Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Viki!
Látom, nálatok is minden rendben ment, Petike meg a szokásos kis virgonc volt. :) Én is figyeltem nagyon, mert Tami nagyon kúszik már hátrafelé és hol az asztal, fotel alól szedjük ki, de bizony volt, hogy már a fa alatt járt majdnem és háttal, még csak nem is látta volna, ha felrúg valamit, vagy épp a kezébe kerül egy "ennivaló" üveggömb. :)
Köszi a dícsérő szavakat. :)

Andi!
Te méééé nem vagy sose a képeken? A másodikon Attila olyan "kisfiús", aranyos. Meg a Zsófibébi is. :D Egyforma a fülijük? Ti is ilyen franciakapcsost választottatok? :) Örülök, hogy nálatok is minden rendben zajlott. :)

Jevi!
Violka egyre gyönyörűbb, annyira szép azokkal a hatalmas szemeivel! :D

Mindenkinek további jó pihit (ha lehet), sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Sziasztok!

Viki!

Továbbra is tündéri Petike! :lol:

Jevi!

Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!
Violkának tényleg hatalmas szemei vannak. :lol:

Timi!

Na majd keresek olyan képet amin én is rajta vagyok. :lol:
Különben a legtöbb képen az Attilával vannak együtt, mert nekem mindig eszembe jut,hogy csináljak képeket, Attilának meg mindig úgy kell mondani,hogy ugyanmáá legyen az anyjával is közös kép.
Mondtam is neki,hogy ahhoz képest,hogy én vagyok vele legtöbbet velem alig van közös kép. :lol:
Igen, a mi fülcsink is franciakapcsos. Kicsit megszenvedtünk a berakásával, mert az egyik folyton kicsúszott a füléből, mert forgatta a fejét, és a végén már vérzett egy kicsit a lyuk,és már sírt is. Végül tetránnal bekentem a fülbevalót, és utána nagynehezen betettük.

Hát csajok én továbbra is egyedül vagyok. Férjem nem elég,hogy dolgozik két ünnep között, de estére is mindig van programja. Ma pl. focizik Kaposváron, holnap egyik kollégájukat búcsúztatják Villányba. Úgy irigylem,hogy ő ennyire tudja élni az életét gyerek mellett is.
Na nem panaszkodom! :lol:

Sziasztok: Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Sziasztok!

Látom mindenhol szépen telt a Karácsony!
Nagyon szépek a képek tündériek a Babócák! :lol:

Jevi!

Én lattalak Benneteket Violkával az Expo játszóházában! Ugye voltatok ott Karácsony előtt valamelyik nap? Mi hármasban voltunk Andrisommal és a férjemmel. Akkor nem voltam biztos benne, hogy Ti vagytok de most, hogy láttam ezt a karácsonyi képet Violáról már biztos vagyok benne. Nagyon szép kép! :P
Mi akkor voltunk először Játszóházban és élvezte a Drágám. Főleg a gyerekek társaságát kereste volna, de mivel mindenki nagyobb volt nála nem igazán foglakoztak vele.

Üdv. Mindenkinek!

Kép
zóra

Kép [imghttps://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1167378898.21.jpg[/img]

Kép
zóra

Szaisztok!

A változatosság kedvéért megint rohanásban vagyok, ezért csak pár percre ugrottam be!
Látom mindenkinek jól teltek az ünnepeket.
A gyerekek is tünemények!
Nálunk is minden rendben zajlott az ünnepek alatt. Ez volt az első év, hogy karácsony másnapján nem mentünk sehova. Nagyon élveztük!!!!
Adél nagyon örült az ajándékoknak, a karácsonyfától pedig teljesen elvolt ájulva!

Jevi!
21. én (csütörtökön) voltunk mi is az Expon, színházi előadáson. Láttam egy kislányt aki nagyon hasonlított Violkára. Lehetséges hogy ti voltatok?

Ma délután megyünk Adél keresztanyjához egy kis traccspartira, aztán nekem még este 7-kor jelenésem van a patikában. Óév búcsúztató lesz. Nagyon várom mert jön a soproni barátnőm is!

Karácsonyi képeket majd mellékelek, de most rohanok!
További szép napot mindenkinek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Viki!

Ti voltatok az előadáson amit a rendőrség szervezett?

Kép

Kép
erzsó78

Szia Tmi!

Nagyon sok boldog névnapot Taminak és Tamásnak!

Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Sziasztok!

Nagyon valószínű, hogy január 1-től nem lesz internetünk.
Nem tudom, hogy fogom bírni! :cry: :cry: :cry:
Addig még azért benézek! :lol:

Boldog névnapot a névnaposoknak! :lol:

Kép

Kép
zóra

Sziasztok!

Andi!Zóra!
Köszönjük a köszöntést a két ünnepelt nevében is! :)

Andi!
Nekünk könnyen ment a berakás, de ahogy látom, elég mély vájat van hátul, szerintem kikapcsolni nehéz lesz majd. Zsófika meg tegnap volt 5 hós nagylány! :D
Megértem, hogy szomorú vagy, férjem ugyan itthon van most, de ő megint karácsonykor is ügyeletre ment, tegnap meg reggeltől du. 2-ig volt orvosnál, úgyhogy tele van neki is a hócipője és megint olyan problémája van, ami miatt nem tudja megpuszilni sem a babát. :cry: Nagyon elege van már ebből az évből.

Zóra!
Édes Andriska! :) Miért nem lesz netetek? Nálatok is "megszorító intézkedések" lesznek? Nekünk lesz ugyan netünk, de lemondjuk a tv-t (én alig nézem, vettünk egy szobaantennát) meg le akartuk a vezetékes telefont is, de azt csak augusztusban tudjuk. Villanyt, vizet, fűtést nem lehet kikapcsoltatni, ott sprórolunk ahol tudunk mi is. :? Azért kár, hogy nem jössz.

Erzsó!
Remélem azért sikerült pihenned egy kicsit így, hogy nem kellett vendég-járóba menni. :)

Tami baromi nyűgös, nem tudom mi lesz a jövő héttől, ha megint ketten leszünk. :? Majd csak egyszer megtanul járni és akkor kevésbé idegesíti a tehetetlensége. :lol:

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Sziasztok!

Én is csak gyorsan jövök, nemsokára indulunk Balatonszabadiba, barátokhoz, ott töltjük a szilvesztert is, Violka pedig nagyszülőkkel lesz! Nem is tudom, hogy bíropm ki addig nélküle! :(

Zóra, Erzsó!

Igen, 21.-én csüt.ön voltunk ott az Expón a játszóházban, nagyon sajnálom, hogy én nem vettelek észre benneteket! :oops:

Köszönöm mindenkinek a dicséreteket Violka nevében is!

Zóra!
Én is nagyon sajnálom, hogy nem lesz netetek, egyébként nálunk is csak az alapcsomag van a kábeltévén, szinte sose nézzük, ezzel azért lehet sokat spórolni!

Hódocska!
Utólag én is sok boldogságot kívánok a névnaposoknak!

Minden gyerkőc nagyon helyes, örülök, hogy jól telt mindenkinél az ünnep!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Minden baba, mama és papa nagyon helyes! :)

Timi!

Boldog névnapot kívánok kis családodnak! :)
Amúgy Peti is baromi nyűgös ma! Én meg hajnali 2 óta szinte nem is aludtam
:(

Erzsó!
Örülök, hogy nálatok is rendben ment az ünneplés!
Milyen előadáson voltatook? Én nem tudok semmiről, párom nem mondta!!!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok, ha addig esetleg már nem jutok ide!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

A férjem munkájához kellett -elvileg- eddig a számítógép ezért volt itthon és a netet is állták, most új munkakörbe kerül és valszínű egyenlőre nem lesz. Elég nagy igazságtalanság de a mostanság már ilyen világban élünk. :cry: :evil: :cry: (Vagy eddig volt túl jó? :wink: :twisted: )

Mindenkinek BÚÉK!!! :lol: :roll: :P

Kép
zóra

Sziasztok!

Bocs, h. csak úgy beugrom időnként, de jelenleg minden szabadidőmmel a választható védőoltásokat tanulmányozom a neten, pro és kontra. Ti miket adattatok be a kötelezőkön kívül?

Eladó légzésfigyelője nincs vkinek?????

Jevinek és Violkának, Taminak és Vikinek is Boldog Névnapot Kívánok utólag is!

Violkának olyan feketecseresznye szemei vannak! :D

Andi!

Gergő nálunk is az összes képen a párommal van, mert általában én vagyok a fényképész!
Jobb is, mert ami képet eddig ő rólam csinált, azt mind töröltem is a gépről (nem lehetek annyira ronda! :shock: :lol: )!

Zóra!

Hogy fogunk időpontot egyeztetni? :shock: Vagy azért vhogy jutsz netközelbe????
Én nem tudom mit csinálnék net nélkül! :cry: Függő vagyok!!!!! :lol:

Mindenkinek BUÉK!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok!

MINDENKNEK SIKEREKBEN GAZDAG, BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNUNK!!!

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Rambóka!

Azért majd valahogy értesítelek ha itt lesz az utazóágy!!!! :lol:

Mégegyszer BUÉK!!!!! :P :P :P

Kép
zóra

MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN KIS CSALÁDUNK!!!

Kép
hódocska

Sziasztok!

Nagyon boldog, békés, nyugodt újévet kívánunk!

Itt az új év, új jót hozzon,
régi jótól meg ne fosszon.
De ha új jót nem is hozhat,
vigye el a régi rosszat.

Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Sziaszotk!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk!

A névnaposoknak, ha kicsit megkésve is, de nagyon sok boldogságot!

Egy valamit muszáj leírnom gyorsan: kaptunk a Mátétól karácsonyi ajándékot: 26-án éjszaka végigaludta a teljes éjszakát nyikkanás nélkül. :lol: :lol: :lol:
Azóta ugyan ilyen nem fordult elő, de nagyon boldogok vagyunk és voltunk, hogy ilyen is megtörtént. :D

Mégegyszer BUÉK!

Netty

Kép
netty11

Valamelyikőtök írt egy csajról, aki kijön lakásra kádúszást tartani. Szükségem lenne a telefonszámára, mert Gergő elmúlt 3 hónapos úgyhogy lassan mehetne babaúszásra, de szeretném, ha előtte egy kicsit szokná a dolgot itthon!

rambóka

Sziasztok!

Mindenkinek még egyszer boldog új évet kívánunk! :)

Peti este fél kilenckor elaludt, én meg itt idegeskedtem az idióta szomszédok miatt, akik a földszinten (mi a 2.-on lakunk) akkora bulit csináltak, hogy a lakásban tisztán lehetett hallanai az "aranyeső a virágos réten" minden egyes betűjét!!! Az rendben van, hogy szilveszter van, meg minden, de akkor is egy társasház, vagy nem??? Nem elég így is a tüzijáték, az utcán ordítozás, meg a petárdák, amiket a változatosság kedvéért egy másik szomszéd dobált az erkélyről!

Na mindegy, én kiidegeskedtem magam, Peti meg jót aludt :lol: , de tényleg, egész éjjel csak 2x kelt fel, és reggel is fél 8-ig bírta! Ez tök szuper szerintem! (legalábbis Peti alvási szokásaihoz mérten :))

Én még megvártam a himnuszt, meg koccintottunk, aztán úgy fél 1 felé lefeküdtem.

Mindenkinek szép napot kívánok!

Peti holnap kapja meg a 15 hós oltást, már úgy sajnálom, előre is :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki!

Nálunk az éjféli banzáj nyugiban telt, Tami aludt, egyszer felébredt háromnegyed egykor, meg hajnali 4-kor (valaki még nekiállt tűzijátékozni :twisted: ) akkor 1 óra hosszat énekeltem neki, még nem aludt, mikor kijöttem. Nem tudom, mikor aludt vissza, vagy a szél kavar be, de Tamara még soha nem volt ilyen hisztis, mint ma. Legfeljebb újszülöttkorában sírt ennyit. Csak babakocsiban akar aludni (tamás megint levitte kicsit), egész nap üvölt, mint a fene.
Fokozatosan alakult ki az elmúlt napokban ez a hiszti, már az sem jó, ha ott vagyunk mellette, legfeljebb, ha kézben van. Tökre szorongok mi lesz, ha megint egyedül maradunk, már nem lesz se főzve, se takarítva, semmi :?: :shock:
Többiek, nálatok milyenek a lurkók?

Azért mindenkinek boldog új évet! :)

Kép
hódocska

Sziasztok!

Timi!

Peti ma sem, és tegnap sem volt hisztisebb a nagy átlagnál, sőt inkább jobban viselte a napokat! :) Lehet, hogy melegfront van (ma volt vagy +8 fok :shock: )és Tami érzékeny rá! Mi ált. a hidegfronttól mászunk falra Petivel! De lehet esetleg egy újabb fogacska is, habár azt észrevetted volt! :wink:

Holnap megyünk oltásra 11-re, ha nem lesz baj, akkor délután tudok kicsit jönni :D

Jó éjszakát Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Hódocska!

Mi is pont ugyanebben a cipőben járunk!
Gergő az elmúlt 2 napban elérte az elviselhetetlenség határát. Hisztivel ébred, csak a cicin nyugszik meg, alig fél óra alvás után nyűgösen ébred és délután 5 körül elszabadul a pokol! Tuti, h. nincs semmi baja, mert időnként pillanatokra sikerül elvonni a figyelmét és akkor aranyosan nézelődik, még mosolyog is, de aztán rájön, h. neki most éppen hisztizhetnékje van és ott folytatja, ahol abbahagyta.
Nem lehet vele mit kezdeni, mert kézben sem nyugszik meg, még apa vállán is ordít és feszíti magát hátrafelé, arra kell figyelni, h. le ne essen!
Most tanul gőgicsélni, de az eddigi " boldoghangzók" mosolygós előadása helyett áttért az összevont szemöldőkű, aggódós ábrázatú panaszkodós gügyögésre.
Az öltözködés meg egy külön tortúra, a zokni, harisnya, kezeslábas még úgy ahogy megy, de a pulóvernél, overalnál már ordít, a sapkánál pedig tele torokból visít! A hordozóba ültetésre a párom találta ki, h. előtte " félbe kell hajtani" a gyereket, különben nem lehet beletenni, annyira feszíti magát hátra!
Szóval nem tudom mi lesz a továbbiakban, mert eddig a párom szabin volt és segített, de mától megint egyedül vagyok egész nap a csirkefogóval! :cry:

rambóka

Sziasztok!

Na, túl vagyunk az oltáson! Nagyon-nagyon-nagyon üvöltött Peti, de már akkor, amikor beléptünk a rendelőbe és ez ott bent csak tovább fokozódott! :( Most végre alszik, talán nem lesz semmi baj. Most 2 hétig figyelnem kell, mert ennek a szurinak késleltetett mellékhatása van, ami 5-14 napon belül jelentkezhet és a 3 betegség bármely tünetét produkálhatja, akár még 39 fölötti lázat is! Eléggé be vagyok tojva, de reménykedem, hogy nem lesz semmi baja, ahogy eddig sem volt! Amúgy 82 cm, és 10900 g.

Szép napot Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Timi, Rambóka!

Sajnállak benneteket,hogy így "elromlottak" a babák.
Lekopogom nálunk ilyent nem tapasztaltam, remélem ezután sem lesz. :lol:

Zsófi tegnap kicsit benáthásodott, ma felhívtam a dokit, azt mondta ne vigyem el a rendelésre,mert millióan vannak, és még jobban összeszed valamit. Egyenlőre csak porszívozzuk az orrát és Sterimár-ral fujkodjam.Kérdeztem,hogy nem kéne-e valami orrcsepp féle, de azt mondta a tengervízes orrspray bőven elég. Hát nem tudom! Remélem javulni fog. Ti mit használtatok náthára???

Ja, és képzeljétek Zsófi már igencsak próbálgatja a "mászást". Hátrafelé nagyon jól halad. Előre meg pár centit, úgy hogy írtó magasra felemeli a popsiját, a lábaival a levegőbe rugdos, a kezeivel meg kalimpál erősen. Olyan édes, mint egy kis fuldokló halacska.:D
Fogunk még mindig nincs, de arra is gondoltam,hogy nem-e attól náthásodott be kicsit,hogy esetleg valami már készülődik. Bár én még nem látom semmit.

Timi!

Azt akartam már tőled kérdezni,hogy kértél már időpontot a 6 hós csipőszűrésre?
Mi február 6-ára kaptunk időpontot.

Rambóka!

Sajna nem tudok segíteni légzésfigyelő ügyében, mert mi nem használtunk. Engem majd mindenki lebeszélt róla, mondván,hogy sokszor tévesen riaszt, a szülő csak feleslegesen idegeskedik meg ilyenek. Én kérdeztem a Megyeiben is szülés után,hogy javasolják-e, de ott is azt mondták,hogy aki időre született, és normál súllyal annak nincs szüksége rá.

Viki!

Hogy viselte Peti az oltást?

Sziasztok: Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Sziasztok!

Nálunk is viszonylag nyugodtan telt a szilveszter, a Máté csak éjfélkor ébredt fel a nagy durrogtatásra, mert a házunk melletti iskolaudvarról lőttek fel elég sok rakétát. Most nálunk is volt egy húzósabb éjszaka, valószínűleg néhány nap múlva megérkezik fent is a második foga.
Szerencsére a betegségből kigyógyult, bár néha még most is tortyog kicsit az orra. Szegény annyira megszokta ünnepek előtt az orrporszívózást, hogy azt hiszi még most is a napirendhez tartozik és állandóan mutogatja a porszívót, hogy kapcsoljuk be.

Andi!

Nálunk tökéletesen bevált a sterimar, mi is azt használtuk a porszívózás mellett most karácsony előtt, de már 2-szer korábban is. A dokinéni felírt egy antibiotikumos orrcseppet, de azt nem lehetett neki mindig csepegtetni amikor el volt dugulva az orra, de a sterimar mindig segített rajta ilyenkor. Azt a gyógyszereset amúgy is csak 3-4 napig használhattuk, utána meg ki is kellett dobni, mert 7 nap alatt lejár a szavatossága.

Mindenkinek további szép napot!

Netty

Kép
netty11

Sziasztok!

Én is mindenkinek nagyon boldog új esztendőt kívánok!

Mi is megérkeztünk, jól sikerült a szilveszter is, csak Violka hiányzott nagyon. Ő egész jól elvolt a nagyszülőkkel, de azért hiányoztunk mi is neki! :) Jó, hogy már lehet vele beszélgetni, telefonon "megtárgyaltunk" mindent! :)

Már három mondókát is megtanult, nagyon édes, ahogy vékonyka hangon "szaval".

Csak gyorsan futottam végig az írásokat, hát a melegfront lehet a bűnős, elég erőteljes ugyanis. Mármint a melegfront!

Most sajna mennem kell, még ezer dolgom van, majd ha lesz időm jövök bővebben!

Néhány kép még karácsonyról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Jevi!

Nagyon jók a képek, látszik, jól telt a karácsonyotok! :D

Oltás: Peti jól van, hazaértünk, utána aludt egy nagyot és el is felejtette mi történt pár órával előtte! :D Remélem a következő 2 hetet megússzuk mindenféle tünet nélkül, vagy max. egy kis hőemelkedéssel! Nagyon aggódom, hogy mi lesz, ha esetleg nagyon felmegy a láza, és esetleg pont éjjel és nem veszem észre, vagy.... szerintetek nagyon hülye vagyok, hogy így aggódok??? De sosem volt még beteg szerencsére, és úgy félek, hogy valamit nem veszek majd észre, vagy rosszul csinálok!!! :?

Szép napot Nektek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Még van netünk!!! :lol:

Jevi! Nagyon szépek a képek! :P

Viki!
Biztos nem lesz semmi gond Petivel! Nem vagy "hülye" én is mindenen aggódom. :cry:

Szerintetek egy 10 hónapossal melyik játszóházba érdemes elmenni? Mindegyik jó? Kertvárosban nem tudtok? Hol vannak? Már nagyon szeretném Andrisomat vinni mert nagyon aktív a Drágám és igényelné a társaságot. Hm? :lol:

Az alvás nálunk is elég problémás;
Mostanában 11körül alszik el délelőtt. Felébred 1körül aztán 5körül lesz álmos, alszik egy fél negyed órát, -tök nyügös utána- aztán fürcsi szopi utáni felélénkül s nem hajlandó elaludni meg fél 10-ig 10-ig (eddig belealudt a szopiba fél9körül). Ha délután nem aludna semmit nem bírná 6nál tovább. Éjjel most "csak" 1x 2x kell de van, hogy 1-2 órát fönn van és tök mindegy ugyanakkor ébred akkor is általában 7körül. Szóval nálunk 'röviden' ennyi a probléma. Na, most, hogy leírtam remélem jobb lesz! :cry: :lol:

Üdv. Mindenkinek!

Képzeljétek még alszik már több mint 2 órája (mondjuk közben kétszer felvettem) :roll:

Kép
zóra

Sziasztok! :lol:

Mindenkinek olyan új évet, amilyet szeretne magának!!!!
Jó régen írtam, de amíg a nagyok itthon voltak, sokszor lefoglalták a gépet, mert az övéken nincs net! :shock:
Minden manó, mama és papa nagyon helyes, jó kis képek készültek mindenkinél!
Nem tudom mi van ma, milyen front, vagy csillagállás, vagy mi, de Ádám nagyon nyügi ma. Csak kézben van el, most is itt szunyál a kezemben, de ahogy tenném az ágyába, rögtön riaszt a vízszintérzékelője!! :roll:
Szerintem a nagyok is hiányoznak neki, eddig folyton nyúzták, tegnap pl. ruháskosárban tologatták....
Mindenkinek szép napot és még1szer BÚÉK!

Évi
Kép
Kép
Kép
mamavica

Sziasztok!

Jó olvasni, hogy mindenkinek jól teltek az ünnepek!
A névnaposoknak utólag is boldog névnapot! Szégyenlem hogy elfelejtkeztem róluk :oops: !

Viki!
Bízzunk benne, hogy nem jönnek ki a mellékhatások!
Mi is ebben a hónapban megyünk a 3 évesre. Én már a gondolattól is rosszul vagyok :oops: ! Adél is minden egyes alkalommal nagyon sír. Még a száját sem hajlandó kinyítni, hogy a torkát megtudják nézni. Ilyenkor 5-10 perc könyörgés után a doktornéni beszokta fogni az orrocskáját :shock: ! Na akkor megy a sírás 1000-rel.

Jevi!
Nagyon ismerösök vagytok nekem! De vajon Komlón hol futhattunk össze :roll: ?
Elvégre azért Komló nem olyan nagy város :wink: .

Az alvással nekünk is vannak gondjaink :? (de amint látom ezzel nem vagyunk egyedül).
Mostanában nem akar aludni délutánonként. ilyenkor este olyan 9 negyed 10 felé alszik el. Ha nagy nehezen alszik délután akkor még 11-kor is fent bubog a szentem :cry: !
Ami nagyon durva, hogy én már rég kidőlök mire Ő elalszik.
Tegnap is fél 11-kor jött be apa a hálóba, Adél játszott az ágyban én meg aludtam mint a tej :( :shock: ! Még jó hogy az ágyról nem bóklászik le!

Ma van időm úgyhogy dobok fel pár karácsonyi képet :lol: !
További szép estét mindenkinek! Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
erzsó78

Sziasztok!

Sajnos nekünk ez az év sem kezdődött sokkal jobban, mint a tavalyi. Paff az egész család. Férjemnek még mindig problémái vannak a lábával, bőrgyógyászatilag, megint járkálhat orvoshoz. :? Nekem már szilveszter előtt elkezdett fájni a fogam, vártam, tűrtem, aztán már nem bírtam tovább, elmentem a fogdokimhoz, aki egy szép nagy cisztát talált a gyökerén, így könnyes búcsút vettem tőle (még terhesen gyökérkezelték egyébként). Na, persze ettől a fájdalom még nem szűnt meg egycsapásra. :cry:
De ami a legrosszabb, hogy Tamara is beteg. Nagyon takonyos, nem óránként, hanem szinte 10-20 percenként szívjuk tegnap óta az orrát, éjszaka is és hát nagyon-nagyon megviseli szegényt, hogy nem kap levegőt, így nem tud cumizni sem és sokat sír, nagyon sajnálom szegényt. Ma elvittem orvoshoz, kenünk, ecsetelünk, szívunk, fújunk és bízunk... benne, hogy nem lesz semmi szövődmény.

Azért meg kell, hogy dícsérjem, mert épp mára volt időpontunk a kardiológiára is kontrollra és a körülményekhez képest nagyon jól (vagyis tök jól) viselte, csak az orrszívásoknál (vittünk egy pumpás szívót oda) sírt. Hál' Istennek úgy néz ki nem kell többet mennünk. Az ekg, véroxigén, szívultrahang nagyon jó lett. Nyugalmi állapotban minden a legnagyobb rendben, de ha valami nem tetszik, pillanatok alatt felpörgeti magát, azért ez nem jó, de hát még mindig jobb, mintha alapban is valami rendellenessége lenne.

Annak ellenére, hogy nincs zima nekem már az összes tö.öm tele van a téllel. Annyira bénán alakulnak mostanában mindenféle dolgok körülöttünk, hogy már nagyon várom, hogy az első tavaszi napsugár elűzze a felhőket a fejünk felől. Tami most épp azt az időszakát éli, hogy totál nem találja fel magát bent. Persze forog, kúszik, el is van egy ideig, de ha ellépek mellőle, rögtön észreveszi és visít (nem csak most, hogy beteg, már egy ideje). De a babakocsiban azért minden oké, ott végre alszik (az ágyban mesélhetek órákig, nagyon ritkán), és ezért nagyon rossz, hogy nem lehet lent lógni az utcán, esetleg beszélgetni másokkal. Csak 1-1 órára viszem le most már, mert az elmúlt napokban volt, hogy még sötétedés után is sétált vele a párom és szerintem valamikor akkor fázhatott meg. :oops:

Netty!
Gratulálok, hogy Máté már igyekszik éjszaka is a kedvetekre tenni! :)
Rambóka!
Kitartás, most megértem, milyen lehet. :? :)

Andi!
Nekünk azt mondta az ortopédián a dokinő, hogy ráérünk visszamenni, ha véget ér a nagy hó. :lol: De mivel el sem kezdődött, azt hiszem holnap én is kérek már időpontot. Csípővel már remélem nem lesz gond, a nyakára vagyok kíváncsi, hogy mit mond.

Viki!
Ha nehezen is, de túl vagytok az oltáson és remélem nem lesz semmi baj. Annál rosszabb nincs is, mint mikor az ember csemetéje szenved-most már én is tudom. Szerintem nem aggódod túl, persze, hogy szorongsz, de ahogy Petikét ismerem, szerintem jelezni fogja, ha valami nem jól van körülötte. :)

Jevi!
Örülök, hogy a szilveszter jól sikerült és a képek is klasszak. Ő a párod? :)
Erzsó!
Ti is szépek vagytok! :P És nekem meg te vagy ismerős. :)

Kép
hódocska

Sziasztok!

Timi!

Sajnálom, hogy betegek vagytok! Gyors gyógyulást az egész családnak!!! Ha meggyógyultatok (ami remélem hamar lesz:)), lassan már újra talizhatnánk, mit szólsz?

Jevi, Erzsó!

Jók a képek! :)

Andi!

Zsófinak is gyors gyógyulást!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok, még új vagyok itt!
Ha valaki tudna nekem írni néhány szót Dr. Varga Tamásról a Megyeiben, megköszönném.
Eddig hozzá jártam, de elbizonytalanodtam, vajon a legjobbat választottam-e?
Köszi előre is a segítséget!
Reku
reku

Sziasztok!

Timi!
Hát tényleg nem jól kezdődött neketek ez az év! :(
Gyógyuljatok meg hamar!!!
Ha szoktál járni a Széchenyi téri patikába akkor valószínű onnan vagyok ismerős :lol: .

Viki!
Kérdezted hogy milyen színházi előadáson voltunk karácsony elött. Csak amilyen lüke vagyok mostanában mindig elfelejtettem válaszolni.
Na szóval: Minden évben a Baranya Megyei RK szervez egy előadást amire lehet jelentkezni és a részvétel ingyenes.

Reku!
Üdv közöttünk! Gyere gyakrabban!
Én az első gyerköcömet a klinikán szültem. Most a második terhességem alatt mentem át a Megyeibe. Nekem nagyon sokan ajánlották Varga Tamást. Elmentem megnézni, nem tudott válalni, de nekem alapból nem volt szimpatikus. Állítólag ő "sztárdokinak" számít. :? És nagyon sok betege van már.
Akikről még jókat hallottam az a Labossa Gusztáv és a Hartmann Tamás.

Most megyek mert Adél megint nem aludt délután és tisza nyügi!
Sziasztok
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Sziasztok!

Remélem azért engem sem felejtettetek el! :)

Bocsi hogy megint csak egy percre tudok jönni, de most végeztem a melóval és már mennék haza nagyon.

Utólag én is szeretnék mindenkinek olyan új évet kívánni amilyet szeretne!

Hétfőn jövök!

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Timi!

Sajnálom,hogy ilyen rosszul indult az évetek! Gyógyuljatok meg minél hamarabb!!!

Reku!

Üdv. nálunk!
Én is a Megyeiben szültem, de Varga Tamásról nincsenek infóim.
Borsay Pétert merem neked ajánlani, ő volt az orvosom és nagyon meg voltam vele elégedve. Nagyon megnyugtató, kedves, szimpatikus, korrekt ember.
Hartmann Tamásról nekem személyes tapasztalatom eléggé negatív. A szülésem elején ő volt velem, amíg Borsay hazafelé jött a Balatonról. Eléggé flegma volt velem, nem igazán foglalkozott velem,és olyan döntéseket hozott, amivel a megérkező dokim egyáltalán nem értett egyet.

Sziasztok:Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Andi!

Hartmann dokival kapcsolatban most jól bedobtad a k@kit
a gatyómba! :oops: :lol:

Kép

Kép
erzsó78

Sziasztok!

Csak bekukantottam es Erzsonak akarom irni, hogy nagyon szep, Adel, oriäsit nöt miota nem lättam. :)

Üdv Biztosurnak!:)

Küldöm majd a fotokat!

(bocsi, csak nincs a gepünkön magyar billenyüzet)

katus78

Andi!
Bocsi, remélem nem voltam bántó :wink: !
Egyébként szülés alatt végig bent szoktak lenni az orvosok?
A klinikán a dokim elég sokat elbóklászott. De ezt több kismamától is hallottam már, hogy a dokik csak be- be kukkantottak aztán elmentek.

Monee!
Hát persze hogy nem felejtünk el! :D
Milyen az új meló?

További szép estét mindenkinek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Szia Erzsó!

Dehogy voltál bántó! :lol: Én jártam még anno szülésfelkészítő tanfolyamra is a Hartmann-hoz, és akkor például nagyon normális volt.
Lehet,hogy nálam pont sz@r napját fogtam ki, illetve szerintem az is tuti belejátszott,hogy nem ő volt a fogadott orvosom. Igazából nem a szakmai tudását kérdőjelezem meg, csak valahogy nálam ennek hiánya is kijött. Ő váltig állította,hogy rendesen is megfogom tudni szülni Zsófit -igaz elég hosszú vajúdás árán- holott erre tényleg nem sok esély volt, mivel zéró volt a tágulásom 2 újjnyi után. Azonkívül a magzatvíz is elvolt már szineződve, amire a Borsay rögtön azt mondta,hogy ilyenkor tilos várni, és már vázolta is a császár lehetőségét.
Különben meg én is hallottam többektől-akiknek fogadott orvosuk volt- hogy nagyon rendes volt velük.
Én nem tudom,hogy valójában mennyit szoktak szülés alatt bent lenni az orvosok,/gyanítom nem sokat/ de nálam miután megérkezett a Borsay szinte végig bent volt.Érdekes,hogy még akkor is amikor a műtétre készítettek elő. Nekem a szülésznő is nagy segítséget jelentett, mert általában ő tényleg végig a szülő nővel van,feltéve ha nem szülnek sokan egyszerre.

Te már megfogadtad őt?

Szia:Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs

Szia Andi!

Örülök, hogy nem bántottalak meg!!!!!
Igen én már "megfogadtam". Jobban mondva amikor elöszőr voltam nála, akkor mondtam neki hogy orvos választás előtt vagyok és Őt ajánlották.
Normális volt, mondta hogy akkor a kórházba járjak terhesgondozásra. A szülésre nem mondott árat. ( az előző dokim megmondta hogy mennyi a szülés nála :evil: )
Egyszer kellett mennem a magánrendelésére mert valami fenforgás volt a kórházba, de utánna megint a kórházba kellett mennem tanácsadásra.
Lehet hogy velem azért rendes mert van egy pár közös ismerősünk, sőt Adél keresztszüleivel barátiviszonyba vannak!
Hááát nagyon reménykedek!

Mi ma este elutazunk a keresztszüleimhez falura. Adél már nagyon készül, imád ott lenni. Holnap délután pedig jön értünk apa, mert Ő szegény még ma este megy dolizni.
További szép hétvégét mindenkinek!
Sétáljatok nagyot a lurkókkal ilyen szép napos időben!

Sziasztok
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78

Sziasztok,
köszi a válaszokat! Egyelőre még nem lettem okosabb...
Varga doktorral az a bajom, hogy a magánrendelésén eddig nagyon normálisan bánt velem, de mikor ultrahangra kellet mennem, olyan érzésem volt, mintha futószalagon lennék és elég flegmán, vagy talán lekezelően is beszélt :(
Azt én is hallottam, hogy rengetegen vannak nála és igen menőnek számít, de vajon a tudása miatt?
Ha igen, akkor annyira nem bánom a modorát..., de ha nem?!
Borsay doktor műtötte anyukámat decemberben, ő nagyon meg volt vele elégedve és a vele való egyszeri találkozáskor nekem is nagyon szimpatikus volt. Anyum nagyon rá akar beszélni...
Szóval tanácstalan vagyok :roll:
Bár a felelősséget nem háríthatom másra, magamnak kell döntenem, tudom. Azért könnyebb, ha valaki megadja a kezdő lökést. (bár anyám 28 évvel ezelőtt már megadta, azóta is elég lökött vagyok... :D )
Köszi mégegyszer!
Reku
reku

Sziasztok!
Most nagyon sietek, csak pár szó:
először is kissé megkésve bár, de törve nem, boldog új évet kívánok mindenkinek!!!!! (Nagyon betegek voltunk végig az ünnepek alatt, most lábalunk ki végre...)
Egyébként meg Cicó sürgősen szeretne ide tenni egy szalagot, hát íme:
Kép
Kép

Üdv
Kriszi
kriszi

Kép
hódocska

Sziasztok!

Reku!

Én -úgy hozta a sors, hogy- Varga Tamásnál szültem, mert neki adott át a dokim. Eleinte rám se hederített, de miután a férjem is bejött és "letámadtuk", már normálisabb volt és többször bejött hozzám (az utolsó hetekben már bent feküdtem) és szülés után is gyakran meglátogatott, meg a szülésre is visszajött, pedig előtte köszöntünk el tőle. Általában 8-10 beteget vállal egyszerre. Én mégsem választanám azt hiszem mégegyszer, mert én sem voltam elájulva a stílusától, nem tetszett, ahogy eleinte "viszonyult hozzám" és a szülésnél is kellőképp megszívatott, minden másképp alakult volna, ha nem megy el szabira a dokim. Azért a vége happy end lett és mindketten épségben megúsztuk a dolgot.

Hartmann Tamást meg a szülésfelkészítőn én is "normálisabbnak" láttam, mint mikor napi minimum 1-2 viziten "bunkóskodott", nem is velem, hanem láttam némelyeket mennyire kicsinált. A szülésem megindulásánál ő volt jelen és akkor viszonylag kedves volt, de aztán lelépett és már csak a visszaérkező Varga T. jött be.

Amiket Andi is írt Borsayról, az nagyon helytálló és ha már anyukád is csak jót mondott róla, szerintem talán inkább érdemes lenne őt választani, de persze ez a te döntésed. Hol jársz a terhességben?

Viki!
Persze, majd összefuthatunk, ha meggyógyultunk. :D Nálatok mizu az oltással?

Erzsó!
Remélem jól éreztétek magatokat vidéken! :P

Monee!
Hali! Mesélj! Hogy megy az élet Ócsárdon? És a munkahely?

Kriszi!
Jobbulást az egész családnak! :)

Tami már kicsit jobban van. A nappalok továbbra is nyűgösek és még elég taknyos, sokat sír, de éjszaka hatalmasakat alszik, nem tudom elégszer megdícsérni ezért reggelente, annyira jó, mert így is regenerálódik, addig sem szenved.

Kép
hódocska

Sziasztok!
Timi!
Még nagyon az elején vagyok, tulajdonképpen a "titkolózós időszakban" :) Csak a szűk család tudja.
Talán ezért is vagyok nagyon-nagyon bizonytalan... de mindenben, vagy mégsem? :D
Jelenleg a hol-pityergős-hol-hahotázós-rossz-szájízes-pocakgörcsös-folytonalvós-rettegős-hogy-bentmaradjon szakasz van... Gondolom, ez senkinek sem új. :shock:
Úgyhogy rám fér a bátorítás!
A Vargán/Borsayn még gondolkozom. Egyébként ez az "orvosfogadás" hogy megy? Mikor kell rákérdezni, hogy vállal-e, ha eljön az idő?
Nagyon kezdő vagyok még, mint láthatjátok...
Remélem nem nagy baj, hogy a kérdéseimmel zaklatlak benneteket!
Már jó lenne, ha én is ilyen csodás manóképeket rakhatnék inkább fel :?
Reku
reku

Sziasztok!

Minden betegnek gyors gyógyulást kívánok!

Timi!

Örülök, hogy Tami már jobban van! A videó haláli! :lol: Nagyon ügyes a kiscsaj, hamarosan mászni is fog! (vagy lemaradtam valamiről, és esetleg már most mászik, mert nagyon jól riszálja a popóját :D )

Peti egyelőre jól van, ma volt az oltás utáni 5. nap, elvileg még egy hétig lehet tünete! (remélem persze, hogy nem lesz :lol: ) Mellesleg szinte észrevétlen kibújt két foga is (vagyis csak utólag magyaráztam bele egy két rossz éjszakába, amikor észrevettem :oops: ) Ugye ezek már hátul vannak, és nem is tűnik fel, csak mikor egy nagyot nevetett velem szemben :oops: most tartunk 11-nél! Na jó, csak 9 + 2 fél még, de majd kibújik teljesen!

Erzsó!

Köszi! Mire ált. hozzánk eljut a híre egy-egy előadásnak, addigra már nincs rá hely. De nem baj, most, hogy Peti van, nem nagyon tudnám kire hagyni, úgyhogy úgysem mentünk volna. Remélem Ti jól éreztétek magatokat ott is, meg vidéken is hétvégén! :D

Reku!
Üdv. köztünk, asszem én még nem is üdvözöltelek! :oops: Grtulálok a pocaklakódhoz és problémamentes terhességet és gyönyörű, egészséges babát kívánok Neked!
Orvosválasztás: én úgy voltam vele, hogy mivel magánrendelésre jártam, egyértelmű volt, hogy annál a dokinál szülök, akihez terhesgondozásra járok. Így nem kellett külön megfogadni, meg stb.. az első perctől ő vizsgált, meg küldött mindenhová és végül nála is szültem (én a Klinikán, így az általad említett dokikat nem ismerem, nem tudok tanácsot adni :) )

Valamit még akartam írni, de elfelejtettem :oops: :oops: :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok Lányok!

Nem bánjátok ha csatlakozok hozzátok?
Próbáltam visszanézegetni a hozzászólásokat, de persze nem jártam teljes sikerrel, igyekszem majd mindenkit megismerni. Manócskáim sűrűn kiabáltak értem! :wink: Mindenkinek nagyon boldog és minden szépben és jóban gazdag új esztendőt kívánok!
Nagyon szép minden gyerkőc, szívből gratulálok mindenkinek.

Én 7 hónapos ikreimmel vagyok itthon. Viktóriával és Dominikkal. Tüneményesek, imádom őket. Egész nap dumálnak. Vikica már mászik mint a gép, Domcsi meg nézi, hogy ő hogyan is álljon ennek neki.

Reku én a Megyeiben szültem a Koppán Miklósnál, de mindkét orvosról akit írtál, csak jókat hallottam eddig. Mindkettő nagyon szimpi volt, én 4 hetet kórházban töltöttem és volt alkalmam sok dokival találkozni. Asszem a Megyeiben minden dokival jól járnál. Én a Török Attilához jártam terhesgondozásra és mivel ő már nem vezet le szüléseket, így az ő ajánlására kerestem meg a Koppánt. Nagyon jó választás volt ő is. Hihetetlen rendes, rugalmas doki. Csodálatos 9 hónapot kívánok neked!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok!
Tencsi, Reku!
Üdv köztünk!

Én már jó régen nem voltam. Hisztike megcsinálja a napi programot. Szinte éjjel nappal megint sír. Nagyon sokat vagyunk ébren, csak úgy marad egy kicsit csöndbe ha sétálok vele fel le a szobába és énekelek neki. (az én hangommal ez kész csoda).
Nekünk az új év is rosszul kezdődik. Úgy néz ki a férjemtől megválnak a munkahelyén :evil: Olyan rendszert vezet be a főnöke ami neki nem tetszik és ezt szóvá is tette. Persze szerintem igaza van, mégis tök szar, hogy itt az új év, itt a gázszámla, nem tudjuk feladni...
De még tárgyalnak a főnökök bízok benne, hogy sikerül valami ésszerű megoldást kitalálni.

Így utólag is mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok, a névnaposoknak utólagosan is boldog névnapot!

Timi!
Oltári a videó, nagyot nevettünk rajta a gyerekekkel, nagyon tetszett mindenkinek. Nagyon ügyes, édes Tami :)
Megpróbálok sűrűbben jönni és visszaolvasni, csakhát ez Hisztikétől is függ.
Marcsy
marcsy

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?