Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Lányok!

Nem olvastam még vissza, csak egy gyors kérdés, mert megyünk a szemészetre...

Ugye jól gondolom, hogy ha mensi előtt (már, ha az tényleg mensi....) 4 nappal csinálnak uh-t, akkor ott egy megvastagodott méhnyálkahártyát kell látni? Csak még mielőtt nagy marhaságot mondanék a dokinak.... Köszike előre is!

Kép
zsuzska81

Sziasztok csajok!

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy sajnálom, hogy nem tudtam menni!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Akkor értem haza, amikor Andi hívott, mert a hétfői Tg.-n megemlítettem a dokinak, hogy Nelly nagyon belassult. Két napig szinte semmi életjelet nem adott. Nézett egy magzati szívhangot és egy UH beutalót, hogy ne izguljak.
Persze minden rendben van , de úgyis következett volna Uh, így letudtam azt is. Nem mintha bajom lenne vele, mennék minden héten olyan jó látni Puncuska királylányt.
A 4D nem sikrült, végig a kis kezét az arca előtt tartotta, csak félprofilokat mutatott. Feltettem az iwiw-re, ha gondoljátok kukkantsátok meg.

Megnéztem a képeket és most szomi vagyok, vágytam menni hozzátok....
Olyan szépek ezek a gyerekek, tényleg nem elfogultságból vagy nyálból mondom. De mostanában kevés a szép gyerek (ez csúnya mondat, de így van.)
Zsuzska, kívánok én is utólag boldog névnapot!!! Úgy látom javul Pannika bőre. Sajnos nekünk is volt, a dokinéni rám fogta, hogy sok epret ettem, ami igaz is, de ezek szerint nem kell hozzá eper.

Tündike is olyan nagy csaj már! Olgi megyek hozzátok ruhát venni, nagyon tetszik az a lila lábzsák.
nem is látszik rajtad, hogy nem rég szültél! Mit csináltál a pocóddal???

Mi volt az a kólás buli? Pintyuska felmosott a kólával???? :lol:
Előfordul. :D ..

Andi, az a fehér felsős csaj te vagy????? Miről beszélsz, hogy dagi vagy stb.????? :evil: :evil:
Ja és a lényeg! Mivel így cserben hagytalak Benneteket a következő tali nálam lesz és puntktum, irgum-burgum, ha valaki nem jön!!! :lol: :lol: :lol:
Hétvégén feltöltik a kertet, megy még rá egy réteg barna föld és a gyepszőnyeg, aztán márciusban buli!!!! 8)
Remélem benne vagytok!!!! De úgyis egyeztetünk, hogy MINDENKI ráérjen. :wink:

PERSZE megint futok, komolyan modom mióta itthon vagyok semmire sincs időm!! :shock:

puszi Kriszti
olimami

Sziasztok,

Zsu: én is bocsánatért esedezem, ne haragudj, amiért nem esett le, hogy tegnap névnapod volt. Ha ez némileg mentség, akkor Zsuzsa barátnőmet is elfelejtettem felköszönteni, pedig ilyesmi nem szokott velem előfordulni. Csak hát a tegnapi nap elég rendkivüli volt. De igy utólag is kivánok NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT Neked!!!!!!!!!!

Örülök, hogy ízlett a kuglóf, irom is a receptjét:
Hozzávalók:
4 tojás

20 dkg vaj
20 dkg cukor
1 cs van.cukor
1 cs sütőpor
25 dkg liszt
1/8 l százar vörösbor
1 teáskanál kakaópor
1 teáskanál fehéj
2 evőkanál rum (én ehelyett ennyivel több bort szoktam beletenni)
1 cs. tortadara (csokis) /vagy mazsola,zselés cukor,csoki darab...)
formát vajjal, zsemlemorzsával kikenni

Elkészítési idő: kb 1 óra 50 perc (sütés 1 óra 20 perc)
1. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéhez csipet sót adunk és kemény habbá verjük.
2. A formát margarinnal kikenjük és zsemlemorzsával megszórjuk. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
3. A vajat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a tojássárgáját és a vaniliacukrot, majd belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet.
4. Apránként hozzáadjuk a tésztához a vörösbort és a kakaóport, a rumot, a csokireszeléket, végül óvatosan a tojásfehérjét.
5. A tésztát beleöntjük a formába és kb 1 óra 20 percig sütjük.

Porcukorral megszórva tálaljuk.

A vörösbortól ne ijedjetek meg, hisz az alkohol elpárolog sütés közben, szóval gyerekek is ehetik nyugodtan:-)))

Jók lettek a fotók, bár még csak gyorsan átfutni volt időm, de majd letöltöm a gépre és megnézem alaposabban. Dorka aranyos volt ahogy puszilgatta Balázskát, meg ahogy simogatta Pannikát :)
Balázskánál meg sztem is normális, hogy fiús dolgokat csinál, pl birkózik, és ő még kicsi, igy nem érti, hogy ezt nem mindenkivel lehet. De majd megtanulja.
Pannikának nem is vészesek a tejkiütései, remélem már nem is fájnak neki. Nagyon jól viselkedett egyébként mindkét picurka, szerencsések az anyukáik :)

Tegnap jól felidegesitettem magam késő este. A lakáseladás kapcsán. Olyan bénák a vevőink, hogy már 4. napja arra várunk, hogy végre lefoglalózzák a lakást, mert ugye mi is csak igy tudunk foglalót fizetni az általunk kinézett lakásra, de ezek annyit problémáznak. Látszik, hogy nagyon tapasztalatlanok lakásvásárlás terén, de mostmár ott tartok, hogy bármilyen szimpatikusak is voltak, megmondom nekik, hogyha ma nem hoznak foglalót, akkor felhivjuk a másik párt, akik szintén meg akarnák venni és ha ők hamarabb adnak foglalót, akkor az övék lesz a lakás. Nem értik meg, hogy egy szóbeli megállapodás kevés lakásvásárlásnál hisz igy ők sem lehetnek biztosak hogy nem adjuk oda másnak és mi sem, hogy ők nem lépnek vissza.
11-re megyünk megbeszélni a mi eladóinkkal a fizetési ütemezést, remélem minden rendben lesz, mert mostmár túlságosan beleéltem magamat hogy költözünk, felújitunk...

Szép napot mindenkinek :)

Kép

Kép
lolita_78

Sziasztok Lányok!

Huuu.... még mindig tali hangulatban vagyok, tök jó visszagondolni rá. Lányom még szunyál, ugye irnom sem kell, hogy ismét hajnal 1 órakor aludt el... ezek szerint mégsem fáradt el tegnap. :roll: :roll:
Szerintem maratoni távfutásra kellene fognom, akkor talán. :lol: Bár így is ismeritek mekkora étvággyal bír . :roll:
Futni meg nekem kellene. :oops: :oops: :oops: :oops:

Kriszti!
Sajnálom Kriszti, hogy kimaradtál a taliból. Mondtam én , hogy még eljöhettél volna orvos után is, Pintyus és Alizáék 3/4 3 körül mentek el, szóval bőven tudtál volna találkozni és dumcsizni bárkivel.
Nagyon jót nevettem.... csak szeretnék úgy kinézni mint Anita, akit fehér pulcsiban láttál a földön ülve a képeken. Hát sajna én 2x akkora vagyok. :roll: :twisted:
Rólam nincs fotó, mivel én kattingattam végig. Bár Pintyus egyszer próbált lefényképezni, de akkor tutira pofát vágtam, ugyhogy megmondtam neki azt fel ne tegye, inkább törölje. :wink:
Pintyus-kóla sztori:
Szegényke megkívánta a kólát, és lecsavarta a felbontatlan kóláról a kupakot. Öntött, addig nem is volt gond, de mikor rá szerette volna tekerni a kupakot, a kóla "megveszett" és szökőkutazott nekünk. :P :shock: A képeken a csajok takarítását láthatod, gyorsan rossz , kinőtt,kilyukadt rugik voltak kéznél azzal lett felitatgatva a kóla. Jó dolgom volt, én mint házigazda könnyesre nevettem a szemem,és megörökítettem mig a szorgos kishangyák próbálták a kóla-szökőkút nyomait eltüntetni. :P :P :lol: :lol:

Jaj, nagyon megijeszthetett a kismoszat a lustaságával. Tudom milyen az, velem is kitolt egyszer Bence fiam. Persze mindezt karácsony előtti utolsó munkanap, pénteken csinálta. :roll: :roll: :roll: Egész nap nem éreztem a mozgását, és nem mertem az ünnepes hétvégének nekimenni úgy, hogy nem nyugszom meg hogy nincs baja. Milliószor hivtam a dokimat nem vette fel, majd frászt kaptam. :twisted: Akkor még autónk sem volt, irány a klnikára tömegközlekedve, tiszta idegesen. Gondoltam ha valami hülye orvossal összefutok, biztos kioszt, hogy mit parázok én, dehát első gyerek volt, azt sem tudtam akkor már hogy fiú vagyok-e vagy lány olyan ideg volt bennem.Portással közöltem hogy orvossal szeretnék beszélni, mert nem érzem a baba mozgást. Mondtam neki ki az orvosom. Portás szavai: ő most az ügyeletes éppen, szól neki. Na már itt kezdett alábbhagyni kicsit a frász, gondoltam már valami idegbeteg tök hülyével nem akadhatok össze, aki hülyének nézne. Felküldtek a szülőszobán levő NST-re, jött doki, rámkötötték kb 40-50 percre. Addig férjem tiszta ideg volt kint. Doki mozgatta a hasamat, ő egyből érezte a baba mozgását, de én még akkor sem. NST is okés lett, megnyugodhattam. A babám úgy fordult, hogy nem éreztem a mozgását... másnapra ficánkolta be más pozicióba a lábát hogy végre ujra a régi rugkapálást éreztem. Persze mondanom sem kell, szüleim is épp akkor hivtak telefonon, mig NST-re voltam kötve, a telót fel sem vettem. Hivták a férjemet, ő mondta mi a mai történés, ő sem tud sokat éppen vár, míg bent vagyok. Anyuék is tiszta idegek lettek, gondolhatod. Azóta is emlegetik néha Bence "szivatását", mindenkiben megállt aznap kicsit az ütő, azt hiszem.Ja és az is kiderült, hogy orvos ha épp melóban van, vagyis a klnikán van akkor a telefonja ki van kapcsolva, csak ha lelép a munkahelyről akkor elérhető rajta. Na ezt is megtudtam, jól jött ez az infó később, kevésbé vészes esetekben is. :wink:
Csak azért irtam le Neked mindezt, hogy át tudom érezni min mentél keresztül, a belassult babádat illetően. Nem kellemes érzés, ilyenkor aztán minden megfordul az ember fejében, és agyal és hergeli magát mig meg nem tudja konkrétan mi is van.

Bea!
Rád is vonatkozik, sajnálom, hogy nem jöttél, de remélem már
jobban vagy. Pontosabban mit is takar a betegséged? Nem is tudom igazán... és fáj is? Gyógyulj!!!!

Zsu!
Jaj, hogy miket kérdezel Te..... passz, de talán igy van ahogy irod Te is. :?

Anita!
Köszi a receptet... mindenképp megcsinálom valamikor ezt a finomságot, csak mint irtam még formám sincs hozzá. :?
Mi nyáron árultuk a lakásunkat, egy "vevő" két hétig hitegetett, hogy hozza a foglalót ekkor meg akkor, mig végül nem hozta, így az általunk kinézett nagyobb lakásról is lecsúsztunk. Mindezt csak azért írom, hogy tényleg ne várjatok rájuk sokáig, ha van másik vevőtök is, üssétek minél hamarabb nyélbe az üzletet. Manapság a szó sajna sokat nem ér, attól ti még nem tudtok lépni.

Kép

Kép
Kép
bendor

Hellóka!

Zsu:
Én sem igazán tudok neked segíteni a kérdésedben. :? Biztos jól gondolod.
Majd mesélj mi volt a szemészeten.

Olimami:
Kár hogy nem jöttél,de majd legközelebb megismerümk.
Örülök hogy nincs semmi baj picurkáddal,elhiszem hogy megijedtél.Nálunk is volt ilyen és én is paráztam míg nem rugott újra belém egy hatalmasat. :)

Anita:
Köszi a receptet,előbb-utóbb beszerzek egy formát és utánna megcsinálom mindenképp.
Szerintem is inkább a masik vevőt célozzátok meg ha már ezek ilyen bambák meg vakaróznak.
Az ilyenekben azt nem bírom hogy akkor mi a fenének mondja biztosra,nem gondolja hogy nektek is kellene a pénz hogy letudjátok foglalózni amit ti kinéztetek?
Köszi amit írtál,igen tudom hogy igazatok van csak valaki félre érti néha Balázs "barátkozását." :lol: De majd biztos változik. :)
Majd gyere és mesélj hogy mi volt a lakással ,nagyon kiváncsi vagyok.
Legalább neked sikerüljön, :cry: Mi még Pintyussal keresgélőben vagyunk ,de csak megtaláljuk mi is egyszer a megfelelőt.

Andikám:
Szia!Már fent vagy?Nem fáradtál el nagyon?Este elfelejtettem írni,hogy nagyon szép rendet csináltál mintha ott se lett volna az én rendetlem pakolós fiam. :lol:
Lefelé menet találkoztunk a férjeddel,vagyis szerintem ő volt így fényképről beazonosítva. :lol: De mivel köszönt is így biztos ő volt. :lol:
Akkor Dorka megint délig alszik? :D

Na lépek egyelőre.Lemegyünk sétálni,szépen süt a nap,aztán majd elválik hogy lent milyen idő van. :roll:

Kép

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Szemészeten minden rendben. Igaz, 4 hete, mikor mintát vettek, volt a váladékban baktérium, de azt mondta a doktornő, mivel már több mint 2 hete semmi csipa nincs a szemében, pedig már 2 hete abbahgytuk a szemcseppet, hogy akkor rendeben van! :D Masszírozást folytatni kell, de az legyen a legkevesebb!

Jaj, akkor Ti sem tudjátok a kérdésemre a válazst? :(

Képek nagyon jók! Kivéve, amin én vagyok.... Szörnyen nézek ki, na de ez nam a fotósok hibája... :shock: :( Gyerekek nagyon édesek! Dorka és Balázska majdnem puszilkózós képe haláli! :lol:

Andi! Jó gyorsan rendet rittyentettél! :D

Köszönöm szépen mindenkinek a névnapi köszöntést! És ne butáskodjatok, miért haragudnék?

Olgi Neked is köszönöm az sms-t! De én ezt már csak reggel láttam, de köszi, hogy gondoltál rám!

Alíz! Dehogyis gondoljuk agresszívnak Balázskát! Dorka is igen jól tűrte a bírkózást! :D Olyan édesek voltak együtt!

Olgi! Tündike nagyon jó kislány, és olyan kis édes! :D Zolika is nyugodt baba, csak az a kár, hogy már csak a végére jött bele a dumálásba, pedig olyan édesen beszél, hallgattam volna még szívesen! :D

Kismamik pedig nagyon csinik! A következő talin már irígykedhetünk a pocitokra! :D

Kép
zsuzska81

Sziasztok!!!

Még nem olvastam vissza, csak gyorsan írok!
Meg volt az Uh, most csak másfél órát vártam, de elvoltam, persze csak kellett beutaló, a 3as ajtónál azt meg kellett rendelni, de végül be jutottam, és igazi kis tornász azt mondta ahölgy, nagyon aranyos volt, 2 tanuló is jelen volt, növöget a drága, és képzeljétel...........megkérdeztem hogy nem lehet e még sejtenio hogy fiu vagy lány?! És azt mondta a nő szó szerint: "dehogy nem, eléggé jól sejtem hogy kislány, és meglátja igazam lesz" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát mondanom sem kell hogy menyire boldog voltam, madarat lehetne fogatni velem ma! És ez az idő is olyan gyönyörü hogy sétáltam egyet haza fele itt a a csapókertbe!!!

Ja, és megkérlek benneteket nagyon nagyon drukkoljatok mert fél 3ra megyünk meg nézni egy lakást tőlünk kereken 6 percre gyalog, egy nagyon csendes kis gyönyörü utcába, kis kerttel és teraszal és jó beosztással! Szóval nekem nagyon nagyon tetszik, és nagyon szeretném ha férjemnek is, mondjuk csak kép alapján láttam még de elmentem elötte és ugy is nagyon szép, 4 éves. Ugyhogy nagyon szoritsatok, hátha ez az igazi! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Na eszek valamit aztán vissza olvasok!
Vendég

Zita! Örülök, hogy uh-n minden OK! :D És gratula a sejtehtő kiscsajszihoz!!! :lol: Drukkolok a háznézéshez, majd mesélj!

Lányok! Már beszéltem a dokival, de köszi, hogy próbáltatok segíteni! :) Igazából betojtam egy kicsit.... Vasárnap óta fáj a sebem, nyilallgat bele nagyokat, vasárnap le is kellett feküdnöm délután. AZtán szintén vasárnap kezdődött barna folyás ami tegnap óta vérzésbe ment át. Nem tudtam, hogy a 2 összefügg-e. Gondoltam, hogy ez már mensi, de aztán meg eszembe jutott, hogy múlt héten még vékony volt a nyálkahártya. Ezen agyaltam itt egy ideig, de inkább felhívtam Feketét. Azt mondta, ez lehet már mensi (na, hurrá... :evil: , pedig jó sokat szoptatok...), és szerinte nem függ össze a kettő. De ha ez tartósan megmarad, hívjam, és megnéz.

Kép
zsuzska81

Olimami: Sajnálom, hogy nem jöttél, de majd legközelebb :wink: Köszi a bókot, de még maradt rajtam 8kg a terhesség után és +8kg a terhesség előttiből :oops: Akkor leszek újra formában. A hasam pedig tényleg gyorsan ment le, Zozival sokkal később sikerült.

Pintyuskám: GRATULÁ a kiscsajhoz!!!(Reméljük nem tévedett a csaj :lol: ) De gondolom ha fiú akkor is nagyon boldog lettél volna :wink: Drukk a lakáshoz!!!

Zsu: A mensi :?: :shock: :evil: :evil: :evil: Jó hamar...
Vigyázz magadra, pihenj sokat és elmúlik a seb fájás.
Pannikának meg sok puszkó arra két szép nem csipás szemére 8)

Andi: szép rendet csináltad tegnap is milyen gyorsan!!! Én most fogok neki, délelőtt megfőztem, voltunk sétálni, aztán alvás ( persze 2 gyerek más időben, így nekem nem jutott belőle :wink: ).

Lányok: a fotók szuperek, nagyon jók :lol: :lol: !!!

Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Pintyus!

Örülök nagyon hogy UH-n minden rendben és a kisasszonyka megmutatta mi van a lába közt. :lol: Édes lehetett látnod. Mert ugye most legalább Te is láttad, oda fordították Neked a monitort?
Tudom hogy kislányra vágysz a szíved mélyén,ugyhogy szorítok nagyon. Bár lényeg az egészség. :wink:
Na, ha még maa kiszemelt hátikó is összejönne.... na az aztán nagy buli lenne. Nagyon szorítok és majd mesélj nekünk!!!!!! :wink:

Zsu!
Szerintem nem kell aggódnod, főleg ha a dokid is megnyugtatott. Lehet hogy mensid az valóban, csak a frászt hozza Rád. Sebed lehet még érzékeny afelől sem kell szerintem aggódnod, időjárásváltozásra meg még sokáig az is maradhat. Tudom ez most bíztató, de minden vágás, törés.. helye érzékeny marad jó ideig.

Rendrakással nem volt gond tegnap, hisz Alízék a játékokat is segitettek elpakolgatni. Csak ki kellett hordani a konyhába a cuccost és a mosatlant elmosni. Apa meg jött is, lányokkal lent találkoztak (Pintyust már látta előzőleg, ugyhogy őt megismerte) és ő vállalta a porszívózást. (Minden buli után ez az ő reszortja , előző tali után is ő porszívózott :lol: :lol: :P )

Szóval nem kell aggódnotok, Alíz Neked sem... a porszívózás után kezdte Dorka az ujabb kipakolást. Este ellomoltam, ma meg már 2x szintén. És közben voltunk bent a munkahelyen is, szóval sokat nem is voltunk itthon. Most meg elfáradt a nagylány alszik mint a tej.

Kép

Kép
Kép
bendor

Olgi! Ne is mondd.... :evil: Majd felrobbanok, ha ez tényleg az.... Bár, inkább, minthogy vmi gáz legyen.... :roll:

Andi, Zita! Vannak még olyan képek, amiket nem töltöttetek fel? Ha igen, elkülditek nekem e-mailben? Köszi!

Kép
zsuzska81

Pintyus!
A kiszemelt házikó akart lenni... :lol: :lol:

Zsu
Elfelejtettem: örülök, hogy rendbejött Pannika szeme, ez jó hír. Masszirozás meg sosem árt, ugyhogy csak így tovább!

Olgi!
Nem egyszerre alszanak a gyerekek? ??? Hát előfordul az ilyesmi. Nálunk az fordult elő kb. összesen 2x, hogy egyszerre aludtak. :lol: :lol: Jó ideje, Bence meg már nem is alszik délután, csak az oviban, de ott sem mindig. De itthon sosem. Ráadásul Dorka sokáig fent van, ugye akkor én is későn fekszem, másnap aludna tovább, igy én is. De hétvégén meg Bence ébred korán (7-8 között) a hétköznapi kis ritmusa szerint. És akkor ébredni kell vele, mert ahhoz még kicsi, hogy egyedül legyen , mi meg aludjunk mellette. Így hétvégenként vagy apa, vagy én kelünk Bencussal.

Ez van.

Kép

Kép
Kép
bendor

Kép

Pintyus:
Mégegyszer gratula a kiscsajhoz,reméljük nem tévedett a nő.Úgy is lányt szerettél volna jobban,nem?Délután tetszeni fog a ház is akkor minden szupi.

Andi:
Bocsi hogy nem írtam többet csak Balázs aludt és gyorsan meg akartam csinálni a dolgom.
Na ,váltották egymást Dorkával.Balázs meg az előtt kelt fel. :D
Akkor ha nem jön közbe semmi szerdán Hangyázunk. :D :D :D :D :D

Zsu:
Tényleg jó hamar megjött,ha ez mensi,de lehet nem.
Pihenj amennyit csak tudsz.

Olgi:
Nem tudtál pihenni szegénykém,de azért ne dolgozd agyon magad.
Puszika,megyek porszívózni.

Kép

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Zsu!Sok boldog névnapot!Olyan gáz hogy elfelejtettem pedig nekem is eszembe voltál. :oops:

Csajok én nagyon jól éreztem magam.Ha minden napom ilyen lehetne.....Komolyan már most várom a következő talit.Remélem hogy akkor már Olimami és Bea is jönni fog.

Aliz,Pintyus,Andi!
Köszi az érdeklődést.Hazaértem szerencsésen.A nem szerencsés része kb. 5 perc mulva jelentkezett :oops: :oops: :oops:
De igy is nagy szó hogy eddig kibirtam.Biztos azért mert olyan jól éreztem/tük magamat/magunkat :wink:

Pintyus
Mégegyszer gratula a kicccsajhoz reméljük valóban igaza lesz a nőnek.Én szorítok!!!!!A házhoz sok sikert azért picibe mert nem akarom elkiabálni :lol:

Olgi,Zsu!
A gyerkőcök nagyon gyönyörűek!Olyan jó volt látni végre titeket "élőben" is.Na most ezt jól megmondtam de remélem értitek :lol:
Olgi
Zozi egy tündéri kisfiu.Legközeleb hátha hamarabb megbarátkozik velünk.A végére egészen közlékeny volt.Jaj és elkőpesztően ügyes vagy ahogy mind a két gyerköccel egyszerre tudsz folglalkozni.Le a kalappal előtted.

Aliz
Szerintem senki nem gondolta hogy Balázs agressziv.Igazi kisfiu és kisfius dolgokat csinál.De szerintem nem volt még durva sem mert akkor Dorka bizti nem igy viselte volna.

Anita
Én is leirtam a receptet.Anita féle kuglóf néven :lol: Majd én is megprobálkozom vele.
A lakást remélem sikerül lefoglalozni.Nehogy már elhalasszátok azt amit ti szeretnétek mások "hülyesége" miatt.Adjátok annak aki hamarabb foglalóz.

Andi
Hihetetlen milyen rendet raktál.Teljes nyomeltakarítás. :lol: Nagyon fini kajákat csináltál.Még a héten én is megcsinálom a salit nagyon bejöttt :D :D
A képek nagyon jók!Mindeni azt mondja hogy nem fotogén.Na akkor én mit is mondjak.Az egyik képen jobb mint a másik.Gyerekeket lehet a "pofáimmal" rémisztgetni. :lol: :lol:
Majd legközelebb probálok kamera érzékenyebb lenni. :lol:

Ma ismét dolgozom tudjátok az állatkertben :evil: :lol: Még szerintem türelemmel leszek 1-1,5 hónapig de utánna husssss eltünök innen. :wink: :wink:
Azzal a szemlélettel élem túl hogy végzem a dolgom de többet nem és nem fogok önszorgalomból még egy tollat sem félre tenni.
Én kérem kismama vagyok! :lol: Engem tessék kímélni! :lol:
Na jó ez igy lehet durva és persze nem is hangoztatom de ehhez tartom magam.

Most lépek melózom egy kicsit.

Puszi

Évi

Kép
awe

Andi, Alíz, na meg persze Dorka és Balázska! Jó hangyabolyozást Nektek!!! :D

Éva! Ó, már megint ez a fránya róka.... :( Ma remélem, jobban vagy! Melóhelyedhez meg ez a jó hozzáállás, főleg ha ők is így viselkednek!

2 kép:

Kép
zsuzska81

Na, kidobott ez a sz.r, még jó, hogy elment a hsz-em.... De hogy??? :shock:

Na, képek:

Kép lábemelés :-)

Kép vigyori Panka baba :-)

Kép
zsuzska81

Évi!
Nyugiiiiiiii, jók a képeid, fel sem tettem volna ha nem az lenne. :wink:
Jaj, mikor lesz már hogy nem lesz róka, nem lesz állatkert és élvezheted a kismamiságodat???? KépTudom állatkert előreláthatólag 1-1.5 hónap múlva megszűnik körülötted, a rókát meg űzd el minél hamarabb. :P

Zsu!
Sportol ez a kis drága????? A lábemeléseket mindenesetre korán kezdi. Igaz ilyen fiúk, mint Balázska és Zozika mellett , fittnek is kell lenni. :lol: :lol: Dorka kiváltsága , miszerint körülötte legyeskednek a fiuk, azt hiszem hamarosan megszűnik. Lehet érzi és ő is félti az alakját, ezért nem hajlandó normálisan enni????? :lol:
Mindenesetre édipofi a lányod mindkét képen. Az a mosoly, meg egyenesen szívdöglesztő. :wink: Apa olvadozik tőle???? mert gondolom Te igen. :P

Kép
Kép
bendor

Andi! Hát hogyne olvadoznánk mindketten? :D Na, meg mikor bújik hozzám, olyan jó érzés! Ma pl. a szemészeten bent arendelőben ezt csinálta, tetszett is mindenkinek! Dorka félti az alakját? :lol: Pedig formás kiscsajszi, igazán nincs miért! De az tényleg rejtély, hogy nem eszik, és mégsem sovány, na nem is ducika, pont csinos!Lánykám meg biztos a kerek kis pocakját akarja letornázni! :lol: Most épp alszik! Elaludt beszélgetés közben! :D A rácsvédőn lévő nyuszikhoz dumált! :lol:

Kép
zsuzska81

Sziasztok!!!

Na végre én is eljutok idáig!!!
Szóval vissza ólvastam mindent de már nem tudom mikre akartam válaszolni, olyan lüke vagyok, ne haragudjatok ,csak anyi minden jár a fejembe hogy borzalom!

A ház amit 3 kor néztünk az nem jó, mert penészedik, olyan meg nem kell, mert azért megyünk el innen, azért is! De nem is bánom mert most voltunk este egy másikat megnézni, az is 10 percre van és nagyon szép!!!
Ezerszer jobb mint a másik! Andi, gonolom ezt nem is hiszed! :roll: :wink: :shock: Pedig igy van, sajnos erről nincsen fotó a neten! ez 7 éves, de semmi penész, szépen van kivitelezve! 3 gyerkőc van, ezért épitkeznének, mert nem férnek, a legkisebb egy év körüli és nagyon cuki, egyfolytába hívott játszani! :lol: Ugyhogy én minden babázom! :lol:

Kis hangulatos házikó, kis kertecskéve, na én ebbe teljesen bele szerettem, és nehéz lesz ennél jobbat találni számomra! De férjem és sógornőm mind azt mondják hogy meg kell még nézni jó néhányat! Igy igaz, tudom! De azért én nagyon reménykedem ebbe! Nagyon rendes a tulaj hölgy is, mondta hogy tegeződjünk, szóval nekem klappolt!

Na nem untatlak ezzel tovább elég lett volna az is hogy láttunk egy jót! Csak hát az a baj velem hogy én túl őszinte vagyok és ez sajnos néha nem jó! :cry: És ami a szivemen az a számon! És ez is rossz sokszor!

Zsu: nagyon édes ez a kiscsaj, és már tornázni is tud!!! hát nagyon ügyes! Rucikat nem adsz majd el?! :oops: :oops: Nagyon édesek!!!Látod látod, mondtam neked atalin hogy ha megtudjuk hogy lányka és meg vannak még a bodyk amiket vettél és el akarod adni akkor én megveszem tőled! :wink: Nem leszek én babonás fajta!

Éva! Tetszik a hozzáállásod, bár őszintén megmondom nem féltettelek én téged!!! Turbo, szuper Mami vagy! De ezt már mondtam! És ne mond hogy nem jók a képeid mert tök jók, én amugy sem szeretem a beálitott fotókat!

Aliz! Balázska egyáltalán nem agressziv, igazi kisfiu! Jobb lenne tán ha visszahúzodó lenne??? Ilyennek kell lenni a kisfiuknak! És Dorkára meg azért nyomult biztos mert tetszett neki a csaj, flőrtölt csak még nem tudja hogy meddig lehet elmenni! Az első csók már megvolt!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Anita: én is leírtam a receptete, majd megcsinálom én is ha lesz formám! Ugy látom sokan próbálkozunk majd elsőre a kuglóffal!

Ne hagyd hogy a jo szivüségeteket kihasználják! Ha nem foglalóznak akkor másnak kell adni és kész! Elsősorban a magatok hasznát kell nézzétek!

Bea jobban vagy már????

Kriszti:: nagyon sajnálom hogy nem jöttetek, de elhiszem hogy eléggé rossz napod volt, de mi biztos felviditottunk volna, jó kis buli volt! már nagyon várjuk a következő talit, nem kéne vele ilyen sokat várni mint most! Köszönjük az ajálnlatodat lehet elfogadnánk de neked nem szabad kifáradni most nagy pocakkal!

Na puszika, megyek vacsizni! Erdélyi padlizsánkrémes kenyér koktél parival!!! yammiiiiiiiiiii
Vendég

Sziasztok!

Örülök ha nem gondoljátok hogy agresszaív az én kicsi fiam.Igaz ami igaz bírkózni imád.Az apjával is mindig azt csinálják.

Pintyus:
De jó végre már egy jó ház ami tetszik neked.A férjednek tetszik?
Végül is lehet van benne valami hogy még nézzetek körül a környéken de szerintem nem szabad sokáig húzni a dolgot.
Tényleg vizes volt lakás?Pedig képen szépnek tünt de akkor sz..ul van leszigetelve.(már bocsi).Egy 4 éves háznak nem szabadna penészedni.
Az a baj amúgy ezekkel a házakkal hogy némelyiket csak összedobják és azért penészedik utánna.De ki lehet fogni azért olyeat is eami jó mint amit tegnap is láttatok.
Az meg hogy őszínte vagy az jó.Minket meg nem untatsz egyáltalán hiszen szurkolunk hogy megtaláljátok a megfelelőt.

Zsu:
Édes nagyon a kis tornász Pannikád. :lol:
A mosolyával meg teljesen elvarázsolt.Balázskámnak is nagyon tetszett mosolyogva mondta hogy BABA :D

Éva:
Te szegény csak jött aza Róka :evil:
De még szerencse hogy hazaértél.Majd csak jobban leszel előbb-utóbb.
Vigyázz magadra.

Anita:
Mi a helyzet a vevőkkel?Majd írj hogy mizu.

Bea:
Hogy vagy már,Még mindig ágyban fekszel?

Sziasztok,megyünk sétálni meg a piacra.Bizos jó idő van legalább is szépen süt a nap.Tegnap i csuda jó idő volt. :D
Kép

Kép

Kép

Kép
aliza

Szisztok!

Zita! jaj, de jó, hogy láttaok egy szupi házikót! Férjednek is tetszik? Ha igen, meg árben is OK, akkor szerintem nem nagyon érdemes várni, nehogy valaki lecsapjon rá. Persze ez csak az én véleményem... Az új kis bodykat eladom, ha kell, szólj, és akkor nem adom másnak! A többi kis ruháját viszont nem akarom eladni. Egyrészt sok csak kölcsönben van, másrészt kistesónak elteszem. A kis bodykat is csak azért nem tartom meg, mert van sok 56-osunk, és azt olyan kis ideig tudják hordani.

Alíz! Na, megmondom a lánykámnak, hogy tetszett a mosolya Balázskádnak is! :lol: Jó sétát, tényleg szépnek tűnik az idő. Mi majd délután megyünk.

Zita, itt vannak a képek a bodykról!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
zsuzska81

Sziasztok,

Pintyus: örülök, hogy találtatok olyat ami tetszik. Én amúgy az a tipus vagyok, hogyha egy lakás/ház megtetszik, és úgy igazán megtetszik, akkor utána már hiába is nézelődünk, mert én az össze többit csak ahhoz tudom hasonlitani és igy mindegyikben találok kivetnivalót. De azért még nézzetek meg gyorsan néhányat, aztán vegyétek meg ha tényleg ez az igazi. Férjednek hogy tetszik?Az ára?Meg szabad kérdezni?

Éva: végül is mi volt a baj a keddi találkozón?Mármint hogy aztán csak jött a róka . . .

Amúgy meg nem is meséltétek mit csináltatok miután mi eljöttünk. Gyerünk lányok, ne hagyjatok ki semmiből.

Zsuzska: édes a kiscsaj, és milyen hamar elkezdi a tornát, igazi nő, aki már korán elkezd az alakjával foglalkozni :lol: :lol: :lol:
Most komoly hogy már lehet a mensid jött vissza???De az még nem túl korai?Vagy ez is normális?Nehogy félreérts, tudom te normális vagy, csak úgy értem én meg voltam győződve arról, hogy amig szoptatok addig nem, de pár hónapig tuti nem lehet mensim szülés után. Akkor ti akár már próbálkozhattok is, hamarosan . . . :) Mennyi időt szeretnétek a két baba között?

Pintyus: 13 hetesen tényleg meg tudták mondani, hogy kislány lesz????Gratulálok, főleg hogyha azt is szerettél volna. Nekünk még senki nem mondott semmit, de Ditrói szerintem legközelebb ha látja akkor biztosan elárulja. Bár elviekben tudjuk, hogy kislány lesz, de azért kell a bizonyosság. De természetesen a kisfiúnak is fogunk örülni, csak én most úgy érzem sokkal ügyetlenebb lennék egy kisfiúval elsőre.

Lakás: nem egészen 45 perc múlva itt lesz a férjem és a vevőink, lefoglalózzák a lakást, 6-kor meg mi megyünk foglalózni a virág utcára!!!!!Mostmár remélem semmi probléma nem lesz. Ha ezen túl leszünk akkor egy picit én is megnyugszom.

Éva: biztos hogy még olyan sokáig be akarsz járni az állatkertbe?Főleg ha még anyagilag se jársz nagyon rosszabbul, hisz valaki irta, hogy szinte ugyanaz, hisz táppénzt hétvégére is kapsz . . . azért gondold meg jól. Most amig nincs pocak könnyebben tudnád a házat is csinositgatni.

Kicsit összerámolok, és várom a nagy eseményt :)

Puszi Kép

Kép

Kép
lolita_78

Sziasztok!

Na végre ide jutottam! Köszi Csajok, már sokkal jobban vagyok, hatnak a gyógyszerek. Nem fekszem már, nincs rá időm, csak a hétvégén feküdtem, h. nehogy rosszabb legyen, meg akkor rosszabbul is voltam. A héten minden nap voltam benn dolgozni, de utána ahogy hazaértem, beestem az ágyba, elnyom a sok gyógya. Nagyon jó kis buli lehetett, sajnálom, hogy nem tudtam elmenni. De nem mertem kockáztatni, nehogy vkire vmit ráragasszak! Állkapocsizületi gyulladás abból áll, h. fáj az egész fogsorom, arcom, fülem, de mivel kezdett fájni a torkom is, meg egész nap fújtam az orrom és fájt a fejem, ezért inkább nem mentem. Doki is mondta, h. azért óvatosan, mert átmehet arcüreg gyusziba is!

Nagyon jók a képek! Mindenki jól néz ki, gyerkőcök édesek! Úgy látom egy új párt is köszönthetünk Dorka és Balázska személyében:), aranyosak nagyon!
Vendég

Pintyus! Gratula a kiscsajhoz! Szorítok, h. igaza legyen a nőnek és hogy összejöjjön a ház. Sztem, ha ez tetszik és megfelelő, akkor nem kell tovább keresgélni, de ez az én véleményem:).
Vendég

Anita! Sajna lehet, hogy mensi...nem tudom. Meglátjuk, ha jövő hét elejéig nem múlik, hívom a dokit, mert ha mensi, el kell addigra bőven múlnia.... :? És a sebem is fáj... :( Amúgy ELVILEG nem jön meg szoptatás alatt.....gyakorlatilag meg... ÁÁÁÁ, isten őrizz még próbálkozni, pláne a fissen vágott hasammal... Amúgy olyan 2-2,5 év korkülönbséget szeretnénk, nem szeretnék visszamenni dolgozni a 2 baba között. Aztán majd még harmadikat is, de csak később, ha nagyobb lakásba tudunk menni, mert itt még 2 gyerekkel elférünk, de 3-mal már nem...

Bea! Sajnálom, hogy nem tudál jönni, jó lett volna Téged is megismerni személyesen! gyógyulgassál továbbra is! :D

Kép
zsuzska81

SZiasztok,

húha akkora a termés, hogy nem is tudom merjek-e még írni....Emlékszik még vki rám? :(

Először is boldogságos Zsuzsa napot kívánok! Szerintem találkoztunk mikor hoztad a kontrollra a kiscsajszit. Csak pont végeztünk Petivel, nagy nehezen beöltöztettem, elbúcsúztunk és ti akkor léptetek be. Aztán gondolkodtam, hogy talán te lehettél. Anyukád kísért el?
Mensi ügyben nekem mindkét fiúval pont így megjött 6-7 hetesen, aztán fél évig egyszer sem. Hátha neked is...

De jó kis tali volt. Remélem Olimamiéknál mi is jelen lehetünk. Most teljesen kiment a fejemből a dátum... Mi volt ez a kólás sztori?? :) Kriszti, tényleg nincs kedved aznapra Olit is kivenni az oviból? Vinném Marcit is, régen olyan édesen kommandóztak együtt... :wink:

Én is olyan sokszor mondtam már, hogy ide is jöhetnétek, de valahogy senki sem akart... Jó tudom mi lenn lakunk a térképről, meg írni is elég ritkán tudok.. én a fekete bari...

Pintyus,
gatyók jók lettek? Vagy kicsik? Nagyok?
Gratula a csajszihoz:)) Ügyes, hogy megmutizta a mi a szöszt :wink:

Mi most farsangi lázban égünk. Tűzoltónak készül Marci, már a héten a tűzoltóságot is megjártuk...jüvő hét végig farsangi hét.. Tényleg Ditke, mik lesznek a csajok???

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Hmmm most azt írta csatoltam aképet, de nem látom, bocsánat ha 2x megy...

Kép Tűzoltó Marci

És egy kép a kisebbik picimről...Marci szerint ő a nyálával olthatja majd a tüzet... ahogy elnézem szerintem is... :lol:

Kép

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Kép

Zsu!
Egy ismerősömnek is kb. ugy mint Neked hamar megjött a mensije és végig a sok-sok hónap szoptatás alatt rendszeresen megvolt. Mindkét gyerekénél ez volt a helyzet.Tudom ez most nem vigasztal, de ilyen is van. De lehet nálad csak egyszeri mint Gabinál és nem fog havonta jelentkezni.
Szépek nagyon ezek a bodyk, kár hogy nem jók már Pannikára, gondolom sajnáltad ezt Te is. :(

Anita!
Milyen kicsi a világ....... Konyhabútor ügyben mentem érdeklődni , és mikor a névjegykártyát megkaptam a raktáráruházban, egyből Te jutottál eszembe, azonos a vezetéknevetek a vezetővel. Rákérdeztem nem vagy -e rokona, és mondta a bácsika, hogy dede, Anita a keresztlányom. :wink: :wink: :wink: :wink:
Jajjjj, nagyon szorítok, hogy valóban összejöjjön mindkét foglalózás, Benneteket se verjenek át, és Ti is tudjatok lépni. Majd ird meg feltétlenül megköttetett-e az üzlet. :wink:
Anita, iwiwen nézegettem a képeidet, na és a Tanzániában készült kép... hmmm... mesés. Mikor voltatok? Nászúton? Mesélnél kicsit, annyira izgis hely lehet. Ha vannak szép képeid, szerintem a többiek sem haragudnának, ha töltenél ide fel nekünk.
Jajj, Anita ez a kuglóf annyira fini, sajna rájárok minden nap. :?

Gabi!
Hááááááát.... nem olvasol bennünket elég figyelmesen, vagy elég rendszeresen. A bababulival kapcsolatban szinte minden héten irtam , többször is irtam hogy várok mindenkit. Lányok vissza is kérdeztek 10 órakor lesz-e. Szóval gyakori téma volt az elmúlt napokban, hetekben, csiodálom hogy nem láttad.
Kólasztorit kérdezte Olimami is, le is irtam neki, olvass vissza.
Nyugi, azért Ti is a térképen laktok. :lol: :lol:
Marci és a pici Peti is szenzációs a képeken.Akkor nagy már a farsangi láz nálatok is. Bencének is holnap lesz az oviban, idén először délután, igy szülők is mehetnek, gyerekek nagyon készülnek műsorral, minden nap próbálnak.

Alíz!
Na sosem találnád ki mi a mai vacsink??????? Persze hogy gyros husi krumplikával. Sali most nem jött össze, majd a maradékhoz holnap csinálok. De ez a husi annyira finom, hogy mindegy mivel eszi az ember a husi a lényeg. :wink: Nagyon bejött nekünk.
Milyen volt a piacozás? Nagyfiú motorral közlekedett?

Mi is voltunk lent, irattunk doki bácsival kamillát párologtatáshoz, voltunk gyógyszertárban , pékségben... aztán jöttünk is fel, igaz Dorka nem nagyon akart még. De ha nem szélvédett helyen közlekedtünk eléggá fujt a szél. Na nem beszélve róla, hogy felhős idő volt mikor lent voltunk. Feljöttünk, a nap is kisütött. Ez a mi formánk.

Pintyus!
Nem írtad, férjed mit szól hozzá, hogy kis puncist kap majd????? :P
Házikókat nézegetitek még?Igen, Beának is , meg akik még irták, igazuk van, nem szabad sokáig "szarozni" a nézegetéssel, el ne happolják előletek a legjobbat.Persze nézzetek körül, lehet még szebbet találtok, de ha ez nagyon bejön akkor nincs mire várni. Bár ezt Ti tudjátok.És ez mekkora, mesélj!!!!

Megyek rákukkolok a krumplikámra, meg ne süljön nagyon.

pusssz

Kép
Kép
bendor

Anita!
Térkép nélkül beugrott hol a Virág utca. Szerintem jó kis környék lehet. Azon az utcán van a kölcsönző is, ahol a Bence farsangi jelmezét kölcsönözzük. Csendes utcácska, szerintem.
Remélem összejönnek a dolgaitok.

Bea!
Kegyetlen lehet ez a betegség, nem irigyellek érte. Brrrrrrr.......Kitartás, remélem jobban vagy napról napra.
Köv. talin számitunk Rád.

Pussssz

Kép
Kép
bendor

Pintyus!!!

Jelentem a kólát felitató rugik ki vannak mosva, száradnak, jöhetsz ismét kólázni!!!! :lol: :lol: :lol:
KépKép

Kép
Kép
bendor

Anita!

Huuu... miról is maradtatok le, Ti korán lelépők?
Dumcsizgattunk, Balázska aludt egy órát, majd felkelt és még játszott Dorkával.Házikókeresés, és babatéma volt porondon, főleg.Meg szegény Évi mesélte hogy elég vacak napjai vannak ezzel a savval, rókázással....szegényke.
Legközelebb próbálj tovább maradni Te is. Meg Olgiék is.

Betegségek remélem mindenkit elkerülnek a tavasz közeledtével és tudunk gyakrabban talizni.

Kép

Kismamik!
Ezt Nektek:
KépKép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Sajna nem érek rá olvasni benneteket, így csak néha bekukantok, de már nem tudom követni, hogy pontosan kivel és mi is történt. :oops: Menet közben megcsináltam az egyik nyelvvizsgát (Gabi: Rigó utcai, tök jó lett, 80 % felett van a szóbeli meg az írásbeli is :D , így márciusban nekimegyek a CAE-nek, bár tanulni azt rég nincs időm rá :oops: )
Febr. 1 óta dolgozom a Kardi Klinikán, igaz, csak május közepéig. Aztán majd keresek másik állást.
A csajok folyton betegek, már megint második hete nincsenek oviban. Kezdték köhögéssel, most meg a hányás-hasmenés van soron. Pepe fogyott egy kilót, így már nincs egészen 11 kg :( Elég borzalmasan néz ki :( Napok óta szinte semmit nem esznek és a vizet is kihánnyák, meg folyton megy a hasuk :( Jó lenne ha jövő hétre rendbejönnének, Csenge rózsaszín cica akar lenni, Pepe meg katica. Jelmez még nincs, de igyekszem :)
Ja, és márc. elejére készen kellene lennem a diplomamunkámmal, ami esélytelen :(
Szóval ne haragudjatok, de nem fogok tudni rendszeresen írni, remélem egyszer sikerül egyenesbe kerülnöm...

Mindenkinek jó hétvégét!

Ditke
ditke62

Kép Kép Kép Kép

Ilyen nincs.... :evil: :evil: :evil: ma van az ovis farsang , Bence meg 38.5 lázas. Lassan megyünk doki bácsihoz. Szóltam oviban, hogy nem megyünk ma farsangolni. Azt a tippet kaptuk, ha le tudjuk a gyerek lázát huzni, menjünk nyugodtan, hiszen beantibiotikumozott gyerekek kókadoznak ott naponta. És még ne legyek felháborodva??????? :roll: :evil: :roll: :evil: No comment.

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Eltüntem két napra!Sajna nem pihentem...Dolgozok ahogy szoktam :wink: Most elég jó itt a légkör mert többen is lebetegedtek és ugye pont a férgesse ahogy a közmondás is tanácsolja :lol: :lol: Szoval most kimondottan jó a kedvem itt bent is csak a meló lett több.
Jelentem tali volt az utolsó nap amikor roka koma hozzám kopogtatott :lol: :wink: :lol:
Most már nagyon figyelek hogy mit eszek és iszok de ez ugy nézki segít.

Andi
Sajnálom hogy Bence belázasodott :cry: De jól értem :?: beteg gyerekek tüneti kezeléssel mennek oviba :?: Elég érdekes :shock:

Gabi
Nagyon jók a képek a fiukról.

Farsangozók egy kép nektek na persze másnak is

Kép

Anita
Majd ird meg hogy sikerült a foglalózás?Költöztök?Mikor?Milyen az uj házikó?A virág u. szerintem is jó hely :lol:
Komoly bajom nem volt csak sajna túl sok a savam és ez bántotta a gyomrom.De most már nagyon vigyázok arra hogy mit eszek.

Pintyus
Amibe Te beleszeretél az milyen ház?Mekkora?Udvar?Ez most sorház vagy külön álló?Én már nem tudlak követni Te csaj!!!Szóval ird meg lééégyszííí :lol: :lol:
Apa mit szolt hogy kiccsaj van a pocakban?

Aliz
Te is ird meg ha találtatok valami jót!

Bea
Sajnálom hogy még mindig szenvedsz ezzel a fránya betegséggel.Vigyázz magadra nehogy nagyobb baj legyen.Nem lehet igy kellemes dolgozni.

Zsu
Én még most láttam Panika tornázos és mosolygos képét.Nagyon aranyos.Elképesztő ez a csaj...A rugik aranyosak bizti sajnálod nagyon hogy nem lettek jók :cry:

A betegeknek jobbulást!!!
Kép
És mindenke szép napot!!!!

Kép

Kép
awe

Sziasztok!

Na én is eltüntem egy kicsit, de tegnap ramaty kedvem volt nagyon, nem tudom miért, haragustam a világra! :( ?Ma se vagyok toppon de próbálkozom!

Ott kezdődik hogy kapar a torkom és félek nehogy lebetegedjek! Biztos ez a hirtelen jó idő, csalóka ám nagyon és a buszon is ugy köhécselnek az emberek hogy nem lehet kikerülni őket! :cry:

A másik meg hogy szomorkodom és izgulok a házikó miatt, mert félek hogy megveszik előlünk, dehát férjemet nem lehet rá venni hogy na akkor láttuk, tetszik, csapjunk rá! Igen, neki is nagyon tetszett, de ő ragaszkodik ahhoz hogy még nézelődjünk mert nem egy fagyit veszünk hanem egy házat! Végül is van benne igazság de én érzem és tudom hogy nem találunk még egy ilyet ami ilyen szuper jó helyen van és ilyen jó állapotba!
A Gábor Áron u., sorház, középső, garázs, garázson át- ki a kertbe, ami nagyon kis hangulatos, nem nagy, de nekünk éppen elég egy kis ütésre, meg hintának, van homokózó is :lol: , meg terasz. Bent meg kis előszoba, onnan nyílik egy wc, mosdó, zuhanyzó! Előszobábol be a nappaliba, közvetlen ahogy be lépünk egy tároló, de elég nagyocska, kisebb konyha, kb akkora mint az Andié, de nagyon szépen be van épitve a bútor, cseresznyefábol, mosogatógép, szoval mindennek meg van a helye. az étkező anyi hogy ott van egy asztal és székek vagy sarok ülő már nem tudom, és a nappali elég nagyocska, ilyen félkör alaku, ami nekem nagyon be jön, innen lehet ki menni a teraszra. A lépcső nagyon jól meg van csinálva betonból, és biztonságos, lent is fent is rács van a babák miatt. Mert nekik 3 gyerkőcük van. Fent van egy nagyobb fürdőszoba, sarokkáddal, nagyon szép, és 3 szoba, másfélszer akkora mint az andiék hálója. és egy gardrób a hálóba. és tetőablak a hálóba.

Na kb enyi, nagyon részletes voltam. Össz vissz 90 nm a lakás. + a kert és a terasz és a garázs.

Azt mondják jók a szomszédok, sok a gyerek.
De nem élem bele magam, mert ha nem jön össze akkro nagyon nagyon magam alatt leszek, mert nagyon tetszik.

Nem tudom ha tudjátok, de mi minden évben megyünk az Utazási Kiállitásra pestre, van standunk és áruljuk a katalógust és reklámozzuk az erdelyiutazást.
Most feb. 28tol - márc. 2ig tart. És 27én mennénk. Eddig minden ok, a férjem, én az üzletkötőnk és a kollegánk szokott menni! De most a párom kitalálta hogy az unokahugát is hozza, péntektől vasárnapig. jogász csaj, bojtárkodik most és vágyakozik Pestre. És mivel sok jogi tanácsal látott el bennünket ezért most meghálája és elhívta. :evil: :evil: :evil: :evil:

Lehet én vagyok a hülye, de nekem rosszul esik hogy egyszobába kell aludjak vele, külön a férjemtől, anyira nem is csípem a csajt, olyan kis pláza cica, pénzre megy ki minden. És előre látom hogy ki rittyentve ott teszi veszi magát. Csajok! Én vagyok a hülye hogy ezen fel kapom a vizet??!! A tegnap azt mondta férjemnek hogy jó akkor én nem megyek, nincs szükség anyi emberre és minek fizessünk anyi szállást.

Na utáljatok meg amiéért enyit írtam és ilyen marhaságokat, de ezek most engem valami miatt nagyon le húznak morálisan! Ugy érzem semi nem jön össze!

Nagyon örvendett a férjem a kis csak hírnek, de még nem hiszi el amig nem 100%. Amugy ő nagyon fit akart de azt mondta hogy mindegy mi imádni fogja csak egészséges legyen ez a lényeg!

elküldöm már ezt mert még elszáll!
Vendég

Andi nagyon sajnálom hogy Bence pont most betegedett le!!! Ez tiszta őrület, ugy néz ki nem nagyon ússza meg mindenki ezt a megfázást! Hogy is gondolják hogy engedik a gyerekeket oviba ha betegek, ezért kapja el mindenki! Teljesen elcsodálkoztam hogy van ilyen!
Éva nagyon örvendek hogy kezdesz jobban lenni! Muszály oda figyelni hogy mit mikor eszel mert amugy ténleg rossz lehet. Engem is néha kikészit a sav.

Én a tegnap meggykompótot főztem és egész nap ezt ettem, nagyon megkivántam. Jobb mint a bolti és nincs is benne tartositó!

Ditke: te aztán nagyon el vagy havazva, csoda hogy így bíros 2 gyerek mellett a munkát meg a tanulást is, és a házimunkát meg mindent. Van egy pár szuper mamai közöttünk! :lol:
Tehetnél még fel képeket a csajokról olyan jó nézni őket! Kis szépek! Szegények ők is küzdenek ezzel a vírussal, na de hátha márciussal elmúlik minden és ki tavaszodik és mindenki rendbe jön!

Zsuzsi: nagyon szépek a bodyk, tedd félre nekem akkor, légyszi és ha talizunk akkor átvesezm! :D Sajnálom hogy nem tudod mi van most , hogy mensi vagy nem, idegesitő lehet! Jaj nagyon édes Pannika!

Gabi: Sajnálom hogy lemaradtál a taliról de ténleg sokat beszéltünk róla, kérdezgettük egyfolytába hogy mit vigyünk stb.
Nagyon édesek a srácok!! Peti sokat nőtt a novemberi tali óta!
Köszike a nacikat, a bemelegitőőt azt már hordom az nagyon kényelmes, és én nem húzom a földön :D . De amásik kettőő az eléggé rövid, ugyhogy meglátom mit tudok vele kezdeni tavasszal, esetleg felfércelem és halásznaciként viselem!

Anita: Mi újság a ház dolgokkal????? Meg lett minden amit terveztetek?? Remélem sikrült és nem szúrtak ki veletek a vevők!
De meséljél te is milyen ez a másik amit vesztek a virág u. ??Nagyon kiváncsi vagyok!

Olgi: mi újság?? hogy vagytok?

Kriszti: Ti merre laktok??

Na szerintem enyi mostanra, eléggé sokat írtam már.

Szerintetek mit tudok be venni torok kaparásra, nem fáj csak ugy kapargat kicsit. De nem akarom hogy rosszabodjon!
Vendég

Hello,

Pintyes teljesen értelek, sajnos nekem is vannak ilyen időszakaim, amikor mindenben csak a rosszat látom, semmi sem úgy sikerül, ahogy szeretném.
A házikó jól hangzik, és megértem hogy félsz tőle, nem lesztek elég gyorsak és elviszik előletek. De én ilyenkor arra szoktam gondolni, hogyha vki elviszi, akkor valószinüleg nem az volt a mi leendő lakásunk, és majd jön vmi jobb. De azért próbáld meg sűrgetni a további háznézést, hátha akkor férjed is megnyugszik és döntést hoz végre. Hiába mi nők sokkal gyorsabbak és határozottabbak vagyunk ilyen téren (is) :)
Ezt a pesti dolgot meg értem egyébként, nekem sem lenne kedvem hozzá a helyedben és ha pár nap múlva sem múlik el a rossz érzés akkor maradj itthon, hisz most a legkevésbé sincs szükséged arra hogy egy plaza cicával töltsd a napjaid. De azért próbáld ezt megbeszélni a férjeddel is. Az fontos sztem hogy ezt ő is megértse.

Andi: igen, a nagybátyám, vagyis a keresztapám dolgozik ott a bútorboltban, és nem fényezésképpen, de nagyon jó gyakorlati ötletei vannak konyhabútor tervezésnél. Nekem már 2 lakásba is csinált konyhabútort mind2 nagyon szép lett. Tudom ajánlani, nekünk sztem a köv-t is ő fogja csinálni. De az még nem most lesz, mert a konyhára most nem lesz pénzünk.
Örülök, hogy igy izlik a kuglóf, ezért is csináltam, egyed csak. Én amióta terhes vagyok nem nagyon kivánom az édes dolgokat, csak nagyon ritkán eszem egy keveset, de általában akkor is csak a szemem kivánja és igazából nem is esik jól. Legalább attól sem hizok :)
Sajnálom, hogy Bence lebetegedett :( de azt még jobban, hogy bevett szokás a gyerekeket betegen közösségbe vinni, hihetetlen!

Éva: örülök, hogy a róka elpártolt tőled és azóta nem látogat :) :)

Olgi: merre vagy?

Tegnap végre megtörtént a foglalózás, mindkét oldalról. Sztem kb május elején fogunk kulcsot kapni, de még csak akkor tudjuk elkezdeni a felújitást. Ami annyit jelent, hogy a fűrdőszobát teljesen kicseréljük (új burkolatok, új zuhanyzó, törölközőszáritó), a nappaliban a laminált parkettát is cseréljük és festés. Bizom benne, hogy mindezzel egy hónap alatt végeznek a munkások, és akkor vmikor júniusban tudunk költözni. Még nem tudjuk meddig maradhatunk itt. A mi vevőink most albiban laknak, és szeretnénk ha a felújitás végéig maradnának is ott, akár albérleti dijat is fizetnénk nekik, miután kifizették a teljes vételárat. Ha nem mennek bele, akkor megyünk anyósomék, de azért jobb lenne innen menni az új lakásba.

Keresek fotókat Tanzániáról is teszek fel párat. Amúgy félig nyertük az utat, nászúton előtte nyáron voltunk Mallorcan. A férjem munkahelyén volt egy céges rendezvány, ahol ez volt a fődij és a tesója, aki szintén ott dolgozik megnyerte. A cégtől kellett válasszon maga mellé vkit, akivel utazik, uis két személyre szólt a nyeremény. És ő Istvánt választotta. Végül mindketten vitték a párjukat, igy mehettem én is, de az én részemet nekünk kellett fizetni. Ami persze egy vagyon volt, de azt hiszem megérte, mert sosem lesz hasonló élményben részünk sztem. Ez egy kéthetes utazás volt január végétől, 3 nap Tanzánia, a többi meg Mauritius, abban a szállodában, ahol Dundika férjhez ment. All inclusive ellátás, de olyan szinten, hogy az állam leesett mikor megláttam. Pl kint feküdtünk a szállodához tartozó parton, mikor jött egy pincér, kezében nagy tál gyümölccsel és mindenkit megkinált, meg hozták a koktélokat . . . szóval álombaillő volt.

Már alig várom a köv. UH-ot, remélem nekünk is megmondják mit látnak odabent :)

Puszi

Kép

Kép
lolita_78

Sziasztok!!
Vagyok, csak néha nehéz hozzáférkőznöm a géphez, tudjátok a gyerekek... :lol: :lol:

Ditke: nagyon gratulá a nyelvvizsgádhoz!!! Sajnálom a betegséget, kitartás és jobbulást a csajoknak!!!

Andikám: Bence :cry: Én is kiakadtam azon, amit írtál az oviról :evil: Hát épp ezért van ennyi megbetegedés ott!!! :evil:

Anita: Gratulá a lakáshoz, ez mekkora, hány szobás, éves?
Rajta vagy az iwiw-en? bejelöllek szívesen. :wink:

Pintyuskám: Ne legyél türelmetlen, majd alakul az, túl hamar beleélted magad a dolgokba. Az én férjem is olyan, megfontolja minden lépést ( már ami olyan nagy szabású). Jó ez így, mert ellenkező esetben baj lehet belőle. Nem szabad elkapkodni. Ha az van megírva, hogy abban a házban kell laknátok, akkor az megvár Titeket :wink:

Gabi: Felőled is hallani :wink: vagány szép srácaid vannak!!! Hiányoltunk nagyon a talin!!!

Évi: Te sem vagy meg a iwiw-en nekem. :wink:

Zsu: Mensi? Tart még? Hogy van a sebed???

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Képzeljétek Balázs elaludt,sose szokott ilyen hamar,remélem csak az idő álmosította el és nem lesz beteg. :?

Ó Andi nagyon sajnálom szegény Bence belázasodott és pont most van a farsang. :cry: Szegénykém biztos nagyon csalódott.
Hát igen ez tipikus sajnos hogy sok szükő nem tudja hova tenni a gyereket és bekúpozza meg beantibiotikumozza és úgy viszi be a gyereket a közösségbe.
Ez nem helyes de sajnos nem sok mindent lehet tenni ellene.
Jobbulást kívánokBencének.
Látom bejött a husi,örülök neki.Egészségetekre. :lol:

Lolita:
Nagyon örülök hogy sikerült lefoglalózni oda-vissza.Akkor már nem soká költözhettek,bár akkor már nem lesz valami kellemes nagy pocakkal.De majd sikerül megoldanod,az a lényeg hogy a pici már a szép új lakásba érkerik. :D
HÚ az tényleg gyönyörű lehetett,majd várjuk a képeket.
Azt elhiszem hogy jól éreztétek magatokat ,az All inclusive-nál nem is kell jobb.
Mi Egyiptomba voltunk nászúton és ott is úgy volt de eszem-iszom egész nap,biztos híztunk vagy 2-3 kilót míg ott voltunk.
Meg hát a szálloda is meseszép volt.Ha érdekel benneteket akkor én is teszek fel képeket,de ha nem az sem baj. :D
Hát igen megkérik az árát ezeknek a helyeknek de az biztos hogy egy életre szóló élménnyel gazdagodik az ember.
Irigylem azokat az embereket akik évről-évre eljutnak ilyen helyekre,jó nekik. :)

Hátha neked is látni fogják már a nemét. :)

Pintyus :
egyél egy evőkanál mézet ,nekem az szokott segíteni,és utánna ne egyél-igyál egy darabig hogy fejtse ki a hatását a torkodon.

Éva:
Jó hogy már nem látogat a róka és remélem elkerül messzire. :lol:
Na és az állatkert is megszünt egy időre,ez jó hír. :lol:

Na megyek most már ,sziasztok.

Kép

Kép

Kép
aliza

Jaj elfelejtettem

Gabi:
Jó hogy írtál és kár hogy nem voltál a talin ,Kérdeztük is Anditól hogy nem jössz-e?
Nyugi a térképen vagy csak még nem volt megbeszélve időpont.De szép lassan majd mindenkihez eljutunk igaz lányok?
Nagyon szépek a gyerkőcök.
Úgy látom sikerült szerezned sisakot. :wink:

Ditke:
Jobbulást a csajoknak.
Gratula a nyelvvizsgához.Tényleg ügyi vagy ennyi mindenre tudsz koncetrálni 2 gyerek mellett.
Le a kalappal. :D

Zsu:
Nagyon fáj a sebed?Jobban vagy már?
Tart még a vérzés?

Lassan már mindenkinek lesz új háza csak nekünk nem. :cry: :cry: :cry:
Remélem előbb-utóbb nekünk is sikerül.

Kép

Kép
aliza

Aliza: ide vele a képekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Kép

Voltunk Bencivel dokinál, torokgyulladása van. Kérdeztem a dokit nem lehet-e skarlát, mert a hócipőm tele, hogy ebben az oviban minden 2-3. hónapban van egy skarlátos gyerek, és éppen most is van egy a csoportjukban. A doki azt mondta nem lát skarlátos jeleket, de nem lehet tudni az lesz-e, mert egyáltalán nem biztos hogy a piros foltok megjelennek a hajlatokban. De kaptunk antibiotikumot ami a torokgyuszira és skarlátra is jó, mindkettőt strepstococcus okozza, ugyhogy el is kezdtük szedni. Keddig tutira nem megy oviba. Megemlitettem a dokinak is óvónő mit javasolt (huzzuk le a lázás és menjünk nyugodtan a farsangra), doki ettől ki is akadt. Mondtam arra hivatkozott az óvónéni, hogy antibiotikumos gyerkőcök is járnak, na ettől a gyerekorvosunk teljesen padlót fogott.
Én sem csodálom ezek után, hogy alig kecmergünk ki egyik nyavalyából máris összeszedjük a következőt. Ráadásul Dorka immunrendszere mé nem annyira edzett, ugyhogy ő is esélyes mindent megkapni. :roll:
Ugyhogy ovis farsang most kimarad, annyira nagyon nem is bánja Bence, azt mondta : hááát rendben.. mármint hogy nem mehet.
De a kölcsönzős jelmezt elhozta apa, épp Superman-ként jön-megy a lakásban, majd teszek fel képet.

Alíz!
Remélem én is, hogy Balázska csak fáradt volt és nem lesz beteg.
Naná, hogy tegyél fel Egyiptomi képeket, nagyon szépek amik az iwiwen vannak fent azok is. De tegyed-tegyed csak ide is, várjuk.
Kedden jár le Bence antibiotikuma, ha Dorka nem betegedik le, és Bence is meggyógyult akkor a szerdai Hangyaboly továbbra is áll. Reménykedem benne hogy összejön már végre. :oops: :oops:

Anita!
Jajj, de jó, hogy összejöttek a dolgaitok, örülök nagyon. Hátha összejönne az is, hogy nem kellene anyósodékhoz költözni, hanem innen mehetnétek az újba. Szorítok!!!!!
Keresztapukád annyi infót zuditott rám, (mint konyhabútor szakemberre :lol: :lol: :lol: ) hogy csak kapkodtam a fejem. Tényleg jó kis skicceket mutatott hirtelen, milyen butorokat terveznek. Tőlük van a nappaliban a sarokban a könyvespolcunk is (Bence játékaival tele), meg a Bence szekrénysora is. :wink:

Jajj... nagyon pazar lehetett ez a mauritius-i és tanzániai nyaralás, várjuk a képeket!!!!!El is hiszem hogy életre szóló élmény ez Nektek.
Következő Uh-don már biztos Te is megtudod a babád nemét, hacsak nem lesz huncutka és nem takargatja mije is van. :lol:

Évi!
Örülök hogy a kisróka és az állatkert is elpártolóban van mellőled. :lol: Ez jó hír.Végre nyugisabb napjaidat élheted, néha jól jön ez. :wink:
Túrórudit Dorka fél óránként hozza a hűtőből, állandóan bontani kell neki. Már eldugtam előle, de megtalálta így is, nagyon jó a szimata a csajomnak. :lol: :lol:

Pintyus!
Megértelek a pesti uttal kapcsolatban,, hogy nem vagy felhőtlenül boldog a plázacicától. :P Ha nagyon nem akaródzik vele lenned, menned, akkor ne menj, vagy beszéld meg a férjeddel, hogy ezt valahogy megoldjátok hogy Te is jól érezd magad.Mégiscsak Te vagy a kismami, Téged kell leginkább kímélni.
Hát igen.. a házvásárlás valóban nem egy fagyivétel, jól meg kell gondolni. De ha szépet láttok, ami minden szempontból megfelel Nektek akkor a végtelenségig nem érdemes várni. Szerintem. Persze ez csak az én véleményem. :P

Ditke!
Örülök, hogy néha Te is idekukkolsz. Nyelvvizsgához gratula, nagyon kis szorgalmas vagy, és ügyes, hogy mindez háztartás és család mellett is megy.
Lánykáidnak jobbulást, reméljük kilábalnak hamar.

Ja, a dokibácsink mikor meglátott bennünket feltette a kérdést, csak nem hányással, hasmenéssel jöttünk? Mondtam nem, de kérdeztem is miért? Mert előttünk ma mindenki azzal ment hozzá, most megint van valami járvány ugy látszik. Vigyázzatok kismamik, anyukák a babákra, Magatokra, nehogy elkapjátok valahol.

Csóközön Mindenkinek!!!
Majd a gépre a Superman képeket felmásolom és teszek ide is fel.

Kép
Kép
bendor

Anita: nagyon örvendek hogy sikerült minden ás egyenesbe vagytok! :lol:

Remélem mi is hamarosan igy leszünk, Olgi, azért vagyok türelmetlen mert nekünk március végéig el kell mennünk innen, mert anyum költözik ide! Ha mi nem megyünk akkor ő nincsen hova menjen! Anyósomnál nem akar lakni, meg is értem :? , hozzánk meg jöhetne de nem igazán férnénk el! Ugyhogy nekünk nincsen sok időnk! Na de csak megoldódik valahogy!

Mindenki tegyen fel bármilyen fotót!! Mindennek örülünk!
Képzeljétek tegnap fel vettem életem első kismama gatyóját!!! Olyan kényelmes volt, még azért egy kicsit nőhetek bele, de megtűztem egyik oldalán és igy jó volt!

Teszek fel képet! Ha nem bánjátok!
Kép
Vendég

Andi várom a képeket! És aliztól meg Anitátol is!

Képzeljétek haza jött az uram 1 órára, és hozott nekem virágot! A kedvencemet! Nagyon meglepett, szerintem érezte hogy valami baj van és jött kiengesztelni. Beszélgetni nem sikerült mert vendég jött!

Kép
Vendég

SZIASZTOK!

Sajna Bence még nincs jobban. Algopyrintől lejjebb megy a hője, de mikor annak a hatása elmúlik ismét felszökik. Most 38.7 volt legutóbb, kapott ismét lázcsillapitót.Na meg kapja az antibiotikumot is. Dokink lázas betegségeknél mindig ad azt is. Óvónéninek mondtam hogy keddig tutira nem megyünk, huzzanak ki bennünket. Meg mondtam mit adok Bencének. Azt mondta antibiotikum felesleges. :roll: :roll: :roll: Hát én dokira hallgatok inkább, őt tartom szakembernek. Szerintetek? Ti adnátok a helyemben? Én mindenesetre adom.

Pintyus!
Méz tényleg nagyon jó a torkodra , meg a Negro is. Meg nyomd a C-vitamint magadba.(savanyú káposzta, paprika, kiwi..)
De jól látszik már a pocid, napról napra látványosabb,nő a kiscsaj rendesen. :P
Szép kis tavaszi csokrot kaptál férjecskédtől, gondolom kedvre deritett picit. :wink:

Anita!
Anyukám iott van nálunk, megkóstolta a kuglófod végét.Nagyon izlett neki, el is kérte a receptet. :lol:

Alíz!
Pogirecept lassan tölődik ide fel, de várok türelmesen.
:lol: :lol: :lol:

Hozom a Superman és Supergirl képeimet. :lol: :lol:

Kép

Kép lázas Superman 1
Kép Superman 2
Kép Superman 3
Kép Supergirl 1
Kép Supergirl 2

Kép
Kép
bendor

Andi!!!

Nagyon jók a képek, nem is látszik Bencén hogy beteg lenne olyan jól érzi magát a jelmezbe, Szuper power van benne és hamar meg fog gyógyulni!
Dorka meg csúcs, gondoltam hogy rá fog kelleni adni a rucit! De nagyon édes!

Én is adnám az antibiotikumot, nehogy még rosszabb legyen.

Igen egy kicsit felderitett a csokor, imádom a virágokat! Azt se bánnám ha nem lenne hely tőlük a szobában! :lol: :lol: :lol:

Na puszancs nektek! Jó éjszakát
Vendég

Sziasztok!

Andi:
Sajnálom Bencédet,remélem minnél előbb meggyógyul.
Én adnám neki az antibiotikumot főleg ha az orvos mondja mert azért már megbocsáss de csak jobban ért hozzá mint egy óvónéni.
Jó persze nem valami jó az antib. de mivel tüdőgyuszija van ezért muszáj neki adni hogy meggyógyuljon.
Jaj nagyon jók a képek,tök jól áll Bencének ez a jelmez.Na Dorkáról már nem is beszélve. :lol:

Majd teszek fel képet ígérem csak nem ma,jó lányok?

Ja Andi a pogi tésztája az kész leveles tésztából csináltam én csak kiszaggattam és kisütöttem. :lol:

Puszi nektek és jó éjt.

Kép

Kép

Kép

Kép
aliza

Pintyus.

Nagyon jól áll a kismama naci. :lol:
Szépen növöget Patriciátok. :lol:
Nagyon szép csokrot kaptál ez már a tavasz hírnöke.

Andi
Gyógyuljon csak meg Bence rendesen,majd meglátjuk hogy lesz .
Elmehetünk máskor is a Hangyabolyba ,nem sürgős.Gyógyuljon meg most az a lényeg.Remélem ti nem kapjátok el.
Bencének küdöm:

Kép

na pá.

Kép

Kép

Kép
aliza

Alízkám!
Szerencsére nem tüdőgyüszija van Bencének, hanem "csak" torokgyulladása. De nekünk most az is elég.Vagy én írtam el az előzőekben, vagy most Te, de végülis mindegy már. :wink:
Köszi, megnyugtattatok, hogy az antibiotikumot nemcsak én adom mert nincs jobb dolgom. :roll:
Köszi a pogi-receptet, azt talán én sem rontom el, ha ilyen könnyű. :P
Oksi, várjuk majd a képeket! :wink:

Pintyus!
Naná, hogy Dorka is pózolni akart a jelmezben, valóban nem birta volna ki szerintem sem ha nem kaphatja meg. :lol: :lol: :lol:
Igen, algopirin mikor hat akkor jobban van Bence, de amugy eléggé nyomott. Köhög is, most az orrát is fujja, ugyhogy ismét összejött nekünk. :evil: :evil: :evil: Kép akkor készült mikor 38.0 fok alatti volt a hője. :wink:

SZÉP HÉTVÉGÉT NEKTEK!!!

Kép
Kép
bendor

Kép

Csak egy gyors bekukk.
Andi:
Jó bocsi én írtam el torkgyulladást akartam írni.
Mindegy az a lényeg én adnám neki az antibiotikumot.
Remélem javulni fog mára Bence és lemegy a láza.
Jobbulást neki.

Puszi nektek.

Kép

Kép

Kép
aliza

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?