :) Mást valszeg nem, mert uh-ja nincs a dokinak,így látni nem fogok semmit! :(

Szép napot Mindenkinek ebben a csúnya időben! Nekem akkor ezért fájt a fejem tegnap annyira nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

Monee!

Ha érdekel a babás görbém,feltettem a "várandósság- babás göbék"-be! (de ne ijedj meg tőle, mert elég érdekesen néz ki! :wink: )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól, minden rendben van.Megkaptam a 12 hetes véreredményt, az is tökéletes a doki szerint! Jövő héten szerdán (12-én) megyek afp-re! Majd 24-én uh-ra és 25-én újra a dokimhoz!

Már nagyon várom azt a 24.-ét!!!!!!!!!!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Jevi!

Nem semmi, milyen sportos társaság vagytok! :D
Ezzel a teljesítmény túrával egyben volt ilyen gyaloglós túra is, nem? A kolleganőim mintha erről beszéltek volna tegnap... Hol hirdetik ezeket meg?

Mi az a Ringató?

Köszi a bíztatást, de én hitetlen vagyok. Nem érzem magam áldott állapotban. :) Persze, nagyon örülnék hogyha vasárnap nem jönne meg és májusban megszületne a babánk, de sajna semmilyen olyan „tünetem” nincs, ami miatt izgulni lehetne. Aztán lehet ám hogy ez ügyben is nálam van a hiba, nem szeretek egyáltalán beteg lenni és üldözöm magamtól még a gondolatát is, ezért ha vannak is tünetek nem vagyok hajlandó tudomást venni róla. :lol: Mindig ráfogom másvalamire. :D
Jah és ez mellett persze ott van az is hogy nem mindenki van rosszul a várandóssága elején (szegény Viki! :(), nem törvényszerű hogy nekem is lesz bármi jelem. :)
Na mindegy, vasárnap kéretik értem izgulni! :D

Nálatok van valami hír?

Viki!

Ez tök jó!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D
Két hét és itt van 24-e. :D
Pocakfotót lehetne látni?

Netty!

Hogy áll a házikó?
Szerintem valamelyik nap láttalak itt az E.ON-nál, csak épp 3 óra elmúlt, úgy láttam hogy sietsz és nem akartam rádköszönni. Meg aztán ciki is lett volna ha épp nem Te vagy és megállítok egy rohanásban levő kolléganőt. :lol:

Réku!

Már biztosan meg van a baba... Hogy vagytok?

Erzsó!

És Ti, hogy vagytok?
Lányok?

Rólunk:
Zajlanak baromi tempóban az események. Mindennap ezerrel be vagyunk táblázva, estére esünk haza. A festés kész van, Kata szobájában 3 falon hiányoznak még a virág motívumok, az egyik fal kész van.
Jó lesz! :wink: Ha kész, rakok fel majd képet! Kata még nem látta, remélem neki is tetszik majd. :D
Hétvégén kezdődik a Mecsek Rallyeval kapcsolatos eseménysorozat. Pénteken versenyautó teszt, hétvégén végig pályabejárás, jövő héten megbeszélések és hétvégén verseny. Viszont utána szerencsére vége, nem lesz több verseny, folytathatjuk a házat. :) Ha a nagyszoba idén kész lesz teljesen, már nagyon elégedett leszek. :)

Írjon mindenki jót és sokat! :D
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Viki!
Örülök, hogy jó lett a vérképed! Éééés mindjárt itt a 24.-e. Gondolom neked egy örökké valóságnak tűnik. Épp néztem a vonalzódat, nem rég jelentetted be hogy jön a Pocaklakó és már a 15. hétnél jártok :) .
Lassan itt a félidő :wink: !
Hányingerre hallottam egy tippet. Állítólag hideg kólát kell lassan kortyolgatni és ez segít. Én egyik csajjal sem voltam hányós, de a kólát mindig nagyon kívántam :oops: !

Monee!
Megy a drukk vasárnapra.
Lehet hogy ott vannak azok a bizonyos jelek csak tényleg nem veszel róluk tudomást. Sajnos elég hippohonder (nem tudom hogy kell írni :oops: ) vagyok, és minden apró jelet betegségnek tudtam be. Már gyomortükrözésre is be akartam jelentkezni :D .

Jevi!
Csak ámulok és bámulok, hogy mennyire sportos család vagytok!
Mi nem voltunk fönt a KBSK pályán, csak lent az Eszperantó téren.
Vasárnap megnéztük az R-Go-t. Jó volt, rengetegen voltak!

Rambóka!
Naaaagyon ügyi Gergő!
Ilyenkor elkapja valaki vagy bele csobban a vízbe?

Nekünk elég mozgalmasak a napjaink, azért is jövök ritkán.
Múlt héten anyukámnál voltunk, mert csináltuk a keritést, udvart stb... Szóval jól elfáradtunk!
Hétfőn megkezdődött az ovi, ami egy rémálom volt.
Adélka sírt, az óvonéni szabályosan kiszakitotta a kezemből. Én hülye meg hagytam :evil: ! 8.15-től 9.00-ig üvöltött, kiabált, hogy ANYA, ANYUKÁM! Ő bent sírt én meg kint. 9-kor haza jöttem szopiztatni Alízt, aztán vissza mentem. Gondoltam ha sír még akkor haza hozom, de nem volt semmi. Tegnap már itthon sírt hogy nem akar menni, ma meg már nem volt semmi!
Na szóval zajlik az élet 1000-rel!

Vasárnap bababörze, remélem lesz valaki akivel személyesen is meg tudunk ismerkedni :wink: !

Szép napot mindenkinek!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Sziasztok!

Erzsó!

Sajnálom, hogy Adél nehezen viseli az ovit,remélem hamar belerázódik, és nem lesz gond! :)
Köszi a tippet, a kólát egy ideig marhára kívántam, akkor ittam is, de nem hatott, most már nem kívánom, sőt ha iszom még agyomrom is megfájdul tőle! :( Dokinak mondtam tegnap, azt mondta teljesen okés, ha még hányós vagyok, vannak még így páran! A fejfájásra viszont azt mondta, hogy nyugodtan szedjek bebármit (algopyrin, quarelin, panadol, stb...), sőt azt is mondta, hogy kávéval vegyem ba az algot, hátha jobb lesz. Azért eddig csak 1 szer vettem be 1 szem algopyrint! Inkább szenvedek vele!
Én megyek börzére vasárnap! :wink: :D

Monee!

Megy a drukk vasárnapra! Ne aggódj, Petinél az ég világon semmit nem éreztem, igazából azt sem tudtam mikor kell megjönnie, mert olyan rendszertelen volt a ciklusom, azt egyszer csak úgy ébredtem, hogy szétdurrannak a melleim, na akkor lett + a teszt, valamikor a 38. nap körül! :wink: :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Itthon vagyok "kényszerszabadságon", mert az E.On-nál áll a rendszer, így most nyugodtan tudok írni, legalábbis amíg a Máté alszik. Tegnap nagytakarítást csináltam, csak az ablakokat nem tudtam megpucolni, pedig igazán ráférne egy alapos tisztítás, de esőben teljesen felesleges lett volna. Letörölgettem minden szekrényt, lemostam a Máté szobájából az összes habtapilapot, hát nem gondoltam volna, hogy ennyi homok össze tud gyűlni pár hét alatt a tapilapok alatt. Majdnem eldugult a kád... :oops:
A Máténak kibújt 3 rágófoga és bújik a 4-ik is, remélem azzal sem lesz nagyobb gond, mind ezekkel! :lol:

Monee!

Nálam sem volt semmi jel, nem voltam hányós sem, csak álmos. Végülis mi is akkor kezdtünk gyanakodni, amikor majd szétpattantak a gombok az blúzomon. :) :) :)
Hát igen, 3 körül én mindig nagy rohanásban vagyok, akkor meg már az agyam azon jár, hogy mit, mikor, hogyan csinálok délután. Nyugodtan "szólj rám", ha esetleg látsz, mert én tényleg már nagyon máshol járok olyankor gondolatban és nem biztos, hogy felismernélek. Jövő héttel kezdve sajnos elég kevés nap lesz amikor 3 körül elmehetek haza, indul a hajtás, hogy ezt a hetet bepótoljuk. Nem tudom, hogy fogja a Máté tűrni.
A házunk épülget, már elvileg a tetőt rakják, kb. 2 héten múlva építik be a nyílászárókat, és jövő héten jönnek a gépészek is valami csöveket fektetni. Képet most nem tudok felrakni, mert nem töltöttük le az utóbbi hétek képeit a gépről.

Viki!

Örülök, hogy minden rendben volt. A 24-e meg hamar itt lesz, bár én is nagyon izgultam minden uh és vizsgálat előtt, hogy minden rendben legyen. Hányásra nekem még azt tanácsolták, ha ilyen problémám lett volna, hogy rágcsáljak kekszet, és akkor elmúlik. Hát nem tudom, hogy hatásos -e. A fejem egyébként nekem is fájt többször, ilyenkor én mindig ittam egy jó nagy pohár vizet, és sokszor segített. Állítólag a kevés folyadék is okozhat fejfájást.

Erzsó!

Sajnálom, hogy Adél nehezen szokott vissza az oviba. Tavasszal nem volt vele ilyen gond ugye? Kíváncsi leszek mi lesz a Mátéval október 1-től, amikor kezdjük a böcsis beszoktatást. Biztos nem lesz egyszerű. Már elkezdtük neki mondogatni, hogy megy majd bölcsibe a gyerekek közé, és most még nagyon örül neki, és büszkén mondogatja, hogy bö-bö-bö, ez a bölcsit jelenti, de majd ha tényleg menni kell...

Évi!

Tényleg nagyon sportosak vagytok. Én utoljára 12 éves koromban ültem biciklin, akkor tekertem kb. 20 km-t egyben, azóta nem tudnak ráimádkozni a biciklire. Igaz azért a konditerembe járok, de az mégsem szabad levegős sport. Ha majd a Máté elkezd bringázni, biztos újra rákényszerülök.
A Szivárványban a játszóház is megnyílt újra? Ott is nyári szünet volt, és nem kaptam mostanában zsebibaba füzetet.

Mindenkinek további kellemes napot, remélem nem nagyon fog zuhogni délután az eső, mert be szeretnék menni a Mátéval a Perczel utcába a játszóházba, ahol kiugrálhatja magát.

Netty

Kép
netty11

Sziasztok!

Áááá, nem vagyunk ám mi ilyen sportosak, legalábbis én nem, de most még amíg jó idő lesz (talán még lesz), elhatároztam, hogy 1x tekerünk a héten, amikor Komlón vagyunk, addig legalább anyukámék is Violázhatnak! A Párom más tészta, ő edzésben van, mert kosarazik is.

Monee!
Nagyon drukkolok akkor vasárnap, hogy ne jöjjön meg! :wink:
Nálunk a helyzet az, hogy nekem is vasárnap kellene megjönnie (vagy inkább nem!). Én már nem is bírtam várni, és ma vettem egy tesztet, persze korai még, szóval nem is mutatott semmit! :( Viszont mintha lennének tüneteim, de szerintem csak beképzelem. Éhségérzet, szinte állandóan, és kicsit sűrűbben pisilek, de persze ez még semmi! És mintha a melltaróm is szorosabb lenne, de lehet, hogy csak a mosástól ment össze! :D Szóval itten képzelgek mindenfélét, de szerintem semmi, egyelőre!

A Ringató egy zenés foglalkozás kicsiknek, énekelünk, játékos mondókákat tanulunk, ha érdekel bővebben, nézd meg a www.ringatopecs.hu címen.

Túrák: most a komlói napok keretén belül voltak meghirdetve, de mi tagja vagyunk a DÖKE-nek, ami egy komlói sportegyesület, és rendszeresen szerveznek kerékpáros túrákat.

Viki!
Örülök, hogy minden OK, 24.-e meg már hamar itt lesz!

Erzsó!
Sajnálom, hogy nehezen indult az ovi, de hidd el, hamar belerázódik majd! Én is már előre parázok a febr. miatt! Most úgy tűnik, akkor megy majd Violka oviba, ahogy betölti a 3-at! Ha jól emlékszem, Adél is év közben kezdte az ovit, nem? Befogadták hamar? Nem volt gond, hogy már volt egy kialakult társaság?

Netty!
Igen, van játszóház is megint, mi már voltunk is ott ma, szeretünk oda járni!

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Lányok! Annyira szar éjszakám volt, hogy az valami hiheteten! :( háromnegyed 12-től 2-ig járkáltam a Wc-re háromszor hánytam, meg hasmenésem is volt! Nem tudom mi a fene volt velem! :( Na mindegy, egyelőre egy sósperecet, meg egy vajas kiflit meg tudtam már enni ma! Fáradt is vagyok nagyon, meg fázom! :(

Bocs, hogy csak panaszkodtam! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul voltál, remélem már jobban vagy, csak nem egy vírust nyaltál be? :(

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Jevi!

Köszi, ma már semmi bajom, legalábbis egyelőre :wink:

Képzeljétek, kaptam egy szárítós mosógépet!!!!!!!!!:) már egy jó ideje szeretnék, mert ilyenkor meg télen nem szárad meg kint a ruha, bent meg nem nagyon van hova teregetni, és tök jó lenne csak betenni, meg kivenni a gépből! :D Holnap reggel hozzák, úgy várom már, ki is fogom rögtön próbálni! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki!
Szárítós mosógépet már én is nagyon szeretnék, talán jövőre lesz is, mire megszületik a második babó! Megkérdezhetem hol vettétek és mennyiért?

Ja, amúgy ma megjött, úgyhogy májusi már nem lesz a baba! :( Mégiscsak nyáron fogok szülni?

Kellemes hétvégét mindenkinek: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?