Sziasztok!
Eddig bírtam gép nélkül, ugyan pihenésnek is betudható.
Most olvastam vissza.
Mindenkit nagyon jó volt olvasni, milyen élményeitek vannak.
Képen, mint mindig minden gyerkőc nagyon aranyos. Hajni, végre beneteket is megtudtalak nézni, ngyon helyesek vagytok!
Aniták köszi a felajánlást a szállításra, de megoldjuk.
Tali, nekem ok a héten. CSak írjátok meg mikor és hol.
A festés egész jó lett, még van meló bőven, de már aprólékosan is meg lehet csinálni a többit. Tegnap Mutim lesúrolta a konyhaszekrényt kivül-belül, ezt nagyon utálom csinálni.
Nagyon sok mindent kiszórtíroztam, de így is kevés hely van.
Hú.... Tesó még nem kapott semmit sem. Egyelőre a lakást kell rendbe tenni. A kombiágyat csak nem teszük vissza, nem kinlódunk az összerakással, na és hely sincs sok. Így a Tesó újat kap. Egyelőre egy fenyő kiságyon és hozzá ilő komódra gondoltam, ha van ötletettek, hogy hol találok valami jót, szivesen fogadom.
Tesónak még mindig nincs neve.
Beszélünk róla, de nem jutunk sokra.
Hétvégén talán eljutunk a kenguru goldba (elvileg 2.-ig 16% kedvezmény van), és akkor veszünk a tESónak pár alap holmit. Addig a Manó cuccait is átnézzem.
Ma voltam az első nst-n. A lábam nagyon dagad, gondolom a pihenés nélküli napok miatt.
A vérnyomásom jó, de azért holnap be kell menni egy vérvételre.
Anita (Dorkamama)!
Pont a tejcsi miatt nem tudtam tornázni. Manó 1 éves koráig ömlött belőlem a tej. Ha hirtelen mozogtam, egyből eláztam, így a tornát nem is erőltettem, na meg győzött a lustaság.
Tünde!
Nem tudom mit tettem volna, sírós gyerkőccel. Akkor nem is volt közelben a szülő, ott merték hagyni? Talán odamentem volna, legalább a babakocsiba megringatni, hát ha az is elég lett volna. nem tudom.
Petra!
Hú, ez egy kicsit félelmetes. Nekünk be van kapcsolva a gyerekzár, sőt apuékéba is bekapcsoltattam.
Bilizősöket irígylim, ügyesek vagytok, és kitartóak. Én meg lusta....
Már annyit kapok a családtól miatta. Sőt már a Mutimtól is kaptam, pedig Ő nem nagyon szól bele a gyereknevelésbe, rám bízza. Nem akar Manó ráülni a bilire, mindig kell neki a pelus, képes hisztizni, ha érzi, hogy pisi lesz, és addig visszatartja míg nincs rajta a pelus. Ilyenkor mit tegyek, erőltesem, ezt nem akarom. Vagy várjam ki szépen nyúgodtan? Mindenestre a wc szűkítót még megpróbálom, hát ha. Na meg anyagilag is jobb lenne.
A többivel, nem is foglalkozik a család, pl. ha sétálunk és Manónak hirtelen pisi, netalán nagy dolog kell, akkor mit csináljak? Télen, nem húztam le a gatyáját az utcán, főleg, hogy akkor már a TEsó is ott lesz. ..
még akartam valamit, de közben Zolkó is hazajött. MEgyek.
Sziasztok