Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:wink:
Vendég

Andy ezeket te alkottad???? Nagyon jól néznek ki!!!

Köszi mindenkinek a gonolatokat, biztos segitettek.Éreztem én hogy gondoltok rám :wink: :roll:
Vendég

jó éjszakát
Vendég

Pintyus!!!!

GRATULAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Szuper hír, nagyon-nagyon. Örülök neki.
Most már semmi para, élvezd a pocaklakód cseperedését!!!!!!

Nem én sütöttem a mézeseket, de szeretnék én is ilyeneket alkotni. :P

Kép
Kép

Kép
Kép
bendor

Pintyus! Gratula!!!!
Vendég

Helló Alíz! Helló Bea!
Látom itt vagytok Ti is.

Kép

Kép
Kép
bendor

Jó estét lányok!

Gondoltam csak bekukkantok hátha Pintyus ír.
Szívből gratulálok a pocaklakóhoz és Boldog babavárást kívánok neked.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Andi:
Semmi baj,csak csodálkoztam.

Nagyon jók a mézesek ,bár én ilyen szépen biztos nem tudom majd kidísziteni,de majd lesz amilyen lesz.Köszi hogy leírtad,rendi vagy :lol: Meg a pörköltöt is köszike :D
Én is hétvégén szeretném megcsinálni és akkor Karácsonyra megpuhul,igaz?
Köszi a jókívánságot,remélem nem lesz komoly és hipp-hopp rendbe jön.
Ti hogy vagytok már?
Bence már meggyógyult?
Jó éjszakát!

Ja,Andi tök jók ezek a kis figurák meg képek amiket felraksz teljesen feldobja az oldalt.
Meg Pintyusé is tök jók.Puszi.
Még sosem csináltam hát majd meglátjuk ehető lesz-e vagy sem :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
aliza

Helló Andi!

Még most olvastam el mert még írtam közben.

Kép

Kép
aliza

Zitus: HATALMAS GRATULÁ A KIS PÖTYIKÉHEZ!!! PROBLÉMAMENTES POCAKOSODÁST KÍVÁNOK NEKED!!!

Andi: Nagyon jól hangzik a recept, de sztem én csak bejglit csinálok, mert sajnos ÉN FOGOK MEGENNI AZ EGÉSZET, mielőtt a fiúk észhez kapnak :oops: :oops: :oops: Nagyon kívánom az édeset :roll: :roll: Néha ebéd helyett képes vagyok péksütit enni :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Aliza!

Mégegyszer bocsi, úgy szégyellem magam, de tényleg igy emlékeztem a babás dologra. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Vissza pörgettem a levelezésünket, és tényleg jól összekevertelek valakivel, de máig sem tudom kivel. Vagy már képzelődöm???? :roll: :roll: :roll:

Hááát... nagyon remélem hogy megpuhul a mézes süti. Ha nem rosszul leszek, de szerintem meg kellene neki.
Van egy olyan internetes oldal hogy tutikepeslapok.hu vagy valami ilyesmi, onnan töltögettem le hétvégén képeket és azokat pakolgatom Nektek be. :wink: :wink: :wink: Szerintem is aranyosak egyébként.

Kép

Kép
Kép
bendor

Olgi Drága!

Sebaj, hogy kívánod az édeset, hormonjaid játszanak Veled. Na meg Tündikének híznia kell, és a lányod már most tudja mi a hizlaló kaja. :lol: :wink: :lol:
Bejgli is nagyon finom, jó kis karácsonyi desszert.
Nálunk az ilyen hosszabb elkészitésű és számomra bonyolultabb sütiket mindig anyukám süti. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Zitus!!! Hatalmas gratula Nektek!!! :D Látod, kár volt zigulni, minden rendben van! Bár, ha jobban belegondolok, én is izgulok a vizsgálatok előtt... :oops: De azt hiszem a pozitív teszttől míg élünk, ez már csak így lesz! :) Képet kaptál? :D

Bea! Gyógyulj meg!!! Állásügyben tudsz már vmit?

Mindenki süt, csak én nem? :oops: Na, jó én is,de csak egy kis egyszerű muffint. Nincs erőm órákig állni mellette. Na, meg szenteste úgyis Anyukáméknál leszünk, Ő süt-főz. Meg sztem a többi nap is megyünk, így nekem főznöm se kell. Bár, lehet, itthon se leszek! :lol: Arra kiváncsi vagyok, hogy anyósomék eljönnek-e. Ők vidéken laknak, kb 60 km-re. Nincs az olyan messze, de 38 hetesen nem fogok zötykölődni reggel-este 1-1 órát... Ott meg pláne nem alszok! A aférjem meg persze nem hagy itt, meg is sértődnék! :oops: De aynósomék persze természetesnek vennék, hogy mi menjünk... :evil: Na, mindegy, nekem nem fognak hiányozni, csak szegény férjemnek rossz, hogy ilyen szülei vannak...

Kép
zsuzska81

Olgi! Ne is mondd! Én is eléldegélnék simán édességeken... :oops: Csak hát ez a hülye diéta... De karácsonykor úgyse bírom ki... :oops: :)

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Zsuzska!
Ne aggódj a sütés-főzés miatt, Neked most nem ez a dolgod, meg aranyos anyukád van, számíthatsz rá. Persze lehet hogy Pannika is gondol egyet és köztetek szeretné tölteni az ünnepeket. :D

Látom problémák Nálatok is adódnak anyós-apóssal. Nagyon ritka szerintem ahol minden rendben van, ugyhogy Alíz kitüntetettnek érezheti magát ezügyben. :P :wink:

Ma reggel jobb volt a helyzet Nálad róka-téren? Elmúlt, vagy ismételtél?

Tök jó, mindig szoríthatunk, izgulhatunk valakiért!
Tegnap Pintyusért, szerintem következő Te leszel, majd Olgi!Aztán lassan Bea is csak beáll a babás sorba. :P Persze előbb neki egy tuti kis állás kellene, bízom benne megtalálja.

Alíz!
Ismét nem válaszoltam a kérdésedre. :oops: :oops: :oops:
Köszönöm, Bence már jól van, nem is hallom köhögni, az orra sem folyik. Pár nap volt az egész. Márcsak nekünk kellene összekapni magunkat Dorkával.
Lekopogom éjszakát végigaludta, nem köhögött, és még a reggel-halnaltájban szokásos kakaózása is elmaradt. Még mindig alszik. Igaz, biztos ez annak is köszönhető, hogy a tegnap délutáni alvása kb. 20-25 perc volt összesen.
Én tegnap este sokáig fent voltam, éjszaka is köhögtem párszor és most reggel is folytatom... :roll: :evil: Jó lenne már kikecmeregni ebből.
Ma délután lesz a munkahelyi karácsonyi ünnepség, nem hiszem hogy megyünk. Nincs kedvem hozzá, meg Dorka sincs még teljesen jól.
Férjemmel egy helyen dolgozunk, mondtam ő menjen nyugodtan, de azt mondta nagy kedve neki sincs. :cry:
Meglátom, ha ma kicsit már jobban lenne Dorka lehet benézünk fél órára megmutatni magunkat.... :?
Kép

Kép
Kép
bendor

Hellosztok!!!!

Nagyon boldogan ébredtem ma!!!! :lol: :lol:

Zsuzska, te csak pihengessél, ne főzöcskézzél, lesz még elég időd főzöcskézni a kis családodnak!!!
Már nagyon izgulok érted, Pannika valjon mikor látja meg a napvilágot??!!! Aztán teljes beszámolót kérünk!%!!!

Milyen érzéstelenitőt fogsz kérni??? Félsz?

Olgi: de jó hogy jön anyud!!! Az én anyum is pénteken jön és akkor elmondjuk a nagy hírt, már nagyon várom!!! Segit majd neked mindenbe és te csak Tündikére kell koncentrájál. Zolcsikába nincsen féltékenység??? Mondjuk ő olyan aranyos és gyöngéd fiucska, nem nagyon nézem ki belőle! :D :D

Aliz: remélem kis Balázs nem betegedett le!!! Meg vettétek már fát?? Bizutos nagyon fogja élvezni az idén a karácsonyt!!

Bea: mi van veled??? És Gabi???????

Kép
Vendég

Sziasztok!!!
Meggyöttem a terhesgondozóból: hurrá, nem kell többet mennem :D :D :D Zolcsika elvarázsolta mindenkit :lol: Amikor bejöttünk hangosan mondta: CSÓKOLOM MARGÓ NÉNI!!! ( az a védőnőm...) A wc-ben is hangosan kommentálta, hogy ANYUCIKA PISÍÍÍÍÍÍÍÍÍL :lol: :lol: Aztán a dokinál : DOKI BÁCSIKA MEGHALLGATTA TÜNDI BABÁT, vagy DOKI NÉNI ISZIK KÁVÉT INNIKÉT ( tényleg akkor kávéztak...) minden mondata után pedig: IGEN, TUDOD? És bólogatott :lol: :lol: :lol: A bentiek nem akartak elengedni, mondták, hogy mégegyszer meghallgatják a szívhangot, csak még mondjon valamit :lol: :lol:

Most gyorsan főztem és megyünk aludni.

Ditke: ez valami csodaszer :shock: :lol: Egy nap alatt megszűnt a vérzés és majdnem visszahúzódott :roll: :lol: :lol: Mégegyszer hálásan köszönöm a megmentőmnek :!: :lol: :lol:
De használom továbbra is.
A védőnőm csak annyit mondott, hogy mindenkép szedjek mellé magneB6, mert alhasi vérbőséget okozhat a kúp és beindíthatja szülést, de nincs semmi ilyesmi, még egy ideig szedem!

Kép
Kép
Kép
olik22

Olgi!!!!!!!!!!!

De ciku ez a zolcsika!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon aranyos, kár hogy velünk nem nagyon akart beszélni!!! Pedig én is szivesen meghallgattam volna!!!

Kép

Kép
Vendég

Bendor! Hát igen, anyósomék elég furcsák.... Tényleg irígylem, akinek rendes anyósa van! Gyógyuljatok meg karácsonyra!!! Igen, anyukám gondoskodik rólunk, süt-főz-takarít, meg ha megszületik Pannika jön szabira és itt lesz velünk, segít mindenben! Mondjuk azt nem is bírnám, ha anyósom lenne itt egész nap.... :shock: Az nekem minden lenne, csak nem pihenés!

Pintyus! Félni nem félek, csak egy olyan kellemes izgalom van bennem hetek óta, és egyre jobban! Fájdalomcsillapításról így előre nem nagyon tudok nyilatkozni, majd ott elldől! Most azt mondom, nem kell az eda, félek attól, hogy a gerincembe szúrjanak, aztán lehet, hogy könyörögni fogok érte... Tényleg nem tudom... Ugye mostmár teljesen megnyugodtál??? :)

Olgi! Zolcsika egy Tündér! De édes lehet, ahogy kommentál mindent! :) Örülök, hogy aranyered rendbejött!!!

Kép
zsuzska81

Sziasztok Lányok!

Pintyus!
Örülök, hogy vidáman ébredtél. Minden napod ilyen legyen, azt kívánom.
Látom Te is pakolgatod ide be a képeket.... :wink: :wink: :wink:
Fát még nem vettük meg , apa szombatra tervezi.
Ti milyet vesztek??????
Nekünk tavaly Normand fenyőnk volt, mert panelben meleg van és az kevésbé hullik, valószínűleg most is azt hoz a Jézuska. :lol:

Olgi!
De Drága a fiacskád, bár ezt eddig is tudtuk. De ma akkor kifejezetten beszédes kedvében van.Reméljük a legközelebbi babás talin is megered a nyelve.Meg már ismerősebb lesz neki minden.

Képzeljétek, nálunk a helyzet változatlan.
Dorka tegnap este is hányt,apára mindent és ma meg telibetalált engem. Ugyhogy ismét megy a mosógép.... :roll: :roll:
Ezt a hányós dolgot beszéltem régebben a dokinkkal, mondta hogy a köhögés ingerli a nyelőcsövet, légcsövet mindent, ezért van az inger.Aztán onnan már csak egy lépés hogy ki is jöjjön minden.
Ráadásul becsengetett az alattunk lakó szomszéd, közölte szegény, hogy eláztattuk a konyhájának a falát. (Férjem hétvégén vizcsapot szerelt a konyhában :twisted: ) Gyorsan riasztottam apát, hogy jöjjön haza vagy hivjon vizszerelőt vagy kezdjen valamit. Hazajött, bütykölt valamit, kiderült, hogy az egyik anya el van repedve.... Ugyhogy most elment venni másikat. Igy mig azt meg nem csinálja a konyhában nem is tudok mosogatni, ott el van zárva a víz. :roll: Nem tudom mi jön még a mai napon....:twisted: :twisted: :twisted: Várom ezek után a folytatást. :roll:

Kép

Kép

Kép
Kép
bendor

Zsu!

Hasonló a helyzet az előbbi témában nálunk is. :evil: :lol:
Hozzánk most vasárnap jönnek anyósom + sógornőm a barátjával, kedden meg anyuék + tesóm.
Anyós azt mondta nekik húslevest főzzek és a második fogást hozza ha már meghivatta magát. :P
Anyuék mire jönnek halászlevet csinál a férjem, én meg még mindig nem találtam ki mi legyen a második fogás.
Franciasaláta biztos lesz, meg a mézes sütiket is megcsinálom. Több sütit nem kell, anyu biztos idehoz legalább 2 tálcányit, úgy szokta.

Köszi, próbálunk gyógyulni, de látod elég nehezen megy. :roll: :twisted:

Gyors, fini, második fogásra vevő lennék ha van valami jó ötletetek. :oops: :oops: :oops:
Kép

Kép
Kép
bendor

Ó, Bendor! Ez nem a Ti napotok! Remélem, Droka szegény lassan túllesz ezen a fránya hányáson! Akkor jól értem, hogy a köhögés miatt van? Na, és remélem, hogy a konyhacsap miatt sem lesz több gondotok!

Amúgy én most "várom" anyósomat.... Idetelefonált 11-kor, hogy ő már járt itt, de nem voltam itthon... Na ja, itt kéne várnom őt, mikor nem is tudtM, HOGY jön... :shock: Ekkor mondta, hogy mindjárt itt van, Most fél 2, azóta itt ülök haptákban. Szívem szerint ledőlnék, mert hót fáradt vagyok, de ha lefekszek, akkor tutira jön... Annyira bírom, hogy ők senkire nincsenek tekintettel, de mi várjuk itt őket puccbavágva, ha méltóztatnak eljönni.... :evil:

Kép
zsuzska81

Zsu!
Szegény Te!
Feküdj le nyugodtan, tekintettel lehetnek Rád, lassan mégiscsak szülni fogsz és Neked most a nyugi kell(ene). Persze vacak dolog lehet alvásból anyósra ébredni. :lol: :lol: :lol:
Szóval , nem is tudom melyik a jobb , várni, várni, várni, vagy ledőlni és egyszer csak odaér, és csak akkor felkelned. :roll: :roll: :roll:

Igen a köhögés csinálja nálunk ezeket a hányásokat illetve ez váltja ki. Bence is ilyen volt, ugyhogy Dorka csak tovább edz bennünket. Persze nagyon sajnálom szegényt, mert nem kellemes éjszaka vagy hajnalban arra kelni neki sem hogy alvás helyett köhögés van és utána hányás. És még ezzel sincs vége a macerának nem fekhet vissza, mert ruha le, mosdatás, tiszta ruha fel... ha kell még ágyneműcserélés is... :roll: Mindez úgy hogy közben nyöszörög , mert álmos és aludna. Próbáljuk csititgatni ilyenkor, hogy legalább Bence ne ébredjen fel.
Dehát sok mindent nem tudunk sajnos vele kezdeni,majdcsak kinövi ezt is, Bence már túlvan ezen a korszakán.
Na nem ijesztgetni akarlak, mert nem minden gyerek ilyen "könnyen hányós" fajta.
Lehet a Te Pannikád soha nem fog hányni. :wink:
Kép

Kép
Kép
bendor

Hello lányok!!!

Most ettem, olyan hülye kombinácó kaját csináltam hogy csuda!!! :roll: :roll:
zöldborsó főzelék, sajtal, sonkval töltött csirkemell, majonézes torma, savanyu ubi, és TEJ!!!! :roll: :shock: :shock: :shock:

Tiszta őrület!!!de jól esett!!!

Andy, nem tudom én sem mit csináljak másodiknak, ha eszembe jut valami akkor szólok!!
Anyósom is halászlevet csinál karikor, mondtam hogy enyi bőven elég majd én megfőzöm a másodikat. Nem szeretem a főztjét mert isonyu zsíros. :? :x

Hát egyett értek veled zsu az anyós témával. Aliz ténleg szerencsésnek érezheti magát.
De már nagyon várom anyumat holnap!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Andy, hát ez nem a ti napotok!!! sajnálom, de meglátod ezután csak jó következik!!!!!!!

ezt nektek: Kép
Vendég

Ó, Andi! Szegény gyerkeid! Hát, akkor tényleg csak abban bizakodhattok, hogy kinövi, csak addig nehéz...

Hűha Pintyus.... Ez aztán igazi kismamis kaja-kombináció! :D Na, de ha jól esett, egészségedre! Elhiszem, hogy várod Anyukádat!!! És hogy fog örülni! :D Én még most is nagyon anyás vagyok, nem is tudnék távol élni anyukámtól.... Szerencsére itt laknak a szomszéd utcában! :D Én anyósom is rohadt zsírosan főz, mondjuk a sütijeit szeretem.

Nem fogjátok elhinni, miért jött anyósom! :evil: Hozott 20 tojást, én meg ezért álltam itt készenlétben...Á, inkább nem is mondok semmit.... Még jó, hogy a férjem abszolút mellettem áll!

Kép
zsuzska81

Ja és potom 3 órával jött később, mint mondta...

Kép
zsuzska81

zsuzska, ez tiszta abszurdum!!!!!!!!!

Ez volt ilyen fontos?????????? Komolyan mondom néha olyan ferdén gondolkodnak!! És sokszor ők akarnak lenni a középpontban.

Az én anyum 250 km-re lakik, de szerencsére márciusban ide költözik!!! De anyósom meg szembe velünk lakik. :evil: :x :evil:
Szóval nem valami jó. Ha nem megyek át hozzá egy nap akkor másnap már azt mondja hogy felőlem ő meg is hallhat. önsajnáltatás. Na mindegy. Mindenkinek vannak jó meg rossz tulajdonságai, sajnos nem lehet senkit megváltoztatni.

De én mindig azt mondtam én nem leszek ilyen anyós, az biztos. Nem akarok minden lébe kanál lenni!!!
Kép
Vendég

Anyósod szemben???? Hát, részvétem.... Miért kéne minden nap menni hozzá? Olyan nagy beteg? Az viszont jó, ha Anyukád ideköltözik! Mire megszületik a Babád, lesz segítséged!!! :D

Kép
zsuzska81

Nem beteg egyáltalán, hála az égnek, csak uatkozik és elvárja hogy minden nap 1-2 órát ott töltsek. Megőrülnék!!!
Vendég

Sziasztok lányok!

Na nálunk is volt a reggeli kakó után hányás 8 hogy a témánál mardjunk :cry: )
Balázsra rájött a köhögési roham és ilyenkor minden kijön belőle amit előtte evett.Olyan mint Dorka és Bence könnyen hányik.De az apja is ilyen.Szegénykék majd csak kinövik.
Jobbulást nektek Andi!
Mentek végül is az ünnepségre?

Zsu:
Elment anyós akkor most már tessék piheni.Tudnak néha furcsák lenni az biztos.
Az enyém tényleg rendes,de azért nem maga a tökéletesség!
Úgy vagyok vele.mindenkit úgy kell elfogadni ahogy van.Néha nehéz az igaz de engem se könnyű mindig elfogadni szerintem nekem is vannak hibáim de hát ez van.

Pintyus:
Most már más szemmel látod a világot így a pocakosodás elején ugye?Köszi kérdésed mint írtam még köhögés meg van meg reggel volt egy hányás Balázskánal.De azóta semmi nagyon szépen ebédelt a kedve is jó ,így aztán remélem semmi komoly :?
Az igen!
Nem semmi kaja összeállítás :D ,de ha jól esett akkor egészségedre.

Olik:
Zolika egy kis duma gép nagyon édes,Már én is alig várom ezt a korszakot amikor csak beszélnek és ömlik belőlük a szó ami csak eszedbe jut.
Örülök hogy aranyér probléma megoldódott. :wink:
Egyél csak mindent amit megkívánsz majd leadod szülés meg szoptatás után.
Nálam is még most kezd lefele menni még mindig van 4-5 kilo és akkor vissza nyerem a régi alakom .De ez már csak jövőre várható. :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgy sem bírom ki hogy ne egyek a sok finomságból. :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
aliza

Pintyus:
Az tényleg nem túl jó hogy olyan közel lakik.Jobb az ha van egy kis távolság. :)
Unatkozik?Egyedül van?Meg gondolom már nyugdíjas nem?

Kép

Kép
aliza

Pintyus!

Köszi, próbálunk kikecmeregni a nyavajából, de elég lassan megy ez nekünk.
Egészségedre!!!! Tényleg fura kombinációjú ételeket ebédeltél, de ha jól esett, ám legyen.
:lol: :lol: :lol:

Zsu!
Huuuuuu.... fárasztó, tényleg. 20 tojásért 3 órát várni.... :cry: :roll: :twisted:
Nekem anyósom vidéki, de itt Debrecenben dolgozik, hétközben itt van albérletben, csak hétvégenként jár haza. Igy hetente 1x eljön hozzánk. Az épp elég a következő hétig. :lol: És még finoman fogalmaztam . :twisted:

Kép

Kép
Kép
bendor

Jaj én is mindig elfelejtek valamit:

Andi:
Köszi hogy leírtad azt a képeslapo olsalt tök szupik!! :lol:
Majd én is teszek fel onnan képeket de most csak belekukkantottam.Balázs alszik és megyek kitakarítom a fürdőszobát addig még most aludt el mert képzeljétek reggel 10-ig aludt!Este 9-től és csak egyszer ébredt fel 6-kor.Ezért én is 9-ig! aludtam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: .Ezért most le is vagyok maradva egy kicsit :cry: :cry: :cry:
Karira én is halászlevet csinálok másodiknak lehet hogy sajttal sonkával töltött pulykamellet sültkrumplival meg francia salátával.
Deszertnek megcsinálom a mézest(ha sikerül :oops: ) meg gyümi salátát.Ennyi elég mert nekem apukám pék és ő úgy is hoz kalácsot meg linzert ,islert vagy ilyesmit.Hétfőn itt lesznek ,kedden meg megyünk anyósomhoz ő meg kész cukrász tök finom sütiket csinál.Nyam-nyam :lol:

Kép

Kép
aliza

Alíz!

Jaj, szegény Balázska is.... jobbulást neki!!!!!
Olyan kis ártatlanok szegények a köhögés meg hányás olyan vacak dolog tud lenni. :roll:

Igen a távolság az fontos lenne a generációk közt, anyós-meny viszonyban meg tutiiiii.... :lol: :lol:

Most mennem kell, megjöttek a fiúk.

Pussssssz

Kép

Kép
Kép
bendor

Alíz!

Örülök, hogy tetszik az oldal, jól el lehet szórakozni a képek töltögetésével, nézegetésével. :lol:
Jó fürdőszoba takarítást Neked.
Balázska ügyesen aludt az éjszaka.
Dorka éjféltől 10ig aludt, most nem ébredt fel kakaózni sem. 10-kor is a csengő hagjára ébredt (alsó szomszéd panaszkodására)

Épp most alussza a délutáni alvását, bát 2x már köhögött közben :roll: .

Kép

Kép
Kép
bendor

Gigyeljetek:
Eszembe jutott egy tök finom kaja ezt nálunk a család apraja-nagyja imádja. :lol:
Nem baj ha leírom?Szóval:
Rakott csirkemellnek hívják:
Tűzálló tál alját lerakod szeletelt bacon szalonnával erre egy sor szeletelt csirkemell(só,bors),utánna füstölt-főtt tarja szeletelve és ezt beborítod reszelt sajttal ezeket addig rétegezed míg tart az alapanyag és végül a tetejét is a szalonnával feded be és így mehet a sütőbe.
Egyszerű és nagyon finom!
Ha gondoljátok .próbáljátok ki.
Na most már lépek.

Kép

Kép
aliza

Bocs a hibákért :oops: :oops:
Csak siettem :? !

Kép

Kép
aliza

Andi :Ezt nektek küldöm :lol: : Kép

Ezt meg mindenkinek:

Kép

Kép
Pussz

Kép

Kép
aliza

Aliza! Balázska is ilyen könnyen hány? Szegénykém.... Jobbulást Neki is! :) Ez a rakott csirkemell jól hangzik! Én amúgy is imádoma amindenféle rakott cuccokat, nyami! Igen, a távolság fontos, még jó, hogy nálunk az megvan. Csak az a baj, hogy telefonban is fel tud ám bosszantani rendesen.... Bár, az is lehet, hogy így a terhesség végén már sokkal hisztisebb vagyok.... Mindenesetre nekem eszembe nem jutna egy utolsó hónapos kismamát zaklatni semmivel. Ilyenkor csak azt nem értem, hogy ő is szült, ennyire nem emlékszik????

Pintyus! Na, hát akkor szerencsére nem beteg... De miért Neked kell szórakoztatni? Ő tudja már a Picit?

Kép
zsuzska81

De jók ezek a képek Mindenkinél! :D

Kép
zsuzska81

Aliz!

Dehogy baj, hogy feltetted a receptet, nagyon jól hangzik, szerintem beújitok és megcsinálom karácsonyra mikor anyuék is itt lesznek. :wink: Köszi hogy közzé tetted!!!!!!!!!!!
Köszi, aranyos képet küldtél (az előbb Te is Pintyus).

Végül nem megyünk a karácsonyi ünnepségre, de a férjemet "elzavartam", legalább ő mutassa meg magát. :lol: Hátha még jól is fogja érezni magát.
40 személyre rendeltek hideg-és melegtálakat, sütiket 200 ezer Ft-ért. Úgyhogy biztos lesz nagy eszem-iszom.
:P
Dorka egyébként is alszik, örülök, hogy tud és nem köhög.
Meg bejelentkeztek a sógornőmék, mennek anyóshoz Fehérgyarmatra és bejönnek a karácsonyi ajándékokért, amiket elvileg ők vesznek nekünk (de én vettem) és elviszik becsomagolni. :roll: :roll: :roll: Amúgy mindig ez az én szerencsém a férjem rokonai rendzserint akkor jönnek ha Tibi nincs itthon csak a két gyerek vagy én, vagy kettesben vagyunk Dorkával. :roll: :evil:

Zsu!
www,tutikepeslapok.hu -t nézd meg, én legalábbis onnan szedtem a képeket. De sok más helyen is találsz ha a Google-be beirod hogy karácsonyi képek, jó sok oldalt talál.

Pintyus!
Eldöntöttem: lencseleves (vagy ha főzeléknek sikerül akkor az :lol: :lol: :lol: ) szilveszterre lesz . Hozzon szerencsét nekünk az újévre. :wink:
Ma olyan szűkszavú vagy!!!! Nem????? Vagy csak már megint képzelődöm???? :roll:

Hála, Nektek alakul ez a menü úgy látom.

Kép

Kép
Kép
bendor

Pintyus!

Ti nagy számitógépzsenik vagytok, remélem tudtok segiteni.
:oops: :lol:
Szülőknek minden évben szoktunk adni karácsonyi képet amin karácsonyi a háttér és a gyerekek vannak belemontirozva. Photoshoppal szokta a férjem csinálni, de mindig látszik a gyerekek képének a széle ahogy kivágja, én meg azt szeretném ha valahogy el lehetne satirozni a széleket, hogy olvadjon bele a háttérbe. Na, ezt jól megírtam, lehet nem is érthető.
Azt hogyan kell csinálni?
Pesrze utolsó percre van ez is halasztva mint minden amit a férjem szokott csinálni. Vasárnap már át kellene adni anyóséknak... :roll:

Ja, és mivel még sokára derül ki a babátok neme, ezért küldöm mindkettőt:

KépKép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!
Hú, látom mindenkinél akadnak anyós gondok.... :lol:
Na mit is akartam még....ja, igen!
Nem akarok bee vau vau, de én úgy tudom, h. a mézesnek állni kell 3-5 napot, h. teljesen megpuhuljon és finom legyen. Ezért is csináltam meg még hétfőn, hogy legyen ideje puhulni. Fém vagy papír dobozba kell tárolni, akkor lesz jó. Tényleg nem okoskodás, csak tipp....
Na pussz, megyek főzni, mert még megvádolnak a semmittevéssel :twisted: !
Vendég

Bendor! Osztom a véleményed: az a legrosszabb, ha úgy jönnek anyósék, ha egyedül vagyok itthon.... :evil: Persze nagy okosan megkérdezte, hogy hol van Laci? na, hát hol lenne? Na, és az előbb már hívott, tényleg kiborít, legközelebb fel se veszem a telefont esküszöm! Ha Anyukámék keresnek vezetékesen és nem veszem fel, úgyis megpróbálnak mobilon! :lol:

Kép
zsuzska81

Bea! Szegénykém, Neked is jó anyósod van..... :evil: Amúgy mézes én is úgy tudom, úgy a legjobb ha puhul dobozban. Persze én még sose csináltam.... :lol: Illetve mikor kicsi voltam, a Drága Nagymamámmal csináltunk sokszor, azt nagyon élveztem, már egész kicsi koromtól kezdve engedte, hogy kibontakozzak! :) Lehettem vagy 4-5 éves, mikor kezdtük!

Kép
zsuzska81

Lánykák!
Állitólag ez a mézes rögtön puha, ezt nem kell hagyni kiszáradni, ezért kell dobozba tenni.

Zsu!
Sógornőmék Pestről 5-6 óra között ígérték magukat, mondanom sem kell még nincsenek itt. :twisted: Persze ha nem lenne beteg Dorka és mentünk volna a karácsonyi buliba akkor mi lennénk a szemetek (most pl. úgy tudják hogy lehet hogy megyünk, mégsem jönnek időben) Engem is kiborít ez, mi alkalmazkodjunk gyerekekkel másokhoz. Volt már olyan hogy Bencét anyuméktól direkt du. 4-re visszahoztam, hogy a sógornőm (Bence keresztanyja) találkozhasson vele, mert 4 órára igérték magukat hozzánk. Mondanom sem kell fél 6-kor jöttek egy fél órára. Én hülye meg rohantam a gyerekért, hogy hazaérjünk időben.
Férjem 1-2 mondattal ezt elintézi, de én meg hergelem magam az ilyeneken, mert én nem ilyen vagyok. Ha megígérek valamit akkor azt próbálom teljesiteni, vagy ha nem megy legalább telefonálok.
Huuu.... de pipa vagyok most is. Tudtam én még hogy ez a nap tartogat valami "jót" számomra.
Gondolom gyerekek fürdetésére esnek majd be. :twisted: :roll: :evil:

Na kidühöngtem magam nektek, már jobb.... :P :lol:

Ja Zsu, én már nem mindig veszem fel a telefont. :lol: :lol: :lol:
puszzz

Kép

Kép
Kép
bendor

Na ilyen nincs:

most jött a telefon, 8 körül jönnek. De felszaladnak az ajándékokért (ugye amit magunknak én vettem meg), meg visznek pár dvd-filmet tőlünk nézni.
No comment.............

Kép
Kép
bendor

Andi! Szép kis rokonságot kaptál Te is! Az én sógornőm szerencsére Skóciába van, és egy évbe csak egyszer jön haza...Akkor is két hétre, amiből kb. 5 napot tölt itt. Ez úgy néz ki, h. minden éjjel végigbulizzák a várost a barátosnéjával, napközben meg csendben kell lenni, mert fáradt szegény és alszik. Persze 28 éves, idén ment férjhez, de gyereket még nem akar. Előbb karriert épít a messzi távolba. Hát no comment...
Vendég

Ja, azért bele vau vau a mi életünkbe a sógi is, mégha távolból is...sztem, ha ő is itt lakna én eddig meghülyültem volna...
Már így se sok kell hozzá :lol:
Mézes: sütés után valóban puha, legalábbis az a fajta, amit én csináltam, de ahogy hült ki, úgy keményedett. Most dobozban van, az előbb teszteltük, már elég jó puha! És nagyon fini! De sztem függ attól, h. melyik milyen. Többféle receptet kaptam és a legegyszerűbbet próbáltam ki, ennél azt írta, h. mindenképpen várni kell pár napot a felfalás előtt.
karácsonyi menü: én nem tudom pontosan, nem vagyok beavatva, de halászlé biztos lesz vmikor, töltött káposzta, sült husi, franciasaláta, krumpli saláta. Süti: a mézesen kívül csinálok még kókuszgolyót és hóemberkét, valamint lesz bejgli, ez biztos, a többit megint nem tudom. Egyébként nálunk az egész hét ilyen karácsonyi menüs lesz, mert az embrnek lesz a névnapja közbe, meg jönnek anyumék is vmikor 28-a körül...szóval, ünnepi kaja egy éten át, plusz a szilveszter. Legalább visszahízom! Ja, lehet nem mondtam, de megint fogytam:(, csak most olyannyira, hogy a gyűrű leesett az újjamról és meg se áll, láncon hordom:(
Vendég

Andi:
Részvétem.........
Elmentek már vagy még ott vannak azért nem jelentkezel?
Azért jól elhúzták 8 órára a dolgot és még utánna mennek anyósodhoz?
Mondjuk Pesten du. nagy a dugó mondjuk nem ennyire! :?
Ne húzd fel magad ilyenen,nem érdemes lehet hogy a férjednek van igaza.
Az én férjem se szokott nagyügyet csinálni ilyesmiből meg azt mondja hogy csak felfújom.
Na mindegy a férfiak másképp látják ezeket a dolgokat,meg más dolgokat is. :(
Húúú biztos jó volt az eszem-iszom party ,gondolom elmentetek volna szívesen.De hát Dorka baba beteg lett,nem baj pihenjen csak és gyógyúltan várja hétfőn a Jézuskát. :)
Férjem is volt ma mert most meg nyugdíjas találkozó volt amit ő szevezet és ezért jelen kellett lennie.
Kauka:
Holnap mindenképp begyúrom a mézest és szombaton kisütöm az Andi félét ,hát remélem sikerül.
Ügyi vagy , hogy te már megcsináltad és már be is puhult.
Most már semmi idegeskedés, tessék lenyugodni és a férjecskéddel készüljetek az ünnepre.Egyél-igyál ne tőrödj semmivel :wink:

Kép

Kép
aliza

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?