Sziasztok!
Zsuzsa
Úgy látom, hogy te nagyon 21.-ére készülsz.
Nekem nem keményedett a hasam, igaz jósló fájásaim sem voltak.
Melinda
Jobbulást nektek. Olivérnek gratula a szobatisztasághoz.
Rólatok fotót mikor láthatunk?
Látom a lottózon már kicseréltétek az ajtót.
Ági
Nevek: nálunk is az jött be, hogy én kiírtam az utónévkönyvből, hogy nekem mi tetszik, és odanyomtam Laci kezébe, hogy válasszon. Azonnal nem tudott választani, de hetekkel később, mikor én már el is felejtkeztem a dologról, egyik este kibökte, hogy akkor legyen Benjámin.
Szülési pénzt "varratszedéskor" szokás adni.
Marika
Jól olvastam a sorok között és most van a szülinapod is? Mert akkor Boldog Szülinapot és házassági évfordulót. Táblázatot javítottam (remélem jól értettem az üzidet.
)
Mse
Igen lesz holnap bábszínház, 5 óra körül.
Ditta
Örülök, hogy gyógyulgat a seb.
Pici fiad édes ahogy eszik.
Betti
Láttalak ma este Gerdával, a Tescoban voltatok?
Horgászverseny most hétvégén nem volt. Holnap sajna nem tudunk menni a bábszínházra, mert a család kitalálta, hogy ugorjunk le Csobajra, na de majd legközelebb.
Fotókon gyerkőcök édesek.
Magdi
Én is mindig bankban szerettem volna dolgozni, de sajna nem volt ismerős sehol, így nem jött össze.
Dodus
Nyugtass meg minket, hogy lesz otthon is internetetek. Annyira hiányoznál a csapatból.
Lányok
Dvd lejátszókhoz ért valaki? Kata, Marika a párotok esetleg? Szülinapunkra meg szeretnénk lepni magunkat vele, de lövésünk sincs hozzá. Már egy pár dolognak utána olvastam itt a neten, de egy kis segítség jól jönne, hogy milyet érdemes venni. Tud valaki segíteni? Jöhet magánban is.
Táblázat: arra gondoltam, hogy megint kiszedem azokat, akik már régen írtak, ha újra jelentkeznek, majd visszarakom őket. Mit szóltok hozzá?
Tali jövőhéten a Népkertben? Emesén kívül jó valakinek? Melyik nap?
Ma sikerült visszaállítanunk a kertben a vihar előtti állapotot, még van egy kis tennivaló, de utána összehozhatnánk valamikor aug. vége felé egy kerti talit nálunk. Jó?
Jó éjszakát mindenkinek, Panka