Sziasztok!
Végre-végre megérkeztem a nem kissé fárasztó és megterhelő utunkról. Voltam Pesten, végre megnéztem a kishugomat
nagyon Édes
, ha sikerül, a végére biggyesztek egy képet róla!
Aztán meg voltunk Szegeden. Eddig csak félig voltunk ideköltözve, úgyhogy ez volt a nehezebbik, teherautós része a dolognak. Hűtő, mosógép, TV.. Tegnap éjfélre érkeztünk haza.
A lábaim meg a kezeim persze agyig bedagadva.
Azt mondják ez természetes. Node ennyire?
Nektek is baromira, borzalmasan, fájdalmasan
fel voltak dagadva a végtagjaitok? Nekem még reggelre se ment le a dagadás!
Legalább a költözésen túl vagyunk...
Szóval a doki neve.. Többen is kérdeztétek, én egyelőre jó béna vagyok, mert nem jegyeztem ám meg, de arra emlékszem, hogy a Dr. Rákossy főorvoshoz mentünk, és mivel ő a kora miatt nem vállal szülést, ezért átkísért egy fiatalabb társához. Amint a nagy rendetlenségből kiástam a Terhes nő gondozási könyvét, majd azt is leírom. Jó lesz így?
Az NTS minek a rövidítése? Szegeden CTG vizsgálat van, szerintem a kettős hasonló lehet.
Panka
Ez azt jelenti, hogy erre az NTSre időpontot adnak? Azért az a reggel 7 óra brutálisan hangzik
Én is erre a variációra gondoltam, hátha annyira rá tudom beszélni a férjem, hogy legalább az eljén bent legyen.
A doki is hangsúlyozta, hogy próbáljam a férjemet rábeszélni. Többször is elmondta. Csakhát az a baj, hogy Robinak elég furcsa természete van, és nem tudom legalább az elejét "be meri-e vállalni".
Félek, hogy nem fogja
Én is megnéztem a profilod, nagyon édes kisfiatok van!
Az esküvőnk tavaly júliusban volt.
Én valójában zenetanár volnék, hisz régizene-blockflöte szakon végeztem a Zeneművészeti Főiskolán, Szegeden, de az utóbbi években éneket, angolt tanítottam általános iskolás gyerekeknek.
Húha a névvariációk - mindjárt hozom a papírt, mert amilyen feledékeny vagyok újabban, biztos csak a fele jutna eszembe. Közben kaptam egy lányneves könyvet, és így bővül az addigi lista.
Tehát, ami eddig volt, az a Rebeka, Petra, Léna, Gréta. S most az újak: Dorka, Fanni, Gerda, Hanna, Naomi, Panna, Véda, Zelda. Hanna, Rebeka kiemelt helyen.
Ha esetleg fiú lenne, akkor egyszerűbb a választék : Márk.
Mi a vélemény?
Marika
Attól félek, hogy érkezési sorrend van, mert nekem csak annyit mondott a doki, hogy szerdán menjek, és hogy hova. Meg hogy utána hozzá is menjek be.
Szóval szerinted az etnikumhoz hozzá lehet szokni?
Egyelőre még félek is tőlük...
Látom Te sem bírod ezt a nagy meleget. Mára már lehült, de előzőleg borzalmas volt, ahol én voltam (Szeged), ott meg különösen!
Na első szuszra ennyi, és most megpróbálom a képet a kishugomról. Persze szivesebben tenném ide már a sajátomat, dehát amíg benn van..
Nincs kép, túl nagy, felmérgeltem magam, idióta ez a rendszer! Azt írja meghaladja a képem a 650*700as méretet. Igenám, mert a képem huszadszori kicsinyítés után most 681*573.
Na sziasztok!