Új privát üzeneted érkezett!

Hello!

Megint én,Balázs is most ébredt Pintyus nemsokkal utánad. :D
Nem vagy egyáltalán indriszkrét,nem titok!
Mi olyan 17-19 max 20 millióig néznénk házat,de eddig nem sok sikerrel. :cry: De nem adjuk fel.
De meglátjuk,egyelőre szétnézünk.

Andi:

Nem semmi az öreglány.Az is lehet feltünési betegségben szenved? :) Hát igen lakik 1-2 furcsa szerzet a panelekben. :?
csak szegény Bence meg ne lássa. :D

Megyek még gyorsan kiporszívózok mert nemsoká jön apa és utánna indulunk.

Kép

Kép

Kép
aliza

Halihó!!!
Alszik mindkét tündérem :wink:
Voltunk sétálni, bejelentkeztem a fodrászomhoz, aztán a kozmetikába is szeretnék menni másnap. Addig intézem, amíg itt van anyuci :wink:

Aliza: Balázska nagyon szép baba :wink: Zolcsi azonnal felismerte, "Kapcsolj vissza Balázs babát!!!" követelte :lol: Sok sikert a házikóhoz, mi is szeretnénk, csak építkezni.

Pintyuskám: Igen ijesztő volt nelem is elsőre, hogy mennyi vért csapoltak le. Másodjára már tudtam , mire kell számítanom.
Kaja és innivaló mindig legyen nálad :!: Ez csak egy jó tanács :wink:

Andi: Roppant édi Dorka ezeken a képeken :lol: :lol: Mi is halálra röhögünk magunkat, ha Zozi ilyeneket csinál :lol:
A pucér néni-t meg feljelenteném :evil:

Kép
Kép
Kép
olik22

Hali!

Olgi, de jó hogy írtál!!!! Látom kezdenek a napjaitok a normálba vissza menni! Szerencsére jól vagytok mindannyian!!

Élvezd is ki hogy itt van anyucid és kényeztesd magad, nagyon rád fér! :lol: :lol: :lol: És várunk még ilyen aranyos fotókat a gyerkőcökről, Tündike 1000 arca nagyon szép!

Az Afp-nél menyi vért vesznek??? Tudjam mire készüljek!

Csúcs ez a lány, hogy nem engedi le venni!!!!!!!!! Abba fog aludni éjszaka is!!! És holnap sétálni! :lol: :lol: :lol:

Ennek a pucér nőnek légpuskával be kéne lőni a házába!!! Tiszta hülye!!! Valami önimádó k...a lehet!
Vendég

Sziasztok!

Még mindig csak egy páran aktivkodunk...
Jót nevettem azon mit irtatok mit kellene a mutogatós nénikével csinálni. :lol: :lol: :lol:

Megköszöntöttük Dorkát, persze le sem lehetett róla venni a szuperhős gatyát, csak a legvégén. :roll: :roll: :roll: Ugyhogy szexi képei vannak. De a tortás képei ugyis vasárnap lesznek, remélem addigra a szuperhős gatyát meg elfelejti. :lol: :oops:
Alíz!
Bérbeadom majd Dorkát és a kis porszívóját ha már nálunk végzett a takarítással.Oké? :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép " Boldog névnapot Dorka!"
Kép Bontogatás
Kép Porszívóval, babával
Kép Baba cipőjét egyből le kellett venni
Kép Porszívó kipróbálása
Kép Kezdődik az alapos takarítás :lol:
Kép Baba ismét fejre állitva :lol: (végre lekerült a tesó gatyója)

SZÉP ESTÉT MINDENKINEK!!!

Kép
Kép
bendor

Nagyon cukik a képek!!!!!!!!!

És az a gatyóóóóó haláli!!!! Nem fog az olyan könnyen lekerülni róla!!!!!! Nagyon szépek az ajándékok!!!!!!!!!!!!! És igazi kis házitündér lett belőle!!

Gabi!! Holnap reggel le kell menjek a városba, mit szolnál hozzá ha a hanygaboly elött taliznánk 10 elött és akkor tuti nem kapok el semmit és neked sem kell utcákat keresgélni!!!

Puszi
Vendég

Sziasztok,

Lányok jó sokat irtatok a hétvége óta. Igaz az már nem most volt. Csak nekem most úgy összejött minden.
Tényleg nagyon jók a fotók amiket küldtetek, ez az utolsó Dorkáról meg kifejezetten:-)))
Tényleg klassz idő volt ma, tiszta tavasz érzésem volt. Még pár napig igy el leszek veszve szerintem, egyenesbe kell jönnöm picit, de utána nem szeretnélek ennyire hanyagolni benneteket.

Éva örülök, hogy ma már megmaradt benned a reggeli, remélem ennek lesz folytatása, és mostmár vége a rosszulléteknek.

Én holnap reggel megyek laborba, nem tudom mennyi vért vesznek, de már csináltam egy szendvicset, biztos, ami biztos, mert én mindig elájulok ha vért kell adnom (na persze nem önként:-))

Ez a keddi találkozó nekem is szólt?Mert ha igen, akkor szivesen megyek, feltéve ha nem csak gyerekkel (már megszületett) lehet menni:-))És hol az a cim? :-)

Olgi neked most ott is lakik az anyukád, vagy csak minden nap megy segiteni? Felgyógyultál már?

Tudom, tudom, még mindig nem küldtem pocakos képet, remélem nem felejtem el megkérni Istvánt ha hazaértem, hogy csináljon képet rólam. Tegnap is akkor jutott eszembe amikor egyedül voltam, próbáltam lefotózni magam, de sajna nem értek annyira a géphez, igy nem tudtam beállitani időzitőre . . . de talán ma majd sikerül.

Mára ennyire tellett, bocsi.
Kép Kép

Kép

Kép
lolita_78

Dorkának NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Kép Kép Kép Kép Kép

Lolita!!! de jó hogy jöttél!!! Mivel vagy enyire elfoglalva hogy nincsen időd írni!!!
Ha holnap vesznek vért készüljál fel mert nagyon sokat vesznek!! És utánna igyál és egyél egyből, mert én sem egyből lettem rosszul hanem utánna egy kicsivel!!!

Hova mész vérvételre?? Az Ótemetőre??? Ha sor van mindenképp menjél előre és nem kell más csak a beutalód! Hiába van kiirva hogy lakcimkártya meg taj meg egyebek!

Persze hogy neked is szólt a találka!!!! Nekem sincs még gyerekem, csak a pociban és mégis már bejelentkeztem! Én a multkor is voltam a talin és ugy éreztem magam mintha kilognék a sorbol, már akkor mondták a csajok hogy nem tudhatom hogy mi lapul a pocimban. Már akkor ott volt a drága csak még nem tudtuk!!

Ha vissza nézel az oldalakon, azt hiszem november vége felé lehetett akkor megnézheted a képeket az akkori talirol!!!

Várjuk a képet!!! Éva tőled is!!! Jol volrtál ma????? Mizu?? Hogy alakul a ház!!!
Vendég

Anita!

Persze, igen, Neked is szólt a meghivás. Előző talin Pintyusék is rákérdeztek hogy baba nélkül jöhetnek-e. (ekkor már volt neki pocaklakója csak nem tudta, igaz Pintyus??? :lol: )De babával, baba nélkül, kinek hogy sikerül, de jöjjön. Anita, örülök ha jössz, legalább megismerünk. :wink:
Cimet majd szerintem iwiwen megirom, ott lehet egyszerre több embernek is elküldeni a levelet, nem kell külön irogatnom.

Oké, gyorsan hozd be a lemaradásodat, és várunk vissza. (pocakfotóval :lol: )

Igen, szendvics nem árt ha lesz nálad.....
Jajj lányok én önkéntes véradó is vagyok, nem ájuldozom szerencsére, és mikor kevésbé voltam terebélyes akkor is birtam az ilyesmit. Szerencsére. De tesóm pl. képes fiú létére kifeküdni egy vérvétel után. :lol: Hát, nem vagyunk egyformák.

Puszi!!!

Kép
Kép
bendor

Dec. 11.-én volt az előző tali pontosan , ha képeket vissza szeretnétek nézni. :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
bendor

Amit még kérdezni akartam!!!

A klinikán, hova kell menni Uh-ra??? Hova kell leadni a kiskönyvet??? És honnan a legközelebb oda érni??? melyik bejárattól??? Mert mi az öregekotthonátol mentünk be, vagyis azon a bejáraton de onnan nagyon meszze van!

Légysziii segitsetek!!!!!!!!!!Lehet holnap ki mennék!
Vendég

Pintyuska!

Köszi szépen, a Lánykámnak tetszettek a képek, meg is mutattam neki egyből. Mondtam neki, hogy az a néni küldte aki volt nálunk és megmutattam neki a közös fotótokat. azóta hajtogatja, hogy: néniii, néniii. :lol:
Igaz holnap lesz csak a névnapja, de ma van az estéje és anya nem bírta ki, hogy ne ajándékozza meg a lányát, :oops: :oops: igy megkapta ma az ajándékokat. De van aki az estéjén, van aki a napján szokta adni, nálunk most igy jött össze.

Köszi mégegyszer, pusssssssz!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Hú, de cifra napom volt....Aliz! Holnap (szerdán) délelött jó? Persze csak ha jó idő van és ráértek. Elvileg 12-re kell mennem, de akkor elindulok korábban és akkor már olyan fél 12-re ott vagyok! És pontosan hol?
Pintyus! Szendvics és víz mellett nálam lenni szokott egy tasak cukor (amit a kávézókban adnak a kávé mellett), ha véletlen leesik a vércukrom, azt gyorsan benyomom, aztán víz, majd kaja...Ezt Kolozsváron tanultam meg kérem szépen, amikor majdnem elájultan a konzulátuson a sorban és ki kellett vigyenek...emiatt meg újra állni a sort....
Nagyon édesek a képek!
DORKÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT! Kép Kép Kép
Vendég

Jaj, hüleséget írtam, nem ki kellett vigyenek, hanem ki kellett menjek...szerencsére nem vittek:), de miért ezt írtam?
Asszem fáradt vagyok
Vendég

Helló Bea!

Még a meghivás előtt nyilatkoztad hogy mindennemű taliban benne vagy, de most nem irtál semmit. Mégis úgy veszem, hogy jössz, oké? Várunk majd!!!
Köszönöm Dorka nevében is a köszöntést, a macik nagyon tetszenek neki!!! :lol:
Ha fáradt vagy pihizz, tedd el magad holnapra!
Puszi!!!
Kép

Kép
Kép
bendor

Pintyus,

az mondjuk segített volna, ha esetleg a számod tudom, de jó lesz igy. Akkor olyan 9:40-45 körül a Hangyaboly előtt. Nyílt terepen azt értettem, h nem megyünk be, nem jössz be, hanem a kapuban...
Most mennem kell. ... Mire végigolvastam, altatásidő :cry:

Dorkát Isten éltesse sokáig!!!

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Jaj, elfelejtettem!
Andi! természetesen benne vagyok a taliban, előre láthatóan jó az időpont!
Másik! Andi, ezt a nőszemélyt lehet jelenteni, csak azt nem tudom, h. hol. Vagy az önk. szociális dolgokkal foglalkozó osztályán vagy a pszichiátrián! Felhívod őket és mondani kell, h. tarthatatlan állapot, még akkor is ha a saját házában csinálja ezt, mert erkölcsromboló hatással van a gyerekeidre! Ne hagyd magad leárzni olyannal, h. ne nézzék, meg ne menjenek az ablakhoz. Elején megpróbálnak leárzni majd, de ha kitartó vagy, akkor megteszik a szükséges lépéseket szerintem. Mert az egy dolog, h. az ember a saját házában azt csinál amit akar, de akkor úgy csinálja, h. az ne legyen közszemérem sértő, ne lássa senki! Márpedig, ahogy írtad, ez látványosan csinálja és nem hiszem, h. Ti ülnétek egész nap az ablaknál és azt lesnétek, h. más mit csinál... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Andi! Köszönjük a meghívást, előreláthatólag megyünk! Remélem, semmi nem jön közbe! Dorkának nagyon boldog névnapot!!!!! :D Egyem meg, hogy takarít! Na, meg a Bence gatyája! :D Mutogatós öregasszony... :shock: :evil:

Pintyus! Ó, ez a rosszullét.... Vigyázz nagyon! De amúgy ezen kívül csak a cukorterhelésre kell majd éhgyomorra menni. Gondolom, az volt a baj. Legalábbis nálam az volt, csak ugye nekem kismilliószor kellett mennem a klinikára cukorkontrollra... :( Pedig az éhgyomor volt a mumus, mert olyankor hánytam...Bocsi.... :oops: Mi is mindig az örgek otthonától mentünk be, nincs az olyan messze.... De a főbejárattól közelebb van! Az uh pedig: Bemész a szülészeti klinika épületébe, porta előtt balra, folyosó végén jobbra, ott végigmész a büféig, és ott tudod beadni a papírt az uh-ra. :D

Alíz! Balázska bulija szemmel láthatóan jól sikerült! Jók a képek! Milyenek voltak a házak?

Olgi! Jövő héten én is megyek fodrászhoz, kozmetikushoz, hú de várom már! :D

Kép
zsuzska81

Jó reggelt!!!!!!!!!!!

Megyek Uhra!!!!!!!! Nagyon izgulok már!!!! Férjem ki visz és majd én vissza megyek a városba villamossal Gabival talizni! nAGYON REMÉLEM BE FEJEZEM ADDIG!!!

Köszi a tanácsokat, igy már tuti megtalálom!

Puszika
Vendég

Kép

SZIASZTOK!!!
Kép MINDENKINEK A LÁNYOM NÉVNAPI KÖSZÖNTÉSÉT, aranyosak vagytok!!!!

Pintyus!
Várunk vissza az Uh-s élményekkel és a képpel, mert gondolom fogsz kérni, anélkül el sem jössz onnan. :lol: REmélem továbbra is minden oké, szépen növöget Maszatkád. :wink: Tutira eltalálsz az Uh-ra, ne aggódj emiatt. :lol:

Bea!
Köszi a tippedet. Meglátom ez a szatir nénike meddig szexizik még, ha sokáig csinálja lehet a postaládáját kinyomozom és kap tőlem egy levelet. Ha nem hat rá, akkor majd lépek tovább.
Egy előnye van a mai nagy ködnek, szerencsére nem látom őt. :lol: :lol:

Zsu!
Jajj, de jó, hogy jöttök a talira, nagyon örülök ám neki!!! A Dorka csörgőit, rágható cuccokat majd előkaparom és megmosom Pannikának. :lol: Érezze komfortosan magát nálunk. :wink: :D

Alíz!
Sikerrel jártatok tegnap háznézegetés ügyben??? Mesélj!!!!

Mindenkinek szép napot !!!(bár az idő kissé vacak, látni sem lehet semeddig... :roll: :evil: )

Kép

Kép
Kép
bendor

Jó reggelt!

Aliz! A köd miatt, azt hiszem kútba esett a talink...gondolom nem szívesen mászkáltok ilyen időben!
Ma végre tudtam aludni és kicsit kipihentem magam....
Szép napot Mindenkinek! Kép
Vendég

Hú, de egyszerre írtunk...vagyis majdnem:)
Vendég

Sziasztok!

Andi:
ISTEN ÉLTESSE DORKÁDAT !!!!!!

Kép

Kép

Kép Kép

Bea:
Oké akkor majd legközelebb,elég szutyi idő van. :(

Pintyus:

Biztos megtalálod az uh-ot ne aggódj!
Majd mesélj és várjuk a képet. :)

Olgi:
Örülök hogy írtál,és hogy minden rendben.Jó szépítkezést. :lol:
Én is készülök a kozmetikába,valószínű a héten eljutok. :roll:
Köszi amit írtál a képekről.

Zsu:
De jó!!!!!!!!!!!!!
Akkor láthatjuk az édi-bédi babádat élőben is. :D

Háááttttt a házakról annyit hogy még nem találtuk meg az igazit. :cry:
Az egyiken kicsi volt a telek és elég vizes volt. :cry:
A másik az nagyon szépen rendben van és újszerű(7 éves)csak nem valami nagy maga ház,mondjuk lehet bővíteni.
Röviden ennyi.

Lolita:
Jaj ezek a vérvételek,de hát túl kell esni rajtuk. :cry:
Majd gyere amint tudsz és mesélj.
A pocifotót is várjuk. :lol:

Na lépek egyelőre.

Kép

Kép
aliza

Alíz Drága!

Köszi a szép képeket és köszöntést, amint felkel a kisasszony továbbitom neki. Még ugyanis alszik.

Hmmm... akkor tovább keresitek álmaitok házát. Türelmet és kitartást a kereséshez továbbra is, remélem hamarosan rábukkantok.

Na eddig akiról tudom hogy a talira valószínűleg tud jönni, az:
Pintyus(ék :lol: ), Alizék, Zsuzsiék, Bea, Anita(ék :lol: )
Többiek?

Pintyus!
Ezt neked küldöm , amiért ebben a nagy ködben ki kellett mozdulnod. Remélem az Uh-n látottak és hallottak kárpótolnak azért. Kép

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok Lányok!
Elnézést, hogy ismeretlenül bejelentkezem, bár maga a fórum nem ismeretlen, mivel korábban írogattam ide, amikor még a gyerkőceim kisebbek voltak. De most is rendszeresen olvaslak Benneteket.
Egy kis segítségre lenne szükségem, bár nem éppen babás a téma, de úgy látom, sokan ismerősek a DOTE-én és biztos vagyok benne, hogy tudtok segíteni.
Az édasapámat szürkehályoggal műtik március elején, fogadott orvosunk van, elég rendes, a műtétet is viszonylag korán be tudta ütemezni. Hál'istennek eddig még nem nagyon volt szükség ilyen dolgokra, de foglama sincs, mennyi az annyi a borítékban egy ilyen alkalom után. Mivel fogadott orvos, azt hiszem, valahogyan honorálni kellene a dolgot, de ,mint modtam, nagyon tanácstalan vagyom ebben.
Minden infór nagyon megköszönök, Nektek pedig jó babázást!!
Köszi előre is
Pave
pave

Kép PAVE!

Tyűűűű... jó kis kérdéssel forultál hozzánk.Igaz én is DOTE dolgozónak számitok, bár nem az eü. részben, hanem az oktatásban és kutatásban, de sajnos a tarifákról fogalmam sincs. Szerencsére családon belül még nagyobb műtét nem volt senkinek.
Bár tavaly fiam orrmanduláját kivették , akkor én is érdeklődtem ismerősöktől mennyi az annyi a dokinak.
Nekem többen is azt mondták orrmandulaműtétnél 10-20 ezer között szoktak adni.Igy mi az aranyközéputat választottuk , 15 ezret adtunk. :lol:
Császármetszésemkor pedig , nem titok, 50 ezret.Nem tudom segitettem-e Neked ezekkel az összegekkel valamit. :oops:
Túl sokat nem kell szerintem adnod, és még akkor sem lehetne egy szava sem a dokinak ha semmit nem adnátok. De persze fogadott orvos, és ha elégedettek lesztek akkor... sajnos igy megy ez. :roll:

Hátha többiek tudnak okosakat mondani Neked e témában. :wink:

Ha van kedved, nyugodtan irhatsz máskor is.
Üdvözöllek!!!

Kép
Kép
bendor

Köszi Bendor. Amikor én utoljára szültem(4 éve, szülés spontán) mi 40000-et adtunk, de ez a terhesség egy kicsit speciális volt, de ez egy hosszú-és talán másnak-unalmas történet.
Talán a többieknek is lesz ötletük.
Pave
pave

Sziasztok,

Először is nagyon sok boldog névnapot kivánok én is Dorkának:-))Remélem hamarosan megismerhetem személyesen is.

Andi nem semmi ez a szomszédos nő. Sztem jó a technikád, előbb a levél, aztán ha arra sem változik semmi, akkor nyugodtan jelentsd fel. Megérdemli. Még mielőtt vmi lelki sérülést okoz a gyerekeknek. Nem hiszem, hogy túl esztétikus látványt nyújthat. Biztosan dilis.

Pintyus: nem semmi mennyi vért levettek tőled. Ideges is voltam ma reggel a vérvételre várva, de engem csak 3 kémcsővel csapoltak le. Viszont 1általán nem engedték előre a kismamákat. Illetve láttam, hogy nagyobb pocakkal voltak akik előre mentek, de mivel én még nem vagyok ilyen nagy látványosság, igy inkább végigszenvedtem a 1,5 órát. Igazából az éhség miatt volt rossz, mert azért 10 órára már rendesen korgott a gyomrom. Te is az Ótemetőn voltál vérvételen?

Amit furcsállottam, hogy engem nem küldtek a belgyógyra, hanem majd jövő pénteken kell mennem az első tg-re. Remélem nem csak elfelejtette a dokinő.

Hétfőn voltam Józsán babanézőbe két helyen is, és az uncsitesóm is ajánlott egy dokit, akit úgy emlékszem már itt is hallottam, valamelyikőtök talán annál szült: Dr. Fekete István. Nagyon dicsérte, úgyhogy most erősen gondolkozom rajta, hogy mégis legyen orvosom. Sztem ez hamarosan el fog dőlni, nem fogok rajta túl sokat agyalni.

Aliza: Mióta kerestek házat?Sokat megnéztetek már?Sok sikert hozzá.

Éva: hogy vagy tegnap óta?

Kérdeztétek miért vagyok elfoglalt. Az a helyzet, hogy mostmár csak 4 órában dolgozom ugyan, de a könyvelés, a reklám és még pár fontos dolog ezután is hozzám fog tartozni. Nem kell ugyan itt üljek a barlangban napi 8 órát, de most a 2007-es könyvelést próbálom rendbehozni illetve elromlott a világitás a barlangban és mivel Győrből rendeltük igy kicsit bonyi a javitás. Meg amúgy az egész rendszer elég bonyi. De reményeim szerint jövő hét végére végzek ezekkel és akkor már jobban be tudok kapcsolódni én is.

Dorkának:

Kép Kép Kép

Kép

Kép
lolita_78

Pave! nem tudom, ez segít-e.... Nekem most volt császárom 5 hete, fogadott orvosnál, és 60 ezret adtam, igaz, terhesség alatt egy fillért se, pedig végig jártam hozzá, ráadásul problámás eset voltam... Apukádnak gyors felépülést!

Anita! Én Feketénél szültem, és csak ajánlani tudom! :D

Pintyus! Várunk az uh redeménnyel és képpel!!! :D

Kép
zsuzska81

Halihó!!!
Most jöttünk a dokitól: Tünci 3900gr és 51cm :lol: Pénteken már fülbevalója is lesz :wink: Az enyémet kapja :lol:
Zolcsika 14kg610gr és 94cm :lol: Kis nagy fiam :wink: :lol:

Lolita: Köszike, most már jól vagyok. Az Anyukám nagyon messze lakik ( 1700km-re ), most csak 1 hónapra jött, de már a jövő szerdán megy is :(

Zsu: Akkor jó szépítkezést Neked is :wink: 6 hetesre mikor mész? F-hez meg a neonatológiára nameg az ortopédiára?

Andi:
DORKA BABÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!
Talira egyenlőre készülünk, de kicsit nehéz lesz 2 babával, babakocsival(Zozikának gyalog el kell menni odáig :roll: ) Meglátom, ha Apuci tud segíteni, akkor megyünk 8)

Most megyünk fektetni a piciket meg én is alszom, mert most nagyon kóma vagyok :roll:
Pusz-pusz

Kép
Kép
Kép
olik22

Hali,

Olgi a gyerekeid szépen gyarapodnak, növögetnek:-))Jól értettem, hogy Tündike a te gyerekkori fülbevalódat kapja?Még nekem is meg kéne legyen vhol az enyém, majd meg is keresem.

Már akartam irni, hogyha vkinek szüksége van rá, akkor szivesen érte megyek és elviszem a talákozóra, neked is szivesen segitek Olgi, ha a férjed nem tudna.

Puszi

Kép

Kép
lolita_78

Sziasztok!

Olgi:
Sz igen!
Szépen fejlődnek a gyerkőcök. :lol: Zolika már jó magas.
Elfelejtettem írni hogy aranyos volt hogy Balázskát "vissza kellett neki kapcsolni" :D
Balika is mikor nézi a Tündike fotóit akkor kiabálja hogy:baba,baba.
Jó pihit.
Kép

Lolita:
Akkor meg volt a vérvétel.Azt eltudom képzelni hogy korgott a gyomrod,nekem is mindig úgy volt már alig vártam mindig hogy ehessek. :lol:
Akkor jövőhéttől várunk sűrűbben. :lol:

Andi:
Mizu?
Főzöcskézzel?Mert takarítanod nem kell most már azt Dorka elintézi helyeted az új porszívójával. :lol: :lol: :lol:

Pintyus:

Mi volt az uh-on?

Egyelőre lépek ,lemegyünk egy kicsit motorozni,mert már nem bírok a fiammal.Ott áll az erkély ajtóban és brummog a motornak.(mert ott van erkélyen.)

Kép

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Olgi:
Sz igen!
Elfelejtettem írni hogy aranyos volt hogy Balázskát "vissza kellett neki kapcsolni" :D
Jó pihit.
Kép

Lolita:
Akkor meg volt a vérvétel.Azt eltudom képzelni hogy korgott a gyomrod,nekem is mindig úgy volt már alig vártam hogy ehessek. :lol:

Andi:
Mizu?
Főzöcskézzel?Mert takarítanod nem kell most már azt Dorka elintézi helyeted az új porszívójával. :lol: :lol: :lol:

Pintyus:

Mi volt az uh-on?

Egyelőre lépek ,lemegyünk egy kicsit motorozni,mert már nem bírok a fiammal.Ott áll az erkély ajtóban és brummog a motornak.(mert ott van erkélyen.)

Kép

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Olgi:
Sz igen!
Jó pihit.
Kép

Lolita:
Akkor meg volt a vérvétel.Azt eltudom képzelni hogy korgott a gyomrod,nekem is mindig úgy volt már alig vártam hogy ehessek. :lol:

Andi:
Mizu?

Pintyus:

Mi volt az uh-on?

Kép

Kép

Kép
aliza

Na bocsi ez elment 3- szor mert Balázska is nyomkodja itt nekem az egeret meg a billentyűzetet. :oops: :evil:

Kép

Kép
aliza

Olgi! Azta! Tündike is szépen növekszik! :D Zozika meg már kész férfi! :D Neonatológiára meg Feketéhez jövő szerdán megyünk, bár vele még nem beszéltem, remélem, bent lesz! Ortopédiára is jövő héten vmikor, amikor a férjemnek jó. Ti mikor mentek?
Hol löveted ki Tündike fülét? Fülbevaló nekünk is megvan már, de Pannikának olyan picike füle van, hogy odatettük a babafülbevalót, és az is nagy bele... Úghypgy én még várok vele.

Kép
zsuzska81

Sziasztok!!!

Most gyors leszek, mert ezer millio dolgom van!

Meg volt az Uh, simán ment, minden rendben, már 21 mm a buksija!

Hamar és könnyen oda találtam, odabent egy kicsit öszze visszáskodtam mert nem tudtam hová kell beadni a papirokat, annál az ablaknál nem volt senki, de végül sikerült, és 10:23 ra végre én is sorra kerültem, nem volt egy leánnyálom végog várni ezt az időt.

Maszat jól van, mindene meg van és jol érzi magát oda bent, virgonckodik, azt mondta a szonográfus! De hát olyan kis semmi gépük van hogy csuda, felém sem forditotta ugyhogy én semmit nem láttam belőle :oops: .

Vissza kell mennem 2 hét mulva Gerinc sacralis vizsgálatra mert azt nem látta rendesen.

De holnap megyünk Pestre, és Uhra is, rendesre, és akkr ott mindenét megnzik rendesen, és mi is láthatjuk majd. Érdekes mert a Lézerbe még akkor, meg mutatta a gerincvonalát. Pedig az régen volt. És ez meg nem tudta megnézni. De lehet hogy nem jól feküdt a kis drága, nagyon nyomogatta a asamat, szinte fájt bele, nem volt kellemes, szerintem meg akarta forgatni a kis drágát de nem engedett a sajátjából!!

Na puszika!!!!

Gyönyörüen fejlődnek a gyerekek, TÜndike is nagyon szépen gyarapszik, és Zolcsika aztán már egy igazi nagy bátyó!!!

Jó lenne ha tudnátok jönni a talira!

Lolita: Igen én is az Ótemetőn voltam, és Tg. is ott voltam, a 3as ajtónál. És kaptam beutalót mindenhová! Valjon nekem miért vettek 7 kémcsővel, azt mondta a nő hogy első terhességnél enyit vesznek! De fura!
Vendég

Kép
Köszi szépen a lányom köszöntését, a jókívánságokat Mindenkinek!!!

Olgi!
Nagyon szépen nőnek a gyerekeid, mint eső után a gomba az erdőben. :lol: :lol: :lol: Zolcsika is hatalmas nagy-kisfiú, és ugy látom a hugica sem szeretne lemaradni mögötte. :lol:
Jaj, de jó lenne ha Ti is el tudnátok jönni hozzánk, ha apát nem tudod beszervezni akkor mint látod Anita is felajánlotta a taxisofőrnő-sködést. :lol:
Kellemes szépülést, kényeztetést Neked a fodrásznál és kozmetikusnál!!!

Zsu!
Neked szintén ezt kivánom!!! Ki fog addig Pannikázni ? Anyukád vagy apa?

Alíz!
Na épp ez az hogy ma nem is főztem, hanem takaritottam , porszívóztam is, (igaz Dorka később leellenőrizte a melót a saját porszívójával is :lol: ), törölgettem, mostam, teregettem, majd délután meg elmentünk Bencével jelmezkölcsönzőbe. Farsangon Superman lesz a drágám. Supergirl hugica mellé Superman illik, igaza is van. :lol: :lol: :lol:
Ugyhogy még most fogok sült husit késziteni, meg hozzá kukoricás rizset kellene, de nem igazán vonz most a konyha. :oops: :oops: :oops:
Kimotoroztátok magatokat?????
Én ma a köd, erős orrfolyás és köhögés miatt le sem vittem Dorkát.Pontosabban ködös időt a gyerekorvosunk nem szokta ajánlani, igy maradtunk. De persze ha nem lenne kissé megfázva akkor lementünk volna. Na majd holnap pótoljuk. :wink:

Pintyus!
Örülök, hogy minden oké volt UH-n, majd a holnapi pesti vizsgálat után is gyere és mesélj nekünk. De akkor már a képet is várjuk!!!!

Anita!
Végezz a sűrű munkáddal és minél hamarabb gyere ide vissza hozzánk!!!
Ne aggódj ha nem küldtek még belgyógyászatra, fogászatra, ezekkel még nem késtél, általában a 16. hétig szokták az anyukák letudni. :wink: Időmilliomos vagy még , hidd el.És nincs konkrét terhességi héthez kötve.

Kép
Kép

Kép
Kép
bendor

Alíz!

Sörben sült csirkecombokat készitek végül, te szoktál csinálni? Nagyon finom, bár én utálom a sört de jól megpuhitja a husit és az íze is finom. Persze fűszerkeverékkel beszórom a husikat alul felül, csak utána öntöm nyakon a a sörrel. Olyan jó illata van, pedig mondom magát a sört utálom. :?
Persze a rizzsel még nem haladtam egy fél lépést sem. Nincs elkapkodva az biztos, bár csak holnap eszünk szerintem belőle, ugyhogy ráérek. :lol:

Képzeld, Dorka felvette a napszemüveget és abban porzsívózza a nappali szőnyegét. :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
Kép
bendor

Hello!

Jaj nem jól végtődött a délután. :cry:
Lementünk motorozni,és mentünk volna be a Hélikerbe egy apró újságot venni és a lépcső előtt van egy kis lejtő és az én kis fiacskám szépen beverte a buksiját a lépcsőbe :cry: :cry: :cry:
Na volt ordítás ,gyorsan felrohantam vele,hogy lejegeljem a dudort (már amennyire engedte.),valamivel kisebb de még így is nagy,gondolom majd bekékül. :cry:
Jaj olyan szerencsétlen vagyok teljesen kész vagyok.
A férjem meg csak nyugtatgat hogy ne egyem már magam rajta ,majd begyógyúl.
Csak hát olyan csúnya a homlokán az a nagy pukli. :cry:

Megyek megfürdetem a kis sérültemet.Mondjuk azonkívül hogy látszik a dudor semmi baja ,ugyanolyan szeleburdi. :roll:

Andi:
Akkor ez egy super család! :lol: :lol: :lol: Tele super hősökkel.
Jó sütést,bár már lehet vacsoráztok.Akkor jó étvágyat.
Én sem akartam lemenni,hogy olyan rpssz idő volt,de du.-ra már eloszlott gondoltam levegőzünk.Bár ne mentünk volna. :?
Ez van.

Képzeljétek a férjecském rendelt vacsit az Aranypatkóból,egy 2 személyes bőségtálat,jaj tényleg bőséges volt még holnap ebédre is elég apának.Látta hogy el vagyok szontyolódva és meglepett.
Aranyos,tényleg jól esett. :)

Na puszi.

Kép

Kép
aliza

Andi:
Most olvastam az utolsó üzidet mert közben írtam.
Jól hangzik,és mennyi sört kell ráönteni?Még az elején vagy sütés közben?
Egyébként ebben is rokon lelkek vagyunk,én is utálom. :twisted:

Haláli a lányod :lol: Biztos vakító fény van nálatok. :lol:

Puszika,megyünk fürödni.

Kép

Kép
aliza

Pintyus:

Örülök hogy minden oké az uh-on.
Majd írj hogy a másik helyen mit mondtak.

Olgi:
De jó lenne ha jönnétek ti is ,legalább Tündi babát is látnánk élőben .Majd meglátod,végül is kettővel már nehézkesebb a dolog.

Puszi.

Kép

Kép
aliza

Sziasztok Csajok!! Én is debreceni vagyok,és nemsokára elindulok lassan turizni,bár 2 ikrekre valo ruháim vannak,de csak kellene még.
:lol:
Hová jártok,ha jártok turizni??? :D
Köszönettel. :D

Kata&Milán

oszman777

Jó éjt Mindenkinek!

Alíz!
A sörös csirke:
Befűszerezve teszem a husikat a tepsibe, majd leöntöm még úgy nyersen sörrel.Annyi sört öntök alá, hogy azért a husikat még félig ne érje, de legyen alatta bőven. Most én fél literből apának 2 kortyot hagytam, a többit a husra öntttem. :lol: Alufóliával lefedem, és be a sütőbe. Kis lángon (na jó nem a legkisebben azért :) ) sütöm kb másfél óráig, majd a fóliát leveszem róla és még 10-15 percig piritom. Lényeg hogy nehogy totál elfogyjon alóla a sör, mert akkor az odaég nagyon. De a végén ne is folyjon alatta. :lol: :lol: :lol: Na ezt jól megírtam, nem bonyolult ez pedig, nekem még mindig összejött. :oops

Drága kicsi fiadat puszild meg helyettem is, és mielőbbi puklimentességet kivánok neki!!! Szegényke biztos sirt és jól megijedt. tudom mert Dorka is tud üvölteni nagyon ha megüti magát.
Drága férjed viszont aranyos volt, hogy vigasztalt és rendelte a vacsit. Tartsd meg ezt a jó embert jövőre is. :lol: :lol: :lol: :wink:
Balázskának küldöm:
Kép Kép Kép Kép

Ossman!
Igen-igen tudjuk, hogy debreceni vagy, már irtad. :lol:
Én nem vagyok a turizásban jártas, de az elmúlt héten eléggé kiveséztük itt a turi témát. Ki hova jár és mikor érdemes menni. Olvass vissza bennünket ha van időd!

Kép

Kép
Kép
bendor

Kép

Andi.
Köszi hogy leírtad a receptet,értem egyébként ne aggódj .
Köszi a képeket,megmutattam Balázsnak,nagyon tetszett neki. :D
Ugyan is már itt ül at ölemben,felébredt 7-kor és már nem aludt vissza ,pedig 1-2 órát még szokott aludni miután megissza a kakaót.De most nem,pedig vasalni akartam. :? Nem baj majd délután.
A dudor már apadt,csak szinesedett. :cry:
Remélem a talira elmúlik,mert hát hogy fogunk kinézni így? :? :roll:
Ja igen,apát meg megtartom,hisz egy aranyember. :lol:

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Huh annyit irtatok tegnap hogy alig birtam elolvasni :lol:
Termeltetek rendesen.
Egy kicsit szüneteltem mert egy nap után ismét visszatértek a tüneteim.Tegnap voltam Tg-n és mérlegelésnél kiderült h ismét fogytam 2 kg-t.A doki adot beutalot a terhes ambulanciára mert szerintük ez nem jó igy.Ma kellene mennem de én csak jövőhét hétfőn megyek mert szeretném ha jönne velem az anyukám ugyanis lehet befektetnek.Érdekes dolog ez mert én magam / azon kivül hogy van ez a nem kis kellemetlenség :cry: / nem érzem rosszul.Nem vagyok erőtlem és kedvtelen. Fura! :oops:
Na mindegy meglátjuk mi lesz :wink:

Andi!
Dorkának utólag nagyon sok boldog névnapot kívánok :!: /én mindig mindenkinek csak utólag tudok jó kívánságot "küldeni" :cry:
Nagyon finit sütöttél tegnap.Ahogy olvastam /Ma/ meg is kívántam a sűltcsirkét és hozattam magamnak egy fél grill-t.Ez lesz az ebédem.
A találkozóra én is szivesen megyek ha jól leszek. :oops:
A címet majd elküldöd nekem is?
Dorka képei nagyon SZUPEREK!Nagyon várom hogy személyesen is megismerhessem a gyerkőcöket. :wink:
Olvastam a dilis néni történetét is.Igazából bennem kettős érzéseket keltett.Sajnos én már gondoztam olyan idős embert a családba akinek még "ennyi esze" sem volt és ezért az első gondolatom az hogy remélem engem valaki lefog lőni ha esetleg ide jutok.Szoval a szánalom és a harag az amit bennem kiváltott.Mert igen én is haragszom "ha nem is a nénire hanem a helyzetre mert nektek ez így nem jó.Nagyon nem.El tudom képzeli hogy mit össze kéne magyarázkodni a gyerekeknek ha meglátnák.Még lehet rosszat álmodnának. :(

Aliz!
Szegény kis Balázs remélem nagyobb volt az meglepetés mint a fájdalom bár ahogy a pupot leirtad nem kis puffanás lehetett.
A férjed nagyon figyelmes valoban.
A házkereséshez nagy türelmet kívánok.De hidd el meg fogjátok találni a megfelelőt :D A téglásketben mi is néztünk többet csak ott kicsik voltak a telkek.

Pintyus!
Örülök hogy minden rendben van veletek.Ez a klinikás uh valóban nem egy nagy durranás de nekem ez is tetszett :wink:
Szerencsére nekem odaforditották a monitort én szinte mindent láttam :shock:

Olgi!
Nagyon szépen gyarapodtok :lol: Én személy szerint nagyon szeretném ha jönnétek a talira.Ugy szeretnék mindenkit megismerni :lol:
Huh anyukád jó messze lakik :!: akkor gondolom most nagyon örülsz hogy itt van veletek mert igy nem tud haza "ugrani" a lányához minden hétvégén.Élvezd ki ezt az időt vele mert utána biztos fura lesz ugymond egyedül.

Éva

Kép
awe

Ismét én ....
Csak elküldtem amit edig irtam mert megőrülnék ha eltünne......

Lolita!
Köszi hogy hiányoltál :D sajna én is dolgozom ezerrel ameddig tudok/birok.Probálok sokat pihenni ha haza megyek.De ez nem jön össze mindig.Hogy birtad a labort?Lehet irtad csak én siklottam át felette :oops:

Zsu!
Ugy látom téged is lefoglal a kisasszony :lol: :lol:
remélem jól telnek az éjszakák és "átalussza" ahogy kell és téged is hagy pihenni.Ezek a vizsgálatok ahova mentek majd ilyen rutin vizsgálatok ugye?

Na megyek dolgozom egy kicsit majd benézek.

Puszi mindenkinek

Évi

Kép
awe

Sziasztok!

Olgi! Remélem, tudtok jönni!!!

Alíz! Balázska kobakjának gyógypuszik! Szgeényke... :(

Andi! Dorka napszemüvegben takarít? :D És látja úgy jól a takarítanivalót??? :lol: Csúcs ez a kiscsaj!

Éva! jaj, ilyen durva a helyzet, hogy lehet, hogy befektetnek? :( Remélem, nem! És remélem, a talira tudsz jönni! :D Sokat fogytál, azért gondolja így a doki?

Pintyus! Igazad van, a klinikai uh valóban nem akkora élmény, mint egy 4 d, nem is lehet olyan. De azt furcsállom, hogy nem láttad a monitort, nekem mindig odafordították kérés nélkül! :D

Nem tudom, írtam-e, de Pannika hétfőn mosolygott rám először! Hát, olvadoztam! :D Azóta már néhányszor megismételte, kapott az apja is! Ma reggel pedig olyan jókedvűen ébredt, hogy ahogy fogtam az ölemben grimaszolt és mosolygott egy csomót! Kis Drágaságom! :D

Kép
zsuzska81

SZIASZTOK LÁNYKÁK!!!!

Azért csak most jelentkezem, tőlem szokatlan módon, mert egy fergeteges éjszakán vagyunk túl és nemrég ébredtem. :oops:
Lányom este bemandarinozott, és ennek voltak utóhatásai. Nagyon pici fajta mandarin volt, a kis cikkeket már nem is vágtunk neki apróbbra, ette is a drágám rendületlenül. Na persze ez két és fél pici mandarint jelent, ne gondoljatok ám tetemes mennyiségre.
Hajnalban , pontosabban éjszaka 2 óra után elkezdett nyöszörögni és furán vette a levegőt, azt hittem légcsöve fázhatott meg, mert már egyszer volt neki és hasonlókat produkált. De nem , ez már a hányás előjelei voltak. Kb. a mandarin felét kiöklendezte (jajj bocs mindenkitől a szóhasználatért) ezután picit megnyugodhatott volna. De ugye ilyenkor mosdatás, fogmosi, még orrszívás is volt, mindez üvöltés közepette mert nagyon álmos volt.Na ágyba vergődtük magunkat, de továbbra is nyöszörgött, majd egy idő után ismét hatalmas sírásba ment át, és csak ölben volt jó neki, de az ölemben is rángatta a lábát, fájhatott a pocija. Mindez történt 2-től reggel fél 5-ig. Fektetés, üvöltés, ismét ölbe... de több kaja már nem jött ki, pedig lehet megkönnyebbült volna és már nem okozta volna ezt a fájdalmat nála.Arra gondolok túl savas lehetett neki a mandarin, marhatta a gyomrát, ez okozhatta a galibát. Vagy szerintetek????
Ma mindenesetre nagyívben elkerüljük a déli gyümölcsöket.

Évi!
Huuuuhhhhh.... nem valami bíztató amiket írsz, hogy fogsz, hánysz, meg lehet befektetnek. :cry: Remélem hamar kideritik hogy mi van, és megszünnek a panaszaid is.
Annak viszont örülnék ha jönnél a talira. Látod alakul a kis csapat, remélem jön mindenki. Iwiwen Neked és Anitának küldöm majd a pontos címet!!!!
Mutis nénit ne is emlitsd, nem százas szerintem. Éjszaka hogy fent voltunk direkt figyeltem, függönyei be voltak huzva, még tán a reluxa is le volt engedve. De most világosban már tárva-nyitva az ablakai, függöny kihúzva szélre, reluxa fel. Szerencsére őt még ma nem láttam (nem is akarom) :evil:
Ja, remélem a grillcsirke ebédet bent marad. :wink:
Ja , és köszi a névnapi köszöntést! Továbbitom az "illetékesnek"! :lol:

Alíz!
Örülök ha a pukli lejjebb ment Balázskán, biztos hatottak az éteren keresztül küldött gyógypuszijaim. :wink: :lol:
Nyugi, 19.-re partyképes lesz a fiad, addigra a dudor szinei is elmúlnak. :lol:
Nekem is vasalás volt betervezve reggelre, míg Dorka még alszik, dehát én is alig bírtam kikecmeregni az ágyből. Ugyhogy nálam is délutáni alvásra tolódik a vasalás. :? :( :evil: :roll:

Lépnem kell, felkelt Dorkám és továbbra sincs fergeteges hangulatában.Nagyon remélem nem lesz beteg még jobban, mert akkor harakirit követek el, de tényleg. :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
Kép
bendor

Ja még valami:

Megy ma valaki TORKOS CSÜTÖRTÖK-ösködni végül?????

Kép

Kép
Kép
bendor

Andi! Ó szegény Dorka.... :( Remélem, azóta nem volt semmi baj! Szegénykét mindig ez a hányás gyötri, pedig az olyan szörnyű.... Jobbulást a kis Drágának!!!

Torkos csütörtök: Anyukámék akartak menni, szombaton felhívták az összes debreceni éttermet és már nem volt hely.... :shock: Így nem mennek...

Kép
zsuzska81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?