Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem hozzátok:

Jár vagy járt valaki kismama úszásra közületek?

Ha igen, légyszi írjátok meg az elérhetőségeket.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Tünde:
Igen, megvolt, túl vagyok rajta. Meglepődtem magamon, hogy milyen jól viseltem. Hazaérve még jól be is ebédeltem. :)
Az eredmény is tökéletes lett, szóval semmi gond hála istennek!
Zita bulizott? No csak? Csak nem beteg volt? Vagy csak pörgős hangulatban érte az éjszaka. :)
Egyébként én is már kedden akartam menni, de én meg akkor nem bírtam előmászni a takaró alól, kissé elkaptam apától a náthát, de már semmi bajom. Ő meg még mindig szipákol. :)

Próbáltam feltenni egy rövidke videót Liliről, ahogy ásít az uh felvételen, de annyira kicsi méretű fájlt lehet csak feltenni ide, hogy nem jön össze. Pedig olyan jópofa. Ha lefényképezem, azon meg nem látszik semmi.

:(

Andi

Kép
andykamama

Neubi!
Ugye,milyen kis virgoncok a kis baby-k?

Lányok!
Én egy kicsit meg vagyok szeppenve,mert az én csöpim 12 hetesen még csak 45mm volt...most olvasom,hogy Neubi babukája már 60mm. :( ...ilyenkor mi van?Lehet,hogy 1 hetet téved a korára vonatkozóan a doki?
De ha igen,akkor a holnapi afp-m sem lesz jó :(

Sport?
...hát,ez kimaradt az életemből :oops: ...

KépKép
f.nóra
Győr

Nóri!

Előkerestem az akkori papíromat és azon az áll, hogy terhesség kora 11-12 hét, CRL: 42mm. Nem is tudom, lehet, hogy kisfiú lesz neubi ficánkája, azért ilyen "nagy". :)
A mi lányunk most 65 grammos, a fejátmérője 5,84 centi és az uh-s néni a 4D-n a számított értékekből azt mondta, hogy teljesen arányosan fejlődik a korához. Szóval, szerintem ne izgulj!
Azt meg, hogy tényleg a 16. héten vagy-e, könnyen ki tudod számolni. Az utolsó menstruáció első napja a kiinduló nap. Onnantól kell elkezdeni számolni a heteket, vagyis a baba még nem is volt, amikor már 2 hetesnek számítják őt. Próbáld ki. A mensi kezdő nap lesz a hetek fordulónapja. Mi hétfőn töltöttük be a 24. hetet. Az utolsó menstruációm első napja 04. 17. hétfő volt. Így könnyű számolni.

Andi

Kép
andykamama

Ja, most nézem a vonalzódat, hogy 15 hét 2 naposak vagytok. Nos ha holnap mész AFP-re, az valóban lehet, hogy korai lesz. Engem pl. 15 hetesen és 1 naposan küldtek be és lám-lám alacsony lett... Aztán ez ki is derült és a koraisághoz viszonyítva arányosan volt kevesebb, vagyis normális volt, csak korán vették le a vért.
Akárhogy is lesz, nehogy bepánikolj, én nagyon meg voltam ijedve, napokig nem aludtam, de aztán be kellett mennem egy "megnyugtató" uh-ra doki bához a kórházba és ott végképp igazolódott, hogy semmi gond.

Andi

Kép
andykamama

Úristen, miker írok. Dehogy 65 gramm, 65 deka Lili... :oops:

Andi

Kép
andykamama

Sziasztok!

Nóri ne izgulj!Az én időpontom nembiztos,mert hosszabb volt a ciklusom valószínüleg és az ultrahang terminus szerint van belőve a picurkánk "ideje".Akkor lehet tévedtek?A 8.héten voltam uh.először és akkor mondták hogy még csak 5 hetes vagyok.Ez lehetséges,mert csak 1 menstruációm volt a fogamzásgátló tablette abbahagyása óta és valószínü bezavart.Tehát ha úgy számolnánk akkor most én is 15 hetes lennék.amikor 5 hetes voltam vissza kellett mennem 2 hét múlva,de akkor meg már 8hetes volt és ezt véglegesítették.Ezek szerint lehet,hogy rosszul?Nemtudom,de egyébként lehet,hogy ez is úgy van mindenkinél máskor ugrik meg a pici lehet a végén össze nőnek?Húúú nemtudom értitek-e amit most leírtam!A lényeg ne aggódj nálam az időpont nem biztos.
neubi

Ja és igen nagyon kis virgoncok,de tényleg ne aggódj ezt nem akartam :oops: !!!!!!!!!!

Sport:az én életemből is kimaradt max biciklivel jártam gyirmótról dolgozni a belvárosba,de sajnos mást én nem csináltam.
neubi

Kismamik:
visszakerestem nektek a leleteiemt.
7+2 volt CRl 8mm
Szval rendben van az ne parázatok. :)

Itt egy nagyon jó oldal:
http://www.med.upenn.edu/fetus/gestage.html
ezt majd akkor tudjátok használni, ha BPD-t is mérnek. :)

Pusssz
Vendég

Na, találtam egy olyat, ahol a CRL is rajta van:
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm

Remélem mindenki megnyugodott. :)
Vendég

Na lemaradt , hogy 11+ 1 naposan 43 mm volt. :)
Vendég

Huh!!!!
Hajni!!!!!!Ez a táblázat jobb volt,mint egy nyugtatóóóóóóóóóóóóóóóó! :lol: Köszi!

Andy!
Igen,én is így számolom,de az én mensim nem épp a normális ciklusok közé volt sorolható,sőt,nagyon változatos!Ezért gondoltam,hogy valamit elszámolhattak...de a táblázat szerint,amit Hajni mutatott,stimmelnek az értékek. :wink:

Lányok!
Ti szedtek még magzatvédőt?Én még mindeg szedem,bár az hírlik,hogy aki végig eszi,annak óriási lesz a babója.
Na most akkor mi van?Persze megkérdezem a dokit is,de kiváncsi vagyok rá ki mit mond :?:

Na,megyek,mert farkaséhes vagyok!

KépKép
f.nóra
Győr

Sziasztok,

Nekem is pont most aktuális ez a magzati méret táblázat.
Hétfőn voltam dokinál, és rám ijesztett egy kicsit, hogy picike a babám, 2 héttel van elmaradva a korától. 2 hét múlva megint kell mennem, hogy megnézze, hogy nő-e a lemaradás, mert akkor komolyabb vizsgálatokra is szükség van. Lehet, hogy a méhlepény nem látja el rendesen tápanyaggal.
Gondolhatjátok, hogy megijedtem! Tudom, nem minden baba egyforma, de ez a méhlepény dolog akkor is aggaszt.
Mostanában hanyagoltam az Elevitet, de megint előszedtem, hátha a vitamin segit egy kicsit a növekedésben.
Olyannal is győzködöm magam, hogy jómagam is elég vékonyka vagyok, biztos nem lesz 4 kg-os babám, de azért csak nőjön meg rendesen!

Más téma: Nem tudjátok véletlenül, létezik babysitter közvetitő cég Győrben? Merre induljon az ember, ha szüksége van gyermekfelügyeletre?

Iszik valaki citromfűteát? 2 napja kezdtem el álmatlanság ellen, kiváncsi vagyok mennyire hatásos.

Kép
szmoni

Szmoni!
Én egy darabig ittam orbáncfűteát és citromfűteát párhuzamban,mert egyáltalán nem ment az alvás.Most elfogyott az orbáncfű,csak citromfüvet iszok és nagyon jó.Végig bírom aludni az éjszakát forgolódások és nyüglődős ébrenlétek nélkül...persze az éjszakai wcjárat megvan,de utána is simán visszaalszom...tehát nekem bevált :wink:

KépKép
f.nóra
Győr

Sziasztok!

Lányok! Aki hasonló korban mármint terhességi korban van, mint én! Mit tapasztaltok, tudtok játszani a babával? Én például megpróbáltam zseblámpával csalogatni. Általában bejön, hogy a fényre reagál. Ott kezd el kalimpálni, ahol világítok neki. Apa nagyon élvezi. Tegnap este már le kellett állítanom, nehogy teljesen meghülyítse szegény babót. :) Aztán meg vannak olyan esetek is, amikor egyáltalán nem hajlandó reagálni semmire. És az is bosszant kicsit, hogy akárhányszor elkezd ugrálni, apával a hasamra tetetem a kezét, hogy érezze, olyankor tuti, hogy abbahagyja. Valahogy megérzi szerintem, hogy ott van a kezünk és akkor nyugizik. Nem hajlandó kapálózni. Bezzeg a doki bácsi kezéből majdnem kirúgta a szívhangos ketyerét. :) Szegény apa csalódott, hogy ő még nem igazán érezte a kislánykája mocorgását.

Andi

Kép
andykamama

Sziasztok!

Andi vagyok a Kaális babaváróktól.A segítségeteket szeretném kérni.
3-as ikreket várok és kb.Karácsonykor lesz a csaszi Győrben,dr.Papp Zsoltnál.Januárban szeretnék venni Peg Perego vagy hasonló 2-es babakocsit,a lényeg hogy egymás mögött üljenek a babák.(A 3.-ik babát külön babakocsiba fogom rakni,mert sajnos csak így férünk majd be a lépcsőházba és a lakásba.)Ha van köztetek valaki vagy van olyan ismerősötök,aki januárban adná el a babakocsiját,akkor légyszi írjatok!
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

anda78@vipmail.hu
06-30-4467-789

Andi
Kép
aanda

Aanda:
gratulálok a babákhoz. :)
www.ikresek.hu nézz körül ezen az oldalon. Itt vannak eladó ikres holmik kedvező áron, és beszélgetni is tudsz ikres anyukákkal ha valamiben megakadnál.

További boldog babavárást!

Üdv: Hajni
Vendég

Aanda!
Segíteni ugyan nem tudok,de gratulálok a három lurkóhoz...bizony fennakadt a szemem,amikor olvastam,hogy hármasikreket vársz!!!!Sok boldogságot nektek!!!! :D

Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Aanda!

Én is grat! Én még attól is paráztam, hogy esetleg ikreket várok. Bár ha lombikkal jött volna össze, akkor biztos nagyon örülnék. 1. babá(k)nál nem lehet könnyű.

Sok boldogságot neked!

..
A Brendonban sikerült kismama-farmert vennem. Nagyon jó az anyaga, 12e Ft volt. Most hajtom fel. Remélem ezzel kihúzom a 9 hónapot. A Lloyddal szembeni butikot kihagytam, mert ezúttal is rájöttem, hogy nekem sajna nem fexik, ha körültáncolnak, miközben ruhát próbálok. (hülye vagyok :oops: )
Így körülnéztünk életünkben először a Brendonban. Nagy élmény volt a férjemnek, és nekem is. Hoztam el katalógust, majd nézegetem. Babonából mondjuk a 9. hónapig nem nagyon fogunk semmit sem venni.
Ja és tegnap elmondtuk a nagy hírt apósoméknak is. Igen örültek.

Kép
babancs

Sziasztok!

Rég írtam már ide (is), de azért olvastalak titeket!
Számomra sok itt az új arc, de örülök a sok kismamának!

Andi!
Gratulálok a 3 aprósághoz!!!
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... tart=13150
Ide szokott írni edit73, neki szintén 3-as ikrei vannak, és győri. Az ő fiai kb.másfél évesek lehetnek!

Üdv Mindenkinek: Márti

Márti
Kép
hideyoshi

Babancs!
A Brendonban gumisávos derekú farmerok vannak,vagy mell alattig érők?Trapéz is van????
Nagyon hajtok egy mamis farmerra,ami nem répa fazon :lol:

Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Sziasztok!
Köszönöm a gratulációkat és a tippeket!
Mindenkinek jó babázást és babavárást kívánok!

Andi
Kép
aanda

F. Nóra!

Ez gumis hátul (körbe), de rejtve és elöl gombos, cipzáros. (öv rátehető) Szabályozható belül a gumi gombokkal, ha nő a pocak. A színe sötétkék, kicsit koptatott szálhúzott. És trapézos! Ami nagyon király, mert elég alacsony vagyok. Baromira kényelmes, az van ráírva, hogy természetes alapanyagból készült. Nekem a derekamig ér, de még kicsit nagy. Én a csípőfazonban fázom télen.

Kép
babancs

Babancs!
Köszi,ez a fullos elképzelésem!!!!!!!!!! :D
Utánanézek ennek a Brendonos gatyónak!
Pusz Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Nóri!

Mondjuk azért nincs valami nagy választék...de talán tartanak több méretet. A tiszta gumis-kötős az nemtom kinek jó, olyan az a farmer, mint a mackónadrág és már most szorított.
Ez a belevarrt, meghúzható gumis ezerszer jobb.
Remélem találsz megfelelőt.

pussz

Kép
babancs

Sziasztok!

SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ!

Szülésfelkészítő kurzus kezdődik október 11-én a Máltai Házban (Győr, Kálvária u. 2. )
A kurzus egymásra épülő foglalkozásokból áll, zárt csoportként működik, ezért későbbi bekapcsolódásra nincs lehetőség. A csoportokba párokat és egyéni jelentkezőket is várunk, maximum 14 főig.

A foglalkozásokat - lehetőség szerint - olyan várandósoknak ajánljuk, akik betöltötték a 22. hetet.

Néhány téma:

- anatómia és várandósság, a várandósság lélektana
- szülés és hormonok
- a vajúdás és szülés lélektana
- félelem, fájdalom, "elengedés"
- relaxációs gyakorlat, légzéstechnikák
- gyermekágy, szoptatás

A foglalkozások látogatása díjtalan

A következő csoport indításának ideje: 2007 január 10.

Jelentkezés, információ. Auxner Bea 20-428-6747
ráhel

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy Integrált-Tesztet csinálnak Győrben valahol (downkór-szűrés miatt) ?

Kép
babancs

Babancs:
én úgy tudom, hogy nem. Pesten több helyen is.

Kismamik lehetne egy nagy kérésem??
Inga a neve, ha lenne pár percetek megcsinálnátok Nekem?
Elmondom, hogy kell:
Egy cérnára ráfűzöd a gyűrűd. Lefekszel, nacit letolod. A Gyűrűvel megsimized a pocid és a cérnát a gyűrűvel felemeled a poci fölé kb 4 cm.re. Nem mozgatod, vársz...
Ha kileng fiú, ha köröz lány, ha áll nincs baba.

Kiváncsi lennék kinek mennyire jön be :)

Köszke.

Pussz
Vendég

De MOST jön a tegnapi nap Best of híreeeeeeeeeee!!!!
Szóval:Tegnap voltam dokinál és kiváncsiskodtam,vajon picurka fiú avagy leányzó?????
ÉÉÉÉÉÉÉÉs egyértelműen megmutatta a kukacát :D Felemelte mindkét lábát és csak egy popsit és az árulkodó kukacot láttuk.....hát,igen!!!!Az én fiaaaaaaaaaaam!!!!Persze előtte nem győztem neki mondani,hogy aztán mutassa ám meg,hogy mi a helyzet!!!!!
Olyan boldog vagyok!!!! :D

Babancs!
Farmerügy kipipálva nálam is!

Hajni!
Most megyek és kipróbálom ezt a trükköt! :wink:

KépKép
f.nóra
Győr

Szeretnék módusítani az előző kijelentésemen:A mi fiúúúúúúúúúúúúúúúnk!!!!!!... :oops:

Hajni!
Kétszer is kipróbáltam...nekem kilengett,aztán mintha körözött volna :shock: na,mondom,remeg a kezem! :evil:
Kipróbáltam a másik kezemmel tartva az ingát és akkor kilengett.....vagy csak a kezem remegett???Nem éreztem úgy,de ki tudja! :wink:
tehát ez lett a tesztem eredménye! :D

Sziasztook!

KépKép
f.nóra
Győr

F.Nóra:
köszi, köszi, köszi..
akkor uh szerint és inga szerint is fiú. :lol: :wink:

Gratula a kukacoshoz. Nevetek van már?

Puszi
Vendég

Nóri, gratulálok a kukachoz!

Hajni,
kipróbáltuk az ingát:

1., apa csinálta, nem mozdult semerre sem :D:D:D
2., én csináltam magamnak, fiút mutatott.
Én egyébként nem hiszek az ingában, mert sztem a tudatunkkal lehet befolyásolni az eredményt.

Maminti, voltatok zenebölcsizni?
Mi most sajnos kihagytuk, én eléggé meg vagyok fázva, Zitának is folyik az orra, de sztem fogzik, mert más baja nincs.
Képzeljétek, Zita kisasszony ma elindult!
Kép

Kép
Vendég

F. Nóra!

Ja úgy örülök! Gratulálok a kis kukishoz!!
Meg a farmerhoz is!!! Brendonos? :lol:

Ismeri valaki a dr. Kelemen Szilárdot? Hozzá szeretnék átmenni, a tesóm eü.ben dolgozik..csomó embert megkérdezett és őt ajánlották. Én EDÁ-val szeretnék szülni és ő szívesen alkalmazza. Próbálok hozzá időpontot kérni.

Hajni!

Köszi! Pestre azért nem szívesen megyek fel.

Kép
babancs

Babancs, ha jól emlékszem Maminti járt hozzá, meg voltak vele elégedve.
Vendég

Tünde:
gratula a kiscsajnak. Nagyon ügyike. :lol:
Ingázást meg köszi Nektek. :wink:

Babancs:
Eda, áll. attól függ, h mikor szülsz,mivel azt spéci doki adja be akiből 2 van a kórházban. Szval ha éjjel vagy hétvégén akkor kb.esélytelen.. Ha nappal akkor talán..
Ezt nekem is úgy mondták, bár én nem akartam azzal. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Lányok!
Ez az inga dolog csak akkor válik be, ha nem tudjátokelőre, hogy mi lesz a baba. Ha tudjátok, akkor tudat alatt is úgy mozog, ahogy "kell".
Igaza van Tündének, ez így nem jó :)

Viszont!

Tegyetek magatok elé egy zsepit és vegyétek fel!

Aztán írom a többit.

Nóri!
Gratula a tököshöz :)

Babancs!
Az EDA tényleg attól függ, mikor szülsz. Ha mindenképp azzal akarsz szülni, akkor javaslom olyan dokihoz menj, aki be tudja adni, és az a Maár Róbert. Amúgy is nagyon jó orvos. Nekem kétszer ő adta a spinálist, mindkétszer ragaszkodtam hozzá, mert azt mondták, hogy országszerte híres keze van. És ezt szülésznők mondták!

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Ja, ma voltunk 15 hós oltáson, és nagyon jól bírtuk.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogi, felvettem...
jobb kézzel, derékból hajoltam, vagy nemtom, mit kell figyelni. :D
Vendég

Bogi, amikor az első 6 hétben beköltöztem a gyerekszobába, Apa jött velem, mondván, hogy nehogymár egyedül kelljen aludnia. :D
Vendég

Bogi:
igazából én sem hiszek benne, de eddig 80 %-ban bejött az ismerőseim körében. :)
Viszont.. azzal nem értek egyet, hogy azért nem működik, mert már tudja valaki. Pl. én másodikra lányt szeretnék és akkor elvileg, ha megcsinálom akkor körözni fog, hisz a tudatom azt szeretné. :wink:
Zsebit hova rakjuk? Földre, asztalra?
Vendég

Sziasztok!
Mindig benézek hozzátok hát ha tudok valakinek segíteni!
Babancs!Szerintem jó választás a Kelemen Szilárd,én nála szültem a fogadott dokim is ő!Hát szó mi szó aranyos lelkiismeretes egy doki!Olyan hangulatossan zajlott a szülésem hogy tényleg mintha nem is szülőszobában lettünk volna!Apával viccelődött velem is olyan szépen kitartóan beszélt!Nem úgy mint az első szülésemnél egy másik orvos meg akikről hallani lehet!Biztos vannak rendes dokik és a Kelemen Szilárd is közéjük tartozik!Jaés mindennap bejött hozzám szülés után is!!!!!!Pedig pénzt a legutolsó napon kapta meg!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Na sziasztok mindenkinek szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vea
vea

Sziasztok!

Azt kell nézni Tünde, hogy hol fogtad meg.

Na most, hogy már mindenki tudja, én elmondom mi a bajom a Szilárddal.
Mikor Lilit szültem, ő volt az ügyeletes orvos. 4-re értünk be, teljesen elfolyt véres magzatvízzel. Rátettek a monitorra, egyértelműen rosszak voltak a szívhangok, és Szilárd azt mondta:
Nekem jó, én sietek haza.
Ha a szülésznőm nem erőszakoskodik vele, hogy hívja fel a Likárt, mert baj van, akkor simán otthagy még vajúdni.
De amíg Zsolti beért, addig adatott Nekem oxit, hogy meglássa arra hogy reagál a baba. Természetesen rosszul reagált, addigra már a főorvos is körülöttem ugrált, Zsolti havasan, kabátban rohant oda, hogy azonnal bemosakszik, és műtenek.
Röviden ennyi. De nem esett túl jól ez a beszólás.

Na puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok lányok!

Egy ideig nem voltam net közelben, de látom, annyira nem maradtam le.

Tünde! láttam, a korcsoportos topicban kerestél cukor ügyben, az az igazság, hogy azt a topicot már nem bírom követni, és nem is nagyon hiányzom onnan :) , szóval hanyagoltam és inkább itt próbálom utolérni magam.
A cukor teljesen jó lett és nagyon jól is viseltem. Semmi gond nem volt. Még jól be is kajáltam az egész után. (miután végeztem persze) :)
Neked hogy ment? Remélem, minden oké! :) 25-én megyek a szülésznővel talizni, meg doki bácsi is aznap esedékes. Ha jól alakulnak a kórházban a dolgok, akkor megnézem magamnak a szülőszobát is. :)

Nóri!
Gratulálok a kissráchoz! Érzed már mozogni? Mármint annál jobban, mint amennyire a hangversenyen érezted? A mi Lilink már nagyon produkálja magát. Sokszor úgy hullámzik a pocakom, mint a Balaton vize. :) Remélem, nem marad faros, mert most eddig még minden uh-n a popója volt lefelé és a lábaival a húgyhólyagomon tapicskolt. :)

Tényleg lányok! Tudja valaki, hogy első babánál ha esetleg nem fordul be és faros marad, meg megfordítani sem lehet, akkor mi a helyzet? Én úgy olvastam valahol, hogy császár lesz a dologból. Vagy nem is olyan tuti? Mindenesetre azért én nem szeretnék így egy normál szülésbe belevágni, főleg elsőre. És ha fennakad a babó? :shock:
Na, azt hiszem lesz mit kérdeznem a szülésznőtől, ha randizunk. :)

Andi

Kép
andykamama

Köszönöm a hozzászólásokat! Ezek szerint így megoszlanak a vélemények a Kelemen Szilárdról is?

Mondjuk ez az EDA érdekes dolog..mi az, hogy éjjel, hétvégén nem adják be?? És akit sürgősen meg kell császározni? Ezt nem az aneszteziológus orvos adja be?

Amúgy meg azért hagynám ott a Nagy Miklóst, mert az utóbbi időben csak rosszat hallottam róla. Orvosi műhibák sorát. A tesóm kolléganőjét 5 évre elintézte...itt nem írnám le, mi történt. Ugyanezt mondta a barátnőm, utóbbi időben 2 műhibáról is hallott. Persze ilyesmit bármelyik doki elkövethet.
Ami nekem még igazából fontos lenne, minimális érdeklődés a nőgyógyászom részéről. Nekem nagyon szar érzés, hogy még az sem érdekli, hol dolgozok..még a szülés várható időpontját sem számolta ki. :(

Más: ma voltam a Liezen-Mayer úti terhesgondozóban. Fél 8-ra mentem, 9 kor vették le a vért. Hát nem igazán voltam elájulva a helyzettől. De hát mit várjon az ember egy vérvételtől? :lol:
A pajzsmirigy-eredményeim szépen javultak, de még szednem kell továbbra is a gyógyszert, mert még túlműködik egy kicsit. Elmehetek bármikor veszélyeztetett terhesnek. Még egy kicsit dolgozok. :)

Kép
babancs

Ezen az EDA dolgon én is kiakadtam, amikor a barátnőm szült éjjel, és kérte, mondták neki, hogy az aztán ilyenkor nincs... nyilván van egy "megegyezés" az anesztesekkel, mert ugye a császárt sem csinálják meg anélkül. :? :shock:

Andi, sztem még egy csomó ideje van Lilinek megfordulni, és a faros babát is meg lehet szülni, szóval sztem csak ezért ne akarj császárt.
A cukrom jó lett, viszont picit vérszegény vagyok. :( Pedig olyan sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.
Vendég

Babancs:
sztem dönts belátásod szerint. Mindne dokiról fogsz hallani pro és kontrát. :)
Császárnál nem Eda van hanem spináris érzéstelenítés.

Nagy Miklós:
sztem ő ilyen típus , hallgatag. De pl. mikor én szültem 1 csaj szült csak rajtam kívül. A szülésznőm ügyeletes volt épp, így itt is ott is kellett lennie. Na pont nálam volt, mikor jött be az ügyeleets doki, h hívta a Nagy Miklóst,de nem jön be, mert megy a feleségével vásárolni Pestre. Azon tanakodtak, hogy hogy mondják meg a csajnak. :oops:
Végülis azt mondták, h nem tud bejönni,mert elutazott. :roll:
Lényeg a lényeg, hogy vizitekhez sokszor jött ő, de semmivel nem volt kedvesebb hozzá, mint hozzám. Meg sem nézte a gyereket. Nagyon rosszul esett a csajnak. ( Ja, 1 szobába kerültünk. )
Az én dokim meg ügyelt reggel 6-ig, 9 után ment haza, 11kor meg jött vissza hozzám. 18: 14kor szültem. A 2 órát ott maradt, hogy minden ok e. Hazament. Majd 11 kor ( éjjel) visszajött megnézni, hogy jól vagyok e, adjon e vért..
Szval nehéz ügy a doki választás... Mindnekiről hallani jót is rosszat is. A lényeg, hogy Te 100 %-ig megbízz benne! :wink:
Vendég

Andi:
nekem 36. hétig volt harántos Marci. De megfordult. Szval még simán befordulhat.
Én ha maradt volna, vagy faros lett volna akkor császár. Nem mertem volna beválallni a sima szülést. :oops:
Vendég

Na 2 orvos maradt nálam a kosárban...Kelemen vagy Likár...

Hajni! Ez több mint hasznos infó volt Nagy Miklósról. Ezek szerint nemcsak velem ilyen távolságtartó a doktor úr. Nekem az első szülésem lesz, jól kéne választanom. Szívesen fogadom a tanácsaitokat orvosválasztásban.

Kép
babancs

Sziasztok!

Nőgyógyász-téma:
Mielőtt választottam volna,nem volt olyan ember a környezetemben,akitől ne kérdeztem volna ki az összes tapasztalatát dokügyben.Valaki erre esküszik,valaki arra.
Ami nálam döntő volt,az az ultrahang és az,hogy ez alapján Nagy Miklós az egyik best of,aki mindenfajta rendellenességet kiszúr.
Node persze mindenkinek mások az elvárásai.Bizony nem egy szószátyár,de legutóbb mondott egy-két poént,,úgyhogy van esély egy jobb viszony kialakulásához.Én így látom.
Andy!
Veletek minden ok dokikapcsolat ügyben???

Ezennel jelentem,én popóval kifelé jöttem a világra.Anyukám sokat vajúdott velem,de azt mondta,nem volt olyan szörnyű,a hugicám hagyományosan jött ki,vele sem volt kellemesebb élménye.

Én nagyon-nagyon félek a szüléstől,nemrég el mertem olvasni az ezzel kapcsolatos részeket a könyvekből...igen,ezidáig hanyagoltam a témát....de nem mondhatnám,hogy jobban lettem :shock:Pedig nagyon várom a kisfiam,de mégis így hat rám a dolog.
vajon meg merjem nézni a szülésről a videót?

KépKép
f.nóra
Győr

Ja,elfelejtettem andynak!
Igen,néha van olyan érzésem,mintha valami történne odabent,általában este lefekvéskor,amikor nagyon odakoncentrálok.Sokan persze lebeszélnek az érzésről,hogy még nem érezhetem,mert még túl korai lenne,de nekem akkor is gyanus a dolog :wink:
Sziasztok!!!!!

KépKép
f.nóra
Győr

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?