Sziasztok Lányok!
Huuu.... még mindig tali hangulatban vagyok, tök jó visszagondolni rá. Lányom még szunyál, ugye irnom sem kell, hogy ismét hajnal 1 órakor aludt el... ezek szerint mégsem fáradt el tegnap.
Szerintem maratoni távfutásra kellene fognom, akkor talán.
Bár így is ismeritek mekkora étvággyal bír .
Futni meg nekem kellene.
Kriszti!
Sajnálom Kriszti, hogy kimaradtál a taliból. Mondtam én , hogy még eljöhettél volna orvos után is, Pintyus és Alizáék 3/4 3 körül mentek el, szóval bőven tudtál volna találkozni és dumcsizni bárkivel.
Nagyon jót nevettem.... csak szeretnék úgy kinézni mint Anita, akit fehér pulcsiban láttál a földön ülve a képeken. Hát sajna én 2x akkora vagyok.
Rólam nincs fotó, mivel én kattingattam végig. Bár Pintyus egyszer próbált lefényképezni, de akkor tutira pofát vágtam, ugyhogy megmondtam neki azt fel ne tegye, inkább törölje.
Pintyus-kóla sztori:
Szegényke megkívánta a kólát, és lecsavarta a felbontatlan kóláról a kupakot. Öntött, addig nem is volt gond, de mikor rá szerette volna tekerni a kupakot, a kóla "megveszett" és szökőkutazott nekünk.
A képeken a csajok takarítását láthatod, gyorsan rossz , kinőtt,kilyukadt rugik voltak kéznél azzal lett felitatgatva a kóla. Jó dolgom volt, én mint házigazda könnyesre nevettem a szemem,és megörökítettem mig a szorgos kishangyák próbálták a kóla-szökőkút nyomait eltüntetni.
Jaj, nagyon megijeszthetett a kismoszat a lustaságával. Tudom milyen az, velem is kitolt egyszer Bence fiam. Persze mindezt karácsony előtti utolsó munkanap, pénteken csinálta.
Egész nap nem éreztem a mozgását, és nem mertem az ünnepes hétvégének nekimenni úgy, hogy nem nyugszom meg hogy nincs baja. Milliószor hivtam a dokimat nem vette fel, majd frászt kaptam.
Akkor még autónk sem volt, irány a klnikára tömegközlekedve, tiszta idegesen. Gondoltam ha valami hülye orvossal összefutok, biztos kioszt, hogy mit parázok én, dehát első gyerek volt, azt sem tudtam akkor már hogy fiú vagyok-e vagy lány olyan ideg volt bennem.Portással közöltem hogy orvossal szeretnék beszélni, mert nem érzem a baba mozgást. Mondtam neki ki az orvosom. Portás szavai: ő most az ügyeletes éppen, szól neki. Na már itt kezdett alábbhagyni kicsit a frász, gondoltam már valami idegbeteg tök hülyével nem akadhatok össze, aki hülyének nézne. Felküldtek a szülőszobán levő NST-re, jött doki, rámkötötték kb 40-50 percre. Addig férjem tiszta ideg volt kint. Doki mozgatta a hasamat, ő egyből érezte a baba mozgását, de én még akkor sem. NST is okés lett, megnyugodhattam. A babám úgy fordult, hogy nem éreztem a mozgását... másnapra ficánkolta be más pozicióba a lábát hogy végre ujra a régi rugkapálást éreztem. Persze mondanom sem kell, szüleim is épp akkor hivtak telefonon, mig NST-re voltam kötve, a telót fel sem vettem. Hivták a férjemet, ő mondta mi a mai történés, ő sem tud sokat éppen vár, míg bent vagyok. Anyuék is tiszta idegek lettek, gondolhatod. Azóta is emlegetik néha Bence "szivatását", mindenkiben megállt aznap kicsit az ütő, azt hiszem.Ja és az is kiderült, hogy orvos ha épp melóban van, vagyis a klnikán van akkor a telefonja ki van kapcsolva, csak ha lelép a munkahelyről akkor elérhető rajta. Na ezt is megtudtam, jól jött ez az infó később, kevésbé vészes esetekben is.
Csak azért irtam le Neked mindezt, hogy át tudom érezni min mentél keresztül, a belassult babádat illetően. Nem kellemes érzés, ilyenkor aztán minden megfordul az ember fejében, és agyal és hergeli magát mig meg nem tudja konkrétan mi is van.
Bea!
Rád is vonatkozik, sajnálom, hogy nem jöttél, de remélem már
jobban vagy. Pontosabban mit is takar a betegséged? Nem is tudom igazán... és fáj is? Gyógyulj!!!!
Zsu!
Jaj, hogy miket kérdezel Te..... passz, de talán igy van ahogy irod Te is.
Anita!
Köszi a receptet... mindenképp megcsinálom valamikor ezt a finomságot, csak mint irtam még formám sincs hozzá.
Mi nyáron árultuk a lakásunkat, egy "vevő" két hétig hitegetett, hogy hozza a foglalót ekkor meg akkor, mig végül nem hozta, így az általunk kinézett nagyobb lakásról is lecsúsztunk. Mindezt csak azért írom, hogy tényleg ne várjatok rájuk sokáig, ha van másik vevőtök is, üssétek minél hamarabb nyélbe az üzletet. Manapság a szó sajna sokat nem ér, attól ti még nem tudtok lépni.