Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hú milyen borzalmas napom volt tegnap! Persze jól indult (relative), megreggeliztem, ettem gyümölcsöt, és aztán délre sajnálatos módon a rántottából búvár-rántotta, a dinnyéből búvárdinnye, a barackból pedig búvár-barack lett... Jól megijedtem, mert a védőnőm még Szegeden felkészítette, hogy nála pl. mindkét gyermekénél úgy kezdődött a szülés, hogy hányás, hasmenés. De aztán 2 órányi egyhelyben való félig ülés, félig fekvés után helyrerázódtam, és így már elbírtam viselni a nap további részét.
Remélem Nektek jobb napotok volt!!

Marika
A nevek szelektálása beindult, végre a férjem is hozzászólt, bár inkább csak azokat illette, amelyik végképp nem tetszik neki.
Encsnek nem ártott ez a kis javulás! Ahogy bejössz a városba, pont a giminél kell balra fordulni, és abban az utcában lakunk. Talán valami rokonság köt ide? Vagy csak átutazóban jártatok itt?
És egy buta kérdés, mi történik, ha előtte adja valaki oda a pénzt? Mármint a dokinak. Én is úgy gondoltam, hogy inkább utána, csak kíváncsi volnék, mert Te konkrét dolgokat tudsz konkrét helyekről!
Milyen volt a lagzi? Nálunk 6 óra körül votl egy zuhé. Ti megúsztátok?

Emese
Köszi az ötletet, már tegnap el is határoztam, hogy megnézem a dátumokat, persze aztán elmaradt, majd mára időzítem. Nekem eszembe se jutott. Az unokatesómnak pl pont nincs szerencséje, mert egybeesik a születés és névnapja.
Bizony, nagyon szeretnék már túlleni ezen a szülés-projecten, mert nemhogy jobb az állapotom, hanem egyre rosszabb.
Viszont a héten szabin van a dokim, így aztán még ezt a hetet ki kellene bírnunk egészben.

Ditta
Ezek szerint van aki konkrétan az ember szemébe vágja, hogy mennyibe került. Pedig az ember szivesebben adná oda ugyanazt a pénzegységet, ha ő akarja, és ha nem kérik. Én legalábbis.
Szegeden a dokim, akihez jártam - magánrendelőbe is, soha nem kért semmit. Érdekes. (Ő lett volna az egyetlen indokom a Szegeden maradásra, szülésre. AZtán az érvek a költözés mellett szóltak.)

Na sziasztok, kellemes vasárnapot mindenkinek!

Ági

delice

Sziasztok!

Házassági évfordulonkhoz a gratulációkat, köszönjük. A Toscana-ban vacsoráztunk, majd még moziban is megnéztünk egy nem szokványos filmet, a Zsernyákokat.

Marika!
Így utólag is sok boldogságot kívánok a házassági évfordulótokhoz!

Hétfőtől péntekig itt volt nálunk a 15 éves sógornőm, olyan volt, mintha 3 lányom lett volna hirtelen.

Kedden megnéztük a moziban a Shrek2-t, nagyon tetszett. Bár Gyöngy nem értett minden poént, de velünk együtt nevetett a jeleneteken, és nagyon örült a hatalmas zacskó pattogatott kukoricának.

Szerdán elmentünk a nyíregyházi állatkertbe, majd a skanzenbe, mely nem csak a gyerekeknek, de még nekünk is nagy élmény volt.
Hangának legjobban a kismajmok és a színes madarak tetszettek, Gyöngynek az akvárium, viszont hiányolta, hogy a jegesmedvék nem akartak kibújni, bent hűsöltek inkább. Hazafelé megálltunk Tokajban vacsorázni.
Panka! Kép
Azt hiszem Te kérdezted milyen volt az állatkert, nos ajánlom, mert szerintem Beni is élvezné. Szinte minden órában van valamelyik állatnál "látványetetés".

Csütörtökön minitaliztunk Anitával és a fiúkkal, vásárolgattunk, majd egy kicsit a Népkertben is játszottak a gyerkőcök.

Emese!
Igen lesz Bábszínház Tapolcán, 17 órától. Sajna mi nem tudunk menni, mert megyünk a keresztlányunkat felköszönteni, tegnap lett 5 éves. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Zsuzsa!
Úgy látom, hogy jól belehúztál, és hamarosan megérkezik végre a fiatalúr!
Csak reménykedjünk, hogy nem ebben a nagy kánikulában jön, mert ez nem túl kellemes a kórházban.
De, ha meg mégis, akkor legalább túl leszel rajta, hiszen nagy pocakkal sem túl jó a 35 fok. Kép

Magdi!
Biztos jó lesz a Babanetes tali, de nem tudom, hogy érdemes lenne e BP-re felbaktatni miatta.
Inkább mi itt helyben talizzunk, látod Panka fel is ajánlotta a kertjét.
Így azért csak jobb! Kép

Ági!
Én a pénzt szülés után akartam odaadni, de mivel szabadnapos volt a dolki, utána gyorsan el is ment.
Úgyhogy csak a rákövetkező napon adtam oda. Szerintem előre nem jó fizetni, mert hallottam már olyat, hogy a doki elvette
a zsét, és utána be sem ment. Meg ha minden rendben van, lehet, hogy többet akarsz neki adni mint amit eredetileg gondoltál Kép,
vagy ha nem volt rendes, az is lehet (inkább ne legyen!!!), hogy kevesebbet.
Én úgy golndoltam, hogy az összeget a teljesítménye után állapítom meg.

Panka!
Nekem jó a jövő hét délelőtt a népkerti tali, és előre is köszönjük a meghívást a kertetekbe.
Remélem, hogy végre össze jön az itteni nagycsapat.
Képzeld, anyukámék elküldték az ácsokat, mert teljesen elrontották a tetőt, több kárt csináltak mint hasznot, és még mindig nincs tető a házon. Kép

Betti!
Remélem, hogy ki tudunk menni, és találkozunk, bár ez az őrült hőség teljesen kiütötte Ádit.
Remélem, hogy felismerjük egymást!!! Kép

Koda!
Ádi ma már nyugisabb, most pl. már 2 és 1/2 órája alszik.
Előre is köszi a baldahint. Gábor valószínűleg éjszakás lesz a jövőhéten.
Ha nem zavarnánk, lehet, hogy hétfőn átugranék délelőtt Ádival.
A pólós sztor tetszik, legalább a postásnak is jó napja volt! Kép Kép Kép

Gyöngyöske!
Kellemes szülinapozást nektek!

Üdv: Emese

mse173

Sziasztok!

PankaKép
A kertes tali nagyon jó lenne! Szeretném, ha többen is összejönnénk, nem úgy mint májusban Kisgyőrben!

DeliceKép
Sajnállak a tegnapi rosszullét miatt! Ebben tényleg van valami, nekem is hasmenéssel indult...
Mindenesetre ha még mindig rosszul vagy, küldök egy kis gyógyvizet:
Kép

KodaKép
Már hiányoltalak! Legalább 4 napja nem írtál!Kép
Jó a kivágott pólós sztori!

BettiKép
A tesóm pont keddtől nem volt az ugrálónál, mert mentek a Hegyalja fesztiválra. Egyébként nem bogácsi, ő is itt lakik Szentistvánon.

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Én csak azért kérdezetem a babatalit mert, kíváncsi voltam hogy ki szeretne elmenni.
Ma voltunk Mezőcsáton fürdeni, de nagyon sokan voltak és eléggé rossz a kiszolgálás is. KépKépKép
Valahogy nem szívesen vágyom vissza.
Ja és teljesen leégtem!
Valamikor augusztusban megyünk Berekfürdőre bizom benne hogy jobb lesz.

Panka!

Most már van!!!!!!!KépKépKép

Hegyi Asszony merre jársz????

Koda!
A sztori fantasztikusan tetszett a férjemnek is!

Puszi MAgdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a köszöntéstKép Aranyosak vagytok.
Lagzi megvolt. Bár voltunk már jobban isKép A lényeg hogy kitánciztam magam. Istenemre jobb mint egy fél óra Béres AlexandrávalKép
Dorka szépen elaludt anyóséknál, viszont vasárnap megcsípte egy? méhecske. Tettünk rá ecetes ruhát, de mire levettük az egész vörös volt fehér foltokkal tarkítva. Elmentünk az ügyeletre, kapott kalciumos inekciót, meg mondták vegyünk pezsgőtablettát. Amit természetesen nem lehet a gyerekebe beleönteni. Mindegy, most ahol fehér foltok voltak ott egy csúnya lilás folt van. Ez mitől van, még csak nem is a csipés környéke. Ecettől? Inekciótól?
Most készülök délután a dokinőhöz, de ha van vkinek vmi ötlete megírhatjaKép Most vizesruha van rajta.

Magdi!
MezőcsátKép Berekfürdő hátha jobb, bár sosem voltam ott mégKép

Delice!
Nincs rokoni kapcsolat, csak nosztalgiáztunk, ui a barátnőm ott lakott kb 18-20 éves koráigKép

Lányom megjött így pattanok.

Puszika, marika
Hriczom

Sziasztok!

Betti, MseKép
Bábszínházon voltatok? Milyen volt?

BettiKép
Akkor lehet, hogy nem téged láttalak.Kép Mi olyan 7 óra körül mentünk, és akkor láttam egy nőt egy babakocsival, aki teljesen úgy nézett ki mint te. Gyalog mentek hazafele.
DVD lejátszót asztalit szeretnénk venni, nem gépbe szerelhetőt. Legalábbis most még úgy tervezzük.Kép

KodaKép
Úgy látom, hogy sikerült rádijesztenem.Kép
Légyszi válaszolj a kérdésemre, áruld el a szalvéta lelőhelyét.
Magántáblázat mindjárt megy, úgyis van új adat.
Pólós sztori nagyon jó.

Ági, KodaKép
Én is felszívódó varratot kaptam, de a végén azért kaptam vagy 2-3 öltés rendeset is, biztos azért, hogy meglegyen a varratszedés.Kép

ÁgiKép
Én is nagyon sz..ul voltam tegnap. Már hajnalban görcsölgetett a hasam, reggel pedig olyan hasmenés jött rám, pedig én nem készülök szülni, vagy legalábbis nem tudok róla.Kép Utána kutya bajom sem volt. Lehet, hogy valami nyári vírus?

GyöngyöskeKép
Igen, én kérdeztem.Kép Akkor aug-ban biztos, hogy meglátogatjuk az állatkertet.

MseKép
Én is reménykedek, hogy hátha sikerül összehozni a "nagy csapatot".
ÁcsokKép Küldjek tel.számot?
Párod hova szokott járni horgászni? Ti sose mentek vele?

DittaKép
A kisgyőri taliban a rossz idő mellett szerintem a távolság is közrejátszott. Pedig annnnyira szép hely.

MagdiKép
Mezőcsátra hétköznap jó menni, akkor nincsenek sokan. Berekfürdő is nagyon szupi hely, de hétvégén ha jó idő van ott is sokan vannak.
Vigyázz, mert még a végén szavadon foglak.Kép

MarikaKép
Nekünk ilyen esetekre van itthon mindig Calcimusc injekció (dokinénivel tudsz íratni), felnőttnek is sokkal jobb, mint a pezsgőtabletta. Ezt meg kell inni a csípés után, Dorkának elég egyszerre 1/3 is. Foltok nem tudom, hogy mitől lehetnek, nem szívtátok ki neki? Én mikor Benivel voltam terhes megcsípte a kezem egy darázs, Laci úgy kiszívta, hogy szép lila-fehér foltos volt és ott is maradt a csípés helye. De én allergiás vagyok a darázscsípésre is. Szerintem ecettől, injekciótól nem kéne, hogy olyan legyen. De majd a dokinéni megmondja. Majd írd meg mit mondott, jó? Na, most jó sokat segítettem.Kép

TaliKép
Népkerti tali szerda de. 10 körül akkor kinek lenne jó?
A nagy talira meg majd, ha megtudom pontosan, hogy mikor megyünk nyaralni, ki kéne tűznünk egy időpontot, hogy mindenki tudjon tervezni, nem? Nekünk aug. vége, szept. eleje lenne jó.

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Gyorsan írok egy pár sort. Most voltam dokinál, NST-n, holnap be kell feküdnöm a kórházba, fáj a derekam és úgy néz ki szivárog a magzatvíz. A dokim azt mondta, nem kell megijedni anyuka, nem lesz semmi baj. Én már babucival szeretnék hazajönni, beszélek is neki minden nap, hogy most már előjöhet. Amint tudok én is valamit, értesítelek Benneteket.

Mindenkinek szép nyári napokat és szorítsatok.

Zsuzsa
nzsuzsa

ZsuzsaKép
Szorítunk nagyon, hogy akkor mostmár minél hamarabb kibújjon Babuci, minél kevesebb időt kelljen benttölteni a kórházban. Azért majd néha egy kis életjelt adhatnál magatokról.Kép
Puszi, Panka

panka

Akkor 1 sor gyorsan...később megint bőlére eresztemKép

Jaj PankaKép
Én mindíg mindent elfelejtek!
Szóval a szalvétát cseréltem, de van 1 db nekem, ha kell a tiédKép
És képzeld! Ott voltam Tapolcán a bábászínháznál!! bi-bíííí. persze TE nem voltál seholKép Találkoztem Bettivel és Emesével isKép

Zsuzsa, babuciKép
Hajráááá!

Koda

Kép

Kép
koda

Panka!
Voltunk tegnap Tapolcán, de a bábszínházat és Bettiéket már nem tudtuk megvárni, mert Gábor ment éjszakára dolgozni.
Így csak Kodáékkal futottunk össze.

Ma már megy anyáékhoz az új ács (Tolcsváról jön). Remélem, hogy ez már jó lesz.

Gábor sokfele megy horgászni, jár nyékre, az egészségügyire, a csavargyárira, Ongára, stb.
Én nem megyek vele, mert nekem ez unalmas, de azt alig várom, hogy Ádi olyan nagy legyen, hogy elkísérje az apját.Kép

Sajnos a népkerti talit mi kihagyjuk, mert én ebben az átkozott hőségben egy tapodtat sem teszek.

Zsuzsa!
Hajrá!!!!
Búcsúzz el a pocidtól, ezentúl önálló életet fog élni...Kép

mse173

Zsuzsa!

HAJRÁKépKépKépKépKép!!!!

Marika!

Nem válaszoltál a kérdésemre!!!!

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Zsuzsa!
Mi is nagyon szorítunk értetek,legyetek nagyon ügyesek mindketten!

Betti,Panka és Dodus!
A tanfolyam az augusztus 26.-ai vizsgával zárul.
A múltkor hírszerkesztéssel voltam elfoglalva,meg volt adva,hogy hány karakter lgyen,és egy sorban 50 karaktert kellett írni.
Most pedig egy cikket lell írni a fogyatékosok hazai helyzetéről.Ha valaki tud ilyen szervezetről itt a környéken,akkor szóljon!
Mindent egybevéve nagyon jó,és szórakoztató is.

Dodus!
Kezd már nőni a pocid?Érzed már a mozgásokat?

Jó lenne találkozni mindenkivel!A Népkertes tali szuper,csak jó időpontban legyen.Szerda délelőtt az még jó úgy 11-ig,a délután és a csütörtök nem.A részünkről ennyi!Kép

Ditta!
Veronika,hogy van?Remélem,már el is felejtette az összes rossz dolgot.

A fiúk nagyon jól vannak,Máté szókincse újabb szóval bővült,és emiatt jót nevettünk ma.A szó:buta.Éppen vásároltunk,és azt mondja Máté,hogy buta.Az eladó pedig megkérdezte,hogy ki a buta,erre Ő,takarító!A legjobb az egészben,hogy ez babás gajdolás vol,csak így jött ki!Az esti és reggeli kakaót már bögréből issza,nem is vette figyelembe,hogy másból kapja,mert a tartalom a fö!Kép
Ádinak ma levágtam a haját,mert nagyon izzadt.Nehezen viseli a meleget,pláne éjszaka.
Múlt szombaton nagyon jót fürödtünk Nyéken,nagyon jó helyet találtunk,szép fokozatosan mélyült a víz,és alig lehetett kicibálni őket a vízből.

Puszi,Anita
kacajka

Sziasztok!

Zsuzsa!
Szorítunk! Azért is, hátha nem kell sokáig bent lenned ebben a hőségben.

Koda!
Örülök, hogy találkoztunkKép A kerti csaptól az én fiamat se lehet elvonszolni, az a víz nem jó, amitől a gyatyója nedves leszKép Most is csupa víz minden, az előszobában pancsol. Pólós ötlet tetszettKép

Ági!
Remélem jobban vagy már! Szülés előtt ne add oda a pénzt! Rendes orvos nem is fogadja el.

Gyöngyöske!
Na és milyen volt a három lány, jó vagy rossz?

Emese!
A (fel)ismerés jól elmaradt. Jó, hogy mostanában nem esik, hátha az új ácsok már jók lesznek!

Marika!
Én is tartok itthon Calcimuscot, egyszerűbb mint a pezsgőtabletta. Dorka hogy viselte a megpróbáltatást?

Panka!
Lehet, hogy minket láttál, ide-oda ténferegtünk, de haza csak 8 körül mentünk. Mi tudunk menni szerdán. Ja, különben van most egy ilyen járvány, nekünk is ilyen volt.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Na jól sikerült elterelnem magamról a figyelmemet,bár ne kellett volna!
Gergő tegnap óta hányt ma egykicsit ment is a hasa.Tegnap egész nap a gyerekügyelettel bájcsevegtem:mit adjak mit ne adjak.Annyiban maradtunk hogy jéghideg limonádé forralt vízből kortyonként de szegényből az is kijött.Egyedül voltam,a párom csak este tudott elmenni az ügyeletre hányás csillapító kúpért.Éjjel óta nem hányt szerencsére,a dokinál azt mondták ma reggel hogy vírusos torokgyulladása van.
Írtam hogy nekem is volt egy rossz éjszakám amikor ki se jöttem a wc-ből,pár napja a párom is rosszul volt,a szomszéd fiatal pár is felváltva lázas.

Panka!
Szerintem lehet hogy ua az a vírus kapott el téged is meg Delice-t is,nem?

Zsuzsa!

Nagyon-nagyon szorítok Nektek!!!Nemsokára én is ott tartok majd.

Marika!

Utólag is sok boldogságot Nektek,Dorkának meg gyógyulást.Ha ilyen volt Gergőbe se lehetett beletölteni a pezsgőtablettát.

Magdi!

Mióta dolgozol?Lili bölcsis lesz?

Na mennem kell mert Maci felkelt.Pussz mindenkinek:Forgi
forgi

Sziasztok!

Panka!
Ki ne vegyél a táblázatból.Kép
Vagyok én, de csak olvasásra futja az időmből. A múlt héten itt voltak az öcsémék anyuéknál, úgyhogy oda jártunk le, közben unokatesómék voltak itt Szegedről.
A héten pedig 3 lányom van.Kép
Szerdai tali nekünk jó, ha nem lesz nagyon meleg. Azt mondták a lányok akkor nem megyünk mert ők ma délelőtt is majd meghaltak a melegtől.Kép

Koda!
Pólós sztorin jót nevettem.Kép

Marika!
Utólag is boldog házassági évfordulót!KépKépKépKép

Zsuzsa!
Vajon babázol már????KépKépKép A doki úgy ráijesztett, hogy a picur meggondolja magát és még ma kibújik.Kép Így szokott lenni.
"Kismama azt hiszem holnap már nem engedem haza." Erre a baba még aznap kibújik.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés.
Ma déltután megtudtam mi a kálvária. Délelőtt felhívtam dokinőt, hogy mi van. Ellátott utasításkkal, de azért délután csak nem bírtam ki és bevittem. Mikor meglátta talán jobban megijedt mint én, mert még soha nem látott ilyet. Gyorsan beutalta a GyekbeKép Közben haza kellett jönnöm, mert itt meg vártak rám és nem akart az illető mégegyszer 80 km-t utazni miattam, így dokinőtől rohanás haza és vissza a gyekbe. Na ott már majdnem bemesélték, hogy rossz anya vagyok, mert nem akarom ott hagyni a gyerekemet estére a kórházban egyedül. Drága kedves Krisztina itt is megköszönöm a segítségedetKép Szóval egy pár telefon és a doki bácsi lejött megnézni. Azt mondta a rizikós órákon már túl van, ha nem javul akkor vigyem vissza. Így most itthon durmol a kiságyábanKép Hát lányok ne tudjátok meg.
Bár olvasom nem csak nekem van gond.
Koda!
Gyógyuljatok meg gyorsan.

Magdi!
Majd foglalok helyetKép

Betti!
Az ügyeletes dokitól fel sem vette, hogy megszúrta. De ma csak beléptünk a dokinő ajtaján és nekikezdett sírni. Hiába egy hónapja sincs, hogy két oltást is kapott. Nem felejt a lányom olyan gyorsan. Alig hagyta magát megvizsgálni. Bezzeg a gyekben megint szótlanul tűrt mindent.
De írattam fel calcimuscot.

Panka!
Igen jól olvasol a sorok közöttKép Egy kicsit megbántam, hogy két nap választja el egymástól ezeket a nagyon fontos napokat, de akkor jó ötletnek tűnt.

Zsuzsa!
Ebben a meleg esős időben jön világra a kicsi? SzurkolokKép

Puszika, Marika
Hriczom

Anita!

Itt a gyerekügyelet mellett müködik a mozgássérültek szervezete talán tudnak ott segíteni.

Marika és minden betegnek!
Gyógyulást és egykis +++++++++++++++++++++ energia!

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Hazaérkeztünk. Minden nagyon szuper volt. Igaz történt pár olyan dolog is ami csakis velünk fordulhat elő.
Először is ugye csütörtök reggel indultunk. Én Domival Roland egyik volt munkatársával mentem a gyógyszerszállító kocsival, hogy a cuccokat le tudjuk vinni. Mi már fél 8-ra Mezőkeresztesen voltunk. Úgy volt, hogy a többiek /Roland, anyukám, apukám és a hugom/ a 7.15-ös vonattal jönnek. Mikor az állomásra értek kiderült, hogy mivel nyári menetrend van így az a vonat 7-kor indult. /én mondtam, hogy kérdezzük meg előtte nap de ők tudták, hogy mikor indul/ Na jó haza mentek és telefonáltak nekem, hogy a 9.40-sel jönnek. Ehez oda is értek, fel is szálltak. Na de az indulás előtt 1 perccel kérdezik apukámat, hogy a jegyek nála vannak-e. Hopp azt bizony otthon hagyta!!! Leszállás! Már másik jegyet se tudtak venni mert indult a vonat. A következő meg 11-kor indult. Erre megint haza és vissza. De végre azzal már el tudtak jönni. Igen de ott az állomáson még 1 órát kellett várni a buszra, hogy be tudjanak jönni a faluba. Végül 3/4 1-re értek oda.Mi nagyival kihúztunk egy szalagot a kapuhoz és ráírtuk, hogy CÉL. Mikor átszakították már nagyon örültünk.
Délután átjöttek a rokon gyerekek is így már 4 gyerek volt. Nagyon jól elvoltak Domival. Másnap még Pestről is megérkezett még egy gyerek. Jaj de a Marci olyan rossz, hogy az már szörnyű. Domi hozzá képest angyal. Felfújtam a medencét nekik. Mind az öten belementek. Úgy ültek benne mint a heringek a konzerves dobozban de nem bánták így is jót fürödtek. Mikor már kijöttek a vízből mindenki felöltözött akkor Marci az ott maradt vízbe az újságtól kezdve mindent beledobált. Na kapott is az anyukájától. Kiöntöttuk a vizet. Ekkor Domi belement játszani a medencébe, na de ekkor jött Marcika letolta a nadrágját és lepisilte Domit. Húúú én azt hittem felrobbanok. De Domi se hagyta annyiba a dolgot este leteperte Marcit és megverte. / A Marci 3 éves/ Volt ordítás. Érdekes módon Domi egyik gyereket se bántotta csak Marcit, mert ugye ő minden játékot kikapott a kezéből és elvitte. A másik 3 testvérrel annyira jól eljátszott. A legnagyobb jön is nyaralni hozzánk a jövőhéten. Már nagyon várjuk. A középső is akart jönni de ő sajna éjszaka még nem marad el. A kislány meg még annyira sem mert nagyon anyás. Végül is minden nagyon jó volt. Igaz strandra nem mentünk, mert a gyerekek olyan jól elvoltak. de így is szuper volt csak elég rövid.

Zsuzsa!

Nagyon szurkolok neked!!! Remélem azóta már meg is van a baba ésd mind a ketten jól vagytok.

Marika!

Utólag is boldog házassági évfordulót kívánunk nektek!!

Kép

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Marika!
Részvétem a kálvária miatt.Kép
És persze boldog szülinapot is.KépKépKépKép

Panka!
Párom ért hozzá, ha nem sürgős akkor megkérdezem ha hazajön (csak tudnám mikorKép).
Holnap lesz tali? Nem lenne jobb máshol? Én annyira idegenkedek a Népkerttől. Ott olyan közel van a játszótér a 3-ashoz.

Zsua!
Mindentől függetlenül, a képen látszik, hogy jól érezték magukat a gyerekek.
Én ilyen esetben Dórinak szoktam elmagyarázni, persze nem halkan és természetesen az ominózus gyerek anyjának címezve, hogy: "látod a Marcit nem tanította meg az anyukája, hogy ilyet nem szabad csinálni".Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

SZiasztok!

Panka!
Holnapi tali nem jó, mert úszni járunk 9-10-ig (igen Berci bácsihoz). Utánna sietünk haza, mert jönnek a vízóránkat cserélni, mert nem mér.
Mi aug. első hetében megyünk nyaralni, egyébként pedig próbáljuk majd úgy alakítani, hogy jó legyen az időpont. Hátha végre megtudom ki-kicsoda. Kép

Marika!
Kórház Kép
Boldog szülinapot!Kép

Kata!
A Máltais játszótér kb. mikortól van árnyékban? Most is csak 6-ig van nyitva?

Betti!
Jó volt a 3 csajjal, csak egy kicsit (nagyon) nehéz bizonyos helyzetet kezelni. Kép Nem publikus, leírom mailben.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Holnapi talit szerintem halasszuk el hűvösebb időkre, jó? Nagyon meleg volt ma és holnapra is ilyet mondanak. Nálunk 40°C fölé ment du.-ra a hőmérő.

Zsuzsa még nem küldött sms.Kép De már most éjszakára sem kapcsolom ki a telefont. Ha más nem, hát a hétvégi hidegfront biztos kicsalja Benit.Kép Szegénynek biztos rossz lehet a kórházban ebben a melegben.

KodaKép
És hol maradt a bő lé?Kép
Szalvit megpróbálok szerezni, hátha sikerül, ha nem, akkor majd megbeszéljük, jó?
Sajnálom, hogy vas. nem tudtunk találkozni.

AnitaKép
Autisták is vannak a Vargahegyen.

ForgiKép
Gergő jobban van már?

KataKép
Ez a ráijesztés dolog nálam is bejött. Engem az NST-vel ijesztett meg a doki, gyűlöltem oda járni és az utolsó héten minden nap kellett volna menni, de dokibácsi hozzátette, hogy szombaton ügyeletes. Hát nekem szombaton el is folyt a magzatvíz. Kérdezte is, hogy csak nem az NST miatt.Kép
Talit azért gondoltuk a Népkertben, hogy ott ilyenkor viszonylag hűvös van.
DVD nem sürgős, majd csak aug-ban akarjuk megvenni.

MarikaKép
KórházKép És mit mondtak, mitól lett ilyen? Allergia? ÉS most mi a helyzet?
Esküvő: nálunk a polgári 08.06.-án volt a szülinapomon, az egyházi pedig 08.07.-én. Laci így legalább nem felejti el a dátumokat.Kép

ZsuaKép
Jó kis sztori ez a vonatos.Kép Úgy látom elég aktívan nyaraltatok.

GyöngyöskeKép
Berci bácsi nagyon jó barátunk, és páromnak ő volt anno a vízilabda edzője.Kép
Máltais játszótér tudtommal 7-ig van nyitva.

Szombaton Tapolcán fény és hangfesztivál lesz. 17 órától lesznek a programok. Az elején piciknek lesznek programok, lesz bábszínház is óriásbábokkal, gólyalábakkal. Egyenlőre úgy néz ki, hogy kinézünk, jön valaki?

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Hát ez a nap is megvolt, jöttem, hogy írjak Nektek pár sort. Hát mit mondjak, a hányás elmaradt, de a lábdagadásom lábfájássá alakult, csípőtől lefelé mindenféle mozgásra iszonyúan fáj. Kép Éjszaka valami brutális, egyik oldalamon se tudok aludni.
Valahol olvastam régebben olyan párnáról, ami iilyenkorra is jó, meg majd szoptatáskor is alkalmazható. Csak akkor még röhögtem rajta, hogy micsoda hülyeség, hogy valaki ne tudjon aludni. Hát jól megkaptam ezt is..
Ti tudtok ilyenről? Egyáltalán praktikus? És érdemes beszerezni?

Holnap megyek megint NST vizsgálatra, kíváncsi vagyok milyen formában leszünk. Kép

Ma este hozott haza a férjem pizzát, úgyhogy tele vagyok, mint a déli busz, egy ideig ma emiatt sem alszom...

Ditta,
KÖSZI szépen a gyógyvizet, megpróbálom a lábamra bealkalmazni! Kép

Panka
Kijöttél már a közös nyári vírusunkból? Kép Különben tegnap meg a férjem volt rosszul. Egyre gyanusabb a helyzet. Mindenesetre én jól megijedtem, nehoy szülni kelljen. Kép
Persze közben meg már inkább mennék, hogy túllegyek rajta. A hivatalos számítások szerint még kb 4 hét lenne hátra.
Én annyit már tuti nem bírok elviselni!

Nyűgös vagyok, úgyhogy nem is untatok tovább senkit,
inkább jóéjszakát kívánok!

Sziasztok,
Ági

delice

Ági!
Együttérzek veled, én aug 21.-én, és szeptember 05.-én szültem, úgyhogy nekem is kijutott a melegből, alig vártam, hogy kint legyenek.

Panka!
Nekem a szülinapom aug 12.-én van, a házasságkötésünk aug 08.-án volt, de az én férjem bizony összekeveri.
Sajnálom, hogy ugrott a tali.
Hol van pontosan az a báb színház?
Zsua!
Aranyosak a gyerekek.Hát igen van amitől egyszerűen nem tudod megvédeni a gyerekedet.
Marika!
Kislányod hogy van?

Zsuzsa!
Vagytok még/már?

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Kár, hogy a mai tali elmaradKép Bár ilyen hőségben elég nehezen vonszolnám magam haza, még ha ott hűvös is van. Gerda is szenved, kint nem alszik csak bent a lakásban, Matyi viszont kézzel-lábbal menne kifelé. Képzeljétek, Ő fel se veszi az egészet. Hétfőn is jöttünk haza, már csak 20 méterre voltunk a bejárattól és csak azt láttam. Erre kitalálta, hogy bújócskázzunk. Persze könnyű Neki, ha rajtam is annyi zsír lenne és is jobban bírnámKép

Forgi!
Remélem jobban vagytok már! Ez biztos, hogy vírus, olyan sok embernél járt már! UH-ra mikor mész?

Marika!
Szerintem a GYEK fő tevékenységi köre közé tartozik, hogy megpróbálnak mindenkit meggyőzni, hogy rossz anya! Ne is foglalkozz vele! Gyógyultok?

Zsua!
Fő, hogy jól éreztétek Magatokat! Az ilyen konfliktus elég gyakori, én se tudom soha, hogy hogyan kezeljem.

Gyöngyöske!
Kár az ilyen vízóráértKép Különben az új helyen hogy érzitek Magatokat? Szerintem a máltais játszótér soha nincs árnyékbanKép, esetleg késő dálután. Kata biztos tudja!

Kata, Panka!
Nekem mindkét gyerekemnél a következő napon kellett volna befeküdnömKép

Panka!
És ez a dátumos dolog beváltKép? Csak azért kérdezem, mert a névnapom 08.06., a házassági évforduló 08.03., Gábor pedig mindig összekeveri. Meg tudja, hogy valamikor akkor, csak pontosan nem!

Ági!
Nekem van ilyen párnám! Karácsonyra kaptam. Nagyon jó volt rajta feküdni, most meg a szoptatásnál használom szinte mindig (fekve). Láttam a Tescoban, a pénztársor előtt, kívül árulják.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Kép
Minden szülinaposnak,névnaposnak és házassági évfordulósnak sok boldogságot!

Melinda!
Átküldtem a képeket,és föl is rakom!Remélem ezek hiányoztak.

Panka és Magdi!
Köszönöm az infókat!
De jó,hogy mondtad Panka ezt a szombatot,mert mi is kimegyünk!Valószínüleg itt lesz az öcsém is,úgyhogy jó kis családi progi lesz!KépRemélem találkozunk!Kép

Marika!
Remélem jobban vagytok már!Biztos én sem hagytam volna bent a gyerkőcöt a kórházban,úgyhogy teljesen egyetértek veled!

Krisztina!
Nagyon rég hallottunk rólatok!MInden rendben van ugye?Leánykák jól vannak?

Puszi,Anita
kacajka

Raktam föl képeket Adnilem csemetéiről A Máté és Ádám 3 albumba,a 4.oldalon a második képtől kezdődnek.Valaki linkelje be légyszi,mert teljesen elfelejtettem,hogy hogyan kell!

Köszi!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Anita!
Erre gondoltál?
http://babanet.hu/album/main.php?album=2325&page=4

Most rohanok úszizni a lányokkal.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Mi mégis megyünk a Népkertbe, mert Matyi nagyon szeretne. Remélem nem kapunk napszúrást.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

ZsuzsaKép
Nagyon szorítok! Csak ez a nagy meleg ne lenne, főleg nagy hassal!
Delice, ez neked is szól! Remélem te is hamarosan túl leszel.

Panka, Betti, MelindaKép
Hát vagyunk egy páran, akik augusztusban esküdtünk, nekünk aug. 9-én lesz a 7. házassági évfordulónk. (állítólag ez a kritikus év, ilyenkor van a legtöbb válás)

ZsuaKép
Mozgalmas kikapcsolódás volt! Igazán átugorhattál volna Szentistvánra, az csak egy 5 percre van Keresztestől!

MarikaKép
Hogy van Dorka?? Tegnap próbáltalak hívni, de nem vetted fel...Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Köszönjük az érdeklődést,Gergő már jól van de még diétáztatom,pénteken megyünk vissza.Tudja vki hogy miért adnak summetrolimot a vírusfertőzésre?Komolyan gondolkodtam hogy beadjam-e.

Ma voltam a sima uh-n és láttam a pofiját az én Bálintomnak!!!Természetesen a fütyi alapján állítom ezt de még a pénteki 3d-s uh-n is szeretném látni.Ezt a jóhírt is megsirattam ugyanúgy mint Gergőnél sőt amikor a páromat felhívtam ő is elpityeregte magát.

Panka!

Én se vagyok egy műszaki zseni de nekünk azt ajánlották hogy nem érdemes sokat befektetni a dvd-be mert azok a másolt cd-ket nem játszák le.A miénk a Vatera-ról van(ez egy netes oldal ahol mindenféléket lehet vásásrolni)és tökéletesen működik.Vannak eredeti lemezeink is de a többség persze másolt.

Zsuzsa!

Annyit vagy eszembe,remélem mindketten jól vagytok!!!

Marika!

Dorka hogy van?

Zsua!
Szuper a kép!

Kata!

Legnagyobb sajnálatomra nem tudom Dodót meghallgatni mert Gergő pár hete lelökte a hangfalakat és megadták magukat.
Biztos édes lehet,én már amikor a népkerti talin voltunk akkor is lepadlóztam hogy mennyit beszél.
Gergő is már egyre több szót mond végig,szinte napról-napra nő a szókincse.

Ági!

Kitartás állítólag hétvégén jön egy kis hűvös.

Gyöngyöske!

Hihetelen,én is Berci bácsihoz jártam 6 évesen!

Pusza mindenkinek:Forgi
forgi

Sziasztok!

Csak gyorsan!
Most értünk haza! Legnagyobb meglepetésemre egész kellemes volt a hőmérséklet. Csak 1/2 12 körül kezdtem érezni a meleget. Mióta ilyen az idő nem mertem a Népkertbe menni, most se mentünk volna, ha nem ígérem meg Matyinak
Este jövök!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

SziasztokKép

PankaKép
Itt vagyok , de a bőlé elmaradtKép mivel a chello valamit elbarmolt. Vagy 2 napig se kép, se hang nem volt...Ebben a pillanatban jött vissza a net.
Mi aug. 9-én megyünk nyaralni, így az aug. végi tali igen jó lenneKép

ForgiKép
Te hogy bírod ezt a meleget?
A 3D-s Uh-ról majd beszámolót kérünk!

BettiKép
Én is nagyon örülök, hogy találkoztunk. Olyan kár, hogy már menni kellet...Én még annyit tudtam volna dunálniKép

DittaKép
Én azért drukkolok nektek, hogy jól teljen ez a 7. házassági évforduló is!
Amúgy aranyos vagy, hogy a múltkor észrevetted a 4 napos hiányzásomat......Kép

MarikaKép
Kiderült végül is, hogy mi csípte meg a lánykádat?? Azóta ugye sokat javult a csípés helye??

ZsuaKép
Én nagyon jót derültem az írásodon...nem semmi családod vanKép De azért szuper lehetett!

ÁgiKép
neked csak kitartást tudok kívánni. Ezt már végig kell csinálnodKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Van kb. 50 db üres tisztára mosott, bébi ételes üvegem, kéri valaki? Még a papít is leáztattam róluk. Dzsemnek, fűszertartónak, vicik-vacaknak stb? Ha ninics jelentkező kidobom a szelektív hulladékgyűjtőbe.

Koda, Emese!
Merre és mikor szoktatok sétálni?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Helló Lányok!
Hát, remélem, hogy csak a nagy meleg az oka és nem lettek rosszak pár napja az emberek, de hogy milyen bunkók a gyerekesekkel az emberek, mintha senki másnak soha nem lett volna gyereke.Kép KépOlyan türelmetlenek, és ráadásul olyan helyeken mint pl. a gyógyszertárba, hogy rászól a gyerekre, ahelyett, hogy azt mondaná, hogy esetleg menjünk előre két kicsi gyerekkel ne várakozzak 40 fokban negyedórát a sorban.Nem várom el, hogy kivételezzenek a gyerekek miatt-elvégre mindenkinek megvan a saját nyúgje-de azért egy jobb gyógyszertártóljólesett volna ez a gesztus.És nem ez volt az egyetlen negatív dolog az elmúlt napokban.Ahelyett, hogy toleránsak lennének a gyerekkel inkább szólongatják őket.Míg egyszer valaki rossz passzban nem talál és vissza nem szólok.
Anita volt olyan kedves és felrakta a rólunk készült képeket.Így legalább meg tudom mutatni magunkat.ÉN EGYÉBKÉNT sokkal kedvesebb csajszi vagyok mint a képen látható, higgyétek el.Kép

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Csak gyorsan. Ma minket kapott el a jégesőKép
Profilba tettem fel képet a kezéről. Már kisebb és elkezdett hámlaniKép
Most megyek megnézem a romokatKép

Puszika, Marika
Hriczom

MelindaKép

Ez aranyos volt:
"ÉN EGYÉBKÉNT sokkal kedvesebb csajszi vagyok mint a képen látható, higgyétek el."
Tényleg kicsit morcin nézel, de boztos csak sütött a szemedbe a napKép
A csiprt-csapat tündéri!

GyöngyöskeKép
Mostanában én nem sétáltatok bizonyos okok miat....A családom segít be. De Emese jobban mozdul, bár szerintem ő is mindíg máskor és máshol sétáltat. De majd ő elmondja..Kép

Marika!
majd leestem a székről, mikor megláttam a kezét..Még a férjem is feljajdult. Remélem nagyon hamar begyógyul. Bár úgy látom, neki nem igazán okoz gondotKép
A jégeső okozott károkat?Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Betti!
Sajnálom, hogy elmaradt a találkozásunk, és remélem, hogy mielőbb pótolni tudjuk. Kép
Csodálom az erődet, hogy ebben a melegben kimozdultatok! Én csak döglődöm itthon Ádival.

Forgi!
Gergőnek jobbulást kívánok!!!
Bálint???!!! Szuper!!! Kép

Marika!
Hát tényleg ilyesztő ez a csípés, de remélem, hogy hamar rendbejön.
Én sem hagytam annak idején Ádit (csak 4 hónapos volt) ott a GYEK-ben, inkább minden hajnalba és este vittem, hogy beadják
neki az infúziót. Nekem is azt mondták, hogy nem jól teszem, de hála istennek egy ismerős sebész főorvosnő vállalta, hogy akármikor
kijön házhoz ha mégiscsak baj lenne.
Szerintem jól tetted, hogy nem hagytad bent, olyan kicsik még, és nem elég a fájdalom, még az egyedüllétet is viseljék el???

Zsua!
Jó, hogy egyáltalán összejött ez a kis nyaralás ennyi kálvária után. Kép

Ági!
Sajnálom, hogy rosszul érzed magad, de ez a te állapotodban ekkora hőségben nem meglepő.
És tudod mit? El is nézzük neked, hogy egy kicsit nyűgös vagy!!! Kép

Gyöngyöske!
Sajna mostanában nem járunk Kodával együtt sétálni. Kodának nem nagyon van kedve és energiája,
ja meg a mamája sétáltatja Marcit szinte minden nap. Hát így könnyű!!! Kép Kép Kép
Én általában délelőtt lemegyek a belvárosba ( értsd:Széchenyi utca) Ádival vásárolgatni, sétálni,
meg néha délután leviszem elénk a játszótérre.

Melinda!
A hőség ugyan mindenkinek egy kicsit az agyára megy, de sokan enélkül is - alapjáraton - totál hülyék.
Múltkor a buszról szerettem volna babakocsival leszálni, mikor egy benga nagy barom elkezdett mellettem feltolakodni.
Nem hogy segített volna levenni a kocsit, hanem majdnem fellökött. Gondoltam is magamban, hogy ez tök hülye, hát úgy nézek én ki mint aki melett fel lehet furakodni? Kép

mse173

Sziasztok!

MarikaKép
Hát elég ijesztő szegényke keze, de ugye már nem olyan vészes?!

PankaKép
Mi is szeretnénk DVD-t venni, és hát én is elég műszaki analfabéta vagyok, de egy ismerősünk azt javasolta, hogy kivételesen az olcsó a jó, mert mint ahogy Forgi is mondta, az lejátssza a másolatot is, szóval ahogy az ismerősünk mondta, az a jó, ami még a pizzát is lejátssza.Kép

Koda, EmeseKép
Mi ez a nagy titokzatoskodás?? Mármint hogy mostanában nem sétáltatsz bizonyos okok miatt... Csak neeem???????KépKép

Kismamák, hogy vagytok?
Zsuzsáról tudtok valamit?

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Voltam bent Zsuzsánál tegnap is és ma is a kórházban. Nem fog tudni irni, mert a nagy sietségben otthon hagyta Panka számát. Ha megfelel én tájékoztatlak benneteket az eseményekről. A kismami és kisfia jól vannak, borzasztó melegük van. Ma volt uh, ahol azt mondták, hogy III. fokban érett a lepény , elég csúnya, és kevés a magzatviz, és nemsokára baba lesz, mert érettség alapján 39 -40 hetes között van a babó. Egész délután várták Ónodit, aki persze igérete ellenére nem jött, hogy megvizsgálja és megmondja a továbbiakat. Holnap reggel talán eldől, hogy várnak e még a szüléssel. Addig is szoritunk nekik!
Én tegnap voltam uh-on. A babó 17mm volt 8+6 naposan. Hétfőn megyek az első tanácsadásra. Márcsak 3 hetet éljek túl, úgy hogy a baba nem gondolja meg magát. Akkor február 23án lesz a nagy nap.
Mindenkinek kellemes estét, ebben a borzasztó nagy hőségben!

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Ditta!

Jaj de jó lett volna találkozni. De sebaj megyünk még le Keresztesre és akkor talizunk. Jó?

Marika!

Mielőbbi gyógyulást kívánok a picurinak. Nem semmi a seb. Nem piszkálja? Mert mikor a tesómnak így volt akkor ő folyton vakargatta.

Melinda!

A véleményem ugyan az az emberekről mint neked. Ma Mályiba voltunk. Hazafelé a buszon Domi kiabált, gagyogott jó kedve volt. Erre egy nő megjegyezte, hogy ő inkább hátra megy mert nem bírja elviselni hogy Domi kiabál. Nagyon "kedvesen" adta elő, legszivesebben bevertem volna neki egyet.

Emese!

Nem rég írtad, hogy vannak felesleges könyveid. Ha még nem dobtad ki akkor nekem kellene. Köszi

Búzaszem!

Mond már mrg Zsuzsának, hogy üdvözlöm és szorítok hogy minden rendbe legyen. Nagyon várjuk ám a baba híreket!!!
Neked is minden jót. Még egy kis idő és te is babázhatsz.

Lányok!

Lenne egy kérésem. Ha van valakinek egy kislány biciklije és eladná /3 éves kislánynak/ akkor szóljon már mert szeretném megvenni a Keresztesi kislánynak aki a képen is van. Ugyanis van neki de az olyan rozoga. Szeretném meglepni. A szülei nem tudnak venni mert a középső testvér gyógyítására ment el minden pénzük /csontvelő rákos Volt Bence 3 évesen és még mindig kezelik. Talán már pár hónap és abba hagyhatja a gyógyszert és akkortól számítják majd az 5 évet, és utána már gyógyult lesz/ Ha tudtok ilyet akkor szóljatok már, megköszönném.

Zsua
zsua1

Sziasztok!

ÁgiKép
Mi volt NST-n?
Hál´Istennek vas. reggel óta kutya bajom.Kép
Gyere nyugodtan nyüglődni nekünk, meghallgatunk.

MelindaKép
Bábszínház a Barlangfürdő előtt szokott lenni.
Jó, hogy mostmár rólatok is láttunk fotót. Gyerekek aranyosak, annyira nem is vagy mogorva a fotón.Kép

Melinda, BettiKép
Párom összekeverni nem igazán tudja a két évfordulót, mert hát ugye egy napon van a szülinapom és a polgári évfordulója. Igaz házassági évfordulónak a másnapot tartjuk, mert azért csak az egyházi esküvő volt az igazi, a polgári az csak olyan szükséges rossz.

AnitaKép
Én is remélem, hogy összefutunk szombaton. Az Egyetemen pedig valami sportautós kiállítás lesz a hétvégén, esetleg ha a fiúkat érdekli.Kép Mi arra is megyünk.

ForgiKép
Akkor ezek szerint Bálintotok lesz.Kép 3d-sről majd várjuk a beszámolót.

Forgi, DittaKép
Igen, nekünk is inkább másolt dvdink lesznek és az olvastam, hogy az olcsó névtelenek játszák le a másoltakat, a nagyok nem merik a nevüket adni ehhez.

BettiKép
Igen, ez a jó a Népkertbe, hogy jó hűvös van, csak hazafele ne lenne olyan meleg.

KodaKép
Igazolás elfogadvaKép, nálunk is szokott ilyeneket csinálni a chello.
Milyen okok miatt nem sétálgatsz?:o A nagy meleg vagy valami más?

MarikaKép
JégesőKépKép Mekkora esett? Itt is azt hittük, hogy az lesz, mert nagyon hasonlított az idő a júniusihoz. Milyen károk lettek?
Hú, elég csúnya Dorka keze, remélem hamar meggyógyul neki. De milyen hosszú már a hajaKép, sokat nőtt mióta nem láttam.

BúzaszemKép
De jó, hogy hoztál híreket Zsuzsáról. Na majd mindjárt küldök neki egy smst, hogy ne legyen kifogás az, hogy nincs meg a számom.Kép Azért várjuk tőled a további híreket is.
Örülök, hogy veled minden ok. Az a 3 hét már nem olyan sok, pihenj sokat és biztosan minden rendben lesz. Biztos ügyesen kapaszkodik beléd a bébi és nem akarja meggondolni magát.Kép

ZsuaKép
Bicikliben sajna nem tudok segíteni.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Mail ment!

Ditta!
Egy válás olyan sokáig tart, hogy Nektek annyi idő alatt már ugyse menneKép

Forgi!
Gondolom biztos ami biztos alapon kaptátok a gyógyszert, mert hátha nem vírus hanem baci. A lepényed hogy van? Fiúcskához gratula!

Később folytatom, ma valahogy rossz napunk van! Megint felébredt Gerda!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Koda!
Remélem mihamarabb pótolni tudjuk!

Marika!
Szegény DorkaKép! Meg szegény TeKép! Tényleg elég rémisztő a keze. Hátha a gyógyulás is látványos lesz és gyorsan fog menni! Jégeső tett vakami kárt? A virágod viszont nagyon szép!

Emese!
Mi Gerdával jól ellennénk itt bent, de Matyit sajnos muszáj kivinni. Ráadásul most mondtam is Neki, hogy megyünk. Ha átverem meddig fog hinni nekem? Meg csak nyűglődik idebent. Ilyenkor hiányzik igazán a kert! A környéken borzalmasak a játszóterek: vagy zajos, vagy szemetes, vagy napos. Ja, és kocsival mentünk, így könnyű.

Búzaszem!
Üdvözlöm Zsuzsát. Neked pedig gratulálok, az a három hét már nem sok! Pihenj sokat!

Panka!
Mi is megpróbálunk szombaton menni! Ezek szerint most vasárnap nem lesz bábszínház?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Ditta!
Sétával kapcsolatban semmi olyan nincs amire gondolsz, más problémák vannak. Kép

Búzaszem!
Mond meg Zsauzsának, hogy nagyon szorítunk, és ne az orvost várja, hanem bíztassa a fiát, hogy húzzon bele.
Akkor az orvos is bele fog húzni! Kép
Hozd a híreket!!!!
És természetesen neked is nagyon szorítunk!!!! Mondanám, hogy "egy kalappal", de a helyzetre való tekintettel
inkább "Egy mózeskosárral" a megfelelő jókivánság. Kép

Zsua!
A könyvek még megvannak, ha tudsz gyere értük.
Mégis úgy hány darab kell (1000-2000)?

Betti!
Helyes, hogy nem vezeted meg a kiskrapekot, mert megjegyezné.
Én valamelyik nap mondtam Ádinak, hogy megyünk tátá, de másképpen alakult, és a gyerek többször állt az ajtó előtt
és mondogatta hogy tátá. Pedig még csak 1 éves múlt!

mse173

Sziasztok!

Nekem már most melegem van.Kép És olyan nyűgös és ingerlékeny vagyok a melegtől, hogy a családom jobban jár, ha kerül.Kép Ráadásul nagypapám az előbb idehozott több mint 10kg meggyet, amit meg kell ma csinálni, különben tönkre megy, de nekem semmi kedvem hozzá. Na nem nyüglődök itt nektek tovább.

Zsuzsa még nem válaszolt az éjjeli sms-re, remélem azért mert már Beni útban van kifelé.Kép Na majd kiderül.

BettiKép
Biztos ez a nagy meleg viseli meg Gerdát is.
Képzeld, lehet, hogy nálunk is a 16 hónap lesz a bűvös határ, remélem nem szólom el magam.Kép Egy pár napja Beni 2 helyett 4-kor ébredt először, utána csak 7-kor, ma reggelre meg 5-ig aludt egyhuzamba, igaz utána már 1/4 8-kor reggel volt neki, de ez legyen a legkevesebb, lényeg, hogy éjjel alszik.
Nem tudom, hogy vas. lesz-e bábszínház, de szombaton úgy hallottam, hogy nem a miskolciak lesznek.

MseKép
Ugye, hogy már ilyen kicsin is milyen eszük van? Én néha csak lesek.Kép

TöbbiekKép
Mit csináltok ebben a hőségben?

Puszi, Panka

panka

Most kaptam Zsuzsától smstKép, azt írja, hogy most volt vizsgálaton és a dokija szerint hétvégére baba lesz.Kép

P.

panka

Panka!

Jelenleg dolgozom.
Meggy Kép
lilien_csenge

SziasztokKép

Panka, Ditta és persze a többiek isKép
Semmi titokzatos dolog nincs a séta körül. De nem szoktam hangoztatni, mert sokan nem értik, nem akarják elhinni és csak legyintenek rám. És ez nagyon fáraszó már...
Szóval az a problámám, hogy 5 éve kőkemény pánikbetegséggel küzdök, pokoli rosszullétekkel. Senkinek nem kívánom. Szédülés, ájulás, szívdobogás, 120-as pulzus, dobbanáshihagyások, hőhullámok...és a zsibbadások ami kop-kop elmúlt. Nem tudok villamosra, buszra szállni. A boltbamenés számomra elérhetetlen dolog. Így sétálni sem tudok menni. Ahogy kiteszem a lában a lakásból rögtön rosszul leszek, olyan minha azonnal a mentőt kéne hívni. Emese itt lakik szembe velünk, de oda is csak Gáborral tudok átmenni. Ilyen hogy mozi és séta a városban.....nem is tudom mi az. A múltor mikor ki kellett mennem családostúl Taplcára, azt hittem ott maradok. Szerencsére mikor Bettivel találkoztam épp nem akartam elájulni, de nem volt egyszerű....Ennyi dióhéjban, de azt hiszem oldalakat tudnék még írni, és az sem lenne elég ahhoz, hogy elmeséljem milyen poklokat élek át néha..Szóval ha van egy jó agyturkász címetek, nevetek, szívesen veszemKépKép (persze csak kínomban nevetek...)És pénzem se lenne rá..

PankaKép A házi "buli" épp ezért lenne jó, mer ott aránylag biztonságban érzem magam, és oda szívesen elmennék. De hogy a játszótérre elmenjek...Csak az álmaimban..

A kismamáknak kitartást kívánok ebben a nagy melegben. Én pont ilyenben szültem Emesével együtt, úgyhogy tudom min mentek keresztülKép

Zsuzsának meg megy a drukkKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?