Új privát üzeneted érkezett!

Szia Zsuzsa!

Koda doktornő üzeni, hogy ezek a fájdalmak valószínűleg jósló fájások.
Holnap átmennénk, úgy 14.30-15 óra körül, ha jó neked. Készül fel a két gyerekre!!! Kép
Pontokat viszem.

Üdv:MSE

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Minitaliról fotókat itt nézegethettek.Kép

Zsuzsa, Búzaszem, CatKép
Örülök, hogy személyesen is találkoztunkKép

CatKép
Nem szeretnél a táblázatunkba bekerülni?

DodusKép
Én szorítottam neked tegnapKép, remélem jól.

AnitaKép
Felvételivel hogy állsz?

MagdiKép
Erkély készen van már?

EmeseKép
Fotók jók lettek. Lefele milyen volt az út?

ZsuzsaKép
Használj is ki minden időt az alváshoz itt az utolsó hónapban. Mert ha megszületik Beni nem sokat fogsz aludni.
Előszedtem az uh-os papírt: 34 hét 1 naposan volt a BPD 90mm, AC 310mm, FL 63mm, és Beni 3250g-al, 53cm-el született 39 hetesen.
Nem csodálom, hogy megijedtél, én biztos rohantam volna uh-ra, meg felhívtam volna a dokiácsimat ilyen esetben.Kép Most már pihenj sokat. Lehet, hogy már a jósló fájások voltak.Kép

KodaKép
És du mikor szokott aludni Marci?

zsuaKép
Úgy látom ismét van netetek.Kép Várjuk ám majd a te fotóidat is.

BettiKép
Jobbulást neked.Kép
Nagyon édes Gerda a fülbevalóval.
Melyik oviba fog járni Matyi?

TöbbiekKép
Merre jártok? ÍrjatokKép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Emese, Koda!

Várlak Titeket sok szeretettel.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Először is nagyon örülök,lányok akik a máltain voltak, hogy személyesen is találkoztunk!

Emese, Panka!

A képek nagyon jók, majd kérek szépen mailbe, ha lehet.
Panka!
De persze szeretnék bekerülni a táblázatba, adatokat küldjem?

Zsuzsa!
Remélem már megnyugodtál. Én is csak azt mondhatom, pihenj!

Zsua!
Kipróbálnám én is a pelust a simát és majd a bugyit is, hol is vetted és mennyibe került?
Még egy kérdés: Mi is a gyógyszer neve, és hol lehet feliratni? Ja és az ára?
(Bocsi ez már három volt!)

Búzaszem!
Hány hetes vagy most?

Koda!
Remélem hamarosan fogunk találkozni, ugyanis készülőben vagyunk Emeséhez, csak az időpont még nem fix, de hamarosan! Remélem már a jövőhéten!

Úgy hallottam vagyunk még egy páran akiknek a babájuk nem akar gyümölcsöt enni mostanában ti mit csináltok, hogy egyen? A dokim azt mondta, hogy vitaminkészítményt kellene adnom Vivinek, mert bárányhimlő után le van gyengülve az immunrendszere, vagy egyen sok gyümölcsöt. Gyümit ugye nem eszik, vitamin készítményben ismerem a Vitacolánt, de az most nem jó mert hasat is hajthat. Ti ismertek még valamilyet?

Sziasztok

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

SziasztokKép

PankaKép
Te csak kérdezel, én csúnya meg nem válaszolok...Szóval most nagyon rámjött, hogy kéne egy kistesó, de Gábor szerint kicsit várni kéne még...Mindeféle okok miatt...Úgyhogy majd meglátjukKép
És hogy Marci mikor alszik délután??? Az a legújabb, hogy 1/2 5 - 1/2 6 között elaszik és kb. 7-8 között kel fel. Délelőtt is alszik kb. 10körül...úgyhogy nagyon rendes gyerekKép

CatKép
Igen. Emese mondta, hogy majd jösztök, és akkor találkozunk isKép

ZsuzsaKép
Köszönjük a meghívást, élünk veleKép Már nagyon várom!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Panka!

Szóval az aki az erkélyt csinálta volna, őszintén szóval jól átvert minket. Jövök ekkor, jövök akkor, leesett a macska, felrobbant a kávéfőző...stb. Szóval mindig volt valami kifogás.
Annyit sikerült elérni, hogy visszaadta a pénzt. így most várunk hétfőig, mert akkor jön az új lakatos mester.

Zsuzsa!

Pihenj jó sokat, mi majd izgulunk helyetted is. Kép.

Búzaszem!

Küldök a kis poci lakónak egy kis ++++++++++++++++++++energiát! Kép.
lilien_csenge

Sziasztok!

Koda!
Kép másodszorra sikerült. Egy hónap múlva ki lehet cserélni. Mármint a fülbevalót. Kistesó: nekem az orvosom mondta, hogy várjunk még, mert nagyon le vagyok pukkanva (na nem ezekkel a szavakkal, de az értelme ez volt), merthogy szoptatásból rögtön terhességbe esni nem jó stb. Aztán tessék, most már negyedszer vagyok beteg az idén. Mindenesetre mindenféle korkülönbségnek van előnye is meg hátránya is. És ha még vártok, tovább babázhatszKép és a férjedet sem érdemes erőltetni ha annyira nem akarja még.

Emese!
Jó, hogy feliratoztad a képeket, nekem is voltak gondjaim.

Panka!
Te képeid is jók! Matyi a Szentpéteri kapui óvodába (vagy nem tudom mi a neve) fog járni. Szóval abba, ami a megyei kórházzal pont szemben van. Jó, hogy Nektek ez még nem aktuális. Én még nem vagyok óvodaérett, és félek, hogy Matyi megérzi. De úgy szeretne menni.

Magdi!
Ez nagy bosszúság! Az Anyósomék tavaly ugyanígy jártak a kőművessel, csak Ők egész nyáron várták.

Voltunk csípőszűrésen is. Most, hogy mind a két módon próbáltam, leírnám a véleményemet, hogy akik még előtte állnak, könnyebben dönthessenek.
1. Vártunk. Kb. 15-20 percet. A GYEK-ben (protekcióval!) ennél többet, mert ott ugye négyszer kell: először az ambulancián, utána a rtg-nél, aztán a rtg eredményére, majd újra az ambulancián. Persze lehet, hogy most szerencsénk volt.
2. A GYEK-ben három öltöztetés, itt egy. Nyáron még elmegy, de télen...
3. A váróban hagytuk a hordozót egy csörgővel, de nagyobb csomagot, kabátot stb. is lehet. Próbáljátok ezt meg a GYEK-benKép
4. Végül a legfontosabb: nekem azt tanították (úgy 7-8 éve), az UH alkalmasabb a szűrésre, ráadásul sugárterhelés sincs.

Mindenkinek szép napot!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Halihó!Kép

Tegnap felhívott a védőnő, hogy jó lett az AFP eredménye.Kép Ma lesz valami terhes klub, ahol videózni fognak, de kettőtől kezdődik, amire munkából képtelenség odaérni. Kár, hogy nem tették kicsit későbbre.

Panka, köszi a drukkot, persze a nagyfőnök nem jött szerdán, csak csütörtökön. Viszont nem volt semmi, csak odaadtam az anyagot. Gondolom ezzel még nincs vége, csak nem volt ideje megnézni.Kép A képek jók lettek, főleg, mikor Emese ingatja a fejét, hogy ne, engem ne fényképezz le!Kép (Ti apával voltatok? Mert láttam egy pár képen szőrös férfi lábakat, kezeket.KépKép)

Most olvastam valamit, megosztom Veletek is. Érzékeny lelkű kismamák készítsenek zsepit!

Ikrek az anyaméhben

Egy édesanya két gyermeket hord a szíve alatt. Egy alkalommal az ikrek így beszélgetnek:

- Szóval, te hiszel a születés utáni életben?
- Igen. Úgy érzem, ez az élet arra való, hogy felkészüljünk a születés utáni életre. Hogy elég erősekké váljunk arra, ami vár bennünket.
- Ugyan már "Élet" születés után? Ki látta azt?
- Látni még én sem láttam, és még nem tudom, milyen. De talán világosabb, mint idebent. Talán egészen más lesz.
- Hogy érted ezt?
Egy kis gondolkodás után így szól a másik:
- Hát, mondjuk a szánkkal fogunk enni, a lábunkkal fogunk járni, a tüdőnkkel fogunk lélegzetet venni.
- Ugyan már! Mesebeszéd. Hogy járnánk a lábunkkal, mikor ide vagyunk kötve, mint egy pórázzal, ezzel a zsinórral? És hogy ennénk a szánkkal, vagy hogy vennénk lélegzetet, mikor torkig vagyunk vízzel?
- Nem tudom még. Igazad van, tényleg elképzelhetetlen. S talán ezért lesz egészen más.
- Mesebeszéd. Még hogy világosabb. Tudod te, mi az élet, öcsikém? Egy nagy sötét tortúra. És mondjak még valamit? Hát ha tudni akarod, még senki sem jött vissza.
- Valóban. Mégis úgy érzem, ott, akkor majd találkozunk édesanyánkkal.
- Hogy kicsodával?
- Azzal, aki vár minket.
- Micsoda marhaság. Egy anya, Nincs itt semmiféle anya. Nézz már körül. Látsz itt valamit? Muti! Hol van?
- Hogy hol? Nem érzed? Benne élünk, mozgunk és vagyunk. Ő az, aki éltet minket. Nélküle nem is léteznénk.
- Szóval, te hiszel egy anyában? Szépen állunk. Nincs itt semmiféle anya. Víz van, és nagy sötétség. És te, aki mindenféle mesékkel fárasztasz engem.
A másik hallgat egy darabig, majd így szól:
- Talán éppen azért nem tudom neked megmutatni, talán éppen azért nem láthatjuk őt, mert benne vagyunk.
Erre a testvére dühösen hátat fordít neki, és így lubickolnak egy darabig. Csönd van. Végül halkan megszólal a másik:
- Tudod, néha, amikor csöndben vagyunk, úgy érzem, énekel nekünk valaki. Hogy beszél hozzánk. Úgy érzem, valami nagy dolog vár ránk. Igen. Azt hiszem, egyszer megtudjuk, hogy is van ez az egész. És egyszer, egyszer biztosan látni fogjuk az ő arcát

Nem volt véletlenül közületek valaki a Dunakanyarban több napra? Valami jó szállás kellene, de személyes tapasztalat alapján. Bizti, ami bizti.Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Ez a hét nagyon nyűgös volt a kisfiamnak. Kezdődött vasárnap délután a lázzal, ami eltartott keddig. De jó magsa volt, 38,6-38,9 között.
Teljesen bepánikoltam, elvittem dokihoz, ő a fogára gyanakodott, de egy doki ismerősünket is felhívam, ő meg azt mondta, hogy a fogzástól nincs ilyen magas láz.
És pont tegnap olvastam a neten, hogy van a csecsemőknél ún. 3 napos láz. Nagyon magas láz (tényleg 3 napig tartott), a láz elmúltával kiütések a testen. És tegnap estére telis-tele lett pöttyökkel! Viszont felül az első foga is kijött! És 4-5 napja éjszaka is nagyon nyugtalan, 3-4x felkel. Pedig már azt várnám, hogy végigaludja az éjszakát!Kép

Ja, és hogy kerek legyen a világ, tegnap reggelre a férjem veséje is begörcsölt, irány a kórház, babszemnyi vesekövet zúztak össze.! Nagyon szenvedett! Bent akarták tartani, de ő hazakérte magát, ma reggelre már kicsit jobban volt.
Koda, ha jól a emlékszem, párodnak is ez volt a baja. Neki is törni kellett?
Úgyhogy mostmár csak a hétfői mandula-műtét miatt kell izgulnom...Kép

BettiKép
Aranyos a kislány a fülbevalóval! Ti hogy álltok éjszakai alvás-ügyben? És te gyógyulgatsz már? Végülis mi volt a baj?

Mse, PankaKép
Jók a képek! Jó lett volna ott lenni!
Panka, azt már én is régen akartam mondani, hogy az én éveim számát is javítanád? Nekem nem most van a szülinapom, de a táblázatban 26 szerepel, és novemberben már 28 leszek! (De azért még csak 27-et írj, jó?Kép)

DodusKép
Történet aranyos!

MagdiKép
Akkor még örülhetsz is, hogy legalább a pénzetek visszakerült! Sok szemét ember van!Kép

ZsuzsaKép
Hát már igen közeledik a szülés, ha jósolgat a hasad! Bár én ezt nem tudom milyen, nekem egyik terhességnél sem volt jóslófájás.

Na, megyek, mert úgy hallom, felébredt a kicsim.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Panka!
Végül nem lefele, hanem felfele indultunk el.
Azt hiszem jobban jártunk. Kép

Lányok!
akinek kicsije van - nem kell valakinek olcsón babahordozó (biztonsági ülés)?

Üdv:MSE

mse173

Sziasztok!
Örülök, hogy megismerhettelek titeket! Nagyon cuki babáitok vannak. Ma vagyok 6+2 napos. Émelygésen kivül semmi tünetem nincs. MEg alacsony a vérnyomásom. És fáradt vagyok, össze vissza alszom.
A képek nagyon jól sikerültek. Kivánok mindenkinek kellemes hétvégét!

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Sajna csak a suliból tudok írni mert bekrepált a gépünk. Mindent újra kell telepíteni. De azt ígérték hogy holnapra készen van.

Cat

A pelust a Vörösmartyn vettem. Van egy pelus diszkont a volt C+C mellett a 10 emeletesk alatt. Panda Pel a neve. A sima pelus 37 Ft, a bugyis 47Ft. A gyógyszerrel kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy ezt nem lehet feliratni mert külföldről hozzák. Az árát majd megkérdezem.

Mse!

Lásd Cat hozzászólásom!

Panka!

Igen végül is van már net mert lehet csak üzemszünet volt.Nem pedig az amit mondtam. Igaz az anyósom telefonált hogy intézkedett tehát lehet mégis csak .........

Búzaszem, Zsuzsa!

Nagyon örülök hogy megismertelek benneteket. Remélem több talin is találkozunk még.

Zsuzsa!

Csatlakozom Koda doktornőhöz szerintem is jóslófájások voltak! Nekem is volt és még hetekig bent volt még Domi.

Panka!

Sajna a képeket csak akkor tudom feltölteni ha jó lesz a gépem. De amit te csináltál át tudnád majd küldeni nekem? Van MSN-ed mert azon egyszerűbb?

Sziasztok

Zsua

Na Pankának két üzi is van!!!
zsua1

SziasztokKép

Megjöttünk Zsuzsáéktól. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat! Köszi ZsuzsaKép
A gyerekek (Emese Ádija meg az én Marcim) 1 perc alatt szédszedték a lakást.. Kiszedték a CD-ket, Marci kapcsolgatta a Hifit és a többit nem is merem leírni....Kép

ZsuzsaKép
Őszintén megmondom, én olyan jól éreztem magam, hogy maragdtam volna még, de a férjedet szegényt már nagyon sajnáltamKép Ő még nem szokott hozzá a gyerekekhez....Meg hogy mindent lerángatnak...És még egyszer elnézést a Hifi tologatásértKép
Ugye azért legközelebb is elmehetek hozzátok?Kép
Gáborom nagyon érdeklődött ám, hogy hogy vagy, meg van -e mindene a babának, van -e ágyacskája..Kép

DittaKép
Nem semmi napjaitok voltak!! Igen, Gábor is vesegörccsel kínlódot itthon két éjszaka, de neki szerencsére két nap múlva távozott a kő természetes úton...meg mondták neki a dokik, hohy nem tudják zúzni a köveit, mert nagyon kicsik....A párodnak kitartást!

Dodus!
AFP:KépKép
Meddig dolgozol még??

BettiKép
Tudom, hogy apának is van ám beleszólsa, hogy mikor jöjjön a kistesó, de én sem leszek fiatalabb.....
Ti is akartok még babaát??Kép Vagy ezt már Gerdára értetted?

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

ZsuzsaKép
Itt van 2 maci a babaágy feletti zenélős játékból...Szét van szedve, ezért csak ennyi van most..A többi el van rakva.. Szóval van 4 db ilyen maci, plussz egy színes hajócska középen ilyen plüss anyagból. Ezek forognak körbe-körbe és zenélnek..Kép Ha esetleg tetszik, szívesen kölcsönadom ingyen és bérmenteve, de ha nem, az sem gondKép Mondom, mi is kaptunkKép

http://babanet.hu/album/albumimages/1549/58278.jpg

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok,
légyszives, ha tudtok, segítsetek, megbízható nőgyógyászt és szülészetet keresek Miskolcon. Most költöztünk a környékre, és nem tudom, hogy merre forduljak.
Szóval légyszi írjatok, tapasztalataitok alapján.
Előre is köszi!

delice

Delice!
Ezen az oldalon találsz egy táblázatot, ezen rajta van valamennyiunk neve és nőgyógyásza, feltételezem mindenki elégedett a sajátjával, ezért ajánlani is tudja neked.

Lányok!
Jelentem levizsgáztam on line ter
minálkezelői ismeretekből.Ez arra való, hogy tudjam kezelni azt a gépet amit a lottózókban használnak, ugyanis vettunk egy lottózót.
A tanfolyam a hét négy napján volt 8-16 , pénteken pedig vizsga.Szóval sok időt töltöttem a gyerekeimtől távol, amit mind ők mind én nagyon nehezen viseltünk.Szerencsére már túl vagyunk rajta, ez is megvan. Most a gyerekeimen kívül már csak a vezetésre kell koncentrálnom.
Most készülök oktatót váltani, mert a régivel sehogy sem volt sikeres az együttműködésünk.

Anita!
Boldog születésnapot!!!Kép Kép Kép
Személyesen mikor?Nem kaptad neg a mailt?

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Na, az előbb írtam egy elég hosszút és eltűnt!

Delice!
Üdvözöllek! Nekem nagyon jó orvosom van, dr. Molnár Imre, a megyeiben. Hova költöztetek? Baba van, vagy a közeljövőben szeretnél szülni?

Ditta!
Nem lehetett könnyű! Gondolj arra, még egy pár nap és Veronika is túl lesz rajta. Majd hétfőn drukkolok Nektek! Gerda este nyolc körül szopizik, utána egykor, majd hatkor. Ha eltolnám az estit, már éjszaka biztos nem ébredne fel. Attila hogy alszik? Most biztos rosszabbul, hogy beteg volt, ugye? Legalább most már túl vagytok ezen a betegségen is.

Koda!
Igen! Szeretnénk még egy babát! De nem most, majd pár év múlva. Már dolgoznom is kellene egy kicsit. És csak egy hónappal vagyok fiatalabb Tőled! Ti egyet szeretnétek még?

Búzaszem!
UH-ra mikor mész? Várjuk a fejleményeket!

Forgi!
Itt vagy? Régen nem jelentkeztél, remélem nincs semmi baj!

Melinda!
Szóval lottózótok lesz? És ott fogsz dolgozni? Ez az oktatóváltás elég macerás lehetKép

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Adnilem!
Köszi szépen, majd megpróbálok annak alapján összehozni valamit!

delice

Kbetti!
Encsre költöztünk, és a Szikszói Kórházat nem tartom eléggé megfelelőnek (bár konkrétan nincs okom erre sem).
A baba a pocakomban, még kb. másfél hónapja van, ezért aggódom, mert ilyenkor már kiszámíthatatlan - így mondják. Arról nem is beszélve, hogy hamarosan meg kellene kezdődjön a rendszeres CTG vizsgálat. Szegeden nagyon jó orvosom van / volt, csakhogy az 300km.
A kórházakról amúgy mi a véleményed? Megyei? Semmelweis?

Delice

delice

Betti!
Hát, a lottózóból egyenlőre csak a pénzt fogom beszedni(az azért nem olyan rossz), meg az ügyeit intézni.A kisfiam most lesz két éves, tehát még van egy évem amit ki akarok használni,vele tölteni azt az időt.Talán ha oviba megy majd akkor beülök én is a lottózóba, bár most el sem tudom képzelni, hogy lehet két gyerek mellett dolgozni-pl.mi van ha beteg stb.
Szóval, ha elég akkor is csak részmunkaidőben.Az az igazság, a férjem rengeteget dolgozik, így igazából csak én vagyok nekik.
Na ez jó hosszúra sikeredett, de így ismerjuk egymást.Kép

Pussz:Melinda
adnilem

DeliceKép
Bocs, hogy belekotyogok a Bettivel való társalgásba, nekem is a dr. Molnár Imre volt az orvosom, mindkét babámat nála szültem, csak ajánlani tudom. Ha érdekel, megadom a magánrendelő v. a mobil számát.
Nekem a megyei kórházzal sem volt semmi bajom, a nővérek segítettek, tisztaság megfelelő, babák éjjel-nappal veled vannak.
De gondolom, aki a Semmelweisben szült, ő meg azzal van megelégedve.
Azt írod, még másfél hónapja van a babádnak. Akkor kb. aug. közepén szülsz, ugye? Én is aug. 18-án szültem a lányomat, 2000-ben.
Ha van kérdésed, jöhet!

BettiKép
Hát jól megszenvedtük a betegséget+fogzást, és ezen a héten az éjszakák is nyűgik voltak, de remélem már visszaáll a régi kerékvágás, mert múlt éjjel már csak fél 3-kor, ill. fél 7-kor kelt fel. Ezt ki lehet bírni.

Sziasztok!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Melinda!
Az is elég munka, ha csak az ügyeket intézed. Ezek szerint Te is férjezett magányos vagy? Az én férjem is nagyon sokat dolgozik, hétvégén is. Április óta egy hétvégét sem töltöttunk együtt, csak néha pár órát. De megígérte, hogy holnap kimegyünk a strandra. Igaz reggel még el akar intézni valamit.

Delice!
Csak megismételni tudnám, amit Ditta írt. Ha még másfél hónapod van, akkor elég gyorsan kell döntened!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

CatKép
Igen, küldheted az adatokat a táblázathoz.
Vitaminkészítményben sajna nem tudok segíteni, én nem igazán szeretem használni.

Zsua, Emese, CatKép
Milyen gyógyszerről társalogtok ti itt? Nem mintha kíváncsi fáncsi lennék, áKép

KodaKép
Nálunk pont fordított a helyzet. Laci szerint össze kéne már most hozni a kistesót (hogy beleférjen az időbe a három bébi), szívem szerint azt mondanám, hogy ok, de az eszem meg azt mondja, hogy várjunk még 1 évet.
Az alvást csak azért kérdeztem, hogy legközelebb úgy hozzuk össze a talit, hogy ti is tudjatok jönni, jó? Beni is kb. ugyanígy alszik, ha itthon vagyunk, de ha megyünk valahova és kimarad az egyik alvás akkor sem csinál belőle gondot.Kép

MagdiKép
Ismerős a szitu.Kép Nekünk most szerencsénk volt, nagyon rendes mestereket fogtunk ki.

BettiKép
Szerencsére az én dokibácsim nagyon szopipárti, azt mondta, hogy ha terhes lennék, akkor is szoptathatnám tovább Beni (persze lehet hogy ő elválasztaná magát). Ettől én úgy megnyugodtam.
Óvoda: hát tényleg jó, hogy még nekünk nem aktuális, eddig még nem találkoztam olyan ovival, ahova szívesen vinném Benit.

DodusKép
AFPKép
Talin a két öcsém volt velünk, innen a szőrös férfi lábak, kezek.Képú
Ikres társalgás aranyos.Kép

DittaKép
Beninek is volt nem olyan rég 3 napos láz. A kiütésekre Fenistil cseppet és Calcimuscot kaptunk. Állítólag valami vírus csinálja.
Hétfőn gondolunk majd rátok.

ZsuaKép
ICQ-m van.

DeliceKép
Üdv itt és gratula a pocaklakódhoz. Gyere gyakran.Kép
Szerintem is mindenki meg van elégedve a saját orvosával (legalábbis a legtöbbünk). Én is a Megyei Kórházban szültem, mindennel meg voltam elégedve. Dokibácsimat is nyugodt szívvel ajánlom bárkinek. Nekem a barátnőm ott uh-os, neki mondtam, hogy kéne valaki akinek még nincs nagy neve és őt ajánlotta. Jó választás volt.Kép
De először is azt kéne eldöntened, hogy melyik kórházban szeretnél szülni. Annyit tudok, hogy a megyeiben nem nagyon adnak fájdalomcsillapítót, esetleg gázt. A Semmelweisben hamarabb adnak EDA-t. Egyébként a szikszói szülészetről eddig csak jókat hallottam, ha nem tél lett volna lehet hogy megyek oda Szuchy után.
Első baba lesz?

MelindaKép
VizsgaKép
OktatóváltásKép, de legalább hamarabb a kezedben lesz a jogsi.

BúzaszemKép
Profilodban nincs benne a mail címed. Megadnád nekem?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Mostanában nem vagyok valami gyakori vendég nálatok!Kép

Panka!
Csütörtökön kellene mennem felvételizni Nyíregyre,de szerintem nem fogok menni!Nioncs aki vigyázzon a gyerekekre!Anélkül pedig nem megy!Konzultációra járni,plussz még nyelv órákra is.KépSajnálom,pedig jó lenne!
Most járok Pestre tanfolyamra,és már emiatt is problémák voltak,2 hónapig tart és heti két alkalom,szerda,csütörtök.Szerda délután megyek föl,és csüt.-este jövök haza.Ezek vannak nálunk.
Hétfőn hazajön végre Ádikám is,már nagyon hiányzik!

Melinda!
Gratulálok,nagyon ügyes vagy!Kedden délelőttre nincs még előreláthatólag programunk!Ha nektek is jó,találkozhatunk!

Cat,és akit még érdekel!
Van pelenka házhozszállítás,teljesen hasonló árakkar,és szuper minőségü pelusokkal!Összeállítanak egy próbacsomagot,és azt rendeled utána,amelyik a legjobban bevállt!Én már nagyon régóta tőlük veszem a pelust!Nem kell pelenka halmokkal hazasétálni,tehát kényelmes megoldás!Ha kéritek adok telefonszámot!

Megyek,mert fürdésidő van!
Később még jövök!

Puszi!Anita
kacajka

Sziasztok!

Dodus!
Először is nagyon köszönöm Neked a Spar pontot, most már pont betelt a Spar füzetem, mehetek már serpenyőt venni. Mivel hálálhatom meg? Hogy vagytok?

Koda, Emese!
Máskor is szivesen látlek Titeket és a többieket is, bár a lakásunk nem engedi meg, hogy egy nagyobb körű talit szervezzünk itt. nagyon szeretnék még Veletek talizni.

Panka!
Ha egyszer gondolkozol ovi választáson Beni részére, vagy a Lányok közül bárki, szerintem kérjétek ki Búzaszem tanácsát, mert nagyon otthon van az ovik közül (hiszen Ovónéni) és én is nagyon adok a tanácsára, érdemes megfogadni.

Melinda!
Nekem nagyon szemét oktatóm volt anno, nem is vezettem egy teljes évig, majd ajánlották Hargitai Lászlót és mellette élvezet lett számomra a vezetés, nagyon nyugodt, jókedéjű, jóindulatú oktató, csak ajánlani tudom.

Delice
Kórházzal kapcsolatban annyit tudok Neked mondani, hogy én nemsokára szülök, de akit még megkérdeztem, mindenki a Megyei kórházat jobbnak tartotta, és a legtöbb esetben a csecsemős nővérek miatt, mert megkeserítik a kismamák életét, annyira embertelenek, nem is tudom, hogy lehetnek csecsemősök, persze itt is vannak kivételek. Én úgy tudom a Diósgyőri kórház is nagyon felfejlődööt, egy volt osztálytársam mesélte, hogy ott már tényleg valódi alternatív szülőszobák vannak, káddal stb. felszerelve.

Kacajka
Megadnád a pelusszállítód elérhetőségét?

Sziasztok, megyek pihizni, mert már nem bírok a széken ülni, pedig pár perce vagyok csak itt.

Puszi

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Ditta
Jaja, aug. 15-re számolták a baba érkezését, bár én nem bánnám, ha kicsit hamarabb jönne. Már eléggé nehezen viselem, éjjel nem tudok aludni, mert nem kapok levegőt, meg ilyen apróságok...
Annyira nehéz ez a helyzet, és iszonyúan utálom.
Többen is írtatok, és teljesen megoszlanak a vélemények a kórházakkal kapcsolatban.

Panka
Nem vagyok valami nagy szülés szakértő.. Azalatt mit értünk, hogy nem nagyon adnak fájdalomcsillapítót csak gázt??
Igen, első baba lesz.
Mi volt az összefüggés a tél, és a helyszín között? Nekem a szikszói kórház közelebb esne, csak nem tudom bízhatok-e benne.
A neten egyedül a Semmelweis-ről találtam írást, ami eléggé szimpatikusnak tünk. Dehát szerintem sokkkal többet ér a már ott szültek véleménye és tapasztalata.
Valójában félek ettől az orvosváltás-dologtól. Oda kell mennem ekkora pocakkal egy vadidegen dokihoz, hogy nála szeretnk szülni.. stb. Szerintem marha ciki.
Halogatom, és félek nem lesz jó vége!

Zsuzsa
És mégis mikorra várod az apróságot? És hogy vagy? Nekem még másfél hó van, de már egyre nyűgösebb a helyzet.
Te a Megyeiben fogysz szülni?

Kacajka
Engem is érdekelne ez a pelusszállító-ügy, hisz hamarosan aktuálissá fog válni.

Mindenki
És persze mindenkinek köszi, hogy írtatok. Egyelőre jó béna vagyok ebben a fajta hozzátokszóláshoz. Ezelőtt soha nem írkásztam fórumokba, meg ilyesmi. Hát ezért van.

Most búcsúzom, bár még nem hinném, hogy tudnék eludni. A védőnő diétát javasolt, azaz no fűszeres étlel, sok gyümölcs. Szeintetek a ma esti szalonnasütés ebbe beletartozik? Kép

Sziasztok!

delice

lilien_csenge

Anita!

Milyen tanfolyamra jársz?

Óvóda téma: mi Lilikének már ki néztünk egy ovit, amit az egyik ismerősöm ajánlott. Ez pedig a Szent Miklós óvóda. Ha minden jól megy szeptemberben ott kezdünk.

Delice!

Légy üdvözölve közöttünk.
<blink>Kép</blink>

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Delice!
Szalonnasutés jó diétaKép Szerintem ne odamenjél valakihez, hanem hívd fel előtte! Akkor szép lassan beadagolhatod, hogy mi a problémád. A fájdalomcsillapításnál azt hiszem, Panka arra gondolhatott, a megyeiben nem szívesen adnak EDA-t.

Panka!
Én annak idején sajnos abbahagytam a szoptatás. Igaz Matyi már 21 hónapos volt. Elég erős hányingerem volt és szoptatáskor fokozódott. Aztán három héttel később, amikor már csökkent a hányinger újra próbáltam, de akkor meg Matyi mondta, hogy nem jó ízű és inkább igazi tejet kér pohárból. Akkor már egészen sárga volt és sűrű, előtte meg szinte átlátszó.

Anita!
Nyíregyházára hova jártál volna? Így most már teljesen ugrottKép?

Magdi!
Ez a Szent Miklós hol van és miért választottátok? Nekünk már mindegy, de azért érdekelne.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

DeliceKép
Megértelek, hogy csak kapkodod a fejed, annyi véleményt hallottál, meg aztán nagy pocakkal orvosért szaladgálni...Szóval kérdésedre a válasz: a megyeiben nemigazán támogatják az epidurális érzéstelenítést (EDA), ezért csak nagyon ritkán adják. És én sem kaptam fájdalomcsillapítót, de ki lehet bírni, és most is csak szép emlékként gondolok a szüléseimre. Itt inkább gázt adnak, szóval hogy megértsd, be kell lélegezni egy bódító gázkeveréket, ami állítólag segít... Hát nekem nem vált be, és iszonyúan kaparta, csípte a torkomat. A másik két kórházban gyakoribb az EDA.
A nemalvás ismerős, nagy pocakkal, főleg nyáron!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Ja, azt elfelejtettem, nemét tudod már a babának?
Vagy nem is akartad idő előtt megtudni?

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Delice
Én a Semmelweisben fogok szülni, mert akit ajánlottak dokit, az ott van, de azért nem ajánlottam, mert nagyon mogorva ember, egy külön stílusa van, de utolsó percben nem akarom ott hagyni, majd a másodikat (harmadikat) remélem egy kedvesebb, a kismamákat jobban megértőbb dokinál fogom szülni.
Az utolsó mentruációm első napja okt. 31. Ha ez vesszük figyelembe aug. 6-ra vagyok kiírva, de a dokim aug. 20-at írt a könyvembe, amitől teljesen kibuktam, mert a korong szerint már akkor 44 hetes lennék. Voltunk 4D-s UH-n ott pedig azt mondták, hogy július 21. a várható időpont, de különben bármelyik pillanatban jöhet, mert teljesen kitölti a méhemet, a fejecskéje be van ékelődve, és már most is több mint 3 kg-nál tartunk. Ja még annyit, hogy nekünk kisfiúnk lesz.
Kíváncsi lennék, hogy Neked melyik nap volt az utolsó mentruációd napja?
Én is nagyon nehezen alszom, inkább délben tudok aludni 2-2,5 órát, éjszaka viszont állandóan forgok, sehogy sem jó feküdni. Ülni megintnem tudok sokáig, mert a babuci lába már a bordám alatt van és nagyon kellemetlen érzés, amikor ott nyomja, ja kajálni azt tudnék, de nagyon nyomja a gyomromat is, úgyhogy abbóül is keveset kell. A gyümölcsöket imádom, azt eszem legtöbbet. Most 13 kg plussz-nál tartok, és megint kikaptam, hogy túl sok, diétázzam, vigyázzak.
Még annyit, hogy fájdalomcsillapító nélkül készülök szülni, de mivel első bab, nem tudom még mire vállalkozom, és lehet, hogy közbe igénybe veszem az EDA-t.

Mikor akarod felkeresni az orvost?

Szia

Zsuzsa
nzsuzsa

SziasztokKép
Az előbb írtam rengeteget és most látom, hogy el sem ment...Kép

DeliceKép
Akkor üdvözöllek másodszor is....Az előbb úgy látszi, valami hiba volt..
Én a Semmelweis-ben szültem. A szülőszoba tényleg szuper. A szülésznők nagyon tündériek. A fájdalomcsillapítót úgy adják, mint a cukrot...Mármint ha kéred. Ők nem erőszakoskodnak. Én is úgy mentem oda, mint Zsuzsa..Nem akartam fájdalomcsillapítót...De aztán nem kellet kétszer mondaniuk, mindent kipróbáltam..Kép Kaptam EDA-t is , kérnem sem kellet. Ők ajánlották! Hála égnek!!
A csecsemősök viszont az osztályon nagyon nem voltak segítőkészek...megkeserítették az ott töltött 5 napot rendesen...
Szóval azt kell eldöntened, hogy a fájdalomcsillapítás, vagy a többi fontosabb.. Az egyik kórház ebben, a másik abban jobbKép Jó dokit mindenhol tudunk neked ajánlaniKép

ZsuzsaKép
Majd meggondolod még ezt a fájdalomcsillapítást..KépKép Bár kitudja....nekem nagyon jól jött...pedig alig voltam ott 3-4 órát..

DittaKép
Én sem tudtam belélegezni a gázt..Kép Ott szerencsétlenkedtem.. Abba szédültem el, hogy szívtam és nem a hatásástól...Mondtam a férjemnek, hogy próbálja már ki, hátha neki megyKép Vissza is küldettem a szülésznővel a gázt, mondtam neki, hogy hozzon mást..Kép

PankaKép
Aranyos vagy, hogy hozzánk is igazítanátok a talikat...Mikor Zsuzsáéknál voltunk és jött az 5 óra, Csak látnod kellet volna Marcit...Menni alig bírt..Aztán 5-kor pontban el is aludt otthon..
És ti is 3 gyerkőcöt akartok?? Nem azért, mert mi isKép Nekünk elég Marci is, esetleg még egy baba...De még azt is meglátjuk..

BettiKép
Ahogy olvashattad Pankánál, mi esetleg még egy tesót szeretnénk, de még nem tudjuk..

AnitaKép
nem tudod véletlenül, hogy nadrágpelenkájuk van -e?? Mert akkor engem is érdekelne a telefonszám...

MelindaKép
És a lottószámokat nem tudod véletlenül? Vagy arra nem képeztek ki??Kép
A vezetéshez és az oktatóhoz sok sikert és egy kalappal!

ZsuaKép
Ha esetleg olvasol:

Dominak utólag is boldog szülinapotKépKép

Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szia Cat!
Sajnos a jövő hét nem alkalmas nálunk a talira, mert a párom éjszakás lesz,
és ilyenkor napközben alszik itthon. Mi is ki leszünk csapva a lakásból,
ilyenkor órákat bolyongok Ádival a városban, vagy néha átkéredszkedünk
Kodáékhoz.
Vitamin: én Ádinak Cebion cseppet adtam télen (de ez csak C vitamin).

Magdi!
Anyukáménál már a harmadik ács igérte, hogy csinálja a tetőt.
Ebből 2 nem is jelentkezett többet, egy meg folyamatosan haladékot kér.
Már vagy négyszer beáztak a nagy jégeső óta.
Hát hiába, a zsaki, az ugye szaki. Kép

Panka!
Nálatok ki csinálta a tetőt? Esetleg küld már meg az elérhetőségét mailben.
Előre is köszi.

Betti!
A GYEK tényleg szörnyű, az első alkalommal 4 órát vártunk a 3 hónapos kisfiammal
hogy megnézzék a lábát. Ebből okulva, a csípőszűrésre már protekcióval mentünk mi is, és
így is várni kellett, az egésszel úgy 2,5 óra alatt végeztünk.
Ti hol voltatok pontosan?

Dodus!
AFP Kép
Panka képén valakinek negyon magyaráztam valamit, észre sem vettem, hogy lekap.
Ilyen vagyok amikor szóhoz jutok! Kép
Ikrek beszélgetése nagyon édes.

Ditta!
Remélem, hogy kicsinyed már jobban van, és sikeresen legyőzte a vírust!!!
Szorítunk a mandulaműtéthez, és a férjednek is jobbulást kívánunk!

Búzaszem!
Én emlékszem, hogy amikor terhes lettem, 15-16 órákat is képes voltam végigaludni a 4-5 helyett,
és mégis mindig még több alvást kívántam. Ez jó jel!!!!

Zsuzsa!
Csatlakozom Kodához, én is nagyon jól éreztem magam nálatok.
Valamikor még hozzunk össze talit!
Bocsi a pontokért, tiszta hülye vagyok!

MSE

mse173

Delice!
Körülbelül hasonlóakat tudok írni, mint amit a többiek már megírtak.
Én is a Semmelweisben szültem (Kodával együtt voltunk az osztályon). A dokim egy fiatal orvos Dr. Vrastyák Péter, nagyon kedves, több órát volt velem,és szerintem örülne az új paciensnek, mert nincs sok neki. Még mások órákat vártak a tanácsadáson, addig én mindig hamar végeztem. Sajnos az osztályon eltöltött idő nem volt jó (csecsemős nővérek, rossz elhelyezés),de a szülőszoba, a szülésznők csúcsszuperek voltak. Pedig én sokat kipróbáltam (4 szülésznőt is), mert 18 órát vajúdtam.

Melinda!
Vizsgához és az új vállalkozáshoz gratulálok!!!

Zsua!
Dominak nagyon boldog 1 születésnapot kívánnk!!! És remélem,hogy előbb-utóbb képeket is fel tudsz majd tenni.
Kép

MSE

mse173

Sziasztok!

Zsua!
Isten éltesse Domit!
Kép

Magdi!
Egy műsorvezetői,szerkesztői tanfolyamra,amit Tv2
szervezett.Nagyon szuper!Ehhez jó lenne a Nyíregyi Kommunikáció-Műv.szervező,de nem fog menni.Angolt mindenképpen elkezdek tanulni,legalább annyim legyen!
Sajnálom,hogy így átvágtak titeket!A mai világban sajnos ez van!

Pelenka futár telefonszámai:
46/400-225 vagy 06-20/470-8904
Nadrágpelenkájuk és nedves törlőkendőjük is van van!Ezen kívül pedig betétek,tamponok,tiszt.betét,fültisztító.

Este még jövök!
Anita
kacajka

ZsuaKép
Dominiknak:
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Alig győztelek benneteket olvasni.Kép De hát így jár aki csavarog, ugye?Kép
Sajnálom, hogy nem lehettünk ott a talin, a képek szuperek. Gondolom ilyen jól is éreztétek magatokat.Kép Mi nagyon szeretünk oda járni. Igaz mostanában este zárás előtt megyünk, két okból is.
1. nincs olyan nagyon meleg
2. nincs hiszti, hogy haza kell jönni, mert ha szól a csengő, mindenkinek ki kell jönni.
Aztán van ám jó hírem is, most már nyugodt szívvel leírom nektek is.
Vagyis napközben nincs pelusunk!KépKép Az esti alvásnál még adok rá, de általában szárazon veszem ki alóla.
Tegnap óta kiságyunk sincs.Kép A rendes ágy már régen várta Dodókámat, de ő nem volt hajlandó benne aludni. Úgyhogy egy kis cselhez folyamodtunk. Apa meglazította a kiságy csavarjait, annyira, hogy ha én megmozdítom, akkor szétessen. Ezt persze Dóri is látta, úgyhogy nem volt más választása, a nagy ágyban kellett aludnia. Nem is volt gond, sőt hajnalban arra ébredtem, hogy "anya! Pisilni kell!"Kép És reggel természetesen szárazon vettem ki alóla a pelust.Kép
Hát röviden ennyi a mi nagy hírünk.Kép

Delice!
Írtam neked a kórházas topicba!Kép
Aztán láttam, hogy ide is írtál. A doki halogatással tényleg vigyázz, mert a végén késő lesz. Igaz én olyan csajszival feküdtem két éve, aki direkt nem fogadott orvost. Úgy volt vele, ügyeletes úgyis van, nem egyedül kell szülnie. Ne tudd meg, hogy egy szemernyit sem bántak vele rosszabbul mint velünk.

Zsua!
Dominak Kép kívánunk!

Kata és Dóri

KépKép

KépKép
kata007

Szóval: A Szent Miklós ovi a SSzabó Lőrinc Általános Iskolával szemben van egy családi házban. Elviegben görög katolikus fenntartásban van (vallásom szerint is ez vagyok), de nem kell megijedni tőle. A havi téritési díjon 5000 ft alapítványi díj van. 3 ún. kötelező mise van: évnyitó, évzáró és a dec. 6, mivel a Miklós nagy ünnep a gör.katosoknak. Végülis úgy voltam vele hogy rosszat nem tanul.
A másik dolog az, hogy mivel Lili nehezen jött össze volt egy fogadalmam: ha terhes leszek 100 szál gyertyát gyújtok a templomban, amit teljesítettem is egy hála adási mise keretein belül. Nem vagyok egy elvakult vallásos, de valahogy ezt láttom Lilinek megfelelőnek.

Puszi Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Mit szólok a jó időhöz? Végre süt a nap és kezd szinem lenniKép

Volt mit olvasni szerencséreKép
Akikről lemaradtam: NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOKAT ÉS NÉVNAPOKAT kívánok.
Kép

Újakat üdvözlömKép

Delice!
Írtam a kórházas topicba, csak, hogy a diósgyőri is szerepeljen ott a kettő alatt. Ha bármi kérdésed van csak nyugodtan, akár magánban is. Remélem hamar sikerül választanodKép
Ja szikszói kórház. Tavaly újjították fel az egészet, szóval állítólag baromi jó. Sok miskolcot tudok, aki kijött szülni, viszont kb ugyanennyi szikszói van, aki elment miskolcra szülniKép Szobák zuhanyzósak, de nővérekről, szülésznőkről, csecsemősökről nem tudok semmit. Ha gondolod utánakérdezek.

Minitalisok!
Képek szuperek, jó új arcokat is látni. Szivem kicsire ment össze annyira szeretnék már veletek talizniKép

Anita!
Hogy te mikre járszKép Mikor láthatunk a tvben? Nyiregyet sajnálom, talán jövőre? Azért meg sem próbálod? Nem lehet vhogy megoldani? Közlekedés nem olyan rossz egy óra alatt megjárod. Vagy akkor menjetek családostólKép

Magdi!
Ovi szuper lehet, ilyenkor sajnálom hogy kiköltöztünkKép Itt van kettő és kész, behordani meg nagyon kicsi akkor még. Vizsgák? ErkélyKép Lili otthon van, vagy még nyaral?

Kata!
Dodónak óriási gratula, nagyon nagy és ügyes kislány már ŐKép Merre csavarogtatok?

Melinda!
Akkor irány lottózniKép Hová kell mennem, hogy a ti forgalmatokat növeljem azzal a havi egy két lottóval? Vezetés halad lassan? Rutin vizsga? Sikerült új oktatót találni? Vagy kérdezzem meg a tesómat, hogy kinél tanult mert ügyesen meglett nekiKép

Búzaszem!
Nagyon nagyon szorítok, hogy semmi gond ne legyen. Pihizz sokat, szerencsére én augban voltam ilyen, akkor meg még nem volt tanítás, de emlékszem reggel ébredtem 9-kor, reggeli, még ebédig kibírtam, aztán alvás 5-ig, akkor jött a párom és 8-kor már ágyban voltamKép

Ditta!
Nagyon szorítok, majd inkább hívlak vmikor, ha nem zavarlakKép

Dodus!
AFPKép Még csak most jelentetted be a hírt és már lassan túl leszel a fontosabb vizsgálatokonKép

Emese!
Nem lehet könnyű nektek, hogy a párod "kidob" az utcára, még jó hogy vannak rendes emberek és befogadnakKép

Zsuzsa!
13 kg szerintem nem is olyan sokKép Jó kis dátumaid vannak, és nagyon eltérnek. Szerencsére nekem csak egy két hét eltérés volt.

Panka!
15 hónapos szuri nektek is kettő volt? Volt vmi hatása?

Kistesó projekt: még nincs semmi beszámolnivalóKép Ha lesz vmi, akkor tuti, hogy első körben tudjátok meg és nem fogom kibírni a 3 hónapot, mint egyesekKép

Pár napja kicsit magam alá zökkentem. Kicsi lányom, ha valamit szeretne akkor elkezd sikítani, illetve ha vmi baja van (elesik, babakocsi nem arra megy amerre szeretné...) Ez már megy kb 2-3 heteKép Egyszerűen nem tudom mit csináljak veleKép Elég gyakran hallatja a hangját, mert minden kell neki, ha nem úgy gondolja, nem azt adom oda ami kell akkor katasztrófa. Mit rontottam el? Volt másnak is ilyen gyereke? Vagy elmúlik(ebbe reménykedek)
Már több "kedves" szomszédtól kaptam "jó" tanácsot, mert ugye a fél utca azt hallgatja mit csinál az én gyerekem és én mit csinálok rosszul. Azon törik a fejüket hol rontottam el (na jó ezen én is töröm), többség arra szavaz, hogy mert rögtön ugrok, elkapattam a gyereket és állandóan ott vagyok körülötte, nem önálló. Egy 15 hónapos gyereknek órákat kellene egyedül játszania? És én nem azért vagyok itthon hogy vele legyek és kiszolgáljam?
Másik kedves ötlet, hogy ilyenkor öntsem arcon egy pohár hideg vízzel.
Illetve: "szoktasd le a gyereket valahogy a sikításról, nem is tudom, talán simogasd meg az arcát, mert én már három gyereket felneveltem..."
Passz. Kész csődtömegnek érzem magamKép Valamit írjatok már plííííz. Ha ugyanezt, akkor is.

Panaszáradat befejezve.

Puszika, Marika
Hriczom

Marika!

De jó újra hallani Rólatok! Hiányzik a két hetenti duma party. A vizsgák jelentem jól vannak.

Nem vagy csődtömeg. Most ebben a korszakában van Dorka és majd kinövi. TÜRELEM!!!!!
Nekünk is volt ilyen korszak és még hányszor lesz is. Dorka egy tündéri csajszi!!!! Abban is igazad van hogy nekünk most az a dolgunk hogy kiszolgáljuk és gondozzuk őket, mert olyan hamar elmúlik ez az idő.

Anita!

Hol tanulsz angolul? Én az Eu nyelvek iskolájában tanulok olaszt és nagyon szuper!

Puszi Magdi
lilien_csenge

Sziasztok Mindenki!

Köszönöm szépen, hogy írtok nekem, tényleg nagyon jól esik!
Rengeteget gondolkodom ezen a melyik kórház dolgon. Szegeden egyszerű lett volna adolgom, mert az orvosom a Női Klinkán volt, és egyértelmű, hogy ott is szültem volna. (Bár ahogy hallottam a csecsemősök ott is kikészítőek!!)
Azért az írásaitokból az tünik ki, hogy a Semmelweis számomra szimpatikusabb lesz. És ha ezt eldöntöm, akkor már csak az orvos van hátra.

Ditta76
A kis pocaklakóm nemét sokáig nem látták, mert farfekvéses (volt akkor), de azóta már 2 különböző orvos is azt mondta, hogy kislány lesz. (A férjem nem túl nagy örömére.) Persze 100% szerintem csak akkor lesz, hogyha majd kint lesz, és tényleg.. Te tudtad előre, hogy mire számíthatsz? Vagy esetleg nem akartad?

Nzsuzsa
Kérdésedre a válaszom, az utolsó m.:nov 7, és aug 15-re jegyeztek elő, vagy hogy is kell ezt mondani. Remélem jól írtam, de igy emlékszem.
Éjjel én is csak forgolódom, és az is fájdalmas, utálom, hogy állandóan pisilnem kell. Időnként nekem is nyomja a bordáimat valami, de hogy mi? Passz!
Ügyes vagy a 13kg-val, én már 18nál tartok, és enni is bírok. Persze főleg gyümölcsöt nyakalok. Most is itt van előttem egy nagy tál málna. Kép
Lehet, hogy én túl gyáva vagyok, de eszembe se jutott, hogy fájdalomcsill. nélkül szüljek. Sajnos amúgy se nagyon bírom a fájdalmat, az eddigiekhez képest a szülés meg várhatóan sokkal fájdalmasabb lesz.

Kata007
Megtaláltam ám a másik helyen is amit írtál, köszi szépen! Én orvos nélkül nem nagyon mernék befeküdni, az a szobatársad tényleg nagyon merész volt. Furcsa, hogy ugyanúgy bántak vele is...

Hriczom
Köszi Neked is az írést a kórházasba!
A szikszói kórház érdekelne bővebben is, ha megtudnál tudni róla ( Kép ) - nővérekről, szülésznőkről, csecsemősökről. Nekem ugyanis közelebb lenne, hisz Encshez Szikszó 20, Miskolc 40km.
ELőre is hála és köszönet érte.

Most hirtelen ennyi, jó éjszakát Mindenkinek, és üdvözlet!

Delice

delice

Sziasztok!
Zsua: Boldog Születésnapot Dominak!!!!!

Panka!
Köszi a mailt , válasz küldve.

Panka, Koda!
Gyerekprojekt: Mi is hármat szeretnénk, főleg, hogy két csajszink van, és jó lenne még egy fiú. Persze nem ez a legfőbb érv, mi kezdettől fogva így gondoltuk a párommal.

Emese!
Cebion nekünk is van, de Vivi megsem eszi!
Tali:És ha esetleg találkoznánk a játszótéren előttetek? Persze a következő hét hétfője is jó, sőt még a kedd is, de csütörtökön már utazunk!!!Alig várom!

Zsuzsa!
Szép kis időpontjaid vannak? Mostanában annyira divat a több időpont adás. Szandrával nekem csak a számított volt, Vivivel már két dátum 10 napos eltéréssel. Ónodi velem is mindig ezt csinálta, a végén már enni is alig mertem! Pihenj sokat!

Búzaszem!
Melyik oviban vagy Óvonéni?

Delice!
Gratula a pocaklakóhoz! Az én csöpp lányom is augusztusi tavaly 19.-én született. A dokikkal kapcsolatban. Bár én nem nála szültem, de Dr. Vrastyák Péter nekem is nagyon szimpi volt, amikor helyettesítette a dokimat a tanácsadáson. Az én dokimat azért nem mondom, mert ő nagyon elfoglalt, rengetegen vannak nála.

Kata!
Gratula a nagyágyhoz, és a peluselhagyáshoz!

Anita!
Ismerem a pelenkafutárt, a barátnőm, és a sógórnőm is rendelt tőlük, de nem volt jó a tapasztalatuk, én ezért nem rendeltem. Azt mondták, volt olyan amikor a nedvszívóréteg nem volt benne a pelusba, és persze ez csak használat közben derült ki, szegény gyerek pedig átázott.

Marika!
A sikítós helyzet ismerős, pedig Vivi még csak 10 hónapos, de már ő is sikítozik és hisztizik ha nem kap meg valamit. Én úgy olvastam, hogy ez normális, a fejlődés része. Persze mostanában nyűgösebb is mert jön a rágófoga, és emiatt enni is alig hajlandó. Vivi egyébként mindig nyugodt baba volt, és még most is eljátszik egyedül, nem kapom fel rögtön, mégis ilyen, de szerintem ez átmeneti. A nagy lányomról már ne is beszéljünk, ő mindig is hisztis volt, sőt más mint a többi gyerek. De ezt csak nemrég tudtuk meg, én is azt hittem, hogy mindent elrontottam és azért ilyen, aztán elmentünk a nevelésibe, és ott azt mondták, hogy nem nevelési probléma a gyerek sokkal érzékenyebb a többieknél, és még felsoroltak pár dolgot. Persze azt is mondták, hogy ki fogja nőni, és úgy néz ki tényleg. Szeptemberben iskolába megy. De mi is kipróbáltunk mindent a vízzel lelocsolástól kezdve a babusgatásig, de igazán semmi nem vált be.

Sziasztok
Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Delice!

Én a Megyei kórházban szültem és úgyanannál az orvosnál akinél Kata. Én első perctől kezdve azon a véleményen voltam hogy csak ne a Semmelweisbe! Nagyon rossz visszhangokat kaptam. Ott kaptam meg egy "orvostól" azt a mondatot, hogy ha gyereket akarok az nagyon sokba kerül, talán egy ház árába is. Soha többet nem mentem még a környékére se az osztálynak. Két hónapja ott szült egy ismerösöm felesége és amíg a férj kinnt várt a takarítónéni elmondta az összes orvos tarifáját hajszál pontosan.
Megyei: a csecsemősök végtelenül türelmesek ha kell ezerszer is mindent meg mutattnak elmagyaráznak. Az orvosokra se lehet egy rossz szavam se. Legjobb tudomásom szerint mostanábban már szülésznőt is lehet választani.

Magdi
lilien_csenge

Zsuzsa!

DOMINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!! KépKépKépKépKép

Lilike MAgdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Már jó a gépem!
Köszönjük a szülinapi köszöntéseket!
Képek az albumomba innen kezdődnek http://babanet.hu/album/main.php?album=1615&page=2&image=58564
remélem jól csináltam.

A szülinap nagyon jól sikerült. 11-en voltunk. /szűk család/ volt aki nem tudott jönni. Domi nagyon élvezte. Most elég fáradt vagyok mert tegnap egész nap főztem, takarítottam stb. De megérte hiszen minden szuper lett. Na de a képeken láthatjátok.
Na megyek később még benézek.

Zsua
zsua1

Jaj a képek nem a szülinaptól kezdődnek hanem az új képektől.

Zsua
zsua1

Zsuzsa!

Ez a Domi egy fantasztikus kis srác!

Tényleg elfelejtettem megírni, hogy voltunk ma a DOTTO vonaton (csikukun). Nagyon élvezte a gyermekem.
lilien_csenge

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?