Sziasztok!
Betti, Mse
Bábszínházon voltatok? Milyen volt?
Betti
Akkor lehet, hogy nem téged láttalak.
Mi olyan 7 óra körül mentünk, és akkor láttam egy nőt egy babakocsival, aki teljesen úgy nézett ki mint te. Gyalog mentek hazafele.
DVD lejátszót asztalit szeretnénk venni, nem gépbe szerelhetőt. Legalábbis most még úgy tervezzük.
Koda
Úgy látom, hogy sikerült rádijesztenem.
Légyszi válaszolj a kérdésemre, áruld el a szalvéta lelőhelyét.
Magántáblázat mindjárt megy, úgyis van új adat.
Pólós sztori nagyon jó.
Ági, Koda
Én is felszívódó varratot kaptam, de a végén azért kaptam vagy 2-3 öltés rendeset is, biztos azért, hogy meglegyen a varratszedés.
Ági
Én is nagyon sz..ul voltam tegnap. Már hajnalban görcsölgetett a hasam, reggel pedig olyan hasmenés jött rám, pedig én nem készülök szülni, vagy legalábbis nem tudok róla.
Utána kutya bajom sem volt. Lehet, hogy valami nyári vírus?
Gyöngyöske
Igen, én kérdeztem.
Akkor aug-ban biztos, hogy meglátogatjuk az állatkertet.
Mse
Én is reménykedek, hogy hátha sikerül összehozni a "nagy csapatot".
Ácsok
Küldjek tel.számot?
Párod hova szokott járni horgászni? Ti sose mentek vele?
Ditta
A kisgyőri taliban a rossz idő mellett szerintem a távolság is közrejátszott. Pedig annnnyira szép hely.
Magdi
Mezőcsátra hétköznap jó menni, akkor nincsenek sokan. Berekfürdő is nagyon szupi hely, de hétvégén ha jó idő van ott is sokan vannak.
Vigyázz, mert még a végén szavadon foglak.
Marika
Nekünk ilyen esetekre van itthon mindig Calcimusc injekció (dokinénivel tudsz íratni), felnőttnek is sokkal jobb, mint a pezsgőtabletta. Ezt meg kell inni a csípés után, Dorkának elég egyszerre 1/3 is. Foltok nem tudom, hogy mitől lehetnek, nem szívtátok ki neki? Én mikor Benivel voltam terhes megcsípte a kezem egy darázs, Laci úgy kiszívta, hogy szép lila-fehér foltos volt és ott is maradt a csípés helye. De én allergiás vagyok a darázscsípésre is. Szerintem ecettől, injekciótól nem kéne, hogy olyan legyen. De majd a dokinéni megmondja. Majd írd meg mit mondott, jó? Na, most jó sokat segítettem.
Tali
Népkerti tali szerda de. 10 körül akkor kinek lenne jó?
A nagy talira meg majd, ha megtudom pontosan, hogy mikor megyünk nyaralni, ki kéne tűznünk egy időpontot, hogy mindenki tudjon tervezni, nem? Nekünk aug. vége, szept. eleje lenne jó.
Puszi, Panka