Sziasztok!
Mit szólok a jó időhöz? Végre süt a nap és kezd szinem lenni
Volt mit olvasni szerencsére
Akikről lemaradtam: NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOKAT ÉS NÉVNAPOKAT kívánok.
Újakat üdvözlöm
Delice!
Írtam a kórházas topicba, csak, hogy a diósgyőri is szerepeljen ott a kettő alatt. Ha bármi kérdésed van csak nyugodtan, akár magánban is. Remélem hamar sikerül választanod
Ja szikszói kórház. Tavaly újjították fel az egészet, szóval állítólag baromi jó. Sok miskolcot tudok, aki kijött szülni, viszont kb ugyanennyi szikszói van, aki elment miskolcra szülni
Szobák zuhanyzósak, de nővérekről, szülésznőkről, csecsemősökről nem tudok semmit. Ha gondolod utánakérdezek.
Minitalisok!
Képek szuperek, jó új arcokat is látni. Szivem kicsire ment össze annyira szeretnék már veletek talizni
Anita!
Hogy te mikre jársz
Mikor láthatunk a tvben? Nyiregyet sajnálom, talán jövőre? Azért meg sem próbálod? Nem lehet vhogy megoldani? Közlekedés nem olyan rossz egy óra alatt megjárod. Vagy akkor menjetek családostól
Magdi!
Ovi szuper lehet, ilyenkor sajnálom hogy kiköltöztünk
Itt van kettő és kész, behordani meg nagyon kicsi akkor még. Vizsgák? Erkély
Lili otthon van, vagy még nyaral?
Kata!
Dodónak óriási gratula, nagyon nagy és ügyes kislány már Ő
Merre csavarogtatok?
Melinda!
Akkor irány lottózni
Hová kell mennem, hogy a ti forgalmatokat növeljem azzal a havi egy két lottóval? Vezetés halad lassan? Rutin vizsga? Sikerült új oktatót találni? Vagy kérdezzem meg a tesómat, hogy kinél tanult mert ügyesen meglett neki
Búzaszem!
Nagyon nagyon szorítok, hogy semmi gond ne legyen. Pihizz sokat, szerencsére én augban voltam ilyen, akkor meg még nem volt tanítás, de emlékszem reggel ébredtem 9-kor, reggeli, még ebédig kibírtam, aztán alvás 5-ig, akkor jött a párom és 8-kor már ágyban voltam
Ditta!
Nagyon szorítok, majd inkább hívlak vmikor, ha nem zavarlak
Dodus!
AFP
Még csak most jelentetted be a hírt és már lassan túl leszel a fontosabb vizsgálatokon
Emese!
Nem lehet könnyű nektek, hogy a párod "kidob" az utcára, még jó hogy vannak rendes emberek és befogadnak
Zsuzsa!
13 kg szerintem nem is olyan sok
Jó kis dátumaid vannak, és nagyon eltérnek. Szerencsére nekem csak egy két hét eltérés volt.
Panka!
15 hónapos szuri nektek is kettő volt? Volt vmi hatása?
Kistesó projekt: még nincs semmi beszámolnivaló
Ha lesz vmi, akkor tuti, hogy első körben tudjátok meg és nem fogom kibírni a 3 hónapot, mint egyesek
Pár napja kicsit magam alá zökkentem. Kicsi lányom, ha valamit szeretne akkor elkezd sikítani, illetve ha vmi baja van (elesik, babakocsi nem arra megy amerre szeretné...) Ez már megy kb 2-3 hete
Egyszerűen nem tudom mit csináljak vele
Elég gyakran hallatja a hangját, mert minden kell neki, ha nem úgy gondolja, nem azt adom oda ami kell akkor katasztrófa. Mit rontottam el? Volt másnak is ilyen gyereke? Vagy elmúlik(ebbe reménykedek)
Már több "kedves" szomszédtól kaptam "jó" tanácsot, mert ugye a fél utca azt hallgatja mit csinál az én gyerekem és én mit csinálok rosszul. Azon törik a fejüket hol rontottam el (na jó ezen én is töröm), többség arra szavaz, hogy mert rögtön ugrok, elkapattam a gyereket és állandóan ott vagyok körülötte, nem önálló. Egy 15 hónapos gyereknek órákat kellene egyedül játszania? És én nem azért vagyok itthon hogy vele legyek és kiszolgáljam?
Másik kedves ötlet, hogy ilyenkor öntsem arcon egy pohár hideg vízzel.
Illetve: "szoktasd le a gyereket valahogy a sikításról, nem is tudom, talán simogasd meg az arcát, mert én már három gyereket felneveltem..."
Passz. Kész csődtömegnek érzem magam
Valamit írjatok már plííííz. Ha ugyanezt, akkor is.
Panaszáradat befejezve.
Puszika, Marika