Sziasztok!
Megérkeztem tegnap a nagy utazásról. Nagyon-nagyon jó volt! Imádtam mindent, és nagyon örültem, hogy újra visszajöttek az emlékek, a nyelvtudás. A baguette, croissant és a különböző kenyerek és péksütemények illata most is elvarázsolt, ahogy az emberek közvetlensége és szórakozottsága is. A hotel is nagyon kényelmes volt, ugyancsak 2csillagosat választottam, de nagyon korrekt volt a szoba, a fürdő is, a recepció pedig kifejezetten baráti hangulatú. A vásár amit megnéztem nagyon nagy és nagyon érdekes volt, kb. 10kg-nyi prospektussal tértem haza. Amit sajnálok, hogy a legtöbb cégnek még nincs Magyarországon közvetlen kereskedője, így nehéz lesz bármit is megszerezni, ha nagyon beleszeretnék. És volt mibe beleszeretni...
Megnéztem a Sacré Coeur-t is, az is csodálatos volt, aztán még elmentem egy Galerie Lafayette-be nyálat csorgatni. Ott azért elcsábultam és vettem a férjemnek parfümöt és arcszeszt, egyszerűen nem bírtam kihagyni. Magamnak is találtam 1-2 dolgot, táskát, sálat, ruhákat, de azok olyan árban voltak, hogy annyiért azért nem vettem meg őket, mert rájuk volt biggyesztve a Dior vagy Yves Saint-Laurent cédula. Teszek majd fel képeket, ha leszedtem a fényképezőgépről.
A család persze hiányzott, de nagyon jó kikapcsolódás volt ez a három nap. A Máté és a férjem is jól átvészelték az egyedül töltött napokat, igazi nyüglődés csak szombaton volt, akkor kezdtem tényleg hiányozni a fiamnak. De szerencsére szombat este hazaérkeztem és már én vacsoráztattam és fürdettem. Hát ennyi a rövid élménybeszámoló és most indulnak újra a hétköznapok. Ma még megyünk egy szülinapi zsúrra, remélem a Máté jól fogja érezni magát.
Andi!
Örülök, hogy jelentkeztél és jobbulást kívánok mindenkinek a családodban. Zsófi nagyon ügyes és szép baba! Mi is sokat vagyunk a játszótéren, a Máté is nagyon szereti a galambokat terelgetni. A nyaralások biztos jól sikerülnek majd és jót fogtok pihenni.
Monee!
Boldog névnapot kívánok, ha egy kicsit megkésve is. Tök jó, hogy ennyi mindennel foglalkozol, nekem nem volt ennyi türelmem varrni mindenféle dolgokat a Máténak, de mindig nagyon szerettem volna készíteni neki sok mindent. Egy játéktartóig jutottam amit a kiságyra lehet felgombolni, de nem pakol bele semmi játékot, inkább csak kiszedi és átrakja a dobozos tárolóba.
Réku!
Pihenj azért néha egy kicsit, bár ha jól emlékszem nekem is volt olyan időszakom a terhesség alatt, amikor úgy éreztem kétszer annyi energiám van, mint eredetileg és nagyon pörögtem. Élveztem ahogy a Máté rugdosódik bent a pocakomban és követeli a helyzetváltoztatást, mert nem fért el.
Marcsy!
Sajnálom, hogy a férjednek nem annyira jó az Elcoteq, de hátha jobb lesz vagy talál tényleg valami jobb állást. Szerintem is jó ötlet, ha megpróbálsz elmenni valahova egy kicsit dolgozni, én is úgy érzem/éreztem, hogy valami mást is csinálnom kell a Máté mellett, mert kezd egyre kevesebb türelmem lenni hozzá. Ezért nekem nagyon jót tett ez a kirándulás, pedig csak 3 nap volt, de úgy érzem feltöltődtem és teljesen kikapcsolódtam. A munkát meg én is keresem, majd kiderül, hogy sikerült -e a legutóbbi interjú. Ha ez sem jön össze, úgy döntöttem beiratkozom egy angol nyelvtanfolyamra nyáron és megtanulok angolul is hátha úgy könnyebb lesz valami munkát találni.
Mindenkinek további kellemes hétvégét!
Netty