Sziasztok lányok!
Egy ideig nem voltam net közelben, de látom, annyira nem maradtam le.
Tünde! láttam, a korcsoportos topicban kerestél cukor ügyben, az az igazság, hogy azt a topicot már nem bírom követni, és nem is nagyon hiányzom onnan
, szóval hanyagoltam és inkább itt próbálom utolérni magam.
A cukor teljesen jó lett és nagyon jól is viseltem. Semmi gond nem volt. Még jól be is kajáltam az egész után. (miután végeztem persze)
Neked hogy ment? Remélem, minden oké!
25-én megyek a szülésznővel talizni, meg doki bácsi is aznap esedékes. Ha jól alakulnak a kórházban a dolgok, akkor megnézem magamnak a szülőszobát is.
Nóri!
Gratulálok a kissráchoz! Érzed már mozogni? Mármint annál jobban, mint amennyire a hangversenyen érezted? A mi Lilink már nagyon produkálja magát. Sokszor úgy hullámzik a pocakom, mint a Balaton vize.
Remélem, nem marad faros, mert most eddig még minden uh-n a popója volt lefelé és a lábaival a húgyhólyagomon tapicskolt.
Tényleg lányok! Tudja valaki, hogy első babánál ha esetleg nem fordul be és faros marad, meg megfordítani sem lehet, akkor mi a helyzet? Én úgy olvastam valahol, hogy császár lesz a dologból. Vagy nem is olyan tuti? Mindenesetre azért én nem szeretnék így egy normál szülésbe belevágni, főleg elsőre. És ha fennakad a babó?
Na, azt hiszem lesz mit kérdeznem a szülésznőtől, ha randizunk.