Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Gyöngyösiek!
Még csak most regisztráltam,de már sokan ajánlották ezt az oldalt!Már fel is fedeztem egyik barátnőmet is (Szia Sziszkó!!!)
Lenne egy kérdésem máris:Még csak 6 hetes kismama vagyok és egy jó orvost keresek.Sokan ajánlották Csépány Adriennt,de egyre több negatívumot hallok róla és elbizonytalanodtam.Még Nadim szimpatikus..Várom segítő válaszaitokat,mellyet előre köszönök :D
nicoleangel

Sziasztok Lánykák!

Szia Drága Niki!De örülök,hogy rám hallgattál,és regisztráltál ide!Sok kismama és már leendő anyuka van itt,és sokat lehet tőlük tanulni! :lol:
Az Adriennről nem mondanék már semmit.Tudod,nekem mi a véleményem Róla.De tényleg sokan panaszkodnak rá.Itt van például a Melinda.Biztos olvastad az előző oldalt.Ott írt a doktornőről.
De amúgy a Nadimmal és Rabárral is találkoztam,mikor bennt feküdtem a kórházban és nekem ők is szimpik voltak.Persze minden doki a saját betegével a legkedvesebb.Hát ez van.

Na puszi mindenkinek!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szia Niki, üdv itt!

Én azt mondanám, ha jó élményekre is vágysz, főleg kórház ügyben, és nem lesz nálad semmi gond akkor én nem ajánlanám a gyöngyösi kórházat, mert nagyon gáz. Legalábbis nekem ezt mondták akik itt szültek. Inkább ajánlanám a Budán lévő Szent Imre kórházat. Mindenben 100%-ig meg voltam elégedve, és a nővérek tényleg segítenek, nem neked kell utánuk rohangálni, inkább ők "zaklatnak". És a gyulladt mellet is tudják hogy kel kezelni, és nem jegelni, mint itt. Meg stb...Na de ez csak egy ajánlat, neked kell dönteni :)

Többiekkel mi ujság?

Arti kapott névnapjára gyurmát, nagyon bejött neki:)

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Szia Niki,
üdv itt!
Én Hrabár Jenőnél szültem, és a másodikat is nála szeretném majd szülni, pedig már Nyíregyházán lakok. De inkább visszamegyek, mert nagyon jó élmény maradt a szülés és nekem a bizalom mindennél fontosabb, meg, hogy jó kezekben érezzem magunkat! Ha visszaolvasol, elolvashatod, amit róla írtam! Imádtam nála szülni és maximálisan megbízok benne, meg vagyok vele elégedve!
Két barátnőm is nála szült és ők is meg voltak vele elégedve!
Nagyon jó doki, szakmailag is!
Sokat kell rá várni a magánrendelésen, nagyon sokan járnak hozzá, de szerintem ez is bizonyítja, hogy mennyire jó doki!
Gyöngyösi kórház, minden más osztálya téynleg gáz, de a SZülészet jó!
peppisimo

Sziasztok!

Niki: üdvözöllek közöttünk!

Én Nadim-nál szültem, és csak jót tudok róla mondani.

A kórházról már nem. Rengeteg negatív élményem volt, ami főleg az ápolónőkkel volt kapcsolatos. Most nem fárasztanék senkit a részletekkel, mert még most is dühös leszek ha rá gondolok.

DE! Ha lesz még gyermekünk biztos, hogy újra itt szülök majd, mert nem lesz időm és lehetőségem Budapestre járni. A nővéreknek meg egy kicsit több ezrest dugok a zsebükbe, nem azért mert megérdemlik (tisztelet a kivételnek), hanem mert nekem megéri.
Kb. ugyanott leszek anyagilag mintha Bp.-re feljárnék.

Mesélj egy kicsit magadról! Gyöngyösi vagy?

Hetti: Artinak Boldog névnapot!!!!!! És mit készít a gyurmából? Vagy csak nyomogatja, gyúrja?

Melinda: Nem semmi, hogy beijesztett az a gagyi teszt. De hála az égnek nincs semmi baj!
Pistikének mondtátok már, hogy lesz kistesó?
Régen tettél már képet róla.

Szép napot mindenkinek!

KépKép
Kép
cinix

Sziasztok,

Éppen ebéd közben vagyok, gondoltam olvasgatok, de hát nincs is nagyon mit :roll: …Lányok merre vagytok??

Szia Niki! Nekem gyöngyösi kórház témában semmi tapasztalatom nincs. Én a Péterfy-ben szültem, a kistesót pedig a SOTE I. női klinikán fogom (remélhetőleg). Számomra a kórház teljesen másodlagos (persze nem mindegy, hogy milyenek a körülmények, csecsemősök, stb.) de mégis nekem a legfontosabb: az orvos és a szülésznő.

Hettie! Aranyos lehet Arti ahogy gyurmázik! Boldog Névnapot! :D

Peppisimo! Pepe még mindig szereti a bölcsit? Nem lesz egyszerű majd összeegyeztetni a munkát a bölcsivel, nem irigyellek! Viszont nagy szerencséd, hogy a párod időbeosztása rugalmas, így Őrá mindig lehet majd számítani! Mi ezért is költöztünk vissza Bp-ről, az én férjem estig dolgozik (pedig fél5-ig tart a munkaideje…de hát multinál nincs olyan, hogy munkaidő csak munka, munka, munka…na mindegy..), hétvégente mindketten suliba jár(t)unk, hol én, hol Ő ment iskolába, ha nekem kellett vmi olyat elintéznem, ahová nem tudtam magammal vinni Barnát, akkor napokig szervezkedni kellett, hogyan is oldjam meg, stb.

Bea! Marcinak bukósisak kellene, nem? :lol: Néha Barnusnak sem ártana..

Melinda! Mi volt a dokinál?

Sziszi! Úton a dvd!

Mi jól vagyunk, azt leszámítva, hogy az én köhögésem nem akar elmúlni, már totál kivagyok tőle!
Barnus még mindíg nagy kópé, sokat hisztizik, elég makacs a lelkem. Ilyenkor általában megpróbálom elterelni a figyelmét, de elég rafinált, mert már kiismert és egyre nehezebb átvágni. 8)

Hétvégén Apával eljutottunk végre színházba! Sikerült egy jó kis darabot kiválasztani, jókat derültünk rajta.
Hétfőn dokinál voltam, eddig úgy tűnik minden rendben, tegnap meg túlestem egy vérvételen (ez lett volna az AFP, csak én a négyes tesztre mentem). Most várjuk az eredményt, talán jövőhét elején meglesz.

Akartam kérdezni, hogy Ti mikortól kezdtétek v kezditek el bevezetni a tehéntejet a gyerkőcnek? Mi már jópár hónapja napi 1x iszunk, de annyi mindent olvas az ember, stb. csak kíváncsi lennék a véleményetekre.

Megyek, vigyázzatok Magatokra!
Puszi.
o.heni

Én egyéves kort olvastam a tehéntejjel kapcsolatba...
Na most meg rendi volt Csápány doktornő,tegnap is ő volt,és sürgősségi uh-ra küldött,mindenfélét kérdezgetett,most jó napja volt...de akkor se fogadok orvost...ha valamelyik beújít egy ultrahangot,akkor igen....
Megvan a kis lurkó,9 hetes 2 napos vagyok,most annyit nőtt,mert 2 hete még 6 hetes voltam....39mm... :lol:
Nicole!A fogamzásba van a babaprojeckt 2009 indul....gyere ha gondolod,sokan vagyunk kismamák....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Köszönöm mindenki válaszát,aranyosak vagytok!
Kedves Cinix!
Én is mint Sziszkó29 a Bosch csapatát erősítettem,de szerencsére én már kiszabadultam onnan.Nem azért mert rossz lett volna...sőt!Hanem mert a válság olyan helyzetet teremtett a gyárban,hogy csoda,hogy még dolgoznak benne!Amúgy 28 éves vagyok és a dombi 7-es iskolában (ma már azt hiszem Kálváriaparti Ált.Isk.)végeztem,majd a gimiben jártam.Fent laktam a dombon a Warga Lászlóban és utána leköltöztünk a Petőfi utra.Van egy nővérem Anita.Bár itt mindenki "álnéven" fut én mégis leírom,hogy Kecső Nikoletta a becses nevem,talán így jobban rámismernek.
A doki témában még gondolkodok,de valószínű,hogy Nadim lesz a befutó!Tudja valaki,hogy mi a tarifája?Esetleg Hrabár tarifája is érdekel,de az csak tényleg kiváncsiságból,mert elég pénzéhes hírében áll!!
nicoleangel

Sziasztok lányok!

Sziszi! Rubint Rékás az enyém is. Meg van baba-mamás, majd ha aktuális lesz. :wink:

Üdv Niki! És gratula a babóhoz! :) Én Szelvához jártam és nála is szültem, nekem semmi gondom nem volt vele. Meg árban is jó.

Hettie! Artinak boldog névnapot! :) Jó gyurmázást, csak a szőnyegbe ne kenje, mint unokaöcsém :D

Heni! De kellene Macinak egy bukósisak, már én is gondoltam rá. Komolyan...minden nap új pukli születik...pedig már rendesen jár két hónapja. Nem teszel új vonalzót a babónak?

Cini! Hasonló tapasztalataim vannak a nővérekkel kapcsolatban. Sőt a kedvencem most már a főnővér... Mi azt hiszem egy gyerkőcnél megállunk. Legalábbis most ez az álláspont...

Melinda! Örülök, hogy megnyugodtál! Ne aggódj, minden ok lesz! :)

Peppisimo! Hrabálnál is időpontot kell mostmár kérni, olvastam az Ingyenpiacban. Lehet titokban idejár... :D:D

Marci is 1 éves kora óta issza a tehéntejet (majdnem 3 hete). Doktornő azt mondta először pár héteg úgy igya, hogy 2/3 tej és 1/3 víz. És forralva a tejet! Ezen a héten már víz nélkül itta regelire és kihúzza vele délig. Estére még tápszert kap és akkor reggelig nem éhes. Amúgy ha baj lenne a tejtől, akkor zöld lenne és kenőcsös a kakija.
Tegnap megcsináltam neki a tejpépet és letettem az asztalra. Hát nem elérte? De nagyon édes volt, próbálta a kanalat a szájába tenni de fordítva fogta meg és az asztalra pottyant a pép. :D Aztán gyorsan visszatette a tányérba.

Kisregény vége! Megyek tanulni!

Ja, Ancsi meg a többiek!!! Jelentkezzetek!!!

Pussz!

Kép
Kép
beus.

Sziasztok,

Niki! Szerintem mi ismerjük egymást, ismerős is volt a neved, mikor írtad! Én is a gimibe jártam, 1999-ben végeztem Molnár Tamás osztályába jártam. :-)
Megkerestelek iwiw-en és bejött az arcod is! Megjelöltelek, ha nem baj! Van egy pár közös ismerősünk is...
Én is dolgoztam a Bosch-ban, 2003 és 2004-ben, de utána a párom hatására jöttem Nyíregyházára.

Nadim is jó doki egyébként!
Hrabárról igen hallani, mondják, hogy pénzéhes, hát nem tudom... mert nekünk családi barát is és nagyon jóban vagyunk a feleségével is, anyum tanította 3 gyerekét.
de egyébként meg, aki nem tudja megfizetni, ne menjen hozzá, válasszon más dokit- ezt mondta róla egy kismama a múltkor a rendelésen és nem volt ránézésre, olyan pénzes anyuka, átlagos, ráadásul lombikos volt, Jenő segített neki abban is egy csomót.
Nekem nem volt problémám a kórházzal, nem tapasztaltam szerencsére rosszat, mert akkor biztosan én sem mennék vissza oda... bár be kell vallanom, anyum révén ott is sok ismerős volt.
Na jó, meg lehet kövezni, protkós voltam...
peppisimo

Beus!
tényleg, mostmár kell időpontot kérni Hrabárnál? Na látod, ezt jó, hogy mondtad, nem is tudtam...
Biztosan titokban olvassa tényleg... :-)))))
Melyik piacban volt ez?

Mi 1.5 éves kora körül kezdtük a tehéntejet. Addig babatej ( Milupa Junior ital) volt.

Pepe most itthon van velem a héten, mert köhög és taknyos. Jövő héten már megy, mert várja nagyon!
Hétfőn beoltatom bárányhimlő elleni oltással.

Szelva nagy barátja Jenőnek, csak mivel ő nem főorvos, nem kér annyi pénzt.
peppisimo

Niki! Sziszkó!
Én a logisztikán dolgoztam a Bosch-ban, beszerző voltam De akkor még minden más volt, de biztos vannak közös ismerősök ott is.
A barátnőim még mindig ott dolgoznak, igaz, van aki otthonról)
Ti, melyik területen vagytok?
peppisimo

Peppisimo, Niki

Lehet hogy mi is ismerjük egymást? Én is a gimiben végeztem 1999-ben, én b-s voltam, a dr Szabó István osztályába jártam.

hettie

Sziasztok!

Niki:Én egri voltam, két éve költöztem ide a páromhoz, így nem nagyon tudom az utcákat, hogy merre vannak. Volt olyan is (nem rég ,hogy eltévedtem itt Halászon.Én is 28 éves vagyok még, de áprilisban ez meg fog változni, ha minden igaz. Gratula a babához, vigyázz kettőtökre! Nadim tarifája 6000 Ft., ha jól tudom, de Sensi most volt nem régen Ő jobban tudja.

HOL VAGY SENSI????? Anna jobban van már?
Emma még mindig náthás, olyan adag takcsikat szívatok le az orrából, hogy csak na.

O.Heni: Én még nem adtam neki tehéntejet, persze tejterméket már igen(joghurt, túrórudi, sajt stb.). A tápszerben több a hasznos vitamin, energia, és olcsóbb is ha kiszámolod. Mi a Milumil 3-at és a Milupa tejitalt szoktuk adni neki.
Van két barátnőm, Ők már régóta adnak tejet, kakaót és egy korúak a gyerekeink. Ők nem forralják fel, doki tanácsolta, hogy nem kell.
A tápanyagvesztés miatt vagy mi.

KépKép
Kép
cinix

Sziasztok!

hettie : Én 1998-ban végeztem és először Lisztik János volt az osztályfőnököm,majd Farkas Béla vett át minket.Már jó régen volt:)

peppissimo : Én az MFD-n melóztam és viscomos voltam,majdnem 3 évig,Lelkes Győző volt régen a műszakvezetőm,mára meg olyan össze-vissza mindenki,hogy kár felsorolni.Nem tudom,hogy mond-e ez neked valamit:)

sensi : ha errejársz,lenne pár kérdésem Nadimmmal kapcsolatban,írhatsz privit is vagy e-mailt.köszi

sziszkó29: neked ezer puszika :lol:
nicoleangel

Hogy raktátok a leveleitek alá a képeket és a kiírásokat?
nicoleangel

Holnap Barnust bőrgyógyászhoz visszük az uszodaszemölcsei miatt. :cry: Már előre félek, hogy mi lesz…szegénykém már a fehér köpeny látványától is irtózik.. :cry: :cry:

Cini! Én is úgy gondoltam, hogy 2 éves koráig nem adok neki tejet (minden mást igen), de anyumék állandóan szekáltak, hogy kezdjem el hozzászoktatni, stb. így beadtam a derekam. Most már kb 2 hónapja kap, de csak reggel ébredés után, lefekvéskor én is Milupa tejitalt adok neki. Remélem nem lesz semmi baja a későbbiekben (eddig minden ok, nagyon szereti, főleg a kakaót :) )
Tettem fel vonalzót a picurnak :D

Niki! A profilban az aláíráshoz kell belinkelni a vonalzód hivatkozását.

Ancsi! Hogy sikerült a vizsgád?

Jó éjt!
o.heni

Sziasztok!

Minden oké nálunk is. Anna nyűglődött pár napig nem evett szinte semmit ment a hasa de új tápit is kapott az valószínű attól volt. Tegnap hívtam doki nénit mondta hogy nem kell bevigyem mert ennyire nem ad semmit csak normaflort.
Ma már evett rendesen reggel :) remélem ma már jobb lesz.

Szia Niki!
Üdv itt!!
Kérdezz bátran ha tudok válaszolok:)

Tehéntejet még mi sem iszunk, néha adok Annának gabona pehelyel
most is kapott lehet ez is adott a pocijának :roll:

Cini! Emmának is jobbulást. Engedi hogy szívd az orrát???

Na mennem kell mert Anna leöltözött és hozta a bilit:) kíváncsi vagyok lesz e benne v.mi most kakilt :roll:
Vendég

Sziasztok,

Hettie,
biztosan ismerjük akkor egymást!
Dr. Szabó tanította nekünk is a magyart. Sok általános iskolás osztálytársam járt a B-be.
iwiw-en fennt vagy?

Tehéntej: Pepe 18hónapos koráig szopizott, mellette pedig Milupa junior italt kapott. Utána megkóstolta a tehéntejet, hát sokkal jobban ízlett neki. Mondjuk megértem, mert a Milupának elég rossz íze van... Legtöbbször kakaót iszok, de szoktam neki adni tejeskávét, karamellt, vaníliás tejet. Ezeket én csinálojm neki. Próbálom minél változatosabban, hogy nehogy megunja a kakaót.

Niki:
én CLP-n dolgoztam, akkor még így nevezték. Akkor Anton Pock, Móritz Péter volt a főnököm. De Pock azóta Németországba visszament. Ott dolgozik még a Lőrinc Niki, Molnár András, Belkovics Anita, Boda Nikolett, Bodócs Nikolett, Górácz Márta, Hímer Szabolcsékkal ( raktár) voltunk mi sokat kapcsolatban, meg a CTG-vel, pénzüggyel, meg a vevői kapcsolattartókkal (Tóth Balázs, Kalla Erika ilyenek), Tőke Tünde (MFS)
Nem tudom, kit ismersz közülük? Elég sok ismerős már el is ment onnan.
De akkor még tényleg nem volt ilyen káosz, mostmár nagyon durva, ahogy hallom!
És most tényleg elég sok embert elküldenek/ elküldtek...
peppisimo

Peppisimo

Biztos ismerjük egymást akkor. Iwiw-en vagyok, a nevem Veres-Holló Henriett.

Niki

Nekem is Lisztik tanitotta a tesit:) Biztos láttalak akkor a gimiben.

Tejet én is 1 éves kora óta adok kb. Grízt csinálok belőle meg gabonával eszi, inni nem nagyon isza meg.

hettie

Sziasztok!
Hétfőn megyek a védőnőhöz először és nagyon várom...szerintem ez jó dolog lehet.Rácz Jánosnéhoz kerültem és nagyon szimpi volt a telefonon keresztül.ismeri valaki?

peppissimo : sajnos nem igazán voltak ismerősek a kollégáid nevei,de attól még lehet,hogy ismerek egyet-kettőt,csak a Boschban inkább csak becenévről ismeri az ember a másikat.Ráadásul olyan sokan vannak(voltak) ott az emberek,hogy igazából csak a "saját" csarnokában "ismeri" az embereket.

sziszkó29 : Mi újság veled?
nicoleangel

Szia Hettie!
Megjelöltelek iwiw-en!

Niki, hát igen, sokan vannak a Bosch-ban!
De Cziczka Jani közös ismerősönk, neki a felesége, Taralik Bea is munkatársam volt!
peppisimo

Hettie!
Nagyon cuki a kisfiad! jók a képek nagyon!
peppisimo

Sziasztok!

Peppisimo!Én is megjelölhetlek az iwiw-en?Vagy jelölj meg Te engem,ha gondolod.Nevem,Nyuzó Szilvia és Gyöngyösön lakok.Egy van belőlem! :lol: De a Niki ismerősei közt is megtalálsz!
Én a Bosch-ban a kettes csarnokban dolgozok az MFM-en és azon belül az SL6-on.Névről én se ismerek senkit,akiket felsoroltál.Én 2006 március 1.-én mentem oda.Ha jól olvastam,Te akkor már nem voltál ott.

Drága Nikim!Itt vagyok,nem vesztem el! :wink:
Én is hétfőnként jártam a védőnénihez,csak én valami Majorosné-hez.Csak őt ismerem,ö nagyon aranyos.
Megfogja mérni a vérnyomásod,a súlyod,kérdezget egy csomó mindent,hogy milyen betegségek fordultak elő a családodban és a párod családjáéban.Ja meg ha jól emlékszem kell az első alkalommal vizelet.

Beus!Köszi,hogy felajánlottad a dvd-t,de ha minden igaz a Heni már feladta nekem postán!De a baba-mama tornásat majd lehet,hogy elkérem,ha eljön az ideje.

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Niki!

Menj rá a nagyonbaba.hu - ra és ott kiválaszthatod a neked tetsző babás vonalzót.Utána itt lépj a profilodhoz,ez fennt a Segédletek címszónál van,ha legörgeted.És az aláírás melletti rublikába kell bemásolnod azt a szöveget (URL kezdetű szöveg)
Remélem nem voltam túl bonyolult és sikerülni fog!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szia Sziszkó!
na hát én is így csináltam ,pont ahogy leírtad,de azt írta ki,hogy nem megfelelő adatok és semmit nem csinált!na mindegy,majd lehet,hogy még próbálkozok!
nicoleangel

Sziszkó,

megjelöltelek iwiw-en! Van nekünk is egy pár közös ismerősünk..
peppisimo

Sziasztok!

Hetti: Megjelöltelek én is, Arti édi-bédi kisbaba volt.

Aki sokat van a neten megadhatná az msn-címét priviben.

Jó lenne már találkozni is.

Sziszkó: Írtad, hogy fogyiztok a pároddal. Hogy megy? Van már valami eredmény?

Niki: akkor Te már nem is jársz dolgozni ugye? Ha szeretnél kérdezni Nadimról én is válaszolhatok mert nála szültem. Hogy viseled a babavárást? Hányinger, ilyesmi van? Mit szeretnétek, lányt vagy fiút? (Persze, tudom, hogy a lényeg az, hogy egészséges legyen)

Beus: Nektek mikor lesz a vizsga? Nekünk február2.-án. Már nagyon félek, mert semmit nem tudok :shock:

Amia: Hol vagy?

És a többiek?

Most voltunk Emmával sétálni, babakocsi nélkül. Tettünk egy jó nagy kört, de Ő csak nem akarat haza jönni pedig már láttam rajta, hogy nagyon fáradt. Visszafelé indult mindig. Felemeltem, rúgott, kapált, ha letettem lefeküdt a földre és ott hisztizett. Egy nő meg kint cigizett és pont látta :oops: . Emmát alig bírtam hazarángatni, az ruhája meg tiszta sár lett.
Kész vagyok.

Mindenkinek (magamnak is) nyugodt délutánt kívánok!

KépKép
Kép
cinix

Ezt ma délelőtt csinálta. Kerestem és itt találtam meg. Kép

KépKép
Kép
cinix

Cinix,nagyon aranyos ez a kis lurkó!Szerencsére jól vagyok,bár az első kis rosszullétem pont Sziszkónál volt,mert a kávé nem nagyon tetszett a babónak,Bár akkor még nem tudtam,hogy kisbabát várok.A mellem szétdurran az nagyon feszül és mindig este !volt eddig két napom,hogy olyan csendes voltam,nem volt kedvem még beszélgetni sem,bár nem tudtam megmondani miért?Nagyon enyhe hányingerem van de még nem vészes:)
Egy picit a kislány felé húzunk de ha kisfiú lesz,akkor is boldogok leszünk!

Sziszkó: tényleg neked meg kitartást a fogyihoz,de azért ne vidd túlzásba!!!
nicoleangel

Sziasztok!

Cini! Jog szóbeli február 17. (25 A-B tétel), pénzügy írásbeli február 19. (ehhez hozzá sem tudok szólni egyenlőre), majd pénzügy szóbeli (30 A-B tétel)...én is kivagyok. :cry:
Jó helyre bújt Emma! Látom a fiókok nálatok is nyithatatlanok. :D

Én is Berzés voltam, de én 96-ban végeztem. Én vagyok a legöregebb! :P

Marcinak én is szívtam egész héten az orrát, most már engedi szerencsére, mert rájött, hogy jobb utána.

Kép
Kép
beus.

Sziasztok!

Egyszer már ide is benéztem a játszóházzal kapcsolatban, de az élet másképp döntött Beusnak már írtam, az ötletemet napolom mert ,,miniben valósítom meg itthon."
Összegyűjteném a nőgyógyászok nevét elérhetőségét rendelését
segítenétek benne?
Priviben megírnátok az adatokat ki ki amelyiket tudja.
Feltenném az oldalamra, itt és a másik fórumon is érdeklődtek páran a magánrendelésekről telefonszámokról.
Így egy helyen lenne minden hátha segítség lenne a többi bekukucskálónak is.
köszönöm
Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Szia Zsu!
Nagyon jó ötlet,amit kitaláltál,én ezt tudom:

DR CSÉPÁNY ADRIENN szülész-nőgyógyász szakorvos

Magánrendelés:3200 Gyöngyös Jókai út 8/1 fsz.4
Rendelési idő:Kedd: 16.30-19.00
Bejelentkezés:06-30/52-48-255
nicoleangel

Sziasztok!

Zsu!Én is csak a Csépány doktornőjét tudom,de a Nicol már megelőzött :lol:

Cinix!Nagyon tündi-bündi az Emma! :lol: Jól elbújt! De mi ebből a tanulság?Biztos jó szakácsnő lesz belőle,ha már a sütő körül sündörög! :wink:
Igen,van már eredménye a fogyókúránknak.Mind a ketten 4,2 kg-tól szabadultunk meg eddig.Nekem a derékbőségemből lement 10 cm,Tominak pedig 3 cm.El is van szegénykém keseredve,hogy neki csak ennyi.Pedig ő még többet is fut mint én.Azzal bíztattam,hogy nekem több van,amiből le kell adnom! :lol:

Peppisimo!Visszajelöltelek!Tényleg van egy pár közös ismerősünk.A Csépe Zsuzsa például az oviban volt nagy barátnőm! :D Most meg ő is a Bosch-ban dolgozik.

O.Heni!Tegnap még nem hozta a postás a dvd-t.Remélem hétfőn megkapom és nem keveredett el! :cry:

Ancsi,Melinda hol vagytok?

Niki!Írtam privit!
Képzeld már el,hova megyek ma este?TÚLÓRÁZNI!Nagy betűkkel!
Csütörtök délután hívott a műszakvezetőm,hogy szombat-vasárnap délután vagy éjszaka vállalok e kőkemény túlóra pénzért műszakot?Mivel Tomi ma nincs itthon,csak holnap délelőtt jön haza,így elvállaltam a mai éjszakát.A 3-as csarnokba kell menni az MFH-ra az ausztrál sorra.
Most küldenek el egy csomó embert,meg nekünk is egész héten műszaklemondás van,máshova meg túlórázni szervezik be az embereket!Nem értem én ezt a vezetőséget!Jó nagy össze-visszaság van a gyárban.Ja és képzeld,a héten 40 embert küldtek el az 1-es csarnokból.De mivel már nem tudnak mit kitalálni,olyan indokkal,hogy már az ebédlőben se lehet telefonálni.És akinek a kezében meglátták a telót (vagy akár a kameráról visszanézték) azokat küldték el.
Hát nem semmi!Már csak a wc-ben lehet használni.De ha így haladunk,lassan a wc-ben is kamerákat raknak fel. :twisted:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó

Mi az hogy nem telefonálhat az ember? Ezek tényleg nem normálisak.

Most láttam az ingyen piacban hogy pénteken salsa est lesz a karmában. Kinek van kedve eljönni? Én sztem biztos ott leszek, imádom a latin zenét:)

hettie

Szia Hettie!

Hát tényleg gáz,amit művelnek az emberrel!
És akinek van gyerkőce,oviba,suliba és teszem fel hírtelen beteg lesz,majd nem tudják értesíteni? :twisted:
Amúgy az igazság az,hogy mmihelyst belépünk a gyárba a telefont ki kellene kapcsolni.De ki az a hülye aki kikapcsolja,nem?
Na,nem is idegesítem magam rajta.

Salsa est?Biztos nagyon jó lehet.De mostanában nem járok sehova bulizni.Nincs kedvem meló meló mellett.Most a héten délutánosak leszünk,és olyankor este 11-re érek haza. :x

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Hettie! Ó, de jó lenne az a salsa est, de délután suliba kell mennem, meg a férjem is dolgozik. :(

Zsu! Én csak Szelváét tudom, de azt te is. :wink:

Engem is jelölhettek iwiwen. Sziszinél megtaláltok, szerintem csak egy Tyukodija van. :D

Kép
Kép
beus.

Sziasztok!

Cini! Nagyon helyes a lánykád! Igazi konyhatündér!! :lol:

Sziszi! Úgy tűnik irtó lassú ez a posta, pedig csütörtökön adtam fel ajánlva, és csak 30km-t kellett vinniük…remélem hétfőre odaér!!
Nagyon ügyesek vagytok a fogyival! Kitartást Nektek!! Mi a cél? A 4,2 kg nem kevés, most picit irigykedem is :oops: én az előző terhességem óta nem tudtam kb 6 kg-tól megszabadulni, így ennyi plusszal kezdtem a mostanit… :roll:

Tegnap túléltük a bőrgyógyászt. Nem volt egyszerű, de szerencsére olyan tragikus sem, mint ahogy én rákészültem. Szegény kisfiamnak nagyon érzékeny fehér bőre van, és erre még egy rakás uszodaszemölcs is kijött rajta. Próbáltuk ecsetelővel eltüntetni, de végül nem úszhattuk meg, tegnap a doktornő lekaparta az összeset. :cry:

A kis betegeknek jobbulást!

Szép hétvégét!

Heni
o.heni

Sziasztok!

Sziszkó:Nem hallok mostanában semmit a régi kollegáimtól,de jövőhéten viszem be a táppénzes papírt és akkor majd kikérdezem őket.Bár ha ilyen nagy fegyelem van inkább nem nagyon állok meg felettük nehogy az legyen majd az ok!!Nagyon ügyi vagy a fogyókúrában,nem semmi akaraterőtök van.Gratulálok Tominak is,na adjátok fel!!!!!De csak mértékkel,néha meg kell engedni egy kis "jutalom falatot"!!

O.Heni:Nagyon durván hangzik,amit írtál!Lekaparta??!!Szegény kisfiad ez nagyon fájhatott neki!!

Hettie:Én is szeretem a latinos zenéket.Ha egyszer mindenki ráér összehozhatnánk egy kis Salsa Partyt,vagy egyszerűen egy kis találkát valamelyik kávézóban.remélem másnak is tetszik az ötlet:)
nicoleangel

Niki

Én ott leszek pénteken:) Ha van kedved gyere el.
Még tavaly találkoztunk amugy egy páran a goloka teaházban:)

Tényleg tali mikor legyen?

hettie

Sziasztok!!!
Hát én bevallom,csúnya vagyok,másik topicot látogatok.... :oops:
Ott mindenki kismama szeretne lenni,és támogatjuk a másikat,mert jópárunknak már sikerült.
Amúgy semmi különös nincs,Pistike maga az ördög,6szor kelek éjjelente,hulla vagyok,mert nagyon igényelném az alvást,főleg,hogy ketten vagyunk....ordítva kel...biztos a foga,a Denti egy kaka...valami Homeos bogyót mondtak,csak még a nevét nem tudom,de ha megkapom,kipróbálom... Kép
Vendég

Melinda

A homeos bogyo neve Chamomilla. Nekünk bevált:) Meg a doki is irt neki érzéstelenítőt az is nagyon jo, az csak olyan gyogyszertáras kevert valami.

hettie

Hettie!
Ha egy kicsit már jobb lesz az idő és mindenki ráér,de sajnos ahogy látom,nem sokan kaptak rá a témára!Szerintem Sziszkó is benne lenne,csak eltünt most egy kicsit!!!

Kiderült,hogy egyik régi ismerősöm is pont 6 hetes kismama,majd ideinvitálom őt is a fórumba:)

Amúgy úgy érzem beléptem a hányingeres korszakba,remélem ilyen enyhe marad !!A szagokat kilométeres körzetben megérzem,a párom már csak mosolyog rajtam.Szegény már csak a konyhában kávézhat :cry: ,az nagyon irritál!!!
nicoleangel

Sziasztok,

Beus, megjelöltelek iwiw-en!

Cinix, nagyon cuki Emma a sütőben! :-))) Szép kislány és milyen huncutul vigyorog!

Beus, megírnád a telefonszámot, ahol be kell jelentkezni Hrabár dokihoz? Amit az Ingyen Piacban olvastál, köszi!
Nekem a mobil száma van meg, azon kell?
Dr. Hrabár Jenő
06-70-313-2700

Melinda! Pistike nagyon szép kisfiú!
peppisimo

Sziasztok!
Valaki tudja,hogy a védőnő mikor hallgatja meg először a szívhangot?Azt hittem,hogy az első alkalommal ez már megtörténik!!
nicoleangel

Niki

nem tudom mikor hallgat szívhangot, az biztos hogy 16 hetesen van, én ugyanis akkor mentem csak először a védőnőhöz. Amugy én is legelőször a Rácz Jánosnéhoz jártam(valaki irta hogy hozzá jár), csak kiköltöztünk ugye. Pedig nagyon aranyos volt, sajnáltam is hogy már nem járhatok hozzá.

hettie

Sziasztok!

Pepissimo! Köszi, visszajelöltelek! :) Van pár közös ismerős. :wink:
Leírok mindent, hátha Zsu is hasznát veszi.
Dr. Hrabár Jenő
Gyöngyös, Vezekényi út 9.
Rendelés: minden csütörtökön 16-tól
06-70-355-6202

Nicol! Én csak annyit tudok, hogy 13 hetesen még nem, de 19 hetesen már igen. :) Így voltam védőnőnél.

Hettie! Milyen az a bogyó, szopogatós? Marci tuti csak kiszedné a szájából. Én pesti ismerősöktől a borostyángyöngy láncot hallottam tanácsként, de inkább nem kisérleteztem vele.

Ancsi! Milyen lett a vizsgád! Írj már légyszi! Csak pár sort! :)

Tali nekem nem igazán jó úgy márciusig. De letenném a könyvet egy órácskára, ha lesz! :D

Szép estét!

Kép
Kép
beus.

Szia Hettie!
Én megyek majd a Rácz Jánosnéhoz ,hétfőn először.Már telefonon beszélgettem vele és már a hangja is nagyon szimpatikus volt.Hogyhogy olyan "későn" 16 hetesen mentél a védőnőhöz először?

Kép
nicoleangel

:D :D Hééé,most látom,hogy nekem is sikerült a vonalzó :lol: :lol:

Kép
nicoleangel

Most Apa altat, két ing vasalása közben vagyok, adtam magamnak pár perc pihit. Olyan jó, mert a hétvégi altatást a férjem átvállalta, legalább így Barnusnak bőven lesz ideje hozzászokni a kistesó érkezéséig, h nem csak Anya létezik esténként. Eddig meg kell hagyni nagyon ügyesek a fiúk együtt! :D

Melinda, nekünk se jött be a Dentinox, mi Gengigélt használtunk ez talán egy fokkal jobb. Pistike nagyon helyes pasi!

Niki, hogy érzed magad? Együtt érzek veled, én is erősen émelyegtem a 6-7 héttől, de hál' Istennek már túl vagyok rajta. Általában a 12 hét környékén elmúlik (szerencsére). Viszont én nem tudom miből vagyok, de nekem egyszerre korgott a gyomrom+émelyegtem. :shock: Azt, hogy terhes vagyok is csak abból vettem észre, hogy egyik nap úgy ébredtem, h nekem azonnal ennem kell valamit, mert elájulok..ilyet utoljára Barnussal éreztem..na annak meg is volt az eredménye: 20kg plusz! 8)
Én nem is emlékszem, hogy nekem valaha a védőnő szívhangot hallgatott. Viszont a mostani védőnénimnél azt hiszem ez bevett szokás, de h ezt hányadik héttől teszi..?? fogalmam sincs.
Tényleg van vmi megérzésed: kisfiú vagy kislány a kis pocaklakó, tudom elcsépelt a kérdés, na de mégis? :wink:
Jó a vonalzód! De miért nem mutatja, hogy hányadik hétben van?

Sziszi! Túlélted a szombati túlórát? Nem semmi ez a Bosch, amiket írtál róla..:x Egyébként a bátyám is dolgozott ott, de tavaly tavasszal fel is mondott, mert elege lett az egészből. Ne kérdezd, hogy hol volt, mert gőzöm sincs, ezek a hárombetűs rövidítések nekem kínaiak, egyedül a TEF-et jegyeztem meg, mert az egyik barátnőm ott dolgozik.

Megyek, befejezem amit elkezdtem.
Jó éjt!
Heni
o.heni

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?