Új privát üzeneted érkezett!

Timi!

Ha minden igaz, ott mellettetek fogok dolgozni. Részleteket még nem tudok, csak annyit, hogy lesz egy kb. 1 hónapos tréning az elején, amikor megtanítják a rendszert és ami után majd egy vizsga is lesz. Gondolom 1.-étől kell majd kezdeni... Ezt a hetet meghagyják úgy látszik nekem. :)

Egyszerű megcsinálni azt a kesztyűt és tudod, annál nagyon az értéke, minél többet küzdök vele. :) Már megvan az elképzelés, otthon a varrógép, az anyag, a díszítés, uh. már csak meg kell csinálni. Olyan lesz nekem is, amilyen (ha jól emlékszem) Neked is volt, olyan középső ujjra akasztható. Rendes kettyűnek neki sem állnék. :D

Ha minden igaz 46-an leszünk. Ennyi főre kértük a vacsorát. :)

Jevi!

Igyekezni fogok, de ez leginkább a fotóstól fog függni. :) Jah, meg az unokatesómtól aki szintén fog minket fényképezni ha minden igaz. :D

Remélem jó időtök lesz, mert akkor valszeg nekünk is az lesz! :wink: :lol: :lol: :lol:

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Monee!
Én is szívből gratulálok az álláshoz!
A vacsi is nagyon jól hangzik :P !

Évi!
Köszi a bókot, de azért nem vagyok ám olyan vékonyka :lol: !
Adéllal tényleg csak poci volt, 66 kg-val mentem szülni és 55-ről indultam.
Most a 66.5 kg-nál tartok :oops: , igaz 57-ről indultam.
Most a bűvös 70-re gyúrok :wink: ! De valószínű több lesz :roll: .

Timi!
Tami nagyon kis ügyi, és hogy megnőtt!!!
Hozzátok Őt is Moneeék esküvőjére???

Ma végre felhívtam a dokit cukorügyben. Sajnos kicsit magas lett ( 8-as), ezért szerdán be kell mennem a klinikára a diabetológiára.
Remélem egy kis diétával megoldodik a probléma.
Adéllal szinte problémamentes volt az egész terhesség, Alízkánál meg sorra jönnek a bibik. Remélem a szülés nem fog máshogy alakulni :wink: , és Ő is olyan ügyi lesz mint a nővékéje :lol: .

Most mennem kell, mert Adél megint nem aludt délután, és lassan vacsi, fürdés, stb.....

Szép estét mindenkinek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Még valami!

Tegnap este hallottam életem legszebb mondatát!

-ANYA, MINDENNÉL JOBBAN SZERETLEK! SENKINEK NINCS ILYEN ANYUKÁJA CSAK ADÉLKÁNAK MEG ALÍZKÁNAK!

Gondolhatjátok, bőgtem mint a záporeső!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Sziasztok!

Mostanában apától alig férek a géphez :(

Erzsó!

Nagyon csinik vagytok! Cukor :( talán megoldódik egy kis diétától ! Szorítok, hogy így legyen!

Monee!

Gratula a melóhoz! Csokor és a menü is nagyon jól hangzik! Tényleg kérünk majd sok-sok képet, mert úgy néz ki csüt. este el kell mennünk Petivel anyuékhoz, és valszeg csak szombat este tudunk hazajönni! (garanciában szétszedik péntek reggel az egész lakást, és ahhoz ugye nekünk el kell mennünk, mert le sem tudnám tenni bent Petit :( ) Tündinek én is jó egészséget és kitartást kívánok!

Timi!

Nagyon ügyes Tamara, hogy már áll! :) Játszótér: ha arra járunk csörgök, de mostanában nem tudom :( Ma megyünk oltásra, csütörtökön meg anyuékhoz!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Erzsó!

Ez a mondat egy anyának tényleg a világ legcsodálatosabb mondata!
Nem csoda, hogy sírtál rajta! :D :D :D :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Monee!

Gratulálok az álláshoz! Sajnos valószínű, hogy én sem tudok elmenni az esküvőtökre, mert vendégünk jön egész hétvégére és úgy tűnik, hogy pénteken délelőtt megérkezik. A képekre én is nagyon kíváncsi leszek. A menü nagyon jól hangzik, és a csokrod is biztos nagyon szép lesz.

Erzsó!

Nagyon jók a képek rólatok! Hát még az a mondat, ennél gyönyörűbbet tényleg nem álmodhat senki. Remélem a cukorproblémád tényleg megoldódik egy kis diátával és nem lesz semmi gond.

Viki!

Milyen oltást kap Peti? A 15 hónapos oltás után nemcsak 3. éves korban kapnak oltást a gyerekek? Én már most félek kicsit, mert jövő hónapban kapja a Máté a 15 hónapos oltást és a fertőző agyhártya gyulladás ellenit is. Szegény mire elfelejtené az orvosi rendelők rémségeit, mindig jön valami és újra félni kezd.

Képzeljétek megkaptuk az építési engedélyt, már csak a jogerőre emelkedésre kell várnunk. Megpróbálok feltenni 1-2 képet, amit a tervező csinált.

Mindenkinek további kellemes napot!

Netty
Kép a ház egyik oldala

Kép a ház másik oldala a terasszal

Kép
netty11

Netty!

Nem, a 15 hós után a 18 hós van, és utána csak 6 éves!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Ugye tegnap kapta Peti a 18 hós oltást, már meg sem lepődtem az iszonyatos hisztitől meg üvöltéstől, amit orvos láttán rendez! Este már sántított, fájlalta a lábát, ma reggelre még jobban! :( Azért remélem ez nem sokáig marad így. :(
Méreteink: 11800 g, és 85 cm! :) Kuki úgy néz ki rendben van! :) szerencsére :)
Ja, és találkoztam Rambókával a dokinál! Hogy Gergő milyen szép nagy baba!!!! :) Mondanom sem kell, hogy Rambóka ismerte meg Petit, én nem ismertem volna meg Gergőt. Szóval komoly baj úgy tűnik nincs Velük, de Gergő vérszegény, meg sűrűbben kell méricskélésre járni. :(
Rambóka!
Remélem minden rendben volt tegnap, és kicsit megnyugodtál! ???

Holnap délután el kell cuccolnunk anyuékhoz,mert felszedik az egész lakásban a parkettát, és nem tudnánk adig Petivel mit csinálni, így valszeg csak vasárnap jövök megint, mert ott nincs net!
Amúgy én is elég szarul vagyok, fáj a torkom és orrot fújok egyfolytában :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Netty!

Neked akartam még az oltáshoz írni, hogy a régi oltási rend szerint volt a 15 hós után a 3 éves, de amióta az új van, azóta a 3 éves helyett 18 hós van, így Máté is fog 18 hóst kapni, ezután viszont már csak a 6 éves jön, ha közben nem adatsz be neki egy nem kötelezőt esetleg :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Én ma totál kiakadtam!
Délelőtt bent voltam Pécsen a klinikán. Szerencsére cukor rendben, majd 4 hét múlva kell visszamennem ellenőrzésre.
Hazafelé komlói busz tele. Egyetlen egy szabad hely, egy 20-25 év körüli srác mellett.Megkérdeztem hogy szabad e, mire a képembe röhögve közli hogy foglalt (mögöttem volt a haverja, annak foglalta).
Komlóig álltam és senkinek nem jutott eszébe hogy átadja a helyét :evil: !
Bocsi, hogy így kifakadtam!! :oops: Nem is tudom mit vártam :shock: !

Változatosság kedvéért Adél megint beteg :cry: !
Nagyon csúnyán köhög és folyik az orra.

Viki!
Szegény Peti :cry: !
Remélem hamar elmúlik a lábfájása. Te is gyógyulj meg hamar!
Miért szedik fel a parkettátokat?
Nem új lakásban laktok? Ha valamit keverek akkor bocsi!

Netty!
Jó nagy házatok lesz :lol: !

Na lépek kicsit pihizni, a mai nap elég volt!
Sziasztok

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Sziasztok!

Monee,
gratulálok az állásodhoz! Látod, az egy hónappal ezelőtti mélypont után milyen jól alakult minden?! Mindjárt dolgozó feleség leszel... :lol:

Erzsó,
nem csoda, hogy bőgtél, ettől a mondattól ki lehet ugrani a világból! :D

Hétfőn voltunk uh-n, minden rendben volt, a baba teljesen egészséges, csak nagyon nehezen tudta megvizsgálni a doktor bácsi, mert teljesen összehajtogatta magát... Perecben volt: a lábai a nyakában, a keze meg a feje körül. :D
De legalább van két keze, meg két lába, meg egy jókora fejecskéje, viszont minden a korának megfelelően. Kicsit megkínzott a doki, addig nyomkodott, amíg nagy nehezen meg tudta mérni, de legalább addig is láthattam a törpöst.
Én már nagyon reménykedtem, hogy hátha látszik/vagy épp nem látszik h kukacos-e Prüntyike, de sajna a perecből nem derült ki semmi... :oops:
(ha megsúghatom, én talán kicsit jobban örülnék, ha kislány lenne, de természetesen nagyon fogok örülni egy egészséges kisfiúnak is)
Megpróbálom feltölteni a képet, amit kaptunk, de lehet h nem fog sikerülni és sajna az imént említettek miatt nem is sok látszik... de azért én is hadd büszkélkedhessek :roll: (hogy milyen kerek feje van a pocaklakómnak...) :D
Kép Prüntyike
Vigyázzatok magatokra!

Puszi Reku
reku

Sziasztok!

Már tegnap akartam jönni, h. elújságoljam, h. találkoztam Vikiékkel, de nem engedett be a Babanet :evil: , így Viki megelőzött! :D

Szóval hálistennek nagy baj nincs, csak vashiányos a gyerek.
Az volt a gond, h. 1,5 hónap alatt nem gyarapodott szinte semmit. :shock: Ezért küldtek el vérvételre minket.
De a vérképe alapján csak vashiánya van, meg vmi vírusfertőzése lehetett a doktornő szerint. De semmilyen tünete nem volt. Élénk, vidám és mozgékony.
Szerintem meg többtényezős a dolog.
Egyrészt a mensi és egyéb idegeskedések miatt nagyon elapadt a tejem, másrészt a gyerek hirtelenjében 1 hónap alatt kinövesztett 5 fogat.

Kép

Én úgy gondoltam, h. betartom a WHO ajánlást és fél éves koráig anyatejen kívül nem kap mást, de sajnos úgy tűnik a gyerek máshogy gondolta.
Már nem érdekli a szopi (tudom nehezen hihető), de sajnos minden más fontosabb, 5 perc után már csak szórakozik és inkább menne (már persze, ha tudna menni! :twisted: ). Emiatt viszont egyre kevesebb tej termelődik.
Ráadásul valszeg több kalóriát éget, mert egyidőben akar megtanulni ülni, mászni, állni és járni is ( És nagyon pipa, h. nem tud! :lol:).
Szóval már nem csak ízlelgetni kell adnom a különböző pépeket, hanem táplálás céljából, kaptunk Milupa HA tápit és Maltoferr cseppeket is.
Hálistennek a gyerek szeret enni és 1,5 hét alatt 200 g-ot gyarapodott.

Kép

Persze azért nem adom fel a szopit olyan könnyen, mindig csak szopi után kapja a tápokat, de megdöbbentő mennyiségeket le tud nyomni! 160 ml felesre vizezett gyümölcslé simán lecsúszik a torkán! Ehhez képest a tej biztosan kevés lehetett! :(

Meg el kell gondolkodnom a járóka vásárláson, mert bizony már simán megszökik a játszósszőnyegből!

Kép

Milyet érdemes venni? Hálósat v. rácsosat?

Viki!

Remélem Peti hamar elfelejti az oltást!

Reku!

Gratula a kis pocaklakódhoz! :D

Erzsó!

És nem volt senki, aki pofánvágta volna a srácot? Én tuti leültem volna a helyedben, már csakazértis alapon! :evil:
Egyébként a komlói buszról jobbat gondoltam. Én a mögötte lévő álláson szoktam tömegelni a szekszárdi járatra és mindig irigyeltem a komlóiak rendezett sorbanállását! :lol:
A szekszárdinál hiába áll sorba 3.-ként az ember, a pofátlan tinik és az agresszív öregasszonyok következtében mire beáll a busz, már az utolsók között találja magát! :evil: :evil: :evil:

Monee!

Sok boldogságot kívánok és remélem minden úgy fog sikerülni, ahogy elterveztétek!
Gratulálok a munkahelyedhez is!
Mire észbekapsz bekopogtat a baba is! :wink:

rambóka

Sziasztok!
Már megint jó régen voltam, de itt nem lehet unatkozni, csinálják a gyerekek a programot. Most gyógyultunk meg, az egész család beteg volt(hasmenés, magas láz...)
Még a napokba fogorvoshoz is mennem kell, valószíüleg kiesett a tömésemből egy darab :cry:
Erzsó!
Én már nem lepődök meg az embereken. Amikor a Domcsival terhes voltam, fel akartam szállni a buszra, erre egy öreg bácsi az esernyőjével hasba bökött és még neki állt feljebb, hogy mi a fa...nak tolakszok amikor én ráérek egész nap pihenni bezzeg ő. A Domcsi karonülő volt és busszal kellett mennünk, persze senki nem adta át a helyet, a sofőr kiszólt, hogy addig nem megy tovább amíg a babás anyuka nem ül le, még nekem égett a fejem, mert egy idős néni adta át, az iskolás gyerekek meg ültek tovább...

Monee!
Gratula az esküvőhöz meg a munkához is, én is remélem, hogy minden úgy alakul ahogy elterveztétek. Az esküvői menü meg tuti nagyon fini lesz, a nyálam csorgott amikor olvastam :)

Rambóka!
Nem tudom, hogy melyik járóka lenne a jó. Nekünk volt hálós is, rácsos is, egyikben sem maradt el egyik gyerek sem. Nálunk is szökik a pici egész nap, de ha berakom a járókának kinevezett "hatalmas" kiságyba, mindent kidobál és addig üvölt amíg ki nem veszem :lol:

Marcsy
marcsy

Sziasztok!

Rambóka!

Örülök, hogy végülis nincs komoly baj a kisfiaddal. Mászóka: nekünk hálós van, és egész kicsi kora óta használjuk, kizárólag a konyhában, mert így könnyebben főztem. A miénken van 4 fogantyú a 4 "sarokban" azokon tanult meg nagyon hamar felállni a Máté, mert nagyon könnyen fel tudta húzni magát. Mostmár csak amikor reggelizek akkor játszik benne, egyébként pakol a konyhai fiókokból, de nekem eddig nagyon nagy segítség volt.

Erzsó!

Sajnálom, hogy ez történt veled a buszon, velem hasonló dolgok a helyi járatú buszon történtek. Szinte minden alkalommal veszekedni kellett, hogy legalább álljanak kicsit arrébb az ajtóból, hogy le tudjak szállni. Általában viszont nekem is az idősekkel volt gondom és még ők morogtak, hogy meg kell mozdulni 2 lépést, én meg már akkora voltam, mint egy viziló az utolsó hónapokban, hogy alig tudtam magam kipréselni magam a buszból. Autóval jártam jóideig, de aztán féltem is, meg a nagy hasamtól a lábam nem érte el a pedálokat így muszáj volt tömegközlekedést igénybe venni.
A házunk tényleg jó nagy lesz, kb. 150m2 és még 2 garázs ami nem volt a képen. Már most erősen gondolkozom a takarítás problémáján. Főleg azután, hogy tudom, kb. 40db nyílászárónk lesz, ennyi ablakot egyedül pucolni?! Végülis majd megoldjuk, ami biztos a jelenlegi lakásunk elég kicsi, így biztosra akarunk menni a házzal, hogy minden kényelmesen elférjen.

Viki!

Köszi az infót, akkor a mi kiskönyvünkben még a régi oltási rend szerinti táblázat van, abból gondoltam hogy így lesznek majd az oltások. A védőnő biztos elmondta régen mikor fog a Máté oltásokat kapni, de akkor csak arra tudtam koncentrálni, hogy éppen mikor kap a közeljövőben oltást. Körülbelül december óta nem volt nálunk, így nem fárasztott semmilyen értelmetlen és esetleg értelmes információval sem.

Szerdán voltam fogorvosnál, hát kicsit lepadlóztam, amikor feltárták elém a lehetőségeket az 1 db hiányzó fogam pótlására. Nem gondoltam, hogy ennyire nagyon drága lesz, 60 eFt-os lehetőséget választottam, ami a hagyományos "hídépítés" lesz. A másik lehetőség valami fogbeültetés lett volna 150 ezerért. Hát nem tudom, tényleg ennyire elszálltak volna a fogászati kezelések árai? Igaz, ez magánrendelés, de más fogorvosban nem merek bízni a korábbi rossz tapasztalataim miatt.
Képzeljétek ma viszont nagyon megörültem, amikor a konditeremben ráálltam a mérlegre, 64 kg-ot mutatott, ami azt jelenti, hogy január óta 9 kg-ot fogytam! :lol: Észre sem veszem igazán a súlycsökkenést, csak azt látom, hogy már ez a ruhám is jó, meg ez is, meg ez is, így remélem ha igazi tavasz lesz, már tudom hordani a régi ruháimat.

Mindenkinek további kellemes napot!

Netty

Kép
netty11

Sziasztok!

Ez az utolsó bejelentkezésem "LÁNYSÁGOM" utolsó napján. :lol:

Még mindig minden oké van, bár most kicsit torlkódnak még a dolgok. Maradt egy jó pár dolog még most délutánra, azért hogy holnap rajtunk kívül másra már ne legyen gondunk. :)

Kész a kesztyű, kész a körmöm és mindkettő nagyon szép! :)

Az egyetlen probléma hogy most jött meg a mensim és eléggé idegbeteg vagyok momentán.
Norbi éppen azzal rongálja az idegeimet hogy írkálja át a neveket az ültetőkártyákon, mert természetesen az nem jó, amit én csináltam. Persze azt elfellejtette hogy átállítsa a színt, így feketével lesznek a fehér lapon a betűk. Szóval azért ilyenektől keményen hülyét szoktam kapni. :cry: :evil:

Lányok!

Természetesen megértem hogyha nem tudtok eljönni az esküvőre! Hogy is mondjam, nem gondolom hogy ettől a naptól most meg kell hogy álljon a világ és mindenki a mi kedvünket keresse. Szóval nem vagyok "megsértődve". :lol: :lol:

Réku!

Ari a bébikéd! Lehet hogy azért bújt el, hogy majd a 4D-n lássátok először a puncit vagy a kukit. :D

Erzsó!

Sajnálom hogy ez történt Veled! Nem igaz hogy nem szakad le az embereknek a képük, amikor hagytak Komlóig állni!
Nem a védelmükre mondva, de amég nem foglalkoztam komolyabban a babázás témával, én sem gondoltam volna hogy ez ennyire fontos.
A minap én is láttam egy lányt a buszon, már elég szép nagy pocija volt. Baromira tele volt a busz (nem nagyon értettem hogy egyáltalán miért szállt fel) és bár az ajtóhoz közel állt, folyton azon kellett egyensúlyoznia, hogy nehogy odaszorítsa valaki a korláthoz a pociját. :( Tök rossz volt látni... :(:(:(:(

Netty!

Tök jó hogy sikerült ennyi leadnod! :lol: :lol:
A 9 kiló nekem is jól jönne minuszba. :D
40 ablak?! Hát akkor egy 2-3 kilót leszámolhatsz még magadról. :D
Egyébként nekem nagyon tetszik a házatok, én is imádom a fényt, ha lehetne valami hasonlót építettnék én is. Gratula hozzá! :)

Rambóka!

A próféta szóljon belőled, már ami a babázást illeti!
Az életünkkel kapcsolatban ez az egyetlen olyan dolog, amibe egyáltalán nem vagyok optimista. Na de hagyjuk is, mert megint bőgni fogok. :cry: :)

Marcsy!

Hát akkor nem jobbulást, hanem további egészséget kívánok!

Viki!

Miért kell hozzányúlni a parkettához? Jobbulást Neked!

Szép napot!
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Csak gyorsan tudok jönni, Violka ma sem alszik, teljesen felborult minden, talán az utolsó fogai indultak be, nem tudom, de kicsit zizzent most a napokban! Főleg az altatással vannak gondok... :(

Erzsó!
Én is tuti leültem volna a srác mellé, csakazértis, bár nem gondolhattad, hogy senki nem adja át a helyét! :evil: Szörnyű, milyenek az emberek! Nekem szerencsére csak jó tapasztalataim vannak, bár én ritkán járok busszal, de terhesen is, Violával is mindig van, aki átadja a helyét! Eddig legalábbis!

Monee!
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek, és kívánom, hogy minden álmod teljesüljön!

Kép

Holnap már biztos nem leszek, hétfő délután jövünk csak haza, mindenkinek szép hétvégét kívánok!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Monee,
ma nyilván mással vagy elfoglalva, mindenesetre sok boldogságot kívánok nektek, sok-sok évig, és ami azt illeti, babát akkor, amikor annak az ideje van (minél hamarabb ;) ).
Elég havazott vagyok ma, és nincs Apa, én meg a két kölökkel egyedül nem bírok esküvőn, úgyhogy sorry a távollétért :(

De azért lesek, közel vagytok-lesztek :)
kriszi

Sziasztok!

Szerda este óta nem volt netünk, csütörtök este elmentünk anyuékhoz, délután értünk haza, minden ok.! :lol:

Monee!

Remélem minden rendben volt, és nagyon BOLDOG FELESÉG vagy már! :D

Erzsó!
Nem semmi hogy senki nem állt fel a buszon! Én is jártam így sajnos, a 8 hónapban, de csak kertiből a konzumig álltam, nem Komlóig! :(

Monee, Erzsó!
De, új lakásban lakunk --> parketta: garanciális javítás!

dobok pár képet:

Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki!

Nagyon jók a képek! :)

Monee!

Mégegyszer SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!

Nagyon szépek voltatok! Remélem a továbbiak is jól alakultak. :D

Timi

Kép
hódocska

Monee!

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!
reku

Sziasztok!

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN MINDENKINEK A GRATULÁCIÓT! :lol:

Rakok fel egy pár képet!
Ezeket az unokatestvérem készítette miközben a hivatalos fotós is fényképezett minket. :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

És a koszorúslányom. :D
Kép

Az esküvőn majdnem minden jó volt. A családi vacsorát szívesen kihagytam volna így végül, az annyira nem tetszett. A fotózást meg az esküvést élveztük a legjobban. :D

Ma nászút helyett dolgozni megyek, tegnap meg tortát sütöttem az "uramnak". :lol:

Réku!

Képzeld! Akkor amikor Te is bebabásodtál, az ismerőseim közül még 3-an szintén terhesek lettek és kettő közülük meddőség után. :D Nem volt jó TV műsor akkor? :lol: :lol:

Üdv:
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Monee!

Köszönjük a képeket, látom a combszalagosról sem feledkeztetek meg. :lol: :wink: . Köszi, hogy feltetted.
Vacsi. :cry:

Azért remélem csak a szépre emlékezel. :) kis feleség :D

Timi

Kép
hódocska

Aznap este végre rólunk is készült közös kép. :)
Kép

Kép
hódocska

Itt vagyok megint! :D

Reggel nem volt sok időm, mert menni kellett bejelentkezni az új helyre, de mára végeztem. Holnaptól indul a banzáj. :)

Timi!

Annyira nagyon nem volt rossz a vacsora, igazából a csalódás utána ért amikor otthon kibontottuk az ajándékokat.
Arra ugye emlékszel hogy igazából apukám "erőltette" azt hogy a századik rokonok is meg legyenek hívva, mert azt úgy kell és meg fognak sértődni ha nem. Nekem az a véleményem (akkor is az volt) hogy egyáltalán nem lettek volna megsértődve ha nem kell eljönni. Ennek fejében olyan baromságokat kaptunk ajándékba, hogy még most is kihullik a hajam tőle. Például: Fotóalbumot, pálinkás poharat, bőröndös evőeszköz készletet (már van egy sokkal szebb), gyapjúnak kinéző ágynemű garnitúrát (2 bontatlan készlet pihen az ágyneműtartóban mert nem használjuk), 2 db étkészletet (nem mintha 3 már nem lenne otthon), kerámia muffin sütőt.
Ha mi fizettük volna a vacsorát meg mindent, akkora minuszban lennénk hogy győzhetnénk összekaparni rá a lóvét, még így is hogy mindent a legolcsóbból próbáltunk összehozni. Szerintem túl sok pénzt áldoztak erre a mutatványra a szüleim (főleg apukám) és ahhoz képest még jó serm volt. Ha visszacsinálhatnánk, nem engedném rábeszélni magam mégegyszer. Csak azokat hívnám meg akikkel jól is érezzük magunkat.
A fotózás meg a házasságkötő viszont tényleg nagyon jó volt! Mindig vigyorognom kell ha rágondolok. A kesztyűmet, harisnyámat, fejdíszemet már betettem egy dobozkába, de amint lesz rá alkalom veszek neki egy sokkal szebb és nagyobb dobozt, amibe a szárított csokor is elfér. Elrakom emlékbe. :)

Szépek vagytok Ti is!

Viki!

Jók a képek!
Azt már mondtad hogy garanciába kellett javítani a parkettát, csak azt nem mondtad hogy mi baja van-volt. :)

Puszi!
Monee

Monee

monee85

Sziasztok,

Húú Monee,
nagyon szép menyasszony voltál, nagyon jók ezek az amatőr képek is, el sem tudom képzelni, milyenek lesznek a profik!!!
Sajnálom, hogy kissé máshogy sült el a vacsi, de majd az idő ezeket az emlékeket is megszépíti talán. Én annak idején már a meghívóba írtam egy verset, hogy mindenünk van, ezért pénzt adjanak... volt aki megsértődött rajta, de legalább tiszta sor volt az ajándék kérdése.

A babásodásról: a TV-műsorra valóban nem emlékszem... de hogy ez volna az oka? Ezen még nem gondolkoztam... :lol:
Lassan csinálunk mi is pocis képet, akkor majd teszek fel én is.

Képzeljétek Pesten voltunk a 7végén, én tanulni, a férjem meg felvitt, így volt ideje körülnézni és talált egy olyan babakocsit, amit kinéztünk már korábban itthon, csak az akcióban elfogyott, azóta pedig 190ezerbe kerül... Szóval talált egy ilyet a tavalyi áron(sztem hiperszupert, sokfunkciósat) és lealkudta egy kicsit az árát, így megvettük Prüntyike babamobilját!!! :D
Mondjuk, ennyi pénzért már lassan igazi autót is lehetne venni, de sztem több babát is ki fog vígan szolgálni!
Úgyhogy a fárasztó egyetemi fejtágításon túl szép volt a 7végém!!!

Ti mennyire vagytok babonásak? Én még nem akartam elkezdeni vásárolni, mondván korai még, nem hoz szerencsét... De ezt most kár lett volna kihagyni. Talán egy babakocsi miatt nem történik semmi rossz... :oops:
Jó hülye vagyok, mi?!

Szép napot mindenkinek:
Reku
reku

Sziasztok!
Monee!
Nagyon szépek voltatok. Mégegyszer sok boldogságot kívánunk Nektek!

Képzeljétek!
Van már 4 fogunk, jön mind a 2 szemfoga, már tényleg csak egy kis hártya tartja vissza :)
Nagyokat sétálunk, bár kicsit nehezen indulunk el, az utcába 3 helyen építkeznek, mi meg ugye pont középen lakunk...
Az oviba csodálkoztak, hogy 1 éves és hogy fut. Persze még csak úgy, hogy fogom a kezét, így a derekam tök kikészül de ez van :lol: Gagyarászik, a nem meg a de már nagyon szépen megy neki :)
Az éjszakák ugyanolyan nehezek, egy-két éjjel alszik, de utána bepótolja. Előfordult olyan is, hogy hajnali 3kor aludt el és 6 órakor tök kialudta magát. Pedig most már este 8-9 felé rakom le, de még így is 11és éjfél felé általában felkel és csak engem visel el, még apuci kezépben sincs el, pedig imádja az apját.
Na, megyek is, amíg nem esik az eső kiviszem még egy kicsit őket.
További szép napot mindenkinek!
Marcsy
marcsy

Sziasztok!

Megjöttünk Zalakarosról, majd teszek fel képeket is, csak reagálok!

Monee!
Nagyon szépek vagytok, csini voltál, és a helyszín is tetszik!
Még egyszer ezer gratula!

Hódocska!
Ti is nagyon szépek vagytok!

Marcsy!
Gratula a fogacskákhoz!

Viki!
Haláliak ezek a Petikés képek! :D

Reku!
Én nem vagyok babonás, ezeket hülyeségnek tartom! Majd tényleg kérünk pocis képet!

És akkor az ígért képek (bocs, de így is sokat válogattam! :oops: )

Kép Anya fürdőrucijában

Kép Bohócka

Kép Apával

Kép Az élménymedence

Kép Csúszdán

Kép Így élvezem

Kép Anyával

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Monee!

Nagyon szépek voltatok és ahogy látom a párod is humoránál volt! :wink:
Valahonnan annyira ismerősek vagytok, mind a ketten!
Nem jártál a Walzer tánciskolába véletlenül még évekkel ezelőtt?
A hülye ajándékokon meg csak röhögj egyet! Így legalább a szüleid is megértették, h. felesleges volt a felhajtás!
Azoknak, akiket pedig te akartál volna meghívni lehet rendezni egy kerti partyt, bográcsozással és éjszakába nyúló dumálással. Ha egy részük ott volt az esküvős bulin is, akkor máris van lehetőség a röhögésre, ahogy felemlegetitek Béla bácsit a 8. pohár bor után! :lol:
(Azért mindenesetre érdekesek a rokonok, ugyanis illett volna megkérdezni, h. mit szeretnétek, nehogy 3 pohárkészletet kapjatok! :evil:
Bár a boríték sem 100 %, ugyanis az egyik barátunk az esküvője másnapján bontott töküres borítékot is!!!!! :twisted: )

Viki!

A kádas képen látható csúszásgátló mintás v. csak játékok vannak rajta?
Ha mintás, hol vettétek?
Peti kiheverte a dokinénit?

Reku!

Ennyire ne legyél babonás!
Jól tettétek, h. megvettétek! :D
Képet raksz majd fel róla?

Jevi!

Le sem tagadhatnád a gyereket! :lol:
A képeket elnézve nekem is "vízhiányom" támadt! :(
Nálam a zalaegerszegi csúszdapark a nyerő! :D

Nincs valakinek kisméretű (max 100X100-as) járókája? Elkezdett szökni a gyerek! :shock:

rambóka

Sziasztok!

Monee!

Még egyszer nagy gratula Nektek! A képek nagyon jók, szépek vagytok nagyon! :) Sok boldogságot!

Timi!

Ti is csinik vagytok, és végre egy családi fotó! :lol: nálunk is csak karácsonyi van :wink:
Remélem jobban vagy már!

Rambóka!

A Brendonban vettük még kb 1 évvel ezelőtt és mintás, halacska, meg teknős, meg tengeri csillag vannak rajta!
Igen, Peti kiheverte a dokinénit (amúgy minden alkalommal ezt a műsort levágja, ha nem kap oltást akkor is), és a kuki is egész helyrejött már! :D Gergő hogy van? Hízott valamit már??? Fogacskák?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Reku!

Örülök, hogy olyan babakocsid lett, amilyet szerettél volna! Ne gondolj semmi rosszra! A lényeg, hogy megvan, ettől minden O.K. lesz! :wink: :D

Jevi!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Képek szuperek! :D
Olyan ismerős vagy nekem, de nem tudom, hogy honnan??? :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Akkor biztos jó drága volt! :(
De azért majd benézek a Brendonba!

Ne aggódj Gergő is ugyanekkora cirkuszt csinál, csak éppen nem benn, hanem kinn az öltözésnél! Úgyhogy mindenki minket néz! :oops:

Gergő kicombosodott rendesen! :lol:
Imád enni, olyan aranyosan tátog a kanálra és már egészen szépen nyitja a száját!
Csak éppen nem tudom, h. a tápiból mennyit is kéne neki adni?
Ez a Milupa HA-pép, vaníliaízű gabonapép. Csak annyi van ráírva, h. 160 ml vízhez keverjünk 8 evőkanál port.
Na jó, de minden étkezéshez? :shock:
A dokinéni azt mondta, h. annyit adjak neki, amennyit megeszik. Köszi! :twisted:
Mindenesetre most úgy csinálom, h. reggel 6-kor szopi, 10-kor gyümölcspüré 30ml tápiporral, 14-kor főzelék 15 ml tápiporral, 18-kor gyümölcspüré 30 ml tápiporral, este 10-kor szopi. Ha éjjel felébred, megszoptatom, h. legalább valamennyire fenntartsam a tejtermelésemet, mert nappal alig szopik a kajálások előtt.
Kap még Maltoferrt vaspótlásra. Úgy tűnik rendesen megtuningolta az étvágyát, mert az utóbbi két napban az eddig szokásos gyümölcspüré mennyisége után még tátog és lesi a kanalat, aztán simán lenyom még egy Frutapurát is! :shock:
Csak remélni merem, h. nem disznót hízlalok! :lol:

rambóka

Sziasztok!

Csak gyors bekukkra futja!
Mindenkinek nagyon kellemes húsvétot kívánok, val.leg már nem jutok gépközelbe, nagy jövés-menés lesz nálunk!

Képdicséreteket köszönjük, nem tudom, honnan lehetek ismerős neked Viki, eredetileg komlói vagyok, de talán ezt már írtam!

Kép

Üdv:Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Köszi a sok sok gratulációt! :D
Bocs, hogy most kicsit el vagyok tűnve, de kedden elkezdtem dolgozni az új munkahelyemen és mivel még nincs számítógépem a nethez is ritkábban jutok hozzá.
Ha minden jól megy, jövő héttől kezdve három hetes tanfolyamon leszek, akkor szinte biztos hogy nem fogok tudni jönni. Ez "sajnos" az új munkával együtt jár, de nem is baj, legalább megtornáztatom az agyam egy kicsit. :) Akkor lesz ciki a dolog ha el kell mennünk innen valahova máshova (vagy Győr vagy Debrecen vagy Budapest), mert akkor hétfőtől péntekig ott fogunk dekkolni. :? De azért esélyes hogy helyben lesz a tréning, csak sajnos még semmi konkrét info nincs erről.

Képzeljétek!
Ma megkapjuk a fotóstól a "rendes" képeinket! Este hatkor találkozunk vele, már annyira várom! :lol: :lol:

Hétvégre jól beterveztünk egy csomó programot. Holnap este Katának lesz bulija nálunk, ami szombat estig fog tartani, aztán vasárnap autóverseny, hétfőn meg Húsvétozunk egy kicsit, hogy arról se maradjunk le. :)
Vannak hiányosságok, kifújt tojás már van, de nincs még kifestve. A gyereknek kéne csinálnom egy Twister társasjátékot holnapig. Fel kéne fújnunk 127 db lufit, kéne kaját készítenem nekik előre hogy holnap már csak a sütőbe kelljen bedobni a pizzákat. Van új asztalterítő, csak még meg kéne varrni, meg ilyenek. :D:D:D

Rambóka!

Egyáltalán nem jártunk-tam tánciskolába, úgyhogy onnan biztos nem ismerhetsz. Te még sosem (??) raktál fel képet magadról, ha megtennéd, talán én megismernélek és meg tudnám mondani hogy honnan. :D
Kircsi hogy jobban van Gergő! :wink:

Netty!

Te merre jársz?

Jevi!

Nagyon jók a képeitek! Örülök neki hogy jól érztétek magatokat!
Nászút gyanánt mi is leugrottunk szombaton kicsit Harkányba vizezni egyet. Tudod én mit hiányolok egy kicsit ezekről a wellness helyekről? Az intimitást vagy az egyedüllétet, nem is tudom hogy mondjam. Szóval ha wellness, akkor had ne üljek már mással együtt egy masszázs medencében és ilyenek. De ez nem tudom hogy jutott eszembe.... :) Az a lényeg hogy Nektek jó volt! :D

Réku!

Én kicsit bizonytalan vagyok az ilyen babonásságokkal kapcsolatban, kb. mint Te. :D
Mindenesetre én is jó előre "elkapáltam" már magam ha van tényleg olyan dolog mint babona, mert egy jó pár cuccot megvettem már a leendőnek. :) Nekem az a véleményem, hogyha jól érzed magad attól hogy megvettétek és örülsz neki, akkor nem volt hiába. :D
Tényleg, nem raknál fel képet róla?

Na szijasztok!
Ha addig nem jönnék, akkor boldog nyuszit mindenkinek! Főleg a gyerekeknek! Nektek meg sok sok pihenést ebben a három napban!
Üdv:
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!
Monee!
Csak egy gyors kérdésre ugrottam be. Ha jól emlékszem Te említetted, hogy visszamész az Elcoteq-be dolgozni. Tudnál pár sort írni róla??
A férjemnek most ajánlottak egy állást a cserkuti üzembe, nem igazán tudjuk, hogy megérné-e váltani. Annyit tudunk, hogy 12 óra, megjár a szabi pénz, a gyerekekre a pénz meg minden amit most nem kap meg.
A 80-85 ezerre még rájön a műszakpótlék meg valami bónusz, eléggé elgondolkozott rajta, mert a mostani munkahelyén most csődeljárás van, nem tudjuk mi lesz. Nem akarunk koppanni, vagy megbánni az állást. Már régebben dolgozott ott, háááát....

Szeretnék mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kíváni!
Marcsy
marcsy

Sziasztok!

Szeretnék mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánni!

Monee!

Nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek! Nagyon szép volt a ruhád, a kis "koszorúslány" is tetszett.

Jevi!

Nagyon jók a képek, kicsit irigyellek titeket, hogy már így hármasban is el tudtok menni több napra kikapcsolódni. Én a tavalyi nyaralás kudarca után kétszer is meggondolom, hogy a Mátéval mikor menjünk legközelebb kikapcsolódni.

Réku!

Szerintem ne törődj a babonákkal, ha most láttátok meg azt a babakocsit, amit a legjobbnak láttok, akkor meg kellett venni. Mi nem törődtünk semmiféle ilyen babonákkal, hogy ne vegyél eddig vagy addig semmit. Igaz én más babonában (péntek 13, fekete macska, stb) sem hiszek. Mi mindig olyankor vettük meg amit akartunk (babakocsi, bababútor, ruhák) amikor jó áron lehetett venni és már a helye is megvolt a lakásban.

Mostanában azért tűntem el egy kicsit, mert nekiálltam a húsvéti nagytakarításnak, amiben most a férjem is nagyon sokat segített, így kb. 2 nap alatt végeztünk mindennel. A Mátéval meg szinte állandóan lent vagyunk a játszótéren, mert beleszeretett a homokozásba. Megszületettek az első értelmesen használt szavai is: busz, minden buszt meg kell nézni az utcán, megállóban, a második góól! így jelzi, hogy labdázni szeretne, illetve aba=apa. Elkezdte mondogatni az állathangokat is, bár némelyiket még csak számunkra érthetően gagyogja.

Mindenkinek nagyon jó pihenést kívánok a hosszú hétvégére!

Netty

Kép
netty11

Sziasztok!

Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Monee!
Nektek megkésve de, sok boldogságot,sikert, gazdagságot,
Esztendőre APRÓSÁGOT kívánunk!

Szép hétvégét mindenkinek!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Sziasztok!

Ma voltunk az állatkertben:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kellemes ünnepeket!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Ma tök jó volt, voltunk anyuéknál, jó idő volt, és eldugtunk egy csomó dolgot a kertben: tojásokat, csokinyuszit, zsírkréta csomagot, homokozójátékot, é sPetinek meg kellett keresnie (na jó, azért valamenyire terelgettük, hogy legyen is sikerélménye :) ) nagyon tetszett neki, meg nekünk is!

Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Utólag is kellemes nyuszit mindenkinek! Remélem jól telt az ünnep!

Marcsy!

Bocs, hogy csak így kicsit késve válaszolok!
Szóval én azt gondolom, hogyha a Férjed mostani munkahelye nem biztos, akkor az Elcoteq mindeképpen jobb lépés a számára mint egyszercsak az utcára kerülni.
Azt nem írtad milyen pozícióba menne, a fizetés attól függ mit csinál az ember. Egyszerűen elmondva azok az emberek, akik a legalapvetőbb feladatokat látják el, ők keresnek most olyan 75 ezer körül a 12 órában. Akik kicsit bonyolultabb feladatokat látnak el, vagy esetleg valamilyen vezető beosztásban vannak, azok megkeresik simán a 100-at is tisztán.
A bér abból áll össze, hogy van egy alapfizetés ami fix és erre jön rá a műszakpótlék (rendesen az éjszakás és a hétvége után is) és valamennyi bónusz a termelés teljesítménye után.
Azt biztosan pozitív dolog az Elcoteqben, hogy nem volt az elmúlt 3 évben biztosan olyan, hogy ne kapták volna meg 10. előtt a fizetésüket és hogy a törvény által adott dolgokat (szabadság, családipótlék, gyerekek után a szabadság) ne adták volna ki rendesen. Nem álom munkahely, de az biztos hogy ezeket a dolgokat szigorúan betartják. Jah és persze a 100 ezer papíron is százezer, nincs olyan hogy minimálbérre vagy bejelentve és a borítékban kapod meg a többit. Járulékot is a rendes fizetés után fizet a cég, ez sem mindegy...

Aztán meg nekem az a véleményem, hogy az Elcoteqtől, ha valaki talál valami mást, könnyen meg lehet szabadulni. És ha az ahová innen menne mégsem tetszik neki, ugyanolyan könnyű visszajutni az Elcoba (pláne annak aki már dolgozott ott -ismeri a technológiát, nem kell betanítani, stb-) úgyhogy szerintem semmit nem veszthettek, ha ez a biztosabb állás.

Viki!

Jók a képek! Mindkétfajta! :D

Erzsó!

Kösziiiii!
Hogy vagy? Pocaklakó rendben van?

Netty!

Nagytakarítás?! Brrrrr... irtózom még a gondolattól is. "Szerencsére" amég nálunk nincs rend, egyáltalán nincs semmi értelme ilyenekben gondolkoznom, uh. egyenlőre megúsztam a dolgot. :D

Mától újra nekiálluk a rendezkedésnek otthon. Elhatároztuk hogy elkészül végleg a fürdőszoba, az előszoba kifestősik, felkerül a dekorpanel ahová kell és lenyíródik a fű. Remélem ez mind hamarosan teljesülni is fog. :D

Szép napot Nektek!
Monee

(Le kéne szednem a Just Married szalagomat, csak egyenlőre még nem tudom másra cserélni (Katát elkevertem valahova). Elvégre már több mint egy hete házas vagyok. :D)

Monee

monee85

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek jól teltek az ünnepek! Nálunk igen, és az időre se panaszkodhattunk! Szombaton még kerékpározni is elmentünk, majd meghaltam, de muszáj, nyáron menneénk egy túrakerékpáros találkozóra, és én abszolút edzetlen vagyok még! :(

Monee!
Még nem meséltél a buliról, amit Katának szerveztetek! hogy sikerült? Szerintem hagyd még a szalagot, nekem nagyon tetszik! :)

Viki!
Látom petike jól érezte magát az állatkertben, meg anyudéknál is!

Netty!
Gratulálok Máté új szavaihoz, nagyon aranyos lehet! Ne félj a közös nyaralástól, nekünk is volt már rossz élményünk is, amikor Violka végig lázas volt, haza is kellett jönnünk előbb, pedig négycsillagos szállodában voltunk, csak annak örültem, hogy nem mi fizettük! :D ! Szerintem egy pancsolós hely mindig bejön a piciknek! :wink:

Többiek? Merre jártok?

Néhány húsvéti kép: (bocsi, ha sok!)

Kép A szokásos grimasz, még rózsaszín kardigánban
Kép Tükör előtti pózolás
Kép A rózsaszín mégis jobb volt!
Kép A cica is besegít
Kép "Fészekrakás"
Kép Itt valaki járt!
Kép Ez a kedvenc csokim!
Kép A termés

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Az utóbbi másfél hétben kicsit elvoltam tűnve, bocsika!
Amikor Monee-ék életük egyik legszebb napja volt, nekünk aznap kezdtek összecsapni fölöttünk a hullámok. Sok minden közbe jött, sajnos egy haláleset is. (egy barátunk ment elés egy 5 éves kislányt hagyott maga után :cry: :cry: :cry: . És mindez köszönhető egy részeg autósnak :evil: )

Reku!
Adélnál én is kicsit babonás voltam. Valószínű azért mert mindenki azt duruzsolta a fülembe. Aztán úgy voltam vele, hogy szép lassan elkezdtünk vásárolgatni. pl: 5hónaposan megvettük a babakocsit, köv. hónapban a kiságyat és így tovább.
Alíznak meg már az első perctől kezdve megvan mindene, köszönhető a nővérkéjének :wink: !

Netty!
Gratula Máténak az első szavakhoz!!! Ezek után má nem lesz megállás! Adél első szava a hinta volt!

Jevi, Viki!
Violka és Peti nagyon édesek!

Mi jól vagyunk, egyre jobban gömbölyödök. Olyan büszke vagyok a nagy pocakomra :P , végre nem kell beöltözni és így mindenki láthatja :lol: ! Adéllal (téli baba révén) nem tudtam mutogatni, mert takarta a kabát :? .
A húsvét is jól telt, habár én szívem szerint kihagynám a családlátogatásokat. Csak akkor megy a sértődés :roll: !
Húúú, jó hosszú lettem! Bocsika!
De azért még dobok pár képet, ha nem bánjátok :wink: ! Kép Nyuszi hozta hinta Kép Kép Kép Szegény nyuszka Kép

Kép

Kép
erzsó78

Sziasztok!
Monee!
Köszi a felvilágosítást. Ma megy állásinterjúra. Amennyire én tudom inspekciós lesz(nem tudom helyesen írtam-e). Én nemtom valahogy parázok...én dolgoztam Nokiába ami állítólag még annak idején jobb volt mint az Elcoteq...nincs az a pénz, hogy oda visszamenjek, ha még létezne persze. Azt tudom, hogy váltani kell, mert ez így nem megoldás, de annyit tudok, hogy NEM FOGJA BÍRNI az éjszakázást, nappal nem nem fog tudni pihenni, főleg nyáron amikor szünet van az oviba. Azt tudom, hogy ott megjár minden a gyerekek után, szabadság is van(?)(a Nokiába annak idején nem adták ki).
Mindegy, majd valahogy lesz, ha más nem is a szabad napjain ráér másik melóhelyet keresni ha úgy alakul :evil:
Meg a másik! A munkatársak... Ő is mondta, hogy nem az ő világa, de nem érdekli, ledolgozza a 12 óráját, ki fogja bírni köztük. Hát nemtom, magamról tudom, hogy milyen szar olyan emberek között dolgozni akik nem szimpatikusak, nincs közös beszédtéma...
Nah, mindegy, megyek is, éhesek a lurkók :)
Marcsy
marcsy

Sziasztok!

Jevi!

Tök jók a képeitek! :) Nagyon aranyos Violka!
Húúú, a buli jó volt, a lányok nagyon élvezték. Leginkább az tetszett nekik hogy nem voltak kötöttségek és lehetett szabadon "randalírozni"Gondolom sejtitek, nem volt szigorú szülői ráhatás, lehetet zajongani, röhögni, nálunk a szomszédokat nem zavarja, volt kaja-pia-játék dögivel, nem kellett időben lefeküdni, rohangászhattak pizsamában másnap egésznap, meg ilyenek. Leginkább ez az alvás volt a legkérdésesebb pont a lányokban. Volt örömködés miután kijelentettem hogy 10 óra után megágyazok nekik, mert mi szeretnénk aludni menni, nekik viszont nem kötelező lefeküdni, addig maradhatnak fent amég akarnak. Meg is lett az eredménye, saját bevallásuk szerint fél 4kor aludtak el. :)
Kata úgy tűnik rákapott a bulizás ízére, ugyanis most hétvégére meg beszervezte hozzánk az unokatesóját megőrzésre, uh. megint megszaporodik a család a hétvégére. :)

Erzsó!

Jajdejónekedmost! :D
Biztos nagyon szép lehet a pocikád!
Adél is nagyon szép kislány!
A barátotokat sajnálom, az élet nagyon igazságtalan. :cry:
Remélem azért hamarosan nálatok is felfelé ívelnek a dolgok, mint most nálunk. Kívánom magunknak hogy most ne torpanjunk meg és menjünk tovább felfelé, olyan jó lenne. :)

Marcsy!

Egy kis +++ küldök Neked, úgy látom kifogytál belőle. :)
Szerintem néha jó dolog az ha az ember valamit változtat az életén, pl. munkahelyet cserél.
Nem hiszem hogy annyira kritikus lenne a hangulat az Elcoteqben... Az anyukám már a 3. éve ott dolgozik és nincs semmi baja vele. A 12 órában valóban az alvás a legcikisebb. Vegyetek egy pár db füldugót neki. :D A "halandó ember" számára elképzelhetetlen hogy nappal is lehet aludni, de hidd el, lehet. Annyira fáradt lesz reggelre hogy délután kettőig fel sem fog ébredni. Biztos nehéz lesz a gyerekekkel, DE a férjednek megvan az az átkozott nagy szerencséje, hogy Te otthon vagy és el tudod látni a családot és őt is amikor dolgozik. Képzelj el egy két gyerekes anyát, akinek még erről is gondoskodnia kell a 12 óra mellett.
Azt viszont jól látod, hogy a pihenő napjain megvan a lehetősége hogy interjúra menjen, állást keressen ha annyira nem tetszik neki. :)

Üdv:
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Gyorsan írok pár sort, remélem addig nem ébred fel a Máté. Nálunk is jól telt a húsvét, mi is voltunk az állatkertben, nagyot sétáltunk a belvárosban, hétfőn pedig voltak a fiúk locsolni, délután pedig nagy családi közös homokozás volt. A nagy homokozások miatt ma már elmentünk a Mátéval nézni neki egy új cipőt, mert képtelen vagyok a homokot kiszedni belőle, de nem jártunk sajnos sikerrel. Mikor végre találtam egy tépőzáras cipőt, amibe belement a lába, néztem a dobozt, csak az egyik félpár volt benne, és egy másik méretből szintén. Valaki "jófejségből" két különböző méretű cipőt vett meg...... Aztán már itthon gondoltam, lehet, hogy nem is cipőt fogok neki kintre venni, hanem szandált, mert lassan tényleg beköszönt a jóidő.

Jevi!

Nagyon jók a képek, nálunk még nem volt túl nagy lelkesedés az ajándékok láttán, szerintem nem is nagyon értette még mi történik, de a műanyag zöldségeknek amit kapott nagyon örült. Vettünk neki egy jó nagy adag műanyag zöldséget, hátha így megismeri és később hajlandó megkóstolni is őket. :)

Erzsó!

Helyes a kislányod nagyon, gondolom nagyon örült a biciklinek. Mi még a "kepesztős" játéknál tartunk, bár a játszótéren a Máté mindig nézegeti a bicikliket. Az autóját sem akarja hajtani, de azt nagyon élvezi, ha tologatom rajta.

Monee!

Jó munkát a házatok festéséhez, a fürdőszobához. Mi hétvégén megyünk a Construmára és remélem találunk jó ötleteket és akciókat a házépítéshez. Már nemsokára jogerős lesz az építési engedélyünk és kezdődhet a nagy munka. :)

Mindenkinek további kellemes napot és jó hétvégét! Csak jövő héten jövök újra, mert holnap elutazunk megint Fehérvárra, és csak vasárnap jövünk vissza.

Netty

Kép
netty11

Sziasztok!

Köszike a képdicséreteket Violka nevében is!

Erzsó!
Nagyon sajnálom,ami történt, nincs igazság sajnos, mostanában annyi baleset van, és sajna sokszor nem a vétkes marad ott! :(
Viszont a képek nagyon jók, annyira helyes Adélka ezekkel a copfokkal!

Marcsy!
Remélem, férjednek beválik ez a munkahely, vagy egy másik, kívánok sok szerencsét hozzá!

Monee!
Örülök, hogy jól sikerült a buli! :wink:

Hódocska merre jársz?

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Megint van internetünk! :lol: :lol: :lol:
A karommal most a 4. héten tartunk (6 hét elvileg míg öszeforr) de szinte már mindent csinálok vele csak emelni nem szabadna de néha azt is muszály. :evil: Jár a gyógytornász.
Nálunk is szépen telt a Húsvét. Voltunk Baján uncsitesóéknál, vasárnap anyukáméknál Bálicsban, hétfőn Zengővárkonyban. :wink:

Olvastalak Benneteket, látom jól telt az ünnep, szépek a képek!. :lol:

Monne nagy-nagy gratula házaságkötésedhez!!! :P

No, dobok fel pár képet! :lol: :lol:

Kép
zóra

Bocsi de egyenlőre nem sikerül feltennem képeket!
Próbálom! :lol:

Kép
zóra

Ime!
(Valami nem stimmel, túl picik lettek, új a gépünk ezért bénázom.)

Kép Hajasbaba (ez picit rosszul látható)

Kép Immár rövid hajjal a Nagyfiú!Kép Barit etetek!

Kép
zóra

Bocsi, hogy megint én de próbálkozom, meg muszály. :oops:
Kép

Kép
zóra

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?