Új privát üzeneted érkezett!

Panka!

A kakakka=kakaska akart lenni.

Bocsi

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Panka!
Az alvásba én is besegítettem egy kicsit. Matyi sokszor szopizott és úgy döntöttem befejezem. Az éjszakait. Meg szerettünk volna kistesót és a sok szoptatás még akadályozta. Úgyhogy egy éjszaka, amikor felébredt nem hagytam szopni, csak mellé feküdtem, és úgy altattam el. Következő este elaltattam és arra ébredtem, hogy jön ki a szobájából és világos van. Pedig január volt. Azóta se tudom, jól tettem-e, de olyan nyugodtan viselte az egészet.
Bábszínházba mi is megyünk vasárnap. Sajnos az időpont nekem teljesen kiszámíthatatlannak tűnik. Már kétszer voltunk, először 5-kor kezdődött, másodszor 5-kor sehol semmi, azt hittem, lekéstük. Utána érkeztek meg.

Marika!
Lehet, a könnyek is beletartoznak a fegyvertárba. Szerintem minden esetben külön mérlegelni kell. Rám elég rosszalóan szoktak nézni, mert sok mindent megengedek Matyinak. Csak azt nem, ami veszélyes rá vagy a környezetére nézve. Esetleg túl sokba kerül. Például nem lesz tőle semmi baja, ha belemotorozik a pocsolyába, de úgy szereti nézni, hogy milyen csíkot húz. Könnyek is szoktak lenni. Nemrég az egyik játékbolt előtt bömbölt, hogy kell neki az a targonca, mert mivel fogja felemelni a kukákat, ha nem vesszük meg. Annyira keservesen sírt, nagyon sajnáltam. Aztán persze hisztizett is. Később visszamentem egyedül és megvettem, majd megkapja születésnapjára.
Gondold végig mindig, mit akar, miért és mi a kifogásod ellene. Ezt esetleg már meg is érti néha, ha elmondod neki. Az a legrosszabb, amikor a hiszti közben jössz rá, hogy tulajdonképpen megengedhetted volna.
Ez a cici alszik nagyon aranyosKép, megjegyzem. lehet, hogy valamikor majd bevetem.

Dodus!
Kellemes pihenéstKép Én is utáltam, mikor tapiznak majdnem vadidegenek. Szülés után meg majd folytatódik a megjegyzésekkel. Valamiért, főleg az idősebb nénik kényszert éreznek, hogy mindenféle jó tanácsot adjanak: biztos fázik, miért nem ad neki egy kis teát, melege van, sapkát kellene adni rá, ha már nagyobb: jaj belemegy a pocsolyába, elüti az autó stb.

Gyöngyöske!
Gyógyuljatok meg minél hamarabb!!! Hová jártok úszni?

Emese!
Utána Ádi simán bement a vízbe, nem félt? Úszómellényt nem veszek én se, ha ilyen vacak. Matyi egy ilyen kaland után a strand közelébe se akarna menni. Persze a neki térdig érő vízbe nem lehet így belefordulniKép, tovább meg még nem jutottunk.

Zsuzsa!
Köldökvér miatt miért mentetek Bp-re? Itt nem jó valami miatt?

Lányok!
A múltkor beszéltetek az Avent varázsitatóról. Matyinak csak sima csőrös pohara volt. Ez jobb? Lassan aktuális lesz és nem tudom vegyek-e?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Ma is jó kis hőség lesz, már most is meleg van nagyon.

MseKép
Este egyszerre írtunk.Kép
Tető halad anyukádéknál?
Mentőmellény.Kép Én bébiúszógumit akarok venni Beninek, remélem az használható lesz. Holnap megyünk Tiszafüredre, ha sikerül kipróbálni majd beszámolok róla.

ZsuzsaKép
Én nem láttamKép, biztos akkor voltunk Benivel csúzdázni.
Nekem Fehérné Kati az ismerősöm, Hubiné Kati az uh-labor részlegvezető, egyszer ő csinálta nekem az uh-ot, rendes volt.
Köldökvér levétel nekünk majd a kistesónál lesz aktuális, addig csak raktározd nekünk az infókat.Kép
Melyik cégnél dolgozol ha nem titok?
Sms, persze, jó lesz, de még azért ráérsz azzal a küldéssel.Kép

BettiKép
Akkor vasárnap lehet, hogy találkozunk.Kép
Beninél is van, hogy elég neki annyi, hogy magunk közé veszem és alszik tovább. Nem akarom siettetni a dolgokat, ráérünk.Kép Már megszoktam, hogy ilyenek az éjszakák.Kép
Varázsitató: Itthon mi sima pohárból iszunk, ha megyünk valahova akkor használjuk a varázsitatót, kulacs helyett. Ez azért jó, mert tényleg nem jön ki belőle egy csepp folyadék sem. Lehet kapni sportkupakkal is, az is nagyon szupi. Itt olvashatsz róla bővebben. Ha esetleg rászánod magad a vásárlásra arra figyelj, hogy van ahol fül nélkül lehet kapni, van ahol füllel. Igaz ez pár száz ft-al drágább, de külön fület csak 2db-os csomagban lehet kapni ezer ft feletti áron.

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!
Ma vagyok 7+2 napos. Állandóan álmos és fáradt vagyok, meg émelygek is egész nap. Erre jön még ez a meleg ja és a 80/50es vérnyomásom. Remélem ezek a jelek tényleg azt jelentik, hogy nő a babácska. Először dokihoz majd júl 21én megyek ekkor leszek 9 hetes. Amúgy a Százszorszép oviban dolgoztam, a Serház úton, de júniusban lejárt a szerződésem. Júliustól passziv tp-en vagyok.
Panka!
Az email cimem: barocsitim@freemail.hu
Nzsuzsa!
Örülök, hogy jól vagy, és ne izgulj, hogy mindjárt meg fogsz szülni, mert akkor már nem szivesen járnál dolgozni sem. Mert nem birnál.
Én hol ide hol oda teszem magam, annyira lusta vagyok. A vasalni valóval is már hetek óta szemezgetek, most bedugtam a szekrénybe. Főleg ágyneműket, abból úgyis van bőven.

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Panka!
Vasárnap 17 órától lesz a bábszínház, utánna játszóház.

Betti!
Az Selyemréti strandfürdőbe jártunk úszni. Még meggondolom,hogy folytatjuk-e. A jövő héten még biztosan nem.

Emese!
Szerintem ez nem bárányhimlő, inkább gyógyszer allergiának tűnik, ma kiderül. Végül is mindkét gyógyszer mellékhatásainál a felsoroltak között szerepel, de szinte minden fel van sorolva. Kép

Búzaszem!
Látásból emlékszem Rád az oviból, az én lányom is odajár (Bóbita csoport). A passzív jogi táppénzt én is javasolni akartam Neked, de ezek szerint tudsz róla. Kép Szurkolok a babócához!

Fú, nagyon meleg van. Holnap lesz a házassági évfordulónk. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Panka!
Beni képei isteniek, és az a pancsoló is valami csoda. Drága volt?
Ma én is vettem a mellény helyett egy olyan beülős úszógumit, remélem, hogy jobban beválik.
Anyuéknál a tető nem negyon halad, viszon a szakik már betörték az egyik üvegfalat,egy ajtóüfélfát, és sok cserepet összetörtek.
Gondolhatod, hogy milyen idegesek a szüleim....
Jó kikapcsolódást kívánok nektek Tiszafüreden! Kép

Betti!
Ádi a "búvárkodás" után sírt egy kicsit, de utána nem zavartatta magát, és játszott avízben.
A víz egyébként neki is csak derékig ért, de úgy látszik, hogy ez éppen elég (sok) volt.

Üdv: MSE

Üdv: Emese
mse173

SziasztokKép
Sajnos most nincs időm "normális" levelet írni, de később pótolomKép

Viszont lenne egy S.O.S. kérdésem!!
Hol lehet venni zárat, amivel a hűtőt le lehet zárni a gyerek elől?? Kata egyszer említette, úgyhogy elvileg van ilyen. ha tudtok segítsetek már légsziKép
Aztán jövök és írokKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!

Csak találomra írom: Megatoys, Brendon, Cora, tesco, esetleg Spar.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok! Jó reggelt!

Olyan jó, hogy esik az eső, mert egy kicsit mozog a levegeő, nagyon rosszul aludtam a meleg miatt és már sehogy sem jó feküdni, mert állandóan fáj a hólyagom.
Betti!
A köldökvér levételre a szerződést mindkét szülő jelenlétében, csak Bp-en lehet megkötni, ott adják át az egységcsomagot is, itt Miskolcon "csak" tárolják egyenlőre.
Panka!
Küldök mail-t.
Búzaszem
Ez már tuti szerintem, csak tudom, hogy nem akarod elkiabálni, és szeretnéd megvárni a július 20-át. B6-t nem próbálsz szedni az émelygésre? Nekem az angyon jó volt, mert rengeteget hánytam, émelyegtem. Jövő héten feltétlenül találkozzunk, ezen a héten sikerült a férjemnek kivennie egy hét szabit, így most ezt élvezzük, olyan jó hogy itthon van velem.

Akit érdekel, tettem fel képeket: egy esküvőset és két pocisat, a profilomban van az elérhetősége.

Mindenkinek szép napot!

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Koda!
Szóval a fiad felfedezte a hűtőtKépKépKép Mi a Tesco-ban vettük, a sarokvédő, vakdugő stb. társaságában találod a babaosztályon. De van a Cora-ban is. Ezer... valamennyi. Olyan, mint egy kis szalag egy-egy virággal a két végén.

Panka!
Köszi az infókat a varázsitatóról. Ami Matyinak volt az tényleg csöpögött egy kicsit pedig szelepes volt. Bébiúszógumink nekünk is volt, csak már azt se nagyon használtuk a víziszony miatt. Szerintem elég jó, biztonságos is, várom, Nektek hogy vált be. Vasárnap megyünk, remélem összefutunk.

Búzaszem!
Ez elég biztosnak látszik! Vitamin szedsz? Mert azokban van B6. Bár nekem nem vált be, pedig külön is szedtem.

Gyöngyöske!
Boldog házassági évfordulót! A lányok ezek szerint már jobban vannak, ugye?

Zsuzsa!
Igy már világos! Szóval itt vizsgálják, tárolják, de a jogi procedúra miatt Bp-re kell menni. Leszállt már a hasad?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

ZsuzsaKép
Nagyon jók a képek! Csini menyasszony voltál! Persze a pocis sem rossz! Átérzem a kínodat, én amikor augusztusban szültem, azon a nyáron (2000) szinte végig 35 fok felett volt a hőm., napközben olyat is megcsináltam, hogy leköltöztem a pincébe, mert ott csak 27 fok voltKép, alvást meg elfelejthettem, egyrészt a meleg, másrészt az állandó pisilés miatt.
Hát nekem volt "szerencsém" a Hubinéhoz, kevés ilyen undok nőt ismertem! Egy párszor rámijesztett UH-n, holott kiderült, nem is volt gond. Meg is mondtam a dokimnak, hogy én nem megyek UH-ra, ha ő lesz, és csak akkor hívott, amikor ő (mármint a dokim) UH-zott.

DeliceKép
Te is csini menyasszony voltál! Elárulod, melyik dokinál fogsz szülni?

PankaKép
Pancsis kép nagyon édi! Elárulnád, hogy oda hogy kell képeket feltenni? (G-portál)

Mostmár úgy néz ki, rendbe jövünk, Veronikánál nyoma sincs a műtétnek!KépKép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

SziasztokKép

GyöngyöskeKép
Köszi a hűtőzárral kapcsolatos tippeket!
A lányok hogy vannak?? Szegényeknek ebben az időben még ezzel is meg kell bírkózniukKép

BúzaszemKép
Én nem is mondok semmit, de nagyon szorítokKép
És a vasalással én is így vagyok, pedig már megszültem 13 hónapja..Kép

BettiKép
Igen, Marci megtalálta a hűtőt. Olyan gyorsan nyitja ki és pakol ki belőle, hogy nem is igaz. Mire odaérünk, már minden a földön vanKép

DittaKép
Ez ám a jó hír! Akkor most már megnyugodhattokKép

PankaKép
Tényleg nagyon jó az a pancsoló. Ahogy elnéztem a képeket, Beninek nem lehet oka panaszra a játékokat illetően. Alig találtam meg őt köztükKép

ZsuzsaKép
Nem csak te alszol rosszul ebben az időben...Én is olyan rosszul voltam tegnap. A szívem kb. 120-at vert és nem bírtam felkelni az ágyból..Délután volt, mire jobban lettem.
Akkor most otthon a kis család? Élvezzétek ki, mert nemsokrá nem lesz ilyen nyugalomKép
Kérdezted, hogy mikor megyünk nyaralani: aug. elején, kb 5-e körül indulunk és 1 hétig maradunk. vagy ameddig akarunk, mert egy barátnőmhöz megyünk. Remélem nem pont akkor fogsz szülni, mert nem akarok lemaradni a hírekről!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

2 hét kihagyás után képtelen vagyok visszaolvasni.
Remélem mindenki jól van.

Hazaértünk Portugáliából rengeteg és fantasztikus élménnyekkel. Furcsa módon ott nem éreztem a meleget. Az óceán felől állandóan fújt a hűvös szél és ettől nagyon kellemes volt a levegő.
A víz nagyon hideg, így a lábam is lefagyott mikor bemerészkedtem odáig. Olyan élményekben volt részünk ami talán az életben mégegyszer nem lesz.
Laura ott is hozta a formáját. Sajna kicsit rosszabb is lett. Elég verekedős a barátnőm kisfia. Most újra vissza kell szokni ahhoz, hogy reggel nem 9-kor ébredünk és este nem éjfélkor fekszünk.

Szép barnák lettünkKép
Képeket majd rakok fel de még nem volt időm.

puszi
Éva
neva

Sziasztok!

Mi is megvagyunk és úgy néz ki teljesen szobatiszta lett a kicsi lányom.Kép
Már éjszaka sem pisil be, szól hajnalban. Ma voltunk a Corában, és szólt, hogy pisilni kell. Elővigyázatosságból ilyen helyre még adok rá pelust. Mondtam is neki, hogy pisiljen nyugodtan a pelusba. Azt mondta nem.Kép Gondoltam mindegy, majd megoldja ha nagyon kell. Hazajöttünk, beléptünk az ajtón és megszólalt, hogy "pisilni kell". Gyorsan levettem a pelust és akkor láttam, hogy száraz.Kép
Tényleg: nem Libero párti valamelyikőtök, aki épp mostanában akar pelust venni? Buta fejjel megvettem egy havi adagot.Kép A fene sem gondolta, hogy egyik napról a másikra szobatiszta lesz. Úgyhogy van 2 egész kicsi csomagos maxi plus-om.Kép Inkább vennék az árán egy csomag bugyipelust. Az talán még elfogy.
Aztán ma egy hete költöztettük külön szobába, külön ágyba. Azóta is ott alszik.Kép Igaz tegnap volt egy kis hiszti.Kép Pisilni kell, kakilni kell, szomjas vagyok, melegem van...Kép Aztán csak elaludt.Kép

Dodus!
Pocisimizéssel kapcsolatban megértelek. Én sem szerettem ha simogatta boldog-boldogtalan. Igaz ismerősöktől nem zavart. A kollégáktól szintén nem, hiába mind férfi volt.

Betti!
Nekünk nem avent van Dórinak, hanem sima, de szelepes. Ez azért jó, mert nem magától jön belőle, hanem csak ha szívja. Mellesleg nem folyik ki ha eldől. Én azért szerettem mert mindig szem előtt lehetett Dórinak, akkor ivott ha szomjas volt. Még most is használjuk néha, bár most már jobban élvezi a sportkupakos üvegeket.Kép
A fülbevalótokat még meg sem dícsértem.Kép Nagyon aranyos. Igazi kislány!Kép

Gyöngyöske!
Boldog házassági évfordulót!KépKépKép

Koda!
Igen én írtam a hűtőzárat anno. A Corában vettük és tényleg olyan mint ahogy Betti leírta.Kép

Búzaszem!
Akkor most már én is gratulálok!Kép Pihenj sokat és nem lesz semmi gond.Kép
Ja, és boldog babavárást velünk!Kép

Ditta!
Mivel Panka nincs, válaszolok neked én. A G-portálra úgy tudsz képet felrakni, hogy regisztrálsz magadnak egy portált. Ott olyan oldalt csinálhatsz magadnak amilyet akarsz. A fantáziádra van bízva.Kép
Nekem is van ott oldalam: http://gportal.hu/portal/kata007/

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Hát tudjátok ez a meleg engem is megvisel, együttérzek a pocakosokkal! Van, hogy hajnalban én is felkelek és nem tudok vissza aludni. Csak a strandon lehet kibírni, ma is kint voltunk a tapolcain a gyerekmedencénél, de vigyázzni kell mert a csúszdás medence kimarja a talpat. Szegény Szandrának csütörtökön kimarta a lábát, erre ma strandszandált adtam rá, most pedig aa keze vérzett. De borzalmasan tud ám vérezni, alig akart elállni.

Emese!
Remélem nem égtél le nagyon, jó volt kint lenni, örülök, hogy találkoztunk. Képzeld végül mikor a férjem megérkezett csütörtökön, megvettük a napfénytetős babaúszót, aminek csörgő van az elején. Az eladó először még azt se akarta megengedni, hogy felfújjuk és megnézzük jó lesz-e. Erre én kivertem a raplit, valahogy ezt a hozzáállást nem tudom értékelni. Én is árultam 3 évig nyaranta, aztán marketingből írtam a szakdogát, majd elvégeztem egy kereskedő boltvezető tanfolyamot, csakhogy ki tudja mit hoz a jövő alapon, és annyira fura, hogy belőlünk élnek és néha még ő tesz nekem szivességet, hogy kiszolgál. A lényeg, a végén engedett az árából, és Vivinek nagyon tetszik. Egyébként a vizet is élvezi, alig lehet kihozni a medencéből.

Neva!
Nagyon jó lehetett Portugáliában! A sógornőm kint él Portó közelében. Ti hol voltatok?

Koda!
Én is úgy tudom, hogy a coraban, tescóban lehet hűtőzárat venni, ott láttunk.

Gyöngyöske!
Boldog házassgi évfordulót! Jobban vannak a lányok?

Zsuzsa!
Nagyon szépek a képek! Szép nagy a pocid!

Búzaszem!
Pihenj sokat! Kíváncsian várom az infókat, de a jelek tényleg nagyon bíztatóak.

Panka!
Mégegyszer köszönöm az ágyat!
Nagyon aranyosak a pancsis képek!
A cicátok nálunk sztár volt, Szandrának nagyon megtetszett!!!

Úgy néz ki szerdán hajnalban indulunk a Balcsira! Már alig várom!!!

Sziasztok

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Sziasztok!

Tegnap strandon voltunk. Domi nagyon élvezte, ki se akart jönni a vízből. Sajna Roland nem tudott jönni mert dolgozott így anyáékkal mentünk. 5-kor indultunk haza, Domi addig kb. 15 percet aludt. Gondoltam nem baj majd legalább otthon alszik és én meg tudom csinálni a töltöttkáposztát. Hát tévedtem ugyanis egy percet se aludt. Este 10-kor már rá kellett szólni erélyesebben, hogy alvás. Erre ő megsértődött és mérgében elaludt

Kép

Így strandoltunk mi.

Zsua
zsua1

Neva!
üdv újra közöttünk! Remélem sikerült egy kis angolt magadra szedned itthon, és odakint még ráerősíteni.
A képeket kíváncsian várom. Kép

Kata!
Gratulálok a szobatisztasághoz. Kép

Cat!
úszógumi vásárlás Kép (biztos nem akarták eladni neked, legalábbis nekem mindig ez jut eszembe az ilyen boltosokról, fáj megszabadulniuk az árujuktól Kép ).
Mi is vettünk Ádinak a kínaiban beülőset (mint a narancssárga), és csak 500,- Ft. volt.
Ezt a strandolást majd megismételjük ha hazajöttetek!!!

Zsua!
Melyik strandon voltatok?
Nekem sem aludt Ádi estig a strandolás napján, pedig azt hittem, hogy teljesen ki fog dőlni.
Én legalábbis kidőltem....

Gyöngyöske!
Boldog házassági évfordulót kívánok!

mse173

Cat!
Figueira da Foz. Portóban is voltunk kirándulni.

Mse!
A barátnőm magyarul beszélt a férje pedig portugálul Kép Végül is már többet tudok portugálul mint angolul Képhihihi
Ha nem sikerül valami angol tanfolyamot most elkezdenem akkor vissza is viszem az anyagot.

Éva
neva

Sziasztok!

Végre-végre megérkeztem a nem kissé fárasztó és megterhelő utunkról. Voltam Pesten, végre megnéztem a kishugomat Kép nagyon Édes Kép, ha sikerül, a végére biggyesztek egy képet róla!
Aztán meg voltunk Szegeden. Eddig csak félig voltunk ideköltözve, úgyhogy ez volt a nehezebbik, teherautós része a dolognak. Hűtő, mosógép, TV.. Tegnap éjfélre érkeztünk haza.
A lábaim meg a kezeim persze agyig bedagadva.
Azt mondják ez természetes. Node ennyire?
Nektek is baromira, borzalmasan, fájdalmasan Kép fel voltak dagadva a végtagjaitok? Nekem még reggelre se ment le a dagadás! Kép
Legalább a költözésen túl vagyunk...

Szóval a doki neve.. Többen is kérdeztétek, én egyelőre jó béna vagyok, mert nem jegyeztem ám meg, de arra emlékszem, hogy a Dr. Rákossy főorvoshoz mentünk, és mivel ő a kora miatt nem vállal szülést, ezért átkísért egy fiatalabb társához. Amint a nagy rendetlenségből kiástam a Terhes nő gondozási könyvét, majd azt is leírom. Jó lesz így?

Az NTS minek a rövidítése? Szegeden CTG vizsgálat van, szerintem a kettős hasonló lehet.

Panka
Ez azt jelenti, hogy erre az NTSre időpontot adnak? Azért az a reggel 7 óra brutálisan hangzik Kép
Én is erre a variációra gondoltam, hátha annyira rá tudom beszélni a férjem, hogy legalább az eljén bent legyen.
A doki is hangsúlyozta, hogy próbáljam a férjemet rábeszélni. Többször is elmondta. Csakhát az a baj, hogy Robinak elég furcsa természete van, és nem tudom legalább az elejét "be meri-e vállalni".
Félek, hogy nem fogja Kép
Én is megnéztem a profilod, nagyon édes kisfiatok van!
Az esküvőnk tavaly júliusban volt.
Én valójában zenetanár volnék, hisz régizene-blockflöte szakon végeztem a Zeneművészeti Főiskolán, Szegeden, de az utóbbi években éneket, angolt tanítottam általános iskolás gyerekeknek.
Húha a névvariációk - mindjárt hozom a papírt, mert amilyen feledékeny vagyok újabban, biztos csak a fele jutna eszembe. Közben kaptam egy lányneves könyvet, és így bővül az addigi lista.
Tehát, ami eddig volt, az a Rebeka, Petra, Léna, Gréta. S most az újak: Dorka, Fanni, Gerda, Hanna, Naomi, Panna, Véda, Zelda. Hanna, Rebeka kiemelt helyen.
Ha esetleg fiú lenne, akkor egyszerűbb a választék : Márk.
Mi a vélemény?

Marika
Attól félek, hogy érkezési sorrend van, mert nekem csak annyit mondott a doki, hogy szerdán menjek, és hogy hova. Meg hogy utána hozzá is menjek be.
Szóval szerinted az etnikumhoz hozzá lehet szokni? Kép Egyelőre még félek is tőlük...
Látom Te sem bírod ezt a nagy meleget. Mára már lehült, de előzőleg borzalmas volt, ahol én voltam (Szeged), ott meg különösen!

Na első szuszra ennyi, és most megpróbálom a képet a kishugomról. Persze szivesebben tenném ide már a sajátomat, dehát amíg benn van.. Kép

Nincs kép, túl nagy, felmérgeltem magam, idióta ez a rendszer! Azt írja meghaladja a képem a 650*700as méretet. Igenám, mert a képem huszadszori kicsinyítés után most 681*573.

Na sziasztok!

delice

Delice!
Lábdagadás Kép, nekem is ismerős. Terhesség előtt 38-as cipőket hordtam, de az utolsó 3 hétben a férjemet küldtem le a városba nekem cipőt venni, mert nem jött semmi fel. Jött is a férjem egy 40-es edzőcipővel, és jó volt.
Hugod mennyi idős?
nem tudom pontosan, hogy az NST minek a rövidítése, de a magzat szívhangját és mozgását ellenőrzik vele.

Üdv:MSE

mse173

DeliceKép

A CTG és az NST szinte ugyanaz, nekem legalábbis azt mondta a szülésznő.
NST= Non Stress Test
CTG= Computer Tomograf (lehet hogy nem jól írtam)
Nekem nem volt órára pontosan az NST, csak a nap. Emlékszem, minden szerdán kellett menni, és én inkább 11 után mentem, amikor már nem voltak sokan.
Kisebbség ügyben szerintem a másik két kórház sem jobb! Hát én kifogtam egy 17 éves csajt szülés közben, de amit az művelt! A sikoltozás enyhe kifejezés! Pedig mi külön szülőszobán voltunk, de minden áthallatszott.
Na de nem rémitgetlek.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

MSE
Hát én már nem vagyok hajlandó beruházni semmiféle holmiba, és szerencsém is van, hogy nyár van, és papucsban el lehet lébecolni.
Lehet, hogy sóher vagyok ebből a szempontból, de még anyukámnak sem engedtem, hogy valami normális kismamaruhát vegyen nekem. Iszonyú business a kismama-holmi kereskedelem. Kép

Ditta
Nekem is szerdán kell mennem. Köszönet az ötletért, ezek szerint fölösleges odarohanni 8-9 órára, mert addig csak a folyosón várakozik az ember lánya..
Na lassan indulok aludni, hátha sikerült elkerülni a "nem kapok levegőt" felvonást!

Jóéjt, ill. jó reggelt, szép napot Mindenkinek!

delice

SziasztokKép

NevaKép
Pont emlegettelek valamelyik nap, hogy már ezer éve nem jelentkeztél..De aztán rájöttem, hogy biztos most vagytok kint és nyaraltokKép Gondolom, hogy szuper lehetett!

DeliceKép
Mi ez a "nem kapok levegőt." ?? A terhesség miatt van ilyen problémád??
A Semm.-ben érdekes módon nagyon pontosan betartották az NST időpontokat. Itt ugyan is időre kellett menni. De az UH sajnos nem így volt..Volt, hogy hatalmas pocakkal majd 3 órát ültem a váróban és persze előttem még bevittek vagy 8 magánbeteget, mikor én következtem volna...
A lábdagadásod lement már??

ZsuaKép
A képek nagyon aranyosak: Látszik, hogy nagyon élvezteKép
Szerintem ezeket a gyerekeket semmi sem tudja kifárasztaniKép

CatKép
A Balcsihoz nagyon szép időt kívánok nektek! És pihizz, ha tudsz egy kicsitKép

KataKép
Te is előkerültél??
Dórinak gratulaKép Milyen nagy már!!
Az elavás előtti műsor: Kép

Jelentem megvettük a hűtőzáratKép Olyat, aminek 2 virág van a két végén. A férjem zöldet kért. Azt mondta az eladónak azért, mert kisfiú ellen lesz...Kép
Köszi a segítséget!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Kata!
Köszi a dícséretet! Tényleg semmi baja nem volt Gerdának, még piros sem lett a füle, egyáltalán nem gyulladt be.
Ez a szobatisztaság már tényleg jól megy. Szegénynek nehéz lehetett míg hazaértetek!

Emese!
Érezzétek jól magatokat! Hová mentek? Gondolom, az úszómellényt nem viszed!

Delice!
Költözés nem lehetett könnyűKép Az én lábam, mikor nyáron voltam terhes, mint a cipó, megjött szeptemberben a hideg és csökkent a mérete rögtön.
A CTG=Cardiotocographia
Mindkét vizsgálatot ugyanazzal a műszerrel végzik. A különbség annyi, hogy az NST-nél magzatmozgáskor egy gombot kell nyomogatni. A papíron két görbét fogsz látni: az egyik a magzat pulzusa, a másik a méhtevékenység. Alul vagy felül pedig vonalkák, amikor a gombot megnyomtad. A három dolgot nézik külön-külön és egymáshoz viszonyítva, ebből látszik a baba kap-e elég oxigént.
Vagy korán érdemes menned, vagy csak későn. Inkább olyan időpontban menjél, amikor jobban szokott mozogni. Ha nem nagyon mocorog, előtte igyál sokat és sétálgass. Mit írjak még? Kérdezz nyugodtan!

Panka!
Örülök, hogy találkoztunk. Sajnos nekünk teljesen felborította a menetrendünket a késői kezdés, ráadásul hazafelé még meg kellett állnunk mókust nézni. 8-ra értünk haza. Ez az előadás nem is volt olyan jó, mint az előzőek, legalábbis Matyi alig nézte, a múlt héten pedig tátott szájjal bámulta a Vitéz Lászlót. A késői lefekvés miatt csak most ébredezik, úgyhogy a máltaira se tudunk menni ma.

Szép napot Mindenkinek!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!
Jövő szerdán leszek 9 hetes. Akkor végre elmehetek az első vizsgálatra. Amúgy továbbra is ugyanaz a helyzet émelygés, alacsony vérnyomás. Majd csak eltelik ez a pár hét. De addig is tudom, hogy minden oké, legalább érzem a jeleit.
Gyöngyöske Kép
Ismerem a lányodat, helyettesitettem Mártikát néhányszor. Évike néni meg a gyakorló óvónénim volt, nagyon sokat tanultam tőle. Nagyon jó óvónő.
Nzsuzsa Kép
Majd hivjál, hogy mikor jó neked a látogatás!

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Elég aktívan telt a hétvégénk.Kép Szombaton Tiszafüreden voltunk a Halas napon, vasárnap de. elmentünk kisvonatozni, du. pedig kimentünk Tapolcára megnézni a bábszínházt. Felraktam egy pár fotót ide.

Biztos hallottatok a Születéskalauzról. Most készül a 3., amihez a Kismamában megjelent egy kérdőív. Ha valaki kedvet érez a kitöltéséhez itt megtalálja.

BúzaszemKép
Ezek jó jelek. Biztos minden rendben lesz. Hogy bírod ki, hogy csak a 9. héten mész dokihoz? Nekem ahogy + lett a tesztem másnap már szaladtam uh-ra.

GyöngyöskeKép
Csak nem Berci bácsihoz jártatok úszni?
Azt hittem, hogy veletek is találkozunk Tapolcán.
Boldog házassági évfordulót utólag is. Kaptál ajándékot?

MseKép
Pancsoló négyezer valahányszáz ft volt. Nem volt olcsó, de amit először kinéztem (azon csúzda is volt) dupla ennyibe került.
Úszógumi nekünk bevált, igaz anélkül jobban szeretett Beni a vízben lenni.
ÁcsokKép

ZsuzsaKép
Válasz ment.
Nagyon szép menyasszony voltál.Kép Pocisképek is jók.

BettiKép
Én is örülök, hogy találkoztunk. Remélem nem fáztatok meg. Ha nem jön közbe semmi szerintem most vasárnap is kinézünk.

DittaKép
Látom Kata már leírta a g-portált.Kép
Szupi, hogy Veronika jól van.

KodaKép
HűtőKép
Hát igen, van bőven játék a pancsolóhoz.Kép
Majd küldünk neked is egy sms-t, ha Zsuzsa a nyaralásod alatt szülne és akkor te sem maradsz le a hírről.Kép

NevaKép
Üdv újra itthon.Kép Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Én is voltam 1× Portugáliában, szép volt, de az nagyon megmaradt bennem, hogy nagyon koszosak voltak az utcák.
Képeket várjuk.

KataKép
Nagyon ügyes Dóri.Kép

CatKép
Jó nyaralást és szép időt kívánok nektek.Kép

ZsuzsaKép
Strandos kép jó.Kép Melyiken voltatok?

DeliceKép
Nem semmi hétvége áll mögöttetek.Kép
Ha megvan a kiskönyv várjuk a doki nevét.Kép
Hú, jó sok név és mind szép. Nem lesz könnyű választani.Kép
NST-n érkezési sorrend van. Nekem dokibácsim, mondta, hogy 7-re menjek, mert így a reggeli vizit előtt meg tudta nézni a papíromat, nem kellett várnom rá utána órákat. Meg így szinte mindig én voltam az első.

A héten egy népkerti talihoz mit szólnátok vagy vasárnap egy tapolcai bábszínházas taliKép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Na amire végképp nem számítottam az hétvégén megtörtént velem: az Unasyn nevű tabletta, amiről a múltkor írtam Nektek, hogy a kismamákkal mostanság ezt szedetik, kijött rajtam egy pár mellékhatása. Eddig nem volt semmiféle folyásom, a gyógyszernek pedig ez a mellékhatása is fel van tüntetve: candida gomba vagy más hüvelyi folyás kiváltója. Hát melyik kismamának hiányzik, hogy még a nagy hőség mellett még bármilyen más dologgal is küszködjön?! Ráadásul a dokim 2 hét szabadságra ment. Nehogy azt higgyétek, hogy bárki szivesen fogadott volna! Csak ismerős útján tudtam egy dokival (dr. Pócsi) beszélni, aki megvizsgált és azt mondta, hogy sajnos minden gyógyszernek vannak mellékhatásai, kinek ilyen módon, kinek olyan módon jelentkeznek. Ő is azt mondta, hogy 1-2 hete ad szülésig, mert a hasam lent van és a méhszáj is nyitva van. Leküldött NST-re, na ott meg ezren voltak, akik előre bejelntkeztek, én 7.30-ra értem oda és 9.50-ig várni kellett. Utána nem volt doki, aki a leletet megnézze, hát enm felháborító?! Mindenki a maszekkal volt elfoglalva. Az egyik várakozó kismama végül a szülőszobán kötött ki.

Jövő héten hétfőn, 7.10-re megyek NST-re, akkor jön már a saját orvosom és akkor ő megmondja mi legyen, vagy már a kisfiúnk közben cselekszik, mindenesetre nagyon várom.

Az NST-n a hátamon kellett feküdni, és a gombot folyamatosan nyomkodtam, mert mintha futóversenyen lettünk volna, a kisbabánk állandóan rúgott. Utána a bal oldal következett, ott már csak egyszer mozgott.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok Lányok!
Látom nem hiányoztam, de azért én olvasgattalak benneteket.Úgy sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni a talira(bár ott sem voltatok túl sokan), szóval olvosak-olvasok és így esetleg fénykép alapján olyan nehéz elképzelni benneteket.Anitáékat ismerem már régebbről személyesen, ők voltak nálunk ma egy hete, de azóta róla sem hallottam semmit.
Kicsi fiammal gyakoroljuk a szobatisztaságot-végülis a nyár a legalkalmasabb erre.Egyes helyekre kimondottan szívesen pisil, pl.a teraszunkról le.Na jó néha a bilibe is.Tamara babával én is úgy jártam mint Kata, hogy egy hét alatt lett szoba és ágytiszta, rajtam maradt vagy 100 db pelenka, nagy nehezen tudtam csak eladni.Ekkor volt Tamara 2 éves és azóta sem történt vele "baleset", szoktam mondani, mégegyszer ilyen szerencsém nem lehet, hiszen vannak akik évekig kínlódnak a gyerekkel míg szobatiszta lesz.
Megvan a lottózó, hétfőtől a miénk, most még egy merő káosz az egész, de majd csak kialakul.
Megvan az új oktató bácsi, remélem hozzá már akár szoknyában is el merek majd menni vezetni.Persze anyagilag nem jöttem ki jól ebből az oktatóváltásból, de nem volt más választásom, remélem, hogy jó döntést hoztam.
Hétvégén strandolni voltunk Tiszavasváriban, kifogtuk a jó időt, mindannyian nagyon élveztük a pancsit és a jó időt.
Remélem ti is mindannyian jól vagytok, puszi mindenkinek.

Melinda

Magdi!
Tudom, neked nehezebb fénykép nélkül, de szerinted nem futottunk mi össze az Anita kismamaklubjában, majd a tavalyi gyermekhéten az oviban?
adnilem

Sziasztok!

Este majd jövök bővebben ha nagyon ráértek akkor hallgassátok meg ezeketKép:

Egyszer egy hétpettyes
Hol csavarogsz te kicsi krokodil
Orgona ága
Piszkos a kezem
Ültem ringó kis ladikon
Zöld erdőben jártam

K.

KépKép

KépKép
kata007

Búzaszem!

Csak nem a Csibéknél vagy ovónéni. Mert mi a Cicába járunk. Kingust is biztos ismered.

Panka!
Te kis lesifotós.Kép Mit ne mondjak, nem egyszerű két fele szaladni a gyerekek után.

Kriszta
dkrisztina

Neva!
Angol Kép, én úgy hittem, hogy a barátnőd férjével kell angolul beszélned.

Delice!
A beruházással kapcsolaban igazad lehet, bár nekem a szülés után legalább egy számmal megnőtt a cipőméretem.
Úgyhogy az akkor vett edző még most is használatban van.
Arról nem is beszélve, hogy előtte mindig magassarkút hordtam, de az a gyerekcipeléshez, sétáltatáshoz nem nyerő.

Betti!
Mi nem megyünk sehova (sajnos), szerintem összekevertél valakivel, de a mellény lapátra került.

Búzaszem!
Kitartás, majd csak elmúlik az a rosszullét úgy 7-8 hónap múlva!!! Kép

Panka!
Édesek a képek, és a pancsoló nem is volt drága ennyiért.

Zsuzsa!
Gyógyszer Kép
Az NST-n a vizsgálatokat tényleg neklem is mindig időben kezdték, de amíg orvos jött a kiértékeléshez, az egy évezred volt.
Ezek szerin t semmi sem lett jobb, csak rosszabb.
Gratula a kis mozgékonyhoz!!!! Kép

mse173

Sziasztok!

A lányok már jól vannak, étvágyuk is visszatért. Az úszást folytatni fogjuk szerdától. Holnap a nyíregyházi állatkertbe készülünk.

Kata!
Meghallgattam Dóri énekeit, nagyon bájos, és ügyes. "Fityiszt mutatott." Kép

Neva!
Portugália szuper lehetett.

Panka!
Fotók megint jók lettek, könnyű, ilyen fotogén kissráccal. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Kata!
Nem tudom megállni, hogy írjak neked, hogy milyen tündéri, okos a kiscsajod, na meg szobatiszta.
Az én kincseim későn beszélők és mindég meglepődök amikor egy korán beszélő gyereket hallok, hogy nem is gondolnám, hogy egy ilyen korú gyerek ennyire okos.Szóval ha nem beszél is azért csak látod, hogy milyen kis okos, de leginkább akkor derül ki amikor már beszélni tud.Szóval el vagyok ájulva a te kis Dóridtól. Melinda
adnilem

KataKép

Jaj, de édes hangja van a Dórikának!!!KépKépKépKép
Főleg a kis krokis tetszett nagyon!!

PankaKép
Fotók nagyon jók!! Legalább a Bettit is "megismertem"!

ZsuzsaKép
Tudom milyen az a mellékhatásKép, nekem a torokgyulladásra írt antibiotikumtól is uez volt! Hát elég kellemetlen!
Mostmár én is egyre többször benézek ide, hogy mikor írod majd, megszületett a babád!KépKép

Jó éjt!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Szia Mindenki!

Hogy vagytok?

Na megvan a doki neve: Dr. Sajgó Attila, remélem senkinek nincs vele kapcsolatban rossz tapasztalata, meg semmi hasonló, (mert akkor a falnak is megyek rögtön). Kép

Koda
Éjszakánként, éjfél körül, persze amikor előtte lefekszem arra ébredek, hogy csak vagdosom magam jobbról balara, meg vissza az ágyban, sóhajtozom, és baromi rosszul érzem magam. Nem elég a levegő. Ha felkelek, akkor jobb, s általában visszaalváshoz másfél két óra szükséges. Ja, és ez az ügy kb tart egy hónapja. De igyekszem kikerülni azzal, hogy inkább sokáig fennvagyok!
A lábdagadásom le ugyan nem ment, de ma valahogy elviselhetőbb lett.

Betti
Köszi szépen a magyarázatot a kérdésemre! Így mostmár vágom a dolgot. Persze szerintem nekem jó hosszú ügy lesz, mire kkiicsikarnak a babyből 1-2 mozdulatot. Átlagban amúgy mennyi idő? Vagy abszolut attól függ, hogy mozog-e a gyerek vagy sem? A korai időpont gondolom a 7 óra. A későnek pedig a 11? Vagy még későbbre gondoltál?

Panka
A doki nevét leírtam felülre, Te tudsz róla esetleg valamit?

Emese
Akkor ez azt jelenti, hogy általában a terhességek után a lábméret megnő? Jaj neee.. Ezt nem nagyon szeretném!
De Neked mindenesetre jól jött ki az új cipővel ez a helyzet.

Időnként kicsit irígykedve olvasom az írásaitokat, hogy a gyermek már szobatiszta, beszél, hűtőzáras project, stb. Én meg még egyelőre azon idegelek, hogy a szüléskor minden rendben menjen.. Azért nagyon bízom, hogy így lesz, és hamarosan bekapcsolódhatom a gyerek-ügyekbe is.
No de addig is

jó éjszakát, sziasztok!

delice

Sziasztok!

Emese!
Ezer bocsánat! Ezután csak akkor írkálok, ha nem kell közben reggelit csinálni, szoptatni...Különben ez lesz belőle. Együtt érzek veled, nyaralni mi se megyünkKép

Zsuzsa!
Ez tényleg nagyon kellemetlen élmény lehetettKép, de ezek szerint már nincs sok hátra!

Kata!
Hallgatnám, hallgatnám, de a gép mindig visszadumál, hogy nincs audio eszköze. Még mindig kicsit sánta és nem találok senkit, aki megcsinálná. Ha lesz hang, az lesz az első, hogy meghallgatom.

Ditta!
Azért ne csak Zsuzsa miatt gyere! Örülök, hogy Veronika jól van!

Panka!
Mi is szeretnénk menni vasárnap. Tali jó lenne, csak keddre és szerdára már van programunk, akkor nem érünk rá.

Jó éjszakát! Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Delice!

Úgy látom keresztbe írtunk! 7-re menni tényleg azért jó, mert mire az orvosok jönnek fel a pincébőlKép (ott van a megbeszélés), el tudod kapni a sajátodat. Utána ez már jóval nehezebb. Megbeszélés 3/4 8-kor kezdődik és kb. félóra. Ahogy emlékszem 10 körül már nincs olyan nagy tömeg, de du. 3-ig csinálják. Azért túl későre ne hagyd, hogy még az orvost is megtaláld utána. Meg lehet, hogy ismételni is kell. Ha kettőt-hármat mozdul a Babád, már elég. Ha nem mozogna, van egy jó kis lépcsőzőgépükKép, én próbáltam.
Jó sok lánynevetek van, milyen technikával szűkíted a kört?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Csak gyorsan benéztem hogy megmutassak egy képet. Mert rengeteg dolgom van ugyanis megyünk nagymamámékhoz Mezőkeresztesre és ott leszünk vasárnapig. Igaz csak holnap után indulunk de már pakolok nehogy valami itthon maradjon.

Kép

"Ha koszos a gyerek a kímélő program kimossa!!!"

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Jól eltűntem de mentségemre legyen mondva nem önszántamból.
Először az "aranyos" aranyerem lett egyik pillanatról a másikra de úgy hogy se aludni se járni se ülni nem tudtam több mint egy hétig.Utána valószínűleg napszúrás miatt egy éjszakát a wc-n töltöttem utána napokig alig bírtam magamhoz térni mert ugy az élet nem áll meg azért mert anya rosszul van és Gergőt meg a áztartást el kelltt látni.
Annyira elegem volt magamból hogy azt el se tudom mondani!!!

Betti,Füles!

Bocs hogy nem tudtunk találkozni de nem voltam jó formában.
Betti!
Veled azért még összetudunk hozni egy talit,ugye?

Látom mindenkinél ezerrel megy a nyár,már mi is kipakoltuk a "beach"-et az udvarra,Gergő is nagyon élvezi.

Jövő szerdán megyek a sima uh-ra csütörtökön pedig a 3d-re a Semmelweisbe.Jó lesz már tudni hogy is állunk a lepénnyel meg hogy a bébi megfordult-e.Az az igazság hogy már a jobb bordámnál is szoktam érezni az erős rúgásokat,talán a lába?Jó lenne ha megfordulna már!

Többgyerekes anyukák!

Ti nem féltetek a szüléstől másodjára,harmadjára?
Gergővel én nagyon kíváncsi voltam amikor elkezdődött de most mindenféléktől elfog a félsz.
Mi lesz addig Gergővel,hogy fogom bírni a fájdalmakat...Leginkább az a bajom hogy ezzel a dokival nem vagyok annyira bensőséges viszonyban mont a pestivel és nem tudom hogy fog velem viselkedni.Jövő héten megyek a barátnőmmel az uh után szülőszobát nézni akkor megpróbálok egy szimpi szülésznőt kinézni.Úgyis ő van ott velem a legtöbbet,a doki csak a végén jön be,remélem legalább is.
Lehet hogy túl aggódós vagyok?Írjatok vmibiztatót,légyszi!!!

Pussz mindenkinek és további szép nyarat:Forgi
forgi

Sziasztok!

ZsuzsaKép
GyógyszerKép Szegény te.
Jól értem, NST-n külön nézték a két oldalt?

MelindaKép
Jó a strand Tiszavasváriban? Már többször át akartunk menni Csobajról, csak így hogy nem tudjuk milyen mégse vágtunk bele.

KataKép
Nagyon édes Dóri, ahogy énekel.Kép Könnyen megtanulta ezeket a dalokat?

KrisztaKép
Kép

GyöngyöskeKép
Milyen volt az állatkert? Mi is készülünk oda aug-ban.

DeliceKép
Csak látásból ismerem, szimpatikus fiatal doki. Minden reggel ő jött vizitelni (igaz a vizit csak annyiból állt szerencsére, hogy megkérdezte, hogy minden ok-eKép), tudtommal az a folyosó hozzá tartozik (a zárómon úgy szerepel, hogy osztályos orvos), úgyhogy biztos hogy jó szobába fogsz kerülni.Kép
Mikorra is vagy kiírva?
Nyugi, nekem nem nőtt meg a lábam (igaz nem is vizesedett), inkább talán kisebb lett, van olyan cipőm ami nagy lett rám.Kép
Ne félj hamarosan eljön az az idő, amikor te is babázhatsz, de még egy kicsit jobb helyen van a pocidban a bébi. Meglásd milyen gyorsan elszalad az a 3-4 hét.

BettiKép
Lépcsőzőgépet én is próbáltam, de nem sok hatása volt.Kép

ZsuaKép
Naaagyon jó a fotó.Kép
Jó pihizést nektek, onnan fogtok átjárni a strandra?

ForgiKép
De a lényeg, hogy már jobban vagy. Aranyérre nekem a körömvirág kenőcs vált be. Uh-ról majd várjuk a beszámolót.

DodusKép
Jól vagy? Vagy már a nyaralásra készülsz? Sikerült szállást találni?

HegyiasszonyKép
Rég írtál, jól vagytok?

MarikaKép
És nálatok mi újság? Hiszti megy még?

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Na végre már majdnem kész a pakolás. Domi akkora hisztit vágott le, hogy a szomszédok azt hihették ölöm. Földhöz vágta magát, ordított egy fél óráig. Én azért se vettem fel hanem hagytam hagy tomboljon. Már annyira hisztis, hogy kibírhatatlan. Ha valami nem úgy van ahogy akarja akkor veri magát. Annyira sajnáltam amikor ordított de nem vettem fel hátha kicsit helyre áll a kis feje. Még mondtam is hogy "úgy van jól kiabálsz, csináld még" stb Most alszik.

Kata!

A KISLÁNYOD TÜNDÉRI!!! Annyira aranyos ahogy énekel. Bárcsak már Domi is beszélne és tudnám néha mi a baja ha el tudná mondani. A szobatisztasághoz gratulálok.

Zsuzsa!

Hát nem irigyellek ami veled történt. Nekem ugyanígy volt. Nagyon kellemetlen.

Emese, Panka!

Az augusztus 20-on voltunk. Nagyon jó volt a hátsó medencében a víz.

Panka!

Igen Keresztesről megyünk át a strandra. Így meg van oldva a szállás gondunk.

Búzaszem!

Nagyon szorítok neked. Remélem minden rendbe lesz. Nekem is Hajas az orvosom.
zsua1

Sziasztok!

Panka, a vasvári strand elég jó. Anyukáméknak van ott egy kis háza, így elég sokat voltunk ott. A belépő olcsónak mondható és tavaly is volt már masszázs. Van két kis gyerekmedence, plusz egy kör alakú gyógyvizes és egy hidegvizes úszómedence. És sok zöld.Kép Már kiválasztottuk a szállást, csak nem veszik fel a telefont, így nem tudok foglalni.Kép

Zsua, szerintem a kímélő program mellé kapcsold be a féladagot is.Kép Jó pihizést!

Kata, én szokás szerint ismét lemaradok a hallanivalóról, legnagyobb sajnálatomra.Kép De ha már lesz otthon is netünk, akkor majd visszakeresem. A szobatisztasághoz gratulálok én is!Kép

Forgi, Te jobban izgulsz, mint az elsőnél? Minden rendben lesz, meglátod! (Bár én nem vagyok többgyerekes anyuka.Kép)

Betti, tápival mi újság? Kiváltottad?

Zsuzsa, sajnálom a mellékhatást. Adtak rá valamit, vagy a doki is csak sajnálkozott? Hogy bírod a meleget?

Delice, Te se izgulj, biztos tuti dokit választottál!Kép Majd szorítunk, ha itt az idő. A költözést már befejeztétek, vagy van még valami hátra?

Melinda, gratulálok a lóherés bolthoz!Kép Eddig nem mehettél szoknyában vezetni? Túl tolakodó volt az oktatód? És az új milyen?

Marika, rég írtál. Biztos kint vagytok és pancsoltok egész nap.Kép Dorka javult már?

Kriszta, nem tudtál elszökni a szemfüles paparazzo elől.Kép Ugye Ti is jövő héten mentek Debrecenbe? Jó pihenést!

Neva, szia! Egy kis képes élménybeszámolót kérünk! A barnaságotokra picit irigykedem!Kép Visszaállás hogy megy?

Gyöngyöske, jó, hogy a lányok meggyógyultak. Milyen volt a kirándulás? Már teljesen berendezkedtetek? Hanga már az új ágyában alszik? Tetszik neki?

Koda, gratulálok a fiús hűtőzárhoz! Bevált?

Emese, alvásilag mi a helyzet? Nem volt ez túl nagy beruházás, 2 gatyó + 2 felső.Kép

Magdi, befejeztétek a felújítást? Lili hogy bírta a távollétet? És Te?

Anita, Nálatok mi újság? A múltkorában a Búza téren láttam egy helyet, ahol fénykép alapján gravíroznak. Az egyik tárgyon (talán kulcstartón?) tutira a Te egyik csibészed láttam! Lehetséges ez?

Én holnap ismét szabizok, mert megyek uh-ra, aztán a dokihoz, ki tudja mikor végzek. Most már egyre többen kérdezgetik, hogy meddig akarok dolgozni. Kivéve a főnökömet.KépvagyKép
És ma hozza el a párom a festőtől az autót!Kép Már ideje, ha jövő héten menni akarunk.Kép

Szép napot!
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Panka!
A Vasvári strand tele van kihasználatlan adottságokkal.Gondolom, pénz híányában, de hát csak pénzzel lehet pénzt csinálni, ebben az esetben ez nagyon igaz.Szóval:hatalmas területen van, tehát nem szagolják egymás lábát az emberek.Négy medencéje van, két gyerek(egy pancsi és egy picit mélyebb), egy gyógy(35fokos), és egy úszó.A két gyerek kerítéssel van elkerítve, hogy ne tudjon megszökni a gyerek.Hát az ellátottság az nem egy nagy csoda, nincs igazán választék, pl.vasárnap 11 kor a lángosos még nem nyit ki, volt hogy hasábburgonyát nem lehetett kapni(akartunk hazavinni a húshoz).Viszont kiengednek ebédelni és ua.a jeggyel vissza is mehetsz, szerintem ilyen sem sok van már Magyarországon.

Koda!
Félelem a szülétől:engem az elsőmmel császároztak, nem vajúdtam, viszont az altatás után nagyon beteg voltaam, két hét utén úgy engedtem haza az anyukámat, hogy ha el tudok menni a boltig akkor már csak lesz valahogy akkor hazamehet.Én olyan beteg voltam, azt mondtam ilyen lehet egy agy mosás.Másodjára is kb. erre készültem.Igaz attól kicsit féltem, hogy ha simán szülök az egy ismeretlen dolog lesz .A kisfiam is császárral született reggel fél hét körül jelentkeztek az első fájások és éjjel 1,05 kor vették belőlem a babáT és nem altattak.A megfigyelőből már este saját lábamon elsétéltam a másik kórterembe, nagyon jól éreztem magam.Szóval az én esetemben kellemes csalódás volt.

Melinda
adnilem

Dodus!
Megállj, lelőtted strand poénjaitKép, de minden igaz amit leírtál.Kép

Pussz:Melinda
adnilem

SziasztokKép

MelindaKép
Nagyon drága vagy, de szerintem Te Forginak akrtad leírni a 2. szüléssel kapcsolatos dolgokat. Nálunk nem aktuális a dolog, még Marci nevelésével bírkózunk egyenlőreKép

Dodus: Hogy bevált -e ahűtőzár????
Marci nem bajlódot azzal, hogy megtanulja kinyitni. Nemes egyszerűséggel fogta, és letépte az egészet az ajtórólKépKép Azzal a kezében mászkált nagy boldogan a láakásban. Sajnos alacsony a hűtőnk, így eléri....

ZsuaKép
Jó pihenést nektek!! ismerős ez a földöz vágom magam hiszti.....Hihetetlen hangjuk van olyankor! Én is attól félek, hogy azt hiszik, ölöm..
Cuki a kép!

PankaKép
Újból csak megnyugtattál...mikor láttam az egyik képen, hogy beni is szeretettel cumikázikKép Marci nálunk egyszerre 3 cumival szaladgál a kezében és váltogatja őket folyamatosan. És csak azzal tud elaludni isKép

ForgiKép
De jó, hogy írtál. Most akartam pont kérdezni, hogy ki tud róladKép
Aranyos aranyér ismerős téma........Volt, hogy 1 hónapig vérzett..(már bocsi)

KataKép
Én sem tudom meghallgatni. pedig nálunk minden adott. El is indul a lejátszás, de tök süket...Hátha Gábor meg tudja csinálni, mert nagyon szeretném meghallgatni.

DeliceKép
Igen, így már tudom, hogy miről bszéltél. Mármint hogy miért nem kapsz levegőtKép De azt mondják, ez előfordul sok kismamánál ilyen terhességi korban. A babuci nyomja a tödőt..És csak a szülés előtt lesz jobb.
Nekem a lábikragörcs jutott..Az sem volt egy leányálom az éjszaka közepén!
Nekem a lábméretem maradt ugyan akkoraKép

ZsuzsaKép
Hogy telik a pihi a férjeddel??

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Éppen msot ébredtem fel egy kis délutáni szieszta után. Köszönöm együttérzéseteket ezzel a hülye gyogyival kapcsolatban.

Dodus
Gyno-Pevaryl kúpot kaptam 3 db-ot. A vizsgálat óta tegnap este és ma reggel is nagyon fájt a gát részem. Először bevallom őszintént azt hittem, hogy a végbelem fáj (már elnézést, hogy ennyire őszintén leírom), de nem a gátrész az ami sajog. A férjem szerint a doki nem várta meg még ellazít az emberke a "kínpadon" és már nyúlt is, így meghúzódhatott a gátizom, mert külső sérülés nem látszik. Köszönöm kérdésed a meleggel kapcsolatban: a múlt hét kánikuláit nehezen bírtam, de most teljesen jól vagyok, csak nehéz nagyon mennem, mert rögtön pisilnem kell, nyomja nagyon már a babuci a hólyagomat, a sarkával pedig mindig ki akarja rúgni az oldalamat.

Panka
Nem kétszer csinálták az NST-t, hanem túl gyorsan kellett nyomogatnom a gombot, nagyon aktív volt a baba és ez nem lett volna jó, így vizsgálat közben át kellett fordulnom a bal oldalamra is és ott már nyugiban volt.

Koda
A férjem csak egy hétig volt itthon, nem tudott több időre eljönni, így most az anyukám jár hozzám minden délelőtt.

Zsua
Nagyon édi, ötletes képeid vannak a kisfiadról, a mosógépes is nagyon tetszik.

Ditta
Sajnálom, hogy Te is megtapasztaltad a kedves antibiotikumot és nagyon kedves vagy, hogy érdeklődsz felőlünk. Természetesen, ha meglesz a baba szólok Pankának és a férjemnek is leírok pár dolgot, amit majd beír Nektek.

Mse
Olyan csönd van körülötted.Itthon vagytok?

Búzaszem
Hívlak.

Remélem jól vagytok. A kisfiam éppen most nyomta ki a sarkát az oldalamon és üdvözöl ő is Titeket. Írjatok sokat!!!! Akinek nem írtam személy szerint azokat is üdvözlöm és jó nyaralást a nyaralóknak.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Zsua
Nagyon édes képeket teszel fel mindig az oldalra. A fürdőzősnél milyen képszerkesztőt használtál?
Meg az is érdekelne, hogyan teszed fel a képeket. A múltkor próbálkoztam én is, de mindig túl nagy volt a kép, akármeddig is kicsinyítettem!

Betti
Asszem egy későbbi időpontot választok, 10-11 jó is lesz. Nekem a 7 nagyon durva lenne innen Encsről, 6 előtt kellene kelnem, ilyesmit pedig mostanában nem nagyon szoktam csinálni. Kép
Ha együltő helyemben nem fog mozogni, akkor szerintem a lépcsőzőtől sem, sőt, amikor mozgásban vagyok, ő akkor szokott visszahúzódni! No mindegy, próba-cseresznye, holnap ilyenkor már többet tudok!
A nevekkel meg éppen az a legnagyobb bajom, hogy én sem tudom, hogy milyen technikával szűkítsem.

Panka
Ezek szerint reménykedhetem a jó szoba - jó szárny dogogban. Bár amúgyis akartam vele erről beszélni, csak nem az első alkalommal.
Aug.15-re vagyok kiírva, de legutóbb 14-et mondtak, úgyhogy van benne egy kanyar.
Látom felkerültem a táblázatba - amikor az időpontot beírod, a Nevemhez Delice helyett légyszi írj Ágit.

Na sziasztok!

delice

Hahó, látom, közben néhány üzenetet figyelmen kívül hagytam!

Dodus
Azért a szülésig biztosan aggódom, de állítólag ez természetes. De utána sem lesz jobb, akkor majd aggódhatom más miatt! Kép
A költözésünk a következőképpen áll: Szegeden felpakoltunk mindent egy teherautóra, elhoztuk, lepakoltuk anyukám garázsába (még szerencse, hogy 2 autónak való hely VOLT benne), és most ott vannak a cuccok..

Koda
Azért nyugi, időnként a lábam is begörcsöl éjszaka. Nem értem én, hogy vannak ezek a dolgok, úgy tűnik, hogy nekem minden nem jóból kijut!
Bezzeg anyukámnak tök sima terhessége volt velem, még hányingere is csak egyszer volt, nekem meg 4 hónapon keresztül végig!

Na üdvözlet

delice

Kata!
Meghalgattam Dodót, és nagyokat mosolyogtam közben, mert olyan édes az előadása.
Ebből a leányból még lesz valaki!!!! Kép

Zsuzsa!
Itthon vagyunk, nem csinálunk semmit, csak a férjem is itthon van, és ez nekem némi többletmunkát jelent Kép.
Ma fodrásznál voltam délelőtt, meg vásárolni.
Sajnos Ádi nem hagy a gép elé leülni, mert egyből hisztizik, és mászik az ölembe.

Panka!
Tali jó ötlet!
Menjünk a népkertbe, mostanában nincs olyan nagyon meleg sem!

Delice!
Én kaptam egy excel táblázatban neveket (sajnos nem mindn anyakönyvezhető nevet tartalmaz) és amellé beírtam, hogy tetszik, nem tetszik stb.
Aztán a férjem is és a család is beírta, így szűrhető lett amelyik mindenkinek tetszik.
Hát nem sok volt ilyen Kép
Ha kell a táblázat, szívesen átküldöm.

mse173

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?