Sziasztok!
Hazajöttünk Fehérvárról, a kis pihenésünk nagyon jól sikerült. A Máté nagyon élvezte, hogy állandóan kint lehet és kapirgálhatja, öntözheti a virágokat, dobálhatja a kicsi kavicsokat. A sok idegen embertől nagyon félt, apukámmal sajnos egész héten nem akart megbarátkozni, de igazából a többi férfi családtaggal sem.
Na de a lányokkal!
Velük elég gyorsan összehaverkodott.
Képeket nem csináltam, bár vittem fényképezőgépet, de az első képnél az elemek felmondták a szolgálatot, kicseréltem a következő adagra, amit mindig feltöltve teszünk a gép táskájába, na most ezek sem voltak feltöltve.
Ezen úgy felhúztam magam, hogy elő sem vettem többet a gépet.
Szombaton amikor hazaértünk nagyon megijedtünk, mert a Máté nagyon lázas volt, bár semmi egyéb jelét nem mutatta betegségnek. Este hányt is, és amikor a 39,4 fokos lázát nem tudtuk csökkenteni bevittünk az ügyeletre, biztos ami biztos. Ott sem tudtak semmit sem mondani, csak azt, hogy ha nem megy le a láza hűtőfürdőzzük és borogassuk szegényt. Hát nem ment le a láza, sőt éjjel már 40 fok volt, így éjjel 1 kor megint hűtőfürdőztük és akkor szinte az egész kis testét beborogattuk. Reggelre semmi baja nem volt, azóta sem lázas, nem náthás, nem köhög. Egyszerűen nem tudjuk mire vélni a dolgot. A fogzástól is lehet ilyen magas láz? Majd megkérdezem holnap a körzeti doktornénit, mert úgyis kell tanácsadásra menni.
Képzeljétek megvan a repülőjegyem Párizsba!
Május 3-5ig leszek ott, már csak hotelszobát kell foglalnom. Remélem a kiállításon sok ötletet találok majd a házunk berendezéséhez, mert jelenleg nincs túl sok kreatív ötletem. Állítólag ezen a héten, de legkésőbb jövő héten megkapjuk az építési engedélyt is.
Monee!
Szorítok állás ügyben, remélem összejön. Én holnap megyek egy interjúra, kíváncsi vagyok nagyon, mit fognak ajánlani.
Fotózás: nálunk sem sütött nagyon a nap, amikor az esküvői fotóink készültek, mégis nagyon jók lettek a képek, mert utána Photoshoppal mindent lehet rajta alakítani. Persze így azért nem teljesen természetes, de nálunk jól mutatnak a napos műfelhők a képen, a borongós ég helyett.
A képeink egy részét meg annyira átvariáltuk ezzel a programmal, hogy senkinek sem tűnik fel, hogy nem is volt napsütéses idő.
Belső helyszínt én sem tudok neked mondani, a színházról én is hallottam, hogy már nem lehet ott fényképezkedni. Mi pár képet csináltunk csak bent az üszögpusztai étterem+kastély egy szobájában. Nekünk ott volt kint a lakodalom, így kaptunk egy lakosztályt amiben elég ötletes képeket csinált a fotósunk.
Erzsó!
Remélem Adél étvágya javulni fog, bár az igazat megvallva a szüleim szerint én sem voltam nagy evő, plána azután, hogy oviba kezdtem járni. Ezt több ismerőstől is hallom, hogy nem nagyon akar enni a gyereke amióta ovis.
Zóra!
Sajnálom, hogy eltörött a karod, nem irigyellek, biztos nagyon nehéz lehet így ellátni Andrist.
Internet: nekünk invitel van, kb. 8000Ft/hó, de a műszaki tartalmát nem tudom, mert a férjem az aki ért hozzá és ő választotta, hogy ilyen meg olyan adatátviteli sebesség, x db emailcím stb.
Timi!
Nálunk a Máté zsemlét, babapiskótát rágcsál amíg mi eszünk. Megkóstoltatjuk vele amit eszünk, ha már ehetné, de általában ő még nem akarja enni a mi kajáinkat. Bár a szalámis zsemlét nagyon szereti, így minden evés után akar pár falat szalámit enni.
Mindenkinek további szép napot!
Netty