Új privát üzeneted érkezett!

Jaj elfelejtettem.
Andi:
Nagyon cukik ezek a képek.Hát Dorkád csúcs ahogy alszik,még Balázst is lekörözi. :lol:
Tényleg anyósod meddig volt ott valamelyik nap ?
Figyi a felújítást kérdezted ,csak nem akarlak már zavarni skypon, szóval:
Mi 2003-ban újítottuk fel a lakásunkat teljesen.A fürdőszobától a konyháig.
Mi a kádat a wc-t a wc tartályt a csöveket,pesze a csempét ,járólapot is, szóval mindent kicseréltünk.A fürdőszoba kb. 4-500 000-be volt.
A férjemnek van egy nagyon jó burkoló ismerőse,én is ismerem mert anyukáméknál is burkolt már.Nálunk nem mert akkor el volt havazva munkával de a barátainknál is burkolt meg anyósomnál is.Nagyon jól dolgozik meg jópofa srác és tuti nem iszik.
Ha gondolod megkérdezem a számát és megbeszélheted vele.

Most már megyek tényleg.
Szép álmokat

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Alízkám!
Férjem örült a gyrosnak nagyon... mondta finom husi , ilyet csinálhatok máskor is. Bencének is izlett nagyon. Dorkát nem emlitem etéren, mert akkor nem is evett szinte semmit, persze ezt sem kóstolta meg, nem is tudja mit hagyott ki.
Kérdezted anyóst, itt volt 2-től 5-ig.... :roll: király volt. Mondjuk én addig vasaltam, közben a férjem is hazajött ő meg wc-t szerelt, mert folyt a víz a tartályból, anyós meg Dorkázott addig. :lol: Mindenki más helységben volt... :lol: :lol: Dorka volt a kapocs, ő rohangált köztünk. :P :P

Jajj, tudod mit hozz ha jöttök? A burkoló telefonszámát, meg ha gyüjtötted a kupakokat akkor azokat. :lol:
Köszi hogy megirtad miket ujitottatok és az kb mennyi volt. Na mi most arra az elhatározásra jutottunk, hogy kezdjük a konyha felújításával.. műanyag ablak, új konyhabútor, tűzhely, járólap, csempe... aztán jön csak a fürdőszoba , wc. De mint látod burkolni már a konyhában is kellene, ugyhogy a srác száma jól fog jönni. :wink: Meglátjuk mire jutunk végül.
Igen, ha 10 óra körül jöttök az szerintem jó, elméletileg a délelőttöt átalvó lányom is felkel addigra. :lol: :lol: Azért is nem irtam hamarabbi időpontot.
Ma délután nem ezekben a hülye pózokban aludt el Dorka hanem az ölemben, a fejét a vállamra hajtva, most ezt találta a legkényelmesebbnek.
Jaj, mint írod, meg Pintyus is irja nem könnyű a házkeresés, illetve az ideális megtalálása. De ne adjátok fel, aki keres talál... :lol: :lol:

Pintyuska!
Rátok is vonatkozik, biztos, hogy találok egy szupert, ami végre bejön mindkettőtöknek. Csak előtte férjeddel jussatok közös nevezőre, milyet is szeretnétek. :lol:
Nem tudom mennyire kényelmes Dorkának az elavási póz amit a képeken is produkált, de amint gondolom hogy mélyebben alszik viszem a helyére,mégiscsak kényelmesebb lehet a saját ágyikója.
Jó sok melód akadt most Neked is,ha még szombaton is a gép előtt dolgoztál.

További kellemes hétvégét MINDENKINEK!!!Aki jön kedden, azokkal hamarosan találkozunk személyesen is. Már várom nagyon.
Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Nagy a pangás úgy látom,mindenki a jól megérdemelt vasárnapi pihenést tölti. :D

Andi:
Oké majd megkérdezem a férjemtől a számát és majd viszem meg persze a kupakot és azon kívűl?
Akkor Dorka most sem az ágyikójában aludt el.Igaza van jobb anyánál. :)
Voltatok ma lent?Nagyon hideg van.Mi egy órát sétáltunk Balázzsal de már majd megfagytam,ő bírta .Alig tudtam felhozni nagyon szeret kint lenni.Nem bánja ha esik ha fúj. :roll:
Csak most meg már nagyon nyügi mert nem sokat aludt ma,de. voltunk házat nézni és akkor a kocsiban aludt kb. egy órát,de ebéd után nem aludt már el.Most biztos elfog aludni korán.
Megyek is mert sír hogy nézegessük együtt a könyvet.
Sziasztok.

Kép

Kép

Kép
aliza

Sziasztok Lányok!

Na, megjártuk Pankával a doktornénit, mert nem javult a kis arca, sőt, egyre csúnyább... :( Kaptunk mindenféle kenőcsöt, remélem, használni fog, mert ha szerda-csütörtökig nem javul, el kell vinnem a bőrgyógyászatra... Szóval megyünk a talira, de ne ijedjen meg seni Tőle, csúnya a kis arca, de ez nem fertőz!

Most voltunk először kettesben autóval! :lol: Az a rossz, hogy nem látom, mit csinál, mert hátulra kötöm be. De ahogy elindultunk, csendbe maradt, el is aludt! Úgyhogy holnap is tudunk autóval menni! :wink:

Andi! Dorkának ez az alvása!!! :lol: De jót nevettem!

Alíz örülök, hogy Balázskát nagyon nem viselte meg az oltás! Gondolom, hogy azóta a kobakján a púp is elmúlt! :D

Pintyus! Remélem, sikerült kipihenned a szombati nap fáradalmait! Rossz is pocival görnyedezni egész nap, hát még ha nagyobb lesz!

Kép
zsuzska81

Szia Zsu!

Végre már írt valaki tök csend van itt mostanság.
Ne aggódj,tudjuk hogy nem fertőzz,Balázsnak is voltak tejkiütései.De Pannikának tényleg annyira csúnya?Mert a képeken nem igazán látszik annyira vészesnek.
Remélem a krém használ és megnyugodhatsz te is .Egyébként magától is elmúlik nemsokára.Pontosan nem tudom mikor de pár hónapos korukra.

Igen-igen már elmúlt a púpunk szerencsére. :D Így aztán fotogének vagyunk most már. :lol: :lol: :lol:
Vagy is csak Balázs ,mert ha lehet kedves Andi és Bea engem kerüljetek el a fényképezőgéppel mert a múltkor is volt 1-2 bamba fejem. :roll: :roll: :roll: De hát erről nem ti tehettek sem a fényképezőgép hanem ÉN. : :twisted:

Kép

Kép
aliza

SZIASZTOK LÁNYOK!!!

Valóban nem nagy mostanság itt a nyűzsgés, de remélem holnapra összekapjátok Magatokat és jöttök.
:lol:

Zsu!
Szegény Pannika a kis kiütéseivel. Tudom most Téged nem vigasztal, de egész életében ez legyen a legnagyobb baja. És hidd el el fog az múlni csak türelem kell hozzá.
Annak örülök, hogy jól bírta az autózást a lányod, akkor van esély hogy minden gond nélkül tudjatok jönni.

Alíz!
Mi az hogy nem vagy fotogén???? Kevésbé jó képek bárkiről készülnek, ne aggódj, nem Te vagy az egyetlen. Ugyhogy ma töltöm a fényképezőgép akksijait, nem menekülsz meg Te sem. :lol: :lol: :lol: Hozni továbbra is magatokat kellene. :wink:
Kérdezted tegnap voltunk-e lent. Hát nem , de persze ennek is sztorija van. Kezdődött azzal a nap, hogy reggel mig a kis család aludt el akartam menni bevásárolni. Lementem, inditanám a kocsit, akksi tökre lemerülve... :evil: Ennyit a tegnapi bevásárlásomról, majd ma megyek. Férjem később felhozta hogy feltöltse, de mire jött volna fel a lift nem működött, gyalog jött fel. Kiderült a 3. emeleten nem jól záródott az ajtó, ill nem záródott be. :roll: :roll: :roll:
Azért ne aggódjatok, ez szökőévente egyszer fordul elő (persze mikor költöztködtünk akkor is ez volt) és ez most hétvégén megvolt, ugyhogy fel fogtok tudni jönni, de a sportosabbak persze választhatják a lépcsőzést is. Csak 10 emeletről van szó. :lol: :lol: :lol:
Mivel ilyen vacakul indult tegnap a napunk, és hideg is volt, gondoltuk kuksolunk bent egész nap. Így is volt. Sütiket sütöttem, férjem porszívózott, mostunk... végeztük a kis házimunkánkat.

Hahhhóóóóóó Többiek!!!!!!
Téli álmot alusztok?????? :P :P :P
Legkésőbb holnap reggelre azért ébredjetek !!!!

Kép

Kép
Kép
bendor

Kép

Írjatok, mert:
Kép

Bea, Pintyus(ék), Alízék, Olgiék, Zsuék, Anita(ék), Évi(ék), Olimami(ék)!

Holnap 10 órára:
Kép

Kép
Kép
bendor

Haliho

Bocsika de most is csak épp a jelenlét kedvéért írok!

Semmi időm, tegnap is egész nap dolgoztam, már tele van a hócipőm és ugy néz ki ez így lesz egy ideig!
Hulla vagyok már, megfőztem a meggylevest gyorsan ugyhogy épp csak kajálni állok fel a gép elöl!

De holnap azért jövök, nem szabadultok tőlem, kicsit nehéz lesz férjemnek/főnökömnek megmagyarázni hogy nem leszek, ráadásul kismamatornára is megyek holnap 4től. Ugyhogy holnapom egy kicsit lazább, de a munka követ!

Szóval sok puszi mindenkinek!!!

Éva! Te hogy tudsz eljönni a munkahelyről?

Én is hozom a fényképezőt most!!!

Aliz ne butáskodjál, tök jó képek készültek a múltkor! Egyébként is a spontán képek a legjobbak!

Most meg sokan leszünk, tök jó lesz! Szegény Andi! Jó nagy kupi marad utánunk!De igérem, hozzám is jöhettek majd ha meg lesz a kis otthonunk! Már nagyon várom!

Na most már ténleg mennem kell!!!
Vendég

Hello Lányok :)

Bocsi, tényleg azt ígértem csak egy hét és jövök, de sajnos másképp alakult. Elhúzodott a meló és közbe jött egy pár probléma, aminek a megoldása természetesen rám vár. Ma is már reggel 7 óta talpon vagyok, alig állok a lábamon, mert sajnos két napja megint rosszul alszom, de sajnos még nem pihenhetek.

Én ott leszek holnap, ha vkit vegyek fel vhol akkor irjátok meg, vagy priviben küldjön az illető egy telefonszámot és megbeszéljük a részleteket.

A sűrű napom ellenére kalácsot kezdtem sütni, de olyan béna vagyok, megcsináltam azt a receptet amit már egyszer próbáltam és akkor sem sikerült jól és megfogadtam többet nem sütöm, igy most agyalhatok vmi új dolgon, mert nem szeretnék holnap üres kézzel menni. De nem gond, van sok receptem, csak sajnálom, hogy az eddigi sütés felesleges volt.

Nagyon jók a képek, különösen amin Dorka különböző extrém helyzetekben alszik el, hihetetlen kis csaj :lol:

Voltam pénteken terhesgondozáson, minden rendben van, már ami a vérképemet és pisimet illeti :) Kaptam beutalót a belgyógyra, csütörtökön megyek, na meg a fogorvoshoz is elzavartak. Elég sokan voltak, de végül is ki lehetett birni. Képzeljétek annyira béna voltam, hogy elfelejtettem reggeli első vizeletet vinni, de beérték a délivel is :oops:

Isteni illata van amúgy a kalácsnak, csak a kinézete borzasztó. Biztosan vmit én bénázok el, de mostmár ráirom a receptre, hogy "NE CSINÁLD TÖBBET!!!" :) :) :)

Igaz nektek még nem is irtam, de mi is árultuk a lakásunkat, hogy egy szobányival nagyobba mehessünk, mire jön a Picúr és képzeljétek úgy néz ki sikerült eladni, ráadásul még megvan amit 1 hónapja mi kinéztünk. :) :)

Megyek vissza gályázni, szép napot Nektek és holnap találkozunk!!!!!

Kép

Kép
lolita_78

Kép

Nos igen igaz én sem aktiválom magam tulzottan az elmult napokban.De most itt.Nem tudom hogy hol kezdjem mert most nem látok tisztán az idegtől.
A "kiccsaládunk" rendben van de a munkahelyem kész állatkert. :( Szerintem a koleganőm és én vagyunk a gondozók :lol: csak még nem tudom hogy a fönököm egy álnok kígyó vagy egy bűdös görény de a többiek biztos hogy hiénák. :lol:

Komolyan mondom ez az ideg nem éri meg ezt a pénzt amit kapok inkább megyek kiiratom magam!Szerintem jobban járok ha otthon vagyok...

Pintyus
Én holnap nem is jövök be dolgozni.Ezt már ma bejelentettem.Tehát nem lesz gond azzal hogy hogy szabadulok el.
Ne dolgozz túl sokat.És pihenj mindig ha már nem bírod.Remélem sikerrel jártok a házkeresésben.Csak türelem :lol:

Aliz
Nektek is kitartás!A régi házak is lehetnek szépek ha igényesen vannak felujitva.Balázs jól birja a hideget :D Én már annyi idő alatt átfáztam ami ahhoz kell hogy a kocsiból a házig el megyek.Mondjuk én rontom el azzal hogy a kocsit jól felfűtöm. :oops: Huh de értelmesen irtam most :lol: azért remélem érted :lol:

Zsu
Én sem láttam olyan nagyon vészesnek a képeken a pöttyöket.De én valóban nem értek hozzá :oops: Szerintem így olyan igazi babák mert ez a tejcsitöl van ha jol tudom...
De hidd el igy is gyönyörü a kislánykád :wink:

Andi
Jelentem felkeltem téli álmomból...
Dorkán kinyultam :lol: Ma reggel néztem az alvós képeit.Komolyan mondom ez volt a legjobb a mai napomban.Jót kacagtam rajta.
Felteszem én is a nagy kérdést és csak reménykedem hogy kapok választ.Mit vigyünk holnap?

Puszi mindenkinek

Éva

Kép
awe

Anita! Akkor Nektek is drukk a lakásvásárláshoz! :) Tényleg sokan töritek ilyenen a fejeteket! Ha anyósomék betratják az igéretüket, akkor jövőre mi is gondolkozhatunk házváásrláson.... :o Na, de ez még nagyon távoli!

Zita! nem is tudtam, hogy a férjed a főnököd! :D Azért így könnyebb, nem?

Andi! Azt már most tudom, hogy holnap késni fogunk egy 15-20 percet, de megyünk!!!! :lol: 3/4 10 körül hozzák az ebédet, és utána tudunk indulni. persze, Pannikának sose legyen nagyobb baja! Bár sztem fáj neki, legalábbis ha kenem, biiztosan, mert akkor nagyon sír... :( És nem úgy, mint pl. mikor törlöm az arcát (azt se szereti), mert akkor csak úgy kényeskedik meg forgatja a fejét, de krémezésnél ordít szegény....

Alíz! Igen, nagyon csúnya... És már nem csak tejkiütés, hanem koszmós a feje és a kis arcán is vannak felrakódások... :( Az orvos, ha nem ismerne, biztos azt hinné, nem is törődök Vele... :(

Kép
zsuzska81

Pintyus!

Te aztán valóban el vagy havazva melóval. Holnap Rád is fog férni egy kis pihi azt hiszem. :wink: :wink: :wink:

Anita!
Te is tele vagy melóval és a pici szabadidődben jobb lenne ha pihennél és nem kalácsot sütnél, irgum-burgum. :twisted: De tényleg. Nem azért hivtalak Benneteket hogy előtte fél napot a konyhában legyetek.Hanem hogy megismerkedjünk, dumcsizzunk, meg babázzunk. Komolyan. Nem kell hoznod semmit. Most meg nehogy neki állj újabb adag kalácsot sütni, :roll: :roll: mert szerinted : "a kinézete borzasztó". De ha mindenáron akarsz hozni valamit és a "borzasztó kinézetű "kalácsod is kész, akkor hozd azt, hidd el az íze számít és nem a külleme. :wink:

Na szóval ne bosszantsatok, mert nem lesz több buli. :P :P :P :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Éva! ne idegeskedj! Tényleg nem ér annyit! Ha meg ilyen gáz a mhelyed, írasd ki Magad! Fontosabb most a nyugalmad, mint az a 10-20 ezer ft, amivel kevesebb a táppénz.... :o Legalábbis szerintem. A múltkori képek óta azért romlott a kis bőre Pannikának! Persze, tudom én, hogy gyönyörű így is, de akkor is muszáj kezelgetni....

Kép
zsuzska81

Andi! Hát, attól nem kelltartanod, hogy én saját készítésű dolgot viszek.... :oops: Na, de most ez van, majd máskor! :lol:

Képzeljétek, hogy jártam! SZombaton vettem a tescoban babaruhákat, jó kis akciók voltak. Vettem 7-es csomagolású bodyt 1300valamennyi Ft-ért. Rövidujjú, direkt 68-ast vettem, hogy majd tavsszal-nyáron lesz jó. Erre ma, mikor leszedtem a szárítóról, és vasaltam volna, látom, hogy a 7 közül 6 56-os.... :twisted: Az már most se jó Pannikára... Komolyan...Ki ez az ökör, aki ezzel szórakozik, hogy összekeveri a csomagokat?

Kép
zsuzska81

Évi!
Örülök, hogy tetszettek az alvós képek, és felvidíthattunk vele. :lol: :lol: :lol:
Anno 16 hetesen én is azért léptem le a munkahelyemről táppénzre, mert a hócipőm tele lett.
Mint írod, hiénákkal, kígyóval és görénnyel dolgozni meg nem túl kellemes Neked sem. :lol: :lol: :lol: Ja megjegyzem, mikor táppénzre jöttem több pénzt kaptam mint mikor dolgoztam. Mivel a táppénz hétvégre is jár. :wink: :wink: Ugyhogy én is igencsak meglepődtem. :shock: :shock: :shock:
Jaj, ne fárassz Te sem hogy mit hozz. Magadat és a Pocaklakódat. Ennyi nekünk bőven elég.

Zsu!
Késés előre is megbocsájtva. :wink: Csak azért mindenképp érjetek ide, míg a többiek el nem mennek. :lol: :lol: :lol:
Kicsi lánykád, tejkiütés, koszmó... hát kedves anyuka ettől olyan változatos, hogy nemcsak az egyhangú idill van, hanem azért akadnak kisebb gondok is.Ne hidd, hogy ezekért valaki is ferde szemmel nézne Rád, hisz ezekről nem tehetsz semmit.Babákkal jár az ilyesmi. Van akinek szerencséje van és ezek nem jelennek meg a babóján, van akinek igen. De mindezek múlandóak.Persze tudom, pillanatnyilag megkeserítik a napjaitokat, főleg hogy Pannikának fájhat is ha kened a pofiját. Szegényke... hátha hatnak már a kenceficék.Túrbógyógyulást ezekre a problémákra neki!!!!!!!!

Kép
Kép
bendor

Helló!

Megebédeltem,Balázs alszik így írok nektek,pedig vasalnom kellene. :roll:

Awe:
Szerintem is írasd ki magad főleg ha ilyen a légkör.Otthon nyugiban készülhetsz a baba fogadására. :wink:

Lolita:
Jó az a kalács ne aggódj!Így van az íze a lényeg nem akinézete.Az meg biztos fini. :)

Andi:
Én is sütök pogit akkor jó .Az előbb már írtam neked skypon. :lol:
Persze csak ha nem alszok el.
Egyébként nem bosszantani akarunk hanem segítünk hogy ne készülj annyit meg persze üres kézzel csak nem mehetünk. :twisted:

Zsu:
Értelek,de a krém biztos használni fog a kis bőrének.

Na pá,ha nem írnék holnap találkozunk.

Kép

Kép

Kép
aliza

Lányok!

Ti beadattatok vmilyen nem kötelező védőoltást? Mi a Rota ellenit beadatjuk, ma írattam fel. Olvastam, hogy 18 ezer az oltóanyag. Ez a kettőre vonatkozik, ugye? Persze itt most nem az ára az elsődleges szempont... Én voltam kiszáradás miatt bent a klinikán a hugommal együtt. Én 4 éves voltam, Ő 8 hónapos. Mai napig látom magam előtt, hogy annak a pici babának a fejében infúzió, keze-lába kikötözve, hogy ne tépje ki az infúziót.... Szörnyű volt.... :( Szóval ezért adatom be! Meg majd a bárányhimlő ellenit, de azt csak 1 éves kor után lehet.

Kép
zsuzska81

Zsu:

Na jól megjártad,és nem tudod kicseréltetni?
Ha meg van a blokk lehet vissza veszik nem?
Én is vettem már olyat Balázsnak de az nem volt összekeverve.
Bontatlan volt a csomagolása vagy már valamelyik tuskó kibontotta és összekeverte?Már bocsi. :oops:

Kép

Kép
aliza

Zsu:
Én nem ,a bárányhimlő ellenin gondolkodom.

Na puszika megyek vasalni.

Kép

Kép

Kép
aliza

Zsu!
Valóban idióta aki összekeverte a bodykat és a csomagolásokat. Próbáld visszacserélni, hátha...
Mi mindkét gyereknek a kullancs -encephalitis elleni és a menjugate (agyhártyagyulladás-ellenit) oltásokat adattuk be.
Bence volt már bárányhimlős, Dorka még nem. Rota-oltóanyag szerintem darabja 18 ezer, de nem akarok riogatni vele, nem tudom. Azt tudom, hogy a Pneumococcus-os oltóanyag darabja (!!!) is 16 ezer körüli és ott életkortól függően 1-2 vagy3 db oltást kell adni.

Alíz!
Pogizás helyett inkább aludj még egy órát, oké?
Most meg jó vasalást Neked, nekem is kellene... :cry: :cry: :cry:

Na lépek, mert Dorkán már nemhogy zokni, de már nadrág sincs.... :roll: :roll: csúcs ismét ez a lányka.

Pusszancs!

Kép
Kép
bendor

Alíz! Kicserélni biztos nem, mert már nagyon mérethiányos volt... Ezt az egyetlen 68-as(nak hitt) csomagot találtam. Most azt találtam ki, hogy megpróbálom tesz-veszen eladni. Ha mégsem, akkor jó lesz a kistesónak, feltéve ha kislány lesz! :D Vasalás nekem ma 3 felvonásban sikerült.... :shock:

Andi! Nem riogatsz az árával, fel vagyok rá készülve... Sajna ez így megy MO-n..... Na, de hagyjuk, mert csak ideges leszek! Dorka levetkőzött???? :lol: :lol: :lol:

Megmutatom Nektek Pannika nagykádas fürcsijét!

Kép

Kép
zsuzska81

Ez a szőröslábú nem én vagyok!!!! :D :lol: :wink:

Kép
zsuzska81

Zsu!

Jaj, de édes apa karjában Pannika. (gondoltam hogy nem a te lábadat láthatjuk :lol: :lol: :lol: )Igazi kis masszív, vasgyúró csajod van, tündéri nagyon. :lol: Látom nagyon figyeli apa hogy nyújtja rá a nyelvét... :lol: Annyira itt sem látszanak a tejkiütései, nem feltűnő.
Na majd holnap megcsodáljuk ezt a kis Drágát.
Pusssz

Kép
Kép
bendor

Lányok!

Dorkának megmutattam az előző tali képeit, hogy tudja holnap mégis milyen babák és nénik jönnek hozzánk. :wink:
Lányom azóta azt hajtja: NÉNI..BABA... IDE BE MO.. (most)...., veszekszik velem mert már most szeretné ha itt lennétek. :lol: :lol: :lol:

Ugyhogy nagyon várunk majd Benneteket, azt hiszem Dorka nevében ids irhatom ezt.

Pussssz

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Jaj, eltüntem nagyon...most is csak gyors bekukk. Sajnos a holnapi talin nem tudok részt venni, pénteken a fogorvos állkapocsizületi gyulladást állapított meg, egész hétvégén ágyban voltam, annyira szar. Ez nem fertőzö, de fenn áll az arcüreg gyulladás gyanúja is, ezért inkább nem megyek, nehogy vmi gonoszságot ragasszak Rátok!
Ezer bocs érte, majd legközelebb igyekszem nem lebetegedni!
Nektek jó szórakozást és várom majd a képeket! Kép
Vendég

Bea!

Nagyon sajnálom hogy nem tudsz jönni, pedig biztos jó kis móka lesz. De ha nem vagy fertőző akkor meg miért is nem jössz? Nem hiszem hogy ránk ragasztanál valamit is. Bár ha ágyban fekszel... na mindenesetre mi szeretettel várunk, döntsd el hogy jössz-e vagy sem, címünket tudod. :wink:

Persze, a képek majd fel lesznek téve.Ez nem kérdés. :lol:

Jobbulást Neked, kecmeregj ki minél előbb!
Puszilunk!

Kép
Kép
bendor

Halihó!!!

Megjöttünk a 6 hetes-ről :D Minden ok!!! Eléggé elfáradtam, mert gyalog mentem ( a férjem vigyázott Zolcsira itthon.)

Zsu: Panka baba nem is félt a kádban??? Olyan picurka még :wink: A body-ból nekem is van, csak azt ajándékba kaptunk. Hátha jó lesz a kistesónak :wink:

Andi: Hatalmasat röhögtünk Apucival a Dorka babán :lol: :lol: :lol: Ez a csajszi... 8)

Bea: Sajnálom, hogy nem jösz, mielőbbi gyógyulást!!!

Minden "költöznivágyónak" sok sikert az új otthon kereséshez!!!

Ha minden igaz, holnap megyünk ( Anitától függ :oops: ) Ma egyeztetünk vele. Egyedül nem tudok elmenni, mert Zozikának nagyon sok ez a távolság gyalog :? Apucika meg vidékre megy holnap reggeltől :? Kocsi is nála lesz.

Én meg gyümit viszek holnap, ok?

Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi! Dorka de édes! :D Alig várom már, hogy megismerhessem! Na, meg persze a többi babát és anyukát is! :wink: Milyen kis vendégzserető, egyem meg! :D Igen, Pannika kis vasgyúró! :)

Bea! gyógyulj meg hamar! Nagyon sajnálom , hogy nem tudsz jönni... :(

Olgi! örülök, hogy minden rendben a kontrollon! :D Szóval akkor Ti is 3 babát terveztek? :wink: Mi is! :lol: :wink:

Kép
zsuzska81

A nap vicce:
Négyen beszélgetnek arról, mi a leggyorsabb dolog a világon .
-Szerintem a pislogás a leggyorsabb a világon! - mondja az első. - Olyan gyors, hogy észre se veszed, ha pislogsz.
- Nem rossz ötlet, de szerintem a gondolat sokkal gyorsabb - mondja második.
-Szerintem nincs igazatok - mondja a harmadik - a fény mindennél gyorsabb.
- Á, nem tudtok ti semmit! - cáfol a negyedik. - A leggyorsabb dolog a világon a hasmenés.
- Na, ne hülyéskedj már! - nevet a másik három. - Hogy lehetne már gyorsabb a hasmenés ezeknél...
- Na, figyeljetek csak! A múltkor szüreten voltam, megittam egy csomó mustot. Hazamentem, lefeküdtem, és éjszaka arra ébredtem, hogy csikar a hasam. Aztán, mielőtt pislogtam, vagy felkapcsoltam volna a lámpát, előbb befostam, mint gondoltam volna. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Na, én már fent vagyok!!!

Készülődöm, zuhizok, és secc perc alatt eltelik az idő és ott vagyunk!

Szegény Bea!!! Nagyon sajnálom hogy lebetegedtél! Mi hamarabbi gyógyulást! Vigyázz nagyon magadra! Pedig jó lett volna ha jössz!
Mi ez az állkapocsizüliti gyulladás? Mid fáj? Biztos borzasztó!

Szerencsére nincsen anyira hideg ma reggel!!! Hátha most már ténleg be köszönt a tavasz!

Itt egy kis kedvcsináló!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jól éreztük magunkat a talin!!! Azt hiszem, ezt Pannika nevében is mondhatom, hisz olyan jól elvolt! :) Andi, még egyszer köszi a meghívást és a vendéglátást! Én nem hittem, hogy van ilyen, de tényleg én is azt éreztem, mintha már hót rég ismernélek Benneteket! Gyerkőcök egytől egyik szépségesek és nagyon aranyosak! :D Dorka milyen kis édesen gondoskodott Pannikáról! :D

Kép
zsuzska81

Sziasztok,

Én is jól éreztem magam, köszi a meghivást és a vendéglátást Andi. Jó volt benneteket személyesen is megismerni, igy azért könnyebb lesz mindenkit beazonositani ezután. És Andi le a kalappal előtted, micsoda terülj-terülj asztalkát varázsoltál elénk. Ha nyáron beköltözünk az új lakásba akkor majd jöhettek hozzánk is, ott már nagyobb lesz a hely, plusz ott lesz a kis udvar is, amit szerintem imádni fognak a gyerkőcök. Ráadásul akkor már az idő is kellemesebb lesz, nem kell majd úgy beöltöztetni sem őket.
Természetesen kóla nem lesz és semmi szénsavas, úgyhogy Zita valami más mutatvánnyal kell majd készülnöd :lol: :lol: :lol:

Bevallom egy kicsit elfáradtam ma, bár ez amolyan jóleső fáradtság, biztos csak a korai kelés miatt van, és a déli alvás is elmaradt.

Elfelejtettem kérdezni, hogy nem tudjátok véletlenül, hogy a fogorvosnak mit kell leigazolni?Úgy értem én nem kaptam semmilyen papirt, a kiskönyvbe kéne vhova beirnia hogy rendben vannak a protkóim???
Ja és még egy dolog: (annyira el voltam veletek és a picúrokkal, hogy el is felejtettem megkérdezni ezeket) Fekete dokinak pontosan hol van most magánrendelője?Vmi tel.számot tudtok adni?Neki van UH készüléke?

Olgi képzeld visszafele kikerültem a rendőröket, de ma még két helyen is találkoztam velük. Úgy látszik ez egy ilyen nap volt, még szerencse, hogy megúsztuk
:roll:

Jó éjt mindenkinek,

Anita

Kép

Kép
lolita_78

Halihó!!!
Mi is nagyon jól éreztünk magunkat!!! Nagyok köszi a lehetőséget!!! :D
Most voltak nálunk Anyósomék, Zozika nagyon fel van pörögve: micsoda nap!!! :lol: :lol:

Zsu: mi 2 babát terveztünk :wink: Itt megállunk :wink: A kistesót nálatok gondoltam :wink:

Anita: hát igen, eléggé meleg volt a helyzet :shock: :? Az a lényeg, hogy megúsztunk.
A Fekete dokival kapcsolatosan küldök privit.

Várunk a képeket!!!
Puszika

Kép
Kép
Kép
olik22

Halihó

Én is nagyon szépen köszönöm a meghívást és a lehetőséget hogy együtt lehettünk,. tök szupi volt! Ki alakúlt egy jó kis társaság, remélem így is marad! :lol: :lol:

Minden nagyon fini volt, Andi ki tettél magadért, anyi mindennel készültél!! Persze a legfinomabb a COLA volt, de köszönöm szépen máskor nem kérek! :twisted: :shock:

Ja és ha valakinél lesz majd még tali akkor müanyag szönyeget tegyetek a cola alá, mert vigyázat jön PINTYUS! :roll: :lol: :shock: :? :? :wink: :wink: Én biztos ezt teszem majd!

Én is felajálnlom a házunkat ami még nincsen meg a talira! De ahogy meg lesz és lakható lesz, szeretettel várok mindenkit! Addigra már kitavaszodik! :lol:

Éva, mégegyszer köszike hogy értem jöttél, és Aliz neked is hogy el vittél a városba! :roll:

Éva, remélem jól vagy és símán haza értél!!
Andi! Mi volt a börgyógyásznál?

A gyerkőcök imádni valóak, nagyon édesek, kicsik is nagyok is! Ténleg nagyon jól viselték a nagy társaságot, csodálkoztam is hogy enyire csendesek!

Olgi: Pörgös napja volt Zozinak, biztosan élvezte, nem hiányolt a társaságot és a pórszívót? :roll:

Na itt vannak az igért képek, majd a többi Anditól! Nem mindegyik valami jó de így sikerültek!

Elöbb ezt elküldöm mert még elszáll

Puszi!
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép EZT Aliznak! Kép
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok Drágák!

Örülök ha jól éreztétek magatokat, mi is élveztük Dorkával az együtt töltött napot. És nem kellett aggódnotok fél óra múlva már porszívózáson is túl voltunk. :wink:
Jó kis nap volt valóban... azt hiszem nem az utolsó talit szerveztem. :lol: :lol: :lol:
Áááá, Anita, nem volt ez terülj terülj, csak hogy éhen ne haljon a kis csapat ... ennyi kellett.
Köszönünk szépen mi is mindent amit idecuccoltatok, azt hiszem, gyümölccsel, ivólevekkel, rágcsálnivalóval, túrórudival el vagyunk látva jó ideig. :lol: :lol: :lol:
Anita, kuglóf receptet küldheted, isteni finom.
Alízkám, jöhet a pogi recepted is, nagyon ízlik a kis családnak is. És persze a kuglóf is. Ügyesek vagytok.
A két tündéri kiscsajszi nagyon édes nyugis babák. Na nem mintha Zolcsika nem az lenne. Balázska már rafkósabb, szegényke első percekben le is sérült. :( Remélem apa azért köv. talira is elenged Benneteket. :wink:

Évi!
Minden oké volt az úton? És otthon?Savad rendetlenkedett nagyon?

Pintyus?
Sikerrel jártatok ma házügyben??

Anita!
Kiskönyvbe irja be a fogorvos hogy fogászati ellenőrzésen megjelentél. És bepecsétel. Ha rendben vagy, akkor ennyi.
Fekete rendelőjéről a többiek tudnak konkrétabbat irni. Pontosabban a Szent Annán a Zatik rendelőjében rendel két napot, de majd Zsu és Olgi tudnak segiteni.
Pihizz ha nagyon elfáradtál.
Még jó, hogy megúsztások az igazoltatást.

Bea, Olimami!
Sajnáljuk,hogy nem tudtatok jönni, jó kis móka volt pedig. Na de majd legközelebb. :wink:

Én mikor mentem Bencéért oviba nem voltam ilyen "szerencsés", így túl is vagyok életem első igazoltatásán. De jogsi, forgalmi rendben volt, be voltam kötve, nem is kekeckedtek, mehettem tovább.
Bőrgyógyászatot is megjártuk, anyajegyemmel szerencsére minden oké, Bence szemölcseit meg kiszedték. (Lidocain, hűtés mellett is fájt szegénynek, ráadásul az ujja hegyén levő ki sem jött... az le lett fagyasztva is neki.. :roll: . Azzal még mennünk kell, sajna, de a térde legalább rendben van)

Jelentem a képek feltöltve a gépre, lekicsinyitve, és töltöm ide is. Szerintem jól sikerültek nagyon.

Szép estét Mindenkinek!!!
Puszi!!!

Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Kép

Kép
Kép
bendor

Kép
Kép
bendor

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Kép Kép Kép Kép Kép Mintha itt sem jártatok volna... ez negyed 4kor készült (na jó a kuglóf még az asztalon van :lol: )

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Andi:Először is nagyon,nagyon köszi a meghívást és a vendéglátást. :D Mi nagyon jól éreztük magunkat,de ez a képeken is látszik.Nagyon jók lettek kivéve amin ÉN vagyok rajta.Borzasztó bamba vagyok egyik-másikon. :( De ez nam a ti hibátok hanem az enyém,gyári hibás a fejem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apának is nagyon tetszettek a képek,és azt mondta elenged minket máskor is. :P Látja hogy milyen jól éreztük magunkat. :lol:

Én is úgy vagyok a meghívással mint Pintyus hogy ha majd elköltözünk akkor elhívlak szívesen benneteket.Most is hívnálak de nekünk még kisebb a lakásunk mint Andiéknak. :(

Zsu:

Össze-vissza szégyelem magam mert elfelejtettelek megköszönteni pedig egész reggel míg sütöttem apogit eszembe volt de hát elfelejtettem a babázásban meg az ismerkedések közepette.
Nagyon sok boldog névnapot kívánok neked erőben egészségben .

Kép
Kép
Kép
Mégegyszer bocsi. :oops: :oops:

Egyelőre lépek majd még írok mert megyek fürdetni Balázst meg az Uram még dolgozik a gépen.
Puszi.

Kép

Kép
aliza

Zsu: ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG!!!

Én is össze vissza szégyelem magamat, majd elsüllyedek!!! De anyira el voltam ragadtatva tőletek hogy ki is ment a fejemből, pedig én is gondoltam rá!!!

Mégegyszer elnézést kérek!
Vendég

Uuuuuuu... bassszus..... hogy én mekkora ökör vagyok.

Zsu!
Neeeeee haragudj!Nagyon boldog névnapot Neked!!!!!
Jajj, nagyon szégyellem magam én is, pedig tegnap még volt eszemben, hogy megköszöntselek. Sőt, reggel is , míg a salit készitettem. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Kép
Kép

Alíz!
Férjed kedvéért legközelebb egy kép erejéig én is rajta leszek ígérem. :lol:
Igazad van, ezek kimaradtak a lurkóinkról:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

4D UH-ot keresek debrecenben. Ha tudtok segitsetek ebben.
Köszi,
Timi
titimke

Pusszantó!

Megint én!
Szóval mégegyszer nagyon köszönjük a vendéglátást,és örülök hogy megismertem személyesen akivekl még nem találkoztam. :D
Nagyon édesek a babák kicsik-nagyok még kisebbek egyaránt nagyon cukik voltak. :D

Anita:
Tényleg nagyon fini volt a kuglóf majd én is leírom a receptjét ha felteszed.De előtte veszek kuglóf formát mert az még nincs. :? :)
Mi is megúsztuk Pintyussal az ellenőrzést,ott álltak a rendőrök a Tesco után.
Hallottam tegnap a rádióban hogy ma országos ellnőrzést tartottak ebbe esett bele Andi.

Andi:
Szegény Bencének biztos fájt neki,de remélem most ,már jobban van ,és örülök hogy renben vannak az anyajegyeid.
Gratulálok te rendes autóvezető vagy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is ilyen vagyok és még egyszer sem igazoltatak,de ami késik nem múlik. :wink:
Mi is mikor Zitával mentünk a városba,megláttam a rendőröket,egyből kérdeztem tőle hogy ,be vagy kötve?És ő kis ügyes bekötötte. :lol:
Bocsi ha Balázs néha Dorkát le akarta bírkózni,de nem akarja őt bántani csak szeretetből csinálja,meg apával mindig bírkóznak és ő még kis buta és nem mindig fogja fel hogy nem mindenkivel lehet.De amúgy nem agresszív.
De hát látthatátok mikor mentünk el már szájon puszilta Dorkát
és képzeljétek csajok még Andinak meg Zitának is adott puszit.

Pintyus:
Ugyan nincs mit.szívesen máskor is elviszlek ha ráérek.
Utánna még megnéztük mamát mert dolgozott,majd mentünk apáért fél 4-re a munkahelyére.
Én még du. elmentem a kozmetikushoz szépülni. :)
Majd holnap mesélj a házról amit megnéztetek.Meg a Klinikán hogy mit mondtak.
Bocsi hogy nem tudtam írni többet csak a férjem még dolgozott a gépen,most meg már nem zavarlak.
Ja és köszi hogy nem törölted ki azt a vigyórgós képet, :evil: :evil: :evil: amúgy nem annyira borzasztó. :roll: :roll: :roll:
Nem innál egy pohár COLÁT? :mrgreen:

Éva:
Remélem szerencsésen hazaértél és nem jött vissza a kajcsi amit megettél.

Bea:
Te szegény!Gyógyulgassál és majd legközelebb találkozunk.

Olgi:
Tündériek a gyerekeid és te is tök csini vagy,de komolyan.
Zolikának is jól telt a napja ,Balázs is élvezte,már itt szuszog a kiságyába.Elfáradt a drágám,de a képeket szívesen nézegette,mutatta a babákat és hogy vigyem vissza mert ő még szeretné nézni. :)

Na jó éjt mindenkinek.

Kép

Kép
aliza

Andi:
Köszi ezekre gondoltam nagyon édesek. :lol:

most már megyek csicsikálni.

Kép

Kép

Kép
aliza

Alíz!
Ne hülyéskedj máááááááááááár... meg sem fordult a fejemben hogy Balázska agresszív lenne. Dehogyis. :roll: A rafkóst azt arra gondoltam, hogy akárcsak Dorkának, neki is van azért hangja ha kiereszti, ő is kis elevenke... szegényke a babakocsival ugye meg is járta. :(
Az meg miért lenne gond hogy bírkózni akart? Hisz kisfiú, naná hogy bírkózik. Az én lányom meg láttad ölelgette puszilgatta a babákat kérve-kéretlenül. :lol:
Lányom délután egész jól aludt míg én Bencéért mentem, persze mielőtt hazaértünk a bőrgyógyról előtte ébredt fel. :roll: Mondanom sem kell, hogy most is itt kuksol mellettem, és nézné a babás képeket. Eszébe sincs aludni.
Hát, ami Bence szemölcseit illeti.. az ujjában levőnél ugye nem engedte a Lidocaint, persze nagyon fájt neki mikor a dokinő ki akarta fordítani a szemölcsöt, sírt is.. és az a fránya szemölcs annyira mélyen volt nagy gyökérrel, hogy ki sem jött. Mindenesetre most kötés van neki rajta, holnap este vesszük le először, illetve péntekig cserélgetjük rajta. pénetek lesz az oviban a farsang és a dokinéni ott megnézi neki (kisfia Bence ovistársa) és megmondja hogy mikor menjünk vissza. Persze vigaszdíjat is kapott a nagyfius viselkedéséért, Plázában a Bambiban vettünk neki egy Tini ninját.
Mondtam neki, azért ugye tudja, hogy az ujjával még vissza kell mennünk. Mondta igen tudja, bár nem örül, de legalább kap újra ajándékot. :lol: Igazi kisfiú még. :P
Ja , kuglóf formám nekem sincs még, :oops: ugyhogy kénytelen leszek beszerezni. :wink:

Pintyus!
Kólát kéééééérsz?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Még van egy kicsi, nem itta meg mindet a férjem. :lol: :lol: :lol: Gyere és megkaphatod. :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P
Mondtam neki hogy jártál, neki is a múltkor nem közvetlenül bontás után, hanem később kezdett el pezsegni állat módon. Csak ő kiért vele a fürdőkádig.... cifra szavak közepette. :lol: :lol: :lol: Szóval férjem tudta miről beszélek. :lol: :lol:
Majd mesélj milyen házikót néztetek, és arról meg főleg, hogy UH-n mit láttak, mondtak.

Zsu!
Ezer bocsika mégegyszer, neeeeeeeeee haragudj! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Isten éltessen nagyon-nagyon sokáig szeretteid körében!
Kép

JÓÉJT MINDENKINEK!!!

Kép
Kép
bendor

Titimke, TIMI!

4D UH-rendelők Debrecenben:
www.ditroi.hu
www.lezermaganrendelo.hu

Kép
Kép
bendor