Sziasztok Drágák!
Örülök ha jól éreztétek magatokat, mi is élveztük Dorkával az együtt töltött napot. És nem kellett aggódnotok fél óra múlva már porszívózáson is túl voltunk.
Jó kis nap volt valóban... azt hiszem nem az utolsó talit szerveztem.
Áááá, Anita, nem volt ez terülj terülj, csak hogy éhen ne haljon a kis csapat ... ennyi kellett.
Köszönünk szépen mi is mindent amit idecuccoltatok, azt hiszem, gyümölccsel, ivólevekkel, rágcsálnivalóval, túrórudival el vagyunk látva jó ideig.
Anita, kuglóf receptet küldheted, isteni finom.
Alízkám, jöhet a pogi recepted is, nagyon ízlik a kis családnak is. És persze a kuglóf is. Ügyesek vagytok.
A két tündéri kiscsajszi nagyon édes nyugis babák. Na nem mintha Zolcsika nem az lenne. Balázska már rafkósabb, szegényke első percekben le is sérült.
Remélem apa azért köv. talira is elenged Benneteket.
Évi!
Minden oké volt az úton? És otthon?Savad rendetlenkedett nagyon?
Pintyus?
Sikerrel jártatok ma házügyben??
Anita!
Kiskönyvbe irja be a fogorvos hogy fogászati ellenőrzésen megjelentél. És bepecsétel. Ha rendben vagy, akkor ennyi.
Fekete rendelőjéről a többiek tudnak konkrétabbat irni. Pontosabban a Szent Annán a Zatik rendelőjében rendel két napot, de majd Zsu és Olgi tudnak segiteni.
Pihizz ha nagyon elfáradtál.
Még jó, hogy megúsztások az igazoltatást.
Bea, Olimami!
Sajnáljuk,hogy nem tudtatok jönni, jó kis móka volt pedig. Na de majd legközelebb.
Én mikor mentem Bencéért oviba nem voltam ilyen "szerencsés", így túl is vagyok életem első igazoltatásán. De jogsi, forgalmi rendben volt, be voltam kötve, nem is kekeckedtek, mehettem tovább.
Bőrgyógyászatot is megjártuk, anyajegyemmel szerencsére minden oké, Bence szemölcseit meg kiszedték. (Lidocain, hűtés mellett is fájt szegénynek, ráadásul az ujja hegyén levő ki sem jött... az le lett fagyasztva is neki..
. Azzal még mennünk kell, sajna, de a térde legalább rendben van)
Jelentem a képek feltöltve a gépre, lekicsinyitve, és töltöm ide is. Szerintem jól sikerültek nagyon.
Szép estét Mindenkinek!!!
Puszi!!!