Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

tali hány órától lenne kb? Nekem csak úgy 19 tájban lenne jó..., jó vagyok, mi? :oops: A péntek már késő???

Jolka, én 2 -3 héttel szülés előtt dagadtam meg nagyon, de csak vagy 2 napra, aztán egy héttel szülés előtt már jó kis A.J-s szájjal bírtam, fogni nem bírtam az ujjaimmal...

Zsuzsi, nekem magával az aerobic-kal van hasonló tapasztalatom (tizenikszév kosarazás után), viszont B. nagyon sok kardiot tesz bele, ami mindenképp kell a fogyáshoz. Meglátjuk, mit érek el vele :wink: Amúgy még egy héten egyszer futógépezek is, meg visszük Botit tekerni. Aztán kiderül, meddig tart a nagy lelkesedés, mert én nagyon könnyen feladom, ha nincs hamar eredmény. Türelmetlen vagyok :? :lol:

Tünde, igen odataláltam :( Én is nagyon megkönnyeztem, mint ahogy most egy másik oldalt is. Az elmúlt éjszaka és napunk írtó kaki volt, Boti nagyon nyafizott, nyivákolt. De ennek is nagyon örülök, mert írtó szerencsés vagyok, hogy itt van velünk, épen, egészségesen...
Említett reklámról nekem is mindig fiacskátok jut eszembe :D

Spininget még nem próbáltam, de tervezem azt is :lol:

Szegény Ádi :(:(:( Gyógyulást a pöcöjőnek :)

Kriszti, jó volt olvasni :) Nálunk is Apa allergiás, ma már kiakasztott, hogy nem engedett vezetni, mikor nem is az utat figyelte, mert folyton tüsszentett... ááá.

Jó éjt! Írjatok, én legfeljebb késve mennék...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja, Anitám, igazság szerint én azért is vártam eddig a tornával, mert Boti még nem rég hagyta el a cickót. De ezt is mindenkinél másképp műkszik sztem: van, akinek van hatása a tejcsire, van, akinek nincs. De az alakformáló sztem nyugodtan mehet.... DE, csak egyéni vélemény :wink: (nem akarok okostojás lenni)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Akkor ha pénteken Csilla és Anita is esélyesebb tegyük át? Másik lehetőség, h. legyen este 7-től? Mondjuk én elvileg maradhatok bármeddig Z. lefekteti Zalánt. Viszont Dorka, Tomi még szopcsizik és gondolom emiatt Anita és Zsuzsi nem fog 8-9-ig maradni. Vagy rosszul gondolom?
Nekem jó holnap is és holnapután is, csak döntse el végre valaki.
Kriszti, Hajni, Petra, Ági és a többiek ti nem tudtok jönni?

Anita, Elvileg 5 utánra terveztük.

KépKép
tuzal

Megint én...

nekem jó a péntek is, ha többen ráérnek akkor :D

Annamari!
Bocsi, csak most láttam, hogy írtál :? Urológusnál mi is voltunk anno Kristóffal, miután a doki megmutatta a technikáját a dolognak :oops: K is sírt egy ideig esténként, meg nem akart pisilni, úgy lehetett, mint Ádinak....

Anita!
A türelmetlenség nálam is bejátszik :wink: már azonnal látni akarom az ereményt :lol:

Dorkamama Anita!
Én amikor 1x elkezdtem tornázni, csak úgy a magam gyönyörűségére, nem ízlett Tominak a tejcsi, csak húzigálta a cicim a torna utáni szopinál (utánaolvastam akkor: az izmokból felszabadult tejsav, ami ugye az izomlázat is okozza, savassá, savanyúbbá teszi a tejet- javítson ki, aki másképp tudja :roll: ) De ez is babafüggő...szerintem...

Zsuzsi
zsuzsimano

Többiek, akik még nem jeleztek??? Melyik nap a jó? Vagy nincs kedvetek egy kis kikapcsolódáshoz? :wink:
Én most megyek tornázni. Jó lenne, ha eldölne. Ja, bocsi, de írtam már, hogy a mai nap kivételes , hogy híjján vagyok sitternek...

JOlka, tegnap elfelejtettem, hogy rám is számíthasz bármikor, ha jönnétek a talira. Szívesen elviszlek!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Nekem jó a péntek is, ha akkor többen ráérnek akkor legyen péntek.
Akkor ezt megszavaztuk???? Péntek du. 5 óra Omnia?!

Anita, Zsuzsi! Igen én is ettől tartok, hogy a tejcsi matt nem javasolt az ugrabugra :( pedig már rám férne :cry: :oops: ami a türelmetlenséget illeti is egy cipőben járunk :)
Asszem venni kellne gyorsan egy gyerekülést a bringámra, hogy legalább a szép őszi napokat ki tudjuk majd használni.

Annamari! Gyors jobbulást Ádámnak!

Most mentem, remélem akkor sikerül holnapra összehozni a talit!
Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok,

Akkor legyen holnap szerintem is. Nekem is kicsit sűrű lenne így a délutánom.

Annamari, Ádi már bilibe pisil, h. pisilésnél jelzi neked, h. fáj? Szoritok, h. hamar rendbejőjjön.

Anita, Nagyon szomorú lettem és még vagyok most is attól, amit olvastam, de az ember ilyenkor legalább elgondolkodik egy kicsit az élet dolgain és sok mindenre rájön, arra h. tul.képpen addig jó mig van, aki sir, hisztizik és lehet utána szaladgálni ...., vagyis VAN. És mennyire kicsik is a mi mindennapos problémáink az ilyenekhez képest.

Dicsekszem. Zalán nagyon beindult beszédileg. Két hete ugye szinte semmi, tegnap meg már mindent mondott utánam. Na nem beszél mondatokban, de ami meglep, h. alig van betűtévesztés és végig kimondja a hosszú szavakat is. Nálunk ez az első szótagozás ezek szerint szinte totál kimaradt. Már van is haszna, h. beszél. A konyhában voltam tegnap és hallom, h. olló, olló, olló .... na mondom megnézem már mire ez az ollózás. Hát a bazi nagy szabóollót a szobában felejtettem, de a Drágám szerencsére nem tudott csendben élvezkedni és így lebukott ill. nem tudott kárt tenni magában. :oops:

Áruljátok már el a Libero reklám miért emlékeztet benneteket Zalánra. Gumicsizma miatt?

SZép napot.

KépKép
tuzal

jav.: rendbe jÖjjön
Tuti van még más hiba is benne, de ez ott kiabál.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Sajnos nekem nem jó a holnap délután, azért nektek jó szórakozást kívánok.
Mi jól vagyunk, Bence nyaral Anyukáméknál, mi délután babanézőbe megyünk.

Csilla! Nincs mit!

Még délután írok, ha lesz kedvem, de biztos van itt 40 fok, nem bírom tovább.
Petra

Kép
ppetra

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:11-kor.
Vendég

Sziasztok!

Az éjszakát végigaludta a kisfiam, de a mai napunk eddig nem volt egy leányálom... Elég sokat sírdogált, biztos, hogy fáj neki valamennyire, de az a gyanúm, hogy az élmény is még túl erősen él benne. Amikor kamillázom, nagyon ellenkezik, de ahogy hozzáérek, nem veszem észre rajta, hogy jobban fájna. Hát nem tudom. Remélem hamar túl lesz rajta szegénykém. Most nagy nehezen elaludt.

Tünde! Dehogy, nem pisil még bilibe, szerintem az még nem mostanában fog bekövetkezni. Jelét se mutatja a szobatisztaságnak. Csak kikövetkeztettem, hogy pisilésnél fájhat, mivel csak biz. időközönként sírt, meg odakapott, és mondta is, hogy vegyük ki a kakás pelust. Ebből meg azt gondolom, hogy csípheti a pisi (gyanítom a kaka szokott csípni :?: ). Ami nem is csoda, hiszen eddig rajta volt a bőr, nem érintkezett semmivel.
Zalus hogy áll a bilivel? Gratulálok a beszélőkéjéhez!!
Szerintem a többiek úgy értették, hogy Zalán hasonlít a kisfiúra a reklámból.
Hol olvastátok azt a szomorú történetet?

Zsuzsi! Tudom, hogy már régen volt, de nem emlékszel véletlenül, hogy Kristóf meddig sírt kb? És csak esténként?

Mindenkinek kitartást a tornához! (magamnak is :lol: ) Jó, hogy így nyár végén jön ránk. :D

Ádimama

Bencének én is sok boldogságot kívánok névnapja alkalmából!!!
Kép

Ádimama

Sziasztok!

Jó sokat írtatok! Remélem összejön holnap a találkozó. Legközelebb én is megyek, most sűrű a program. Ma még jönnek köszönteni Botondot, holnap meg mi megyünk szülinapra. Mindenkinek köszönöm a köszöntőket, nagyon jól esett.
Jól sikerült a buli, sok-sok játékot kapott Boti. Mindegyik érdekelte legalább 1 percig :D ! Majd rakok fel képeket, ígérem. Megyek mert az ünnepelt nem hagy kibontakozni! Sziasztok!
Hajni
nimbot

Sziasztok!

Na most sem fogom sokáig bírni, itt szörnyű meleg van. Voltunk babanézőben, 30-án született a kissrác, de olyan picurka. Jó volt nosztalgiázni.

Köszönjük szépen a köszöntéseket, már 20-án megünnepeltük, mert a köv. hétvégén programunk van.
Tünde! Jösztök a Múzeumfaluba szombaton? Most lesz a vízműves buli. Szerintem is hasonlít egy kicsit Zalán a Liberós bébire.

Botondot isten éltesse sokáig, meg minden mostanában ünneplő bébit v. anyukáját.

Sziasztok! Petra

Kép
ppetra

Petra, Ugyanezt kérdeztem már a héten a tőled. Igen, készülünk.
Amugy most jöttünk fel, de lent is 50 fok van. Elképesztő meleg volt ma.
Nagyon akarok menni a talira, de mégis megkérdem nem tesszük át valami hűvösebb napra? Én ugyanis nagyon mennénk strandolni, de a talira jobban szeretnék, ezért csak úgy bedobtam.

KépKép
tuzal

Sziasztok!!

Hááááááááát tényleg izzasztó nap volt ma! És ráadásl engem kikészítettma a migrénem is! :x iszonyat!! hazahoztam du petit a bölcsiből és addigra tört rám. Az uram meg elment szaunába, és ott alig tudtam elérni telefonon.(jó másfél órás hivogatás után sikerült... nem mertem még autóba sem ülnih. érte menjek, taxival jött haza.szegény petivel sem bírtam foglalkozni, csak hol ide-hol oda feküdtem... :cry: szegényke nem tudta mi lelte az anyját. és ez egy héten belül a második ilyen eset!!a múlt péntek is hasonlóan gázos volt, csak akkor anyáéknál voltunk, és voolt pesztra így le tudtam feküdni. mert h. ez segít..+ cataflam. de ilyenkor csend-sötét-és fekvés kell. ellég 1-1 1/2 óra és jobban vagyok.
na, jól kipanaszoltam magam... de ezt egyikőtöknek sm kívánom! van vki hasonló cipőben??
Így aztán tornázni sem mentem!pedig elszánt voltam ám!!

mindenkinek jó éjt!!

Ja.... a bölcsiben ma is minden flottul ment, kivéve az ebédet, azt ui. még mindeig nem akar peti. na de nemlehet minden tökéletes

Kép
dora1980

Tünde!
Rajtam nem múlik a babás tali áttétele, nekem mindegy, úgy szervezek, hogy odaérjek.

Nálunk férj lesérült, a nyári szünet utáni első focin :? kapus szokott lenni, és úgy sikerült a vetődés, hogy a nyakától a lapockája aljáig meghúzódott, nem bírja a nyakát-fejét mozgatni, még a pólót is segíteni kell levenni... mindig csinál vmit... :cry:

Annamari!
Azért esténként sírdogált, mert a fürdővíz ugye áztatta, egyébként meg a pisilésnél csípte, no meg alig tudtuk rábeszélni a "kukitornára" utána. De úgy emlékszem, hogy nem tartott sokáig. Szegény Ádi :cry: remélem hamar átvészeli...

Megyek, mert a szemem baromira bedagadt.. ez a nagy meleg nem tesz jót az allergiának sem. Erről jut eszembe:
Kriszti, Anita!
a férjeknél kb meddig tart ez az erős szemviszketés, tüsszögés? sok van még vajon a szezonból? nálam aug 1-től ilyen kibírhatatatlan a helyzet :cry:

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Mindig elfelejtem megkérdezni...

Timiékről és Ágiékról nem tud valaki valamit?

Zsuzsi
zsuzsimano

Sziasztok!
Nem tudom hogy kell ide felrakni a képeket, de a fotóalbumba raktam. Ha valakit érdekel, Varga Nimród és Botond név alatt fut!
Hajni
nimbot

Zsuzsi, Közben gondolkodtam a dolgon (bár strandra továbbra is szivesen mennék), de mégse variáljunk már a talin. Ez is olyan nehezen jött össze.

Dóra, Én nem tudom mi a migrén, sőt a fejfájást sem ismerem. Van v.mi előjele, v. bárhol bármikor rádtörhet. Esetleg időjárásfüggő?

Másik Ágiról sem tud senki? Ha olvasol légyszi irj!!!! Többi eltüntek is.

Annamari, A bilit és a wc szűkítőt is eltettem pihenni. Ez nem a mi nyarunk volt. Majd jövőre, szerintem még akkor sem késő v. ahogy a vezetőnö mondta a bölcsiben előbb utóbb minden gyerek leveszi a pelust, de ezt ki kell várni, mert egyéni, lényeg, h. nem kell siettetni.
Írok privit.

Petra, A picibabázásért irigyellek. 9 hónapon belül remélem te is babázol.

Jó éjt.

KépKép
tuzal

Sziasztok,

Hajni, megnéztem az albumotokat. Fiaid nagyon szépek és úgy látom rád hasonlítanak (bár férjedet még sosem láttam). Kertes házban laktok?
Autós torta honnan van? Finom is volt, nem csak szép?
Lassan nekünk is aktuális lesz a 2. szülinapi torta.

Tali. Légyszi aki tutira jön irja meg, h. akkor 5-kor, 1/4 6-kor, 1/2 6-kor .... v. mikor talizzunk? Gondolom senki sem akar egyedül ücsörögni. És Omnia v. Széchenyi?

Na ma sem fogunk fázni.
SZép napot.
Tünde

KépKép
tuzal

Szia Tünde!

majd rakok fel képet a férjemről is, akkor azt fogod mondani tiszta apjuk, a nagy tuti! A torta a Károlyiból volt, finom is nem túl édes, émelyítő, csoki ízű. A keresztanya intézte nem én. Igen kertesházban lakunk, szerencsére, nem lehet őket bevonszolni. Azért játszóra is megyünk, de ma is haza kellett hoznom onnan Botondot olyan koszos volt a kertvárosi játszó. Pedig nem vagyok egy tisztaságmániás, problémázó, de ez ma gusztustalan volt, tiszta cigicsikk, meg szemét! Na de nem panaszkodom tovább!
Nimród téli baba, a második szülinapjára Hóember tortát kapott, imádta!
Jó talit nektek, beszámolót kérek!
Sziasztok!
Hajni
nimbot

Sziasztok lányok!

Tündi,
Kezdtem megörülni, mikor javasoltad a találka áttételét, mi ui. ma elutazunk egyetemi találkozóra (mint minden évben, 3 nap, vagy T.lök vagy H.szoboszló). Majd vasárnap jövünk haza. Már alig várom, hogy lássam a csajokat. Meg Flórának sem lesz rossz, annyi gyerkőc van, és általában kettő családonként.
Szóval ma nem vagyok, tegnap meg tényleg nem bírtam kihagyni a tornát. Most biztos hülyének néztek, de ha nincs meg a heti két mozgásos foglalkozásom, akkor én begyagyásodom és nem érzem jól magam fizikailag sem. Ne haragudjatok érte!!! :oops:
(Most meg, míg nincs tánc, muszáj vmivel pótolni.)
Jaj, de szörnyen érzem magam emiatt!!! :( De jövő héten nincs torna csütörtökön, úgyhogy esetleg egy délutáni játszóterezés?
Zalusról félelmetesen jó kép a csizmás és nekünk is a reklám jutott abszolut elsőre eszünkbe róla.
Ja, kereséses téma már megoldódott. Köszi!!!(Műv.töri könyv kellett volna.)

Dóri!
Nem priviben írom, mert sok mindenki érdeklődött:
a délutáni órákat is Bea tartja, 17-18 step, 18-19 alakfromáló, minden kedd és csütörtök.
Árak: 8 alkalmas bérlet: 4100 vagy 4200, jegy: 450 (de lehet, hogy 540, csak egyszer mentem jeggyel, már nem emlékszem).
Jövő kedden nem kell mennem dolgozni, úgyhogy akkor délelőtt megyek, csütörtökön pedig most nem lesz, mert vmi konferencián lesz vagy továbbképzésen. Utána mindig délután fogok járni, kivéve a szüneteket.

Annamari!
Jobbulást Ádinak. Szörnyű lehet. Én csak abból indulok ki, ha én összeszedek vmit, olyan kínjaim vannak ...

Na, puszi mindenkinek, megyek pakolni és vásárolni, majd jövő héten jelentkezem.
Jó szórakozást mára!!!

Kép
nycsilla

Sziasztok!

Nekem talira a kb fél6 lenne jó, apja 5ig dolgozik. De akkor ugye lesz?
És sokan leszünk???

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Jajj, Dorka áll az ajtónál, veri és kiabál, hogy tá-tá-tá. És az erkélyen a hőmérő 38.5 fokot mutat :? Na megyek gyorsan leszerelem, hátha el tudom terelni a figyelmét. :roll:

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Nekem mindegy az időpont, de akkor Anita kedvéért 1/2 6. Addigra elhelyezem Botit is. Vagy akkor tényleg, mi legyen???

Mi voltunk strandolni, egyre többen vannak....

Hajni, nem akartam már mondani, de épp ezért nem szeretem, mikor a nagyszülők ki akarják oda cipelni a kölköt. Nekem nagyon nem jön be az a játszó, de sajna csak az van ott.

Tegnap Ágiékkal játszóztunk a kórházinál. Jól vannak, Dóra nagyon ügyes nagylány már. Viszont nem tudom, miért nem nagyon ír Ági.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bence, boldog névnapot!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Hajni , Ti 10-kor már otthon vagytok a játszóról. Hát elég frissek vagytok, bár mi meg 11 után mentünk és Zalánnak még nem tudtam megmagyarázni (pedig próbáltam), h. csak az árnyékban lévő játékokat használja, így hamar hazajöttünk. Szal ilyen melegben tényleg korábban kéne menni.

Tali akkor fél 6 és Omnia. Ok?

Csilla, Nektek jó mulatást a hétvégére.

KépKép
tuzal

ok

Anita
Kép
Kép
_anita_

szuper a hsz-emnél a dátum és az óra :shock:

Anita
Kép
Kép
_anita_

most meg már jó, na megyek ... :roll:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!!

Csak beugrok mert rohanok!

Volt szerdán szülői a bölcsibe és igy elsőre jó helynek igérkezik a gondozók nagyon szinpatikusak, október 8-tól kezdjük a szokatást. :lol: :roll:

A talival kapcsolatban nekem most nem jó, de remélem lesz máskor is .Anyukámért megyek be du-tán meg még vásárolok egy két dolgot, Anya lesz a gyerekekkel, Éjjel indulunk egy napra Bécsbe valamikor vasárnap éjjel jövünk vissza.
Tegnap voltam elbeszélgetésen egy állással kapcsolatban, de erről majd, ha többet tudok......még semmi nem biztos :roll:
Pedig jó lett volna találkozni veletek, nektek jó dumcsizást, most megyek mert van még egy pár elintézni valóm.

Sziasztok, Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

eddig úgy néz ki, hogy leszek :wink:
zsuzsimano

Talin nagyon jól éreztem magam. Remélem többiek is. És még hűvös is volt. :)
Annyi kérdés maradt még bennem, ezért remélem sikerül hamar szervezni egy újabbat. Szerintem még most is bírnánk szóval tartani egymást.
Beszéltünk a topic további életéről, azért nem bánnám ha többiek is hozzászolnának esetleg egy babás tali keretében és lezárnánk a témát, a topicot meg be. Vagyis ez maradhat, csak mi megyünk.
Jó éjt.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Vagyunk mi is.
Üdvözlöm én is az újakat.
A net most úgy néz ki, hogy jobb, az infraport sz.rakodott.
Az állásról nem írtam, hogy végül mást választottak. Egy gyakornokot, pedig az állás min. 2 éves tapasztalattal volt meghirdetve.... Ez van. Végülis nem bánom, legalább itthon lehetek még Dáviddal. Igaz Gergőnek jó lett volna a közösség. De most Baba-Mama klubot akarok itt a faluban szervezni, így lesz társaság. Állítólag lehet rá EU-s pénzt is pályázni. A jövő héten beszélek a védőnővel, illetve a polgármesterrel. Már szóbeli ígéret van arra, hogy a helyi művelődési házat megkaphatjuk. A szomszéd faluban tavasz óta működik és ők fognak segíteni a beindításban.
Apa itthon volt most 2 hétig szabin, így most jól elvoltam a gyerekekkel, nem fárasztottak le annyira.
Most a hétvégén falunapok vanak, voltunk kint koncerteken (Fresh, Szűcs Judit), programokon (lovas bemutató, íjászvereseny). Gergő nagyon élvezte ezeket (korábbi rendezvényeken az ugrálóvárat is, most csak habparty volt (tűzoltók csinálták)).
Dávid meg már kb. két hete feláll mindenhol, persze mászik ezerrel (pl. lépcsőre is). Kijött az egyik alsó foga, napközben nagyon szenvedett ma tőle, szerencsére éjjel nagyon jól alszik.

Egyébként Annamari én is gyógyulást kívánok Ádinak! Én emiatt nem vittem el végül urológushoz Gergőt. Majd ráérünk még ezzel. Biztos nagyon fáj neki.

Mi is allergiások vagyunk! Férj is én is. Itt meg szinte csak a parlagfű terem. :( Már be is jelentettem a földhivatalhoz és meg is lett az eredménye, két nagy területet lekaszált a gazdájuk.
Igaz a szemem még mindig gáz, ahogy Zsuzsi írta, mint a nyusziknak. És este rosszabb.

Dóra! Részvétem a migrén miatt, én tudom miről beszélsz! Nekem is csak a Cataflam és a sötét szobában való pihenés szokott segíteni. Gergővel való terhességem alatt nem volt jellemző, de Dáviddal többször és azóta is előfordul. Ekkor nem szedhettem Cataflamot (és azóta sem, a szoptatás miatt), helyette az Aspirin is bevált.

Jolka! Már nem sok van hátra! Szurkolok, hogy minden jól menjen!

Olyan jó, hogy találkoztatok. Nekem is csak ilyenkor este van egy kis időm a gyerekek nélkül, de a hét elején esténként a teraszt súroltuk. Fugáztuk a teraszon a csempét és túl nagy felületre kentük, nem tudtuk időben lemosni és rákeményedett. Jó kemény meló volt, de megvan ez is!

Szeptember elején megint elviszik Gergőt egy hétre a nagyszülők az unokatestvérével együtt. Gergő azóta is emlegeti. Csütörtökön is voltunk Tiszalökön és egyből mondta, hogy akkor biztos ott lesz Boldizsár is. Annyira tud mostanában örülni dolgoknak. Pl. állandóan menne strandolni és a múltkor lementünk a tiszalöki szabadstrandra és szinte visított annyira örült neki. Meg új mánia, hogy a boltban ő tol egy kiskocsit (pl. DM-benvan, vagy itt nálunk a Sparban is) és ezt nagyon élvezi.

Tők jó, hogy ennyien hozzáfogtatok a tornához. Én is tervezem, mert 2 kg a hasamon landolt. :( De én is úgy vagyok mint Anita nem tudom, hogy a szoptatásra milyen hatással lesz.

Lassan lelövöm magam. Bocsi ha sokat írtam. És bocs, ha nem reagáltam mindenki hozzászólására!
Puszi mindenkinek! Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Örülök, hogy jól sikerült a tali! Mi hétfőn Nyh-n leszünk, ha ráértek össze lehetne hozni egy játszóterezést!

Hajni! Édesek a fiaid! Nekem is nagyon tetszik a torta, a hóemberes is szuperjó lehetett!

Zsuzsi! Köszi a választ! Ádit még mindig le kell fogni, amikor hátrahúzzuk a kis bőrét. Ha csak közelítek a kezemmel arrafelé, egyből tiltakozik és eltakarja a kezecskéjével. Annyira sajnálom. :cry: És a pisit is visszatartja még mindig, így szerintem most attól is kínlódik, hogy egy idő után feszül a hasa. Csak akkor engedi ki, amikor már végképp nem bírja, rettentő sírás-rívás közepette. :(

Tünde! Nekünk is pihen a wc- szűkítő, bilink meg még nincs is. Bár szegény kisfiam most gyakorolja eleget a vizeletvisszatartást...
És ráadásul a kakit is visszatartja. Tegnap egy kicsit levettem róla pelust, hogy szellőzzön egy picit, erre pont akkor jött rá a kakilás. Nagyon nem tudta hová tenni a dolgot, ezt is jól megsiratta.

Csilla! Én abszolút nem nézlek hülyének, sőt, irigyellek, amiért ilyen lelkesen tornázol! Én a héten csak egyszer bicikliztem, és annyi, pedig megfogadtam, hogy hetente 3x fogok valamit mozogni. Most ráadásul híztam is vagy 2-3 kilót, és ez eléggé idegesít. :|
Remélem jól érzitek magatokat! Végül hová mentetek?

Tündi! Miért mentetek Bécsbe, ha nem titok? Én is úgy elmennék oda! Remélem összejön az állás!!

Akkor a köv. taliig mindenki agyaljon már egy megoldáson a topik átköltöztesével kapcsolatban. Ha jól emlékszem, Jolka írt valamit a múltkor, mindjárt meg is nézem.

Ádám ma 3,5 órát aludt délután. :o Méghozzá úgy, hogy leraktam és egy hang nélkül elaludt. Biztos nagyon ki van merülve szegénykém.

Kriszti! Nem emlékszem, hogy üdvözöltelek-e már. Nagyon aranyos a kislányod, és a neve is cuki! :)

Ennyi voltam, megyek aludni. Most nézem, hogy már milyen késő van! Holnap rokonlátogatásra megyünk.

Na, még teszek néhány képet! :)

Kisfiam és egy barátnő-jelölt az unokahúgom esküvőjén:
Kép

Kapitány :)
Kép

Huncutkám
Kép

Alvás előtti bohóckodás
Kép

Tisza
Kép

Ádi & a Tisza
Kép

Tényleg ennyi!! :lol: Jóéjt lányok!!

Ádimama

Szia Nusi!! De jó, hogy írtál!
Én még az urológusnál is vaciláltam, hogy húzzuk vagy sem, de meggyőzött azzal, hogy ha esetleg később begyullad (ami nem biztos), az sokkal fájdalmasabb.
Sajnálom az állást, biztos már beleélted magad egy picit. Dávid szempontjából mindenképp jobb lesz így (szerintem).
Sok sikert a klubhoz! Nagyon jó ötlet! Terveid is vannak, hogy milyen programok legyenek?
Ebben az embertelen melegben (bár nekem ez sokkal jobb, mint a 20 fok) én is úgy mentem volna strandolni, de kisfiam jelenlegi állapotában nem lehetséges. Úgyhogy többnyire bent kuksolunk a házban...

Ádimama

Sziasztok!

VAgyok, olvastalak is beneteket, de írni már nagyon lusta voltam. :oops:
Most megyünk haza, kiváncsi vagyok mit műveltek a festők. Jönnek Mutiék is, és segítenek rendbe rakni a lakást. A Holnaptól nem tudom, hogy leszek, nem tudom, mikor lesz kedvem a gépet helyre tenni.
Annamari! jobbulást Ádinak, sajnálom nagyon, hogy megszenvedi. :( A dokinénink küldött el benneteket? Szerintem neked jó is áll az a plusz kiló, ugyan már rég láttalak, de elég soványka voltál.

Ja fórum váltás, már írtam a moderátornak, ő tovább küldött az oldal "fejlesztőihez", még várom a válaszukat. Gondolom hétközben jön is a válasz, ha van eredmény szólok. Ok?

Na most már tényleg megyek, igérem később mindenkinek válaszolok, de már lassan megyünk.

Jók legyetek, vigyázzatok egymásra!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Rég írtam, aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok! Kicsit macerás már Dóra mellett géphez ülni, ha pedig sikerül, csak 1 pillanat az egész!
A nyaralás óta nem jelkeztem. Szuperül sikerült, Dóra és mi is nagyon élveztük. Jó volt az idő, a hely, minden!  2 nap voltunk kirándulni, hajókázni. Tihany, Badacsony, Nagyvázsony, Kapolcs. Dórának nagyon tetszett a szálloda, a lift, a játszótér, a strand, a medence,… Kb. 3 nap kellett, míg megbarátkozott a hellyel. Az étteremben állandóan kiabált, apa, anya, épp az után akit nem látott. Babás családokkal ismerkedett, jókat aludt a babakocsijában, mi pedig tudtunk sétálni, fagyizni, nézelődni!
A nagy meleg engem nagyon megvisel. Dóra folyton jön, puszilja a lábam,  és mondja anya cici. Nem tudok nemet mondani, de teljesen leizzaszt!  A nyaka tele van meleg folttal.
Mi is beszélünk, vagyis van egy pár dolog, ami tudatos, és vannak olyan szavak, amelyeket csak utánoz. Például kérdem, hány éves vagy, mondja egy. De arra is 1 a válasz, ha a labdáit kérdem!  Vagy kérdem, mit láttál a Balcsin, mondja „attyut” (hattyút), és a vadasban is azt látott tegnap!  Ha beszélgetünk és mondjuk, hogy megyünk sétálni, kiabálja tá-tá. Ez a táska. A Balcsin kapott 1 H.K. táskát, és azzal indul sétálni.
Bili: Nekünk is van bilink, H. K. van az elején. Már k.b. 5* volt bele pisi.  Nem erőltetem, de szeret ráülni. Ebben a melegben leszedi magáról a pellust! Persze volt már pisi is, és kaka is mellé. Valamelyik reggel csupaszkodott, aztán hevesen mondja, kaka- kaka. Gyorsan bili, de nem akart ráülni, hanem mutatott a kis játszó sátrába… ott volt a kaka. 
Magunkról ennyi.

Szülinaposokat, illetve névnaposokat Isten éltesse sokáig!!!

Újakat üdvözlöm a topicon!

Annamari! Ádámnak gyors gyógyulást! Ha itt jársz jelezd, aztán talizhatunk a játszin!

Anita! Remélem jól éreztétek itt magatokat! Tesóm el volt halva Botin, ahogy mondta neked: „megígérted”! Fini volt a kajcsi?

Jolka! Nagyon jól néztek ki a képen! Vmelyik nap taliztam Ildivel, kérdezett, h hogy vagy. Írtam smst, csak nem válaszoltál, lehet nem jó számra írtam!? Írok 1 privit.

Tünde! Gratula Zalus beszélőkéjéhez!

Dóra! Neked pedig Petihez! Ügyesen beszokott a bölcsibe!

Zsuzsi! Mi is összehozhatnánk itt egy talit! 

Bocsi, hogy többiek nem írok, eddig kaptam szabit! 
Üdv mindenkinek!
Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Megjöttünk, valami fantasztikus volt! Én magam sem hittem volna, hogy 3 nap így fel tud tölteni. Szóval eljött az az idő is, amikor Flóra mellett lehet pihenni. Úgy tűnik ez két dolognak köszönhető: a rengeteg gyerek (számszerint hat rajta kívül), és hogy mindjárt 3 éves. Annyira jól viselkedtek, egész nap nem kellett rájuk szólni (azért ahol volt kisebb, nagyjából 2,5 év alatti, ott ugyanúgy nem ment az alvás és folyton kézenfogva kellett sétálni vele, meg nyűszített anya után). Ehhez hozzájárul a kitűnő szállás: gyönyörű udvar, mindenféle udvari kellékkel, 2 medence (mondjuk csak egy volt feltöltve). A konyhát használhattuk, volt szalonnasütő / bográcsoló hely és így fizettünk 13200 huf-ot a két éjjelért. Király, nem?!!
Egyetlen egy probléma a pókok voltak, alig mertem miattuk kinyítni az ablakot, de felvilágosítottak a családi házban élők, hogy nálunk sem lesz másképp!
Kellemesen telt el a 3 nap, leginkább trécselés, nosztalgiázás éjjelekbe nyúlóan (hajnal 2, tudjátok, ez csúcs nálam), rengeteg kacagással. Főztünk, sütöttünk szalonnát, a fiúk meg berúgtak, mint a csacsik, de azért igyekeztek segíteni is. Egyik délután a parton voltunk, még mindig jó ez a T.lök-i strand, de a WC-helyzet katasztrofális.
Alvás: első éjjel fél 11-ig volt fent Flóra (hogy engedhettem meg?! :D ), egész éjjel aludt ébredés nélkül, de csak 6. 38-ig. Délben is aludt 2 órát. Másnap 21-kor ment aludni és úgy is 3/4 7-ig aludt. Tényleg egyszer sem kelt fel, az utazóágyban, még csak nem is jutott eszébe, hogy velünk kellene! Remek!
Mindjárt hozok képeket!
Ezek után Londonba is bizakodóbban indulok, csak éppen ott egy gyerek sem lesz velünk rajta kívül, úgyhogy lehet hullaként fogok hazajönni. De majd igénybeveszem a keresztapját.

Örülök, hogy jól sikerült a randi, azért eszembe jutottatok!! :D
A kardinális kérdések közül gondolom a topic-ügy volt a centrumban. Megírja valaki, mire jutottatok?
És mi volt a "menü"? Fagyi? Süti? Somlói? Képeket készített valaki?

ÖTletet kérek: mivel lehet megtakarítani a vasaló talpát a szennyeződésektől???????? Speciális szer?

Puszi mindenkinek! Csilla és Flóra

Kép
nycsilla

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
nycsilla

Sziasztok,

Csilla, Hát ahogy olvasom a beszámolód még én is feldobódom. Én már szerintem lenne, akit meg sem ismernék a csop.társak közül, de évekkel ezelőtt volt, aki a m.helyemen odajött hozzám és magázott (igy kért segitséget) mondom ne viccelj már .... persze jót röhögtünk, de szerinte annyit változott a hajam, stb. h nem ismert meg. Na meg nekem nagyon sok dunántúli és bp-i csoportársam volt. Persze ezért vannak, akikkel tartjuk a kapcsolatot.
Flóra gyönyörű, mint mindig és a ház is tényleg szuper lehetett, mert a medence pedig tényleg látványos.
Neked már csak a héten jó a tali? És csak délután, mert talán ezt irtad?

Jolka, Már nagyon az utolsó heteket taposod. Remélem minden szép és jó lett a lakásban és a takaritással is kész lettetek. Jó lenne veletek talizni. Beválallalod még? Ha igen akkor hol? Mert egy talit a hétre lehet szerveznénk, ezt beszéltük pénteken. A topicos ötletemet előadom majd a talin, a péntekitalin a többiek jónak találták.

Ági, Képet is kérnénk Dóráról (ha lehet) én legalábbis már elég rég láttam. Örülök, h. a nyaralás ilyen jól sikerült. A bilizéssel azért nem semmi, nagyon ügyes.

Annamari, Szerintem a mai játszó már nem jön össze, mert hétvégén nem voltak itt ugy látom mások sem. Neked mikor lenne még jó a héten?
Remélem már jobb a helyzet Ádinál és nem fáj neki annyira a pisilés. Nagyon cuki a képeken. Neki is van ezer arca.

Nusi, Úgy látom neked még a két gyerek mellett is van erős és kedved intézkedni. Ezek szerint elég sok a gyerek a környéketeken, van kapacitás a klubra. Az egyhetes gyereknagyiztatást irigylem. Gergő már biztos nagyon szépen beszél.

A hétvégénk nagyon jól és gyorsan eltelt. Szombaton voltunk a Z. céges buliján, a Múzeumfalut arra a napra zártkörűvé tették és csak a cég családjai voltak. Volt nagy dínom-dánom, rengeteg program sok gyerekkel. Zalánt alig tudtuk hazahozni, h. délután aludjon egy kicsit. Petráék is ott voltak, ugyhogy mi jól kidumáltuk magunkat, mert Zalán amig aludt mi visszamentünk (Anyós őrizte az álmát) és Bence is épp akkor aludt. A két srác este jól fel is pörgette egymást. Aranyosak voltak. Petra, Miután elmentetek Zalán a szinpadon táncolt tovább, a műsorvezető be is mondta, h. időközben lett egy háttértáncosunk, de egyszerűen le sem lehetett húznia szinpadról. Kire ütött ez a gyerek?
Tegnap pedig strandoltunk Z-val(talán idén utoljára? :-( ) Zalust Anyukáméknál letettük, így nyugiban sikerült tölteni a napot. Bár anyaként és érző emberként szemtanúja voltam egy felháborító esetnek. Min. 10 percig sírt a babakocsiban egy kisgyerek, mire a szülök végre hajlandók voltak odamenni hozzá. Furcsa volt, h. láttam, h. Zalántól is nagyobb a kisgyerek és mégsem ugrott már ki százszor a babakocsiból, amit az én fiam már megtett volna. Mikor a szülök végre hajlandók voltak meghallani a rettenetes sirást, akkor derült ki, h. fogyatékos a kicsi. Felháborító, még most is forr a vérem, ha az esetre gondolok. De nem tudom mi lett volna a helyes? Sokan hallgattuk, figyeltük és legfőképp vártuk, h. történjen már valami, jöjjnek már a szülök. Ti mit tettetek volna? Más gyerekéhez hozzzányulnátok ilyen esetében? Jajjjjjjjj, h. milyen emberek vannak!

SZép napot mindekinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!!

Csilla!
Konkrétan milyen szennyeződések vannak a vasalódon?? vízkő v valamilyen matrica vagy minden? Nekem kb két hónapja van egy üzletem amiben különleges jó minőségü koncentrátumok vannak az egész háztartást lefedve. ezért kérdezem milyen a szennyeződés.
Annamari !kérdezted mért voltam Bécsbe a hétvégén konkrétan egy tréningen voltam ami ezeket a termékeket mutatta be. Egy Európai élményközpontban.nagyon szupi volt.

majd jövök még csak Dávid sír.

Kép
Kép
kispaszuly

Tündi, Az én vasalóm talpa is nagyon gáz, ha van megoldás engem is érdekel. Én néha ezt-azt ráégetek. :oops: Szerencsére eddig a kedvenc ruhadarabok megúszták. Már az új vasalón törtem a fejem, pedig ez sem régi. Ja és ha az ecetes ollón kívül van jó terméked a gyümölcsfoltok eltávolítására, azt is szívesen veszem. Esetleg y- ra végződik az öt betűs szó vége, már ami a márkanevet illeti?

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Én is itt vagyok! :D A pénteki talin én is nagyon jól éreztem magam! Teljesen feldobódtam :) :oops:
Tényleg jó lenne a héten egy találka!

Jolka! Ha a buszt már nem vállalod be tényleg nagyon szívesen elviszlek benneteket! Útba estek jövet-menet :D
Remélem jól sikerült a festés és mostmár szép rend van! Azért ha van kire bízni inkább csak mutogasd mit hová tegyenek :D nehogy a tesó is kíváncsi legyen az új szobára!Kiságy, babaholmi lassan fogadásra készen? Mér tényleg nemsokára finiseltek! :D Neve megvan már a tesónak? Olyan izgi!

Csilla! Flóra gyönyörű, mint mindig! Nagyon jó helyen lehettetek! Az a polip a medencében! A héten még neked is jó a tali ugye?

Nusi!
Jó rólatok is hallani! Sajnálom az állást, de azért Dávidnak így jobb lesz, nem? Gerggő lassan mehet oviba, nem, ha ennyire hiányzik neki a közösség. Vagy a bölcibe nem veszik be esetleg fél napra? Neked is könnyebb lenne, és ő is gyerekek között lenne.

Jövök még és reagálok a többieknek is, de most Dorka nem hagy.

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Tünde! A válaszom Igen. Az a beszállító cég amire gondoltál.
Mint ahogy irtam van több féle termék és a gyümölcsfoltokra is van, két féle termék eggyüttes hatásával lehet hatékonyan eltávolítani a foltokat, És ami még fontos 100% -ban környezetbarát és 100% megelégedetségi garancia van minden termékre. A vasalóra is van egy szer egy bizonyos fémtísztító és a fémszivacs ami nem karcol.

na megyek majd még jövök csak megint összebalhéztak.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Jó, hogy ilyen sokat írtatok, jó volt visszaolvasni.

Nusi! Sajnálom a munkát, de azért a Dávid szempontjából tényleg jobb így. Majd legközelebb. Jó volt olvasni rólatok!

Tündi! Szorítunk az álláshoz, majd írdd meg a fejleményeket!

Jolka! Hogy bírod ezt a nagy meleget és a pocakot! Jól látom, hogy már csak egy hónap van hátra?!! Hogy repül az idő!

Ági! NAgyon aranyos lehet Dóra, ahogy beszél!

Tünde! Jó volt beszélgetni a múzeumfaluban. Mi is megálltunk a karaoke-nál, Bencének nagyon tetszett, kacagott és tapsolt. Még felmentünk este a kilátóba, Bence minden emeleten körbeszaladt vagy háromszor, alig lehetett hazavinni, nagyon tetszett neki.
Ez a strandos sztori elég durva, nem tudom, mit csináltam volna.
Erről jut eszembe, Bence újabban ezt kérdezgeti: Mit csinálsz, anya? Meg: anya, gyere csak ide gyorsan :D

Csilla! Biztos nagyon jól éreztétek magatokat, a képek és a beszámolód alapján is csak erre lehet következtetni! A mozgás miatt nagyon irigyellek, és én sem nézlek hülyének. Én mondjuk nem tudnám megoldani, hogy elmenjek, de azért ha tehetem, otthon mozgok, persze nem annyit, mint kellene.

Tegnap Tiszatelken voltunk, Bence továbbra is nagyon élvezi a strandot, de mostmár azt mondja, hogy menjünk a Tiszára. Utána elmentünk Nyírbogdányba egy ismerőshöz, és képzeljétek, út közben Bence kinyitotta az ajtót maga mellett. Először csak azt vettük észre, hogy felkapcsolódott a belső világítás, de aztán egy kanyarban kinyílt az ajtó, és kiesett a Bence cipője :D
Tali eddig úgy néz ki, nekünk jó bármelyik délután.
Fórumváltást támogatom, minden megoldás érdekel :lol:
NEkem is épp ma jutott eszembe, milyen sokat lemaradtak tőlünk, Ági, Anita, Melinda és aki hirtelen nem ugrik be, hol vagytok?
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

No DOrka alszik, a ruhák száradnak, család megebédeltetve :D

Tündi! ENgem kimondottan érdekelne a kajafoltokra való csodaszer! Épp most mérgelődök, hogy, inteligens mosópor meg méginteligensebb folteltávolító ja meg 60 fokos mosás és mégis pecsétesek az előkék, meg néhány kisruha is :evil: :evil: áztathatom meg szappanozhatom az újabb mosás előtt :? :x
Az álláshoz szorítok neked! A bécsi útért kicsit irigyellek :oops: én tavaly áprilsban voltam egy konferencián, akkor voltam 10 hetes terhes és még senki nem tudta (a családon kívül) és nagyon élveztem, hogy "kettesben" voltunk a kis pocaklakómmal. Azóta is nosztalgiával vagyok Bécs iránt.

Petra! Biztos aranyos Bence ahogy beszélget! Azért ez az ajtónyitogatós sztori rémisztő kicsit :shock: nem ijedtetek meg?

Ági! Tényleg tündéri Dóra ahogy emlegeti a hattyút! És anyukám sűrű elnézéseket kér, hogy fiúnak nézte a kiscsajt :oops: !!
A bilizéssel meg szuperügyes!!!! Csak úgy elővetted, megmutatni neki mire való? És tetszik neki? Tényleg nagyon jó!
Anyukám is rágja a fülemet, hogy vegyek bilit Dorkának, merthogy minket már 6 hónaposan ráültetett. Én még azért korainak találom! Főleg, hogy Dorka nem képes egyhelyben megülni 2 percet :D

Annamari! Nagyon fotogén a fiacskás :D Nagyon jók a képek mint mindig! Kívánom neki hogy minél hamarabb rendbejőjjön!

Csilla! Úgy szerettem volna menni tornázni, bemelegítésként elővettem itthon RR kismamatornáját, végigcsináltam. Lett is izomlázam így sok hónapnyi tespedés után még ettől is. De ez e kisebbik baj. Alig tudtam Dorkát rávenni utána a szopira. Köpködte ki a tejcsit :shock: úgyhogy asszem ezzel még várnom kell. Pedig mosmár tényleg hiányzik nekem is a mozgás, bár én azért kevéssé vagyok kitartó mint te, és hajlamos is vagyok simán ellógni egy-két alkalmat ha el is kezdek vmit :oops: :oops:

Képzeljétek, olyan kis okos lánykám van (csak hogy dicsekedjek egy kicsit :D ): mostmár látszik rajta, hogy ért mindent amit mondunk neki! Ha kérem hogy mutassa meg hol a szeme, orra, füle akkor megteszi, ha kérdem hol a labda, maci, baba, cica megy és hozza ide. Ha elkérek tőle valamit akkor oda is adja :D Nagyon élvezem!! JA és persze úgy tesz mintha nem is hallaná a NEM-et, nemhogy érteni :? Pedig tudja hogy olyat csinál amit nam szabad, mert akkor néz hátra közben, hogy figyelek e. De még ilyenkor is zabálnivaló!

No mentem pihizek egy kicsit, mert az éjszakáink még mindig nem az igaziak...
Ja a tali nekünk bármikor jó!
Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!
Jó sokat írtatok, én még azt sem tudom ki-kicsoda de igyekszem. Én is egyre többet gondolkozom a tornán, fogynom nem kell de a mozgás hiányzik. Még Boti előtt volt a kertvárosban is aerobic, most sajna nincs. Szóval buszozhatok. A barátnőm a körte utcára jár szerintem csatlakozom hozzá.
Milyen volt a tali, mit csináltatok, merre jártatok, hányan voltatok? Nem tudtok róla, lesz most ősszel bababörze a buszacsa-ban?
Megyek mert Botond felébredt 3,5 óra alvás után!
Sziasztok
Hajni
nimbot

Sziasztok!

Eddig bírtam gép nélkül, ugyan pihenésnek is betudható. :D

Most olvastam vissza.

Mindenkit nagyon jó volt olvasni, milyen élményeitek vannak. :)

Képen, mint mindig minden gyerkőc nagyon aranyos. Hajni, végre beneteket is megtudtalak nézni, ngyon helyesek vagytok!

Aniták köszi a felajánlást a szállításra, de megoldjuk. :D

Tali, nekem ok a héten. CSak írjátok meg mikor és hol.

A festés egész jó lett, még van meló bőven, de már aprólékosan is meg lehet csinálni a többit. Tegnap Mutim lesúrolta a konyhaszekrényt kivül-belül, ezt nagyon utálom csinálni.
Nagyon sok mindent kiszórtíroztam, de így is kevés hely van. :?

Hú.... Tesó még nem kapott semmit sem. Egyelőre a lakást kell rendbe tenni. A kombiágyat csak nem teszük vissza, nem kinlódunk az összerakással, na és hely sincs sok. Így a Tesó újat kap. Egyelőre egy fenyő kiságyon és hozzá ilő komódra gondoltam, ha van ötletettek, hogy hol találok valami jót, szivesen fogadom. :)
Tesónak még mindig nincs neve. :oops: Beszélünk róla, de nem jutunk sokra. :wink: Hétvégén talán eljutunk a kenguru goldba (elvileg 2.-ig 16% kedvezmény van), és akkor veszünk a tESónak pár alap holmit. Addig a Manó cuccait is átnézzem.

Ma voltam az első nst-n. A lábam nagyon dagad, gondolom a pihenés nélküli napok miatt. :) A vérnyomásom jó, de azért holnap be kell menni egy vérvételre.

Anita (Dorkamama)!
Pont a tejcsi miatt nem tudtam tornázni. Manó 1 éves koráig ömlött belőlem a tej. Ha hirtelen mozogtam, egyből eláztam, így a tornát nem is erőltettem, na meg győzött a lustaság.

Tünde!
Nem tudom mit tettem volna, sírós gyerkőccel. Akkor nem is volt közelben a szülő, ott merték hagyni? Talán odamentem volna, legalább a babakocsiba megringatni, hát ha az is elég lett volna. nem tudom.

Petra!
Hú, ez egy kicsit félelmetes. Nekünk be van kapcsolva a gyerekzár, sőt apuékéba is bekapcsoltattam.

Bilizősöket irígylim, ügyesek vagytok, és kitartóak. Én meg lusta....
Már annyit kapok a családtól miatta. Sőt már a Mutimtól is kaptam, pedig Ő nem nagyon szól bele a gyereknevelésbe, rám bízza. Nem akar Manó ráülni a bilire, mindig kell neki a pelus, képes hisztizni, ha érzi, hogy pisi lesz, és addig visszatartja míg nincs rajta a pelus. Ilyenkor mit tegyek, erőltesem, ezt nem akarom. Vagy várjam ki szépen nyúgodtan? Mindenestre a wc szűkítót még megpróbálom, hát ha. Na meg anyagilag is jobb lenne. :wink: A többivel, nem is foglalkozik a család, pl. ha sétálunk és Manónak hirtelen pisi, netalán nagy dolog kell, akkor mit csináljak? Télen, nem húztam le a gatyáját az utcán, főleg, hogy akkor már a TEsó is ott lesz. ..

még akartam valamit, de közben Zolkó is hazajött. MEgyek.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?