Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Delice!

Nekem photoshop programom van azzal csinálom a képeket és azzal is kicsinyítek. Küld át a képeket és lekicsinyítem neked. Régebben nekem is a lányok csinálták meg.

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Köszönjük szépen a dícséretet az énekekre és a gratulát a szobatisztaságra!Kép
Aranyosak vagytok.
Ma már nem is engedte feladni a pelust amikor mentünk a városba. Gondban leszek ha olyan helyen jön rá a pisilhetnék.Kép

Este csak nem értem ide, mert leragadtam a TV előtt. Régen volt már, hogy végig tudtam nézni egy filmet.

Neva!
Biztos szuper lehetett. Most, hogy a neved megláttam eszembe jutott a kismama naci.Kép Jól kiverte a fejemből anno a jégeső.Kép

Panka!
Jók a képek! Biztos ennyire jól is éreztétek magatokat.Kép
Tali részünkről tárgytalan, mert a héten anyuméknál vagyunk reggeltől estig. Hétvégén is.
Dalok nagyon könnyen mentek. Olyan hamar megjegyzi őket. Hallanád tőle a reklámból ismert Clorox-os éneket (anyu ha mos...)Kép

Melinda!
Hidd el, én is meglepődtem a két lány után, hogy Dóri ilyen pikk-pakk szoba és ágytiszta lett. Ha két hete valaki azt mondja, hogy ma már sem éjszakára, sem a városba nem fogok rá pelust adni, esküszöm kinevetem az illetőt.
Pelus végülis nem "romlik" rám, mert anyuék szomszédjában van egy kisbolt és ők eladják nekem.Kép
Beszéddel kapcsolatban: valahogy nekem nem meglepő, hogy Dóri ilyen dumás, hiszen fel sem tűnik. Na jó, néha idegesítő, hogy be nem áll a szája.Kép Nekem akkor tűnik fel, amikor vele egykorú gyerekkel találkozunk és hallom, hogy az alig beszél még valamit. Viszont ilyenkor mindig arra gondolok, hogy azok mást tudnak jobban. Talán hamarabb ültek, forgolódtak, jártak stb.Kép

Betti!
Sajnálom, hogy nem tudod meghallgatni.Kép

Zsua!
Csak egy kérdés (ha már hasonló mosógépünk van...Kép): kivétel után nem csepeg?Kép Vagy a 800-as centrifuga is mehet?Kép

Dodus!
Tényleg! Neked nincs hangszóró...Kép

Koda!
Tessék ráparancsolni "Gabibácsira", hogy telepítsen valami használható mp3 lejátszót a gépre.Kép

Emese!
Nyugodj meg, minden gyereknek van ilyen időszaka, hogy nem hagyja anyut netezni. Nem fog sokáig tartani.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Csak egy gyors életjelet adok magunkról!
Minden rendben,mindenki egészséges,csak én nem térek magamhoz,mióta pestre járok!Le vagyok maradva mindennel,és a 2 napos fejtágítás után dög fáradt vagyok.Most már van egy csomó "házi feladat",legfőbbképpen szerkesztési gyakorlat,amivel bajlódtam rendesen a napokban,de remélem jól sikerült.Nagyon élvezem,és nagyon tetszik.

A csemeték jól viselik,hogy nem alszom itthon,de annál édesebbek,amikor reggel felébredve látják,hogy itthon vagyok!

Melinda!
Bocsi,hogy nem küldtem még a képeket!Szuper jó volt nálatok,Ádi még most is emleget titeket!

Dodus!
Jól láttad,ugyanis az az üzlet a családunké!KépReklám fogásként van kitéve a gravírozott kép!Kép

Megyek,mert még van dolgom!Ígérem pénteken jövök bővebben!

Puszi mindenkinek!
Anita
kacajka

Lányok, SOS!
Mi itt a szokás? Egy vizsgálatért mennyi forintot szokás adni a dokinak (persze ha nem kér semmit)?? Most jutott eszembe, és holnap délelőtt meg ugye megyünk arra a gombnyomogatós vizsgálatra, utána meg a dokihoz.
Remélem addig valamelyikőtök benéz!
Na jóéjt!

delice

Delice!
Hát én kb.1500-2000 ft. körül gondolom.Ne vidd túlzásba szüléskor úgyis fezethetsz.Kép
Melinda
adnilem

DeliceKép
Csatlakozom Melindához...Kb. 2000 ft.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Kedvse Dodus és Mindenki!

Sajonos még nem vagyunk túl a felújításon, de talán hétfőn meg lesz az erkély.
de valahogy mostánában nagyon össze sűrűsödött minden: elkezdődőtt a nyelviskola (heti 2x2 óra), a munkahelyemre is többet kell bejárni, a felújítás, a házi munka. Lilike pedig ezekben az időkben a papáját és az anyukámat szórakoztatja.

A nyaralást nagyon jól bírta, de amikor meg láttott olyan nagyot sóhajtot és azt kérdezete hogy "értem jöttél?". Egész este az ölembe volt szorította a nyakamat éjszaka pedig a kezemet fogta.

Emese!

Hétfön újra voltunk vonatozni, amikor megláttalak a Villanyrendőrnél a buszmegállóban, vagyis remélem ti voltatok.

Kismamák!
Én emlékszem, hogy az utolsó időkben nekem a kezemimen az az ujjhegyek voltak elzsibbadva.és csak a szülés után állt helyre. Borzasztó érzés volt, igy veletek érzek. De ha meg lesz a pici,minden rossz elmúlik.

Sajgó doki egy végtelenül humánus és szimpatikus doki. Abban az időben mikor én szültem a patalógián volt osztályos doki.

Puszi Magdi
lilien_csenge

Magdi!
Biztos nagyon édes volt Lili, ahogy szavak nélkül kifejezte, hog mennyire hiányzol.
A felújításon majd csak túl lesztek már. Én is nagyon golndolkodom az erkély és az ablakok berácsozásában,
mert annyi szörnyű hírt hallottam már, hogy a gyerekek kiestek, és mi a 10. emeleten lakunk.
Valószínűleg minket láthattál a buszmegálóban, éppen a dédnagymamát készültünk meglátogatni.
Mi is láttuk a vonatot, de sajnos titeket nem szúrtalak ki.

Üdv: MSE

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Forgi!
De jó, hogy előkerültél, már azon gondolkodtam, hogy felhívlak. Biztos, hogy napszúrás volt? Nekem is volt olyan, mintha az lenne, aztán kiderült, hogy vírusfertőzés. Aranyérre nekem a Silamed vált be. Izgulás: hát én nem féltem semmitől, így lehet aztán nagyot koppani. Lehet, egy kis izgalom nem árt, de azért túlzásba ne vidd!

Zsua!
Fürdős képek jók. Én sajnos nem merem bevinni a strandra a gépet, mert az Anyósoméké. Nálunk is volt olyan hiszti, azt hittem nemsokára kopognak a rendőrök, mert a szomszédok kihívják őket. A beszéddel meg sajnos nem javul sokat a dolog, mert többnyire elmondja, mi a baja (na nem mindig), de sokszor megoldhatatlan. Például az elvágott kenyeret nem lehet összeragasztani és ha a kiömlött vizet feltöröltem, akkor nem fogom kiönteni még egyszer, csak azért, hogy Ő törölhesse fel.

Dodus!
Időközben a tápszer receptről egészen megfeledkeztemKép Mikor mentek? Biztos nagyon jó lesz!

Koda!
Akkor most mit csináltok? Körbefalazzátok a hűtőt? Esetleg lakatKép?

Anita!
Meddig tart még a tanfolyam? Legalább tetszik, ha fárasztó is. Így biztos szívesen mész, nem?

Kata!
Ez a filmnézés nagyon jó lehetett, én is annyira szeretnék már egy egész filmet megnézni. Általában felvesszük videóra, amit feltétlenül meg akarunk nézni és aztán tíz-húszpercesével...

Delice! (vagy Ági?)
Milyen volt? Már biztos végeztél!

Mi tegnap Bogácson voltunk, a szüleim ott táboroztatnak gyerekeket. Egy panzióban vannak, elég jó, csak fél évvel előtte le kell foglalni. Majd megkeresem az elérhetőségét meg teszek fel képeket. Voltunk a strandon is és Matyi végre hajlandó volt bejönni a vízbe. Péntek délután megyünk megint. Hazafelé meg elaludtak mind a ketten, persze alig álltam meg Gerda felébredt.
Most mennem kell!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Jaj, mindig van valami kínom...Kép
Már néha csak bőgök, és nagy csődtömegnek érzem magam...Kép
Most pl. 3-4 napja annyira kisebesedett a mellbimbóm, hogy sírva szoptatok! Ezt a fájdalmat már ismertem, mert szülés után is előjött, de most mitől??? Arra gondolok, hogy talán már a fogával felsértette, és tovább repedt. Ha valamelyikőtöknek volt ilyen, adjatok tanácsot! A védőnőtől kértem rá kenőcsöt, hát nem tudom... Javasolta, hogy amikor csak lehet, hagyjam fedetlenül...Kép Hát ennek csak egy valaki örül, amikor félmeztelenül járkálok fel-alá a lakásban...
Próbáltam szüneteltetni a szopit, napközben kifejtem, a főzelékébe felhasználtam, és este cumisüvegből akartam itatni, de akkora ribilliót rendezett!!! Csak a cicit kéri! Ez egy ördögi kör.

BettiKép
Filmnézés nálunk is hasonló! Nem tudom, mikor néztem utoljára filmet! (4-5 éve?) Én is felveszem videóra, és kb. 20 részletben nézem meg.

DeliceKép
A doki nekem is szimpatikus volt, ő volt az osztályos, amikor szültem. Szerintem minden rendben lesz veletek! Tudom, téged nem vigasztal, de az éjszakai fulladásban, és a lábikragörcsben is volt részem nekem is.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Na túl vagyok a nagy "produkción". Kábé fél 11re értünk oda, és nem is volt ott senki, úgyhogy egy kedves hölgy máris kezelésbe vett. Mondjuk jobb lett volna, ha egy kicsit ülhetek előtte, mert a babus olyankor szeret inkább mocorogni. Ott az ágyon tiszta stresszben voltunk, ő is, meg én is, aztán amikor úgy éreztem mintha, akkor megnyomtam a gombot. De azt mondta a doki, hogy jó lett. Sőt, még azt is mondta, hogy bár mindenkinek ilyen lenne. (no ezt nem tudom pontosan, hogy mire értette).

Köszi, hogy írtátok a pénzegységet! (Még jó - magamtól 3000-t adtam volna, de így hallgattam Rátok!) Szóval Szegeden a dokimnak mindig 3000-t adtam, csak az volt a különbség, hogy akkoriban havonta, vagy inkább 6 hetente kellett menni vizsgálatra.
Most meg hetente kell menni.. Akkor mostmár minden alkalommal adnom kell??

És a szüléskor meg szokták mondani? Vagy akkor is amennyit gondol az ember?
Ti mennyit gondoltatok?

MSE
Köszi szépen, már egy excel táblázatom nekem is van nevekkel, a netről töltöttem le, már nem is emlékszem, hogy honnan. Csak az a baj nálunk, hogy a férjem azt mondta, hogy az én kezemben a döntés, és még nagyon véleményt sem mond. Azt mondta, hogy rámbízza.

Betti
Igen, túlvagyok, de már fent leírtam, milyen volt.

Magdi
Köszi a biztatást a zsibbadással, dagadással, és persze a dokival kapcs. Próbálok türelmes lenni, de nem nagyon könnyű, most is eszetlenül néz ki a bokám. Vagyis, hogy nincs is bokám, mert csak egy vastag tuskó látszik.

Hú, még nem is írtam, hogy azt mondta a doki ma, hogy kábé 3,5 kg most a gyermek. Hát mit mondjak, jobban örülnék, ha már nem nagyon terjeszkedne, mert iszonyú lesz megszülni - feltéve, ha egyáltalán kifér rajtam...

Na sziasztok!

Delice - vagy Ági, ahogy jobban tetszik

delice

Ditta

Látom, hogy "keresztbe"-írtunk..
Sajnos a problémádhoz semmi ötletem, mindenesetre szorítok, hogy mielőbb túllegyél rajta!!
Köszi a biztatást a dokival, meg a többi mellékhatással, igyekszem együttélni velük.

Üdv,
Delice

delice

Sziasztok!

Lányok!
Matyit elvitte az apja, úgyhogy bementem a városba keresni a szétment hátizsákom helyett egy újat. Már szinte minden bezárt. Valaki nem tudja véletlenül, hol lehet normális méretű, nem túl sportos vászonhátizsákot venni?

Ditta!
Ilyen nekem is volt. Én csak tejjel kenegettem meg szabadon hagytamKép Ha egy nagyobb méretű férfiinget felveszel, az se ér hozzá nagyon.
Attila szájában nincsen seb? Gombafertőzés is okozhatja, de az is csak szülés után szokott lenni. Sajnos most semmi más nem jut eszembe, de megpróbálok utánanézni. Lehet, hogy a gyógyszertárban is tudnak adni valamit.

Delice!
Na ugye, hogy nem volt semmi gondKép Ez a hetente vizsgálat a minimum. Gerdával télen én több mint húszszor voltam, volt olyan, hogy egy nap többször, a végén meg már naponta. Igaz, Matyival meg csak kétszer.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!
DKriszta Kép
Akkor mi is ismerjük egymást, Kingust is. Már sajna lejárt a szerződésem júniusban. Nagyon szerettem ott lenni Cicás óvónéniket is szerettem, meg Zsuzsát is.
ZsuaKép
Tündéri a mosógépben a kisfiad!!
KataKép
Dóri 2 évesen nagyon szépeket tud már énekelni!!
NzsuzsaKép
Holnap délelőtt ott vagyok nálatok!
Mindenkinek kellemes estét kivánok!

Kép

KépKép
búzaszem

Lányok!
Nem kell valakinek még Spar hűség pont, mert nálam maradt meg néhány darab?
Ja, és nem érdekel velakit a Harlequin sorozatban megjelent Júlia, Romána, Tifany könyvecskék, mert van pár 100 darabom,
ami csak a helyet foglalja és ki szándékozom dobni, ha csak nem kell valakinek.

Ditta!
A sebes cici nálunk is állandó probléma volt egy időben.
Én sokszor használtam rá a Bepanthen popsi kenőcsöt, és az jó volt, hamar begyógyult.
Ha van elég tejed, próbáld azt, hogy egyszerre (vagy még másodszorra is) csak az egyik melből adsz neki enni,
addig a másik gyógyulhat.
Én próbálkoztam a bimbóvédővel szoptatni, de nem jött össze, mert mindig levált rólam (pedig több fajtát kipróbáltam).
Filmet én is így nézek (az 50 perces kis sorozatokat is 5-6 részletben videóról).

Delice!
A férjem nekem is azt mondta, hogy én válasszak nevet, de amiket kiválasztottam sorban megvétózta. Kép
A vége az lett, hogy anyukám meg én már hónapokig Csongornak szólítottuk a bébit a pocakomban, de ettől teljesen kiborult,
és úgy a szülés előtt 6 héttel én kiválasztottam a nekem tetsző 5-6 nevet, és mondtam neki, hogy ő már csak ebből választhat.
Így lett a kisfiunk Ádám (Csongor, Attila, Dávid stb. helyett).
A bab súlya miatt ne aggódj, én jól emlékszem az érzésre, hogy milyen nehéz volta fejét kinyomni, de utána a kis teste mint az angolna,
úgy siklott ki. Akkor szinte már nem is nyomtam. Tehát szerintem a fejméret a fontosabb.

Üdv: MSE

mse173

Sziasztok!

Csak gyorsan...

Ditta!
Nekem is volt ilyenKép
Kenegesd a tejcsivel, ha van otthon sokat segít a Garmastan kenőcs.
Ezen kívül tényleg TELJESEN hagyd fedetlenül. Tudom hülyén hangzik, de ha járkálhatsz így a lakásban egy nap alatt rendbejön a szellőzéstől és a tejcsitől.
Valaki írta a bő inget. Ha lehet még azt sem vegyél fel.
Párodnak meg kösd be a szemét.KépKép
Na meg ha jártok olyan helyen nem ártana egy bimbóvédő. A Tesco-ban Corában kapsz, pár száz forint. 3-400, de van 1600-ért is, viszont a célnak megfelel az olcsóbb is.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Csak gyorsan!
Ditta!
Anaflex, Chlorosan, ezenkívűl hámosítónak ahogy Emese írta Bepanthen vagy jó a Neogranormon is. A barátnőm is nagyon ajánlotta a Garmastant. Én nem kentem semmivel csak tejjel és hagytam rászáradni, meg fedetlenül hagytam. Persze lehet, hogy így tovább tart.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Kata, Betti, Mse!

Köszönöm a tippeket, ma délutántól fedetlen keblekkel járkálok. (csak a lakásban)
Betti, azt hiszem chlorosan az a kenőcs, amit a védőnő javasolt.
Kata, nekem is van avent bimbóvédő, de nekem , illetve a kicsinek nem jön be. Egyszerűen nem hajlandó bekapni.

Még egyszer köszi!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Hali!Kép

Anita, akkor jó a szemem!Kép Örülök, hogy tetszik a tanfolyam. Mit szerkesztesz?

Betti, a jövő héten mennénk, de sajnos amelyik szálláshelyet kinéztük magunknak, ott nem veszik fel a telefont. Most másikat keresek.Kép

Tegnap voltunk AFP-s uh-n. Ahhoz képest, hogy én azt hittem akár negyed óráig is fog méricskélni, nézegetni, hogy minden okés-e, alig tartott 3 percig.Kép Biztos, mert jó volt a vérvétel eredménye. Videó is készült, persze a kis bogárka felhúzott lábakkal ringatózott, így nem látszott semmi a nemével kapcsolatban.Kép Na majd legközelebb.
Tegnapelőtt pedig először tornáztam a terhestornás kazettára. Néha azt hittem, hogy kipurcanok és biztos voltam benne, hogy ez nem kismamáknak készült, csak véletlenül rossz borítóba tették.Kép Legjobban az a gyakorlat tetszett, amikor négykézláb fel kellett emelni a jobb kart és a bal lábat egyszerre és emelgetni, lerakni. Majdnem eldőltem.Kép

Szép napot!Kép
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Melyik miskolci kórházban engedik, hogy olyan pózban szüljek, amelyikben nekem tetszik?
Segítségeteket előre is köszi,

Bog
bog72

Bog72!

Legjobb tudomásom szerint a Vasgyári és a Megyei.
De szerintem ilyen kérésekben már elég nyitott minden kórház.

Magdi
lilien_csenge

Bog!

Hát nem tudom, a megyei mennyire nyitott ilyen téren... Szerintem inkább fekvés-pártiak...Kép

DodusKép
Gondolom, jó volt uh-n! Én is imádtam járni, és kaptam kazettát is, de nekem sem mutatta meg, mi van a lába között, csak kb. a 33. héten.

Két kép kisfiam "táplálkozásáról":
Kép

és a kiflivég:

Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ditta!
Mintha az én Ádámomat látnám enni. Kép
Minden csupa morzsa, maszat stb.

mse173

Sziasztok!

Ditta!
Ez a fiú nagyon sokat nőtt! És milyen szépen ül!
Jobban vagy már? A ledér viselet megtette hatását? Elég rosszul jött ki, hogy pont most van ilyen hideg.

Dodus!
Sikerült valamit találnod? UH jó lehetettKép Melyik terhestornás kazettára tornázol?

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Hahó!

Betti, igen, találtam szállást.Kép A SOTE kazettáját vettem meg, amin egy gyógytornász vezeti a tornát. Hátizsákot nézd meg a Yes-ben, a főutcán, a Centrum oldalában, a villanyrendőr és a Centrum között. Zöld-narancssárga a táblája. Ott nagyon sokféle táska van.Kép

Képzeljétek, tegnap véletlenül megtudtam, hogy valakit fel akarnak venni a helyemre, és elvileg augusztusban kellene átadnom neki a munkát. Persze nekem senki nem szól, csak úgy, fű alatt tudtam meg.Kép Úgyhogy akkor kevesebbet tudok majd innen netezni.Kép

Kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek!
Egy időre leléptem.Kép
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Ezt még tegnap du. írtam, csak valami karbantartás miatt nem sikerült elküldeni, utána meg elfelejtettem.Kép Most megyek ebédet főzni, később még benézek.

Dodus, MelindaKép
Köszi a Vasvári strandról az infókat.

KodaKép
HűtőzárKép
Beninek egyszerre csak 1 cumi van használatban, elég kiszámíthatatlan, hogy mikor kell neki. Van, hogy egész nap rá sem néz. Ált.-ban a nappali alváshoz használja csak, meg ha nyügi. De valamelyik nap megtaláltuk az egyik régi cumijátKép, hát ő is azzal szórakozott, hogy váltogatta őket.Kép
Láttam a szalvétás topicban a képet, amit Marci szobájába készítettél. Hol vetted azt a szalvétát?

ZsuzsaKép
Hogy vagytok? NST-t, így már értem.Kép

ÁgiKép
Jó kis meló lesz a dobozok kicsomagolása is, nem irigyellek.
Szupi, hogy jó lett az NST.
Tarifa: dokibácsim magánrendelésen 4000-t kért, a kórházban csak 3000-t adtam neki, de nem kapott minden egyes alkalommal. Ha egy hónapban már adtam neki, akkor abban már többször nem kapott. A terhesség alatt kb. 5× adtam neki pénzt. A szülésért 30eFt-ot kapott.

MseKép
Ennek a hétnek már mindjárt vége, tali jövő héten?
Spar pont nekem jöhet.

MagdiKép
A szakmádban dolgozol?
Nem csak a múlt héten volt a vonat?

AnitaKép
Milyen "házi feladatok" vannak? Biztos érdekes lehet.

BettiKép
Mi is megyünk majd Bogácsra táborbaKép
De jó, hogy Matyi bement a vízbe, kíváncsi vagyok, hogy pénteken is bemegy-e. Hogy sikerült hatni rá?

DittaKép
A lányok már mindent leírtak, remélem javult már a helyzet. Nekem is a tejcsirákenés segített.

DodusKép
Hogy rohan az idő, akkor már félidős vagy ugye? Nemsokára érted fogunk úgy izgulni, mint most Zsuzsáért. Nekem is az AFP-s uh volt a legrövidebb, de Beni megmutatta a kukiját.Kép
TerhestornaKép

BogKép
Szerintem ez nem kórház, hanem orvosfüggő.

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Panka
Én is tudok Neked Spar pontot adni, azt hiszem van még két pontom. Köszönöm kérdésed, jól érzem magam, de a babuci már nem nagyon. Rengeteget mocorog, enm tduok tőle aludni és ő is már nagyon fájdalmasakat rúg, a bordám alá, a hólyagom is állandóan fáj. Hétfőn megyek NST-re, kíváncsi vagyok mi lesz. Sokat beszélek Beninek, hogy jövő héten bújjon már elő, már itt lesz a doktor bácsi is, minden készen áll, várjuk nagyon. Remélem meghallgat. De rögtön írok sms-t amint van valami.

Dodus
Örülök, hogy minden rendben a leleteiddel. Én a Kállai Ildikó kazettáját vettem meg, megcsináltam egyszer azóta a polcon áll. Ugye milyen gyorsan lezavarják az UH-t? Én ezért is mentem el maszek 4D-re, mert végre azt akartam, hogy valaki alaposan nézze már át a babucit, és igazán foglalkozzon már velünk valaki.

Remélem jól van mindenki, ez a frontokkal tarkított idő senkinek sem tesz jót.

Mindenkit üdvözlök.

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!
Beg vagyunk fázva!KépMind a hárman, szokás szerint apa tartja a frontot.Olivér már van hogy egy teljes nap is szobatiszta.Bár nem tudom ez mennyire mondható eredménynek, ugyanis nem ő szól, hanem én pisiltetem időnként, ekkor kérésre pisil is szívesen.Gond akkor van ha kakálnia kell, mert ugye nem szól esetleg utánna( a múltkor pisilés közben majdnem lekakált), az szerencse ha az éjszakai, vagy a dékutáni alvóspelusba megy a kaki.Viszont abbahagyni nem akarom, amit már elkezdtem, mert élvezi, sikerélménye van, és kéri, hogy vegyem le róla a pelus és vegyünk fel gatyát.Szóval lehet, hogy egy kicsit még korai, ha nincs további eredmény erőlteteni semmiképpen nem fogom.

Vigyázzatok magatokra!!Kép Kép Kép

Melinda
adnilem

Sziasztok

Zsua
Köszi szépen, majd ha megint lesz képfeltöltési indíttatásom, jelentkezem!

Kbetti
Vászonhátizsák ügyben nem vagyok a top-on, főleg nem Miskolcon. Esetleg ha Szegedről is érdekel 1-2 üzelet, szivesen segítek! Kép
Hogy lehet, hogy Gerdával több, mint 20x kellett menned, a Matyival pedig csak kétszer?

MSE
Kicsit megnyugttattál ezzel a fejméret dologgal, az ugyanis megfelel az átlag méretnek - egyelőre. (egy hete 91-es volt a bpd). Persze ez sem kicsi, ha azt vesszük.
A nevekkel sehogy sem vagyok előrrébb, meg kellen környékezni a férjem ezzel a témával, csak az a baj, hogy olyan keveset van velem.

Panka
A dobozok azóta ugyanott, azon szent módon várakoznak.. Kép Elég gáz, de már nem is nagyon bírnék pakolni, vagy ilyesmi. A lábaim teljesen készen vannak.
Szóval 5x adtál neki 9 hónap alatt? Ezek szerint én még a másik dokimnál túlteljesítettem a 9 hónapos tervet Kép Igaz én 4000-t egyszer sem adtam. És a szülési pénzt utána szokták odaadni? Vagy előtte?
Nagyon nagy hülyeségeket kérdezek? Kép Elképzelhető, de tényleg nem tudom, hogyan szokás....

Üdv Mindenkinek,
Delice/Ági

delice

Hali!

Megvagyunk ám mi isKép Barátnőm volt itt látogatóban a 7 hónapos tündéri lányával, így velük lógtuk az időt. Dorkának nagyon jót tett hogy volt egy másik baba a házban. Még ma is bement párszor a szobájukba és kereste ŐketKép

Ági!
Én pénzeket nem nagyon osztogattam, főleg nem mikor NST-re jártam. Az egy kicsit sok lett volna. Terhesgondozáson párszor, de nem vittem túlzásba. Aztán a szülés után megkérdeztem, hogy mennyivel tartozom és csak a varratszedés után adtam oda. Több ember tapasztalata, hogy addig ne adj a szülésért pénzt.
Mi így csináltuk, mások biztos máshogyKép
Nevek nagyon tündériek. Kérdés hogy a vezetéknévhez melyik passzol leginkábbKép
Encs melyik részén laktok? Oda jártam gimibe és voltunk ott szerdán isKép Sokat változott, előnyéreKép

Betti!
Plázában az emeleten nézted már? Bocs de az egyik bugyis boltban vettünk tök jót elég jó áron. Kérdés hogy az neked túl hátizsákos-eKép Benézni érdemes.

Melinda!
Gyógyfejecskéket küldömKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Csak segít vmennyitKép
Olivérhez szurkolok, bár szerintem még nem vagytok elkésveKép

Dodus!
Nem kell Rubint Réka DVD?Kép Még nem néztem bele, most kaptam a páromtólKép Netet tessék bevezettetni Arnótra. Vagy jöhetsz hozzánk is ha már úgyis otthon dekkolszKép Ezekszerint augban már lepattansz a munkahelyedről?

Ditta!
Javulsz már? Látom a többiek elláttak minden jó tanáccsal, én már nem kontárkodokKép Egyébként a csődtömeg én vagyok, ne vedd el tőlem ezt a címetKép Bár Panka szerint nem vagyok az, de ha én nem akkor te semKépKép
Kissrácod nagyon élelmes úgy látomKép Ma Dorkának is sikerült egy kukot megenniKép

Magdi!
Ezekszerint beindult a meló. Ez nagyon jóKép Remélem jó sokat keresel majd veleKép Azért még szeptben találkozunk? Kiscsajos? Láttam a képét a Skálával szembeni fotósnálKép

Bog!
Orvos függő, meg szülés is. Ha pl oxitocin van, akkor feküdni kell (legalábbis nálamKép)

Kata!
Dodo tündér és nagyon okos, de ezt már többször mondtam, írtam...Kép

Na befejezemKép

Puszika, Marika

Ui: Holnap lagziba megyünk szurkoljatok, hogy jó idő legyen. Aki Herman közelében lakik jöhet kunyizni, dobok ki kaját és sütit az ablakonKép
Hriczom

Ja Panka!
Közben eltelt egy év isKép És megvolt a 4. házassági évfordulónk isKép
Hriczom

Bog!
Nálunk az orvos pénze úgy volt, hogy az első szülésnél valahogy szóba került és megmondta az árát, másodjára már én kérdeztem meg.Ez furának tűnhet, de én igazából nem bántam, mert így sem többet sem kevesebbet nem adtam, elfogadható volt az ár. Mert egyébkénk meg olyan összegeket mondanak(hazudnak?)a megszült nők, hogy nagyítsanak, hogy már nem is tudod mennyit is kellene adnod.Persze egy épp, egészséges baba minden pénzt megér.

Megtörtént... ,a kisfiam félreérthetetlenül közölte, hogy béé(ez wc-t jelent, remélem tudjátokKép ) és nyúlt a fenekéhez, és úgy is lett.Kép
Tudjátok, szerintem ez olyan röhejes amikor az anyukák a gyerek kakijáról és egyeb ilyen dolgokról írnak, remélem nem nevettek ki.
Nos, mondjátok el nekem őszintén, kinek milyen színűt kakil a gyereke?Kép

Pussz:Melinda
adnilem

Ditta!
Remélem, hogy rendbejöttél már, és újra boldogan tudsz szoptatni.
Én minden fájdalom ellenre is imádtam, és teljesen elkeserített, amikor Ádi elválasztotta magát.

Dodus!
AFP Kép
A terhestorna kazetták kismamáknak készültek (csak a mazohistáb fajtából valóknak)! Kép
Az jó, hogy a munkát átadhatod, de azért keríts rá lehetőséget, hogy velünk legyél a fórumon!!!!

Panka!
Nekem jó a tali jövő héten is,majd akkor odaadom a pontokat, csak szólj rám, mert néha kihagy az agyam.
Vasárnap lesz bábszínház Tapolcán?

Zsuzsa!
Várjuk már az sms-edet!!! Még egy kis kitartás, és aztán teljesen más jellegű problémáid lesznek! Kép

Melinda!
Jobbulát kívánunk nektek és nagyon gratulálunk Olivér teljesítményéhez!!!!

Delice!
Amikor túl leszel a szülésen, majd rájössz, hogy csomó olyan dolog miatt aggódtál, amik akkor már
ne is igen bírnak jelentősséggel.
Én a névválasztásnál azt is próbáltam szem előtt tartani, hogy a születésnap és a névnap legalább pár hónap távolságra legyen egymástól.

Marika!
Boldog házassági évfordulót kívánok, így utólag is!
Remélem a lagzi jó lesz, és ha valaki nagyon rázza a kerítést a Hermannál, na az én leszek. Kép

mse173

Szép estét!

MarikaKép
Boldog házassági évfordulót!!!!
Kép
Tudod mit? Akkor legyünk együtt csődtömegek!Kép
De jó nektek, hogy lagziztok! Én is úgy mennék! Majd írd meg, milyen volt, táncoltál -e sokat. Barát v. rokon?

BettiKép
Egy kicsit már jobb, bár még mindig éles fájdalmat érzek, amikor elkezd szopizni, mert a behegedt repedés mindig felszakad, az erős szívástól. De napról-napra kisebb a seb.

Ági/DeliceKép
Nem kérdezel hülyeségeket, hiszen még nem szültél, honnan tudhatnád? Én NST-n nem mindig adtam pénzt, mert előtte havonta jártam a magánrendelésére, ott meg fix tarifa volt (3500).
Pénzt szigorúan a szülés után add oda! Én 30.000-t adtam. (Ennyit kért...Kép)

Ditta

Kép

Kép
ditta76

EmeseKép

Akkor írtál, amikor én, szóval amint már említettem, még mindig fáj, de valamivel jobb. Én is úgy voltam vele, hogy inkább kibírom, de nem akartam, hogy elszokjon a cicitől.
Már nem szopik Ádi?? És mióta? Ha jól emlékszem, nem olyan rég még írtad az éjszakákkal kapcsolatban, hogy sokat szopik. Vagy nem jól emlékszem? Egyébként éjszakák jobbak már?

MelindaKép
Ezelőtt pár évvel én sem gondoltam volna, hogy milyen nagy boldogság, ha a gyerek pl. 3-4 nap szünet után produkál valamit... (Egy anya már csak ilyen, a sz...nak is bír örülni!Kép)

D.

Kép

Kép
ditta76

Ditta!
Ádi már elég régóta nem szopizik, először úgy 9 hónaposan választotta el magát, majd vagy 2 hét múlva újra kérte 1 hétig a cicit, de utána végképp abbahagyta.
Hát én nagyon sajnáltam, de már amúgy sem volt neki elég a tápértéke (bár mennyiségileg sok volt).

Emese

mse173

Lányok!

Nincs valakinek véletlenül egy felesleges baldahinja és tartója, mert én nem vettem Ádinak, de a huzat miatt jó lenne feltenni, csak amíg kénytelenek vagyunknyitott ablaknál aludni.

mse173

Emese!

Nekem van. Igaz sárga..és macik vannak rajta.
Meg van egy zöld és azon is macik vannak. Majd átviszem őket. Meg van tartó is. Majd én odaadom.

Később írok többet is, de lassan megyünk nagyizni. Este jövökKép

Szép napt mindenkinek: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Marika!
Sok-sok boldog évet kívánok még az ünnepnapon felül.

Szeretettel:Melinda
adnilem

Sziasztok!

Dodus, Marika!
Köszönöm a tippeket. Végül a YES-ben találtam. Az a bolt tényleg szuper, rögtön háromfélét is mutatott az eladó, máshol meg nem volt egy se.

Dodus!
Érezzétek jól magatokat! Remélem jó szállást sikerült találni!

Ditta , Melinda!
Matyi elég szorulós típus. Tavasszal volt, hogy eltelt egy hét is és mire végre produkált valamit (sokszor kúppal rásegítettem) én olyan boldog voltam... Sose gondoltam volna, hogy ennek ennyire örül az emberKép

Melinda!
BetegségKép. Akkor most a vezetés is csúszik?

Panka!
Elég sokáig tartott ez a vízbe bemenetel, de ott jó kis lépcső van, én meg vettem neki egy autós úszógumit, így sikerült. Holnap kipróbáljuk itt Miskolcon is. Horgászversenyre ezek szerint nem mentetek!

Ági!
Az úgy volt, hogy Matyival elmentem kétszer NST-re és utána több alkalom nem volt, mert jelentkezett. Gerda viszont semmiképpen nem akart jönni, de már decemberben olyan jeleket produkált, mintha nem lenne neki jó bent. Így ha rossz lett ismételni kellett, meg egy-két nap múlva visszamenni.
Nevekkel azt csináltam, hogy egy cetlire felírtam jó sokat és a férjem kezébe nyomtam, hogy válasszon. Mondanom se kell egy se tetszett neki. Nálatok talán működne!

Marika!
Boldog házzassági évfordulót és mulassatok jól!
Kép

Feltettem pár új képet ide, többsége bogácsi.

Lányok!
Holnap bábszínház?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!
A képek édesek. Kép
Ha lesz holnap délután 5-től akkor lehet, hogy mi is kimennénk megnézni a bábszinházat Tapolcára.
Már csak az a kérdés, hogy lesz e.

Üdv:MSE

mse173

Sziasztok!

Marika
Boldog 4. házassági évfordulót kívánok.

Betti
Nagyon aranyosak a gyerekek, biztosan élvezték a környezetváltozást.

Lányok
Meg tudná nekem valaki sos mondani, mit jelent ha bekeményedik a hasam? Bújom a könyveket, de nem találok semmit róla, az én hasam meg majd szét reped.

Várom valakitől a gyors választ. Előre is köszönöm.

Zsuzsa
nzsuzsa

ZsuzsaKép
Hát bizony közeledik a szülés ideje! Ezeket jóslófájásoknak is mondják, még akkor is, ha valójában nem érzel fájdalmat.
De elég csalóka, mert van, aki már szülés előtt két hónappal keményedik, más csak pár nappal előtte. Na, most jó sokat segítettem!Kép
Azért szorítok!

BettiKép
Képek nagyon aranyosak! Mikor voltatok Bogácson? És a strandon voltatok? Ezt csak azért kérdezem, mert a strand területén van egy ugrálóvár, és a hugom ott dolgozik nyári munkán.
A betallózott képed nagyon jó!!! A pali szétrugdossa szegény nőci lábát!KépKépKép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Marika!

Boldog házassági évfordulót!!
eddig nagyon jó a munkahely szuper a csapat is. Szeptemberben természetesen ott a helyem melletted. Ülhetek melléd?

Panka!

Szóval jelenleg R......... Banknál dolgozom mint személyi bankár.

Puszi

Magdi
lilien_csenge

Magdi!
Most látom a profilodban, te is NOX rajongó vagy.Kép
Én és a gyerekeim is oda vagyunk értük.A profilodból hová lett a kiscsajod?Kép
Melinda
adnilem

Melinda!

Meg próbálok új képet felrakni remélem sikerül.
Nagyon szeretem és Lilike is szívesen hallgatja.

Magdi
lilien_csenge

UI.: Valaki megy a nagy Babanetes talira?
lilien_csenge

Sziasztok!

ZsuzsaKép
Úgy látom, hogy te nagyon 21.-ére készülsz.Kép
Nekem nem keményedett a hasam, igaz jósló fájásaim sem voltak.

MelindaKép
Jobbulást nektek. Olivérnek gratula a szobatisztasághoz.Kép
Rólatok fotót mikor láthatunk?
Látom a lottózon már kicseréltétek az ajtót.Kép

ÁgiKép
Nevek: nálunk is az jött be, hogy én kiírtam az utónévkönyvből, hogy nekem mi tetszik, és odanyomtam Laci kezébe, hogy válasszon. Azonnal nem tudott választani, de hetekkel később, mikor én már el is felejtkeztem a dologról, egyik este kibökte, hogy akkor legyen Benjámin.Kép
Szülési pénzt "varratszedéskor" szokás adni.

MarikaKép
Jól olvastam a sorok között és most van a szülinapod is? Mert akkor Boldog Szülinapot és házassági évfordulót. Táblázatot javítottam (remélem jól értettem az üzidet.Kép)

MseKép
Igen lesz holnap bábszínház, 5 óra körül.

DittaKép
Örülök, hogy gyógyulgat a seb.Kép
Pici fiad édes ahogy eszik.

BettiKép
Láttalak ma este Gerdával, a Tescoban voltatok?
Horgászverseny most hétvégén nem volt. Holnap sajna nem tudunk menni a bábszínházra, mert a család kitalálta, hogy ugorjunk le Csobajra, na de majd legközelebb.
Fotókon gyerkőcök édesek.

MagdiKép
Én is mindig bankban szerettem volna dolgozni, de sajna nem volt ismerős sehol, így nem jött össze.

DodusKép
Nyugtass meg minket, hogy lesz otthon is internetetek. Annyira hiányoznál a csapatból.

LányokKép
Dvd lejátszókhoz ért valaki? Kata, Marika a párotok esetleg? Szülinapunkra meg szeretnénk lepni magunkat vele, de lövésünk sincs hozzá. Már egy pár dolognak utána olvastam itt a neten, de egy kis segítség jól jönne, hogy milyet érdemes venni. Tud valaki segíteni? Jöhet magánban is.

Táblázat: arra gondoltam, hogy megint kiszedem azokat, akik már régen írtak, ha újra jelentkeznek, majd visszarakom őket. Mit szóltok hozzá?

Tali jövőhéten a Népkertben? Emesén kívül jó valakinek? Melyik nap?

Ma sikerült visszaállítanunk a kertben a vihar előtti állapotot, még van egy kis tennivaló, de utána összehozhatnánk valamikor aug. vége felé egy kerti talit nálunk. Jó?

Jó éjszakát mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek a gyerekeim dícséretét!

Emese!
Bébszínház biztos lesz, eddig minden hétvégén volt. Csak ki kell várni, mert a múlt héten is egy órát csúsztak. Remélem felismerlek, ha nem szóljál rám, mert nagyon bamba tudok ám lenniKép
Jön még valaki?

Ditta!
Bogácson kedden és pénteken voltunk. Kedden egész nap, akkor mentünk a strandra is. Ugrálóvárat láttam, de Matyit még nem érdekli a belseje csak a kompresszor hátul. Pénteken mind a négyen mentünk, így csak későn tudtunk indulni, a strandra már nem mentünk be. A hugod Bogácson is lakik?

Magdi!
A férjem egyik barátja is ott dolgozik, remélem jól fogod érezni Magad!

Panka!
Tegnap tényleg voltunk a Tescoban, de mikor láttál, mert Matyi is ott volt! Sőt Gábor is. Előre küldött minket, hogy majd jön, aztán majd' egy órát vártunk rá. Először az Obiban, aztán az éppen zárni készülő játszóházban.
Kár, hogy nem jöttök, ezek szerint mégis lesz horgászás!
A DVD-hez annyira nem értek, hogy itt van a gépben hetek óta, de használni nem tudom, gondolom valami banális probléma miatt. Azt viszont tudom, hogy van neki TV csatlakozója és ki lehet vezetni a TV-re, meg vissza.
Tali jó ötlet, nekünk még nem nagyon van programunk a jövő hétre!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

SziasztokKép

Mondom gyorsan írok, mert Panka kiszed a táblázatbólKép

ZsuzsaKép
Valószínű, hogy lassan tényleg szülni fogsz. De ha nagyon sokat keményedik a pocid, akkor azért mutasd meg magad a dokidnak. Nekem azt mondták, hogy ha 1 nap 5-6-szor bekeményedik, menjek el a dokihoz.
Jaj de jóKép nemsokára babáztok!!Kép

MarikaKép
Egész csendesen mulattatok. Most kivéletesen nem hallottam a bulit. Mi ugyan is össze vagyunk épülve a Hermannal. Remélem jót ettél és táncoltálKép

BettiKép
A képek aranyosak! Olyan kár, hogy a ficskád nem szereti a vizet....Nekem Marcit nem lehet elrángatni a víz mellől. Még ha az csak egy keri csap is...Kép

PankaKép
Ez az aug.-i tali nagyon jó ötlet! Csak kérlek ne az eléj legyen, mert akkor már megint nem tudok elmenni. (nyaralás...) És azt fogod mondani, hogy nem akarom megmutatni magamKép

MagdiKép
Én biztos nem megyek a babanetes talira. Egy kicsit messze van szerintem..Kép

ÁgiKép
Én is varratszedésnél adtam oda a pénzt. (15.000) De mostanában divat az olyan varrat, amit nem kell kiszedni, mert felszívodik....Ilyenkor úúúúgy is megtalál a dokid, ne félj.Kép
De minden féle képp utána add oda!

MelindaKép
Jobbulást a betegeknek!! Ilyen melegbe megfázni??Kép
A kis kakilósnak meg gratulaKép

EmeseKép
Remélem Ádi ma "normálisan" fog viselkedni....Kép Gábor otthon van van? Vagy horgászik?

DodusKép
Ugye nem gondolod komolyan, hogy kevesebbet jössz hozzánk??Kép
Amúgy nekem is kb. 2 hetem volt, hogy betanítsam a kis kollegínát a helyemre. Persze, hogy ennyi idő nem volt elég...De csak elboldogulnak. Én mondjuk örültem, hogy eljöhetek végre. Igaz csak 3 hónapos terhes voltam, de a dokim sem nézte jó szemmel, hogy még dolgozok. Azt mondta, egy kismamának pihennie kellKép

PankaKép
Légyszi küld már el nekem a magántáblázatunkatKép Sajna eltünt, amikor a gép bedöglött.....( a chellos címre, ha lehetKép )
Köszi!

DittaKép
Ez pont egy 1 éve volt.
A barátnőm azt csinálta, mikor fájt a melle, hogy egy pólót kivágott a két cicijénél. Így még az sem ért hozzá, de volt is rajta valami...
Csak vigyázni kell, mert mikor csengetett a postás, elfelejtette, hogy a kivágott póló van rajata..KépKépKépKépKép ...

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?