Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Monee!
Látom átalakult a vonalzód :D !
Gyönyörű lehet a ruhád a leírtak alapján! De én telhetetlen vagyok és élőben szeretném látni :D :D :D :D :D :D :D !

Rólunk röviden:
Tegnap megvolt az uh! Csodálatos volt!!!
Eleinte takarta az arcocskáját, de a dokibácsi addig bökdöste amíg elnem vette onnan a kezecskéjét. Utánna kétkézzel fogta a buksija tetejét, mint akinek 1000 gondja akad ott bent :lol: :wink: !
Doki bá megjegyezte, hogy már most nagyon hasonlít apára.
Egyébként én teljesen ledöbbentem, mert olyan volt mintha Adélt láttam volna. Adél úgyanígy nézett ki anno a 3D-s uh-on.
Megdöbbentő a hasonlóság :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ! Este teszek fel képet is, csak még nincs a gépen.
A lényeget majdnem elfelejtettem :oops: !
Most már 100%, hogy Alíz babánk lesz :D !!!!!

Holnap Pestre megyünk temetésre :( , (mivel távoli rokon az illető) utánna beugrunk a Tropicáriumba is.
Már úgy várom!!!

Este még jövők a képekkel!
Szép napot mindenkinek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Sziasztok!

Gira!
Örülök, hogy jelentkeztél, nagyon helyesek a gyerkőcök! Én egyszer véletlenül Rád akadtam a szegedi topikban, gondoltam, hogy visszaköltöztetek, örülök, hogy jól érzed ott magad! Gyere azért felénk is, ha van időd, mesélj magatokról!

Monee!
Nagyon aranyos a kis vonalzód, már én is úgy izgulok, remélem én is ott tudok lenni!
Tetkó: a Forrás földszintjén a Magor-ban csináltattam, én a srácot még Komlóról ismerem, fölöttem járt általánosban, szerintem szépen dolgozik. A bal mellemen van a tetkó, egy rózsa, klasszikus vörös bimbós. Én nem akarok ezzel feltűnősködni, nem azért csináltattam, ezért is van olyan helyen, amit csak a Párom láthat! :wink: Vagy max. bikiniben, de én nem vagyok egy napozóbajnok!

Reku!
Nekem tetszik a Soma és a Hanna is, Monee ötlete nagyon tetszik, de tényleg kevésbé demokratikus! :)

Erzsó!
Olyan kíváncsi vagyok már! Tudtok valamit?

Hát, mostanában mi is rengeteget vagyunk levegőn, szerintem én is ritkábban jövök, mert egyszerűen nem érem utol magam! Ráadásul sokszor már nem alszik napközben! :cry: Ez csak azért gond, mert estére tiszta zizi!

Üdv. Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Erzsó!
Majdnem egyszerre írtunk, úgy örülök én is! :D :D :D
Képzeld, ha jövőre nekünk is összejön a kistesó, és lány lesz (remélem), mi is az Alíz nevet választjuk majd, ezt már Violánál eldöntöttük, mert ez volt a második lánynevünk, ami mindkettőnknek nagyon tetszett!
Várom a képet is Róla!

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!
Monee!
GRATULÁLUNK az esküvőhöz :)
Erzsó!
Neked is GRATULÁLUNK ALíz babához :)

Igen meggyógyultunk, most már szinte egész nap zeng a ház. Hol a gyerekek kiabálnak hol én :oops:
Hisztikém most rájött arra, hogy tök unalmas aludni. Most már nagyon kivagyok ettől. Tegnap nem aludt délután. Persze este 5 órakor bealudt, felkelt 8-kor, 11 volt mire nagy nehezen elaltattam. Hajnali 3 órakor már kukorékolt az ágyában.
Az sem jó ha később altatom, az sem jó ha a megszokott idejében ami este 5:30-6 körül van, semmi sem jó. :evil:
Szerintem Ő is unalmában üvölt szinte egész nap. A gyerekekkel ideig óráig elvan, de egy idő után megunja őket és megy a saját kis feje után. Kinyitja a szekrényajtót, pakol, persze a nagyok nevetnek rajta, hogy milyen kis édes és megindul a segítsünk neki kipakolni mert szegényke nem tudja egyedül mozgalom.
Levegőzni mi sajna most nem tudunk, kinyitjuk az ablakot és ennyi :(
Dominika nem lehet beteg most. Már így is egy hónapja csúszik mindig az oltása, szeretném ha idén még megkapná :lol: egy hétig kell neki tünetmentesnek lenni, oltás után is jó lenne ha legalább 1-2 hétig nem lenne beteg.

Marcsy
marcsy

Sziasztok!

Sehol senki????

Violka kidőlt, u.is ma sem aludt a drágám, de most legalább időben lefeküdt!

Marcsy!
Milyen oltásról van szó? Bocsi, ha már írtad! :oops:

Erzsó!
Kép?

Monee!
Állásajánlat?

Többiek merre jártok? Csak azt ne mondjátok, hogy ma is sétáltatok!? :)

Jó éjt:

Kép

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Jevi!

Köszi, megvolt az interjú. Határozottan állíthatom hogy jó volt! :) Az E.ONnál voltam, irodai munkát kellene csinálni. Van kis hátszél is, úgyhogy reménykedhetek egy kicsit.

A tetkó kérdés nálam úgy van, hogy időről időre előtérbe kerül, mint amolyan mánia-féleség. Akkor nézelődök a neten minták után, de valahogy mindig jön más fontosabb és félre teszem a kérdést. Ha lenne, én is olyan helyre csináltatnám ahol csak a Kedves láthatja. :wink: Én egy bébi sárkányt szeretnék... :D Az esküvő után lehet hogy beugrok az ismerősödhöz az üzletbe. :D

Most éppen varrási másia uralkodik rajtam. Tanulok varrni varrógéppel. :)
A konyhában a székekre már került új huzat + lett új függönyünk, de azért még sok sok ötletem van amit véghez szeretnék vinni. :)

Belső fotózással kapcsolatban nincs senkinek ötlete?

Gira!

Nagyon örülök hogy jöttél!
Jevi írta már korábban hogy valószínű visszamentetek Szegedre, de akkor már tuti hogy így van. Talán így volt a legjobb, most nem érzed olyan magányosnak magad. :D
Szépek a lánykáid! Hajna hatalmasat nőtt! Tök jó hogy az összes képen ezerrel vigyorognak! :D:D:D

Marcsy!

A lényeg az összetartás a gyerekek között, nem? :D
Ne haragudj hogy ezt mondom, de nekem mindig nevetgélnem kell amikor a szülők, mint ahogy most Te is, mérgelődnek hogy a gyerekek szét pakolják az egész lakást, meg rosszalkodnak megállás nélkül. :) Lehet hogy ha majd nekem is lesz, másként fogom gondolni, de szerintem ezek a dolgok beleférnek az életbe, ettől gyerek a gyerek és nagyobb gond ne is legyen soha, mint hogy nincs pucc rend otthon.
Norbinak már előre áll a haja tőle, de én kifejezetten egy rosszcsont manót szeretnék majd. :D

Nah, mennem kell!
Legyen szép napotok-hétvégétek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!
Gyors bekukk. Szörnyű ez az idő, napok óta teljesen nyomi vagyok.

Monee,
én úgy tudom h a színház nagyon összeveszett 1-2 fotóssal és csak nagyon nagy utánajárással ill protekcióval lehet már csak bemenni...
Nekünk annak idején a Civil Közösségek Házát (volt Nevelők háza a Sétatéren) ajánlották. Az egyik ismerősömék pedig a Dóm Kőtárban fotóztak, nagyon szépek lettek a képeik. A másik ismerősömék pedig a Dante kávézóban voltak.
Egyelőre ennyi jutott eszembe, de még gondolkodom.
Szebb napot mindenkinek!
Reku
reku

Sziasztok!

Meg vagyunk ám mi is, csak egy kicsit összejött most minden! :( Nagypapám kórházban, már megint :( Petinek szerdán hátrahúzták a fütyijét, ma vittük kontrollra! Egész jól viseli szegényke a körülményekhez képest :( Eleinte nagyon sírt, mikor pisilnie kellett, de már jobb a helyzet! :) Talán rendben leszünk hamarosan! Ja, és ez a rohadt lift is rossz már szinte mindig! :(

Bocs, de most csak ennyi! :( Majd jövök, ha tudok, csak megyünk még látogatni is komlóra holnap, ha minden úgy alakul..... :(

Legyen szép napotok! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ma voltunk még bölcsiben is! Ma végre körül is tudtam nézni a bölcsiben, mindent megmutattak. Jó elbészelgettem a gondozónővel, egyelőre jó benyomást tettek rám. Talán mégis túléli majd Peti, ha bölcsis lesz :wink: :lol: vagy :(

Timi!

Van digi tv-nk! Egyelőre tök tetszik! :) Nagyon sok csatorna van, és tök jó a minőség is! Gondolod gyertek fel, és lessétek meg egyszer! Nem vagyunk betegek, jöhettek nyugodtan! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Megérkeztünk a nagy Pestről. Az időn ott is pocsék volt, egésznap zuhogott az eső.
A Tropicárium ismét elmaradt :cry: , Adél annyira jól érezte magát az egyik rokon kisfiúval, hogy este fél 7-kor indultunk haza :oops: !

Viki!

Nagyon sajnálom Petikét :cry: :cry: :cry: !
Úgy hallottam, hogy a kisfiúk 80%-ánál hátra kell húzni a bőrt (dokinak) :oops: !
Nagypapádnak jobbulást kívánok! Remélem nem súlyos a helyzet!

Monee!

Sajna én nem tudok neked Pécsett olyan helyet ajánlani ahol tudnátok fényképezkedni.
A szabadtéri nekünk a Barbakánon volt és utánna jöttünk Komlóra a fotószalonba.
A barátnőméknek meg a Sipőcz patikában (patika múzeum) csinálták a benti képeket. A csaj gyógyszertári asszisztens a párja meg gyógyszerész :wink: !
A képek baromi jók lettek :D !

Jevi!
Most látom megint kicsit átalakultál a kép alapján :wink: !
Kész átalakuló művész vagy!
Tetkó: nekem is nagyon tetszenek, DE én annyira besz@ri alak vagyok, hogy nem merem megcsináltatni. Gondolom egy egy kellemes érzés, sem akkor amikor csinálják, sem utánna!

Annyi mindent akartam még, de megint elfelejtettem a dolgokat :oops: !

Láttátok a vonalzómat?
Alíz babával 100 nap alatt vagyunk már :lol: !
Éééééés akkor jöjjenek a képek :P :P :P !

Szép napot mindenkinek!
Erzsó

Kép Kép Kép Itt grimaszol és közben fogja a buksija tetejét! Kép ..és a bizonyíték, hogy lány :o)

Kép

Kép
erzsó78

Erzsó!

Gratulálok Alíz babához! Ngyon jól sikerültek a képek is! :D

Gira!

Szia, jó, hogy jelentkeztél! A lányaid nagyon szépek, és mekkorát nőttek! :o :D

MOnee!

Remélem sikeres voltál az interjún! :D :D :D Én szorítok, hogy meglegyen a meló ! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Gyorsan teszek fel néhány képet a Mátéról, ami az elmúlt pár napban készült. Holnap indulunk Fehérvárra, és ott töltjük az egész hetet.
Mindenkinek jó pihenést a hosszú hétvégére!

Üdv

Netty

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
netty11

EZT MÉG TEGNAP ÍRTAM, CSAK VALAMIÉRT NEM MENT EL...

Sziasztok!

Netty!

Jó utat! Érezzétek jól magatokat! :)

Réku!

Köszi az ötleteket! A fotósunk adott a napokban egy demo CD-t a fotózásairól és az egyik beltéri fotón a Dante Cafét bírtam felismerni. A kőtárra nem gondoltam, de lehet hogy jó ötlet. :)
Jaj, ha ilyen szép idő lenne, mint ma! :D
Meglepő, de az én baromi kritikus szememnek is nagyon jók a fotós képei. Annyira természetesek. Ha jól láttam inkább arra utazik, hogy elcsípje azokat a pillanatokat, amire nem is gondol a pár hogy most fényképezni fog és természetesen viselkednek rajta. Mai napig állítom hogy a legjobb képeket rólam akkor lehet csinálni, ha nem veszem észre hogy fényképeznek. :D:D:D
Hogy vagy egyébként? Pocaklakó?

Viki!

Biztos jó lesz Petinek a gyerekek társaságában! :) Inkább szerintem Te fogsz "sírni" hogy mennyire jól érzi magát nélküled. :)
Remélem a papád jobban van!

Timi!

Levegőztök a csajszival? Holnap manó felvigyázáson leszek az "anyóspajtáséknál", ha ráértek egy séta erejéig összefuthatnánk...

Erzsó!

Mindig elámulok, hogy milyen érdekesek ezek a felvételek, amiket színesben a bébikről tudnak csinálni. Olyan mintha az ott bent, egy teljesen más világ lenne. Gyönyörű! :)
Alíz babátok is nagyon édi! A fotós is kb. annyi idős pocakos lehet mint most Te... Tök szép kis pocakja van! :D
Én észrevettem hogy beljebb kerültetek a 100. napnál! :wink:
A gyógyszertáros dolog nekik biztosan nagyon stílusos lehetett! Ha így állnánk neki a dolgoknak, akkor asszem nekünk egy versenyautó szerelő műhelybe kéne mennünk. :D:D:D

Tegnap kiválasztottuk a zenéket a házasságkötőbe! 3-at választottunk, 14-re megyek a Házasságkötőbe megbeszélésre, akkor megmondják hogy mennyi is kell pontosan.
Annyira jók!!!!!!! És annyira mi vagyunk! Már előre meg vagyok hatódva tőlük. :D

Újabb kérdés:
Egy héttel az esküvő után Katának zsúrja lesz nálunk. Nagy a készülődés, mert még senkinek nem volt a társaságban ottalvós bulija és most nálunk az lesz majd. :)
A kérdés az, hogy tudtok-e valami jó party-ételt ami az átlag 12 éves kiscsajoknak is bejönne és frappáns lenne. (Vera csinált az előző években egy csomó jó dolgot és most az "új anyunak" "le kéne egy kicsit pipálni". :D) Játék is kéne amit a lányok játszatnának, mert azt nem szeretnénk ha egész nap a számítógép előtt butulnának buli címszóval. :)

Jevi!

Én is észrevettem hogy most megint más egy kicsit a hajad... Jól áll, bár nekem az az egészen sötét is tetszett! :)

Ma elhozom a felsőt! :D:D:D:D:D:D:D:D
Monee

Monee

monee85

Waffffff! :evil: :evil:

Norbi szülei teljesen ki tudják néha vinni a séróm!
Azért jöttem be ma Pécsre hogy az unokaöcsire vigyázzak, erre kiderül hogy nem is kell vigyázni rá. Elvan a papával, még hobbyból se menjek érte. És itt van 10 óra, hesszelhetek bent Pécsen 4-ig. Agrrrrrrr..... :evil: :evil: :evil:

Dühöngés van!
Monee

Monee

monee85

Nah, kicsit megnyugodtam!

Akkor most szeretnék mindenkinek kellemes, nyugodt további hetet kívánni, én már nem valószínű hogy jövök be Pécsre.
És most hazamegyek. :)

Sziasztok!
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Sajnos megbetegedtünk Violával, versenyt köhögünk és iszonyú náthásak vagyunk, már vasárnap óta tart, háát, "kellemes" éjszakáink vannak! Tegnap még hányt is Viola a nagy köhögés közepette! :( Furdal is a lelkiismeret, mert múlt pénteken, abban az esős, hideg időben sikerült megfáznunk! Pont akkor kellett csavarognunk, és telibe kapott minket! :cry:

Monee!
Party-kaja ügyben még gondolkodom, nem gondoltatok esetleg közös grillezésre a kertben? Fincsi salátákkal, az szerintem bejönne a kiskamasz lányoknak!
Anyóspajtásék :? !!!

Az a kép 3 éve készült, ennyire azért nem vagyok "átváltozóművész", de az eredeti hajszínemet mutatja, viszont a mostani avatorképem pár napos, mondtam a Páromnak, hogy csináljon már egyet rólam Violkával, úgyis szinte semmilyen fotón nem vagyok rajta, mert én szoktam fényképezni!

Netty!
Jó pihenést nektek a szüleidnél! Jók a képek! Majd Fehérvárról is kérünk!

Erzsó!
Köszike a képet Alíz babáról, nagyon édes kis manóka!
Egyébként a tetko nem annyira fájdalmas, és utána is csak 2-3 napig feszül, én sokkal rosszabbra számítottam! :wink:

Többiek?

Mindenkinek további szép napot: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Lemaradt:

Viki!
Még neked akartam írni, hogy jobbulást a nagypapádnak! remélem, Petike is már teljesen jól van!

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Monee!

Holnap bőrgyógyászhoz megyek, utána meg (ha Tomi kap szabit) bepróbálom a fodrászt. Múltkor nem hívtál, közbe jött valami? Értesítettek már az interjú-kapcsán? Nekem nemigen van belső fotós ötletem, örültünk, hogy csak kicsit csöpögött akkor az eső. :)
Nálatok lesz a zsúr? Hú, az biztos klassz lesz. :D :D

Gira!

Nem tudom olvasol-e még erre, nagyon szépek a lányzók és tényleg kis vigyoriak! :D

Erzsó!

Sajnálom, hogy elmaradt a Tropicarium. :cry: A 3D-s fotók nagyon jók. Pécsen csináltattátok?

Jevi!

Sajnálom, hogy betegek vagytok, mielőbbi gyógyulást nektek! :D Jó lett a fotó! :D

Viki!

Jó, hogy tetszik a bölcsőde, reméljük Petikének is tetszeni fog. :) Nagypapád. :cry: Mi már sajna csak egy telefont várunk. :cry: Lehet, hogy holnap hívlak és picit felugrunk, persze ha úgy alakul a nap, ahogy tervezem, mert még most sem tudom, hogy Tamást elengedik-e szabira. :?

Netty!

Remélem jól éreztétek magatokat Fehérváron (már nyilván csak akkor olvasod, ha hazaértél). :lol: Szép legényke Máté és nem is látszik, hogy nemrég milyen megpróbáltatásokon ment keresztül. :)

Nekem lenne egy kis problémám, akinek ismerős a helyzet, az légyszi' adjon valami tanácsot. Szóval Taminak pár napja minden gondolata a kaja körül forog. Az ő etetési ideje még eltér a miénktől, ált. ő eszik először, aztán mi is, mert egyszerre nem tudok kétfelé kanalazni. Viszont még így, jóllakottan is ott nyüzsög körülöttünk, feltérdel a székre, vagy megy a hiszti az etetőszékben, mert mindenből enne amit mi eszünk. Néha adunk neki egy-egy falatot, de egyrészt még nem ehet mindent és nem szeretném ha így rászokna a nassolásra (azt majd ellesi később tőlünk) :lol: :lol: :lol: :lol: . Időnként berakjuk bőgni a szobájába, hogy nyugodtan együnk. Viszont olyan nagyon drasztikus sem akarok vele lenni, hiszen a cél az, hogy előbb-utóbb egye azt amit mi és legyen velünk az étkezéseknél, ne akkor jusson eszébe játszani, rohangálni. Szerintetek mit csináljak?

És egy kép:
Kép

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Sziasztok!

Hódocska!
És ha együtt ennétek, az ő kezébe is egy kanalat adva? Aztán, ha te befejezted, megeteted "rendesen" is! Mi így csináltuk Violával, és volt egy nagy előnye is, 1 évesen már teljesen egyedül evett, nekem nem is kellett etetnem! (csak a romokat feltakarítani, de ez ezzel jár! :) ) Lassan úgyis ki kell alakítani, hogy ő is akkor egyen, amikor ti!
Remélem tudtam picit segíteni! :wink:

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Évi!
Rád találtam egy másik topicban, és láttam a képet a tetkódról :wink: !
Nagyon szép lett!
meg hamar!

Monee!
Anyósék :roll: . Én is nagyon pipa lettem volna!

Timi!
Mit megnem adnék azért, hogy Adél hisztizzen a kajáért :oops: !
Persze megértem az aggódalmadat, hisz még csak 7 hónapos, de szerintem ha olyan kaját esztek amit már ő is ehet, akkor nyugodtan adjato neki pár falatot. Vagy olyasmit amit már egyedül is eltud majszolni az etetőszékben!
Igen, Pécsen voltunk Uh-on a Citrom utcában.

Mi ma már megint nem voltunk Óvodában, most éppen kötőhártya gyulladásunk van :cry: !
Nálunk pont a "nem evéssel" van a gond!
Szinte semmit nem akar megenni. Nem szereti a főzeléket, nem szereti a gyümölcsöt, a levesnek is csak a levéből eszik pár falatot.
Folyamatosam fájlalja a hasát, kaki sincs rendesen (mitől lenne).
Nem tudom mi tévő legyek, mert már étvágyjavítót is kap, de hiába.
A másik dolog amiért totál kivagyok, hogy egésznap jókedvű és a délutáni alvás után egyfolytában minden apróságért bömböl.
Már arra gondoltam, hogy nem fogom ebéd után lefektetni
:evil: !
Pocaklakóval holnap megyünk cukorterhelésre, már előre undorom van a cukros víztől :x !
Na nem panaszkodom tovább!

Sziasztok
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Évi!
A gyógyuljatok szó véletlenül le maradt :lol: !

Kép

Kép
erzsó78

Sziasztok!

Timi!

Gyertek nyugodtan, valahol itt leszünk a környéken, ha jó idő lesz holnap is! :D
Kaja: Nem tudok segíteni sajna, Peti nem volt az a kapkodós gyerek ebben a korban, mostmeg már ugye nyugodtan adhatok neki mindent. Azért remélem sikerül megoldani a problémát!
Tami tündéri, mint mindig :D

Erzsó!

Vigyél magaddal citromot! Én vittem egy fél citromot, és bele lehetett facsarni a cukros lötyibe, és így tkp. limonádét kellett innom, az meg nem volt olyan rossz!!! :wink: Adélnak jobbulást! :(

Jevi!

Violának és Neked is jobbulást kívánok! Ebben a szép időben gyógyuljatok meg hamar!!! :D

MOnee!

Az tuti, hogy én fogok sírni, de attól tartok, hogy Peti is, és ettől én még jobban, és nem lesz vége.................. :(
Remélem megnyugodtál? :)

Nagypapámat holnap kiengedik a kórházból, habár asszem fogalmuk sincs, hogy mi a baja! A 24 órás monitort nem tették rá tegnap, csak vért vettek tőle, meg vérnyomást mértek! Azt mehet is haza, nesze neked magyar eü., na meg komlói kórház! :( :?
Azt mondanom sem kell, hogy tkp. nincs jobban szegény, csak max.kipihente magát, mert nem tudott mást csinálni, mint aludni, meg feküdni, mert mikor felállt, majd összeesett :( Mi lesz vele otthon??

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

sziasztok!

segítség! Ti melyik internet szolgáltatónál vagytok? mennyi a havidiíj?
holnaptól biztos nem lesz netünk, férjem viszi visza volt melóhelyére a gépet, de szeretnénk majd.

Rólunk:
tegnap eltörtem a bal karomat, :oops: még jó, hogy nem a jobbat. :lol: hát nem sok mindent tudok csinálni félkézzel s Andris még szopizik is. mondjuk még jó, hogy valahogy megtudom.

legyen jobb napotok mint nekünk!

Kép
zóra

Sziasztok!

Zóra,
jobbulást, ez elég rémes lehet...

Timi/Hódocska :)
amit Jevi írt, az jól hangzik, meg nekem még az jutott eszembe, hogy ha ott van veletek evéskor, érdemes mindig az ő kajájából tenni egy picit a ti tányérotokra is, és ha "koldul", akkor azt adni neki, talán ebben a korban még bejön. Nem hiszem, hogy ettől rászokna a nassolásra, hiszen ilyenkor nem nasit kap, és nem rendszertelenül, "egész nap" etetitek. Mondjuk az enyémek nem valami kajacentrikus gyerekek, viszont legalább nem nassolnak (ez szigorúan tiltva vagyon, mi is csak akkor nasizunk Apával, ha ők nem látják :D ), úgyhogy én mindig direkt örültem, ha valamit elkívántak tőlünk (persze rendes kaját, mint mondtam, nassot nem kapnak, szinte soha).

Erzsó,
el tudom képzelni, az enyémeknek is vannak olyan szakaszaik, amikor jóformán levegőből élnek... És mit reagálna Adél a krémlevesre? Abba, ha esetleg megenné, bele lehet csempészni mindent... Joghurtok meg ilyenek nem mennek? Az is ér valamit...
Kaki, hát nálunk általában az ellenkezője szokott lenni, a fiam spec. a mai napig minden nagyobb étkezés után kakil, azaz napjában háromszor. Nem lehet, hogy visszatartja, és amiatt fájlalja a hasát? Cicó néha ezzel a műsorszámmal szokott szórakoztatni. Alvás: mennyit szokott aludni normál esetben délután? Nem lehet, hogy felébred, mielőtt kialudta volna magát? Nálunk akkor szokott nyűgös délután lenni...
Vércukor, én is mindig hurcoltam magammal a citromot.

Mennem kell, mert kiáramlottak, és igénylik az anyjukat :)

Üdv
Kriszi
(Cicó négyéves és két hónapos,
Zeze hamarosan 22 hónapos - elkevertem valahová a szalagot...)
kriszi

Ja igen: Zóra, mi a UPC-nél vagyunk, kábelen. Elég akciós volt, de nem emlékszem, pláne mert egyben telefon és tv-előfizetés is, HBO-val meg minennel.
kriszi

Sziasztok!

Zóra!

Nagyon sajnálom, remélem hamar rendbejön a karod! :(

Net: UPC- Chello classic 7190 ft, csak a net!

Timi!

Sajnálom, hogy olyan "átjáróházasra"sikerült a talink, ne haragudjatok érte! :oops: Amúgy le sem tudtam már menni Petivel, mert közben a barátnőm is megjött, aki akkor telefonált, mikor itt voltatok, és az nem is volt előre megbeszélve! Szóval még egyszer bocsi, nálunk mindig ez van, egész héten senki nem jön, de ha egy napra valakivel megbeszélek valamit, az tuti, hogy még 3-an aznap és kb abban az időben is akarnak jönni és jönnek is! Legközelebb elmegyünk sétizni valamerre (és akkor tudom mondani, hogy nem, nem vagyok itthon :wink: )Már Peti is tök szépen sétál, fogja a kezemet! :D (vagy lemegyünk majd a játszóra, oda hozzátok, mit szólsz??? )

Erzsó!

Mi újság, megvolt a cukros lötyi ivás, hogy viselted??? Adél hogy van?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Köszönöm a tippeket az etetéssel kapcsolatban, hát most nagyjából az van, hogy ha nem enged a kunyermálásból, akkor banánt kap. :)

Erzsó!

Remélem már jobban van Adél. :)

Viki!

Szerdán egyébként is csak a tv-t ugrottunk fel megnézni. Persze, majd sétálhatunk, vagy talizhatunk itt a játszótéren, hosszú még a tavasz/nyár. :D

Nálunk is nagy történések voltak az elmúlt napokban. Az ünnepeket kihasználva sokat sétálunk és Tamara már játszóterezett is, hintázott és fekve csúszdázott is. :oops: Na, ez utóbbi annyira azért nem tetszett neki. Vettünk új babakocsit, amivel könnyebben boldogulok majd. Hát drágább volt, mint terveztük, de ez majdnem minden követelménynek megfelelt (könnyebb, mint a régi, 4 fokozatban dönthető, tehát tud benne szunyálni, a súlypontja jó, a másiknál csak úgy tudtuk ülve is tolni, hogy felénk néz a bébi, így legalább bambulászhat kicsit és ami a legfontosabb, ennek bolygósítható a kereke is, most látom igazán, ez mennyire fontos, de mivel kisebbek a kerekek kicsit jobban ráz a kocsi). Ami nem teljesült, hogy én szinte minden nap elég nagy bevásárlásokat rendezek és ennek a hálója azért erre nem alkalmas, de majd rászokunk a hétvégi nagybevásárlásokra. :lol: Viszont szabad a pálya, remélem a jó időben így könnyebben bejutok vele a városba, vagy orvoshoz ha busszal kell menni.

Kapott új autósülést is, itt sem olyat vettünk amilyet eredetileg terveztünk (9-36 kg-ig), hanem 0-18 kg-osat vettünk, mert abban látszólag sokkal jobban érezte magát. Ez nem egy csúcskategóriás ülés, de mivel mi csak néha a nagypapával kocsikázunk és vidékre nagyon ritkán járunk, a célnak megfelel.

Szóval most boldog vagyok, mert egyszerre két távlati tervet is megvalósítottunk és még engedményt is kaptunk, hogy két "nagyobb" tételt vásároltunk. :) Én az ilyenektől plusszban jól tudom érezni magam. :lol: :lol: :lol:

Monee!

Leszerveztük 30-adikára a bébifelügyeletet, úgyhogy ott leszünk az esküvéseteken, már várom. :D Hogy álltok? Sok elintéznivaló van még?

Kép
hódocska

Sziasztok!

Szerencsére már meggyógyultunk és az ünnepek is kellemesen teltek!

Csütörtökön anyuéknál voltunk Komlón, pénteken Orfűn, anyósoméknak van ott nyaralójuk, kertészkedtünk, szombaton egy kis állatkert, plusz itthon kertészkedés, majd ma is kertészkedés. :)

Egy kis tavasz a kertünkből:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Erzsó!
Remélem már jobban van Adél! Nem evés :( , Viola se viszi túlzásba, bezzeg csokiból bármikor bármennyit... :) Néha csodálkozom is, mitől van kakija, ha alig eszik, de szerencsére nálunk minden nap van rendszeresen.
Örülök, h. tetszik a tetkó! :wink:

Zóra!
Jobbulást neked, nem lehet könnyű most neked...
Mi a T-COM-nál vagyunk, és 6500 Ft havonta, de most olcsóbb lesz, azt mondja a Párom.

Hódocska!
Gratulálok az új babakocsihoz és gyereküléshez! :wink: És hol vásároltátok őket?

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Látom többnyire mindenkinek jól telt a hétvégéje!

Zóra!

Sajnálom hogy eltörted a karod! Remélem Andris kicsit toleráns lesz Veled, bár neki biztos furi a gipsz. :)
Talán emlékszel rá, nem olyan rég Norbi is eltörte az ujját. Szerencsére Ő eléggé "laza csávó", így könnyen átvészeltük azt az időszakot. Jó volt... én vágtam neki fel a husit, kötöttem a cipőjét, gomboltam az ingeit. :D

Erzsó!

Tudom hogy ez Téged egyáltalán nem nyugtat meg, de én is olyan típus vagyok hogy van hogy egy 4-5 napig sem kell mennem nagyvécézni. Lehet hogy ez nem normális dolog, de én kezdek belenyugodni hogy én már csak így működök és ha jól emlékszem, ez gyerek koromban sem volt másként.
Remélem azért Adél helyre rázódik és neki nem lesznek ilyen "gondjai" (nem mintha nekem bármilyen szinten is problémát jelentene ez)!

Timi!

Hú, de jó hogy meg tudtátok venni az ülést és a babakocsit is!!!!!
Végre egy kicsit könnyebben tudsz majd mozogni Tamival! :D
A fodrászt sikerült összehozni?
Örülök neki hogy el tudtok jönni az esküvésre! :D:D:D:D

Az evéssel kapcsolatban az az ötlet nekem is tetszik, hogy rajatok magatoknak olyan kaját is a tányérra amit megehet Tami is és ha kér, abból adjatok neki. Biztosan emlékszel Norbinak arra a történetére hogy Kata azt csinálta egy időben hogy nem akart semmit megenni, csak a joghurtot. A joghurtos pohár volt a kulcs, miután erre rájöttek, bármit meg tudtak etetni vele, ami a pohárban volt. Őket még át lehet vágni ilyennel. :):):):)

Az esküvő úgy van most, hogy köszöni szépen jól van. :)
Nem panaszként mondom, de lehet hogy PONT MOST fog összejönni valami állás, pont a visszaszámlálásban, az utolsó két héten. Szerdán reggel kéne mennem fodrászhoz hajat próbálni, de lehet hogy el kell halasztanom, mert esetleg dolgozni kell menni. DE ezt még ne kiabáljuk el....
"Már csak" simítások vannak vissza, lefixálni hogy konkrétan hányan leszünk az étteremben, kitalálni a frizurát, venni Katának cipőt-ruhát, esős helyszít keresni, Norbi gyűrűjét kibővítettni (nagyon szorítja az ujját), autódíszt kreálni, szülőköszöntő virágot rendelni, ilyenek.
A fotós csajszi is megnézte a görcsönyi parkot és nagyon tetszett neki. Ő is azt mondta hogy annyira ne aggódjak, ha nem zuhog az eső abban a két órában amikor fotózunk, már jók vagyunk. Borongós időben is lehet szép képeket csinálni állítólag...

Jevi!

Szépek nagyon a képek! Jövőre én is szeretnék majd tavaszi virágokat a "kis keretmeben". :D
Most egyenlőre az van képben hogy fűszernövényeket fogok ültetni cserépbe, hátha esetleg eszembe jut hogy a főzéshez is használjak belőle. :)

Nekünk is többnyire jól telt a hétvégénk.
Volt pihenés, szépülés, festék vakarászás, kirándulás, gyerekezés és egy kis morgás is egymásra.
A hétvégén először felhúztam a kész menyasszonyi ruhámat és úgy döntöttem hogy nekem nagyon tetszik.

És már csak 11 nap. :D:D:D

Üdv:
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Hazajöttünk Fehérvárról, a kis pihenésünk nagyon jól sikerült. A Máté nagyon élvezte, hogy állandóan kint lehet és kapirgálhatja, öntözheti a virágokat, dobálhatja a kicsi kavicsokat. A sok idegen embertől nagyon félt, apukámmal sajnos egész héten nem akart megbarátkozni, de igazából a többi férfi családtaggal sem. :( Na de a lányokkal! :) Velük elég gyorsan összehaverkodott.
Képeket nem csináltam, bár vittem fényképezőgépet, de az első képnél az elemek felmondták a szolgálatot, kicseréltem a következő adagra, amit mindig feltöltve teszünk a gép táskájába, na most ezek sem voltak feltöltve. :( Ezen úgy felhúztam magam, hogy elő sem vettem többet a gépet.

Szombaton amikor hazaértünk nagyon megijedtünk, mert a Máté nagyon lázas volt, bár semmi egyéb jelét nem mutatta betegségnek. Este hányt is, és amikor a 39,4 fokos lázát nem tudtuk csökkenteni bevittünk az ügyeletre, biztos ami biztos. Ott sem tudtak semmit sem mondani, csak azt, hogy ha nem megy le a láza hűtőfürdőzzük és borogassuk szegényt. Hát nem ment le a láza, sőt éjjel már 40 fok volt, így éjjel 1 kor megint hűtőfürdőztük és akkor szinte az egész kis testét beborogattuk. Reggelre semmi baja nem volt, azóta sem lázas, nem náthás, nem köhög. Egyszerűen nem tudjuk mire vélni a dolgot. A fogzástól is lehet ilyen magas láz? Majd megkérdezem holnap a körzeti doktornénit, mert úgyis kell tanácsadásra menni.

Képzeljétek megvan a repülőjegyem Párizsba! :lol: Május 3-5ig leszek ott, már csak hotelszobát kell foglalnom. Remélem a kiállításon sok ötletet találok majd a házunk berendezéséhez, mert jelenleg nincs túl sok kreatív ötletem. Állítólag ezen a héten, de legkésőbb jövő héten megkapjuk az építési engedélyt is. :)

Monee!

Szorítok állás ügyben, remélem összejön. Én holnap megyek egy interjúra, kíváncsi vagyok nagyon, mit fognak ajánlani.
Fotózás: nálunk sem sütött nagyon a nap, amikor az esküvői fotóink készültek, mégis nagyon jók lettek a képek, mert utána Photoshoppal mindent lehet rajta alakítani. Persze így azért nem teljesen természetes, de nálunk jól mutatnak a napos műfelhők a képen, a borongós ég helyett. :) A képeink egy részét meg annyira átvariáltuk ezzel a programmal, hogy senkinek sem tűnik fel, hogy nem is volt napsütéses idő.
Belső helyszínt én sem tudok neked mondani, a színházról én is hallottam, hogy már nem lehet ott fényképezkedni. Mi pár képet csináltunk csak bent az üszögpusztai étterem+kastély egy szobájában. Nekünk ott volt kint a lakodalom, így kaptunk egy lakosztályt amiben elég ötletes képeket csinált a fotósunk.

Erzsó!

Remélem Adél étvágya javulni fog, bár az igazat megvallva a szüleim szerint én sem voltam nagy evő, plána azután, hogy oviba kezdtem járni. Ezt több ismerőstől is hallom, hogy nem nagyon akar enni a gyereke amióta ovis.

Zóra!

Sajnálom, hogy eltörött a karod, nem irigyellek, biztos nagyon nehéz lehet így ellátni Andrist.
Internet: nekünk invitel van, kb. 8000Ft/hó, de a műszaki tartalmát nem tudom, mert a férjem az aki ért hozzá és ő választotta, hogy ilyen meg olyan adatátviteli sebesség, x db emailcím stb.

Timi!

Nálunk a Máté zsemlét, babapiskótát rágcsál amíg mi eszünk. Megkóstoltatjuk vele amit eszünk, ha már ehetné, de általában ő még nem akarja enni a mi kajáinkat. Bár a szalámis zsemlét nagyon szereti, így minden evés után akar pár falat szalámit enni. :)

Mindenkinek további szép napot!

Netty

Kép
netty11

Sziasztok!

Jevi!
Nagyon szépek a fotók, ugyan nem vagyok egy virágszakértő, de a jácintot felismertem. :lol: A cuccokat a Domus melletti baby shop-ban vettük.

Monee!
Jó lenne, ha összejönne az állás, bár akkor tényleg nagyon zsufis lesz az utolsó pár nap. :) Igen, emlékszem a joghurtos-sztorira, de nálunk pont fordítva van. Aligha tudok félretenni az ebédjéből kuncsorgásra, mert a dupláját meg tudná enni a nagy adagoknak is. Hát én meg időnként befékezek, nem akarom, hogy súlyproblémái legyenek majd mert folyton csak enne. Már tízóraira is szinte kevés neki egy egész banán+egy körte vagy alma. Nekem sok lenne. :lol:
Igen, voltam végre fodrásznál. Nem nagyon látszik, mert keveset vágattam belőle, de már ráfért. :) Gondoltam ma rád, képzeld bementem a szokásos méteráru/rövidáru üzletembe fonalért, aztán kiderült, hogy a csajszi varr is, így a májusi esküvésre mindjárt meg is rendeltem egy komplett nadrágkosztümöt, blúzzal. :) Úgyis bajban voltam, hogy most mehetek megint nézelődni ruhákat, mert csak a cipő biztos és minden mást kihíztam, ami szóba jöhet. :? De most már ez is meglesz, hurrá. :D

Netty!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Fehérváron. Ez a láz nem tudom mitől lehet, azért a fog nem hinném, hogy ilyen magas lázat okozhat. (legalábbis a mi dokink szerint).
Te nem mész vissza a régi helyre dolgozni, hogy állást keresel? Én szinte tuti, hogy nem ott fogok dolgozni, még jövő nyárig ha igaz itthon leszek, nem is tudom mikor lenne érdemes nekiállni keresgélni. Lesz még előtte bölcsibeszoktatás meg minden, gondolom max. pár hónappal előtte érdemes. Máté mikor lesz bölcsis?
Nagyon jó, hogy összejött a párizsi út és hamarosan belekezdhettek az építkezésbe.
Én is babapiskótával fogok próbálkozni, csak a drogériákban mindig kimegy a fejemből, hogy nézzek. Hétvégén már fagyitölcsért is rágicsált. :shock: Inkább csak leharapta és kiköpte.

Viki!
Megúsztuk az esőt. :wink:

Jó volt nagyon ez a pár nap, csak most meg jön a rossz idő. :?

Kép
hódocska

Sziasztok!

Ma túlestem a cukroslötyin. Hát tényleg igaz, hogy az idő mindent megszépít, mert emlékeimben nem tűnt ennyire szörnyűnek a dolog.
Jó, azért kilehetett bírni, de volt egy fázis amikor minden bajom volt (hányinger stb...).

Ma volt az óvodában a fényképész. Hát a mi lánykánkról nem készült egyéni kép, mert akkora hisztit csinált, hogy csak na!!!! :oops:
Pedig valószínű az lett volna az anyáknapi ajándék. Minden gyerköcöt virágcsokorral fényképeztek le és csak anyáknapjára lesznek kész a fotók! A csoportképen rajta lesz, igaz úgy hogy az óvonéni ölében ül.

A hosszúhétvége nekünk is jól telt, csak apa keveset volt itthon.

Zóra!
Mi a vivanet-nél vagyunk ami 5750 ft havonta. A férjem azt mondja, hogy az újaknak már olcsóbb.

Kriszi!
Hát én már mindent kipróbáltam, hogy egyen, de semmi!
Ránéz a főttkajára és ha nem tetszik neki akkor már megsem kostólja.

Jevi!
Csodaszépek a virágaid! Nekem az egyik nagy kedvencem a játcint :D !
Szombat délelőtt mi is az állatkertben jártunk :wink: , jó lett volna ha összefutunk. Violkát bizti megismertem volna!!!

Most mennem kell, este még benézek!

Sziasztok
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Sziasztok!

Tegnap ünnepeltük apa szülinapját. Dobok róla pár képet!

További szép estét mindenkinek!
Erzsó Kép Kép Kép Szombati állatkertezés Kép Kép Kép

Kép

Kép
erzsó78

Sziasztok!

Gond van, majd megírom.
Most csak annyit kérdeznék, ha vki benéz még ma, h. a gyerekklinikára vérvételre éhgyomorra kell vinni a gyereket?
Mert Gergő általában 6-kor szopizik, és nincs az az Isten, h. 8-ig kibírja!
Vagy ezt hogy szokás megoldani, mi van ilyenkor?
(A hócipőm tele van! Bocs!)

rambóka

Rambóka!

Nekünk a Mátéval nem kellett éhgyomorra menni, amikor a műtétje előtti nap vérvétele volt. A műtéthez viszont nem ehetett-ihatott elég sokat előtte, de éjjel felkeltettem amikor a legutolsó lehetőség volt az ivásra és megitattam, így jól bírta az éhezést-szomjazást. Szerintem próbáld felkelteni este 11-12 körül, hogy szopizzon, hátha akkor kibírja. Inni viszont vizet szerintem ihat, bár ha eddig soha nem ivott akkor ez sem fog segíteni.
Remélem nincs nagyon nagy baj!
Jó éjszakát!

Netty

Kép
netty11

Sziasztok!

Erzsó!

Jók a képek! Boldog szülinapot apának így utólag! :) Adél fotózása az oviban :( Mindegy, majd Ti otthon csináltok róla gyönyörűséges fotókat, olyanokat, amilyeneket ide is fel szoktál tenni! Tündéri szép kiscsajszi egyébként!
Jó, hogy túlélted a cukros lötyit, nem tudom, én annyira nem éltem meg horrornak ezt a vizsgálatot! De nem vagyunk egyformák :wink:

Timi!

Örülök, hogy nem áztatok el! :)

Rambóka!

Drukk, hogy minden rendben legyen! :(

Netty!

Szegény mÁté! Szerintem fogzástól ilyen magas láz nem lehet, max hőemelkedés!
Párizs :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

mÁté= Máté, bocsi :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Erzsó!

Nagyon jók a képek, látom Adél simizte az állatokat. :D Anno a cukorterhelés nekem is nagyon rossz volt, az eredmény jó, csak én voltam pocsékul. :? Sajnálom, hogy nem sikerült az ovis fotózás.

Monee!

Mi újság munka-ügyben? Vagy már dolgozol? :shock: :)

Vettem ma Hipp-es babapiskótát. Na, így tudunk együtt enni, legalábbis az első próbát kiállta. igaz, hogy reggel felmostam, de megint minden tiszta morzsa lett, de szépen elvolt vele vagy tíz percig. Csak olyan mulatságos, hogy mikor már csak kis darabok vannak, megmarkolja és nem tudja szegény beletenni a szájába, már a csuklóját harapdálja :lol: ... segítettem neki. :D

Nagyon ramaty ez az idő, hangulat is. :?

Kép
hódocska

Sziasztok!

Rambóka!
Örülök, hogy jelentkeztél, annak viszont nem, hogy gond van, remélem minden rendben veletek! Nekünk anno, amikor beküldtek minket oda felszívódási zavar gyanúja miatt, nem kellett éhgyomorra menni, pedig nekünk is volt vérvétel bőven!

Monee!
Most már biztos, hogy sajnos nem tudok menni az esküvőtökre, mert a jövő hétvégén megyünk Zalakarosra. Péntek délután indulunk, és hétfőig maradunk. Őszintén sajnálom a dolgot, mert nagyon szerettem volna elmenni! :( Ezt az időpontot is nehéz volt összeegyeztetni, pedig csak 1 nap szabiról (hétfő) van szó a páromnak! :evil: Hülye egy főnöke van neki sajna!

Erzsó!
Én is sajnálom, hogy nem futottunk össze az állatkertben, mondjuk jó nagy tumultus is volt! :shock:
Jók a képek, a kecskesimogatás Violának is nagyon bejött, apával ők is bementek oda!
Érdekes, én úgy voltam a cukros vízzel, hogy mivel éhgyomorra kellett menni, megváltás volt, sőt, még kértem volna... :D Nagyon nem bírok koplalni... :?

Hódocska!
Hát igen, az ünnepek alatti idő nekem is jobban bejött... :) Aranyos lehet Tami a babapiskótával, majd tegyél fel képet a csuklóharapdálásról! :lol:

Netty!
Párizs a szívem csücske, egyszer voltam ott én is, de bármikor visszamennék! Egyedül mész? Engem is érdekel, hogy akkor most munkát keresel?
Mi dokinénink is azt mondta anno, hogy fogzástól csak hőemelkedés lehet, láz nem, pláne ilyen magas! A gyerekek könnyen belázasodnak, talán egy jó kis gyomorrontás, és attól hányhatott is, nem?

Szerencsére ma el tudtam altatni Violát, sajnos a hosszú hétvége előtt volt ilyen utoljára! :oops: Azért kell neki a délutáni alvás, meg persze nekem is, hogy kicsit utolérjem magam!
Érdekes ez a köhögés, nála mindig nagyon sokáig visszamarad egy-egy betegség után, még most is köhög, pedig már majd 3 hete volt a megfázás! Nem vészes, csak időnként rátör. Jó kis hurutos!

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Akit esetleg érdekel, vagy érint:
http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Alszik a Máté, így gyorsan benézek. A Máté azóta sem lázas, nem köhög, nem náthás, így tényleg nem tudni mi volt a baja. Voltunk kedden tanácsadáson a dokinéninél, ő sem tudott igazából mit mondani, mert semmi de semmi jelét nem mutatta semmilyen betegségnek sem. Mostmár örülök, hogy végülis nem folytatódott a láz, bár zavar, hogy senki nem tudja, hogy miért lett lázas.
Csak súlyt mért a doktornéni kedden (12,65 kg), pedig igazából a Máté hosszára lettem volna kíváncsi, mert tegnap óta megtanulta kinyitni az ajtókat, mivel eléri a kilincseket. Nem akartam sokáig a rendelőben lenni vele, mert így is sírt, a rossz emlékek miatt. Mi lesz jövő hónapban amikor még oltást is fog kapni!?

Jevi!

Igen, Párizsba egyedül megyek. Igazából nem is akartam, hogy bárki velem jöjjön, mert általában a legtöbb ember nem annyira Párizs/Franciaország-rajongó, mint én. Én is inkább Lyon, Provance környékére mennék, mivel ott éltem fél évig, de most ez a nagy nemzetközi vásár Párizsban van. Azért remélem lesz időm megnézni az egyetlen látnivalót, amit még nem láttam Párizsban, ez a Sacré Coeur a nagy vásári bolyongás után.
Munkát is keresek, de már régebb óta, mert sajnos ahogy gondoltam is megfelelő állást, megfelelő fizetéssel, nőként, gyerekkel tényleg nem egyszerű találni itt Pécsen. A keddi interjú egész jól sikerült, de vár még rám egy második kör mindenképpen a tulajdonossal aztán lehet, hogy még több interjú mire eldöntik ők is és ha igazán jó feltételeket ajánlanak, akkor én is, hogy megyek -e hozzájuk dolgozni. Jövő héten is mennék egy interjúra, de nem lesz autónk, mert lejárt a műszakija és kell 2-3 nap, mire a szerelő megcsinálja. Majd megnézem, hogy busszal mennyire gyorsan lehet közlekedni Sellyére, mert ha nincs jó időben távolsági busz, akkor kénytelen leszek lemondani.

Mindenkinek további kellemes napot!

Netty

Kép
netty11

Sziasztok!

Mostanában megint alig akad időm benézni hozzátok... Tulajdonképpen teljesen szétszórt vagyok, mindent elfelejtek vagy elbénázok. Mint aki nem is ezen a világon él... :oops:
Képzeljétek, kedden elmentem a védőnőhöz 1/2 3ra, mert addigra volt időm, még bosszankodtam is h várni kell, mert volt nála valaki. Mikor végre bejutottam, kiderült h valóban fél 3ra kellett volna mennem, de csak a jövő kedden... Ennyit rólam! Teljesen lüke vagyok, de nem csak emiatt... Folyamatosan ilyeneket csinálok. Nyugtassatok meg, hogy ez nem egyedi!!! :?

Kérdés:
tudjátok, mikor érdemes a 4d-s uh-t megcsináltatni és mennyivel előbb kell bejelentkezni rá? Most 18 hetesek vagyunk és már nagyon kíváncsi vagyok a bent lakóra... :D
Hétfőn megyünk családilag a kötelezőre, de az kevésbé látványos...

Vigyázzatok magatokra és a picikre! Szép napot!

Reku
reku

Sziasztok!

Reku!

Nekem anno 28 hetesen és 32 hetesen volt 4 d- és már tök jól látszott minden! :) Most ha a citrom utcába akarsz menni a Medisonba, oda kb. 4 héttel előbb kell bejelentkezni! A Klinikán nem tudom, most hogy megy!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Megvagyok én is, sajna nem az miatt nem jöttem hogy dolgozok. Otthon voltam, meg az esküvő miatt rohangásztam. Két helyről is vártam visszajelzést a hét elejére, de egyik sem hívott vissza hogy felvettek-e vagy sem. :(

Jevi!

Sajnálom hogy nem tudsz eljönni, de rakok majd fel képeket hogy megnézhess minket. :) A Zalakarost én sem mondanám le ez miatt! :D

Réku!

Szerintem belefér a lökiség, nem kell mindenkinek olyan racionálisnak lenni, mint egy atombomba. Egyénként én is nagy mestere vagyok az ilyen nem időpontra érkezéseknek (már ahova nem kell fontos dolog miatt pontosnak lenni). Én is képes vagyok 1 nappal később vagy egy héttel később elmenni pl. UHra vagy felvételi vizsgára. :D:D

Viki!

Köszi a linket! Minket mindenképpen érintett. Én eddig szentül meg voltam győződve róla, hogy Siklósra kéne kórházba mennünk ha valami van, de szerencsére nem. Itt Pécsen van nekünk is az ellátás. :)

Erzsó!

Tényleg nagyon ari Adél!
A cukorterhelésen minden oké volt?

Rambóka!

Mi baj nálatok? :(

Képzeljétek lányok, sajnos, Tündinek be kellett mennie a kórházba a babával. Ez a négy napos ünnep előtt elkezdett nagyon vérezni és hajnalban a férjének be kellett vinnie az ügyeletre.
Szerencsére azóta kiderült hogy a vérzés csak intő jel volt, a baba teljesen jól van. Az UH alapján úgy tűnik, hogy nagyon közel van a lepény a méhszájhoz és ahogy mocorog a baba, ő csinálja a vérzést. Szegény, ezzel most még 22 hétnyi pihenésre, ágy nyugalomra ítéltetett....... se munka, se semmi, csak szigorú fekvés, mert elveszítheti a babát ha nem. :(:(:(:(:(:(
Szerencsére nagyon nincs elkenődve, ez az egyetlen pozitívum most náluk. Szerdán többek közt nála is voltam, azért nem tudtam ide jönni hozzátok.

Nálunk úgy áll a helyzet, hogyha nem lenne elég az esküvői készülődés, most még a festő is jött glettelni és jövő héten is jön két napot. Ez az apukám kérése volt, hogy csináljuk tovább, ő majd segít anyagilag. Uh. ha minden igaz, jövő héten egy napot még festeni is fogok otthon. :)

Esküvő ügyben annyi történt, hogy hosszas fésülgetés után kitaláltuk a fodrászommal hogy milyen legyen a frizura. Kezdtük a hagyományos bonygyori fürtökkel, aztán eljutottunk egy nagyon extravagáns fedíszig... :) Szegénynek egy párszor kihullott a haja, hogy semmi sem tetszik amit csinál, de azért meg tudtunk egyezni. :) Nagyon szép leszek! :D:D

Jövő héten mégegyszer fodrász, szolárium, műkörmös és akkor már csak a péntekre kell várni, hogy esküvő legyen. :D
Nem izgulok, bár tény, hogy pl. ma éjjel az esküvőnkkel álmodtam. :) És ahogy a katicáimon is látszik, már csak 7 nap! :D:D:D

Pussz mindenkinek!
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Netty!
Örülök, hogy jól van már Máté. :D

Reku!
Hát ez a szétszórtság előfordul. :lol: Mi a 26. héten voltunk a 4d-n kb. épp egy éve, akkor elég volt két héttel előtte bejelentkezni. Ha csak egy ilyet akartok, akkor ált. 25-28 hét között javasolják, mert akkor már látszik valami az arcvonásokból is, "pofásabb" a bébi, de még van elég hely, hogy valóban látsszon is.

Monee!
Sajnálom, hogy eddig nem jött össze állás. :( De legalább teljes gőzzel tudsz mindenre koncentrálni az esküvővel kapcsolatban. Emlékszem, nálam még szerdán megkérdezték a vevők (szokás szerint egyedül dolgoztam), hogy hétvégén férjhez megy? :shock: Akkor mit keres még itt? :shock: :shock: :lol:

Szegény Tündi. :( Hát kitartást kívánok neki, akkor szépen berendezkedhet a terhespatológián. :( Biztos vagyok benne, hogy azért majd haza engedik hétvégékre, de lehet, hogy hosszabb időre is majd, de pussz neki. :)

Legyen már jó idő!!!!!!! :twisted:

Két kép:
Hát így állunk:
Kép

És így tömjük a szánkba a piskótát:
Kép

Kép
hódocska

Sziasztok!

Rambóka!
Remélem Gergővel minden rendben van! Ha gondolod majd meséld el mi volt a gond!

Viki!
Köszi a dícséretet Adél nevében is :lol: ! Ilyenkor mindig rettentő büszke vagyok, de gondolom minden anyuka így van vele :wink: .

Jevi!
Hűűű de jó lesz nektek Zalakaroson!
Violka is megy veletek vagy édi kettesben lesztek apával?

Netty!
Adélnak is volt már úgy lázas, hogy nem tudták mitől van :oops: .
Szerencsére 1-2 nap alatt elmúlott, de azért aggasztott hogy mitől lehetett.

Reku!
Mi 3 hete voltunk Uh-on a Medisonba. 2 héttel előtte elég ha bejelentkezel. Azt szokták mondani hogy a 25 héttől érdemes csináltatni mert akkor már szép formás a pofijuk. 15000 a vizsgálat, adnak egy dvd-t, 4 db képet és egy orvosi leletet. A felvétel 15-20 perces. Ha a Vízer doktorhoz kéred magad akkor ez az egész 20000-be kerül, mert neki még van valami plussz vizsgája.

Monee!
Jó összejött nektek minden az utolsó hétre
:shock: .
A csokrod milyen lesz? Bocsi ha már írtad!

Rólunk:
Már írtam, hogy hétfőn túl lettem a cukroslötyin. Amig ittam nem volt gond, igaz levegőt nem vettem közben (az elején sajnos beleszagoltam). Kb 1 órával később elkapott a hányinger, folyamatosan böfiztem :? stb...... Aztán megint jobban lettem.
Az eredményt még nem tudom, mert mindig elfelejtek betelefonálni a kórházba :oops: ! ( Látod Reku, nem csak te vagy feledékeny :wink: :shock: :lol: ) Az agyam szita.

Hogy álltok a húsvéti készülödéssel?
Mit kapnak a lurkók a nyuszitól?
Adélnak bicajt hoz, gondolom lesz öröm 1000-rel!

Sziasztok
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Kép 27 hetes pocak Kép Kép

Kép

Kép
erzsó78

Sziasztok!

Timi!

Képzeld! Épp az előbb hívtak az E.On-tól hogy gratulálnak én kapom az egyik Ügyfélkapcsolati referens pozíciót és hamarosan hívnak a konkrét részletekkel, hogy mikor is kell kezdeni és hogy mennyit bírnak fizetni.
Tökre örülök! :D:D:D
Norbi is azt mondta hogyha többet fizetnek mint amennyi a munkanélküli, már jók vagyunk! :D

Jutott még egy pár dolog erre a hétre az esküvéssel kapcsolatban, apróságok, de azt sem tudom hogy melyiknek álljak neki. :)

Erzsó!

Nagyon szépek vagytok Alíz és Adél babával! :D

Hogy milyen lesz a csokrom?
Tudom hogy nem így szokás, de én rendeltem, ezért tudom hogy milyen kb. Szóval lesz frézia benne, mini gerbera, meg egy virág aminek nem tudom a nevét de jól néz ki, meg asszem még valami, amit már elfelejtettem. :D Sok zölddel kértem, lila, fehér, rózsaszín színű virágokból. Kerek csokor lesz és ha minden igaz, nem lesz baromi nagy. A meglepetés része a számomra abban áll, hogy Norbi fogja elhozni a virágostól és én majd csak a kész művet látom. :D
A Centrum aljában levő virágosnál rendeltem, ha komoly alkalmakról van szó, mindig onnan szoktam csokrot rendelni, ők az egyik legjobbak a városban szerintem.
A trükk az volt benne hogy nem menyasszonyi csokrot kértem, hanem csak egy simát (ami náluk mindig nagyon nagyon igényes) és így "csak" 5 ezer forintba fog kerülni, nem 15 ezerbe...

Nem is mondtam még mi lesz a menü a vacsinál:
- Nincs leves
- Zengővárkonyi
- Natur csirkemell
- Lacsi pecsenye sült hagymával a tetején
- Tanyasi tekercs (főtt tarja apróra összevágva, apróra vágott hagyma sertés karajba gönygyölve, betekerve bacon szalonnával, és alufóliába csavarva megsütve)
- Rántott sajt
- Rántott gomba
- Hasábburgonya, Rizs, Petrezselymes krumpli, Zöld köret, Vegyes sali

És lesz 3 torta, 1 nagy téglalap alakú somlói torta (ez lesz a menyasszonyi torta is egyben), 1 romanov torta, 1 dobos torta és ha minden igaz kapunk még egy pár helyről másik tortákat is. :)

Olyan kesztyűt kell még gyártanom, amit a középső ujjra lehet akasztani, mer az még nincs kész. :) Ezek az elhanyagolható dolgok vannak még vissza. :D

Ha minden igaz, szintén jó hír, hogy Tündit hazaengedik a kórházból ma. Részleteket nem tudok, de írom majd ha lesz valami. :)

Réku!

Te mikor mész genetikai UHra? Akarjátok majd tudni hogy milyen nemű lesz a bébi előre? :D

Szép napot!
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Monee!

Nagyon örülök, hogy összejött az állás!!!! :D :D :D Hurrá!!! Itt fogsz dolgozni a szomszédban, vagy a Búza téren?
Egész megéheztem a menütől, nyam-nyam, nagyon ígéretesen hangzik. Tudjátok már hányan lesztek?

Kesztűt magad fogsz készíteni? Nem lehet beugrani kölcsönzőbe pár száz forintért kölcsönözni? Egyszerűbb lenne.

Mégegyszer gratula! :D :D :D

Minden jót mindenkinek!

u.i. Viki!
Csörögj ám ha esetleg erre jönnétek játszóterezni! :)

Timi

Kép
hódocska

Sziasztok!

Monee!
Én is gratulálok az álláshoz! :) És mikor kezdenél? :)
A menü nagyon jól hangzik, és a csokrod is! Nekem a frézia illata jön be a legjobban, de amúgy rózsapárti vagyok!
Képeket mindenképen rakjál fel, hétfő délután jövünk majd meg Zalakarosról, akkor már szeretném látni! :) Na, jó, amikor lesz egy kis időd...

Tündit én is üdvözlöm, és kitartást, jó egészséget kívánok neki!

Erzsó!
Nagyon helyesek vagytok a képeken, Adél olyan kis édes, hízelgős kislánynak látszik, nagyon szép! Neked meg csak pocid van, nem is híztál máshová! Ezt is irigylem! Adélnál is így volt?
Zalakarosra édeshármasban megyünk, már nagyon-nagyon várom! Majd én is készítek sok képet! Remélem az idő is jó lesz, és sétálni is tudunk nagyokat majd!

Hódocska!
Nagyon ügyes Tami, hogy már így tud állni!

Reku!
Nekem is a 28. hétben csinálták anno a Klinikán.

Jó kis szeszélyes idő van ma! Remélem, ez már a tavaszt jelzi!

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?