SZIASZTOK LÁNYKÁK!!!!
Azért csak most jelentkezem, tőlem szokatlan módon, mert egy fergeteges éjszakán vagyunk túl és nemrég ébredtem.
Lányom este bemandarinozott, és ennek voltak utóhatásai. Nagyon pici fajta mandarin volt, a kis cikkeket már nem is vágtunk neki apróbbra, ette is a drágám rendületlenül. Na persze ez két és fél pici mandarint jelent, ne gondoljatok ám tetemes mennyiségre.
Hajnalban , pontosabban éjszaka 2 óra után elkezdett nyöszörögni és furán vette a levegőt, azt hittem légcsöve fázhatott meg, mert már egyszer volt neki és hasonlókat produkált. De nem , ez már a hányás előjelei voltak. Kb. a mandarin felét kiöklendezte (jajj bocs mindenkitől a szóhasználatért) ezután picit megnyugodhatott volna. De ugye ilyenkor mosdatás, fogmosi, még orrszívás is volt, mindez üvöltés közepette mert nagyon álmos volt.Na ágyba vergődtük magunkat, de továbbra is nyöszörgött, majd egy idő után ismét hatalmas sírásba ment át, és csak ölben volt jó neki, de az ölemben is rángatta a lábát, fájhatott a pocija. Mindez történt 2-től reggel fél 5-ig. Fektetés, üvöltés, ismét ölbe... de több kaja már nem jött ki, pedig lehet megkönnyebbült volna és már nem okozta volna ezt a fájdalmat nála.Arra gondolok túl savas lehetett neki a mandarin, marhatta a gyomrát, ez okozhatta a galibát. Vagy szerintetek????
Ma mindenesetre nagyívben elkerüljük a déli gyümölcsöket.
Évi!
Huuuuhhhhh.... nem valami bíztató amiket írsz, hogy fogsz, hánysz, meg lehet befektetnek.
Remélem hamar kideritik hogy mi van, és megszünnek a panaszaid is.
Annak viszont örülnék ha jönnél a talira. Látod alakul a kis csapat, remélem jön mindenki. Iwiwen Neked és Anitának küldöm majd a pontos címet!!!!
Mutis nénit ne is emlitsd, nem százas szerintem. Éjszaka hogy fent voltunk direkt figyeltem, függönyei be voltak huzva, még tán a reluxa is le volt engedve. De most világosban már tárva-nyitva az ablakai, függöny kihúzva szélre, reluxa fel. Szerencsére őt még ma nem láttam (nem is akarom)
Ja, remélem a grillcsirke ebédet bent marad.
Ja , és köszi a névnapi köszöntést! Továbbitom az "illetékesnek"!
Alíz!
Örülök ha a pukli lejjebb ment Balázskán, biztos hatottak az éteren keresztül küldött gyógypuszijaim.
Nyugi, 19.-re partyképes lesz a fiad, addigra a dudor szinei is elmúlnak.
Nekem is vasalás volt betervezve reggelre, míg Dorka még alszik, dehát én is alig bírtam kikecmeregni az ágyből. Ugyhogy nálam is délutáni alvásra tolódik a vasalás.
Lépnem kell, felkelt Dorkám és továbbra sincs fergeteges hangulatában.Nagyon remélem nem lesz beteg még jobban, mert akkor harakirit követek el, de tényleg.