Sziasztok!
Hogy ti mennyit írtatok, nem győztem olvasni.
Így jár az aki nem jön egy pár napig.
Zsua
Dominak utólag is nagyon sok boldog első szülinapot kívánunk.
Fotók jók.
Emese
Egy kicsit megkésve, de boldog névnapot.
Ha esetleg Kodáék nem engednek be
, hozzánk is jöhettek nyugodtan bármikor. De komolyan, nem csak udvariasságból írom.
Ács tel.számát mindjárt megkeresem.
Hogy vált be a kiságyátalakítás?
Anita
De ha elmennél felvételizni és felvennének lehet egyből évethalasztani. És akkor később legalább már felvételizni nem kéne. Nyílt most egy gyermekmegőrző az SZTK-nál, de árakat nem tudok, biztos drága.
Tanfolyam biztos érdekes.
Zsuzsa
Hogy vagy? Megvetted a serpenyőt?
Magzatmozgás: tanácsadáson adtak egy papírt, hogy számoljam, de dokibácsim nem kérte, így nem vezettem.
Gyógyszert én nem kaptam.
Delice
Én is a megyeiben szültem és meg voltam elégedve mindennel (egy két apróságtól eltekintve.). A papás szülőszobában szültünk, jó volt mert csak ritkán néztek ránk, hagytak nyugodtan vajúdni. Dokibácsim az egész szülés alatt csak 2× vizsgált, nem volt tágítás és társai, csak oxitocin. Fájdalomcsillapítás és gáz nem volt, de nem is kértem. Szülésznők rendesek voltak. Ami nem tetszett: szülés után igaz rámtették Benit, de nem szoptathattam meg, egyből elvitték és nem hozták vissza. A 2 órás szülőszobai megfigyelésből majdnem 10 óra lett mert nem volt szabad szoba, ami nem is lett volna gond, de így 12 óra telt el a szülés után, hogy újra láthattam Benit. A csecsemősök is szinte mind rendesek voltak. Mi a 4. nap jöhettünk haza, ha 12-ig szülsz akkor az már 1 napnak számít, ha 12 után akkor csak másnaptól kezdik számolni. Látogatásról nem tudok nyilatkozni, mert látogatási tilalom volt, amit nem is bántam, mert nagyon jó volt, hogy nem jöttek a rokonok a nyakamra, csak a párom hiányzott.
Éjszakák: első éjszaka tőlem is elvitték Benit, 2. éjjel 10 óráig bírtam, utána beadtam, 3. éjjel hajnal 2-kor ismét bevittem. De Beni nem bírta a meleget, nagyon fűtöttek, szinte végig ordította az éjszakát, így a szobatársam babája sem tudott aludni. 3. éjjel nagyon lelkiismeret furdalásom lett, amiért beadtam, mert olyan bánatos szemekkel nézett rám mikor odaadtam a csecsemősnek.
Az "elit" folyosón vannak a babás-mamás szobák, a másik folyosón nem lehet veled a baba éjjel-nappal.
És hogy fogják hívni a pocaklakót?
Nem szeretnél bekerülni a táblázatunkba?
Úgy látom egy kicsit összekeverted Zsuzsát és Zsuát
Zsuának van Domija, Zsuzsának meg pocaklakója.
Itt is nagyon csúnya szél volt tegnap, de ma is fúj rendesen.
Koda
Igen, én 3 gyerkőcöt szeretnék és most úgy néz ki, hogy már Laci is.
Csak én állandóan aggódok valamin, pl. hogy lesz-e elég pénzünk felnevelni őket, ... De Laci optimistán áll a dolgokhoz mindig, talán túlságosan is. Majd megláttjuk, előbb legyen meg a 2.
Kata
Itt is gratu a nagyágyhoz és a pelusmentességhez.
Magdi
Ez az az ovi ami a Bocskain van? Nekem is az a legszimpibb eddig, de úgy hallottam, hogy protekció nélkül nem lehet bejutni. Mi is vallásosak vagyunk, csak róm.kat.
Ez a Dottó vonat jól hangzik, kár hogy csak a héten van.
Marika
15 hós szuri igen kettő volt. 1,5 hét után volt egyik este egy kis hőemelkedése tőle, ennyi. Dorka is megkapta már?
Remélem is, hogy nem fogod titokban tartani a kistesót 3 hónapig.
Beni is tud ám hisztizni, ha valami nem úgy van ahogy ő szeretné jön a műsírás és hanyattfekszik a földöm. Ilyenkor otthagyom, nem figyelek rá és akkor megunja. Tegnap az OBI-ban feküdt le nekem a földre, szerencsére sírni nem sírt. És nem vagy csődtömeg.
Ciciléssel hogy álltok? Beni még 4× szopizik estétől reggelig.
Cat
Mindjárt írok mailt.
Dodus
Igen, a játszótér 19-ig van nyitva, utána bezárják.
Szállás ügyben sajna nem tudok segíteni, hát 19.-e tényleg mindjárt itt van.
Biztos rád fér egy kis pihi, maradj csak otthon pénteken, én megengedem.
Mi jól bírjuk a meleget, mert bent a lakásban jó hűvös van, kint meg ha nagyon meleg van pancsizni szoktunk.
Melinda
Gyerkőcök édesek lehettek.
Nekem van egy jó varrónőm, Görömbölyön. Küldjem a számát?
Ditta
Örülök, hogy túlvagytok rajta, és hogy minden ok.
Te jobban vagy már?
Nálunk is a Danubius szólt éjjel a szülés alatt.
Betti
Tápszer recept
Hágy kiló most Gerda?
Na befejezem regényemet.
Puszi mindenkinek, Panka